Lediga jobb som Hantverksyrken i Falun

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Falun. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Falun som finns hos arbetsgivaren.

Serviceinriktad bilglastekniker till Ryds Bilglas i FALUN - REGEMENTET

Ansök    Nov 7    Ryds Bilglas AB    Bilglasmontör
Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och mycket kundkontakt? Då ska du söka jobbet som bilglastekniker hos Ryds Bilglas i FALUN - REGEMENTET. Ditt jobb hos oss Hos oss kommer du att främst reparera och byta bilrutor. Du kommer även att ta emot kunder i kundmottagningen vilket innebär att du hjälper kunderna med olika frågor när det kommer till bilglas och bilar. Att jobba med kundmottagning betyder också ... Visa mer
Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och mycket kundkontakt? Då ska du söka jobbet som bilglastekniker hos Ryds Bilglas i FALUN - REGEMENTET.

Ditt jobb hos oss

Hos oss kommer du att främst reparera och byta bilrutor. Du kommer även att ta emot kunder i kundmottagningen vilket innebär att du hjälper kunderna med olika frågor när det kommer till bilglas och bilar. Att jobba med kundmottagning betyder också att det blir visst administrativt arbete, som till exempel att registrera skadeärenden hos försäkringsbolag.

På jobbet hos oss kommer ingen dag att vara den andra lik. Vi gillar utmaningar, och vi gillar att testa nya idéer för att hitta dom mest effektiva och bästa lösningarna. Vi tycker det är viktigt att man hjälps åt på jobbet och ställer upp för kollegorna när det behövs.

Det här är vi

Fordonsbranschen utvecklas ständigt och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi erbjuder en familjär och trevlig arbetsplats med härliga kollegor, som ställer upp för varandra och gillar att hitta på grejer utanför jobbet. Våra chefer stöttar oss i vårt arbete och i vår utveckling. Vi har funnits länge i branschen, ända sedan 1947, och våra anställda omfattas av kollektivavtal. Hos oss får man frihet under ansvar och alla medarbetare får en personlig utvecklingsplan för att växa i yrket med oss.

Arbetsplats: FALUN - REGEMENTET

Arbetstid: Måndag-fredag, 07,00-16,00 ( 8,00-17,00 )

Vi arbetar aktivt med våra rekryteringsprocesser och tillsätter tjänster löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!
För att jobba hos oss är det viktigt att du gillar att leverera bra service och kvalitet, att du alltid vill kundens bästa. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad och driven. Vi ser också att du har förmågan att samarbeta med dina kollegor och att ni hjälper varandra genom att dela erfarenheter. Du behöver trivas med ett fysiskt och rörligt arbete. Eftersom det kommer vara en del jobb i kundmottagningen så är det bra om gillar kundkontakt och inte har något emot visst administrativt jobb. Du behöver vara en flexibel lagspelare som gillar att hugga i där det behövs.

Vi söker dig med minst två (2) års erfarenhet av arbete som bilglastekniker eller liknande arbete som exempelvis bilmekaniker, billackerare eller bilplåtslagare.

Krav

- B-körkort (manuell växellåda)
- God svenska i tal och skrift


Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 i Sundsvall av familjen Ryd och är idag verksamt över hela Sverige, med fler än 150 verkstäder och ca 450 anställda. Ryds Bilglas är en del av koncernen Cary Group AB. Med närhet till kunden, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper Cary Group kunden att göra enkla och hållbara val. Cary Groups resa startade med Ryds Bilglas och idag tjänar vi kunder genom Europa, med flera kända och framgångsrika varumärken. Visa mindre

Produktionstekniker till Arctic Paper Grycksbo

Arctic Paper Grycksbo är ett av tre pappersbruk som ingår i ARCTIC PAPER S.A. och har cirka 320 anställda. I Grycksbo produceras bestruket träfritt papper för kvalitetsmedvetna kunder, såsom tryckerier, bokförlag, tidningsutgivare, reklambyråer, pappersdistributörer och förpackningsföretag. De andra bruken är placerade i Munkedal, Sverige, och i Kostrzyn, Polen. Koncernen producerar både bestruket och obestruket träfritt papper som inkluderar välkända varu... Visa mer
Arctic Paper Grycksbo är ett av tre pappersbruk som ingår i ARCTIC PAPER S.A. och har cirka 320 anställda. I Grycksbo produceras bestruket träfritt papper för kvalitetsmedvetna kunder, såsom tryckerier, bokförlag, tidningsutgivare, reklambyråer, pappersdistributörer och förpackningsföretag. De andra bruken är placerade i Munkedal, Sverige, och i Kostrzyn, Polen. Koncernen producerar både bestruket och obestruket träfritt papper som inkluderar välkända varumärken som Amber, Arctic, G-Print och Munken. Produktionskapaciteten för de tre bruken är cirka 700 000 ton papper per år. Huvuddelen säljs genom 14 av bolagets egna försäljningskontor i Europa. Arctic Paper S.A. är noterat på börsen i Warszawa sedan oktober 2009 och på NASDAQ i Stockholm sedan december 2012.

Är du redo att ta kontroll över din framtid och stå i centrum för en spännande teknisk utmaning? Vi söker en produktionstekniker till avdelningen Färdiggörning, där vårt papper förädlas till ark och rullar för att sedan emballeras och distribueras till våra kunder.

Visa mindre

Databaskonsult

Ansök    Mar 22    Esri Sverige AB    GIS-utvecklare
Vill du vara en av oss? På Esri Sverige gillar vi människor, kartor och teknik. Vi brinner för att utveckla och sprida nyttan med geografisk information i både privat och offentlig sektor. Vår världsledande GIS-teknik bidrar till smidigare processer, tydligare beslutsvägar, effektivare rutiner och ger en verklig bild av nuläget till våra kunder. Om tjänsten Spatial Data Management-teamet är experter på att tillhandahålla olika former av data och är i fra... Visa mer
Vill du vara en av oss?

På Esri Sverige gillar vi människor, kartor och teknik. Vi brinner för att utveckla och sprida nyttan med geografisk information i både privat och offentlig sektor. Vår världsledande GIS-teknik bidrar till smidigare processer, tydligare beslutsvägar, effektivare rutiner och ger en verklig bild av nuläget till våra kunder.

Om tjänsten
Spatial Data Management-teamet är experter på att tillhandahålla olika former av data och är i framkant av teknikutvecklingen inom GIS. Just nu söker vi ytterligare en passionerad kollega till vårt team för att hantera våra varierande och komplexa kunduppdrag.

Spatial Data Management-teamet tar fram data som behövs för kundens beslutsunderlag och blir lätt spindeln i nätet i våra kunduppdrag. Vi tycker det är kul med samarbete och känner en stor samhörighet med teamet men också med kollegorna från våra andra team.
Du kommer att arbeta som GIS-konsult med fokus på databaser och datahantering/bearbetning. Rollen som konsult är mycket bred, du är många gånger delaktig från allra första början i projekten och diskuterar både arkitekturfrågor och tillvägagångssätt, många gånger i workshopform, för att sedan arbeta med själva genomförandet.

Vi har många spännande uppdrag på gång och behöver nu utöka vår grupp med ytterligare en erfaren kollega. Den vi söker, är det du?

Om dig:
Har du:

- En relevant Högskole- eller universitetsexamen

- Minst 5 års erfarenhet av datamodulering, prestandaoptimering av databaser ArcGIS-plattformens geodatabaser samt Microsoft Server, Oracle eller Postgre

- Goda kunskaper om Python utveckling och gärna FME

- God förståelse av ArcGIS-plattformen och dess programvaran

- Lätt för att kommunicera tekniska koncept till icke-tekniska intressenter både på svenska och engelska

- Och strävar du efter ständig kompetensutveckling genom varierande uppdrag och den unika tillgången till Esris utbildningsportal

Då ser vi verkligen fram emot din ansökan.

Vi erbjuder
En spännande och utmanande tjänst i ett marknadsledande företag med framåtanda och driv, i en familjär atmosfär. Du blir en del av vår växande verksamhet i Sverige där du får möjlighet att utvecklas inom företaget samt tillgång till ett globalt nätverk av Esri-företag.
Frihet under ansvar” är centralt i vår företagskultur. Du har inflytande över var, hur och när du jobbar. Du kommer vara placerad på något av våra kontor i Stockholm, Gävle, Falun, Malmö eller Karlstad.

Ansökan
Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning. Urval sker löpande, sista ansökningsdag 2024-04-21. Tillträdesdatum enligt överenskommelse.Vill du veta mer?
Kontakta gärna Katja Hunn, teamchef Spatial Data Management, på 079-006 84 45, eller Sofie Ranta, HR-chef, [email protected]

Vill du lära känna oss lite bättre redan nu?
Läs mer om oss på esri.se (http://www.esri.se/) och följ oss på LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/48950/) och Instagram (https://www.instagram.com/esrigram_se/). Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Falun

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till vår verkstad i Falun. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till vår verkstad i Falun.
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största och ledande bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Arbete på annan ort eller verkstad kan förekomma.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Kvalifikationer:
Manuellt B-körkort
God kunskap i det svenska språket
Grundläggande datavana
Fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete

Ett steg i rekryteringsprocessen är ett besök hos vår företagshälsovård för härdplastundersökning samt alkohol- och drogtest vilka är en förutsättning för anställning hos oss.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!

Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass®
Vid frågor om tjänsten kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Glas & Metallmontör

Ingarvets Glas söker en glasmästare/metallmontör med minst 5 års erfarenhet inom yrket. Vi ser att du är en självgående person med vana att hantera och bearbeta glas, samt behärskar de mest vanligt förekommande arbetsuppgifterna inom yrket. Det är extra meriterande om du tidigare har arbetat med att montera aluminiumpartier såsom dörrar, entrépartier, fasader mm Ingarvets Glas jobbar mot privatpersoner, företag och offentlig verksamhet. Du kommer att ha et... Visa mer
Ingarvets Glas söker en glasmästare/metallmontör med minst 5 års erfarenhet inom yrket.
Vi ser att du är en självgående person med vana att hantera och bearbeta glas, samt behärskar de mest vanligt förekommande arbetsuppgifterna inom yrket.
Det är extra meriterande om du tidigare har arbetat med att montera aluminiumpartier såsom dörrar, entrépartier, fasader mm
Ingarvets Glas jobbar mot privatpersoner, företag och offentlig verksamhet.
Du kommer att ha ett fritt och varierande arbete med inslag av både traditionella glasmästeritjänster såsom glasreparationer och tillskärning av glas, samt montage av aluminiumpartier, dörrar och fönster.
Provanställning tillämpas.
CV & personligt brev skickas till [email protected] Visa mindre

Bagare/ konditor- Falun

Ansök    Feb 27    Lex-Man i Stockholm AB    Bagare/Konditor
I arbetsuppgifterna ingår: - Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor - Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning - Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö Personliga egenskaper Som uthyrd konsult kommer du att vara en ambassadör för Lexman och i den rollen värde... Visa mer
I arbetsuppgifterna ingår:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor

- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Personliga egenskaper

Som uthyrd konsult kommer du att vara en ambassadör för Lexman och i den rollen värdesätter vi att du visar engagemang, arbetsvilja, ansvarstagande och initiativförmåga.

- Har en bageri/ konditoriutbildning

- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageriVi gör en granskning i belastningsregistret av samtliga kandidater.

För dig med servicekänsla, flexibilitet och tydlighet finns det mängder av möjligheter att växa tillsammans med oss och våra kunder.

Placering

Falun

Startdatum: Omgående

Tjänstens omfattning: 20 timmar/ vecka

Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet till förlängning

Arbetstider: Helgarbete ingår.

Vad erbjuder vi dig?

- Välbetald och trygg anställning med kollektivavtal och förmånliga villkor.

- Möjlighet till vidareutbildning inom Detalj/Dagligvaruhandeln.

- Fasta tider

- En spännande utmaning med fantastiska kollegor.

Vilka är vi?

Lexman är ett bemanningsföretag för detaljhandeln och erbjuder bemanning till små och stora företag inom butik, E-handel, lager, etablering men även lokalvård. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i arbetsgivar- och branschorganisation Almega och har kollektivavtal.

Lexman grundades i Stockholm 2005 och har sedan dess upplevt en stark tillväxt. Vi har över 200 anställda konsulter och är idag ett rikstäckande bemanningsföretag.

Är du intresserad?

Intervjuer och anställning kommer att ske löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bagare/ konditor- Falun

Ansök    Feb 20    Lex-Man i Stockholm AB    Bagare/Konditor
I arbetsuppgifterna ingår: - Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor - Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning - Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö Personliga egenskaper Som uthyrd konsult kommer du att vara en ambassadör för Lexman och i den rollen värde... Visa mer
I arbetsuppgifterna ingår:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor

- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Personliga egenskaper

Som uthyrd konsult kommer du att vara en ambassadör för Lexman och i den rollen värdesätter vi att du visar engagemang, arbetsvilja, ansvarstagande och initiativförmåga.

- Har en bageri/ konditoriutbildning

- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageriVi gör en granskning i belastningsregistret av samtliga kandidater.

För dig med servicekänsla, flexibilitet och tydlighet finns det mängder av möjligheter att växa tillsammans med oss och våra kunder.

Placering

Falun

Startdatum: Omgående

Tjänstens omfattning: 20 timmar/ vecka

Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet till förlängning

Arbetstider: Helgarbete ingår.

Vad erbjuder vi dig?

- Välbetald och trygg anställning med kollektivavtal och förmånliga villkor.

- Möjlighet till vidareutbildning inom Detalj/Dagligvaruhandeln.

- Fasta tider

- En spännande utmaning med fantastiska kollegor.

Vilka är vi?

Lexman är ett bemanningsföretag för detaljhandeln och erbjuder bemanning till små och stora företag inom butik, E-handel, lager, etablering men även lokalvård. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i arbetsgivar- och branschorganisation Almega och har kollektivavtal.

Lexman grundades i Stockholm 2005 och har sedan dess upplevt en stark tillväxt. Vi har över 200 anställda konsulter och är idag ett rikstäckande bemanningsföretag.

Är du intresserad?

Intervjuer och anställning kommer att ske löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bagare/ konditor- Falun

Ansök    Feb 24    Lex-Man i Stockholm AB    Bagare/Konditor
I arbetsuppgifterna ingår: - Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor - Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning - Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö Personliga egenskaper Som uthyrd konsult kommer du att vara en ambassadör för Lexman och i den rollen värde... Visa mer
I arbetsuppgifterna ingår:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor

- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Personliga egenskaper

Som uthyrd konsult kommer du att vara en ambassadör för Lexman och i den rollen värdesätter vi att du visar engagemang, arbetsvilja, ansvarstagande och initiativförmåga.

- Har en bageri/ konditoriutbildning

- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageriVi gör en granskning i belastningsregistret av samtliga kandidater.

För dig med servicekänsla, flexibilitet och tydlighet finns det mängder av möjligheter att växa tillsammans med oss och våra kunder.

Placering

Falun

Startdatum: Omgående

Tjänstens omfattning: 20 timmar/ vecka

Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet till förlängning

Arbetstider: Helgarbete ingår.

Vad erbjuder vi dig?

- Välbetald och trygg anställning med kollektivavtal och förmånliga villkor.

- Möjlighet till vidareutbildning inom Detalj/Dagligvaruhandeln.

- Fasta tider

- En spännande utmaning med fantastiska kollegor.

Vilka är vi?

Lexman är ett bemanningsföretag för detaljhandeln och erbjuder bemanning till små och stora företag inom butik, E-handel, lager, etablering men även lokalvård. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i arbetsgivar- och branschorganisation Almega och har kollektivavtal.

Lexman grundades i Stockholm 2005 och har sedan dess upplevt en stark tillväxt. Vi har över 200 anställda konsulter och är idag ett rikstäckande bemanningsföretag.

Är du intresserad?

Intervjuer och anställning kommer att ske löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bagare/ konditor- Falun

Ansök    Feb 15    Lex-Man i Stockholm AB    Bagare/Konditor
I arbetsuppgifterna ingår: - Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor - Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning - Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö Personliga egenskaper Som uthyrd konsult kommer du att vara en ambassadör för Lexman och i den rollen värde... Visa mer
I arbetsuppgifterna ingår:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor

- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Personliga egenskaper

Som uthyrd konsult kommer du att vara en ambassadör för Lexman och i den rollen värdesätter vi att du visar engagemang, arbetsvilja, ansvarstagande och initiativförmåga.

- Har en bageri/ konditoriutbildning

- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageriVi gör en granskning i belastningsregistret av samtliga kandidater.

För dig med servicekänsla, flexibilitet och tydlighet finns det mängder av möjligheter att växa tillsammans med oss och våra kunder.

Placering

Falun

Startdatum: Omgående

Tjänstens omfattning: 20 timmar/ vecka

Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet till förlängning

Arbetstider: Helgarbete ingår.

Vad erbjuder vi dig?

- Välbetald och trygg anställning med kollektivavtal och förmånliga villkor.

- Möjlighet till vidareutbildning inom Detalj/Dagligvaruhandeln.

- Fasta tider

- En spännande utmaning med fantastiska kollegor.

Vilka är vi?

Lexman är ett bemanningsföretag för detaljhandeln och erbjuder bemanning till små och stora företag inom butik, E-handel, lager, etablering men även lokalvård. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i arbetsgivar- och branschorganisation Almega och har kollektivavtal.

Lexman grundades i Stockholm 2005 och har sedan dess upplevt en stark tillväxt. Vi har över 200 anställda konsulter och är idag ett rikstäckande bemanningsföretag.

Är du intresserad?

Intervjuer och anställning kommer att ske löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bagare/ konditor- Falun

Ansök    Feb 10    Lex-Man i Stockholm AB    Bagare/Konditor
I arbetsuppgifterna ingår: - Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor - Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning - Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö Personliga egenskaper Som uthyrd konsult kommer du att vara en ambassadör för Lexman och i den rollen värde... Visa mer
I arbetsuppgifterna ingår:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor

- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Personliga egenskaper

Som uthyrd konsult kommer du att vara en ambassadör för Lexman och i den rollen värdesätter vi att du visar engagemang, arbetsvilja, ansvarstagande och initiativförmåga.

- Har en bageri/ konditoriutbildning

- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageriVi gör en granskning i belastningsregistret av samtliga kandidater.

För dig med servicekänsla, flexibilitet och tydlighet finns det mängder av möjligheter att växa tillsammans med oss och våra kunder.

Placering

Falun

Startdatum: Omgående

Tjänstens omfattning: 20 timmar/ vecka

Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet till förlängning

Arbetstider: Helgarbete ingår.

Vad erbjuder vi dig?

- Välbetald och trygg anställning med kollektivavtal och förmånliga villkor.

- Möjlighet till vidareutbildning inom Detalj/Dagligvaruhandeln.

- Fasta tider

- En spännande utmaning med fantastiska kollegor.

Vilka är vi?

Lexman är ett bemanningsföretag för detaljhandeln och erbjuder bemanning till små och stora företag inom butik, E-handel, lager, etablering men även lokalvård. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i arbetsgivar- och branschorganisation Almega och har kollektivavtal.

Lexman grundades i Stockholm 2005 och har sedan dess upplevt en stark tillväxt. Vi har över 200 anställda konsulter och är idag ett rikstäckande bemanningsföretag.

Är du intresserad?

Intervjuer och anställning kommer att ske löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bagare/ konditor- Falun

I arbetsuppgifterna ingår: - Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor - Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning - Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö Personliga egenskaper Som uthyrd konsult kommer du att vara en ambassadör för Lexman och i den rollen värde... Visa mer
I arbetsuppgifterna ingår:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor

- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Personliga egenskaper

Som uthyrd konsult kommer du att vara en ambassadör för Lexman och i den rollen värdesätter vi att du visar engagemang, arbetsvilja, ansvarstagande och initiativförmåga.

- Har en bageri/ konditoriutbildning

- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageriVi gör en granskning i belastningsregistret av samtliga kandidater.

För dig med servicekänsla, flexibilitet och tydlighet finns det mängder av möjligheter att växa tillsammans med oss och våra kunder.

Placering

Falun

Startdatum: Omgående

Tjänstens omfattning: 20 timmar/ vecka

Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet till förlängning

Arbetstider: Helgarbete ingår.

Vad erbjuder vi dig?

- Välbetald och trygg anställning med kollektivavtal och förmånliga villkor.

- Möjlighet till vidareutbildning inom Detalj/Dagligvaruhandeln.

- Fasta tider

- En spännande utmaning med fantastiska kollegor.

Vilka är vi?

Lexman är ett bemanningsföretag för detaljhandeln och erbjuder bemanning till små och stora företag inom butik, E-handel, lager, etablering men även lokalvård. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i arbetsgivar- och branschorganisation Almega och har kollektivavtal.

Lexman grundades i Stockholm 2005 och har sedan dess upplevt en stark tillväxt. Vi har över 200 anställda konsulter och är idag ett rikstäckande bemanningsföretag.

Är du intresserad?

Intervjuer och anställning kommer att ske löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bagare/ konditor- Falun

I arbetsuppgifterna ingår: - Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor - Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning - Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö Personliga egenskaper Som uthyrd konsult kommer du att vara en ambassadör för Lexman och i den rollen värde... Visa mer
I arbetsuppgifterna ingår:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor

- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Personliga egenskaper

Som uthyrd konsult kommer du att vara en ambassadör för Lexman och i den rollen värdesätter vi att du visar engagemang, arbetsvilja, ansvarstagande och initiativförmåga.

- Har en bageri/ konditoriutbildning

- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageriVi gör en granskning i belastningsregistret av samtliga kandidater.

För dig med servicekänsla, flexibilitet och tydlighet finns det mängder av möjligheter att växa tillsammans med oss och våra kunder.

Placering

Falun

Startdatum: Omgående

Tjänstens omfattning: 20 timmar/ vecka

Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet till förlängning

Arbetstider: Helgarbete ingår.

Vad erbjuder vi dig?

- Välbetald och trygg anställning med kollektivavtal och förmånliga villkor.

- Möjlighet till vidareutbildning inom Detalj/Dagligvaruhandeln.

- Fasta tider

- En spännande utmaning med fantastiska kollegor.

Vilka är vi?

Lexman är ett bemanningsföretag för detaljhandeln och erbjuder bemanning till små och stora företag inom butik, E-handel, lager, etablering men även lokalvård. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i arbetsgivar- och branschorganisation Almega och har kollektivavtal.

Lexman grundades i Stockholm 2005 och har sedan dess upplevt en stark tillväxt. Vi har över 200 anställda konsulter och är idag ett rikstäckande bemanningsföretag.

Är du intresserad?

Intervjuer och anställning kommer att ske löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bagare/ konditor- Falun

Ansök    Jan 25    Lex-Man i Stockholm AB    Bagare/Konditor
I arbetsuppgifterna ingår: - Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor - Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning - Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö Personliga egenskaper Som uthyrd konsult kommer du att vara en ambassadör för Lexman och i den rollen värde... Visa mer
I arbetsuppgifterna ingår:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor

- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Personliga egenskaper

Som uthyrd konsult kommer du att vara en ambassadör för Lexman och i den rollen värdesätter vi att du visar engagemang, arbetsvilja, ansvarstagande och initiativförmåga.

- Har en bageri/ konditoriutbildning

- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageriVi gör en granskning i belastningsregistret av samtliga kandidater.

För dig med servicekänsla, flexibilitet och tydlighet finns det mängder av möjligheter att växa tillsammans med oss och våra kunder.

Placering

Falun

Startdatum: Omgående

Tjänstens omfattning: 20 timmar/ vecka

Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet till förlängning

Arbetstider: Helgarbete ingår.

Vad erbjuder vi dig?

- Välbetald och trygg anställning med kollektivavtal och förmånliga villkor.

- Möjlighet till vidareutbildning inom Detalj/Dagligvaruhandeln.

- Fasta tider

- En spännande utmaning med fantastiska kollegor.

Vilka är vi?

Lexman är ett bemanningsföretag för detaljhandeln och erbjuder bemanning till små och stora företag inom butik, E-handel, lager, etablering men även lokalvård. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i arbetsgivar- och branschorganisation Almega och har kollektivavtal.

Lexman grundades i Stockholm 2005 och har sedan dess upplevt en stark tillväxt. Vi har över 200 anställda konsulter och är idag ett rikstäckande bemanningsföretag.

Är du intresserad?

Intervjuer och anställning kommer att ske löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bagare/ konditor- Falun

Ansök    Jan 31    Lex-Man i Stockholm AB    Bagare/Konditor
I arbetsuppgifterna ingår: - Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor - Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning - Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö Personliga egenskaper Som uthyrd konsult kommer du att vara en ambassadör för Lexman och i den rollen värde... Visa mer
I arbetsuppgifterna ingår:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor

- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Personliga egenskaper

Som uthyrd konsult kommer du att vara en ambassadör för Lexman och i den rollen värdesätter vi att du visar engagemang, arbetsvilja, ansvarstagande och initiativförmåga.

- Har en bageri/ konditoriutbildning

- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageriVi gör en granskning i belastningsregistret av samtliga kandidater.

För dig med servicekänsla, flexibilitet och tydlighet finns det mängder av möjligheter att växa tillsammans med oss och våra kunder.

Placering

Falun

Startdatum: Omgående

Tjänstens omfattning: 20 timmar/ vecka

Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet till förlängning

Arbetstider: Helgarbete ingår.

Vad erbjuder vi dig?

- Välbetald och trygg anställning med kollektivavtal och förmånliga villkor.

- Möjlighet till vidareutbildning inom Detalj/Dagligvaruhandeln.

- Fasta tider

- En spännande utmaning med fantastiska kollegor.

Vilka är vi?

Lexman är ett bemanningsföretag för detaljhandeln och erbjuder bemanning till små och stora företag inom butik, E-handel, lager, etablering men även lokalvård. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i arbetsgivar- och branschorganisation Almega och har kollektivavtal.

Lexman grundades i Stockholm 2005 och har sedan dess upplevt en stark tillväxt. Vi har över 200 anställda konsulter och är idag ett rikstäckande bemanningsföretag.

Är du intresserad?

Intervjuer och anställning kommer att ske löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Esri Sveriges Graduate program - GIS/IT

Ansök    Jan 27    Esri Sverige AB    GIS-utvecklare
Vi på Esri har en stark tilltro till magin som skapas genom geografi och GIS. Det är vårt uppdrag att hjälpa fler organisationer och företag med deras digitalisering genom att applicera ny geospatial teknik. Har du en färsk högskole- eller universitetsutbildning centrerad kring GIS eller IT? Brinner du för att förstå och lösa kunders utmaningar? Vårt gradute program ger dig möjligheten att utforska vilka vi på Esri Sverige är och hur vi arbetar tillsamman... Visa mer
Vi på Esri har en stark tilltro till magin som skapas genom geografi och GIS. Det är vårt uppdrag att hjälpa fler organisationer och företag med deras digitalisering genom att applicera ny geospatial teknik.

Har du en färsk högskole- eller universitetsutbildning centrerad kring GIS eller IT? Brinner du för att förstå och lösa kunders utmaningar? Vårt gradute program ger dig möjligheten att utforska vilka vi på Esri Sverige är och hur vi arbetar tillsammans för att stötta våra kunder, för att efter genomgånget program gå in i en junior roll som till exempel IT-tekniker eller GIS-konsult.

Tillsammans med dig vill vi göra skillnad för samhälle, våra kunder och miljön.Vi söker dig!
Vi är ett bolag som utvecklar och samlar kompetensen inom GIS och IT, och vi vill självklart ta vårt ansvar att utveckla Sveriges GIS-marknad tillsammans med nya insikter. 2022 gjorde vårt graduate program entré och gav oss fem nya medarbetare, färska från skolan, som nu är igång som GIS-konsulter. Efter föregående års succé är det nu dags för omgång 2.

Få en kickstart på karriären och var med och utveckla framtidens möjligheter inom GIS samtidigt som du får möjlighet att börja bygga ett nätverk inom detta spännande område. Detta ger dig förutsättningar att kunna utbyta erfarenheter, kunskap och lärdomar med kunder och medarbetare och bidrar till ett utvecklande lärande, vilket är en helt centralt för Esri Sverige som organisation.

Genom vårt program får du möjlighet att under 12 veckor lära dig av våra kompetenta medarbetare inom flera olika områden och arbetsuppgifter samt genomgå gemensamma interna utbildningar med övriga medlemmar i programmet. Du kommer att få lära känna hela Esri Sverige, våra medarbetare, våra olika team, våra uppdrag, våra kunder och utveckla en förståelse för vår affär. Vi tror på ett kontinuerligt lärande, där vi tillsammans - junior som senior, ung som gammal - delar med oss av kunskap och insikter.

Efter genomfört program får du en placering i något av våra team i en junior roll, redo att hjälpa våra kunder.

Som person är du intresserad och motiverad av att nå resultat och har god förmåga att samarbeta med andra för att uppnå gemensamma mål. Du har ett stort tekniskt intresse men kan också sätta dig in i kundernas verksamhet med syfte att lösa deras utmaningar. I och med att programmet under de första 12 veckorna blir intensivt krävs att du vågar testa och ta dig an utmaningar.

Du har högskole-/universitetsutbildning, centrerad kring GIS, IT eller annat vi bedömer likvärdigt. Du tar examen senast juni 2023 eller har något års erfarenhet. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Du kommer att utgå från din stationeringsort på något av våra kontor. Visst resande förekommer, både inom Sverige och utomlands. Under programmet kommer du att besöka flera av våra kontor.
Hur är det att vara en del av Esri?
GIS-branschen är en framtidsbransch där du får chans att göra skillnad - för samhället, våra kunder och miljön. Ständig utveckling och lärande är viktig i vår organisation. Det innebär att vi jobbar aktivt med tydliga mål, feedback och uppföljning. Det betyder också att du är en viktig kugge, delaktig i en organisation där ständig förbättring av processer och arbetssätt är helt naturligt. ’Frihet under ansvar’ är en viktig utgångspunkt i vår företagskultur. Du har inflytande över var, hur och när du jobbar. Hos Esri Sverige är du en del av ett svenskägt företag med en naturlig närhet till ledning och kollegor. Du får också tillgång till ett globalt nätverk av Esri-företag med allt vad det innebär av kompetens och möjligheter att bygga nätverk både lokalt och globalt.Ansökan
Tjänsten är på heltid med placeringsort på något av våra kontor i Gävle, Kista, Falun, Malmö eller Karlstad. Vi tillämpar provanställning. Urval sker löpande, sista ansökningsdag 2023-04-20.

Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida. Tillträdesdatum 2023-08-21.

Vill du veta mer?
Kontakta Sofie Ranta, HR-chef, på [email protected]

Vill du lära känna oss lite bättre redan nu?
Läs mer om oss på esri.se och följ oss på LinkedIn, Twitter och Instagram. Visa mindre

Bagare/ konditor- Falun

Ansök    Jan 23    Lex-Man i Stockholm AB    Bagare/Konditor
I arbetsuppgifterna ingår: - Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor - Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning - Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö Personliga egenskaper Som uthyrd konsult kommer du att vara en ambassadör för Lexman och i den rollen värde... Visa mer
I arbetsuppgifterna ingår:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor

- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Personliga egenskaper

Som uthyrd konsult kommer du att vara en ambassadör för Lexman och i den rollen värdesätter vi att du visar engagemang, arbetsvilja, ansvarstagande och initiativförmåga.

- Har en bageri/ konditoriutbildning

- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageriVi gör en granskning i belastningsregistret av samtliga kandidater.

För dig med servicekänsla, flexibilitet och tydlighet finns det mängder av möjligheter att växa tillsammans med oss och våra kunder.

Placering

Falun

Startdatum: Omgående

Tjänstens omfattning: 20 timmar/ vecka

Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet till förlängning

Arbetstider: Helgarbete ingår.

Vad erbjuder vi dig?

- Välbetald och trygg anställning med kollektivavtal och förmånliga villkor.

- Möjlighet till vidareutbildning inom Detalj/Dagligvaruhandeln.

- Fasta tider

- En spännande utmaning med fantastiska kollegor.

Vilka är vi?

Lexman är ett bemanningsföretag för detaljhandeln och erbjuder bemanning till små och stora företag inom butik, E-handel, lager, etablering men även lokalvård. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i arbetsgivar- och branschorganisation Almega och har kollektivavtal.

Lexman grundades i Stockholm 2005 och har sedan dess upplevt en stark tillväxt. Vi har över 200 anställda konsulter och är idag ett rikstäckande bemanningsföretag.

Är du intresserad?

Intervjuer och anställning kommer att ske löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Hjälpmedelstekniker till Dalarnas Hjälpmedelscenter, Avd. Rörelse, Falun

Ansök    Jan 3    REGION DALARNA    Hjälpmedelstekniker
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Dalarnas Hjälpmedelscenter är den ledande utföraren i Dalarna av hjälpmedel, habiliterings- och rehabiliteringsstöd, anpassning, rådgivning, utbildning och tolktjänst. Du får ett betydelsefullt arbete i en engagerad och trygg organisation som följer människor genom hela livet. Vi har engagerade medarbetare och ett aktivt fris... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Dalarnas Hjälpmedelscenter är den ledande utföraren i Dalarna av hjälpmedel, habiliterings- och rehabiliteringsstöd, anpassning, rådgivning, utbildning och tolktjänst. Du får ett betydelsefullt arbete i en engagerad och trygg organisation som följer människor genom hela livet. Vi har engagerade medarbetare och ett aktivt friskvårdsnätverk. För mer information se www.regiondalarna.se/plus/hjalpmedel.
Tycker du om att ha roligt på jobbet? Har du en teknisk utbildning och har ett lösningsorienterat arbetssätt? Tycker du om att göra skillnad för andra människor och har ett intresse av att arbeta med hjälpmedel? I så fall är vi intresserade av dig!


Hjälpmedelstekniker till Dalarnas Hjälpmedelscenter, Avd. Rörelse, Falun

Arbetsuppgifter

Vi behöver förstärkning till vår avdelning där du arbetar i en omväxlande, stimulerande tillvaro och en varm gemenskap. Den aktuella tjänsten är i vårt elrullstolsteam där vi just nu behöver resurs till gruppens rekonditionering av elrullstolar.
Du kommer ha ett nära samarbete med teamet, som består av hjälpmedelskonsulenter och hjälpmedelstekniker, samt våra kunder.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av bland annat rengöring, reparation, och iordningsställande av elrullstolar inför att nya kunder ska ta del av hjälpmedlet. Du fungerar även som ett stöd till teamet med tekniska åtgärder hos kund och teknisk support. Omvärldsbevakning för att följa med i hjälpmedelsutvecklingen är ett måste i arbetet.
Tjänsten innebär en möjlighet till att på sikt utvecklas som hjälpmedelstekniker för att även kunna utföra utprovningar, anpassningar och specialanpassningar med tillhörande teknisk bedömning och dokumentation. I dessa arbetsuppgifter ingår även sortimentsarbete, inköp och upphandling samt vissa utbildningsinsatser gentemot kunder och patienter.
Tjänsten utgår från Falun de närmaste åren då ny lokal ska byggas i Borlänge, dit vi flyttar tillbaka när det är klart. Vi tillämpar ett introduktionsprogram för att skapa trygghet i din roll hos oss och har goda möjligheter till kompetensutveckling. Resor förekommer i tjänsten.

Övrig information

Kvalifikationer

Krav
Teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller utbildning som bedöms likvärdig
Minst 3 års yrkeserfarenhet inom teknikområdet
Körkort B (manuell växel)

Meriterande
Erfarenhet som hjälpmedelstekniker/reparatör
Erfarenhet av hjälpmedel, mekanik, styr- och reglerteknik, elektronik, verkstadsteknik, analys
Erfarenhet av uppföljning/utvärdering av tekniska lösningar, arbetssätt eller metoder samt teknisk dokumentation
Utbildning inom hjälpmedelsteknik, ergonomi, materiallära
Kompetens inom mekanikområdet tex. svets, svarv, fräs

Egenskaper
Vi söker dig som har ett gott bemötande till dina kollegor och våra kunder. Du sätter kunden i centrum och har ett konsultativt arbetssätt, är idérik och kan se på arbetsrelaterade frågor ur olika perspektiv och hitta nya angreppssätt. Du ser det som en utmaning att hitta rätta nycklar i kombinationen människa- teknik. Betydelsefullt är även att du är van att arbeta i team och är lösnings- och samarbetsfokuserad.
Har du ett stort intresse för IT-lösningar/teknik och är van att arbeta med stöd av IT eller digitala hjälpmedel/system är det en fördel. Vi värdesätter även god förmåga i kommunikation och att du är bra på att förmedla kunskap på ett begripligt sätt till andra.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som vi ser kan komplettera teamet och att det finns ett hjärta för målgruppen. Varje dag träffar vi många kunniga, idérika och entusiastiska personer- att våga vara prestigelös i dessa möten ser vi som en styrka.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktuppgifter
Här hittar du kontaktuppgifter till våra fackliga organisationer. Visa mindre

Bagare/ konditor- Falun

Ansök    Jan 13    Lex-Man i Stockholm AB    Bagare/Konditor
I arbetsuppgifterna ingår: - Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor - Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning - Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö Personliga egenskaper Som uthyrd konsult kommer du att vara en ambassadör för Lexman och i den rollen värd... Visa mer
I arbetsuppgifterna ingår:


- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor

- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Personliga egenskaper

Som uthyrd konsult kommer du att vara en ambassadör för Lexman och i den rollen värdesätter vi att du visar engagemang, arbetsvilja, ansvarstagande och initiativförmåga.

- Har en bageri/ konditoriutbildning

- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageriVi gör en granskning i belastningsregistret av samtliga kandidater.

För dig med servicekänsla, flexibilitet och tydlighet finns det mängder av möjligheter att växa tillsammans med oss och våra kunder.

Placering

Falun

Startdatum: Omgående

Tjänstens omfattning: 20 timmar/ vecka

Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet till förlängning

Arbetstider: Helgarbete ingår.

Vad erbjuder vi dig?

- Välbetald och trygg anställning med kollektivavtal och förmånliga villkor.

- Möjlighet till vidareutbildning inom Detalj/Dagligvaruhandeln.

- Fasta tider

- En spännande utmaning med fantastiska kollegor.

Vilka är vi?

Lexman är ett bemanningsföretag för detaljhandeln och erbjuder bemanning till små och stora företag inom butik, E-handel, lager, etablering men även lokalvård. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i arbetsgivar- och branschorganisation Almega och har kollektivavtal.

Lexman grundades i Stockholm 2005 och har sedan dess upplevt en stark tillväxt. Vi har över 200 anställda konsulter och är idag ett rikstäckande bemanningsföretag.

Är du intresserad?

Intervjuer och anställning kommer att ske löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicetekniker Klimat, Caverion - Falun

Caverion Dalarna söker nya medarbetare. Servicetekniker Klimat, Caverion - Falun Är du intresserad av ett stimulerande och utvecklande arbete? Tycker du om att arbeta i en bra arbetsmiljö och med trevliga arbetskamrater? Till vår filial i Falun söker vi nu en ansvarsfull och ambitiös servicetekniker med inriktning mot ventilation och VS, som vill utvecklas och växa med oss. Enheten har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner sås... Visa mer
Caverion Dalarna söker nya medarbetare.

Servicetekniker Klimat, Caverion - Falun

Är du intresserad av ett stimulerande och utvecklande arbete? Tycker du om att arbeta i en bra arbetsmiljö och med trevliga arbetskamrater?

Till vår filial i Falun söker vi nu en ansvarsfull och ambitiös servicetekniker med inriktning mot ventilation och VS, som vill utvecklas och växa med oss. Enheten har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom el, ventilation och VS. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra.

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets- och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer också att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter. Du är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

För att arbeta som servicetekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

I rollen ingår även:

• Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter.
• Uppföljning och återrapportering.
• Planering av eget arbete.
• Utföra tekniska serviceuppdrag.

Din bakgrund

• Ventilationstekniker, VS-tekniker, servicetekniker eller annan relevant teknisk utbildning eller arbetserfarenhet inom liknande områden.
• Viss kunskap inom ventilation, VS, klimat.
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter.
• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad.
• B-körkort.
• Meriterande att kunna läsa ritningar.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet – att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Hos oss får du också ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 11 länder, i Sverige är vi ungefär 3 000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se.

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur i Caverion Smart City.

Ansökan och kontakt

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Davidsson, tel: 070-202 67 29 eller e-post: [email protected]

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, exempelvis rekryterings-/bemanningsföretag eller annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senaste den 2 December 2022.

OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Glas & Metallmontör

Ingarvets Glas söker en glasmästare/metallmontör med minst 5 års erfarenhet inom yrket. Vi ser att du är en självgående person med vana att hantera och bearbeta glas, samt behärskar de mest vanligt förekommande arbetsuppgifterna inom yrket. Det är extra meriterande om du tidigare har arbetat med att montera aluminiumpartier såsom dörrar, entrépartier, fasader mm Ingarvets Glas jobbar mot privatpersoner, företag och offentlig verksamhet. Du kommer att ha et... Visa mer
Ingarvets Glas söker en glasmästare/metallmontör med minst 5 års erfarenhet inom yrket.
Vi ser att du är en självgående person med vana att hantera och bearbeta glas, samt behärskar de mest vanligt förekommande arbetsuppgifterna inom yrket.
Det är extra meriterande om du tidigare har arbetat med att montera aluminiumpartier såsom dörrar, entrépartier, fasader mm
Ingarvets Glas jobbar mot privatpersoner, företag och offentlig verksamhet.
Du kommer att ha ett fritt och varierande arbete med inslag av både traditionella glasmästeritjänster såsom glasreparationer och tillskärning av glas, samt montage av aluminiumpartier, dörrar och fönster.
Provanställning tillämpas.
CV & personligt brev skickas till [email protected] Visa mindre

Customer Service Coordinator to Dellner Couplers

Dellner Couplers in Vika, south of Falun, is an expansive and international company that delivers sustainable, innovative and high-quality products and services to train operators and train builders worldwide. Our products consist of couplers, gangways and crash management systems for the railway industry. As a Customer Service Coordinator you will combine both a service minded and a technical approach contributing to our company by giving support to our ... Visa mer
Dellner Couplers in Vika, south of Falun, is an expansive and international company that delivers sustainable, innovative and high-quality products and services to train operators and train builders worldwide. Our products consist of couplers, gangways and crash management systems for the railway industry.

As a Customer Service Coordinator you will combine both a service minded and a technical approach contributing to our company by giving support to our customers. You will have a direct communication with our customers and subcontractors as well as a close collaboration in the Customer service team and cross functionally within the company.

You are a part of our global Customer service team and report to Fieldwork & Customer Service Back Office Manager.

Your role


• Coordinate incoming customer quality issues.
• Organize and follow up ongoing issues to secure right prioritizations together with the team.
• Record quality issues.
• Handle complaints, provide appropriate solutions and alternatives within the time limits and follow up to ensure resolution.
• Prepare correspondences and fulfill customer needs to ensure customer satisfaction.
• Engage in continuous improvement work to avoid structures or processes that may cause quality problems.
• Be aware of return of experience.
• Ready for frequent business travel.

We assume


• You have a Bachelors degree in Mechanical engineering or other relevant area, alternatively, several years of relevant work experience.
• You are fluent in written and spoken Swedish and English and have excellent computer skills.
• You take initiative, are service-oriented and flexible with very good communication and collaboration skills.
• You have a great sense of responsibility and take ownership.

Success factors


• This role requires that you organize and prioritize your work efficiently and are self-sufficient.
• You are motivated by problem solving and you have a strong technical interest.
• Knowledge in M3, Service Module or M-Files or other business system is a merit.

What can we offer you
If you desire to work in a global company that is coloured by openness, entrepreneurial atmosphere and professionalism, then Dellner is the right choice. Here at Dellner we pay great attention to develop the competence of our employees and we are always striving to offer career paths within the company if you want to take on new challenges. There are no doubts that the social interaction is important and we are actively working with our core values; Respect, Action, Joy and Team. We offer an exciting workplace in a modern sustainable company. Our headquarter in Vika, Falun is located next to the Vika lake with a beautiful view. The surrounding offers possibility for you to make some lunch-workout, either outside or in our small gym. During the summer you can enjoy your lunch on our pier just outside our office buildings. Dellner care for our employees’ health and offer a generous wellness allowance.

Dellner is a member of the Rekryteringslots Dalarna that offers support to your partner in the job search in the region.

Application
We look forward to your application no later than January 08th, 2023.

For more information
For more information about the role, please contact Fieldwork & Customer Service Back Office Manager, Wojciech Truszkowski [email protected] , +46725776120. For more information about the recruitment process, please contact HR Manager Mia Liljegren, [email protected], +46709704308.

Welcome with your application! Visa mindre

Hjälpmedelstekniker till Dalarnas Hjälpmedelscenter Avd. Rörelse, Falun

Ansök    Jun 23    REGION DALARNA    Hjälpmedelstekniker
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Har du en teknisk utbildning och har ett lösningsorienterat arbetssätt? Tycker du om att göra skillnad för andra människor? Har du ett intresse av att arbeta med hjälpmedel? I så fall är vi intresserade av dig! Nu behöver vi förstärkning och söker en ny medarbetare till vår avdelning Rörelse. Den akt... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Har du en teknisk utbildning och har ett lösningsorienterat arbetssätt?
Tycker du om att göra skillnad för andra människor?
Har du ett intresse av att arbeta med hjälpmedel?
I så fall är vi intresserade av dig!

Nu behöver vi förstärkning och söker en ny medarbetare till vår avdelning Rörelse. Den aktuella tjänsten är i elrullstolsteamet men samverkan och stöttning i övriga team på avdelningen blir aktuellt.Du kommer ha ett nära samarbete med teamet, som består av hjälpmedelskonsulenter och hjälpmedelstekniker, samt våra kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att du står för den tekniska kompetensen vid utprovningar, anpassningar, specialanpassningar, rekonditionering av hjälpmedel samt teknisk dokumentation och teknisk support. I arbetsuppgifterna ingår även sortimentsarbete, kravställan vid inköp och upphandling samt och utbildningsinsatser gentemot kunder och patienter. Omvärldsbevakning för att följa med i hjälpmedelsutvecklingen är ett måste i arbetet. Resor förekommer i tjänsten.

Tjänsten utgår från Falun de närmaste åren då ny lokal byggs i Borlänge, dit vi flyttar tillbaka när det är klart.

Vi tillämpar ett introduktionsprogram för att skapa trygghet i din roll hos oss.

KVALIFIKATIONER

Krav
- Teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller utbildning som bedöms likvärdig
- Minst 3 års yrkeserfarenhet inom teknikområdet
- Körkort B (manuell växel)

Meriterande
- Erfarenhet som hjälpmedelstekniker/reparatör
- Erfarenhet av hjälpmedel, mekanik, styr- och reglerteknik, elektronik, verkstadsteknik, analys och uppföljning/utvärdering av tekniska lösningar, arbetssätt eller metoder
- Erfarenhet av teknisk dokumentation
- Utbildning inom hjälpmedelsteknik, ergonomi, materiallära

Egenskaper
Du har ett gott bemötande till dina kollegor och våra kunder. Du sätter kunden i centrum och har ett konsultativt arbetssätt, är idérik och kan se på arbetsrelaterade frågor ur olika perspektiv och hitta nya angreppssätt. Du ser det som en utmaning att hitta rätta nycklar i kombinationen människa- teknik.

Du har ett stort intresse för IT-lösningar/teknik och goda kunskaper inom mekanikområdet t.ex. svets, svarv, fräs med mera.

Du är van vid att arbeta i team och är lösnings- och samarbetsfokuserad. Erfarenhet och intresse av att hålla/planera utbildningar, informera och förmedla kunskap samt förklara komplicerade ämnen och sammanhang på ett begripligt sätt så att andra förstår. Får andra att inspireras till att lära, reflektera och utvecklas.

Då vi arbetar för att utveckla och digitalisera våra arbetssätt ser vi det även som meriterande att om du har vana/intresse av att arbeta med stöd av IT eller digitala hjälpmedel/system. Har vana att rapportera/registrera i ett IT-baserat verksamhetssystem.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som vi ser kan komplettera teamet och att det finns ett hjärta för målgruppen. Varje dag träffar vi många kunniga, idérika och entusiastiska personer- att våga vara prestigelös i dessa möten ser vi som en styrka.

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

GIS-expert sökes till Falun

Ansök    Aug 17    Sweco AB (Publ)    GIS-utvecklare
Vill du arbeta innovativt med teknik i framkant med GIS och geodata? Nu söker vi vår nya kollega som vill jobba i ett fantastiskt team där ingen dag är den andra lik!  Därför ska du jobba hos oss Vi vill att du ska kunna påverka och styra dina dagar själv. Bra förutsättningar till en god balans mellan arbete och privatliv är viktigt för oss. Därför är vi en flexibel arbetsplats där vi arbetar under stor frihet. Vi värderar att ha riktigt kul på jobbet ... Visa mer
Vill du arbeta innovativt med teknik i framkant med GIS och geodata? Nu söker vi vår nya kollega som vill jobba i ett fantastiskt team där ingen dag är den andra lik! Därför ska du jobba hos oss

Vi vill att du ska kunna påverka och styra dina dagar själv. Bra förutsättningar till en god balans mellan arbete och privatliv är viktigt för oss. Därför är vi en flexibel arbetsplats där vi arbetar under stor frihet. Vi värderar att ha riktigt kul på jobbet och bra sammanhållning är en naturlig del av vårt arbete. Oavsett om du sitter hos oss fysiskt eller digitalt, så tror vi alltid att vi är bäst tillsammans. Vi tror också att varje medarbetare bidrar med unika kunskaper och synsätt och vi vill ta vara på just dina talanger och dina perspektiv att se saker på. Ytterligare en sak vi gärna lyfter är att det alltid går att lära mer hos oss och vi värderar ett ständig lärande och vi har bra interna utvecklingsmöjligheter.

Vi på Digital Services är nu på en spännande tillväxtresa där du på riktigt kan vara med i påverkan och utveckligen framåt! Vi digitaliserar och effektiviserar smarta och hållbara städer och samhällen med våra expertiskunskaper. Arbetet vi gör sker samhällsnära och har en konkret påverkan på vår vardag. Digital Services är en del utav Sweco som är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare!
Din framtida roll

Den här rollen är varierande och du kommer ha stor påverkan i arbetet och i dina uppdrag. Du bidrar med dina expertiskunskaper inom GIS och samtidigt samverkar du brett med både kunder och kollegor i organisationen.

Dina primära arbetsuppgifter är följande;


• Du utforskar insikter med geografisk information som data
• Du strukturar data, rådgör kring åtgärder, kvalitet och datainsamling
• Du bidrar till att kunder och kollegor inom andra expertiser arbetar med best practice inom geodata
• Du utformar kund- och projektanpassade lösningar inom tillgängliggörande, visualisering och användbarhet av geografisk information
• Du arbetar med verksamhetsutveckling inom GIS
• Etc

Denna tjänst utgår från vårt kontor i Falun. Vi har dock en flexibel arbetsmiljö och kan arbeta där det är bäst lämpligt för både dig och våra kunder.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har;


• Högskole- eller universitetsexamen inom geografisk information, lantmäteri, samhällsbyggnad eller motsvarande
• Arbetat minst 2 år inom en organisation med stort nyttjande av GIS
• Mycket god förståelse för uppbyggnad av datastrukturer, webbtjänster och kvalitet
• Djupa kunskaper inom ArcGIS-plattformen alternativt Open source-lösningar inom GISDet är meriterande om du har;


• Kunskap inom fastighetsinformation, både gällande data och juridiska kunskaper
• Kunskaper inom FME
• Utvecklingskunskaper inom Javascript och/eller Python samt andra programmeringsspråk


Vem är du?

Konsultrollen på Sweco är fri, så vi tror att du för att trivas i denna roll, kan lägga upp, planera och styra dina dagar själv. Då du kommer arbeta med många kontaktytor, både internt och externt, så tror vi att du är engagerad, kommunikativ och kan samarbeta väl med andra. Du behöver även skriva och prata obehindrat på svenska och engelska.

Ansökan

Vi hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till alla sökande.

Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar eller vill höra mer om tjänsten?
Varmt välkommen att kontakta

Fredrik Larsen, Gruppchef

076-835 81 96
[email protected]

Vi ser fram emot din ansökan!Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 22 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com. Visa mindre

GIS-expert sökes till Falun

Ansök    Jun 8    Sweco AB (Publ)    GIS-utvecklare
Vill du arbeta innovativt med teknik i framkant med GIS och geodata? Nu söker vi vår nya kollega som vill jobba i ett fantastiskt team där ingen dag är den andra lik!  Därför ska du jobba hos oss Vi vill att du ska kunna påverka och styra dina dagar själv. Bra förutsättningar till en god balans mellan arbete och privatliv är viktigt för oss. Därför är vi en flexibel arbetsplats där vi arbetar under stor frihet. Vi värderar att ha riktigt kul på jobbet ... Visa mer
Vill du arbeta innovativt med teknik i framkant med GIS och geodata? Nu söker vi vår nya kollega som vill jobba i ett fantastiskt team där ingen dag är den andra lik! Därför ska du jobba hos oss

Vi vill att du ska kunna påverka och styra dina dagar själv. Bra förutsättningar till en god balans mellan arbete och privatliv är viktigt för oss. Därför är vi en flexibel arbetsplats där vi arbetar under stor frihet. Vi värderar att ha riktigt kul på jobbet och bra sammanhållning är en naturlig del av vårt arbete. Oavsett om du sitter hos oss fysiskt eller digitalt, så tror vi alltid att vi är bäst tillsammans. Vi tror också att varje medarbetare bidrar med unika kunskaper och synsätt och vi vill ta vara på just dina talanger och dina perspektiv att se saker på. Ytterligare en sak vi gärna lyfter är att det alltid går att lära mer hos oss och vi värderar ett ständig lärande och vi har bra interna utvecklingsmöjligheter.

Vi på Digital Services är nu på en spännande tillväxtresa där du på riktigt kan vara med i påverkan och utveckligen framåt! Vi digitaliserar och effektiviserar smarta och hållbara städer och samhällen med våra expertiskunskaper. Arbetet vi gör sker samhällsnära och har en konkret påverkan på vår vardag. Digital Services är en del utav Sweco som är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare!
Din framtida roll

Den här rollen är varierande och du kommer ha stor påverkan i arbetet och i dina uppdrag. Du bidrar med dina expertiskunskaper inom GIS och samtidigt samverkar du brett med både kunder och kollegor i organisationen.

Dina primära arbetsuppgifter är följande;


• Du utforskar insikter med geografisk information som data
• Du strukturar data, rådgör kring åtgärder, kvalitet och datainsamling
• Du bidrar till att kunder och kollegor inom andra expertiser arbetar med best practice inom geodata
• Du utformar kund- och projektanpassade lösningar inom tillgängliggörande, visualisering och användbarhet av geografisk information
• Du arbetar med verksamhetsutveckling inom GIS
• Etc

Denna tjänst utgår från vårt kontor i Falun. Vi har dock en flexibel arbetsmiljö och kan arbeta där det är bäst lämpligt för både dig och våra kunder.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har;


• Högskole- eller universitetsexamen inom geografisk information, lantmäteri, samhällsbyggnad eller motsvarande
• Arbetat minst 2 år inom en organisation med stort nyttjande av GIS
• Mycket god förståelse för uppbyggnad av datastrukturer, webbtjänster och kvalitet
• Djupa kunskaper inom ArcGIS-plattformen alternativt Open source-lösningar inom GISDet är meriterande om du har;


• Kunskap inom fastighetsinformation, både gällande data och juridiska kunskaper
• Kunskaper inom FME
• Utvecklingskunskaper inom Javascript och/eller Python samt andra programmeringsspråk


Vem är du?

Konsultrollen på Sweco är fri, så vi tror att du för att trivas i denna roll, kan lägga upp, planera och styra dina dagar själv. Då du kommer arbeta med många kontaktytor, både internt och externt, så tror vi att du är engagerad, kommunikativ och kan samarbeta väl med andra. Du behöver även skriva och prata obehindrat på svenska och engelska.

Ansökan

Vi hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till alla sökande.

Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar eller vill höra mer om tjänsten?
Varmt välkommen att kontakta

Fredrik Larsen, Gruppchef

076-835 81 96
[email protected]

Vi ser fram emot din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 22 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com. Visa mindre

Låstekniker

Låstekniker på Göthes Säkerhet innebär att du arbetar med service och nyinstallation av lås, beslagning, dörrstängare, dörrautomatiker, nödutrymning etc. Har du dessutom kunskaper inom porttelefoni, passersystem eller larm är detta ett stort plus. Gesäll- eller Mästarbrev eller annan vidareutbildning är meriterande men inte ett krav. Som Låstekniker på Göthes Säkerhets får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntninga... Visa mer
Låstekniker på Göthes Säkerhet innebär att du arbetar med service och nyinstallation av lås, beslagning, dörrstängare, dörrautomatiker, nödutrymning etc. Har du dessutom kunskaper inom porttelefoni, passersystem eller larm är detta ett stort plus.
Gesäll- eller Mästarbrev eller annan vidareutbildning är meriterande men inte ett krav.
Som Låstekniker på Göthes Säkerhets får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och intresse. Är du intresserad av att utvecklas och lära dig mer för att leverera hög kunskap och leveranser i världsklass då har du rätt förutsättningar att bli en lagspelare inom Göthes Säkerhet.
Göthes Säkerhet är i en spännande fas! Med nytänk, smarta lösningar och drivna medarbetare ligger Göthes i framkant, allt för att göra kunderna nöjda. På Göthes Säkerhet arbetar ett rutinerat gäng som alla är proffs på säkerhetslösningar. Vi värdesätter arbetsglädje likväl som hög kvalité. Uppdragen är många och växer, vi behöver bli fler, därav söker vi en ny Låstekniker till gänget.
Vem är du?
Vi söker dig som bidrar till den fina laganda och härliga stämningen som finns hos oss.
Vi söker dig som är:
· Ordningsam
· Ansvarskännande
· Positiv
· Lösningsorienterad
· Samarbetsvillig
· Strukturerad
· Noggrann
Vi söker dig som har några års erfarenhet och kompetens inom låsteknikeryrket.
Vi sätter stort värde på din personlighet.
Du som person gillar att ha många bollar i luften, ha ordning och reda, målinriktad samt har ett strukturerat arbetssätt. Du har kunden i fokus och brinner för service.
Du är intresserad av människor och att samarbeta med andra, tidigare erfarenhet av arbete som Låstekniker är meriterande.
Du har goda kunskaper om svagström och data. B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
En förutsättning är att du inte förekommer i belastningsregistret.
Vi ser gärna kvinnliga sökanden.
För att trivas och lyckas på Göthes Säkerhet behöver du
Vara en lagspelare. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Göthes Säkerhet till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
Alltid sträva mot att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
På Göthes Säkerhet är vi ärliga, lojala, och håller det vi lovar.
Om Göthes Säkerhet
Göthes Säkerhet AB har ambitionen att skapa högsta möjliga mervärde och nytta till alla våra kunder. Som återförsäljare och installatör av ledande fabrikat kan vi guida rätt från enskild produkt till helhetslösningar. Genom hög kvalité och i nära samarbete med kunder och leverantörer skapas effektiva, tillförlitliga och långsiktiga relationer. Vi är 23 medarbetare inom Göthes Säkerhet. Vi är specialiserade och experter som jobbar framför allt med Låssystem, Larmsystem, Passersystem, Tvättstugebokning, Postboxar, Porttelefon, CCTV, Dörrstängare, Dörrautomatik, Elektriska lås, Mekaniska lås, Digitala lås, Nyckeltillverkning, Beslagning, Säkerhetsanalys, Projektering, Installation, Driftsättning, Serviceavtal och Utbildning. Vi är i huvudsak verksamma i Dalarna och Gävleborg och har en positiv utveckling av verksamheten där vi växer årligen.
När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns många utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.
Intresserad
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 12:e juni. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev till [email protected] Märk ansökan: Låstekniker Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Falun

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Falun. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver fö... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Falun.
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm. Carglass® Sverige rankas av Trustpilot som nr 1 bland de fyra bästa företagen i kategorin bilreparation.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Arbete på annan ort eller verkstad kan förekomma.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig. B-körkort är ett krav i denna tjänst.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass® Visa mindre

Projektledare inom produktutveckling

Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning Produktutvecklingssektionen i Borlänge består av ett mångfacetterat team av mekanikdesigners, elektronikutvecklare och proj... Visa mer
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning


Produktutvecklingssektionen i Borlänge består av ett mångfacetterat team av mekanikdesigners, elektronikutvecklare och projektledare. Vi hjälper våra kunder att utveckla morgondagens produkter och söker just nu en Projektledare för att driva tekniska projekt.
Spännande utmaningar och möjligheter finns i rollen som konsult. Vi servar företag i regionen med produktutvecklingskompetens och projekten kan till exempel röra utvecklingen av produkter för elkraftindustrin, konsumentprodukter, mättekniska produkter eller mekaniska konstruktioner.
Du kommer att arbeta med intressanta teknikprojekt där du får helhetsansvar för planering, budget, resurssäkring i projektet, styrgruppspresentationer och projektleverans hos våra kunder. Du kommer att få möjlighet att arbeta med olika typer av projekt från konceptstudie, förstudie, industrialiseringsprojekt, investeringsprojekt till leverans av färdig produkt.


Kravspecifikation


Som person är du ambitiös, gillar att leda team mot gemensamma mål och är kommunikativ. Du gillar att anta nya utmaningar, har lätt för att knyta kontakter med nya människor och vet hur du ska agera för att få med dig teamet. Vidare är du affärsmässig, engagerad, strukturerad och har en god teknisk och affärsmässig förståelse.
Du har förmågan att skapa entusiasm, engagemang och framgång hos dina projektmedlemmar och du brinner för lagarbete.
För att lyckas i rollen tror vi att du har en teknisk bakgrund, till exempel inom elektronik eller mekanik, men nu har arbetat några år som projektledare. Har du erfarenhet av agila metoder/processer och/eller är certifierad inom projektledning så är det meriterande.
Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal som skrift och B-körkort är önskvärt eftersom resor till kunder runt om i regionen kan förekomma.


Ytterligare information


Kontaktuppgifter: Fredrik Kihlborg, Sektionschef Produktutveckling Borlänge, [email protected].
Sista ansökningsdag 12 juni. Men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så skicka in din ansökan så snart du kan.
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Hjälpmedelsreparatör till teknisk service, Borlänge/Falun

Ansök    Apr 28    REGION DALARNA    Reparationssnickare
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Teknisk service är en avdelning inom Dalarnas Hjälpmedelscenter, som främst arbetar med Förebyggande / avhjälpande underhåll, inställningar, installationer, besiktningar, samt rekonditionering av hjälpmedel. Vi möter såväl brukare som förskrivare av hjälpmedel m.fl. Vi verkar över hela länet. Servicen ... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Teknisk service är en avdelning inom Dalarnas Hjälpmedelscenter, som främst arbetar med Förebyggande / avhjälpande underhåll, inställningar, installationer, besiktningar, samt rekonditionering av hjälpmedel. Vi möter såväl brukare som förskrivare av hjälpmedel m.fl. Vi verkar över hela länet. Servicen utförs i huvudsak på vårdinrättningar, i brukarnas egna hem samt på våra verkstäder. Den del vi nu söker reparatör till är Teknisk Service som utför våra tjänster främst på vår centrala verkstad som för tillfället är flyttad från Borlänge till Falun i samband med ombyggnation.

Huvudsakliga uppgifter:
- Rekonditionering / inställning
- Hantering och statusbedömning av hjälpmedel i retur för återanvändning / kassation
- Förebyggande / avhjälpande underhåll

Tunga lyft förekommer.

KVALIFIKATIONER

Krav:
- Teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig
- God samarbetsförmåga och hög social kompetens är ett krav då vi arbetar med människan i centrum.
- Datorvana. Gärna erfarenhet av att arbeta registrera och dokumentera.
- Körkort för personbil. (manuell växellåda)
- Mycket goda kunskaper i det svenska språket och ha förmåga att uttrycka sig väl i både tal och skrift

Meriterande erfarenheter
- Erfarenhet av teknisk service inom något av områdena el / elektronik eller mekanik.
- Tekniskt arbete med hjälpmedel
- Vana / förmåga att arbeta i ett team med olika personligheter där alla har lika värde.
- Arbete med hjälpmedelsanvändare / patienter
- Diagnostikverktyg (Data)

Vår värdegrund Ö-R-A
- Öppenhet
- Respekt
- Ansvar


Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan!

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Vikarierande Glasmästare/Montör till Ryds Glas Falun

Ansök    Apr 27    Ryds Glas AB    Glas- och metallmontör
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 55 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 500 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och m... Visa mer
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 55 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 500 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande. Läs gärna mer på rydsglas.se

Om rollen

Ryds Glas söker ytterligare en skicklig glasmästare/montör till verksamhetsområdet Falun med omnejd. Tjänsten är ett vikariat och pågår fram till 31 september.

Vi är experter på glas och våra glasmästare är alltid uppdaterade när det gäller nya och kreativa lösningar till våra kunder. Bland våra kunder finns både företag och privatpersoner såväl som kommuner, försäkringsbolag och offentlig verksamhet.

Att arbeta som glasmästare hos oss på Ryds Glas innebär att du dagligen träffar våra kunder och hjälper dem med olika skräddarsydda lösningar inom glas. Vi erbjuder montage och underhålls- eller reparationsarbete av alla typer av planglas, så som fönster, fasader, tak, inredning, ljudisolering, energibesparing och säkerhetslösningar.

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär allt ifrån uppmätning och tillskärning av glas på verkstaden till montering och installering på plats hos kund. Vanliga arbeten är tex glasskador, glasräcken, uterum, balkonginglasningar, entréer eller glasinredning på kontor eller i hemmamiljö.

Är du den vi söker?

För att vara aktuell för tjänsten ser vi i första hand att du har erfarenhet av att ha arbetat med glas och aluminium, alternativt har arbetat inom bygg- eller hantverksyrke i angränsande bransch.

Relevant utbildningsbakgrund är vanligen bygg- eller hantverksprogrammet på gymnasiet. Utbildningar inom glasbranschen är meriterande, så som exempelvis MTK-utbildning.

Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen behöver du ha en hög servicekänsla, trivas att arbeta med varierande arbetsuppgifter och vara noggrann i ditt arbete. Som person är du även initiativtagande, ansvarstagande och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett spännande arbete på Sveriges ledande glasmästeri. För oss är det glasklart - med våra 75 år av kunskap, erfarenhet och yrkesskicklighet ska vi fortsätta att driva Ryds Glas och vår bransch framåt. Du får arbeta med modern glasmästeriteknik tillsammans med ett härligt gäng där arbetet präglas av arbetsglädje, erfarenhet och yrkesskicklighet.

Tillsammans skapar vi ljusa rum för stora tankar, tak för nya perspektiv och golv för nya framsteg.

Ansökan

Vill du också vara med och förändra utsikten inom glasbranschen? Är du vår nästa kollega? Välkommen att skicka in din ansökan snarast via ansökningsknappen nedan, då urvalet sker löpande. Sista ansökningsdag är den 27 maj.

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Sara Kyrönen på telefon 073-1441116. Varmt välkommen att söka!


Sökord: montör, montering, glasmästare, glastekniker, glasbranschen, glas, bygg, byggbranschen, hantverk, hantverksbranschen, glazier. Visa mindre

Glasmästare/Montör till Ryds Glas Falun

Ansök    Apr 27    Ryds Glas AB    Glas- och metallmontör
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 55 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 500 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och m... Visa mer
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 55 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 500 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande. Läs gärna mer på rydsglas.se

Om rollen

Ryds Glas söker ytterligare en skicklig glasmästare/montör till verksamhetsområdet Falun med omnejd.

Vi är experter på glas och våra glasmästare är alltid uppdaterade när det gäller nya och kreativa lösningar till våra kunder. Bland våra kunder finns både företag och privatpersoner såväl som kommuner, försäkringsbolag och offentlig verksamhet.

Att arbeta som glasmästare hos oss på Ryds Glas innebär att du dagligen träffar våra kunder och hjälper dem med olika skräddarsydda lösningar inom glas. Vi erbjuder montage och underhålls- eller reparationsarbete av alla typer av planglas, så som fönster, fasader, tak, inredning, ljudisolering, energibesparing och säkerhetslösningar.

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär allt ifrån uppmätning och tillskärning av glas på verkstaden till montering och installering på plats hos kund. Vanliga arbeten är tex glasskador, glasräcken, uterum, balkonginglasningar, entréer eller glasinredning på kontor eller i hemmamiljö.

Är du den vi söker?

För att vara aktuell för tjänsten ser vi i första hand att du har erfarenhet av att ha arbetat med glas och aluminium, alternativt har arbetat inom bygg- eller hantverksyrke i angränsande bransch.

Relevant utbildningsbakgrund är vanligen bygg- eller hantverksprogrammet på gymnasiet. Utbildningar inom glasbranschen är meriterande, så som exempelvis MTK-utbildning.

Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen behöver du ha en hög servicekänsla, trivas att arbeta med varierande arbetsuppgifter och vara noggrann i ditt arbete. Som person är du även initiativtagande, ansvarstagande och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett spännande arbete på Sveriges ledande glasmästeri. För oss är det glasklart - med våra 75 år av kunskap, erfarenhet och yrkesskicklighet ska vi fortsätta att driva Ryds Glas och vår bransch framåt. Du får arbeta med modern glasmästeriteknik tillsammans med ett härligt gäng där arbetet präglas av arbetsglädje, erfarenhet och yrkesskicklighet.

Tillsammans skapar vi ljusa rum för stora tankar, tak för nya perspektiv och golv för nya framsteg.

Ansökan

Vill du också vara med och förändra utsikten inom glasbranschen? Är du vår nästa kollega? Välkommen att skicka in din ansökan snarast via ansökningsknappen nedan, då urvalet sker löpande. Sista ansökningsdag är den 27 maj.

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Sara Kyrönen på telefon 073-1441116. Varmt välkommen att söka!


Sökord: montör, montering, glasmästare, glastekniker, glasbranschen, glas, bygg, byggbranschen, hantverk, hantverksbranschen, glazier. Visa mindre

Bagare/grill

Söker en bagare/Grill kock som kan laga mat från orientaliska rätter. Du ska vara självgående och kunna arbeta helger också. Att vara vara serviceinriktad är vår signum, så du måste också vara det. Är du rätt person för detta arbete, välkommen in med din ansökan då. Lön enligt överenskommelse Visa mer
Söker en bagare/Grill kock som kan laga mat från orientaliska rätter. Du ska vara självgående och kunna arbeta helger också. Att vara vara serviceinriktad är vår signum, så du måste också vara det. Är du rätt person för detta arbete, välkommen in med din ansökan då.
Lön enligt överenskommelse Visa mindre

Glas & Metallmontör

Vi söker personal! Ingarvets Glas är inne i ett expansivt skede och behöver nu utöka personalstyrkan med fler Glas & Metallmontörer. Vi jobbar mot privatpersoner, företag och kommunal verksamhet. Du kommer att ha ett fritt och varierande arbete med inslag av både traditionella glasmästeritjänster såsom glasreparationer och tillskärning av glas, samt montage av aluminiumpartier, dörrar och fönster. Provanställning tillämpas. Låter det intressant? Skicka ett... Visa mer
Vi söker personal!
Ingarvets Glas är inne i ett expansivt skede och behöver nu utöka personalstyrkan med fler Glas & Metallmontörer.
Vi jobbar mot privatpersoner, företag och kommunal verksamhet.
Du kommer att ha ett fritt och varierande arbete med inslag av både traditionella glasmästeritjänster såsom glasreparationer och tillskärning av glas, samt montage av aluminiumpartier, dörrar och fönster.
Provanställning tillämpas.
Låter det intressant? Skicka ett CV & personligt brev till [email protected] Visa mindre

Bagare/konditor

Ansök    Feb 25    Vijudeal AB    Bagare/Konditor
Vi söker en engagerade, driven och självgående konditor. Vi söker efter den rätta personen där tjänsten kan anpassas efter heltid/deltid/extra. Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet. Vi prioriterar kvalitet och att du arbetar emot att leverera till fullo. Renhållning, städning och temperaturkontroller ingår i ditt arbete. Tjänsten innefattar även en del i kassan med försäljning och kundkontakt.... Visa mer
Vi söker en engagerade, driven och självgående konditor. Vi söker efter den rätta personen där tjänsten kan anpassas efter heltid/deltid/extra. Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet. Vi prioriterar kvalitet och att du arbetar emot att leverera till fullo. Renhållning, städning och temperaturkontroller ingår i ditt arbete.
Tjänsten innefattar även en del i kassan med försäljning och kundkontakt.
Lön enligt kollektivavtal. Intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag 30/3-2022.
Vi tar endast emot ansökning via mail. Vi hör av oss snarast om du känns intressant för oss. Maila ditt cv och personligt brev till [email protected]
Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Tjänsten är belägen i Hofors.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker en snickare/golvläggare i Dalarna!

Snickare i Dalarna, ospecificerad ort Vi jobbar med all inclusive-koncept inom renovering i fyra steg: Hembesök, leverans, montering och återbesök. Vår kundgrupp vill eller kan av olika anledningar inte ta tag i renoveringen själva och då finns vi där och hjälper dem genom hela processen. Som snickare hos oss ansvarar du för steg tre. Då vi besöker kunderna i deras hem är vänlighet, respekt och flexibilitet viktigt, samt en stark känsla av ansvarstagande ... Visa mer
Snickare i Dalarna, ospecificerad ort
Vi jobbar med all inclusive-koncept inom renovering i fyra steg:
Hembesök, leverans, montering och återbesök. Vår kundgrupp vill eller kan av olika anledningar inte ta tag i renoveringen själva och då finns vi där och hjälper dem genom hela processen. Som snickare hos oss ansvarar du för steg tre.
Då vi besöker kunderna i deras hem är vänlighet, respekt och flexibilitet viktigt, samt en stark känsla av ansvarstagande för ditt arbete.
Vi söker en snickare för uppdrag på olika orter i Dalarna. Är du egen företagare idag och vill fortsätta vara det, med uppdrag från oss, går det bra, även anställning möjlig för rätt person. Arbetsområdet är Dalarna med omnejd så körkort och bil krävs.
Tjänsten gäller heltid, timlön/fast lön. Sista ansökningsdag är den 28 februari 2022 men urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Är du rätt person? Skicka oss ett mail och berätta om dig själv på: [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hjälpmedelstekniker till Dalarnas Hjälpmedelscenter Avd. Rörelse, Falun

Ansök    Feb 4    REGION DALARNA    Hjälpmedelstekniker
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Dalarnas Hjälpmedelscenter är den ledande utföraren i Dalarna av hjälpmedel, habiliterings-och rehabiliteringsstöd, anpassning, rådgivning, utbildning och tolktjänst. Du får ett betydelsefullt arbete i en engagerad och trygg organisation som följer människor genom hela livet. Vi har engagerade medarbet... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Dalarnas Hjälpmedelscenter är den ledande utföraren i Dalarna av hjälpmedel, habiliterings-och rehabiliteringsstöd, anpassning, rådgivning, utbildning och tolktjänst. Du får ett betydelsefullt arbete i en engagerad och trygg organisation som följer människor genom hela livet. Vi har engagerade medarbetare och ett aktivt friskvårdsnätverk. Vill du vara med? För mer information se www.regiondalarna.se/plus/hjalpmedel

Har du en teknisk utbildning och har ett lösningsorienterat arbetssätt?
Tycker du om att göra skillnad för andra människor?
Har du ett intresse av att arbeta med hjälpmedel?
I så fall är vi intresserade av dig!

Nu behöver vi förstärkning och söker en ny medarbetare till vår avdelning Rörelse. Den aktuella tjänsten är i team ADL (Aktiviteter i Dagliga Livet). Samverkan och stöttning i andra team blir aktuell, tekniker här arbetar även mot team HAB. Team ADL arbetar i huvudsak mot hjälpmedel som antidecubitusmadrasser, gånghjälpmedel hushåll, personlig vård, personlyftar/lyftselar, våg till personlyft, sängar, överflyttning och TENS. Team HAB arbetar i huvudsak mot rullstolar manuella/eldrivna, sängar, lyftar, gång- och barnhjälpmedel. Teknisk support sker mot alla ovanstående hjälpmedel.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att du står för den tekniska kompetensen vid utprovningar, anpassningar, specialanpassningar samt teknisk dokumentation och teknisk support. I arbetsuppgifterna ingår även rekonditionering, sortimentsarbete, kravställan vid inköp och upphandling samt utbildningsinsatser gentemot kunder och patienter. Omvärldsbevakning för att följa med i hjälpmedelsutvecklingen är ett måste i arbetet. Resor förekommer i tjänsten.

Tjänsten utgår från Falun de närmaste åren då ny lokal byggs i Borlänge, dit vi flyttar tillbaka när det är klart.

Vi tillämpar ett introduktionsprogram för att skapa trygghet i din roll hos oss.

KVALIFIKATIONER

Krav
- Teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller utbildning som bedöms likvärdig
- Minst 3 års yrkeserfarenhet inom teknikområdet
- Körkort B (manuell växel)
- Datorvana och erfarenhet av Officepaketet

Du har ett gott bemötande till dina kollegor och våra kunder. Du sätter kunden i centrum och har ett konsultativt arbetssätt. Är idérik och kan se på arbetsrelaterade frågor ur olika perspektiv och hitta nya angreppssätt. Du ser det som en utmaning att hitta rätt nycklar i kombinationen människa - teknik.
Du har ett stort intresse för it-lösningar/teknik och goda kunskaper inom mekanikområdet t.ex. olika typer av verktyg och maskiner som svets, svarv, fräs m.m.

Meriterande
- Utbildning: Hjälpmedelsteknik, ergonomi, materiallära
- Erfarenhet: Tidigare arbete inom Hjälpmedelsområdet, mekanik, verkstadsteknik, analys och uppföljning/utvärdering av tekniska lösningar, arbetssätt eller metoder. Erfarenhet av teknisk dokumentation, erfarenhet som Hjälpmedelstekniker/Reparatör.

Vana av att arbeta i team och är lösnings- och samarbetsfokuserad. Erfarenhet och intresse av att hålla/planera utbildningar, informera och förmedla kunskap samt förklara komplicerade ämnen och sammanhang på ett begripligt sätt så att andra förstår. Får andra att inspireras till att lära, reflektera och utvecklas.
Då vi arbetar för att utveckla och digitalisera våra arbetssätt ser vi det även som meriterande om du har vana / intresse av att arbeta med stöd av IT eller digitala hjälpmedel/system. Har vana att rapportera/ registrera i ett IT-baserat verksamhetssystem.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som vi ser kan komplettera teamet och att det finns ett hjärta för målgruppen. Varje dag träffar vi många kunniga, idérika och entusiastiska personer, att våga vara prestigelös i dessa möten ser vi som en styrka.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Arbetsprov kan komma att ske under intervjun.
Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Vi arbetar för en drogfri och hälsosam arbetsmiljö. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest vid alla nyanställningar. Vi har även krav på att du är fullt vaccinerad mot covid-19 och kommer att kontrollera ditt vaccinationsbevis innan anställning.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Butikssäljare Bageri/Konditori

Ansök    Jan 18    City Gross Sverige AB    Bagare/Konditor
Till vår City Gross i Falun söker vi en Butikssäljare till vårt Bageri/Konditori City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelss... Visa mer
Till vår City Gross i Falun söker vi en Butikssäljare till vårt Bageri/Konditori

City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Som Butikssäljare Bageri/Konditori kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor
- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning
- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö


Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.

Vi söker dig som:

- Har en bageriutbildning
- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri
- Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice


Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som Butikssäljare Bageri/Konditori ser vi att du har god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.

Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Startdatum: 2022-03-14 till 2023-08-31 Eventuellt chans till förlängning

Tjänstens omfattning: C:a 35 h/Vecka

Anställningsform: Vikariat

Sista ansökningsdag: 2022-02-11

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

GIS Specialist

Ansök    Nov 26    Stora Enso AB    GIS-utvecklare
Vi söker en?IT Service Specialist inom förvaltning av våra GIS system. Den föredragna platsen för denna tjänst är Falun, Sverige, men distansarbete kan vara en möjlighet om du är rätt person. Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.? Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träkonstruktioner och papper.?Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar... Visa mer
Vi söker en?IT Service Specialist inom förvaltning av våra GIS system. Den föredragna platsen för denna tjänst är Falun, Sverige, men distansarbete kan vara en möjlighet om du är rätt person.


Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.?

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träkonstruktioner och papper.?Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd imorgon.


Arbetsbeskrivning
Du ska ha djupare tekniska kunskaper kring GIS-system och hantering av digital kartdata. Vi söker dig som vill vara med och förvalta våra GIS-plattform samt hjälpa till med vidareutveckling av våra tillämpningar och flöden som nyttjar GIS och digitala kartor. Du ska kunna förstå verksamhetens behov och kunna omsätta dessa i tekniska lösningar.


Du kommer att jobba tätt tillsammans med förvaltningsledare för plattformen för planering och fortsatt utveckling samt återkommande underhåll av funktionsleveransen GIS. Det kommer även att förekomma uppdrag ifrån övriga förvaltningsområden som nyttjar GIS där du kommer får vara med i att skapa lösningar som beställs av verksamheterna inom Skog.


Då vi står inför en omdefinition av förmågeleveransen GIS på både teknisk och organisationsnivå så kommer du att få en stor möjlighet att vara med och påverka samt forma hur GIS utvecklas inom Stora Enso Skog Sverige.
Du kommer även att få vara med i ett internationellt perspektiv där Stora Enso globalt samverkar för ett gemensamt sätt att tillhandahålla geografisk information. Kommer där med att ges möjlighet att komma med innovativa lösningar för att forma hur vi kan lösa behoven nationellt och internationellt på bästa sätt. Vi ser därför gärna att du kommer med minst 4-5 års erfarenhet av GIS-lösningar som t.ex. ArcGIS, GeoServer samt geodatabaser.


Kvalifikationer
På Stora Enso Skog erbjuder vi stimulerande arbete i en öppen, prestigelös och kreativ miljö där möjligheterna till personlig utveckling är stora. Vi tror att du som har förmågan att starkt engagera dig och är positivt inställd till utmaningar passar väl in i vår organisation.


Du har flerårig erfarenhet av att ha jobbat med utveckling av GIS-lösningar, erfarenhet från liknande roll är meriterande.


Meriterande erfarenheter:
- lösningsarkitektur
- Erfarenhet av skogsindustrin
- Utveckling av mobila lösningar
- Strategiskt arbete inom GIS-området
- Analysering baserat på GIS-data
- Leverantörshantering


Du behärskar god svenska i tal och skrift och det är meriterande om du dessutom behärskar engelska. Då arbetet består av teamarbete krävs god samarbetsförmåga, samtidigt som du också arbetar självständigt och har förmåga att ta initiativ.


Som person är du självgående, nyfiken, kommunikativ och strukturerad.


Övrig information
Vänligen skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem senast?16 december 2021.?Frågor kan?ställas?till?Rekryteringsspecialist?Perwin?Altun, [email protected]. Vi?tar endast?emot ansökningar som?skickas via?vårt rekryteringssystem.

Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika?arbetsgrupper?med olika?bakgrund?hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar?vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund.?Stora Enso är en?arbetsgivare för lika möjligheter?som?följer?icke-diskriminerande metoder.

Baserat på geografiskt läge och nivå?för positionen kan den?normala rekryteringsprocessen?dessutom innebära?videointervju, lämplighetstester och övriga åtgärder inför anställning, såsom?bakgrundskontroller, referenser, hälsokontroll och drogtest,?som en?del av slutskedet i processen.

Divisionen Forest skapar mervärde genom hållbart skogsbruk, konkurrenskraftig virkesanskaffning och innovation, vilket utgör förutsättningen för Stora Ensos förnybara erbjudanden. Divisionen förvaltar Stora Ensos skogstillgångar i Sverige och den 41-procentiga andelen i?Tornator, vars skogstillgångar i första hand finns i Finland. Divisionen ansvarar även för virkesanskaffningen för Stora Ensos verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland samt för B2B-kunder. Stora Enso är en av världens största privata skogsägare.

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Företaget har cirka 23 000 medarbetare och försäljning i över 50 länder. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq?Helsinki?(STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm (STE A, STE R).

Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd imorgon.

Se?vår?film:?https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t Visa mindre

Hjälpmedelsreparatör, Teknisk service, Hjälpmedelscentralen

Ansök    Dec 13    REGION DALARNA    Hjälpmedelstekniker
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Teknisk service är en avdelning inom Dalarnas Hjälpmedelscenter, som främst arbetar med Förebyggande / avhjälpande underhåll, inställningar, installationer, besiktningar, samt rekonditionering av hjälpmedel. Vi möter såväl brukare som förskrivare av hjälpmedel m.fl. Vi verkar över hela länet. Servicen ... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Teknisk service är en avdelning inom Dalarnas Hjälpmedelscenter, som främst arbetar med Förebyggande / avhjälpande underhåll, inställningar, installationer, besiktningar, samt rekonditionering av hjälpmedel. Vi möter såväl brukare som förskrivare av hjälpmedel m.fl. Vi verkar över hela länet. Servicen utförs i huvudsak på vårdinrättningar, i brukarnas egna hem samt på våra verkstäder. Den del vi nu söker reparatör till är Teknisk Service som utför våra tjänster främst på vår centrala verkstad som för tillfället är flyttad från Borlänge till Falun i samband med ombyggnation.

Huvudsakliga uppgifter:
- Rekonditionering / inställning
- Hantering och statusbedömning av hjälpmedel i retur för återanvändning / kassation
- Förebyggande / avhjälpande underhåll

Tunga lyft förekommer.

KVALIFIKATIONER

Krav:
- Teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig
- God samarbetsförmåga och hög social kompetens är ett krav då vi arbetar med människan i centrum.
- Datorvana. Gärna erfarenhet av att arbeta registrera och dokumentera.
- Körkort för personbil. (manuell växellåda)
- Mycket goda kunskaper i det svenska språket och ha förmåga att uttrycka sig väl i både tal och skrift

Meriterande erfarenheter
- Erfarenhet av teknisk service inom något av områdena el / elektronik eller mekanik.
- Tekniskt arbete med hjälpmedel
- Vana / förmåga att arbeta i ett team med olika personligheter där alla har lika värde.
- Arbete med hjälpmedelsanvändare / patienter
- Diagnostikverktyg (Data)

Vår värdegrund Ö-R-A
- Öppenhet
- Respekt
- Ansvar

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan!

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Glasmästare till Ryds Glas i Falun

Ansök    Nov 30    Ryds Glas AB    Glastekniker/Glasmästare
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 480 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och m... Visa mer
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 480 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande. Läs gärna mer på rydsglas.se

Om rollen
Ryds Glas söker ytterligare en skicklig kollega till verksamhetsområdet Falun med omnejd.
Vi är experter på glas och våra glasmästare är alltid uppdaterade när det gäller nya och kreativa lösningar till våra kunder. Bland våra kunder finns både företag och privatpersoner såväl som kommuner och offentlig verksamhet.
Att arbeta som glasmästare hos oss på Ryds Glas innebär att du dagligen träffar våra kunder och hjälper dem med olika skräddarsydda lösningar inom glas. Vi erbjuder montage och underhålls- eller reparationsarbete av alla typer av planglas, så som fönster, fasader, tak, inredning, ljudisolering, energibesparing och säkerhetslösningar.
Arbetsuppgifterna är varierande och innebär allt ifrån uppmätning och tillskärning av glas på verkstaden till montering och installering på plats hos kund. Vanliga arbeten är tex glasskador, glasräcken, uterum, balkonginglasningar, entréer eller glasinredning på kontor eller i hemmamiljö.

Är du den vi söker?
För att vara aktuell för tjänsten ser vi i första hand att du har erfarenhet av att ha arbetat som glasmästare, alternativt har arbetat inom bygg- eller hantverksyrke i angränsande bransch.
Relevant utbildningsbakgrund är vanligen bygg- eller hantverksprogrammet på gymnasiet, yrkeshögskola inom glasmästeriteknik eller genom lärlingsanställning. Utbildningar inom glasbranschen är meriterande, så som exempelvis MTK-utbildning.
Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift.
För att lyckas i rollen behöver du ha en hög servicekänsla, trivas att arbeta med varierande arbetsuppgifter och vara noggrann i ditt arbete. Som person är du även initiativtagande, ansvarstagande och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett spännande arbete på Sveriges ledande glasmästeri. För oss är det glasklart – med våra 75 år av kunskap, erfarenhet och yrkesskicklighet ska vi fortsätta att driva Ryds Glas och vår bransch framåt. Du får arbeta med modern glasmästeriteknik tillsammans med ett härligt gäng där arbetet präglas av arbetsglädje, erfarenhet och yrkesskicklighet.
Tillsammans skapar vi ljusa rum för stora tankar, tak för nya perspektiv och golv för nya framsteg.

Ansökan
Vill du också vara med och förändra utsikten inom glasbranschen? Är du vår nästa kollega? Välkommen att skicka in din ansökan snarast via vår hemsida, då urvalet sker löpande. Sista ansökningsdag är den 30 december. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Emelina Bengtsdotter HR-generalist på telefon 042-32 94 48. Varmt välkommen att söka! Visa mindre

Glasmästare till Ryds Glas i Falun

Ansök    Okt 14    Ryds Glas AB    Glastekniker/Glasmästare
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 480 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och m... Visa mer
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 480 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande. Läs gärna mer på rydsglas.se

Om rollen
Ryds Glas söker ytterligare en skicklig kollega till verksamhetsområdet Falun med omnejd.
Vi är experter på glas och våra glasmästare är alltid uppdaterade när det gäller nya och kreativa lösningar till våra kunder. Bland våra kunder finns både företag och privatpersoner såväl som kommuner och offentlig verksamhet.
Att arbeta som glasmästare hos oss på Ryds Glas innebär att du dagligen träffar våra kunder och hjälper dem med olika skräddarsydda lösningar inom glas. Vi erbjuder montage och underhålls- eller reparationsarbete av alla typer av planglas, så som fönster, fasader, tak, inredning, ljudisolering, energibesparing och säkerhetslösningar.
Arbetsuppgifterna är varierande och innebär allt ifrån uppmätning och tillskärning av glas på verkstaden till montering och installering på plats hos kund. Vanliga arbeten är tex glasskador, glasräcken, uterum, balkonginglasningar, entréer eller glasinredning på kontor eller i hemmamiljö.

Är du den vi söker?
För att vara aktuell för tjänsten ser vi i första hand att du har erfarenhet av att ha arbetat som glasmästare, alternativt har arbetat inom bygg- eller hantverksyrke i angränsande bransch.
Relevant utbildningsbakgrund är vanligen bygg- eller hantverksprogrammet på gymnasiet, yrkeshögskola inom glasmästeriteknik eller genom lärlingsanställning. Utbildningar inom glasbranschen är meriterande, så som exempelvis MTK-utbildning.
Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift.
För att lyckas i rollen behöver du ha en hög servicekänsla, trivas att arbeta med varierande arbetsuppgifter och vara noggrann i ditt arbete. Som person är du även initiativtagande, ansvarstagande och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett spännande arbete på Sveriges ledande glasmästeri. För oss är det glasklart – med våra 75 år av kunskap, erfarenhet och yrkesskicklighet ska vi fortsätta att driva Ryds Glas och vår bransch framåt. Du får arbeta med modern glasmästeriteknik tillsammans med ett härligt gäng där arbetet präglas av arbetsglädje, erfarenhet och yrkesskicklighet.
Tillsammans skapar vi ljusa rum för stora tankar, tak för nya perspektiv och golv för nya framsteg.

Ansökan
Vill du också vara med och förändra utsikten inom glasbranschen? Är du vår nästa kollega? Välkommen att skicka in din ansökan snarast till [email protected] då urvalet sker löpande. Sista ansökningsdag är den 14 november. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Emelina Bengtsdotter HR-generalist på telefon 042-32 94 48. Varmt välkommen att söka! Visa mindre

Sales Engineer

Would you like to be a part of our team to strengthen the Global Support Team at Dellner Service? Dellner is an expansive and international company delivering sustainable, innovative and high quality products and services to train operators and train builders worldwide. Our products consist of couplers, gangways and crash management systems for the railway industry. Dellner Service is responsible for the life cycle maintenance of said systems and offers s... Visa mer
Would you like to be a part of our team to strengthen the Global Support Team at Dellner Service?

Dellner is an expansive and international company delivering sustainable, innovative and high quality products and services to train operators and train builders worldwide. Our products consist of couplers, gangways and crash management systems for the railway industry. Dellner Service is responsible for the life cycle maintenance of said systems and offers services such as major overhauls, upgrades, modernizations as well as spare parts and repairs. 

 

Your role

Your main responsibility as a Sales Engineer is to support our global sales teams with technical assistance and product expertise to create strong customer relationships and generate business. You are responsible to develop conceptual designs and overhaul proposals, following the customer´s specifications as well as our internal guidelines and procedures. A central focus in the role is your cooperation with our global sales teams and customers. Internally you will work in close cooperation with functions such as; global area sales managers, project management, engineering, RAMS/LCC, testing and customer service.

Some travelling is required in this position which is placed in Vika, Falun. You report to the Global Support Manager.

 

We assume

You have a BSc in engineering or equivalent.

2+ years of relevant experience within the area of the responsibility.

You are experienced in analyzing technical specifications and creating technical solutions/concepts.

You have experience with customer relations, presenting and selling your ideas.

Fluent in spoken and written English and Swedish.

CAD experiences is a bonus.

 

Success factors

Good technical understanding and analytical skills.

Ability to understand customer needs and strong communication skills.

Service and result oriented.

Well organized and structured in your work.

 

Application

Please register your application no later than September 5, 2021.

 

For more information

Please contact Global Support Manager, Magnus Andersson, [email protected] +46 70 305 024 90 or HR Manager, Mikael Schmidt, [email protected] +46 73 344 849 76.

 

Contact persons for unions

Unionen: Bhushan Nagendra +46 23 76 54 59

Sveriges Ingenjörer: Simon Lindgren +46 23 77 42 58

 
Dellner is one of the world’s leading suppliers of Train Connection Systems with 80 years of experience in the rail industry. The headquarter is based in Falun, Sweden. The company has 22 subsidiaries around the world and counts with more than 1200 employees globally. With steady and robust growth, Dellner provides its customers with solutions in couplers, gangways, front hatches, dampers, and crash energy management, as well as their complete service for the rail operators. Dellner has years of tested and proven experience in producing safe and reliable train connections, as well as in providing innovative, state-of-the-art, and cutting-edge products for its customers. In 2019, Dellner was acquired by the Swedish private equity company EQT. Visa mindre

Bagare/grill

Söker en bagare/Grill kock som kan laga mat från orientaliska rätter. Den ska vara icke rökare. Lön enligt överenskommelse Visa mer
Söker en bagare/Grill kock som kan laga mat från orientaliska rätter. Den ska vara icke rökare.
Lön enligt överenskommelse Visa mindre

GIS-samordnare

Länsstyrelsen i Dalarnas län är en statlig myndighet som finns nära människorna i vårt län. Vi är en viktig länk mellan länet och regeringen, riksdagen och andra myndigheter. Vår uppgift är att säkerställa att nationella mål och uppdrag genomförs regionalt och med hänsyn till förutsättningarna i just vårt län. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande. L... Visa mer
Länsstyrelsen i Dalarnas län är en statlig myndighet som finns nära människorna i vårt län. Vi är en viktig länk mellan länet och regeringen, riksdagen och andra myndigheter. Vår uppgift är att säkerställa att nationella mål och uppdrag genomförs regionalt och med hänsyn till förutsättningarna i just vårt län. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande.

Länsstyrelsen söker en GIS-samordnare som ska arbeta med geodatatjänster inom hela myndigheten. Du kommer ha en strategisk roll med fokus på långsiktig utveckling och förbättring av förvaltningen av geodata. Ansvaret för den dagliga tekniska driften sköts centralt av länsstyrelsernas gemensamma IT-enhet.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i nära samarbete med vår befintliga GIS-samordnare, men en stor del av arbetet kommer att utgöras av självständigt arbete. Arbetet riktar sig till hela myndigheten och merparten sker i nära samarbete med medarbetare vid andra enheter och avdelningar. Som GIS-samordnare hos Länsstyrelsen ingår du i ett nationellt GIS-samordnarnätverk med samtliga Länsstyrelser och deltar i arbetet med förvaltningen av nationell geodata i länsstyrelsernas gemensamma GIS-system.

En viktig del av Länsstyrelsens arbete är att ta fram, förmedla och analysera regionala planeringsunderlag. Detta är ett område som Länsstyrelsen vill utveckla och där GIS-samordnarna får en central roll.

Som GIS-samordnare kommer du att:
• Styra förvaltningen av geodata och tillhandhålla geodata till interna och externa aktörer
• Styra och förvalta webbgis
• Bidra med GIS-kompetens och GIS-analyser
• Visualisera och illustrera regionala dataunderlag och analyser
• Genomföra utbildningar och bistå med teknisk kompetens inom Länsstyrelsen.
• Stödja medarbetare i en ökad användning av nya kommunikativa verktyg

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp och du bidrar till gruppens samlade arbete.

KVALIFIKATIONER
Krav
• Du har högskoleutbildning inom GIS, företrädesvis GIS-ingenjör eller motsvarande, alternativt dokumenterad flerårig erfarenhet som bedöms som likvärdig.
• Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med ESRIs produktfamilj, ArcMap och ArcGIS Pro.

Meriterande
• Du har dokumenterade erfarenhet av arbete med ArcGIS Portal och Storymaps samt med Geodatakatalog, Planeringskatalog, SDE.
• Du har utvecklat och/eller förvaltat geodata samt arbetat med GIS-analyser.
• Du har god insikt i hur kommuner och Länsstyrelsen arbetar med planeringsprocessen och fysisk planering.
• Du har god kännedom om Länsstyrelsens nuvarande GIS-miljö och användning.

Personliga egenskaper
Du behöver ha ett gott omdöme, vara strukturerad och serviceinriktad.
Du ska ha god samarbetsförmåga och bidra till ett gott och öppet arbetsklimat i enlighet med vår värdegrund.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och referenser.


ÖVRIGT
Provanställning kan tillämpas.

Du måste vara svensk medborgare eftersom arbetsuppgifterna inom anställningen är placerade i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning kommer att göras enligt Säkerhetsskyddslagen (1996:627).

Länsstyrelsen arbetar för att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och för att ge alla lika möjligheter. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Pensionär snickare/hantverkare 65+, Falun Borlänge

GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

Snickeriarbete men också allmänt hantverksarbete.
GOveteran har uppdrag inom allt från att bygga staket och trädäck, bygga uterum, riva och resa mellanväggar, lägga trägolv, bygga kök mm
Uppdragen är många och arbetsuppgifterna är varierande. Ingen dag är den andra lik.

Arbetsuppgifter
Allmänna snickeriarbeten.
GOveteran har uppdrag inom allt från att bygga staket och trädäck, bygga uterum, riva och resa mellanväggar, lägga trägolv, bygga kök mm.

Kvalifikationer (rubrik)
Vi söker en utbildad snickare med minst fem års erfarenhet av snickerier, samt att man under dessa år har räknat på jobb ute hos kund.
Du ska kunna ta eget ansvar och i stor del jobba enskilt ute hos kund.

Arbetet är i hög grad självständigt och ställer krav på att du är självgående, ansvarsfull och noggrann. 
Du behöver vara duktig på att tala svenska obehindrat för att kunna sköta kontakten med kunden och förstå uppgiften/instruktionen och alla kundens önskemål.
Egen bil är ett måste.
Egna verktyg är ett plus.

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats
Box 1160

18123 Lidingö Visa mindre

Bagare/konditor

Ansök    Jun 7    Vijudeal AB    Bagare/Konditor
VI SÖKER PERSONAL Hanssons konditori och bageri öppnar inom inom kort i Falun. Vill du bli vår nya kollega? Vill du ha ett roligt och givande jobb med mycket skratt, högt tempo och med möjlighet till personlig utveckling inom yrket? Just nu söker vi dig som är driven, engagerad, brinner för att lära dig mer, glad, utåtriktad och trivs med att arbeta i grupp. Du är noggrann, strukturerad, älskar service och att göra det där lilla extra för kunden. Du gill... Visa mer
VI SÖKER PERSONAL
Hanssons konditori och bageri öppnar inom inom kort i Falun. Vill du bli vår nya kollega? Vill du ha ett roligt och givande jobb med mycket skratt, högt tempo och med möjlighet till personlig utveckling inom yrket?
Just nu söker vi dig som är driven, engagerad, brinner för att lära dig mer, glad, utåtriktad och trivs med att arbeta i grupp. Du är noggrann, strukturerad, älskar service och att göra det där lilla extra för kunden. Du gillar att jobba i högt tempo och du är påhittig och flexibel.


Låter detta som dig eller kanske någon du känner?
Tveka inte att höra av dig till oss för att få veta mer eller skicka in din ansökan!
Skicka in din ansökan så snart du kan.
Skicka CV och personligt brev till:
[email protected]
0290-27300 Visa mindre

Hjälpmedelsreparatör Dalarnas Hjälpmedelscenter Borlänge/Falun

Ansök    Sep 24    REGION DALARNA    Hjälpmedelstekniker
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Teknisk Service är en avdelning inom Dalarnas Hjälpmedelscenter som främst arbetar med förebyggande/avhjälpande underhåll, inställningar, installationer och besiktningar samt rekonditionering av hjälpmedel. Vi möter såväl brukare som förskrivare av hjälpmedel mfl. och arbetar över hela länet. Servicen... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Teknisk Service är en avdelning inom Dalarnas Hjälpmedelscenter som främst arbetar med förebyggande/avhjälpande underhåll, inställningar, installationer och besiktningar samt rekonditionering av hjälpmedel. Vi möter såväl brukare som förskrivare av hjälpmedel mfl. och arbetar över hela länet. Servicen utförs på vårdinrättningar, i brukarnas egna hem samt på våra verkstäder i huvudsak.
Den del av Teknisk Service som vi nu söker ytterligare reparatörer till utför våra tjänster främst på vår centrala verkstad i Borlänge/Falun men det kan även bli aktuellt med att stötta våra tekniker ute på fältet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Rekonditionering
- Inställning och anpassning
- Leverans och montage
- Förebyggande/avhjälpande underhåll
- Hantering av returnerade hjälpmedel

Tunga lyft förekommer

KVALIFIKATIONER

Krav:
- Teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig
- Erfarenhet av teknisk service inom något av områdena el/elektronik eller mekanik.
- God samarbetsförmåga och hög social kompetens är ett krav då vi arbetar med människan i centrum.
- Datorvana.
- Körkort för personbil. (manuell växellåda)
- Mycket goda kunskaper i det svenska språket och ha förmåga att uttrycka sig väl i både tal och skrift

Meriterande erfarenheter:
- Tekniskt arbete på hjälpmedel
- Arbete med hjälpmedelsanvändare/patienter


Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan!

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Investeringsrådgivare

Ansök    Nov 2    REGION DALARNA    Samhällsvägledare
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Rekryteringen avser vakant tjänst i det pågående projektet "Hållbart investeringsfrämjande genom strategisk samverkan" (HISS) och innefattar verksamheten Invest in Dalarna Agency. Projektet pågår t.o.m. 2021-12-31. I tjänsten ingår följande delar: -utveckla och förpacka erbjudanden utifrån regionens st... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Rekryteringen avser vakant tjänst i det pågående projektet "Hållbart investeringsfrämjande genom strategisk samverkan" (HISS) och innefattar verksamheten Invest in Dalarna Agency. Projektet pågår t.o.m. 2021-12-31.
I tjänsten ingår följande delar:
-utveckla och förpacka erbjudanden utifrån regionens styrkeområden mot den globala marknaden och bygga långsiktiga relationer. I detta arbete ingår att bidra till och dra nytta av samarbetet med Business Sweden på det nationella och internationella planet.
-bistå och motivera kommuner och övriga regionala näringslivsfrämjare, företag, kluster, akademin, etc för ett långsiktigt samarbete, för att främja regionen i stort och specifikt inom området.
-hjälpa och guida potentiella investerare inom området, i beslutsprocessen inför att investera i regionen och främja expansionsinvesteringar i befintliga företag.

Placeringsort Falun. Resor förekommer i tjänsten. Lön enligt överenskommelse. Beräknad anställningsdag 1/1 2021 eller enligt överenskommelse.

KVALIFIKATIONER

Krav
-Relevant akademisk utbildning (exempelvis inom samhällsvetenskap, beteendevetenskap, o/e ekonomiutbildning) eller motsvarande utbildning som vi bedömer likvärdig.
-Gedigen arbetslivserfarenhet, företrädesvis från ledande positioner inom rådgivning, affärsutveckling eller försäljning.
-Erfarenhet från internationella affärsrelationer.
-Mycket goda språkkunskaper i engelska och svenska. Ytterligare språk är meriterande.
-Goda kunskaper i digitala plattformar och sociala medier.

Meriterande
-Erfarenhet av rådgivning kring utländska företagsetableringar i Sverige och rådgivning förknippat med detta.
-Etablerat kontaktnät i regionen samt nationellt inom sakområdet.
-Erfarenheter från processledning och projektledning.

Personliga egenskaper
-God samarbetsförmåga och teamrelaterade, pedagogiska och diplomatiska färdigheter.
-God förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ, resultatorienterad och van att driva processer till avslut.
-God kommunikationsförmåga, både när det gäller presentationsförmåga som interaktion med övriga teamet, samarbetspartners och kunder.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

GIS Data Analyst

Ansök    Feb 18    Stora Enso AB    GIS-utvecklare
We are looking for a GIS Data Analyst to our Forest Division at Stora Enso to operate as a Geographical Information System data analyst of the Forest Data Service analytics team. The preferred location for this position is Falun, Sweden, however we can discuss locating in Forest Division's premises in Finland, Sweden, Russia or in the Baltic region. You will report to Kari Aula, Forest Data Analytics Manager. Stora Enso is a leading global provider of ren... Visa mer
We are looking for a GIS Data Analyst to our Forest Division at Stora Enso to operate as a Geographical Information System data analyst of the Forest Data Service analytics team. The preferred location for this position is Falun, Sweden, however we can discuss locating in Forest Division's premises in Finland, Sweden, Russia or in the Baltic region. You will report to Kari Aula, Forest Data Analytics Manager.
Stora Enso is a leading global provider of renewable solutions in packaging, biomaterials, wooden constructions and paper. Come grow a renewable world. And you will grow too.
As a GIS Data Analyst, you will analyse Stora Enso's forest assets, support division's innovation projects (such as precision forestry), and develop wood supply operations' analytics. Your initial focus will be on the needs of our Swedish organisation, but one important part of the job is the expansion of the analytics services from local to cross contry divisional services; whole analytics team is together in this transition to help each other. As GIS Data Analyst, you will be in close contact with the business to find the most value adding analytics projects and continue to develop the analytics products as you build more understanding of the data and business. There is always need for more analytics and being able to define business value of analytics in co-operation with internal stakeholders is important for the prioritization of your tasks.
What we offer
With our values, “Lead and Do what’s right”, we endeavor to set an example in all aspects of our business as well as sustainability. We dare to take the initiative and constantly ask ourselves what more can we do, what can we do better. This is an excellent opportunity for you to be a part of the journey Stora Enso is on – transforming from a traditional forest industry company, into a renewable materials growth company – an industry with great potential driven by global megatrends. As a GIS Data Analyst, you can develop the ways of working and organizational culture, as well as analytics in new areas such as forest digital twin. In addition, you will have a great opportunity to be part of an international team and develop your own skills.
Are you the one?
Your proficiency is based on experience of GIS data analytics (at least 3 years), including proficiency in common GIS analytics tools (eg ESRI, FME), preferably in a multinational environment. To succeed in this role, you have some knowledge/experience of different data platforms as well. You have basic understanding of data modelling, as well as some common BI tools (eg. PowerBI, QlikView/Qlik Sense). Forest business understanding and an understanding of business specific data is seen as a definite asset. You know how to translate analytics lingo to be understandable to business.
You have an organized way of working and a systematical and precise working style. You are a good communicator, and you communicate fluently in English. You have a consulting mindset and can relate to the needs of the internal customers. We hope that you like to take initiative and actively promote ideas to develop analytics further.
If you have expertise in Analytics, but you lack GIS specific experience, please take a look at our open Data Analyst position as well.
Additional Information
We work with the recruitment process on an ongoing basis, so apply as soon as possible, but no later than March 19:th, 2021. Please submit your application via our recruitment system.
Hiring manager Kari Aula, [email protected], is happy to answer your questions about the position. You can also give him a call during 1st of March 14:00-15:00 EET or 11th of March 10:00-11:00 EET (+358 40 153 66 88).
Other questions can be directed to Recruitment Specialist Katarina Rydell, [email protected].
The new Forest division, which started operations in the beginning of 2020, includes Stora Enso's Swedish forest assets and the 41% share of Tornator with the majority of its forest assets located in Finland. The division also includes wood supply operations in Finland, Sweden, Russia and the Baltic countries. The division's key focus areas are sustainable forest management, competitive wood supply to Stora Enso's mills and innovation. As a major player in the bioeconomy, access to wood is critical for Stora Enso. Today, Stora Enso is one of the biggest private forest owners in the world.
See our film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t=6s Visa mindre

Hjälpmedelstekniker/Medicintekniker Dalarnas Hjälpmedelscenter

Ansök    Okt 22    Region Dalarna    Hjälpmedelstekniker
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Hos Dalarnas Hjälpmedelscenter avdelning Personliga Medicinska Behandlingshjälpmedel (PMB) kan du göra skillnad för personer som använder hjälpmedel för behandling. Vår avdelning jobbar som team och stödjer förskrivare i hela länet för att hitta bästa möjliga lösning för personer i behov av hjälpmedel ... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Hos Dalarnas Hjälpmedelscenter avdelning Personliga Medicinska Behandlingshjälpmedel (PMB) kan du göra skillnad för personer som använder hjälpmedel för behandling. Vår avdelning jobbar som team och stödjer förskrivare i hela länet för att hitta bästa möjliga lösning för personer i behov av hjälpmedel och tjänster för andning, cirkulation, infusion, nutrition och dialys. Hjälpmedlen används av enskild person i hemmiljö samt inom vård och omsorg.

Teamet provar ut och anpassar hjälpmedel. Våra största samarbetspartners är i dag Sömnlaboratoriet i Avesta, Lungkliniken samt Barnkliniken vid Falu lasarett. Viktiga delar av arbetet är installation av syrgasutrustning, rekonditionering av hjälpmedel inom området, service av hjälpmedel på verkstad och i hemmet, upphandlingsarbete med teknisk utvärdering samt kontakter med en mängd olika leverantörer. Andra uppgifter är telefonsupport och orderhandläggning främst mot användare av APAP (luftpump vid sömnapné). Vi utbildar också kunder, vårdtagare och personal inom området.

Vi som jobbar inom PMB är fyra medicintekniker med olika bakgrund, en hjälpmedelskonsulent samt avdelningschef. En av våra kollegor kommer nu att gå vidare till annan tjänst varvid vi söker en ny medarbetare.

Placeringsort är Borlänge men resor inom länet blir aktuellt därför är B-körkort ett krav. Arbete på andra områden inom Hjälpmedelscentralen kan komma i fråga för att täcka upp vid tillfälligt hög belastning eller sjukfrånvaro.
Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande jobb i en rolig bransch. Varmt välkommen till Region Dalarna och Dalarnas Hjälpmedelscenter!

KVALIFIKATIONER

Krav
Teknisk/Medicinteknisk utbildning på gymnasienivå
Teoretiska och praktiska kunskaper inom elektronik och mekanik
Samarbetsförmåga och servicekänsla
Förmåga att prioritera och hantera många uppgifter samtidigt
Lätt för att uttrycka sig i tal och skrift
Kunskaper i engelska för att läsa och förstå tekniska manualer
Vana att arbeta i olika datasystem
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet av arbete med Medicintekniska produkter/hjälpmedel inom området
Teknisk utbildning i kombination med erfarenhet av arbete inom Hälso- och sjukvård från barn till vuxen.

Vi söker dig som har ett gediget tekniskt intresse och kunnande. Har du dessutom utbildning/arbetserfarenhet inom hälso- och sjukvård kan du vara den vi önskar anställa. Av största vikt är dock personlig lämplighet.
Vi hoppas att du som söker är lyhörd för patienters och kunders behov, är pedagogiskt och praktiskt lagd. Vi värdesätter att du vågar vara prestigelös i kontakten med alla kunniga, idérika och entusiastiska personer du möter.


Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Orientaliska bakelser

Ansök    Jul 12    Cafe Vi 3    Bagare/Konditor
Nu har vi en tjänst ledig hos oss på Café Vi 3.Vi söker dig som är konditor och har erfarenhet inom orientaliska bakelser. Du älskar ditt yrke. Du ska värdesätta kvalité och gilla att jobba med bra råvaror och från grunden.Vi är ett konditori i Falun och vi jobbar bara med kvalité och gör det mesta från grunden. Vi gör allt från tårtor, söta tårtor och smörgåstårtor, bakelser och kakor men även har lunchrätter som lasagne, tacos, falafel, matpajer, sallads... Visa mer
Nu har vi en tjänst ledig hos oss på Café Vi 3.Vi söker dig som är konditor och har erfarenhet inom orientaliska bakelser. Du älskar ditt yrke. Du ska värdesätta kvalité och gilla att jobba med bra råvaror och från grunden.Vi är ett konditori i Falun och vi jobbar bara med kvalité och gör det mesta från grunden. Vi gör allt från tårtor, söta tårtor och smörgåstårtor, bakelser och kakor men även har lunchrätter som lasagne, tacos, falafel, matpajer, salladsbuffe samt smörgåsar av all slag. Vi söker dig som är intresserad och brinner för yrket och har några års erfarenhet. Du ska kunna jobba både i grupp och själv. Du ska inte vara rädd för att ta i där det behövs. Tjänsten är på 38-40 timmar/vecka (95-100%). Visa mindre

Sales Engineer, Dellner Service

Would you like to be a part of our team to strengthen the Global Support Team at Dellner Service? Dellner Couplers in Vika, south of Falun, is an expansive and international company that delivers sustainable, innovative and high-quality products and services to train operators and train builders worldwide. Our products consist of couplers, gangways and crash management systems for the railway industry. Dellner Service is responsible for the life cycle ma... Visa mer
Would you like to be a part of our team to strengthen the Global Support Team at Dellner Service?

Dellner Couplers in Vika, south of Falun, is an expansive and international company that delivers sustainable, innovative and high-quality products and services to train operators and train builders worldwide. Our products consist of couplers, gangways and crash management systems for the railway industry.

Dellner Service is responsible for the life cycle maintenance of train connection systems and offers services such as major overhauls, upgrades, modernizations as well as spare parts and repairs.

Your role

Your main responsibility as a Sales Engineer is to support our global sales teams with technical assistance and product expertise to create strong customer relationships. You are responsible to deliver the most efficient and economical conceptual designs and overhaul proposals, following the customer´s specification as well as our internal guidelines and processes. A central focus in your cooperation with our customers is to present our solutions and get approval from the train engineers. Internally you will work in close cooperation with functions such as; global area sales managers, project management, engineering, RAMS/LCC, testing and customer service.

Some travelling is required in this position.

The position is placed in Vika, Falun and you report to Global Support manager.

We assume


• You have a BSc in engineering or equivalent.
• 2+ years of relevant experience within the area of the responsibility.
• You are experienced in analysing technical specifications and creating technical solutions/concepts.
• You have experience with customer relations, presenting and selling your ideas.
• Fluent in spoken and written English and Swedish.

Preferably you have CAD experience.

Success factors


• Good technical understanding and analytical skills.
• Ability to understand customer needs and strong communication skills.
• Service and result oriented.
• Well organised and structured in your work.


At Dellner, we work with Lean, and running sustainable continuous development is part of every employee's mission. To create the right climate, we work with our values ??Respect, Action, Joy and Team.

For more information

Please contact Global Support Manager, Magnus Andersson [email protected] +46(0)70 350 24 90 or HR/Communication Manager, Anna-Karin Eriksson [email protected] +46(0)70 214 56 29.

Application & process
Please send your application as soon as possible, interviews are held ongoing. We need your application no later than December 15, 2019.

Contact persons, unions
Unionen: Nagabhushan Nagendra +46 23 76 54 59

 


Dellner is considered as one of the leading supplier of Train Connection Systems with 20 offices and workshops across the globe, with the head office in Falun, Sweden. The company provides couplers, gangways, hatches, dampers and Crash Management Systems as well as global aftermarket services for the train manufacturers and operators.
Dellner has over 77 years of experience in producing safe and reliable train connections, providing its customers the cutting-edge products. In 2017 the turnover (180 MEUR) increased by 25% compared to the previous year which showed a fast growth and vast opportunities ahead of Dellner. Moreover, the company is proud of 900 employees located all over the world who contribute to the customer’s satisfaction as well as success and development of Dellner. Visa mindre

Hjälpmedelstekniker Mora

Ansök    Jun 4    Region Dalarna    Hjälpmedelstekniker
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Teknisk Service är en avdelning inom Hjälpmedelscentralen som främst arbetar med förebyggande/avhjälpande underhåll, inställningar, installationer och besiktningar samt rekonditionering av hjälpmedel exempelvis rullstolar, lyftar, vårdsängar och rullatorer mm. Uppgifterna kräver flexibilitet och förmå... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Teknisk Service är en avdelning inom Hjälpmedelscentralen som främst arbetar med förebyggande/avhjälpande underhåll, inställningar, installationer och besiktningar samt rekonditionering av hjälpmedel exempelvis rullstolar, lyftar, vårdsängar och rullatorer mm.

Uppgifterna kräver flexibilitet och förmåga till självständigt planerande. Vi arbetar över hela länet. Servicen utförs på vårdinrättningar, i brukarnas egna hem samt på våra verkstäder i huvudsak.
Den del av Teknisk Service som vi nu söker ytterligare tekniker till utför våra tjänster främst på fältet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Återkommande kontroll (besiktning) av hjälpmedel
- Förebyggande/avhjälpande underhåll
- Montering och demontering
- Leverans och montage
- Inställning och anpassning

Tunga lyft förekommer.

KVALIFIKATIONER

Krav:
Den som söker ska ha mycket god samarbetsförmåga, ha förmåga att arbeta konsultativt. Det innebär stor förmåga till ett gott bemötande, lyhördhet och att kunna ge kvalificerad teknisk konsultation utifrån kundens behov. Arbetet innebär även mycket dokumentation i administrativa elektroniska system varför noggrannhet och datorvana är ett krav.

- Teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig
- Yrkeserfarenhet av teknisk service inom något av områdena el/elektronik eller mekanik.
- God samarbetsförmåga och hög social kompetens är ett krav då vi arbetar med människan i centrum.
- Datorvana.
- Körkort för personbil. (manuell växellåda)
- Mycket goda kunskaper i det svenska språket och ha förmåga att uttrycka väl i både tal och skrift

Meriterande erfarenheter:
- Utfört tekniskt arbete på hjälpmedel
- Arbete med hjälpmedelsanvändare/patienter
- Ansvar för eget distrikt
- Besiktning eller systematisk teknisk kontroll

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan!

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Sveriges största glasmästeri söker nya kollegor!

Ansök    Maj 21    Ryds Glas AB    Glastekniker/Glasmästare
Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material. De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 600 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 410 anställda och behöver nu... Visa mer
Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material. De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 600 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 410 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta sin tillväxtresa. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökanden. Företagets övergripande mål är att skapa en trivsam och säker arbetsplats som attraherar, välkomnar, behåller och utvecklar alla duktiga människor.Med hjälp av snabba beslutsprocesser, högt i tak och ett vasst erbjudande har vi vuxit till Sveriges ledande glasmästerikedja. Nu behöver vi bli fler. Är du en av de vi söker?Kravprofil och arbetsuppgifterRyds Glas söker just nu en erfaren glasmästare till Falun, Borlängeområdet. Vi värdesätter kollegor med hög servicekänsla, bra initiativ-förmåga, noggrannhet och med en positiv inställning.Vi kan erbjuda ett fritt arbete med mycket kundkontakt i ett gäng med mycket erfarenhet. Dina arbetsuppgifter omfattar glasarbeten som reparation av fönster och glasskador, tillskärning av glas på verkstaden, montering av glasräcken, fasader och uterum.Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift. Du är social, trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter och är noggrann i ditt arbete. Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad och samarbetsvillig.Intresserad? Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Malin Johansson på telefon 042-32 94 42 / 073-311 98 02 eller [email protected]. Visa mindre