Lediga jobb Emilia L AB i Falun

Se alla lediga jobb från Emilia L AB i Falun. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Falun som finns inom det yrket.

Du som ser möjligheter och älskar att vara frisör

Ansök    Mar 13    Emilia L AB    Frisör
Var med oss i denna nystart av Aquaroom! Ser du möjligheten i det mesta, sätter kunden i centrum och kan dela din kunskap med andra? Att du dessutom får tryggheten genom en anställning men möjligheten att jobba fritt som en hyrstol? Passa på att söka till oss! Här får du bestämma ditt egna schema efter vad som passar dig! Konceptet Aquarooms koncept handlar om att finnas där för kunden, för sina kollegor och för kommande kollegor. Vi jobbar på en arb... Visa mer
Var med oss i denna nystart av Aquaroom!
Ser du möjligheten i det mesta, sätter kunden i centrum och kan dela din kunskap med andra? Att du dessutom får tryggheten genom en anställning men möjligheten att jobba fritt som en hyrstol?
Passa på att söka till oss!
Här får du bestämma ditt egna schema efter vad som passar dig!


Konceptet
Aquarooms koncept handlar om att finnas där för kunden, för sina kollegor och för kommande kollegor. Vi jobbar på en arbetsplats där alla ska känna sig sedda och få sina funderingar lösta. Där ingen behöver känna att man måste prata bakom ryggen, utan att man kan komma direkt om det är något.
Vi jobbar mot ett miljövänligare tänk när det b.la. gäller färger och produkter, men också sortering.
Vi får lära oss mer om håret, huden och hälsan tack vare Hårologi och Pivot Point. Den kunskapen som en hårolog får lära sig är otroligt rolig och viktig i branschen då möjligheten till ännu nöjdare kunder ökar.
Visionen
Kom till oss för att andas ut, ta nya andetag och få den frisyren du vill ha och färgen/nyanseringen som håller. Med rätt kunskap om ditt hår skräddarsyr vi allt för att passa just dig, både innan och efter en behandling.
Vi behöver finnas för våra framtida kollegor och elever/trainees måste få lära sig all kunskap som var och en bär på. Det är väldigt viktigt att vara ett team. Visa mindre