Lediga jobb som Frisör i Falun

Se lediga jobb som Frisör i Falun. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Falun som finns hos arbetsgivaren.

Frisör

Ansök    Jan 21    Saloon 01 AB    Frisör
Jag vill någon kan språket och båda manlig och kvinnlig. Jag vill ha någon hade inga barn bor i närheten i Dalarna menar och han har körkort och en fallenhet i minst två år Visa mer
Jag vill någon kan språket och båda manlig och kvinnlig.
Jag vill ha någon hade inga barn bor i närheten i Dalarna menar och han har körkort och en fallenhet i minst två år Visa mindre

Frisör och tatuerare

Ansök    Maj 6    Studio Cactus AB    Frisör
Ledig tjänst: Erfaren Frisör och tatuerare med Specialisering på Hårfärgning. Du ska vara en passionerad frisör med gedigen erfarenhet inom hårfärgning för att ansluta till vårt dynamiska team. Som vår idealiska kandidat bör du ha: - Minimum 3 års erfarenheter av hårfärgningstjänster och tatuering. - Djupgående kunskap om olika hårfärgnings metoder och tekniker. - Starkt kundfokus och förmåga att skapa en positiv och personlig upplevelse för varje kund. - ... Visa mer
Ledig tjänst: Erfaren Frisör och tatuerare med Specialisering på Hårfärgning.
Du ska vara en passionerad frisör med gedigen erfarenhet inom hårfärgning för att ansluta till vårt dynamiska team. Som vår idealiska kandidat bör du ha:
- Minimum 3 års erfarenheter av hårfärgningstjänster och tatuering.
- Djupgående kunskap om olika hårfärgnings metoder och tekniker.
- Starkt kundfokus och förmåga att skapa en positiv och personlig upplevelse för varje kund.
- Förmåga att arbeta i ett snabbt tempo utan att kompromissa med kvaliteten på tjänsterna.
- Utbildning och certifieringar inom hårfärgning är meriterande.


Om du är en kreativ och engagerad frisör som älskar att arbeta med frisör samt realistiska tatueringar och vill vara en del av ett framgångsrikt team, skicka in din ansökan idag! Visa mindre

Du som ser möjligheter och älskar att vara frisör

Ansök    Mar 13    Emilia L AB    Frisör
Var med oss i denna nystart av Aquaroom! Ser du möjligheten i det mesta, sätter kunden i centrum och kan dela din kunskap med andra? Att du dessutom får tryggheten genom en anställning men möjligheten att jobba fritt som en hyrstol? Passa på att söka till oss! Här får du bestämma ditt egna schema efter vad som passar dig! Konceptet Aquarooms koncept handlar om att finnas där för kunden, för sina kollegor och för kommande kollegor. Vi jobbar på en arb... Visa mer
Var med oss i denna nystart av Aquaroom!
Ser du möjligheten i det mesta, sätter kunden i centrum och kan dela din kunskap med andra? Att du dessutom får tryggheten genom en anställning men möjligheten att jobba fritt som en hyrstol?
Passa på att söka till oss!
Här får du bestämma ditt egna schema efter vad som passar dig!


Konceptet
Aquarooms koncept handlar om att finnas där för kunden, för sina kollegor och för kommande kollegor. Vi jobbar på en arbetsplats där alla ska känna sig sedda och få sina funderingar lösta. Där ingen behöver känna att man måste prata bakom ryggen, utan att man kan komma direkt om det är något.
Vi jobbar mot ett miljövänligare tänk när det b.la. gäller färger och produkter, men också sortering.
Vi får lära oss mer om håret, huden och hälsan tack vare Hårologi och Pivot Point. Den kunskapen som en hårolog får lära sig är otroligt rolig och viktig i branschen då möjligheten till ännu nöjdare kunder ökar.
Visionen
Kom till oss för att andas ut, ta nya andetag och få den frisyren du vill ha och färgen/nyanseringen som håller. Med rätt kunskap om ditt hår skräddarsyr vi allt för att passa just dig, både innan och efter en behandling.
Vi behöver finnas för våra framtida kollegor och elever/trainees måste få lära sig all kunskap som var och en bär på. Det är väldigt viktigt att vara ett team. Visa mindre

Frisör sökes

Ansök    Jan 11    Salong VardagsLyx i Falun AB    Frisör
Är Du en frisör som söker VardagsLyx i Ditt liv och en väl inarbetad salong som arbetsplats? Har Du arbetat några/något år och kanske även gjort Din Gesäll? Tjänsten Du erbjuds är heltid/tillsvidare och eftersom vi tillhandahåller många olika behandlingar på salongen, så är det toppen om även Du har fler kompetenser eller är intresserad av att utbilda Dig inom fler områden. Tillträde enligt överenskommelse. Visa mer
Är Du en frisör som söker VardagsLyx i Ditt liv och en väl inarbetad salong som arbetsplats? Har Du arbetat några/något år och kanske även gjort Din Gesäll?
Tjänsten Du erbjuds är heltid/tillsvidare och eftersom vi tillhandahåller många olika behandlingar på salongen, så är det toppen om även Du har fler kompetenser eller är intresserad av att utbilda Dig inom fler områden.
Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Frisör till Ivan´s Barbershop

Ansök    Apr 26    Adecco Sweden AB    Frisör
Ivan´s Barbershop växer! Vi har nu öppnat en till frisörsalong, den nya salongen hittar ni på Holmgatan 32. Därför söker vi nu dig som gillar att klippa hår och erbjuda grym kundservice. Om du är den vi söker, kontakta Ivan´s Barbershop redan idag! Om tjänsten Effektivt utföra hår- och skäggklippningar med kvalitet. Några exempel på tjänster vi erbjuder är: *Klassisk klippning *Skinfade *Normal fade *Klassisk rakning med maskin *Skäggtrimning *Klassisk s... Visa mer
Ivan´s Barbershop växer! Vi har nu öppnat en till frisörsalong, den nya salongen hittar ni på Holmgatan 32. Därför söker vi nu dig som gillar att klippa hår och erbjuda grym kundservice. Om du är den vi söker, kontakta Ivan´s Barbershop redan idag!

Om tjänsten
Effektivt utföra hår- och skäggklippningar med kvalitet. Några exempel på tjänster vi erbjuder är:

*Klassisk klippning
*Skinfade
*Normal fade
*Klassisk rakning med maskin
*Skäggtrimning
*Klassisk skäggrakning

Ge god kundservice och produktförsäljning!

Tjänsten är en direktanställning på heltid eller deltid med fast lön direkt hos vår Ivan Barberhop. 

Om dig
Vi söker dig som har följande kompetenser och egenskaper: 

– Du är glad, noggrann och social
– Du har en passion för frisöryrket och vill utvecklas samt ta dig an nya utmaningar
– Du har erfarenhet som frisör/barberare
– Du är flexibel

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Ivan´s Barbershop
Ivan´s Barbershop är en frisörsalong för män i Falun. Salongen startades av Ivan, som är välkänd runtom Dalarna för hans kompetens inom frisör- och barberaryrket. Ivan har jobbat som frisör sedan 1992 och brinner för att erbjuda kvalitet och skräddarsydd frisyr för både hår och skägg.

Hos Ivans Barbershop ser vi till att ta fram den bästa möjliga personliga behandlingen oavsett vad kunden är i behov av. För oss är det en självklarhet att kvalitet och en positiv behandlingsupplevelse för våra kunder står i fokus.

När våra kunder besöker någon av våra salonger i Falun så möter de en kombination av trevlig service, ett glatt humör, mångsidig kunskap och skräddarsydda behandlingar.

Ivan´s Barbershop har idag två salonger i Falun. En salong på Trotzgatan 39 och en salong på Holmgatan 32.

Kontaktuppgifter/Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Ivan Ali på 070-998 83 93 alt. skicka in din ansökan direkt till e-post: [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan senast 30 juni. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Sökord
Frisör, barberare, Ivans Barbershop, Ivan´s Barbershop, Salong, Falun, Adecco Visa mindre

Frisör

Ansök    Feb 2    Salong VardagsLyx i Falun AB    Frisör
Är Du en Frisör som söker VardagsLyx i Ditt liv och en väl inarbetad salong som arbetsplats? Har Du arbetat några/något år och även gjort Din Gesäll? Tjänsten Du erbjuds är på Heltid eller enligt överenskommelse vid annat önskemål. Vi erbjuder många olika behandlingar på salongen, så det vore toppen om även Du har fler kompetenser eller är intresserad av att utbilda Dig inom fler områden. Tillträde enligt överenskommelse. Visa mer
Är Du en Frisör som söker VardagsLyx i Ditt liv och en väl inarbetad salong som arbetsplats? Har Du arbetat några/något år och även gjort Din Gesäll?
Tjänsten Du erbjuds är på Heltid eller enligt överenskommelse vid annat önskemål. Vi erbjuder många olika behandlingar på salongen, så det vore toppen om även Du har fler kompetenser eller är intresserad av att utbilda Dig inom fler områden.
Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Nikita Hair Falun har flyttat till superfin lokal och söker frisörer!

Ansök    Nov 10    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? För ett par veckor sedan flyttade Nikita Hair i Falun till en ny superfin lokal! Vi har nu möjlighet att utöka vårt härliga team och söker både frisörer och trainees som vill vara med på en spännande resa tillsammans med oss! :) Vem är du? • Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • Go... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


För ett par veckor sedan flyttade Nikita Hair i Falun till en ny superfin lokal! Vi har nu möjlighet att utöka vårt härliga team och söker både frisörer och trainees som vill vara med på en spännande resa tillsammans med oss! :)

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi står för kostnaden för delprov, gesällbrev och mästarbrev! 
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamkänsla och roliga aktiviteter! 

#Sverigesbästafrisörarbetsplats Visa mindre

Nikita Hair Falun har flyttat till superfin lokal och söker frisörer!

Ansök    Sep 21    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? För ett par veckor sedan flyttade Nikita Hair i Falun till en ny superfin lokal! Vi har nu möjlighet att utöka vårt härliga team och söker både frisörer och trainees som vill vara med på en spännande resa tillsammans med oss! :) Vem är du? • Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • Go... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


För ett par veckor sedan flyttade Nikita Hair i Falun till en ny superfin lokal! Vi har nu möjlighet att utöka vårt härliga team och söker både frisörer och trainees som vill vara med på en spännande resa tillsammans med oss! :)

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi står för kostnaden för delprov, gesällbrev och mästarbrev! 
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamkänsla och roliga aktiviteter! 

#Sverigesbästafrisörarbetsplats Visa mindre

Fresör

Ansök    Sep 8    Saloon 01 AB    Frisör
Han är så mycket mer att det klippiga o dam o harre. . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Han är så mycket mer att det klippiga o dam o harre.
.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nikita Hair Falun har flyttat till superfin lokal och söker frisörer!

Ansök    Jun 1    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? För ett par veckor sedan flyttade Nikita Hair i Falun till en ny superfin lokal! Vi har nu möjlighet att utöka vårt härliga team och söker både frisörer och trainees som vill vara med på en spännande resa tillsammans med oss! :) Vem är du? • Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • Go... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


För ett par veckor sedan flyttade Nikita Hair i Falun till en ny superfin lokal! Vi har nu möjlighet att utöka vårt härliga team och söker både frisörer och trainees som vill vara med på en spännande resa tillsammans med oss! :)

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi står för kostnaden för delprov, gesällbrev och mästarbrev! 
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamkänsla och roliga aktiviteter! 

#Sverigesbästafrisörarbetsplats Visa mindre

Frisör

Ansök    Jul 1    Saloon 01 AB    Frisör
Vi söker en frisör som kan klippa både dam- och herrfrisyrer. vi ser det som meriterandet om du har minst ett års erfarenhet av klippning. välkommen att ansöka via mejl. Visa mer
Vi söker en frisör som kan klippa både dam- och herrfrisyrer.
vi ser det som meriterandet om du har minst ett års erfarenhet av klippning.
välkommen att ansöka via mejl. Visa mindre

Frisör och barberare Sökes

Ansök    Sep 1    Ivan's Barbershop    Frisör
Vi söker en frisör och barberare som har erfarenhet och är positiv, ingen utbildning krävs dock erfarenhet är att föredra. Du som söker jobbet ska vara positiv och kunna jobba i grupp, du ska vara flexibel och kunna jobba olika tider. Det är heltidsjobb som vi söker. Lönen sätts individuellt. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.... Visa mer
Vi söker en frisör och barberare som har erfarenhet och är positiv, ingen utbildning krävs dock erfarenhet är att föredra.
Du som söker jobbet ska vara positiv och kunna jobba i grupp, du ska vara flexibel och kunna jobba olika tider.
Det är heltidsjobb som vi söker. Lönen sätts individuellt.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nikita Hair Falun söker frisör

Ansök    Apr 3    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair i Falun arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss! Vem är du? • Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmiljö med st... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


På Nikita Hair i Falun arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi står för kostnaden för delprov, gesällbrev och mästarbrev! 
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamkänsla och roliga aktiviteter! 

#Sverigesbästafrisörarbetsplats Visa mindre

Nikita Hair Falun söker frisör

Ansök    Mar 2    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair i Falun arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss! Vem är du? • Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmiljö med st... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


På Nikita Hair i Falun arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi står för kostnaden för delprov, gesällbrev och mästarbrev! 
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamkänsla och roliga aktiviteter! 

#Sverigesbästafrisörarbetsplats Visa mindre

Nikita Hair Falun söker frisör

Ansök    Maj 4    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair i Falun arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss! Vem är du? • Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmiljö med st... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


På Nikita Hair i Falun arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi står för kostnaden för delprov, gesällbrev och mästarbrev! 
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamkänsla och roliga aktiviteter! 

#Sverigesbästafrisörarbetsplats Visa mindre

Hair Factory

Ansök    Aug 21    Hair Factor    Frisör
Vi på Hair Factory söker dig som har goda kunskaper och erfarenhet med frisöryrket. Det spelar inte större roll om du är bosatt i Sverige eller utanför Sverige. Vi jobbar ständigt med att utvecklas. Vi har gemensamma aktiviteter för att bygga ett starkt team och för att ha så mycket kunskap som är möjligt Det är mycket viktigt för oss att ha ett bra samarbete med varandra och jobba oss framåt tillsammmans som ett team. Öppen för alla Vi fokuserar på din ko... Visa mer
Vi på Hair Factory söker dig som har goda kunskaper och erfarenhet med frisöryrket. Det spelar inte större roll om du är bosatt i Sverige eller utanför Sverige.
Vi jobbar ständigt med att utvecklas. Vi har gemensamma aktiviteter för att bygga ett starkt team och för att ha så mycket kunskap som är möjligt Det är mycket viktigt för oss att ha ett bra samarbete med varandra och jobba oss framåt tillsammmans som ett team.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nikita Hair Falun söker frisör

Ansök    Feb 1    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair i Falun arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss! Vem är du? • Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmiljö med st... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


På Nikita Hair i Falun arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi står för kostnaden för delprov, gesällbrev och mästarbrev! 
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamkänsla och roliga aktiviteter! 

#Sverigesbästafrisörarbetsplats Visa mindre

Salong Origo söker frisör

Ansök    Sep 13    Orientsfrisör HB    Frisör
om jobbet Omfattning: Deltid (100%) Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet Språk Meriterande Engeliska , Kurdiska och arabiska. Moment: klippningar Vad för personer söker vi? - Ett brinnande intresse för skönhet - Har lätt för att uttrycka dig på vältalig svenska eller engelska - Motiveras av personlig utveckling och resultat - Serviceinriktad, glad och positiv - Är ... Visa mer
om jobbet
Omfattning: Deltid (100%)
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Språk
Meriterande
Engeliska , Kurdiska och arabiska.


Moment: klippningar
Vad för personer söker vi?
- Ett brinnande intresse för skönhet
- Har lätt för att uttrycka dig på vältalig svenska eller engelska
- Motiveras av personlig utveckling och resultat
- Serviceinriktad, glad och positiv
- Är stresstålig och tycker om att arbeta under högt tempo
Om anställningen
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
tel: 0763932529 Visa mindre

Anställda

Ansök    Dec 8    Saloon 01 AB    Frisör
Ok jag vill ha den här säsongen har varit på en gång till dig och det är en gång till dig och det är en gång till dig och det är en gång till dig och Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Ok jag vill ha den här säsongen har varit på en gång till dig och det är en gång till dig och det är en gång till dig och det är en gång till dig och
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör söks

Ansök    Jan 6    Ivan's Barbershop    Frisör
Ivans Barbar Shop i Falun söker personal. Salongen erbjuder klippning dam, herr samt skägg behandling. Ivans barbar Shop med sitt trivsam miljö och sina trevliga personal vill utöka personal styrka och kanske det är du som vi letar efter. Du skall vara social, trygg, stresstålig och anpassningsbar person. Att behärskar svenska språket är viktigt för att kunna uppnå trivsamhet med våra kunder. Vi söker dig som är en serviceinriktad frisör som är beredd på... Visa mer
Ivans Barbar Shop i Falun söker personal. Salongen erbjuder klippning dam, herr samt skägg behandling. Ivans barbar Shop med sitt trivsam miljö och sina trevliga personal vill utöka personal styrka och kanske det är du som vi letar efter.
Du skall vara social, trygg, stresstålig och anpassningsbar person. Att behärskar svenska språket är viktigt för att kunna uppnå trivsamhet med våra kunder.
Vi söker dig som är en serviceinriktad frisör som är beredd på att ge det lilla extra till våra kunder. Vi vill att du är flexibel, positiv och har ett öga för ordning och reda. Hos oss är det viktigt att du som person är noggrann och självständig. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i branschen och du bör ha ett naturligt och lätt sätt att kommunicera och ett brinnande intresse för allt inom hårvård.
Arbetsuppgifterna består av klippning, skin fade, skägg trimning och andra sedvanliga behandlingar inom yrket. Utöver det så består arbetsdagen av en del receptionsarbete och ta emot bokningar samt försäljning av produkter. Hygien är av stor vikt hos oss. I arbetsuppgifterna är daglig städrutin inkluderat. Du ska även ha möjlighet att jobba flexibla tider. Det är meriterande om du är både Dam och Herrfrisör dock ingen krav.


Vi kommer att anställa när vi träffar rätt person och kommer inte att avvakta till sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan omgående.
Vid intresse skicka in din ansökan via email med följande innehåll: CV, bild och personligt brev. Ansökan skickas till: [email protected]
#jobbjustnu


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Söker Frisörer

Ansök    Nov 2    Orientsfrisör HB    Frisör
#jobbjustnu Vi söker dig som vill bli del av Salong Origo ,som brinner för yrket, som alltid är glad och positiv och alltid sätter kunden i fokus . Vi klipper och färgar hår. Hos oss fixar vi skägg också. Tveka inte att höra av dig till oss :) Visa mer
#jobbjustnu
Vi söker dig som vill bli del av Salong Origo ,som brinner för yrket, som alltid är glad och positiv och alltid sätter kunden i fokus .


Vi klipper och färgar hår. Hos oss fixar vi skägg också.
Tveka inte att höra av dig till oss :) Visa mindre

frisör

Ansök    Jan 9    Mansorati Souzi    Frisör
Vi söker en frisör med bra erfarenhet (både dam och herr) till Salong Kvarnen i Falun. Lön enligt avtal. Visa mer
Vi söker en frisör med bra erfarenhet (både dam och herr) till Salong Kvarnen i Falun. Lön enligt avtal. Visa mindre

Frisör

Ansök    Nov 7    Ivans Barbershop Falun    Frisör
Ivan's Barbershop Falun driver frisör- och barberarverksamhet sedan flera år. Just nu är vi i behov av att anställa en Frisör/Barberare på heltid eller deltid. Dina arbetsuppgifter kommmer i huvudsak bestå av att klippa och styla hår och skägg. Vi ser även gärna att du har minst ett års erfarenhet av arbetet. Välkommen med din ansökan! Visa mer
Ivan's Barbershop Falun driver frisör- och barberarverksamhet sedan flera år.

Just nu är vi i behov av att anställa en Frisör/Barberare på heltid eller deltid.

Dina arbetsuppgifter kommmer i huvudsak bestå av att klippa och styla hår och
skägg. Vi ser även gärna att du har minst ett års erfarenhet av arbetet.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker vi frisörer till Nikita Hair i Borlänge och Falun

Ansök    Feb 26    Nikita Hair Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? Är du redo för nya utmaningar? Vi utökar nu våra fantastiska team i Borlänge och Falun! Vem är du? • Utbildad frisör (trainee med delprov, obehörig eller behörig frisör) • Kreativ och serviceinriktad • Entusiastisk och med glimten i ögat Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla • Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning ... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?

Är du redo för nya utmaningar? Vi utökar nu våra fantastiska team i Borlänge och Falun!

Vem är du?


• Utbildad frisör (trainee med delprov, obehörig eller behörig frisör)
• Kreativ och serviceinriktad
• Entusiastisk och med glimten i ögat

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Provision från nivå 1 samt provision på vårt egna märke Eleni & Chris
• Vi står för kostnaden för del- och gesällprov!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge - hos oss kan du bli salongschef, educator eller regionchef!
• Möjlighet att vara med i Nikita Hair Creative Team
• Utbildningar och personlig utveckling

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Frisör

Ansök    Aug 21    Orientsfrisör HB    Frisör
hej!Vi söker dig som har erfarenhet som herr/damfrisör och kan klippa, färga och raka skäggvi erbjuder heltidsanställningSalong OrigoKopparvägen 28 Faluntlf 02316969mb 0763932529Utbildning och eller erfarenhet krävs Visa mer
hej!Vi söker dig som har erfarenhet som herr/damfrisör och kan klippa, färga och raka skäggvi erbjuder heltidsanställningSalong OrigoKopparvägen 28 Faluntlf 02316969mb 0763932529Utbildning och eller erfarenhet krävs Visa mindre

Frisör sökes omgående

Ansök    Sep 19    Saloon 01 AB    Frisör
Arbetsuppgifter Vi på Saloon 01 söker en frisör som ska kunna klippa både herrar och damer till vår salong. Utbildning/Erfarenhet Utbildning och erfarenhet behövs i form utav gesällbrev. Visa mer
Arbetsuppgifter
Vi på Saloon 01 söker en frisör som ska kunna klippa både herrar och damer till vår salong.

Utbildning/Erfarenhet
Utbildning och erfarenhet behövs i form utav gesällbrev. Visa mindre

Kreativ och nyfiken barberarlärare till skola i Falun

Ansök    Jun 12    Frisörcentrum i Falun    Frisör
Om tjänsten:Personalen på skolan har stort uppdragsfokus. Främsta målet i utbildningen är att få alla elever behöriga med gesällbrev och licens. Du som lärare på Frisörcentrum förväntas komplettera teamet och ha en inre drivkraft för att jobba för kvalité, både gentemot elev som bransch. Barberutbildning på skolan är nytt vilket innebär att du ges möjlighet att lägga din prägel på utbildningsinnehåll och arbetssätt, så länge du arbetar i enhet med skolans ... Visa mer
Om tjänsten:Personalen på skolan har stort uppdragsfokus. Främsta målet i utbildningen är att få alla elever behöriga med gesällbrev och licens. Du som lärare på Frisörcentrum förväntas komplettera teamet och ha en inre drivkraft för att jobba för kvalité, både gentemot elev som bransch. Barberutbildning på skolan är nytt vilket innebär att du ges möjlighet att lägga din prägel på utbildningsinnehåll och arbetssätt, så länge du arbetar i enhet med skolans värderingar och uppdragsfokus mot gesällen. Arbetsuppgifterna omfattar utformning av och ansvar över utbildningen barberare. Du är utbildningens främsta lärarresurs vilket omfattar förberedning, utförande och efterarbete av undervisningen. En del av utbildningen kommer omfatta modell- och kunddagar vilket medför skolsalongsansvar de dagarna, exklusive inköp om så önskas. Om oss:Frisörcentrum är en vuxenutbildning belägen i centrala Falun. Skolan startade 1992 och har alla 27 år erbjudit frisörutbildning och utbildat över 900 elever till behörighet. Frisörcentrum har en stor salong med 27 arbetsplatser och åtta schamponeringar, teorisalar, elevkök och en studio. Lokalerna har en totalyta om ca 500 kvadratmeter! Frisörcentrum har idag 24 elever fördelade på två klasser. Skolan erbjuder kommunal vuxenutbildning samt privat antagning. Utbildningsstarter sker i januari och i augusti. Frisörcentrums modell grundar sig i vår ledstjärna; att vi är branschens självklara Frisörcentrum. Vi brinner för samverkan och tror att det är en av de viktiga nycklarna för att utvecklas i yrket. Vi kan alltid lära av varandra och utvecklas tillsammans, oavsett om vi är elever, verksamma frisörer, anställda eller egna företagare.Frisörcentrums styrs genom värderingar. Detta gör att eleven kan skilja på vad som är okej och vad som inte är okej. Värderingarna genomsyrar hela verksamheten. Hur man arbetar och hur man är gentemot varandra. Klimatet och kulturen på skolan ska vara i enhet med värderingarna. Oavsett elev, anställd eller konsult gäller värderingarna. Våra värderingar på skolan är professionalism, tillsammans och nyfikenhet.Frisörcentrum är en godkänd skola av branchorganisationen Frisörföretagarna och fackförbundet Handels. Med detta godkännande avser Frisörcentrum fortsätta hålla den goda kvalité som kriterier avser. Frisörcentrum är också kvalitetssäkrad, enligt branschorganisationen Utbildningsföretagen. Kvalitetsauktorisation är en kvalitetsstämpel som visar att vi ständigt arbetar för att utveckla och leverera en kvalitativ utbildning. För att bli godkänd skola har skolan granskats av en auktorisationsnämnd. Kvalitetskriterierna omfattar bland annat systematiskt kvalitetsarbete, metodutveckling och relevans i utbildningarnas innehåll. Visa mindre

Nu söker vi en trainee till Nikita Hair Falun

Ansök    Mar 25    Nikita Hair Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? Vi expanderar och söker nu en trainee till vår fina salong i Falun, Falan Galleria. Vi söker både dig med färdig frisörutbildning, men också dig som läser till frisör och som vill arbeta extra på kvällar och helger. Vem är du? • Utbildad frisör (trainee med delprov, obehörig frisör eller frisör med gesällbrev) • Kreativ och serviceinriktad • Flexibel och handlingskraftig • Entusiastisk och med ... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?

Vi expanderar och söker nu en trainee till vår fina salong i Falun, Falan Galleria. Vi söker både dig med färdig frisörutbildning, men också dig som läser till frisör och som vill arbeta extra på kvällar och helger.

Vem är du?


• Utbildad frisör (trainee med delprov, obehörig frisör eller frisör med gesällbrev)
• Kreativ och serviceinriktad
• Flexibel och handlingskraftig
• Entusiastisk och med glimten i ögat

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Provision från nivå 1 samt provision på vårt egna märke Eleni & Chris
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge - hos oss kan du bli salongschef, educator eller regionchef!
• Möjlighet att vara med i Nikita Hair Creative Team
• Utbildningar och personlig utveckling

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre