Lediga jobb Ecodc AB i Falun

Se alla lediga jobb från Ecodc AB i Falun. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Falun som finns inom det yrket.

Entreprenadingenjör till EcoDataCenter i Falun

Ansök    Jul 8    Ecodc AB    Byggnadsingenjör
Ecodatacenter är ett snabbt växande företag med ambitionen att vara ledande i Norden och förstahandsvalet när det gäller hållbara och säkra datacenterlösningar. Vår marknad är internationell och vi har kunder från många olika länder. Vi backas upp av kapitalstarka ägare som vill driva förändring i branschen. Du kommer att vara en del av ett entreprenörsdrivet företag med korta beslutsvägar där vi når målen som ett team. Du rapporterar till Head of Projects... Visa mer
Ecodatacenter är ett snabbt växande företag med ambitionen att vara ledande i Norden och förstahandsvalet när det gäller hållbara och säkra datacenterlösningar. Vår marknad är internationell och vi har kunder från många olika länder. Vi backas upp av kapitalstarka ägare som vill driva förändring i branschen. Du kommer att vara en del av ett entreprenörsdrivet företag med korta beslutsvägar där vi når målen som ett team.
Du rapporterar till Head of Projects och du kommer att ingå i projektavdelningen som hanterar en investeringsvolym som uppgår till miljardbelopp årligen.
Rollbeskrivning
EcoDC driver flertalet stora komplexa nybyggnadsprojekt. Entreprenadingenjören är en viktig stödfunktion till våra projektledare. Bland annat genom att jobba med planering, styrning och uppföljning avseende kostnad, men även med avseende på tid, risker, resurser, kvalitet, säkerhet, miljö och arbetsmiljö. Vidare ska Entreprenadingenjören bistå projektledaren i interna och externa kontakter samt driva tilldelade uppgifter självständigt. Du kommer jobba tätt ihop med bolagets ekonomiavdelning i rapportering och prognosarbete.
I din roll ingår att vara delaktig i bl.a. inköp, ekonomi- och byggmöten samt vara insatt i kontraktsinnehåll för konsultuppdrag och entreprenader. Du är också en viktig del i att säkerställa att projekten genomförs med en god måluppfyllnad.
Hos oss förväntas du över tid och med eget engagemang och initiativförmåga, tillsammans med stöd från organisationen, att utveckla din kompetens att självständigt kunna lösa uppgifter med hög komplexitet.
Kvalifikationer
Du är van vid att arbeta enligt en process, organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats samt håller deadlines. Vidare kan du samarbeta med många olika människor och i olika situationer. Du bidrar till att hitta lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet. Du tar ansvar för din uppgift och strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. För att lyckas i rollen har du en god kommunikativ förmåga, är flexibel och kan hantera nya förändrade förutsättningar på ett smidigt sätt. Du har lätt för att hantera siffror och har vana av att följa upp kostnader samt även viss kalkylvana.
Vi söker dig som:
är en yngre person med något eller några års erfarenhet från entreprenadbolag
är intresserad av byggprojekt med högt inslag av tekniska installationer
har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) inom t.ex bygg- och fastighet, anläggning, maskinteknik, industriell ekonomi eller likvärdigt.
har erfarenhet av kostnadsstyrning i byggprojekt
har ett stort intresse för hållbarhet och digitalisering.
har god kunskap i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
har B-körkort

Det är meriterande om du:
har erfarenhet från komplexa multidisciplinära byggprojekt
har kunskaper/erfarenhet av tidsplanering, kalkylerings, byggproduktionsplanering.
har erfarenhet med projektarbete i olika roller, byggherre, konsult, entreprenör.
Att jobba på EcoDataCenter EcoDataCenter är under ständig utveckling, det kommer du också att vara när du jobbar hos oss.
För oss är det viktigt att vi som jobbar här mår bra och att det finns en balans mellan arbete, familj och fritid. Dessa faktorer är viktiga för oss ur både ett socialt och ett hållbart perspektiv.

Anställningsform
Anställningsform: Tillsvidare, provanställning tillämpas.
Tjänstgöringsgrad: 100%
Tjänsteställe: EcoDataCenter i Falun
Kollektivavtal: Tekniktjänsteavtalet

Låter det som en intressant roll för dig?På EcoDataCenter erbjuds du möjligheten att vara en del av något större och bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle. Ansökningstiden avslutas 2024-08-20, urval och intervjuer kommer att ske därefter. Personlighetstest, bakgrundskontroll samt drogtest är obligatoriska moment för våra slutkandidater och kommer därmed vara en del av rekryteringsprocessen i kommande steg. Vid frågor hör av dig till ansvarig rekryterare [email protected] eller Chief Development and Construction [email protected]älkommen med din ansökan! Visa mindre

Drifttekniker till EcoDataCenter i Falun

Ansök    Jul 5    Ecodc AB    Installationselektriker
EcoDataCenter är ett framgångsrikt företag i kraftig tillväxt. Vi är experter inom hållbara och säkra datacenterlösningar och befinner oss i enexpansiv fas där vi söker drifttekniker inom följande områden: El, fastighet, mekanik samt datacenterdrift.Vi verkar på en internationell marknad och har starka ägare som stöder vår expansion. Rollbeskrivning Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete där du får jobba med teknik i framkant, samtidigt blir du ... Visa mer
EcoDataCenter är ett framgångsrikt företag i kraftig tillväxt. Vi är experter inom hållbara och säkra datacenterlösningar och befinner oss i enexpansiv fas där vi söker drifttekniker inom följande områden: El, fastighet, mekanik samt datacenterdrift.Vi verkar på en internationell marknad och har starka ägare som stöder vår expansion.
Rollbeskrivning
Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete där du får jobba med teknik i framkant, samtidigt blir du del av ett sammansvetsat team med kompetenta kollegor som brinner för det vi gör.
Som driftteknikerhar du en nyckelroll i att säkerställa och utveckla driftsäkerheten så att högsta möjliga tillgänglighet kan garanteras för anläggningen åt våra kunder.
Exempel på arbetsuppgifter är driftövervakning, elektriskt och mekaniskt underhåll, att hjälpa våra kunder med deras nätverksinfrastruktur, att utveckla rutiner och metoder, avvikelsehantering samt dokumentation. Beroende på vilken roll som är aktuell för just dig presenterasexempel på arbetsuppgifter nedan:
Daglig Rondering i anläggningen
Proaktivt arbete i datacentren. Att säkert och med god kompetens, under dagtid, eller i vissa fall på beredskap, utföra underhåll på utrustning och byggnader
Utveckla rutiner och metoder inom eget ansvarsområde samt avvikelsehantering
Bygga upp, strukturera, skapa ordning och reda samt dokumentation för driftövervakning
Ta emot kunder och leverantörer.
Felsökning, med hjälp av exempelvis remote hands/ telefonsupport kunna utföra lättare felsökning av nätverksportar eller kablage som slutat fungera.
Installation av kunds infrastruktur som tex server och liknade utrustning
Tekniska/ elektriskaåtaganden
Kunna läsa av BMS system för att förstå larm och förlarm (meriterande med erfarenhet av detta sedan tidigare).
Fastighetsskötsel
Följa uppsatta föreskrifter

För att lyckas i rollen krävs att du är noggrann, sätter säkerheten först samt att du har ett starkt kundfokus och är service-minded.
Vi söker dig som vill vara medoch bygga framtidens datacenter. Duär lösningsorienterad och vill vara med och ta ansvar för utvecklingen av driftsäkerheten.Vi tror att du exempelvis är tekniker med goda kunskaper inom något eller några av följande områden: kraftdistribution, el/ automation/ mekanik, drift och underhåll av fastigheter samt kyl- och värmesystem. Har du dessutom erfarenhet av datacenterdrift är detta ytterligare meriterande.Du är drivande i ditt arbete och trivs med att arbeta självständigt. Du vet att samarbete är nyckeln till framgång och är duktig på att bygga relationer. Du är målfokuserad och strukturerad.Det är dock viktigast för oss att du delar våra värderingar och att dina personliga egenskaper matchar kulturen i vårt härliga team.Sist men inte minst har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Anställningsform
Anställningsform: Tillsvidare, provanställning tillämpas.
Tjänstgöringsgrad: 100%
Tjänsteställe: EcoDataCenter i Falun
Kollektivavtal: Tekniktjänsteavtalet

Att jobba på EcoDataCenter
EcoDataCenter är under ständig utveckling, det kommer du också att vara när du jobbar hos oss.
För oss är det viktigt att vi som jobbar här mår bra och att det finns en balans mellan arbete, familj och fritid. Dessa faktorer är viktiga för oss ur både ett socialt och ett hållbart perspektiv.

Låter det som en intressant roll för dig?På EcoDataCenter erbjuds du möjligheten att vara en del av något större och bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle. Ansökningstiden avslutas 2024-08-20, urval och intervjuer kommer att ske därefter. Personlighetstest, bakgrundskontroll samt drogtest är obligatoriska moment för våra slutkandidater och kommer därmed vara en del av rekryteringsprocessen i kommande steg. Vid frågor hör av dig till ansvarig rekryterare [email protected]älkommen med din ansökan! Visa mindre

Project Manager till EcoDataCenter i Falun

Ansök    Jul 8    Ecodc AB    Byggnadsingenjör
EcoDataCenter är ett framgångsrikt företag i kraftig tillväxt. Vi är experter inom hållbara och säkra datacenterlösningar och befinner oss i en expansiv fas där vi nu söker en Project Manager till som ska stärka vår projektavdelning i den expansiva fas vi befinner oss i. Vi verkar på en internationell marknad och har starka ägare som stöder vår expansion. RollbeskrivningProjektledaren ansvarar för att driva, leda, samordna och följa upp projekt. Det är en ... Visa mer
EcoDataCenter är ett framgångsrikt företag i kraftig tillväxt. Vi är experter inom hållbara och säkra datacenterlösningar och befinner oss i en expansiv fas där vi nu söker en Project Manager till som ska stärka vår projektavdelning i den expansiva fas vi befinner oss i. Vi verkar på en internationell marknad och har starka ägare som stöder vår expansion.
RollbeskrivningProjektledaren ansvarar för att driva, leda, samordna och följa upp projekt. Det är en varierande roll med frihet under ansvar.
Tillsammans med projektgrupp ansvar du för planering, administration och uppföljning avseende tid, kostnad, innehåll, risker, resurser, samordning, kvalitet, säkerhet, miljö och arbetsmiljö. Du hanterar interna och externa kontakter samt driver tilldelade projekt och uppgifter självständigt.
Arbetsuppgifter:
Du förväntas ha stort engagemang och initiativförmåga samt självständigt lösa uppgifter inom givna ansvarsområden.
Sätter ramar för projektet med tydliga samarbetsformer och har ett affärsmässigt agerande i förhållande till leverantörer.
Säkrar en god styrning och effektiv uppföljning av kontrakten avseende tid, kostnad och innehåll.
Skapar utrymme för utveckling och innovation vid upphandling samt säkerställer korrekta affärs- och ersättningsformer.
Hanterar upphandlingar, utvärderar leverantörer och följer upp och tillämpar kontrakt.
Arbetar proaktivt avseende risker, säkerhet och arbetsmiljö i projekten.
Ansvara för projektets dokument/ filhantering, slutdokumentation och överlämnande till drift.Kvalifikationer och erfarenhet har strategisk, taktisk, affärsmässig förmåga och är en god kommunikatör.
har flerårig erfarenhet från projektledning i stora komplexa byggprojekt
har god kunskap om byggprojekt med högt inslag av tekniska installationer
har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) inom t.ex bygg- och fastighet, anläggning, maskinteknik, industriell ekonomi alternativt
har teknisk utbildning på minst gymnasienivå inom installation kombinerat med mångårig arbetslivserfarenhet inom relevant område.
behärskar svenska i tal och skrift flytande och engelska på en god nivå.
har god datorvana, särskilt goda kunskaper inom MS Office-paketet
har B-körkort


Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som projektledare på EcoDataCenter är det viktigt att du har ett starkt ledarskap och trivs med att arbeta i team.
Du är strukturerad och har förmågan att hålla flera projekt igång samtidigt.
Ditt intresseför hållbarhet och digitalisering är stort.
Du är flexibel och anpassningsbar till förändringar.
Du har en problemlösande inställning och arbetar proaktivt.
Du är kommunikativ och kan bygga starka relationer med både kollegor, kunder, myndigheter samt andra intressenter.
Att jobba på EcoDataCenter EcoDataCenter är under ständig utveckling, det kommer du också att vara när du jobbar hos oss.
För oss är det viktigt att vi som jobbar här mår bra och att det finns en balans mellan arbete, familj och fritid. Dessa faktorer är viktiga för oss ur både ett socialt och ett hållbart perspektiv.

Anställningsform
Anställningsform: Tillsvidare, provanställning tillämpas.
Tjänstgöringsgrad: 100%
Tjänsteställe: EcoDataCenter i Falun
Kollektivavtal: Tekniktjänsteavtalet

Låter det som en intressant roll för dig?På EcoDataCenter erbjuds du möjligheten att vara en del av något större och bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle. Ansökningstiden avslutas 2024-08-20, urval och intervjuer kommer att ske därefter. Personlighetstest, bakgrundskontroll samt drogtest är obligatoriska moment för våra slutkandidater och kommer därmed vara en del av rekryteringsprocessen i kommande steg. Vid frågor hör av dig till ansvarig rekryterare [email protected] eller Chief Development and Construction [email protected]älkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektingenjör /Jr Project Manager

Ansök    Nov 15    Ecodc AB    Fastighetsingenjör
Rollbeskrivning Projektingenjören biträder en eller flera projektledare, bland annat genom att stödja i planering, administration och uppföljning avseende tid, kostnad, innehåll, risker, resurser, kvalitet, säkerhet, miljö och arbetsmiljö. Vidare ska projektingenjören bistå projektledaren i interna och externa kontakter samt driva tilldelade uppgifter självständigt. I din roll ingår att vara delaktig i bl.a. projekt- och byggmöten samt vara insatt i kont... Visa mer
Rollbeskrivning

Projektingenjören biträder en eller flera projektledare, bland annat genom att stödja i planering, administration och uppföljning avseende tid, kostnad, innehåll, risker, resurser, kvalitet, säkerhet, miljö och arbetsmiljö. Vidare ska projektingenjören bistå projektledaren i interna och externa kontakter samt driva tilldelade uppgifter självständigt.

I din roll ingår att vara delaktig i bl.a. projekt- och byggmöten samt vara insatt i kontraktsinnehåll för konsultuppdrag och entreprenader. Du är också en viktig del i att säkerställa att projekten genomförs med en god måluppfyllnad.

Hos oss förväntas du över tid och med eget engagemang och initiativförmåga, tillsammans med stöd från organisationen, att utveckla din kompetens att självständigt kunna lösa uppgifter med hög komplexitet. Rollen tillhör projektavdelningen.

Kvalifikationer

Du är van vid att arbeta enligt en process, organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines. Vidare kan du samarbeta med många olika människor och i olika situationer. Du bidrar till att hitta lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet. Du tar ansvar för din uppgift och strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. För att lyckas i rollen har du en god kommunikativ förmåga, är flexibel och kan hantera nya förändrade förutsättningar på ett smidigt sätt.

Att jobba på EcoDataCenter

EcoDataCenter är under varaktig utveckling, det kommer du också att vara när du jobbar hos oss.

För oss är det viktigt att vi som jobbar här mår bra och att det finns en balans mellan arbete, familj och fritid. Dessa faktorer är viktiga för oss både ur ett socialt och ett hållbart perspektiv.

Vi söker dig som:

- är en yngre person med något eller några års arbetslivserfarenhet.

- är intresserad av byggprojekt med högt inslag av tekniska installationer.

- har ett stort intresse för hållbarhet och digitalisering.

- har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) inom t.ex bygg- och fastighet, anläggning, maskinteknik, industriell ekonomi eller likvärdigt.

- har erfarenhet av projektarbete som t.ex projektledning, projektplanering, produktionsplanering, tidsplanering, kalkylering eller projektadministration.

- har god kunskap i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

- har god datorvana, särskilt goda kunskaper inom MS Office-paketet

- har B-körkort.

Det är meriterande om du:

- har erfarenhet från komplexa multidisciplinära byggprojekt.

- har kunskaper/erfarenhet av tidsplanering, kalkylerings, byggproduktionsplanering, BIM/ datasamordning.

- har erfarenhet med projektarbete i olika roller, byggherre, konsult, entreprenör.

Låter det som en intressant roll för dig?

På EcoDataCenter erbjuds du möjligheten att vara en del av något större och bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Personlighetstest samt bakgrundskontroll är obligatoriskt för våra slutkandidater och kommer därmed vara en del av rekryteringsprocessen i kommande steg. Vid frågor hör av dig till ansvarig rekryterare David Hinzdahl 072 205 00 69.

Välkommen med din ansökan.

Placeringsort: Falun Visa mindre

Driftchef EcoDataCenter 1, Falun

Ansök    Jan 29    Ecodc AB    Driftchef, energi
Driftchef till EcoDataCenter i Falun EcoDataCenter är den ledande aktören inom hållbara och säkra datacenterlösningar. Vi är inne i en expansiv fas och söker nu en erfaren Driftchef till vårt datacenter i Falun. Om du är en ledare med teknisk erfarenhet och ett starkt engagemang för miljö och hållbarhet, då kan du vara vår nästa nyckelspelare. Rollbeskrivning Som Driftchef hos EcoDataCenter kommer du ha det strategiska och operativa ansvaret för driften a... Visa mer
Driftchef till EcoDataCenter i Falun
EcoDataCenter är den ledande aktören inom hållbara och säkra datacenterlösningar. Vi är inne i en expansiv fas och söker nu en erfaren Driftchef till vårt datacenter i Falun. Om du är en ledare med teknisk erfarenhet och ett starkt engagemang för miljö och hållbarhet, då kan du vara vår nästa nyckelspelare.

Rollbeskrivning
Som Driftchef hos EcoDataCenter kommer du ha det strategiska och operativa ansvaret för driften av ett av våra datacenter i Falun och därmed vår leverans mot kund. Du kommer spela en nyckelroll i att optimera våra processer och säkerställa en effektiv och hållbar verksamhet.

Dina arbetsuppgifter:

- Löpande avstämning och analys av anläggningens prestanda.

- Leda och utveckla driftteamet för att nå uppsatta mål på ett säkert och hållbart sätt

- Analysera driftdata för att förutse och förebygga eventuella driftstörningar

- Att arbeta långsiktigt med att vårda samt utveckla kontakter gentemot kund och leverantörer

Ansvarsområde:

- Ansvar att leda och utveckla teamet av drifttekniker

- Strategisk utveckling av processer och rutiner

- Kundansvar inklusive rapportering

- Att svara för driftsäkerheten

- Personalansvar för ett team drifttekniker

Kvalifikationer och erfarenheter

- Teknisk utbildning från högskola eller universitet, alternativ motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt

- Erfarenhet av att leda drift inom kritisk infrastruktur, har du kunskap om datacenter är det meriterande.

- Förståelse för IT-relaterad infrastruktur och tekniska anläggningar

- Förmåga att implementera och förvalta processer och systemförbättringar

- Starkt ledarskap och förmåga att coacha och utveckla medarbetare

- Utmärkt kommunikationsförmåga på svenska och engelska

Personliga Egenskaper
Vi söker dig som är en driven och strukturerad ledare med ett utpräglat säkerhetstänk. Du är tekniskt kunnig och har en god förmåga att arbeta både självständigt och i team. För den här rollen är det också viktigt att du är beslutsam och har en naturlig fallenhet för att identifiera och genomföra förbättringar.

Anställningsform och plats

- Anställningstyp: Tillsvidare med provanställning

- Arbetstid: Heltid

- Placering: EcoDataCenter1, Falun

- Kollektivavtal: Finns

- Resor: I tjänsten kan vissa resor förekomma

Arbeta på EcoDataCenter i Falun
Att jobba hos oss innebär spännande utmaningar i en framtidsinriktad och hållbar bransch. Vi värdesätter våra medarbetares välbefinnande och erbjuder goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Är du vår nästa Driftchef?
För att bli en del av EcoDataCenters team och bidra till den digitala hållbarheten, skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta vår rekryterare David Hinzdahl på telefonnummer 072 205 00 69, alternativt rekryterande chef Pierre Welander på [email protected]

Sista ansökningsdag: 2024-02-29

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Underhållsansvarig till EcoDataCenter i Falun

EcoDataCenter är ett framgångsrikt företag i kraftig tillväxt. Vi är experter inom hållbara och säkra datacenterlösningar och vill nu utvidga vårt team med en kunnig Underhållsansvarig till vår verksamhet i Falun. Vi verkar på en internationell marknad och har starka ägare som fortsatt stödjer vår framgång. Rollbeskrivning Underhållsansvarig på EcoDataCenter i Falun har det övergripande ansvaret för att säkerställa och utveckla det tekniska underhållet f... Visa mer
EcoDataCenter är ett framgångsrikt företag i kraftig tillväxt. Vi är experter inom hållbara och säkra datacenterlösningar och vill nu utvidga vårt team med en kunnig Underhållsansvarig till vår verksamhet i Falun. Vi verkar på en internationell marknad och har starka ägare som fortsatt stödjer vår framgång.

Rollbeskrivning

Underhållsansvarig på EcoDataCenter i Falun har det övergripande ansvaret för att säkerställa och utveckla det tekniska underhållet för våra datacenter i Falun. Din uppgift blir även att bygga upp och strukturera rutiner, metoder och dokumentation för reservdelar, elektriskt och mekaniskt underhåll samt avvikelsehantering.

Uppdraget innebär att du:

- Styr och leder underhållsarbetet inom datacentren på Falusiten

- Utarbetar och tillämpar underhållsplaner för teknisk utrustning

- Hanterar underhållsverksamheten effektivt och inom fastställda tidsramar

- Är ansvarig för att ta fram samt följa upp underhållsavtal gentemot våra leverantörer

- Planerar förebyggande underhåll av anläggningen i samråd med kunder, leverantörer, entreprenörer samt intern personal

Vi söker dig som:

- Har flera års erfarenhet av tekniskt underhåll, företrädesvis inom datacenter, industri eller liknande miljöer

- Har en högskoleutbildning inom teknik, el/ automation eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt

- Har bred kunskap samt tekniskt intresse

- Har goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift

- Har förmåga/ intresse för att bygga upp, strukturera samt skapa ordning och reda

- Är självgående med förmåga att prioritera samt fördela arbetsuppgifter

Kvalifikationer

Som person har du ett flexibelt förhållningssätt och en nyfiken inställning till att utvecklas tillsammans med företaget. Du uppskattar att driva frågor i sin helhet på ett övertygande sätt, samt att kombinera strategiskt arbete med en entreprenöriell “hands-on” attityd.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rollen präglas av eget ansvarstagande och kräver ett nära samarbete med ett flertal funktioner, vilket förutsätter att du har en god analytisk och kommunikativ förmåga, är affärsmässig och har lätt att bygga goda relationer. Vidare är du noggrann, handlingskraftig och strukturerad i ditt arbete.

Anställningsform

- Anställningsform: Tillsvidare

- Tjänstgöringsgrad: 100%

- Tjänsteställe: EcoDataCenter i Falun

- Kollektivavtal: Tekniktjänsteavtalet

- Resor i tjänsten: Förekommer

Att jobba på EcoDataCenter

- EcoDataCenter är under ständig utveckling, det kommer du också att vara när du jobbar hos oss.

- För oss är det viktigt att vi som jobbar här mår bra och att det finns en balans mellan arbete, familj och fritid. Dessa faktorer är viktiga för oss ur både ett socialt och ett hållbart perspektiv.

Låter det som en intressant roll för dig?

På EcoDataCenter erbjuds du möjligheten att vara en del av något större och bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Personlighetstest, bakgrundskontroll samt drogtest är obligatoriska moment för våra slutkandidater och kommer därmed vara en del av rekryteringsprocessen i kommande steg. Sista ansökningsdag 2024-02-12. Vid frågor hör av dig till ansvarig rekryterare David Hinzdahl 072 205 00 69.

Välkommen med din ansökan Visa mindre

Byggprojektledare/ Project Manager

Ansök    Nov 15    Ecodc AB    Byggnadsingenjör
Rollbeskrivning Som projektledare kommer du att ansvara för att driva, leda, samordna och följa upp projekt. Det är ett varierande arbete med frihet under ansvar och många möjligheter att bredda din kunskap. Tillsammans med projektgrupp ansvar du för planering, administration och uppföljning avseende tid, kostnad, innehåll, risker, resurser, kvalitet, säkerhet, miljö och arbetsmiljö. Du har interna och externa kontakter samt driver tilldelade projekt och... Visa mer
Rollbeskrivning

Som projektledare kommer du att ansvara för att driva, leda, samordna och följa upp projekt. Det är ett varierande arbete med frihet under ansvar och många möjligheter att bredda din kunskap.

Tillsammans med projektgrupp ansvar du för planering, administration och uppföljning avseende tid, kostnad, innehåll, risker, resurser, kvalitet, säkerhet, miljö och arbetsmiljö. Du har interna och externa kontakter samt driver tilldelade projekt och uppgifter självständigt. Du är strategiskt, taktisk, affärsmässig och en god kommunikatör.

Ditt uppdrag innebär att du:

- förväntas ha stort engagemang och initiativförmåga och självständigt lösa uppgifter.

- sätter ramar för projektet med tydliga samarbetsformer och har ett affärsmässigt agerande i förhållande till leverantörer.

- säkrar en god styrning och effektiv uppföljning av kontrakten avseende tid, kostnad och innehåll.

- skapar utrymme för utveckling och innovation vid upphandling samt säkerställer korrekta affärs- och ersättningsformer.

- arbetar proaktivt avseende risker, säkerhet och arbetsmiljö i projekten.

- samverkar och samråder både internt och externt.

- säkerställer en gemensam målbild av effekt -och projektmål för berörda parter.

- leder och motiverar projektgrupp samt rapporterar till avdelningschef och styrgrupp.

- hanterar upphandlingar, utvärderar leverantörer och följer upp kontrakt.

Kvalifikationer

Som person har du ett flexibelt förhållningssätt och en nyfiken inställning till att utvecklas tillsammans med företaget. Du uppskattar att driva frågor i sin helhet på ett övertygande sätt, samt att kombinera strategiskt arbete med en entreprenöriell ”hands-on” attityd.

Vi värdesätter din förmåga att skapa goda relationer samt en öppen attityd till alla du möter i din professionella roll.

Du är van vid att arbeta enligt en tydlig process, organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines. Vidare utgår vi från att du hittar lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet. Du tar ansvar för din uppgift och strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. För att lyckas i rollen har du en god kommunikativ förmåga, är flexibel och kan hantera nya förändrade förutsättningar på ett smidigt sätt. Personliga egenskaper kommer att värderas högt i urvalet.Att jobba på EcoDataCenter

EcoDataCenter är under varaktig utveckling, det kommer du också att vara när du jobbar hos oss.

För oss är det viktigt att vi som jobbar här mår bra och att det finns en balans mellan arbete, familj och fritid. Dessa faktorer är viktiga för oss både ur ett socialt och ett hållbart perspektiv.

Vi söker dig som:

- har flerårig erfarenhet från projektledning i stora komplexa byggprojekt.

- är teknikintresserad av byggprojekt med högt inslag av tekniska installationer.

- har ett stort intresse för hållbarhet och digitalisering.

- har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) inom t.ex bygg- och fastighet, anläggning, maskinteknik, industriell ekonomi. Alternativt annan bakgrund som bedöms likvärdigt kvalificerande.

- har god kunskap i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

- har god datorvana, särskilt goda kunskaper inom MS Office-paketet.

- har B-körkort.

Det är meriterande om du:

- har flerårig erfarenhet med projektarbete, gärna från olika roller som byggherre, konsult och entreprenör.

- har erfarenhet från komplexa multidisciplinära byggprojekt inom liknande teknikområden som datacenter.

- har kunskaper/erfarenhet av tidsplanering, kalkylerings, byggproduktionsplanering, BIM/ datasamordning.

Låter det som en intressant roll för dig?

På EcoDataCenter erbjuds du möjligheten att vara en del av något större och bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Personlighetstest samt bakgrundskontroll är obligatoriskt för våra slutkandidater och kommer därmed vara en del av rekryteringsprocessen i kommande steg. Vid frågor hör av dig till ansvarig rekryterare David Hinzdahl 072 205 00 69.

Välkommen med din ansökan.

Placeringsort: Falun Visa mindre

Teamledare test/Teknisk specialist

Rollbeskrivning Som teamledare för projektavdelningens teknikspecialister har du ett varierande arbete med frihet under ansvar och många möjligheter att bredda din kunskap. Du leder teamet vars ansvararbetsuppgifter och din roll utgörs av följande tre områden: Tekniskt specialiststöd till projektledning, testning av tekniska installationer med planering, genomförande och dokumentation inför driftsättning av anläggningar. I rollen kan projektledning av pro... Visa mer
Rollbeskrivning

Som teamledare för projektavdelningens teknikspecialister har du ett varierande arbete med frihet under ansvar och många möjligheter att bredda din kunskap. Du leder teamet vars ansvararbetsuppgifter och din roll utgörs av följande tre områden: Tekniskt specialiststöd till projektledning, testning av tekniska installationer med planering, genomförande och dokumentation inför driftsättning av anläggningar. I rollen kan projektledning av projekt vars huvudsakliga innehåll är installationer bli aktuellt.

Vi arbetar med taktiska och operativa uppgifter i team och i samverkan med våra leverantörer. Du har interna och externa kontakter samt driver tilldelade uppgifter självständigt.

Beskrivning av uppdrag

Ditt uppdrag innebär att du:

- leder det team med tekniska specialister och tillsammans med leverantörer utvecklar detaljerad driftsättningsplanering för specifika projekt.

- är delaktig i projektets genomförande och ger direktiv, riktlinjer och krav och följer upp entreprenörer.

- ansvarar för planerar och samordning, så att entreprenörers driftsättningen blir framgångsrik och effektiv.

- ansvar för det dagliga genomförandet på plats samt kontrollera resultat av driftsättning.

- du kommer att ansvara för att projektet tas i drift i enlighet med EcoDataCenters standarder och hanterar driftsättningsprocessen. Detta med stöd av Testeamet samt övriga discipliner.

- är teknisk specialist i EcoDataCenters projektorganisation.

- projektleder tilldelade projekt vars huvudsakliga innehåll är installationer.

Egenskaper

Som person har du ett flexibelt förhållningssätt och en nyfiken inställning till att utvecklas tillsammans med företaget. Du uppskattar att driva frågor i sin helhet på ett övertygande sätt samt att kombinera strategiskt arbete med en entreprenöriell ”hands-on” attityd.

Vi värdesätter din förmåga att skapa goda relationer samt en öppen attityd till alla du möter i din professionella roll. Vidare värdesätter vi ödmjukhet, flexibilitet, känsla för kvalitet, teknikintresse samt humor. Vi tror att du visar stort engagemang för dina arbetsuppgifter, är lösningsorienterad, affärsmässig och en god kommunikatör. Personliga egenskaper kommer att värderas högt i urvalet

Vi söker dig som:

- har teknisk utbildning på minst gymnasienivå inom installation kombinerat med mångårig arbetslivserfarenhet inom relevant område. Har du ingenjörsexamen kan några års erfarenhet bedömas tillräcklig. Med relevant område avses något eller några av: processkyla, reservkraft, el, styr- och övervakningssystem, brandlarm och säkerhet.

- har mångårig erfarenhet i arbetsledande roller med ett gott resultat.

- har förståelse för UPS-system, hög- och lågspänningsställverk, nätverk, reservkraft och kritiska mekaniska system såsom processkyla, ventilation mm.

- har erfarenhet från driftsättningsprocesser.

- behärskar svenska i tal och skrift flytande och engelska på en god nivå.

- har B-körkort.

Det är meriterande om du:

- arbetat med driftsättningprocesser inom industri , datacenter, läkemedel eller dylikt.

- är högskoleingenjör eller civilingenjör med relevant inriktning.

Att jobba på EcoDataCenter

EcoDataCenter är under varaktig utveckling, det kommer du också att vara när du jobbar hos oss. Vidare erbjuder vi en arbetsplats där din förmåga att arbeta tvärfunktionellt sammanfaller med att framdriva projekt samt uppgifter under eget ansvar.

För oss är det viktigt att vi som jobbar här mår bra och att det finns en balans mellan arbete, familj och fritid. Dessa faktorer är viktiga för oss både ur ett socialt och ett hållbart perspektiv.

Låter det som en intressant roll för dig?

På EcoDataCenter erbjuds du möjligheten att vara en del av något större och bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Personlighetstest samt bakgrundskontroll är obligatoriska moment för våra slutkandidater och kommer därmed vara en del av rekryteringsprocessen i kommande steg. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare David Hinzdahl 072 205 00 69. Välkommen med din ansökan.

Placeringsort: Falun Visa mindre

Teknisk specialist/ Technical Specialist

Rollbeskrivning Som teknisk specialist har du ett varierande arbete med frihet under ansvar och många möjligheter att bredda din kunskap. Du ingår i projektavdelningen och dina arbetsuppgifter och din roll utgörs av följande tre områden: Tekniskt specialiststöd till projektledning, testning av tekniska installationer med planering, genomförande och dokumentation inför driftsättning av anläggningar. I rollen kan projektledning av projekt vars huvudsakligt ... Visa mer
Rollbeskrivning

Som teknisk specialist har du ett varierande arbete med frihet under ansvar och många möjligheter att bredda din kunskap. Du ingår i projektavdelningen och dina arbetsuppgifter och din roll utgörs av följande tre områden: Tekniskt specialiststöd till projektledning, testning av tekniska installationer med planering, genomförande och dokumentation inför driftsättning av anläggningar. I rollen kan projektledning av projekt vars huvudsakligt innehåll är installationer bli aktuellt.

Vi arbetar med taktiska och operativa uppgifter i team och i samverkan med våra leverantörer. Du har interna och externa kontakter samt driver tilldelade uppgifter självständigt.

Beskrivning av uppdrag

Ditt uppdrag innebär att du:

- tillsammans i team med tekniska specialister och leverantörer utveckla detaljerad driftsättningsplanering för specifika projekt.

- delaktig i projektets genomförande och ger direktiv, riktlinjer och krav och följer upp entreprenörer.

- planerar och samordnar, så att entreprenörers driftsättningen blir framgångsrik och effektiv.

- driver det dagliga genomförandet på plats, kontrollera resultat av driftsättning.

- du kommer att ansvara att projektet tas i drift i enlighet med EcoDataCenters standarder och hanterar driftsättningsprocessen med stöd av Test Teamet och övriga discipliner.

- är teknisk specialist i EcoDCs projektorganisation.

- projektleder tilldelade mindre avgränsade projekt vars huvudsakligt innehåll är installationer.

Egenskaper

Som person har du ett flexibelt förhållningssätt och en nyfiken inställning till att utvecklas tillsammans med företaget. Du uppskattar att driva frågor i sin helhet på ett övertygande sätt samt att kombinera strategiskt arbete med en entreprenöriell ”hands-on” attityd.

Vi värdesätter din förmåga att skapa goda relationer samt en öppen attityd till alla du möter i din professionella roll. Vidare värdesätter vi ödmjukhet, flexibilitet, känsla för kvalitet, teknikintresse, humor. Vi tror att du visar stort engagemang för dina arbetsuppgifter, är lösningsorienterad, affärsmässig samt en god kommunikatör. Personliga egenskaper kommer att värderas högt i urvalet.

Vi söker dig som:

- har teknisk utbildning på minst gymnasienivå inom installation kombinerat med mångårig arbetslivserfarenhet inom relevant område. Har du ingenjörsexamen kan några års erfarenhet bedömas tillräcklig. Med relevant område avses något eller några av: processkyla, reservkraft, el, styr- och övervakningssystem, brandlarm och säkerhet.

- har förståelse för UPS-system, hög- och lågspänningsställverk, nätverk, reservkraft och kritiska mekaniska system såsom processkyla, ventilation mm.

- har erfarenhet från driftsättningsprocesser.

- har förmåga att arbeta i team är ett krav.

- behärskar svenska i tal och skrift flytande och engelska på en god nivå.

- har B-körkort.

Det är meriterande om du:

- arbetat med driftsättningprocesses inom industri , datacenter, läkemedel eller dylikt.

Att jobba på EcoDataCenter

EcoDataCenter är under varaktig utveckling, det kommer du också att vara när du jobbar hos oss. Vidare erbjuder vi en arbetsplats där din förmåga att arbeta tvärfunktionellt sammanfaller med att framdriva projekt samt uppgifter under eget ansvar.

För oss är det viktigt att vi som jobbar här mår bra och att det finns en balans mellan arbete, familj och fritid. Dessa faktorer är viktiga för oss både ur ett socialt och ett hållbart perspektiv.

Låter det som en intressant roll för dig?

På EcoDataCenter erbjuds du möjligheten att vara en del av något större och bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Personlighetstest samt bakgrundskontroll är obligatoriska moment för våra slutkandidater och kommer därmed vara en del av rekryteringsprocessen i kommande steg. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare David Hinzdahl 072 205 00 69. Välkommen med din ansökan.

Placeringsort: Falun Visa mindre

Head of Project Management

Head of Project Management EcoDataCenter söker en entreprenöriell Head of Project Management, som vill vara med på en unik tillväxtresa och ta byggprocessen till nästa nivå. EcoDataCenter har blivit utsett till världens mest hållbara datacenter. Med innovativ design och världsledande teknik, bygger vi datacenter för colocation, HPC och wholesale/hyperscale. EcoDataCenter är ett bolag i snabb tillväxt med ambitionen att vara ledande i Norden och förstaha... Visa mer
Head of Project Management

EcoDataCenter söker en entreprenöriell Head of Project Management, som vill vara med på en unik tillväxtresa och ta byggprocessen till nästa nivå.

EcoDataCenter har blivit utsett till världens mest hållbara datacenter. Med innovativ design och världsledande teknik, bygger vi datacenter för colocation, HPC och wholesale/hyperscale.

EcoDataCenter är ett bolag i snabb tillväxt med ambitionen att vara ledande i Norden och förstahandsvalet när det gäller hållbara och säkra datacenterlösningar. Vår marknad är internationell och vi har kunder från flera länder. I ryggen har vi kapitalstarka ägare som vill driva förändring i branschen.

Läs mer om EcoDataCenter här: www.ecodatacenter.tech

Om tjänsten

Som Head of Project Management har du det övergripande ansvaret för EcoDatacenters projektverksamhet och säkerställer att projekten genomförs på ett effektivt och framgångsrikt sätt.

I dagsläget har EcoDataCenter verksamhet i Falun, Piteå och Stockholm med planerade etableringar i Grycksbo samt Östersund. De sex befintliga datacentren har hög säkerhet, hög redundans och tydlig miljöprofil. Beläggningen i befintliga datacenter är god och eftersom marknadens efterfrågan ökar behöver EcoDataCenter bygga fler datacenter. Under de kommande åren planeras en kraftig expansion av verksamheten främst i Dalarna samt Jämtland.

Tillsammans med ledningsgruppen inom operations blir du en nyckelspelare i att realisera affärsplanen genom att bland annat optimera verksamheten och utveckla personalen. Som Head of Project Management får du en avgörande roll i att industrialisera sättet att bygga klimatsmarta datacenter och kommer tillsammans med din avdelning att ansvara för verksamhetens nyetableringar.

Du leder ett team med hög kompetensnivå och högt engagemang som består av tolv personer med specialistkunskaper inom projektledning, elinstallation, testning, IT, hjälpkraft, säkerhet och kyla/ventilation. Teamet är självgående och det är god stämning och hög energi i gruppen. Ett viktigt fokus framåt är driva utvecklingen av byggprocessen och hitta optimala synergier med partners. Verksamheten kommer inom de närmaste fem åren att präglas av stark tillväxt viket kräver mod, tydlighet, beslutsamhet och ett entreprenöriellt ledarskap.

Du rapporterar till COO Johan Appelberg och ingår i operations ledningsgrupp. Du kommer ha ett tätt samarbete med kollegorna inom försäljning, marknadsföring, teknik, ekonomi och HR.

Din profil

Du är en självgående person som trivs att jobba i en snabbfotad och dynamisk miljö. Du har en stark drivkraft att leverera kvalitativa resultat. Du är en trygg och erfaren ledare med god kommunikationsförmåga som skapar resultat genom ditt team och samarbete med olika intressenter. Du har en utpräglad förmåga att prioritera och lösa problem och gillar att jobba både operativt och strategiskt.

Du har gedigen erfarenhet av att leda stora projekt och team, gärna inom industriell eller samhällskritisk verksamhet. Du har troligtvis en högskoleutbildning inom bygg, anläggning eller installation. Du har god erfarenhet av entreprenadupphandling och att jobba med kommersiella frågor och avtal. Det är meriterande om du har inköpserfarenhet och har jobbat med processutveckling. Du har goda kunskaper i Officepaketet samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Eftersom EcoDataCenter ansvarar för kritisk IT-infrastruktur för deras kunder, genomförs bakgrundskontroll av tredje part på samtliga blivande medarbetare, samt drogtester vid behov.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med PowerXec. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult André Halvarsson 070-390 28 60.

Välkommen med din ansökan senast 14 juni:

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt. Visa mindre

Drifttekniker till EcoDataCenter i Falun

I rollen som Drifttekniker hos oss spelar du en viktig roll i vår expansion och blir en del av ett företag med stark och positiv kultur som bygger på våra kärnvärden engagerade, ansvarsfulla, lyhörda och innovativa. EcoDataCenter jobbar med innovativ design och världsledande teknik. Vi bygger och driftar framtidens datacenter för colocation, HPC och wholesale/hyperscale. Vår första anläggning i Falun är ansluten till Falu Energi&Vatten; vilket innebär at... Visa mer
I rollen som Drifttekniker hos oss spelar du en viktig roll i vår expansion och blir en del av ett företag med stark och positiv kultur som bygger på våra kärnvärden engagerade, ansvarsfulla, lyhörda och innovativa.

EcoDataCenter jobbar med innovativ design och världsledande teknik. Vi bygger och driftar framtidens datacenter för colocation, HPC och wholesale/hyperscale.

Vår första anläggning i Falun är ansluten till Falu Energi&Vatten; vilket innebär att överskottsvärme kan återvinnas. Vår anläggning drivs helt på förnybara energikällor.

Vi är ett bolag i snabb tillväxt med ambitionen att vara ledande i Norden och förstahandsvalet när det gäller hållbara och säkra datacenterlösningar. Vår marknad är internationell och vi har kunder från flera länder. I ryggen har vi kapitalstarka ägare som vill driva förändring i branschen.

Läs mer oss på www.ecodatacenter.se

Om tjänsten

Vi erbjuder ett intressant arbete där du får jobba med teknik i framkant och blir del av ett team med kompetenta kollegor som brinner för det vi gör.

Som drifttekniker har du en nyckelroll i att säkerställa och utveckla driftsäkerheten så att högsta möjliga tillgänglighet kan garanteras för anläggningen.

Exempel på arbetsuppgifter är driftövervakning, elektriskt och mekaniskt underhåll, att utveckla rutiner och metoder, avvikelsehantering samt dokumentation.

För att lyckas i rollen krävs att du är noggrann, sätter säkerheten först och har ett starkt kundfokus.

Din profil

Vi söker dig som får energi av att vara med och bygga framtidens datacenter, som är lösningsorienterad och vill vara med och ta ansvar för utvecklingen av driftsäkerheten.

Du är drivande i ditt arbete och trivs med att arbeta självständigt. Du vet att samarbete är nyckeln till framgång och är duktig på att bygga relationer. Du är målfokuserad och strukturerad.

Vi tror att du är tekniker med goda kunskaper inom något eller några av följande områden: kraftdistribution, el/automation, drift och underhåll av fastigheter samt kyl- och värmesystem. Det är dock viktigast för oss att du delar våra värderingar och att dina personliga egenskaper matchar kulturen i vårt härliga team.

Du är van att jobba i Microsoft Office. Sist men inte minst har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Ansökan

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR David Hinzdahl 072-205 00 69. Hantering och urval av ansökningar kommer att ske efter semestrarna. Sista ansökningsdag 20230911. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt. Välkommen! Visa mindre

Sitechef EcoDataCenter Falun

Ansök    Maj 22    Ecodc AB    Fastighetschef
Sitechef till EcoDataCenter i Falun EcoDataCenter är ett bolag i snabb tillväxt med ambitionen att vara ledande i Norden och förstahandsvalet när det gäller hållbara och säkra datacenterlösningar. Vår marknad är internationell och vi har kunder från flera länder. I ryggen har vi kapitalstarka ägare som vill driva förändring i branschen. I rollen som sitechef kommer du vara med på EcoDataCenters fortsatta tillväxtresa. Fokus i denna roll kommer vara a... Visa mer
Sitechef till EcoDataCenter i FalunEcoDataCenter är ett bolag i snabb tillväxt med ambitionen att vara ledande i Norden och förstahandsvalet när det gäller hållbara och säkra datacenterlösningar. Vår marknad är internationell och vi har kunder från flera länder. I ryggen har vi kapitalstarka ägare som vill driva förändring i branschen.I rollen som sitechef kommer du vara med på EcoDataCenters fortsatta tillväxtresa. Fokus i denna roll kommer vara att driva och ansvara för serviceleveransen inom fyra datacenter på siten i Falun. Du kommer även ha ett delegerat arbetsmiljöansvar vilket innebär att du kommer leda och utveckla arbetet på siten efter angivna säkerhetsföreskrifter.

Utöver detta har du även ansvar över att dokumentera och analysera, stödja säljprocessen, följa upp ekonomi och tidsplan gentemot entreprenörer- och leverantörer, leda projekt samt sköta arbetsgivaransvaret för personal på siten.Jobbet som Sitechef hos oss på EcoDataCenter innebär ett roligt och utmanande arbete på ett intressant bolag. Du kommer in i en snabbfotad, prestigelös samt expansiv organisationen i en bransch med framtiden framför sig.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Då rollen präglas av eget ansvarstagande och kräver ett nära samarbete med ett flertal funktioner, förutsätter detta att du har en god analytisk och kommunikativ förmåga, är affärsmässig och har lätt att bygga goda relationer. Vidare är du noggrann, handlingskraftig och strukturerad i ditt arbete.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Delta i kunddialoger
- Upprätthålla och ständigt förbättra ledningssystemet
- Kvalitetssäkra att vår leverans är fortsatt högklassig
- Leda arbetet med säkerhetsanalyser och riskanalyser
- Leda- och utveckla siten efter bästa förmåga


- Genomföra rapportering till kunder och externa parter
- Teckna avtal med leverantörer
- Ansvara för leverans gentemot tecknade kundavtal
- Uppföljning av kundnöjdhet
- Ansvara för att?kompetensförsörjning sker av medarbetare


- Biträda säkerhetschefRapporterar till

- Director of OperationsFormella meriter

- Minst 5 års erfarenhet från att ha arbetat i liknande roller, meriterande om du arbetat med kundkontakter i en förvaltande roll.

- Relevant högskoleutbildning och/eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
- Skall kunna hantera Microsoft Office
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska


Personliga egenskaper

- Analytisk och noggrann

- Affärsmässig
- Serviceorienterad
- Förmåga och intresse för att bygga upp, strukturera, skapa ordning och reda
- Proaktiv
- Lösningsorienterad


- Lyhörd
- Flexibel
- Lagspelare
- Ser helheten men har samtidigt öga för detaljer
- Teknisk intresserad


- Flexibel

Anställningsform

- Tjänstgöringsgrad: 100%
- Tjänsteställe: EcoDataCenter i Falun
- Kollektivavtal: Tekniktjänsteavtalet


- Resor i tjänsten: FörekommerEftersom vi ansvarar för kritisk IT-infrastruktur för våra kunder, genomförs bakgrundskontroll av tredje part på samtliga våra blivande medarbetare, samt drogtester vid behov.Ansökan

Om du har frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR David Hinzdahl 072-205 00 69. Ansök senast den 11:e Juni 2023. Urval sker löpande. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt. Visa mindre

Inbound Sales Representative

Ansök    Maj 11    Ecodc AB    Innesäljare
Inbound Sales Representative till EcoDataCenter i Falun EcoDataCenter är ett bolag i snabb tillväxt med ambitionen att vara ledande i Norden och förstahandsvalet när det gäller hållbara och säkra datacenterlösningar. Vår marknad är internationell och vi har kunder från flera länder. I ryggen har vi kapitalstarka ägare som vill driva förändring i branschen. Vi söker dig som vill vara spindeln i nätet av vår försäljningsorganisation, samtidigt som du är me... Visa mer
Inbound Sales Representative till EcoDataCenter i Falun

EcoDataCenter är ett bolag i snabb tillväxt med ambitionen att vara ledande i Norden och förstahandsvalet när det gäller hållbara och säkra datacenterlösningar. Vår marknad är internationell och vi har kunder från flera länder. I ryggen har vi kapitalstarka ägare som vill driva förändring i branschen.

Vi söker dig som vill vara spindeln i nätet av vår försäljningsorganisation, samtidigt som du är med och bidrar till den gröna omställningen genom att fler kunder kommer till EcoDataCenter. Du får även möjligheten att utveckla och förvalta leadsgenererande funktioner. Du kommer med resten av sälj och marknadsfunktionen öka takten i vårt säljarbete. Allt detta tillsammans med fantastiskt duktiga och kunniga medarbetare i en framtidsbransch.

I rollen som Inbound Sales Representative på EcoDataCenter arbetar du med att ta emot och kvalificera affärsmöjligheter i dialog med kund och fördela dessa till aktuella säljare. Samtidigt driver du själv vissa affärsmöjligheter som ligger inom ramen för vårt standardiserade colocation erbjudande. Du arbetar kontinuerligt med att justera våra verktyg för leadsgenerering för att optimera inflödet av kontakter och förfrågningar från våra prioriterade kundsegment.

Jobbet som Inbound Sales Representative hos oss på EcoDataCenter innebär ett roligt och utmanande arbete med stora påverkansmöjligheter på ett intressant bolag. Du kommer in i en snabbfotad, prestigelös samt expansiv organisation i en bransch med framtiden framför sig.

Du har en betydelsefull roll och blir en viktig person med din kompetens på hela företaget när det handlar om sälj. Du får också möjlighet att leda och utveckla arbetet inom olika affärsmöjligheter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Då rollen präglas av eget ansvarstagande och kräver ett nära samarbete med kunder och partners såväl som ett flertal funktioner internt, förutsätter detta att du har en god analytisk och kommunikativ förmåga, är affärsmässig och har lätt att bygga goda relationer. Vidare är du noggrann, handlingskraftig och strukturerad i ditt arbete.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Primär mottagare av alla inbound affärsmöjligheter
- Tillser att affärsmöjligheter som inte ligger inom ramen för eget ansvar fördelas till övrig säljpersonal i dialog med säljchef.
- Driva egna affärsmöjligheter inom ramen för standarderbjudandet från identifiering till avslut
- Agera Bid Manager för säljprojekt om så beslutas i säljprocessen
- Bygga och förvalta kundrelationer med nya kunder
- Genomföra, sammanställa och följa upp årlig kundundersökning
- Tillse bemanning av kanalerna in för nya kunder
- Analysera flöden och utfall från verktygen för leadgenering för att maximera konverteringar och generering av leads

Rapporterar till

- CSO (Chief Sales Officer) för EcoDataCenter

Formella meriter

- Relevant högskoleutbildning och/eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt

- Minst tre års erfarenhet från att ha arbetat i liknande roller

- Mycket goda kunskaper i engelska samt svenska i tal och skrift

- Erfarenhet av att ha arbetat med CRM system

- Vana att arbeta via telefon och genom digitala kanaler

- Meriterande att ha arbetat inom marknadsföring

- Meriterande med erfarenhet från Data/IT-branschen

Personliga egenskaper

- Analytisk och noggrann

- Affärsmässig

- Serviceorienterad

- Förmåga och intresse för att bygga upp, strukturera, skapa ordning och reda

- Proaktiv

- Lyhörd

- Självgående

- Lösningsorienterad och pragmatisk

- Ser helheten men har samtidigt öga för detaljer

- Flexibel

- Lagspelare

- Intresse och förmåga att tillgodogöra sig möjligheter med digitala verktyg

- Engagerad och brinner för affären

- Lugn och trygg

Anställningsform

- Tjänstgöringsgrad: 100%

- Tjänsteställe: EcoDataCenter i Falun

- Kollektivavtal: Tekniktjänsteavtalet

- Resor i tjänsten: Kan förekomma

Eftersom vi ansvarar för kritisk IT-infrastruktur för våra kunder, genomförs bakgrundskontroll av tredje part på samtliga våra blivande medarbetare, samt drogtester vid behov.

Ansökan

Om du har frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR David Hinzdahl 072-205 00 69. Ansök senast den 31 maj 2023. Urval sker löpande. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt. Visa mindre

Finance Manager till EcoDataCenter i Falun

Ansök    Apr 6    Ecodc AB    Förvaltningsekonom
EcoDataCenter är ett bolag i snabb tillväxt med ambitionen att vara ledande i Norden och förstahandsvalet när det gäller hållbara och säkra datacenterlösningar. Vår marknad är internationell och vi har kunder från flera länder. I ryggen har vi kapitalstarka ägare som vill driva förändring i branschen. Eftersom vi ansvarar för kritisk IT- infrastruktur för våra kunder, genomförs bakgrundskontroll av tredje part på samtliga våra blivande medarbetare, samt d... Visa mer
EcoDataCenter är ett bolag i snabb tillväxt med ambitionen att vara ledande i Norden och förstahandsvalet när det gäller hållbara och säkra datacenterlösningar. Vår marknad är internationell och vi har kunder från flera länder. I ryggen har vi kapitalstarka ägare som vill driva förändring i branschen.

Eftersom vi ansvarar för kritisk IT- infrastruktur för våra kunder, genomförs bakgrundskontroll av tredje part på samtliga våra blivande medarbetare, samt drogtester vid behov.

I rollen som Finance Manager kommer du vara med på EcoDataCenters fortsatta tillväxtresa. Fokus i denna roll kommer vara att driva och ansvara för den ekonomiska uppföljningen av våra projekt med relevanta nyckeltal och analyser, men även att agera proaktivt med analyser, support samt rekommendationer av både befintliga projekt samt investeringskalkyler.

Utöver detta ingår arbetsuppgifter som analys och uppföljning av resultat och nyckeltal för beslutsunderlag, driva prognos samt budget i samråd med CFO samt arbeta nära den operativa organisationen i det dagliga arbetet.

Jobbet som Finance Manager hos oss på EcoDataCenter innebär ett roligt och utmanande arbete på ett intressant bolag. Rollen är ny hos oss och du kommer därmed få möjlighet att till viss del påverka utformningen av denna tjänst. Du kommer in i en snabbfotad, prestigelös samt expansiv organisation i en bransch med framtiden framför sig.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Då rollen präglas av eget ansvarstagande och kräver ett nära samarbete med ett flertal funktioner, förutsätter detta att du har en god analytisk och kommunikativ förmåga, är affärsmässig och har lätt att bygga goda relationer. Vidare är du noggrann, handlingskraftig och strukturerad i ditt arbete.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Ekonomi- projekt och investeringsstyrning
- Delaktig vid bokslut, prognos och budgetarbete
- Uppföljning, analys och rapportering samt utveckling av rutiner
- Analys och beräkning av projekt
- Investeringskalkylering samt analys av kund- och projektlönsamhet
- Förbättring och implementering av analysverktyg
- Säkerställa effektiv ekonomisk styrning och utformning av administrativa processer
- Delaktig i integrering av nytt ERP system (resursplanering)
- Vara ett stöd till koncernens ledning samt övriga avdelningar

Rapporterar till

- CFO för EcoDataCenter

Formella meriter

- Relevant högskoleutbildning och/eller eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
- Minst 5 års erfarenhet från att ha arbetat i liknande roller inom bygg-, fastighets- eller entreprenadsektorn samt att du därigenom har en övergripande förståelse för byggprocessen
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper

- Analytisk och noggrann
- Affärsmässig
- Serviceorienterad
- Förmåga och intresse för att bygga upp, strukturera, skapa ordning och reda
- Proaktiv
- Lyhörd
- Självgående
- Lösningsorienterad och pragmatisk
- Ser helheten men har samtidigt öga för detaljer
- Flexibel
- Lagspelare
- Engagerad och brinner för affären
- Lugn och trygg
- Tekniskt intresserad

Anställningsform

- Tjänstgöringsgrad: 100%

- Tjänsteställe: EcoDataCenter i Falun

- Kollektivavtal: Tekniktjänsteavtalet

- Resor i tjänsten: Kan förekomma Visa mindre

Drifttekniker med elkompetens till EcoDataCenter i Falun

Ansök    Apr 18    Ecodc AB    Installationselektriker
Drifttekniker med elkompetens till EcoDataCenter i Falun Vill du jobba på framtidens datacenter och bidra till ett hållbart samhälle? EcoDataCenter söker just nu en person som vill vara med och säkra driften på ett av världens mest hållbara datacenter i Falun. I rollen som Drifttekniker hos oss får du en nyckelroll i vår expansion och blir en del av ett företag med stark och positiv kultur som bygger på våra kärnvärden som är - engagerade - ansvarsfulla... Visa mer
Drifttekniker med elkompetens till EcoDataCenter i Falun

Vill du jobba på framtidens datacenter och bidra till ett hållbart samhälle? EcoDataCenter söker just nu en person som vill vara med och säkra driften på ett av världens mest hållbara datacenter i Falun.

I rollen som Drifttekniker hos oss får du en nyckelroll i vår expansion och blir en del av ett företag med stark och positiv kultur som bygger på våra kärnvärden som är

- engagerade
- ansvarsfulla
- lyhörda
- innovativa


EcoDataCenter jobbar med innovativ design och världsledande teknik. Vi bygger och driftsätter framtidens datacenter för colocation, HPC och wholesale/hyperscale.

Vår första anläggning i Falun är ansluten till Falu Energi & Vatten vilket innebär att överskottsvärme kan återvinnas. Vår anläggning drivs helt på förnybara energikällor.

Vi är ett bolag i snabb tillväxt med ambitionen att vara ledande i Norden och förstahandsvalet när det gäller hållbara och säkra datacenterlösningar. Vår marknad är internationell och vi har kunder från flera länder. I ryggen har vi kapitalstarka ägare som vill driva förändring i branschen.

Eftersom vi ansvarar för kritisk IT- infrastruktur för våra kunder, genomförs bakgrundskontroll av tredje part på samtliga våra blivande medarbetare, samt drogtester vid behov.

Som drifttekniker hos oss ingår du i en liten grupp medarbetare och även i vår beredskap.

Läs mer oss på www.ecodatacenter.tech (http://www.ecodatacenter.tech)

Om tjänsten

Vi erbjuder ett intressant arbete där du får jobba med teknik i framkant och blir del av ett team med kompetenta kollegor som brinner för det vi gör.

Som drifttekniker har du en nyckelroll i att säkerställa och utveckla driftsäkerheten så att högsta möjliga tillgänglighet kan garanteras för anläggningen. I tjänsten ingår även ett ansvar som eldriftledare för en del av den elektriska anläggningen.

Exempel på arbetsuppgifter är övervakning, felsökning, underhåll, utveckla rutiner och metoder, avvikelse och riskhantering, planera och utföra kopplingar samt dokumentation.

För att lyckas i rollen krävs att du är noggrann, sätter säkerheten först och har ett starkt kundfokus.

Din profil

Vi söker dig som får energi av att vara med och bygga framtidens datacenter, som är lösningsorienterad och har gedigen erfarenhet så att du kan ta ansvar för utvecklingen av driftsäkerheten.

Du är drivande i ditt arbete och trivs med att arbeta självständigt. Du vet att samarbete är nyckeln till framgång och är duktig på att bygga relationer. Du är målfokuserad och strukturerad.

Vi tror att du är elektriker med goda kunskaper inom något eller några av följande områden: kraftdistribution, el/automation, drift och underhåll av fastigheter samt kyl- och värmesystem. Det är dock viktigast för oss att du delar våra värderingar och att dina personliga egenskaper matchar kulturen i vårt härliga team.

Du är van att jobba i Microsoft Office. Sist men inte minst har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Ansökan

Om du har frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR David Hinzdahl 072-205 00 69, frågor angående tjänsten kontakta rekryterande chef Rikard Lindberg 072-0584932. Ansök senast den 14 maj 2023. Urval sker löpande. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt. Visa mindre

Redovisningsekonom till EcoDataCenter i Falun

Ansök    Apr 6    Ecodc AB    Redovisningsekonom
EcoDataCenter är ett bolag i snabb tillväxt med ambitionen att vara ledande i Norden och förstahandsvalet när det gäller hållbara och säkra datacenterlösningar. Vår marknad är internationell och vi har kunder från flera länder. I ryggen har vi kapitalstarka ägare som vill driva förändring i branschen. Som redovisningsekonom på EcoDataCenter har du ansvar för den löpande redovisningen i koncernens bolag. Du deltar även i processen vid månads- och årsbokslu... Visa mer
EcoDataCenter är ett bolag i snabb tillväxt med ambitionen att vara ledande i Norden och förstahandsvalet när det gäller hållbara och säkra datacenterlösningar. Vår marknad är internationell och vi har kunder från flera länder. I ryggen har vi kapitalstarka ägare som vill driva förändring i branschen.

Som redovisningsekonom på EcoDataCenter har du ansvar för den löpande redovisningen i koncernens bolag. Du deltar även i processen vid månads- och årsbokslut. Koncernen befinner sig i en stark expansionsfas och du förväntas att bidra till den ständiga utvecklingen av ekonomifunktionen.

Du fungerar även som ett stöd och ett viktigt bollplank i diverse ekonomiska frågor för hela organisationen. Arbetet är varierande och innehåller bland annat löpande redovisning, avstämningar, ekonomiskt stöd, analys och rapportering.

Du arbetar nära koncernens redovisningsansvarig och rapporterar till CFO. Rollen är bred och omväxlande och du kommer att arbeta både operativt och strategiskt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Ansvar för den löpande redovisningen inklusive leverantörs- och kundreskontra
- Kontoavstämningar och analyser
- Moms- och skattedeklarationer
- Aktivt utveckla och driva förbättringar av redovisningsrutiner
- Delaktig i processen vid månads- och årsbokslut
- Vara ett stöd till koncernens ledning och till övriga avdelningar
- Delaktig i integrering av ett nytt ERP-system (resursplanering)

Formella meriter

- Relevant högskoleutbildning och/eller eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt

- Minst 2-års erfarenhet från att ha arbetat i liknande roll, meriterande om du arbetat inom bygg-, fastighets- eller entreprenadsektorn samt att du därigenom har en övergripande förståelse för byggprocessen

- Tekniskt intresserad

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper

- Analytisk och noggrann

- Affärsmässig

- Serviceorienterad

- Förmåga och intresse för att bygga upp, strukturera, skapa ordning och reda

- Proaktiv

- Lyhörd

- Självgående

- Lösningsorienterad och pragmatisk

- Ser helheten men har samtidigt öga för detaljer

- Flexibel

- Lagspelare

- Engagerad

- Lugn och trygg

Anställningsform

- Tjänstgöringsgrad: 100%

- Tjänsteställe: EcoDataCenter i Falun

- Kollektivavtal: Tekniktjänsteavtalet

- Resor i tjänsten: Kan förekomma Visa mindre