Lediga jobb som Lastbilsförare m.fl. i Falun

Se lediga jobb som Lastbilsförare m.fl. i Falun. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Falun som finns hos arbetsgivaren.

Sopbilschaufför till våren och sommaren

Året runt, i ur och skur tömmer vi sopor hos hushåll, butiker, restauranger och företag. Det är ett viktigt uppdrag som får samhället att fungera. Nu söker vi en sopbilschaufför som vill ge invånarna i Falu Kommun bästa tänkbara service i vår och sommar. Arbeta som sopbilschaufför Att jobba som sopbilschaufför innebär ett ansvarsfullt och självgående arbete där du dagligen ger Falu kommuns invånare bästa tänkbara service. Ditt huvudsakliga uppdrag är att e... Visa mer
Året runt, i ur och skur tömmer vi sopor hos hushåll, butiker, restauranger och företag. Det är ett viktigt uppdrag som får samhället att fungera. Nu söker vi en sopbilschaufför som vill ge invånarna i Falu Kommun bästa tänkbara service i vår och sommar.
Arbeta som sopbilschaufför
Att jobba som sopbilschaufför innebär ett ansvarsfullt och självgående arbete där du dagligen ger Falu kommuns invånare bästa tänkbara service. Ditt huvudsakliga uppdrag är att enligt fastställt körschema hämta avfall hos villahushåll, flerfamiljshus och företag i Falu kommun. Med hjälp av en surfplatta rapporterar du vilka jobb som utförs samt eventuella avvikelser eller anmärkningar.
I rollen som sopbilschaufför ingår även underhåll av återvinningsfordonen, som t. ex in- och utvändig tvätt, mindre reparationer och dagliga kontroller av säkerhetsfunktioner.


Kvalifikationer
Relevant utbildning eller erfarenhet av lastbilskörning
Körkort med C-behörighet och giltigt yrkeskompetensbevis (YKB) är meriterande, men inte ett krav
Arbetet är fysiskt krävande och du behöver därför ha god fysik
God datorvana
God förmåga att uttrycka dig på svenska, i tal och skrift
B-körkort
Dina egenskaper

Vi söker dig som är noggrann, tar ansvar och gillar att samarbeta med andra. Du har ett naturligt engagemang i att vilja göra ditt bästa och samtidigt vara med och bidra till att utveckla verksamheten. Du är en positiv person som bidrar till god stämning i gruppen och ger ett trevligt bemötande mot våra kunder.
I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper snarare än yrkeserfarenhet.


Det bästa med att jobba hos oss
Hos oss får du en arbetsplats som ger dig möjlighet att förena ett spännande jobb med livskvalitet. Vi kännetecknas av att vara en öppen, lyhörd och innovativ arbetsgivare där varje medarbetare är viktig. Alla ska känna att de vill, vågar och kan fatta beslut i sin vardag. Alla medarbetare ska känna en stark gemenskap och erbjudas utvecklingsmöjligheter inom företaget.


Anställningsvillkor
Visstidsanställning, april-augusti med eventuell möjlighet till förlängning
Heltid
Tillträde så snart som möjligt
Välkommen med din ansökan!
Registrera din ansökan senast 2024-04-07. Bifoga CV som beskriver utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande och annonsen kan därför komma att stängas ned innan sista ansökningsdag.


Vid frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta driftchef Daniel Stenvall på 023-77 49 15.


Tillsammans skapar vi framtidens Falun
Falu Energi & Vatten är ett kommunägt företag som omsätter 1 085 miljoner kronor per år och har cirka 225 anställda. Med våra verksamheter inom el, kraftproduktion, värme & kyla, stadsnät, återvinning samt vatten är vi en viktig del av infrastrukturen i Falu kommun.
Vi ser oss som en engagerad samhällsbyggare som med hållbarhet och kundens bästa i fokus utvecklar samhället. Det gör vi genom en kultur där vi vågar utmana och utvecklas, där vi alla känner ansvar och möter varje människa med öppenhet. Visa mindre

Chaufför (dagtid)

Ansök    Jun 25    DalaFrakt AB    Sug- och spolbilsförare
DalaFrakt erbjuder effektiva och hållbara tjänster med hög kvalitet inom transport, logistik, markentreprenad och anläggning. Vi har ett 100-tal anslutna medlemsåkerier i Mellansverige och huvudkontoret ligger i Leksand. Falu Åkeri är ett åkeri inom DalaFrakt och är beläget på Ingarvet i Falun. Vi söker en chaufför för slamsugning. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att utföra slamtömning hos kunder inom Falu kommun. Vi utgår från Ingarvet i Falun. Vi sö... Visa mer
DalaFrakt erbjuder effektiva och hållbara tjänster med hög kvalitet inom transport, logistik, markentreprenad och anläggning. Vi har ett 100-tal anslutna medlemsåkerier i Mellansverige och huvudkontoret ligger i Leksand.
Falu Åkeri är ett åkeri inom DalaFrakt och är beläget på Ingarvet i Falun.
Vi söker en chaufför för slamsugning.
Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att utföra slamtömning hos kunder inom Falu kommun. Vi utgår från Ingarvet i Falun.
Vi söker dig som har C-körkort och som kan prata svenska och engelska obehindrat. CE-körkort och YKB är meriterande.
Du behöver också vara självgående, ansvarstagande samt kunna skruva med bilen vid behov.
Erfarenhet från slam- eller sugbil är meriterande.
Vi erbjuder dig ett dagtidsarbete, vardagar mellan 7-16. Viss övertid kan förekomma.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas. Preliminärt startdatum är omgående.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas Jonsson på telefon 070-367 70 81.
Din ansökan med personligt brev och meritförteckning skickar du till [email protected] . Skriv ”Chaufför” i ämnesraden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Sem Vik B och C- körkorts Chaufförer, Regionservice

Ansök    Apr 9    REGION DALARNA    Bokbussförare
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar. Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden såsom fastighetsdrift, kost och måltid, lo... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden såsom fastighetsdrift, kost och måltid, logistik, lokalvård, tvätteri och vårdnära service. Vår ambition är skapa en förbättring- och utvecklingskultur där vi tillsammans är bäst på att varje dag bli lite bättre. Vi är en stor arbetsgivare och kan därför locka med många olika inriktningar - Vårdnära service (VNS), Lokalvård, Kök, Restaurang och café, Inre och Yttre logistik samt Materialförsörjning:
Vårdnära service (VNS) står för service på vårdavdelningarna med lokalvård och måltids-/förrådshantering
Kost och måltid tillagar, packar och säljer måltider i restaurang samt har caféverksamhet
Lokalvård håller våra lokaler rena genom regelmässig städning, samt infektions-, bygg-, flytt- och storstäd
Inre och yttre logistik transporterar våra varor, som till exempel textilier, post, avfall, förbrukningsartiklar mm.


Sem Vik B och C- körkorts Chaufförer, Regionservice


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har ett stort engagemang för service och kundbemötande, och vill arbeta hos oss! Är du en servicemedarbetare som är engagerad och vill göra skillnad för våra kunder varje dag? Tror du att du passar och vill utvecklas hos oss? Vi är en stor arbetsgivare och kan därför locka med yttre logistik, som transporterar gods inom flera områden, såsom hjälpmedel, avfall, textilier, med mera. Genom vårt goda samarbete över de olika områdena skapar vi vår breda kompetens. Vill du vara med och bidra tillsammans med oss i vårt härliga arbetslag?

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker semestervikarier som är ansvarsfulla, engagerade, flexibla och lösningsorienterade, med högt kundfokus och med stark samarbetsvilja. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är mån om att följa säkerhetsföreskrifter och ordningsregler.
För att arbeta som Chaufför hos oss behöver du följande:
vara minst 18 år
gymnasial utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
datavana
lätt att uttrycka dig i svenska, både i tal och skrift.
Körkort B eller C/CE
YKB

Det är meriterande om du har:
ADR Grund

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi rekryterar löpande utifrån verksamhetens behov. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.

Fackliga kontaktuppgifter
Fackförbund - Region Dalarna Visa mindre

Fjärrchaufför

Ansök    Jun 6    Havigus AB    Fjärrbilsförare
Logfab söker nu en fjärrchaufför som utgår från Borlänge. Sammanhängande arbetsschema med långledigt. Övernattning och egen bil. Tjänsten är tillsvidare på 80% med chans att jobba extra. Erfarenhet är meriterande. YKB, CE samt ADR är ett krav. ansök gärna snarast då tjänsten ska tillsättas omgående. maila din ansökan till [email protected] ring 0243-272113 vid frågor. Visa mer
Logfab söker nu en fjärrchaufför som utgår från Borlänge. Sammanhängande arbetsschema med långledigt. Övernattning och egen bil. Tjänsten är tillsvidare på 80% med chans att jobba extra.
Erfarenhet är meriterande. YKB, CE samt ADR är ett krav.
ansök gärna snarast då tjänsten ska tillsättas omgående.
maila din ansökan till [email protected]
ring 0243-272113 vid frågor. Visa mindre

Vill du sommarjobba som sopbilschaufför?

Året runt, i ur och skur tömmer vi sopor hos hushåll, butiker, restauranger och företag. Det är ett viktigt uppdrag som får samhället att fungera. Nu söker vi sopbilschaufförer som vill ge invånarna i Falu Kommun bästa tänkbara service i sommar. Låter det som ett sommarjobb för dig? Arbetet som sopbilschaufför Att jobba som sopbilschaufför innebär ett ansvarsfullt och självgående arbete där du dagligen ger Falu kommuns invånare bästa tänkbara service. Di... Visa mer
Året runt, i ur och skur tömmer vi sopor hos hushåll, butiker, restauranger och företag. Det är ett viktigt uppdrag som får samhället att fungera. Nu söker vi sopbilschaufförer som vill ge invånarna i Falu Kommun bästa tänkbara service i sommar. Låter det som ett sommarjobb för dig?


Arbetet som sopbilschaufför
Att jobba som sopbilschaufför innebär ett ansvarsfullt och självgående arbete där du dagligen ger Falu kommuns invånare bästa tänkbara service. Ditt huvudsakliga uppdrag är att enligt fastställt körschema hämta avfall hos villahushåll, flerfamiljshus och företag i Falu kommun. Med hjälp av en surfplatta rapporterar du vilka jobb som utförs samt eventuella avvikelser eller anmärkningar.
I rollen som sopbilschaufför ingår även underhåll av återvinningsfordonen, som t. ex in- och utvändig tvätt, mindre reparationer och dagliga kontroller av säkerhetsfunktioner.
Kvalifikationer
Relevant utbildning eller erfarenhet av lastbilskörning
Körkort med C-behörighet och giltigt yrkeskompetensbevis (YKB) är meriterande, men inte ett krav
Arbetet är fysiskt krävande och du behöver därför ha god fysik
God datorvana
God förmåga att uttrycka dig på svenska, i tal och skrift
B-körkort
Dina egenskaperVi söker dig som är noggrann, tar ansvar och gillar att samarbeta med andra. Du har ett naturligt engagemang i att vilja göra ditt bästa och samtidigt vara med och bidra till att utveckla verksamheten. Du är en positiv person som bidrar till god stämning i gruppen och ger ett trevligt bemötande mot våra kunder.
I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper snarare än yrkeserfarenhet.


Det bästa med att jobba hos oss
Hos oss får du en arbetsplats som ger dig möjlighet att förena ett spännande jobb med livskvalitet. Vi kännetecknas av att vara en öppen, lyhörd och innovativ arbetsgivare där varje medarbetare är viktig. Alla ska känna att de vill, vågar och kan fatta beslut i sin vardag. Alla medarbetare ska känna en stark gemenskap och erbjudas utvecklingsmöjligheter inom företaget.


Anställningsvillkor
Visstidsanställning, maj-augusti
Heltid
Tillträde så snart som möjligt
Välkommen med din ansökan!
Registrera din ansökan senast 2023-05-22. Bifoga CV som beskriver utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande.
Vid frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta driftchef Daniel Stenvall på 023-77 49 15.


Tillsammans skapar vi framtidens Falun
Falu Energi & Vatten är ett kommunägt företag som omsätter 1 085 miljoner kronor per år och har cirka 225 anställda. Med våra verksamheter inom el, kraftproduktion, värme & kyla, stadsnät, återvinning samt vatten är vi en viktig del av infrastrukturen i Falu kommun.
Vi ser oss som en engagerad samhällsbyggare som med hållbarhet och kundens bästa i fokus utvecklar samhället. Det gör vi genom en kultur där vi vågar utmana och utvecklas, där vi alla känner ansvar och möter varje människa med öppenhet. Visa mindre

Lundbärgarna AB söker CE-chaufför till Bärgare i Falun/Borlänge

Lundbärgarna AB söker CE-chaufför till Bärgare i Falun/Borlänge Se hela annonsen och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/bargare-falunborlange-lundbargarna-ab/665 Då verksamheten går bra och vi expanderar verksamheten så söker vi personal för tungbärgning/personbilsbärgning i Falun/Borlänge Heltidstjänst med tillhörande jour, kollektivavtalad lön. Tjänsten innefattar bärgning av lastbilar/bussar samt personbilar Erfarenhet av... Visa mer
Lundbärgarna AB söker CE-chaufför till Bärgare i Falun/Borlänge


Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/bargare-falunborlange-lundbargarna-ab/665


Då verksamheten går bra och vi expanderar verksamheten så söker vi personal för tungbärgning/personbilsbärgning i Falun/Borlänge


Heltidstjänst med tillhörande jour, kollektivavtalad lön.


Tjänsten innefattar bärgning av lastbilar/bussar samt personbilar


Erfarenhet av köra lastbil med tungt släp krävs


CE, YKB krävs


Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

Vi söker sommarjobbare till Insamlingen

Året runt, i ur och skur tömmer vi sopor hos hushåll, butiker, restauranger och företag. Det är ett viktigt uppdrag som får samhället att fungera. Nu söker vi sopbilschaufförer som vill ge invånarna i Falu kommun bästa tänkbara service i sommar. Låter det som ett sommarjobb för dig? Arbetet som sopbilschaufför Att jobba som sopbilschaufför innebär ett ansvarsfullt och självgående arbete där du dagligen ger Falu kommuns invånare bästa tänkbara service. Ditt... Visa mer
Året runt, i ur och skur tömmer vi sopor hos hushåll, butiker, restauranger och företag. Det är ett viktigt uppdrag som får samhället att fungera. Nu söker vi sopbilschaufförer som vill ge invånarna i Falu kommun bästa tänkbara service i sommar. Låter det som ett sommarjobb för dig?
Arbetet som sopbilschaufför
Att jobba som sopbilschaufför innebär ett ansvarsfullt och självgående arbete där du dagligen ger Falu kommuns invånare bästa tänkbara service. Ditt huvudsakliga uppdrag är att enligt fastställt körschema hämta avfall hos villahushåll, flerfamiljshus och företag i Falu kommun. Med hjälp av en surfplatta rapporterar du vilka jobb som utförs samt eventuella avvikelser eller anmärkningar.
I rollen som sopbilschaufför ingår även underhåll av återvinningsfordonen, som t. ex in- och utvändig tvätt, mindre reparationer och dagliga kontroller av säkerhetsfunktioner.
Kvalifikationer
Relevant utbildning eller erfarenhet av lastbilskörning
Körkort med C-behörighet och giltigt yrkeskompetensbevis (YKB).
Arbetet är fysiskt krävande och du behöver därför ha god fysik
God datorvana
God förmåga att uttrycka dig på svenska, i tal och skrift
B-körkortDina egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, tar ansvar och gillar att samarbeta med andra. Du har ett naturligt engagemang i att vilja göra ditt bästa och samtidigt vara med och bidra till att utveckla verksamheten. Du är en positiv person som bidrar till god stämning i gruppen och ger ett trevligt bemötande mot våra kunder.
I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper snarare än yrkeserfarenhet.
Det bästa med jobbet
Hos oss arbetar du för att kunna förena ett spännande arbete med livskvalité. Vi kännetecknas av att vara en öppen, lyhörd och innovativ arbetsgivare där varje medarbetare är viktig. Alla ska känna att de vill, vågar och kan fatta beslut i sin vardag. Alla medarbetare ska känna en stark gemenskap och erbjudas utvecklingsmöjligheter inom företaget. Det händer mycket i vår bransch därför står vi inför en expansiv och spännande framtid. Vi söker dig som vill vara med i vårt team.
Anställningsvillkor
Visstidsanställning, maj-augusti
Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Tillsammans skapar vi framtidens Falun
Falu Energi & Vatten är ett kommunägt företag som omsätter cirka 1 085 miljoner kronor per år och har cirka 220 anställda. Med våra verksamheter inom el, kraftproduktion, värme & kyla, stadsnät, återvinning samt vatten är vi en viktig del av infrastrukturen i Falu kommun.
Vi ser oss som en engagerad samhällsbyggare som med hållbarhet och kundens bästa i fokus utvecklar samhället. Det gör vi genom en kultur där vi vågar utmana och utvecklas, där vi alla känner ansvar och möter varje människa med öppenhet. Visa mindre

Vi söker två sopbilschaufförer

Året runt, i ur och skur tömmer vi sopor hos hushåll, butiker, restauranger och företag. Det är ett viktigt uppdrag som får samhället att fungera. Nu söker vi två sopbilschaufförer som vill fortsätta ge invånarna i Falu kommun bästa tänkbara service. Låter det som ett jobb för dig? Arbeta som sopbilschaufför Att jobba som sopbilschaufför innebär ett ansvarsfullt och självgående arbete där du dagligen ger Falu kommuns invånare bästa tänkbara service. Ditt h... Visa mer
Året runt, i ur och skur tömmer vi sopor hos hushåll, butiker, restauranger och företag. Det är ett viktigt uppdrag som får samhället att fungera. Nu söker vi två sopbilschaufförer som vill fortsätta ge invånarna i Falu kommun bästa tänkbara service. Låter det som ett jobb för dig?
Arbeta som sopbilschaufför
Att jobba som sopbilschaufför innebär ett ansvarsfullt och självgående arbete där du dagligen ger Falu kommuns invånare bästa tänkbara service. Ditt huvudsakliga uppdrag är att enligt fastställt körschema hämta avfall hos villahushåll, flerfamiljshus och företag i Falu kommun. Med hjälp av en surfplatta rapporterar du vilka jobb som utförs samt eventuella avvikelser eller anmärkningar.
I rollen ingår även underhåll av återvinningsfordonen, som till exempel in- och utvändig tvätt, mindre reparationer och dagliga kontroller av säkerhetsfunktioner.
Du ingår i gruppen Insamling tillsammans med tio chaufförer, tre servicetekniker, en arbetsledare och en planerare. Det är en härlig grupp med många erfarna kollegor där du kommer få ett bra stöd i din nya roll.
Din profil
För att trivas i rollen som sopbilschaufför är du noggrann, tar ansvar och gillar att samarbeta med andra. Du har ett naturligt engagemang i att vilja göra ditt bästa och samtidigt vara med och bidra till att utveckla verksamheten. Du är en positiv person som bidrar till god stämning i gruppen och ger ett trevligt bemötande mot våra kunder.
Du som söker har:
Relevant utbildning eller erfarenhet av lastbilskörning
Körkort med C-behörighet och giltigt yrkeskompetensbevis (YKB).
God fysik då arbetet är fysiskt krävande
God datorvana då återrapportering sker via surfplatta och visst administrativt datorarbete kan förekomma.

Det är meriterande om du har:
Krankort
Tidigare erfarenhet av att köra sopbilI denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper snarare än yrkeserfarenhet.
Kollegan Patric om jobbet och gruppen:
"Jag började på FEV för tre år sedan och trivs jättebra i gruppen. Dagarna som chaufför kan se olika ut eftersom vi följer årstiderna, men också beroende på om du kör bilen själv eller åker med en kollega. Det är ett fritt jobb med härliga vyer och mycket frisk luft.
Jag skulle säga att vi har glada dagar och högt i tak hos oss! FEV är också en arbetsgivare med trygga arbetsplatser och en aktiv personalklubb. Det uppskattas, även om jag inte hinner med att delta på alla aktiviteter."


Det bästa med att jobba hos oss
Hos oss får du en arbetsplats som ger dig möjlighet att förena ett spännande jobb med livskvalité. Vi kännetecknas av att vara en öppen, lyhörd och innovativ arbetsgivare där varje medarbetare är viktig. Alla ska känna att de vill, vågar och kan fatta beslut i sin vardag. Alla medarbetare ska känna en stark gemenskap och erbjudas utvecklingsmöjligheter inom företaget.
Vi är måna om våra medarbetare och erbjuder flera förmåner som till exempel friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, pensionsrådgivning, flextid, personalklubb och fri tillgång till gymnastikhall/gym.
Tillsammans skapar vi framtidens Falun
Falu Energi & Vatten är ett kommunägt företag som omsätter cirka 1 085 miljoner kronor per år och har cirka 220 anställda. Med våra verksamheter inom el, kraftproduktion, värme & kyla, stadsnät, återvinning samt vatten är vi en viktig del av infrastrukturen i Falu kommun.
Vi ser oss som en engagerad samhällsbyggare som med hållbarhet och kundens bästa i fokus utvecklar samhället. Det gör vi genom en kultur där vi vågar utmana och utvecklas, där vi alla känner ansvar och möter varje människa med öppenhet. Visa mindre

Lundbärgarna AB söker C-chaufför till Tungbärgare i Falun/Borlänge

Lundbärgarna AB söker CE-chaufför till sin Tungbärgare i Falun/Borlänge Se hela annonsen och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/tungbargare-falunborlange-lundbargarna-ab/665 Då verksamheten går bra och vi expanderar verksamheten så söker vi personal för tungbärgning i Falun/Borlänge Heltidstjänst med tillhörande jour, kollektivavtalad lön. Tjänsten innefattar bärgning av lastbilar/bussar samt personbilar Erfarenhet av köra... Visa mer
Lundbärgarna AB söker CE-chaufför till sin Tungbärgare i Falun/Borlänge


Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/tungbargare-falunborlange-lundbargarna-ab/665Då verksamheten går bra och vi expanderar verksamheten så söker vi personal för tungbärgning i Falun/Borlänge


Heltidstjänst med tillhörande jour, kollektivavtalad lön.


Tjänsten innefattar bärgning av lastbilar/bussar samt personbilar


Erfarenhet av köra lastbil med tungt släp krävs


CE,YKB krävs


Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

Lundbärgarna AB söker C-chaufför till Tungbärgare i Falun/Borlänge

Lundbärgarna AB söker CE-chaufför till sin Tungbärgare i Falun/Borlänge Se hela annonsen och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/tungbargare-falunborlange-lundbargarna-ab/665 Då verksamheten går bra och vi expanderar verksamheten så söker vi personal för tungbärgning i Falun/Borlänge Heltidstjänst med tillhörande jour, kollektivavtalad lön. Tjänsten innefattar bärgning av lastbilar/bussar samt personbilar Erfarenhet av köra... Visa mer
Lundbärgarna AB söker CE-chaufför till sin Tungbärgare i Falun/Borlänge


Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/tungbargare-falunborlange-lundbargarna-ab/665Då verksamheten går bra och vi expanderar verksamheten så söker vi personal för tungbärgning i Falun/Borlänge


Heltidstjänst med tillhörande jour, kollektivavtalad lön.


Tjänsten innefattar bärgning av lastbilar/bussar samt personbilar


Erfarenhet av köra lastbil med tungt släp krävs


CE,YKB krävs


Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

Chaufför (dagtid)

Ansök    Feb 1    DalaFrakt AB    Sug- och spolbilsförare
DalaFrakt erbjuder effektiva och hållbara tjänster med hög kvalitet inom transport, logistik, markentreprenad och anläggning. Vi har ett 100-tal anslutna medlemsåkerier i Mellansverige och huvudkontoret ligger i Leksand. Falu Åkeri är ett åkeri inom DalaFrakt och är beläget på Ingarvet i Falun. Vi söker chaufförer för slamsugning. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att utföra slamtömning hos kunder inom Falu kommun. Vi utgår från Ingarvet i Falun. Vi sök... Visa mer
DalaFrakt erbjuder effektiva och hållbara tjänster med hög kvalitet inom transport, logistik, markentreprenad och anläggning. Vi har ett 100-tal anslutna medlemsåkerier i Mellansverige och huvudkontoret ligger i Leksand.
Falu Åkeri är ett åkeri inom DalaFrakt och är beläget på Ingarvet i Falun.
Vi söker chaufförer för slamsugning.
Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att utföra slamtömning hos kunder inom Falu kommun. Vi utgår från Ingarvet i Falun.
Vi söker dig som har CE-körkort samt YKB och som kan prata svenska och engelska obehindrat.
Du behöver också vara självgående, ansvarstagande samt kunna skruva med bilen vid behov.
Erfarenhet från slam- eller sugbil är meriterande.
Vi erbjuder dig ett dagtidsarbete, vardagar mellan 7-16. Viss övertid kan förekomma.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas. Preliminärt startdatum är 1 mars.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Mattsson på telefon 070-647 08 55.
Din ansökan med personligt brev och meritförteckning skickar du till [email protected] . Skriv ”Chaufför” i ämnesraden. Sista ansökningsdag är 17 februari. Visa mindre

Lundbärgarna AB söker C-chaufför i till Bärgningsbil för extrakörning

Lundbärgarna AB söker C-chaufför i Falun/Borlänge till Bärgningsbil för extrakörning Se alla annonser från Lundabärgarna AB och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/akeri/lundbargarna-ab Vi söker bärgare som kan köra extra pass, främst under helger, till vår bärgningsstation i Falun/Borlänge. Vem är du? Vi söker en driven person som vill jobba hos oss. Intresse för fordon och motorer är meriterande. Servicekänsla är viktig och en del av Assista... Visa mer
Lundbärgarna AB söker C-chaufför i Falun/Borlänge till Bärgningsbil för extrakörning


Se alla annonser från Lundabärgarna AB och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/akeri/lundbargarna-ab
Vi söker bärgare som kan köra extra pass, främst under helger, till vår bärgningsstation i Falun/Borlänge.


Vem är du?
Vi söker en driven person som vill jobba hos oss. Intresse för fordon och motorer är meriterande. Servicekänsla är viktig och en del av Assistancekårens framgång i och med att du möter våra kunder och samarbetspartners. Du ska vara noggrann och lösningsorienterad. Du trivs med varierande arbetsdagar med fysiskt arbete.


Krav för tjänsten:


C-behörighet. CE-behörighet och övriga körkortsbehörigheter är meriterande
Giltigt YKB (yrkeskompetensbevis)
Inför anställning ska ett utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp
Det här är vi:


Lundbärgarna AB driver Assistancekåren Falun/Borlänge. Vi ingår i koncernen Ulf Lundberg-Företagen AB, där även Gävle Auto-Bärgning AB som driver Assistancekåren Gävle/Sandviken ingår. Magnus Erikhans är VD inom både Gävle Auto-Bärgning AB och Lundbärgarna AB.


Vi har TMA-utbildat samtliga i vår personal samt köpt in TMA-fordon, för att säkra vägen både för dig som arbetar eller av någon anledning får stopp längs våra vägar.


Vi står redo att utföra uppdrag dygnet runt, året runt, på våra vägar runt Falun och Borlänge. Självklart har vi kollektivavtal.


Assistancekåren:


Assistancekåren är Sveriges rikstäckande och digitalt sammanlänkade företag inom bilbärgning och vägassistans. Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag inom våra verksamhetsområden Bärgning, Vägassistans, Fordonstransport och Övriga uppdrag. Assistancekåren erbjuder en omfattande vägassistansförsäkring och kundanpassade partnerlösningar.


Ansök redan idag:


Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag. För mer information är du välkommen att kontakta oss via www.forartjanst.se Visa mindre

Lundbärgarna AB söker C-chaufför till Bärgningsbil i Falun/Borlänge

Lundbärgarna AB söker C-chaufför i Falun/Borlänge till Bärgningsbil Se hela annonsen och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/bargare-till-assistancekaren-falunborlange/638 Vem är du? Vi söker en driven person som vill jobba hos oss. Intresse för fordon och motorer är meriterande. Servicekänsla är viktig och en del av Assistancekårens framgång i och med att du dagligen möter våra kunder och samarbetspartners. Du ska vara noggrann ... Visa mer
Lundbärgarna AB söker C-chaufför i Falun/Borlänge till Bärgningsbil


Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/bargare-till-assistancekaren-falunborlange/638Vem är du?


Vi söker en driven person som vill jobba hos oss. Intresse för fordon och motorer är meriterande. Servicekänsla är viktig och en del av Assistancekårens framgång i och med att du dagligen möter våra kunder och samarbetspartners. Du ska vara noggrann och lösningsorienterad. Du trivs med varierande arbetsdagar med fysiskt arbete.


Krav för tjänsten:


C-behörighet, CE-behörighet och övriga körkortsbehörigheter är meriterande
Giltigt YKB (yrkeskompetensbevis)
Inför anställning ska ett utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp
Det här är vi:


Lundbärgarna AB driver Assistancekåren Falun/Borlänge. Vi ingår i koncernen Ulf Lundberg-Företagen AB, där även Gävle Auto-Bärgning AB som driver Assistancekåren Gävle/Sandviken ingår. Magnus Erikhans är VD inom både Gävle Auto-Bärgning AB och Lundbärgarna AB.


Vi har TMA-utbildat samtliga i vår personal samt köpt in TMA-fordon, för att säkra vägen både för dig som arbetar eller av någon anledning får stopp längs våra vägar.


Vi står redo att utföra uppdrag dygnet runt, året runt på våra vägar runt Falun och Borlänge. Självklart har vi kollektivavtal.


Assistancekåren:


Assistancekåren är Sveriges rikstäckande och digitalt sammanlänkade företag inom bilbärgning och vägassistans. Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag inom våra verksamhetsområden Bärgning, Vägassistans, Fordonstransport och Övriga uppdrag. Assistancekåren erbjuder en omfattande vägassistansförsäkring och kundanpassade partnerlösningar.


Ansök redan idag:


Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag. För mer information är du välkommen att kontakta oss via www.forartjanst.se Visa mindre

Tar du studenten från transportlinjen?

Räknar du ner dagarna till examen och då du har ditt C/CE kort i handen? Längtar du efter att komma ut på vägarna och påbörja din karriär som yrkeschaufför? Då har vi spännande tjänster till dig! Till våra uppdrag i Dalarna, söker vi nu dig som har C och/eller CE kort. Tjänsterna är på heltid och arbetsuppgifterna består av b.la. lastning, lossning och transport av gods till kunder i Dalarna med omnejd. Du utgår från Borlänge och våra kunder distribuerar ... Visa mer
Räknar du ner dagarna till examen och då du har ditt C/CE kort i handen? Längtar du efter att komma ut på vägarna och påbörja din karriär som yrkeschaufför? Då har vi spännande tjänster till dig!

Till våra uppdrag i Dalarna, söker vi nu dig som har C och/eller CE kort. Tjänsterna är på heltid och arbetsuppgifterna består av b.la. lastning, lossning och transport av gods till kunder i Dalarna med omnejd. Du utgår från Borlänge och våra kunder distribuerar allt från styckegods till industrimaterial och mat. Det som är gemensamt för samtliga företag är att de söker medarbetare som gillar kundkontakter, service och som mer än gärna är företagets ansikte utåt. Vi söker alltså er chaufförer som är serviceinriktade och som inte har något emot att hoppa ur förarhytten för att bistå kunderna med den hjälp de behöver.

Arbetstiderna kan beroende på uppdrag vara förlagda på både förmiddagar, eftermiddagar och natt. Tjänsterna är på heltid med förväntad start våren 2022. Goda chanser till förlängning och fortsatt anställning efter utfört uppdrag, finns.

Din profil
Krav för tjänsten är:
- C och/eller CE behörighet samt YKB.
- God kommunikationsförmåga

Meriterande om du har ADR samt truckkort. Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom service, logistik och kundhantering. Vi söker dig som är driven och som brinner för chaufförsyrket. Som person är du inte rädd för att ta i, då arbetet är fysiskt krävande.

Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök om tjänsten via länken nedan, eller genom att besöka vår hemsida. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kommer att kunna tillsättas innan ansökningstidens slutdatum. Utdrag ur belastningsregister kan förekomma.

Om företaget
SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group - ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort – så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se/lastbilschaufför. Visa mindre

Vi söker sommarjobbare till Insamlingen

Är du nyfiken på hur det är att jobba på Insamlingen hos oss? Året runt, i ur och skur tömmer vi sopor hos hushåll, butiker, restauranger och företag. Det är ett viktigt uppdrag som får samhället att fungera. Nu söker vi en sommarjobbare som vill fortsätta ge Faluborna bästa tänkbara service under sommaren! Vi söker dig som är noggrann, tar ansvar och gillar att samarbeta med andra. Du har ett naturligt engagemang i att vilja göra ditt bästa. Du är en posi... Visa mer
Är du nyfiken på hur det är att jobba på Insamlingen hos oss? Året runt, i ur och skur tömmer vi sopor hos hushåll, butiker, restauranger och företag. Det är ett viktigt uppdrag som får samhället att fungera. Nu söker vi en sommarjobbare som vill fortsätta ge Faluborna bästa tänkbara service under sommaren!
Vi söker dig som är noggrann, tar ansvar och gillar att samarbeta med andra. Du har ett naturligt engagemang i att vilja göra ditt bästa. Du är en positiv person som bidrar till god stämning i gruppen och ger ett trevligt bemötande mot våra kunder.
Din profil
Du som söker har:
B-körkort
God fysik då arbetet är fysiskt krävande
God datorvana då återrapportering sker via surfplatta och visst administrativt datorarbete kan förekomma.

Det är meriterande om du har:
Erfarenhet av lastbilskörning
Körkort med C-behörighet och giltigt yrkeskompetensbevis (YKB)Anställningsvillkor
Visstidsanställning, maj-augusti
Heltid
Tillträde så snart som möjligt


Vid frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Stenvall, driftchef, på 023-77 49 15.
Tillsammans skapar vi framtidens Falun
Falu Energi & Vatten är ett kommunägt företag som omsätter cirka 800 miljoner kronor per år och har cirka 215 anställda. Med våra verksamheter inom el, kraftproduktion, värme & kyla, stadsnät, återvinning samt vatten är vi en viktig del av infrastrukturen i Falu kommun.Vi ser oss som en engagerad samhällsbyggare som med hållbarhet och kundens bästa i fokus utvecklar samhället. Det gör vi genom en kultur där vi vågar utmana och utvecklas, där vi alla känner ansvar och möter varje människa med öppenhet. Visa mindre

Betongbilschaufför

Vi på Swerock satsar för fullt och söker nu en flexibel och lösningsfokuserad betongbilschaufför i Falun. I rollen som lastbilschaufför hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig! Vill du vara med? Om tjänsten Som betongbilschaufför blir din huvudarbetsuppgift att transportera betong till våra kunder i Dalarna. Du kommer även att ha ansvar för betongbilens underhåll och dag... Visa mer
Vi på Swerock satsar för fullt och söker nu en flexibel och lösningsfokuserad betongbilschaufför i Falun. I rollen som lastbilschaufför hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig! Vill du vara med?

Om tjänsten

Som betongbilschaufför blir din huvudarbetsuppgift att transportera betong till våra kunder i Dalarna. Du kommer även att ha ansvar för betongbilens underhåll och dagliga skötsel. Majoriteten av körningarna är relativt korta men emellanåt kan arbetet innebära längre körningar.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi på Swerock är stolta över våra medarbetare som med sin yrkeskunskap bidrar till att uppnå bästa resultat ute hos våra kunder. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och är ansvarstagande. Du är praktiskt lagd och trivs med ett flexibelt arbetssätt. Du ska även ha en god organisationsförmåga för att kunna planera ditt arbete och utföra det på ett effektivt sätt.

Du är medveten och mån om att följa regler inom säkerhet- och miljö så som hur gods får transporteras men även hur man kör på ett miljömedvetet sätt för att minska klimatpåverkan etc. Det är meriterande med tidigare lastbilserfarenhet.

Kravprofil

Vi söker dig som

- Har CE-körkort och YKB

- Meriterande med något års erfarenhet av lastbilserfarenhet.

Ansökan

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan idag. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschef Veronica Dahlquist på [email protected] Visa mindre

CE-chaufförer fjärrbil, lots sökes

Har du viljan att bli en chaufför med bred erfarenhet, då kommer du att trivas hos oss! Vi jobbar med flera olika kunder där körningarna varierar och du får därför en bred kunskap som chaufför. Du är anställd av oss men jobbet sker ute hos våra kunder med olika uppdrag, ibland en kortare tid och ibland under längre perioder. Om företaget Mårtensson på väg AB är ett privat familjeägt bemanningsföretag inom transport- och logistikbranschen med utgångspunkt f... Visa mer
Har du viljan att bli en chaufför med bred erfarenhet, då kommer du att trivas hos oss! Vi jobbar med flera olika kunder där körningarna varierar och du får därför en bred kunskap som chaufför.
Du är anställd av oss men jobbet sker ute hos våra kunder med olika uppdrag, ibland en kortare tid och ibland under längre perioder.
Om företaget
Mårtensson på väg AB är ett privat familjeägt bemanningsföretag inom transport- och logistikbranschen med utgångspunkt från Borlänge. Kollektivavtal finns.
Om jobbet
Som Fjärrbilsförare kan jobbet innebära nattkörning med bytestrafik och dagtid med lotsning. Även livsmedelstransporter för större företag kan förekomma. Du kommer vara ansiktet utåt i kontakten med våra kunder, därför är det av vikt att du har en god social förmåga och har ett gott bemötande till kunden. Vi tror att du liksom vi värdesätter punktlighet, god arbetsmoral och hög servicenivå.
Din profil
Vi söker dig med CE-behörighet, giltigt YKB och truckbehörighet. Meriterande om du har erfarenhet av yrket samt om du har ADR-behörighet. Personliga egenskaper som vi värdesätter är att du som person är företagsam, ansvarsfull och positiv. Vidare behöver du även vara lösningsfokuserad, flexibel och trivas med att arbeta på företag som har ett högt tempo. Visa mindre

Chaufförer, C och B-Kort, Regionservice Falun

Ansök    Feb 14    REGION DALARNA    Distributionsförare
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätt. Region... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätt. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 350 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker dig som har ett stort engagemang för service och kundbemötande, och vill arbeta hos oss!

Är du en servicemedarbetare som är engagerad och vill göra skillnad för våra kunder varje dag? Tror du att du passar och vill utvecklas hos oss?
Vi är en stor arbetsgivare och kan därför locka med yttre logistik, som transporterar gods inom flera områden, såsom hjälpmedel, avfall, textilier, m.m.
Genom vårt goda samarbete över de olika områdena skapar vi vår breda kompetens. Vill du vara med och bidra tillsammans med oss i vårt härliga arbetslag?

Varmt välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är ansvarsfull, engagerad, flexibel, lösningsorienterad med högt kundfokus och med stark samarbetsvilja. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är mån om att följa
säkerhetsföreskrifter och ordningsregler.

För att arbeta hos oss behöver du:
- vara minst 18 år
- ha gymnasial utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- ha lätt att uttrycka dig i svenska både i tal och skrift.
- Körkort C eller B

Det är meriterande om du har något av följande:
- YKB
- ADR
- Truckutbildning

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Vi arbetar för en drogfri och hälsosam arbetsmiljö. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest vid alla nyanställningar. Vi har även krav på att du är fullt vaccinerad mot covid-19 och kommer att kontrollera ditt vaccinationsbevis innan anställning.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Betongbilschaufför

Vi på Swerock satsar för fullt och söker nu en flexibel och lösningsfokuserad betongbilschaufför i Dalarna. I rollen som lastbilschaufför hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig! Vill du vara med? Om tjänsten Som betongbilschaufför blir din huvudarbetsuppgift att transportera betong till våra kunder i med omnejd. Du kommer även att ha ansvar för betongbilens underhåll oc... Visa mer
Vi på Swerock satsar för fullt och söker nu en flexibel och lösningsfokuserad betongbilschaufför i Dalarna. I rollen som lastbilschaufför hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig! Vill du vara med?

Om tjänsten

Som betongbilschaufför blir din huvudarbetsuppgift att transportera betong till våra kunder i med omnejd. Du kommer även att ha ansvar för betongbilens underhåll och dagliga skötsel. Majoriteten av körningarna är relativt korta men emellanåt kan arbetet innebära längre körningar.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi på Swerock är stolta över våra medarbetare som med sin yrkeskunskap bidrar till att uppnå bästa resultat ute hos våra kunder. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och är ansvarstagande. Du är praktiskt lagd och trivs med ett flexibelt arbetssätt. Du ska även ha en god organisationsförmåga för att kunna planera ditt arbete och utföra det på ett effektivt sätt.

Du är medveten och mån om att följa regler inom säkerhet- och miljö så som hur gods får transporteras men även hur man kör på ett miljömedvetet sätt för att minska klimatpåverkan etc. Det är meriterande med tidigare lastbilserfarenhet.

Kravprofil

Vi söker dig som

- Har CE-körkort och YKB

- Meriterande med något års erfarenhet av lastbilserfarenhet.

Ansökan

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan idag. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschef Veronica Dahlquist på [email protected] Visa mindre

Pumpmaskinist

Pumpmaskinist Det går bra för oss och vi behöver därför förstärka vårt team med ytterligare en engagerad pumpmaskinist. Om tjänsten Som pumpmaskinist är din huvuduppgift att framföra våra betongpumpar samt ansvara för bilens och övrig utrustnings underhåll och skötsel. Tjänsten utgår från Falun med omnejd men ibland kan arbete behöva utföras på andra platser. Ordinarie arbetstid är kl: 06:00 – 15:00 men arbetstiden kan variera beroende på produktion... Visa mer
Pumpmaskinist

Det går bra för oss och vi behöver därför förstärka vårt team med ytterligare en engagerad pumpmaskinist.

Om tjänsten

Som pumpmaskinist är din huvuduppgift att framföra våra betongpumpar samt ansvara för bilens och övrig utrustnings underhåll och skötsel. Tjänsten utgår från Falun med omnejd men ibland kan arbete behöva utföras på andra platser.

Ordinarie arbetstid är kl: 06:00 – 15:00 men arbetstiden kan variera beroende på produktionen. Övernattningar på andra orter kan förekomma.

Vi söker

Vi på Swerock är stolta över våra medarbetare som med sin yrkeskunskap bidrar till att uppnå bästa resultat ute hos våra kunder. Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad och är engagerad. Du trivs med att arbeta självständigt och tar ett stort eget ansvar för leverans och utrustning. Du har även förmåga att samarbeta och skapa goda relationer med såväl arbetskollegor som våra kunder. Det är viktigt att du vill hitta lösningar och har en förmåga att följa regler och instruktioner.

Vi ser gärna att du har god lokalkännedom samt tidigare erfarenhet av att köra betongpump av olika storlekar och typer.

C-körkort samt YKB är ett krav.

Ansökan

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschef Veronica Dahlquist.

[email protected] Visa mindre

Betongbilschaufför

Vi på Swerock satsar för fullt och söker nu en flexibel och lösningsfokuserad betongbilschaufför i Stockholm. I rollen som lastbilschaufför hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig! Vill du vara med? Om tjänsten Som betongbilschaufför blir din huvudarbetsuppgift att transportera betong till våra kunder i Stockholm med omnejd. Du kommer även att ha ansvar för betongbilens ... Visa mer
Vi på Swerock satsar för fullt och söker nu en flexibel och lösningsfokuserad betongbilschaufför i Stockholm. I rollen som lastbilschaufför hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig! Vill du vara med?

Om tjänsten

Som betongbilschaufför blir din huvudarbetsuppgift att transportera betong till våra kunder i Stockholm med omnejd. Du kommer även att ha ansvar för betongbilens underhåll och dagliga skötsel. Majoriteten av körningarna är relativt korta men emellanåt kan arbetet innebära längre körningar.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi på Swerock är stolta över våra medarbetare som med sin yrkeskunskap bidrar till att uppnå bästa resultat ute hos våra kunder. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och är ansvarstagande. Du är praktiskt lagd och trivs med ett flexibelt arbetssätt. Du ska även ha en god organisationsförmåga för att kunna planera ditt arbete och utföra det på ett effektivt sätt.

Du är medveten och mån om att följa regler inom säkerhet- och miljö så som hur gods får transporteras men även hur man kör på ett miljömedvetet sätt för att minska klimatpåverkan etc. Det är meriterande med tidigare lastbilserfarenhet.

Kravprofil

Vi söker dig som

- Har CE-körkort och YKB

- Meriterande med något års erfarenhet av lastbilserfarenhet.

Ansökan

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan idag. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschef Veronica Dahlquist på [email protected] Visa mindre

Erfaren chaufför fjärrtransporter m. bil o släp.

Ansök    Jul 28    Dalvivan AB    Fjärrbilsförare
Vi söker en pålitlig, ansvarsfull, självgående chaufför till vår flisbil som går på fjärrtransporter runt stora delar av landet. Lasten kan bestå av allt från flis, torv, sågade trävaror, pallar med byggvaror, returpapper eller mycket annat. Föraren bör ha erfarenhet av fliskörning med tipp av bil och släp. Det är en merit om du har erfarenhet av att lasta med hjullastare. Du bör ha ordningssinne och hålla reda på fraktsedlar mm. och ta ansvar för att al... Visa mer
Vi söker en pålitlig, ansvarsfull, självgående chaufför till vår flisbil som går på fjärrtransporter runt stora delar av landet. Lasten kan bestå av allt från flis, torv, sågade trävaror, pallar med byggvaror, returpapper eller mycket annat. Föraren bör ha erfarenhet av fliskörning med tipp av bil och släp. Det är en merit om du har erfarenhet av att lasta med hjullastare. Du bör ha ordningssinne och hålla reda på fraktsedlar mm. och ta ansvar för att allt fungerar. Sköta om bilen så den är i bra skick. Du övernattar i bilen under veckan och traktamente utgår. Vi försöker ordna så du har bilen stående på din bostadsort under lediga dagar. Var du bor någonstans i Sverige har mindre betydelse eftersom speditören vi kör åt har körningar över stora delar av landet. Vi välkomnar kvinnliga sökande till denna tjänst. Tjänsten är ledig omgående. Visa mindre

Timmerbilschaufför

Vi är ett mindre åkeri med åtta lastbilar i trafik. Våra huvudinriktningar är rundvirkes- och anläggningstransporter. Vi håller till i Stora Skedvi där vi har uppställningsplats för bilarna och kontor. Vi söker dig som är intresserad av ditt jobb och trivs inom transportbranschen. Du ska vara positiv till nya utmaningar, stresstålig och ha lätt för att samarbeta. Erfarenhet inom lastbilsyrket är ett krav och erfarenhet av skogstransporter är meriterande me... Visa mer
Vi är ett mindre åkeri med åtta lastbilar i trafik. Våra huvudinriktningar är rundvirkes- och anläggningstransporter. Vi håller till i Stora Skedvi där vi har uppställningsplats för bilarna och kontor. Vi söker dig som är intresserad av ditt jobb och trivs inom transportbranschen. Du ska vara positiv till nya utmaningar, stresstålig och ha lätt för att samarbeta. Erfarenhet inom lastbilsyrket är ett krav och erfarenhet av skogstransporter är meriterande men inget absolut krav. Arbetet innebär att köra rundvirke från skogen till industrin med timmerbil. Arbetet innefattar även visst underhållsarbete på lastbilen och planering av transporterna. Arbetet sker i skift. Visa mindre

Transport/Flyttmedarbetare till Ta-till-vara i Falun

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling b... Visa mer
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

På Ingarvet i Falun ligger vår Ta-till-vara butik och Möbelpool. Här ger vi människor
förutsättningar att skapa sin egen framtid genom arbetsträning, gemenskap och
ansvar. Vi bidrar också till att öka återbruket och på så sätt verka för en
friskare planet.

Till oss kommer personer som behöver stöd för att ta sig ut på arbetsmarknaden eller för att gå
vidare till studier, antingen för första gången eller för att börja om på nytt. 

Till Ta-till-vara skänker privatpersoner och företag sådant som de inte längre använder. Vi
går igenom alla saker som vi får, gör rent och snyggar till
sakerna innan de placeras ut i butiken för försäljning. Möbelpoolen är Falu
kommuns interna återbrukspool. Här finns de
möbler som inte längre behövs på en avdelning, men som snart behövs någon
annanstans.

På Falu återvinningscentral finns en återbruksbod. Där Ta-till-vara är en av många
samarbetspartners som tar emot bortskänkta möbler och diverse saker. Det hämtar
vi sedan upp och kör till butiken för försäljning. Vi erbjuder
också upphämtning och levereras av möbler och annat till privatpersoner och
företag inom Falu kommun. Det är här du kommer in i bilden!

Hos oss arbetar ett team på ca. 30 tjejer och killar. En blandning av praktikanter,
tillsvidareanställda och visstidsanställda. Hos oss är ingen dag den andra lik,
vi har en härlig stämning och vi träffar många olika människor. För oss är det
viktigt att vi har förståelse och ett stort intresse för människor, att alla är
olika och har olika förutsättningar. Det säkerställer vi genom att vi som
arbetar här har ett ödmjukt och respektfullt förhållningssätt samt en stark tro
på varje individs inneboende kraft!

Eftersom arbetet kan vara fysiskt krävande, är det viktigt att ha god fysik och att man tar
ansvar för sin hälsa.    

ARBETSUPPGIFTER
Du en aktiv del i att ge våra praktikanter möjlighet att skapa sin egen framtid genom studier
eller arbete. Främst kommer du arbeta med att transportera och
flytta möbler och annat som skänks till Ta-till-vara. Eftersom vi erbjuder hämtning och hemleverans kommer du också att leverera
och hämta möbler och annat som sålts eller skänkts av privatpersoner och
företag inom Falu kommun. Det ingår även att vara behjälplig på Möbelpoolen och
i Ta till vara-butiken. Varannan lördag arbetar du i butiken med diverse
arbetsuppgifter och servar kunder.

KVALIFIKATIONER
Utbildning och erfarenhet
- B körkort

Personliga egenskaper
Du är en stabil person som har lätt för att skapa förtroende, tycker om att arbeta med människor och värdesätter teamarbete. Du ska även ha en god samarbetsförmåga då rollen innebär många
kontaktytor samt ha förmågan att ta initiativ för att
få saker gjorda. 

Meriterande kvalifikationer
- erfarenhet av transport/flytt
- erfarenhet av arbete med individer inom vår målgrupp

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Då arbetet kan vara fysisk krävande behöver du ha god fysik.

Helgarbete, varannan lördag (jämna veckor).

Betyg/intyg bifogas i din ansökan.

För att få anställning måste du uppvisa ett utdrag ifrån polisens belastningsregister (kontroll av egna uppgifter i belastningsregister 442.3) Utdraget kommer att efterfrågas om anställning blir aktuell. Du kan själv beställa utdraget via polisens hemsida polisen.se.

 

UPPLYSNINGAR

Enehetschef: Sabina w Iveta, 023-86716 eller [email protected]

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Vision Christina Johansson, 023-821 10
Kommunal Petra Kinnari, 010-442 81 69

 

ÖVRIGT

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. Vid problem med att genomföra din ansökan är du välkommen att kontakta [email protected]

Inför denna rekrytering har vi även tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

 

Arbetsplats
Box 812

791 29 Falun Visa mindre

BE chaufför till framgångsrikt bolag i Falun

Är du en stabil förare och har BE körkort? Är du den som drivs av att arbeta hårt och vill känna att du kommer till nytta? Är hotellnätter och korta veckopass något för dig så är de ditt CV vi vill läsa idag. OM TJÄNSTEN Vi söker för kunds räkning en chaufför som ska köra tungt lass till olika projekt. Du kommer arbeta i ett ledande och framgångsrikt bolag tillsammans med en fälttekniker. Du kommer att arbeta ute i skog men även i city och ditt arbetsomr... Visa mer
Är du en stabil förare och har BE körkort? Är du den som drivs av att arbeta hårt och vill känna att du kommer till nytta? Är hotellnätter och korta veckopass något för dig så är de ditt CV vi vill läsa idag.

OM TJÄNSTEN
Vi söker för kunds räkning en chaufför som ska köra tungt lass till olika projekt. Du kommer arbeta i ett ledande och framgångsrikt bolag tillsammans med en fälttekniker. Du kommer att arbeta ute i skog men även i city och ditt arbetsområde är mellansverige. Din startpunkt kommer vara kontoret i Falun där du tillsammans med fältteknikern får koordinatorer till projektet ni ska till. När ni är framme så kommer du att assistera och hjälpa fältteknikern med olika delar som rör uppdraget.

Du erbjuds


* Ett flexibelt arbete där du kan styra din arbetstid efter ditt tempo att arbeta.
* Ett arbete med många hotellövernattingar.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Köra bil med tungt släp
* Lasta av
* Bära tungt
* Hjälpa fältteknikern och assistera.

VI SÖKER DIG SOM
Vet vad du vill och trivs med att arbeta utomhus. Du är inte rädd för att ta i och är glad och positiv oavsett dåligt väder.

Som person är du:


* Flexibel
* Noggrann
* Lyhörd


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Falun
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Spolbilsförare till vår kund i Falun

Lundin & Boström jobbar med rekrytering, uthyrning av resurskonsulter och HR-projekt åt företag i olika branscher. Lundin & Boströms kärnvärden är Närhet, Engagemang och Kvalitet. De beskriver vad vi står för och hur vi jobbar. Vi är en expanderande arbetsgivare som värnar om nära relationer med såväl våra medarbetare som våra kunder. Vår huvudsakliga marknad är Dalarna med omnejd, men vi har också genomfört uppdrag på andra platser i landet och världen. L... Visa mer
Lundin & Boström jobbar med rekrytering, uthyrning av resurskonsulter och HR-projekt åt företag i olika branscher. Lundin & Boströms kärnvärden är Närhet, Engagemang och Kvalitet. De beskriver vad vi står för och hur vi jobbar. Vi är en expanderande arbetsgivare som värnar om nära relationer med såväl våra medarbetare som våra kunder. Vår huvudsakliga marknad är Dalarna med omnejd, men vi har också genomfört uppdrag på andra platser i landet och världen. Lundin & Boström fick utmärkelsen Årets Nyföretagare 2011.

Det går bra för vår kund i Falun och de behöver öka sin personalstyrka. Nu söker vi en Spolbilsförare!

Arbetsbeskrivning:

Vi söker dig som vill arbeta som spolbilschaufför i Dalarna med att hjälpa olika kunder att spola rent avlopp samt hjälpa till med olika avloppsproblem.

Du kommer till en början vara anställd av Lundin & Boström och uthyrd till en av våra kunder i Falun. Det finns stora möjligheter till anställning hos kunden efter ett tag.

Arbetstiderna är dagtid, 100% och kommer att starta omgående. Ange gärna i ansökan när du kan börja.

Din bakgrund och profil:

Du behöver ha minst C1-körkort. Det är ett krav. Har du högre klassat körkort är det en merit.
Har du någon form av VVS-utbildning är det en merit också, men det krävs inte.

Vi söker dig som är praktiskt lagd och tycker om att lösa problem. Visst mått av fysik krävs då arbetet till vissa delar är tungt då du kommer dra slangar i trappor t.ex.

Du är lättlärd, positiv, noggrann och gillar att få saker gjort. Du ska vara samarbetsvillig och är väldigt serviceinriktad.

Välkommen med din ansökan!

Kontakta Ida Ryentorp, 070-360 71 90, [email protected] eller Maria Lindström vid frågor, 070-510 12 50, [email protected]

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida lundinbostrom.se

Vi är nyfikna på dig, så ansök så snart som möjligt, men senast 29 mars 2021. Visa mindre

Pumpmaskinist

Ansök    Aug 31    Swerock AB    Specialtransportförare
Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 6 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1 300. Swerock är ett do... Visa mer
Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 6 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1 300. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.


Vi söker nu en engagerad pumpmaskinist.

Om tjänsten

Som pumpmaskinist är din huvuduppgift att framföra våra betongpumpar och betongbilar samt ansvara för bilens och övrig utrustnings underhåll och skötsel. Tjänsten utgår från Falun och innebär att du kommer att röra dig i södra Hälsingland och östra Dalarna, ibland även på andra platser.

Ordinarie arbetstid är 6 – 15 men arbetstiden kan variera beroende på produktionen. Övernattningar förekommer.

Kravprofil

Vi ser gärna att du har god lokalkännedom samt tidigare erfarenhet av att köra betongpump av olika storlekar och typer.

C-körkort samt YKB är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi på Swerock är stolta över våra medarbetare som med sin yrkeskunskap bidrar till att uppnå bästa resultat ute hos våra kunder. Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad och är engagerad. Du trivs med att arbeta självständigt och tar ett stort eget ansvar för leverans och utrustning. Du har även förmåga att samarbeta och skapa goda relationer med såväl arbetskollegor som våra kunder. Det är viktigt att du vill hitta lösningar, och har en förmåga att följa regler och instruktioner.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 30/9-2020, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetschef Håkan Hammarsten [email protected]

Vi erbjuder Visa mindre

Timmerbilschaufför

Vi är ett mindre åkeri med åtta lastbilar i trafik. Våra huvudinriktningar är rundvirkes- och anläggningstransporter. Vi håller till i Stora Skedvi där vi har uppställningsplats för bilarna och kontor. Vi söker dig som är intresserad av ditt jobb och trivs inom transportbranschen. Du ska vara positiv till nya utmaningar, stresstålig och ha lätt för att samarbeta. Erfarenhet inom lastbilsyrket är ett krav och erfarenhet av skogstransporter är meriterande me... Visa mer
Vi är ett mindre åkeri med åtta lastbilar i trafik. Våra huvudinriktningar är rundvirkes- och anläggningstransporter. Vi håller till i Stora Skedvi där vi har uppställningsplats för bilarna och kontor. Vi söker dig som är intresserad av ditt jobb och trivs inom transportbranschen. Du ska vara positiv till nya utmaningar, stresstålig och ha lätt för att samarbeta. Erfarenhet inom lastbilsyrket är ett krav och erfarenhet av skogstransporter är meriterande men inget absolut krav. Arbetet innebär att köra rundvirke från skogen till industrin med timmerbil. Arbetet innefattar även visst underhållsarbete på lastbilen och planering av transporterna. Arbetet sker i skift. Visa mindre

Dagab i Borlänge söker CE - chaufför för sommaruppdrag

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Om företaget
Dagabs logistikdel är hjärtat i Axfoods logistikflöde och fungerar som partner till Willys, Hemköp och Axfood Snabbgross. Inköps- och logistikmodellen förbättras ständigt för att öka lageromsättningen, förbättra distributionen och skapa effektivare beställningsflöden och transporter. Här är Dagabs uppgift att skapa både storskaliga, flexibla och kundunika lösningar som ska möta kedjornas olika behov och samtidigt dra nytta av samordningsfördelar. Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Alla vi som jobbar på Dagab gör en viktig insats: om rätt kolli plockas så hittar våra kunder fräscha varor i hyllan.

Dina arbetsuppgifter
Till vårt distributionslager i Borlänge söker vi nu chaufförer med CE-behörighet inför sommaren. Du kan förvänta dig ett sommarjobb med bra körningar, trevliga kollegor och chefer i ett fantastiskt företag. Då vi hela tiden strävar efter att förbättra vår service till butikerna förväntar vi oss att du tillför avdelningen hög effektivitet och kvalitet i din arbetsinsats. Det är viktigt för oss att du arbetar på ett ergonomiskt riktigt sätt, kan samarbeta väl med dina arbetskamrater och vill bidra till god stämning i gruppen. Tjänsten avser arbete under semesterperioden mellan vecka 23-36. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstider är måndag-fredag, dag- och kvällsarbete, även helgarbete kan förekomma.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter i någon form. Arbetet kräver att man är stresstålig, ordningsam och noggrann. Förutom att du är en duktig chaufför så uppskattar vi personliga egenskaper såsom social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi värderar attityd är viktigt för oss. Som person är du driven, noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Dagab i Borlänge. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.
 
Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Jasmin, [email protected]. Visa mindre

C - chaufför med YKB till kund

Lundin & Boström är ett rekrytering- och konsultföretag som startade verksamheten 2008 och vi har genom åren fått förtroendet att tillsätta hundratals nyckelpersoner till företag och organisationer som varit i behov av det bästa. Genom vår kunskap, passion för kundens affärer och hårt arbete ger vi förutsättningar för tillväxt, trivsel och utveckling. Vi är idag sex personer på kontoret och ute hos våra kunder arbetar ett 50-tal konsulter. Vår kund  i F... Visa mer
Lundin & Boström är ett rekrytering- och konsultföretag som startade verksamheten 2008 och vi har genom åren fått förtroendet att tillsätta hundratals nyckelpersoner till företag och organisationer som varit i behov av det bästa. Genom vår kunskap, passion för kundens affärer och hårt arbete ger vi förutsättningar för tillväxt, trivsel och utveckling. Vi är idag sex personer på kontoret och ute hos våra kunder arbetar ett 50-tal konsulter.

Vår kund  i Falun har behov av en chaufför omgående!

Arbetsbeskrivning:

Vi söker dig som vill jobba som uthyrd konsult till en av våra kunder i Falun. Du kommer att arbeta som chaufför.

Arbetstiderna är dagtid och tjänsten är 100%. Placeringsort: Falun

Krav för att vara aktuell för uppdraget är att du kan börja omgående!

Du blir anställd av Lundin & Boström och uthyrd till kund.

Din bakgrund:

För att vara aktuell för uppdraget så är det ett krav att du har C-kort och YKB. Du har tidigare arbetat som chaufför.  

Din Profil:

Du ska vara lättlärd, positiv, noggrann och tycka om att jobba med kroppen. 

Ansökan:

Låter detta intressant? Ansök då på vår hemsida www.lundinbostrom.se

Klicka på Till Industri för att komma till tjänsten. Visa mindre

Sopåkare sökes till Falun

Ansök    Apr 11    Lundin & Boström    Renhållningsförare
Lundin & Boström är ett rekrytering- och konsultföretag som startade verksamheten 2008 och vi har genom åren fått förtroendet att tillsätta hundratals nyckelpersoner till företag och organisationer som varit i behov av det bästa. Genom vår kunskap, passion för kundens affärer och hårt arbete ger vi förutsättningar för tillväxt, trivsel och utveckling. Vi är idag sex personer på kontoret och ute hos våra kunder arbetar ett 50-tal konsulter. Arbetsbeskriv... Visa mer
Lundin & Boström är ett rekrytering- och konsultföretag som startade verksamheten 2008 och vi har genom åren fått förtroendet att tillsätta hundratals nyckelpersoner till företag och organisationer som varit i behov av det bästa. Genom vår kunskap, passion för kundens affärer och hårt arbete ger vi förutsättningar för tillväxt, trivsel och utveckling. Vi är idag sex personer på kontoret och ute hos våra kunder arbetar ett 50-tal konsulter.

Arbetsbeskrivning:

Vi söker dig som vill sommarjobba som uthyrd konsult till en av våra kunder i Falun. Du kommer att arbeta som sopåkare under veckorna 24-33.  Arbetstiderna är dagtid och tjänsten är 100% under dessa veckor. 

 

Efter sommarperioden kan det ev bli aktuellt med förlängning, men då vid behov som t.ex vid sjukfrånvaro eller annan ledighet.

Kravet då är att du är student, har en annan huvudsaklig sysselsättning på 50% eller driver eget företag och vill jobba extra som uthyrd konsult.

 

Din bakgrund:

Vi söker dig som tidigare har arbetat som sopåkare, har digitalt färdskrivarkort samt C-körkort och YKB-utbildning. Det är en merit om du har god geografisk kännedom inom Faluområdet.

Din profil:

Vi söker dig med god fysik och bra arbetsmoral, du bör klara av ett högt arbetstempo och kunna samarbeta väl med andra människor. Du ska vara positiv, serviceinriktad och tycker om att jobba med kroppen.

 

Ansökan:

Låter detta intressant? Ansök då på vår hemsida www.lundinbostrom.se

Klicka på Till Industri för att komma till tjänsten. Visa mindre

C och CE - chaufförer till vår kund i Borlänge

Ansök    Apr 17    Lernia    Distributionsförare
Om företaget Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi CE chaufförer. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. Din bakgrund Vi ser att du söker tidigare har arbetat som chaufför och trivs med rollen. Du är en person som tycker om att ta ett stort ansvar och strävar alltid e... Visa mer
Om företaget

Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi CE chaufförer. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Din bakgrund

Vi ser att du söker tidigare har arbetat som chaufför och trivs med rollen.
Du är en person som tycker om att ta ett stort ansvar och strävar alltid efter att leverera i tid och med god kvalité.

- CE-körkort
- Giltigt YKB yrkesförarbevis
- Goda kunskaper i svenska språket i tal och skriftligt

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt. Du måste ha god kommunikation och social förmåga.
Vi ser gärna att du som person är lugn bakom ratten, klarar av stressiga situationer och är tillmötesgående gentemot medarbetare och kunder.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/ heltid/STAD

TillträdesdagInformation

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökninstidens slut.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Chaufförer till vår kund i Hofors

Ansök    Apr 12    Lernia    Distributionsförare
Om företaget Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi en C-chaufför. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. Arbetsuppgifter Huvudsakliga arbetsuppgifter är distribution och byte av entrémattor hos kunder. I tjänsten ingår också lastning/lossning av dessa samt viss admini... Visa mer
Om företaget

Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi en C-chaufför. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är distribution och byte av entrémattor hos kunder. I tjänsten ingår också lastning/lossning av dessa samt viss administration kring leveranserna.

Din bakgrund

Du har några års arbetslivserfarenhet och servicebakgrund, alternativt erfarenhet av distribution. Har du vana av att köra större fordon är det meriterande.
Du är en person som tycker om att ta ett stort ansvar och strävar alltid efter att leverera i tid och med god kvalité.

- C-körkort
- Giltigt YKB yrkesförarbevis
- Goda kunskaper i svenska språket i tal och skriftligt

Personliga egenskaper

Du är serviceminded och har god social kompetens. Du sätter kunden i fokus och tvekar inte att ta kontakt. Att ta egna initiativ och vara en god ambassadör för företaget är för dig en självklarhet. Vi ser att du är fysiskt stark då tunga lyfta kan förekomma och du har bra lokalsinne och är ett gott föredöme i trafiken.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/ heltid/Hofors

Tillträdesdag

Uppdraget startar v 23

Information

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Timmerbilschaufför

Arbetet innebär att köra rundvirke från skogen till industrin med timmerbil. Arbetet innefattar även visst underhållsarbete på lastbilen och planering av transporterna. Arbetet sker i skift. Vi söker dig som är intresserad av ditt jobb och trivs inom transportbranschen. Du ska vara positiv till nya utmaningar, stresstålig och ha lätt för att samarbeta. Erfarenhet inom lastbilsyrket och då framförallt skogstransporter är meriterande men inget absolut krav... Visa mer
Arbetet innebär att köra rundvirke från skogen till industrin med timmerbil. Arbetet innefattar även visst underhållsarbete på lastbilen och planering av transporterna. Arbetet sker i skift.

Vi söker dig som är intresserad av ditt jobb och trivs inom transportbranschen. Du ska vara positiv till nya utmaningar, stresstålig och ha lätt för att samarbeta. Erfarenhet inom lastbilsyrket och då framförallt skogstransporter är meriterande men inget absolut krav.

Vi är ett mindre åkeri med sju lastbilar i trafik. Våra huvudinriktningar är rundvirkes- och anläggningstransporter. Vi håller till i Stora Skedvi där vi har uppställningsplats för bilarna och kontor. Visa mindre