Lediga jobb som Redovisningsekonom i Falun

Se lediga jobb som Redovisningsekonom i Falun. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Falun som finns hos arbetsgivaren.

Redovisningsekonomer sökes!

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:   Nu söker vi redovisningsekonomer till kommande uppdrag ! Vi har en stor efterfrågan på ekonomer inom redovisning och lön just nu och söker brett efter både dig mer flera års erfarenhet som är redo att axla ett nytt, spännande uppdrag likväl som dig som är... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 Nu söker vi redovisningsekonomer till kommande uppdrag !

Vi har en stor efterfrågan på ekonomer inom redovisning och lön just nu och söker brett efter både dig mer flera års erfarenhet som är redo att axla ett nytt, spännande uppdrag likväl som dig som är ny inom området.

Om jobbet
Arbetsuppgifterna kommer variera men exempel kan vara löpande redovisning, års- och månadsbokslut, avstämningar, löneadministration, avtalsfrågor och koncernbokslut. Andra uppgifter kan vara att upprätta kund- och leverantörsreskontra, budgetarbete och prognoser.

Som redovisningsekonom kontrollerar du alla in- och utbetalningar, betalar in och kontrollerar skatt, moms och arbetsgivaravgifter, löpande månadsbokslut och sammanställer årsbokslut efter räkenskapsårets utgång. Du har bra koll på hur en årsredovisning upprättas och har förståelse för posterna på både resultat och balanssidan. Du agerar stöd till VD och ledningsgrupp genom att titta och analysera ekonomisk historik, likviditet och andra ekonomiska kalkyler och nyckeltal.

Inom löneområdet kommer arbeta brett med allt från löpande lönehantering, beräkningar, arbetsgivardeklaration, rapportering, redovisning kopplat till lön samt strategisk rådgivning. Du sätter upp strukturer och rutiner i digitala system, beräknar förmåner, tar fram nyckeltal och statistik. Alltid med företagets viktigaste resurs i fokus: de anställda!

Du kommer vara en central del i att utveckla administrationen och digitalisera processerna vilket kan röra sig från implementering av ett projekt- och tidredovisningssystem, effektivisera flödet av leverantörsfakturor eller förbättra ekonomiuppföljningen. I detta ingår även att på ett bra sätt kunna kommunicera med dina interna kollegor, bolagets kunder och fånga upp deras behov och leverera något de förstår och har nytta av.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad ekonom på högskola eller via yrkesutbildning, helst med några års erfarenhet av löpande redovisning och bokslut. Meriterande är om du är auktoriserad. Har du haft en roll som konsult, controller eller ekonomiansvarig är det meriterande.

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi tror att du är en strukturerad och analytisk person som gillar att driva processer och affärer framåt på ett lösningsorienterat sätt. Du är flexibel och ödmjuk som person med en stor förståelse för interna utmaningar där du kommer med lösningar för våra kunders verksamheter. Du kommer ha mycket kontakt med andra människor, i andra roller, vilket förutsätter att du kan kommunicera på ett enkelt och förståeligt sätt samt stimuleras av ett självständigt arbete.

Placeringsort Falun, Mora, Orsa samt Hybridlösning går att tillämpa

Urvalsprocessen sker löpande men vi önskar din ansökan senast den 31/5!
Vi vill rekrytera både jämställt och baserat på kompetens samt göra det enkelt för dig som kandidat att söka våra tjänster, därför har vi valt att använda oss av urvalsfrågor istället för personligt brev i denna process!

För frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på Boss Business Partner,  Evelyn Hult 070-2578212 eller Sofia Wester073-9344394 Visa mindre

Förbandsekonom

Ansök    Apr 24    Försvarsmakten    Redovisningsekonom
Vill du ta nästa steg i karriären, vara en del av något större och värdesätter att – med den du är och det du gör – få bidra till ett säkrare och bättre samhälle? Vill du vara med och bygga en välfungerande verksamhet? Hos oss får du möjlighet att göra skillnad - välkommen med din ansökan! Förbandet Dalregementet Försvarsmakten försvarar Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer. Etableringen av Dalregementet är en del... Visa mer
Vill du ta nästa steg i karriären, vara en del av något större och värdesätter att – med den du är och det du gör – få bidra till ett säkrare och bättre samhälle? Vill du vara med och bygga en välfungerande verksamhet? Hos oss får du möjlighet att göra skillnad - välkommen med din ansökan!


Förbandet Dalregementet
Försvarsmakten försvarar Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer. Etableringen av Dalregementet är en del i uppbyggnaden av den svenska försvarsförmågan. Intill dess att regementet är utvecklat till full kapacitet, bland annat med nytt regementsområde, kommer verksamheten att präglas av kontinuerlig utveckling och förändring. Arbetssätt kommer till del förändras över tid för att anpassas till den växande organisationen och dess verksamhet.

 

Om avdelningen

Dalregementets planerings- och genomförandeavdelning söker en förbandsekonom till sin verksamhet i Falun. Vi söker en medarbetare med god initiativförmåga som vill vara med och utveckla vår avdelning inför framtiden. Här får du chansen att utvecklas inom området i en spännande miljö. Avdelningen har flera arbetsområden och funktioner som skapar goda förutsättningar för arbete i flera riktningar och med olika fokusområden, från övningsplanering och krigsplanläggning till miljöprövning och prognosarbete.

Avdelningens uppgift är att planera för och leda verksamheten vid Dalregementet och Falu garnison längs hela konfliktskalan: Fred, kris och krig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter


Tillsammans med ekonomichefen ingår du i regementsstabens ekonomifunktion vid planerings- och genomförandeavdelningen där du arbetar brett inom det ekonomiska området. Utöver att stödja verksamheten med löpande återrapportering, budgetarbete och framtagning av ekonomiska beslutsunderlag arbetar du även med personalekonomi, fakturahantering, intern kontroll samt att utbilda i Försvarsmaktens ekonomisystem. Huvuddelen av arbetet har fokus på budget och prognos, interna kontroller och fakturahantering. Övriga ekonomiska och administrativa arbetsuppgifter tillkommer. Du kommer också få vara med att bygga upp funktionen och skapa arbetsprocesser och rutiner för ekonomifunktionen vid Dalregementet.Kvalifikationer

• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller erfarenhet som bedöms som likvärdig av arbetsgivaren
• Aktuell och relevant erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska
• Goda kunskaper i Office-paketet
• B-körkort 
Meriterande

• Erfarenhet av Försvarsmaktens stödsystem SAP
• God kännedom om Försvarsmakten och dess organisation
• Tidigare arbete med prognos och budgetarbete inom myndighet eller offentlig sektor
Personliga egenskaper


Vi söker dig som har god samarbetsförmåga men även kan arbeta självständigt. Du är flexibel, initiativrik och analytisk. Du kommer att ha stort eget ansvar för att lösa tilldelade uppgifter, vilket ställer krav på att du kan prioritera och arbeta strukturerat.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Övrig information

Anställningsform: Tillsvidare med sex månaders provanställning tillämpas

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Arbetstid: 40 timmar/vecka, måndag-fredag på dagtid med flextidsavtal. Avvikelser kan förekomma.

Arbetsort: Falun, men tjänsteresor kan förekomma

Beräknat tillträde: Efter överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning tillämpas inom ramen för Försvarsmaktens lönepolicy. Löneanspråk anges i ansökan.

Personal i Försvarsmakten har enligt avtal möjlighet till fysisk träning på arbetstid upp till tre timmar/vecka.Kontakt vid frågor gällande tjänsten
Susanne Hedström, Ekonomichef, 070-488 29 38
Jesper Eldevåg, avdelningschef, 076-610 75 38

Kontakt vid frågor om rekryteringsprocessen
HR-generalist Anette Patten, 070-738 75 67

Fackliga representanter:
Kontaktas via växeln 08-788 75 00

OFR/O Jan-Erik Belin
OFR/S Kenneth Hartikainen
SACO Johan Gillemyr
SEKO Anna Löfgren

Ansökan
Välkommen med din ansökan – sista ansökningsdag är 2024-05-19. Ansökan ska bestå av CV och personligt brev.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Dalregementet är ett av Försvarsmaktens nygamla förband med anor från 1625. Regementet återetablerades 2021 efter beslut av riksdagen. Vår verksamhet finns i Falun och vi kommer bidra med utbildning av soldater som bygger framtidens infanteriförband/Armé.

Inom Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Ekonomer till kommande uppdrag

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker just nu både Redovisningsekonomer, Controller och Ekonomiassistenter för kommande uppdrag hos våra kunder i Borlänge och Falun med omnejd. Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på uppdrag. Vi söker både dig som är nyexaminerad och dig som är erfaren och vill ta ett nytt steg i karriären. Längden på uppdragen samt arbetstider kan variera beroende på kund.

Din profil
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom ekonomi/redovisning, alternativt en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har god förståelse för ekonomi, förstår sammanhang samt drivs av analys- samt förbättringsarbete. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel. Ange gärna i din ansökan om du besitter andra systemkunskaper. För att lyckas och trivas i tjänsten krävs struktur, hög servicenivå och en förmåga att leda sig själv. Du har ett noggrant förhållningssätt och lämnar inget åt slumpen. Det här är ett jobb för dig som trivs med ett administrativt arbete. I vissa uppdrag kommer du ha internationella kontaktytor, vilket kräver att du talar och skriver på både svenska och engelska.

Ansökan
Sök in till processen via vår hemsida www.clockworkpersonal.se senast 4e augusti. För mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Emil Nilsen ([email protected]). Visa mindre

Redovisningsekonomer sökes!

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:   Nu söker vi redovisningsekonomer till kommande uppdrag ! Vi har en stor efterfrågan på ekonomer inom redovisning och lön just nu och söker brett efter både dig mer flera års erfarenhet som är redo att axla ett nytt, spännande uppdrag likväl som dig som är... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 Nu söker vi redovisningsekonomer till kommande uppdrag !

Vi har en stor efterfrågan på ekonomer inom redovisning och lön just nu och söker brett efter både dig mer flera års erfarenhet som är redo att axla ett nytt, spännande uppdrag likväl som dig som är ny inom området.

Om jobbet
Arbetsuppgifterna kommer variera men exempel kan vara löpande redovisning, års- och månadsbokslut, avstämningar, löneadministration, avtalsfrågor och koncernbokslut. Andra uppgifter kan vara att upprätta kund- och leverantörsreskontra, budgetarbete och prognoser.

Som redovisningsekonom kontrollerar du alla in- och utbetalningar, betalar in och kontrollerar skatt, moms och arbetsgivaravgifter, löpande månadsbokslut och sammanställer årsbokslut efter räkenskapsårets utgång. Du har bra koll på hur en årsredovisning upprättas och har förståelse för posterna på både resultat och balanssidan. Du agerar stöd till VD och ledningsgrupp genom att titta och analysera ekonomisk historik, likviditet och andra ekonomiska kalkyler och nyckeltal.

Inom löneområdet kommer arbeta brett med allt från löpande lönehantering, beräkningar, arbetsgivardeklaration, rapportering, redovisning kopplat till lön samt strategisk rådgivning. Du sätter upp strukturer och rutiner i digitala system, beräknar förmåner, tar fram nyckeltal och statistik. Alltid med företagets viktigaste resurs i fokus: de anställda!

Du kommer vara en central del i att utveckla administrationen och digitalisera processerna vilket kan röra sig från implementering av ett projekt- och tidredovisningssystem, effektivisera flödet av leverantörsfakturor eller förbättra ekonomiuppföljningen. I detta ingår även att på ett bra sätt kunna kommunicera med dina interna kollegor, bolagets kunder och fånga upp deras behov och leverera något de förstår och har nytta av.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad ekonom på högskola eller via yrkesutbildning, helst med några års erfarenhet av löpande redovisning och bokslut. Meriterande är om du är auktoriserad. Har du haft en roll som konsult, controller eller ekonomiansvarig är det meriterande.

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi tror att du är en strukturerad och analytisk person som gillar att driva processer och affärer framåt på ett lösningsorienterat sätt. Du är flexibel och ödmjuk som person med en stor förståelse för interna utmaningar där du kommer med lösningar för våra kunders verksamheter. Du kommer ha mycket kontakt med andra människor, i andra roller, vilket förutsätter att du kan kommunicera på ett enkelt och förståeligt sätt samt stimuleras av ett självständigt arbete.

Placeringsort Falun, Mora, Orsa samt Hybridlösning går att tillämpa

Urvalsprocessen sker löpande men vi önskar din ansökan senast den 31/5!
Vi vill rekrytera både jämställt och baserat på kompetens samt göra det enkelt för dig som kandidat att söka våra tjänster, därför har vi valt att använda oss av urvalsfrågor istället för personligt brev i denna process!

För frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på Boss Business Partner,  Evelyn Hult 070-2578212 eller Sofia Wester073-9344394 Visa mindre

Redovisningsekonom med intresse för IT och problemlösning

Vi söker dig som vill nörda in dig på, redovisning/ IT/ och problemlösning. Vi har en efterfrågan på vår tjänster som vi inte kunnat ana och söker dig som vill utvecklas på alla plan! De uppdrag vi tar över saknar ofta de automatiseringar och API kopplingar som skulle underlätta vårt arbete så det brukar finnas en hel del att göra! Gillar du Fortnox antingen med erfarenhet eller att du brinner för att få lära dig och nörda ner dig i framtidens bokföringspr... Visa mer
Vi söker dig som vill nörda in dig på, redovisning/ IT/ och problemlösning.
Vi har en efterfrågan på vår tjänster som vi inte kunnat ana och söker dig som vill utvecklas på alla plan! De uppdrag vi tar över saknar ofta de automatiseringar och API kopplingar som skulle underlätta vårt arbete så det brukar finnas en hel del att göra!
Gillar du Fortnox antingen med erfarenhet eller att du brinner för att få lära dig och nörda ner dig i framtidens bokföringsprogram?
I så fall har vi drömjobbet för dig. Vi söker både dig med några år på byrå men även nyutexaminerade högskoleekonomer som vill börja sin yrkesbana på en modern redovisningsbyrå som bryter mot alla kända normer i branschen.
Hos oss behöver inte alla vara säljare, utåtriktade eller så gott som perfekta människor utan vi har plats för alla egenskaper och talanger. Gärna med nördiga hobbies och intressen. Det visar sig att vi alla här på Deskjockeys döljer någon form av häftiga hobbies.
Deskjockeys tog steget in i framtiden redan 2014 och blev direkt uppmärksammade för ett modernt, hållbart ledarskap och arbetssätt vilket belönades med en utnämning till “Årets Framtidsbyrå” av branchorganisationen FAR.
Sedan många år tillbaka jobbar vi helt papperslöst och låter de modernaste systemen ta hand om den löpande bokföringen såsom Fortnox, Visma eEkonomi, Visma.Net och Bokio.
Borta är trist hantering av kvitton och pappersfakturor. Vi låter programmen göra grovjobbet och du som konsult ser till att trimma in dessa och istället ta rollen som projektledare, controller eller företagsutvecklare för att kunna lotsa kunden så att denne känner sig trygg och ompysslad.
Har du ett intresse av skatter så kan du utvecklas åt det hållet, inom moms och beskattning.
Det papperslösa arbetssättet gör att vi är helt platsoberoende så du kan på sikt jobba mer och mer hemifrån, eller från annan ort. Introduktionen sker på kontoret i Falun.
Kontoret i Falun huserar 9 konsulter, bosatta i södra Dalarna och Västmland.
Deskjockeys skiljer sig på många sätt från våra konkurrenter. Eftersom vi inte har några hierarkier så får du själv ansvaret för att planera din arbetstid och agenda.
Vi har en miljö där alla hjälper varandra så man får alltid det backoffice stöd man behöver för att kunna lösa kundens problem. Vi är indelade i Team så att man alltid finner backup vid sjukdom och semester. Vi följer givetvis lagstiftningen och ser till att du får 4 veckors sammanhängande semester om du önskar.
Med tiden kommer du att slippa tidrapporten eftersom vi enbart debiterar fasta priser på våra uppdrag.
Som person är du nyfiken och vill lära dig nya saker och bli bäst på det som du tycker är roligt.
Ett stort IT intresse är en stor fördel då mycket går ut på att förstå våra system och konfigurera dem till bästa effektiva flöde för kundens redovisning och rapportering.
Du får en bra utbildning både inom programhantering och yrket som redovisningskonsult och/ eller beskattning.
Deskjockeys har kontor i Falun, Stockholm, Falun och Sala, Totalt är vi 18 medarbetare.
Hör av dig så kan vi berätta mer så får du veta mer detaljerat hur vi kan coacha dig till en karriär i den allra modernaste redovisningsbyrån. Vår personal är det viktigaste vi har så din trivsel och utveckling är vår högsta prioritet. Våra motto är “Man ska inte ha någon chef och man bestämmer själv sin arbetstid” samt "Beslut ska fattas var kunskapen finns i organisationen".
Välkommen


Peter Visa mindre

Redovisningsekonom till Svenska Standardbolag

Om företaget Svenska Standardbolag är ett familjeföretag som fyller 70 år i år. Vi har kontor i Falun, Stockholm och Malmö. Med våra 30 anställda erbjuder vi olika bolagstjänster såsom Starta, Driva och Avveckla. Läs gärna mer på www.standardbolag.se Dina arbetsuppgifter Som Redovisningsekonom hos oss erbjuds du en central roll i vår administrativa process för offert, avtal och köp. I rollen arbetar du i nära samarbete med dina kollegor och kommer både ... Visa mer
Om företaget
Svenska Standardbolag är ett familjeföretag som fyller 70 år i år. Vi har kontor i Falun, Stockholm och Malmö. Med våra 30 anställda erbjuder vi olika bolagstjänster såsom Starta, Driva och Avveckla.
Läs gärna mer på www.standardbolag.se

Dina arbetsuppgifter
Som Redovisningsekonom hos oss erbjuds du en central roll i vår administrativa process för offert, avtal och köp. I rollen arbetar du i nära samarbete med dina kollegor och kommer både att driva och utveckla tjänsten samtidigt som du vägleder våra kunder i bland annat skattefrågor.

Din profil
Vi söker dig som har Högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning med minst tre års liknande erfarenhet. Det är meriterande om du har kunskap i skattefrågor och regelverk samt har arbetat med konsultering i bolagsfrågor.

Som person är du säljorienterad med ett öga för detaljer. Du är noggrann i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta med siffror. Vidare trivs du med att utmana arbetssätt och arbetar gärna med att både utveckla och bibehålla vår höga kundnöjdheten.

Du har förståelse för bolagscykeln (årsbokslut och deklarationer) och den varierande arbetsbörda som kommer med det. Du är kunnig och intresserad av att hålla dig uppdaterad inom området.
Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Clockwork Rekrytering. Har du frågor gällande tjänsten kontakta gärna Marknadsområdeschef Michaela Hallqvist på 0733-51 27 19. Sista ansökningsdag är den 5e maj 2024 men vi arbetar löpande med intervjuer så skicka gärna in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonomer till WeSports, Malmö

Ansök    Jan 23    Meritmind AB    Redovisningsekonom
Redo att ta helhetsansvar för ett par bolag i en e-handelskoncern på stark frammarsch? På WeSports blir du en del i ett härligt och stöttande ekonomiteam där du får möjlighet att utvecklas och vara med på en spännande resa. Om tjänsten Vi söker nu två redovisningsekonomer som vill hantera redovisningen i ett eller flera av koncernens dotterbolag. Du får arbeta från ”ax till limpa” och självständigt sammanställa bokslut. Du har 7 kolleger i koncernens redo... Visa mer
Redo att ta helhetsansvar för ett par bolag i en e-handelskoncern på stark frammarsch? På WeSports blir du en del i ett härligt och stöttande ekonomiteam där du får möjlighet att utvecklas och vara med på en spännande resa.
Om tjänsten
Vi söker nu två redovisningsekonomer som vill hantera redovisningen i ett eller flera av koncernens dotterbolag. Du får arbeta från ”ax till limpa” och självständigt sammanställa bokslut. Du har 7 kolleger i koncernens redovisningsteam som stöttar varandra samtidigt som du får arbeta självständigt. På WeSports är rapporteringsvägarna korta, vi håller ett högt tempo i en föränderlig miljö där det aldrig hinner bli tråkigt. Du får arbeta i centrala Malmö i moderna kontorslokaler med utsikt över stan och i direkt närhet till centralstationen.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Löpande bokföring
Deklaration av skatt-, moms och arbetsgivaravgifter
Upprätta bokslut med full balansavstämning
Rapportering och uppföljning av resultat
Bidra till gruppens och koncernens utveckling genom att utveckla och förfina processer och arbetssättVem är du?
Du har några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och söker en roll där du självständigt får ansvar för redovisningens alla delar. Du har goda kunskaper och förståelse för system och är mån om att nyttja teknik för att säkra kvalitet och effektivitet. Erfarenhet från lagerredovisning är meriterande. Lika viktigt som dina förkunskaper är att du vill bli en del av vår spännande resa framåt, ta eget ansvar, utveckla dig själv och bidra i teamet.
WeSports erbjuder
WeSports erbjuder en utvecklande och lärorik roll i en snabbväxande koncern med höga ambitioner, där den ena dagen sällan är den andra lik. Möjligheterna att utvecklas i sin roll är stora liksom karriärmöjligheterna. På WeSports blir du en del i en snabbrörlig organisation där utveckling, tillväxt och att ha kul tillsammans står i centrum!
Om WeSports
WeSports är Sveriges ledande specialistfokuserade e-handelsaktör inom sportutrustning i Sverige. Vi har ett särskilt fokus i dagsläget på cykel, mobility, fitness, friluftsliv, padel och hockey. Inom WeSports tror vi att entreprenörsandan är nyckeln till framgång och därför drivs försäljningen av oberoende lokala team men med en tydlig support från koncernen avseende system, online och produktmaximering. Bolaget är representerat inom en större mängd sporter och har en lång rad kända ehandelssiter i sin portfölj, exempelvis Cykelkraft, Outdoorexperten, Rawbike och Proteinbolaget.
Läs mer på www.wesports.se
Mer information och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i centrala Malmö.
I denna rekryteringsprocess samarbetar WeSports med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult på Meritmind, Pontus Lasson 070-166 08 38 eller Anna Granberg 070-166 08 38. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.
Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.
Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Vi välkomnar din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom

Dalarnas museum är länsmuseum i Dalarna och en plats för kunskap, med kulturhistoria som specialgren. Dalarnas museum samlar, vårdar, undersöker och visar föremål, berättelser och kunskaper om kulturmiljöer som beskriver hur människor i Dalarna har levt, bott, nyttjat och rört sig i landskapet. Från forntid till nutid. DALARNAS MUSEUM SÖKER Redovisningsekonom Dalarnas museum är ett länsmuseum som samlar, vårdar, undersöker och visar föremål, berättelser... Visa mer
Dalarnas museum är länsmuseum i Dalarna och en plats för kunskap, med kulturhistoria som specialgren.
Dalarnas museum samlar, vårdar, undersöker och visar föremål, berättelser och kunskaper om kulturmiljöer som beskriver hur människor i Dalarna har levt, bott, nyttjat och rört sig i landskapet. Från forntid till nutid.


DALARNAS MUSEUM SÖKER
Redovisningsekonom
Dalarnas museum är ett länsmuseum som samlar, vårdar, undersöker och visar föremål, berättelser och kunskaper om kulturmiljöer som beskriver hur människor i Dalarna har levt, bott, nyttjat och rört sig i landskapet. Från forntid till nutid. Vår verksamhet spänner över många arbetsfält, allt från publik verksamhet till arkeologi, byggnadsvård och insamling av föremål. Vi söker nu en erfaren redovisningsekonom med placering i Falun.
Tillsvidareanställning från 2024-02-19 eller enligt överenskommelse
Omfattning: 100 %
Provanställning på 6 månader tillämpas


Uppdraget:
Du kommer att sköta löpande bokföring i både Stiftelsen Dalarnas museum och Dalarnas fornminnes- och hembygdsförbund.
Du kommer ansvara för reskontror och momsredovisning samt upprätta moms- och arbetsgivardeklarationer.
Du kommer tillsammans med projektledare redovisa och följa upp projekt samt fungera som stöd i ekonomiska frågor inom projekt.
Du kommer upprätta kontoavstämningar samt göra månads- och årsavslut.
Du kommer tillsammans med andra utföra div administrativa uppgifter.
Du kommer ingå i museets grupp för Service/ Teknik/ Drift.


I arbetet ingår också att se över befintliga system och rutiner för att utveckla och effektivisera processer inom ekonomifunktionen. Du har därför både erfarenhet av och kunskap om olika system samt en förmåga och intresse av att finna lösningar och utveckla arbetssätt.
I arbetet ingår också att i samarbete med projektledare och andra på ett pedagogiskt sätt redovisa och följa upp projekt.
Arbetet förutsätter en förtroendefull relation med arbetsplatsen i övrigt och särskild omsorg om museets verksamhet, vilket betyder att goda vitsord från tidigare arbetsplatser kommer spela en stor roll vid rekryteringen.
Vi tror att du är en serviceinriktad person med stort driv och känsla för detaljer och god ordning samt har ett arbetssätt som kombinerar ekonomins formella krav med kärnverksamhetens behov. Du har förmåga att lösa de utmaningar som kan uppkomma. Du har ett positivt förhållningssätt till arbetet, dina kollegor och andra. Du har ett genuint intresse, vilja och förmåga att hjälpa din omgivning. Du har förmågan att utifrån lagar och regelverk samordna och lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.


Vi söker dig som har:
Dokumenterad relevant utbildning inom ekonomi och flera års arbetserfarenhet som redovisningsekonom.
Gedigen erfarenhet av momsredovisning enligt aktuell lagstiftning.
Erfarenhet av projektredovisning.
Mycket god datorvana inom ekonomisystem, MS Office och andra system.


Dessutom är det meriterande om du har:
Erfarenhet från momsredovisning av blandad verksamhet.
Erfarenhet från att arbeta Pyramid.
Erfarenhet från flera ekonomisystem.
Erfarenhet av redovisning i stiftelser och föreningar.


Vid frågor kontakta:
Anna Brorsson, administrativ chef, [email protected]Skicka din ansökan till: [email protected]
Märk ansökan med ”redovisningsekonom”
Sista ansökningsdag: 17 december 2023, intervjuer sker löpande Visa mindre

Redovisningsekonom med intresse för IT och problemlösning

Vi söker dig som vill nörda in dig på, redovisning/ IT/ och problemlösning. Vi har en efterfrågan på vår tjänster som vi inte kunnat ana och söker dig som vill utvecklas på alla plan! De uppdrag vi tar över saknar ofta de automatiseringar och API kopplingar som skulle underlätta vårt arbete så det brukar finnas en hel del att göra! Gillar du Fortnox antingen med erfarenhet eller att du brinner för att få lära dig och nörda ner dig i framtidens bokföringspr... Visa mer
Vi söker dig som vill nörda in dig på, redovisning/ IT/ och problemlösning.
Vi har en efterfrågan på vår tjänster som vi inte kunnat ana och söker dig som vill utvecklas på alla plan! De uppdrag vi tar över saknar ofta de automatiseringar och API kopplingar som skulle underlätta vårt arbete så det brukar finnas en hel del att göra!
Gillar du Fortnox antingen med erfarenhet eller att du brinner för att få lära dig och nörda ner dig i framtidens bokföringsprogram?
I så fall har vi drömjobbet för dig. Vi söker både dig med några år på byrå men även nyutexaminerade högskoleekonomer som vill börja sin yrkesbana på en modern redovisningsbyrå som bryter mot alla kända normer i branschen.
Hos oss behöver inte alla vara säljare, utåtriktade eller så gott som perfekta människor utan vi har plats för alla egenskaper och talanger. Gärna med nördiga hobbies och intressen. Det visar sig att vi alla här på Deskjockeys döljer någon form av häftiga hobbies.
Deskjockeys tog steget in i framtiden redan 2014 och blev direkt uppmärksammade för ett modernt, hållbart ledarskap och arbetssätt vilket belönades med en utnämning till “Årets Framtidsbyrå” av branchorganisationen FAR.
Sedan många år tillbaka jobbar vi helt papperslöst och låter de modernaste systemen ta hand om den löpande bokföringen såsom Fortnox, Visma eEkonomi, Visma.Net och Bokio.
Borta är trist hantering av kvitton och pappersfakturor. Vi låter programmen göra grovjobbet och du som konsult ser till att trimma in dessa och istället ta rollen som projektledare, controller eller företagsutvecklare för att kunna lotsa kunden så att denne känner sig trygg och ompysslad.
Har du ett intresse av skatter så kan du utvecklas åt det hållet, inom moms och beskattning.
Det papperslösa arbetssättet gör att vi är helt platsoberoende så du kan på sikt jobba mer och mer hemifrån, eller från annan ort. Introduktionen sker på kontoret i Falun.
Kontoret i Falun huserar 9 konsulter, bosatta i södra Dalarna och Västmland.
Deskjockeys skiljer sig på många sätt från våra konkurrenter. Eftersom vi inte har några hierarkier så får du själv ansvaret för att planera din arbetstid och agenda.
Vi har en miljö där alla hjälper varandra så man får alltid det backoffice stöd man behöver för att kunna lösa kundens problem. Vi är indelade i Team så att man alltid finner backup vid sjukdom och semester. Vi följer givetvis lagstiftningen och ser till att du får 4 veckors sammanhängande semester om du önskar.
Med tiden kommer du att slippa tidrapporten eftersom vi enbart debiterar fasta priser på våra uppdrag.
Som person är du nyfiken och vill lära dig nya saker och bli bäst på det som du tycker är roligt.
Ett stort IT intresse är en stor fördel då mycket går ut på att förstå våra system och konfigurera dem till bästa effektiva flöde för kundens redovisning och rapportering.
Du får en bra utbildning både inom programhantering och yrket som redovisningskonsult och/ eller beskattning.
Deskjockeys har kontor i Falun, Stockholm, Falun och Sala, Totalt är vi 18 medarbetare.
Hör av dig så kan vi berätta mer så får du veta mer detaljerat hur vi kan coacha dig till en karriär i den allra modernaste redovisningsbyrån. Vår personal är det viktigaste vi har så din trivsel och utveckling är vår högsta prioritet. Våra motto är “Man ska inte ha någon chef och man bestämmer själv sin arbetstid” samt "Beslut ska fattas var kunskapen finns i organisationen".
Välkommen


Peter Visa mindre

Redovisningsekonom till Rotork

Nu söker vi dig som är sugen på nya utmaningar och vill förstärka vår organisation i rollen som Redovisningsekonom till Rotork. Verkar det intressant? Då tycker vi definitivt att du ska läsa annonsen nedan...   Om tjänsten I den här spännande rollen får du möjligheten att utvecklas i ett nära samarbete tillsammans med övriga medarbetare på finansavdelningen, vi strävar alltid efter att förenkla och förbättra de processer som finns hos oss. Du kommer vara m... Visa mer
Nu söker vi dig som är sugen på nya utmaningar och vill förstärka vår organisation i rollen som Redovisningsekonom till Rotork. Verkar det intressant? Då tycker vi definitivt att du ska läsa annonsen nedan...
 
Om tjänsten
I den här spännande rollen får du möjligheten att utvecklas i ett nära samarbete tillsammans med övriga medarbetare på finansavdelningen, vi strävar alltid efter att förenkla och förbättra de processer som finns hos oss. Du kommer vara med och bidra till att rapportering sker i rätt tid och med rätt kvalitet.

 

Dina arbetsuppgifter varierar från självständigt arbete till att vara ett stöd i en större process. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:• Löpande redovisning

• Bokslutsarbete/månadsavstämningar

• Avstämning av kundreskontra och leverantörsreskontra

• Fakturahantering

• Redovisning av anläggningar

• Upprätta och redovisa moms-och skattedeklarationer

• Kontinuerligt förbättringsarbete av interna processer


Genom kommersiell insikt, effektiv styrning och kontinuerlig förbättring av medarbetare och processer ska Rotorks finansavdelning säkerställa att Rotork koncernen levererar i enlighet med den fastställda strategiska planen, där du blir en viktig nyckelspelare. 

 

Din profil

Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och har ett öga för detaljer i ditt arbete. Som person stimuleras du av utveckling, är van att arbeta självständigt och har en analytisk förmåga. Tjänsten innebär många kontaktytor så det är viktigt att du är kommunikativ och kan bygga relationer. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.


För att lyckas i tjänsten tror vi att du har något års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. En förutsättning är att du har god systemvana och gärna tidigare erfarenhet från excel. 

 

Vi erbjuder dig
På Rotork erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, god gemenskap och en stark vilja att leverera. Detta är en bidragande orsak till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. På vår arbetsplats kommer du att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjligheten att växa. Det finns stora chanser till karriärsutveckling.

 

Du blir anställd av HR Dalarna till en början med målet att bli anställd av Rotork inom snar framtid. Urval sker löpande!

 

Vi ser fram emot din ansökan!


Vi är ett globalt företag med 3 200 anställda i 170 länder. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras behov och problem. Det innovativa förhållningssättet till forsknings- och utvecklingsaktiviteter i hela Rotork säkerställer att spjutspetsprodukter finns tillgängliga för alla applikationer, eftersom vi löser kundernas utmaningar och utvecklar nya lösningar för att skapa framgångsrik och pålitlig verksamhet.

Våra värderingar visar vad som är viktigt för oss för att hjälpa till att uppnå vårt tillväxtaccelerationsprogram och vår vision genom att arbeta tillsammans som ett globalt team och stötta varandra som One Rotork.

Stronger Together - We put people first, we collaborate, inspire and support each other to win as One Rotork
Always Innovating - We're committed to continuous improvement, thinking differently and improving for the future
Trusted Partner - We're a responsible business proud of our customer focus. We put quality and service at our heart Visa mindre

Redovisningsekonom sökes till kund i Falun!

Ansök    Sep 1    Manpower AB    Redovisningsekonom
Söker du efter din nästa professionella utmaning? Vi på Manpower är i behov av en erfaren redovisningsekonom. Vi söker dig med adekvat utbildning (minst gymnasieekonom), är socialt kompetent, strukturerad och trivs med att arbeta mot gemensamma mål, då ser vi fram emot att ta emot din ansökan. Detta är ett spännande heltidskonsultuppdrag som du kan påbörja så snart som möjligt. Du kommer att vara en del av Manpower-teamet och arbeta på plats hos vår kund i... Visa mer
Söker du efter din nästa professionella utmaning? Vi på Manpower är i behov av en erfaren redovisningsekonom. Vi söker dig med adekvat utbildning (minst gymnasieekonom), är socialt kompetent, strukturerad och trivs med att arbeta mot gemensamma mål, då ser vi fram emot att ta emot din ansökan.
Detta är ett spännande heltidskonsultuppdrag som du kan påbörja så snart som möjligt. Du kommer att vara en del av Manpower-teamet och arbeta på plats hos vår kund i Falun.

Ansvarsområden:
Som redovisningsekonom hos oss kommer du att ansvara för ett brett spektrum av redovisningsuppgifter. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

* Löpande redovisning
* Bokslutsarbete och månadsavstämningar
* Avstämning av Kundreskontra
* Avstämning av Leverantörsreskontra samt hantering av fakturor
* Redovisning av anläggningar
* Upprätta och redovisa moms- och skattedeklarationer
* Kontinuerligt förbättringsarbete av interna processer
* Övriga arbetsuppgifter som är vanligt förekommande på en ekonomiavdelning

Kvalifikationer:
För att vara framgångsrik i den här rollen bör du uppfylla följande kriterier:

* Relevant utbildning inom ekonomi eller redovisning
* Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
* God kännedom om redovisningsprinciper och lagstiftning
* Starka analytiska färdigheter och noggrannhet i arbete
* Förmåga att arbeta självständigt och i team
* Utmärkta kommunikationsfärdigheter
* Förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt och hantera deadlines

Vi erbjuder:

* En stimulerande och utvecklande arbetsmiljö
* Möjligheter till professionell utveckling och fortbildning

Om du är en dedikerad och erfaren redovisningsekonom som är redo att ta nästa steg i din karriär och bidra till vår kunds framgångsrika team, ser vi fram emot din ansökan.

Som konsult på Manpower erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Manpower är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sandra Bjurman via e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Ekonom till reskontrateamet på Falu Energi & Vatten

Ansök    Jun 28    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Ekonomigruppen står inför en spännande digitaliseringsresa. Nu söker vi en ekonom till reskontrateamet som kommer att ha en viktig roll i vårt utvecklingsarbete framåt. Är du vår nästa stjärna? Falu Energi & Vatten är ett energiföretag som ägs av alla Falubor. Vi är en aktiv samhällsbyggare som tänker lite längre och tar ett större ansvar. Vårt mål är att det ska vara enkelt att leva ett hållbart liv i Falu kommun - nu och i framtiden. Nya krav från våra... Visa mer
Ekonomigruppen står inför en spännande digitaliseringsresa. Nu söker vi en ekonom till reskontrateamet som kommer att ha en viktig roll i vårt utvecklingsarbete framåt. Är du vår nästa stjärna?

Falu Energi & Vatten är ett energiföretag som ägs av alla Falubor. Vi är en aktiv samhällsbyggare som tänker lite längre och tar ett större ansvar. Vårt mål är att det ska vara enkelt att leva ett hållbart liv i Falu kommun - nu och i framtiden.

Nya krav från våra kunder och omvärlden gör att vi behöver bli bättre på att använda våra digitala system på ett smidigt och effektivt sätt, men också att förändra våra processer. Ekonomigruppens uppdrag är att ansvara för företagets ekonomiska redovisning och agera ett professionellt stöd ut mot våra verksamheter. Vårt arbete ska skapa en ekonomiskt rättvisande bild som skapar goda förutsättningar för att ta strategiskt viktiga beslut. Gruppen ansvarar även för företagets skuldportfölj och framtida finansiering.

Som ekonom i reskontrateamet ingår du i Ekonomigruppen och du kommer att ha en viktig roll i att leverera hög kvalitet i våra ekonomiska flöden. Låter det som ett uppdrag för dig?

Arbeta som ekonom
Ekonomigruppen är i ett verkligt omvandlingsskede med tydlig inriktning mot digitalisering. Som ekonom i reskontrateamet arbetar du nära verksamheten och dina kollegor inom ekonomigruppen med huvudsaklig uppgift att hantera kund- och leverantörsreskontra samt övriga in- och utbetalningar. Vardagen kommer att bestå av omväxlande arbetsuppgifter, där tempot stundtals är högt.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
• Prioritera och strukturera dagliga arbetsuppgifter
• Vara backup för kollegor i dagliga arbetsuppgifter inom reskontragruppen
• Bevaka att våra kunder betalar i rätt tid
• Vara behjälplig vid bokslut
• Utföra registervård inom dina ansvarsområden
• Ha löpande kontakter med skatteverk och bank
• Vara systemförvaltare för ett eller flera delsystem
• Arbeta fördjupat med förbättringar

Du ingår i Ekonomigruppen, men tillhör reskontrateamet. Kollegorna i gruppen har stor kompetens och ett starkt engagemang för ekonomifrågor. Det är högt i tak och gruppen är mån om varandra. Du kommer att ha ett bra gäng att luta dig emot.

Kollegan Sara Åhnström om gruppen och FEV som arbetsgivare:
Ekonomigruppen har en bra sammanhållning! Vi har roligt tillsammans och arbetar som ett team mot våra gemensamma mål. FEV är också en arbetsgivare som gör mycket för att vi ska känna gemenskap och trivas på våra arbetsplatser. Vi har till exempel en personalklubb som anordnar en stor variation av aktiviteter för att vi ska umgås med kollegorna, även utanför jobbet. Eftersom vi är över 200 anställda så är det ett bra sätt att träffa kollegor som du vanligtvis inte arbetar nära.

Din profil
För att du ska trivas i rollen som ekonom hos oss behöver du kunna planera dina dagar på egen hand. Därför är det viktigt att du kan ta initiativ och är självgående. Som person uppskattar du även att arbeta med andra i grupp och lyssnar in dina kollegors förslag och idéer. Du har ett analytiskt intresse och trivs med problemlösande arbetsuppgifter. Du sprider en positiv stämning på arbetsplatsen.

Vi söker dig som har:
• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig
• God datavana och systemförståelse
• Goda kunskaper i bokföring och Office-paketet, särskilt Excel
• Erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra samt påminnelse-, krav- och inkassohantering
• God förmåga att uttrycka dig på svenska, i tal och skrift
• B-körkort

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av avstämning och analys
• Erfarenhet av bokslutsarbete

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i den här rekryteringen.

Det bästa med att jobba hos oss
Hos oss får du en arbetsplats som ger dig möjlighet att förena ett spännande jobb med livskvalité. Vi kännetecknas av att vara en öppen, lyhörd och innovativ arbetsgivare där varje medarbetare är viktig. Alla ska känna att de vill, vågar och kan fatta beslut i sin vardag. Alla medarbetare ska känna en stark gemenskap och erbjudas utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Vi är måna om våra medarbetare och erbjuder flera förmåner som till exempel friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, pensionsrådgivning, flextid, personalklubb och fri tillgång till gymnastikhall/gym.

Anställningsvillkor
• Tillsvidareanställning direkt hos vår kund Falu Energi & Vatten
• Heltid
• Tillträde enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan
Registrera din ansökan via länken nedan, senast 2023-08-20. Bifoga CV som beskriver utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev. Vi erbjuder medflyttandeservice för respektive genom Rekryteringslots (länk till https://rekryteringslots.se/). Lämna din ansökan via ansökningsknappen (FEV:s rekryteringsportal) I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryterings- och bemanningsföretaget Adecco.

Vid frågor
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ulrika Struve på [email protected] eller Johanna Hansson, Avdelningschef Ekonomi & inköp, via mail [email protected]. Då vi står inför semestertider kan svarstid på ev. frågor vara lite längre än vanligt.

Tillsammans skapar vi framtidens Falun
Falu Energi & Vatten är ett kommunägt företag som omsätter cirka 1085 miljoner kronor per år och har cirka 225 anställda. Med våra verksamheter inom el, kraftproduktion, värme & kyla, stadsnät, återvinning samt vatten är vi en viktig del av infrastrukturen i Falu kommun.

Vi ser oss som en engagerad samhällsbyggare som med hållbarhet och kundens bästa i fokus utvecklar samhället. Det gör vi genom en kultur där vi vågar utmana och utvecklas, där vi alla känner ansvar och möter varje människa med öppenhet.

Sökord
Ekonom, redovisningsekonom, redovisning, reskontra, kundreskontra, leverantörsreskontra, digitalisering, Falu Energi & Vatten, FEV, Adecco, Falun Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Jun 12    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Jun 13    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Jun 14    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Jun 7    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Jun 1    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Jun 8    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Maj 30    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Maj 29    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Maj 31    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Maj 25    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Offshore It för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Offshore It för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Ekonom | Jefferson Wells | Falun

Ansök    Maj 26    Experis AB    Redovisningsekonom
Är du en erfaren ekonom på jakt efter ditt nästa uppdrag? Vill du ha möjligheten att utveckla dina kunskaper tillsammans med en spännande verksamhet? Då kan detta vara tjänsten för dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells efter en ekonom till vår kund i Falun. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Start: omgående Uppdragsform: konsultuppdrag, 6 månader med chans till förlängning Placering: Falun Om rollen Du kommer få vara en... Visa mer
Är du en erfaren ekonom på jakt efter ditt nästa uppdrag? Vill du ha möjligheten att utveckla dina kunskaper tillsammans med en spännande verksamhet? Då kan detta vara tjänsten för dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells efter en ekonom till vår kund i Falun. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Start: omgående
Uppdragsform: konsultuppdrag, 6 månader med chans till förlängning
Placering: Falun

Om rollen
Du kommer få vara en del av en verksamhet där du kommer ha stora utvecklingsmöjligheter, då kunden är följsam och kan anpassa rollen efter dig som sökande. Du kommer arbeta med och fördjupa dig inom områden såsom:

* koncernredovisning,
* fakturering, påminnelser och kravhantering åt företag inom koncernen,
* avstämningar av konton, reskontror och koncernmellanhavanden
* projektuppföljning
* säljadministration och support
* avtalsadministration, som kund och leverantörsavtal
* rapportering av skatt, avgifter, statistik, projekt samt avtalVem söker vi?
Vi tror att du har en utbildningsbakgrund motsvarande gymnasieekonom eller högre, samt har god erfarenhet av bokföring. Du är strukturerad, lösningsorienterad, håller ordning och reda och vill arbeta med förbättring. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel, Word och Outlook. Koncernen du kommer tillhöra är nordisk, därför söker vi dig som kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?
Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.Hur söker du?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid övriga frågor om tjänsten är du välkommen oss via e-mail. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher. Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Maj 28    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Maj 25    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Maj 23    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Maj 24    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Maj 21    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Maj 16    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Redovisningsekonom till Dellner Couplers

Ansök    Maj 17    Dellner Couplers AB    Redovisningsekonom
Ekonomiavdelningen vid Dellner Couplers huvudkontor i Vika, Falun behöver förstärkning. Önskar du som redovisningsekonom en ny utmaning i ett internationellt bolag som ligger i framkant i den gröna omställningen? Då är detta helt rätt för dig! Dellner Couplers levererar hållbara och högkvalitativa produkter och tjänster för operatörer och tågbyggare världen över. Våra produkter består av koppel, gångvägar och krocksäkerhetssystem för järnvägsindustrin. Vi... Visa mer
Ekonomiavdelningen vid Dellner Couplers huvudkontor i Vika, Falun behöver förstärkning. Önskar du som redovisningsekonom en ny utmaning i ett internationellt bolag som ligger i framkant i den gröna omställningen? Då är detta helt rätt för dig!

Dellner Couplers levererar hållbara och högkvalitativa produkter och tjänster för operatörer och tågbyggare världen över. Våra produkter består av koppel, gångvägar och krocksäkerhetssystem för järnvägsindustrin. Vi i Ekonomiavdelningen i Sverige består av 13 personer som supporterar och arbetar strategiskt tillsammans med resten av organisationen för att uppnå vår vision ”To be the number one global supplier of safe and high quality Train Connection Systems and Services, supporting the most environmentally friendly way of travelling”.

Ansvarsområden
I rollen som redovisningsekonom arbetar du brett med mycket kontaktyta inom den lokala organisationen och med våra utländska dotterbolag. Det är en spännande roll där du deltar i vårt kontinuerliga förbättringsarbete och har möjlighet att effektivisera våra processer. I arbetsuppgifterna ingår bl a fakturahantering med ansvar för leverantörsreskontra, kontoavstämningar och att medverka i månadsbokslut, systemadministration samt delta i projekt t ex implementering av automatiserad fakturaavläsning.

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning.

Vårt erbjudande till dig
Hos oss på Dellner blir du en del av ett härligt gäng av drivna personer som gärna delar med sig av kunskaper och erfarenheter. Kulturen kännetecknas av högt i tak, tillit och med möjligheter att påverka sin omgivning, utveckling och arbetssituation. Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor och med vår unika placering i Dalarnas landbygd har vi stora möjligheter till en balanserad arbetsmiljö med närhet till friluftsliv.

Något av det vi erbjuder dig:


• Kollektivavtal och pensionsavsättning
• Arbetstidsförkortning
• Flexibel arbetstid
• Möjlighet till hemarbete
• Utvecklingsmöjligheter
• Friskvårdsbidrag
• Gym och bastu på arbetsplatsen
• Företagshälsovård
• Massage på arbetstid
• AW aktiviteter

Kvalifikationer
Vi söker dig med bakgrund från några år inom redovisningsekonomyrket eller har en kandidatexamen i företagsekonomi med något års erfarenhet. Du är noggrann, systematisk och har ett strukturerat arbetssätt. Du tycker om att ha ansvar och känner ägarskap för dina arbetsuppgifter. Dessutom uttrycker du dig väl i tal och skrift, framförallt på vårt koncernspråk engelska. Erfarenhet från ERP-system från ett tillverkningsföretag är mediterande.

Du är en lagspelare som gärna delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper till andra. Du är proaktiv och mycket serviceinriktad. 

Ansökan och frågor
Urval kan komma att ske löpande. Du är välkommen med din ansökan senast 28 maj.
Vid ev frågor om befattningen, vänligen kontakta Accounting Manager Camilla Fransson Visti [email protected] 

 Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

redovisningsekonom

Ansök    Maj 11    Randstad AB    Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Är du en hungrig och erfaren redovisningsekonom som älskar att ta tag i utmaningar? Vi letar efter dig! Vår kund behöver akut hjälp med att hantera sina redovisningsbehov och behöver någon som kan kliva in och ta tag i saker och ting omedelbart.  Vi söker dig som är snabbtänkt, strukturerad och har tidigare erfarenhet av liknande roller. Du är van vid att arbeta i högt tempo och vet hur man hanterar deadlines utan att tumma på noggrannhet... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en hungrig och erfaren redovisningsekonom som älskar att ta tag i utmaningar? Vi letar efter dig! Vår kund behöver akut hjälp med att hantera sina redovisningsbehov och behöver någon som kan kliva in och ta tag i saker och ting omedelbart. 
Vi söker dig som är snabbtänkt, strukturerad och har tidigare erfarenhet av liknande roller. Du är van vid att arbeta i högt tempo och vet hur man hanterar deadlines utan att tumma på noggrannheten. 
Denna möjlighet är perfekt för dig som är redo att kliva in och göra en verklig skillnad. Vår kund är angelägen om att hitta rätt person och är beredd att erbjuda konkurrenskraftig ersättning för rätt kandidat.

Vänta inte! Skicka in din ansökan och CV redan idag. Det finns ingen tid att förlora när vår kund är i behov av din expertis. Sätt fart och bli en del av ett dynamiskt team där du kommer att kunna påverka och göra skillnad.

Vi ser fram emot att höra från dig och ta del av din passion för redovisning och ekonomi!
Du kommer arbeta hos en mycket spännande kund, vart möjligheten är stor för att uppdraget blir förlängd. Ansvarsområden
Dina ansvarsområden kommer att inkludera bland annat:


Månadsbokslut
Kontoavstämningar
Kundreskontra 
Leverantörsfakturor
Avstämningar och rapportering
kontakt med kunder och leverantörer 


Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har känner dig igen i dessa kvalifikationer: 
Erfarenhet av att hantera bokslut, avstämningar av konton, fakturahantering och liknande uppgifter.
Goda kunskaper och erfarenhet av att använda redovisningssystem.
En god analytisk förmåga.
Är bra på att kommunicera och har hög samarbetsförmåga.
Förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och prioritera dem på ett effektivt sätt. 
Van att jobba mot deadlines.
Eftersom en redovisningsekonom hanterar företagets ekonomiska information och har tillgång till känslig data, är det avgörande att ha hög etik och integritet. 


Erfarenhet
Erfarenhet av redovisningsjobb är meriterande

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Redovisningsekonom till EcoDataCenter i Falun

Ansök    Apr 6    Ecodc AB    Redovisningsekonom
EcoDataCenter är ett bolag i snabb tillväxt med ambitionen att vara ledande i Norden och förstahandsvalet när det gäller hållbara och säkra datacenterlösningar. Vår marknad är internationell och vi har kunder från flera länder. I ryggen har vi kapitalstarka ägare som vill driva förändring i branschen. Som redovisningsekonom på EcoDataCenter har du ansvar för den löpande redovisningen i koncernens bolag. Du deltar även i processen vid månads- och årsbokslu... Visa mer
EcoDataCenter är ett bolag i snabb tillväxt med ambitionen att vara ledande i Norden och förstahandsvalet när det gäller hållbara och säkra datacenterlösningar. Vår marknad är internationell och vi har kunder från flera länder. I ryggen har vi kapitalstarka ägare som vill driva förändring i branschen.

Som redovisningsekonom på EcoDataCenter har du ansvar för den löpande redovisningen i koncernens bolag. Du deltar även i processen vid månads- och årsbokslut. Koncernen befinner sig i en stark expansionsfas och du förväntas att bidra till den ständiga utvecklingen av ekonomifunktionen.

Du fungerar även som ett stöd och ett viktigt bollplank i diverse ekonomiska frågor för hela organisationen. Arbetet är varierande och innehåller bland annat löpande redovisning, avstämningar, ekonomiskt stöd, analys och rapportering.

Du arbetar nära koncernens redovisningsansvarig och rapporterar till CFO. Rollen är bred och omväxlande och du kommer att arbeta både operativt och strategiskt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Ansvar för den löpande redovisningen inklusive leverantörs- och kundreskontra
- Kontoavstämningar och analyser
- Moms- och skattedeklarationer
- Aktivt utveckla och driva förbättringar av redovisningsrutiner
- Delaktig i processen vid månads- och årsbokslut
- Vara ett stöd till koncernens ledning och till övriga avdelningar
- Delaktig i integrering av ett nytt ERP-system (resursplanering)

Formella meriter

- Relevant högskoleutbildning och/eller eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt

- Minst 2-års erfarenhet från att ha arbetat i liknande roll, meriterande om du arbetat inom bygg-, fastighets- eller entreprenadsektorn samt att du därigenom har en övergripande förståelse för byggprocessen

- Tekniskt intresserad

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper

- Analytisk och noggrann

- Affärsmässig

- Serviceorienterad

- Förmåga och intresse för att bygga upp, strukturera, skapa ordning och reda

- Proaktiv

- Lyhörd

- Självgående

- Lösningsorienterad och pragmatisk

- Ser helheten men har samtidigt öga för detaljer

- Flexibel

- Lagspelare

- Engagerad

- Lugn och trygg

Anställningsform

- Tjänstgöringsgrad: 100%

- Tjänsteställe: EcoDataCenter i Falun

- Kollektivavtal: Tekniktjänsteavtalet

- Resor i tjänsten: Kan förekomma Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Maj 15    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Redovisningsekonomer/ekonomiassistenter till uppdrag

Lundin & Boström jobbar med rekrytering, uthyrning av resurskonsulter och HR-projekt åt företag i olika branscher. Lundin & Boströms kärnvärden är Närhet, Engagemang och Kvalitet. De beskriver vad vi står för och hur vi jobbar. Vi är en expanderande arbetsgivare som värnar om nära relationer med såväl våra medarbetare som våra kunder. Vår huvudsakliga marknad är Dalarna med omnejd, men vi har också genomfört uppdrag på andra platser i landet och världen. L... Visa mer
Lundin & Boström jobbar med rekrytering, uthyrning av resurskonsulter och HR-projekt åt företag i olika branscher. Lundin & Boströms kärnvärden är Närhet, Engagemang och Kvalitet. De beskriver vad vi står för och hur vi jobbar. Vi är en expanderande arbetsgivare som värnar om nära relationer med såväl våra medarbetare som våra kunder. Vår huvudsakliga marknad är Dalarna med omnejd, men vi har också genomfört uppdrag på andra platser i landet och världen. Lundin & Boström fick utmärkelsen Årets Nyföretagare 2011.

Vi rekryterar nu redovisningsekonomer/ekonomiassistenter till uppdrag i Falun och Borlänge. Uppdragen startar omgående och pågår 6-12 månader med chans till förlängning eller anställning hos kund. Du blir anställd av Lundin & Boström och uthyrd till kund.

Arbetsbeskrivning:

Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med hela bredden inom ekonomi t.ex. reskontra, löpande redovisning, avstämningar, analyser, skattedeklarationer, periodiseringar, momsrapporter, månads- och årsbokslut. Ev. lön och administration. Vilken typ av arbetsuppgifter och ansvarsnivå beror på din erfarenhet. Vi har olika uppdrag och kunder i olika branscher som just nu söker både juniora och seniora ekonomer.

Din bakgrund:

Du har troligtvis eftergymnasial utbildning inom ekonomi och någon arbetslivserfarenhet inom ovanstående uppgifter beskrivna i arbetsbeskrivningen. Du behöver kunna kommunicera mycket väl på svenska i tal och skrift.

Din Profil:

Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Vidare bör du vara serviceinriktad och trivas i sammanhang där man jobbar i team och mot gemensamma mål.

Du behöver kunna starta ditt uppdrag inom 1 månad!

Låter det här intressant och stämmer ovanstående på dig? Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Du ansöker via vår hemsida lundinbostrom.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta Maria Lindström 070-510 12 50 [email protected] eller Hanna Hastegård, [email protected] 070-216 54 75 Visa mindre

Redovisningsekonom med intresse för IT och Fortnox på kontoret i Falun

Vi söker dig som vill nörda in dig på, redovisning/ IT/ och framför allt inom Fortnox. Vi har en efterfrågan på Fortnox som vi inte kunnat ana och söker dig som vill utvecklas på alla plan! De uppdrag vi tar över saknar ofta de automatiseringar och API kopplingar som skulle underlätta vårt arbete så det brukar finnas en hel del att göra! Gillar du Fortnox antingen med erfarenhet eller att du brinner för att få lära dig och nörda ner dig i framtidens bokför... Visa mer
Vi söker dig som vill nörda in dig på, redovisning/ IT/ och framför allt inom Fortnox.
Vi har en efterfrågan på Fortnox som vi inte kunnat ana och söker dig som vill utvecklas på alla plan! De uppdrag vi tar över saknar ofta de automatiseringar och API kopplingar som skulle underlätta vårt arbete så det brukar finnas en hel del att göra!
Gillar du Fortnox antingen med erfarenhet eller att du brinner för att få lära dig och nörda ner dig i framtidens bokföringsprogram?
I så fall har vi drömjobbet för dig. Vi söker både dig med några år på byrå men även nyutexaminerade högskoleekonomer som vill börja sin yrkesbana på en modern redovisningsbyrå som bryter mot alla kända normer i branschen.
Hos oss behöver inte alla vara säljare, utåtriktade eller så gott som perfekta människor utan vi har plats för alla egenskaper och talanger. Gärna med nördiga hobbies och intressen. Det visar sig att vi alla här på Deskjockeys döljer någon form av häftiga hobbies.
Deskjockeys tog steget in i framtiden redan 2014 och blev direkt uppmärksammade för ett modernt, hållbart ledarskap och arbetssätt vilket belönades med en utnämning till “Årets Framtidsbyrå” av branchorganisationen FAR.
Sedan många år tillbaka jobbar vi helt papperslöst och låter de modernaste systemen ta hand om den löpande bokföringen. Borta är trist hantering av kvitton och pappersfakturor. Vi låter programmen göra grovjobbet och du som konsult ser till att trimma in dessa och istället ta rollen som projektledare, controller eller företagsutvecklare.
Har du ett intresse av skatter så kan du utvecklas åt det hållet, inom moms och beskattning.
Det papperslösa arbetssättet gör att vi är helt platsoberoende så du kan jobba varifrån du vill i stort sett. Vi växer just nu mest i Stockholm, Falun och Malmö om du vill vara på ett kontor då och då.
En stor fördel är om du bor i trakten av Falun och Borlänge om du vill arbeta på ett kontor med arbetskamrater, där är vi nu 9 konsulter.
Deskjockeys skiljer sig på många sätt från våra konkurrenter. Eftersom vi inte har några hierarkier så får du själv ansvaret för att planera din arbetstid och agenda.
Vi har en miljö där alla hjälper varandra så man får alltid det backoffice stöd man behöver för att kunna lösa kundens problem.
Med tiden kommer du att slippa tidrapporten eftersom vi enbart debiterar fasta priser på våra uppdrag.
Som person är du nyfiken och vill lära dig nya saker och bli bäst på det som du tycker är roligt.
Ett stort IT intresse är en stor fördel då mycket går ut på att förstå våra system och konfigurera dem till bästa effektiva flöde för kundens redovisning och rapportering.
Du får en bra utbildning både inom programhantering och yrket som redovisningskonsult och/ eller beskattning. Eftersom Deskjockeys ingår i en stor nordisk företagsgrupp finns även möjligheter att arbeta och utvecklas på något av våra kontor i andra nordiska länder.
Deskjockeys har kontor i Stockholm, Falun, Sala, Malmö, Helsingfors, Åbo, Harstad och Oslo. Under året kommer även kontor öppnas i både Göteborg och Köpenhamn. Totalt är vi cirka 100 medarbetare varav 25 i Sverige.
Hör av dig så kan vi berätta mer så får du veta mer detaljerat hur vi kan coacha dig till en karriär i den allra modernaste redovisningsbyrån. Vår personal är det viktigaste vi har så din trivsel och utveckling är vår högsta prioritet. Vårt motto är “Man ska inte ha någon chef och man bestämmer själv sin arbetstid”. Visa mindre

Ekonomiansvarig

Ansök    Feb 7    Indomi AB    Redovisningsekonom
Är det dig vi saknar i vårat företag? Vill du ha möjlighet att utvecklas i din yrkesroll på ett trivsamt och växande företag så är Indomi, företaget som du bör läsa vidare om i annonsen. Indomi är ett företag inom hälsa och boende med säte i Falun och har verksamheter på flera orter i landet. På Indomi är vi cirka 50 anställda. I den här utvecklande rollen arbetar du med arbetsuppgifter som redovisning, löner, rapporter, bokföring, bokslut och administrati... Visa mer
Är det dig vi saknar i vårat företag?
Vill du ha möjlighet att utvecklas i din yrkesroll på ett trivsamt och växande företag så är Indomi, företaget som du bör läsa vidare om i annonsen. Indomi är ett företag inom hälsa och boende med säte i Falun och har verksamheter på flera orter i landet. På Indomi är vi cirka 50 anställda.
I den här utvecklande rollen arbetar du med arbetsuppgifter som redovisning, löner, rapporter, bokföring, bokslut och administrativa uppgifter. Du har ett nära samarbete med och rapporterar direkt till VD. Tjänsten är en tillsvidareanställning.
För att lyckas i rollen behöver du ha en hög arbetskapacitet och förmåga att hantera flera processer samtidigt. Du blir också en viktig del i trivseln på företaget. Som person är du självgående och ansvarstagande. Du har ett strukturerat arbetssätt och är en prestigelös problemlösare som har god förmåga till samarbete.
Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt goda kunskaper inom IT, erfarenhet av ekonomisystemen Visma och Fortnox samt känner dig bekväm med alla delar av Officepaketet.
Något eller några års relevant arbetslivserfarenhet är meriterande. Stor vikt kommer vid rekryteringen att läggas vid personliga egenskaper och personlig lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande under annonseringen. Visa mindre

Jobba som redovisningsekonom via Jeffersson Wells

Ansök    Okt 19    Manpower AB    Redovisningsekonom
Motiveras du av att lösa komplexa problem och av att ha frihet under ansvar? Är du en analytisk person som har ett metodiskt tillvägagångssätt när du arbetar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Jeffersson Wells en Redovisningekonom till ett uppdrag med start omgående hos vår kund i Falun. Vill du testa på att vara konsult och arbeta som Redovisningekonom hos vår kund i Falun? Välkommen med din ansökan till oss på Jeffersson Wells! De... Visa mer
Motiveras du av att lösa komplexa problem och av att ha frihet under ansvar? Är du en analytisk person som har ett metodiskt tillvägagångssätt när du arbetar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Jeffersson Wells en Redovisningekonom till ett uppdrag med start omgående hos vår kund i Falun.

Vill du testa på att vara konsult och arbeta som Redovisningekonom hos vår kund i Falun? Välkommen med din ansökan till oss på Jeffersson Wells!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Jeffersson Wells och vår kund. Du kommer att bli anställd av Jeffersson Wells men arbeta på plats hos kunden.

Om jobbet som Redovisningsekonom
I rollen som Redovisningsekonom ansvarar du för att ansvara för den löpande bokföringen samt lägga fram bokslutsrapporter för företagsledningen. Dessutom kommer du hantera skatteinbetalningar, årsbokslut, deklarationer och årsredovisningar samt granska finansiella rapporter och företagsspecifika processer.

Ditt fokus kommer också ligga på att analysera bokslutsresultat samt samla in underlag och sammanställa ekonomiska rapporter.

Uppdraget har start så snart som möjligt och därför kommer vi arbeta med löpande urval och tjänsten kommer bli tillsatt så fort vi hittat rätt person för uppdraget.

Är du rätt för rollen som Redovisningsekonom?
Vi på Jeffersson Wells söker dig som har minst 2 års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom, redovisningsarbete och bokföring. Därutöver har du erfarenhet av årsredovisning och bokslutsarbete. Dessutom har du goda redovisningskunskaper och kunskaper i löpande ekonomisk redovisning.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett analyserande tankesätt och att du har ett metodiskt tillvägagångssätt. Det är också viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du ser vad som behöver göras. Därutöver vet du hur du ska planera ditt arbete för att vara så effektiv som möjligt.

Vad kan Jeffersson Wells erbjuda dig?
Jeffersson Wells är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Intresserad?
För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Tobias Troije via e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Jeffersson Wells
Jeffersson Wells är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Allround Ekonom/Redovisningsansvarig - Depona AB

Ansök    Okt 28    Depona AB    Redovisningsekonom
Deponagruppen i Sverige och Norden, 220 anställda. Stora möjligheter till att skräddarsy anställningen efter den sökande. – Koncernarbete, koncernredovisning, – Ekonomi - redovisning, fakturering, påminnelser och kravhantering åt företagen inom koncernen – Avstämningar av konton, reskontror, koncernmellanhavanden - Projektuppföljning – Säljadministration – säljsupport - Avtalsadministration - kund- och leverantörsavtal - Ra... Visa mer
Deponagruppen i Sverige och Norden, 220 anställda.
Stora möjligheter till att skräddarsy anställningen efter den sökande.
– Koncernarbete, koncernredovisning,
– Ekonomi - redovisning, fakturering, påminnelser och kravhantering åt företagen inom koncernen
– Avstämningar av konton, reskontror, koncernmellanhavanden
- Projektuppföljning
– Säljadministration – säljsupport
- Avtalsadministration - kund- och leverantörsavtal
- Rapportering – skatter och avgifter, statistik, projektrapportering, avtalsrapportering
Vi söker dig med adekvat utbildning (minst gymnasieekonom) och erfarenhet av bokföring.
Intresse för struktur, ordning och förbättringsarbete. Du är lösningsorienterad.
Vana att arbeta med Officepaket, främst Word, Excel och Outlook.
Då Depona är en nordisk koncern som levererar till många av våra största banker, börsbolag etc. ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö och hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
Du ingår i ett dynamiskt team på vårt kontor i Falun och du rapporterar direkt till vår administrativa chef.
Möjlighet till omgående tillträde.
Provanställning alt. Visstidsanställning med stora möjligheter till förlängning.
Krav/Övrigt
När du söker jobb hos oss, utförs som ett sista steg i rekryteringsprocessen innan du får ett jobberbjudande, en bakgrundskontroll.
Anledningen är undanröja eventuella frågetecken gällande din framtida arbetsprestation samt att säkerställa att du är den du utger dig för att vara. Denna bakgrundskontroll består av följande delar:
- Kreditupplysning*;
- En säkerhetsprövning (registerkontroll) kan komma inhämtas beroende av arbetsuppgifter
- Referenstagning samt begäran om bevis på att relevanta utbildningar har genomförts
I tillägg förväntas du visa upp utdrag ur belastningsregistret och signera relevanta sekretessavtal;
= Under anställningstiden görs regelbundna kreditupplysningar Visa mindre

Redovisningsekonom/löneadministratör, tillsvidare 100%

Musik i Dalarna söker REDOVISNINGSEKONOM/LÖNEADMINISTRATÖR Tillsvidare, 100 %, arbetsort Falun ”Vi banar väg för oförglömliga musikminnen i Dalarna.” - Musik i Dalarnas löfte Musik i Dalarna (MiD) har det regionala musikuppdraget för Region Dalarna. Verksamheter under MiD är Dalasinfoniettan, en kammarorkester med 28 musiker. Dalapop, ett kompetenscenter för populärmusik. Unga MiD, med ansvar för musikutbud till de unga, samarbeten och projekt för målgrupp... Visa mer
Musik i Dalarna söker REDOVISNINGSEKONOM/LÖNEADMINISTRATÖR
Tillsvidare, 100 %, arbetsort Falun
”Vi banar väg för oförglömliga musikminnen i Dalarna.” - Musik i Dalarnas löfte
Musik i Dalarna (MiD) har det regionala musikuppdraget för Region Dalarna. Verksamheter under MiD är Dalasinfoniettan, en kammarorkester med 28 musiker. Dalapop, ett kompetenscenter för populärmusik. Unga MiD, med ansvar för musikutbud till de unga, samarbeten och projekt för målgruppen. Imagine Sweden, nationellt ansvar för musiktävlingen och nationell koordinator för internationella samarbeten för unga. MiD samarbetar med Musikkonservatoriet Falun med huvudmannaskap för skolans eftergymnasiala utbildning. Tillsammans med Folkmusikens hus och Dalapop drivs projektet Musik för fler, med målet om långsiktiga planer om stabil musikleverans till länets kommuner.
”Musik i Dalarnas är en dynamisk och kreativ kraft, som når hela vägen fram till ett enastående musikliv i Dalarna.” - Musik i Dalarnas ledstjärna
Är du den vi söker?
Vi behöver dig som har erfarenhet av att i första hand självständigt arbeta med redovisning och löneadministration men andra administrativa arbetsuppgifter ingår också i befattningen. I rollen som redovisningsekonom/löneadministratör vid vårt kansli ingår:
löpande bokföring
avstämningar
kund- och leverantörsreskontra
moms- och skattedeklarationer
löpande löneadministrativa arbetsuppgifter t ex upprätta anställningsavtal
löneberedning med hantering av hela löneprocessen såsom tidsredovisning, löneberäkning, reseräkningar, arbetsgivarintyg, pensioner, semester m.m.
registerunderhåll (BL administration, Crona lön)
rapportera statistik både internt och externt

Kvalifikationer:
eftergymnasial utbildning och/eller likvärdig utbildning inom redovisning och löneadministration
har tidigare erfarenhet av ekonomi- och lönearbete
har vana att arbeta med kollektivavtal (SYMF, Unionen)
behärskar Excel, Word, Office 365
goda kunskaper i engelska är meriterande

I rollen som redovisningsekonom/löneadministratör är det viktigt att du har en hög integritet. Du är givetvis noggrann, har ett öga för detaljer och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Hos oss får du ta tag i stort som smått.
Ersättning
Lön enligt överenskommelse
Omfattning
Tillsvidare, 100 %, tillträde enligt överenskommelse i mars 2023.
Provanställning
6 månader
Övrigt
Arbetet kan komma att innebära kvälls- och helgarbete
Så ansöker du
I rekryteringsprocessen jobbar vi med löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan snarast dock senast 2023-01-13 till [email protected]. Märk din ansökan med ”Redovisningsekonom”.
Kontorsadress
Nybrogatan 12, Falun
Postadress
Stiftelsen Musik i Dalarna
Nybrogatan 12
791 71 FALUN
Besök gärna vår hemsida www.musikidalarna.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Ekonomer med redovisningsbakgrund sökes!

Att driva företag handlar till stor del om att fatta rätt beslut vid rätt tillfälle, det är där vi kommer in! Bissacc är en nischad ekonomibyrå som hjälper företag och organisationer att skapa framtidens administration. Vi har rötterna i Mora men uppdrag i stora delar av Dalarna där vår specialitet är att kombinera erfarenhet inom företagande med moderna affärssystem och digitala hjälpmedel för medelstora och större bolag. Vi finns med våra kunder vid förv... Visa mer
Att driva företag handlar till stor del om att fatta rätt beslut vid rätt tillfälle, det är där vi kommer in! Bissacc är en nischad ekonomibyrå som hjälper företag och organisationer att skapa framtidens administration. Vi har rötterna i Mora men uppdrag i stora delar av Dalarna där vår specialitet är att kombinera erfarenhet inom företagande med moderna affärssystem och digitala hjälpmedel för medelstora och större bolag. Vi finns med våra kunder vid förvärv, försäljning, omstrukturering eller när bolaget växt och behöver ta "nästa steg".

För oss är det viktigt med balans i livet och vi strävar efter att våra medarbeta ska må bra och ha roligt på jobbet. Hälsa ligger högt på agendan och det är även viktigt för oss att alla som arbetar här löpande är uppdaterade på vad som händer i branschen genom att gå utbildningar eller delta i nätverk.

Nu söker vi två ekonomer för uppdrag i Falun och Mora som vill ansluta till vårt härliga gäng, är det dig vi söker?

Om uppdraget

Vi är ingen klassisk ekonomibyrå utan jobbar lite annorlunda, delvis med löpande redovisning och bokslut men framför allt med rådgivning, effektivisering och digitalisering av ekonomiprocessen hos våra kunder.

Arbetsuppgifterna kommer vara blandade så din vardag kommer variera men exempel på uppgifter kan vara års- och månadsbokslut, löpande administration, koncernbokslut eller forma nya bolagsstrukturer. Att utveckla administrationen hos våra kunder kan innebära att införa ett projekt- och tidredovisningssystem, effektivisera flödet av leverantörsfakturor eller förbättra ekonomiuppföljningen. I detta ingår även att på ett bra sätt kunna kommunicera med kunderna, fånga upp deras behov och leverera något de förstår och har nytta av.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad ekonom på högskola eller via yrkesutbildning, helst med några års erfarenhet av löpande redovisning, bokslut och koncernredovisning. Andra delar som vi ser som meriterande är om du deltagit i hållbarhetsarbete, varit med vid företagsförsäljningar och uppköp samt har kunskap kring upprättande av avtal.

För oss är personliga egenskaper viktigast där vi önskar att du är en flexibel och ödmjuk person med stor förståelse för att våra kunders verksamheter. Du kommer ha mycket kundkontakt vilket förutsätter att du kan kommunicera på ett enkelt och förståeligt sätt samt stimuleras av ett självständigt arbete sida vid sida med våra kunder.

Du är en strukturerad och analytisk person som gillar att driva processer och affärer framåt på ett lösningsorienterat sätt och att jobba tillsammans med både kunder och kollegor är något som du gillar.

Vill du jobba i en växande verksamhet med härlig atmosfär och en varierande vardag där du kan kombinera ett aktivt liv i vacker natur med tillgång till stora fritidsaktiviteter? Välkommen med din ansökan till oss senast 14/8

Placeringsorter- Falun eller Mora
Tjänsterna tillträds enligt överenskommelse Visa mindre

Ekonom med upphandlings- och avtalsuppföljningskompetens

Länsstyrelsen i Dalarnas län är en statlig myndighet som finns nära människorna i vårt län. Vi är en viktig länk mellan länet och regeringen, riksdagen och andra myndigheter. Vår uppgift är att säkerställa att nationella mål och uppdrag genomförs regionalt och med hänsyn till förutsättningarna i just vårt län. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande. ... Visa mer
Länsstyrelsen i Dalarnas län är en statlig myndighet som finns nära människorna i vårt län. Vi är en viktig länk mellan länet och regeringen, riksdagen och andra myndigheter. Vår uppgift är att säkerställa att nationella mål och uppdrag genomförs regionalt och med hänsyn till förutsättningarna i just vårt län. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande.Beskrivning
Du kommer att vara placerad vid enheten för ekonomi, personal och kommunikation som finns under avdelningen för verksamhetsstöd och samhällsskydd.

Vid enheten arbetar du i huvudsak i dialog med leverantörer och med stöd till chefer och medarbetare vid myndighetens samtliga enheter och verksamhetsområden.

 
Arbetsuppgifter
Som ekonom för våra externt finansierade projekt och avtalsuppföljare för våra upphandlade varor och tjänster, arbetar du både strategiskt och operativt.

Du kommer delta i att planera, genomföra och följa upp ekonomiska förutsättningar i projekt i våra olika verksamhetsområden, liksom delta i och driva utvecklingen av vår förmåga att följa upp kvalitet, avtal och reklamationer i de leveranser vi får. Till din hjälp har du bland annat redovisnings- och projektekonomer och upphandlingskollegor på Länsstyrelsen i Dalarnas län.

Du kommer ingå i två grupper med ekonomer och upphandlare som alla jobbar direkt mot enheter och avdelningar med olika former av rådgivning och operativt stöd. Har du därför en bred
erfarenhet av såväl ekonomiredovisning, upphandling som förhandling så är detta ett plus.

Tillsammans med enhetschefer och projektansvariga på samtliga enheter följer du upp och stöttar i den ekonomiska redovisningen av externt finansierade projekt. Du kommer delta i att planera, genomföra och följa upp ekonomiska förutsättningar i projekt i våra olika verksamhetsområden

Tillsammans med upphandlare informerar du berörda chefer och inköpsansvariga vid alla enheter när nya avtal upprättats eller ändras. Du kommer att ansvara för avtalsuppföljning, hantera reklamationer och göra upphandlade avtal beställningsbara och förvalta dessa.

 
Kvalifikationer
Krav är att du:

- Har ekonomisk utbildning från universitet/högskola eller annan erfarenhet som vi bedömer vara motsvarande.
- Har minst ett års erfarenhet av upphandlingsverksamhet eller avtalsuppföljning i arbete i en organisation eller företag.
- Erfarenhet av att jobba med projektekonomisk redovisning från de senaste fem åren.
- Erfarenhet av att arbeta med avtalsuppföljning och kravställning med eventuella genomdrivande av reklamationer till leverantörer.
- Har mycket goda kunskaper om lag om offentlig upphandling LOU.
- Har erfarenhet av förhandlingssituationer.
- Har goda kunskaper i Officepaketet, framför allt i Excel.
- Har mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
- Tjänsten är säkerhetsklassad och kräver att du klarar statens säkerhetsprövning.

Mycket meriterande är att du:

- Är pedagogisk och uppskattar att genomföra utbildningsinsatser för kollegor.
- Har erfarenhet från en myndighet eller annan offentlig verksamhet.
- Erfarenhet av arbete i ekonomisystemet Agresso och i verksamhetssystemet Visma Proceedo.
- Har erfarenhet av kravställning vid inköp.

 

Personliga egenskaper

Du är strukturerad, har integritet och uppskattar verksamhetsutveckling. Du är nyfiken på människor och kombinationen av införande av nya system. Du trivs med att arbeta i en servicefunktion som innebär många interna och externa kontakter. Du är noga med detaljer samtidigt som du har ett utvecklat helhetstänk.

Du är en utåtriktad, engagerad och positiv medarbetare som vill bidra med egna idéer och du är drivande och tar ansvar för ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och referenser.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Ekonomiansvarig till Falun

Vi söker för kunds räkning dig som är redo att anta rollen rollen som ekonomiansvarig för uppdrag i Falun! Om uppdraget Arbetsuppgifterna kommer vara blandade så din vardag kommer variera men exempel på uppgifter kan vara års- och månadsbokslut, löpande administration och att ansvara för ekonomistyrningen i bolaget. Att utveckla administrationen och att ex. införa projekt- och tidredovisningssystem, effektivisera flödet av leverantörsfakturor eller förbä... Visa mer
Vi söker för kunds räkning dig som är redo att anta rollen rollen som ekonomiansvarig för uppdrag i Falun!

Om uppdraget

Arbetsuppgifterna kommer vara blandade så din vardag kommer variera men exempel på uppgifter kan vara års- och månadsbokslut, löpande administration och att ansvara för ekonomistyrningen i bolaget. Att utveckla administrationen och att ex. införa projekt- och tidredovisningssystem, effektivisera flödet av leverantörsfakturor eller förbättra ekonomiuppföljningen ingår i ditt ansvar. Du behöver även kunna kommunicera med kunden på ett tydligt och enkelt sätt där du fångar upp deras behov och leverera något de förstår och har nytta av. Uppdraget innebär stora utvecklingsmöjligheter.Om dig

Vi söker dig som är utbildad ekonom på högskola eller via yrkesutbildning, helst med några års

erfarenhet av löpande redovisning, bokslut eller koncernredovisning. Andra delar som vi ser som meriterande är om du deltagit i hållbarhetsarbete, varit med vid företagsförsäljningar och uppköp samt har kunskap kring upprättande av avtal. För oss är personliga egenskaper viktigast där vi önskar att du är en flexibel och ödmjuk person med stor förståelse för att våra kunders verksamheter. Du kommer ha mycket kundkontakt vilket förutsätter att du kan kommunicera på ett enkelt och förståeligt sätt samt stimuleras av ett självständigt arbete sida vid sida med våra kunder. Du är en strukturerad och analytisk person som gillar att driva processer och affärer framåt på ett lösningsorienterat sätt och att jobba tillsammans med både kunder och kollegor är något som du gillar.Vill du jobba i en växande verksamhet med härlig atmosfär och en varierande vardag där du kan kombinera ett aktivt liv i vacker natur med tillgång till stora fritidsaktiviteter? Välkommen med din ansökan till oss, löpande urval kommer ske. Visa mindre

Bokslutsmakare

Vi söker dig som vill nörda in dig på, bokslut, bolagsdeklarationer och skatteplanering Är du intresserad av att utvecklas mer inom avancerad redovisning? I så fall har vi drömjobbet för dig. Vi söker dig som kommer att arbeta i vårt team som enbart gör boksluten för våra kunder med aktiebolag. Vi är en modern redovisningsbyrå som bryter mot alla kända normer i branschen. Hos oss behöver inte alla vara säljare, utåtriktade eller så gott som perfekta männis... Visa mer
Vi söker dig som vill nörda in dig på, bokslut, bolagsdeklarationer och skatteplanering
Är du intresserad av att utvecklas mer inom avancerad redovisning? I så fall har vi drömjobbet för dig. Vi söker dig som kommer att arbeta i vårt team som enbart gör boksluten för våra kunder med aktiebolag.
Vi är en modern redovisningsbyrå som bryter mot alla kända normer i branschen.
Hos oss behöver inte alla vara säljare, utåtriktade eller så gott som perfekta människor utan vi har plats för alla egenskaper och talanger.
Deskjockeys tog steget in i framtiden redan 2014 och blev direkt uppmärksammade för ett modernt, hållbart ledarskap och arbetssätt vilket belönades med en utnämning till “Årets Framtidsbyrå” av branschorganisationen FAR.
Sedan många år tillbaka jobbar vi helt papperslöst och låter de modernaste systemen ta hand om den löpande bokföringen. Borta är trist hantering av kvitton och pappersfakturor. Vi låter programmen göra grovjobbet och du som bokslutsmakare ser till att sätta pricken över i:et och göra bokslut i vårt extremt digitala flöde.
Har du ett intresse av Juridik så kan du utvecklas åt det hållet, inom bolagsjuridik och beskattning.
Det papperslösa arbetssättet gör att vi är helt platsoberoende så du kan jobba varifrån du vill i stort sett. Några dagar i veckan vill vi ändå se dig på vårt kontor i Falun.
Deskjockeys skiljer sig på många sätt från våra konkurrenter. Eftersom vi inte har några hierarkier så får du själv ansvaret för att planera din arbetstid och agenda.
Vi har ett en miljö där alla hjälper varandra så man får alltid det backoffice stöd man behöver för att kunna lösa kundens problem.
Med tiden kommer du att slippa tidrapporten eftersom vi enbart debiterar fasta priser på våra uppdrag.
Som person är du nyfiken och vill lära dig nya saker och bli bäst på det som du tycker är roligt.
Ett visst IT intresse är en stor fördel då mycket går ut på att förstå våra system och konfigurera dem till bästa effektiva flöde för kundens redovisning och rapportering.
Du får en bra utbildning både inom programhantering och yrket som bokslutsmakare med utbildning inom K2 och K3 samt på sikt även koncernredovisning.
Eftersom Deskjockeys ingår i en stor nordisk företagsgrupp finns även möjligheter att arbeta och utvecklas på något av våra kontor i andra nordiska länder.
Deskjockeys har kontor i Stockholm, Falun, Sala, Helsingfors, Åbo, Harstad och Oslo. Under året kommer även kontor öppnas i både Göteborg och Köpenhamn. Totalt är vi cirka 100 medarbetare varav 25 i Sverige.
Primärt är placeringsort Falun, men Stockholm fungerar också utmärkt, eller andra orter efter diskussion.
Hör av dig så kan vi berätta mer så får du veta mer detaljerat hur vi kan coacha dig till en karriär i den allra modernaste redovisningsbyrån. Vår personal är det viktigaste vi har så din trivsel och utveckling är vår högsta prioritet. Vårt motto är “Man ska inte ha någon chef och man bestämmer själv sin arbetstid”. Visa mindre

Ekonom

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Ekonom till R... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.


Ekonom till Riksbyggen i Dalarna och Gävleborg

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Vår kärnverksamhet är bostadsrättsföreningar, men vi har även många uppdrag åt privata och offentliga fastighetsägare och företag. Marknadsområde Dalarna och Gävleborg har ca 100 medarbetare och levererar ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, energitjänster samt fastighetsservice till våra kunder.

Vi är ett gäng glada ekonomer som trivs med vårt jobb. Nu söker vi vår nya kollega då en av våra kamrater gått i pension.


Vad ska du göra?
Som ekonom företräder du Riksbyggen i ett antal bostadsrättsföreningars styrelser. Du ansvarar för löpande ekonomisk och bostadsrättsjuridisk rådgivning, sammanställning och presentation av bokföringsmaterial samt ett övergripande ansvar för kundens ekonomi.

Du kommer ha ett nära samarbete med teknisk förvaltning och övriga leveransenheter för att ni tillsammans skall kunna leverera långsiktigt bra förvaltningstjänster till nytta för våra kunder.

Du ansvarar i föreningarna även för: 
· upprättande av budget och bokslut
· ekonomisk uppföljning av verksamheten
· låneupphandling och övrig finansiell planering
· att presentera bokslut och budget för styrelser

Vissa delar av den mer löpande ekonomin sköts av Riksbyggens ekonomicenter i Västerås. Du är kontaktperson gentemot styrelser, bostadsrättmedlemmar, leverantörer, myndigheter med flera i frågor som berör den ekonomiska förvaltningen.

Du medverkar vid budget-, bokslutsmöte och årsstämma vilket innebär att viss del av din arbetstid kommer att vara förlagd till kvällstid. Detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid. I rollen ingår även uppdrag som ledamot i Riksbyggens bostadsrättsföreningars styrelser.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmågan att se och möta kunders behov och agera professionellt och kundorienterat. Med tanke på tjänstens rådgivande karaktär är det viktigt att du är pedagogisk och att du kan kommunicera på ett tydligt och förtroendeingivande sätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och sätter värde i att leva upp till de överenskommelser du gör. Du är givetvis en lagspelare som trivs att samarbeta med dina övriga kollegor.

Som person är du positiv, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Du tycker om att bygga relationer såväl internt som externt och är van att planera ditt arbete på ett metodiskt och strukturerat sätt.
Du har en ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande. Vi ser gärna att du har arbetat med olika delar inom ekonomi och har erfarenhet av bokslutsarbete samt budgetarbete.

Meriterande är om du har jobbat med bostadsrättsföreningar.

Tjänsten är placerad i Falun eller Borlänge men möjlighet finns att förlägga viss arbetstid i Gävle. Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil.

Tjänsten är tillsvidare på heltid.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast 2022-07-31. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Kontakt
Vid frågor kontakta gruppchef Marie Clain, [email protected] eller leveranschef Dan Persson, [email protected]


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film. Visa mindre

Förbandsekonom till Dalregementet, I 13 Falun

Ansök    Jul 4    Försvarsmakten    Redovisningsekonom
Stimuleras du av att vara en del av ett professionellt arbetslag i en omväxlande miljö i tillväxt? Vill du vara med och bygga en välfungerande verksamhet? Hos oss får du möjlighet att göra skillnad, -  välkommen med din ansökan!   Förbandet Dalregementet Försvarsmakten försvarar Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer. Etableringen av Dalregementet är en del i uppbyggnaden av den svenska försvarsförmågan. I Falun e... Visa mer
Stimuleras du av att vara en del av ett professionellt arbetslag i en omväxlande miljö i tillväxt? Vill du vara med och bygga en välfungerande verksamhet? Hos oss får du möjlighet att göra skillnad, -  välkommen med din ansökan!

 

Förbandet Dalregementet

Försvarsmakten försvarar Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer.

Etableringen av Dalregementet är en del i uppbyggnaden av den svenska försvarsförmågan. I Falun etableras det lätta infanteriet som under kommande år verkar som utbildningsplattform av värnpliktiga. 

Regementsstaben, en central del av Dalregementet, består bland annat av en ekonomisektion. Dess uppgift är främst att ge stöd i form av olika ekonomiska delar såsom budget-och prognos, analys-och uppföljning, fakturahantering och intern kontroll.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Tillsammans med ekonomichefen ingår du i regementsstabens ekonomisektion där du arbetar brett inom det ekonomiska området. Utöver att stödja verksamheten med löpande återrapportering, budgetarbete och framtagning av ekonomiska beslutsunderlag arbetar du även med fakturahantering, intern kontroll samt att utbilda i Försvarsmaktens ekonomisystem.

 Huvuddelen av arbetet har fokus på budget och prognos, interna kontroller och fakturahantering. Övriga ekonomiska och administrativa arbetsuppgifter tillkommer.

 

Kvalifikationer


• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller erfarenhet som bedöms som likvärdig av arbetsgivaren
• Aktuell och relevant erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter
• God förmåga att utrycka dig i tal och skrift i svenska
• Goda kunskaper avseende MS Office
• B-körkort 

Meriter


• Erfarenhet av Försvarsmaktens ledningssystem PRIO/SAP BO
• God kännedom kring Försvarsmakten och dess organisation
• Tidigare arbete med prognos och budgetarbete inom myndighet eller offentlig sektor

  

Personliga egenskaper
För att både trivas och passa i tjänsten behöver du vara kommunikativ, flexibel, initiativtagande och dedikerad att möta de behov som uppstår i vår verksamhet. Du är också analytisk, noggrann och ansvarsfull, samt självgående och har en god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Försvarsmaktens värdegrund utgår från demokratiska principer och slår vakt om alla människors lika värde, om rättvisa, jämlikhet och mänskliga rättigheter. Vår uppförandekod är väsentlig för att vi ska kunna upprätthålla vår värdegrund och sträva mot vår vision; ”Ett starkare försvar – möter varje hot, klarar varje utmaning”. Att se mångfald som en tillgång är en viktig del i uppförandekoden.

 

Övrigt

Du kommer att arbeta i Falun, men tjänsteresor kan förekomma.

Arbetstid: 40 timmar/vecka, måndag-fredag på dagtid, med flextidsavtal. Personal i Försvarsmakten har enligt avtal möjlighet till fysisk träning på arbetstid upp till tre timmar/vecka.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker 2023-01-01 eller enligt överenskommelse.

 

Kontakt vid frågor gällande tjänsten

Jessika Carlsson, Ekonomichef tfn: 073-370 46 61

 

Kontakt vid frågor om rekryteringsprocessen

HR chef Andreas Sjöberg, 070-790 24 56

 

Fackliga representanter: Kontaktas via växeln 08-788 75 00
OFR/O           Stefan Morin

OFR/S            Kenneth Hartikainen

SACO             Johan Gillemyr

SEKO             Thomas Klasson

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan – sista ansökningsdag är 2022-08-20. Ansökan ska bestå av CV och personligt brev/ansökningsbrev. Under sommaren kommer vi att ha begränsade möjligheter att besvara frågor.

 

 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Dalregementet är ett av Försvarsmaktens nygamla förband med anor från 1624. Dalregementet återetableras från 2021 efter beslut av riksdagen. Vår verksamhet finns i Falun och vi kommer bidra med utbildning av soldater som bygger framtidens infanteriförband/Armé.

Inom Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Redovisningsansvarig

Om oss YrkesAkademin är idag ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom kvalificerad yrkesutbildning samt matchningstjänster. Vi levererar rätt utbildning, anpassad till deltagarens och arbetsgivarens krav. Genom vår matchningstjänst hjälper vi arbetssökande att komma ut i arbete eller utbildning på så kort tid som möjligt. Kvalitet och resultat hänger ihop. Oavsett om det gäller omskolning till ett nytt yrke eller uppdatering av befintlig kunskap, le... Visa mer
Om oss
YrkesAkademin är idag ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom kvalificerad yrkesutbildning samt matchningstjänster. Vi levererar rätt utbildning, anpassad till deltagarens och arbetsgivarens krav. Genom vår matchningstjänst hjälper vi arbetssökande att komma ut i arbete eller utbildning på så kort tid som möjligt. Kvalitet och resultat hänger ihop. Oavsett om det gäller omskolning till ett nytt yrke eller uppdatering av befintlig kunskap, levererar vi den utbildning våra kunder vill ha och bygger kompetens hos deltagaren.

Vi fokuserar på riktig yrkesutbildning – varje vecka har vi över 10 000 deltagare i våra yrkesutbildningar och matchningstjänster över hela Sverige och Finland. Nu söker vi en group financial controller till vårt huvudkontor i Falun.


Dina arbetsuppgifter
Som redovisningsansvarig kommer du att bli en del av YrkesAkademins ekonomi- och controllingteam. I din roll ansvarar du för koncernredovisning, konsolidering, rapportering och analys av koncernens svenska och utländska bolag.

Du kommer att vara delaktig i att ta fram beslutsunderlag och månadsrapportering till ägare, styrelse och ledning men även delta i arbetet med vår externa legala rapportering enligt IFRS och K3. YrkesAkademin är noterat på Nasdaq Stockholm.

För att kunna fortsätta växa hållbart och lönsamt behöver vi säkerställa att finansiella processer och flöden är effektiva och lönsamma och där vill vi att du hjälper oss.
Vår ekonomiavdelning utgår från vårt moderna huvudkontor i Falun.

Din profil
För att trivas i denna roll behöver du ha erfarenhet från att ha arbetat med liknande frågor på koncernnivå, här är dina redovisningskunskaper centrala. Du är en driftig och driven person som är noggrann men för den sakens skull inte fastnar i detaljer. Som person är du serviceinriktad, prestigelös och en team-spelare som ställer upp på dina kollegor. Du är väl medveten om att det är först när alla är klara som teamet har gjort ett bra jobb. Du trivs i förändrings-skeden där du får vara med och skapa struktur, ordning och förbättring. Då det händer mycket inom företaget är det viktigt att du är prestigelös och lösningsorienterad med en förmåga att jobba högt och lågt beroende på vad situationen kräver.
Din utbildningsbakgrund är civilekonom eller motsvarande utbildning. Du har arbetat praktiskt med koncernredovisning och IFRS. Du har goda kunskaper i engelska och arbetar effektivt med moderna IT verktyg.


Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Vid frågor, kontakta gärna rekryteringskonsult Anna Andersson 0708-215 318 eller [email protected]. Urval sker löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2022-05-08. Visa mindre

Redovisningsekonom för kommande uppdrag

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se


Dina arbetsuppgifter
För kommande uppdrag hos våra kunder i Falun och Borlänge söker vi nu dig som är ute efter nya utmaningar inom ekonomi. Vanliga ansvarsområden som redovisningsekonom kan vara inom kund- och leverantörsreskontra, löpande redovisning, avstämningar, skatt- och momsrapportering. Det dagliga arbetet kan också innebära en stor kontaktyta inom och utanför organisationen. Har du särskilda intresseområden inom ekonomi? Här finns möjlighet att matcha dessa utifrån kundens behov!

Arbetstider och omfattning på anställningen varierar såklart beroende på uppdrag, så vi tar gärna emot din ansökan oavsett om du vill arbeta heltid eller deltid. Det är alltid en fördel om du är tillgänglig med kort varsel.

Din profil
Vi söker dig som är hemma i bokföringens ordning och van att arbeta i olika system. Du har ett öga för detaljer, är trygg i ditt arbetssätt och bekväm i situationer där du får ta egna initiativ likväl som att föreslå förbättringar. Vi tror att du passar i en sådan här roll om du är lösningsorienterad, driven och strukturerad. Tack vare din positiva inställning och servicekänsla bidrar du med god stämning till såväl medarbetare som kunder.

Vi ser gärna att du har en ekonomisk bakgrund, förslagsvis eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Dina datakunskaper är goda och erfarenhet av att ha jobbat i stora affärssystem är meriterande.

Ansökan
Urvalsprocessen pågår löpande under kommande period. Då urvalsprocessen sträcker sig över en längre tid kan responsen på din ansökan eventuellt dröja, men alla sökande kommer få återkoppling.

Är du nyfiken på om vi kan matcha dig med en ny och spännande tjänst? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan! Sista ansökningsdag är 2022-05-31. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Olivia Sandberg på [email protected]. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom med intresse för IT och Juridik

Vi söker dig som vill nörda in dig på, redovisning/ IT/ Juridik. Är du intresserad av kombinationen redovisning och IT samt eventuellt Juridik? I så fall har vi drömjobbet för dig. Vi söker nyutexaminerade högskoleekonomer som vill börja sin yrkesbana på en modern redovisningsbyrå som bryter mot alla kända normer i branschen. Hos oss behöver inte alla vara säljare, utåtriktade eller så gott som perfekta människor utan vi har plats för alla egenskaper och t... Visa mer
Vi söker dig som vill nörda in dig på, redovisning/ IT/ Juridik.
Är du intresserad av kombinationen redovisning och IT samt eventuellt Juridik? I så fall har vi drömjobbet för dig. Vi söker nyutexaminerade högskoleekonomer som vill börja sin yrkesbana på en modern redovisningsbyrå som bryter mot alla kända normer i branschen.
Hos oss behöver inte alla vara säljare, utåtriktade eller så gott som perfekta människor utan vi har plats för alla egenskaper och talanger.
Deskjockeys tog steget in i framtiden redan 2014 och blev direkt uppmärksammade för ett modernt, hållbart ledarskap och arbetssätt vilket belönades med en utnämning till “Årets Framtidsbyrå” av branchorganisationen FAR.
Sedan många år tillbaka jobbar vi helt papperslöst och låter de modernaste systemen ta hand om den löpande bokföringen. Borta är trist hantering av kvitton och pappersfakturor. Vi låter programmen göra grovjobbet och du som konsult ser till att trimma in dessa och istället ta rollen som projektledare, controller eller företagsutvecklare.
Har du ett intresse av Juridik så kan du utvecklas åt det hållet, inom bolagsjuridik och beskattning.
Det papperslösa arbetssättet gör att vi är helt platsoberoende så du kan jobba varifrån du vill i stort sett. Några dagar i veckan vill vi ändå se dig på vårt kontor i Falun.
Deskjockeys skiljer sig på många sätt från våra konkurrenter. Eftersom vi inte har några hierarkier så får du själv ansvaret för att planera din arbetstid och agenda.
Vi har ett en miljö där alla hjälper varandra så man får alltid det backoffice stöd man behöver för att kunna lösa kundens problem.
Med tiden kommer du att slippa tidrapporten eftersom vi enbart debiterar fasta priser på våra uppdrag.
Som person är du nyfiken och vill lära dig nya saker och bli bäst på det som du tycker är roligt.
Ett stort IT intresse är en stor fördel då mycket går ut på att förstå våra system och konfigurera dem till bästa effektiva flöde för kundens redovisning och rapportering.
Du får en bra utbildning både inom programhantering och yrket som redovisningskonsult eller junior Jurist. Eftersom Deskjockeys ingår i en stor nordisk företagsgrupp finns även möjligheter att arbeta och utvecklas på något av våra kontor i andra nordiska länder.
Deskjockeys har kontor i Stockholm, Falun, Sala, Helsingfors, Åbo, Harstad och Oslo. Under året kommer även kontor öppnas i både Göteborg och Köpenhamn. Totalt är vi cirka 100 medarbetare varav 25 i Sverige.
Hör av dig så kan vi berätta mer så får du veta mer detaljerat hur vi kan coacha dig till en karriär i den allra modernaste redovisningsbyrån. Vår personal är det viktigaste vi har så din trivsel och utveckling är vår högsta prioritet. Vårt motto är “Man ska inte ha någon chef och man bestämmer själv sin arbetstid”. Visa mindre

Redovisningsekonom till Arctic Paper utanför Falun

Ansök    Mar 18    Experis AB    Redovisningsekonom
Har du en högskoleexamen inom ekonomi eller har tidigare jobbat några år som redovisningsekonom? Jefferson Wells söker just nu dig som vil jobba som redovisingsekonom till det spännande företaget Arctic Paper som är placerade i Grycksbo strax utanför Falun. Här får du chansen att arbeta i en stor internationell verksamhet med stor möjlighet till utveckling. Låter det intressant? Varmt välkommen in med din ansökan! Om Arctic Paper Arctic Paper Grycksbo är... Visa mer
Har du en högskoleexamen inom ekonomi eller har tidigare jobbat några år som redovisningsekonom? Jefferson Wells söker just nu dig som vil jobba som redovisingsekonom till det spännande företaget Arctic Paper som är placerade i Grycksbo strax utanför Falun. Här får du chansen att arbeta i en stor internationell verksamhet med stor möjlighet till utveckling. Låter det intressant? Varmt välkommen in med din ansökan!

Om Arctic Paper

Arctic Paper Grycksbo är ett av tre pappersbruk som ingår i ARCTIC PAPER S.A och har ca 320 anställda. I Grycksbo produceras bestruket träfritt papper för kvalitetsmedvetna kunder som tryckerier, bokförlag, tidningsutgivare, reklambyråer, pappersdistributörer och förpackningsföretag. De övriga bruken är placerade i Munkedal, Sverige och i Kostrzyn, Polen.

Koncernen som helhet producerar både bestruket och obestruket träfritt papper. Produktportföljen inkluderar välkända varumärken som Amber, Arctic, G-Print och Munken. Produktionskapaciteten för de tre bruken är cirka 700 000 ton papper per år. Huvuddelen säljs genom 14 av bolagets egna försäljningskontor i Europa. Arctic Paper S.A. är noterat på börsen i Warszawa sedan oktober 2009 och december 2012 på NASDAQ i Stockholm.

Arctic Paper erbjuder pappersprodukter i premiumsegmentet med fokus på nytänkande, högsta kvalitet och hållbarhet.Om jobbet som Redovisningsekonom

I rollen som redovisningsekonom hos Arctic Paper kommer du att arbeta i ett team på 6 personer och hantera den dagliga driften inom ekonomin på avdelningen. I ditt arbeta kommer du bland annat att hantera den löpande redovisningen, ekonomiska rapporter och analyser samt avstämningar. Du kommer främst att ha ansvar över inbetalningar och kundreskontra. Arbetet innebär stort eget ansvar men samtidigt ett tätt samarbete med dina kollegor.

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men arbeta hos Arctic Paper. Tjänsten är en heltidstjänst och dagtid, det kommer finnas möjlighet till flextid. Hemarbete kommer att vara möjligt inom vissa gränser, men arbetstiden kommer till största del vara förlagd på kontoret

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi och kanske jobbat inom ekonomi på sidan av dina studier alternativ dig som har några års erfarenhet som redovisningsekonom. Vi ser gärna att du har goda ekonomikunskap och förstår hela ekonomiprocessen. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du kan arbeta på ett självständigt sätt där du själv planerar och driver ditt arbete framåt. Som person är du noggrann, strukturerad och har lätt att anpassa dig till nya arbetsuppgifter

I övrigt söker vi dig som

* Har högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning.
* Har god datavana och har lätt för att sätta sig in i nya system.
* Goda kunskaper i Excel
* Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift
* Det är meriterande om du har erfarenheter från redovisningsarbete

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och intresse för tjänstenOm Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Ida Tegnelöv på [email protected] Visa mindre

Ekonomiassistent/Redovisningsassistent till Op Administration i Falun

OP Administration är en fullservicebyrå inom ekonomi och redovisning. Vi tar hand om allt som en ekonomiavdelning gör och mer därtill; löpande bokföring, leverantörsbetalningar, fakturering, lönehantering, projektredovisning, bokslut, årsredovisningar och deklarationer för bolag och privatpersoner. Ekonomiassistent/Redovisningsassistent Har du ett genuint intresse för ekonomi och vill arbeta i en prestigelös och målinriktad företagskultur? Vill du växa... Visa mer
OP Administration är en fullservicebyrå inom ekonomi och redovisning. Vi tar hand om allt som en ekonomiavdelning gör och mer därtill; löpande bokföring, leverantörsbetalningar, fakturering, lönehantering, projektredovisning, bokslut, årsredovisningar och deklarationer för bolag och privatpersoner.

Ekonomiassistent/Redovisningsassistent

Har du ett genuint intresse för ekonomi och vill arbeta i en prestigelös och målinriktad företagskultur? Vill du växa med oss och lära dig yrket från grunden och vara med på vår resa? Då kan du vara den Ekonomiassistent/Redovisningsassistent vi söker!

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent/redovisningsassistent jobbar du med löpande bokföring, avstämningar och kundfrågor. Du är en tillmötesgående och serviceinriktad lagspelare som på sikt har ansvar för egna kunder. Då vi har kunder från många olika branscher är du en nyfiken och öppen individ som inte är rädd för utmaningar i stort och smått. Som vår nya medarbetare får du en fin introduktion av dina övriga kollegor och kommer få möjlighet att växa in i rollen. Här finns stora möjligheter att ta steg i både yrkesmässig och personlig utveckling!

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Falun och du sitter i vackra lokaler centralt på Åsgatan.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har någon utbildning inom ekonomi alternativt annan erfarenhet vi bedömer som motsvarande. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Vi arbetar i en mängd olika ekonomisystem, men erfarenhet av något system, till exempel Visma, Fortnox, Marathon eller liknande är meriterande.

Din profil
Våra kunder är mycket viktiga för oss och därför är det en självklarhet att du har ett genuint intresse och förståelse för den verksamhet vi bedriver och att du är en god ambassadör för företaget. Vi är ca 8 personer på kontoret i Falun, därför kommer dina personliga egenskaper väga tungt. Vi söker en person som vill lära sig och har drivet att efter en initial upplärning kunna arbeta självständigt, men samtidigt har god samarbetsförmåga. Du är anpassningsbar, pålitlig, noggrann, prestigelös samt har sinne för siffror.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar OP Administration AB med Lundin & Boström. Kontakta rekryteringskonsult Ida Ryentorp vid frågor, 070-360 71 90, [email protected].
För att kunna vara aktuell för tjänsten behöver du kunna börja din anställning relativt omgående.

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida lundinbostrom.se.

Vi är nyfikna på dig så ansök så snart som möjligt, men senast 11 april 2022. Visa mindre

Ekonom

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Ekonom till Riksbyggen i Dalarna

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Vår kärnverksamhet är bostadsrättsföreningar, men vi har även många uppdrag åt privata och offentliga fastighetsägare och företag. Marknadsområde Dalarna har ca 60 medarbetare och levererar ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, energitjänster samt fastighetsservice till våra kunder. Nu söker vi en ekonom som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet och möta nya utmaningar tillsammans med marknadsområde Dalarna.

Vad ska du göra?
Som ekonom företräder du Riksbyggen i ett antal bostadsrättsföreningars styrelser. Du ansvarar för löpande ekonomisk och bostadsrättsjuridisk rådgivning, sammanställning och presentation av bokföringsmaterial samt ett övergripande ansvar för kundens ekonomi.

Du kommer ha ett nära samarbete med teknisk förvaltning och övriga leveransenheter för att ni tillsammans skall kunna leverera långsiktigt bra förvaltningstjänster till nytta för våra kunder.

Du ansvarar i föreningarna även för: 
· upprättande av budget och bokslut
· ekonomisk uppföljning av verksamheten
· låneupphandling och övrig finansiell planering
· att presentera bokslut och budget för styrelser

Vissa delar av den mer löpande ekonomin sköts av Riksbyggens ekonomicenter i Västerås. Du är kontaktperson gentemot styrelser, bostadsrättmedlemmar, leverantörer, myndigheter med flera i frågor som berör den ekonomiska förvaltningen.

Du medverkar vid budget-, bokslutsmöte och årsstämma vilket innebär att viss del av din arbetstid kommer att vara förlagd till kvällstid. Detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid. I rollen kan även ingå uppdrag som ledamot i Riksbyggens bostadsrättsföreningars styrelser.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmågan att se och möta kunders behov och agera professionellt och kundorienterat. Med tanke på tjänstens rådgivande karaktär är det viktigt att du är pedagogisk och att du kan kommunicera på ett tydligt och förtroendeingivande sätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och sätter värde i att leva upp till de överenskommelser du gör. Du är givetvis en lagspelare som trivs att samarbeta med dina övriga kollegor.

Som person är du positiv, prestigelös och har lätt för att samarbeta och tycker om att bygga relationer såväl internt och externt van att planera ditt arbete på ett metodiskt och strukturerat sätt och kan prioritera.
Du har en ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande. Vi ser gärna att du har arbetat med olika delar inom ekonomi och det är viktigt att du har minst ett års erfarenhet från bokslutsarbete samt budgetbarbete.

Meriterande är om du har jobbat med bostadsrättsföreningar.

Tjänsten är placerad i Falun eller Borlänge och kräver B-körkort och tillgång till egen bil.

Tjänsten är tillsvidare på heltid.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast 2022-04-29. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Kontakt
Vid frågor kontakta leveranschef Dan Persson, [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Redovisningsekonom till Kinnarps i Falun

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
KIGADA Holding AB är moderbolaget där bland annat Kinnarps Gävle Dalarna AB och Wallners Persienn och Markis AB ingår. Moderbolaget har ett tiotal bolag inom koncernen med ett 60-tal anställda.Kinnarps Gävle Dalarna AB är de största inredningshusen i Dalarna respektive Gästrikland. Vår uppgift är att möta dagens och morgondagens krav på helhetslösningar för i princip alla miljöer såsom kontor, skolor, butiker, gallerior och restauranger. Vi hjälper till med inredning som skapar tilltalande miljöer och signalerar rätt värderingar, samtidigt som vi arbetar för en hållbar utveckling för miljön.


Dina arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom kommer du att arbeta processorienterat med koncernens samtliga bolag. Du har en självständig roll men samtidigt ett tätt samarbete med dina kollegor. Ditt ansvarsområde handlar om helheten inom redovisning genom uppgifter som kund och leverantörsreskontra, löpande redovisning, avstämningar, skatt och momsrapportering. Det är viktigt att du besitter erfarenhet inom redovisning och känner dig trygg med dessa arbetsuppgifter. Tjänsten innefattar även kontakt med myndigheter.

Din profil
Som person är du flexibel, självgående och kommunikativ. Du har ett öga för detaljer samtidigt som du får energi av att samarbeta och är bekväm i att ta egna beslut. Du har gärna en eftergymnasialutbildning inom ekonomi eller redovisning samt minst 2 års arbetslivserfarenhet inom liknande arbete. Vi ser med fördel att du är van att arbeta med omvänd skattskyldighet inom olika branscher samt att du har erfarenhet av att arbeta med och analysera rapporter.

Ansökan
I denna rekrytering sköter Clockwork Bemanning & Rekrytering hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef Emil Andrén, [email protected] eller Jennifer Lundgren, [email protected]. Registrera din ansökan via clockworkpersonal.se senast 2022-03-27, urval sker löpande. Visa mindre

redovisningsekonom till Falun

Ansök    Feb 7    Randstad AB    Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning  Nu letar vi efter dig som har några års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom och är intresserad av att arbeta som konsult på ett globalt familjeföretag med säte i Falun. Som redovisningsekonom kommer du bland annat arbeta med fakturering, kund- och leverantörsreskontra samt moms och skatteredovisning i en inspirerande arbetsmiljö och i ett team med god sammanhållning.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar u... Visa mer
Arbetsbeskrivning
 Nu letar vi efter dig som har några års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom och är intresserad av att arbeta som konsult på ett globalt familjeföretag med säte i Falun. Som redovisningsekonom kommer du bland annat arbeta med fakturering, kund- och leverantörsreskontra samt moms och skatteredovisning i en inspirerande arbetsmiljö och i ett team med god sammanhållning. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. Ansvarsområden
Som redovisningsekonom kommer du bland annat att arbeta med:
 - Kundreskontra och leverantörsreskontra
 - Fakturering 
 - moms samt skatteredovisning 
 - byggmoms och ROT och RUT
 - avstämningar
 - förlängningar
 - framtagande av månadsrapporter 
 - back upp i lönekörning
 - administrativa arbetsuppgifter Arbetstider
 Heltid visstid med goda möjligheter till anställning hos kund efter inhyrningsperioden på 6 månader. Arbetstid: Mån-fre 08.00-17.00. Kvalifikationer
 Till rollen som redovisningsekonom söker vi dig som har: 
 - Högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre (2) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete 
 - Goda kunskaper i MS Office med tonvikt på god användarkompetens i Excel 
 - Goda kunskaper i förekommande bokföringssystem (Fortnox//Garpm.fl.) 
 - God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska 

Vi ser att du är glad, social och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du känner igen dig i att vara strukturerad och initiativtagande samt gillar att driva det du tar dig an framåt . Känner du att detta speglar dig så kommer du att bli en uppskattad kollega! 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Ansökan
 2022-02-28, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 


För information: Helge Broen, konsultchef, [email protected]Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Ekonom för kommande uppdrag

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker ekonomer för kommande uppdrag hos våra kunder i Falun och Borlänge med omnejd. Som ekonom arbetar du operativt med löpande redovisning och prognosarbete. Rapportering av månads- och årsbokslut, upprättande av budget och löpande bokföring kan tillhöra din vardag. Beroende på uppdrag och kund kan dina arbetsuppgifter och ansvarsområden variera.

Din profil
För att du ska trivas i rollen ser vi gärna att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga då du arbetar i en omväxlande miljö med många olika kontaktytor.

Vi söker dig som är ekonom med eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har god förståelse för redovisning, förstår sammanhang och drivs av analys- samt förbättringsarbete. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel.

Ansökan
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Är du den vi söker? Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se.

Vid frågor kontakta gärna Olivia Sandberg på [email protected] Visa mindre

Ekonom

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Ekonom till Riksbyggen i Dalarna

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Vår kärnverksamhet är bostadsrättsföreningar, men vi har även många uppdrag åt privata och offentliga fastighetsägare och företag. Marknadsområde Dalarna har ca 60 medarbetare och levererar ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, energitjänster samt fastighetsservice till våra kunder. Nu söker vi en ekonom som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet och möta nya utmaningar tillsammans med marknadsområde Dalarna.

Vad ska du göra?
Som ekonom företräder du Riksbyggen i ett antal bostadsrättsföreningars styrelser. Du ansvarar för löpande ekonomisk och bostadsrättsjuridisk rådgivning, sammanställning och presentation av bokföringsmaterial samt ett övergripande ansvar för kundens ekonomi.

Du kommer ha ett nära samarbete med teknisk förvaltning och övriga leveransenheter för att ni tillsammans skall kunna leverera långsiktigt bra förvaltningstjänster till nytta för våra kunder.

Du ansvarar i föreningarna även för: 
· upprättande av budget och bokslut
· ekonomisk uppföljning av verksamheten
· låneupphandling och övrig finansiell planering
· att presentera bokslut och budget för styrelser

Vissa delar av den mer löpande ekonomin sköts av Riksbyggens ekonomicenter i Västerås. Du är kontaktperson gentemot styrelser, bostadsrättmedlemmar, leverantörer, myndigheter med flera i frågor som berör den ekonomiska förvaltningen.

Du medverkar vid budget-, bokslutsmöte och årsstämma vilket innebär att viss del av din arbetstid kommer att vara förlagd till kvällstid. Detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid. I rollen kan även ingå uppdrag som ledamot i Riksbyggens bostadsrättsföreningars styrelser.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmågan att se och möta kunders behov och agera professionellt och kundorienterat. Med tanke på tjänstens rådgivande karaktär är det viktigt att du är pedagogisk och att du kan kommunicera på ett tydligt och förtroendeingivande sätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och sätter värde i att leva upp till de överenskommelser du gör. Du är givetvis en lagspelare som trivs att samarbeta med dina övriga kollegor.

Som person är du positiv, prestigelös och har lätt för att samarbeta och tycker om att bygga relationer såväl internt och externt van att planera ditt arbete på ett metodiskt och strukturerat sätt och kan prioritera.
Du har en ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande. Vi ser gärna att du har arbetat med olika delar inom ekonomi och har minst ett års erfarenhet från bokslutsarbete.

Meriterande är om du har jobbat med bostadsrättsföreningar.

Tjänsten är placerad i Falun eller Borlänge och kräver B-körkort och tillgång till egen bil.

Tjänsten är tillsvidare på heltid.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast 2022-02-20. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Kontakt
Vid frågor kontakta leveranschef Dan Persson, [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Ekonomiadminstratör 60 %

Sankt Lukas Dalarna söker dig som vill vara med och driva vår verksamhet framåt. Vi söker en ny service minded ekonomiadministratör som tycker om att vara spindeln i nätet och vill bli en viktig kugge i vår verksamhet. Om rollen Rollen som ekonomiadministratör är bred även om de centrala områdena är löpande bokföring, löneadministration och budget-/bokslutsarbete. Högskolekurser inom företagsekonomi eller examen i ekonomi på gymnasienivå samt erfarenhet a... Visa mer
Sankt Lukas Dalarna söker dig som vill vara med och driva vår verksamhet framåt. Vi söker en ny service minded ekonomiadministratör som tycker om att vara spindeln i nätet och vill bli en viktig kugge i vår verksamhet.
Om rollen
Rollen som ekonomiadministratör är bred även om de centrala områdena är löpande bokföring, löneadministration och budget-/bokslutsarbete. Högskolekurser inom företagsekonomi eller examen i ekonomi på gymnasienivå samt erfarenhet av liknande arbete är därför av stor vikt. Särskilt meriterande är erfarenhet av liknande arbete i en mindre verksamhet. Erfarenhet av arbete eller förtroendeuppdrag i föreningslivet är också meriterande.
Andra arbetsuppgifter är att bistå verksamhetschefen i ekonomiska och administrativa frågor: ta fram underlag, bistå i budgetarbete och regelbundet inkomma med ekonomirapporter. Som ekonomiadministratör hos oss har du också kontakt med våra kunder såväl via telefon som e-post samt genom att öppna dörren åt besökare. God förmåga till samarbete och bemötande är därför krav samt att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift.
Ekonomi och administration sker mer och mer digitalt och vi arbetar i flera system som Visma, Office365, Inexchange och Clinic Buddy (journalsystem). God förmåga att hantera digitala system är därför också ett krav. Att ha arbetat i Visma är meriterande.
Ekonomiadministratören arbetar självständigt och är en viktig och central roll i vår verksamhet. Genom god service och gott samarbete kan vi som verksamhet göra skillnad för fler människor som vi kommer i kontakt med. Den centrala rollen kräver att personen är ansvarstagande, ambitiös och flexibel.
Om oss
Sankt Lukas är en idéburen organisation vars verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Verksamheten i Dalarna är en del av den rikstäckande organisationen Förbundet Sankt Lukas. Förbundet har förenings- och mottagningsverksamhet på cirka trettio orter i Sverige. Sankt Lukas Dalarna leds av en styrelse, utsedd av föreningens medlemmar. Förutom mottagningen har föreningen en aktiv programverksamhet med flera öppna temakvällar varje år.
Sankt Lukas mottagning i Falun arbetar med psykoterapi, personalstödjande samtal, personal- och chefshandledning, familjerådgivning, konsultation och utbildning. Verksamheten riktar sig till såväl privatpersoner som företag och organisationer. Vi har åtta fasta medarbetare samt underkonsulter. Gruppen består av familjerådgivare, legitimerade psykoterapeuter och psykologer samt ekonomiadministratör.
Tillträde enligt överenskommelse Visa mindre

Redvisningsekonom på Nordlo i Falun eller Gävle

Ansök    Feb 3    Nordlo Improve AB    Redovisningsekonom
Är du en ansvarstagande och driven person som vill vara med på vår resa med Nordlo och utveckla vårt ekonomiarbete? Bra! För vi på Nordlo söker en till Redovisningsekonom med just den beskrivningen till något av våra kontor, i antingen Falun eller Gävle. Om Nordlo Vi är IT-partnern som sätter medarbetare och kunder först. Vår framgång bygger på våra fantastiska medarbetares insatser, som med en passion för hållbara lösningar har kraft att förändra. Vi v... Visa mer
Är du en ansvarstagande och driven person som vill vara med på vår resa med Nordlo och utveckla vårt ekonomiarbete?
Bra! För vi på Nordlo söker en till Redovisningsekonom med just den beskrivningen till något av våra kontor, i antingen Falun eller Gävle.

Om Nordlo
Vi är IT-partnern som sätter medarbetare och kunder först. Vår framgång bygger på våra fantastiska medarbetares insatser, som med en passion för hållbara lösningar har kraft att förändra. Vi vet att goda idéer kan komma från organisationens alla hörn, och vi vill att våra medarbetare ska komma närmare känslan av att ingenting är omöjligt. Vi har valt en decentraliserad organisationsmodell med delegerat beslutsmandat, så att du kan driva din egen och kundens utveckling, och nå din fulla potential. Vår strävan och vilja är att ständigt förbättra, utmana och förändra. För att nå till toppen gör vi jobbet tillsammans, vi agerar med hjärtat och skapar affärsvärde för våra kunder.

 

Dina kollegor
Samarbete är en grundläggande förutsättning för oss på Nordlo – oavsett var vi arbetar är vi ett Nordlo och vi strävar alltid gemensamt mot våra mål. Vårt team på Ekonomi/BackOffice är idag sju personer och hjälper och stöttar våra kollegor och kunder i Eskilstuna, Falun, Gävle, Skellefteå, Umeå och Uppsala. Vi strävar alltid efter att jobba nära varandra, trots distans, med högt i tak och ett stort engagemang.

Teamet leds av Ekonomichef Stina Perlström. Hennes ledarskap beskrivs som transparent, byggt på förtroende, frihet under ansvar och att det är viktigt att utmaningar löses tillsammans som ett team.

 

Din roll
Som redovisningsekonom hos Nordlo får du en bred roll med goda möjligheter till utökade arbetsuppgifter och utveckling genom förbättringsprojekt.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- Kund- och leverantörsreskontra
- Fakturering och påminnelsehantering
- Löpande bokföring och avstämningar
- Delaktighet i bokslutsarbete
- Delaktighet i projekt för effektiviseringar

 

Du är
Vi ser att du är en utpräglad teammänniska som har lätt att kommunicera och förstår vikten av att ge bra service till din omgivning. Noggrannhet, struktur och förmåga att hålla deadlines är en självklarhet. Du är ansvarstagande och kan driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt. Du har goda IT-kunskaper, även inom Excel, och behärskar flytande svenska i tal och skrift samt engelska på en god nivå. 

Vi tror att du har utbildning med ekonomiinriktning minst från gymnasiet eller motsvarande samt erfarenhet av att arbeta med kund- och leverantörsreskontra. Du känner dig trygg med att ta eget ansvar för dessa områden. 

Som person är du positiv, prestigelös och har integritet. Ett intresse för och en nyfikenhet på vår verksamhet och affär är viktigt.

 

Naturligtvis Nordlo
För oss är digitalisering ett mänskligt hantverk. Tillsammans kan vi skapa hållbar tillväxt som gör att organisationer står väl rustade inför framtiden, med kraften att skapa ett bättre samhälle. För att lyckas behöver vi engagerade medarbetare som vill vara med oss på resan.

Vi tror att nyckeln till vår snabba utveckling är att våra roller går att forma efter medarbetarnas passion och personliga drivkrafter, och för oss är ditt välmående otroligt viktigt. Hos oss kan du förvänta dig följande:

- Hög delaktighet och möjlighet att påverka
- Stora utvecklingsmöjligheter
- Nära samarbete mellan team och kollegor
- Ett starkt och närvarande ledarskap
- En god balans mellan arbetstid och fritid

Vill du veta mer? På vår hemsida kan du komma närmare oss, vår kultur samt våra medarbetare.

 

Är du vår nästa Redovisningsekonom? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Redovisningsekonom till Falun

Ansök    Jan 11    Randstad AB    Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Nu letar vi efter dig som har några års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom och är intresserad av att arbeta som konsult på ett globalt familjeföretag med säte i Falun. Som redovisningsekonom kommer du bland annat arbeta med fakturering, kund- och leverantörsreskontra samt moms och skatteredovisning i en inspirerande arbetsmiljö och i ett team med god sammanhållning.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ut... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu letar vi efter dig som har några års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom och är intresserad av att arbeta som konsult på ett globalt familjeföretag med säte i Falun. Som redovisningsekonom kommer du bland annat arbeta med fakturering, kund- och leverantörsreskontra samt moms och skatteredovisning i en inspirerande arbetsmiljö och i ett team med god sammanhållning. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.Ansvarsområden
Du kommer att arbeta på ett globalt familjeföretag som arbetar med att leverera inredningslösningar för både kontor och offentliga utrymmen. 


Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med:
 - Kundreskontra och leverantörsreskontra
 - Fakturering 
 - moms samt skatteredovisning 
 - byggmoms och ROT och RUT
 - avstämningar
 - förlängningar
 - framtagande av månadsrapporter 
 - back upp i lönekörning
 - administrativa arbetsuppgifter 


Du kommer att utgå från företagets kontor i Falun vilket har en inspirerande arbetsmiljö som kombinerar ett öppet kontorslandskap blandat med tysta rum och konferensrum i olika designer.

Arbetstider
Heltid visstid med goda möjligheter till anställning hos kund efter inhyrningsperioden på 6 månader. Arbetstid: Måndag till fredag 08.00-17.00.Kvalifikationer
Till rollen som redovisningsekonom söker vi dig som har: 

- Högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och minst två (2) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete 
- Goda kunskaper i MS Office med tonvikt på god användarkompetens i Excel 
- Goda kunskaper i förekommande bokföringssystem (Fortnox//Garpm.fl.) 
- God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska


Arbetsplatsen har en god stämning samt en bra sammanhållning kollegor emellan. Därför tror vi att du är glad, social och har lätt för att samarbeta med dina nya kollegor. Du känner igen dig i att vara strukturerad och initiativtagande samt gillar att driva det du tar dig an framåt . Känner du att detta speglar dig så kommer du att bli en uppskattad kollega!


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Ansökan
2022-01-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Sanna Ullbrand, branch manager, [email protected] 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Sep 28    Xeronic AB    Redovisningsekonom
Vi söker just nu en redovisningsekonom med god kunskap i Fortnox. Vi jobbar i ett litet team, vilket innebär att du behöver vara bekväm med att ha stort ansvar för ditt arbete. En god samarbetsförmåga krävs också. Vårt kontor ligger i centrala Falun. Har du bil så erbjuder vi gratis parkering i anslutning till vårt kontor. Utbildning inom bokföring och ekonomisk redovisning efterfrågas. Kunskap gällande årsbokslut och årsredovisning är meriterande. Juridis... Visa mer
Vi söker just nu en redovisningsekonom med god kunskap i Fortnox.
Vi jobbar i ett litet team, vilket innebär att du behöver vara bekväm med att ha stort ansvar för ditt arbete. En god samarbetsförmåga krävs också.
Vårt kontor ligger i centrala Falun. Har du bil så erbjuder vi gratis parkering i anslutning till vårt kontor. Utbildning inom bokföring och ekonomisk redovisning efterfrågas. Kunskap gällande årsbokslut och årsredovisning är meriterande. Juridisk kunskap inom avtalsrätt är också meriterande.
Skicka in din ansökan med personligt brev och CV redan idag då intervjuer sker löpande. För att ansöka klickar du på länken och fyller i formuläret på vår webbportal. Vi ser helst att du svarar på formuläret på engelska, men det är okej att bifoga CV och personligt brev på svenska. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Koncernredovisningsekonom till Dellner i Vika, Falun

Ansök    Jan 12    Meritmind AB    Redovisningsekonom
Dellner förstärker sin ekonomiavdelning i Vika och vi söker en redovisningsspecialist som ska utveckla koncernredovisningen för koncernens 22 rapporterande enheter. Vi vill gärna komma i kontakt med dig som är redovisningsekonom med erfarenhet av IFRS och konsolidering av internationella verksamheter. Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden ? Medverka i konsolideringen av koncernens 22 rapporterande enheter ? Säkerställa kvalitet i rappor... Visa mer
Dellner förstärker sin ekonomiavdelning i Vika och vi söker en redovisningsspecialist som ska utveckla koncernredovisningen för koncernens 22 rapporterande enheter. Vi vill gärna komma i kontakt med dig som är redovisningsekonom med erfarenhet av IFRS och konsolidering av internationella verksamheter.


Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
? Medverka i konsolideringen av koncernens 22 rapporterande enheter
? Säkerställa kvalitet i rapportering från dotterbolag
? Ta en nyckelroll i Dellners Internal Controlprojekt med fokus på uppföljning av nyckelkontroller och effektiva IC-processer
? Ta fram och löpande förbättra rapporter i konsolideringsverktyget Unit4
? Medverka i sammanställningen av moderbolagets årliga IFRS-rapportering
? Hålla policies och instruktioner rörande finansiell rapportering och Internal Control aktuella och uppdaterade
? Delta i redovisningsrelaterade projekt kring t ex IFRS eller ”IPO readiness”
Kvalifikationer och erfarenhet
Din gedigna redovisningskompetens är central. Med en högskoleexamen eller motsvarande inom redovisning som grund har du troligen arbetat flera år med koncernredovisning och tillämpning av IFRS i internationell verksamhet eller tillgodogjort dig erfarenheterna i en revisorsroll.
Vi är också öppna för att du som söker är en senior redovisningsekonom som verkat i koncernmoderbolag och ser vårt erbjudande som ditt nästa steg i utvecklingen.
Du har erfarenhet av att arbeta i integrerade ERP-system. Skulle du ha vana specifikt från M3 och Unit4 är det definitivt meriterande.
Att ledigt kunna kommunicera muntligt och skriftligt på engelska är ett krav.


Personliga egenskaper
Du är naturligtvis strukturerad och tydlig, det är naturligt med din bakgrund. Vi söker också en förmåga att kommunicera och samarbeta för att nå gemensamma resultat. Du är inte heller orädd för att ta såväl initiativ som ledarrollen i olika interna projekt.


Vad erbjuder företaget dig?
Som redovisningsspecialist i Dellner väntar en intressant resa i en global koncern mot målet att bli “IPO-ready”, alltså förberedd för publik notering. Du kommer att arbeta nära vår koncernredovisningschef som du också rapporterar till.


Vi ser rollen som dynamisk, varierande och ett gott avstamp för vidare utveckling inom ett snabbrörligt bolag.


Med sin långa historia vid Vikasjöns strand präglas Dellner fortfarande av en entreprenöriell kultur och en anda som tycks få medarbetare att trivas och stanna.


Placeringsort
Vika, mellan Falun och Hedemora


Om företaget
Dellner is one of the world’s leading suppliers of Train Connection Systems with 80 years of experience in the rail industry. The headquarter is based in Falun, Sweden. The company has 22 subsidiaries around the world and counts with more than 1200 employees globally. With steady and robust growth, Dellner provides its customers with solutions in couplers, gangways, front hatches, dampers, and crash energy management, as well as their complete service for the rail operators. Dellner has years of tested and proven experience in producing safe and reliable train connections, as well as in providing innovative, state-of-the-art, and cutting-edge products for its customers. In 2019, Dellner was acquired by the Swedish private equity company EQT.Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Håkan Holmberg på 073-394 55 52. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 februari 2022. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.
Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering.


Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
· Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom

Redovisningsekonom inriktning controller Räddningstjänsten Dala Mitt svarar för räddningstjänsten i Borlänge, Falun, Gagnef, Ludvika och Säters kommuner. I vår verksamhet ska vi både hantera olyckor och arbeta olycksförebyggande. Vi undersöker olyckor, kartlägger och följer upp risker. Allt detta som en del i vår strävan mot huvudmålen som är att: Färre olyckor ska inträffa Färre ska omkomma vid olyckor Färre ska skadas och mindre ska först... Visa mer
Redovisningsekonom inriktning controller

Räddningstjänsten Dala Mitt svarar för räddningstjänsten i Borlänge, Falun, Gagnef, Ludvika och Säters kommuner. I vår verksamhet ska vi både hantera olyckor och arbeta olycksförebyggande. Vi undersöker olyckor, kartlägger och följer upp risker. Allt detta som en del i vår strävan mot huvudmålen som är att:
Färre olyckor ska inträffa
Färre ska omkomma vid olyckor
Färre ska skadas och mindre ska förstöras vid olyckor.

I Räddningstjänsten Dala Mitt är vi cirka 400 anställda.
Vi söker Dig som har följande erfarenheter och kunskaper:
förmåga att se helheten
universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning eller motsvarande
redovisningserfarenhet (bokslut, årsredovisning samt budget)
mycket god systemvana
förmåga att arbeta analytiskt och strukturerat
intresse av att arbeta med rapporterings- och analysarbete samt vara drivande i förändring
förmåga att arbeta självständigt med hög drivkraft och förmåga att leverera på utsatt deadline
mycket god pedagogisk förmåga
goda kunskaper inom Microsoft Office

Vi ser det som meriterande om du dessutom har erfarenhet av att:
sätta upp affärssystem
implementera nya systemlösningar
projektleda gärna även inom områden utanför ekonomi
arbeta med någon del inom HR/Lön-området
arbeta i en personalintensiv verksamhet


Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär löpande avstämningar och rapportering på månadsbasis. Du rapporterar i första hand internt men ska vid behov även kunna sköta redovisningen mot våra ägare. Du stödjer organisationen genom att sammanställa, analysera och följa upp finansiell information. Du arbetar proaktivt med analyser, kalkyler samt är delaktig i prognos- och budgetarbete. I rollen ingår att kontinuerligt förbättra arbetsmetoder och processer samt att utbilda i nya rutiner och verktyg. Rollen kommer även att inkludera arbetsuppgifter inom bland annat HR-området och beroende på erfarenhet inom detta område kan vi vara flexibla.
Du kommer att ha ett nära samarbete med samtliga avdelningar inom Räddningstjänsten Dala Mitt och du har förbundsdirektören som närmaste chef.

För rollen krävs B körkort.

Andra personliga egenskaper som vi värdesätter
Då redovisningsekonomen är en administrativ tjänst ser vi att du är en strukturerad person med känsla för ordning och reda. Du har förmågan att planera och självständig utföra dina uppgifter på ett professionellt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Som medarbetare inom Räddningstjänsten Dala Mitt är du en företrädare för räddningstjänsten och ska därför agera på ett sätt som inger räddningstjänstens förtroende hos allmänheten.
Räddningstjänsten Dala Mitt arbetar för ökad jämställdhet och likabehandling. Därför är det viktigt att du förstår vikten av att alltid arbeta med utgångspunkt från förbundets värdegrund.
Placeringsort kommer att vara Falun.
Individuell lönesättning tillämpas och tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Provanställning kan komma att tillämpas. Visa mindre

Koncernredovisningsekonom till Dellner i Vika, Falun

Ansök    Sep 22    Meritmind AB    Redovisningsekonom
Dellner förstärker sin ekonomiavdelning i Vika och vi söker en redovisningsspecialist som ska utveckla koncernredovisningen för koncernens 22 rapporterande enheter. Vi vill gärna komma i kontakt med sig som är redovisningsekonom med erfarenhet av IFRS och konsolidering av internationella verksamheter. Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden ? Medverka i konsolideringen av koncernens 22 rapporterande enheter ? Säkerställa kvalitet i rappor... Visa mer
Dellner förstärker sin ekonomiavdelning i Vika och vi söker en redovisningsspecialist som ska utveckla koncernredovisningen för koncernens 22 rapporterande enheter. Vi vill gärna komma i kontakt med sig som är redovisningsekonom med erfarenhet av IFRS och konsolidering av internationella verksamheter.


Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
? Medverka i konsolideringen av koncernens 22 rapporterande enheter
? Säkerställa kvalitet i rapportering från dotterbolag
? Ta en nyckelroll i Dellners Internal Controlprojekt med fokus på uppföljning av nyckelkontroller och effektiva IC-processer
? Ta fram och löpande förbättra rapporter i konsolideringsverktyget Unit4
? Medverka i sammanställningen av moderbolagets årliga IFRS-rapportering
? Hålla policies och instruktioner rörande finansiell rapportering och Internal Control aktuella och uppdaterade
? Delta i redovisningsrelaterade projekt kring t ex IFRS eller ”IPO readiness”


Kvalifikationer och erfarenhet
Din gedigna redovisningskompetens är central. Med en högskoleexamen eller motsvarande inom redovisning som grund har du troligen arbetat flera år med koncernredovisning och tillämpning av IFRS i internationell verksamhet eller tillgodogjort dig erfarenheterna i en revisorsroll.
Vi är också öppna för att du som söker är en senior redovisningsekonom som verkat i koncernmoderbolag och ser vårt erbjudande som ditt nästa steg i utvecklingen.
Du har erfarenhet av att arbeta i integrerade ERP-system. Skulle du ha vana specifikt från M3 och Unit4 är det definitivt meriterande.
Att ledigt kunna kommunicera muntligt och skriftligt på engelska är ett krav.


Personliga egenskaper
Du är naturligtvis strukturerad och tydlig, det är naturligt med din bakgrund. Vi söker också en förmåga att kommunicera och samarbeta för att nå gemensamma resultat. Du är inte heller orädd för att ta såväl initiativ som ledarrollen i olika interna projekt.


Vad erbjuder företaget dig?
Som redovisningsspecialist i Dellner väntar en intressant resa i en global koncern mot målet att bli “IPO-ready”, alltså förberedd för publik notering. Du kommer att arbeta nära vår koncernredovisningschef som du också rapporterar till.


Vi ser rollen som dynamisk, varierande och ett gott avstamp för vidare utveckling inom ett snabbrörligt bolag.


Med sin långa historia vid Vikasjöns strand präglas Dellner fortfarande av en entreprenöriell kultur och en anda som tycks få medarbetare att trivas och stanna.

Placeringsort
Vika, mellan Falun och Hedemora (Meritmind lägger in karta från Google Maps)

Om företaget
Dellner is one of the world’s leading suppliers of Train Connection Systems with 80 years of experience in the rail industry. The headquarter is based in Falun, Sweden. The company has 22 subsidiaries around the world and counts with more than 1200 employees globally. With steady and robust growth, Dellner provides its customers with solutions in couplers, gangways, front hatches, dampers, and crash energy management, as well as their complete service for the rail operators. Dellner has years of tested and proven experience in producing safe and reliable train connections, as well as in providing innovative, state-of-the-art, and cutting-edge products for its customers. In 2019, Dellner was acquired by the Swedish private equity company EQT.Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Håkan Holmberg på 073-394 55 52. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 oktober 2021. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.


Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering.


Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
· Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom

Dalarnas Försäkringsbolag Till vårt kontor i Falun söker vi nu en Redovisningsekonom Om jobbet: Som Redovisningsekonom hos oss kommer du att få arbeta brett över hela vår ekonomiavdelning med både redovisning och bokslutsarbete samt analys och uppföljning. Rollen kommer även innefatta genomlysning av ekonomiavdelningen i syfte att förbättra och effektivisera arbetsprocesser med hjälp av digitala verktyg. Som redovisningsekonom arbetar du även med inven... Visa mer
Dalarnas Försäkringsbolag

Till vårt kontor i Falun söker vi nu en Redovisningsekonom

Om jobbet:
Som Redovisningsekonom hos oss kommer du att få arbeta brett över hela vår ekonomiavdelning med både redovisning och bokslutsarbete samt analys och uppföljning. Rollen kommer även innefatta genomlysning av ekonomiavdelningen i syfte att förbättra och effektivisera arbetsprocesser med hjälp av digitala verktyg. Som redovisningsekonom arbetar du även med inventering av befintliga system för att identifiera och öka användningsgraden för effektivisering av diverse arbetsmoment.
Du kommer aktivt att delta i arbetet kring löpande bokföring, avstämningar, periodiseringar och månads- och årsbokslut. I ditt ansvar ligger även att säkerställa att marknadsdata blir tillgänglig för organisationen samt att följa och rapportera bolagets kostnadsutveckling.

Om dig:
Vi söker dig med akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har viss erfarenhet att jobba med redovisning, bokslut, årsredovisning och rapportering. Utöver detaljkunskaper har du en god förståelse för hela ekonomiprocessen och förmåga att se samband. Du trivs med att följa upp och rapportera bolagets kostnadsutveckling och du är en van användare av Excel.

Utöver dina färdigheter är dina personliga egenskaper av största vikt. Som person har du en förmåga att ta nya initiativ inom och utanför ramarna för ditt egna arbete. Du söker gärna nya perspektiv och idéer för att stimulera innovation och förändring och är inte rädd att uppmärksamma och ta tag i olösta problem. Du har lätt för att ta kontakt med andra för att bygga nya relationer eller stärka befintliga. Du strävar efter att etablera trovärdighet, förtroende och nå inflytande inom bolaget.

Då vi är en liten avdelning är det viktigt att du samarbetar med andra snarare än konkurrerar, dela ansvar för mål och hjälpa till på det sätt som behövs för att gruppen ska prestera. Vidare är det viktigt att samverka genom att främja och utveckla andras idéer, dela med dig av information och expertis för att gruppen ska uppnå önskade resultat.

Om oss:
På Falukontoret hittar ni vår avdelning Redovisning och Kontroll med 7 medarbetare. Vi ansvarar för bolagets redovisning och ekonomiska rapportering. Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer.

Övrig information:
Som en del i vår rekryteringsprocess kan du att få genomföra test.

Genom Rekryteringslots Dalarna kan vi erbjuda medflyttarservice, läs mer om det på Rekryteringslots hemsida www.rekryteringslots.se

För ytterligare information kontakta: Viktor Sandin, Chef Redovisning och Kontroll 023-932 72

Lokal facklig företrädare: Inge Gustafsson, Forena. 023-931 43

Sista ansökningsdag: 2021-09-26 
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart du har möjlighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på Dalarnas Försäkringsbolag är drygt 400 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Falun, Borlänge, Avesta, Leksand, Ludvika, Mora och Malung finns vi nära våra kunder, som alla tillsammans äger vårt bolag. Stark lokal närvaro, personliga möten och bra digitala lösningar anser vi vara förutsättningar för det bästa kundmötet. Dalarnas är en ansvarsfull arbetsgivare som uppmuntrar mångfald, främjar hälsa och bidrar till ett hållbart arbetsliv. Vi vill med en god företagskultur, möjlighet till utveckling och ett stort engagemang, attrahera och behålla de bästa medarbetarna. Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Aug 17    Xeronic AB    Redovisningsekonom
Vi söker just nu en redovisningsekonom med god kunskap i Fortnox. Vi jobbar i ett litet team, vilket innebär att du behöver vara bekväm med att ha stort ansvar för ditt arbete. En god samarbetsförmåga krävs också. Vårt kontor ligger i centrala Falun. Har du bil så erbjuder vi gratis parkering i anslutning till vårt kontor. Utbildning inom bokföring och ekonomisk redovisning efterfrågas. Kunskap gällande årsbokslut och årsredovisning är meriterande. Juridis... Visa mer
Vi söker just nu en redovisningsekonom med god kunskap i Fortnox.
Vi jobbar i ett litet team, vilket innebär att du behöver vara bekväm med att ha stort ansvar för ditt arbete. En god samarbetsförmåga krävs också.
Vårt kontor ligger i centrala Falun. Har du bil så erbjuder vi gratis parkering i anslutning till vårt kontor. Utbildning inom bokföring och ekonomisk redovisning efterfrågas. Kunskap gällande årsbokslut och årsredovisning är meriterande. Juridisk kunskap inom avtalsrätt är också meriterande.
Skicka in din ansökan med personligt brev och CV redan idag då intervjuer sker löpande. För att ansöka klickar du på länken och fyller i formuläret på vår webbportal. Vi ser helst att du svarar på formuläret på engelska, men det är okej att bifoga CV och personligt brev på svenska. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom till Falun

Ansök    Aug 18    Randstad AB    Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Nu söker vi för kund i Falun en redovisningskonsult, tillträde är omgående med möjlighet till förlängning. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av redovisning, är strukturerad, serviceinriktad, ansvarstagande och har en positiv attityd. Vill du ta del av ett spännande företag i växt? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.  Ansvarsområden Som redovisningskonsult ansvarar du för dina egna uppdrag och kunder. Utöver de löpan... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi för kund i Falun en redovisningskonsult, tillträde är omgående med möjlighet till förlängning. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av redovisning, är strukturerad, serviceinriktad, ansvarstagande och har en positiv attityd. Vill du ta del av ett spännande företag i växt? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande. 
Ansvarsområden
Som redovisningskonsult ansvarar du för dina egna uppdrag och kunder. Utöver de löpande arbetsuppgifterna inom redovisning och administration ansvarar du för kundkontakten. Du har ett brett ansvarsområde vilket innefattar bland annat löpande bokföring, kontoavstämning, månads-/årsbokslut, internavstämning samt support till Cash management. Utöver detta ingår rollen i kundens pågående projekt, till exempel internkontroll, samt i ett ständigt förbättringsarbete.
- Löpande bokföring
- kontoavstämning
- månads/årsbokslut
- internavstämning
- internkontrollArbetstider
Uppstart omgående till November 2022 med möjlighet till förlängning. Arbetstiden är heltid, 40 timmar vecka. 

Kvalifikationer
Har du en akademisk bakgrund inom relevant område är det meriterande, men du kan lika gärna ha förvärvat kunskaperna på annat sätt. Det viktigaste är att du är erfaren inom redovisning och självständigt kan ansvara för hela processen. För att lyckats här ska du kunna ”hela kedjan” från bokföring till årsredovisning.

Då koncernspråket är engelska är detta ett krav. 
Meriterande krav är kunskap inom affärssystemet M3.

Erfarenhet
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att jobba som redovisningsekonom.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta:
Helge Broen, Konsultchef Randstad, 076- 854 98 37 
[email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Redovisningsekonom till kund i Falun

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Vi söker en redovisningsekonom till vår kund i Falun. Du kommer att arbeta operativt med löpande redovisning och prognosarbete. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är även rapportering av månads- och årsbokslut samt upprättande av budget.

Din profil
Vi söker dig som är redovisningsekonom med minst tre till fem års erfarenhet av redovisningsarbete, gärna med eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har god förståelse för redovisning, förstår sammanhang och drivs av analys- samt förbättringsarbete. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel.

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga då du arbetar i en omväxlande miljö med många olika kontaktytor.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se redan idag då urval sker löpande. Ytterligare information lämnas av Michaela Hallqvist, [email protected] Visa mindre

Group Accounting Specialist to Dellner

Dellner is one of the world’s leading suppliers of Train Connection Systems with 80 years of experience in the rail industry. The headquarter is based in Falun, Sweden. The company has 22 subsidiaries around the world and counts with more than 1200 employees globally. With steady and robust growth, Dellner provides its customers with solutions in couplers, gangways, front hatches, dampers, and crash energy management, as well as their complete service for ... Visa mer
Dellner is one of the world’s leading suppliers of Train Connection Systems with 80 years of experience in the rail industry. The headquarter is based in Falun, Sweden. The company has 22 subsidiaries around the world and counts with more than 1200 employees globally. With steady and robust growth, Dellner provides its customers with solutions in couplers, gangways, front hatches, dampers, and crash energy management, as well as their complete service for the rail operators. Dellner has years of tested and proven experience in producing safe and reliable train connections, as well as in providing innovative, state-of-the-art, and cutting-edge products for its customers. In 2019, Dellner was acquired by the Swedish private equity company EQT.

 

The Finance function at Dellner´s headquarter in Falun (Vika) has embarked an exciting journey since our new owner EQT came onboard with adopting management reporting to the new owners’ requirement and change accounting standard to IFRS. We are now at the next steps on this journey with all from improving internal controls to further develop our finance function and an important part of this is to find our new Group Accounting Specialist!

We are searching for an accounting specialist to strengthen our group accounting function within the Finance department. Your main tasks would be:


• Participate in the monthly consolidation of the group, existing of 22 reporting units.
• Support and assure a good quality in the reported figures from our subsidiaries.
• Key player in our internal control project with focus on follow up control activities and ensure efficient processes.
• Develop and improve reports in our consolidation tool Unit4.
• Contribute to the establishment of the parent company’s IFRS annual report.
• Ensure policies and instructions regarding financial reporting and internal control.
• Contribute to various projects within group accounting including IFRS and IPO readiness projects.

Your background

To be successful in this role, we believe you have a Degree of Master of Science in Business and Economics with focus on accounting. Your background should preferably be from working some years within group accounting in a multisite/global company with IFRS standards and with experience from ERP system and core business processes as well as consolidation tools. Alternatively, you have a background within audit or many years within accounting in a multisite/global company and see moving on to group accounting as the next step in your career. Good communication skills, a structured way of working and ability to independently take lead in various internal projects is necessary for this role. Excellent skills within accounting are a requirement and experience from the ERP-system M3 and consolidation tool Unit4 is a plus. You will be working towards a global organization, and English is our group language so of course, you have good knowledge of both spoken and written English.

In the role as Accounting Specialist in Dellner, you will be on an exciting journey in a global group towards the company´s goal of becoming IPO ready. You will work closely with our Group Accounting Manager who you also will be reporting to. The role is dynamic, varying and with good opportunities to further development in a fast-moving, multisite company.

Welcome with your application latest August 22. Contact persons for this recruitment are recruiting manager Malin Karlsson, [email protected] and from HR, Annika Smedman, [email protected]. Overall questions re Dellner Finance can be answered by Thom Mathisen (CFO), [email protected] Visa mindre

Redovisningsekonom, -specialist och Controller/Systemspecialist Dellner HQ

Dellner is one of the world’s leading suppliers of train connection systems, with 80 years of experience in the rail industry. Founded in 1941, we have years of tested, proven experience in producing safe and reliable train connections, and providing innovative, state-of-the-art and cutting-edge products for our customers. Based in Falun, Sweden, with 22 subsidiaries around the world and more than 1000 employees globally, Dellner continues with its steady... Visa mer
Dellner is one of the world’s leading suppliers of train connection systems, with 80 years of experience in the rail industry. Founded in 1941, we have years of tested, proven experience in producing safe and reliable train connections, and providing innovative, state-of-the-art and cutting-edge products for our customers.

Based in Falun, Sweden, with 22 subsidiaries around the world and more than 1000 employees globally, Dellner continues with its steady, robust growth in couplers, gangways, front hatches, dampers and crash energy management, as well as the service segment of the rail industry.

In 2019 Dellner Couplers was acquired by EQT, a Swedish private equity company. Quality and prompt delivery will remain our number one focus along with our relationship with the car builders and operators in all regions. Strategic investments in the expansion of our existing product portfolio and new product areas like freight and digitalization will also get our full attention during the coming year, insuring our place as market leader.

The Finance function at Dellner´s headquarter in Falun (Vika) has embarked an exiting journey since EQT came onboard with adopting management reporting to new owners’ requirement and change accounting standard to IFRS. Now we are at the next steps on our journey with all from improving internal controls to further develop our finance function. At the same time two of our “long timers” will retire within short.

We are now looking for three candidates to strengthen our team. Overall, we are looking for the following profiles, but the positions may be adapted depending on the individual candidate:

Accounting Specialist

Your background should preferably be from working some years within accounting in a multisite/global company and with experience from ERP system and core business processes. Alternatively, you have a background within audit or process consulting and thereby have gathered knowledge of process flows within accounting processes. Good communication skills, a structured way of working and ability to independently take lead in our internal control project is necessary for this role.

Process mapping within our core businesses have been performed and you will continue the mapping of our subsidiaries, further implement the control package, and as well continuously ensure compliance to secure a sustainable control environment. In addition to the internal control project, you will perform other accounting tasks within Finance including participation in an IPO readiness project.

Controller/System specialist

Ideally your background is within controlling or accounting. You have a good and deep understanding of ERP system setups, and preferably you have worked with consolidation systems and interfaces to other business systems. You will be an important contributor to continued development of a demanding system support for a complex and global business. Participation in several development projects in the coming years are to be expected.

Accountant

The ideal job for a “young and hungry” finance person who preferably have few years of experience within accounting. Accounts payable related tasks will be your main focus, but as Accountant you will have the opportunity to participate and develop in a broad range of financial tasks. Example of tasks on your desk would be support to subsidiaries, system administration and project support, reconcile accounts and prepare accountings for monthly and yearly closing, VAT accounting and reporting.

Personal skills and experience 

For all positions you will be working towards a global organization, and English is our group language. Common for all three positions are also that you have relevant academic education in finance for the position and some years of work experience within finance. We focus a lot on personal qualities and look forward to meet candidates with a positive attitude, service-oriented mindset and with a high level of integrity. Important is also to have analytical skills and to participate in the finance departments goals- and result oriented work to constantly improve the “financial level” internally at Dellner.

Finally, we see that you are a driven person with high work capacity that makes things happen. You will be an important part of our finance department and at Dellner we work with our values; Respect, Action, Joy and Team.

Please make it clear on your application which of the positions you are applying for – welcome with your application latest May 14!

Contact persons for the different positions are:


• Malin Karlsson (for Accounting Specialist); [email protected]
• Kristian Jakobsen (for the Controller/System Specialist); [email protected]
• Camilla Fransson Visti (for Accountant); [email protected]
• Overall questions re Dellner Finance can be answered by Thom Mathisen, CFO, [email protected]
• Annika Smedman (HR), [email protected] Visa mindre

Ekonom till sektor service på Falu kommun

Ansök    Apr 20    Falu kommun    Redovisningsekonom
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling b... Visa mer
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Sektor Service äger, bygger och förvaltar fastigheter samt utvecklar och ansvarar för IT verksamheten i kommunen. Vi är en del av kommunstyrelseförvaltningen och är Falu kommuns leverantör av interna servicetjänster. Vi ansvarar för att tillhandahålla tjänster inom fastighetsdrift, lokalvård, kostförsörjning, skolvaktmästeri, fordon och posthantering.

Staben är en ny verksamhet som jobbar med sektorns kvalitetsarbete, planering och uppföljning både av verksamhet och ekonomi. Vi är idag sju medarbetare som gillar att driva utveckling, vara nytänkande och drivs av att vara till nytta för våra kunder. Vi tycker också att det är viktigt att vi har lätt för att anpassa oss och gillar att driva arbetet framåt tillsammans.

Ser du möjligheter och tycker om att vara med att utveckla och skapa nya processer? Vill du vara med oss på det utvecklingsarbete som pågår på sektorn?! Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar utifrån ett helhetsperspektiv för att ge sektorns chefer så goda förutsättningar som möjligt i deras arbete. Rollen kommer präglas av att arbete tillsammans med flera olika funktioner så som; verksamhetsutvecklare, controller, avtalscontroller, ekonomiassistent och nämndsekreterare. Du kommer ha en viktig roll i arbetet med bland annat budgetprocessen. Du kommer även få vara med i det utvecklingsarbete som pågår inom sektorn. Där du kommer att ha möjlighet att vara med att forma rollen.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara att:

- göra löpande redovisningar
- ta fram uppföljningar, prognoser och analyser
- ta fram underlag och sammanställa månadsrapporter, delårsbokslut, årsbokslut
- ta fram budgetunderlag till sektorsledning

KVALIFIKATIONER
Utbildning och erfarenhet

- Högskoleutbildning inom ekonomi

- Relevant erfarenhet på minst ett år av arbete med exempelvis; uppföljning, investering, prognoser, budget, verksamhetsplanering

- Erfarenhet av att arbeta strukturerat i Excel där du visualiserat stora datamängder

- God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift

Personliga egenskaper
Du är lösningsorienterad och har en förmåga att strukturera upp ditt arbete. Du tycker om och har lätt för att arbeta tillsammans med andra. Du drivs av att utveckla stödprocesser och har lätt för att anpassa dig till nya situationer och arbetssätt. Du har goda kommunikativa färdigheter och ett utvecklat analytiskt tänkesätt som kombinerar förmågan att se både helheten såväl som detaljerna.

Meriterande kvalifikationer

- Erfarenhet av offentlig sektor

- Erfarenhet av nyttokostnadsanalys (NKA)

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi tillämpar individuell lönesättning. Vi erbjuder dig en flexibel arbetstidsmodell.

Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju.

UPPLYSNINGAR

Stabschef Malin Nordström, [email protected]
Controller Gabriella Östberg, [email protected]

Fackliga företrädare 

Marie Lagnert på Vision, 023-868 38
Ulrika Bergman på SACO, 023-827 74

ÖVRIGT

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. Vid problem med att genomföra din ansökan är du välkommen att kontakta [email protected] 

Inför denna rekrytering har vi även tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss
ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och
rekryteringshjälp.

Kontaktinformation
Malin Nordström, Stabschef

Arbetsplats
Myntgatan 45

79183 Falun Visa mindre

Ett inspirerande uppdrag väntar vår framtida redovisningscontroller

Är du en problemlösare som gillar att tänka nytt? Vår ekonomigrupp söker en redovisningscontroller som vill bidra med nya insikter och bli en viktig pusselbit i skapandet av framtidens Falun. Lockar det? Då är det dig vi söker! OM TJÄNSTEN Falu Energi & Vatten är ett kommunägt energiföretag med produkter och tjänster inom el, värme & kyla, stadsnät, vatten & avlopp och återvinning. Vår största utmaning är att ständigt utveckla verksamheterna för att skap... Visa mer
Är du en problemlösare som gillar att tänka nytt? Vår ekonomigrupp söker en redovisningscontroller som vill bidra med nya insikter och bli en viktig pusselbit i skapandet av framtidens Falun. Lockar det? Då är det dig vi söker!

OM TJÄNSTEN
Falu Energi & Vatten är ett kommunägt energiföretag med produkter och tjänster inom el, värme & kyla, stadsnät, vatten & avlopp och återvinning. Vår största utmaning är att ständigt utveckla verksamheterna för att skapa effektiva, konkurrenskraftiga och hållbara produkter och tjänster. En av grupperna som är delaktiga i att skapa förutsättningarna är redovisningsgruppen.

Gruppen ansvarar för att företagets ekonomiska redovisning håller en hög och tillförlitlig kvalitet enligt gällande regelverk. Genom löpande analys och uppföljning är gruppen ett viktigt stöd för att verksamheten ska kunna fatta strategiska beslut. Gruppen ansvarar även för vår skuldportfölj och framtida finansiering.

Du kommer att jobba med:

För att förstärka redovisningsgruppen söker vi nu en redovisningscontroller som kommer att jobba med våra projekt och anläggningar.
Som controller i gruppen arbetar du nära verksamheten och dina kollegor på ekonomiavdelningen. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att säkerställa kvaliteten i intern och extern rapportering, främst med inriktning på omfattande investeringsverksamhet och anläggningstillgångar.

Du kommer även att:
* arbeta för att utveckla framtida automatiserade arbetssätt och rutiner
* vara drivande i det proaktiva ekonomiarbetet
* bidra med din kompetens vad gäller ett effektivt arbete och arbeta mot gemensamma mål

Det bästa med jobbet:

Hos oss får du en arbetsplats som ger dig möjlighet att förena ett spännande jobb med livskvalité. Vi kännetecknas av att vara en öppen, lyhörd och innovativ arbetsgivare där varje medarbetare är viktig. Alla ska känna att de vill, vågar och kan fatta beslut i sin vardag. Alla medarbetare ska känna en stark gemenskap och erbjudas utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som:


* har några års erfarenhet av redovisning enligt K3-regelverket, bokslut, prognoser och analysarbete
* arbetat med projektuppföljning, hantering av anläggningstillgångar och budgetering
* är utbildad högskoleekonom eller har likvärdig arbetslivserfarenhet
* har mycket god systemvana och erfarenhet av Excel
* har goda kunskaper i svenska och engelska


Din bakgrund:

Som person drivs du av resultat och strävar efter att nå goda resultat tillsammans med dina kollegor. Du har ett brett synsätt och kommer gärna med idéer för att utveckla arbetssätt och rutiner. Om problem dyker upp är du en riktig problemlösare och motiveras av nya utmaningar. Du har en god samarbetsförmåga och är relationsskapande för att driva utvecklingen av ett proaktivt ekonomiarbete.

Övrig information

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att anställas av Falu Energi & Vatten. Företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
- Tillsammans skapar vi framtidens Falun.
Falu Energi & Vatten är ett kommunägt företag som omsätter cirka 770 miljoner kronor per år och har 200 anställda. Med våra verksamheter inom el, kraftproduktion, värme & kyla, stadsnät, återvinning samt vatten är vi en viktig del av infrastrukturen i Falu kommun. Vi finns för våra kunder och eftersträvar 100% nöjda kunder - idag och i morgon. Vi ser oss som engagerade samhällsbyggare som vågar investera i framtiden och tänka nytt. Det gör vi genom att ha en kultur som bygger på trygghet och utveckling, där vi vågar utmana och utvecklas. Där vi alla känner ansvar och möter varje människa med öppenhet. Välkommen till Falu Energi & Vatten! Visa mindre

Erfarna ekonomer sökes till kommande uppdrag.

Om företaget Vi söker redovisningsekonomer för kommande uppdrag hos våra kunder i Falun med omnejd. Huvudsakliga arbetsuppgifter är operativt arbete så som löpande redovisning och prognosarbete samt strategiskt arbete så som utveckling och förbättring av befintliga arbetssätt. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är rapportering av månads-, kvartals- och årsbokslut, upprätta budget samt hantering av moms och arbetsgivaravgifter. Dina arbetsuppgifter Vi sö... Visa mer
Om företaget
Vi söker redovisningsekonomer för kommande uppdrag hos våra kunder i Falun med omnejd. Huvudsakliga arbetsuppgifter är operativt arbete så som löpande redovisning och prognosarbete samt strategiskt arbete så som utveckling och förbättring av befintliga arbetssätt. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är rapportering av månads-, kvartals- och årsbokslut, upprätta budget samt hantering av moms och arbetsgivaravgifter.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är redovisningsekonom med minst tre års erfarenhet av redovisningsarbete samt har erfarenhet att arbeta i SAP, meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har god förståelse för redovisning, förstår sammanhang och drivs av analys- samt förbättringsarbete. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel.

Din profil
För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga då du troligen kommer arbeta i en omväxlande miljö med många olika kontaktytor.

Ansökan
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. För mer information är du varmt välkommen att kontakta John Cristoferson, [email protected] Visa mindre

Redovisningsassistent / Redovisningsekonom

Ansök    Jan 15    Carbonado AB    Redovisningsekonom
KOPPARFORS SKOGAR AB är ett helägt dotterbolag till FAM AB. Vi förvaltar ca 285 000 ha mark i Sverige, varav 230 000 hektar är produktiv skogsmark. Kopparfors Skogar utgör en fristående koncern bestående av två bolag. Kopparfors Skogar ska genom långsiktigt ägande och hållbart brukande av skog, mark och vatten, optimera företagets avkastning och värde. Vi har som ambition att ligga i framkant när det gäller områdena kvalitet, digitalisering och skogsskötse... Visa mer
KOPPARFORS SKOGAR AB är ett helägt dotterbolag till FAM AB. Vi förvaltar ca 285 000 ha mark i Sverige, varav 230 000 hektar är produktiv skogsmark. Kopparfors Skogar utgör en fristående koncern bestående av två bolag. Kopparfors Skogar ska genom långsiktigt ägande och hållbart brukande av skog, mark och vatten, optimera företagets avkastning och värde. Vi har som ambition att ligga i framkant när det gäller områdena kvalitet, digitalisering och skogsskötsel. Markinnehavet är koncentrerat till några områden i Mellansverige och huvudkontoret finns i Falun.
Kopparfors Skogar söker en Redovisningsassistent/Redovisningsekonom till vårt huvudkontor i Falun.
Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att bestå av löpande redovisning, hantering av leverantörsfakturor, betalningar och löner samt bokslutsarbete i samarbete med bolagets redovisningsansvarige controller. Du kommer även att arbeta med att handlägga och registrera fastighetsrättsliga upplåtelser samt fakturera nyttjanderätter. Utöver detta ingår också inköp av kontorsmateriel, biladministration mm i tjänsten.
Arbetet är självständigt i samverkan med övriga medarbetare inom vår ekonomifunktion och i vissa fall även med bolagets övriga funktioner (Fastigheter, Skog, System och Processer). En del externa kontakter med tex kunder, leverantörer, revisorer, IT-konsulter och bankpersonal förekommer.
Du kommer i första hand att arbeta med vårt ekonomisystem men även med våra system för lön, rapportering, nyttjanderätter och fastigheter. Excel med flera program används också i ditt arbete.
Vi söker dig som har ekonomisk utbildning och erfarenhet av att arbeta med ovanstående arbetsuppgifter. Högskoleexamen inom ekonomi och kurser inom redovisning/fastighetsekonomi/lantmäteri/fastighetsrätt är meriterande. Även erfarenhet från redovisnings- eller revisionsbyrå eller som lantmäteriassistent är meriterande.
Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande, omdömesgill och självständig. Vi uppskattar god samarbetsförmåga och flexibilitet då perioder med hög arbetsbelastning förekommer.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt huvudkontor i centrala Falun.
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Mikael Kjällbring på Carbonado HR. Om du har frågor kring tjänsten, kontakta Mikael på telefon 072-44 88 555 eller via e-post nedan.
Din ansökan innehållande personligt brev och meritförteckning skickar du till [email protected] senast den 31/1. Använd ”Redovisningsassistent/Redovisningsekonom” som mailrubrik. Visa mindre

Redovisningsekonom Falun

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Vi söker redovisningsekonomer till kommande uppdrag hos våra kunder i Falun med omnejd. Huvudsakliga arbetsuppgifter är operativt arbete så som löpande redovisning och prognosarbete. Din vardag består även av avstämningar, upprätta budget samt hantering av moms, löner och arbetsgivaravgifter vilka varierar beroende på uppdrag.

Din profil
Vi söker dig som är ekonom med några års erfarenhet av redovisningsarbete, gärna med eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har god förståelse för ekonomi, förstår sammanhang och drivs av analys- samt förbättringsarbete. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel.

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga då du arbetar i en omväxlande miljö med många olika kontaktytor.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Beroende på uppdrag finns det möjlighet till anställning direkt hos kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Julia Wiklund, [email protected] Visa mindre

Virkesredovisare Stora Enso Skog, Virkesavdelningen

Ansök    Aug 18    Stora Enso AB    Redovisningsekonom
Brinner du för brukande av skogen och ser den som en fantastisk förnybar råvara? Vill du bidra till en hållbar utveckling för framtiden tillsammans med Stora Enso? Som Virkesredovisare ingår du i ett tight team på 8 personer med övriga virkesredovisare och affärsansvariga. Du ansvarar för fakturering och betalning till egna industrier och externa affärspartners. Vidare ansvarar Du för ajourhålling av kontraktsuppgifter i våra interna system och Du är exper... Visa mer
Brinner du för brukande av skogen och ser den som en fantastisk förnybar råvara? Vill du bidra till en hållbar utveckling för framtiden tillsammans med Stora Enso?
Som Virkesredovisare ingår du i ett tight team på 8 personer med övriga virkesredovisare och affärsansvariga.
Du ansvarar för fakturering och betalning till egna industrier och externa affärspartners. Vidare ansvarar Du för ajourhålling av kontraktsuppgifter i våra interna system och Du är expertstöd till interna och externa leverantörer / kunder samt ansvarar för kontroll och redovisning till leverantörer / kunder.
Du rapporterar till Chefen för interna kunder och ingår i funktionen Virke inom Stora Enso Skog.
Kvalifikationer
Vi ser framför oss en person som har ekonomisk utbildning, erfarenhet av redovisning eller motsvarande kompetenser.
Du är självgående och drivs av att utveckla redovisningen tillsammans med dina medarbetare i Stora Enso Skog och våra affärspartners.
Du är dynamisk person med förmåga att skapa energi hos andra genom att både utmana och inspirera. Vi arbetar i affärssystemet SAP, VIOL (virkesredovisningssystem) samt Word, Excel, PowerBI mfl.
Anställningsformen är tillsvidare och vi ser gärna att Du kan börja arbeta from november/december 2020.
Stationeringsort är Stora Enso Skogs huvudkontor i Falun.
Övrig information
Vill du ha ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Johansson, [email protected], 070 378 27 48. Gällande rekryteringsprocessen kontakta rekryteringsspecialist Madeleine Leo, [email protected]
Välkommen med din ansökan via Stora Ensos online-system, https://www.storaenso.com/en/careers!
Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 13 sept 2020. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Vi accepterar endast ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem.
Mer om Stora Enso
Stora Enso film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t=6s
Meet the people at Stora Enso in
Instagram @storaensoworld
Facebook www.facebook.com/storaenso/
LinkedIn www.linkedin.com/company/stora-enso/
You are the opportunity. Join us.
www.storaenso.com/careers
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Vi har cirka 26 000 medarbetare i över 30 länder och våra aktier är noterade på Nasdaq Helsinki (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm (STE A, STE R).
Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd imorgon.
Tipsa dina vänner om den lediga tjänsten! Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Feb 13    Dellner Couplers AB    Redovisningsekonom
Söker du en ny utmaning och vill bli en del av vår finansfunktion? Vi behöver nu utöka vårt team med två Redovisningsekonomer på huvudkontoret i Vika, Falun, varav en roll med fokus på redovisning och den andra med fokus på leverantörsreskontra och systemadministration. Dellner Couplers i Vika söder om Falun är ett expansivt och internationellt bolag som levererar hållbara, innovativa och högkvalitativa produkter och tjänster till tågoperatörer och tågbyg... Visa mer
Söker du en ny utmaning och vill bli en del av vår finansfunktion? Vi behöver nu utöka vårt team med två Redovisningsekonomer på huvudkontoret i Vika, Falun, varav en roll med fokus på redovisning och den andra med fokus på leverantörsreskontra och systemadministration.

Dellner Couplers i Vika söder om Falun är ett expansivt och internationellt bolag som levererar hållbara, innovativa och högkvalitativa produkter och tjänster till tågoperatörer och tågbyggare över hela världen.

Beroende på tidigare erfarenhet och eget intresse kan vi erbjuda många intressanta uppgifter och utvecklingsmöjligheter, både inom systemadministration och mer specialiserade inom redovisning. Vi är i en spännande fas med ett starkt fokus på förbättringar där då du kommer att vara med och utveckla våra processer och systemstöd. Som Redovisningsekonom hos oss, finns möjlighet att både att stötta organisationen genom att delta i månads- och årsbokslut samt rapporteringsprocesser och utvecklas i ett brett spektrum av arbetsuppgifter på redovisningsområdet.

Arbetsuppgifter


• Leverantörsreskontra
• Systemadministration, både systemförbättringar samt support till dotterbolag
• Kontoavstämning och medverka i månads- och årsbokslut
• Avstämning interna mellanhavanden inom koncernen
• Viss internfakturering
• Anläggningsregister
• Momsredovisning

Vi förutsätter


• Att du har en kandidatexamen i företagsekonomi eller motsvarande utbildning / erfarenhet
• Att du har erfarenhet av liknande uppgifter
• Att du är flytande på engelska och svenska, tal och skrift

Det är meriterande om


• Du har erfarenhet av ERP-system från tillverkningsföretag
• Du har IFRS-erfarenhet

Framgångsfaktorer


• Du har ett noggrant, systematiskt och strukturerat arbetssätt
• Du är proaktiv, serviceinriktad och har utmärkt samarbetsförmåga
• Du tar ett stort eget ansvar och ägarskap

Du rapporterar till Redovisningschef DCSE.

För mer information

Vänligen kontakta Redovisningschef, Camilla Fransson Visti, +46 70 203 50 14 [email protected] eller HR/Kommunikationschef, Anna-Karin Eriksson [email protected] +46 70 214 56 29.

Ansökningsprocess

Skicka din ansökan senast den 1 mars 2020. Vi håller intervjuer löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Redovisningsekonom

Travek Redovisning bedriver ekonomiska tjänster till små och medelstora bolag. Vi sitter i moderna lokaler i centrala Falun och för närvarande är vi sju anställda. Vi söker dig som har bred erfarenhet inom ekonomi och kan arbeta självständigt. Vi ser gärna att du är väl bekant med bokföringsprogrammet Visma. Tjänsten innebär interna såväl som externa kontakter vilket ställer krav på servicenivå och tydlig kommunikation. Anställning sker så snart som möjl... Visa mer
Travek Redovisning bedriver ekonomiska tjänster till små och medelstora bolag.
Vi sitter i moderna lokaler i centrala Falun och för närvarande är vi sju anställda.
Vi söker dig som har bred erfarenhet inom ekonomi och kan arbeta självständigt.
Vi ser gärna att du är väl bekant med bokföringsprogrammet Visma.
Tjänsten innebär interna såväl som externa kontakter vilket ställer krav på servicenivå och tydlig kommunikation.
Anställning sker så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske löpande.
Vi kommer att höra av oss till dem som blir intressanta för en första intervju.
Vänligen sök jobbet endast om du har alla de kvalifikationer vi efterfrågar.
Välkommen med din ansökan via mail till: [email protected] senast 31/1 2020.
Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.


Arbetsuppgifter:
Löpande bokföring
Bokslut
Årsredovisningar
Deklarationer
Nystart av bolag
Diverse skatteärenden Visa mindre

Sylwan och Fenger-Krog söker affärsinriktad ekonom/konkurshandläggare

Ansök    Nov 21    Lundin & Boström    Redovisningsekonom
Advokatfirman Sylwan och Fenger-Krog AB:s långa historia talar sitt tydliga språk. Vi är en advokatbyrå under ständig utveckling med en förmåga att anpassa verksamheten för att på bästa sätt möta klienternas behov av juridiska tjänster. Vårt mål är att hjälpa våra klienter att lösa sina juridiska problem så snabbt och effektivt som möjligt. Vi tror på engagemang, prestigelöshet och att ständigt utmana oss själva att nå längre. En advokatbyrå måste våga tä... Visa mer
Advokatfirman Sylwan och Fenger-Krog AB:s långa historia talar sitt tydliga språk. Vi är en advokatbyrå under ständig utveckling med en förmåga att anpassa verksamheten för att på bästa sätt möta klienternas behov av juridiska tjänster.

Vårt mål är att hjälpa våra klienter att lösa sina juridiska problem så snabbt och effektivt som möjligt. Vi tror på engagemang, prestigelöshet och att ständigt utmana oss själva att nå längre. En advokatbyrå måste våga tänka på ett nytt sätt och söka nya vägar till framgång för klienterna.

 

Vi söker en ekonom med bred erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete som vill utvecklas vidare i en roll som konkursekonom hos oss.

Som ekonom hos oss kommer du att vara en viktig del av vårt team som arbetar med konkurs- och obeståndsrätt. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och du kommer få arbeta med hela konkursprocessen, vilket bl a innebär operativt arbete ute på fält, kontakter med klienter, omhändertagande och försäljning av egendom. Du kommer även att arbeta med lönegaranti, konkursbokföring och ekonomiska utredningar. I arbetsuppgifterna ingår även att bistå våra advokater med biträde i boutredningsärenden och annan ekonomisk familjerätt.

Vi ser att du som söker har en bakgrund inom företagsekonomi. Du kan till exempel ha en bakgrund som revisor/redovisningskonsult, ha arbetat på bank eller på ekonomiavdelningen på ett företag. Har du tidigare erfarenhet av konkurser är det meriterande, men det är inget krav.

Som person är du självgående och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har en ödmjuk inställning samtidigt som du kan sätta gränser och argumentera för din ståndpunkt. Du är välorganiserad och gillar att lösa problem. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en stimulerande miljö med varierande arbetsuppgifter.

I denna rekrytering samarbetar Sylwan & Fenger-Krog med Lundin & Boström. Du söker tjänsten på www.lundinbostrom.se. 
Frågor om tjänsten besvaras av Maria Lindström 0243-22 66 92 alt
Peter Boström 0243-22 66 51.
Vi kommer tillämpa ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ber dig därför ansöka så snart du har möjlighet, men senast 8/12.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Grundskoleekonom

Ansök    Dec 20    Falu kommun    Redovisningsekonom
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling b... Visa mer
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Barn- och ungdomsförvaltningens verksamheter omfattar ca 11 000 barn och elever i för- och grundskolan samt i gymnasiet. Förvaltningens ekonomiska omslutning uppgår till 1,5 miljarder kronor. Organisationen är skolformsinriktad med en chef vardera för de tre nämnda verksamhetsområdena. Dessutom finns avdelningar för elevhälsa, administration och ekonomi.

Som ekonom inom grund- och särskolan arbetar du tillsammans med förvaltningsekonom och ekonomer inom förskola samt gymnasieskola med att ge chefer goda ekonomiska beslutsunderlag, budgetuppföljning och omvärldsbevakning inom skolekonomi. Organisatoriskt tillhör du grundskolechefens ledningsgrupp som består av rektorer och specialistfunktioner.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har ett stort intresse för ekonomi och brinner för att förbättra och förenkla ekonomifunktionen utifrån aktuella behov. Som
ekonom uppskattar du variationen i arbetsuppgifterna som omfattar budget,
ekonomiska uppföljningar och proaktiva prognoser, löpande avstämningar och bokslut. Du
kommer också att jobba med ekonomiska utredningar och analyser samt med att
informera, utbilda och stötta verksamheten i ekonomiadministrativa frågor.

Du arbetar verksamhetsnära och konsultativt, vilket bidrar till att grund- och särskolans chefer känner
trygghet kring sitt budgetansvar och fattar väl underbyggda ekonomiska beslut utifrån verksamhetens bästa men även utifrån beslutade ramar.
Du har täta kontakter med andra delar inom barn- och utbildningsförvaltningen och
även andra förvaltningar samt myndigheter.

Tillräckliga kvalifikationer
-Högskoleexamen inom ekonomi
-God vana av digitala arbetsverktyg (Office365), särskilt Excel
-Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Personliga egenskaper
För denna tjänst är det  viktigt att du har ett analytiskt förhållningssätt samt förstår och löser problem på ett effektivt sätt. Det är även viktigt att du har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt där du prioriterar och planerar väl. Du fokuserar på resultatet och samarbetar effektivt med andra, där du stödjer dina kollegor i strävar efter att uppnå gemensamma mål.

Meriterande kvalifikationer
-Erfarenhet av arbete inom offentlig sektor.
-Kunskap i relevanta programvaror. Falu kommun använder Raindance och Hypergene för sin ekonomiuppföljning.
-Erfarenhet av att ta fram nya ekonomiska processer, samarbeten och arbetssätt.
-Databashantering

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse. Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju.

Upplysningar
Grundskolechef, Gustaf Malmberg, 023-862 28, [email protected]

Fackliga företrädare
Christina Johansson, Vision: 023-821 10.

Kontaktinformation
Gustaf Malmberg, Verksamhetschef

Arbetsplats
Myntgatan 45

791 60 Falun Visa mindre

Redovisningsekonom i en lärande organisation

Ansök    Okt 30    Högskolan Dalarna    Redovisningsekonom
Är du en driven redovisningsekonom som vill jobba i en lärande miljö? Högskolan Dalarna är inne i en expansiv fas med många nya spännande uppdrag. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa! Ekonomiavdelningen består av ett glatt gäng på 18 medarbetare som arbetar konsultativt gentemot högskolans chefer, forskare och projektledare. Arbetet inom avdelningen spänner över hela ekonomiområdet med bl a verksamhetsuppföljning, projektredovisning, bokslut, b... Visa mer
Är du en driven redovisningsekonom som vill jobba i en lärande miljö?

Högskolan Dalarna är inne i en expansiv fas med många nya spännande uppdrag. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa!

Ekonomiavdelningen består av ett glatt gäng på 18 medarbetare som arbetar konsultativt gentemot högskolans chefer, forskare och projektledare. Arbetet inom avdelningen spänner över hela ekonomiområdet med bl a verksamhetsuppföljning, projektredovisning, bokslut, budget/prognos, fakturahantering, in- och utbetalningar samt inköp och upphandling. 

Din arbetsdag som Redovisningsekonom
Som redovisningsekonom arbetar du huvudsakligen i affärssystemet Agresso samt i Excel. I dina arbetsuppgifter finns bl.a. ansvaret för konsolideringen av högskolans års och kvartalsbokslut samt, budget och prognos. Du stödjer cheferna för stödfunktionerna med budget, prognos och bokslutsarbetet. Du har även ansvar för internhyror och stödjer fastighetschefen med analyser. Du ingår i gruppen med verksamhetsekonomer som består av 8 personer. 

Är du personen vi söker?
Vi söker dig som har en bred arbetslivserfarenhet från ekonomiområdet, den erfarenheten bör bestå av att du har jobbat med redovisning, bokslut, budget och prognos från någon annan större organisation. Det är meriterande om du har erfarenhet från fastighetsekonomi eller om du har jobbat med konsolideringsarbete i någon annan större organisation. 

För att passa bra in på rollen som redovisningsekonom ser vi att du har en god samarbetsförmåga och är självgående samt har ett starkt personligt driv. Du har en god förmåga att arbeta noggrant och strukturerat där du trivs bra med siffror och har en analytisk förmåga.

Det är meriterande om du har erfarenhet från affärssystemet Agresso likväl som erfarenhet av statlig redovisning.

Du ska ha goda kunskaper i Excel men vi ser gärna att du har goda kunskaper i hela Officepaketet och kan tala och skriva på svenska och engelska.

Har du tidigare arbetat inom offentlig verksamhet är det en fördel men inte avgörande.

Anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad 75-100%, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Högskolan Dalarna är ett lärosäte som verkar på två orter. Placeringsort för denna anställning är Falun och visst arbete förekommer även i Borlänge.


Övrigt
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och vi använder oss av kompetensbaserad metodik genom hela rekryteringsprocessen. Högskolan kommer i denna rekrytering att beakta den som efter en kvalitativ helhetsbedömning bedöms ha de bästa förutsättningarna för att fullgöra uppgifterna i anställningen.

Välkommen med din ansökan!
Du ansöker via vår webbplats senast 2019-11-07. Din ansökan ska innehålla CV samt betygshandlingar.

Vill du veta mer om hur det är att jobba vid Högskolan Dalarna så besök vår hemsida www.du.se/sv/om-oss/jobba-hos-oss/


Vi undanber oss all kontakt med försäljare av annonser. Vi har gjort våra strategiska val för denna rekrytering.


På Högskolan Dalarna är du med och skapar möjligheter för alla människor att delta i högre utbildning. Tillsammans skapar vi öppna vägar till kunskap för ett gott samhälle - i vår egen region och i ett globalt perspektiv. Våra utbildningar är aktuella och håller hög kvalitet och forskningen sker i nära samverkan med samhället. Cirka 800 anställda, 15 000 studenter och en stor mängd samarbetspartners gör detta möjligt. Vi vill förändra världen - vill du förändra den med oss? Visa mindre

Erfaren redovisningsekonom till S-Bolagen AB

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
I S-bolagens koncern ingår bland annat Svenska Standardbolag AB vilket sedan 1954 är marknadsledande inom bolagstjänster och har bistått näringslivet med bolagstjänster vid mer än 300 000 tillfällen.

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom hos S-bolagen AB erbjuds du en bred roll där du bland annat dagligen kommer att arbeta med löpande bokföring, koncernavräkningar, bankavstämningar, posthantering, likviditetsplanering mm samt värdepappersredovisning och månadsavstämningar. Därutöver tillkommer rapportering kring lön och andra personalrelaterade arbetsuppgifter.

Din profil
Vi söker dig som är redovisningsekonom med minst fem års erfarenhet av redovisningsarbete samt har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har god förståelse för redovisning, förstår sammanhang och drivs av analys- samt förbättringsarbete. Det är en fördel om du har erfarenhet av Brilliant och Visma då vi använder dessa system dagligen. Tidigare erfarenhet av lönearbete är meriterande.

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga då du arbetar i en omväxlande miljö med många olika kontaktytor.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar till en början som uthyrd konsult. Vid väl genomfört arbete finns chans till anställning hos S-Bolagen AB. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Tjänsten är med start omgående, registrera därför din ansökan redan idag via www.clockworkpersonal.se då urval sker löpande. Ytterligare information lämnas av Michaela Hallqvist, 073-351 27 19. Visa mindre

Redovisningsekonom i en lärande organisation

Ansök    Nov 5    Högskolan Dalarna    Redovisningsekonom
Är du en driven redovisningsekonom som vill jobba i en lärande miljö? Högskolan Dalarna är inne i en expansiv fas med många nya spännande uppdrag. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa! Ekonomiavdelningen består av ett glatt gäng på 18 medarbetare som arbetar konsultativt gentemot högskolans chefer, forskare och projektledare. Arbetet inom avdelningen spänner över hela ekonomiområdet med bl a verksamhetsuppföljning, projektredovisning, bokslut, b... Visa mer
Är du en driven redovisningsekonom som vill jobba i en lärande miljö?

Högskolan Dalarna är inne i en expansiv fas med många nya spännande uppdrag. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa!

Ekonomiavdelningen består av ett glatt gäng på 18 medarbetare som arbetar konsultativt gentemot högskolans chefer, forskare och projektledare. Arbetet inom avdelningen spänner över hela ekonomiområdet med bl a verksamhetsuppföljning, projektredovisning, bokslut, budget/prognos, fakturahantering, in- och utbetalningar samt inköp och upphandling. 

Din arbetsdag som Redovisningsekonom
Som redovisningsekonom arbetar du huvudsakligen i affärssystemet Agresso samt i Excel. I dina arbetsuppgifter finns bl.a. ansvaret för konsolideringen av högskolans års och kvartalsbokslut samt, budget och prognos. Du stödjer cheferna för stödfunktionerna med budget, prognos och bokslutsarbetet. Du har även ansvar för internhyror och stödjer fastighetschefen med analyser. Du ingår i gruppen med verksamhetsekonomer som består av 8 personer. 

Är du personen vi söker?
Vi söker dig som har en bred arbetslivserfarenhet från ekonomiområdet, den erfarenheten bör bestå av att du har jobbat med redovisning, bokslut, budget och prognos från någon annan större organisation. Det är meriterande om du har erfarenhet från fastighetsekonomi eller om du har jobbat med konsolideringsarbete i någon annan större organisation. 

För att passa bra in på rollen som redovisningsekonom ser vi att du har en god samarbetsförmåga och är självgående samt har ett starkt personligt driv. Du har en god förmåga att arbeta noggrant och strukturerat där du trivs bra med siffror och har en analytisk förmåga.

Det är meriterande om du har erfarenhet från affärssystemet Agresso likväl som erfarenhet av statlig redovisning.

Du ska ha goda kunskaper i Excel men vi ser gärna att du har goda kunskaper i hela Officepaketet och kan tala och skriva på svenska och engelska.

Har du tidigare arbetat inom offentlig verksamhet är det en fördel men inte avgörande.

Anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad 75-100%, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Högskolan Dalarna är ett lärosäte som verkar på två orter. Placeringsort för denna anställning är Falun och visst arbete förekommer även i Borlänge.


Övrigt
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och vi använder oss av kompetensbaserad metodik genom hela rekryteringsprocessen. Högskolan kommer i denna rekrytering att beakta den som efter en kvalitativ helhetsbedömning bedöms ha de bästa förutsättningarna för att fullgöra uppgifterna i anställningen.

Välkommen med din ansökan!
Du ansöker via vår webbplats senast 2019-11-17. Din ansökan ska innehålla CV samt betygshandlingar.

Vill du veta mer om hur det är att jobba vid Högskolan Dalarna så besök vår hemsida www.du.se/sv/om-oss/jobba-hos-oss/


Vi undanber oss all kontakt med försäljare av annonser. Vi har gjort våra strategiska val för denna rekrytering.


På Högskolan Dalarna är du med och skapar möjligheter för alla människor att delta i högre utbildning. Tillsammans skapar vi öppna vägar till kunskap för ett gott samhälle - i vår egen region och i ett globalt perspektiv. Våra utbildningar är aktuella och håller hög kvalitet och forskningen sker i nära samverkan med samhället. Cirka 800 anställda, 15 000 studenter och en stor mängd samarbetspartners gör detta möjligt. Vi vill förändra världen - vill du förändra den med oss? Visa mindre

Ekonom

Ansök    Aug 21    Tension Graphics AB    Redovisningsekonom
Jobba i en kreativ miljö i centrala Falun där vi värdesätter kompetens och personlighet högt. Vi älskar spel och teknik, gör du också det? Välkommen med din ansökan.Tension är sprunget ur spelindustrin och fokuserar på lösningar i teknikens framkant. Vi skapar och arbetar med applikationer och digitala lösningar samtidigt som vi ständigt tänjer gränsen för vad som är möjligt. Vi samarbetar med aktörer som Sony Computer Entertainment och Ericsson i allt frå... Visa mer
Jobba i en kreativ miljö i centrala Falun där vi värdesätter kompetens och personlighet högt. Vi älskar spel och teknik, gör du också det? Välkommen med din ansökan.Tension är sprunget ur spelindustrin och fokuserar på lösningar i teknikens framkant. Vi skapar och arbetar med applikationer och digitala lösningar samtidigt som vi ständigt tänjer gränsen för vad som är möjligt. Vi samarbetar med aktörer som Sony Computer Entertainment och Ericsson i allt från globala till lokala projekt, där den gemensamma faktorn är innovation och nya koncept. Tension är en koncern med närmre 30 anställda & flera dotterbolag. Tension Graphics; Moderbolaget med fastigheter och administrativt team. PlaygroundSquad; Sveriges äldsta yrkesutbildning för dataspelsutveckling. Megafront; Ett försäljningsbolag som säljer mjukvaror för Media & Entertainment-industrin samt Tensions egna produkter och som dessutom driver en brädspelsbutik. Tension Technology; Skapar nya digitala lösningar med egenutvecklad spelmotor och som fokuserar på 5G-lösningar, för tillfället tillsammans med Ericsson. Adit Studios; Spelstudio som utvecklar spel till flertalet plattformar. Tensionkoncernen består även av två brittiska bolag.VÅR VISION ÄR ATT BRYTA NY MARK I TRADITIONELLA INDUSTRIER GENOM ATT MIXA NYA OCH GAMLA TEKNIKER OCH TEKNOLOGIER. VI LÖSER OMÖJLIGA UPPDRAG OCH ÖVERRASKAR MED NYA KONCEPT.ARBETSBESKRIVNINGTension växer och behöver fler kollegor som sköter koncernens ekonomi och administration. Vi kan erbjuda dig ett brett arbetsområde med både stora och små frågor inom ekonomi och lönehantering, men också chansen att bidra inom affärsjuridik och avtalshantering. Du kommer att jobba tillsammans med vår VD, ekonomichef och det övriga administrationsteamet. Du kommer att göra månadsavstämningar, månadsbokslut, delårsbokslut och årsbokslut, jobba med lönehantering samt arbeta med momshantering. Du kommer även att arbeta med avtal gentemot våra kunder och leverantörer, både nationellt och internationellt. Utöver det kommer du också att bidra vid den löpande redovisningen såsom bokföring, kund- och leverantörsreskontra samt övriga förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning. Vi använder Vismas redovisningssystem. VI SER GÄRNA ATT DU: ·        har arbetat tidigare i en liknande roll eller studerar sista året på ekonomiprogrammet på högskolan·        har arbetat med lönehantering·        kan hantera flera bolag parallellt·        har kunskap om affärsjuridik och avtalshantering·        är bekväm med att hantera Officepaketet·        kan kommunicera bra i tal och skrift på både svenska och engelskaVi förutsätter att du är engagerad i ditt arbete och att du är flexibel och hjälper till där och när det behövs, att du även kan se förbättringsåtgärder för att få en säkrare och snabbare hantering i det dagliga arbetet och är noggrann, strukturerad och ordningsam. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Är du dessutom dataspelsintresserad är det ett plus i kanten!OM ANSTÄLLNINGEN Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 60–75 procent. Provanställning tillämpas. Tillträde efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi eftersträvar en jämställd arbetsplats och ser också gärna manliga sökande.ANSÖKAN OCH KONTAKT Välkommen med din ansökan! Den skickas till [email protected]. Vid frågor, kontakta Pia Sundberg på 073-789 16 10 eller [email protected] Visa mindre

Ekonomiansvarig till Mitab i Forsbacka utanför Gävle

Ansök    Sep 17    Randstad AB    Redovisningsekonom
Ekonomiansvarig till Mitab i Forsbacka arbetsbeskrivning. Som Ekonomiansvarig på Mitab i Forsbacka arbetar du brett inom ekonomi på ett familjärt och lokalt förankrat kontor, med affärsområden över hela Norden. Din roll är en central del i företaget och du säkerställer att den dagliga driften inom hela ekonomiområdet fungerar. Det innebär att sköta den löpande bokföringen, ansvara för månadsbokslut, moms- och arbetsgivardeklarationer, inkommande och ut... Visa mer
Ekonomiansvarig till Mitab i Forsbacka
arbetsbeskrivning.

Som Ekonomiansvarig på Mitab i Forsbacka arbetar du brett inom ekonomi på ett familjärt och lokalt förankrat kontor, med affärsområden över hela Norden.

Din roll är en central del i företaget och du säkerställer att den dagliga driften inom hela ekonomiområdet fungerar. Det innebär att sköta den löpande bokföringen, ansvara för månadsbokslut, moms- och arbetsgivardeklarationer, inkommande och utgående fakturor samt den kompletta lönehanteringen för företagets anställda. Du rapporterar till företagets VD och har nära kontakt med övriga anställda.

Arbetet sker i Hogia ekonomi, och en implementering sker även av systemet Pro Smart för lagerhållning och orderhantering. Det kommer att ingå i ditt ansvar att avsluta implementering av detta system.

kvalifikationer.

För att trivas och vara framgångsrik i denna roll ser vi att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi som grund. Du har också ett par års erfarenhet av att arbeta brett inom redovisning och löpande bokföring, och gärna från ett företag i den tillverkande industrin. Alternativt besitter du arbetslivserfarenhet som vi, tillsammans med arbetsgivaren, bedömer som likvärdig och av relevans för företaget.

Det är starkt meriterande om du har jobbat med lönehantering för både tjänstemän och kollektivanställda, där du känner dig trygg med lagar och regler för traktamenten, utlägg och restidsersättning. Du har god vana av att arbeta systematiskt i ekonomi- och lönehanteringssystem, samt att använda dig av Excel på fördjupad nivå.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten. Som person är du noggrann, strukturerad och analytisk. Vi ser också att du är en arbetslojal person som värdesätter ett kommunikativt sätt att samarbeta med dina kollegor och som har ett helhetstänk som gynnar hela företaget- du vill både lära dig nytt samt dela med dig av dina kunskaper till andra inom verksamheten.

Goda kunskaper i svenska är ett krav, samt en god grund i det engelska språket.

B-körkort.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

omfattning.

Anställningen avser heltid men deltid på ca 80 % kan prövas efter en uppstartstid.

Arbetstid 07.00 - 16.00. med en timmes lunchrast 12.00 -13.00.

Anställningsformen är en tillsvidareanställning med tillämpning av provanställning på sex månader inledningsvis.ansökan.

Sista ansökningsdag är 2019-10-06. Urval kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

För information: Frida Linngård, rekryteringskonsult: [email protected]

om företaget.


MITAB tillverkar kremationsugnar och all tillhörande utrustning. Vi har lång erfarenhet av att utveckla, konstruera och bygga anläggningar och har levererat över hela Norden. MITAB strävar efter att vara det naturliga valet av samarbetspartner vid både ny- och ombyggnationer av krematorier.

Projektering
MITAB kan även bistå med projektering och rådgivning för ekonomiska och miljöriktiga lösningar. Vi har ett djupt komponent- och branschkunnande. Lång erfarenhet av kontakter med arkitekter, byggingenjörer och VVS bidrar till att MITAB är en trygg samarbetspartner.

Sortiment
MITAB har utvecklat ett brett, omfattande och modernt sortiment med målsättningen att vara en komplett totalleverantör av krematorieutrustning.

• Ugnar för gas eller olja med plan häll eller V-botten, komplett med avancerat styrsystem
• Kisthanteringsutrustning - transport och förvaring
• Komplett askhanteringssystem - svalskåp, askberedare och urnförslutning
• MITAB konstruerar, tillverkar och installerar utrustningen med egen personal.

MITAB erbjuder dessutom service och underhåll på alla typer av ugnar och annan utrustning. Visa mindre

Redovisning / hyresekonom

Om verksamhetenVi Förenade är ett fastighetsbolag inom Falun/Borlänge och ägs av lokala IOGT-föreningar. Vårt bestånd är jämnt fördelat mellan bostäder och kommersiella lokaler. Kontoret ligger centralt i Falun samt vi har ett lokalkontor i Borlänge. Vi har egen fastighetsskötsel och administration.Bolaget omsätter ca 50 mkr och har 11 årsanställda.Om tjänstenI ett litet team ansvarar du för den löpande bokföringen, leverantörsbetalningar och kundfaktureri... Visa mer
Om verksamhetenVi Förenade är ett fastighetsbolag inom Falun/Borlänge och ägs av lokala IOGT-föreningar. Vårt bestånd är jämnt fördelat mellan bostäder och kommersiella lokaler. Kontoret ligger centralt i Falun samt vi har ett lokalkontor i Borlänge. Vi har egen fastighetsskötsel och administration.Bolaget omsätter ca 50 mkr och har 11 årsanställda.Om tjänstenI ett litet team ansvarar du för den löpande bokföringen, leverantörsbetalningar och kundfakturering. En stor del av arbetet kommer även handla om hyresadministration och kontakter med hyresgäster. Arbetet är vissa dagar förlagt till vårt kontor i Borlänge varför B-körkort krävs.Tjänsten är en tillsvidareanställning och tjänstgöringsgraden är 80%. Vi tillämpar 6 mån provanställning.Arbetsuppgifter i huvudsak·      Ansvar för kund- och leverantörsreskontran·      Bokföring·      Fakturera kunder enligt avtal.·      Hyresadministration däribland in & utflytt av hyresgäster.·      Bemanna telefon samt vid behov vara resurs vid vår verksamhet i Näringslivet Hus. (bl.a. konferensverksamhet).Vem är duDu är en strukturerad person och gillar ordning och reda. Goda kunskaper inom redovisning samt några års arbetslivserfarenhet. Du känner dig trygg och bekväm i mötet med människor och kan på ett bra sätt lösa problem när de uppstår.Vidare är du en van dataanvändare med erfarenhet från olika systemstöd såsom Briljant, REAL fastighetssystem samt officepaketet. Erfarenhet av hemsidor är ett plus.Ansökan senast 27 september men ifall passande ansökan kommer in kan tjänsten tillsättas innan det datumet. Visa mindre

Redovisningsekonom

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi ve... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Till hösten söker vi redovisningsekonomer för kommande uppdrag hos våra kunder i Falun. Huvudsakliga arbetsuppgifter är operativt arbete så som löpande redovisning och prognosarbete samt strategiskt arbete så som utveckling och förbättring av befintliga arbetssätt. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är rapportering av månads-, kvartals- och årsbokslut, upprätta budget samt hantering av moms och arbetsgivaravgifter vilka varier beroende på uppdrag.

Din profil
Vi söker dig som är redovisningsekonom med minst tre års erfarenhet av redovisningsarbete, gärna med eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har god förståelse för redovisning, förstår sammanhang och drivs av analys- samt förbättringsarbete. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel.

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga då du arbetar i en omväxlande miljö med många olika kontaktytor.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Urvalsprocessen påbörjas i mitten av augusti och pågår löpande under hösten. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Julia Wiklund, [email protected] eller Michaela Hallqvist, [email protected]. Svar på inkommande mail kan eventuellt dröja något under sommaren men alla sökande kommer få återkoppling under hösten. Visa mindre

Redovisningsansvarig till Dellner Couplers AB

Ansök    Jul 12    Dellner Couplers AB    Redovisningsekonom
Är du en kvalificerad redovisningsekonom med passion för utveckling av system och rutiner? Har du vana att jobba i en internationell miljö? Gillar du dessutom att vara i ett expansivt bolag kanske det här är ditt nya jobb! Dellner Couplers med huvudkontor i Vika söder om Falun är ett expansivt och internationellt bolag som levererar hållbara, innovativa och högkvalitativa produkter och tjänster till tågoperatörer och tågbyggare över hela världen. Vår prod... Visa mer
Är du en kvalificerad redovisningsekonom med passion för utveckling av system och rutiner? Har du vana att jobba i en internationell miljö? Gillar du dessutom att vara i ett expansivt bolag kanske det här är ditt nya jobb!

Dellner Couplers med huvudkontor i Vika söder om Falun är ett expansivt och internationellt bolag som levererar hållbara, innovativa och högkvalitativa produkter och tjänster till tågoperatörer och tågbyggare över hela världen. Vår produktflora består av tågkoppel, gångvägar och ”crash management systems” för järnvägsindustrin.

Till moderföretaget Dellner Couplers AB söker vi nu en Redovisningsansvarig. Rollen som redovisningsansvarig är en tjänst med stor variation i arbetsuppgifterna, där du får vara en del av ett framgångsrikt företag med god stämning. I din nästa utmaning erbjuds du en tjänst med stort eget ansvar inom redovisning, bokslut och rapportering med utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I ditt arbete och ansvar ingår i huvudsak:


• Ansvara för den dagliga redovisningen avseende tre av koncernens svenska legala enheter, inklusive koncernens moderbolag Dellner Couplers AB
• Ansvara för månads- och årsbokslut
• Ansvara för rapportering av moms, skatter och statistik
• Säkerställa att redovisningsregler efterlevs
• Ansvara för koncernintern rapportering
• Delta i ekonomirelaterade utredningar och analyser
• Delta i att optimera och automatisera bolagets redovisningsrutiner och processer
• Bidra till att implementera IFRS
• Delta i budgetprocessen
• Kontakt med revisorer och myndigheter
• Vara backup för kollegor/arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen

Som redovisningsansvarig arbetar man kontinuerligt med exempelvis utveckling och kvalitetssäkring av avdelningens processer. I rollen som redovisningsansvarig rapporterar du till bolagets Finance manager.

Kvalifikationer och erfarenhet

Du har akademisk utbildning i ekonomi, minst fem års erfarenhet av kvalificerad redovisning och mycket god kompetens av helheten inom redovisning och rapportering. Du har erfarenhet av att självständigt ansvara för bokslut, årsredovisning och deklarationer. Meriterande är tidigare bakgrund från bolag med stora flöden, tillverkning, lagerredovisning och IFRS. Du är en van användare av Excel och arbetar obehindrat på både svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser framför oss en person som är positiv, utåtriktad, serviceinriktad samt har en hög integritet. Du har en analytisk läggning som gör att du ifrågasätter och vill ha förståelse för de transaktioner som görs i redovisningen. Du medverkar i avdelningens mål och resultatinriktade arbete med att ständigt förbättra den ekonomiska nivån internt på bolaget. Slutligen ser vi att du är en driven person med hög arbetskapacitet som får saker att hända.

På Dellner arbetar vi med Lean, och att driva hållbar kontinuerlig utveckling är en del av varje medarbetares uppdrag. För att skapa rätt klimat arbetar vi med våra värderingar Respect, Action, Joy och Team.

För vidare information och ansökan

För mer information om rollen, vänligen kontakta Finance manager Agneta Öhrn på telefon 023-76 54 80. För information om rekryteringsprocessen, kontakta Global talent manager Annika Smedman på [email protected] eller via telefon 070-274 11 22.

Vi ser fram mot din ansökan senast 20 augusti.

 

 


Dellner is considered as one of the leading supplier of Train Connection Systems with 20 offices and workshops across the globe, with the head office in Falun, Sweden. The company provides couplers, gangways, hatches, dampers and Crash Management Systems as well as global aftermarket services for the train manufacturers and operators.
Dellner has over 77 years of experience in producing safe and reliable train connections, providing its customers the cutting-edge products. In 2017 the turnover (180 MEUR) increased by 25% compared to the previous year which showed a fast growth and vast opportunities ahead of Dellner. Moreover, the company is proud of 900 employees located all over the world who contribute to the customer’s satisfaction as well as success and development of Dellner. Visa mindre

Koncernredovisningsansvarig till Dellner Couplers

Ansök    Aug 12    Dellner Couplers AB    Redovisningsekonom
På Dellner jobbar varje medarbetare för en mer hållbar värld, varje dag. Till vårt huvudkontor med placering i Vika utanför Falun söker vi nu en koncernredovisningsansvarig. Dellner Couplers i Vika söder om Falun är ett expansivt och internationellt bolag som levererar hållbara, innovativa och högkvalitativa produkter och tjänster till tågoperatörer och tågbyggare över hela världen. Vår produktflora består av tågkoppel, gångvägar och ”crash management sys... Visa mer
På Dellner jobbar varje medarbetare för en mer hållbar värld, varje dag. Till vårt huvudkontor med placering i Vika utanför Falun söker vi nu en koncernredovisningsansvarig.

Dellner Couplers i Vika söder om Falun är ett expansivt och internationellt bolag som levererar hållbara, innovativa och högkvalitativa produkter och tjänster till tågoperatörer och tågbyggare över hela världen. Vår produktflora består av tågkoppel, gångvägar och ”crash management systems” för järnvägsindustrin.

För att trivas i rollen bör du uppskatta den tillväxtkultur som finns hos oss och kunna behålla lugnet när tempot ökar. Du är självgående och ansvarstagande i ditt arbete och tycker om att planera din egen arbetsdag. Därtill är du detaljfokuserad, har en god struktur och inställningen att fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Som koncernredovisningsansvarig har du många kontaktytor både med dotterbolagen ute i världen och med den interna organisationen. Du delar därför gärna med dig av dina kunskaper och ser kommunikation och samarbete som nyckeln till framgång. Vi ser framför oss att du är positiv, utåtriktad och har en hög integritet.

I rollen ingår att arbeta med inrapportering från dotterbolag, analys, konsolidering, bokslutsarbete samt intern- och externrapportering. Som koncernredovisningsansvarig är du också sammanhållande för planering och genomförande av bokslutsprocessen. Du samarbetar tätt med övriga medarbetare på Dellner Couplers ekonomiavdelning samt dotterbolag och rapporterar organisatoriskt till företagets CFO.

Ansvar, syfte och huvudsakliga arbetsuppgifter

Som koncernredovisningsansvarig ansvarar du för koncernredovisningen och bokslutsprocessen för Dellner Couplers-koncernen. Syftet med positionen är att säkerställa en hög kvalitet i koncernens redovisning och finansiella rapportering. Huvudsakliga arbetsuppgifter enligt nedan:


• Planera och genomföra bokslutsprocessen
• Upprätta koncernredovisning
• Genomföra intern och extern rapportering
• Analys av skatt och upprättande av deklarationer
• Delta i koncernens implementation av IFRS
• Arbeta med kontinuerliga förbättringar
• Driva och delta i olika projekt

Kvalifikationer och erfarenhet

Du har relevant högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi och flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ansvar. Du har troligtvis varit verksam inom större koncerner och känner dig trygg inom IFRS samt svensk lagstiftning. Det ses som meriterande om du har erfarenhet av att bygga rapporter i, och även underhålla/utveckla, konsolideringssystem. Du behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift.


Kontakt och ansökan

För mer information om rollen, vänligen kontakta Mikael Sjöqvist, CFO, på 023-76 54 00, alternativt via mail: [email protected]. För frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Annika Smedman, Global Talent Manager, på 070-274 11 22, alternativt via mail [email protected]

Vi ser fram mot din ansökan senast 23 augusti.

 


Dellner is considered as one of the leading supplier of Train Connection Systems with 20 offices and workshops across the globe, with the head office in Falun, Sweden. The company provides couplers, gangways, hatches, dampers and Crash Management Systems as well as global aftermarket services for the train manufacturers and operators.
Dellner has over 77 years of experience in producing safe and reliable train connections, providing its customers the cutting-edge products. In 2017 the turnover (180 MEUR) increased by 25% compared to the previous year which showed a fast growth and vast opportunities ahead of Dellner. Moreover, the company is proud of 900 employees located all over the world who contribute to the customer’s satisfaction as well as success and development of Dellner. Visa mindre

Koncernredovisningsansvarig till Dellner Couplers

Ansök    Jun 14    Dellner Couplers AB    Redovisningsekonom
På Dellner jobbar varje medarbetare för en mer hållbar värld, varje dag. Till vårt huvudkontor med placering i Vika utanför Falun söker vi nu en koncernredovisningsansvarig. Dellner Couplers i Vika söder om Falun är ett expansivt och internationellt bolag som levererar hållbara, innovativa och högkvalitativa produkter och tjänster till tågoperatörer och tågbyggare över hela världen. Vår produktflora består av tågkoppel, gångvägar och ”crash management sys... Visa mer
På Dellner jobbar varje medarbetare för en mer hållbar värld, varje dag. Till vårt huvudkontor med placering i Vika utanför Falun söker vi nu en koncernredovisningsansvarig.

Dellner Couplers i Vika söder om Falun är ett expansivt och internationellt bolag som levererar hållbara, innovativa och högkvalitativa produkter och tjänster till tågoperatörer och tågbyggare över hela världen. Vår produktflora består av tågkoppel, gångvägar och ”crash management systems” för järnvägsindustrin.

För att trivas i rollen bör du uppskatta den tillväxtkultur som finns hos oss och kunna behålla lugnet när tempot ökar. Du är självgående och ansvarstagande i ditt arbete och tycker om att planera din egen arbetsdag. Därtill är du detaljfokuserad, har en god struktur och inställningen att fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Som koncernredovisningsansvarig har du många kontaktytor både med dotterbolagen ute i världen och med den interna organisationen. Du delar därför gärna med dig av dina kunskaper och ser kommunikation och samarbete som nyckeln till framgång. Vi ser framför oss att du är positiv, utåtriktad och har en hög integritet.

I rollen ingår att arbeta med inrapportering från dotterbolag, analys, konsolidering, bokslutsarbete samt intern- och externrapportering. Som koncernredovisningsansvarig är du också sammanhållande för planering och genomförande av bokslutsprocessen. Du samarbetar tätt med övriga medarbetare på Dellner Couplers ekonomiavdelning samt dotterbolag och rapporterar organisatoriskt till företagets CFO.

Ansvar, syfte och huvudsakliga arbetsuppgifter

Som koncernredovisningsansvarig ansvarar du för koncernredovisningen och bokslutsprocessen för Dellner Couplers-koncernen. Syftet med positionen är att säkerställa en hög kvalitet i koncernens redovisning och finansiella rapportering. Huvudsakliga arbetsuppgifter enligt nedan:


• Planera och genomföra bokslutsprocessen
• Upprätta koncernredovisning
• Genomföra intern och extern rapportering
• Analys av skatt och upprättande av deklarationer
• Delta i koncernens implementation av IFRS
• Arbeta med kontinuerliga förbättringar
• Driva och delta i olika projekt

Kvalifikationer och erfarenhet

Du har relevant högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi och flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ansvar. Du har troligtvis varit verksam inom större koncerner och känner dig trygg inom IFRS samt svensk lagstiftning. Det ses som meriterande om du har erfarenhet av att bygga rapporter i, och även underhålla/utveckla, konsolideringssystem. Du behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift.


Kontakt och ansökan

För mer information om rollen, vänligen kontakta Mikael Sjöqvist, CFO, på 023-76 54 00, alternativt via mail: [email protected]. För frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Annika Smedman, Global Talent Manager, på 070-274 11 22, alternativt via mail [email protected]

Vi ser fram mot din ansökan senast 14 juli.

 


Dellner is considered as one of the leading supplier of Train Connection Systems with 20 offices and workshops across the globe, with the head office in Falun, Sweden. The company provides couplers, gangways, hatches, dampers and Crash Management Systems as well as global aftermarket services for the train manufacturers and operators.
Dellner has over 77 years of experience in producing safe and reliable train connections, providing its customers the cutting-edge products. In 2017 the turnover (180 MEUR) increased by 25% compared to the previous year which showed a fast growth and vast opportunities ahead of Dellner. Moreover, the company is proud of 900 employees located all over the world who contribute to the customer’s satisfaction as well as success and development of Dellner. Visa mindre

Koncernredovisningsansvarig till Dellner Couplers AB i Vika / Falun

Ansök    Maj 15    Dellner Couplers AB    Redovisningsekonom
På Dellner jobbar varje medarbetare för en mer hållbar värld, varje dag. Till vårt huvudkontor med placering i Vika utanför Falun söker vi nu en koncernredovisningsansvarig. Dellner Couplers i Vika söder om Falun är ett expansivt och internationellt bolag som levererar hållbara, innovativa och högkvalitativa produkter och tjänster till tågoperatörer och tågbyggare över hela världen. Vår produktflora består av tågkoppel, gångvägar och ”crash management sys... Visa mer
På Dellner jobbar varje medarbetare för en mer hållbar värld, varje dag. Till vårt huvudkontor med placering i Vika utanför Falun söker vi nu en koncernredovisningsansvarig.

Dellner Couplers i Vika söder om Falun är ett expansivt och internationellt bolag som levererar hållbara, innovativa och högkvalitativa produkter och tjänster till tågoperatörer och tågbyggare över hela världen. Vår produktflora består av tågkoppel, gångvägar och ”crash management systems” för järnvägsindustrin.

För att trivas i rollen bör du uppskatta den tillväxtkultur som finns hos oss och kunna behålla lugnet när tempot ökar. Du är självgående och ansvarstagande i ditt arbete och tycker om att planera din egen arbetsdag. Därtill är du detaljfokuserad, har en god struktur och inställningen att fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Som koncernredovisningsansvarig har du många kontaktytor både med dotterbolagen ute i världen och med den interna organisationen. Du delar därför gärna med dig av dina kunskaper och ser kommunikation och samarbete som nyckeln till framgång. Vi ser framför oss att du är positiv, utåtriktad och har en hög integritet.

I rollen ingår att arbeta med inrapportering från dotterbolag, analys, konsolidering, bokslutsarbete samt intern- och externrapportering. Som koncernredovisningsansvarig är du också sammanhållande för planering och genomförande av bokslutsprocessen. Du samarbetar tätt med övriga medarbetare på Dellner Couplers ekonomiavdelning samt dotterbolag och rapporterar organisatoriskt till företagets CFO.

Ansvar, syfte och huvudsakliga arbetsuppgifter

Som koncernredovisningsansvarig ansvarar du för koncernredovisningen och bokslutsprocessen för Dellner Couplers-koncernen. Syftet med positionen är att säkerställa en hög kvalitet i koncernens redovisning och finansiella rapportering. Huvudsakliga arbetsuppgifter enligt nedan:


• Planera och genomföra bokslutsprocessen
• Upprätta koncernredovisning
• Genomföra intern och extern rapportering
• Analys av skatt och upprättande av deklarationer
• Delta i koncernens implementation av IFRS
• Arbeta med kontinuerliga förbättringar
• Driva och delta i olika projekt

Kvalifikationer och erfarenhet

Du har relevant högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi och flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ansvar. Du har troligtvis varit verksam inom större koncerner och känner dig trygg inom IFRS samt svensk lagstiftning. Det ses som meriterande om du har erfarenhet av att bygga rapporter i, och även underhålla/utveckla, konsolideringssystem. Du behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift.


Kontakt och ansökan

För mer information om rollen, vänligen kontakta Mikael Sjöqvist, CFO, på 023-76 54 00, alternativt via mail: [email protected]. För frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Annika Smedman, Global Talent Manager, på 070-274 11 22, alternativt via mail [email protected]

Vi ser fram mot din ansökan senast onsdag 5 juni.

 


Dellner is considered as one of the leading supplier of Train Connection Systems with 20 offices and workshops across the globe, with the head office in Falun, Sweden. The company provides couplers, gangways, hatches, dampers and Crash Management Systems as well as global aftermarket services for the train manufacturers and operators.
Dellner has over 77 years of experience in producing safe and reliable train connections, providing its customers the cutting-edge products. In 2017 the turnover (180 MEUR) increased by 25% compared to the previous year which showed a fast growth and vast opportunities ahead of Dellner. Moreover, the company is proud of 900 employees located all over the world who contribute to the customer’s satisfaction as well as success and development of Dellner. Visa mindre

Redovisningsekonom

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
För kommande uppdrag i Falun söker vi nu redovisningsekonomer. Huvudsakliga arbetsuppgifter är operativt arbete så som löpande redovisning och prognosarbete. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är även rapportering av månads- och årsbokslut samt upprätta budget.

Din profil
Vi söker dig som är redovisningsekonom med minst tre till fem års erfarenhet av redovisningsarbete, gärna med eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har god förståelse för redovisning, förstår sammanhang och drivs av analys- samt förbättringsarbete. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel.

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga då du arbetar i en omväxlande miljö med många olika kontaktytor.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se redan idag då urval sker löpande. Ytterligare information lämnas av Julia Wiklund, [email protected]. Visa mindre

Redovisningsekonom till Advokatfirman Glimstedt i Falun

Ansök    Apr 2    Randstad AB    Redovisningsekonom
Redovisningsekonom Är du en redovisningsekonom som vill ansvara och arbeta inom hela ekonomiområdet? Är du prestigelös och målfokuserad i ditt sätt att arbeta? Motiveras du av att arbeta nära verksamheten på både en operativ och strategisk nivå? Vill du dessutom arbeta i en organisation som ger allt för sina klienter? Då kan du vara vår nästa fantastiska medarbetare på Advokatfirman Glimstedt. Arbetsbeskrivning I dina arbetsuppgifter som redovisningseko... Visa mer
Redovisningsekonom
Är du en redovisningsekonom som vill ansvara och arbeta inom hela ekonomiområdet? Är du prestigelös och målfokuserad i ditt sätt att arbeta? Motiveras du av att arbeta nära verksamheten på både en operativ och strategisk nivå? Vill du dessutom arbeta i en organisation som ger allt för sina klienter? Då kan du vara vår nästa fantastiska medarbetare på Advokatfirman Glimstedt.

Arbetsbeskrivning
I dina arbetsuppgifter som redovisningsekonom kommer du arbeta inom hela ekonomiområdet. Du kommer ansvara och driva företagets ekonomiarbete både på en operativ och strategisk nivå samt agera bollplank till ledningen inom olika typer av ekonomifrågor. Du kommer arbeta nära och direkt under företagets ledning. Arbetet innefattar även praktiskt fältarbete inom konkursförvaltning. Därför är det viktigt att du är flexibel för att kunna anpassa ditt arbete efter företagets rådande behov.

• Redovisning, löpande bokföring, bokslut
• Operativ konkursförvaltning
• Ekonomisk styrning
• Lönehantering samt lönegarantifrågor i konkurser
Du kommer även ansvara för hela koncernens ekonomiarbete.

Kvalifikationer
Du har en högskolexamen inom ekonomi eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha flera års erfarenhet av brett kvalificerat ekonomiarbete. Det är meriterande om du har kunskap inom konkursförvaltning. Har du tidigare arbetat med systemet Fortnox är det också meriterande. För att lyckas i rollen behöver du vara prestigelös, handlingskraftig samt lösningsorienterad då rollen innebär kontakt med klienter och operativt arbete ute på fält. Detta ställer även krav på att du har en god samarbetsförmåga där du snabbt kan anpassa dig efter rådande behov på ett lugnt och positivt sätt. Tjänsten ställer krav på en god kommunikativ förmåga i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Utöver krav och meriter lägger vi även stor vikt vid personlig lämplighet till denna tjänst.

Om Advokatfirman Glimstedt Dalarna AB
Advokatfirman Glimstedt är en av Sveriges största och ledande advokatbyråer med verksamhet på ett flertal utvalda orter i Sverige och Baltikum. Tillsammans är vi fler än 250 medarbetare.

Advokatfirman Glimstedt Dalarna, med kontor i Falun och Ludvika, är en fullservicebyrå som är verksam inom bland annat affärsjuridik, arbetsrätt, fastighetsrätt, brottmål, familjerätt, obeståndsrätt och konkursförvaltning. Hos oss arbetar 18 personer varav tolv jurister. Vare sig det handlar om en domstolsprocess, ett avtalsförfarande eller något annat ska vi kunna erbjuda hjälp av advokat eller jurist med de specifika erfarenheter och kunskaper som krävs. Vår ambition är att vara den ledande byrån i Dalarna inom våra specialistområden.

Sista ansökningsdag: 2019-04-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Linnea Nyström, Rekryteringskonsult, 072-9733822, [email protected] [ mailto:[email protected] ] Visa mindre