Lediga jobb som Veterinär i Falun

Se lediga jobb som Veterinär i Falun. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Falun som finns hos arbetsgivaren.

Chefsveterinär till AniCura Dalarna

Ansök    Nov 20    Anicura AB    Veterinär
Om AniCura Dalarna Vi är stolta över att bedriva verksamhet vid Falu djursjukhus (https://www.anicura.se/hitta-klinik/dalarna/falu-djursjukhus/?gclid=CjwKCAjwp8OpBhAFEiwAG7NaEjoP5s9KzKhXe2xkOYiYFTbrmY7bC6pRwSVseeYgcAC62HGzKdMF4RoCeZ8QAvD_BwE) och våra dagkliniker i Borlänge (https://www.anicura.se/hitta-klinik/dalarna/borlangekliniken/) och Ludvika (https://www.anicura.se/hitta-klinik/dalarna/ludvikakliniken/?gclid=CjwKCAjwp8OpBhAFEiwAG7NaEjlmJ0ZLSN_1Psot... Visa mer
Om AniCura Dalarna

Vi är stolta över att bedriva verksamhet vid Falu djursjukhus (https://www.anicura.se/hitta-klinik/dalarna/falu-djursjukhus/?gclid=CjwKCAjwp8OpBhAFEiwAG7NaEjoP5s9KzKhXe2xkOYiYFTbrmY7bC6pRwSVseeYgcAC62HGzKdMF4RoCeZ8QAvD_BwE) och våra dagkliniker i Borlänge (https://www.anicura.se/hitta-klinik/dalarna/borlangekliniken/) och Ludvika (https://www.anicura.se/hitta-klinik/dalarna/ludvikakliniken/?gclid=CjwKCAjwp8OpBhAFEiwAG7NaEjlmJ0ZLSN_1PsotkF-PCw1dWB9vMKsnmMCU6qByXehgFisJ-D8lexoCo5oQAvD_BwE). Med ett team om cirka 125 kvalificerade medarbetare inom olika yrkesgrupper och specialistkompetens inom flera områden är vi hängivna att leverera högkvalitativ och trygg djursjukvård i en arbetsmiljö som prioriterar hög trivsel.
Vi värdesätter utveckling, både för vår verksamhet och för våra anställda, och vi söker nu dig som vill vara en del av vårt team.


AniCura Falu Djursjukhus är ett modernt djursjukhus med jourverksamhet kvällar och helger, där vi varje år tar emot omkring 18 000 besök. Vi är specialiserade på hund och katt men välkomnar även mindre sällskapsdjur och vissa exotics. Våra dagkliniker i Ludvika och Borlänge utför polikliniska undersökningar, förebyggande vård samt enklare kirurgiska ingrepp. Båda klinikerna är utrustade med digital röntgen och eget laboratorium.

Vi på AniCura Dalarna arbetar i ett inkluderande "högt-i-tak-klimat" där vi hjälper varandra oavsett yrkesroll. Vi värdesätter delaktighet och anser att det är viktigt att alla får möjlighet att växa och utvecklas i sin yrkesroll.

Vi som rekryterar heter Ewa Ringaby, verksamhetschef, och Eva Gifvars, veterinärchef vid AniCura Dalarna. Vi söker dig som vill fortsätta utveckla vår verksamhet tillsammans med oss och hela vårt team. Vi erbjuder en mångsidig och utvecklande arbetsmiljö med stor möjlighet att påverka vår verksamhet. Du kommer att arbeta inom en flexibel, prestigelös organisation som präglas av teamkänsla, högt engagemang, mycket glädje och där din kompetens kommer att göra skillnad.

Rollen

Som vår nya chefsveterinär kommer du att ha ett nära samarbete med vår veterinärchef och spela en nyckelroll i att leda och säkra den veterinärmedicinska utvecklingen inom vår verksamhet. Vi ser med stor fördel att du, åtminstone delvis, även arbetar kliniskt för att få en djupare förståelse för alla aspekter av vår verksamhet. Ditt huvudsakliga uppdrag är att leda, säkerställa och utveckla vår vårdkvalitet, och du kommer att ha stöd av våra ämnesansvariga veterinärer, som ansvarar för att vara uppdaterade inom sina respektive områden och upprätthålla aktuella rutiner och behandlingsplaner.

Dina ansvarsområden inkluderar att:

Delta i AniCura Dalarnas ledningsgrupp och samarbeta för att driva verksamhetens operativa och strategiska uppdrag.

Utveckla och följa upp en veterinärmedicinsk plan och strategi för våra verksamheter.

Arbeta kontinuerligt med att förbättra medicinsk kvalitet och patientsäkerhet med hjälp av AniCuras kvalitetsstyrningsverktyg.

Följa utvecklingen inom veterinärmedicin och implementera nya rön och rutiner i samråd med våra ämnesansvariga veterinärer.

Planera kompetensutveckling för veterinärgruppen i samarbete med veterinärchefen.

Planera kompetensutveckling för övriga kliniska medarbetare i samarbete med personalchefer.

Erbjuda medicinskt stöd i frågor som uppkommer inom verksamheten.

För att trivas i rollen tror vi att du har motiveras av att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt tillsammans med dina kollegor. Du är intresserad av dina medarbetares utveckling och har god kommunikationsförmåga för att motivera och engagera olika personligheter. Vi tillämpar mjuka värderingar och ser gärna att du delar dessa med oss. Vi värdesätter också din drivkraft att vilja erbjuda högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och utmärkt service för våra patienter och djurägare.

Fördelar med att bo i Dalarna
Dalarna är en region i Sverige som erbjuder en unik livsstil och många fördelar för den som väljer att bo och arbeta här.
Natur och friluftsliv: Dalarna är känt för sin fantastiska natur med stora skogar, sjöar och berg. Regionen erbjuder otaliga möjligheter för utomhusaktiviteter som vandring, skidåkning, cykling och fiske.
Kultur och tradition: Dalarna är också rikt på kultur och tradition. Här kan du uppleva svenska folktraditioner som midsommarfirande och dalahästar. Det finns även många konstgallerier och kulturarrangemang.
Livskvalitet: Dalarna erbjuder en hög livskvalitet med en balans mellan arbete och fritid. Det är en plats där du kan koppla av och njuta av en lugnare livsstil.
Samhällsgemenskap: Dalarna är känt för sin starka samhällsgemenskap och vänliga människor. Det är en plats där du snabbt kan känna dig välkommen och hemma.

Om du är intresserad av att bo i Dalarna och arbeta som chefsveterinär på AniCura Dalarna, är detta en möjlighet att kombinera din professionella karriär med en livsstil som erbjuder närhet till naturen och en rik kultur.

Omfattning
Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning med möjlighet till deltidsarbete. Som chefsveterinär rapporterar du till Ewa Ringaby, verksamhetschef, och tjänsten är placerad vid AniCura Falu djursjukhus.

Intervjuer och urval kommer att genomföras löpande.

Har du frågor? Kontakta oss:

Ewa Ringaby, Verksamhetschef: [email protected]

Eva Gifvars, Veterinärchef: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan - Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Chefsveterinär AniCura Dalarna

Ansök    Dec 19    Anicura AB    Veterinär
Välkommen till AniCura Dalarna! Hos oss finns verksamhet vid Falu djursjukhus och dagkliniker i Borlänge och i Ludvika. Här möter du varje dag många intressanta fall och får arbeta i ett tryggt, glatt och engagerat arbetsteam under ständig utveckling. Vårt fokus är alltid att leverera en högkvalitativ och trygg djursjukvård och vi erbjuder därför kontinuerlig kompetensutveckling i en stimulerande och lärande miljö, både internt och externt. Vi är 125 kval... Visa mer
Välkommen till AniCura Dalarna!
Hos oss finns verksamhet vid Falu djursjukhus och dagkliniker i Borlänge och i Ludvika. Här möter du varje dag många intressanta fall och får arbeta i ett tryggt, glatt och engagerat arbetsteam under ständig utveckling.

Vårt fokus är alltid att leverera en högkvalitativ och trygg djursjukvård och vi erbjuder därför kontinuerlig kompetensutveckling i en stimulerande och lärande miljö, både internt och externt. Vi är 125 kvalificerade medarbetare med unik specialistkompetens inom flera områden.

