Lediga jobb Salong VardagsLyx i Falun AB i Falun

Se alla lediga jobb från Salong VardagsLyx i Falun AB i Falun. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Falun som finns inom det yrket.

Frisör

Ansök    Feb 2    Salong VardagsLyx i Falun AB    Frisör
Är Du en Frisör som söker VardagsLyx i Ditt liv och en väl inarbetad salong som arbetsplats? Har Du arbetat några/något år och även gjort Din Gesäll? Tjänsten Du erbjuds är på Heltid eller enligt överenskommelse vid annat önskemål. Vi erbjuder många olika behandlingar på salongen, så det vore toppen om även Du har fler kompetenser eller är intresserad av att utbilda Dig inom fler områden. Tillträde enligt överenskommelse. Visa mer
Är Du en Frisör som söker VardagsLyx i Ditt liv och en väl inarbetad salong som arbetsplats? Har Du arbetat några/något år och även gjort Din Gesäll?
Tjänsten Du erbjuds är på Heltid eller enligt överenskommelse vid annat önskemål. Vi erbjuder många olika behandlingar på salongen, så det vore toppen om även Du har fler kompetenser eller är intresserad av att utbilda Dig inom fler områden.
Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Frisör sökes

Ansök    Jan 11    Salong VardagsLyx i Falun AB    Frisör
Är Du en frisör som söker VardagsLyx i Ditt liv och en väl inarbetad salong som arbetsplats? Har Du arbetat några/något år och kanske även gjort Din Gesäll? Tjänsten Du erbjuds är heltid/tillsvidare och eftersom vi tillhandahåller många olika behandlingar på salongen, så är det toppen om även Du har fler kompetenser eller är intresserad av att utbilda Dig inom fler områden. Tillträde enligt överenskommelse. Visa mer
Är Du en frisör som söker VardagsLyx i Ditt liv och en väl inarbetad salong som arbetsplats? Har Du arbetat några/något år och kanske även gjort Din Gesäll?
Tjänsten Du erbjuds är heltid/tillsvidare och eftersom vi tillhandahåller många olika behandlingar på salongen, så är det toppen om även Du har fler kompetenser eller är intresserad av att utbilda Dig inom fler områden.
Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre