Lediga jobb som Löneadministratör i Falun

Se lediga jobb som Löneadministratör i Falun. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Falun som finns hos arbetsgivaren.

Lönespecialist till Lön och HR-system i Falun eller i Mora

Ansök    Maj 25    REGION DALARNA    Löneadministratör
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar. Lön, HR-system och Pension är en del av Personalenheten och just nu söker vi en ny medarbetare till Lön med placering i Mora eller i Falun. Anställningen avser ett vikariat på heltid då vår medarbetare går på föräldraledighet. Vikariatet är tom 2024-08-31 och kan därefter ev. övergå til... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Lön, HR-system och Pension är en del av Personalenheten och just nu söker vi en ny medarbetare till Lön med placering i Mora eller i Falun. Anställningen avser ett vikariat på heltid då vår medarbetare går på föräldraledighet. Vikariatet är tom 2024-08-31 och kan därefter ev. övergå till en tillsvidareanställning.
Lön, HR-system och Pension består av tre avdelningar - Lön, System och Pension som tillsammans har totalt 27 medarbetare fördelat på fem orter i Dalarna. Varje månad hanterar vi ca. 10 000 löner och ersättningar för anställda och förtroendevalda inom Region Dalarna.
Vill du bli en av oss? Skicka då in Din ansökan med löneanspråk senast 2023-06-11. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.


Lönespecialist till Lön och HR-system i Falun eller i Mora

Arbetsuppgifter

Som lönespecialist bär du huvudansvaret för den direkta lönehanteringen genom att du har ett eget ansvarsområde.
Arbetet består av löpande löneadministration, avtalstolkning, kontroller, beräkningar, intyg och rapportering i PA-system Heroma, periodvis i högt tempo.
Du kommer även att ge support och stöd till chefer i deras arbete med den dagliga rapporteringen i systemet samt bemanna vår Lön och HR-systems support.

Övrig information

Kvalifikationer

Krav: Vi söker dig som har YH-utbildning till lönespecialist/ lönekonsult eller annan utbildning/ erfarenhet som bedöms likvärdig. Du ska ha kunskap och erfarenhet av löneadministration samt av arbete i administrativa datasystem.
Meriterande: Erfarenhet av Heroma, avtalstolkning och kunskap om vårt avtal är meriterande.
Personliga egenskaper: Du har god administrativ förmåga, siffer- och ordningssinne, god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt hög servicekänsla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontakter:
Vision, [email protected]
Akavia, [email protected] Visa mindre

Löneadministratör till oss på Clockwork i Falun

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för att vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för att vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Vill du arbeta på ett växande företag med högt i tak tillsammans med ett gäng positiva och engagerade kollegor? Då har vi världens roligaste jobb till dig! Clockwork slog upp portarna 2012 och har sedan dess vuxit starkt och finns idag på 23 orter från Stockholm till Luleå. Vi lägger mycket fokus på att skapa en miljö och en kultur som får oss att må bra och växa, både som människor och i vår yrkesroll. Vi expanderar och är nu i nästa skede där vår lön- och ekonomienhet söker förstärkning till vårt kontor i Falun. Totalt är vi 7 personer som arbetar med ekonomi och lön och nu söker vi en Löneadministratör.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med hela löneprocessen vilket bland annat innebär lönekörning inklusive filinläsning från försystem, löneutbetalningar, arbetsgivarintyg, administration av tjänstepension samt hantering av AGI i lönesystemet Flex. Vi arbetar med både kollektiv- och tjänstemannalöner vilket innebär att vi kontinuerligt hanterar och tolkar ungefär 20 olika kollektivavtal. Vidare kommer du fungera som ett stöd till både chefer och medarbetare samt övriga avdelningar inom företaget vid frågor gällande kollektivavtalens tolkning, lön, OB-ersättning, semester samt även övrigt förekommande frågor inom området.

Din profil
Du har en eftergymnasial utbildning inom lön eller motsvarande och har gärna några års erfarenhet av löneadministration eller personaladministration av något slag. Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt samtidigt som du har förmågan och prioritera och omprioritera dina arbetsuppgifter utifrån behov. Du har med fördel lätt för att ta in information och att tolka avtal. Du är även van att arbeta i olika system, tidigare erfarenhet av lönesystemet Flex är meriterande. Glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet är Clockworks fyra kärnvärden. Det sätter tonen för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen med våra kunder. Clockwork uppmuntrar och ger utrymme för individuella initiativ, men betonar också vikten av lagets framgång; ”jaget för laget”. Tjänsten är i första steget ett vikariat, men med stora möjligheter till en fast anställning i förlängningen.

Ansökan
Är du den vi söker? Och såklart; är vi den du söker? Varmt välkommen med din ansökan! Vi arbetar löpande med intervjuer i denna rekrytering, ansök därför så snart som möjlig dock senast 2023-05-14 via www.clockworkpersonal.se. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Jennifer Lundgren, [email protected] Visa mindre

Löneadministratör/ekonomiassistent

Är du en flexibel och ansvarstagande person som älskar ekonomi och människor? Vill du vara med på vår spännande resa och utvecklas inom en framtidsbransch? Då är det här rätt tjänst för dig! Om Dala Solcellsgrossist: DSEG är en solenergigrossist som driver energilösningar för omställning av samhället och en mer produktiv och hållbar framtid. Med hög kompetens och nyfikenhet utvecklar vi lösningar för våra kunder som underlättar deras vardag samt ger tryggh... Visa mer
Är du en flexibel och ansvarstagande person som älskar ekonomi och människor? Vill du vara med på vår spännande resa och utvecklas inom en framtidsbransch? Då är det här rätt tjänst för dig!
Om Dala Solcellsgrossist:
DSEG är en solenergigrossist som driver energilösningar för omställning av samhället och en mer produktiv och hållbar framtid. Med hög kompetens och nyfikenhet utvecklar vi lösningar för våra kunder som underlättar deras vardag samt ger trygghet under lång tid framöver.
Våra system är framtagna för att ge en trygg och hållbar installation anpassad för nordisk byggstandard och klimatförhållanden. Vår målsättning är att, tillsammans med våra kunder, bidra till att solenergi ska upplevas som en trygg, enkel och effektiv källa till energi nu och i framtiden. Vi drivs att utveckla branschen till en mogen och ansvarstagande industri där slutkunden får ett system som ger en pålitlig produktion under lång tid.
Vi håller till i Falun men våra kunder finns i hela Sverige. I Falun är vi ett gäng på 15 duktiga medarbetare. Vi startade upp verksamheten 2020 och under våra tre första år har vi mångdubblat vår omsättning. När vi nu stängt boken för 2022 slutade vi på en omsättning på 70 miljoner och vi ser ljust på framtiden.
Om tjänsten:
DSEG växer så det knakar och därför behöver vi nu stärka upp med ytterligare en person till vår ekonomiavdelning.
Tjänsten kommer att innehålla många varierande arbetsuppgifter där löner är första prio. Vi är idag ett litet gäng på ca 15 medarbetare och vi växer hela tiden.
I rollen som löneadministratör kommer du att arbeta med administration kring lönehanteringen så som kontakter gällande pensioner, semestrar, försäkringar, avrapporteringar och en del lönestatistik. Du kommer att vara den personen som personalen vänder sig till kring lönefrågor både för tjänstemän och kollektivanställda.
Utöver lönerna kommer du att vara behjälplig i en del andra ekonomiska frågor såsom bokföring, fakturering och andra administrativa uppgifter.
Vi på DSEG är ett sammansvetsat gäng som jobbar nära varandra och i den här rollen kommer du jobba nära vår ekonomichef men även övrig personal vilket gör att vi gärna ser att du är på plats hos oss.
Vem är du:
Det viktigaste för oss är inte vad du har med dig i bagaget erfarenhetsmässigt, utan dina personliga egenskaper. Därför kommer vi att lägga stor vikt vid de mjuka värdena i denna rekryteringsprocess.
För att bli framgångsrik i denna tjänst tror vi dock att det är en fördel om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen och har en god förståelse för ekonomi och löner. Du har relevant bakgrund och stort ekonomiskt intresse. Vidare vill du utvecklas som person och kommer då ha möjlighet att växa in i rollen.
Som person är det viktigt att du har en doer- och hands-on-attityd och är bra på att alltid hitta de bästa lösningarna. Du är prestigelös, kommunikativ, affärsmässig, positiv och snabbfotad.
Vi är väldigt enkla och öppna som personer och vi tror att du som är likadan kommer att trivas bäst hos oss.
Är du dessutom en fena på rundpingis kommer du att passa in utmärkt i värt gäng! ????
Svenska och engelska i tal och skrift.
Vi erbjuder:
Vi på DSEG är ett sammansvetsat team med mycket kunskap om branschen som hjälper varandra. Vi har en ”ingenting är omöjligt-inställning”, en hands-on och doer-attityd, där vi hjälps åt och firar våra framgångar tillsammans. Hos oss får du följa med på en spännande resa i en framtidsbransch där ingen dag är den andra lik. Då vi är en platt organisation med nära till beslutsfattare kommer du att ha en stor möjlighet att påverka vår riktning som bolag. Det finns goda chanser att utvecklas vidare inom företaget.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och arbetstiden är förlagd till dagtid, flextid. Tillträde och övriga villkor enligt överenskommelse.
Läs gärna mer om oss på www.dseg.se
Ansökan:
Vi vill tillsätta den här tjänsten så snart som möjligt vilket innebär att vi kommer att intervjua löpande under annonseringstiden. Tillsättning kan därför komma att ske innan sista ansökningsdag som är den 11:e juni 2023.
I den här rekryteringen samarbetar vi med True Consulting & Recruitment, www.truehr.se.
Sök tjänsten via: www.truehr.se/lediga-tjanster
För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Linn Skoglund, 070- 88 34 955 alt. [email protected]. Eller Helena Lundqvist, 070-7440018 alt. [email protected] Visa mindre

Administratör

Ansök    Mar 27    Bravida Sverige AB    Löneadministratör
Är du en administratör som brinner du för struktur, ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! På Bravida främjar vi utveckling och du som medarbetare har en mycket viktig roll i vår tillväxtresa. Nu söker vi en serviceinriktad administratör till vår El-avdelning i Falun. Välkommen med din ansökan! Om jobbet Som administratör hos oss har du en viktig nyckelroll. Du kommer att vara ett stöd i ekonomifrågor till både avdelningschef, projektledare och serv... Visa mer
Är du en administratör som brinner du för struktur, ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! På Bravida främjar vi utveckling och du som medarbetare har en mycket viktig roll i vår tillväxtresa. Nu söker vi en serviceinriktad administratör till vår El-avdelning i Falun. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som administratör hos oss har du en viktig nyckelroll. Du kommer att vara ett stöd i ekonomifrågor till både avdelningschef, projektledare och serviceledare där du kommer arbeta med ekonomiuppföljning samt ansvara för bevakning av kundfakturor. Arbetet omfattar i stora drag ekonomi- och löneadministration med följande huvudsysslor:


• Arbete i ekonomisystem.
• Sköta fakturering och vissa inköp
• Registrera löner och nya kunder
• Arbetsorderhantering.
• Löpande arbete med kund- och leverantörsreskontra
• Personaladministration (utbildningar etc.)
• Kundmottagning, leveranser och övrig daglig drift av kontoret.

I din roll har du stor variation i din vardag och du har mycket kontakt med våra medarbetare, kunder och administratörer på övriga Bravida kontor.

Ditt nya team

Berätta om teamet, exempel: På Bravida Falun är vi idag 34st medarbetare bestående av montörer, servicetekniker och tjänstemän. Vi erbjuder alla typer av installations- och servicetjänster el.

Vi söker dig som


• Har ekonomisk utbildning
• Tidigare erfarenhet av ekonomi-, personal- och löneadministration
• God kunskap inom Excel och Officepaketet.
• Innehar B-körkort

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av installationsavtalet och ekonomisystemet Agresso men det är inget krav.

Som person är du serviceinriktad, noggrann och ordningsam. Du är driven, engagerad och är van att självständigt planera och strukturera ditt arbete inom givna tidsramar och deadlines. Du ser det som en självklarhet att leverera god kvalité och är duktig på att se helheten, kan leda dig själv och har förmågan att arbeta effektivt.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Vi eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 27 april 2023. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har över 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i hela Norden.

Bravida har utsetts till Karriärföretag 2023 för fjärde året i rad för vårt stora fokus på karriär- och utvecklingsmöjligheter.

www.Bravida.se Visa mindre

Löneadministratör till Depona AB

Om oss Depona AB är moderbolag i en dokumenthanteringskoncern med fem svenska dotterbolag och helägda dotterbolag i Norge, Danmark, Finland och Lettland. Med ca 220 anställda och en årlig omsättning på ca 185 miljoner finns Depona representerat på sju orter i Sverige. Depona tillhandahåller kundanpassade och högkvalitativa arkiv- och digitaliseringstjänster för all typ av dokumentation. Vi skapar och tillämpar innovativa effektiviseringslösningar i informa... Visa mer
Om oss
Depona AB är moderbolag i en dokumenthanteringskoncern med fem svenska dotterbolag och helägda dotterbolag i Norge, Danmark, Finland och Lettland. Med ca 220 anställda och en årlig omsättning på ca 185 miljoner finns Depona representerat på sju orter i Sverige. Depona tillhandahåller kundanpassade och högkvalitativa arkiv- och digitaliseringstjänster för all typ av dokumentation. Vi skapar och tillämpar innovativa effektiviseringslösningar i informationsförvaltningen för våra kunder.

Depona växer och behöver en löneadministratör med inriktning mot HR.

Dina arbetsuppgifter
I arbetet som löneadministratör är ingen dag den andra lik, men det övergripande uppdraget innebär att arbeta brett med lönehantering, ansvara för hela löneprocessen fram till lönekörning och se till att lönerna blir korrekta och betalas ut i tid. Du kommer i huvudsak ha ansvar för löneadministrationen för våra, i dagsläget, 225 anställda.

Förutom löpande löneuppgifter ser vi gärna att du är ett administrativt och konsultativt stöd till verksamheten i frågor om avtal, lön och ersättningar. Det kan handla om allt från onboardingen, nyanställning med avtal och behörigheter, under hela anställningsprocessen med lön, lönerevisioner och förmåner tills personen slutar med reglering av slutlön och offboarding.

Det är en ny roll i organisationen vilket innebär självständigt arbete och viljan att själv vara med och forma rollen.

Din profil
Vi söker dig som har en relevant YH-utbildning inom löneadministration, motsvarande högskoleutbildning eller erfarenhet, som av oss bedöms likvärdig. Du har minst ett - två års erfarenhet av kvalificerad löneadministration och av att arbeta i lönesystem.

Vi tror att du är en person som drivs av att ge förstklassig service och trivs med att arbeta självständigt likväl som i team. Du motiveras av att ge kvalitativa lösningar utifrån verksamhetens behov. Du behöver vara en skicklig administratör och ha god struktur och se till att saker blir gjorda!

Du är en lagspelare som kan vara rak och tydlig. Vi tror att du trivs med att aktivt arbeta för att skapa goda relationer på olika nivåer i organisationen!

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering & Bemanning. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 2023-03-14. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna rekryteringskonsult Anna Andersson på 070-821 53 18 eller via mail: [email protected]

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt. Visa mindre

Lönespecialist Clockwork

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för att vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för att vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Vill du arbeta på ett växande företag med högt i tak tillsammans med ett gäng positiva och engagerade kollegor? Då har vi världens roligaste jobb till dig! Clockwork slog upp portarna 2012 och har sedan dess vuxit starkt och finns idag på 23 orter från Stockholm till Luleå. Vi lägger mycket fokus på att skapa en miljö och en kultur som får oss att må bra och växa, både som människor och i vår yrkesroll. Vi expanderar och är nu i nästa skede där vår lön- och ekonomienhet söker förstärkning till vårt kontor i Falun. Totalt är vi 7 personer som arbetar med ekonomi och lön och nu söker vi en Lönespecialist.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med hela löneprocessen vilket bland annat innebär lönekörning inklusive filinläsning från försystem, löneutbetalningar, arbetsgivarintyg, administration av tjänstepension samt hantering av AGI i lönesystemet Flex. Vi arbetar med både kollektiv- och tjänstemannalöner vilket innebär att vi kontinuerligt hanterar och tolkar ungefär 20 olika kollektivavtal. Vidare kommer du fungera som ett stöd till både chefer och medarbetare samt övriga avdelningar inom företaget vid frågor gällande kollektivavtalens tolkning, lön, OB-ersättning, semester samt även övrigt förekommande frågor inom området.

Din profil
Du har en eftergymnasial utbildning inom lön eller motsvarande och har gärna några års erfarenhet av löneadministration eller personaladministration av något slag. Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt samtidigt som du har förmågan och prioritera och omprioritera dina arbetsuppgifter utifrån behov. Du har med fördel lätt för att ta in information och att tolka avtal. Du är även van att arbeta i olika system, tidigare erfarenhet av lönesystemet Flex är meriterande. Glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet är Clockworks fyra kärnvärden. Det sätter tonen för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen med våra kunder. Clockwork uppmuntrar och ger utrymme för individuella initiativ, men betonar också vikten av lagets framgång; ”jaget för laget”..

Ansökan
Är du den vi söker? Och såklart; är vi den du söker? Varmt välkommen med din ansökan! Vi arbetar löpande med intervjuer i denna rekrytering, ansök därför så snart som möjlig dock senast 2023-03-12 via www.clockworkpersonal.se. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Anders Hultgren, [email protected] Visa mindre

Löneadministratör till Lön och HR-system i Falun

Ansök    Jan 2    REGION DALARNA    Löneadministratör
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Lön och HR-system består av tre avdelningar - Lön, System och Pension som tillsammans har totalt 26 medarbetare fördelat på fem orter i Dalarna. Varje månad hanterar vi ca. 10 000 löner och ersättningar för anställda och förtroendevalda inom Region Dalarna. Lön och HR-system är en del av Personalenheten och just nu söker vi e... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Lön och HR-system består av tre avdelningar - Lön, System och Pension som tillsammans har totalt 26 medarbetare fördelat på fem orter i Dalarna. Varje månad hanterar vi ca. 10 000 löner och ersättningar för anställda och förtroendevalda inom Region Dalarna.
Lön och HR-system är en del av Personalenheten och just nu söker vi en ny medarbetare till Lön med placering i Falun. Tillsvidareanställning på heltid som kan inledas med 6 månaders provanställning.


Löneadministratör till Lön och HR-system i Falun

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör bär du huvudansvaret för den direkta lönehanteringen genom att du har ett eget ansvarsområde. Arbetet består av löpande löneadministration, avtalstolkning, kontroller, beräkningar, intyg och rapportering i PA-system Heroma, periodvis i högt tempo. Du kommer även att ge support och stöd till chefer i deras arbete med den dagliga rapporteringen i systemet samt bemanna vår Lön och HR-systems support.

Övrig information

Kvalifikationer

Krav
Vi söker dig som har YH-utbildning till lönespecialist/lönekonsult eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Du ska ha kunskap och erfarenhet av löneadministration samt av arbete i administrativa datasystem.
Meriterande
Erfarenhet av Heroma, avtalstolkning och kunskap om vårt avtal är meriterande.
Personliga egenskaper
Du har god administrativ förmåga, siffer- och ordningssinne, god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt hög servicekänsla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vill du bli en av oss? Skicka då in Din ansökan med löneanspråk senast 2023-01-15. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktuppgifter
Här hittar du kontaktuppgifter till våra fackliga organisationer. Visa mindre

HR- och löneadministratör

Ansök    Jan 16    Leax Falun AB    Löneadministratör
LEAX är tillverkare av mekaniska komponenter och delsystem för tung fordonsindustri, gruvindustri, byggindustri och generell verkstadsindustri. Vi är en snabbt växande, privatägd affärsgrupp med ursprung i Sverige. Sedan början av 1990-talet har vi vuxit mer än 35 % per år genom förvärv och organisk tillväxt. Vi omsätter cirka 2 miljarder kronor på årsbasis och är cirka 1200 anställda. Företaget har verksamhet i Sverige, Lettland, Brasilien, Tyskland, Unge... Visa mer
LEAX är tillverkare av mekaniska komponenter och delsystem för tung fordonsindustri, gruvindustri, byggindustri och generell verkstadsindustri. Vi är en snabbt växande, privatägd affärsgrupp med ursprung i Sverige. Sedan början av 1990-talet har vi vuxit mer än 35 % per år genom förvärv och organisk tillväxt. Vi omsätter cirka 2 miljarder kronor på årsbasis och är cirka 1200 anställda. Företaget har verksamhet i Sverige, Lettland, Brasilien, Tyskland, Ungern och Kina. LEAX satsar nu på att fortsätta vår tillväxt och planerar att ytterligare öka omsättningen till 5 miljarder fram till 2025. Därför söker vi nu begåvade, kreativa och resultatdrivna personer att vara med i vårt företag.
LEAX söker en engagerad HR- och löneadministratör med placeringsort i Falun
Vill du arbeta som HR- och löneadministratör i en internationell koncern inom svensk verkstadsindustri? Gillar du administration och har du bakgrund inom lönehantering? Då ska du läsa vidare och skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Arbetsuppgifter
I rollen som HR- och löneadministratör på LEAX kommer du att arbeta brett inom hela löneområdet, samt stötta verksamheten i olika personal och lönefrågor, vilket innebär en varierad tjänst med många kontaktytor.
I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
Administrera löner för både tjänstemän och arbetare.
Ta fram personalrelaterade månadsrapporter och statistik samt övriga efterfrågade uppgifter.
Personaladministrativa uppgifter såsom att skriva anställningskontrakt, arbetsgivarintyg och övriga intyg.
On/off boarding.
Stötta vid rekryteringar.
Vara stöd åt chefer och medarbetare i personal- och lönerelaterade frågor.

I rollen som HR- och löneadministratör ingår också att vara med och utveckla befintlig verksamhet för att aktivt bidra till förbättrade arbetssätt, processer och rutiner. Du kommer först och främst att arbeta med vår site i Falun men även arbetsuppgifter mot andra svenska bolag kan på sikt förekomma.
För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Vi erbjuder dig
Ett arbete där du har stora möjligheter att påverka ditt dagliga arbete och vara delaktig i att fortsätta utveckla LEAX HR/ lönefunktion.
En arbetsgivare som värnar om god arbetsmiljö där vi vill att alla ska känna arbetsglädje. LEAX har som bolag starka och långsiktiga värderingar.
Arbete i ett dynamiskt och spännande tillväxtföretag inom svensk tillverkningsindustri.

Din bakgrund
Vi vill att du har erfarenhet av HR -och löneadministration och det är meriterande om du tidigare arbetat med kollektivavtalet Teknikföretagen/IF Metall/Unionen. Du är trygg i dina kunskaper och har god vana av såväl hela lönekedjan som att tolka avtal och håller dig uppdaterad kring regler och lagar som berör ditt ansvarsområde.
Erfarenhet av Monitor och lönesystemet Kontek är stark meriterande.
Erfarenhet av HR frågor är meriterande.

Vi söker dig som
Uppskattar att jobba i en dynamisk organisation i tillväxt.
Är flexibel, stresstålig samt en utpräglad lagspelare. Som löneadministratör är du noggrann, analytisk, drivande, pålitlig, strukturerad, och självständig
Du får räkna med mycket kontakter, både internt och externt, varför du måste vara duktig på att kommunicera.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i framför allt svenska men även engelska.
Vi ser gärna att du varit med om förändringsarbeten gällande löneprocess och rutiner. Att arbeta effektivt under både lugna såväl som stressiga omständigheter är något du är van vid och du ska ha en driven personlighet samt en vilja att vara med och påverka och förbättra befintliga arbetsprocesser.Ansökan
Stämmer ovanstående in på dig och du vill bli en av oss – tveka inte att skicka in ditt CV. Vi hanterar ansökningar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2023-01-31
Placeringsort Falun
För ytterligare information gällande tjänsten, välkommen att kontakta Petra Kjellman HRBP tfn: 070-3937266
Mejl: [email protected]
Ansök genom att skicka ditt CV till: [email protected] Visa mindre

Löneadministratör

Ansök    Jan 24    Randstad AB    Löneadministratör
Arbetsbeskrivning Till ett konsultuppdrag med placering i centrala Falun söker vi nu en Löneadministratör. Uppdraget är för perioden slutet av April och ut året. Vi söker dig som har erfarenhet av tjänster som ekonomiassistent eller löneadministratör.  Ansvarsområden Som löneadministratör kommer du främst att arbeta med handläggning av lönegarantier och support. Det kommer även förekomma ekonomiadministrativa arbetsuppgifter i rollen som bland annat faktu... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till ett konsultuppdrag med placering i centrala Falun söker vi nu en Löneadministratör. Uppdraget är för perioden slutet av April och ut året. Vi söker dig som har erfarenhet av tjänster som ekonomiassistent eller löneadministratör. 

Ansvarsområden
Som löneadministratör kommer du främst att arbeta med handläggning av lönegarantier och support. Det kommer även förekomma ekonomiadministrativa arbetsuppgifter i rollen som bland annat fakturering, in- och utbetalningar. Du kommer ansvara för egna kunder. 

Kvalifikationer
Du bör ha eftergymnasial utbildning inom lön och/eller ekonomi samt ha några års erfarenhet av att arbeta som löneadministratör samt ekonomiassistent. Du talar och skriver obehindrat på svenska och besitter god datorvana, gärna inom Excel. Har du erfarenhet av Hogia är det  meriterande.

Du är en flexibel och serviceinriktad person med god kommunikativ förmåga och van vid att arbeta självständigt. Du är noggrann, professionell och van vid att hålla ett högt tempo.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Lönechef till Clockwork

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Vill du arbeta på ett växande företag med högt i tak tillsammans med ett gäng positiva och engagerade kollegor? Då har vi världens roligaste jobb till dig!
Clockwork slog upp portarna 2012 och har sedan dess vuxit starkt. Vi lägger mycket fokus på att skapa en miljö och en kultur som får oss att må bra och växa, både som människor och i vår yrkesroll. Nu söker vi efter vår nya Lönechef som vill vara med och fortsätta att bygga vår löneavdelning i Falun.


Dina arbetsuppgifter
Rollen som koncernens Lönechef innebär att du är organisationens expert inom löne- och personaladministrativa området. Du kommer att leda vår löneavdelning och ansvara för dess utveckling framåt. I rollen ingår även mer operativa arbetsuppgifter inom lön som efterkontroll, kvalitetssäkring, personaladministration och support. Totalt är det ca 800-1000 löner, både kollektiv- och tjänstemannalöner, som betalas ut varje månad. I ditt team ingår två löneadministratörer där ni tillsammans arbetar löpande med löneberedning för våra tio bolag.

Din profil
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av lönearbete och är van vid att tolka kollektivavtal. Du vill vara med och utveckla och förbättra processer samt har en god förmåga att lösa uppkommande problem. Du är inte rädd för att ifrågasätta och ta initiativ när det behövs.

För att passa in hos oss och den spännande utvecklingsresan vi är på, söker vi dig som är flexibel och driven. Du gillar utmaningar och är trygg i din kunskap inom lön. Du är van vid och har kunskap om att driva ditt och teamets arbete framåt, samtidigt som du har en förmåga att knyta kontakter och samarbeta med organisationen. Du har god analytisk förmåga och har lätt för att se helheten och är duktig på att strukturera processer och ta arbetet till nästa nivå.

Glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet är Clockworks fyra kärnvärden. Det sätter tonen för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen med våra kunder. Clockwork uppmuntrar och ger utrymme för individuella initiativ, men betonar också vikten av lagets framgång; ”jaget för laget”. Egenskaper som vi värdesätter högt är att du som person är positiv, engagerad och noggrann. Är du den vi söker? Och såklart; är vi den du söker? Varmt välkommen med din ansökan!


Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta Michaela Hallqvist på [email protected]. Vi arbetar löpande med intervjuer i denna rekrytering, ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se/ dock senast 27e november. Visa mindre

Löneadministratör till Lön och HR-system

Ansök    Jan 2    REGION DALARNA    Löneadministratör
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Lön och HR-system består av tre avdelningar - Lön, System och Pension som tillsammans har totalt 26 medarbetare fördelat på fem orter i Dalarna. Varje månad hanterar vi ca. 10 000 löner och ersättningar för anställda och förtroendevalda inom Region Dalarna. Löneadministratör till Lön och HR-system Arbetsuppgifter Lön ... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Lön och HR-system består av tre avdelningar - Lön, System och Pension som tillsammans har totalt 26 medarbetare fördelat på fem orter i Dalarna. Varje månad hanterar vi ca. 10 000 löner och ersättningar för anställda och förtroendevalda inom Region Dalarna.


Löneadministratör till Lön och HR-system

Arbetsuppgifter

Lön och HR-system är en del av Personalenheten och just nu söker vi en ny medarbetare till Lön med placering i Falun. Anställningen avser ett vikariat på heltid 2023-01-02 t o m 2024-08-31 då vår medarbetare går på föräldraledighet.
Som löneadministratör bär du huvudansvaret för den direkta lönehanteringen genom att du har ett eget ansvarsområde. Arbetet består av löpande löneadministration, avtalstolkning, kontroller, beräkningar, intyg och rapportering i PA-system Heroma, periodvis i högt tempo. Du kommer även att ge support och stöd till chefer i deras arbete med den dagliga rapporteringen i systemet samt bemanna vår Lön och HR-systems support.

Övrig information

Kvalifikationer

Krav
Vi söker dig som har YH-utbildning till lönespecialist/ lönekonsult eller annan utbildning/ erfarenhet som bedöms likvärdig. Du ska ha kunskap och erfarenhet av löneadministration samt av arbete i administrativa datasystem.
Meriterande
Erfarenhet av Heroma, avtalstolkning och kunskap om vårt avtal är meriterande.
Personliga egenskaper
Du har god administrativ förmåga, siffer- och ordningssinne, god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt hög servicekänsla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vill du bli en av oss? Skicka då in Din ansökan med löneanspråk.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktuppgifter
Här hittar du kontaktuppgifter till våra fackliga organisationer. Visa mindre

Löneadministratör till kund i Falun

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Som löneadministratör kan dina arbetsuppgifter bland annat bestå av att bevaka tidsrapporteringar, schemahantering, frånvaro, registrera reseräkningar, kostnadsersättningar, semesterberäkningar samt rapportering till myndigheter. Du är van och tycker om att arbeta självständigt. Du ansvarar för att rätt lön kommer ut i rätt tid och du kommer att med stöd från kollektivavtal och lagar inom området, svara på frågor från medarbetare och chefer. Vi ser gärna att du själv kan prioritera bland dina arbetsuppgifter för att uppehålla en god servicenivå gentemot organisationen.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad löneadministratör och/eller har erfarenhet som löneadministratör. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Agda PS eller något annat lönesystem.

Du är en serviceinriktad och prestigelös person som har förmågan att utföra ditt arbete på ett strukturerat sätt. Du är noggrann och flexibel. Vidare är du en lagspelare som trivs med att arbeta i en tjänst där du har många olika kontaktytor. Du har med fördel några års erfarenhet av arbetet med löner, alternativt är du precis i början av din karriär och söker efter ett arbete att utvecklas i.

Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Emil Andrén på [email protected] Visa mindre

Löne- och HR-administratör till Dellner

Om företaget Dellner is a Swedish company with more than 80 years of experience in the rail industry. The company serves all the world's leading train builders and operators by providing durable, reliable, and innovative products and services. Dellner offers full Train Connection Systems including couplers, gangways, hatches, dampers, and crash management systems, complemented by superior after-sales care and support. The company's headquarter is in Falun/... Visa mer
Om företaget
Dellner is a Swedish company with more than 80 years of experience in the rail industry. The company serves all the world's leading train builders and operators by providing durable, reliable, and innovative products and services. Dellner offers full Train Connection Systems including couplers, gangways, hatches, dampers, and crash management systems, complemented by superior after-sales care and support. The company's headquarter is in Falun/Vika in Sweden, with a global network of subsidiaries, branches, and agents. Dellner has a strong presence worldwide, and the 1200 employees are located through 22 subsidiaries. Dellner Couplers is, since 2019, 100% owned by EQT.

För dig som lockas av att verka i en global verksamhet som präglas av öppenhet, entreprenörsanda och professionalism är Dellner helt rätt bolag. På Dellner lägger vi stor vikt vid kompetensutveckling och eftersträvar alltid att kunna erbjuda möjlighet till vidareutveckling inom organisationen. Att samarbete och social samvaro är viktigt råder det ingen tvekan om och vi arbetar aktivt med våra värdeord i fokus; Respect, Action, Joy och Team. Vi erbjuder ett spännande arbete inom en hållbar bransch i en modern företagsmiljö. Omgivningarna bjuder på fina möjligheter för lunchträning antingen i naturen eller i företagets egna lilla gym.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en vikarie till vårt HR-team. Ditt övergripande ansvarsområde är beräkning av lön för HQ i Sverige inkluderat hantering av förmåner, pensioner, försäkringar, sociala avgifter, skatter och tjänstebilar. Vi ser gärna att du hjälper oss med våra riktlinjer och rutiner och ser till att dessa uppdateras och är förenliga med lagar och avtal inom området.

I din roll är du systemansvarig för vårt nya HR-system och det ingår även vanligt förekommande administrativa HR-uppgifter såsom frågor om anställningsavtal och med det följer interna kontakter med våra anställda.

Uppdraget avser ett föräldravikariat med start omgående eller enligt överenskommelse och beräknas pågå till februari 2024.


Din profil
Vi tror att du är i början av din karriär och vill fortsätta utvecklas inom lön- och ekonomiområdet och som har ett intresse för HR-frågor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och dina drivkrafter. Du kommer att arbeta i en koordinerande funktion mellan HR och ekonomi. Där kommer du att ha många kontaktytor både internt med chefer och medarbetare samt externt med samarbetspartners och andra aktörer.

Du är van och tycker om att arbeta självständigt. Du är serviceminded och genom din kunskap vinner du förtroende inom organisationen kring frågor som rör ditt område. Du kan själv prioritera bland dina arbetsuppgifter för att uppehålla en god servicenivå gentemot organisationen. Då koncernspråket är engelska krävs en god kommunikationsnivå både muntligt och skriftligt i såväl svenska som engelska. Du har god förståelse och vana att arbeta i olika datasystem.


Ansökan
Är du nyfiken på om vi kan matcha dig med en ny och spännande tjänst? Vi arbetar löpande med urvalsprocessen så skicka in din ansökan redan idag!

Tjänsten söker du via: www.clockworkpeople.se. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Jennifer Lundgren på jennifer.lundgre[email protected] eller Olivia Sandberg på [email protected]. Visa mindre

Löneadministratör Clockwork

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för att vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för att vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro.

Vill du arbeta på ett växande företag med högt i tak tillsammans med ett gäng positiva och engagerade kollegor? Då har vi världens roligaste jobb till dig! Clockwork slog upp portarna 2012 och har sedan dess vuxit starkt och finns idag på 23 orter från Stockholm till Luleå. Vi lägger mycket fokus på att skapa en miljö och en kultur som får oss att må bra och växa, både som människor och i vår yrkesroll.

Vi expanderar och är nu i nästa skede där vår lön- och ekonomienhet söker förstärkning till vårt kontor i Falun. Totalt är vi 7 personer som arbetar med ekonomi och lön och nu söker vi en till person att utöka vårt team med.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med löpande löneberedning vilket bland annat innebär löneutbetalningar, arbetsgivarintyg, pension och sociala avgifter i lönesystemet Flex.

Vi arbetar med både kollektiv- och tjänstemannalöner vilket innebär att vi kontinuerligt hanterar och tolkar ungefär 20 olika kollektivavtal. Vidare fungerar du som ett stöd till chefer, medarbetare och övriga avdelningar vid frågor främst kring lön, OB-ersättning och avtal men övriga frågor som gäller personaladministraion.

Din profil
Du har en eftergymnasial utbildning inom lön eller motsvarande och har gärna några års erfarenhet av löneadministration eller personaladministration av något slag.

Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt samtidigt som du har förmågan och priorietera och omprioriera dina arbetsuppgifter utifrån behov. Du har med fördel lätt för att ta in information och att tolka avtal. Du är även van att arbeta i olika system, tidigare erfarenhet av lönesystemet Flex är meriterande.

Glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet är Clockworks fyra kärnvärden. Det sätter tonen för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen med våra kunder. Clockwork uppmuntrar och ger utrymme för individuella initiativ, men betonar också vikten av lagets framgång; ”jaget för laget”.

Ansökan
Är du den vi söker? Och såklart; är vi den du söker? Varmt välkommen med din ansökan! Vi arbetar löpande med intervjuer i denna rekrytering, ansök därför så snart som möjlig dock senast 2022-08-31 via www.clockworkpersonal.se.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Anders Hultgren, [email protected] Visa mindre

Lönechef till Clockwork

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Vill du arbeta på ett växande företag med högt i tak tillsammans med ett gäng positiva och engagerade kollegor? Då har vi världens roligaste jobb till dig!
Clockwork slog upp portarna 2012 och har sedan dess vuxit starkt. Vi lägger mycket fokus på att skapa en miljö och en kultur som får oss att må bra och växa, både som människor och i vår yrkesroll. Nu söker vi efter vår nya Lönechef som vill vara med och fortsätta att bygga vår löneavdelning i Falun.


Dina arbetsuppgifter
Rollen som koncernens Lönechef innebär att du är organisationens expert inom löne- och personaladministrativa området. Du kommer att leda vår löneavdelning och ansvara för dess utveckling framåt. I rollen ingår även mer operativa arbetsuppgifter inom lön som efterkontroll, kvalitetssäkring, personaladministration och support. Totalt är det ca 800-1000 löner, både kollektiv- och tjänstemannalöner, som betalas ut varje månad. I ditt team ingår två löneadministratörer där ni tillsammans arbetar löpande med löneberedning för våra tio bolag.

Din profil
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av lönearbete och är van vid att tolka kollektivavtal. Du vill vara med och utveckla och förbättra processer samt har en god förmåga att lösa uppkommande problem. Du är inte rädd för att ifrågasätta och ta initiativ när det behövs.

För att passa in hos oss och den spännande utvecklingsresan vi är på, söker vi dig som är flexibel och driven. Du gillar utmaningar och är trygg i din kunskap inom lön. Du är van vid och har kunskap om att driva ditt och teamets arbete framåt, samtidigt som du har en förmåga att knyta kontakter och samarbeta med organisationen. Du har god analytisk förmåga och har lätt för att se helheten och är duktig på att strukturera processer och ta arbetet till nästa nivå.

Glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet är Clockworks fyra kärnvärden. Det sätter tonen för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen med våra kunder. Clockwork uppmuntrar och ger utrymme för individuella initiativ, men betonar också vikten av lagets framgång; ”jaget för laget”. Egenskaper som vi värdesätter högt är att du som person är positiv, engagerad och noggrann. Är du den vi söker? Och såklart; är vi den du söker? Varmt välkommen med din ansökan!


Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta Michaela Hallqvist på [email protected]. Vi arbetar löpande med intervjuer i denna rekrytering, ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se/ dock senast 23e oktober. Visa mindre

Löneadministratör till Falun

Ansök    Jan 20    Randstad AB    Löneadministratör
Arbetsbeskrivning Vi söker dig som är intresserad av en bred roll som löneansvarig där du även får möjligheten att utveckla dina kunskaper inom ekonomi och HR. Är du en social och driven person som trivs med helhetsansvar får du här chansen att arbeta i en roll där du kan påverka och utveckla befintliga processer inom såväl lön som hr. Låter det lockade, tveka inte sök tjänsten redan idag!.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är intresserad av en bred roll som löneansvarig där du även får möjligheten att utveckla dina kunskaper inom ekonomi och HR. Är du en social och driven person som trivs med helhetsansvar får du här chansen att arbeta i en roll där du kan påverka och utveckla befintliga processer inom såväl lön som hr. Låter det lockade, tveka inte sök tjänsten redan idag!. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.Ansvarsområden
Som lönehandläggare får du möjlighet att arbeta brett och verksamhetsnära med löne- och HR-administration. 
I rollen som löneansvarig ingår exempelvis:


• att ta det övergripande ansvaret för att genomföra lönekörningar för den svenska koncernen
• att hantera reseräkningar och utlägg 
• att skapa rapporter och ta ut personalstatistik från lönesystemet
• att ge administrativt stöd till avdelningen, bl.a. i rekryteringar, anställningar, avslut av anställningar samt kompetensutveckling. 
• att svara på frågor från medarbetare och chefer kopplat till lön och anställning
• att  vara behjälplig med enklare bokföring, fakturering och avstämningar.Arbetstider
Du arbetar heltid månad – fredag kl 08:00 – 17:00. Start sker enligt överenskommelse och uppdraget kommer för rätt person att sträcka sig fram till årsskiftet 2022.  Kvalifikationer
Vi söker dig som vill arbeta på ett företag med många kontaktytor. Du har god kunskap och förståelse för löneprocessen samt erfarenhet av att arbeta med HR frågor. Det är också meriterande om du tidigare har arbetet med att utveckla interna rutiner och processer.  


-       För den ollen ser vi att du har akademisk utbildning inom HR och lön eller motsvarande yrkeserfarenhet. 
-       Minst 3 års yrkeserfarenhet från att upprätta löner genom hela löneprocessen. 
-       Vana att arbeta med Officepaket, främst word och excel. 
-       Erfarenhet från Agda PS är meriterande.


Dina personliga egenskaper är viktiga för att lyckas i tjänsten och vi ser att du har intresse för struktur, ordning och förbättringsarbete. Du är lösningsorienterad och handlingskraftig och trivs med eget ansvar. Du är en ansvarstagande person som får saker uträttade med hög kvalitet. Att du har en god samarbetsförmåga, är lösningsorienterad och lyhörd samt besitter en väl utvecklad kommunikativ förmåga ser vi som självklart.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Ansökan
2022-02-09, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Helge Broen, Konsultchef, [email protected].Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Löneadministratör

Ansök    Mar 23    Falu kommun    Löneadministratör
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling b... Visa mer
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Är du en person som trivs i en administrativ roll och har några års erfarenhet som administratör. Beskrivs du som noggrann, strukturerad och bra på siffror? Är du dessutom stresstålig, ansvarsfull och prestigelös?  Då har vi jobbet för dig! 

Vi söker nu två löneadministratörer till Falu kommuns löneenhet som kan stötta oss under ordinarie medarbetares semester. Löneenheten hör till personalkontoret som har till uppgift att samordna kommunens arbetsgivarfrågor, leda projekt och driva frågor inom hela personalområdet. Vi ska även vara enkla att samarbeta med och till nytta för Faluborna. Personalkontoret har idag cirka 65 medarbetare som ansvarar för löneutbetalningar, rekrytering & bemanning, HR stöd & processer, mm. 

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten ingår du i ett team, tillsammans med 28 medarbetare som hanterar löner för cirka 7 500 kommunanställda i Falun och Säter. I teamet finns systemförvaltare, lönespecialister, löneadministratörer samt pensionshandläggare. Som löneadministratör kommer du att arbeta med att stötta våra lönespecialister och löneadministratörer när de går ner på en lägre bemanning under sommaren.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

- Inrapportering av löneunderlag så som ledigheter, vikariatersättning, mm
- Hantera logglistor
- Hantering av post
- Kontroller inför lönebryt så som frånvaro, läkarintyg, mm
- Skriva arbetsgivarintyg, inkomstintyg, anställningsintyg
- Arkivering 

KVALIFIKATIONER
För rollen krävs:

- Utbildad gymnasieekonom eller annan utbildning/arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig

- Erfarenhet av att arbeta i IT-system

- Goda kunskaper i word och excel

- God analytisk förmåga

Personliga egenskaper

Vi ser att du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete, du är självklart bra på siffror och van att arbeta i Excel. Du kan arbeta
självständigt, är prestigelös och flexibel. Du är en stabil och strukturerad
person som ser till att uppgifter löses i tid och kan hantera stressiga
perioder.

Meriterande kvalifikationer

- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi/HR och/eller administration

- Erfarenhet av arbete som löneadministratör

- Erfarenhet av att arbeta i Medvind

- Erfarenhet av arbetsmarknadens lagar och avtal

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tjänsterna är tidsbegränsade semestervikariat på ca två månader, med start i mitten av juni.

UPPLYSNINGAR

Sanna Stiwne, Lönechef, telefon 023-822 41

Birgitta Hansson, Lönespecialist, telefon: 023-876 58

FACKLIGA FÖRETRÄDARE 

Vision, Christina Johansson 023-837 56

ÖVRIGT

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. Vid problem med att genomföra din ansökan är du välkommen att kontakta [email protected].

Kontaktinformation
Sanna Stiwne, Lönechef

Arbetsplats Visa mindre

Löneadministratör till Stora Enso

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träkonstruktioner och papper. Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd imorgon.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som löneadministratör kommer du ansvara för bolagets lönehantering för kollektivanslutna medarbetare. I och med ett byte av affärssystem behöver vi en extra resurs där ditt huvudsakliga ansvarsområde är att korrigera och lägga till tider i lönesystemet Medvind. Utöver detta förväntas du bidra till god arbetsmiljö samt i förbättringsarbete vad gäller rutiner och arbetssätt.


Din profil
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med löner eller administration. Du är serviceinriktad och prestigelös person som har förmågan att utföra ditt arbete på ett strukturerat sätt. Du är noggrann och flexibel. Vidare är du en lagspelare som trivs med att arbeta i en tjänst där du har många kontaktytor. Det är meriterande om du har erfarenhet av systemen SAP och Medvind.
Tjänsten är en deltid/heltidstjänst enligt överenskommelse som startar omgående och pågår som kortast till sista december 2022.


Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb
För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jennifer Lundgren, [email protected] Visa mindre

Löneadministratör till Clockwork i Falun

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för att vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för att vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro.

Vill du arbeta på ett växande företag med högt i tak tillsammans med ett gäng positiva och engagerade kollegor? Då har vi världens roligaste jobb till dig! Clockwork slog upp portarna 2012 och har sedan dess vuxit starkt och finns idag på 20 olika orter från Stockholm till Luleå. Vi lägger mycket fokus på att skapa en miljö och en kultur som får oss att må bra och växa, både som människor och i vår yrkesroll.

Vi expanderar och är nu i nästa skede där vår lön- och ekonomienhet söker förstärkning till vårt kontor i Falun. Totalt är vi 7 personer som arbetar med ekonomi och lön och nu söker vi en till person att utöka vårt team med.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med löpande löneberedning vilket bland annat innebär löneutbetalningar, arbetsgivarintyg, pension och sociala avgifter i lönesystemet Flex.

Vi arbetar med både kollektiv- och tjänstemannalöner vilket innebär att vi kontinuerligt hanterar och tolkar ungefär 20 olika kollektivavtal. Vidare fungerar du som ett stöd till chefer, medarbetare och övriga avdelningar vid frågor främst kring lön, OB-ersättning och avtal men övriga frågor som gäller personaladministraion.

Din profil
Du har en eftergymnasial utbildning inom lön eller motsvarande och har gärna några års erfarenhet av löneadministration eller personaladministration av något slag.

Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt samtidigt som du har förmågan och priorietera och omprioriera dina arbetsuppgifter utifrån behov. Du har med fördel lätt för att ta in information och att tolka avtal. Du är även van att arbeta i olika system, tidigare erfarenhet av lönesystemet Flex är meriterande.

Glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet är Clockworks fyra kärnvärden. Det sätter tonen för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen med våra kunder. Clockwork uppmuntrar och ger utrymme för individuella initiativ, men betonar också vikten av lagets framgång; ”jaget för laget”.

Ansökan
Är du den vi söker? Och såklart; är vi den du söker? Varmt välkommen med din ansökan! Vi arbetar löpande med intervjuer i denna rekrytering, ansök därför så snart som möjlig dock senast 2022-01-02t via www.clockworkpersonal.se.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Anders Hultgren, [email protected] Visa mindre

Kvalificerad Löneadministratör, ”HR specialist med ansvar för lön”

Ansök    Okt 29    Depona AB    Löneadministratör
Deponas svenska koncern, 220 st anställda (2020). Att göra lön för alla i den svenska koncernen – Ansvarig för lönehantering, Ansvarig för personal på sikt? – Stöd till koncernen i personalfrågor avseende bla kompetensförsörjning och kompetensutveckling, rekrytering, anställningsavtal, rehab-utredningar, tolka kollektivavtal och bistå vid fackliga förhandlingar. –Kunna vara behjälplig med enklare bokföring, fakturering och avstämningar. Vi söker dig so... Visa mer
Deponas svenska koncern, 220 st anställda (2020). Att göra lön för alla i den svenska koncernen

– Ansvarig för lönehantering, Ansvarig för personal på sikt?
– Stöd till koncernen i personalfrågor avseende bla kompetensförsörjning och kompetensutveckling, rekrytering, anställningsavtal, rehab-utredningar, tolka kollektivavtal och bistå vid fackliga förhandlingar.
–Kunna vara behjälplig med enklare bokföring, fakturering och avstämningar.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR och lön eller motsvarande yrkeserfarenhet.
Minst 5 års yrkeserfarenhet från att upprätta löner genom hela löneprocessen.
Intresse för struktur, ordning och förbättringsarbete. Du är lösningsorienterad.
Vana att arbeta med Officepaket, främst word och excel
Du har erfarenhet av en liknande tjänst med HR-frågor gärna från ett internationellt företag.
Vana av att utveckla interna rutiner och processer är meriterande.
Erfarenhet från Agda PS är meriterande.

Då Depona är en nordisk koncern som levererar till många av våra största banker, börsbolag etc ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö och hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
Du ingår i ett dynamiskt team på vårt kontor i Falun och du rapporterar direkt till vår administrativa chef.


Krav/övrigt
När du söker jobb hos oss, utförs som ett sista steg i rekryteringsprocessen innan du får ett jobberbjudande en bakgrundskontroll.
Anledningen är undanröja eventuella frågetecken gällande din framtida arbetsprestation samt att säkerställa att du är den du utger dig för att vara. Denna bakgrundskontroll består av följande delar:
Kreditupplysning*;
Förfrågan hos försäkringskassan om tidigare sjukfrånvaro
En säkerhetsprövning (registerkontroll) kan komma inhämtas beroende av arbetsuppgifter
Referenstagning samt begäran om bevis på att relevanta utbildningar har genomförts
I tillägg förväntas du
visa upp utdrag ur belastningsregistret och signera relevanta sekretessavtal;
vara vaccinerad mot Covid-19, då vi värnar om din och dina framtida arbetskollegors hälsa och välmående.
*= Under anställningstiden görs regelbundna kreditupplysningar Visa mindre

Lönespecialist

Ansök    Jan 11    Falu kommun    Löneadministratör
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling b... Visa mer
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Är du prestigelös, självgående och har en god analytisk förmåga? Har du tålamod och motiveras av att lära nytt? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker nu en lönespecialist till Falu kommuns löneenhet på personalkontoret. Personalkontoret hör till Ledningsförvaltningen som har till uppgift att bidra till ett ökat samarbete och utökad koncernsamverkan i hela kommunen. Personalkontoret har idag cirka 65 medarbetare som hanterar kommunens löner, bemanning, HR-processer, rekrytering mm. Vi ansvarar även för Säter kommuns hela lönehantering.  

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i ett härligt team, med 28 medarbetare som hanterar löner för cirka 7 000 kommunanställda i Falun och Säter. Vi arbetar i lönesystemet Personec P och schemaläggnings -och tidssystemet Medvind. I arbetsteamet finns lönespecialister, löneadministratörer, systemförvaltare, samt pensionshandläggare.

Som självständig lönespecialist kommer du att ansvara för dina egna områden och arbeta efter en tydlig löneprocess. Du hanterar interna och externa lönefrågor, vilket innebär stor variation och många kontaktytor i hela kommunen.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

- Hantering av anställningsärenden och förändringar av anställningsformer

- Registrering av löneunderlag

- Hantera kontrollistor och bevakningslistor

- Löneberäkning

- Tolka lagar och avtal inom lön

- Fungera som ett stöd till chefer gällande lönefrågor

- Arkivering 

KVALIFIKATIONER
För rollen krävs:

- Utbildad lönespecialist eller gymnasieekonom med erfarenhet av löneadministration

- Erfarenhet av och god kännedom om arbetsmarknadens lagar och avtal

- God vana av att arbeta med IT-system och Office paket

- God analytisk förmåga

Personliga egenskaper

Vi ser att du är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med kommunens anställda vill vi att du är serviceinriktad samt har ett konsultativt förhållningssätt och en pedagogisk förmåga. Du ska trivas med ett högt arbetstempo i ett nära samarbete med andra kollegor. Vara flexibel och se möjligheter i att förbättra arbetsprocesser och gilla utmaningar.

Meriterande kvalifikationer

 - Tidigare erfarenhet av att arbeta som lönespecialist

- Lönehandläggning i kommunal organisation

- Att arbeta i Medvind

- Att arbeta i Personec P

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
De två tjänsterna är tidsbegränsade anställningar på 100%,  i ca 1 år och tillträde sker så snart som möjligt.

Eventuella intyg och kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju.

UPPLYSNINGAR

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att höra av dig till Sanna Stiwne, Lönechef,  [email protected] eller telefon 023-822 41

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden.

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Vision, Christina Johansson 023-837 56

ÖVRIGT

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. Vid problem med att genomföra din ansökan är du välkommen att kontakta [email protected].

Kontaktinformation
Sanna Stiwne, Lönechef

Arbetsplats Visa mindre

Löneadministratör till Clockwork i Falun

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för att vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för att vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro.

Vill du arbeta på ett växande företag med högt i tak tillsammans med ett gäng positiva och engagerade kollegor? Då har vi världens roligaste jobb till dig! Clockwork slog upp portarna 2012 och har sedan dess vuxit starkt och finns idag på 20 olika orter från Stockholm till Luleå. Vi lägger mycket fokus på att skapa en miljö och en kultur som får oss att må bra och växa, både som människor och i vår yrkesroll.

Vi expanderar och är nu i nästa skede där vår lön- och ekonomienhet söker förstärkning till vårt kontor i Falun. Totalt är vi 7 personer som arbetar med ekonomi och lön och nu söker vi en till person att utöka vårt team med.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med löpande löneberedning vilket bland annat innebär löneutbetalningar, arbetsgivarintyg, pension och sociala avgifter i lönesystemet Flex.

Vi arbetar med både kollektiv- och tjänstemannalöner vilket innebär att vi kontinuerligt hanterar och tolkar ungefär 20 olika kollektivavtal. Vidare fungerar du som ett stöd till chefer, medarbetare och övriga avdelningar vid frågor främst kring lön, OB-ersättning och avtal men övriga frågor som gäller personaladministraion.

Din profil
Du har en eftergymnasial utbildning inom lön eller motsvarande och har gärna några års erfarenhet av löneadministration eller personaladministration av något slag.

Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt samtidigt som du har förmågan och priorietera och omprioriera dina arbetsuppgifter utifrån behov. Du har med fördel lätt för att ta in information och att tolka avtal. Du är även van att arbeta i olika system, tidigare erfarenhet av lönesystemet Flex är meriterande.

Glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet är Clockworks fyra kärnvärden. Det sätter tonen för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen med våra kunder. Clockwork uppmuntrar och ger utrymme för individuella initiativ, men betonar också vikten av lagets framgång; ”jaget för laget”. Egenskaper som vi värdesätter högt är att du som person är positiv, engagerad och noggrann.

Ansökan
Är du den vi söker? Och såklart; är vi den du söker? Varmt välkommen med din ansökan! Vi arbetar löpande med intervjuer i denna rekrytering, ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se. Visa mindre

För kommande behov söker Manpower Löneadministratörer

Ansök    Okt 5    Manpower AB    Löneadministratör
Just nu får vi på Manpower in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Hos oss får du en trygg anställning och fina förmåner. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om! Vad innebär det ... Visa mer
Just nu får vi på Manpower in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Hos oss får du en trygg anställning och fina förmåner. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Vad innebär det att jobba som konsult?

Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt. Som löneadministratör kommer du att arbeta med löpande löneadministration, hantera sjukfrånvaro, semester och annan frånvaro och utveckla rutiner och tillvägagångssätt inom löneadministrationen. Många av våra medarbetare anser att det bästa med att vara konsult är att få möta så många nya människor och möjligheten att få lära sig nya saker varje dag!Är det dig vi söker?

Till den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av arbete som löneadministratör och administrativt arbete och har en utbildningsbakgrund inom löneadministration och administration. Du har ett resultatinriktat förhållningssätt och är en riktigt god kommunikatör. Dina kunskaper inom administration, löneadministration och tidrapporter är både djupa och breda. Som person är du social och glad.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Ekström på telefonnummer: 023-705549 eller via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Löne- och HR-specialist

Dellner is one of the world’s leading suppliers of Train Connection Systems with 80 years of experience in the rail industry. The headquarter is based in Falun, Sweden. The company has 22 subsidiaries around the world and counts with more than 1200 employees globally. With steady and robust growth, Dellner provides its customers with solutions in couplers, gangways, front hatches, dampers, and crash energy management, as well as their complete service for ... Visa mer
Dellner is one of the world’s leading suppliers of Train Connection Systems with 80 years of experience in the rail industry. The headquarter is based in Falun, Sweden. The company has 22 subsidiaries around the world and counts with more than 1200 employees globally. With steady and robust growth, Dellner provides its customers with solutions in couplers, gangways, front hatches, dampers, and crash energy management, as well as their complete service for the rail operators. Dellner has years of tested and proven experience in producing safe and reliable train connections, as well as in providing innovative, state-of-the-art, and cutting- edge products for its customers. In 2019, Dellner was acquired by the Swedish private equity company EQT.


Dellner Couplers Sverige söker

LÖNE- OCH HR-SPECIALIST

Därför ska du välja Dellner Couplers
Som Löne- och HR-specialist hos oss får du arbeta i en internationell miljö med högt tempo, omväxlande arbetsuppgifter och stora möjligheter att utveckla dig själv inom din profession. Hos oss arbetar vi aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av våra kärnvärden Respect, Action, Joy och Team!
Våra förväntningar på dig
Som Löne- och HR-specialist tillhör du vårt HR-team på Dellner Couplers. Ditt övergripande ansvarsområde är beräkning av lön för HQ i Sverige inkluderat hantering av förmåner, pensioner, försäkringar, sociala avgifter och skatter. Du utarbetar riktlinjer och rutiner och ser till att dessa efterlevs och är förenliga med lagar och avtal inom området. Dellners svenska kontor består av ca 200 medarbetare och de flesta är placerade i Vika utanför Falun.
Härtill arbetar du med månadsavstämningar, statistik samt sedvanligt förekommande administrativa HR-uppgifter såsom hantering av anställningsavtal, tillhandahålla underlag inför lönerevisioner och lönekartläggningar samt inför förhandlingar med fack, tolkning av lagar och avtal, systemförvaltning inom löneområdet samt GDPR.
Vad vi söker hos dig
Vi söker dig som är i början av din karriär och som vill fortsätta utvecklas inom lön- och ekonomiområdet och som har ett intresse för HR-frågor. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och dina drivkrafter och en av de viktigaste framgångsfaktorerna vi har identifierat är god samarbetsförmåga. Du kommer arbeta i en koordinerande funktion mellan HR och ekonomi, du kommer ha många kontaktytor både internt med chefer och medarbetare och externt med samarbetspartners och andra aktörer såsom Försäkringskassan och försäkringsbolag. Du är van och tycker om att arbeta självständigt. Du är analytisk till sättet och arbetar naturligt med numerisk och statistisk analys. Du är serviceminded och har en hög integritet. Genom din kunskap och ditt korrekta sätt vinner du förtroende inom organisationen, kring frågor som rör ditt området. Du är en duktig kommunikatör både skriftligt och verbalt och arbetar för att hålla deadlines och kunna behålla fokus även när tidsramarna blir tighta. Du har en ”sense of urgency” och kan själv prioritera bland dina arbetsuppgifter för att uppehålla en god servicenivå gentemot organisationen.
Du har god förståelse och vana att arbeta i olika datasystem.
Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Engelska är vårt koncernspråk.
Anställningen
Tjänsten som Löne- och HR-specialist löper tillsvidare på heltid med placeringsort Vika, Falun. Du rapporterar till HR Manager för Sverige. Tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse.
Så här rekryterar vi
I rekryteringen samarbetar vi med Hansson & Partners. Din ansökan lämnar du via hemsidan Hansson & Partners senast den 8 oktober.
Urvalet baseras på dina tidigare erfarenheter samt på dina inneboende personliga förutsättningar (personlighetsprofil och logisk slutledningsförmåga). Vi kommer därför ta hjälp av arbetspsykologiska testverktyg.
Du är varmt välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna på Hansson & Partners under hela processen om du vill veta mer om tjänsten.
Anna Hansson, [email protected], 070-695 64 63
Martin Ogemar, [email protected], 072-237 21 30
För att läsa mer om Dellner besök gärna deras hemsida: Dellner Couplers
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

löneadministratör till falun

Ansök    Jun 2    Randstad AB    Löneadministratör
Arbetsbeskrivning Nu söker vi för vår kund i Falun dig som vill jobba som löneadministratör. Vi söker dig som har bred erfarenhet av att köra löner i ett större bolag. Du kommer ansvar för att köra löner för ca 200 personer. Er du noggrann, strukturerad, kommunikativ och van att jobba självständigt då är det dig vi söker. Bolaget är i stärk växt och för rett person kan tjänsten resultera i förlängning eller övertag av kund.   Ansvarsområden Som  löneadmin... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi för vår kund i Falun dig som vill jobba som löneadministratör. Vi söker dig som har bred erfarenhet av att köra löner i ett större bolag. Du kommer ansvar för att köra löner för ca 200 personer. Er du noggrann, strukturerad, kommunikativ och van att jobba självständigt då är det dig vi söker. Bolaget är i stärk växt och för rett person kan tjänsten resultera i förlängning eller övertag av kund.  

Ansvarsområden
Som  löneadministratör sköter du administrationen av löner på företaget, arbetsuppgifterna inkluderar bland annat tidrapporter och enklare bokföring av lön, avtalstolkning och administration av reseräkningar och andra personalförmåner. Som löneadministration får du även arbeta med utläggsredovisning och kollektivavtal.
löpande lönehantering och löneadministration.
tidrapportering
reseräkning och utlägg
sjukhantering


Arbetstider
Arbetstid er kontorstid 40 timmar vecka. 

Kvalifikationer
gymnasieutbildning eller högre utbildning inom ekonomi.
du pratar svenska flytande i tal och skrift
flera års erfarenhet av att köra löner 
behärskar Office programmen 
jobbat i Hogia


Erfarenhet
Det er meriterande om du har erfarenhet av att jobba i Hogia och tidrapporteringssystemet Tidomat.

Ansökan
Sök senast 2020-06-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Kontakta ansvarig konsultchef på [email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Administratör - koordinator till Bravida i Falun

Ansök    Nov 11    Bravida Sverige AB    Löneadministratör
Administratör, koordinator Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida arbetar vi i team med utgångspunkten frihet under ansvar. Nu söker elavdelningen i Falun en serviceinriktad administratör/koordinator som med sitt sinne för ordning, reda och gott bemötande kan hålla strukturen och vara navet i verksamheten. Om jobbet Rollen som administratör/koordinator på Bravida innebär att du stöt... Visa mer
Administratör, koordinator
Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida arbetar vi i team med utgångspunkten frihet under ansvar. Nu söker elavdelningen i Falun en serviceinriktad administratör/koordinator som med sitt sinne för ordning, reda och gott bemötande kan hålla strukturen och vara navet i verksamheten.

Om jobbet
Rollen som administratör/koordinator på Bravida innebär att du stöttar avdelningen med det administrativa arbetet och koordinering av uppdrag och personal. Arbetet präglas av högt tempo och variation, ingen dag är den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:


• Att bemöta kunder via telefon och vår reception på ett serviceinriktat sätt
• Att registrera tidsedlar, löner, leverantörsfakturor och nya kunder
• Att bevaka kundfakturor
• Koordinera pågående serviceuppdrag med rätt bemanning
• Att ha daglig kontakt med medarbetare, chefer och kunder
• Ansvar för övriga administrativa arbetsuppgifter (ex sammanställa sjukfrånvarostatistik och hantera det personaladministrativa systemet). 

Bravida i Dalarna har sitt huvudsäte i Bolänge men är verksamma i hela dalarna. Det finns tre avdelningar, el, vs och ventilation. Samarbetet är gott och målsättningen är att i huvudsak åta oss projekt och uppdrag som omfattar fler teknikområden. Intresserad?

Vem är du?
Som administratör har du en nyckelroll för samordning av verksamheten. Tillsammans med teamet på avdelningen agerar du problemlösare och koordinator i de dagliga utmaningarna som uppstår. Vardagen är dynamisk så det är viktigt att du trivs med högt tempo och stor variation, ingen dag är den andra lik.

Vi söker dig som har en relevant utbildning och tidigare erfarenhet av administrativt arbete, ekonomi och fakturahantering. Du är serviceinriktad, lyhörd och ansvarstagande och det faller dig naturligt att bemöta kunder och medarbetare på ett trevligt och professionellt sätt. För att göra ett bra jobb krävs det att du är ansvarstagande, strukturerad och noggrann.

Har du arbetat som exempelvis ekonomiadministratör eller ekonomiassistent tidigare är det ett stort plus eftersom många arbetsuppgifter kräver ekonomikunskaper. Likaså är erfarenhet inom VVS-området samt systemen Handyman, Agda och Agresso meriterande. Dock är god datorvana, en positiv inställning och vilja att lära överordnat, då internutbildningar i våra system är en obligatorisk del i introduktionen. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper.  


Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. 

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 6 januari. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Visa mindre

Löneadministratör till Falun

Ansök    Aug 3    REGION DALARNA    Löneadministratör
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Lön&HR;-system är en del av Personalenheten och just nu söker vi ny medarbetare till Lön med placering i Falun. Anställningen avser ett vikariat på heltid då vår medarbetare går på föräldraledighet. Lön&HR;-system består av två enheter som tillsammans har totalt 25 medarbetare fördelat på fyra orter ... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Lön&HR;-system är en del av Personalenheten och just nu söker vi ny medarbetare till Lön med placering i Falun. Anställningen avser ett vikariat på heltid då vår medarbetare går på föräldraledighet.

Lön&HR;-system består av två enheter som tillsammans har totalt 25 medarbetare fördelat på fyra orter i Dalarna. Varje månad hanterar vi ca. 9 500 löner och ersättningar för anställda och förtroendevalda inom Region Dalarna.

Arbetsuppgifter:
Som löneadministratör bär du huvudansvaret för den direkta lönehanteringen genom att du har ett eget ansvarsområde.
Arbetet består av löpande löneadministration, avtalstolkning, kontroller, beräkningar, intyg och rapportering i PA-system Heroma, periodvis i högt tempo.
Du kommer även att ge support och stöd till chefer i deras arbete med den dagliga rapporteringen i systemet samt bemanna vår Lön & HR-system support.

KVALIFIKATIONER

Krav:
Vi söker dig som har YH-utbildning till lönespecialist/ lönekonsult eller annan utbildning/ erfarenhet som bedöms likvärdig. Du ska ha kunskap och erfarenhet av löneadministration samt av arbete i administrativa datasystem.

Meriterande:
Erfarenhet av Heroma, avtalstolkning och kunskap om vårt avtal är meriterande.

Personliga egenskaper:
Du har god administrativ förmåga, siffer- och ordningssinne, god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt hög servicekänsla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Din ansökan med löneanspråk, vill vi ha senast 2020-08-23. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Löneadministratör till Falun

Ansök    Jul 2    Randstad AB    Löneadministratör
Löneadministratör Nu söker vi en löneadministratör till våran kund i Falun! Vi letar efter dig som har arbetslivserfarenhet av hela löneprocessen, samt avtalstolkning. Vi vill även att du har en avklarad gymnasial utbildning men det är meriterande om du har högskoleutbildning med inriktning mot lön. Utöver detta ser vi att du har en god datavana inom Microsoft Office, samt att du på ett bra sätt hanterar det svenska och engelska språket. Låter detta som ... Visa mer
Löneadministratör
Nu söker vi en löneadministratör till våran kund i Falun! Vi letar efter dig som har arbetslivserfarenhet av hela löneprocessen, samt avtalstolkning. Vi vill även att du har en avklarad gymnasial utbildning men det är meriterande om du har högskoleutbildning med inriktning mot lön. Utöver detta ser vi att du har en god datavana inom Microsoft Office, samt att du på ett bra sätt hanterar det svenska och engelska språket.

Låter detta som du? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Omfattning: Heltid. Uppdraget är 6 månader med möjlighet till övertag. Vi söker dig som tänker långsiktig. Arbetstider är vardagar 8-16.30

Arbetsbeskrivning:
I rollen som löneadministratör kommer du att ha hand om hela löneprocessen. Du kommer att arbeta i en mindre arbetsgrupp med kompetenta och trevliga kollegor, du kommer även att ha en viss kontakt med externa parter t.ex. myndigheter. Du innehar en stödjande och konsultativ roll gentemot organisationen och dess medarbetare med hjälp av lagar och avtalstolkning.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Köra löner
• Leverantörs fakturor och manuella hanteringar
• Attesteringar
• Administrativt arbete


Kvalifikationer:


• Erfarenhet av arbete gällande avtalstolkning och hela löneprocessen.
• Avklarad gymnasial utbildning (eller likvärdigt).
• Van utövare av Microsoft Office och bekväm med att arbeta i olika datasystem.
• Väldigt god svenska och engelska i såväl tal som skrift.
• Goda systemkunskaper
Vi ser det som meriterande (ej krav) om du har en avklarad högskoleutbildning med inriktning mot lön och det är även önskvärt om du kan tillträda omgående.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi söker dig som är noggrann, kunnig i problemlösningar och ses som rutinorienterad. Utöver detta vill vi att du kan lägga upp arbetet på ett metodiskt sätt där du självständigt även har förmågan att klara av deadlines. Du innehar en god administrativ sida och är hjälpsam inom alla områden. Om detta passar in på din profil så kommer du att vara en väldigt uppskattad kollega hos oss!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-08-12, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Helge Broen | [email protected] Visa mindre

Lönespecialist till Stora Enso i Falun

Ansök    Sep 21    Inhouse AB    Löneadministratör
Är du den vi söker? Vill du arbeta på ett globalt tillväxtföretag inom förnybara material? Vi söker just nu en driven och framåtlutad lönespecialist till Stora Enso. Vill du också bli en del av Stora Ensos fortsatta framgång och arbeta i ett härligt team där alla värnar om kunskapsutbyte? Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor. Arbetsbeskrivning I rollen som lönespecialist driver du självständigt hela löneproces... Visa mer
Är du den vi söker?
Vill du arbeta på ett globalt tillväxtföretag inom förnybara material? Vi söker just nu en driven och framåtlutad lönespecialist till Stora Enso. Vill du också bli en del av Stora Ensos fortsatta framgång och arbeta i ett härligt team där alla värnar om kunskapsutbyte? Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor.

Arbetsbeskrivning
I rollen som lönespecialist driver du självständigt hela löneprocessen för delar av organisationen. Som lönespecialist kommer du att driva utvecklings- och förbättringsarbete av processer och arbetssätt. Du kommer att tillhöra HR-support lön Sverige som består av 12 personer i tre grupper; lönespecialister, Hr-administratörer och systemförvaltare. Företaget står inför byte av lönesystem där du som lönespecialist kommer att ingå i en förstudiegrupp.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Tidrapporthantering
• Hantering av bokföringsfiler
• Registreringar, uppdateringar och avstämningar
• Semester och ATK uppdatering
• Lönerevision
• Kollektivavtalstolkningar
• Supportera HR-system
• Kontakt med myndigheter
• Rapportera statistik, pensioner och försäkringar
• Rapportering till HR och chefer
• Arbetsgivarintyg
• Underhåll och utveckling av processer och rutiner

Din profil
Du känner dig trygg i din profession som lönespecialist och delar gärna med dig av din kunskap. Du har också ett stort eget driv till utveckling och förbättring. Då du arbetar med många parallella uppgifter, har du en fallenhet för struktur och planering. Du är noggrann och detaljorienterad, samtidigt som du tycker om att hålla en hög servicenivå.

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom lön. Du har också flera års erfarenhet av lön och framgångsrikt förbättringsarbete.

Vi ser också att du är van användare av office-paketet och gärna har erfarenhet HR Plus 6, Medvind och Success Factors. Då tjänsten inkluderar många kontakter behöver du behärska engelska och svenska i tal och skrift.

Om företaget
I denna roll ser vi stora möjlighet att få arbeta fram nya lösningar och arbetssätt, samt att få ta stort ägarskap i olika frågor. Utöver detta erbjuder Stora Enso ett starkt förmånspaket som bl a innehåller bonus, tjänstepension, friskvårdsbidrag, lunchförmån och t ex förmånlig tillgång till semesterstugor.

Som en del i bioekonomin är Stora Enso en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Bland våra kunder finns förpackningstillverkare, varumärkesägare, pappers- och kartongtillverkare, förlag och tidningar, detaljhandlare, tryckerier, konverteringsföretag, snickerier och byggföretag.

Våra fiberbaserade material är förnybara och återvinningsbara. Våra produkter erbjuder miljövänliga alternativ till fossilbaserade produkter och andra ej förnybara material. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon. Vi gör vårt yttersta för att använda hela trädet till våra produkter samt bioenergi. Vi arbetar för koldioxidneutralitet i vår produktion i så stor utsträckning som det är tekniskt och kommersiellt möjligt. Vi förespråkar och praktiserar ett hållbart skogsbruk och arbetar för att säkerställa att fler träd planteras än vad som avverkas.

Om Inhouse
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med omgående start. Låter det här som något för dig? Sök då tjänsten via annonsen snarast då vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2019-09-30. I denna rekrytering samarbetar Stora Enso AB med Inhouse AB, Jenny Stierngranat. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Jenny Stierngranat på telefon 0760-943618.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lönespecialist sökes till företag i Falun

I samband med pensionsavgång söker vi en lönespecialist med placering i Falun.Som lönespecialist kommer dina arbetsuppgifter vara att:ensam ansvara för hela löneadministrationen på företagetutföra lönebearbetningar och underlag till skatteredovisningenansvara för löpande rapporteringar till bl a SCB, Alecta, AMF och Försäkringskassanansvara för vårt lönesystem AGDA PS och vårt tidredovisningssystem Tidomatvara behjälplig i vissa personaladministrativa uppg... Visa mer
I samband med pensionsavgång söker vi en lönespecialist med placering i Falun.Som lönespecialist kommer dina arbetsuppgifter vara att:ensam ansvara för hela löneadministrationen på företagetutföra lönebearbetningar och underlag till skatteredovisningenansvara för löpande rapporteringar till bl a SCB, Alecta, AMF och Försäkringskassanansvara för vårt lönesystem AGDA PS och vårt tidredovisningssystem Tidomatvara behjälplig i vissa personaladministrativa uppgiftervid behov hjälpa till med vissa arbetsuppgifter på ekonomiavdelningenDu rapporterar till CFO.Vi söker dig som har några års erfarenhet som löneadministratör. Du bör ha erfarenhet av att tolka den del av arbetsrätten och kollektivavtalen som rör löneområdet. För att trivas i rollen är du som person strukturerad, mycket noggrann, har en hög integritet och ansvarskänsla samt gillar att ge service till människor. Vi värdesätter att du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående, kan planera ditt arbete och ta egna initiativ. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Tjänsten är på heltid och placerad på vårt kontor vid Tallenområdet i Falun, med goda kommunikationer från både Falun och Borlänge.Välkommen att kontakta CFO Niclas Nohrén på telefon 070-657 19 05 med eventuella frågor eller funderingar kring tjänsten.Din ansökan vill vi ha via mail senast den 1 september till [email protected]. Skriv ”Lönespecialist” som mailrubrik. Intervjuprocessen kan komma att påbörjas innan ansökningstiden löpt ut. Visa mindre

Ledigt jobb som löneadministratör hos vår kund i byggbranschen

Ansök    Apr 25    Manpower AB    Löneadministratör
Till ett jobb inom personalavdelningen hos vår uppdragsgivare i Borlänge söker vi på Manpower en blivande stjärna inom administration. Här finns möjligheten att skaffa dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden - samtidigt som du får möjligheten att jobba tillsammans med erfarna och hjälpsamma kollegor! Vänta inte med att skicka in din ansökan - vi tillsätter tjänsten löpande! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd a... Visa mer
Till ett jobb inom personalavdelningen hos vår uppdragsgivare i Borlänge söker vi på Manpower en blivande stjärna inom administration. Här finns möjligheten att skaffa dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden - samtidigt som du får möjligheten att jobba tillsammans med erfarna och hjälpsamma kollegor!

Vänta inte med att skicka in din ansökan - vi tillsätter tjänsten löpande!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Hur ser en arbetsdag ut?

Som löneadministratör kommer du i första hand att arbeta med den löpande löneadministrationen inom företaget. Du arbetar i ett team om fyra personer som har roligt tillsammans på jobbet. Du arbetar kontorstider.

Du kommer bland annat att:

* arbeta med löneutbetalningar och lönehantering
* arbeta med löpande personaladministration
* ansvara för löpande administration inom avdelningen

Den vi söker

För att långsiktigt bli framgångsrik i rollen som löneadministratör är det viktigt att du är bra på att kommunicera och att du kan jobba med sådant som styrs av tydliga regler. Men, du har samtidigt bra känsla för vad som är god administrativ service och du har även hög förmåga när det gäller att lyssna på kollegorna när de behöver din hjälp. Har du jobbat med olika typer av administration tidigare är det naturligtvis ett plus, men det är inget vi kräver. Om vi upplever att du har rätt personliga egenskaper för jobbet så är det viktigare än allt annat

Vi söker dig som:

* har erfarenhet av att arbeta med byggavtalet
* har minst två års erfarenhet av löneadministrativt arbete
* har arbetat i systemet Agda eller liknande
* behärskar grunderna i Office-paketet

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jacob Dakkour på telefonnummer 023-453 92 eller e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Löneadministratör

På Högskolan Dalarna är du med och skapar möjligheter för alla människor att delta i högre utbildning. Tillsammans skapar vi öppna vägar till kunskap för ett gott samhälle - i vår egen region och i ett globalt perspektiv. Våra utbildningar är aktuella och håller hög kvalitet och forskningen sker i nära samverkan med samhället. Cirka 800 anställda, 15 000 studenter och en stor mängd samarbetspartners gör detta möjligt. Vi vill förändra världen - vill du för... Visa mer
På Högskolan Dalarna är du med och skapar möjligheter för alla människor att delta i högre utbildning. Tillsammans skapar vi öppna vägar till kunskap för ett gott samhälle - i vår egen region och i ett globalt perspektiv. Våra utbildningar är aktuella och håller hög kvalitet och forskningen sker i nära samverkan med samhället. Cirka 800 anställda, 15 000 studenter och en stor mängd samarbetspartners gör detta möjligt. Vi vill förändra världen - vill du förändra den med oss?

Är du en strukturerad person som älskar administration och ordning och reda? Tycker du om att arbeta självständigt, ta stort eget ansvar och har en lösningsinriktad syn på tillvaron? Skulle du vilja arbeta med ett helt gäng likasinnade HR-människor? Då kan det här vara ett jobb för dig!

HR-avdelningen på högskolan får från hösten utökade arbetsuppgifter  och vi förstärker därför vårt löneteam med en löneadministratör. Vi är ett uppskattat gäng i organisationen som trivs med vårt arbete och tycker det är viktigt med samarbete, arbetsglädje och hög kvalitet. 

Din arbetsdag som löneadministratör på Högskolan Dalarna
Din uppgift blir att sköta en rad olika administrativa uppgifter så som reseräkningar, utlägg och kontera fakturor. Du arbetar i nära samarbete med två lönespecialister och en HR-administratör och har många övriga kontakter i organisationen.  Vid behov kan också andra förekommande uppgifter på en HR-avdelning vara aktuella.

Är du personen vi söker?
Som löneadministratör på Högskolan Dalarna har du minst gymnasieutbildning samt några års erfarenhet av administrativt arbete, gärna inom löneområdet. Vi vill att du har god datorvana, gärna erfarenhet av HR-system och en mycket god administrativ förmåga. Du kan tala och skriva på svenska. Kunskaper i engelska är meriterande liksom om du tidigare arbetat inom offentlig verksamhet.

Vid tillsättningen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är serviceinriktad, självgående och strukturerad. Du behöver ha god samarbets- och kommunikativ förmåga.

Anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgrad 50 %. Provanställning kan komma att tillämpas. Högskolan Dalarna är ett lärosäte som verkar på två orter. Placeringsort för denna anställning är Falun och arbete kan förekomma även i Borlänge.

Om rekryteringen
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och vi använder oss av kompetensbaserad metodik genom hela rekryteringsprocessen. Högskolan kommer i denna rekrytering att beakta den som efter en kvalitativ helhetsbedömning bedöms ha de bästa förutsättningarna för att fullgöra uppgifterna i anställningen.

Välkommen med din ansökan!
Du ansöker via vår webbplats senast 2019-06-25. Din ansökan ska innehålla CV, betygshandlingar samt gärna uppgift om referens.

Vill du veta mer om hur det är att jobba vid Högskolan Dalarna? Besök vår hemsida www.du.se/sv/om-oss/jobba-hos-oss/

Vi undanber oss all kontakt med försäljare av annonser. Vi har gjort våra strategiska val för denna rekrytering. Visa mindre

Lönespecialist på Högskolan Dalarna

Ansök    Jun 18    Högskolan Dalarna    Löneadministratör
På Högskolan Dalarna är du med och skapar möjligheter för alla människor att delta i högre utbildning. Tillsammans skapar vi öppna vägar till kunskap för ett gott samhälle - i vår egen region och i ett globalt perspektiv. Våra utbildningar är aktuella och håller hög kvalitet och forskningen sker i nära samverkan med samhället. Cirka 800 anställda, 15 000 studenter och en stor mängd samarbetspartners gör detta möjligt. Vi vill förändra världen - vill du för... Visa mer
På Högskolan Dalarna är du med och skapar möjligheter för alla människor att delta i högre utbildning. Tillsammans skapar vi öppna vägar till kunskap för ett gott samhälle - i vår egen region och i ett globalt perspektiv. Våra utbildningar är aktuella och håller hög kvalitet och forskningen sker i nära samverkan med samhället. Cirka 800 anställda, 15 000 studenter och en stor mängd samarbetspartners gör detta möjligt. Vi vill förändra världen - vill du förändra den med oss?

Är du en erfaren lönespecialist som är redo för en ny utmaning? Tycker du om att arbeta självständigt, ta stort eget ansvar och har en lösningsinriktad syn på tillvaron? Skulle du vilja arbeta med ett helt gäng likasinnade HR-människor? Då kan det här vara ett jobb för dig!
En av högskolans lönespecialister kliver in i en ny roll och vi söker därför en till stjärna till gänget. HR-avdelningen består snart av tretton personer och vi arbetar med kompetensförsörjning, arbetsmiljö, löner och mycket annat som hör till området. Vi är ett uppskattat gäng i organisationen som trivs med vårt arbete och tycker det är viktigt med samarbete, arbetsglädje och hög kvalitet. 

Din arbetsdag som lönespecialist på Högskolan Dalarna
 Din uppgift blir att sköta lönehanteringen för en stor del av högskolans anställda. Du arbetar i nära samarbete med lönespecialist, löneadministratör, HR-administratör och systemförvaltare och har många övriga kontakter i organisationen.  Vid behov kan också andra förekommande uppgifter på en HR-avdelning vara aktuella.

Är du personen vi söker?
Som lönespecialist på Högskolan Dalarna har du minst gymnasieutbildning. Du är en erfaren och kunnig lönespecialist. Det är meriterande om du har arbetat med löner inom offentlig verksamhet. Vi vill att du har god erfarenhet av något lönesystem och en mycket god administrativ förmåga. Eftersom vi har medarbetare från olika länder behöver du kunna tala och skriva på svenska och engelska. 

Vid tillsättningen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är serviceinriktad, självgående och strukturerad. Du behöver ha god samarbets- och kommunikativ förmåga.

Anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgrad 100 % och provanställning kan komma att tillämpas. Högskolan Dalarna är ett lärosäte som verkar på två orter. Placeringsort för denna anställning är huvudsakligen Falun och arbete i Borlänge förekommer troligen någon dag i veckan. 

Om rekryteringen
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Vi använder oss av kompetensbaserad metodik genom hela rekryteringsprocessen. Högskolan kommer i denna rekrytering att beakta den som efter en kvalitativ helhetsbedömning bedöms ha de bästa förutsättningarna för att fullgöra uppgifterna i anställningen.

Välkommen med din ansökan!
Om du är intresserad så skynda dig att söka! Med tanke på stundande semestrar så är ansökningstiden kort. Vi vill ha din ansökan senast 19-07-02 och tanken är att intervjuer sker vecka 28. Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev och du ansöker via vår webbplats.

Vill du veta mer om hur det är att jobba vid Högskolan Dalarna? Besök vår hemsida www.du.se/sv/om-oss/jobba-hos-oss/

Vi undanber oss all kontakt med försäljare av annonser. Vi har gjort våra strategiska val för denna rekrytering. Visa mindre

Administratör med erfarenhet av löner

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi ve... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Vi söker en administratör med erfarenhet av löner till Falun. Din vardag kommer bestå av att ge support åt kollegor och chefer i löne- och HR-relaterade frågor, varav dessa kunskaper värderas högt. Majoriteten av kontakten sker via mail men även via telefonsamtal. Du kommer att svara på frågor kring start, avslut och flytt av personal, kostnadsställen och löneattestering.

Själva lönehanteringen sköts i första hand av företagets lönebolag men det krävs handpåläggning i form av kontroller och sammanställning av underlag. Du kommer att sköta posthantering, vilket innebär att hantera reseräkningar, anställningsavtal samt läkarintyg. Du hanterar även ärenden till och från försäkringskassan och kronofogden.


Din profil
Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning samt erfarenhet av administration riktat mot löner. Som person är du driven, noggrann och ambitiös med en positiv inställning. Tack vare ditt driv tar du lätt till dig nya arbetsuppgifter, arbetar självständigt och tar för dig på arbetsplatsen. Det är även viktigt att du är flexibel då prioritering av arbetsuppgifter kan behöva förändras under dagens gång. Vi ser det som ett plus om du arbetat i Flex HRM, då det är detta system som används för tidrapportering, reseräkningar och lönehantering. Tjänsten beräknas starta omgående och pågår som kortast över sommaren.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

För mer information är du välkommen att kontakta Michaela Hallqvist, [email protected]. Vi arbetar löpande med intervjuer och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum i denna process, ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se/ Visa mindre

Löneadministratör

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi ve... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Vi söker en löneadministratör som kommer stötta HR-avdelningen hos vår kund i Falun med löne- och personalfrågor. Det är en bred tjänst där du är ett stöd till chefer vid frågor gällande personalens lön, anställningsform och andra relaterade HR-frågor.

Din profil
Du är en kunnig och serviceinriktad löneadministratör som trivs med att arbeta i en stöttande roll. Du har minst en eftergymnasial utbildning inom lön eller motsvarande och har några års erfarenhet av löneadministration och HR.

Som person är du noggrann, professionell och ambitiös med en positiv inställning. Tack vare ditt driv tar du lätt till dig nya arbetsuppgifter och tar för dig på arbetsplatsen. Tjänsten är en med start omgående och pågår till efter sommaren.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

För mer information är du välkommen att kontakta Julia Wiklund via mail, [email protected]. Vi arbetar löpande med intervjuer och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum i denna process, ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se/ Visa mindre