AniCura Falu Djursjukhus är ett modernt djursjukhus med jourverksamhet. Vi inriktar oss på mindre sällskapsdjur, främst hundar och katter. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat ortopedi, kardiologi, ögon, tänder och hud.

Hos dagklinikerna AniCura Ludvika och Borlänge genomförs veterinärundersökningar, förbyggande vård som vaccinationer och kloklippning, samt enklare kirurgiska ingrepp och tandbehandlingar. På kliniken finns även utrustning för digitalröntgen, samt ett labb.

Här arbetar alla på lika villkor, med ett högt-i-tak-klimat och inställningen att vi hjälper varandra oavsett yrkesroll. Vi strävar efter delaktighet och tycker att det är viktigt att alla får möjlighet att växa och att utvecklas i sin yrkesroll, där vi har ett gott samarbete inom AniCura- koncernen.

Om AniCura
AniCura är en familj av noga utvalda djursjukhus och djurkliniker. Vi förenas i vårt veterinärmedicinska kunnande, vår yrkesstolthet och vår genuina kärlek till djuren. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en inspirerande och utmanade miljö, där flera av Europas framstående specialister är verksamma. Det är människorna som arbetar här och vår företagskultur som gör AniCura unikt. Vi har en stark gemenskap och tror på att vara en arbetsplats där medarbetare kan inspirera varandra, känna arbetsglädje och vara med och påverka sin vardag. För att ständigt ligga i framkant vad gäller kompetens, satsar vi på personlig utveckling och kunskapsdelning, både internt och internationellt.

Vårt breda nätverk av duktiga medarbetare skapar trygghet såväl för djurägare som internt. All samlad kunskap gör att vi kan driva nya idéer, forskning och erbjuda våra patienter specialiserad djursjukvård.

Tillsammans står vi stadigt förankrade i den veterinärmedicinska världen med blicken riktad mot framtidens djursjukvård.

Vi erbjuder en intressant och viktig roll som chefsveterinär

I rollen som chefsveterinär kommer du parallellt med ditt kliniska arbete som veterinär också leda och säkra den veterinärmedicinska utvecklingen hos oss. Du har en nyckelfunktion och har det yttersta veterinärmedicinska ansvaret. Till din hjälp har du dina kompetenta veterinärkollegor i Dalarna, veterinärchefen som har personalansvar för veterinärgruppen, regionens medicinska supportveterinär samt ett nätverk med samtliga chefsveterinärer inom AniCura Sverige.

Du kommer ingå i ledningsgruppen och tillsammans med dina kollegor driva AniCura Dalarnas operativa och strategiska arbete.

Ansvarsområden

Dina ansvarsområden syftar i huvudsak till att säkerställa en god vårdkvalité och att den veterinärmedicinska verksamheten utvecklas utefter behov och efterfrågan. Detta innefattar bland annat:

- Framtagande av veterinärmedicinsk strategi för verksamheten

- Kompetensutveckling för klinisk personal

- Utgöra ett medicinskt stöd och bollplank i de frågor som uppkommer i verksamheten

- Säkerställa att verksamheten har förutsättningar för att bedriva vård av hög kvalité

Vem är du?
För att lyckas i rollen och för att trivas, tror vi att du drivs av att föra det veterinärmedicinska arbetet framåt tillsammans med dina kollegor samt att erbjuda högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och en god service för våra patienter och djurägare.

- Legitimerad veterinär

- Ledarerfarenheter är meriterande

- Konstruktiv kommunikatör

- Trivs med att arbeta både i det korta och långa perspektivet

- Du drivs av att se andra växa och arbeta värdegrundsbaserat.

- Du ser helheten och har förmåga att hitta vägar framåt.

Din personlighet är viktig för oss
Du har en hög kommunikativ förmåga och ett stort utvecklingsfokus. Ditt arbetssätt präglas av struktur och kvalitet. Du ser medarbetarna, med sina kunskaper och förmågor, som organisationens främsta tillgångar. Du behärskar svenskaspråket både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning. Chefsveterinären rapporterat till Djursjukhuschefen. Sista ansökningsdag 12 januari 2023.

Har du frågor är du välkommen att kontakta djursjukhuschef Ewa Odenius [email protected] eller nuvarande chefsveterinär Maja Öhman Nyberg, [email protected]

Fackliga representanter
Elisabeth Jakobsson [email protected]

Anna Löf [email protected]

Intervjuer och urval sker löpande

Varmt välkommen med din ansökan - Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Chefsveterinär till AniCura Dalarna

Ansök    Aug 14    Anicura AB    Veterinär
Om AniCura Dalarna Hos oss finns verksamhet vid Falu djursjukhus och dagkliniker i Borlänge och i Ludvika. Totalt är vi ca 125 kvalificerade medarbetare inom olika yrkesgrupper med specialistkompetens inom flera områden. Vårt fokus är alltid att leverera en högkvalitativ och trygg djursjukvård i en arbetsmiljö som skapar hög trivsel. Utveckling, både för verksamheten och för våra anställda, är en viktig del i vårt arbete. AniCura Falu Djursjukhus är ett m... Visa mer
Om AniCura Dalarna
Hos oss finns verksamhet vid Falu djursjukhus och dagkliniker i Borlänge och i Ludvika. Totalt är vi ca 125 kvalificerade medarbetare inom olika yrkesgrupper med specialistkompetens inom flera områden. Vårt fokus är alltid att leverera en högkvalitativ och trygg djursjukvård i en arbetsmiljö som skapar hög trivsel. Utveckling, både för verksamheten och för våra anställda, är en viktig del i vårt arbete.

AniCura Falu Djursjukhus är ett modernt djursjukhus med jourverksamhet under kvällar och helger och vi tar emot ca 18 000 besök per år. Vi inriktar oss främst på hundar och katter men tar också emot små sällskapsdjur och vissa exotics.

Vid dagklinikerna AniCura Ludvika och Borlänge genomförs polikliniska undersökningar, förbyggande vård samt enklare kirurgiska ingrepp. Båda klinikerna är utrustade med digitalröntgen och egna lab.

Inom AniCura Dalarna arbetar vi med ett ”högt-i-tak-klimat” och inställningen att vi hjälper varandra oavsett yrkesroll. Vi strävar efter delaktighet och tycker att det är viktigt att alla får möjlighet att växa och att utvecklas i sin yrkesroll.

Vi som rekryterar heter Ewa Ringaby, verksamhetschef och Eva Gifvars, veterinärchef vid AniCura Dalarna. Vi söker dig som vill fortsätta utveckla vår verksamhet tillsammans med oss och hela vårt team. Vi erbjuder ett omväxlande, utvecklande arbete med stor möjlighet att påverka vår verksamhet. Du kommer arbeta i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av teamkänsla, högt engagemang, mycket glädje och där din kompetens kommer att göra skillnad

Rollen
Som vår nya chefsveterinär kommer du att ha ett nära samarbete med vår veterinärchef och ha en nyckelfunktion i att leda och säkra den veterinärmedicinska utvecklingen i vår verksamhet. Vi ser en stor fördel i att du, till viss del, även arbetar kliniskt så du får full insikt i alla delar av vår verksamhet.

Ditt huvuduppdrag är att säkerställa och utveckla en god vårdkvalitet och till din hjälp har du bland annat de ämnesansvariga veterinärerna vars ansvar är att hålla sig à jour med det senaste inom sitt ämne och att upprätthålla aktuella rutiner och behandlingsplaner för dem.

Dina arbetsuppgifter är att:

- Ingå i AniCura Dalarnas ledningsgrupp och där tillsammans med gruppen driva verksamhetens operativa och strategiska uppdrag

- Arbeta fram och följa upp en veterinärmedicinsk plan och strategi för verksamheten

- Arbeta med ständig utveckling av den medicinska kvaliteten och patientsäkerheten genom AniCuras kvalitetsstyrningsverktyg

- Följa utvecklingen inom veterinärmedicin och implementera nya rön och rutiner i samråd med våra ämnesansvariga veterinärer

- I samverkan med veterinärchef lägga plan för kompetensutveckling inom veterinärgruppen

- I samverkan med personalchefer lägga plan för kompetensutveckling för övriga kliniska medarbetare

- Utgöra ett medicinskt stöd i frågor som uppkommer i verksamheten

Som stöd i ditt arbete kommer du att ha dina kompetenta veterinärkollegor och övriga ansvariga i verksamheten, vår Regional Medical Partner samt ett stort nätverk av chefsveterinärer inom AniCura Sverige.

Kompetenskrav för rollen

- Krav
- Legitimerad veterinär med minst 5 års erfarenhet av arbete i en större verksamhet

- Steg-1 specialist eller likvärdig kompetens

- Meriterande- Tidigare ledarerfarenheter

Din personlighet är viktig för oss
För att trivas i rollen tror vi att du drivs av att föra det veterinärmedicinska arbetet framåt tillsammans med dina kollegor. Du är intresserad av medarbetaren och kan med din kommunikativa förmåga motivera och engagera de skilda personligheter du arbetar tillsammans med. Vi inom AniCura Dalarna tillämpar mjuka värderingar och lägger stor vikt vid att du som chefsveterinär delar dessa med oss.
Du uppskattar att vara i en ledande position men tidigare erfarenhet är inte ett krav. Du vill erbjuda högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och en god service för våra patienter och djurägare.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Omfattning
Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning som inleds med en provanställning, även deltidsanställning kan vara aktuellt. Chefsveterinären rapporterar till Ewa Ringaby, verksamhetschef. Rollen är placerad vid AniCura Falu djursjukhus.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande men sista ansökningsdag är den 17:e september.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss:
Ewa Ringaby
Verksamhetschef
[email protected]

Eva Gifvars
Veterinärchef
[email protected]

Varmt välkommen med din ansökan - Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Veterinär till AniCura Falu Djursjukhus

Ansök    Jun 24    Anicura AB    Veterinär
Veterinär, AniCura Falu Djursjukhus Vi söker en veterinär på 100% till oss i Falun. På AniCura Falu Djursjukhus möter du dagligen många intressanta fall och du får arbeta tillsammans med högt specialiserade kollegor som använder den senaste avancerade tekniska utrustningen. Du kommer att få möjlighet till en omfattande yrkesmässig utveckling. Vårt fokus är alltid att leverera högkvalitativ och trygg djursjukvård och erbjuder därför kontinuerlig kompetens... Visa mer
Veterinär, AniCura Falu Djursjukhus

Vi söker en veterinär på 100% till oss i Falun.

På AniCura Falu Djursjukhus möter du dagligen många intressanta fall och du får arbeta tillsammans med högt specialiserade kollegor som använder den senaste avancerade tekniska utrustningen. Du kommer att få möjlighet till en omfattande yrkesmässig utveckling. Vårt fokus är alltid att leverera högkvalitativ och trygg djursjukvård och erbjuder därför kontinuerlig kompetensutveckling i en stimulerande och lärande miljö. Arbetet utförs utöver dagtid även kvällstid, med nattberedskap och helgarbete.

Tjänsten inleds med en personligt utarbetad introduktionsplan till våra olika avdelningar tillsammans med några av våra mer erfarna veterinärer.

Hos oss på AniCura Falu Djursjukhus med filialer arbetar ca 120 kvalificerade medarbetare med unik specialistkompetens inom flera områden, och vi tar emot närmare 27.000 patienter per år.

Vi erbjuder ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster vilket innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård kirurgi och ortopedi i djurets hela livsskede.

Verksamheten går bra och vi har mycket hög trivsel i personalgruppen med ett varmt och inbjudande klimat. Vi har högt i tak och värnar om vår teamkänsla. Vi växer stadigt och planerar att bygga ett nytt fräscht djursjukhus. Så vill du ha ett utvecklande arbete och vara med och bygga strukturen för det nya djursjukhuset i ett engagerat och härligt team? Då ska du söka till oss!

Ansvarsområden

Som veterinär på på AniCura Falu Djursjukhus arbetar du på djursjukhusets olika avdelningar poliklinik, stationärvårdsavdelningen och operation.

Som veterinär hos oss ansvarar du för att:

- Bemöta och behandla våra patienter
- Kommunicera med våra djurägare kring patienternas tillstånd
- Hugga i där det behövs och ett gott samarbete med kollegor


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, som inleds med provanställning.

Vem är du?

Vi söker dig som drivs av att erbjuda högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och en förstklassig service för våra patienter som besöker oss. Du trivs i en miljö med mycket engagemang, utveckling samt teknisk innovation. Som person har du ambitionen att fortsätta att utvecklas och du strävar hela tiden efter att ge dina patienter den bästa veterinärmedicinsk vården.

Dina personliga egenskaper, såsom god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer är viktiga.

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runtom i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal.

Vill du bli en del av vår familj?

Ansök genom att klicka på sök knappen innan den 30/9-2021. För frågor om rollen vänligen kontakta vår veterinärchef Jessica Olsson [email protected]. Visa mindre

Veterinär sökes till AniCura Borlängekliniken/Ludvikakliniken

Ansök    Aug 11    Anicura AB    Veterinär
Om oss och jobbet Hos oss på AniCura Dalarna finns verksamhet vid Falu Djursjukhus med dagkliniker i Borlänge och i Ludvika. Här arbetar ca 120 kvalificerade medarbetare med unik specialistkompetens inom flera områden. Vi växer stadigt och behöver därför förstärka vårt team vid våra dagkliniker. Vi erbjuder en tjänst med stor möjlighet att påverka sitt arbete. Då vi söker veterinärer till båda klinikerna finns möjlighet att vara placerad vid båda kliniker... Visa mer
Om oss och jobbet
Hos oss på AniCura Dalarna finns verksamhet vid Falu Djursjukhus med dagkliniker i Borlänge och i Ludvika. Här arbetar ca 120 kvalificerade medarbetare med unik specialistkompetens inom flera områden. Vi växer stadigt och behöver därför förstärka vårt team vid våra dagkliniker.

Vi erbjuder en tjänst med stor möjlighet att påverka sitt arbete. Då vi söker veterinärer till båda klinikerna finns möjlighet att vara placerad vid båda klinikerna eller en av dem. Det finns även möjlighet, om intresse finns, att kombinera dessa tjänster med arbete på Falu Djursjukhus.

På samtliga kliniker möter du varje dag många intressanta fall och får arbeta i ett tryggt, glatt och engagerat arbetsteam under ständig utveckling. Vårt fokus är alltid att leverera en högkvalitativ och trygg djursjukvård och vi erbjuder därför kontinuerlig kompetensutveckling i en stimulerande och lärande miljö, både internt och externt.

I samråd med veterinärchef och klinikchef får du möjlighet att utforma din egen framtid hos oss. Här arbetar alla på lika villkor, med ett högt-i-tak-klimat och inställningen att vi hjälper varandra oavsett yrkesroll. Vi strävar efter delaktighet och tycker att det är viktigt att alla får möjlighet att växa och att utvecklas i sin yrkesroll, där vi har ett gott samarbete inom AniCura- koncernen.

Vår personal är det viktigaste vi har och vi arbetar ständigt för att förbättra arbetsmiljön och att vara den bästa arbetsgivaren i branschen. På våra arbetsplatser i Borlänge/Ludvika/Falun har vi hög medarbetarnöjdhet, vilket vi är mycket stolta och glada över.

Dagklinikerna har öppet dagtid, vilket betyder att tjänsten inte innebär jour eller helgarbete. Väljer man att jobba även på Falu djursjukhus så kan kvällsjourer och helgarbete tillkomma. Denna schemaläggning sker naturligtvis i samråd.

Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer om våra kliniker och vad vi utför på dem:

- Falu Djursjukhus (https://www.anicura.se/falu-djursjukhus/)
- Ludvikakliniken (https://www.anicura.se/ludvikakliniken/)
- Borlängekliniken (https://www.anicura.se/borlangekliniken/)


Din profil
Vi söker dig som är legitimerad veterinär med några års erfarenhet av smådjur och som lockas av att jobba dagtid på en mindre och trevlig klinik. Du kommer att bli en del av ett bra arbetsteam där du har möjlighet att få följa patienter och kunder genom livet.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har personliga egenskaper såsom god kommunikationsförmåga, vilja att ständigt utvecklas och förmåga att arbeta lugnt och metodiskt.

Omfattning
Tjänsten avser en tillsvidareanställning och tjänstgöringsgraden är flexibel utifrån dina önskemål. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kommer att inledas som provanställning.

Ansökan och kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta

Eva Gifvars, veterinärchef, [email protected].

Lisa Elzén, klinikchef och veterinär Ludvika, [email protected] .

Emma Källerö, klinikchef och veterinär Borlänge, [email protected]

Fackliga representanter Sveriges veterinärförbund

Elisabeth Jakobsson [email protected]

Anna Löf [email protected]

Intervjuer och urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan - vi ser fram mot att höra från dig! Visa mindre

Två veterinärer sökes till AniCura Falu Djursjukhus

Ansök    Mar 22    Anicura AB    Veterinär
Är du redo för nästa uppdrag? Vi expanderar och söker två legitimerade veterinärer med några års erfarenhet till vårt underbara djursjukhus i vackra Dalarna. På AniCura Falu Djursjukhus möter du dagligen många intressanta fall och får arbeta tillsammans med högt specialiserade kollegor som använder den senaste avancerade tekniska utrustningen. Du kommer att få möjlighet till en omfattande yrkesmässig utveckling. Vårt fokus är alltid att leverera högkvali... Visa mer
Är du redo för nästa uppdrag?

Vi expanderar och söker två legitimerade veterinärer med några års erfarenhet till vårt underbara djursjukhus i vackra Dalarna.

På AniCura Falu Djursjukhus möter du dagligen många intressanta fall och får arbeta tillsammans med högt specialiserade kollegor som använder den senaste avancerade tekniska utrustningen. Du kommer att få möjlighet till en omfattande yrkesmässig utveckling. Vårt fokus är alltid att leverera högkvalitativ och trygg djursjukvård och erbjuder därför kontinuerlig kompetensutveckling i en stimulerande och lärande miljö.

Hos oss på AniCura Falu Djursjukhus med filialer arbetar ca 120 kvalificerade medarbetare med unik specialistkompetens inom flera områden. I Falun, Borlänge och Ludvika finns vi lokalt där våra kunder finns, vi har en personlig relation till våra återkommande patienter och vi känner varandra på arbetsplatsen. Vi har alltså nära till både kunden och kunskapen. Man kan jämföra oss med Pippi Långstrump, en liten aktör med enorma muskler.

Vi har mycket hög trivsel i personalgruppen med ett starkt inbjudande klimat. Vi växer stadigt och behöver därför förstärka vårt team, så vill du ha ett utvecklande arbete och vara med och utvecklas ihop med vårt härliga gäng? Då ska du söka till oss!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad veterinär med några års erfarenhet och med ambitioner att växa ytterligare. Du är nyfiken och inte rädd att hugga i där det behövs för att snabbt skaffa dig en bred och gedigen veterinärmedicinsk grund.

- Legitimerad veterinär
- Några års erfarenhet
- God kommunikationsförmåga
- Vilja att ständigt utvecklas
- Förmåga att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer


Ansökan och kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Gifvars, veterinärchef, [email protected].

- Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med provanställning.
- Tillträde sker enligt överenskommelse.
- Intervjuer och urval sker löpande.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Länsveterinär

Länsstyrelsen i Dalarnas län är en statlig myndighet som finns nära människorna i vårt län. Vi är en viktig länk mellan länet och regeringen, riksdagen och andra myndigheter. Vår uppgift är att säkerställa att nationella mål och uppdrag genomförs regionalt och med hänsyn till förutsättningarna i just vårt län. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande. ... Visa mer
Länsstyrelsen i Dalarnas län är en statlig myndighet som finns nära människorna i vårt län. Vi är en viktig länk mellan länet och regeringen, riksdagen och andra myndigheter. Vår uppgift är att säkerställa att nationella mål och uppdrag genomförs regionalt och med hänsyn till förutsättningarna i just vårt län. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande.ARBETSUPPGIFTER
Länsveterinären har ett varierande och brett arbetsområde. Du kommer bland annat att delta i tillsyn av djurhälsopersonal och läkemedelsanvändning. Fokus kommer att vara på livsmedelskontroller och revisioner av kommunernas livsmedelskontroll. Du kommer även att arbeta med samordning, rådgivning och kontroller inom smittskyddsfrågor och delta i djurskyddsarbetet. Arbetet är i stor grad självständigt och innebär planering, genomförande och utvärdering av tillsynen. En viktig del i rollen är samverkan med andra myndigheter och organisationer inom verksamhetsområdet.

KVALIFIKATIONER
Skall krav
- Du ska ha en svensk veterinärlegitimation.
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
- Körkort är ett krav.

Meriterande
- Erfarenhet av kontroller enligt djurskyddslagen och livsmedelskontroller
- Erfarenhet av klinisk veterinärverksamhet
- Tidigare erfarenhet av myndighetsutövning

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har förmåga att prioritera ditt arbete och kan vara flexibel utifrån en varierad vardag. Du bör vara handlingskraftig, driven och kunna ta egna initiativ. Du ska ha lätt för att samarbeta och skapa kontakter och bibehålla dem såväl internt som med externa aktörer. Som person är du lugn och trygg och kan hantera svåra situationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och goda referenser

ÖVRIGT
Länsstyrelsen arbetar för att erbjuda en attraktiv och jämställd arbetsplats som är fri från diskriminering och för att ge alla lika möjligheter.

Provanställning 6 månader tillämpas

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten, men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Läs mer: Vår hemsida Visa mindre

Sommarvikarier till Dalarna

Ansök    Mar 22    Anicura AB    Veterinär
Vad sägs om ett spännande, fartfyllt och lärorikt sommarjobb i sköna Dalarna, med nära till både natur och kultur? Då dalarna är ett väldigt populärt turistlandskap så ökar vår verksamhet under sommaren vad gäller främst akutdjursjukvård. Vi söker därför efter sommarvikarier, som vill vara med och driva vår verksamhet framåt under sommarmånaderna. OM OSS AniCura Dalarna består av tre enheter. Djursjukhuset i Falun samt filialkliniker i Ludvika och Borlä... Visa mer
Vad sägs om ett spännande, fartfyllt och lärorikt sommarjobb i sköna Dalarna, med nära till både natur och kultur?

Då dalarna är ett väldigt populärt turistlandskap så ökar vår verksamhet under sommaren vad gäller främst akutdjursjukvård. Vi söker därför efter sommarvikarier, som vill vara med och driva vår verksamhet framåt under sommarmånaderna.

OM OSS

AniCura Dalarna består av tre enheter. Djursjukhuset i Falun samt filialkliniker i Ludvika och Borlänge.

Vi är totalt dryga 100 passionerade medarbetare och tar emot närmare 27.000 patienter per år.

Vi har en hög trivsel i personalgruppen med ett varmt och inbjudande klimat och vi värnar om vår teamkänsla.

Vi tar emot remissfall inom bland annat ortopedi, dermatologi, oftalmologi, kardiologi, internmedicin och bilddiagnostik.

På djursjukhuset har vi plats för övernattande patienter på vårdavdelningens olika avdelningar och vi har personal på plats dygnet runt.

BESKRIVNING AV TJÄNST

På AniCura Falu Djursjukhus med filialer arbetar du tillsammans med drivna kollegor och möter dagligen varierande och utmanande fall .

Hos oss får du möjlighet till yrkesmässig utveckling i en trygg arbetsgrupp som är mån om att hjälpa och stötta varandra i det dagliga arbetet.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta juni till augusti och som har möjlighet att påbörja din inskolning redan under våren. Tjänsten innebär även tjänstgöring på kvällar och helger.

Följande positioner ska tillsättas:

Tf veterinärer

Tf djursjukskötare - vård, poliklinik, akut

Djurvårdare - vård, poliklinik, akut/IVA, operation

Biomedicinsk analytiker (student)

KVALIFIKATIONER

Vi söker medarbetare med följande bakgrund:

Legitimerad djursjukskötare eller djurvårdare på nivå 3 eller med D9

Studenter som läser till veterinär, djursjukskötare eller BMA

Det är meriterande om du arbetat på ett djursjukhus eller smådjursklinik

Som person har du ett genuint intresse för djursjukvård för smådjur samt för att hålla en hög servicegrad mot patienter och djurägare.

Dina personliga egenskaper innefattar god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer.

VILL DU BLI EN DEL AV VÅRT TEAM?

Ansök genom att klicka på "skicka ansökan".

Intervjuer och urval sker löpande. Sista ansökningsdagen är den 30/4.

Vid frågor, kontakta HR-chef [email protected] Visa mindre