Lediga jobb Ivans Barbershop Falun i Falun

Se alla lediga jobb från Ivans Barbershop Falun i Falun. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Falun som finns inom det yrket.

Frisör

Ansök    Nov 7    Ivans Barbershop Falun    Frisör
Ivan's Barbershop Falun driver frisör- och barberarverksamhet sedan flera år. Just nu är vi i behov av att anställa en Frisör/Barberare på heltid eller deltid. Dina arbetsuppgifter kommmer i huvudsak bestå av att klippa och styla hår och skägg. Vi ser även gärna att du har minst ett års erfarenhet av arbetet. Välkommen med din ansökan! Visa mer
Ivan's Barbershop Falun driver frisör- och barberarverksamhet sedan flera år.

Just nu är vi i behov av att anställa en Frisör/Barberare på heltid eller deltid.

Dina arbetsuppgifter kommmer i huvudsak bestå av att klippa och styla hår och
skägg. Vi ser även gärna att du har minst ett års erfarenhet av arbetet.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barberare till Ivan´s Barbershop

Ansök    Jul 2    Ivans Barbershop Falun    Herrfrisör
Ivan's Barbershop Falun driver frisör- och barberarverksamhet sedan flera år. Just nu är vi i behov av att anställa en Barberare på heltid eller deltid. Dina arbetsuppgifter kommmer i huvudsak bestå av att klippa och styla hår och skägg. Vi ser även gärna att du har minst ett års erfarenhet av arbetet. Välkommen med din ansökan! Visa mer
Ivan's Barbershop Falun driver frisör- och barberarverksamhet sedan flera år. Just nu är vi i behov av att anställa en Barberare på heltid eller deltid.

Dina arbetsuppgifter kommmer i huvudsak bestå av att klippa och styla hår och skägg. Vi ser även gärna att du har minst ett års erfarenhet av arbetet.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre