Lediga jobb HR-Utveckling Dalarna AB i Falun

Se alla lediga jobb från HR-Utveckling Dalarna AB i Falun. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Falun som finns inom det yrket.

Avdelningschef till Räddningstjänstavdelningen

Vår uppgift är att minimera olyckor, reducera skador och rädda liv. Vi arbetar för att skydda både människor och egendom i våra kommuner enligt lag om skydd mot olyckor (LSO). Vårt mål är att engagera och involvera alla medborgare, vilket inkluderar dig och mig. Just nu söker vi en driven och engagerad individ som är redo att axla rollen som Avdelningschef för räddningstjänstavdelningen. Är det dig vi letar efter?   Om tjänsten Som chef för räddningstjänst... Visa mer
Vår uppgift är att minimera olyckor, reducera skador och rädda liv. Vi arbetar för att skydda både människor och egendom i våra kommuner enligt lag om skydd mot olyckor (LSO). Vårt mål är att engagera och involvera alla medborgare, vilket inkluderar dig och mig. Just nu söker vi en driven och engagerad individ som är redo att axla rollen som Avdelningschef för räddningstjänstavdelningen. Är det dig vi letar efter?
 
Om tjänsten
Som chef för räddningstjänstavdelningen har du det övergripande ansvaret för avdelningen som innefattar heltids- och deltidverksamheten samt insatsledning. Du kommer att vara med och utveckla och effektivisera verksamheten genom gemensamma mål och strategier. Avdelningen är uppdelad på tre områden, där det finns tre områdeschefer som ansvarar för respektive område samt en insatsledarchef. Tillsammans med olika intressenter arbetar du för att förebygga olyckor och hantera dem på bästa sätt för medborgare, miljön och vår personal, både i fredstid och i kris. Du ingår i ledningsgrupp.
 
Dina ansvarsområden inkluderar:
• Ansvar för personal, verksamhet och budget.
• Verksamhetsplanering och uppföljning av mål.
• Stödja och utveckla underställda chefer och personal.
• Utveckla räddningstjänstens beredskap och säkerställa hög kompetens för insatser
• Skapa goda relationer och arbetsmiljö för alla involverade.
• Representera räddningstjänsten och samarbeta med ägare, MSB, Länsstyrelse och andra intressenter.

Kvalifikationer
För att bli lyckosam i rollen har du minst 5 års erfarenhet av personalansvar i operativ verksamhet. Du är van vid förändringsledning och har förmågan att hantera både gamla och nya utmaningar. Du har genomfört MSB:s påbyggnadsutbildning för Brandingenjörer (RUB), ledningskurs Insatsledare, Räddningsledning B eller motsvarande utbildning med godkänt resultat samt besitter erfarenhet från "blåljusbranschen" eller försvarsmakten. Vi värdesätter om du tidigare har arbetat med konfliktlösning, grupputveckling och projektledning samt om du har erfarenhet inom kris- och beredskapsorganisationer.
 
Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper för att utföra digitala arbetsuppgifter effektivt, inklusive budgethantering, projektplanering och uppföljning med mera. Ett krav är svenska i tal och skrift, samt förmåga att hantera engelska.
 
Din profil
Det händer mycket inom Räddningstjänsten Dala Mitt just nu. Vi söker dig som har modet att fatta beslut och har ett strategiskt tänk för att se helheten. Vi önskar att du har erfarenhet av att leda i förändring och trivs i en dynamisk miljö. Det är viktigt att du har en stark vilja att bidra till samhället. Dina främsta egenskaper inkluderar förmågan att kommunicera tydligt och inspirerande, vilket hjälper andra att växa. Du är en naturlig ledare, lagspelare och trivs med att samarbeta med människor.
 
Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vara med och forma Sveriges bästa räddningstjänst, är du varmt välkommen att söka tjänsten!
 
Facklig företrädare:
Kommunal, Erik Dahlbom: 023-48 88 00Räddningstjänsten Dala Mitt är ett kommunalförbund som bildades 1998. Vi ansvarar för räddningstjänsten i fem kommuner: Falun, Borlänge, Ludvika, Säter och Gagnefs kommuner. Vi styrs av en politisk direktion med representanter från alla fem medlemskommunerna. Läs mer under rubriken Förbundsdirektionen. Vårt uppdrag är att skydda och rädda människor, egendom och miljö i vårt närområde. Vi ska även bidra till att färre bränder inträffar och minska konsekvenserna av de bränder som faktiskt ändå händer. För att erbjuda trygghet i förbundets kommuner har vi 72 st. medarbetare i beredskap dygnet runt, varje dag året om.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Vi söker löneadministratör till Dala Mitt

Har du ett stort intresse för administrativa uppgifter inom löneområdet och trivs i en stödjande roll? Då har vi jobbet för dig! Dala Mitt söker just nu dig som har jobbat några år som löneadministratör och som är redo för nya utmaningar hos oss.  Om tjänsten Som löneadministratör på vår avdelning Verksamhetsstöd kommer du att spela en central roll i att säkerställa att rätt lön betalas ut i rätt tid enligt kollektivavtal. Du kommer att arbeta nära HR oc... Visa mer
Har du ett stort intresse för administrativa uppgifter inom löneområdet och trivs i en stödjande roll? Då har vi jobbet för dig! Dala Mitt söker just nu dig som har jobbat några år som löneadministratör och som är redo för nya utmaningar hos oss. 

Om tjänsten

Som löneadministratör på vår avdelning Verksamhetsstöd kommer du att spela en central roll i att säkerställa att rätt lön betalas ut i rätt tid enligt kollektivavtal. Du kommer att arbeta nära HR och ekonomi för att garantera en smidig process. Dina ansvarsområden innefattar löneadministration, pensionsadministration, rapportering till externa parter samt uppföljning och utveckling av rutiner och instruktioner. Vi har omkring 400 anställda och i rollen agerar du rådgivande mot medarbetare gällande anställningar, löner och pensioner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:• Genomförande av hela lönehanteringsprocessen från anställning till avslut

• Tolkning av kollektivavtal

• Semesterberäkningar

• Stöttning i lönerevisioner

• Stöttning i lönekartläggningar

• Utfärdande av arbetsgivardeklaration

• Avstämningar och interna kontroller


Din profil

Som person är du strukturerad, noggrann och har en god samarbetsförmåga. Det är av vikt att du är lyhörd och inger förtroende hos medarbetare vid frågor och funderingar. För att bli lyckosam i rollen ser vi gärna att du har gymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande. Du har erfarenhet av att självständigt driva arbete med löner och har en förståelse i att tolka kollektivavtal och lagar. Meriterande för rollen är om du har erfarenhet av bokföring.

 

Vi erbjuder dig

En spännande och attraktiv tjänst med roliga och varierande arbetsuppgifter. För oss är det viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med oss på dagarna. Vi erbjuder schyssta förmåner och ett gäng härliga kollegor!

 

Välkommen med din ansökan!


Vårt uppdrag är att skydda och rädda människor, egendom och miljö i våra medlemskommuner. Vi ska även minska sannolikheten för att bränder inträffar samt minska konsekvenserna av de bränder som inträffar. För att erbjuda trygghet i förbundets kommuner har vi 72 medarbetare i beredskap dygnet runt, varje dag året om.

Räddningstjänsten Dala Mitt är ett kommunalförbund som bildades 1998. Vi ansvarar för räddningstjänsten i fem kommuner: Falun, Borlänge, Ludvika, Säter och Gagnefs kommuner.

Vi styrs av en politisk direktion med representanter från alla fem medlemskommuner. Visa mindre

Vi söker Löneadministratör till Västerås stift servicebyrå i Falun

Har du ett stort intresse för administrativa uppgifter inom löneområdet och trivs i en stödjande roll? Då har vi jobbet för dig! Västerås stift servicebyrå söker just nu dig som har jobbat några år som löneadministratör och som är redo för nya utmaningar hos oss.    Om tjänsten Som löneadministratör på Västerås stift servicebyrå kommer du att spela en central roll i att säkerställa att rätt lön betalas ut i rätt tid enligt kollektivavtal. Du kommer att ha ... Visa mer
Har du ett stort intresse för administrativa uppgifter inom löneområdet och trivs i en stödjande roll? Då har vi jobbet för dig! Västerås stift servicebyrå söker just nu dig som har jobbat några år som löneadministratör och som är redo för nya utmaningar hos oss. 
 
Om tjänsten
Som löneadministratör på Västerås stift servicebyrå kommer du att spela en central roll i att säkerställa att rätt lön betalas ut i rätt tid enligt kollektivavtal. Du kommer att ha dina egna kunder som du hanterar hela lönearbete åt. Dina ansvarsområden innefattar löneadministration, pensionsadministration och rapportering. 
 
Din profil
Som person är du strukturerad, noggrann och har en god samarbetsförmåga. Det är av vikt att du är lyhörd och inger förtroende hos våra kunder. För att bli lyckosam i rollen ser vi gärna att du har gymnasial utbildning inom ekonomi eller en löneutbildning. Du har erfarenhet av att självständigt driva arbete med löner och har en förståelse i att tolka kollektivavtal och lagar. För att bli lyckosam hos oss behöver du trivas i att arbeta i en föränderlig miljö och ha ett flexibelt arbetssätt. Erfarenhet av systemet Hogia är meriterande.
 
Vi erbjuder dig
En spännande och attraktiv tjänst med roliga och varierande arbetsuppgifter. Servicebyrån har kontoret i Falun där du kommer att utgå ifrån tillsammans med 5 andra kollegor. Det kommer att finnas möjlighet till distansarbete efter upplärningsperioden. Du blir anställd hos oss på HR Dalarna i 6 månader med målet att gå över till en tillsvidareanställning. 
 
Tillsättning är omgående och vi gör ett löpande urval.
 
Välkommen med din ansökan!


Västerås stift sträcker sig från Mälaren i söder upp mot nordväst till den norska gränsen. Stiftet, som till ytan är det tredje största stiftet i Sverige, omfattar hela Dalarnas län, hela Västmanlands län och norra delen av Örebro län. I Västerås stift finns 74 stycken församlingar och lite över 60 % av befolkningen i stiftet är tillhöriga Svenska kyrkan (dec. 2019). Visa mindre

Rotork söker CNC-operatör

Rotork söker nu en tekniskt intresserad CNC-operatör/maskinoperatör. Är du en flexibel person som har ett stort intresse för att arbeta med maskiner, som är duktig på att lösa problem och som har en positiv inställning? Då kan denna tjänst vara något för dig!   Om tjänsten Som CNC-operatör har du en viktig roll som innebär att läsa ritningar och kontrollera att arbetet utförs rätt samt arbeta med CNC-styrda maskiner. Tillverkningen sker i både svarvar... Visa mer
Rotork söker nu en tekniskt intresserad CNC-operatör/maskinoperatör. Är du en flexibel person som har ett stort intresse för att arbeta med maskiner, som är duktig på att lösa problem och som har en positiv inställning? Då kan denna tjänst vara något för dig!

 Om tjänsten

Som CNC-operatör har du en viktig roll som innebär att läsa ritningar och kontrollera att arbetet utförs rätt samt arbeta med CNC-styrda maskiner. Tillverkningen sker i både svarvar och fräsar.

Vidare kommer du bland annat att:
• Vara ansvarig för bearbetning och kontroll av detaljer i CNC-maskiner enligt arbetsorder, ritningar och instruktioner

• Utföra, underhåll och utveckling av företagets CNC-grupp

• Utföra programmering och korrigering i NC-program för måttjustering av detaljer

• Utföra förebyggande underhåll av avdelningens maskinpark
 

Din profil

Vi söker dig som är strukturerad, flexibel och är bra på problemlösningar. Du har utbildning och/eller en längre tids erfarenhet som CNC operatör. Vi ser att du har goda tekniska kunskaper och trivs i produktionsmiljö. Det är också viktigt att du har en god datavana och utför ditt arbete med största möjliga noggrannhet. Meriterande om du har kunskaper i Fanuc styrsystem. Viktigt för tjänsten är dessutom att du behärskar svenska i tal och skrift. 

 


Vi erbjuder dig
En spännande och attraktiv tjänst med roliga och varierande arbetsuppgifter. För oss är det också viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med oss på dagarna.

Tjänsten är placerad i falun och du kommer vara anställd hos oss på HR Dalarna. 


Urval och intervjuer behandlas löpande. 

 

Varmt välkommen att söka denna tjänst 


Vi är ett globalt företag med 3 200 anställda i 170 länder. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras behov och problem. Det innovativa förhållningssättet till forsknings- och utvecklingsaktiviteter i hela Rotork säkerställer att spjutspetsprodukter finns tillgängliga för alla applikationer, eftersom vi löser kundernas utmaningar och utvecklar nya lösningar för att skapa framgångsrik och pålitlig verksamhet.

Våra värderingar visar vad som är viktigt för oss för att hjälpa till att uppnå vårt tillväxtaccelerationsprogram och vår vision genom att arbeta tillsammans som ett globalt team och stötta varandra som One Rotork.

Stronger Together - We put people first, we collaborate, inspire and support each other to win as One Rotork
Always Innovating - We're committed to continuous improvement, thinking differently and improving for the future
Trusted Partner - We're a responsible business proud of our customer focus. We put quality and service at our heart Visa mindre

Vi söker en Brandkonsult till INTEC

INTEC är Sveriges just nu snabbast växande teknikkonsult och nu finns en chans för just dig att vara med på denna resa. Vi tänker nytt, modernt, hållbart, affärsmässigt, inkluderande och jämställt med visionen att vara den mest attraktiva teknikkonsulten på varje marknad där vi verkar. Just nu söker vi en engagerad Brandkonsult till vårt team i Dalarna. Är du redo för nya utmaningar och vill vara del av uppbyggnaden av Sveriges modernaste och mest expansiv... Visa mer
INTEC är Sveriges just nu snabbast växande teknikkonsult och nu finns en chans för just dig att vara med på denna resa. Vi tänker nytt, modernt, hållbart, affärsmässigt, inkluderande och jämställt med visionen att vara den mest attraktiva teknikkonsulten på varje marknad där vi verkar. Just nu söker vi en engagerad Brandkonsult till vårt team i Dalarna. Är du redo för nya utmaningar och vill vara del av uppbyggnaden av Sveriges modernaste och mest expansiva teknikkonsultföretag? Då ska du läsa vidare om den här spännande tjänsten.

Om tjänsten

Som Brandkonsult kommer du att arbeta med att analysera och utvärdera brandsäkerheten i olika byggprojekt samt ta fram effektiva strategier för att minska riskerna och förebygga eventuella brandincidenter. Du kommer att samarbeta med andra ingenjörer, arkitekter och byggentreprenörer för att säkerställa att byggnaderna uppfyller de nödvändiga brandsäkerhetskraven. Du kommer att ha möjlighet att utvecklas och växa i rollen samtidigt som du bidrar till att skapa en tryggare och säkrare miljö inom byggbranschen. 

Din profil

Vi söker någon som trivs i en samarbetsinriktad miljö och kan initiera och driva projekt framåt. Du ska kunna fungera självständigt samtidigt som du är en lagspelare som bidrar till ett positivt arbetsklimat. 

För att vara framgångsrik i denna roll bör du ha erfarenhet som brandkonsult eller annan erfarenhet inom byggbranschen, men känner dig redo för att utvecklas till en expert inom brandsäkerhet. Vi söker främst dig är utbildad brandingenjör och/eller byggnadsingenjör alternativt annan relevant högskoleutbildning. Du kommer att få möjlighet till kompetensutveckling och vidareutbildning för att stärka dina tekniska färdigheter inom området. Vi sätter stort värde på din personliga utveckling och strävar efter att ge dig de verktyg och resurser du behöver för att vara framgångsrik i ditt arbete. 

Vi erbjuder

INTEC är ett ungt företag. Men vi består av medarbetare som har bred kompetens och lång erfarenhet inom teknikområdet. Eftersom vi inte har någon lång historia, präglas vår verksamhet av människor med framåtanda. 

Om du är en driven och engagerad individ som brinner för att bidra till ökad brandsäkerhet inom byggsektorn, och samtidigt vill utvecklas och växa i din karriär, är du välkommen att söka denna spännande roll som Brandkonsult.


INTEC erbjuder ett komplett utbud av konsulttjänster inom byggnader, industri och infrastruktur.

Vi bidrar med såväl strategisk rådgivning och projektledning, som teknisk kompetens och innovativ teknik när platser ska utvecklas, moderna samhällen ska byggas eller komplexa byggnader ska formas eller renoveras. Alltid nära till hands under projektets alla faser, från idé till genomförande och förvaltning.

INTEC arbetar med idéer och tekniska lösningar som ger förutsättningar för framtidens hållbara samhälle. Genom att tänka bortom det förväntade utvecklar vi nya möjligheter för att skapa förändring på riktigt som får kundernas affär att växa. Vi vill lite mer, vi vill Beyond Engineering. Visa mindre

Maskinoperatör till Envikens fjädrar

Vill du vara delaktig i en utvecklingsresa tillsammans med en organisation som omfattas av ett unikt yrkeskunnande och duktiga medarbetare där det varje dag levereras fjädrar med precision och hög kvalitét? Låter detta intressant - då tycker vi att du skall ta chansen att söka tjänsten som vår nästa maskinoperatör redan idag!   Om tjänsten Vi på Envikens fjädrar bygger vidare på vår fina historia med att satsa och bygga för framtiden. Vi arbetar i team och... Visa mer
Vill du vara delaktig i en utvecklingsresa tillsammans med en organisation som omfattas av ett unikt yrkeskunnande och duktiga medarbetare där det varje dag levereras fjädrar med precision och hög kvalitét? Låter detta intressant - då tycker vi att du skall ta chansen att söka tjänsten som vår nästa maskinoperatör redan idag!
 
Om tjänsten
Vi på Envikens fjädrar bygger vidare på vår fina historia med att satsa och bygga för framtiden. Vi arbetar i team och vårt gemensamma mål är att bibehålla vår höga kvalité, yrkeskompetens, närhet och det personliga engagemanget. Arbetet hos oss kommer att vara varierat och innehålla den perfekta mixen av teamarbete och självständigt arbete. På avdelningen finns gedigna erfarenheter som vi gärna delar med oss av, men vi ser lika mycket fram mot att ta del av dina egenskaper och drivkrafter - tillsammans ska vi utvecklas och göra varandra bättre. I det dagliga arbetet planerar vi och driver ständiga förbättringar samt drar nytta av vårt goda teamarbete för att öka kvalitén kontinuerligt i vår produktion.
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:• Som maskinoperatör kommer du tillsammans med övriga på verkstaden ansvara för tillverkning av fjädrar, från råvara till färdig produkt. 

• Göra uppsättningar i maskinerna inför produktion och därefter övervaka produktionen av fjädrar. 

• Att biträda produktionschef med underlag vid upprättande av förkalkyler och bestämma leveranstider.

• Ankomstregistrera material, leveransplanera, packa material och beställa transporter i Monitor.

• Tillse att lagret hålls i god ordning och är väl uppmärkt.

• Dokumentera ställtid, arbetstid, produktionstakt eller andra nödvändiga uppgifter på varje arbetsorder för att efterkalkyler ska kunna göras.

• Vara delaktig i att utveckla och underhålla kundanpassade specialverktyg.

• Tillsammans upprätthålla god ordning, trygg arbetsmiljö så att säkerhet erhålls på den egna arbetsplatsen.

• Föreslå förändringar på maskiner och utrustning för att ge större tillförlitlighet, bättre kapabilitet och kapacitet


 

Din profil
För att lyckas i denna spännande roll tror vi att du har ett stort intresse för teknik, skruvande och mekaniskt arbete samt en förmåga att kunna arbeta lösningsorienterat och praktiskt när ett problem dyker upp. Genom din motivation skapas ett engagemang till arbetet och du bidrar till nya arbetssätt. Du har en förmåga att se möjligheter i förändringar. Som person är du initiativtagande, kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Vidare står du för kvalité och lägger stor betydelse att alltid göra ett professionellt jobb. Hos oss kommer det finnas möjlighet att växa och utvecklas. Vi förutsätter att du har god it/systemvana. Meriterande är erfarenhet från tillverkningsindustri med inriktning metall. Truckkort, traverskort, erfarenhet av Monitor samt relevant arbetslivserfarenhet.

 

Vi erbjuder dig 

Tjänsten är placerad i Falun och du kommer till en början vara anställt hos HR Dalarna med intentionen att det skall övergå i en tillsvidareanställning hos vår samarbetspartner. 


Urval och intervjuer behandlas löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!


Envikens fjädrar har sedan början av 50-talet tillverkat fjädrar. Fjädrar med precision och hög kvalitet. I såväl korta som långa serier. Detta gör att det finns ett högt och unikt yrkeskunnande när det gäller att bocka tråd i klena dimensioner. Idag ligger våran fina anläggning och produktion på Ingarvet i Falun.

Med utgångspunkt från detta yrkeskunnande har vi en anläggning för tillverkning av klena drag-, vrid-, tryck-, och fasonfjädrar. Vi tillverkar även detaljer av tråd samt pressade och stansade detaljer av klena band. Vårt mål är att bli kända som en god leverantör. Vår affärsidé är att sälja och producera kundspecifika fjädrar och tråddetaljer till er som vill känna trygghet i leveranser och kvalitet för en långsiktig relation och utveckling.
För att nå detta mål erbjuder vi ett unikt yrkeskunnande, bra maskinutrustning och liten organisation med närhet och personligt ansvar för alla. En organisation där varje kund är betydelsefull och varje order viktig.

Envikens Fjädrar AB har upprättat och tillämpar ett kvalitetssystem som styrmedel för att säkerhetsställa att de produkter vi levererar uppfyller specificerade krav. Kvalitetssäkringssystemet är utvecklat och certifierat enligt standard SS-EN ISO 9001. Vi har även formulerat en kvalitetspolicy som garanterar att vi alltid levererar rätt kvalitet och att vi i alla avseenden ska vara ett pålitligt företag för såväl kunder och leverantörer som för medarbetare. Allt för att leva upp till våra kunders mycket högt ställda krav.

Läs mer om oss på:
envikensfjadrar.se

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Redovisningsekonom till Rotork

Nu söker vi dig som är sugen på nya utmaningar och vill förstärka vår organisation i rollen som Redovisningsekonom till Rotork. Verkar det intressant? Då tycker vi definitivt att du ska läsa annonsen nedan...   Om tjänsten I den här spännande rollen får du möjligheten att utvecklas i ett nära samarbete tillsammans med övriga medarbetare på finansavdelningen, vi strävar alltid efter att förenkla och förbättra de processer som finns hos oss. Du kommer vara m... Visa mer
Nu söker vi dig som är sugen på nya utmaningar och vill förstärka vår organisation i rollen som Redovisningsekonom till Rotork. Verkar det intressant? Då tycker vi definitivt att du ska läsa annonsen nedan...
 
Om tjänsten
I den här spännande rollen får du möjligheten att utvecklas i ett nära samarbete tillsammans med övriga medarbetare på finansavdelningen, vi strävar alltid efter att förenkla och förbättra de processer som finns hos oss. Du kommer vara med och bidra till att rapportering sker i rätt tid och med rätt kvalitet.

 

Dina arbetsuppgifter varierar från självständigt arbete till att vara ett stöd i en större process. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:• Löpande redovisning

• Bokslutsarbete/månadsavstämningar

• Avstämning av kundreskontra och leverantörsreskontra

• Fakturahantering

• Redovisning av anläggningar

• Upprätta och redovisa moms-och skattedeklarationer

• Kontinuerligt förbättringsarbete av interna processer


Genom kommersiell insikt, effektiv styrning och kontinuerlig förbättring av medarbetare och processer ska Rotorks finansavdelning säkerställa att Rotork koncernen levererar i enlighet med den fastställda strategiska planen, där du blir en viktig nyckelspelare. 

 

Din profil

Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och har ett öga för detaljer i ditt arbete. Som person stimuleras du av utveckling, är van att arbeta självständigt och har en analytisk förmåga. Tjänsten innebär många kontaktytor så det är viktigt att du är kommunikativ och kan bygga relationer. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.


För att lyckas i tjänsten tror vi att du har något års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. En förutsättning är att du har god systemvana och gärna tidigare erfarenhet från excel. 

 

Vi erbjuder dig
På Rotork erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, god gemenskap och en stark vilja att leverera. Detta är en bidragande orsak till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. På vår arbetsplats kommer du att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjligheten att växa. Det finns stora chanser till karriärsutveckling.

 

Du blir anställd av HR Dalarna till en början med målet att bli anställd av Rotork inom snar framtid. Urval sker löpande!

 

Vi ser fram emot din ansökan!


Vi är ett globalt företag med 3 200 anställda i 170 länder. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras behov och problem. Det innovativa förhållningssättet till forsknings- och utvecklingsaktiviteter i hela Rotork säkerställer att spjutspetsprodukter finns tillgängliga för alla applikationer, eftersom vi löser kundernas utmaningar och utvecklar nya lösningar för att skapa framgångsrik och pålitlig verksamhet.

Våra värderingar visar vad som är viktigt för oss för att hjälpa till att uppnå vårt tillväxtaccelerationsprogram och vår vision genom att arbeta tillsammans som ett globalt team och stötta varandra som One Rotork.

Stronger Together - We put people first, we collaborate, inspire and support each other to win as One Rotork
Always Innovating - We're committed to continuous improvement, thinking differently and improving for the future
Trusted Partner - We're a responsible business proud of our customer focus. We put quality and service at our heart Visa mindre

Platschef med produktionsansvar Edvin Larssons Maskinteknik AB

Nu söker vi dig som har engagemanget och drivet att leda vår produktionssite i Falun. Är du en utvecklingsinriktad person som brinner för ledarskap och produktion? Då ska du läsa vidare om den här spännande tjänsten hos oss! Här kommer du få chansen att vara med på en riktigt intressant tillväxtresa och ingå i en koncern som har ca 80 anställda med en omsättning på 200 msek.   Om tjänsten   Som vår kommande platschef med produktionsansvar kommer du att ... Visa mer
Nu söker vi dig som har engagemanget och drivet att leda vår produktionssite i Falun. Är du en utvecklingsinriktad person som brinner för ledarskap och produktion? Då ska du läsa vidare om den här spännande tjänsten hos oss! Här kommer du få chansen att vara med på en riktigt intressant tillväxtresa och ingå i en koncern som har ca 80 anställda med en omsättning på 200 msek.
 

Om tjänsten

 

Som vår kommande platschef med produktionsansvar kommer du att leda och optimera vår produktion i Falun och vara en viktig nyckelspelare i vårat fantastiska team. Genom ett proaktivt och operativt arbete driver du koncernens strategiska och långsiktiga arbete för en fortsatt positiv utveckling av organisationens produktionskoncept och metoder. Detta innebär bland annat att du regelbundet följer upp att verksamheten styrs mot budget samtidigt som du leder förbättringsarbete som berör effektivitet och produktionsutveckling. I ditt team ingår i dag 15 medarbetare i produktionen som du kommer att ansvara för i den dagliga driften. Du rapporterar till vår VD Fredrik och har en given plats i koncernens ledningsgrupp på sex personer. 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:• Ansvar för att planera och organisera daglig produktion och tillverkning

• Orderläggning, inköp, beredning/prisättning

• Leda och motivera personalen för att uppnå mål och leveranstider

• Utveckla och implementera effektiva arbetsmetoder och processer

• Ansvara för att säkerställa kvalitet i produktionen och efterlevnad av företagets standarder och policys

• Budgetansvar för produktionskostnader, resurser och delaktighet i prognoser


Personliga egenskaper & kvalifikationer:

Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. För att trivas med tjänsten vill vi att du är en trygg ledare som har förmågan att motivera andra och agera som en positiv förebild. Du ska dels kunna arbeta självständigt men också vara initiativrik samt fungera drivande i de processer du initierar. Du har god problemlösningsförmåga, är strukturerad och trivs i att arbeta i föränderliga arbetsmiljöer. För att bli lyckosam i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av ledarskap och arbete i produktion. Vi arbetar i affärssystemet Monitor och har du kunskaper inom detta är det extra meriterande.

Vi erbjuder:

En spännande, viktig och utvecklingsinriktad tjänst på en trivsam arbetsplats med god sammanhållning. För oss är det också viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med oss på dagarna.

Varmt välkommen med din ansökan!


ELMAB utvecklar och producera högkvalitativa hydraulcylindrar och ventilblock av både kundanpassade och standardiserade modeller. Våra produkter återfinns i bl.a. entreprenadmaskiner och skogsmaskiner. Produkterna är tillverkade i en modern maskinpark med hög grad av automation och tillsammans med vår välutbildade och kompetenta personal ger de bästa förutsättningarna för utveckling och kvalitet. Kvalitet på produkt, leverans och service är våra kännetecken sedan många år, något som vi ständigt arbetar för att bibehålla.

ELMAB omsätter ca 200 msek, har ca 80 anställda och verksamheten bedrivs i Dala-Järna och Falun. Sedan februari 2023 är koncernen en del av Grönskär. Visa mindre

Vi söker en Brandkonsult till INTEC

INTEC är Sveriges just nu snabbast växande teknikkonsult och nu finns en chans för just dig att vara med på denna resa. Vi tänker nytt, modernt, hållbart, affärsmässigt, inkluderande och jämställt med visionen att vara den mest attraktiva teknikkonsulten på varje marknad där vi verkar. Just nu söker vi en engagerad Brandkonsult till vårt team i Dalarna. Är du redo för nya utmaningar och vill vara del av uppbyggnaden av Sveriges modernaste och mest expansiv... Visa mer
INTEC är Sveriges just nu snabbast växande teknikkonsult och nu finns en chans för just dig att vara med på denna resa. Vi tänker nytt, modernt, hållbart, affärsmässigt, inkluderande och jämställt med visionen att vara den mest attraktiva teknikkonsulten på varje marknad där vi verkar. Just nu söker vi en engagerad Brandkonsult till vårt team i Dalarna. Är du redo för nya utmaningar och vill vara del av uppbyggnaden av Sveriges modernaste och mest expansiva teknikkonsultföretag? Då ska du läsa vidare om den här spännande tjänsten.

Om tjänsten

Som Brandkonsult kommer du att arbeta med att analysera och utvärdera brandsäkerheten i olika byggprojekt samt ta fram effektiva strategier för att minska riskerna och förebygga eventuella brandincidenter. Du kommer att samarbeta med andra ingenjörer, arkitekter och byggentreprenörer för att säkerställa att byggnaderna uppfyller de nödvändiga brandsäkerhetskraven. Du kommer att ha möjlighet att utvecklas och växa i rollen samtidigt som du bidrar till att skapa en tryggare och säkrare miljö inom byggbranschen. 

Din profil

Vi söker någon som trivs i en samarbetsinriktad miljö och kan initiera och driva projekt framåt. Du ska kunna fungera självständigt samtidigt som du är en lagspelare som bidrar till ett positivt arbetsklimat. 

För att vara framgångsrik i denna roll bör du ha erfarenhet som brandkonsult eller annan erfarenhet inom byggbranschen, men känner dig redo för att utvecklas till en expert inom brandsäkerhet. Vi söker främst dig är utbildad brandingenjör och/eller byggnadsingenjör alternativt annan relevant högskoleutbildning. Du kommer att få möjlighet till kompetensutveckling och vidareutbildning för att stärka dina tekniska färdigheter inom området. Vi sätter stort värde på din personliga utveckling och strävar efter att ge dig de verktyg och resurser du behöver för att vara framgångsrik i ditt arbete. 

Vi erbjuder

INTEC är ett ungt företag. Men vi består av medarbetare som har bred kompetens och lång erfarenhet inom teknikområdet. Eftersom vi inte har någon lång historia, präglas vår verksamhet av människor med framåtanda. 

Om du är en driven och engagerad individ som brinner för att bidra till ökad brandsäkerhet inom byggsektorn, och samtidigt vill utvecklas och växa i din karriär, är du välkommen att söka denna spännande roll som Brandkonsult.


INTEC erbjuder ett komplett utbud av konsulttjänster inom byggnader, industri och infrastruktur.

Vi bidrar med såväl strategisk rådgivning och projektledning, som teknisk kompetens och innovativ teknik när platser ska utvecklas, moderna samhällen ska byggas eller komplexa byggnader ska formas eller renoveras. Alltid nära till hands under projektets alla faser, från idé till genomförande och förvaltning.

INTEC arbetar med idéer och tekniska lösningar som ger förutsättningar för framtidens hållbara samhälle. Genom att tänka bortom det förväntade utvecklar vi nya möjligheter för att skapa förändring på riktigt som får kundernas affär att växa. Vi vill lite mer, vi vill Beyond Engineering. Visa mindre

Rotork söker CNC operatörer

Rotork söker nu en tekniskt intresserad CNC-operatör/maskinoperatör. Är du en flexibel person som har ett stort intresse för att arbeta med maskiner, som är duktig på att lösa problem och som har en positiv inställning? Då kan denna tjänst vara något för dig!   Om tjänsten Som CNC-operatör har du en viktig roll som innebär att läsa ritningar och kontrollera att arbetet utförs rätt samt arbeta med CNC-styrda maskiner. Dessutom kommer du tillsammans med dit... Visa mer
Rotork söker nu en tekniskt intresserad CNC-operatör/maskinoperatör. Är du en flexibel person som har ett stort intresse för att arbeta med maskiner, som är duktig på att lösa problem och som har en positiv inställning? Då kan denna tjänst vara något för dig!
 

Om tjänsten
Som CNC-operatör har du en viktig roll som innebär att läsa ritningar och kontrollera att arbetet utförs rätt samt arbeta med CNC-styrda maskiner. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team köra program på fräsmaskiner samt svarva.
 
Vidare kommer du bland annat att:

• Vara ansvarig för bearbetning och kontroll av detaljer i CNC-maskiner enligt arbetsorder, ritningar och instruktioner
• Utföra, underhåll och utveckling av företagets CNC-grupp
• Utföra programmering och korrigering i NC-program för måttjustering av detaljer
• Utföra förebyggande underhåll av avdelningens maskinpark

 
Din profil
Vi söker dig som är strukturerad, flexibel och är bra på problemlösningar. Du har utbildning och/eller en längre tids erfarenhet som CNC operatör. Vi ser att du har goda tekniska kunskaper och trivs i produktionsmiljö. Det är också viktigt att du har en god datavana och utför ditt arbete med största möjliga noggrannhet. Meriterande om du har kunskaper i Fanuc styrsystem. Viktigt för tjänsten är dessutom att du behärskar svenska i tal och skrift. 
 
Vi erbjuder dig
En spännande och attraktiv tjänst med roliga och varierande arbetsuppgifter. För oss är det också viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med oss på dagarna.
Tjänsten avser ett vikariat och du kommer vara anställd hos oss på HR Dalarna. 

Urval och intervjuer behandlas löpande. 
 
Varmt välkommen att söka denna tjänst!
 

 
 
 
 


Vi är ett globalt företag med 3 200 anställda i 170 länder. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras behov och problem. Det innovativa förhållningssättet till forsknings- och utvecklingsaktiviteter i hela Rotork säkerställer att spjutspetsprodukter finns tillgängliga för alla applikationer, eftersom vi löser kundernas utmaningar och utvecklar nya lösningar för att skapa framgångsrik och pålitlig verksamhet.

Våra värderingar visar vad som är viktigt för oss för att hjälpa till att uppnå vårt tillväxtaccelerationsprogram och vår vision genom att arbeta tillsammans som ett globalt team och stötta varandra som One Rotork.

Stronger Together - We put people first, we collaborate, inspire and support each other to win as One Rotork
Always Innovating - We're committed to continuous improvement, thinking differently and improving for the future
Trusted Partner - We're a responsible business proud of our customer focus. We put quality and service at our heart Visa mindre

Truckförare för kommande bemanningar

Ansök    Mar 22    HR-Utveckling Dalarna AB    Truckförare
Vi söker medarbetare inom industri och lager till vår kund i Falun. Gillar du att köra truck eller vill arbeta som montör kanske vi har jobbet för dig. Vår kund i Falun behöver personer som kan kliva in och hantera varierande arbetsuppgifter. Låter det intressant? Då ska du läsa vidare...   Om tjänsten HR Dalarna söker dig som trivs med att arbeta inom lager och produktion. Det kan vara allt ifrån truckkörning till montering.  Vi ser gärna att du har truc... Visa mer
Vi söker medarbetare inom industri och lager till vår kund i Falun. Gillar du att köra truck eller vill arbeta som montör kanske vi har jobbet för dig. Vår kund i Falun behöver personer som kan kliva in och hantera varierande arbetsuppgifter. Låter det intressant?
Då ska du läsa vidare...
 
Om tjänsten
HR Dalarna söker dig som trivs med att arbeta inom lager och produktion. Det kan vara allt ifrån truckkörning till montering. 
Vi ser gärna att du har truckbehörighet.
Truckkort: A4 & B1 samt C2 (Hjullastare) Specificera dina behörigheter samt dina licenser i din ansökan.   
Oavsett vad du har för erfarenhet och bakgrund är du varmt välkommen att söka tjänsten för att vi ska kunna matcha ihop dig med rätt jobb.
 
Din profil
För att lyckas i tjänsten vill vi att du är engagerad, initiativtagande och ordningsam. Har du dessutom en förmåga att arbeta i team samt vill lära dig nya saker dagligen är det här rätt tjänst för dig. Vi är väldigt intresserade av dina personliga egenskaper som i kombination med ditt engagemang blir två viktiga faktorer som gör att vi kommer trivas med varandra.
  
Vi erbjuder
Spännande och attraktiva tjänster med roliga och varierande arbetsuppgifter. För oss är det viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med våra samarbetspartners på dagarna!
 
Du kommer att vara anställd av oss på HR Dalarna men arbeta hos vår samarbetspartner. Stor chans att bli övertagen av företaget efter inhyrningsperioden. Arbetstiderna är måndag-fredag 07.00-16.00. 
 
Urval kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan! 
 
 
 


HR Dalarna är ett auktoriserad HR-partner som garanterar våra konsulter trygga anställningar. Vi jobbar för och tillsammans med organisationer som likt oss är övertygade om att kompetenta och välmående medarbetare är avgörande för lönsamhet och framgång.

Genom våra moderna, smarta och attraktiva helhetslösningar inom hela HR-området skapar vi förutsättningar för företag och organisationer att uppnå sina mål. Med vår samlade erfarenhet och vår kompetens är det mesta möjligt. Vi är det genuina, enkla och personliga företaget som har stark lokal förankring och verkar i och för hela Dalarnas utveckling. Visa mindre

Truckförare till vår kund i Falun

Ansök    Maj 16    HR-Utveckling Dalarna AB    Truckförare
Vi söker medarbetare inom industri och lager till vår kund i Falun. Gillar du att köra truck och jobba med logistik kanske vi har jobbet för dig. Vår kund i Falun behöver personer som kan kliva in och hantera varierande arbetsuppgifter. Låter det intressant?  Då ska du läsa vidare...   Om tjänsten HR Dalarna söker dig som trivs med att arbeta inom lager och produktion.  Vi ser gärna att du har truckbehörighet. Truckkort: A4 & B1. Specificera dina behörighe... Visa mer
Vi söker medarbetare inom industri och lager till vår kund i Falun. Gillar du att köra truck och jobba med logistik kanske vi har jobbet för dig. Vår kund i Falun behöver personer som kan kliva in och hantera varierande arbetsuppgifter. Låter det intressant? 
Då ska du läsa vidare...
 
Om tjänsten
HR Dalarna söker dig som trivs med att arbeta inom lager och produktion. 
Vi ser gärna att du har truckbehörighet.
Truckkort: A4 & B1. Specificera dina behörigheter samt dina licenser i din ansökan. Ett extra plus i kanten är om du har systemvana inom lager. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att lasta och lossa med truckar. 

 
Din profil
För att lyckas i tjänsten vill vi att du är engagerad, initiativtagande och ordningsam. Har du dessutom en förmåga att arbeta i team samt vill lära dig nya saker dagligen är det här rätt tjänst för dig. Vi är väldigt intresserade av dina personliga egenskaper som i kombination med ditt engagemang blir två viktiga faktorer som gör att vi kommer trivas med varandra.
  
Vi erbjuder dig
Spännande och attraktiv tjänst med roliga och varierande arbetsuppgifter. För oss är det viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med vår samarbetspartner på dagarna!
 
Du kommer att vara anställd av oss på HR Dalarna men arbeta hos vår samarbetspartner. Stor chans att bli övertagen av företaget efter inhyrningsperioden. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är två skift.  
 
Urval kommer att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan! 


HR Dalarna är ett auktoriserad HR-partner som garanterar våra konsulter trygga anställningar. Vi jobbar för och tillsammans med organisationer som likt oss är övertygade om att kompetenta och välmående medarbetare är avgörande för lönsamhet och framgång.

Genom våra moderna, smarta och attraktiva helhetslösningar inom hela HR-området skapar vi förutsättningar för företag och organisationer att uppnå sina mål. Med vår samlade erfarenhet och vår kompetens är det mesta möjligt. Vi är det genuina, enkla och personliga företaget som har stark lokal förankring och verkar i och för hela Dalarnas utveckling. Visa mindre

CFO med HR-ansvar till Edvin Larssons Mekaniska

Ansök    Feb 27    HR-Utveckling Dalarna AB    Ekonomichef
Nu söker vi dig som har det som krävs för att axla rollen som CFO för våra två siter i Dala-Järna och Falun, två företag som båda befinner sig i en stark tillväxtfas. Är du en engagerad och utvecklingsinriktad person som gillar ekonomi- och verksamhetsstyrning och är vass på siffror? Då ska du läsa vidare om den här spännande tjänsten hos oss på Edvin Larssons Mekaniska AB (ELMAB) och Maskinteknik AB.   Om tjänstenSom CFO med HR-ansvar kommer du att bli en... Visa mer
Nu söker vi dig som har det som krävs för att axla rollen som CFO för våra två siter i Dala-Järna och Falun, två företag som båda befinner sig i en stark tillväxtfas. Är du en engagerad och utvecklingsinriktad person som gillar ekonomi- och verksamhetsstyrning och är vass på siffror? Då ska du läsa vidare om den här spännande tjänsten hos oss på Edvin Larssons Mekaniska AB (ELMAB) och Maskinteknik AB.
 
Om tjänstenSom CFO med HR-ansvar kommer du att bli en viktig nyckelspelare där du får förmånen att utveckla och samordna det strategiska och operativa arbetet med vår ekonomi det vill säga att leda vårt ekonomi-, prognos- och budgetarbete.
 
Vi jobbar i affärssystem och här kommer du att hantera områden som nyckeltal, månads- och årsbokslut, prognoser, löpande redovisning samt vissa personalekonomiska frågor. Andra förekommande arbetsuppgifter är årsredovisning, kalkyler, likviditetsplanering, skatt- och momsdeklarationer, fakturering, analysera statistik och KPI:er, hantera betalningar samt omvärldsbevakning där du är insatt i nya lagar, regler och nyheter.
 
Din pedagogiska och kommunikativa förmåga gör att du på ett enkelt och bra sätt kopplar ihop siffror med affärsverksamheten och kan beskriva det på ett bra sätt. Du kommer rapportera till vår VD Fredrik och blir en del av vår ledningsgrupp där du fungerar som ett viktigt bollplank för ledningen och verksamhetens medarbetare.

 
Din profil
Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. För att trivas med tjänsten vill vi att du är en trygg och teamorienterad person med ett framåtblickande synsätt. Du ska dels kunna arbeta självständigt men också vara initiativrik samt fungera drivande i de processer du involveras i. Du är kunnig och har ett starkt engagemang för både människor, affärer och resultat.
 
Vi söker dig som har ekonomisk utbildning på relevant nivå i kombination med flera års erfarenhet i en funktion med liknande arbetsuppgifter och gärna från tillverkande/producerande bolag. Du har god analytisk förmåga och är även intresserad av analysen i siffrorna för att på bästa sätt förstå helheten och affären.
 
Ständiga förbättringar ligger väldigt naturligt hos dig, du blir en viktig spelare för att utveckla processer och rutiner och du delar alltid med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor. Hos oss är alla är lika viktiga och vi söker dig som gillar teamarbete och som vill vara en del av vår framtid. Alltid laget före jaget. 
 
Vi erbjuder
En spännande, viktig och utvecklingsinriktad tjänst på en trivsam arbetsplats med god sammanhållning. För oss är det också viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med oss på dagarna. Varmt välkommen med din ansökan!
 


ELMAB i Dala-Järna har en lång erfarenhet av att utveckla och producera hydraulcylindrar och gripklor. Vår moderna maskinpark tillsammans med vår välutbildade personal ger de bästa förutsättningarna för utveckling och kvalitet. Edvin Larssons Mekaniska AB i Dala-Järna är ett familjeföretag som grundades 1946. Idag drivs företaget av fjärde generation, Fredrik Bertils.

Företaget har sedan mitten av 1960-talet tillverkat hydraulcylindrar. 1991 startades tillverkningen av gripklor. Under 2000-talet har företaget expanderat kraftigt och i flera omgångar fått anpassa verksamheten till den ökade efterfrågan.

Vår affärsidé är att förse svenska och europeiska kunder med högkvalitativa gripklor och hydraulcylindrar, tillverkade och levererade av vårt företag. Kvalitet på produkt, leverans och service är vårt kännetecken sedan många år och som vi ständigt arbetar för att bibehålla.

ELMAB har förvärvat Källvikens Maskinteknik i Falun fr.o.m september 2012, som nu heter Edvin Larssons Maskinteknik AB.

Edvin Larssons Maskinteknik AB skall som legotillverkare till marknaden erbjuda, korta leveranstider, stor leveranssäkerhet och hög kvalitet på sina produkter.

Vi finns i Falun och vår huvudinriktning är skärande bearbetning så som svarvning och fräsning i moderna maskiner. Svarvning med drivna verktyg och sub-spindel. Fräsning både vertikalt och horisontalt.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Teamleader till Rotorks produktion

Är du en engagerad och nyfiken lagspelare som vill ta nästa steg och utvecklas i en riktigt spännande ledarroll? Vi tror att du redan idag arbetar i en produktionsverksamhet och nu är intresserad av nya utmaningar och tycker att nedanstående tjänst verkar intressant. Läs mer nedan om företaget och tjänsten nedan.    Om tjänstenEn variationsrik- och rolig tjänst där du får energi av att göra olika slags arbetsuppgifter. Du kommer att jobba operativ i produk... Visa mer
Är du en engagerad och nyfiken lagspelare som vill ta nästa steg och utvecklas i en riktigt spännande ledarroll? Vi tror att du redan idag arbetar i en produktionsverksamhet och nu är intresserad av nya utmaningar och tycker att nedanstående tjänst verkar intressant. Läs mer nedan om företaget och tjänsten nedan. 
 
Om tjänstenEn variationsrik- och rolig tjänst där du får energi av att göra olika slags arbetsuppgifter. Du kommer att jobba operativ i produktion som montör men också aktivt ta det dagliga ansvaret för uppdraget som Teamleader för en produktionsgrupp på 10 personer.
 
Huvuduppgifterna som Teamleader kommer vara att skapa goda förutsättningar för dig och dina kollegor att göra ett bra jobb, följa upp produktionen och samla in information om teamets status för att kunna ge en tydlig rapport med våra prioriteringar. Detta ger input som sammanställs månadsvis tillsammans med arbetsledaren för avdelningen och är viktiga för att på bästa sätt kunna prioritera kommande förbättringsaktiviteter. Du kommer att jobba nära och tillsammans med supply chain, produktions- och kvalitetschefen. 
 

Din profilFör att du ska trivas och lyckas i den här rollen ser vi gärna att du har god kommunikationsförmåga, är engagerad och brinner för att utveckla både processer och människor. Vi tror att du har ett stort personligt driv, är noggrann och är ansvarskännande. Du ser möjligheter i förändringar och har en uthållighet i att systematiskt jobba med förbättringar i verksamheten som skapar kundnytta. 
 
Meriterande är om du har jobbat inom produktion/tillverkande industri samt har en tekniskt intresse. Vi söker en person med positiv och ödmjuk inställning som jobbar aktivt med vår företagskultur och fina Rotork-anda.

 
Vi erbjuder dig
På Rotork erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, god gemenskap och en stark vilja att leverera. Detta är en bidragande orsak till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. På vår arbetsplats kommer du att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.
 
Urval och intervjuer behandlas löpande. 
Varmt välkommen att söka denna spännande tjänst!
 
 


Vi är ett globalt företag med 3 200 anställda i 170 länder. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras behov och problem. Det innovativa förhållningssättet till forsknings- och utvecklingsaktiviteter i hela Rotork säkerställer att spjutspetsprodukter finns tillgängliga för alla applikationer, eftersom vi löser kundernas utmaningar och utvecklar nya lösningar för att skapa framgångsrik och pålitlig verksamhet.

Våra värderingar visar vad som är viktigt för oss för att hjälpa till att uppnå vårt tillväxtaccelerationsprogram och vår vision genom att arbeta tillsammans som ett globalt team och stötta varandra som One Rotork.

Stronger Together - We put people first, we collaborate, inspire and support each other to win as One Rotork
Always Innovating - We're committed to continuous improvement, thinking differently and improving for the future
Trusted Partner - We're a responsible business proud of our customer focus. We put quality and service at our heart Visa mindre

Vi söker montörer till vår kund i Falun

Just nu söker vi montörer för uppdrag till en av våra kunder i Falun. Du blir anställd av HR Dalarna och arbetar som konsult ute hos vår kund där du får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden. Har du hög arbetsmoral och drivs av fysiskt arbete? Då ska du läsa vidare.. DIN PROFIL OCH DINA ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet inom lager eller industrin. För att lyckas i tjänsten ser vi att du är engagerad, initiativtagande ... Visa mer
Just nu söker vi montörer för uppdrag till en av våra kunder i Falun. Du blir anställd av HR Dalarna och arbetar som konsult ute hos vår kund där du får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden. Har du hög arbetsmoral och drivs av fysiskt arbete? Då ska du läsa vidare..

DIN PROFIL OCH DINA ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet inom lager eller industrin. För att lyckas i tjänsten ser vi att du är engagerad, initiativtagande och ordningsam. Har du dessutom förmågan att arbeta i team och uppskattar att arbeta metodiskt så är det här en chans för dig. Arbetsuppgifterna innefattar att montera ihop kabeltrummor och att köra travers. Truck- och traverskort är därmed ett krav.
Dina personliga egenskaper och ditt engagemang blir två viktiga faktorer som gör att det blir en bra match mellan dig och vår kund.
 
VI ERBJUDER DIG
Tjänsten är placerad i Falun. Arbetstiderna är måndag till fredag 7-16. Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! 
 
Varmt välkommen att söka tjänsten! 


HR Dalarna är ett auktoriserad HR-partner som garanterar våra konsulter trygga anställningar. Vi jobbar för och tillsammans med organisationer som likt oss är övertygade om att kompetenta och välmående medarbetare är avgörande för lönsamhet och framgång.

Genom våra moderna, smarta och attraktiva helhetslösningar inom hela HR-området skapar vi förutsättningar för företag och organisationer att uppnå sina mål. Med vår samlade erfarenhet och vår kompetens är det mesta möjligt. Vi är det genuina, enkla och personliga företaget som har stark lokal förankring och verkar i och för hela Dalarnas utveckling. Visa mindre

Leveranssupport för inköp till vår samarbetspartner

KORT OM UPPDRAGET Fantastisk möjlighet för rätt person.... Uppdrag som ska tillsättas relativt snart. Är du snabb på det så kan det bli ett verkligt lyckodrag. Vi söker just nu för vår samarbetspartners räkning en administrativ support till deras inköpsavdelningen. Företaget ligger i Falun och är just nu inne i en spännande utvecklingsfas.    Tjänsten är till att börja med på heltid under resten av året men för rätt person kommer det bli fortsättning och t... Visa mer
KORT OM UPPDRAGET
Fantastisk möjlighet för rätt person....
Uppdrag som ska tillsättas relativt snart. Är du snabb på det så kan det bli ett verkligt lyckodrag. Vi söker just nu för vår samarbetspartners räkning en administrativ support till deras inköpsavdelningen. Företaget ligger i Falun och är just nu inne i en spännande utvecklingsfas. 
 
Tjänsten är till att börja med på heltid under resten av året men för rätt person kommer det bli fortsättning och troligen en tjänst som blir tillsvidare. Hos oss på HR Dalarna och vår samarbetspartner får du möjlighet att växa som individ, bygga på din kompetens och bidra med ditt engagemang för att få dem att bli ännu bättre.  
 
VI ERBJUDER DIG
En mycket spännande tjänst med roliga och varierande arbetsuppgifter. Tjänsten inleds med en anställning hos HR Dalarna med det självklara målet att bli övertagen av företaget. Urval och intervjuer kommer ske löpande.
 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
 


HR Dalarna är en auktoriserad HR-partner som garanterar våra konsulter trygga anställningar. Vi jobbar för och tillsammans med organisationer som likt oss är övertygade om att kompetenta och välmående medarbetare är avgörande för lönsamhet och framgång.

Genom våra moderna, smarta och attraktiva helhetslösningar inom hela HR-området skapar vi förutsättningar för företag och organisationer att uppnå sina mål. Med vår samlade erfarenhet och vår kompetens är det mesta möjligt. Vi är det genuina, enkla och personliga företaget som har stark lokal förankring och verkar i och för hela Dalarnas utveckling. Visa mindre

Vi söker montörer till vår kund i Falun

Just nu söker vi montörer för uppdrag till en av våra kunder i Falun. Du blir anställd av HR Dalarna och arbetar som konsult ute hos vår kund där du får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden. Har du hög arbetsmoral och drivs av fysiskt arbete? Då ska du läsa vidare.. DIN PROFIL OCH DINA ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet inom lager eller industrin. För att lyckas i tjänsten ser vi att du är engagerad, initiativtagande o... Visa mer
Just nu söker vi montörer för uppdrag till en av våra kunder i Falun. Du blir anställd av HR Dalarna och arbetar som konsult ute hos vår kund där du får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden. Har du hög arbetsmoral och drivs av fysiskt arbete? Då ska du läsa vidare..
DIN PROFIL OCH DINA ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet inom lager eller industrin. För att lyckas i tjänsten ser vi att du är engagerad, initiativtagande och ordningsam. Har du dessutom förmågan att arbeta i team och uppskattar att arbeta metodiskt så är det här en chans för dig. Arbetsuppgifterna innefattar att montera ner kabeltrummor, det kan förekomma arbete både inomhus och utomhus. Truck- och traverskort ses det som meriterande men är inget krav.  
Dina personliga egenskaper och ditt engagemang blir två viktiga faktorer som gör att det blir en bra match mellan dig och vår kund.
 
VI ERBJUDER DIG
Tjänsten är placerad i Falun. Arbetstiderna är måndag till fredag 7-16. Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! 
 
Varmt välkommen att söka tjänsten! 
 

 


HR Dalarna är ett auktoriserad HR-partner som garanterar våra konsulter trygga anställningar. Vi jobbar för och tillsammans med organisationer som likt oss är övertygade om att kompetenta och välmående medarbetare är avgörande för lönsamhet och framgång.
Genom våra moderna, smarta och attraktiva helhetslösningar inom hela HR-området skapar vi förutsättningar för företag och organisationer att uppnå sina mål. Med vår samlade erfarenhet och vår kompetens är det mesta möjligt. Vi är det genuina, enkla och personliga företaget som har stark lokal förankring och verkar i och för hela Dalarnas utveckling. Visa mindre

Driftingenjör till DalaVinds kontor i Falun

Vi rekryterar nu till ett viktigt och spännande uppdrag där dina insatser bidrar till att energiomställningen går i rätt riktning. Just nu söker vi en driftingenjör till vår avdelning för drift och förvaltning. Läs mer i annonsen nedan.   OM FÖRETAGET OCH TJÄNSTEN Vi är en till antalet liten men mycket kompetent organisation som arbetar nära varandra. Med våra innovativa lösningar och i samverkan med andra blir vi både större och fler. Vi gör varandra bra ... Visa mer
Vi rekryterar nu till ett viktigt och spännande uppdrag där dina insatser bidrar till att energiomställningen går i rätt riktning. Just nu söker vi en driftingenjör till vår avdelning för drift och förvaltning. Läs mer i annonsen nedan.
 
OM FÖRETAGET OCH TJÄNSTEN
Vi är en till antalet liten men mycket kompetent organisation som arbetar nära varandra. Med våra innovativa lösningar och i samverkan med andra blir vi både större och fler. Vi gör varandra bra och utvecklas i den riktning vi har satt för vår verksamhet. Vår vision är att DalaVind ska bidra till ett hållbart samhälle på global och lokal nivå genom att utveckla hållbara kraftproduktionslösningar.
 
Nu tar vi nästa steg i vår utveckling och rekryterar en driftingenjör gärna med elnätskompetens. En spännande, bred och varierad roll inom vårt affärsområde Drift och förvaltning. Här kommer du att kunna göra skillnad då dina insatser påverkar miljön, hållbarheten och energiomställningen i rätt riktning. Vårt mål är att Dalarna ska bli självförsörjande av förnyelsebar energi i kombination med vår nya satsning på vätgas. 
 
I tjänsten kommer du tillsammans med din närmaste kollega se till att de vindkraftverk eller annan teknisk utrustning som vi på Dala Vind har driftansvar för fungerar och att verksamheten bedrivs enligt gällande lagar och tillstånd. Du ser möjligheter till förbättringar som effektiviserar vårt arbetssätt samt ser till att våra kunder får den information de vill ha. En viktig och för oss naturlig del av arbetet är att vara ute i vindkraftverken för att kontrollera underentreprenörers jobb eller följa upp problem som uppstår eller kan tänkas uppstå. 
 
 Arbetsuppgifter och ansvar som ingår i tjänsten:
 

• Tillsammans med kollega utveckla skalbar förvaltning och aktivt driva affärsutveckling inom driftverksamheten
• Uppföljning av vindkraftverkens drift och tillgänglighet samt utvärdera underentreprenörernas jobb och följa upp problem som uppstått för att proaktivt förebygga driftstörningar
• Hantera kommunikation med berörda myndigheter och HSE (hälsa säkerhet och miljö) frågor samt bidraga till att utveckla dessa rutiner
• Vara en del av budgetarbetet och upphandling av tjänster för drift och förvaltning
• Ev stötta projektutvecklingen kopplat framför allt till elnätsdelen 
Vi ser ljust på framtiden med många spännande och roliga utmaningar för ett ännu modernare och miljövänligare samhälle. Tillvaratar och vidareutvecklar de starka värden som DalaVind representerar. Tillsammans utvecklar vi vårt starka varumärke!
 
DIN PROFIL
Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. Tjänsten är en perfekt mix av både samarbete och självständigt arbete. Din nyfikenhet att se möjliga förbättringar i nuvarande lösningar samt tekniska förståelse kommer underlätta ditt arbete. Du ser helheter och är en duktig analytiker. I ditt arbetssätt är du serviceinriktad, säkerhetsmedveten och noggrann. 
 
Du har relevant eftergymnasial utbildning gärna som ingenjör inom elområdet och några års arbetslivserfarenhet inom teknik. Grundläggande kunskaper inom området Hälsa, Säkerhet och Miljö (HSE). Branschkännedom ett plus. Du har god datorvana och lätt för att jobba i olika system. 
 
Vi söker dig som dels vill utvecklas tillsammans med oss men som också vill bidra till att göra oss ännu bättre. Du delar våra värderingar som är samverkande, nytänkande, långsiktiga och att vi är lokalt förankrade och du vill vara en del av oss och vår hållbara framtid!
 
VI ERBJUDER DIG
En spännande och attraktiv tjänst med roliga och varierande arbetsuppgifter. För oss är det också viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med oss på dagarna.
 
Varmt välkommen med din ansökan!För att skapa en hållbar framtid för oss och vår planet måste vi ställa om till 100 procent förnybar energi och helt sluta använda fossila bränslen, som kol, olja och gas. Vindkraft är en av flera vägar framåt som är hållbar och långsiktig samt bidrar till att minska underskottet på el i regionen.

Genom lokal förankring och samverkan projekterar, äger och förvaltar DalaVind vindkraftverk som förser regionen med grön el i bra lägen. Det gör oss till en betydande aktör som bidrar till att klimatmålen för kommuner, Dalarnas län, Sverige och EU kan uppnås. DalaVind är ett litet innovativt företag som växer i en framtidsbransch. Vill du vara med på resan?

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Teknisk förvaltare till DalaVinds kontor i Falun

Vi rekryterar nu till ett viktigt och spännande uppdrag där dina insatser bidrar till att energiomställningen går i rätt riktning. Just nu söker vi en analytisk teknisk förvaltare med högspänningskompetens. Läs mer i annonsen nedan.   OM FÖRETAGET OCH TJÄNSTEN Vi är en till antalet liten men mycket kompetent organisation som arbetar nära varandra. Med våra innovativa lösningar och i samverkan med andra blir vi både större och fler. Vi gör varandra bra och ... Visa mer
Vi rekryterar nu till ett viktigt och spännande uppdrag där dina insatser bidrar till att energiomställningen går i rätt riktning. Just nu söker vi en analytisk teknisk förvaltare med högspänningskompetens. Läs mer i annonsen nedan.
 
OM FÖRETAGET OCH TJÄNSTEN
Vi är en till antalet liten men mycket kompetent organisation som arbetar nära varandra. Med våra innovativa lösningar och i samverkan med andra blir vi både större och fler. Vi gör varandra bra och utvecklas i den riktning vi har satt för vår verksamhet. Vår vision är att DalaVind ska bidra till ett hållbart samhälle på global och lokal nivå genom att utveckla hållbara kraftproduktionslösningar.
 
Nu tar vi nästa steg i vår utveckling och rekryterar en teknisk förvaltare med högspänningskompetens. Ett viktigt och spännande uppdrag för dig som vill ha det bästa av två världar. Det innebär en mix av både det strategiska men också en del operativa inslag. Helt enkelt en bred och varierad roll inom vårt affärsområde Drift och förvaltning. Här kommer du att kunna göra skillnad då dina insatser påverkar miljön, hållbarheten och energiomställningen i rätt riktning. Vårt mål är att Dalarna ska bli självförsörjande av förnyelsebar energi i kombination med vår nya satsning på vätgas. 
 
I den här spännande tjänsten kommer du tillsammans med din närmaste kollega se till att de vindkraftverk eller annan teknisk utrustning som vi på Dala Vind har driftansvar fo?r fungerar och att verksamheten bedrivs enligt ga?llande lagar och tillsta?nd. Du ser möjligheter till förbättringar som effektiviserar vårt arbetssätt samt ser till att våra kunder får den information de vill ha. Här finns också möjligheten att se o?ver våra processer samt dokumentations hantering fo?r att på bästa sätt go?ra den skalbar fo?r framtida expansionsplaner. En viktig och för oss naturlig del av arbetet a?r att vara ute i vindkraftverken fo?r att kontrollera underentrepreno?rers jobb och fo?lja upp problem som uppsta?r eller kan ta?nkas uppsta?. 
 
Arbetsuppgifter och ansvar som ingår i tjänsten:

• Tillsammans med kollega utveckla skalbar fo?rvaltning
• Kontrollera underentrepreno?rernas jobb och fo?lja upp problem som uppsta?tt
• Rondering och hissbesiktning
• Proaktivt fo?rebygga driftsto?rningar
• Säkerställa högspänningsanslutningarna till driftsatta parker
• Sto?tta projektutvecklingen kopplat framför allt till elnätsdelen 
Vi ser ljust på framtiden med många spännande och roliga utmaningar för ett ännu modernare och miljövänligare samhälle. Tillvaratar och vidareutvecklar de starka värden som DalaVind representerar. Tillsammans utvecklar vi vårt starka varumärke!

DIN PROFIL
Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. Tjänsten är en perfekt mix av både samarbete och självständigt arbete. För att trivas och lyckas i rollen vill vi att du är självgående, serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Du ser helheter och är en duktig analytiker. Din nyfikenhet att se möjliga förbättringar i nuvarande lösningar och tekniska förståelse kommer underlätta ditt arbete. I ditt arbetssätt är du säkerhetsmedveten och noggrann. 
 
Du har lämplig utbildning för tjänsten och vi söker dig som har en teknisk bakgrund. En förutsättning för tjänsten är att du klarar de medicinska krav som finns för arbete på hög höjd (mast-och stolp intyg). Du har dokumenterade kunskaper inom högspänning. Meriterande är erfarenhet av dokumentationssystem kring Hälsa, Säkerhet och Miljö (HSE). Du har god datorvana och lätt för att jobba i olika system. Vi tror att du blir särskilt lyckosam om du har god branschkännedom och stort intresse för våra frågor.

Vi söker dig som dels vill utvecklas tillsammans med oss men som också vill bidra till att göra oss ännu bättre. Du delar våra värderingar som är samverkande, nytänkande, långsiktiga och att vi är lokalt förankrade och du vill vara en del av oss och vår hållbara framtid!
 
VI ERBJUDER DIG
En spännande och attraktiv tjänst med roliga och varierande arbetsuppgifter. För oss är det också viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med oss på dagarna.
 
Varmt välkommen med din ansökan!DalaVind AB skall på affärsmässiga grunder äga, förvalta och sälja vindkraftverk, bedriva förundersökningar, projektering och förvaltning av vindkraftsanläggningar och därmed förenlig verksamhet.

DalaVind skall förse regionen med vindkraftverk i bra lägen för att ge lokala och regionala investerare möjlighet att investera i förnyelsebar elproduktion för bla sin egen konsumtion. Både direkt genom ägande av egna vindkraftverk men också via ekonomiska föreningar där även privatpersoner ges möjlighet att vara andelsägare.

Vi skall genom den klimatneutrala elproduktionen vara en betydande aktör inom Dalarnas kommuner och bidra till att klimatmålen för kommuner, Dalarnas län, Sverige och EU kan uppnås.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Ingarvsgruppen söker ekonomiassistent/redovisningsekonom

Är du en noggrann och lösningsorienterad person som vill ta nästa steg i karriären? I så fall ska du ta chansen att söka den här spännande tjänsten hos oss. Ingarvsgruppen växer ständigt och för att behålla samma goda kvalité söker vi nu en till stjärna som trivs i ekonomirollen.   Arbetsuppgifter I rollen som ekonomiassistent/redovisningsekonom hos Ingarvsgruppen får du möjlighet att utvecklas i ett nära samarbete med koncernens ekonomichef och respektive... Visa mer
Är du en noggrann och lösningsorienterad person som vill ta nästa steg i karriären? I så fall ska du ta chansen att söka den här spännande tjänsten hos oss. Ingarvsgruppen växer ständigt och för att behålla samma goda kvalité söker vi nu en till stjärna som trivs i ekonomirollen.
 
Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent/redovisningsekonom hos Ingarvsgruppen får du möjlighet att utvecklas i ett nära samarbete med koncernens ekonomichef och respektive bolag. Du bedriver det löpande ekonomiarbetet samt är med och ökar närvaron på arbetsplatsen. Dina arbetsuppgifter varierar från självständigt arbete till att vara ett stöd i en större process. Det är en tjänst med flertalet kontaktytor i koncernen där ni tillsammans jobbar för att fortsätta växa och utvecklas. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

• Redovisning
• Löner
• Statistik
• Rapporter
• Analyser
• Bokföring 
• Stöd vid månadsbokslut
• Moms-/ arbetsgivardeklarationer
• Övrig administration
Din profil
Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och har ett öga för detaljer i ditt arbete. Som person är du initiativtagande, van att arbeta självständigt och har en analytisk förmåga. Tjänsten innebär många kontaktytor i olika bolag så det är viktigt att du är kommunikativ, kan bygga relationer och är service minded.
 
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För att lyckas i tjänsten tror vi att du har något års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. En förutsättning är att du har god systemvana och gärna tidigare erfarenhet från systemet Fortnox. Har du dessutom erfarenhet inom HR, kollektivavtal och arbete från liknande branscher ses det som meriterande. Har du även varit delaktig i digitaliseringsprojekt är det ett extra plus i kanten.  
 
Vad erbjuder vi dig?
Vi bygger vidare på Ingarvsgruppen och din roll som ekonomiassistent/redovisningsekonom gäller över hela koncernen, rollen är en viktig del i den fortsatta utvecklingen. Du kommer att befinna dig på ett kontor i nybyggda och fräscha lokaler i Falun. Arbetstiderna är flexibla där frihet under ansvar är viktigt för oss. 
 
Vi ser fram emot din ansökan!
 


Vi i Ingarvsgruppen är en expanderande koncern som tillsammans med våra dotterbolag alltid sätter kvalité, kundnöjdhet och säkerhet först. Koncernen samlar anrika företag med stor erfarenhet, tradition och yrkeskunnande. Totalt är vi 60 anställda. I vår koncern finns tillverkande företag, stål- och hallbyggare, plåtslagare, tätskiktsmontörer samt fastighetsbolag.

Du kan läsa mer om oss på www.ingarvsgruppen.se Visa mindre

Lagermedarbetare till vår kund i Falun

Ansök    Maj 17    HR-Utveckling Dalarna AB    Lagerarbetare
Vi söker arbetsvilliga personer till vår kund i Falun. Gillar du att köra truck och har erfarenhet av lagerarbete- Då har vi jobbet för dig!   DIN PROFIL Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet inom lager eller industrin. Om du har både truck- och traverskort ses det som meriterande. Specificera dina behörigheter samt dina licenser i din ansökan.    För att lyckas i tjänsten vill vi att du är engagerad, initiativtagande och ordningsam. Har du dessutom en... Visa mer
Vi söker arbetsvilliga personer till vår kund i Falun. Gillar du att köra truck och har erfarenhet av lagerarbete- Då har vi jobbet för dig!
 
DIN PROFIL
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet inom lager eller industrin. Om du har både truck- och traverskort ses det som meriterande. Specificera dina behörigheter samt dina licenser i din ansökan. 
 
För att lyckas i tjänsten vill vi att du är engagerad, initiativtagande och ordningsam. Har du dessutom en förmåga att arbeta i team samt vill lära dig nya saker dagligen är det här rätt tjänst för dig. 
 
Vi är väldigt intresserade av dina personliga egenskaper som i kombination med ditt engagemang blir två viktiga faktorer som gör att vi kommer trivas med varandra.

 
VI ERBJUDER DIG
Tjänsten är placerad i Falun och inleds med en anställning hos HR Dalarna.
Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
 
Varmt välkommen att söka tjänsten!

 
 


HR Dalarna är ett auktoriserad HR-partner som garanterar våra konsulter trygga anställningar. Vi jobbar för och tillsammans med organisationer som likt oss är övertygade om att kompetenta och välmående medarbetare är avgörande för lönsamhet och framgång.

Genom våra moderna, smarta och attraktiva helhetslösningar inom hela HR-området skapar vi förutsättningar för företag och organisationer att uppnå sina mål. Med vår samlade erfarenhet och vår kompetens är det mesta möjligt. Vi är det genuina, enkla och personliga företaget som har stark lokal förankring och verkar i och för hela Dalarnas utveckling. Visa mindre

Vi söker fler truckförare och montörer till vår sammarbetspartner i Falun

HR Dalarna söker nu flera positiva truckförare och montörer till vår sammarbetspartner i Falun.   DIN PROFIL: Vi söker dig som har en gymnasial utbildning samt arbetslivserfarenhet från industrin. Om du har både truck- och traverskort är det som meriterande. Specificera dina behörigheter samt dina licenser i din ansökan.    För att lyckas i tjänsten vill vi att du är engagerad, initiativtagande och ordningsam. Vi tror att du har kunskaper från liknande ar... Visa mer
HR Dalarna söker nu flera positiva truckförare och montörer till vår sammarbetspartner i Falun.
 
DIN PROFIL:
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning samt arbetslivserfarenhet från industrin. Om du har både truck- och traverskort är det som meriterande. Specificera dina behörigheter samt dina licenser i din ansökan. 
 
För att lyckas i tjänsten vill vi att du är engagerad, initiativtagande och ordningsam. Vi tror att du har kunskaper från liknande arbeten inom lager eller industri. Du trivs bra i en arbetsmiljö med fysiskt arbete. Har du dessutom en förmåga att arbeta i team, ett gott ordningssinne samt vill lära dig nya saker dagligen så kommer vi trivas tillsammans och göra våra samarbetspartners väldigt nöjda. Har du ett intresse i industri på din fritid ser vi det också som mycket positivt. 
Vi är väldigt intresserade av dina personliga egenskaper som kombination med ditt engagemang blir två viktiga faktorer som gör att vi kommer trivas med varandra.
 
VI ERBJUDER DIG
Tjänsten är placerad i Falun och inleds med en anställning hos HR Dalarna.
Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
 
Varmt välkommen att söka tjänsten! HR Dalarna är ett auktoriserad HR-partner som garanterar våra konsulter trygga anställningar. Vi jobbar för och tillsammans med organisationer som likt oss är övertygade om att kompetenta och välmående medarbetare är avgörande för lönsamhet och framgång.

Genom våra moderna, smarta och attraktiva helhetslösningar inom hela HR-området skapar vi förutsättningar för företag och organisationer att uppnå sina mål. Med vår samlade erfarenhet och vår kompetens är det mesta möjligt. Vi är det genuina, enkla och personliga företaget som har stark lokal förankring och verkar i och för hela Dalarnas utveckling. Visa mindre

Vi söker truckförare och montörer till kommande uppdrag i Falun

Ansök    Feb 22    HR-Utveckling Dalarna AB    Truckförare
HR Dalarna söker nu flera positiva truckförare och montörer till kommande uppdrag i Falun.   DIN PROFIL: Vi söker dig som har en gymnasial utbildning samt arbetslivserfarenhet från industrin. Om du har både truck- och traverskort är det som meriterande. Specificera dina behörigheter samt dina licenser i din ansökan.    För att lyckas i tjänsten vill vi att du är engagerad, initiativtagande och ordningsam. Vi tror att du har kunskaper från liknande arbeten... Visa mer
HR Dalarna söker nu flera positiva truckförare och montörer till kommande uppdrag i Falun.
 
DIN PROFIL:
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning samt arbetslivserfarenhet från industrin. Om du har både truck- och traverskort är det som meriterande. Specificera dina behörigheter samt dina licenser i din ansökan. 
 
För att lyckas i tjänsten vill vi att du är engagerad, initiativtagande och ordningsam. Vi tror att du har kunskaper från liknande arbeten inom lager eller industri. Du trivs bra i en arbetsmiljö med fysiskt arbete. Har du dessutom en förmåga att arbeta i team, ett gott ordningssinne samt vill lära dig nya saker dagligen så kommer vi trivas tillsammans och göra våra samarbetspartners väldigt nöjda. Har du ett intresse i industri på din fritid ser vi det också som mycket positivt. 
Vi är väldigt intresserade av dina personliga egenskaper som kombination med ditt engagemang blir två viktiga faktorer som gör att vi kommer trivas med varandra.
 
VI ERBJUDER DIG
Tjänsten är placerad i Falun och inleds med en anställning hos HR Dalarna.
Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
 
Varmt välkommen att söka tjänsten! HR Dalarna är ett auktoriserad HR-partner som garanterar våra konsulter trygga anställningar. Vi jobbar för och tillsammans med organisationer som likt oss är övertygade om att kompetenta och välmående medarbetare är avgörande för lönsamhet och framgång.

Genom våra moderna, smarta och attraktiva helhetslösningar inom hela HR-området skapar vi förutsättningar för företag och organisationer att uppnå sina mål. Med vår samlade erfarenhet och vår kompetens är det mesta möjligt. Vi är det genuina, enkla och personliga företaget som har stark lokal förankring och verkar i och för hela Dalarnas utveckling. Visa mindre

Vi söker fler truckförare till vår sammarbetspartner i Falun

Ansök    Maj 2    HR-Utveckling Dalarna AB    Truckförare
HR Dalarna söker nu flera truckförare till vår sammarbetspartner i Falun.   DIN PROFIL: Vi söker dig som har en gymnasial utbildning samt arbetslivserfarenhet från industrin. Om du har både truck- och traverskort är det som meriterande. Specificera dina behörigheter samt dina licenser i din ansökan.    För att lyckas i tjänsten vill vi att du är engagerad, initiativtagande och ordningsam. Vi tror att du har kunskaper från liknande arbeten inom lager eller... Visa mer
HR Dalarna söker nu flera truckförare till vår sammarbetspartner i Falun.
 
DIN PROFIL:
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning samt arbetslivserfarenhet från industrin. Om du har både truck- och traverskort är det som meriterande. Specificera dina behörigheter samt dina licenser i din ansökan. 
 
För att lyckas i tjänsten vill vi att du är engagerad, initiativtagande och ordningsam. Vi tror att du har kunskaper från liknande arbeten inom lager eller industri. Du trivs bra i en arbetsmiljö med fysiskt arbete. Har du dessutom en förmåga att arbeta i team, ett gott ordningssinne samt vill lära dig nya saker dagligen så kommer vi trivas tillsammans och göra våra samarbetspartners väldigt nöjda. Har du ett intresse i industri på din fritid ser vi det också som mycket positivt. 
 
Vi är väldigt intresserade av dina personliga egenskaper som kombination med ditt engagemang blir två viktiga faktorer som gör att vi kommer trivas med varandra.
 
VI ERBJUDER DIG
Tjänsten är placerad i Falun och inleds med en anställning hos HR Dalarna.
Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
 
Varmt välkommen att söka tjänsten! HR Dalarna är ett auktoriserad HR-partner som garanterar våra konsulter trygga anställningar. Vi jobbar för och tillsammans med organisationer som likt oss är övertygade om att kompetenta och välmående medarbetare är avgörande för lönsamhet och framgång.

Genom våra moderna, smarta och attraktiva helhetslösningar inom hela HR-området skapar vi förutsättningar för företag och organisationer att uppnå sina mål. Med vår samlade erfarenhet och vår kompetens är det mesta möjligt. Vi är det genuina, enkla och personliga företaget som har stark lokal förankring och verkar i och för hela Dalarnas utveckling. Visa mindre

Maskinoperatör till Envikens fjädrar

Envikens fjädrar har sedan början av 50-talet tillverkat fjädrar. Fjädrar med precision och hög kvalitet. I såväl korta som långa serier. Detta gör att det finns ett högt och unikt yrkeskunnande när det gäller att bocka tråd i klena dimensioner. Idag ligger våran fina anläggning och produktion på Ingarvet i Falun. Med utgångspunkt från detta yrkeskunnande har vi en anläggning för tillverkning av klena drag-, vrid-, tryck-, och fasonfjädrar. Vi tillverkar ... Visa mer
Envikens fjädrar har sedan början av 50-talet tillverkat fjädrar. Fjädrar med precision och hög kvalitet. I såväl korta som långa serier. Detta gör att det finns ett högt och unikt yrkeskunnande när det gäller att bocka tråd i klena dimensioner. Idag ligger våran fina anläggning och produktion på Ingarvet i Falun.

Med utgångspunkt från detta yrkeskunnande har vi en anläggning för tillverkning av klena drag-, vrid-, tryck-, och fasonfjädrar. Vi tillverkar även detaljer av tråd samt pressade och stansade detaljer av klena band. Vårt mål är att bli kända som en god leverantör. Vår affärsidé är att sälja och producera kundspecifika fjädrar och tråddetaljer till er som vill känna trygghet i leveranser och kvalitet för en långsiktig relation och utveckling.
För att nå detta mål erbjuder vi ett unikt yrkeskunnande, bra maskinutrustning och liten organisation med närhet och personligt ansvar för alla. En organisation där varje kund är betydelsefull och varje order viktig.

Envikens Fjädrar AB har upprättat och tillämpar ett kvalitetssystem som styrmedel för att säkerhetsställa att de produkter vi levererar uppfyller specificerade krav. Kvalitetssäkringssystemet är utvecklat och certifierat enligt standard SS-EN ISO 9001. Vi har även formulerat en kvalitetspolicy som garanterar att vi alltid levererar rätt kvalitet och att vi i alla avseenden ska vara ett pålitligt företag för såväl kunder och leverantörer som för medarbetare. Allt för att leva upp till våra kunders mycket högt ställda krav.

Läs mer om oss på:
envikensfjadrar.se

Vill du vara delaktig i en utvecklingsresa tillsammans med en organisation som omfattas av ett unikt yrkeskunnande och duktiga medarbetare där det varje dag levereras fjädrar med precision och hög kvalitét? Låter detta intressant - då tycker vi att  du skall ta chansen att söka tjänsten som vår nästa maskinoperatör redan idag!
 
OM TJÄNSTEN SOM MASKINOPERATÖR
Vi på Envikens fjädrar bygger vidare på vår fina historia med att satsa och bygga för framtiden. Vi arbetar i team och vårat gemensamma mål är att bibehålla vår höga kvalité, yrkeskompetens, närhet och det personliga engagemanget. Arbetet hos oss kommer att vara varierat och innehålla den perfekta mixen av teamarbete och självständigt arbete. På avdelningen finns gedigna erfarenheter som vi gärna delar med oss av, men vi ser lika mycket fram mot att ta del av dina egenskaper och drivkrafter - tillsammans ska vi utvecklas och göra varandra bättre. I det dagliga arbetet planerar vi och driver ständiga förbättringar samt drar nytta av vårt goda teamarbete för att öka kvalitén kontinuerligt i vår produktion.
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
 

• Som maskinoperatör kommer du tillsammans med övriga på verkstaden ansvara för tillverkning av fjädrar, från råvara till färdig produkt. 
• Göra uppsättningar i maskinerna inför produktion och därefter övervaka produktionen av fjädrar. 
• Att biträda produktionschef med underlag vid upprättande av förkalkyler och bestämma leveranstider.
• Ankomstregistrera material, leveransplanera, packa material och beställa transporter i Monitor.
• Tillse att lagret hålls i god ordning och är väl uppmärkt.
• Dokumentera ställtid, arbetstid, produktionstakt eller andra nödvändiga uppgifter på varje arbetsorder för att efterkalkyler ska kunna göras.
• Vara delaktig i att utveckla och undehålla kundanpassade specialverktyg.
• Tillsammans upprätthålla god ordning, trygg arbetsmiljö så att säkerhet erhålls på den egna arbetsplatsen.
• Föreslå förändringar på maskiner och utrustning för att ge större tillförlitlighet, bättre kapabilitet och kapacitet.
 
DIN PROFIL
För att lyckas i denna spännande roll tror vi att du har ett stort intresse för teknik, skruvande och mekaniskt arbete samt en förmåga att kunna arbeta lösningsorienterat och praktiskt när ett problem dyker upp. Genom din motivation skapas ett engagemang till arbetet och du bidrar till nya arbetssätt. Du har en förmåga att se möjligheter i förändringar. Som person är du initiativtagande, kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Vidare står du för kvalité och lägger stor betydelse att alltid göra ett professionellt jobb. Hos oss kommer det finnas möjlighet att växa och utvecklas. Vi förutsätter att du har god it/systemvana. Meriterande är truckkort, traverskort, erfarenhet av Monitor samt relevant arbetslivserfarenhet.
 
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Maskinoperatör till Envikens fjädrar

Envikens fjädrar har sedan början av 50-talet tillverkat fjädrar. Fjädrar med precision och hög kvalitet. I såväl korta som långa serier. Detta gör att det finns ett högt och unikt yrkeskunnande när det gäller att bocka tråd i klena dimensioner. Idag ligger våran fina anläggning och produktion på Ingarvet i Falun. Med utgångspunkt från detta yrkeskunnande har vi en anläggning för tillverkning av klena drag-, vrid-, tryck-, och fasonfjädrar. Vi tillverkar ... Visa mer
Envikens fjädrar har sedan början av 50-talet tillverkat fjädrar. Fjädrar med precision och hög kvalitet. I såväl korta som långa serier. Detta gör att det finns ett högt och unikt yrkeskunnande när det gäller att bocka tråd i klena dimensioner. Idag ligger våran fina anläggning och produktion på Ingarvet i Falun.

Med utgångspunkt från detta yrkeskunnande har vi en anläggning för tillverkning av klena drag-, vrid-, tryck-, och fasonfjädrar. Vi tillverkar även detaljer av tråd samt pressade och stansade detaljer av klena band. Vårt mål är att bli kända som en god leverantör. Vår affärsidé är att sälja och producera kundspecifika fjädrar och tråddetaljer till er som vill känna trygghet i leveranser och kvalitet för en långsiktig relation och utveckling.
För att nå detta mål erbjuder vi ett unikt yrkeskunnande, bra maskinutrustning och liten organisation med närhet och personligt ansvar för alla. En organisation där varje kund är betydelsefull och varje order viktig.

Envikens Fjädrar AB har upprättat och tillämpar ett kvalitetssystem som styrmedel för att säkerhetsställa att de produkter vi levererar uppfyller specificerade krav. Kvalitetssäkringssystemet är utvecklat och certifierat enligt standard SS-EN ISO 9001. Vi har även formulerat en kvalitetspolicy som garanterar att vi alltid levererar rätt kvalitet och att vi i alla avseenden ska vara ett pålitligt företag för såväl kunder och leverantörer som för medarbetare. Allt för att leva upp till våra kunders mycket högt ställda krav.

Läs mer om oss på:
envikensfjadrar.se

Vill du vara delaktig i en utvecklingsresa tillsammans med en organisation som omfattas av ett unikt yrkeskunnande och duktiga medarbetare där det varje dag levereras fjädrar med precision och hög kvalitét? Låter detta intressant - då tycker vi att  du skall ta chansen att söka tjänsten som vår nästa maskinoperatör redan idag!
 
OM TJÄNSTEN SOM MASKINOPERATÖR
Vi på Envikens fjädrar bygger vidare på vår fina historia med att satsa och bygga för framtiden. Vi arbetar i team och vårat gemensamma mål är att bibehålla vår höga kvalité, yrkeskompetens, närhet och det personliga engagemanget. Arbetet hos oss kommer att vara varierat och innehålla den perfekta mixen av teamarbete och självständigt arbete. På avdelningen finns gedigna erfarenheter som vi gärna delar med oss av, men vi ser lika mycket fram mot att ta del av dina egenskaper och drivkrafter - tillsammans ska vi utvecklas och göra varandra bättre. I det dagliga arbetet planerar vi och driver ständiga förbättringar samt drar nytta av vårt goda teamarbete för att öka kvalitén kontinuerligt i vår produktion.
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
 

• Som maskinoperatör kommer du tillsammans med övriga på verkstaden ansvara för tillverkning av fjädrar, från råvara till färdig produkt. 
• Göra uppsättningar i maskinerna inför produktion och därefter övervaka produktionen av fjädrar. 
• Att biträda produktionschef med underlag vid upprättande av förkalkyler och bestämma leveranstider.
• Ankomstregistrera material, leveransplanera, packa material och beställa transporter i Monitor.
• Tillse att lagret hålls i god ordning och är väl uppmärkt.
• Dokumentera ställtid, arbetstid, produktionstakt eller andra nödvändiga uppgifter på varje arbetsorder för att efterkalkyler ska kunna göras.
• Vara delaktig i att utveckla och undehålla kundanpassade specialverktyg.
• Tillsammans upprätthålla god ordning, trygg arbetsmiljö så att säkerhet erhålls på den egna arbetsplatsen.
• Föreslå förändringar på maskiner och utrustning för att ge större tillförlitlighet, bättre kapabilitet och kapacitet.
 
DIN PROFIL
För att lyckas i denna spännande roll tror vi att du har ett stort intresse för teknik, skruvande och mekaniskt arbete samt en förmåga att kunna arbeta lösningsorienterat och praktiskt när ett problem dyker upp. Genom din motivation skapas ett engagemang till arbetet och du bidrar till nya arbetssätt. Du har en förmåga att se möjligheter i förändringar. Som person är du initiativtagande, kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Vidare står du för kvalité och lägger stor betydelse att alltid göra ett professionellt jobb. Hos oss kommer det finnas möjlighet att växa och utvecklas. Vi förutsätter att du har god it/systemvana.
 

• Meriterande är erfarenhet från tillverkningsindustri med inriktning metall.
• Truckkort, traverskort, erfarenhet av Monitor samt relevant arbetslivserfarenhet.
 
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Medarbetare Verkstad/mottagning Ramirent

Ansök    Jul 23    HR-Utveckling Dalarna AB    Uthyrare
HR Dalarna är ett auktoriserad HR-partner som garanterar våra konsulter trygga anställningar. Vi jobbar för och tillsammans med organisationer som likt oss är övertygade om att kompetenta och välmående medarbetare är avgörande för lönsamhet och framgång. Genom våra moderna, smarta och attraktiva helhetslösningar inom hela HR-området skapar vi förutsättningar för företag och organisationer att uppnå sina mål. Med vår samlade erfarenhet och vår kompetens är ... Visa mer
HR Dalarna är ett auktoriserad HR-partner som garanterar våra konsulter trygga anställningar. Vi jobbar för och tillsammans med organisationer som likt oss är övertygade om att kompetenta och välmående medarbetare är avgörande för lönsamhet och framgång.
Genom våra moderna, smarta och attraktiva helhetslösningar inom hela HR-området skapar vi förutsättningar för företag och organisationer att uppnå sina mål. Med vår samlade erfarenhet och vår kompetens är det mesta möjligt.
Vi är det genuina, enkla och personliga företaget som har stark lokal förankring och verkar i och för hela Dalarnas utveckling.

Uppskattar du en trivsam arbetsplats där teamarbete är i fokus? Då ska du läsa vidare!Vi söker just nu för vår samarbetspartners räkning en duktig medarbetare till en spännande tjänst. Innehållet i arbetet kommer att innefatta en mix av Verkstad/mottagning.På den här arbetsplatsen bidrar vi med varandras kunskaper och egenskaper. Vi brinner för att göra våra kunder nöjda med vår fina service, goda bemötande och höga kvalité.
Om jobbet
Som våran nästa duktiga medarbetare inom Verkstad/mottagning kommer du vara en del av hela våran process, dvs från första kontakten med kunden till återlämnandet av produkten.
 
Här är några exempel på områden som ingår i denna roliga och varierande tjänsten:
 
·      Se till att uthyrningen genomförs på ett bra sätt
·      En hantering av kundens uthyrnings- och försäljningssortiment
·      Hantera returer, mindre reparationsarbeten samt lättare transporter.
·      Upprätthålla en god service, relation till våra kunder samt kvalité i vårat sortiment.
 
Din Profil
Ditt engagemang, nogrannhet, kvalitetstänk och intresse för maskiner är en viktig del för att bli lyckosam i detta uppdrag hos vår samarbetspartner. Du trivs att arbeta tillsammans i ett sammansvetsat team på vårat kundcenter. Ditt förhållningssätt och personliga egenskaper medför att du sätter kunden i fokus och är trygg med ett serviceinriktat förhållningssätt. Som person är du omsorgsfull både mot dina kollegor samt våra maskiner. Kvalité och service är viktigt för dig och det är av stor betydelse att alltid göra ett professionellt jobb.
 
Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning och gärna har erfarenheter av maskiner, byggbranschen, uthyrning, service och verkstad. Du uttrycker dig väl i både tal, skrift och har god datavana. 
 
Meriterande är
Truckkort
Körkort för tungt släp
Lastmaskin
Erfarenhet från verkstad
 
Vi kommer att lägga stor vikt på personliga egenskaper och rekrytering till tjänsten kommer att ske löpande, så tveka inte på att ansöka redan idag.
 
Tjänsten är placerad i Falun och inleds med en anställning hos HR Dalarna med målet att du senare ska övergå till en tillsvidare anställning hos vår samarbetspartner.
 Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Fler duktiga plåtslagare till Plåt Lars

Plåt Lars AB startade 1967 och har sedan dess varit en väl ansedd aktör. Sedan starten har vi satt högsta kvalitet och ett professionellt bemötande i första hand. Plåt Lars är auktoriserat byggnadsplåtslageri och medlemmar i Plåt och Ventföretagen. Till vårt förfogande har vi 12 välutbildade plåtslagare med lång yrkeserfarenhet. Tillsammans med dotterföretagen Falu Mekaniska Verkstad AB, Västerdala Tak AB och Dalahallar utför vi även konceptprojekt/hallb... Visa mer
Plåt Lars AB startade 1967 och har sedan dess varit en väl ansedd aktör. Sedan starten har vi satt högsta kvalitet och ett professionellt bemötande i första hand. Plåt Lars är auktoriserat byggnadsplåtslageri och medlemmar i Plåt och Ventföretagen.

Till vårt förfogande har vi 12 välutbildade plåtslagare med lång yrkeserfarenhet.

Tillsammans med dotterföretagen Falu Mekaniska Verkstad AB, Västerdala Tak AB och Dalahallar utför vi även konceptprojekt/hallbyggnationer. Det innebär att vi ansvarar för stomme, tak och fasad samt även projektering. Genom detta har våra samarbetspartners och beställare en kontakt under hela projektets gång. Totalt är vi 40 kompetenta medarbetare i hela koncernen och omsätter ca 70 mkr.

Läs mer om oss och kika på många av de samarbeten vi haft/har på vår hemsida:
http://www.plat-lars.se/

Nu söker vi fler duktiga plåtslagare som är redo för nya utmaningar, är självgående och som vill bli en del av allt spännande som händer hos oss just nu! Vill du vara med på vår fortsatta utvecklings- och expansionsresa och är en duktig plåtslagare? Då tycker vi att du skall läsa vidare...
 
Kvalitet, kunskap och lång erfarenhet. Så skulle vi kunna beskriva oss på Plåt Lars. Vårt företag grundades 1967 så här finns verkligen gedigen erfarenhet inom branschen. Ända sedan starten har vi arbetat med att skapa unika byggnadsplåtslösningar för att på bästa sätt hjälpa våra kunder. 2021 kommer vi att flytta vår verksamhet till helt nya lokaler ett stenkast från våra befintliga lokaler. Genom den här satsningen kommer vi kunna erbjuda alla våra kompetenta medarbetare en ännu bättre arbetsmiljö och arbetsplats. När allt är klart kommer vi att ha helt nya kontor, konferenser/mötesrum, verkstad, kök, gym mm.
 
Vi söker nu Plåtslagare som vill vara med på den här resan. Du vill vara med och påverka med ditt engagemang samt bidra med alla dina erfarenheter och goda egenskaper. Tjänsten är en perfekt mix för dig som uppskattar att vara en Plåtslagare på resande fot i kombination med arbete på hemmaplan i Dalarna. Är du dessutom en person som trivs med extra ansvar kommer det finnas möjighet att driva projekt på hemmaplan.
 
Hos oss på Plåt Lars finns goda möjligheter till stor variation i jobbet då vi arbetar i olika typer av projekt. Arbetet är varierat och du trivs med att arbeta både självständigt och i team, har lätt för att samarbeta och att ta ett eget ansvar. På vårt företag finns mångåriga erfarenheter som vi gärna delar med oss av, men vi ser lika mycket fram mot att ta del av dina egenskaper och drivkrafter - tillsammans ska vi utvecklas och göra varandra bättre. Här kommer du helt enkelt få möjligheten att växa och utvecklas på bästa sätt.
 

I tjänsten som Plåtslagare kommer du att arbeta med alla förekommande uppdrag inom byggnadsplåtslageri. Allt från mindre projekt och serviceuppdrag till stora projekt och totalentreprenader samt fina kulturarbeten i form av kyrktak. Just nu har vi flera oerhört fina projekt vi ansvarar för. Några exempel nedan:

• Vi har Malingsbo kyrka som är ett helt unikt projekt i svart plåt. Här kommer vi att demontera svartplåten, som skyddat kyrkan från väder och vind sen 1800-talet, och restaurera den. Ett mycket originellt, utvecklande och spännande projekt som vi är mycket stolta över att fått förtroendet att genomföra.
• Särna kyrka är ett annat spännande projekt som startar april 2021
• Eskilstuna tingsrätt - mässing på fasad
• Bispbergs herrgård
• Torsåkers kyrka
• Kopparstaden - lägenheter
• Paradisskolan - helt ny skola i Borlänge
Dessutom har vi redan flera intressanta kulturprojekt klart för uppstart under 2021 och 2022 och är nu i behov av duktiga plåtslagare som gillar riktigt häftiga utmaningar. 
 
Din Profil
Vi ser att du har erfarenhet av plåtslageriarbeten inom tak. Du är självgående, kan ta egna initiativ och är inriktad på att finna de rätta lösningarna. Vidare tror vi att du blir extra lyckosam om kvalitet och service är en viktig del för dig samt betydelsen att alltid göra ett professionellt jobb.

Vi erbjuder dig
Vår största styrka är alla våra kompetenta medarbetare. Deras insatser gör vårt varumärke samt bidrar till att vi har många nya spännande projekt på gång. För att vi ska kunna växa och utvecklas ytterligare samt fortsätta att göra alla våra kunder lika nöjda behöver vi nu rekrytera plåtslagare till oss på Plåt Lars. Vi erbjuder en spännande och attraktiv tjänst med roliga och varierande arbetsuppgifter.
 
Varmt välkommen med din ansökan!


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Fler duktiga plåtslagare till Plåt Lars

Plåt Lars AB startade 1967 och har sedan dess varit en väl ansedd aktör. Sedan starten har vi satt högsta kvalitet och ett professionellt bemötande i första hand. Plåt Lars är auktoriserat byggnadsplåtslageri och medlemmar i Plåt och Ventföretagen. Till vårt förfogande har vi 12 välutbildade plåtslagare med lång yrkeserfarenhet. Tillsammans med dotterföretagen Falu Mekaniska Verkstad AB, Västerdala Tak AB och Dalahallar utför vi även konceptprojekt/hallb... Visa mer
Plåt Lars AB startade 1967 och har sedan dess varit en väl ansedd aktör. Sedan starten har vi satt högsta kvalitet och ett professionellt bemötande i första hand. Plåt Lars är auktoriserat byggnadsplåtslageri och medlemmar i Plåt och Ventföretagen.

Till vårt förfogande har vi 12 välutbildade plåtslagare med lång yrkeserfarenhet.

Tillsammans med dotterföretagen Falu Mekaniska Verkstad AB, Västerdala Tak AB och Dalahallar utför vi även konceptprojekt/hallbyggnationer. Det innebär att vi ansvarar för stomme, tak och fasad samt även projektering. Genom detta har våra samarbetspartners och beställare en kontakt under hela projektets gång. Totalt är vi 40 kompetenta medarbetare i hela koncernen och omsätter ca 70 mkr.

Läs mer om oss och kika på många av de samarbeten vi haft/har på vår hemsida:
http://www.plat-lars.se/

Nu söker vi fler duktiga plåtslagare som är redo för nya utmaningar, är självgående och som vill bli en del av allt spännande som händer hos oss just nu! Vill du vara med på vår fortsatta utvecklings- och expansionsresa och är en duktig plåtslagare? Då tycker vi att du skall läsa vidare...
 
Kvalitet, kunskap och lång erfarenhet. Så skulle vi kunna beskriva oss på Plåt Lars. Vårt företag grundades 1967 så här finns verkligen gedigen erfarenhet inom branschen. Ända sedan starten har vi arbetat med att skapa unika byggnadsplåtslösningar för att på bästa sätt hjälpa våra kunder. 2021 kommer vi att flytta vår verksamhet till helt nya lokaler ett stenkast från våra befintliga lokaler. Genom den här satsningen kommer vi kunna erbjuda alla våra kompetenta medarbetare en ännu bättre arbetsmiljö och arbetsplats. När allt är klart kommer vi att ha helt nya kontor, konferenser/mötesrum, verkstad, kök, gym mm.
 
Vi söker nu Plåtslagare som vill vara med på den här resan. Du vill vara med och påverka med ditt engagemang samt bidra med alla dina erfarenheter och goda egenskaper. Tjänsten är en perfekt mix för dig som uppskattar att vara en Plåtslagare på resande fot i kombination med arbete på hemmaplan i Dalarna. Är du dessutom en person som trivs med extra ansvar kommer det finnas möjighet att driva projekt på hemmaplan.
 
Hos oss på Plåt Lars finns goda möjligheter till stor variation i jobbet då vi arbetar i olika typer av projekt. Arbetet är varierat och du trivs med att arbeta både självständigt och i team, har lätt för att samarbeta och att ta ett eget ansvar. På vårt företag finns mångåriga erfarenheter som vi gärna delar med oss av, men vi ser lika mycket fram mot att ta del av dina egenskaper och drivkrafter - tillsammans ska vi utvecklas och göra varandra bättre. Här kommer du helt enkelt få möjligheten att växa och utvecklas på bästa sätt.
 

I tjänsten som Plåtslagare kommer du att arbeta med alla förekommande uppdrag inom byggnadsplåtslageri. Allt från mindre projekt och serviceuppdrag till stora projekt och totalentreprenader samt fina kulturarbeten i form av kyrktak. Just nu har vi flera oerhört fina projekt vi ansvarar för. Några exempel nedan:

• Vi har Malingsbo kyrka som är ett helt unikt projekt i svart plåt. Här kommer vi att demontera svartplåten, som skyddat kyrkan från väder och vind sen 1800-talet, och restaurera den. Ett mycket originellt, utvecklande och spännande projekt som vi är mycket stolta över att fått förtroendet att genomföra.
• Särna kyrka är ett annat spännande projekt som startar april 2021
• Eskilstuna tingsrätt - mässing på fasad
• Bispbergs herrgård
• Torsåkers kyrka
• Kopparstaden - lägenheter
• Paradisskolan - helt ny skola i Borlänge
Dessutom har vi redan flera intressanta kulturprojekt klart för uppstart under 2021 och 2022 och är nu i behov av duktiga plåtslagare som gillar riktigt häftiga utmaningar. 
 
Din Profil
Vi ser att du har erfarenhet av plåtslageriarbeten inom tak. Du är självgående, kan ta egna initiativ och är inriktad på att finna de rätta lösningarna. Vidare tror vi att du blir extra lyckosam om kvalitet och service är en viktig del för dig samt betydelsen att alltid göra ett professionellt jobb.

Vi erbjuder dig
Vår största styrka är alla våra kompetenta medarbetare. Deras insatser gör vårt varumärke samt bidrar till att vi har många nya spännande projekt på gång. För att vi ska kunna växa och utvecklas ytterligare samt fortsätta att göra alla våra kunder lika nöjda behöver vi nu rekrytera plåtslagare till oss på Plåt Lars. Vi erbjuder en spännande och attraktiv tjänst med roliga och varierande arbetsuppgifter.
 
Varmt välkommen med din ansökan!


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Kundcenterchef till Ramirent i Falun

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom m... Visa mer
RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Gear Up. Ramirent – Din lokala maskinuthyrare.

Vi söker dig som drivs av att utveckla och stärka företagets affärer, vill ansvara för en högkvalitativ leverans av produkter och tjänster samt tycker om att leda och utveckla ditt team.

I arbetsuppgifterna ingår att:
• garantera att våra kunder får en oslagbar service
• ansvara för kundcentrets försäljning samt aktivt arbeta med försäljning ute på fältet
• ansvara för budget och lönsamhet
• med stort säkerhetstänk ansvara för det dagliga operativa arbetet på kundcentret
• leda och coacha dina medarbetare

Bakgrund
Du har några års erfarenhet av en liknande tjänst där du har arbetat med ekonomi, försäljning, marknadsföring och personalledning. En tidigare eller nuvarande tjänst som platschef eller arbetsledare inom byggbranschen är meriterande. Du har god datorvana och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Gymnasial utbildning och B-körkort är ett krav.
 
Personliga egenskaper
Du är utåtriktad, håller en hög servicenivå och sätter alltid kunden främst. Din drivkraft är att leda och att skapa resultat tillsammans med andra. Din roll kräver att du arbetar strukturerat och har en god organisatorisk förmåga. Prestigelöshet är en viktig egenskap då vi på Ramirent arbetar tätt tillsammans och alltid hjälps åt där det behövs. Självklart bemöter du och ditt team kunderna i enlighet med våra värderingar: Smooth Service with a Smile.

Vi erbjuder
Ramirents starka position på marknaden bottnar i våra värderingar: Smooth Service with a Smile. Det innebär kortfattat att vi ger alla kunder, stora som små, bästa tänkbara service med lika delar vänlighet och engagemang. För att kunna göra det har vi samma attityd kollegor emellan vilket gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten. 
 
Vi söker dig som vill vara en del av vår framtid och som vill utvecklas tillsammans med oss. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plåtslagare till Plåt Lars

Plåt Lars AB startade 1967 och har sedan dess varit en väl ansedd aktör. Sedan starten har vi satt högsta kvalitet och ett professionellt bemötande i första hand. Plåt Lars är auktoriserat byggnadsplåtslageri och medlemmar i Plåt och Ventföretagen. Till vårt förfogande har vi 11 välutbildade plåtslagare med lång yrkeserfarenhet. Tillsammans med dotterföretagen Falu Mekaniska Verkstad AB, Västerdala Tak AB och Dalahallar utför vi även konceptprojekt/hallb... Visa mer
Plåt Lars AB startade 1967 och har sedan dess varit en väl ansedd aktör. Sedan starten har vi satt högsta kvalitet och ett professionellt bemötande i första hand. Plåt Lars är auktoriserat byggnadsplåtslageri och medlemmar i Plåt och Ventföretagen.

Till vårt förfogande har vi 11 välutbildade plåtslagare med lång yrkeserfarenhet.

Tillsammans med dotterföretagen Falu Mekaniska Verkstad AB, Västerdala Tak AB och Dalahallar utför vi även konceptprojekt/hallbyggnationer. Det innebär att vi ansvarar för stomme, tak och fasad samt även projektering. Genom detta har våra samarbetspartners och beställare en kontakt under hela projektets gång. Totalt är vi 40 kompetenta medarbetare i hela koncernen och omsätter ca 70 mkr.

Läs mer om oss och kika på många av de samarbeten vi haft/har på vår hemsida:
http://www.plat-lars.se/

Vi söker dig som är redo för nya utmaningar, är självgående och som vill bli en del av allt spännande som händer hos oss just nu! Vill du vara med på vår fortsatta utvecklings- och expansionsresa och är en duktig plåtslagare? Då tycker vi att du skall läsa vidare...
 
Kvalitet, kunskap och lång erfarenhet. Så skulle vi kunna beskriva oss på Plåt Lars. Vårt företag grundades 1967 så här finns verkligen gedigen erfarenhet inom branschen. Ända sedan starten har vi arbetat med att skapa unika byggnadsplåtslösningar för att på bästa sätt hjälpa våra kunder. 2021 kommer vi att flytta vår verksamhet till helt nya lokaler ett stenkast från våra befintliga lokaler. Genom den här satsningen kommer vi kunna erbjuda alla våra kompetenta medarbetare en ännu bättre arbetsmiljö och arbetsplats. När allt är klart kommer vi att ha helt nya kontor, konferenser/mötesrum, verkstad, kök, gym mm.
 
Vi söker nu Plåtslagare som vill vara med på den här resan. Du vill vara med och påverka med ditt engagemang samt bidra med alla dina erfarenheter och goda egenskaper. Tjänsten är en perfekt mix för dig som uppskattar att vara en Plåtslagare på resande fot i kombination med arbete på hemmaplan i Dalarna. 
 
Hos oss på Plåt Lars finns goda möjligheter till stor variation i jobbet då vi arbetar i olika typer av projekt. Arbetet är varierat och du trivs med att arbeta både självständigt och i team, har lätt för att samarbeta och att ta ett eget ansvar. På vårt företag finns mångåriga erfarenheter som vi gärna delar med oss av, men vi ser lika mycket fram mot att ta del av dina egenskaper och drivkrafter - tillsammans ska vi utvecklas och göra varandra bättre. Här kommer du helt enkelt få möjligheten att växa och utvecklas på bästa sätt.
 

I tjänsten som Plåtslagare kommer du att arbeta med alla förekommande uppdrag inom byggnadsplåtslageri. Allt från mindre projekt och serviceuppdrag till stora projekt och totalentreprenader samt fina kulturarbeten i form av kyrktak. Just nu har vi flera oerhört fina projekt vi ansvarar för. Några exempel nedan:

• Vi har Malingsbo kyrka som är ett helt unikt projekt i svart plåt. Här kommer vi att demontera svartplåten, som skyddat kyrkan från väder och vind sen 1800-talet, och restaurera den. Ett mycket originellt, utvecklande och spännande projekt som vi är mycket stolta över att fått förtroendet att genomföra.
• Särna kyrka är ett annat spännande projekt där vi haft förtroendet att renovera taket på långskeppet och tornet. I mars reste vi ställningen och i oktober hade kyrkan omlagt skiffertak och ny kopparplåt.
• Eskilstuna tingsrätt - mässing på fasad
• Bispbergs herrgård
• Torsåkers kyrka
• Kopparstaden - lägenheter
• Paradisskolan - helt ny skola i Borlänge
Dessutom har vi redan flera intressanta kulturprojekt klart för uppstart under 2021 och 2022 och är nu i behov av duktiga plåtslagare som gillar riktigt häftiga utmaningar. 
 
Din Profil
Vi ser att du har erfarenhet av plåtslageriarbeten inom tak. Du är självgående, kan ta egna initiativ och är inriktad på att finna de rätta lösningarna. Vidare tror vi att du blir extra lyckosam om kvalitet och service är en viktig del för dig samt betydelsen att alltid göra ett professionellt jobb.

Vi erbjuder dig
Vår största styrka är alla våra kompetenta medarbetare. Deras insatser gör vårt varumärke samt bidrar till att vi har många nya spännande projekt på gång. För att vi ska kunna växa och utvecklas ytterligare samt fortsätta att göra alla våra kunder lika nöjda behöver vi nu rekrytera plåtslagare till oss på Plåt Lars. Vi erbjuder en spännande och attraktiv tjänst med roliga och varierande arbetsuppgifter.
 
Varmt välkommen med din ansökan!


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre