Lediga jobb som Ekonomiassistent i Falun

Se lediga jobb som Ekonomiassistent i Falun. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Falun som finns hos arbetsgivaren.

Ekonomiadministratör

Ansök    Jan 3    Falu kommun    Ekonomiassistent
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling b... Visa mer
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Är du en serviceinriktad och prestigelös ekonomiadministratör som tillsammans med oss på Barn-och utbildningsförvaltningen i Falu kommun, vill möta framtidens krav på kvalitet och effektivitet?

Barn- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattar ca 11 000 barn och elever i förskola, grundskola och gymnasieskola. I förvaltningen ingår nu även barn- och familjesektionen som utifrån socialtjänstenslagstiftning ansvarar för barn och ungdomars uppväxtvillkor. Förvaltningen omsätter drygt 1,8 miljarder kronor årligen och har drygt 2000 anställda.

Som ekonomiadministratör kommer du att ingå i Barn- och utbildningsförvaltningens stab. Ekonomiarbetet leds av en förvaltningscontroller och i teamet ingår 3 controllers och 3 ekonomiadministratörer. Vi är en arbetsplats som arbetar aktivt med att utveckla och skapa nya processer för en ekonomihantering som uppfyller framtidens krav på kvalitet och effektivitet. Vi erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter att vara med och påverka din roll och utforma nya rutiner och arbetssätt!

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår arbetsuppgifter såsom bokföring, fakturahantering samt att vara med och stötta förvaltningens chefer och controllers med olika typer av ekonomiska  underlag. Även andra administrativa uppgifter inom förvaltningen kan komma att inkluderas i tjänsten.

Kvalifikationer
- Ekonomisk utbildning på gymnasienivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig

- Erfarenhet av ekonomiadministration eller löpande redovisning

Personliga egenskaper
Som person vill vi att du är serviceinriktad, noggrann, logisk och reflekterande. Det är viktigt att du har
förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. 

Meriterande kvalifikationer

- Erfarenhet av ekonomiarbete i kommunal verksamhet

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

För att få anställning måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret vilket kommer efterfrågas om anställning blir aktuell. Beställ gärna detta i samband med ansökan så att det finns tillgängligt ifall du blir aktuell för tjänsten. 

Kontaktuppgifter

Stabschef, Niclas Arkåsen, tel. 023-862 49

Fackliga företrädare

Vision, Christina Johansson, tel. 023-821 10, mail: [email protected]

Övrigt

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. Vid problem med att genomföra din ansökan är du välkommen att kontakta [email protected]

Kontaktinformation
Niclas Arkåsen

Arbetsplats

 Falun Visa mindre

Ekonomiassistent i en lärande organisation!

Ansök    Jan 23    Högskolan Dalarna    Ekonomiassistent
Är du en fena inom ekonomi och vill vara med och utveckla området hos Högskolan Dalarna? Sök då jobbet som ekonomiassistent hos oss! Högskolans verksamhet omsätter ca 800 mnkr och antalet anställda uppgår till ca 800 personer. Vid sidan om en omfattande utbildningsverksamhet för ca 15.000 studenter pågår också väldigt intressant forskning och samverkan med närområdet och internationella partners. Avdelningen för Ekonomi och upphandling består av ett glatt... Visa mer
Är du en fena inom ekonomi och vill vara med och utveckla området hos Högskolan Dalarna? Sök då jobbet som ekonomiassistent hos oss!

Högskolans verksamhet omsätter ca 800 mnkr och antalet anställda uppgår till ca 800 personer. Vid sidan om en omfattande utbildningsverksamhet för ca 15.000 studenter pågår också väldigt intressant forskning och samverkan med närområdet och internationella partners. Avdelningen för Ekonomi och upphandling består av ett glatt gäng på 21 medarbetare som arbetar konsultativt gentemot alla anställda. Arbetet inom avdelningen spänner över hela ekonomiområdet med bl a verksamhetsuppföljning, projektredovisning, bokslut, budget/prognos, fakturahantering, in- och utbetalningar samt inköp och upphandling. 

Din arbetsdag som ekonomiassistent
Du ingår i en grupp med 4 ekonomiasstenter, en ekonom, en systemförvaltare och en redovisningsansvarig. Som ekonomiassistent arbetar du huvudsakligen i affärssystemet Agresso/Unit4 med leverantörsfakturor vilket bl.a. innebär att du stöttar godkännare och attestanter i fakturaflödet. Utöver hanteringen av leverantörsfakturor så kommer du kunna jobba med utveckling av våra arbetssätt och rutiner. 

Är du personen vi söker?
Vi söker dig som har en viss arbetslivserfarenhet från ekonomiområdet, gärna med leverantörsfakturor i Agresso. Det är viktigt att du är intresserad av att förstå ekonomisystemets flöden oavsett om du tidigare jobbat i Agresso eller något annat större ekonomisystem. Vi söker en proaktivt arbetande, systemintresserad ekonomiassistent som har en vilja att utveckla våra arbetssätt samtidigt som du vill utvecklas som ekonomiassistent. För att lyckas i tjänsten tror vi att du har flera års erfarenhet från leverantörsreskontra arbete i en större organisation. Du ska kunna tala och skriva på svenska och engelska.

Arbetsuppgifterna förutsätter att du kan arbeta självständigt, är serviceinriktad, noggrann, ansvarskännande och har lätt för att samarbeta.

Det är meriterande om du har erfarenhet från affärssystemet Agresso/Unit4 likväl som erfarenhet av statlig redovisning. Har du tidigare arbetat inom offentlig verksamhet är det en fördel men inte avgörande.

Anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgrad 60%-100%. Provanställning kan komma att tillämpas. Högskolan Dalarna är ett lärosäte som verkar på två orter. Placeringsort för denna anställning är Falun och arbete kan förekomma i Borlänge.

Övrigt
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och vi använder oss av kompetensbaserad metodik genom hela rekryteringsprocessen.

Högskolan kommer i denna rekrytering att beakta den som efter en kvalitativ helhetsbedömning bedöms ha de bästa förutsättningarna för att fullgöra uppgifterna i anställningen.

Välkommen med din ansökan! 
Du ansöker via vår webbplats senast 2023-02-05. Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt betygshandlingar. Vill du veta mer om hur det är att jobba vid Högskolan Dalarna så besök vår hemsida www.du.se/sv/om-oss/jobba-hos-oss/

Vi undanber oss all kontakt med försäljare av annonser. Vi har gjort våra strategiska val för denna rekrytering.


På Högskolan Dalarna är du med och skapar möjligheter för alla människor att delta i högre utbildning. Tillsammans skapar vi öppna vägar till kunskap för ett gott samhälle - i vår egen region och i ett globalt perspektiv. Våra utbildningar är aktuella och håller hög kvalitet och forskningen sker i nära samverkan med omgivande samhälle. Vi är cirka 850 anställda, 17 000 studenter och en stor mängd samarbetspartners som gör detta möjligt. Tillsammans vill vi förändra världen - vill du förändra den med oss? Visa mindre

Förbandsekonom till Dalregementet, I 13 Falun

Ansök    Dec 1    Försvarsmakten    Ekonomiassistent
Stimuleras du av att vara en del av ett professionellt arbetslag i en omväxlande miljö i tillväxt? Vill du vara med och bygga en välfungerande verksamhet? Hos oss får du möjlighet att göra skillnad, -  välkommen med din ansökan! Förbandet Dalregementet Försvarsmakten försvarar Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer. Etableringen av Dalregementet är en del i uppbyggnaden av den svenska försvarsförmågan. I Falun etabl... Visa mer
Stimuleras du av att vara en del av ett professionellt arbetslag i en omväxlande miljö i tillväxt? Vill du vara med och bygga en välfungerande verksamhet? Hos oss får du möjlighet att göra skillnad, -  välkommen med din ansökan!

Förbandet Dalregementet
Försvarsmakten försvarar Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer.

Etableringen av Dalregementet är en del i uppbyggnaden av den svenska försvarsförmågan. I Falun etableras det lätta infanteriet och verkar som utbildningsplattform av värnpliktiga. 

Regementsstaben, en central del av Dalregementet, består bland annat av en ekonomisektion. Dess uppgift är främst att ge stöd i form av olika ekonomiska delar såsom budget-och prognos, analys-och uppföljning, fakturahantering och intern kontroll.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Tillsammans med ekonomichefen ingår du i regementsstabens ekonomisektion där du arbetar brett inom det ekonomiska området. Utöver att stödja verksamheten med löpande återrapportering, budgetarbete och framtagning av ekonomiska beslutsunderlag arbetar du även med personalekonomi, fakturahantering, intern kontroll samt att utbilda i Försvarsmaktens ekonomisystem.

Huvuddelen av arbetet har fokus på budget och prognos, interna kontroller och fakturahantering. Övriga ekonomiska och administrativa arbetsuppgifter tillkommer.

Kvalifikationer


• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller erfarenhet som bedöms som likvärdig av arbetsgivaren
• Aktuell och relevant erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter
• God förmåga att utrycka dig i tal och skrift i svenska
• Goda kunskaper avseende Excel
• B-körkort 

Meriter


• Erfarenhet av Försvarsmaktens ledningssystem SAP BO
• God kännedom kring Försvarsmakten och dess organisation
• Tidigare arbete med prognos och budgetarbete inom myndighet eller offentlig sektor

Personliga egenskaper
För att både trivas och passa i tjänsten behöver du vara kommunikativ, flexibel, initiativtagande och dedikerad att möta de behov som uppstår i vår verksamhet. Du är också analytisk, noggrann och ansvarsfull, samt självgående och har en god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Försvarsmaktens värdegrund utgår från demokratiska principer och slår vakt om alla människors lika värde, om rättvisa, jämlikhet och mänskliga rättigheter. Vår uppförandekod är väsentlig för att vi ska kunna upprätthålla vår värdegrund och sträva mot vår vision; ”Ett starkare försvar – möter varje hot, klarar varje utmaning”. Att se mångfald som en tillgång är en viktig del i uppförandekoden.

Övrigt
Du kommer att arbeta i Falun, men tjänsteresor kan förekomma.

Arbetstid: 40 timmar/vecka, måndag-fredag på dagtid, med flextidsavtal. Personal i Försvarsmakten har enligt avtal möjlighet till fysisk träning på arbetstid upp till tre timmar/vecka.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Individuell lönesättning tillämpas inom ramen för Försvarsmaktens lönepolicy. Löneanspråk anges i ansökan.

Kontakt vid frågor gällande tjänsten
Jessika Carlsson, Ekonomichef tfn: 073-370 46 61 

Kontakt vid frågor om rekryteringsprocessen
HR-generalist Tiina Blom, 070-324 02 53

Fackliga representanter:
Kontaktas via växeln 08-788 75 00

OFR/O           Stefan Mori
OFR/S            Kenneth Hartikainen
SACO             Johan Gillemyr
SEKO             Thomas Klasson

Ansökan
Välkommen med din ansökan – sista ansökningsdag är 2022-12-22. Ansökan ska bestå av CV och personligt brev/ansökningsbrev. Under julhelgerna kommer vi ha begränsade möjligheter att  besvara frågor.
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Dalregementet är ett av Försvarsmaktens nygamla förband med anor från 1625. Regementet återetablerades 2021 efter beslut av riksdagen. Vår verksamhet finns i Falun och vi kommer bidra med utbildning av soldater som bygger framtidens infanteriförband/Armé.

Inom Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Ekonomiassistent/projektkoordinator

Om oss: True är det lilla företaget med det stora hjärtat och engagemanget. Vi har gedigen och flerårig erfarenhet av det vi gärna hjälper till med; rekrytering, bemanning och HR-tjänster. Med vår erfarenhet i branschen har vi byggt upp starka värderingar kring hur vi anser att människor ska behandlas för att må bra och blomstra på jobbet. Det är vår kompass i allt vi tar oss an. Det är inte mängden företag som är viktigt för oss, utan att vi jobbar med sa... Visa mer
Om oss:
True är det lilla företaget med det stora hjärtat och engagemanget. Vi har gedigen och flerårig erfarenhet av det vi gärna hjälper till med; rekrytering, bemanning och HR-tjänster. Med vår erfarenhet i branschen har vi byggt upp starka värderingar kring hur vi anser att människor ska behandlas för att må bra och blomstra på jobbet. Det är vår kompass i allt vi tar oss an.
Det är inte mängden företag som är viktigt för oss, utan att vi jobbar med samarbetspartners som har en juste personalpolitik och precis som vi vill bygga långsiktiga och djupa kvalitativa relationer. Vi brinner för det genuina, för människor och för kvalitet där ingen part skall blir en i mängden. Hos oss är alla vinnare! Som konsult hos oss är ambitionen att få en anställning ute hos vår kund.


Om vår kund:
Ansvar, kvalité, tillförlitlighet och nöjda kunder kännetecknar varumärket Rustabo. Rustabos värdering är lika enkel som tydlig; ansvar i varje led ger trygga medarbetare och nöjda kunder, detta är lika viktigt för oss när vi byter ett tak som på våra kontor. Vi är ett familjeägt bolag med starka värderingar och med stor erfarenhet och kunnande i branschen. Rustabo har sitt hjärta i Dalarna och Falun men arbetar i stora delar av Sverige. Vi är proffs på tak!


Om tjänsten:
Tjänsten som Ekonomiassistent/projektkoordinator är en bred roll där du får möjlighet att arbeta och utvecklas inom flera områden hos Rustabo. Dels kommer du att jobba med projektuppföljning och attestering vilket innebär att du, likt en projektcontroller, hjälper våra projektledare att följa upp projektekonomi och administration. Du kommer även att hantera reklamationer samt upprätta besiktningsprotokoll. Andra arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är bland annat fakturering och kontering av fakturor, förberedande lönearbete (såsom kontroll av tidrapporter och underlag för lön), körjournaler, kvitton, utlägg samt ansvara för vår bilpark.
Du kommer även att ansvara för personaladministration såsom att se till att personalen har tillgång till viktiga system, har arbetskläder, datorer, ha koll på kollektivavtal samt vara kontaktperson mot Byggnads.
Du arbetar tätt tillsammans med flera personer på kontoret men mest med den som är ansvarig för administration och ekonomi och rapporterar även till henne.

Vem är du?
För att du ska trivas hos oss behöver du vara en prestigelös person med hjärtat på rätt ställe. Vi är ett värderingsstyrt och familjeägt företag med högt i tak och därför är det viktigt att du håller med oss om att ”ansvar i varje led ger trygga medarbetare och nöjda kunder”.
Du har god administrativ förmåga, är noggrann, duktig på att planera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt samt är initiativtagande, serviceinriktad och kommunikativ.
För att du ska vara framgångsrik hos oss är det viktigaste inte vad som står i ditt CV utan vad du kommer att bidra med. Däremot tror vi att det underlättar om du har erfarenhet av liknande arbete där du arbetat brett inom administration tidigare.
Vi tror även att du har någon form av ekonomisk bakgrund där du exempelvis jobbat som ekonomiassistent, projektcontroller eller liknande. Du har goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du även kan, utöver det vanliga funktionerna, skapa formler och arbeta med villkorsstyrning.
Körkort B
Vi kommer att väga din personlighet och ditt driv högt. Rätt inställning är nyckeln till att lyckas i rollen.

Vi erbjuder;
Du kommer att bli anställd av oss på True Consulting & Recruitment och arbeta hos vår fina kund Rustabo i Falun/Borlänge. Ambitionen är att anställningen ska övergå i en anställning hos Rustabo.
Tjänsten kommer att tillsättas omgående.
Vi intervjuar fortlöpande så skynda in med din ansökan!


Kontakt;
Sök tjänsten via: www.truehr.se/lediga-tjanster senast 2022-10-20
För ytterligare frågor kontakta konsultchef Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment 070-7440018 alt. www.truehr.se. Visa mindre

Ekonom inom kundreskontra för omgående uppdrag

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Till en av våra kunder i Sandviken söker vi nu en ekonom inom kundreskontra. I denna roll ansvarar du för löpande hantering av kundreskontra och månatliga avstämningar i samband med bokslut. Detta innebär bland annat att du bokför in- och utbetalningar, gör kontoavstämningar samt utfärdar kundfakturor. Du arbetar även med påminnelsehantering, uppdatering av kunddata samt säkerställer en kvalitativ leverans av arbetet tillsammans med dina kollegor i teamet. Självklart ser du till att arbetet utförs i enlighet med svensk lagstiftning och vår kunds interna riktlinjer.

Uppdraget startar omgående och sträcker sig över 6 månader med chans till förlängning därefter. Du förväntas vara på plats hos vår kund i Sandviken 50% av din arbetstid, resterande kan skötas på distans. Vid bokslut kommer du behöva arbeta på plats i högre utsträckning.

Din profil
För att lyckas och trivas i denna roll ser vi att du som söker har några års erfarenhet inom kund- och leverantörsreskontra. Du har goda kunskaper i SAP, Excel och uttrycker dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Detaljsinne, teamkänsla och engagemang är viktiga egenskaper hos dig som söker denna tjänst. Du har ett strukturerat arbetssätt och lämnar ingenting åt slumpen. Vi tror även att det är viktigt att du har förmågan att driva ditt eget arbete framåt samtidigt som du gärna stöttar dina kollegor när det behövs.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Ansökan
Är det dig vi söker? Sök då tjänsten via vår hemsida www.clockworkpeople.se så snart som möjligt då tjänsten ska tillsättas omgående. För vidare frågor kontakta Simon Lindberg på 073-351 27 99 eller [email protected] Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Jobba som Ekonomiassistent via Jeffersson Wells

Ansök    Okt 19    Manpower AB    Ekonomiassistent
Jobba som Ekonomiassistent via Jeffersson Wells Har du ett genuint intresse av ekonomi och erfarenhet av redovisning? Just nu söker vi en erfaren ekonomiassistent eller administratör till vår i Falun. Anställning sker löpande om vi hittar rätt person men uppdraget har en flexibel start via överenskommelse med kund. Är du rätt person för uppdraget? Vi på Jeffersson Wells söker dig med erfarenhet av ekonomiadministrativt arbete eller har erfarenhet av admi... Visa mer
Jobba som Ekonomiassistent via Jeffersson Wells Har du ett genuint intresse av ekonomi och erfarenhet av redovisning? Just nu söker vi en erfaren ekonomiassistent eller administratör till vår i Falun. Anställning sker löpande om vi hittar rätt person men uppdraget har en flexibel start via överenskommelse med kund.

Är du rätt person för uppdraget?

Vi på Jeffersson Wells söker dig med erfarenhet av ekonomiadministrativt arbete eller har erfarenhet av administrativt arbete. Meriterande är om du arbetat med inriktning kund- och leverantörsreskonta och löpande redovisning. Som person är du driven, kan arbeta både självständigt och i team.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett analyserande tankesätt och att du har ett metodiskt tillvägagångssätt. Det är också viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du ser vad som behöver göras. Därutöver vet du hur du ska planera ditt arbete för att vara så effektiv som möjligt.

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är i början av din karriär och är redo för att utvecklas inom branschen och ta steg framåt.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med en variation av administrativa uppgifter på enheten där dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå av bland annat kund- och leverantörsreskonta, löpande bokföring, månadsavstämningar och hantera inkommande ärenden via telefon och mejl med mera.

Om oss

Vad kan Jeffersson Wells erbjuda dig?
Jeffersson Wells är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Intresserad?
För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Tobias Troije via e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Jeffersson Wells
Jeffersson Wells är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Uppdrag: Ekonomiassistent

Arctic Paper Grycksbo är ett av tre pappersbruk som ingår i ARCTIC PAPER S.A och har ca 320 anställda. I Grycksbo produceras bestruket träfritt papper för kvalitetsmedvetna kunder som tryckerier, bokförlag, tidningsutgivare, reklambyråer, pappersdistributörer och förpackningsföretag. De övriga bruken är placerade i Munkedal, Sverige och i Kostrzyn, Polen. Koncernen som helhet producerar både bestruket och obestruket träfritt papper. Produktportföljen inkl... Visa mer
Arctic Paper Grycksbo är ett av tre pappersbruk som ingår i ARCTIC PAPER S.A och har ca 320 anställda. I Grycksbo produceras bestruket träfritt papper för kvalitetsmedvetna kunder som tryckerier, bokförlag, tidningsutgivare, reklambyråer, pappersdistributörer och förpackningsföretag. De övriga bruken är placerade i Munkedal, Sverige och i Kostrzyn, Polen.

Koncernen som helhet producerar både bestruket och obestruket träfritt papper. Produktportföljen inkluderar välkända varumärken som Amber, Arctic, G-Print och Munken. Produktionskapaciteten för de tre bruken är cirka 700 000 ton papper per år. Huvuddelen säljs genom 14 av bolagets egna försäljningskontor i Europa. Arctic Paper S.A. är noterat på börsen i Warszawa sedan oktober 2009 och december 2012 på NASDAQ i Stockholm.

Arctic Paper erbjuder pappersprodukter i premiumsegmentet med fokus på nytänkande, högsta kvalitet och hållbarhet.

Ekonomiassistent hos Arctic paper

Har du ett intresse för ekonomi och sinne för siffror? Vill du växa med oss och lära dig yrket från grunden och vara med på vår resa? Då kan du vara den Ekonomiassistent vi söker!

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent jobbar du med främst leverantörsreskontra, men kanske också löpande bokföring, avstämningar, leverantörs- och kundfrågor. Du får härliga kollegor och kommer få möjlighet att växa in i rollen. Här finns stora möjligheter att ta steg i både yrkesmässig och personlig utveckling!

Du blir anställd hos Lundin & Boström som konsult och uthyrd till Arctic paper i Grycksbo. Uppdraget som är på heltid och dagtid startar så snart du kan och förväntas pågå åtminstone ett år med stora möjligheter till förlängning eller anställning hos vår kund, Arctic paper Grycksbo.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har någon utbildning inom ekonomi alternativt erfarenhet som vi bedömer är motsvarande. Du behöver ha någon kunskap inom yrket samt goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Gärna lite engelska också. Du bör ha någon erfarenhet av att ha arbetat i ett ekonomi-/affärssystem, samt vara ganska duktig på Excel.

Din profil
Vi söker en person som kanske är rätt ny inom området, men vill lära sig och har drivet att efter en initial upplärning kunna arbeta självständigt, men samtidigt har god samarbetsförmåga. Du är noggrann samt har sinne för siffror. Du är en prestigelös, serviceinriktad lagspelare som är nyfiken, öppen och inte är rädd för utmaningar och förändringar i stort och smått. Framförallt så är du en frisk fläkt som också gillar att ha roligt på jobbet och nära till skratt.

Välkommen med din ansökan!

Kontakta rekryteringskonsult Maria Lindström vid frågor,
070-510 12 50, [email protected]

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida lundinbostrom.se.

Vi är nyfikna på dig och kommer hantera ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt, men senast 14 september 2022. Visa mindre

Hyresadministratör till HSB

HSB Hyresrätt i MälarDalarna AB är ett helägt dotterbolag inom HSB Mälardalarnas koncernen. Fastighetsbolaget äger ca 1200 st bostäder och lokaler i Borlänge, Falun, Leksand, Västerås, Tillberga, Fagersta, Kumla och Örebro. Uppdraget Vi söker ytterligare en hyresadministratör till vårt kontor i Falun. Vi ser gärna att du är med på vår resa att förbättra, förenkla och utveckla hyresavdelningen. Att du har en god samarbetsförmåga och hög social kompetens är... Visa mer
HSB Hyresrätt i MälarDalarna AB är ett helägt dotterbolag inom HSB Mälardalarnas koncernen. Fastighetsbolaget äger ca 1200 st bostäder och lokaler i Borlänge, Falun, Leksand, Västerås, Tillberga, Fagersta, Kumla och Örebro.

Uppdraget
Vi söker ytterligare en hyresadministratör till vårt kontor i Falun. Vi ser gärna att du är med på vår resa att förbättra, förenkla och utveckla hyresavdelningen. Att du har en god samarbetsförmåga och hög social kompetens är viktigt då du kommer att ha ett nära samarbete med såväl interna som externa kontakter.

Vi arbetar med våra egna fastigheter samt förvaltning av externa fastighetsbolag.

Som hyresadministratör hos oss har du i uppgift att hyra ut lägenheter, parkeringsplatser, garage samt hantera övriga hyresrelaterade frågor via telefon, mail och besök.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Uthyrning
- Kontraktsskrivning
- Avtalsuppföljning
- Nyckelhantering
- Hyresreskontra
- Bosociala ärenden


Vi tror att du är:
En kundorienterad, positiv, ordningsam och trygg person, vilket är viktigt då din uppgift är att ge varje hyresgäst bästa möjliga service.

Önskvärda kvalifikationer:

- Minst treårig gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning
- Kunskap i hyresjuridik är meriterande
- Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter meriterande
- God datavana
- Goda kunskaper i tal och skrift


Vi på HSB Hyresrätt i Mälardalarna AB erbjuder:
Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med trevligt arbetsklimat där du som medarbetare får använda din drivkraft och ges möjlighet att göra skillnad. Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Vi upplever glädje, tillit och respekt på arbetsplatsen och denna känsla ska även omfatta våra medlemmar och kunder.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb.

Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med Jan Hedman på 076-014 81 00. Din ansökan gör du här nedan eller på nxtjobb.se.

Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att om du är intresserad så är det väldigt bra att du söker jobbet direkt. Visa mindre

Ekonomiassistent till Hallbyggarna Jonsereds

Ansök    Sep 12    Adecco Sweden AB    Ekonomiassistent
Hallbyggarna Jonsereds söker en ekonomiassistent till Sveriges bästa arbetsteam! En utmärkelse vi fått och är stolta över! Vi är ett expansivt företag och vill fortsätta utveckla våra produkter och medarbetare. Nu behöver vi dig till vårt team! Har du utbildning och/eller erfarenhet inom ekonomi? Är du serviceinriktad, lösningsorienterad och tycker om varierande arbetsuppgifter? Sök då tjänsten som ekonomiassistent på Hallbyggarna Jonsereds i Falun redan... Visa mer
Hallbyggarna Jonsereds söker en ekonomiassistent till Sveriges bästa arbetsteam!

En utmärkelse vi fått och är stolta över! Vi är ett expansivt företag och vill fortsätta utveckla våra produkter och medarbetare. Nu behöver vi dig till vårt team!

Har du utbildning och/eller erfarenhet inom ekonomi? Är du serviceinriktad, lösningsorienterad och tycker om varierande arbetsuppgifter? Sök då tjänsten som ekonomiassistent på Hallbyggarna Jonsereds i Falun redan idag!

Om tjänsten
Som ekonomiassistent kommer du att arbeta brett inom ekonomiområdet med ansvar för kundreskontra och leverantörsreskontra, orderhantering samt att upprätta standardiserade hyresavtal för våra hallar. I din roll kommer du också att arbeta med diverse andra kontorsuppgifter exempelvis att svara i växeln. För rätt person finns goda förutsättningar att utvecklas och växa i rollen. I rollen förväntas du även till viss del utveckla såväl befintliga som nya rutiner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid direkt hos vår kund Hallbyggarna Jonsereds med tillträde så snart som möjligt, enligt överenskommelse. Provanställning kommer att tillämpas. Arbetsplatsen kommer vara på Hallbyggarna Jonsereds kontor i Falun.

Om dig
Vi söker dig som är gymnasieekonom med inriktning redovisning, eller har motsvarande praktisk erfarenhet av ekonomiarbete. Du har lätt för att lära dig nya system och arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du har goda kunskaper inom Officepaketet samt erfarenhet från arbete i affärssystem.

Du tycker om att arbeta med siffror och administrativa uppgifter och har förmågan att kombinera noggrannhet med effektivitet. Som person är du kommunikativ, positiv och självständig. Du är strukturerad och har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt även om arbetstempot stundtals är högt. Du är duktig på att prioritera, se och ta tag i det som behöver göras.

Du trivs i en supporterande roll där du får möjligheten att underlätta dagen för andra. Viktigt för tjänsten är dessutom att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Du förväntas också ha grundläggande kunskaper i engelska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Hallbyggarna Jonsereds
Hallbyggarna Jonsereds ingår i NSS Group (Nordic Shelter Solutions) och är Nordens ledande aktör inom tälthallar och presenningar. Våra kunder finns framför allt inom industri- och byggsektorn men de flesta branscherna har upptäckt fördelarna med tälthallen som lagerlösning. Hallbyggarna Jonsereds har ett modernt utbud av produkter som är utformade för det krävande nordiska klimatet. Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterare: Ulrika Struve via Adecco 023-70 55 96 alt. [email protected] eller Hans Hedback via [email protected] 073-684 71 56.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, assistent, administratör, fakturor, redovisning, Falun, Hallbyggarna, Adecco Visa mindre

Ekonomiassistent till Hallbyggarna Jonsereds

Ansök    Aug 24    Adecco Sweden AB    Ekonomiassistent
Hallbyggarna Jonsereds söker en ekonomiassistent till Sveriges bästa arbetsteam! En utmärkelse vi fått och är stolta över! Vi är ett expansivt företag och vill fortsätta utveckla våra produkter och medarbetare. Nu behöver vi dig till vårt team! Har du utbildning och/eller erfarenhet inom ekonomi? Är du serviceinriktad, lösningsorienterad och tycker om varierande arbetsuppgifter? Sök då tjänsten som ekonomiassistent på Hallbyggarna Jonsereds i Falun redan... Visa mer
Hallbyggarna Jonsereds söker en ekonomiassistent till Sveriges bästa arbetsteam!

En utmärkelse vi fått och är stolta över! Vi är ett expansivt företag och vill fortsätta utveckla våra produkter och medarbetare. Nu behöver vi dig till vårt team!

Har du utbildning och/eller erfarenhet inom ekonomi? Är du serviceinriktad, lösningsorienterad och tycker om varierande arbetsuppgifter? Sök då tjänsten som ekonomiassistent på Hallbyggarna Jonsereds i Falun redan idag!

Om tjänsten
Som ekonomiassistent kommer du att arbeta brett inom ekonomiområdet med ansvar för kundreskontra och leverantörsreskontra, orderhantering samt att upprätta standardiserade hyresavtal för våra hallar. I din roll kommer du också att arbeta med diverse andra kontorsuppgifter exempelvis att svara i växeln. För rätt person finns goda förutsättningar att utvecklas och växa i rollen. I rollen förväntas du även till viss del utveckla såväl befintliga som nya rutiner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid direkt hos vår kund Hallbyggarna Jonsereds med tillträde så snart som möjligt, enligt överenskommelse. Provanställning kommer att tillämpas. Arbetsplatsen kommer vara på Hallbyggarna Jonsereds kontor i Falun.

Om dig
Vi söker dig som är gymnasieekonom med inriktning redovisning, eller har motsvarande praktisk erfarenhet av ekonomiarbete. Du har lätt för att lära dig nya system och arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du har goda kunskaper inom Officepaketet samt erfarenhet från arbete i affärssystem.

Du tycker om att arbeta med siffror och administrativa uppgifter och har förmågan att kombinera noggrannhet med effektivitet. Som person är du kommunikativ, positiv och självständig. Du är strukturerad och har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt även om arbetstempot stundtals är högt. Du är duktig på att prioritera, se och ta tag i det som behöver göras.

Du trivs i en supporterande roll där du får möjligheten att underlätta dagen för andra. Viktigt för tjänsten är dessutom att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Du förväntas också ha grundläggande kunskaper i engelska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Hallbyggarna Jonsereds
Hallbyggarna Jonsereds ingår i NSS Group (Nordic Shelter Solutions) och är Nordens ledande aktör inom tälthallar och presenningar. Våra kunder finns framför allt inom industri- och byggsektorn men de flesta branscherna har upptäckt fördelarna med tälthallen som lagerlösning. Hallbyggarna Jonsereds har ett modernt utbud av produkter som är utformade för det krävande nordiska klimatet. Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterare: Ulrika Struve via Adecco 023-70 55 96 alt. [email protected] eller Hans Hedback via [email protected] 073-684 71 56.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, assistent, administratör, fakturor, redovisning, Falun, Hallbyggarna, Adecco Visa mindre

Ekonomiassistent till Hallbyggarna Jonsereds

Ansök    Aug 8    Adecco Sweden AB    Ekonomiassistent
Hallbyggarna Jonsereds söker en ekonomiassistent till Sveriges bästa arbetsteam! En utmärkelse vi fått och är stolta över! Vi är ett expansivt företag och vill fortsätta utveckla våra produkter och medarbetare. Nu behöver vi dig till vårt team! Har du utbildning och/eller erfarenhet inom ekonomi? Är du serviceinriktad, lösningsorienterad och tycker om varierande arbetsuppgifter? Sök då tjänsten som ekonomiassistent på Hallbyggarna Jonsereds i Falun redan... Visa mer
Hallbyggarna Jonsereds söker en ekonomiassistent till Sveriges bästa arbetsteam!

En utmärkelse vi fått och är stolta över! Vi är ett expansivt företag och vill fortsätta utveckla våra produkter och medarbetare. Nu behöver vi dig till vårt team!

Har du utbildning och/eller erfarenhet inom ekonomi? Är du serviceinriktad, lösningsorienterad och tycker om varierande arbetsuppgifter? Sök då tjänsten som ekonomiassistent på Hallbyggarna Jonsereds i Falun redan idag!

Om tjänsten
Som ekonomiassistent kommer du att arbeta brett inom ekonomiområdet med ansvar för kundreskontra och leverantörsreskontra, orderhantering samt att upprätta standardiserade hyresavtal för våra hallar. I din roll kommer du också att arbeta med diverse andra kontorsuppgifter exempelvis att svara i växeln. För rätt person finns goda förutsättningar att utvecklas och växa i rollen. I rollen förväntas du även till viss del utveckla såväl befintliga som nya rutiner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid direkt hos vår kund Hallbyggarna Jonsereds med tillträde så snart som möjligt, enligt överenskommelse. Provanställning kommer att tillämpas. Arbetsplatsen kommer vara på Hallbyggarna Jonsereds kontor i Falun.

Om dig
Vi söker dig som är gymnasieekonom med inriktning redovisning, eller har motsvarande praktisk erfarenhet av ekonomiarbete. Du har lätt för att lära dig nya system och arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du har goda kunskaper inom Officepaketet samt erfarenhet från arbete i affärssystem.

Du tycker om att arbeta med siffror och administrativa uppgifter och har förmågan att kombinera noggrannhet med effektivitet. Som person är du kommunikativ, positiv och självständig. Du är strukturerad och har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt även om arbetstempot stundtals är högt. Du är duktig på att prioritera, se och ta tag i det som behöver göras.

Du trivs i en supporterande roll där du får möjligheten att underlätta dagen för andra. Viktigt för tjänsten är dessutom att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Du förväntas också ha grundläggande kunskaper i engelska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Hallbyggarna Jonsereds
Hallbyggarna Jonsereds ingår i NSS Group (Nordic Shelter Solutions) och är Nordens ledande aktör inom tälthallar och presenningar. Våra kunder finns framför allt inom industri- och byggsektorn men de flesta branscherna har upptäckt fördelarna med tälthallen som lagerlösning. Hallbyggarna Jonsereds har ett modernt utbud av produkter som är utformade för det krävande nordiska klimatet. Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterare: Ulrika Struve via Adecco 023-70 55 96 alt. [email protected] eller Hans Hedback via [email protected] 073-684 71 56.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, assistent, administratör, fakturor, redovisning, Falun, Hallbyggarna, Adecco Visa mindre

Ekonomiassistent/Administratör leverantörsreskontra

Vi söker nu en ekonomiassistent/administratör till vårt kontor i Falun. Du kommer ingå i en arbetsgrupp där de dagliga arbetsuppgifterna består av; -postöppning, inskanning fakturor, validering och kontering av leverantörsfakturor, kravhantering, support mot kunder. Övriga administrativa uppgifter förekommer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker en person som är strukturerad och noggrann. Du gillar utmaningar och är van att arbeta i grup... Visa mer
Vi söker nu en ekonomiassistent/administratör till vårt kontor i Falun. Du kommer ingå i en arbetsgrupp där de dagliga arbetsuppgifterna består av; -postöppning, inskanning fakturor, validering och kontering av leverantörsfakturor, kravhantering, support mot kunder. Övriga administrativa uppgifter förekommer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker en person som är strukturerad och noggrann. Du gillar utmaningar och är van att arbeta i grupp men även kan jobba självständigt.
Förkunskapskrav/Utbildning; Vi söker dig som är minst gymnasieekonom. Meriterande; Noggrannhet och ansvarskänsla samt goda kunskaper inom office-paketet
Anställningen är en tillsvidare med start snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Observera att intervjuer kan ske löpande och att tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Ekonomiassistent till Ovako i Hofors

Ansök    Jun 20    Lernia Bemanning AB    Ekonomiassistent
Har du ekonomiutbildning och är på jakt efter ett jobb där du får ansvara för leverantörs- och kundreskontra? Skulle du vilja jobba tillsammans med ett glatt, prestigelöst och sammansvetsat team? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Lernia en ekonomiassistent till Ovako i Hofors. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Dina arbetsuppgifter Ovakos Shared Service Finance består idag av 13 personer och gruppen är indelad i fyra funktioner. Le... Visa mer
Har du ekonomiutbildning och är på jakt efter ett jobb där du får ansvara för leverantörs- och kundreskontra? Skulle du vilja jobba tillsammans med ett glatt, prestigelöst och sammansvetsat team? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Lernia en ekonomiassistent till Ovako i Hofors. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Ovakos Shared Service Finance består idag av 13 personer och gruppen är indelad i fyra funktioner. Leverantörsreskontra, kundreskontra, krav- och kredithantering samt redovisning och rapportering. Ovako behöver nu förstärka teamet på både leverantörsreskontran och kundreskontran.

Som ekonomiassistent kommer du bland annat att ansvara för löpande hantering av leverantörsfakturor, registreringar av kundinbetalningar, löpande bokföring och bokslutsuppgifter samt svara på kund- och leverantörsrelaterade fakturafrågor. Du kommer också att delta i utvecklingsprojekt då Shared Service Finance kontinuerligt jobbar med att förbättra och utveckla processer.

En annan arbetsuppgift som ingår i jobbet är att ha regelbunden kommunikation med verksamheten. Då Ovako är ett stort internationellt företag behöver du vara bekväm med att kommunicera på engelska.

Om dig

Vi söker dig som har relevant utbildning (eftergymnasial alternativt gymnasial/YH-utbildning eller motsvarade arbetslivserfarenhet) för tjänsten. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av kundreskontra och/eller av leverantörsreskontra. Meriterande är erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, gärna från storföretag. Du behöver ha goda kunskaper i Excel och erfarenhet/intresse för RPA är även det meriterande. Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper då vi eftersöker stabilitet i teamet.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har ett stort driv för att lära nytt. Det är också viktigt att du kan ta egna initiativ och leverera självständigt och strukturerat. Vidare utför du dina arbetsuppgifter på ett organiserat sätt och har en bra känsla för service. Slutligen är du alltid inställd på att hitta lösningar när problem uppstår.

Övrigt

Placeringsort: Hofors
Anställning: rekrytering/tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
Omfattning: heltid
Tillträde: enligt överenskommelse

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret. Vänligen kontakta konsultchef Elin Lundmark via e-post: [email protected] om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Ekonomiassistent

Om oss Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager, transport och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter. Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako har cirka 2 800 anställda i me... Visa mer
Om oss
Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager, transport och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter.

Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako har cirka 2 800 anställda i mer än 30 länder och en omsättning på cirka 900 miljoner euro. Ovako är ett dotterbolag till Sanyo Special Steel och en del av stålkoncernen Nippon Steel Corporation, världens tredje största stålproducent med över 100 000 anställda globalt och en årlig omsättning på cirka 50 miljarder euro. För mer information besök oss på www.ovako.com, www.sanyo-steel.co.jp och www.nipponsteel.com.
För mer information besök oss på www.ovako.com och kolla gärna in vår film - https://www.youtube.com/channel/UCfITw5YKYA-0WOFMhVOeeIg

Dina arbetsuppgifter
Till Ovakos ekonomifunktion i Hofors söker vi en ekonomiassistent att ingå i leverantörs- och kundreskontrateamen.
Avdelningen består av 13 personer och är indelad i fyra funktioner; leverantörsreskontra, kundreskontra, krav- och kredithantering samt redovisning och rapportering. De är ett glatt gäng som lägger stor vikt på samarbete och trivsel!

I din vardag kommer du att hantera leverantörsfakturor, löpande bokföring, avstämningar och bokslutsuppgifter. I din roll arbetar du i nära samarbete med verksamheten och är behjälplig kring fakturafrågor både internt och externt. Ovako är nu inne på en förändringsresa och arbetar ständigt med att bli bättre där vi gärna ser att du tar initiativ till att utveckla de befintliga processerna.

Du kommer att arbeta i ekonomisystemet ExFlow och AX.

Din profil
Du har en ekonomisk bakgrund, förslagsvis eftergymnasial utbildning eller några års arbetslivserfarenhet inom ekonomi och administration. Du har även tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, gärna från storföretag. Du behöver ha bra kunskaper i Excel, och över lag god IT-och systemvana. Eftersom Ovako är ett internationellt företag med kund- och leverantörskontakter i flera länder så kräver tjänsten att du kan kommunicera på engelska i tal och skrift.

För att vara aktuell för rollen krävs det att du arbetar utifrån Ovakos värderingar; nytänkande, kunnig och ansvarsfull. För att trivas i rollen är du en social, lösningsfokuserad och prestigelös person som är van att arbeta och leverera självständigt och i team. Vidare har du ett affärsmässigt och serviceinriktat förhållningssätt till medarbetare och kunder.


Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta Emil Andrén, [email protected] Vi arbetar löpande med intervjuer i denna rekrytering, ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpeople.se dock senast Visa mindre

Ingarvsgruppen söker ekonomiassistent/redovisningsekonom

Är du en noggrann och lösningsorienterad person som vill ta nästa steg i karriären? I så fall ska du ta chansen att söka den här spännande tjänsten hos oss. Ingarvsgruppen växer ständigt och för att behålla samma goda kvalité söker vi nu en till stjärna som trivs i ekonomirollen.   Arbetsuppgifter I rollen som ekonomiassistent/redovisningsekonom hos Ingarvsgruppen får du möjlighet att utvecklas i ett nära samarbete med koncernens ekonomichef och respektive... Visa mer
Är du en noggrann och lösningsorienterad person som vill ta nästa steg i karriären? I så fall ska du ta chansen att söka den här spännande tjänsten hos oss. Ingarvsgruppen växer ständigt och för att behålla samma goda kvalité söker vi nu en till stjärna som trivs i ekonomirollen.
 
Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent/redovisningsekonom hos Ingarvsgruppen får du möjlighet att utvecklas i ett nära samarbete med koncernens ekonomichef och respektive bolag. Du bedriver det löpande ekonomiarbetet samt är med och ökar närvaron på arbetsplatsen. Dina arbetsuppgifter varierar från självständigt arbete till att vara ett stöd i en större process. Det är en tjänst med flertalet kontaktytor i koncernen där ni tillsammans jobbar för att fortsätta växa och utvecklas. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

• Redovisning
• Löner
• Statistik
• Rapporter
• Analyser
• Bokföring 
• Stöd vid månadsbokslut
• Moms-/ arbetsgivardeklarationer
• Övrig administration
Din profil
Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och har ett öga för detaljer i ditt arbete. Som person är du initiativtagande, van att arbeta självständigt och har en analytisk förmåga. Tjänsten innebär många kontaktytor i olika bolag så det är viktigt att du är kommunikativ, kan bygga relationer och är service minded.
 
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För att lyckas i tjänsten tror vi att du har något års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. En förutsättning är att du har god systemvana och gärna tidigare erfarenhet från systemet Fortnox. Har du dessutom erfarenhet inom HR, kollektivavtal och arbete från liknande branscher ses det som meriterande. Har du även varit delaktig i digitaliseringsprojekt är det ett extra plus i kanten.  
 
Vad erbjuder vi dig?
Vi bygger vidare på Ingarvsgruppen och din roll som ekonomiassistent/redovisningsekonom gäller över hela koncernen, rollen är en viktig del i den fortsatta utvecklingen. Du kommer att befinna dig på ett kontor i nybyggda och fräscha lokaler i Falun. Arbetstiderna är flexibla där frihet under ansvar är viktigt för oss. 
 
Vi ser fram emot din ansökan!
 


Vi i Ingarvsgruppen är en expanderande koncern som tillsammans med våra dotterbolag alltid sätter kvalité, kundnöjdhet och säkerhet först. Koncernen samlar anrika företag med stor erfarenhet, tradition och yrkeskunnande. Totalt är vi 60 anställda. I vår koncern finns tillverkande företag, stål- och hallbyggare, plåtslagare, tätskiktsmontörer samt fastighetsbolag.

Du kan läsa mer om oss på www.ingarvsgruppen.se Visa mindre

Ekonomiassistent till kund i Falun

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Vår kund behöver nu stärka sitt ekonomiteam med en ekonomiassistent. Till vardags kommer du att arbeta med kontering av leverantörsfakturor, postöppning och sortering av fakturor, inskanning av dessa samt granskning och korrigering innan konteringen görs. Vi har flera administrativa tjänster vi utför åt våra kunder såsom supportärenden, kravhantering, arkivering, adressändringar med mera.

Din profil
Ditt siffersinne och din noggranna sida bidrar till effektivitet i vardagen. Tillsammans med din positiva inställning är du ett ambitiöst tillskott till vår grupp. Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad och flexibel med ett öga för detaljer. Du har lätt för att samarbeta samtidigt som du självständigt kan fatta egna beslut.

Vi ser att du har en ekonomisk bakgrund där du minst har en gymnasial utbildning inom ekonomi eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Förslagsvis är du i början av din karriär och vill nu fortsätta utvecklas inom ekonomi och administration. Har du konteringsvana ser vi det som ett stort plus.

Ansökan
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

I denna rekryteringsprocess jobbar vi med löpande urval och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum, så ansök därför redan idag, dock senast 2022-05-22.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Jennifer Lundgren på [email protected] Visa mindre

Projektstödshandläggare

Ansök    Mar 30    REGION DALARNA    Ekonomiassistent
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Att arbeta med regional utveckling handlar om att i bred samverkan med länets utvecklingsaktörer initiera, samordna och driva utvecklingsprocesser för att stärka hela Dalarnas konkurrenskraft. Såväl företag, organisationer, kommuner, regioner, akademin och statliga myndigheter är viktiga samarbetspartn... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Att arbeta med regional utveckling handlar om att i bred samverkan med länets utvecklingsaktörer initiera, samordna och driva utvecklingsprocesser för att stärka hela Dalarnas konkurrenskraft. Såväl företag, organisationer, kommuner, regioner, akademin och statliga myndigheter är viktiga samarbetspartners i arbetet. På Regionala utvecklingsförvaltningen finns omkring 45 erfarna, kompetenta och engagerade medarbetare. Vi arbetar tillsammans med att utveckla Dalarna inom en rad olika områden. Exempelvis näringsliv, samhällsbyggnad och infrastruktur, internationella frågor, innovation och kompetensförsörjning.
Som projektstödshandläggare ingår du i en mindre grupp och får tre kollegor som arbetar med beredning och uppföljning av regionala utvecklingsprojekt. Du kommer att ha ett nära samarbete med strategerna på förvaltningen och andra aktörer runt om i Dalarna. Arbetet utgår från nämndens uppdrag och statens förordningar om regionalt utvecklingsarbete. Den regionala utvecklingsstrategin, Dalastrategin 2030 - tillsammans för ett hållbart Dalarna, används som styrning för hur projektmedlen används, tillsammans med andra styrdokument och strategier inom Region Dalarna. I uppdraget ingår att delta i dialoger om projektidéer, bereda inkomna projektansökningar inför beslut, föredra ärenden inför politiken och följa projektens ekonomiska rapportering i samband med utbetalning.

Du måste kunna förstå och beskriva ett komplext projektinnehåll på ett enkelt sätt. Därför är det viktigt att ha lätt för att uttrycka sig i tal och skrift. Du kommer att arbeta i ett nationellt ärendehanteringssystem som heter Nyps och ansvara för att granska upparbetade kostnader och ta utbetalningsbeslut utifrån gällande medfinansieringsbeslut, villkor och regelverk. Det innebär att du måste ha en ekonomisk kompetens och kunna granska underlag. I arbetet har du löpande kontakt med projektägande organisationer och andra medfinansiärer, vilket innebär att du trivs i en utåtriktad roll.

KVALIFIKATIONER

Krav:
Relevant högskole-/universitetsexamen med inriktning mot ekonomi, samhällsvetenskap, eller annan relevant utbildning vilken arbetsgivare finner likvärdig. sätt dokumenterade motsvarande kunskaper
Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.


Meriterande:
- fördjupningsutbildning inom redovisning, revision.
- Tidigare erfarenhet av att arbeta som handläggare av utvecklingsmedel på kommunal, regional eller nationell nivå.
Har erfarenhet från att hantera projekt
- Har stort intresse för samhällsutveckling
- Har arbetet med löpande bokföring och redovisning under några år.
-Strukturerat och noggrant arbetssätt och förmåga att ta egna initiativ.
-en känsla för service och är vana att prata inför folk
Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.
Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.
Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.
Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Junior Controller | Jefferson Wells | Falun

Ansök    Maj 11    Experis AB    Ekonomiassistent
Har du en högskoleexamen inom ekonomi och motiveras av ett jobb där du får ta mycket ansvar? Är du dessutom på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och där du får utveckla dina färdighter från studierna? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Jefferson Wells en junior ekonomicontroller till en av våra kunder i Falun. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Dina arbetsuppgifter Som junior ekonomicontroller ansvarar du för att hantera... Visa mer
Har du en högskoleexamen inom ekonomi och motiveras av ett jobb där du får ta mycket ansvar? Är du dessutom på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och där du får utveckla dina färdighter från studierna? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Jefferson Wells en junior ekonomicontroller till en av våra kunder i Falun. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som junior ekonomicontroller ansvarar du för att hantera kundens bränsleflöden och tillhörande logistik samt följa upp leveranser av bränsle till och från anläggningar. I ditt arbete kommer du även skapa faktureringsunderlag och inventera lagervolymer. Du kommer att jobba i de branschgemensamma system Viol och Doris, men också arbeta i ett flertal ekonomisystem, officepaketet, samt BI-system. Andra arbetsuppgifter som ingår i jobbet är att bevaka att kundens avtal följs och avropa bränsleleveranser. I övrigt kommer du jobba nära den dagliga driften och ha hanterar ekonomin uppgifter löpande.

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Jefferson Wells och vår kund. Du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men arbeta på plats hos kunden i Falun. det här är ett konslutuppdrag med start i september fram till årsskiftet.Om dig

Vi på Jefferson Wells söker dig som har relevant utbildning inom ekonomiområdet. Vidare tror vi att du har några års arbetslivserfarenhet, det är meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter men inget krav. För det här jobbet krävs det att du har god systemvana och goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är även meriterande om du har goda kunskaper i Excel och är en van användare av något eller flera större ekonomi- /affärssystem. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper för det här tjänsten och för att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Som person är du flexibel och har lätt att anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Du har vidare en förmåga att arbeta strategisk och noggrant.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Ansök nu" och skapar ett konto hos oss. För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Ida Tegnelöv via e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!Om Jefferson Wells

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas i olika uppdrag i olika branscher. Vi på Jefferson Wells tillhör en stor koncern och får in många spännande uppdrag inom olika branscher, därmed ökar möjligheten för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team av konsultchefer, kandidatspecialister med mera. Det är viktiga för oss att våra konsulter känner sig delaktiga, därför anordnar vi kontinuerliga konsult- och nätverksträffar samt AW:s. Visa mindre

Ekonom hos Arctic Paper Grycksbo

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se


Om företaget
Arctic Paper Grycksbo är ett av tre pappersbruk som ingår i ARCTIC PAPER S.A och har ca 320 anställda. I Grycksbo produceras bestruket träfritt papper för kvalitetsmedvetna kunder som tryckerier, bokförlag, tidningsutgivare, reklambyråer, pappersdistributörer och förpackningsföretag. De övriga bruken är placerade i Munkedal, Sverige och i Kostrzyn, Polen.

Koncernen som helhet producerar både bestruket och obestruket träfritt papper. Produktportföljen inkluderar välkända varumärken som Amber, Arctic, G-Print och Munken. Produktionskapaciteten för de tre bruken är cirka 700 000 ton papper per år. Huvuddelen säljs genom 14 av bolagets egna försäljningskontor i Europa. Arctic Paper S.A. är noterat på börsen i Warszawa sedan oktober 2009 och december 2012 på NASDAQ i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
Till rollen som redovisningsekonom söker vi dig som vill vara del av vårt ekonomiteam om 6 personer i Grycksbo. Du har en självständig roll men samtidigt ett tätt samarbete med dina kollegor. Ditt ansvarsområde handlar om helheten inom redovisning genom uppgifter som kund- och leverantörsreskontra, löpande redovisning, avstämningar, skatt och momsrapportering. Har du särskilda intresseområden inom ekonomi? Här finns möjlighet att forma rollen utifrån just dessa! Ditt dagliga arbete innebär också en stor kontaktyta inom och utanför organisationen.

Tjänsten startar omgående och är en visstidsanställning som sträcker sig till årsskiftet 2022/2023.


Din profil
Vi söker dig som är hemma i bokföringens ordning och van att arbeta i olika system. Rollen som ekonom innebär många kontakter och vi söker dig som får energi av att samarbeta samtidigt som du tar eget ansvar för ditt specialistområde - i detta fall kundreskontra. Du har ett öga för detaljer och är trygg i ditt arbetssätt och bekväm i situationer där du får ta egna initiativ likväl som att föreslå förbättringar. Vi tror att du har en högskoleexamen i ekonomi eller motsvarande kompetens och att du har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Arctic Paper Grycksbo med Clockwork Bemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef Jennifer Lundgren, [email protected] Registrera din ansökan via clockworkpersonal.se senast 2022-03-30, urval sker löpande. Visa mindre

För kommande behov söker Manpower Ekonomer/Ekonomiassistenter

Ansök    Mar 3    Manpower AB    Ekonomiassistent
Just nu får vi på Manpower in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Hos oss får du en trygg anställning och fina förmåner. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om! Vad innebär det ... Visa mer
Just nu får vi på Manpower in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Hos oss får du en trygg anställning och fina förmåner. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Vad innebär det att jobba som konsult?

Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt. Många av våra medarbetare anser att det bästa med att vara konsult är att få möta så många nya människor och möjligheten att få lära sig nya saker varje dag!Vem är du

För att söka den här tjänsten bör du ha goda kunskaper inom ekonomi och sedan tidigare arbetat inom området eller vara nyutexaminerad ekonom. Vidare behöver du vara flexibel, och när det behövs arbeta självständigt.

Ditt ansvarsområde kommer vara helheten inom redovisning med fokus på kund- och leverantörsreskontra, men även löpande redovisning som avstämningar, skatt och momsrapportering.

Vi utgår från att du är en trevlig person med ett starkt driv som har lätt för att samarbeta med andra eftersom ditt dagliga arbete kommer innebära en kontaktyta både inom och utanför organisationen.Kvalifikationer:

Den vi söker har:

* Högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarande, eller att du sedan tidigare arbetat några år med liknande arbetsuppgifter.
* arbetat i ekonomisystem
* har förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska
* Goda kunskaper i MS OfficeDen vi söker är:

* serviceinriktad
* flexibel och kan utföra arbetet i de uppgifter där behovet uppstår
* är trygg i sittarbetsätt och har en förmåga att se detaljer
* bekväm med att ta egna initiativ och våga föreslå förbättringar inom områdetErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Ekström på telefonnummer: 023-705549 eller via e-post: [email protected] Sök tjänsten redan idag!

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ekonomiadministratör

Ansök    Feb 24    Falu kommun    Ekonomiassistent
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling b... Visa mer
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Vi söker en vikarierande ekonomiadministratör till Arbetslivs- och socialförvaltningen. 

Administrativa enheten är en del av Arbetslivs- och socialförvaltningen och nu behöver vi stärka upp teamet med en vikarierande  ekonomiadministratör. Administrativa enheten består av ett härligt gäng nämndsekreterare, registrator, administratörer, ekonomiadministratörer, verksamhetsutvecklare, kvalificerade handläggare och analytiker. 

ARBETSUPPGIFTER
Bokföring, fakturahantering, vara med och stötta förvaltningens chefer och controller med underlag.  

KVALIFIKATIONER
För rollen krävs:

- Ekonomisk utbildning på gymnasienivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig

Personliga egenskaper

Som person vill vi att du är serviceinriktad, noggrann, logisk och reflekterande. Det är viktigt att du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. 

Meriterande kvalifikationer

- Erfarenhet av ekonomiadministration eller löpande redovisning

- Erfarenhet av ekonomiarbete i kommunal verksamhet

- Erfarenhet av ekonomiadministration inom socialtjänst

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Befattningen är en visstidsanställning på heltid med start omgående till och med 31 oktober 2022. 

Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju.

UPPLYSNINGAR

Administrativ chef: Anna Eriksson, tel. 023-82 690

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Vision, Veronica Blomqvist, tel. 023-86 815

ÖVRIGT

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. Vid problem med att genomföra din ansökan är du välkommen att kontakta [email protected]

Kontaktinformation
Anna Eriksson, Administrativ chef

Arbetsplats Visa mindre

Sommarjobb som Ekonomiassistent

Dalarnas Försäkringsbolag Vill du sommarjobba hos oss på Dalarnas Försäkringsbolag? Vi söker nu två Ekonomiassistenter till vår avdelning Redovisning & kontroll. Om jobbet I rollen som ekonomiassistent arbetar du med löpande bokföring av in- och utbetalningar, avstämningar samt leverantörsfakturahantering. Vem är du? Vi söker dig som är gymnasieekonom, och ser gärna att du studerar på högskola med inriktning ekonomi. Har du tidigare erfarenhet av lik... Visa mer
Dalarnas Försäkringsbolag

Vill du sommarjobba hos oss på Dalarnas Försäkringsbolag? Vi söker nu två Ekonomiassistenter till vår avdelning Redovisning & kontroll.

Om jobbet
I rollen som ekonomiassistent arbetar du med löpande bokföring av in- och utbetalningar, avstämningar samt leverantörsfakturahantering.

Vem är du?
Vi söker dig som är gymnasieekonom, och ser gärna att du studerar på högskola med inriktning ekonomi. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete som exempelvis redovisningsekonom är det ett stort plus. För att trivas i rollen som ekonomiassistent är du glad och prestigelös samtidigt som du är noggrann och ansvarstagande med en god samarbetsförmåga.

Mer information
Tjänsterna är placerade i Falun och avser två sommarvikariat.

Vi erbjuder intressanta och utvecklande tjänster med arbete i ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer.

För ytterligare information kontakta: Chef Redovisning & kontroll, Viktor Sandin,  023-932 72

Facklig kontaktperson: Inge Gustafsson, Forena, 023-931 43.

Sista ansökningsdag: 2022-03-13 

Välkommen med din ansökan!

Vi på Dalarnas Försäkringsbolag är drygt 450 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Falun, Borlänge, Avesta, Leksand, Ludvika, Mora och Malung finns vi nära våra kunder, som alla tillsammans äger vårt bolag. Stark lokal närvaro, personliga möten och bra digitala lösningar anser vi vara förutsättningar för det bästa kundmötet. Dalarnas är en ansvarsfull arbetsgivare som uppmuntrar mångfald, främjar hälsa och bidrar till ett hållbart arbetsliv. Vi vill med en god företagskultur, möjlighet till utveckling och ett stort engagemang, attrahera och behålla de bästa medarbetarna. Visa mindre

Ekonomiassistent till Depona gruppen i Sverige och Norden

Ansök    Feb 4    Depona AB    Ekonomiassistent
Depona gruppen i Sverige och Norden, söker en ekonomiassistent. Arbetsuppgifter: – Ekonomi - bokföring, fakturering, påminnelser och kravhantering. – Säljadministration – säljsupport – Avtalsadministration - kund- och leverantörsavtal – Rapportering – skatter och avgifter, statistik, projektrapportering, avtalsrapportering Vi söker dig med adekvat utbildning (minst gymnasieekonom) och erfarenhet av bokföring. Intresse för struktur, ordning och f... Visa mer
Depona gruppen i Sverige och Norden, söker en ekonomiassistent.


Arbetsuppgifter:
– Ekonomi - bokföring, fakturering, påminnelser och kravhantering.
– Säljadministration – säljsupport
– Avtalsadministration - kund- och leverantörsavtal
– Rapportering – skatter och avgifter, statistik, projektrapportering, avtalsrapportering


Vi söker dig med adekvat utbildning (minst gymnasieekonom) och erfarenhet av bokföring.


Intresse för struktur, ordning och förbättringsarbete. Du är lösningsorienterad.


Vana att arbeta med Officepaket, främst word, excel och outlook.


Då Depona är en nordisk koncern som levererar till många av våra största banker, börsbolag etc. ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö och hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Du ingår i ett dynamiskt team på vårt kontor i Falun och du rapporterar direkt till vår administrativa chef.

Möjlighet till omgående tillträde.


Visstidsanställning med stora möjligheter till förlängning.


Krav/övrigt
När du söker jobb hos oss, utförs som ett sista steg i rekryteringsprocessen innan du får ett jobberbjudande en bakgrundskontroll.
Anledningen är undanröja eventuella frågetecken gällande din framtida arbetsprestation samt att säkerställa att du är den du utger dig för att vara.
Denna bakgrundskontroll består av följande delar: Kreditupplysning*;
En säkerhetsprövning (registerkontroll) kan komma inhämtas beroende av arbetsuppgifter
Referenstagning samt begäran om bevis på att relevanta utbildningar har genomförts
I tillägg förväntas du, visa upp utdrag ur belastningsregistret och signera relevanta sekretessavtal;
vara vaccinerad mot Covid-19, då vi värnar om din och dina framtida arbetskollegors hälsa och välmående.
* Under anställningstiden görs regelbundna kreditupplysningar
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Ekonomiassistent till Clockwork

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugotvå städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Vår ekonomifunktion är stationerad i Falun och består idag av sju medarbetare. Ekonomiavdelningen hanterar hela vår koncerns ekonomi och lönehantering där din roll kommer innebära ansvar för ett antal av våra totalt nio bolag med löpande bokföring. Leverantör- och kundreskontra, skatt- och momsdeklaration och avstämningar är en del av det vardagliga arbetet. I din roll arbetar du i nära samarbete med hela vår ekonomifunktion men också gentemot chefer och medarbetare i hela vårt bolag.

Din profil
Vi söker dig med en ekonomisk bakgrund, förslagsvis eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du trivs i en serviceinriktad administrativ roll med kontakter internt såväl som externt. Vidare att du är strukturerad, noggrann och har sinne för siffror, samt känsla för god kvalitet.

Glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet är Clockworks fyra kärnvärden. Det sätter tonen för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen med våra kunder. Clockwork uppmuntrar och ger utrymme för individuella initiativ, men betonar också vikten av lagets framgång; ”jaget för laget”. Egenskaper som vi värdesätter högt är att du som person är positiv, engagerad och noggrann. Är du den vi söker? Och såklart; är vi den du söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Andersson via mail [email protected] alt. 070-821 53 18. Vi arbetar löpande med intervjuer i denna rekrytering, ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se dock senast 16 januari. Visa mindre

Ekonomiassistent till Hallbyggarna Jonsereds

Ansök    Nov 18    Adecco Sweden AB    Ekonomiassistent
Hallbyggarna Jonsereds söker en ekonomiassistent till Sveriges bästa arbetsteam! En utmärkelse vi fått och är stolta över! Vi är ett expansivt företag och vill fortsätta utveckla våra produkter och medarbetare. Nu behöver vi dig till vårt team! Har du utbildning och/eller erfarenhet inom ekonomi? Är du serviceinriktad, lösningsorienterad och tycker om varierande arbetsuppgifter? Sök då tjänsten som ekonomiassistent på Hallbyggarna Jonsereds i Falun redan... Visa mer
Hallbyggarna Jonsereds söker en ekonomiassistent till Sveriges bästa arbetsteam!

En utmärkelse vi fått och är stolta över! Vi är ett expansivt företag och vill fortsätta utveckla våra produkter och medarbetare. Nu behöver vi dig till vårt team!

Har du utbildning och/eller erfarenhet inom ekonomi? Är du serviceinriktad, lösningsorienterad och tycker om varierande arbetsuppgifter? Sök då tjänsten som ekonomiassistent på Hallbyggarna Jonsereds i Falun redan idag!

Om tjänsten
Som ekonomiassistent kommer du att arbeta brett inom ekonomiområdet med ansvar för kundreskontra och leverantörsreskontra, orderhantering samt att upprätta standardiserade hyresavtal för våra hallar. I din roll kommer du också att arbeta med diverse andra kontorsuppgifter exempelvis att svara i växeln. För rätt person finns goda förutsättningar att utvecklas och växa i rollen. I rollen förväntas du även till viss del utveckla såväl befintliga som nya rutiner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid direkt hos vår kund Hallbyggarna Jonsereds med tillträde så snart som möjligt, enligt överenskommelse. Provanställning kommer att tillämpas. Arbetsplatsen kommer vara på Hallbyggarna Jonsereds kontor i Falun.

Om dig
Vi söker dig som är gymnasieekonom med inriktning redovisning, eller har motsvarande praktisk erfarenhet av ekonomiarbete. Du har lätt för att lära dig nya system och arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du har goda kunskaper inom Officepaketet samt erfarenhet från arbete i affärssystem.

Du tycker om att arbeta med siffror och administrativa uppgifter och har förmågan att kombinera noggrannhet med effektivitet. Som person är du kommunikativ, positiv och självständig. Du är strukturerad och har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt även om arbetstempot stundtals är högt. Du är duktig på att prioritera, se och ta tag i det som behöver göras.

Du trivs i en supporterande roll där du får möjligheten att underlätta dagen för andra. Viktigt för tjänsten är dessutom att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Du förväntas också ha grundläggande kunskaper i engelska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Hallbyggarna Jonsereds
Hallbyggarna Jonsereds ingår i NSS Group (Nordic Shelter Solutions) och är Nordens ledande aktör inom tälthallar och presenningar. Våra kunder finns framför allt inom industri- och byggsektorn men de flesta branscherna har upptäckt fördelarna med tälthallen som lagerlösning. Hallbyggarna Jonsereds har ett modernt utbud av produkter som är utformade för det krävande nordiska klimatet. Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterare: Ulrika Struve via Adecco 023-70 55 96 alt. [email protected] eller Hans Hedback via [email protected] 073-684 71 56.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, assistent, administratör, fakturor, redovisning, Falun, Hallbyggarna, Adecco Visa mindre

Ekonom till vår kund i Falun

Lundin & Boström jobbar med rekrytering, uthyrning av resurskonsulter och HR-projekt åt företag i olika branscher. Lundin & Boströms kärnvärden är Närhet, Engagemang och Kvalitet. De beskriver vad vi står för och hur vi jobbar. Vi är en expanderande arbetsgivare som värnar om nära relationer med såväl våra medarbetare som våra kunder. Vår huvudsakliga marknad är Dalarna med omnejd, men vi har också genomfört uppdrag på andra platser i landet och världen. L... Visa mer
Lundin & Boström jobbar med rekrytering, uthyrning av resurskonsulter och HR-projekt åt företag i olika branscher. Lundin & Boströms kärnvärden är Närhet, Engagemang och Kvalitet. De beskriver vad vi står för och hur vi jobbar. Vi är en expanderande arbetsgivare som värnar om nära relationer med såväl våra medarbetare som våra kunder. Vår huvudsakliga marknad är Dalarna med omnejd, men vi har också genomfört uppdrag på andra platser i landet och världen. Lundin & Boström fick utmärkelsen Årets Nyföretagare 2011.

Arbetsbeskrivning:

Vi söker dig som vill jobba som uthyrd konsult på heltid till vår kund i Falun.

Dina arbetsuppgifter är i huvudsak arbete med:

- kundfakturahantering

- leverantörsfakturahantering

- löpande bokföring

- löneadministration

-övriga administrativa uppgifter

Din bakgrund:

Vi tror att du har några års erfarenhet av löpande bokföring och har lätt att ta till dig nya arbetsuppgifter. Du trivs med att jobba självständigt är inte rädd att ta i där det behövs. Stor vikt läggs på din personlighet och ditt flexibla förhållningssätt. Vi önskar att du har goda kunskaper i Excel och har lätt för att lära dig nya ekonomi- och IT-system.

Din Profil:

Lundin & Boström lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är kommunikativ, noggrann och flexibel. Du ställer upp för gruppen och är en energigivande del i avdelningens arbete. Du trivs med att ta initiativ och att jobba med andra. Vidare bör du vara serviceinriktad och trivas i sammanhang där man jobbar i team och mot gemensamma mål.

Uppdraget är heltid, efter avslutat uppdrag finns det goda möjligheter till anställning hos vår kund. För att vara aktuell för detta uppdrag, måste du kunna börja senast i början av januari.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Du ansöker via vår hemsida, www.lundinbostrom.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta Ida Ryentorp, 070-3607190. Visa mindre

Ekonomiassistent till Fakturatjänst i Falun

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Fakturatjänst i Sverige AB är ett så kallat "shared service center".
Vår organisation, erfarenhet, struktur och teknik har gjort oss till ett av landets ledande företag inom området, om man ser till det antal fakturor som hanteras varje dag.

Vi har blivit det självklara valet för en rad HSB-föreningar, vad gäller fakturahantering och leverantörsreskontra.

Dina arbetsuppgifter
Vi behöver nu stärka vårt ekonomiteam med en ekonomiassistent. Hos oss kommer du arbeta med kontering av leverantörsfakturor, postöppning och sortering av fakturor, inskanning av dessa samt granskning och korrigering innan konteringen görs. Vi har flera administrativa tjänster vi utför åt våra kunder såsom supportärenden, kravhantering, arkivering, adressändringar med mera.

Din profil
Ditt siffersinne och din noggranna sida bidrar till effektivitet i vardagen. Tillsammans med din positiva inställning är du ett ambitiöst tillskott till vår grupp. Som person är du serviceinriktad och flexibel med ett öga för detaljer. Du har lätt för att samarbeta samtidigt som du självständigt kan fatta egna beslut.

Vi ser att du har en ekonomisk bakgrund där du minst har en gymnasial utbildning inom ekonomi eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Förslagsvis är du i början av din karriär och vill nu fortsätta utvecklas inom ekonomi och administration. Har du konteringsvana ser vi det som ett stort plus.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Fakturatjänst. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag via www.clockworkpersonal.se dock senast 2022-01-02. Ytterligare information lämnas av Emil Andrén på 070-821 53 19. Visa mindre

Ekonomistrateg till Budget- och controlleravdelningen

Ansök    Okt 4    REGION DALARNA    Ekonomiassistent
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vid Ekonomienhetens omorganisation har en ny roll tillkommit på budget- och controlleravdelningen. Är du vår nya Ekonomistrateg? Varmt välkommen med din ansökan. Budget- och controlleravdelningen är en av fyra avdelningar på ekonomienheten. Avdelningen ansvarar för långsiktiga ekonomiska kalkyler och ... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vid Ekonomienhetens omorganisation har en ny roll tillkommit på budget- och controlleravdelningen. Är du vår nya Ekonomistrateg? Varmt välkommen med din ansökan.

Budget- och controlleravdelningen är en av fyra avdelningar på ekonomienheten. Avdelningen ansvarar för långsiktiga ekonomiska kalkyler och analyser samt har, som processägare, det övergripande ansvaret för budget-, uppföljnings- och investeringsprocesserna. Avdelningen består av Budgetchef, Chefscontroller, Investeringscontroller och rekryterar nu en Ekonomistrateg.

Ekonomistrategens huvudsakliga arbetsuppgift är att ansvara för arbetet med långsiktiga ekonomiska beräkningar och analyser. Du kommer att ha en central, strategisk roll på ekonomienheten i Region Dalarna.

I rollen som Ekonomistrateg kommer du bland annat att:
- Initiera och driva utveckling av långsiktiga ekonomiska kalkyler för Region Dalarna och dess förvaltningar
- Löpande skapa övergripande analyser av Region Dalarna och dess förvaltningars ekonomiska situation, innefattande omvärldsfaktorer och verksamhetens produktion
- Utgöra central utrednings- och analysresurs för ekonomienhet och regionledning
- Förbättra Region Dalarnas ekonomiprocesser i samråd med kollegor på ekonomienheten
- Ha ett övergripande och samordnande ansvar för hanteringen av statsbidrag inom Region Dalarna, i samråd med Budgetchef.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har ekonomiutbildning på högskolenivå och som redan har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter. Du är intresserad av långsiktiga analyser, prognoser och beräkningar av ekonomi samt trivs med att använda modeller som genererar värdefull information till bedömningar som leder till en hållbar ekonomi på sikt.

Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av strategiskt arbete i politisk styrd organisation på förvaltningsnivå eller motsvarande.

Eftersom enheten är i en utvecklingsfas söker vi dig som har förmåga att vara kreativ och tänka i nya banor samt vilja att förbättra vår verksamhet. Vi ser att rätt person för jobbet är analytisk, målinriktad, kvalitetssäker och en tydlig kommunikatör. Vi är en liten grupp med ansvar på strategisk nivå så förmåga att samarbeta samt individuellt driv är en framgångsfaktor. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Ekonom till Falu Gruva

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Stiftelsen Stora Kopparberget äger och förvaltar området kring Falu Gruva, ett av Dalarnas största besöksmål, en unik kulturmiljö och ett av världens världsarv. En plats som enligt FN-organet Unesco, anses vara omistlig för mänskligheten.

Vi arbetar med att, för våra besökare från när och fjärran, levandegöra den unika historien vid Falu Gruva både under och ovan jord. På området återfinns ett stort antal byggnader och vi har ca 40 hyresgäster. Stiftelsen ansvarar vid sidan om besöksverksamheten för gruvsäkerhet, försäljning av råvara till Falu Rödfärg, konferensverksamhet, butik, julmarknad och Polhem B&B. Vi är 10 personer som arbetar året om och under sommaren tillkommer ca 30 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en erfaren ekonom till Falu Gruva. Här erbjuds du en bred roll där du kommer fungera som "spindeln i nätet" samtidigt som du bland annat arbetar med löpande bokföring, fakturering, momsrapporter och avstämningar. Du kommer även vara ansvarig för lönekörningen där vi gärna ser att du har erfarenhet från detta. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är skattedeklarationer, kassaredovisning samt att du kommer vara behjälplig vid bokslut.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet i liknande roll. Som person är du engagerad, detaljmedveten och kommunikativ. Du trivs i en central roll där du har dagliga kontakter med alla delar i vår verksamhet. Du är en lagspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som det är viktigt att du är bekväm i att ta eget ansvar för dina fokusuppgifter.

Du blir anställd av Clockwork under provanställningen och går sedan över på en tillsvidareanställning hos Falu Gruva om båda parter är överrens. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Sista ansökningsdag är 9e september men urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan dess, så skicka gärna in din ansökan redan idag via www.clockworkpersonal.se
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Michaela Hallqvist, [email protected] eller 073-351 27 19. Visa mindre

Ekonomiassistent

AMR holding AB söker för koncernbolags räkning en sekreterare med lokalisering vid ett av de regionala kontoren. (Nu Falu/Borlänge regionen). Som ekonomiassist hos oss ansvarar du för löpande fakturering, leverantörs- och kundreskontra. Övriga arbetsuppgifter i ekonomihantering och annan administration förekommer. Som person är du kommunikativ med god förmåga att uttrycka dig på såväl svenska som engelska, du är strukturerad med god planeringsförmåga, ordn... Visa mer
AMR holding AB söker för koncernbolags räkning en sekreterare med lokalisering vid ett av de regionala kontoren. (Nu Falu/Borlänge regionen). Som ekonomiassist hos oss ansvarar du för löpande fakturering, leverantörs- och kundreskontra. Övriga arbetsuppgifter i ekonomihantering och annan administration förekommer.
Som person är du kommunikativ med god förmåga att uttrycka dig på såväl svenska som engelska, du är strukturerad med god planeringsförmåga, ordningsam och noggrann, har hög ansvarskänsla att leverera med kvalitet och i tid samt har god samarbetsförmåga.
Vi ser mycket positivt på arbetserfarenhet från den privata sektorn samt tidigare vana av att ha arbetat i ekonomiprogrammet Visma.
Arbetsplatsen är belägen på ett administrativt kontoret och uppgifterna består bland annat av,
-Löpande fakturering
-Leverantörsreskontra
-Kundreskontra
-Leverantörsbetalningar
- Framtagande av statistik
- Löpande bokföring, med mera


Rekrytering sker löpande.
Tillträde är enligt överenskommelse. Visa mindre

Föräldravikariat 100% skolekonom

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 39 schools and around 28,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 39 schools and around 28,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Vikarierande skolekonom - Internationella Engelska skolan Falun

Internationella Engelska Skolan i Falun, som är en skola för årskurserna 4-9, söker nu en skolekonom under höstterminen 2021 då vår ekonom ska vara föräldraledig. Det här är möjligheten att arbeta i en internationell miljö med en tydlig pedagogisk tanke. Våra lektioner bedrivs både på engelska och svenska beroende på ämne. Självklart följer vi den svenska läroplanen.

Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för barn och ungdomar. Du behöver vara kvalitetsmedveten, strukturerad och kommunikativ. Vidare så har Du en positiv attityd och en stor portion social kompetens. Självklart så behärskar Du engelska i både tal och skrift. 

Vi ser gärna att Du som söker har administrativ/ekonomutbildning på högskolenivå samt arbetserfarenhet av ekonomi- och administration, gärna med tidigare erfarenhet från skola. Ansvarsområden är följande.

- Löpande bokföring
- Bistå rektorn i budgetarbetet inför kommande verksamhetsår
- Månadsvis kostnadsuppföljning och kommentarer på utfallet till huvudkontoret
- Månadsvis avstämningar av samtliga balanskonton
- Kontera och kontrollera inkommande leverantörsfakturor i Palette
- Fakturering i Hogia
- Avstämning av skolpeng månadsvis
- Kontakter med kommuner, genomgång av beslut mm
- Ansvara för skolans elektroniska handkassa
- Personaladministration såsom avvikelserapportering till huvudkontoret,anställningsintyg, mm.
- Elevadministration och diverse övriga administrativa uppgifter (Schoolsoft)
- Betygshantering
- Ansvara för insamling/ ifyllande av skolstatistik
- Kontakt med elever, lärare och övrig personal

Tjänsten är på 100%, med tillträde i augusti 2021. Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

IES Falun tillhör organisationen Internationella Engelska Skolan i Sverige AB och är en växande friskolekoncern. Ledorden för skolan är tvåspråkighet, höga akademiska förväntningar och lugn lärmiljö. För mer information om vår skola besök vår hemsida: https://falun.engelska.se/

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonsplatser. Vänligen respektera detta. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta rektor Magdalena Iljans,[email protected]

Rekrytering sker löpande, skicka därför in ditt personliga brev och CV så snart som möjligt. Maila din ansökan till [email protected] Märk din ansökan "skolekonom”. 

Utdrag ur polisens belastningsregister är obligatoriskt.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Ekonomiassistent till Falu Gruva

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Stiftelsen Stora Kopparberget äger och förvaltar området kring Falu Gruva, ett av Dalarnas största besöksmål, en unik kulturmiljö och ett av världens världsarv. En plats som enligt FN-organet Unesco, anses vara omistlig för mänskligheten.

Vi arbetar med att, för våra besökare från när och fjärran, levandegöra den unika historien vid Falu Gruva både under och ovan jord. På området återfinns ett stort antal byggnader och vi har ca 40 hyresgäster. Stiftelsen ansvarar vid sidan om besöksverksamheten för gruvsäkerhet, försäljning av råvara till Falu Rödfärg, konferensverksamhet, butik, julmarknad och Polhem B&B. Vi är 10 personer som arbetar året om och under sommaren tillkommer ca 30 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en erfaren Ekonomiassistent till Falu Gruva. Här erbjuds du en bred roll där du kommer fungera som "spindeln i nätet" samtidigt som du bland annat arbetar med löpande bokföring, fakturering, momsrapporter och avstämningar. Du kommer även vara ansvarig för lönekörningen där vi gärna ser att du har erfarenhet från detta. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är skattedeklarationer, kassaredovisning samt att du kommer vara behjälplig vid bokslut.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet i liknande roll. Som person är du engagerad, detaljmedveten och kommunikativ. Du trivs i en central roll där du har dagliga kontakter med alla delar i vår verksamhet. Du är en lagspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som det är viktigt att du är bekväm i att ta eget ansvar för dina fokusuppgifter.

Du blir anställd av Clockwork under provanställningen och går sedan över på en tillsvidareanställning hos Falu Gruva om båda parter är överrens. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Sista ansökningsdag är 9e september men urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan dess, så skicka gärna in din ansökan redan idag via www.clockworkpersonal.se
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Michaela Hallqvist, [email protected] eller 073-351 27 19. Visa mindre

Handläggare företagsstöd, Regionala utvecklingsförvaltningen, Falun

Ansök    Aug 13    REGION DALARNA    Ekonomiassistent
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Regionala utvecklingsförvaltningen har i uppdrag att genomföra den regionala utvecklingspolitiken. I uppdraget ingår bland annat att fördela anslag 1:1 för regionala tillväxtåtgärder. Anslaget kan användas som medfinansiering i projekt eller som företagsstöd. Vi sitter på Myntgatan i Falun men har hela... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Regionala utvecklingsförvaltningen har i uppdrag att genomföra den regionala utvecklingspolitiken. I uppdraget ingår bland annat att fördela anslag 1:1 för regionala tillväxtåtgärder. Anslaget kan användas som medfinansiering i projekt eller som företagsstöd. Vi sitter på Myntgatan i Falun men har hela Dalarna som arbetsfält. Nu söker vi en handläggare av företagsstöd. Du kommer att ha en kollega som arbetar med samma uppgifter, men arbetet kommer att ske i nära samverkan med andra kollegor som finns på Regionala utvecklingsförvaltningen.

I rollen som företagsstödshandläggare har du kontakt med många företag i olika branscher inom länet. Du bedömer om stöd är möjligt att bevilja och om det kan prioriteras baserat på gällande regelverk, riktlinjer och strategier. Du arbetar fram beslutsförslag och föredrar ärenden inför beslutande instans. Vid bifall av stödärendet följer du företaget tills åtgärden för stödet är genomförd och stödet kan betalas ut.

Ärendena hanteras i ett nationellt ärendehanteringssystem som heter Nyps. Förutom det dagliga arbetet med handläggning ingår det även i arbetsuppgifterna att marknadsföra stöden och att bidra i utvecklingsarbetet som löpande bedrivs för att förbättra verksamheten. Du gör företagsbesök och samverkar med företagsfrämjande aktörer i regionen.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi såsom företagsekonomi, samhällsekonomi eller annan inriktning som arbetsgivaren finner relevant. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och är givetvis van att arbeta med digitala verktyg. Vidare har du ett intresse för och gärna erfarenhet av företagsutveckling, samt att hantera offentligt stödgivande eller har arbetat med företagsärenden på bank, redovisningsbyrå, juristfirma. Det är också meriterande om du har kunskap om förutsättningar som har betydelse för länets företag eller har kunskap om lagar och förordningar om företagsstöd.

Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där förmågor som att arbeta strukturerat, metodiskt och med gott omdöme är viktiga för rollen. Vi söker en person som är lätt att samarbeta med och som alltid håller en hög servicenivå mot våra stödsökande. Du inspireras av att jobba i ett team med nära samarbete och ständig utveckling.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Ekonomiassistent med kunskap i SAP till företag i Falun

Ansök    Mar 5    Experis AB    Ekonomiassistent
Just nu söker vi en erfaren ekonomiassistent till vår kund i Falun, rollen är indiktad på kundreskontra och vi söker dig som självständigt kan komma in i rollen där du får hjälpa till att analysera och lösa problem i samband med fakturaförseningar. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i SAP? då är det dig vi söker. Välkommen med din ansökan! Start: Omgående Uppdrag: konsultuppdrag fram till sista augusti Placering: Du kommer besöka arbetsplatsen i F... Visa mer
Just nu söker vi en erfaren ekonomiassistent till vår kund i Falun, rollen är indiktad på kundreskontra och vi söker dig som självständigt kan komma in i rollen där du får hjälpa till att analysera och lösa problem i samband med fakturaförseningar. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i SAP? då är det dig vi söker. Välkommen med din ansökan!

Start: Omgående
Uppdrag: konsultuppdrag fram till sista augusti
Placering: Du kommer besöka arbetsplatsen i Falun regelbundet, närvaro behövs inte varje dag.


Om uppdraget

Uppdraget är placerat hos ett industriföretaget i Falun. Organisationen har huvudsäte i Danmark och har kunder i hela Europa. I uppdraget kommer du att arbeta back-end för deras Customer service center och ansvara för Kundreskontran där du hjälper till att analysera och lösa problem i samband med fakturaförseningar. På en övergripande nivå inkluderar detta:

* Justera processen mellan Finance, SSC, Sales och Customer service center (CSC)
* Utveckla processen för att bli mer effektiv
* Undersökning och rotanalyser
* Kartlägga obetalda fakturor
* Se till att fakturor betalas (kommunicera och förklara för kunder)

Vem är det vi söker?

Vi söker dig som kan arbeta självständigt med uppgifterna som beskrivits. Vi ser att du är strukturerad, proaktiv, och kan självständigt fatta beslut. I och med att du i rollen behöver kontakta kunder och påminna om betalning och liknande krävs det att du trivs att arbeta i social kontext och har god kommunikationsförmåga.

Utöver det ser vi att du uppfyller följande krav

* Flytande på engelska
* Bra / mycket bra kunskap i SAP
* Bra kompetens i Excel
* Bra förståelse för kommersiella och CSC-processer
* Mycket goda kunskaper i Engelska är ett krav

Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Anna Bjellheim på [email protected] Visa mindre

Ekonomiassistent till Yrkesakademin

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Yrkesakademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 600 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga är arbetsuppgifter är fakturahantering, både kundfakturering och hantering av leverantörsfakturor. Andra återkommande uppgifter är påminnelsehantering, skapa inloggningar och rekvisitioner, samt vid behov göra diverse beställningar. Även mail-och posthantering samt arkivering ingår i ditt arbete, viss avtalshantering kan förekomma. Uppdraget är ett vikariat med start i juni 2021.

Din profil
Som person är du positiv, driven och noggrann. För att trivas i tjänsten söker vi dig som är strukturerad och reflekterande i ditt arbete. Du har bra samarbetsförmåga och kan samtidigt söka information självständigt och ta eget ansvar för ditt arbete. Vidare är du lösningsorienterad med god systemvana och trivs med rutinuppgifter. Du har minst en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande samt har arbetat med liknande arbetsuppgifter i ett par år.

Ansökan
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Yrkesakademin AB. Uppdraget är ett vikariat och beräknas starta 2021-06-07 och pågår till 2022-10-31. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför redan idag på www.clockworkpersonal.se dock senast 6 april 2021. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Michaela Hallqvist via mail, [email protected] Visa mindre

Ekonomiassistent/administratör till Yrkesakademin

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Yrkesakademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter. Yrkesakademin är ett värderingsstyrt företag och det är viktigt att du, som vi, tror på att vi tillsammans når längre, att framtiden viktig och att alltid ska vara nyfikna.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är avtals - och fakturahantering. Andra återkommande uppgifter är påminnelser, skapa inloggningar och rekvisitioner samt vid behov göra beställningar av t.ex. kontorsvaror. Även posthantering och arkivering ingår i ditt arbete.


Din profil
Som person är du positiv, driven och noggrann, strukturerad och reflekterande i ditt arbete. Du har bra samarbetsförmåga och kan samtidigt kan söka information självständigt och ta eget ansvar för ditt arbete. Vidare så är du lösningsorienterad har god systemvana och trivs med rutinuppgifter. Erfarenhet av liknande arbete är ett krav.Ansökan
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Yrkesakademin AB. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför redan idag på www.clockworkpersonal.se dock senast 13 december 2020. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Johanna Mogren Sundqvist via [email protected] Visa mindre

Ekonomiassistent till Clockwork

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sjutton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Vill du arbeta på ett växande företag med högt i tak tillsammans med ett gäng positiva och engagerade kollegor? Då har vi världens roligaste jobb till dig!
Clockwork slog upp portarna 2012 och har sedan dess vuxit starkt. Vi lägger mycket fokus på att skapa en miljö och en kultur som får oss att må bra och växa, både som människor och i vår yrkesroll.

Dina arbetsuppgifter
Vår ekonomifunktion är stationerad i Falun och består idag av sex medarbetare. Ekonomiavdelningen hanterar hela vår koncerns ekonomi och lönehantering där din roll kommer kommer innebära ansvar för ett antal av våra totalt nio bolag med löpande bokföring. Leverantör- och kundreskontra, skatt- och momsdeklaration och avstämningar är en del av det vardagliga arbetet. I din roll arbetar du i nära smarbete med hela vår ekonomifunktion, men också gentemot chefer och medarbetare i hela vårt bolag.

Din profil
Vi söker dig med en ekonomisk bakgrund, förslagsvis eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du trivs i en serviceinriktad administrativ roll med kontakter internt såväl som externt. Vidare att du är strukturerad, noggrann och har sinne för siffror, samt känsla för god kvalitet.

Glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet är Clockworks fyra kärnvärden. Det sätter tonen för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen med våra kunder. Clockwork uppmuntrar och ger utrymme för individuella initiativ, men betonar också vikten av lagets framgång; ”jaget för laget”. Egenskaper som vi värdesätter högt är att du som person är positiv, engagerad och noggrann. Är du den vi söker? Och såklart; är vi den du söker? Varmt välkommen med din ansökan!

För mer information är du välkommen att kontakta Johanna Mogren Sundqvist via mail [email protected] Vi arbetar löpande med intervjuer i denna rekrytering, ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se dock senast 18 oktober. Visa mindre

Ekonom/förbundsadministratör sökes

Svenska Skidförbundet är inne i en expansiv fas med mycket positiv utveckling inom många områden. Därför söker vi en person som kan stödja oss och vårt arbete för att fortsätta vara i framkant Svenska Skidförbundet (SSF) har just nu en stark positiv utveckling – i allt från sportsligt till kommersiellt och finansiellt. Befintliga medarbetare har givits möjligheter att utföra andra uppdrag inom vår organisation därför söker vi en ersättare som kan stötta... Visa mer
Svenska Skidförbundet är inne i en expansiv fas med mycket positiv utveckling inom många områden. Därför söker vi en person som kan stödja oss och vårt arbete för att fortsätta vara i framkant

Svenska Skidförbundet (SSF) har just nu en stark positiv utveckling – i allt från sportsligt till kommersiellt och finansiellt. Befintliga medarbetare har givits möjligheter att utföra andra uppdrag inom vår organisation därför söker vi en ersättare som kan stötta upp och vara delaktig i vår utveckling framåt.
ROLLEN
För att passa i rollen är det viktigt att du tycker om att arbeta tillsammans med andra samtidigt som du är duktig på att arbeta självständig. Som person är du strukturerad, resultat-, utvecklings- och kvalitetsinriktad, positiv, ansvarsfull och har en blick för ordning och reda.
Du kommer att jobba nära förbundsdirektören och ekonomiavdelningen. Rollen är en kombination av support till förbundsdirektören (50%) och arbetsuppgifter som är direkt kopplade till ekonomiavdelningen (50%).
Exempel på arbetsuppgifter är:
Ekonomi (50%)
redovisning
moms/skatt (svensk och utländsk)
bokslut
övriga ekonomiska arbetsuppgifter (ex.vis. kundinbetalningar, påminnelser, bokföring, fakturering),
support, administration för föreningar och hantering av statistik,
hantering av medlems- och årsavgifter (avisering, inbetalningar, påminnelser),
administrera medlemsregister och utmärkelser,

Administration/Support (50%)
stödja förbundsdirektören med administration,
praktiska uppgifter på uppdrag av förbundsdirektör (ex utskick, produktbeställningar, bokningar, etc).

Kvalifikationer
god erfarenhet av ekonomiarbete inom områdena ovan
kan uttrycka dig väl i tal och skrift, på svenska och engelska,
erfarenhet av administrativt arbete,
god datorvana (Office-paketet),
lägst gymnasiekompetens,
B-körkort.


Meriterande
erfarenhet av ekonomisystem (gärna Hogia, Fortnox),
eftergymnasial ekonomisk utbildning inom redovisning
erfarenhet av idrottsadministration (gärna IdottOnline).PERSONLIGA EGENSKAPER
Du har en stark drivkraft att leverera bra resultat. Du är självgående, men även duktig på att bygga relationer, samt kan växla mellan att jobba i team och självständigt.
Du gillar idrott och förstår komplexiteten i en organisation som är professionell, men som jobbar i nära samklang med och är beroende av den ideella idrottsrörelsen.
Du har ett positivt förhållningssätt och ser möjligheter istället för hinder.
OM TJÄNSTEN
Omfattning:?Heltid, tillsvidareanställning (provanställning 6 månader), ev öppning för två deltidstjänster
Lön:?Fast månadslön
Placering:?Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Falun.
Ansökan:?Skicka ditt cv och ett personligt brev [email protected]
För att vi skall kunna hantera rekryteringen kommer dina uppgifter att sparas så länge som rekryteringsprocessen pågår. Därefter kommer dina ansökningshandlingar och kontaktuppgifter att raderas.
Sista ansökningsdag:?31 oktober 2020
För frågor om tjänsten, kontakta:
Ulrika Back Eriksson, HR
Telefon: 070-366 91 08
E-post:[email protected]or.com
Välkommen med din ansökan!
OM SVENSKA SKIDFÖRBUNDET
Svenska Skidförbundet sprider snöglädje i hela landet genom våra 23 distrikt och cirka 1?300 föreningar. Vi har tio olika grenar: alpint, backhoppning, längdskidåkning, freeski, puckel, rullskidor, skicross, speedski och telemark – det finns något för alla. Så upptäck nyttan och glädjen med att aktivera dig på snö!
På Svenska Skidförbundet lever vi dagligen efter vår vision: Bäst i välden – alla på snö.
Vårt huvudkontor finns i Falun och i Åre hittar du vårt alpina kontor. Vill du veta mer? Läs mer på webbplatsen?www.skidor.com Visa mindre

Ekonomioperatör!

Ansök    Sep 27    TacNGear AB    Ekonomiassistent
Ditt jobb som ekonomioperatör hos oss innebär i första hand att du tar hand om löpande bokföring i form av hantering av leverantörsfakturor, kundfakturering och inbetalningar. Redovisning och rapportering av moms, periodisk sammanställning och bokslut. Du har även hand om företagets löner. Du ska även kunna ge förslag på förändringar vi föreslås genomföra för att förbättra likviditet och resultat. Ditt jobb skulle även kunna innebära andra uppdrag och sy... Visa mer
Ditt jobb som ekonomioperatör hos oss innebär i första hand att du tar hand om löpande bokföring i form av hantering av leverantörsfakturor, kundfakturering och inbetalningar. Redovisning och rapportering av moms, periodisk sammanställning och bokslut. Du har även hand om företagets löner.
Du ska även kunna ge förslag på förändringar vi föreslås genomföra för att förbättra likviditet och resultat.


Ditt jobb skulle även kunna innebära andra uppdrag och sysslor inom företaget då behov skulle uppstå.


Vi vill ha följande av dig för att vi ska hantera din ansökan:
1. Personligt brev om ca 1/2 A4.
2. Foto (välliknande)
3. CV
4. I personliga brevet ska du skriva vilket pris den populära sovsäcken Defence 4 har. Vi vill även att du anger hur stor marginal du anser att vi bör ha på sovsäcken.


Vi är ej intresserade av sökande som endast är ute efter en tillfällig anställning.
Omfattningen är från 50% med möjlighet till heltid. Visa mindre

Ekonomiassistenter till Falun/Borlänge med omnejd

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Vi söker duktiga ekonomiassistenter för kommande uppdrag hos våra kunder i Falun med omnejd. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på uppdrag, vanligt förekommande arbetsuppgifter är kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring samt avstämningar varvid vi värdesätter kunskap inom dessa områden. Även moms, månadsavstämningar och löner kan förekomma beroende på kund och uppdrag. Då varje kund har olika behov kan anställningsgraden variera mellan 50-100%.

Din profil
Vi söker dig med en ekonomisk bakgrund, förslagsvis eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Dina datakunskaper är goda och erfarenhet av att ha jobbat i stora affärssystem är självklart meriterande. Vi värdesätter engagemang, ansvar och struktur och vi tror att du gör detsamma.

Som person är du noggrann och ambitiös med en positiv inställning. Tack vare ditt driv är du nyfiken och kommunikativ och arbetar lika väl självständigt som i grupp.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Beroende på uppdrag finns det möjlighet till anställning direkt hos kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Anna Bennström, [email protected] Visa mindre

Ekonomiassistent utöver det vanliga!

Ansök    Maj 29    TacNGear AB    Ekonomiassistent
Ditt jobb som ekonomiassistent hos oss innebär i första hand att du tar hand om löpande bokföring i form av betalning av leverantörsfakturor, kundfakturering och inbetalningar. Redovisning och rapportering av moms, periodisk sammanställning och bokslut . Du har även hand om löner. Ditt jobb skulle även kunna innebära andra uppdrag så som orderläggning, kundtjänst och andra sysslor. Vi vill ha följande av dig för att vi ska hantera din ansökan: 1. Pers... Visa mer
Ditt jobb som ekonomiassistent hos oss innebär i första hand att du tar hand om löpande bokföring i form av betalning av leverantörsfakturor, kundfakturering och inbetalningar. Redovisning och rapportering av moms, periodisk sammanställning och bokslut . Du har även hand om löner.


Ditt jobb skulle även kunna innebära andra uppdrag så som orderläggning, kundtjänst och andra sysslor.


Vi vill ha följande av dig för att vi ska hantera din ansökan:
1. Personligt brev om ca 1/2 A4.
2. Foto (välliknande)
3. CV
4. I personliga brevet ska du skriva vilken komfort temp sovsäcken Carinthia Defence 4 har. Skriv även vilken rabattkod som skulle användas för att få rabatten på Quiqlite efter att man kollat på filmen om Quiqlite på vår YouTube-kanal. Visa mindre

Ekonomiassistent/Administrativ assistent till Rotork Sweden AB

Ansök    Sep 17    Adecco Sweden AB    Ekonomiassistent
Är du serviceinriktad, lösningsorienterad, prestigelös och tycker om varierande arbetsuppgifter? Sök då tjänsten som ekonomiassistent/administrativ assistent hos vår kund Rotork redan idag! Om tjänsten Som ekonomiassistent/administrativ assistent hos vår kund Rotork i Falun kommer du att arbeta brett och med varierande arbetsuppgifter så som in och utbetalningar, kontoavstämningar, kreditkontroller och betalningspåminnelser. Du kommer också att arbeta tät... Visa mer
Är du serviceinriktad, lösningsorienterad, prestigelös och tycker om varierande arbetsuppgifter? Sök då tjänsten som ekonomiassistent/administrativ assistent hos vår kund Rotork redan idag!

Om tjänsten
Som ekonomiassistent/administrativ assistent hos vår kund Rotork i Falun kommer du att arbeta brett och med varierande arbetsuppgifter så som in och utbetalningar, kontoavstämningar, kreditkontroller och betalningspåminnelser. Du kommer också att arbeta tätt tillsammans med produktionen och ta fram rapporter, underlag och att göra uppföljningar. I din roll kommer du också att arbeta med diverse andra kontorsgöromål exempelvis att svara i växeln.

Rotork har ett varmt och öppet arbetsklimat och du kommer att arbeta i ett tight och härligt ekonomiteam där samarbete och öppenhet är viktigt för leveransen och trivseln.

Tjänsten är ett vikariat på minst ett år med tillsättning så snart som möjligt. Anställningen är direkt hos Rotork och för rätt person finns stora möjligheter till förlängning och/eller en tillsvidareanställning framgent.

Om dig
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning gärna inom ekonomi och önskvärt om du har erfarenhet av liknande arbete. Du tycker om att arbeta med siffror och administrativa uppgifter. Som person ska du vara driven med förmåga att prioritera, se och ta tag i det som behöver göras. Du är kommunikativ till din läggning och har ett stort intresse för service och människor. Du är flexibel, ansvarstagande, har ett prestigelöst sätt gentemot andra och värderar teamarbete högt.

Du trivs i en supporterande roll där du får möjligheten att underlätta dagen för andra. Du behöver också ha god datorvana samt lätt för att sätta dig in i nya system. Ett stort plus om du har vana av Excel. Viktigt för tjänsten är dessutom att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Rotork
Rotork Sweden AB i Falun tillhör Rotork, en engelsk koncern som är en världsledande tillverkare av manöverdon för avancerad processtyrning inom industrin. Vi finns representerade i över 100 länder. Rotork Sweden AB i Falun konstruerar, tillverkar och marknadsför högkvalitativa manöverdon som ingår i Rotorks breda produktsortiment. 2019 omsatte vi 150 miljoner SEK och i Falun är vi 59 anställda. 75 % av vår tillverkning går på export. För mer information se www.rotork.com.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve via 023- 70 55 96 alt. [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, assistent, administratör, Falun, Rotork, Adecco Visa mindre

Ekonomiassistent/administratör till Falun

Ansök    Maj 28    Randstad AB    Ekonomiassistent
Arbetsbeskrivning För omgående behov hos vår kund i Falun söker vi dig som är student eller har en annan sysselsättning om minst 50% och vill jobba som administratör/ekonomiassistent vid behov.     Ansvarsområden Vi söker dig som är flexibel i din arbetstid, och som vill skaffa sig erfarenhet från ett bolag i stärkt tillväxt. Förutom att jobba med administrativa ärenden kommer du att jobba med  kundreskontra, kundinbetalningar, påminnelsehantering,  scann... Visa mer
Arbetsbeskrivning
För omgående behov hos vår kund i Falun söker vi dig som är student eller har en annan sysselsättning om minst 50% och vill jobba som administratör/ekonomiassistent vid behov. 
  

Ansvarsområden
Vi söker dig som är flexibel i din arbetstid, och som vill skaffa sig erfarenhet från ett bolag i stärkt tillväxt.
Förutom att jobba med administrativa ärenden kommer du att jobba med  kundreskontra, kundinbetalningar, påminnelsehantering,  scanning och ankomstregistrering av fakturor, betalning av fakturor, utredning gällande felfakturering.

Arbetstider
Du kommer att arbeta vid behov hos vår kund och därför kommer arbetstiden variera från vecka till vecka. 

Kvalifikationer
För att vi skall kunna anställ på timme är det en förutsättning att du antigen är student, pensionär eller har annan sysselsättning till mins 50%. Har du erfarenhet från liknande jobb er det meriterande. 
För att lyckas i rollen söker vi dig som är flexibel, självständig, noggrann och ansvarstagande. Du har en god kommunikativ förmåga och har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. 

Ansökan
Sök senast 2020-06-14, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Kontakta ansvarig konsultchef på [email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Financial Assistant till Orkla Care AB

Ansök    Maj 28    Adecco Sweden AB    Ekonomiassistent
Brinner du för administration och system samt har en stark drivkraft och gillar utveckling? Då kan rollen som Financial Assistant hos vår kund Orkla Care i Falun vara rätt för dig. Om tjänsten Vi letar nu efter Financial Assistant med placering på Orkla Care i Falun. Du kommer att tillhöra Controller-teamet, bestående av fem personer som i övrigt är placerade i Solna. Du kommer att ha många kontaktytor inom Orkla Care, både inom säljande bolaget samt inom... Visa mer
Brinner du för administration och system samt har en stark drivkraft och gillar utveckling? Då kan rollen som Financial Assistant hos vår kund Orkla Care i Falun vara rätt för dig.

Om tjänsten
Vi letar nu efter Financial Assistant med placering på Orkla Care i Falun. Du kommer att tillhöra Controller-teamet, bestående av fem personer som i övrigt är placerade i Solna. Du kommer att ha många kontaktytor inom Orkla Care, både inom säljande bolaget samt inom fabriken och du kommer att jobba nära hela Finance-teamet såväl som Operations Controller i Falun.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Supportera rapportering enligt Orklas riktlinjer samt extern rapportering
• Säkerställa kvalitet i vår masterdata och redovisning genom att kontinuerligt utveckla och förbättra ekonomiprocesserna
• Ansvara för vidarefakturering och avstämningar av balanskonton
• Löpande arbete i affärssystemen samt utbildning och support av dessa till resten av organisationen.

Tjänsten är ett konsultuppdrag under sex månader. För rätt person finns det goda möjligheter till en tillsvidareanställning hos Orkla Care.

Om dig
Vi ser att du har cirka 1 års erfarenhet av finansiellt administrativt arbete/IT/affärsutveckling, men med rätt inställning lär vi dig det du inte kan. Förståelse och intresse för det ekonomiska flödet och affärstänk är en fördel, det kommer underlätta för dig i ditt arbete. Utöver detta tror vi även att du har relevant högskoleutbildning med inriktning företagsekonomi/IT eller liknande. Finance-teamet inom Orkla Care Sverige har precis genomgått en omorganisering och därför kan arbetsuppgifter förändras över tid.

Som person är du driven, serviceinriktad och strukturerad med ett stort intresse för system och administration. Vidare är du van vid att arbeta självständigt men uppskattar även att arbeta tillsammans med andra och trivs i en roll som innebär många kontaktytor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Orkla Care
Orkla Care är en ledande leverantör inom sina kategorier. Några av de mest kända varumärkena är Nutrilett, Star Nutrition, Grumme, Salvequick, Family Fresh, Bliw, Active Care, Litomove, Gevita och Jordan för att nämna några. Det finns olika utmaningar bland våra varumärken, globala marknader och hela värdekedjan, som vi utvecklas med — från en roll till en annan. Det finns en öppen kultur som kännetecknas av personlig utveckling och en ödmjuk entreprenörsanda hos våra medarbetare, i vår verksamhet och i allt vi gör. Orklas vision är att vara din vän i vardagen. Visionen bygger på kärnvärden som Modig, Pålitlig och Inspirerande. Orkla vill göra varje dag lite bättre med lokala och hälsosammare varumärken som skapar glädje. Välkommen till oss!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve via 023 -70 55 96 alt. [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Financial Assistant, ekonomi, ekonomiassistent, redovisning, Orkla, Orkla Care, Adecco, Falun Visa mindre

Ekonom till Dalakraft

Ansök    Maj 19    Petra Back HR AB    Ekonomiassistent
Dalakraftkoncernen består av 65 medarbetare som bedriver inköp och försäljning av klimatvänlig el och energirelaterade tjänster till privatpersoner och företag i hela Sverige genom våra varumärkesbolag Dalakraft AB och Enkla Elbolaget i Sverige AB. Långsiktighet och ständig utveckling är drivande faktorer i vår affär. Vi strävar efter att vara nära våra kunder och våra varumärkesbolag har fysiska kontor i Rättvik, Falun, Malung, Ronneby, Kristianstad, Ma... Visa mer
Dalakraftkoncernen består av 65 medarbetare som bedriver inköp och försäljning av klimatvänlig el och energirelaterade tjänster till privatpersoner och företag i hela Sverige genom våra varumärkesbolag Dalakraft AB och Enkla Elbolaget i Sverige AB.

Långsiktighet och ständig utveckling är drivande faktorer i vår affär. Vi strävar efter att vara nära våra kunder och våra varumärkesbolag har fysiska kontor i Rättvik, Falun, Malung, Ronneby, Kristianstad, Malmö, Göteborg och Stockholm.

Om tjänsten

Vi behöver förstärka vår ekonomiavdelning då en medarbetare ska vara föräldraledig. Tjänsten är ett vikariat under perioden 1 augusti 2020 till 31 augusti 2021. Eftersom vi har kontor både i Rättvik och Falun kan vi vara flexibla med placering av tjänsten.

Ekonomiavdelningen ansvarar för redovisning, ekonomisk rapportering och finansiering. Vi är ett team på tre personer och det är ofta högt tempo och många deadlines, så för att trivas hos oss tror vi att du gillar samarbete men att eget ansvar är det som driver ditt arbete framåt. En nyfikenhet och egen initiativförmåga är viktiga egenskaper som vi värdesätter.

Arbetsuppgifterna varierar med alltifrån löpande bokföring till att hantera leverantörsfakturor, leverantörsreskontran, skanna fakturor, avstämningar, fakturering och vara behjälplig med månads- och årsbokslut. Eftersom vi är ett litet team hjälper vi varandra med problemlösning varför det är viktigt att du är flexibel och inte räds att ta i där det behövs.

Vem är du?

Du förväntas att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Gymnasial utbildning inom ekonomi samt goda kunskaper inom redovisning, bokslutsarbete och excel är nödvändiga för att trivas i rollen. Har du arbetat med controllerarbete tidigare är det meriterande.

Då vi har många kontaktytor inom organisationen är det viktig att du har en hög social förmåga, är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Det är även många olika arbetsuppgifter som sker samtidigt, därför är det viktigt att vara noggrann och ordningsam samtidigt som du tycker att siffror och bokföring är roligt. Eftersom vi har kontor på olika orter och du förutsätts vara på plats löpande på de olika platserna förutsätter vi att du har körkort och kan resa mellan kontoren vid behov.

Du välkomnas till ett bolag med mål att alla medarbetare ska utvecklas, känna sig som vinnare och ha kul tillsammans.

Vi samarbetar med Petra Back HR AB. Registrera din ansökan via www.petraback.se senast 2020-06-07. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande, tillsättning kan ske före sista ansökninsgdag. Ytterligare information lämnas av Rekryteringskonsult Petra Back, 070-656 98 30. Visa mindre

Handläggare inom ekonomi och lönegaranti

Länsstyrelsen i Dalarnas län är en statlig myndighet som finns nära människorna i vårt län. Vi är en viktig länk mellan länet och regeringen, riksdagen och andra myndigheter. Vår uppgift är att säkerställa att nationella mål och uppdrag genomförs regionalt och med hänsyn till förutsättningarna i just vårt län. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande. ... Visa mer
Länsstyrelsen i Dalarnas län är en statlig myndighet som finns nära människorna i vårt län. Vi är en viktig länk mellan länet och regeringen, riksdagen och andra myndigheter. Vår uppgift är att säkerställa att nationella mål och uppdrag genomförs regionalt och med hänsyn till förutsättningarna i just vårt län. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande.ARBETSUPPGIFTER
Enheten för ekonomi, personal och kommunikation består av 18 medarbetare med arbetsområden som ekonomi, personal, kommunikation, statlig lönegaranti och upphandling.
Inom ekonomigruppen arbetar vi med allt från löpande bokföring till bokslut och årsredovisningar, ger stöd till organisationen, rapporterar till regeringen och andra myndigheter. Länsstyrelsen finansieras av statsanslag samt projektmedel från andra myndigheter och organisationer.

Du kommer tillsammans med ekonomifunktionen hantera löpande ekonomiadministrativa uppgifter och ekonomisk uppföljning. Att arbeta med lönegaranti innebär utbetalningar och redovisning enligt den statliga lönegarantiförordningen om lön vid konkurs och företagsrekonstruktion.
Du kan också komma att delta i enhetens övriga arbetsuppgifter, främst inom redovisning. Det innebär bl.a. inkommande inbetalningar, rättning och bokföring av tidredovisning samt kundfakturering och avstämningar.

KVALIFIKATIONER
Krav
Du har högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi alternativt erfarenhet som vi bedömer vara likvärdig.
Du har erfarenhet av ekonomi och redovisningsarbete.
Du har erfarenhet inom ekonomisystemet Agresso.
Att du kan arbeta vecka 30.

Meriterande
Du har erfarenhet från statlig verksamhet och att du därmed är väl förtrogen med statliga
redovisningsprinciper.
Du har erfarenhet av budgetarbete.

Personliga egenskaper
Du är utåtriktad och samarbetsinriktad
Du är noggrann och har god förmåga att självständigt prioritera och ta ansvar över ditt arbete


Vi lägger stor vikt vid sina personliga egenskaper och referenser.

ÖVRIGT
Tjänsten omfattar 1- 2 tjänster och kommer innebära arbete under sommaren.
Länsstyrelsen arbetar för att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och för att ge alla lika möjligheter.
Vi tar gärna emot samtal av dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Ekonomiassistent till Stenvalvet

Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. Totalt äger Stenvalvet ett hundratal fastigheter med en area av ca 600 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 12 miljarder kronor. I fastigheterna bedrivs samhällsservice inom områden som äldreboende, rättsväsende, vård, skola och omsorg. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare. Ekonomiassiste... Visa mer
Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. Totalt äger Stenvalvet ett hundratal fastigheter med en area av ca 600 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 12 miljarder kronor. I fastigheterna bedrivs samhällsservice inom områden som äldreboende, rättsväsende, vård, skola och omsorg. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare.

Ekonomiassistent

Har du ett genuint intresse av ekonomi och fastigheter och vill arbeta i en prestigelös och målinriktad företagskultur? Vi söker nu en Ekonomiassistent med servicekänsla till vårt kontor i Falun, där du kommer ha ett nära samarbete med kollegor runt om i landet.

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent stöttar du och ger service till hela region Nord, som omfattar kontoren i Falun, Örebro, Eskilstuna och Stockholm. Dina huvudsakliga ansvarsområden är:• Förkontering av leverantörsfakturor
• Registervård av avtalsportfölj avseende leverantörer
• Avräkningar och kontoavstämningar
• Hyresadministration, kontroll av hyresavtal och registrering av hyresavtal i affärssystemet Vitec
• Allmän kontorsadministration, hantera post, beställa kontorsmateriel mm


Tjänsten är placerad på vårt kontor i Falun och tillhör organisatoriskt region Nord inom förvaltningsenheten. Tjänsten är heltid och inleds med sex månaders provanställning. Närmaste chef är regionchef Christer Saletti, som har sitt kontor i Eskilstuna.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har erfarenhet av fastighetsbranschen och utbildning inom ekonomi på gymnasienivå. Ett krav är goda kunskaper i Officepaketet. Meriterande är kunskaper i hyresjuridik och hyresadministration, erfarenhet av programmen Palette, Visma Control och Vitec Hyra liksom viss förståelse för fastighetsmoms.
Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Din profil
Våra kunder är mycket viktiga för oss och därför är det en självklarhet för oss att du har ett genuint intresse och förståelse för den verksamhet vi bedriver och att du är en god ambassadör för företaget. Vi är ett litet kontor i Falun, de flesta kollegorna har vi på andra orter, därför kommer din personlighet vara viktig för oss! Vi söker en person som kan arbeta självständigt, men samtidigt har god samarbetsförmåga. Du är anpassningsbar, pålitlig, noggrann, prestigelös samt har sinne för siffror.

 

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Fastighets AB Stenvalvet med Lundin & Boström. Kontakta rekryteringskonsult Maria Lindström vid frågor, 070-510 12 50, [email protected]

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida lundinbostrom.se.

Vi är nyfikna på dig så ansök så snart som möjligt, men senast 26 april 2020. Visa mindre

Handläggare med redovisningskompetens

Ansök    Apr 16    REGION DALARNA    Ekonomiassistent
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Region Dalarna beslutar om finansiering av olika utvecklingsprojekt från det statliga anslaget för regional tillväxt. På enheten strategi och finansiering arbetar en mindre arbetsgrupp med beredning av ansökningar om projektmedel inför politiska beslut i Regionala utvecklingsnämnden. Gruppen arbetar äv... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Region Dalarna beslutar om finansiering av olika utvecklingsprojekt från det statliga anslaget för regional tillväxt. På enheten strategi och finansiering arbetar en mindre arbetsgrupp med beredning av ansökningar om projektmedel inför politiska beslut i Regionala utvecklingsnämnden. Gruppen arbetar även med granskning av projektredovisningar/rekvisitioner för utbetalningar av beviljade medel under projektetens löptid. Vi söker nu en rekvisitionshandläggare för vikariat 1 år.

I uppdraget att genomföra den regionala tillväxtpolitiken ingår att fördela anslag 1:1 för regionala tillväxtåtgärder. Anslaget kan användas som medfinansiering i projekt eller som företagsstöd.
I rollen som rekvisitionshandläggare tar du emot och handlägger ansökningar om utbetalning av projektstöd. Projekten drivs av olika aktörer i länet som har fått medfinansiering genom det så kallade 1:1-anslaget.

Du kommer att arbeta i ett nationellt ärendehanteringssystem som heter Nyps och ansvara för att granska upparbetade kostnader och ta utbetalningsbeslut utifrån gällande medfinansieringsbeslut, villkor och regelverk. I arbetet har du löpande kontakt med projektägande organisationer och andra medfinansiärer vilket kräver att du trivs i en delvis utåtriktad roll. Du jobbar även nära de handläggare som bereder ansökan om medfinansiering.

KVALIFIKATIONER

Krav:
- Akademisk utbildning med ekonomisk inriktning eller annan som arbetsgivaren bedömer vara relevant, eller erfarenhet av liknande arbete med projektmedel och/eller strukturfonder.

- God förmåga att kommunicera och uttrycka dig i tal och skrift
- Noggrannhet och förmåga att arbeta självständigt
- God samarbetsförmåga
Som person är du analytisk, flexibel och har en vilja att lära dig nya saker. Periodvis är arbetet stressigt och kräver att deadline kan följas. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Meriterande:
- Praktisk erfarenhet av ärendehandläggning
- Erfarenhet att arbete inom regional utveckling eller projekt
- Några års erfarenhet av arbete med löpande bokföring och redovisning

Välkommen med din ansökan!

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Ekonomihandläggare

Länsstyrelsen i Dalarnas län är en statlig myndighet som finns nära människorna i vårt län. Vi är en viktig länk mellan länet och regeringen, riksdagen och andra myndigheter. Vår uppgift är att säkerställa att nationella mål och uppdrag genomförs regionalt och med hänsyn till förutsättningarna i just vårt län. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande. ... Visa mer
Länsstyrelsen i Dalarnas län är en statlig myndighet som finns nära människorna i vårt län. Vi är en viktig länk mellan länet och regeringen, riksdagen och andra myndigheter. Vår uppgift är att säkerställa att nationella mål och uppdrag genomförs regionalt och med hänsyn till förutsättningarna i just vårt län. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande.

ARBETSUPPGIFTER
Enheten för ekonomi, personal och kommunikation består av 18 medarbetare med arbetsområden som ekonomi, personal, kommunikation, statlig lönegaranti och upphandling. Inom ekonomigruppen arbetar vi med allt från löpande bokföring till bokslut och årsredovisningar, ger stöd till organisationen, rapporterar till regeringen och andra myndigheter. Länsstyrelsen finansieras av statsanslag samt projektmedel från andra myndigheter och organisationer.

Du kommer tillsammans med ekonomifunktionen hantera löpande ekonomiadministrativa uppgifter och ekonomisk uppföljning. Du kommer även vara behjälplig inom andra områden om så behövs. Då anställningen är under en kortare period finns inte tid för upplärning.

KVALIFIKATIONER
Krav
-Du har högskoleutbildning inom ekonomi alternativt erfarenhet som vi bedömer vara
likvärdig.
-Du har erfarenhet inom ekonomisystemet Agresso.
-Du har några års erfarenhet av arbete med redovisning.

Meriterande
-Erfarenhet från statlig verksamhet och att du därmed är väl förtrogen med statliga
redovisningsprinciper.
-Du har erfarenhet av inköps- och fakturasystemet VISMA Proceedo.

ÖVRIGT
Länsstyrelsen arbetar för att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och för att ge alla lika möjligheter.

Vi tar gärna emot samtal av dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Är du och din familj intresserad av att flytta till Dalarna? Då kan vi erbjuda medflyttarservice och genom nätverket Rekryteringslots även hjälpa din partner att hitta en anställning. Visa mindre

Ekonomiassistent till Falun

Ansök    Jan 8    Randstad    Ekonomiassistent
Arbetsbeskrivning Vi söker för kund i Falun en ekonomiassistent som kommer att ingå i ett större team. Har du erfarenhet från rollen som ekonomiassistent och önskar vara del av ett team som setter kund och kolleger i fokus? Då är detta rollen för dig.  Ansvarsområden I rollen som ekonomiassistent hos vår kund kommer dina arbetsuppgifter bestå av: fakturahantering och betalning till leverantörer tidrapportering reseräkningar leverantör och kundreskontra kr... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker för kund i Falun en ekonomiassistent som kommer att ingå i ett större team. Har du erfarenhet från rollen som ekonomiassistent och önskar vara del av ett team som setter kund och kolleger i fokus? Då är detta rollen för dig. 

Ansvarsområden
I rollen som ekonomiassistent hos vår kund kommer dina arbetsuppgifter bestå av:
fakturahantering och betalning till leverantörer
tidrapportering
reseräkningar
leverantör och kundreskontra
kravhantering
bokföring

Resor i tjänsten kan förekomma.

Arbetstider
Uppstart omgående fram till sista augusti, uppdraget har stora möjligheter till förlängning. 
Arbetstid dagtid måndag till fredag. 

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är strukturerad, ordningsam, flexibel och noggrann. Du har utbildning inom ekonomi och någon erfarenhet av liknande ekonomiarbete. Du känner dig bekväm med att använda engelska i både tal och skrift dagligen i ditt arbete.  Det är meriterande med erfarenhet av SAP.  Erfarenhet
Vi söker dig som har minst gymnasiet- eller högskolenivå eller
motsvarande.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2020-02-09 Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Ekonomiassistent i Falun

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som ekonomiassistent är en bred roll med varierande arbetsuppgifter där din vardag i huvudsak består av löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avvikelsehantering samt avstämningar varvid vi värdesätter kunskap inom dessa områden. Förbättringsarbete, administration och support gällande ekonomisystem via mail och telefon står ofta på agendan. Denna annons är riktad mot kommande förfrågningar vilket innebär att dina arbetsuppgifter kan komma att anpassas efter kundspecifika önskemål.

Din profil
Vi söker dig med en ekonomisk bakgrund, förslagsvis eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Dina datakunskaper är goda och erfarenhet av att ha jobbat i stora affärssystem är självklart meriterande. Vi värdesätter engagemang och affärsmässighet och vi tror att du gör detsamma.

Vi ser en positiv inställning som en självklarhet. Du har lätt för att samarbeta samtidigt som du enkelt tar eget ansvar och arbetar strukturerat. Din kommunikationsförmåga är tydlig och du ser helheten och vad som bör prioriteras för att kunna effektivisera din vardag.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder i Falun med omnejd. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi arbetar löpande med urvalsprocessen under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Julia Wiklund, [email protected] Visa mindre

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent Heltid Tillsvidare Din profil Ekonomiassistent sökes för enklare bokföringsuppdrag. Du känner stolthet för ditt ansvarsområde och är flexibel när det behövs. Du är serviceminded, lojal och har fingertoppskänsla för ditt arbete och ditt team. Struktur och noggrannhet är din vardag. Arbetsuppgifter: -Lönebearbetning -Övrigt administrativt arbete Visa mer
Ekonomiassistent


Heltid
Tillsvidare
Din profil


Ekonomiassistent sökes för enklare bokföringsuppdrag.


Du känner stolthet för ditt ansvarsområde och är flexibel när det behövs.


Du är serviceminded, lojal och har fingertoppskänsla för ditt arbete och ditt team. Struktur och noggrannhet är din vardag.


Arbetsuppgifter:
-Lönebearbetning
-Övrigt administrativt arbete Visa mindre

Projektekonom, avdelningen för verksamhetsnära ekonomistöd, ekonomienheten

Ansök    Okt 22    Region Dalarna    Ekonomiassistent
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vi behöver förstärkning till ekonomienheten och söker en ny medarbetare till avdelningen för verksamhetsnära ekonomistöd. Avdelningen har drygt 30 medarbetare, varav två idag arbetar med projektekonomi för regional utvecklingsförvaltning. Regional utvecklings förvaltnings uppdrag är bl.a. att genomför... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vi behöver förstärkning till ekonomienheten och söker en ny medarbetare till avdelningen för verksamhetsnära ekonomistöd. Avdelningen har drygt 30 medarbetare, varav två idag arbetar med projektekonomi för regional utvecklingsförvaltning.

Regional utvecklings förvaltnings uppdrag är bl.a. att genomföra strategi för utveckling i Dalarnas län, att besluta om medel för regional tillväxt, utföra projekt inom ramen för EU:S strukturfondsprogram och bedriva påverkansprojekt för Dalarnas utveckling.

Som projektekonom hanterar du finansiella och administrativa delar av Region Dalarnas projektfinansierade verksamhet inom regional utveckling. Projektekonomen arbetar nära projektledningen både som stöd och kravställare. Projektekonomen ansvarar för att rekvirera projektmedel, för att upprätta projektbudget, för rapportering, uppföljning och analys samt löpande ekonomisk redovisning i anslutning till projekten. Projektekonomen ansvarar också för att sammanställa redovisningsunderlag enligt de särskilda krav som ställs från respektive projekts finansiär.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig med relevant ekonomiutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig, gärna med inriktning mot ekonomi, redovisning och revision.
Du har erfarenhet av projektredovisning och /eller ekonomiadministration eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig, gärna från offentlig verksamhet.

Du är trygg i din roll och har lätt för att skapa kontakter och för att inge förtroende.
Du är strukturerad, engagerad och ansvarstagande i ditt arbete.
Du är van vid att själv strukturera arbetssätt och arbetsmetoder.
Du har förmåga att kommunicera dina slutsatser på ett välformulerat och pedagogiskt sätt.
Du är en van användare av Microsoft Office, särskilt Excel.

Stor vikt kommer att läggas på personligt lämplighet där självständighet, analytisk och pedagogisk förmåga samt social kompetens kommer att värdesättas särskilt.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Ekonomiassistent i en lärande organisation - nu har du möjligheten!

Ansök    Okt 7    Högskolan Dalarna    Ekonomiassistent
Högskolan Dalarna är inne i en expansiv fas med många nya spännande uppdrag. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa! Ekonomiavdelningen består av ett glatt gäng på 18 medarbetare som arbetar konsultativt gentemot högskolans chefer, forskare och projektledare. Arbetet inom avdelningen spänner över hela ekonomiområdet med bl a verksamhetsuppföljning, projektredovisning, bokslut, budget/prognos, fakturahantering, in- och utbetalningar samt inköp och u... Visa mer
Högskolan Dalarna är inne i en expansiv fas med många nya spännande uppdrag. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa!

Ekonomiavdelningen består av ett glatt gäng på 18 medarbetare som arbetar konsultativt gentemot högskolans chefer, forskare och projektledare. Arbetet inom avdelningen spänner över hela ekonomiområdet med bl a verksamhetsuppföljning, projektredovisning, bokslut, budget/prognos, fakturahantering, in- och utbetalningar samt inköp och upphandling. 

Som ekonomiassistent hos oss
Som ekonomiassistent arbetar du huvudsakligen i affärssystemet Agresso med kund- och leverantörsfakturor, ankomstregistrering, omföringar, kontering, fakturering och registerunderhåll. I arbetsuppgifterna kan också andra arbetsuppgifter inom redovisning och uppföljning förekomma. Ekonomisupportgruppen som ansvarar för reskontrorna består av fyra personer.

I rollen ligger också att utveckla arbetssätt och rutiner samt att dokumentera dessa för internt bruk.

Är du personen vi söker?
Vi söker dig som har en bred arbetsliverfarenhet från ekonomiområdet, den erfarenhet bör bestå av att ha att jobbat med reskontrauppgifter från någon annan större organisation. Du behöver varta nyfiken och ha en systemförståelse så att du kan förstå och lösa problem. Vi tror att du är minst gymnasieekonom eller motsvarande. 

För att passa bra in på rollen som ekonomiassistent ser vi att du har en god samarbetsförmåga och är självgående samt har ett starkt personligt driv. Du har en god förmåga att arbeta noggrannt och strukturerat där du trivs bra med siffror och administrativa arbetsuppgifter.

Rollen kan komma att innebära ett superuser ansvar för fakturaflödet i Agresso och vi ser därför att erfarenhet av affärssystemet Agresso är meriterande likväl som erfarenhet av statlig redovisning.

Vi vill gärna att du har goda kunskaper i Officepaketet och kan tala och skriva på svenska. Erfarenhet från att skriva rutiner och lathundar är meriterande.

Har du tidigare arbetat inom offentlig verksamhet är det en fördel men inte avgörande.

Anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad 75-100%, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Högskolan Dalarna är ett lärosäte som verkar på två orter. Placeringsort för denna anställning är Falun och visst arbete förekommer även i Borlänge.

Övrigt
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och vi använder oss av kompetensbaserad metodik genom hela rekryteringsprocessen.

Högskolan kommer i denna rekrytering att beakta den som efter en kvalitativ helhetsbedömning bedöms ha de bästa förutsättningarna för att fullgöra uppgifterna i anställningen.


Välkommen med din ansökan! 
Du ansöker via vår webbplats senast 2019-11-07.

Din ansökan ska innehålla CV samt betygshandlingar.

Vill du veta mer om hur det är att jobba vid Högskolan Dalarna så besök vår hemsida www.du.se/sv/om-oss/jobba-hos-oss/

Vi undanber oss all kontakt med försäljare av annonser. Vi har gjort våra strategiska val för denna rekrytering.


På Högskolan Dalarna är du med och skapar möjligheter för alla människor att delta i högre utbildning. Tillsammans skapar vi öppna vägar till kunskap för ett gott samhälle - i vår egen region och i ett globalt perspektiv. Våra utbildningar är aktuella och håller hög kvalitet och forskningen sker i nära samverkan med samhället. Cirka 800 anställda, 15 000 studenter och en stor mängd samarbetspartners gör detta möjligt. Vi vill förändra världen - vill du förändra den med oss? Visa mindre

Ekonomiassistent till Falun

Då en av våra medarbetare nu går vidare till en annan tjänst inom företaget söker vi en ekonomiassistent som ska vara delaktig i det dagliga och periodiska arbetet på ekonomiavdelningen, med ansvar för delar av arbetet i företagets och externa uppdragsgivares reskontror. Du kommer att medverka i företagets löpande ekonomiarbete och månatliga bokslutsprocess, samt arbeta med löpande ekonomitjänster, bokslut och avräkningar/rapportering till våra externa upp... Visa mer
Då en av våra medarbetare nu går vidare till en annan tjänst inom företaget söker vi en ekonomiassistent som ska vara delaktig i det dagliga och periodiska arbetet på ekonomiavdelningen, med ansvar för delar av arbetet i företagets och externa uppdragsgivares reskontror.
Du kommer att medverka i företagets löpande ekonomiarbete och månatliga bokslutsprocess, samt arbeta med löpande ekonomitjänster, bokslut och avräkningar/rapportering till våra externa uppdragsgivare.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå i följande:
•                   Hantering av inbetalningsärenden (registrering inbetalningar, krav & inkasso, dröjsmålsränta, utredningar) klientkundreskontran
•                   Månadsredovisning till uppdragsgivare (bokförlag)
•                   Kundfakturering
•                   Hantering av Förlagssystems kund- & leverantörsreskontra
•                   Svara på frågor internt och externt inom arbetsområdet
•                   Uppdatering av register i ekonomisystemet
•                   Bokföring  
Du rapporterar till CFO och kommer vid behov att medverka i olika projekt och möten med både interna och externa intressenter.
Tjänsten är på heltid och placerad på vårt kontor vid Tallen i Falun. Vissa resor kan förekomma till vårt huvudkontor i Stockholm samt till kunder och leverantörer.
Vi söker dig som har gymnasieutbildning i ekonomi, eller som genom arbetslivserfarenhet tillförskansat dig motsvarande kompetens inom ekonomi och redovisning. Du har goda kunskaper i Officepaketet och då särskilt i Excel och det är meriterande om du har något års erfarenhet från liknande arbete, samt om du har kunskaper i ekonomisystemen Jeeves och AS400.
Som person är du analytisk, välorganiserad, noggrann, utåtriktad samt gillar att arbeta mot deadlines.
Välkommen att kontakta CFO Niclas Nohrén på telefon 070-657 19 05 eller e-post [email protected] med eventuella frågor eller funderingar du har kring tjänsten. 
Din ansökan vill vi ha via mail senast den 20 oktober till [email protected] Skriv ”Ekonomiassistent” som mailrubrik.
Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden löpt ut. Visa mindre

Ekonomiassistent till Depona koncernen

Ansök    Okt 3    DEPONA AB    Ekonomiassistent
Depona koncernen söker en ekonomiassistent.Arbetsuppgifter: Bokföring, fakturering och kravhantering.Du kommer ingå i ett team på 7 personer som arbetar på Deponas Koncernadministration.Vi söker dig med adekvat utbildning (minst gymnasieekonom) och erfarenhet av bokföring.Vi vill att du är strukturerad, ordningsam, flexibel och samarbetsvillig. Du är van användare av officepaketets olika delar.Möjlighet till omgående tillträde.Visstidsanställning med stora... Visa mer
Depona koncernen söker en ekonomiassistent.Arbetsuppgifter: Bokföring, fakturering och kravhantering.Du kommer ingå i ett team på 7 personer som arbetar på Deponas Koncernadministration.Vi söker dig med adekvat utbildning (minst gymnasieekonom) och erfarenhet av bokföring.Vi vill att du är strukturerad, ordningsam, flexibel och samarbetsvillig. Du är van användare av officepaketets olika delar.Möjlighet till omgående tillträde.Visstidsanställning med stora möjligheter till förlängning.Depona AB är moderbolag i en dokumenthanteringskoncern med fyra svenska dotterbolag och helägda dotterbolag i Norge, Danmark, Finland och Lettland. Med ca 140 anställda och en årlig omsättning på ca 160 miljoner finns Depona representerat på sex orter i Sverige.Depona tillhandahåller kundanpassade och högkvalitativa arkiv- och digitaliseringstjänster för all typ av dokumentation. Vi skapar och tillämpar innovativa effektiviseringslösningar i informationsförvaltningen för våra kunder. Visa mindre

Talangfull Ekonomiadministratör!

För kunds räkning söker vi talangfull Ekonomiadministratör som kan hålla många bollar i luften samtidigt. Placering huvudkontoret i Falun. Bolaget omsätter ca 100 MKR per år.ArbetsuppgifterAdministrativa uppgifter tex löpande bokföring, månads avstämningar, skattedeklarationer, kontakt med myndigheter, kunder, och leverantörer. Avstämningar i samarbete med bolagets revisor.Budget- och resultatansvarInget budget-, och resultatansvarRapporteringsansvarRappor... Visa mer
För kunds räkning söker vi talangfull Ekonomiadministratör som kan hålla många bollar i luften samtidigt. Placering huvudkontoret i Falun. Bolaget omsätter ca 100 MKR per år.ArbetsuppgifterAdministrativa uppgifter tex löpande bokföring, månads avstämningar, skattedeklarationer, kontakt med myndigheter, kunder, och leverantörer. Avstämningar i samarbete med bolagets revisor.Budget- och resultatansvarInget budget-, och resultatansvarRapporteringsansvarRapportering sker till Controller och eller VD löpande.ÖvrigtSom person är du flexibel i ditt arbetssätt och har lätt att anpassa dig. Du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete samtidigt som du tycker om att bidra till en familjär och social stämning i fikarummet. Du håller även en genomgående ordningsam struktur och lämnar inget åt slumpen samtidigt som du trivs i att vara lite av spindeln i nätet. Visa mindre

Långsiktigt jobb som ekonom/administratör till kund i Svärdsjö

Ansök    Sep 19    Experis AB    Ekonomiassistent
Vår kund befinner sig i ett spännande skede och har nu siktet inställt på att förstärka den administrativa funktionen i verksamheten. Därför behöver man rekrytera en ansvarsfull och driven ekonom/administratör. Drivs du av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb och att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter. Har du dessutom kunskap om ekonomi och kompetens inom administration kan det här vara jobbet för dig. Skicka in din ansökan i dag! Det här är ... Visa mer
Vår kund befinner sig i ett spännande skede och har nu siktet inställt på att förstärka den administrativa funktionen i verksamheten. Därför behöver man rekrytera en ansvarsfull och driven ekonom/administratör.

Drivs du av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb och att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter. Har du dessutom kunskap om ekonomi och kompetens inom administration kan det här vara jobbet för dig. Skicka in din ansökan i dag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar i sex månader med chans till förlängning . Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Dina arbetsuppgifter

Som ekonom/administratör är du en del av ekonomiavdelningen och rapporterar till VD:n. Arbetstiderna är 07.30-16.30 med en timmes rast per dag.

I rollen kommer du främst att arbeta med företagets fakturering, kundreskontra och registrering av inbetalningar. Du kommer även att arbeta med löner och andra ekonomiska administrativa uppgifter.

Du kommer till exempel att:

* stötta VD:n i bolaget med administrativa uppgifter
* ta fram löneunderlag till huvudkontoret
* arbeta med administrativa uppgifter kopplade till den lokala produktionen
* sammanställa rapporter

Den vi söker

Du har en utbildning i administration och företagsekonomi eller tidigare erfarenhet av ekonomiadministration. Du ska vara vana att arbeta i olika datasystem inom administration och ekonomi. Meriterande är även om du har studerat ekonomi och administration på högskola eller motsvarande utbildning.

Du är en duktig kommunikatör med förmåga att uttrycka dig väl på svenska och på engelska - i såväl tal som skrift. Som person är du ansvarsfull, driven och flexibel och du motiveras av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb och att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter.

Vidare söker vi dig som:

* har god datorvana
* är van att jobba i högt tempo och kan prioritera dina arbetsuppgifter
* vill vara "spindeln i nätet" och arbeta med varierande uppgifter
* behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift
* är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ

Det är meriterande om du:

* kommer från trä eller annan tillverkningsindustri
* är van att arbeta med ekonomifrågor inom industri
* har högskoleutbildning inom ekonomi och administration

Att arbeta som konsult på Experis

Baserat på vad du kan, vilka ambitioner du har och vilka behov våra kunder har på kort och lång sikt kan du skapa en karriär hos oss eller skaffa erfarenheter på vägen mot ditt karriärmål. Experis är på alla sätt en flexibel arbetsplats. Vi har flertalet av Sveriges mest attraktiva företag som kunder och vår uppgift är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag.

Experis är ett värderingsstyrt bolag med ditt karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal, kontinuerliga avstämningar om hur du trivs på din arbetsplats samt ett årligt karriärsamtal med din konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jacob Dakkour på telefonnummer 023-453 92 eller e-post [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Experis

Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup Visa mindre

Ekonomiassistent till Göthes

Ansök    Aug 19    Adecco Sweden AB    Ekonomiassistent
Om tjänsten Som ekonomiassistent hos vår kund Göthes i Falun kommer du att arbeta brett och med varierande arbetsuppgifter så som löpande bokföring, kontroll och betalning av leverantörsfakturor, kontoavstämningar, kreditkontroller och betalningspåminnelser. I din roll kommer du också att arbeta med diverse andra kontorsgöromål exempelvis svara i växeln, sortera post och beställa kontorsmaterial. Tjänsten som ekonomiassistent är ett konsultuppdrag med sta... Visa mer
Om tjänsten
Som ekonomiassistent hos vår kund Göthes i Falun kommer du att arbeta brett och med varierande arbetsuppgifter så som löpande bokföring, kontroll och betalning av leverantörsfakturor, kontoavstämningar, kreditkontroller och betalningspåminnelser. I din roll kommer du också att arbeta med diverse andra kontorsgöromål exempelvis svara i växeln, sortera post och beställa kontorsmaterial.

Tjänsten som ekonomiassistent är ett konsultuppdrag med start ibörjan av september och ett år framöver. Arbetstiden är förlagd till 75%.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom området lev/kundreskontrahantering och avstämningsarbete. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi men det är inte ett krav.

Som person är du driven, ansvarstagande och engagerad. Du har ett utpräglat servicetänk mot både kollegor och kunder, hög arbetsmoral och lätt till skratt. Vidare är du en person som är självgående och van att planera ditt egna arbete och du hjälper gärna dina kollegor på ekonomiavdelningen eller andra ute i organisationen om så önskas. Du har ett prestigelöst sätt gentemot andra och värderar teamarbete högt. Du är en van datoranvändare och har goda erfarenheter från olika administrativa system.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Göthes
Göthes Industribeslag har ett heltäckande produktsortiment inom beslag och automatik för dörrar, fönster och fasad. Vi är en komplett samarbetspartner när det gäller produktutveckling, projektering, kundanpassning och logistiklösningar. Göthes Industribeslag är och kommer att förbli specialiserade på att förse tillverkare av dörrar, fönster samt fasader med kvalitetsbeslag från produktledande svenska och utländska leverantörer.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve via. 023- 70 55 96 alt. [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, ekonom, fakturering, Göthes, Falun, Adecco Visa mindre

Ekonomiassistent till Falun med omnejd

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Vi söker duktiga ekonomiassistenter för kommande uppdrag hos våra kunder i Falun med omnejd. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på uppdrag, vanligt förekommande arbetsuppgifter är kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring samt avstämningar varvid vi värdesätter kunskap inom dessa områden. Även moms, månadsavstämningar och löner kan förekomma beroende på kund.

Din profil
Vi söker dig med en ekonomisk bakgrund, förslagsvis eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Dina datakunskaper är goda och erfarenhet av att ha jobbat i stora affärssystem är självklart meriterande. Vi värdesätter engagemang, ansvar och struktur och vi tror att du gör detsamma.

Som person är du noggrann och ambitiös med en positiv inställning. Tack vare ditt driv är du nyfiken och kommunikativ och arbetar lika väl självständigt som i grupp.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Vi arbetar löpande med intervjuer, ansök därför redan idag via www.clockworkpersonal.se

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Michaela Hallqvist, [email protected] Visa mindre

Handläggare med redovisningskompetens

Ansök    Apr 15    Region Dalarna    Ekonomiassistent
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Region Dalarna beslutar om finansiering av olika utvecklingsprojekt från det statliga anslaget för regional tillväxt. På enheten strategi och finansiering arbetar en mindre arbetsgrupp med beredning av ansökningar om projektmedel inför politiska beslut i Regionala utvecklingsnämnden - RUN. Gruppen arbe... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Region Dalarna beslutar om finansiering av olika utvecklingsprojekt från det statliga anslaget för regional tillväxt.
På enheten strategi och finansiering arbetar en mindre arbetsgrupp med beredning av ansökningar om projektmedel inför politiska beslut i Regionala utvecklingsnämnden - RUN. Gruppen arbetar även med granskning av projektredovisningar/rekvisitioner för utbetalningar av beviljade medel under projektetens löptid.

I uppdraget som rekvisitionshandläggare arbetar man i första hand med granskningar av inlämnade projektredovisningar för att utbetalningar till projektägare ska kunna ske. Handläggaren granskar och gör en avstämning avseende ekonomi och genomförda aktiviteter utifrån beslut och gällande nationella och EU:s regelverk.
Arbetet handläggs och utförs i ärendehanteringssystemet NYPS och NYPS2000 och handlingarna diarieförs löpande.
Arbetet sker i nära samverkan med övriga handläggare och de strateger som finns på Regionala utvecklingsförvaltningen.

KVALIFIKATIONER

Krav: Högskoleutbildning i ekonomi med inriktning på redovisning.
Noggrannhet
Förmåga att arbeta självständigt
God samarbetsförmåga

Meriterande: Erfarenhet av liknande arbete med projektmedel och/eller strukturfonder
Några års erfarenhet av arbete med löpande bokföring och redovisning

Personliga egenskaper: Att du är analytisk, flexibel, har en vilja att lära dig nya saker.
Periodvis är arbetet stressig och kräver att deadline kan följas.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Ekonomiassistent till Falun med omnejd

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Vi söker duktiga ekonomiassistenter för kommande uppdrag hos våra kunder i Falun med omnejd. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på uppdrag, vanligt förekommande arbetsuppgifter är kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring samt avstämningar varvid vi värdesätter kunskap inom dessa områden. Moms, månadsavstämning och löner förekommer även beroende på kund.

Din profil
Vi söker dig med en ekonomisk bakgrund, förslagsvis eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Dina datakunskaper är goda och erfarenhet av att ha jobbat i stora affärssystem är självklart meriterande. Vi värdesätter engagemang, ansvar och struktur och vi tror att du gör detsamma.

Som person är du noggrann och ambitiös med en positiv inställning. Tack vare ditt driv är du nyfiken och kommunikativ och arbetar lika väl självständigt som i grupp.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Vi arbetar löpande med intervjuer, ansök därför redan idag via www.clockworkpersonal.se

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Julia Wiklund via mail [email protected] Visa mindre

Ekonomiassistent till Fakturatjänst i Falun

Om företaget Fakturatjänst i Sverige AB är ett så kallat "shared service center". Vår organisation, erfarenhet, struktur och teknik har gjort oss till ett av landets ledande företag inom området, om man ser till det antal fakturor som hanteras varje dag. Vi har blivit det självklara valet för en rad HSB-föreningar, vad gäller fakturahantering och leverantörsreskontra. Dina arbetsuppgifter Vi behöver nu stärka vårt ekonomiteam med en ekonomiassist... Visa mer
Om företaget
Fakturatjänst i Sverige AB är ett så kallat "shared service center".
Vår organisation, erfarenhet, struktur och teknik har gjort oss till ett av landets ledande företag inom området, om man ser till det antal fakturor som hanteras varje dag.

Vi har blivit det självklara valet för en rad HSB-föreningar, vad gäller fakturahantering och leverantörsreskontra.

Dina arbetsuppgifter
Vi behöver nu stärka vårt ekonomiteam med en ekonomiassistent. Hos oss kommer du hantera fakturor vilket bland annat innebär att sortering, scanning, granskning och korrigering. Du blir även ansvarig för leverantörsreskontran för en HSB-region. Vidare kommer du vara ett stöd till våra kunder via både mail och telefon. Du kommer även att vara behjälplig med supportärenden och övrig administration.

Din profil
Ditt siffersinne och din noggranna sida bidrar till effektivitet i vardagen. Tillsammans med din positiva inställning är du ett ambitiöst tillskott till vår grupp. Som person är du serviceinriktad och flexibel med ett öga för detaljer. Du har lätt för att samarbeta samtidigt som du självständigt kan fatta egna beslut.

Vi ser att du har en ekonomisk bakgrund där du minst har en gymnasial utbildning inom ekonomi eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Förslagsvis är du i början av din karriär och vill nu fortsätta utvecklas inom ekonomi och administration.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Urval sker löpande så ansök redan idag via www.clockworkpersonal.se dock senast 2019-04-09. Ytterligare information lämnas av Michaela Hallqvist, [email protected] Visa mindre

Ekonomiassistent till Falun

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi ve... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en ekonomiassistent till vår kund i Falun. Det är en bred roll där du kommer arbeta med kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring samt avstämningar där vi värdesätter kunskap inom dessa områden. Vidare kommer du arbeta i team tillsammans med övriga på ekonomi samt stötta chefer och kollegor.

Din profil
Vi söker dig med en bakgrund inom ekonomi, förslagsvis eftergymnasial utbildning. Vi ser gärna att du arbetat ett par år med liknande arbetsuppgifter. Dina datakunskaper är goda och erfarenhet av att ha jobbat i stora affärssystem är självklart meriterande.

Som person är du driven, noggrann och ambitiös med en positiv inställning. Tack vare ditt driv tar du lätt till dig nya arbetsuppgifter och kan ta för dig på arbetsplatsen. Du gillar ett högt tempo och agerar professionellt i stressiga situationer.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Vi arbetar löpande med intervjuer, ansök därför redan idag via http://clockworkpersonal.se/.

Varmt välkommen att kontakta Michaela Hallqvist vid frågor, [email protected] Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Mar 19    HMB Construction AB    Ekonomiassistent
Det händer mycket på HMB, vill du vara med? Till vårt huvudkontor i Falun söker vi nu en ekonomiassistent! Arbetsuppgifter Som ekonomiassistent arbetar du i nära samarbete med våra administrativa medarbetare och har en stöttande roll inom ekonomifunktionen. Du kommer bland annat att hantera kund- och leverantörsreskontra, fakturering och göra avstämningar samt vara behjälplig i andra förekommande arbetsuppgifter, såsom lönehantering och bokslut. Hos oss ... Visa mer
Det händer mycket på HMB, vill du vara med? Till vårt huvudkontor i Falun söker vi nu en ekonomiassistent!

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent arbetar du i nära samarbete med våra administrativa medarbetare och har en stöttande roll inom ekonomifunktionen. Du kommer bland annat att hantera kund- och leverantörsreskontra, fakturering och göra avstämningar samt vara behjälplig i andra förekommande arbetsuppgifter, såsom lönehantering och bokslut.

Hos oss får du ett varierat och roligt arbete i ett stabilt företag som präglas av god stämning och öppet arbetsklimat. Du erbjuds goda möjligheter att själv påverka och forma din roll utefter dina kunskaper och erfarenheter.

Om dig
Vi vänder oss dig till som antingen har någon form av ekonomiutbildning och minst ett par års erfarenhet eller har skaffat dig motsvarande kunskaper genom mångårig yrkeserfarenhet. Du har grundläggande kunskaper inom ekonomiområdet och en stor vilja att utveckla din kompetens och lära dig nya arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet av lönehantering och bokslut ser vi det som meriterande. Du är en van datoranvändare med goda kunskaper i Office-paketet och har erfarenhet av något ekonomisystem. Din svenska är mycket god i tal och skrift eftersom du ofta behöver kommunicera, både internt och externt.

Som person är du utåtriktad, kommunikativ och har en hög servicekänsla. Att ha många kontaktytor och stor variation i dina arbetsuppgifter är något du trivs med. Du är noggrann och strukturerad och mån om att genomföra ditt arbete med gott resultat. Du har en prestigelös inställning, lätt för att samarbeta och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Övrig information
Vi sitter i fina, nybyggda lokaler på Kolonnvägen i Falun. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders inledande provanställning. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Festin på Jobbet.se, 018-4707105.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14 april 2019. Välkommen!

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag.

Om oss
HMB Construction är ett av Sveriges 30 största byggföretag - här kombinerar vi det större företagets strukturer med det mindre företagets korta beslutsvägar och familjära stämning. Det är ingen slump att våra ledord är Allt är möjligt! Som framåtsträvande, medarbetarägt företag har vi skapat gott rykte både som en kvalitativ leverantör och en god arbetsgivare. Vi ger våra medarbetare stort förtroende och förväntar oss kreativitet, ansvarstagande och engagemang i utbyte. Vårt huvudkontor finns i Falun och vi har lokal närvaro genom våra platskontor i Gävle, Uppsala, Stockholm, Västerås och Eskilstuna. Totalt är vi ca 300 kollegor som tillsammans skapar allt från nyproducerade bostäder till äventyrsbad och äldreboenden. Visa mindre