Lediga jobb Anicura AB i Falun

Se alla lediga jobb från Anicura AB i Falun. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Falun som finns inom det yrket.

Chefsveterinär till AniCura Dalarna

Ansök    Aug 14    Anicura AB    Veterinär
Om AniCura Dalarna Hos oss finns verksamhet vid Falu djursjukhus och dagkliniker i Borlänge och i Ludvika. Totalt är vi ca 125 kvalificerade medarbetare inom olika yrkesgrupper med specialistkompetens inom flera områden. Vårt fokus är alltid att leverera en högkvalitativ och trygg djursjukvård i en arbetsmiljö som skapar hög trivsel. Utveckling, både för verksamheten och för våra anställda, är en viktig del i vårt arbete. AniCura Falu Djursjukhus är ett m... Visa mer
Om AniCura Dalarna
Hos oss finns verksamhet vid Falu djursjukhus och dagkliniker i Borlänge och i Ludvika. Totalt är vi ca 125 kvalificerade medarbetare inom olika yrkesgrupper med specialistkompetens inom flera områden. Vårt fokus är alltid att leverera en högkvalitativ och trygg djursjukvård i en arbetsmiljö som skapar hög trivsel. Utveckling, både för verksamheten och för våra anställda, är en viktig del i vårt arbete.

AniCura Falu Djursjukhus är ett modernt djursjukhus med jourverksamhet under kvällar och helger och vi tar emot ca 18 000 besök per år. Vi inriktar oss främst på hundar och katter men tar också emot små sällskapsdjur och vissa exotics.

Vid dagklinikerna AniCura Ludvika och Borlänge genomförs polikliniska undersökningar, förbyggande vård samt enklare kirurgiska ingrepp. Båda klinikerna är utrustade med digitalröntgen och egna lab.

Inom AniCura Dalarna arbetar vi med ett ”högt-i-tak-klimat” och inställningen att vi hjälper varandra oavsett yrkesroll. Vi strävar efter delaktighet och tycker att det är viktigt att alla får möjlighet att växa och att utvecklas i sin yrkesroll.

Vi som rekryterar heter Ewa Ringaby, verksamhetschef och Eva Gifvars, veterinärchef vid AniCura Dalarna. Vi söker dig som vill fortsätta utveckla vår verksamhet tillsammans med oss och hela vårt team. Vi erbjuder ett omväxlande, utvecklande arbete med stor möjlighet att påverka vår verksamhet. Du kommer arbeta i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av teamkänsla, högt engagemang, mycket glädje och där din kompetens kommer att göra skillnad

Rollen
Som vår nya chefsveterinär kommer du att ha ett nära samarbete med vår veterinärchef och ha en nyckelfunktion i att leda och säkra den veterinärmedicinska utvecklingen i vår verksamhet. Vi ser en stor fördel i att du, till viss del, även arbetar kliniskt så du får full insikt i alla delar av vår verksamhet.

Ditt huvuduppdrag är att säkerställa och utveckla en god vårdkvalitet och till din hjälp har du bland annat de ämnesansvariga veterinärerna vars ansvar är att hålla sig à jour med det senaste inom sitt ämne och att upprätthålla aktuella rutiner och behandlingsplaner för dem.

Dina arbetsuppgifter är att:

- Ingå i AniCura Dalarnas ledningsgrupp och där tillsammans med gruppen driva verksamhetens operativa och strategiska uppdrag

- Arbeta fram och följa upp en veterinärmedicinsk plan och strategi för verksamheten

- Arbeta med ständig utveckling av den medicinska kvaliteten och patientsäkerheten genom AniCuras kvalitetsstyrningsverktyg

- Följa utvecklingen inom veterinärmedicin och implementera nya rön och rutiner i samråd med våra ämnesansvariga veterinärer

- I samverkan med veterinärchef lägga plan för kompetensutveckling inom veterinärgruppen

- I samverkan med personalchefer lägga plan för kompetensutveckling för övriga kliniska medarbetare

- Utgöra ett medicinskt stöd i frågor som uppkommer i verksamheten

Som stöd i ditt arbete kommer du att ha dina kompetenta veterinärkollegor och övriga ansvariga i verksamheten, vår Regional Medical Partner samt ett stort nätverk av chefsveterinärer inom AniCura Sverige.

Kompetenskrav för rollen

- Krav
- Legitimerad veterinär med minst 5 års erfarenhet av arbete i en större verksamhet

- Steg-1 specialist eller likvärdig kompetens

- Meriterande- Tidigare ledarerfarenheter

Din personlighet är viktig för oss
För att trivas i rollen tror vi att du drivs av att föra det veterinärmedicinska arbetet framåt tillsammans med dina kollegor. Du är intresserad av medarbetaren och kan med din kommunikativa förmåga motivera och engagera de skilda personligheter du arbetar tillsammans med. Vi inom AniCura Dalarna tillämpar mjuka värderingar och lägger stor vikt vid att du som chefsveterinär delar dessa med oss.
Du uppskattar att vara i en ledande position men tidigare erfarenhet är inte ett krav. Du vill erbjuda högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och en god service för våra patienter och djurägare.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Omfattning
Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning som inleds med en provanställning, även deltidsanställning kan vara aktuellt. Chefsveterinären rapporterar till Ewa Ringaby, verksamhetschef. Rollen är placerad vid AniCura Falu djursjukhus.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande men sista ansökningsdag är den 17:e september.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss:
Ewa Ringaby
Verksamhetschef
[email protected]

Eva Gifvars
Veterinärchef
[email protected]

Varmt välkommen med din ansökan - Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Veterinär sökes till AniCura Falu Djursjukhus

Ansök    Nov 28    Anicura AB    Klinikveterinär
Nytt
Vi expanderar och söker legitimerad veterinär till vårt underbara djursjukhus i Dalarna. På AniCura Falu Djursjukhus möter du dagligen många intressanta fall och du får arbeta tillsammans med högt specialiserade kollegor som använder den senaste avancerade tekniska utrustningen. Du kommer att få möjlighet till en omfattande yrkesmässig utveckling. Vårt fokus är alltid att leverera högkvalitativ och trygg djursjukvård och erbjuder därför kontinuerlig kompet... Visa mer
Vi expanderar och söker legitimerad veterinär till vårt underbara djursjukhus i Dalarna. På AniCura Falu Djursjukhus möter du dagligen många intressanta fall och du får arbeta tillsammans med högt specialiserade kollegor som använder den senaste avancerade tekniska utrustningen. Du kommer att få möjlighet till en omfattande yrkesmässig utveckling. Vårt fokus är alltid att leverera högkvalitativ och trygg djursjukvård och erbjuder därför kontinuerlig kompetensutveckling i en stimulerande och lärande miljö. Vi har hög trivsel på arbetsplatsen, vi tror att nyckeln till detta ligger i att vi är en prestigelös organisation med en stark teamkänsla, engagemang och glädje. Arbetet utförs utöver dagtid även kvällstid, med nattberedskap och helgarbete.

Det finns även möjlighet att arbeta på våra filialer i Borlänge och i Ludvika om intresse finns för att dela tjänsten.

Vi söker dig som är legitimerad veterinär med några års erfarenhet. Hos oss finns det goda möjligheter att vidareutvecklas. Du är nyfiken och tar eget ansvar för att skaffa dig en bredare och mer gedigen veterinärmedicinsk kunskap vid behov. Dina personliga egenskaper såsom god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer är viktiga.

Hos oss på AniCura Falu Djursjukhus med filialer arbetar ca 120 kvalificerade medarbetare med unik specialistkompetens inom flera områden. Verksamheten går bra och vi har mycket hög trivsel i personalgruppen med ett starkt inbjudande klimat. Vi växer stadigt och behöver därför förstärka vårt team, så vill du ha ett utvecklande arbete och vara med och utvecklas ihop med vårt härliga gäng? Då ska du söka till oss!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Gifvars, veterinärchef, [email protected] (\"mailto:[email protected]\"). Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Chefsveterinär till AniCura Dalarna

Ansök    Nov 20    Anicura AB    Veterinär
Om AniCura Dalarna Vi är stolta över att bedriva verksamhet vid Falu djursjukhus (https://www.anicura.se/hitta-klinik/dalarna/falu-djursjukhus/?gclid=CjwKCAjwp8OpBhAFEiwAG7NaEjoP5s9KzKhXe2xkOYiYFTbrmY7bC6pRwSVseeYgcAC62HGzKdMF4RoCeZ8QAvD_BwE) och våra dagkliniker i Borlänge (https://www.anicura.se/hitta-klinik/dalarna/borlangekliniken/) och Ludvika (https://www.anicura.se/hitta-klinik/dalarna/ludvikakliniken/?gclid=CjwKCAjwp8OpBhAFEiwAG7NaEjlmJ0ZLSN_1Psot... Visa mer
Om AniCura Dalarna

Vi är stolta över att bedriva verksamhet vid Falu djursjukhus (https://www.anicura.se/hitta-klinik/dalarna/falu-djursjukhus/?gclid=CjwKCAjwp8OpBhAFEiwAG7NaEjoP5s9KzKhXe2xkOYiYFTbrmY7bC6pRwSVseeYgcAC62HGzKdMF4RoCeZ8QAvD_BwE) och våra dagkliniker i Borlänge (https://www.anicura.se/hitta-klinik/dalarna/borlangekliniken/) och Ludvika (https://www.anicura.se/hitta-klinik/dalarna/ludvikakliniken/?gclid=CjwKCAjwp8OpBhAFEiwAG7NaEjlmJ0ZLSN_1PsotkF-PCw1dWB9vMKsnmMCU6qByXehgFisJ-D8lexoCo5oQAvD_BwE). Med ett team om cirka 125 kvalificerade medarbetare inom olika yrkesgrupper och specialistkompetens inom flera områden är vi hängivna att leverera högkvalitativ och trygg djursjukvård i en arbetsmiljö som prioriterar hög trivsel.
Vi värdesätter utveckling, både för vår verksamhet och för våra anställda, och vi söker nu dig som vill vara en del av vårt team.


AniCura Falu Djursjukhus är ett modernt djursjukhus med jourverksamhet kvällar och helger, där vi varje år tar emot omkring 18 000 besök. Vi är specialiserade på hund och katt men välkomnar även mindre sällskapsdjur och vissa exotics. Våra dagkliniker i Ludvika och Borlänge utför polikliniska undersökningar, förebyggande vård samt enklare kirurgiska ingrepp. Båda klinikerna är utrustade med digital röntgen och eget laboratorium.

Vi på AniCura Dalarna arbetar i ett inkluderande "högt-i-tak-klimat" där vi hjälper varandra oavsett yrkesroll. Vi värdesätter delaktighet och anser att det är viktigt att alla får möjlighet att växa och utvecklas i sin yrkesroll.

Vi som rekryterar heter Ewa Ringaby, verksamhetschef, och Eva Gifvars, veterinärchef vid AniCura Dalarna. Vi söker dig som vill fortsätta utveckla vår verksamhet tillsammans med oss och hela vårt team. Vi erbjuder en mångsidig och utvecklande arbetsmiljö med stor möjlighet att påverka vår verksamhet. Du kommer att arbeta inom en flexibel, prestigelös organisation som präglas av teamkänsla, högt engagemang, mycket glädje och där din kompetens kommer att göra skillnad.

Rollen

Som vår nya chefsveterinär kommer du att ha ett nära samarbete med vår veterinärchef och spela en nyckelroll i att leda och säkra den veterinärmedicinska utvecklingen inom vår verksamhet. Vi ser med stor fördel att du, åtminstone delvis, även arbetar kliniskt för att få en djupare förståelse för alla aspekter av vår verksamhet. Ditt huvudsakliga uppdrag är att leda, säkerställa och utveckla vår vårdkvalitet, och du kommer att ha stöd av våra ämnesansvariga veterinärer, som ansvarar för att vara uppdaterade inom sina respektive områden och upprätthålla aktuella rutiner och behandlingsplaner.

Dina ansvarsområden inkluderar att:

Delta i AniCura Dalarnas ledningsgrupp och samarbeta för att driva verksamhetens operativa och strategiska uppdrag.

Utveckla och följa upp en veterinärmedicinsk plan och strategi för våra verksamheter.

Arbeta kontinuerligt med att förbättra medicinsk kvalitet och patientsäkerhet med hjälp av AniCuras kvalitetsstyrningsverktyg.

Följa utvecklingen inom veterinärmedicin och implementera nya rön och rutiner i samråd med våra ämnesansvariga veterinärer.

Planera kompetensutveckling för veterinärgruppen i samarbete med veterinärchefen.

Planera kompetensutveckling för övriga kliniska medarbetare i samarbete med personalchefer.

Erbjuda medicinskt stöd i frågor som uppkommer inom verksamheten.

För att trivas i rollen tror vi att du har motiveras av att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt tillsammans med dina kollegor. Du är intresserad av dina medarbetares utveckling och har god kommunikationsförmåga för att motivera och engagera olika personligheter. Vi tillämpar mjuka värderingar och ser gärna att du delar dessa med oss. Vi värdesätter också din drivkraft att vilja erbjuda högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och utmärkt service för våra patienter och djurägare.

Fördelar med att bo i Dalarna
Dalarna är en region i Sverige som erbjuder en unik livsstil och många fördelar för den som väljer att bo och arbeta här.
Natur och friluftsliv: Dalarna är känt för sin fantastiska natur med stora skogar, sjöar och berg. Regionen erbjuder otaliga möjligheter för utomhusaktiviteter som vandring, skidåkning, cykling och fiske.
Kultur och tradition: Dalarna är också rikt på kultur och tradition. Här kan du uppleva svenska folktraditioner som midsommarfirande och dalahästar. Det finns även många konstgallerier och kulturarrangemang.
Livskvalitet: Dalarna erbjuder en hög livskvalitet med en balans mellan arbete och fritid. Det är en plats där du kan koppla av och njuta av en lugnare livsstil.
Samhällsgemenskap: Dalarna är känt för sin starka samhällsgemenskap och vänliga människor. Det är en plats där du snabbt kan känna dig välkommen och hemma.

Om du är intresserad av att bo i Dalarna och arbeta som chefsveterinär på AniCura Dalarna, är detta en möjlighet att kombinera din professionella karriär med en livsstil som erbjuder närhet till naturen och en rik kultur.

Omfattning
Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning med möjlighet till deltidsarbete. Som chefsveterinär rapporterar du till Ewa Ringaby, verksamhetschef, och tjänsten är placerad vid AniCura Falu djursjukhus.

Intervjuer och urval kommer att genomföras löpande.

Har du frågor? Kontakta oss:

Ewa Ringaby, Verksamhetschef: [email protected]

Eva Gifvars, Veterinärchef: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan - Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

TF veterinärer till AniCura Dalarna

Ansök    Nov 2    Anicura AB    Klinikveterinär
Vi söker efter dig som studerar sista året på veterinärhögskolan eller som är nyutexaminerad veterinär. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet från ett djursjukhus eller smådjursklinik. Dina personliga egenskaper innefattar god kommunikationsförmåga, vilja att utvecklas och förmåga att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer. Du är empatisk och har ett genuint intresse för kundkontakt, kundservice och har en förståelse för att ku... Visa mer
Vi söker efter dig som studerar sista året på veterinärhögskolan eller som är nyutexaminerad veterinär. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet från ett djursjukhus eller smådjursklinik.

Dina personliga egenskaper innefattar god kommunikationsförmåga, vilja att utvecklas och förmåga att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer. Du är empatisk och har ett genuint intresse för kundkontakt, kundservice och har en förståelse för att kundkommunikation är en viktig del i att lyckas med vårt arbete med patienterna. Vi söker dig som vill ha en utvecklande sommar och en fin start på ditt yrkesliv som veterinär - i en verksamhet med högt i tak och tillsammans med fina kollegor som trivs på sitt jobb!

Om oss och jobbet
Hos oss på AniCura Dalarna finns verksamhet vid Falu Djursjukhus med filialer i Borlänge och i Ludvika. Här arbetar ca 120 kvalificerade medarbetare med unik specialistkompetens inom flera områden. Vi växer stadigt och behöver därför förstärka vårt team med en bemanningssamordnare/ekonomiassistent till vår verksamhet.

Ett framstående djursjukhus i hjärtat av Dalarna
AniCura Falu Djursjukhus är beläget i sköna Dalarna, med nära till både natur och kultur. Här står vi till tjänst med högkvalificerad medicinsk och kirurgisk djursjukvård i en trivsam miljö med modern utrustning. Vi är remissinstans för hela Dalarna samt angränsande län. Tillsammans med våra filialer i Borlänge och Ludvika tar vi årligen emot cirka 27 000 patienter.

Hos oss får du möjlighet till en stimulerande vardag i en trygg arbetsgrupp som är mån om att hjälpa och stötta varandra i det dagliga arbetet. Vi har hög trivsel i personalgruppen och ett varmt och inbjudande klimat. Vi värnar om mjuka värden och vår teamkänsla.

Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer om våra kliniker och vad vi utför på dem:

- Falu Djursjukhus (https://www.anicura.se/falu-djursjukhus/)
- Ludvikakliniken (https://www.anicura.se/ludvikakliniken/)
- Borlängekliniken (https://www.anicura.se/borlangekliniken/)


Ett familjeägt företag
AniCura (https://www.anicuragroup.com/sv/om-anicura/) är en del av Mars Veterinary Health/Mars Petcare, som grundades för över 75 år sedan och som har lång erfarenhet av djursjukvård och djurfoder. Mars Petcares syfte är att skapa en bättre värld för våra sällskapsdjur. Det är en stark och långsiktig ägare, vårt Forever home.

Mars Petcare är en ledande aktör inom djursjukvård och äger flera framstående veterinära företag, till exempel Blue Pearl, VCA Hospitals, Pet Partners och Banfield samt engelska Linnaeus.

Utöver djursjukvård erbjuder Mars Petcare djurfoder under fler än 50 varumärken som till exempel Royal Canin, Pedigree och Whiskas. Företaget är också aktivt inom innovation och ny teknologi för sällskapsdjur.

Beskrivning av tjänst
På AniCura Falu Djursjukhus med filialer arbetar du tillsammans med drivna kollegor och möter dagligen varierande och utmanande fall.

Hos oss får du möjlighet till yrkesmässig utveckling i en trygg arbetsgrupp som är mån om att hjälpa och stötta varandra i det dagliga arbetet. Bokningarna styrs så att de ska passa kompetensnivå och det finns alltid erfarna kollegor på plats att bolla med.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta under sommarmånaderna och det är en stor fördel för den som har möjlighet att påbörja sin inskolning redan under vintern/våren.

Vill du bli en del av vårt team?

Ansök genom att klicka på skicka ansökan.

Intervjuer och urval sker löpande.

Vid frågor kontakta veterinärchef Eva Gifvars: [email protected] Visa mindre

Chefsveterinär AniCura Dalarna

Ansök    Dec 19    Anicura AB    Veterinär
Välkommen till AniCura Dalarna! Hos oss finns verksamhet vid Falu djursjukhus och dagkliniker i Borlänge och i Ludvika. Här möter du varje dag många intressanta fall och får arbeta i ett tryggt, glatt och engagerat arbetsteam under ständig utveckling. Vårt fokus är alltid att leverera en högkvalitativ och trygg djursjukvård och vi erbjuder därför kontinuerlig kompetensutveckling i en stimulerande och lärande miljö, både internt och externt. Vi är 125 kval... Visa mer
Välkommen till AniCura Dalarna!
Hos oss finns verksamhet vid Falu djursjukhus och dagkliniker i Borlänge och i Ludvika. Här möter du varje dag många intressanta fall och får arbeta i ett tryggt, glatt och engagerat arbetsteam under ständig utveckling.

Vårt fokus är alltid att leverera en högkvalitativ och trygg djursjukvård och vi erbjuder därför kontinuerlig kompetensutveckling i en stimulerande och lärande miljö, både internt och externt. Vi är 125 kvalificerade medarbetare med unik specialistkompetens inom flera områden.

AniCura Falu Djursjukhus är ett modernt djursjukhus med jourverksamhet. Vi inriktar oss på mindre sällskapsdjur, främst hundar och katter. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat ortopedi, kardiologi, ögon, tänder och hud.

Hos dagklinikerna AniCura Ludvika och Borlänge genomförs veterinärundersökningar, förbyggande vård som vaccinationer och kloklippning, samt enklare kirurgiska ingrepp och tandbehandlingar. På kliniken finns även utrustning för digitalröntgen, samt ett labb.

Här arbetar alla på lika villkor, med ett högt-i-tak-klimat och inställningen att vi hjälper varandra oavsett yrkesroll. Vi strävar efter delaktighet och tycker att det är viktigt att alla får möjlighet att växa och att utvecklas i sin yrkesroll, där vi har ett gott samarbete inom AniCura- koncernen.

Om AniCura
AniCura är en familj av noga utvalda djursjukhus och djurkliniker. Vi förenas i vårt veterinärmedicinska kunnande, vår yrkesstolthet och vår genuina kärlek till djuren. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en inspirerande och utmanade miljö, där flera av Europas framstående specialister är verksamma. Det är människorna som arbetar här och vår företagskultur som gör AniCura unikt. Vi har en stark gemenskap och tror på att vara en arbetsplats där medarbetare kan inspirera varandra, känna arbetsglädje och vara med och påverka sin vardag. För att ständigt ligga i framkant vad gäller kompetens, satsar vi på personlig utveckling och kunskapsdelning, både internt och internationellt.

Vårt breda nätverk av duktiga medarbetare skapar trygghet såväl för djurägare som internt. All samlad kunskap gör att vi kan driva nya idéer, forskning och erbjuda våra patienter specialiserad djursjukvård.

Tillsammans står vi stadigt förankrade i den veterinärmedicinska världen med blicken riktad mot framtidens djursjukvård.

Vi erbjuder en intressant och viktig roll som chefsveterinär

I rollen som chefsveterinär kommer du parallellt med ditt kliniska arbete som veterinär också leda och säkra den veterinärmedicinska utvecklingen hos oss. Du har en nyckelfunktion och har det yttersta veterinärmedicinska ansvaret. Till din hjälp har du dina kompetenta veterinärkollegor i Dalarna, veterinärchefen som har personalansvar för veterinärgruppen, regionens medicinska supportveterinär samt ett nätverk med samtliga chefsveterinärer inom AniCura Sverige.

Du kommer ingå i ledningsgruppen och tillsammans med dina kollegor driva AniCura Dalarnas operativa och strategiska arbete.

Ansvarsområden

Dina ansvarsområden syftar i huvudsak till att säkerställa en god vårdkvalité och att den veterinärmedicinska verksamheten utvecklas utefter behov och efterfrågan. Detta innefattar bland annat:

- Framtagande av veterinärmedicinsk strategi för verksamheten

- Kompetensutveckling för klinisk personal

- Utgöra ett medicinskt stöd och bollplank i de frågor som uppkommer i verksamheten

- Säkerställa att verksamheten har förutsättningar för att bedriva vård av hög kvalité

Vem är du?
För att lyckas i rollen och för att trivas, tror vi att du drivs av att föra det veterinärmedicinska arbetet framåt tillsammans med dina kollegor samt att erbjuda högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och en god service för våra patienter och djurägare.

- Legitimerad veterinär

- Ledarerfarenheter är meriterande

- Konstruktiv kommunikatör

- Trivs med att arbeta både i det korta och långa perspektivet

- Du drivs av att se andra växa och arbeta värdegrundsbaserat.

- Du ser helheten och har förmåga att hitta vägar framåt.

Din personlighet är viktig för oss
Du har en hög kommunikativ förmåga och ett stort utvecklingsfokus. Ditt arbetssätt präglas av struktur och kvalitet. Du ser medarbetarna, med sina kunskaper och förmågor, som organisationens främsta tillgångar. Du behärskar svenskaspråket både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning. Chefsveterinären rapporterat till Djursjukhuschefen. Sista ansökningsdag 12 januari 2023.

Har du frågor är du välkommen att kontakta djursjukhuschef Ewa Odenius [email protected] eller nuvarande chefsveterinär Maja Öhman Nyberg, [email protected]

Fackliga representanter
Elisabeth Jakobsson [email protected]

Anna Löf [email protected]

Intervjuer och urval sker löpande

Varmt välkommen med din ansökan - Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Semestervikarier till AniCura Falu Djursjukhus

Ansök    Nov 2    Anicura AB    Djursjukskötare
Vi söker dig som är TF djursjukskötare (https://jordbruksverket.se/djur/personal-inom-djurens-halso--och-sjukvard/att-arbeta-inom-djurens-halso--och-sjukvard/djursjukskotare-och-djursjukskotarstudenter#h-Djursjukskotarstudenter) eller djurvårdare nivå 2 eller 3 (https://jordbruksverket.se/djur/personal-inom-djurens-halso--och-sjukvard/att-arbeta-inom-djurens-halso--och-sjukvard/djurvardare) och som gillar att arbeta i team. Tidigare erfarenhet är meriteran... Visa mer
Vi söker dig som är TF djursjukskötare (https://jordbruksverket.se/djur/personal-inom-djurens-halso--och-sjukvard/att-arbeta-inom-djurens-halso--och-sjukvard/djursjukskotare-och-djursjukskotarstudenter#h-Djursjukskotarstudenter) eller djurvårdare nivå 2 eller 3 (https://jordbruksverket.se/djur/personal-inom-djurens-halso--och-sjukvard/att-arbeta-inom-djurens-halso--och-sjukvard/djurvardare) och som gillar att arbeta i team. Tidigare erfarenhet är meriterande men vi har även kapacitet för en bra uppstart för dig som är nyutexaminerad. Beroende på tidigare erfarenhet, kompetens och intresseområde kan arbetsuppgifterna vara på en eller flera av våra avdelningar.

Om oss och tjänsten

Hos oss på AniCura Dalarna finns verksamhet vid Falu Djursjukhus med filialer i Borlänge och i Ludvika. Här arbetar ca 120 kvalificerade medarbetare med unik specialistkompetens inom flera områden. Vi växer stadigt och behöver därför förstärka vårt team med en bemanningssamordnare/ekonomiassistent till vår verksamhet.

Ett framstående djursjukhus i hjärtat av Dalarna
AniCura Falu Djursjukhus är beläget i sköna Dalarna, med nära till både natur och kultur. Här står vi till tjänst med högkvalificerad medicinsk och kirurgisk djursjukvård i en trivsam miljö med modern utrustning. Vi är remissinstans för hela Dalarna samt angränsande län. Tillsammans med våra filialer i Borlänge och Ludvika tar vi årligen emot cirka 27 000 patienter.

Hos oss får du möjlighet till en stimulerande vardag i en trygg arbetsgrupp som är mån om att hjälpa och stötta varandra i det dagliga arbetet. Vi har hög trivsel i personalgruppen och ett varmt och inbjudande klimat. Vi värnar om mjuka värden och vår teamkänsla.

Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer om våra kliniker och vad vi utför på dem:

- Falu Djursjukhus (https://www.anicura.se/falu-djursjukhus/)
- Ludvikakliniken (https://www.anicura.se/ludvikakliniken/)
- Borlängekliniken (https://www.anicura.se/borlangekliniken/)


Ett familjeägt företag
AniCura (https://www.anicuragroup.com/sv/om-anicura/) är en del av Mars Veterinary Health/Mars Petcare, som grundades för över 75 år sedan och som har lång erfarenhet av djursjukvård och djurfoder. Mars Petcares syfte är att skapa en bättre värld för våra sällskapsdjur.

Mars Petcare är en ledande aktör inom djursjukvård och äger flera framstående veterinära företag, till exempel Blue Pearl, VCA Hospitals, Pet Partners och Banfield samt engelska Linnaeus.

Utöver djursjukvård erbjuder Mars Petcare djurfoder under fler än 50 varumärken som till exempel Royal Canin, Pedigree och Whiskas. Företaget är också aktivt inom innovation och ny teknologi för sällskapsdjur.

Beskrivning av tjänst
På AniCura Falu Djursjukhus med filialer arbetar du tillsammans med drivna kollegor och möter dagligen varierande och utmanande fall.

Hos oss får du möjlighet till yrkesmässig utveckling i en trygg arbetsgrupp som är mån om att hjälpa och stötta varandra i det dagliga arbetet. Bokningarna styrs så att de ska passa kompetensnivå och det finns alltid erfarna kollegor på plats att bolla med.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta under sommarmånaderna och det är en stor fördel för den som har möjlighet att påbörja sin inskolning redan under vintern/våren.

Att arbeta hos oss innebär:

- Omhändertagande av patienter
- Djursjukvård i nära samarbete med veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare
- Ständigt pågående kompetensutveckling, i det dagliga på arbetsplatsen och via interna och externa utbildningsprogram
- Omväxlande arbetsuppgifter
- Ett brett utbud av vårdtjänster och stor variation av patientfall


Följande positioner ska tillsättas:

- TF Djursjukskötare - stationärvård, poliklinik och akutmottagning
- Djurvårdare - stationärvård, IVA, poliklinik, akutmottagning och operation


Vill du bli en del av vårt team?

Ansök genom att klicka på skicka ansökan.

Intervjuer och urval sker löpande.

Vid frågor kontakta rekryteringsansvarig Katarina Karlsson: [email protected] Visa mindre

Bemanningssamordnare/Ekonomiassistent till AniCura Dalarna

Ansök    Sep 21    Anicura AB    Administrativ assistent
Om oss och jobbet Hos oss på AniCura Dalarna finns verksamhet vid Falu Djursjukhus med filialer i Borlänge och i Ludvika. Här arbetar ca 120 kvalificerade medarbetare med unik specialistkompetens inom flera områden. Vi växer stadigt och behöver därför förstärka vårt team med en bemanningssamordnare/ekonomiassistent till vår verksamhet. Ett framstående djursjukhus i hjärtat av Dalarna AniCura Falu Djursjukhus är beläget i sköna Dalarna, med nära till både ... Visa mer
Om oss och jobbet
Hos oss på AniCura Dalarna finns verksamhet vid Falu Djursjukhus med filialer i Borlänge och i Ludvika. Här arbetar ca 120 kvalificerade medarbetare med unik specialistkompetens inom flera områden. Vi växer stadigt och behöver därför förstärka vårt team med en bemanningssamordnare/ekonomiassistent till vår verksamhet.

Ett framstående djursjukhus i hjärtat av Dalarna
AniCura Falu Djursjukhus är beläget i sköna Dalarna, med nära till både natur och kultur. Här står vi till tjänst med högkvalificerad medicinsk och kirurgisk djursjukvård i en trivsam miljö med modern utrustning. Vi är remissinstans för hela Dalarna samt angränsande län. Tillsammans med våra filialer i Borlänge och Ludvika tar vi årligen emot cirka 27 000 patienter.

Hos oss får du möjlighet till en stimulerande vardag i en trygg arbetsgrupp som är mån om att hjälpa och stötta varandra i det dagliga arbetet. Vi har hög trivsel i personalgruppen och ett varmt och inbjudande klimat. Vi värnar om mjuka värden och vår teamkänsla.

Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer om våra kliniker och vad vi utför på dem:

- Falu Djursjukhus (https://www.anicura.se/falu-djursjukhus/)
- Ludvikakliniken (https://www.anicura.se/ludvikakliniken/)
- Borlängekliniken (https://www.anicura.se/borlangekliniken/)


Ett familjeägt företag
AniCura (https://www.anicuragroup.com/sv/om-anicura/) är en del av Mars Veterinary Health/Mars Petcare, som grundades för över 75 år sedan och som har lång erfarenhet av djursjukvård och djurfoder. Mars Petcares syfte är att skapa en bättre värld för våra sällskapsdjur. Det är en stark och långsiktig ägare, vårt Forever home.

Mars Petcare är en ledande aktör inom djursjukvård och äger flera framstående veterinära företag, till exempel Blue Pearl, VCA Hospitals, Pet Partners och Banfield samt engelska Linnaeus.

Utöver djursjukvård erbjuder Mars Petcare djurfoder under fler än 50 varumärken som till exempel Royal Canin, Pedigree och Whiskas. Företaget är också aktivt inom innovation och ny teknologi för sällskapsdjur.

Beskrivning av tjänst
I rollen som bemanningssamordnare tar du dagligen emot all typ av personalfrånvaro för Djursjukhuset i Falun, Borlängekliniken och Ludvikakliniken och jobbar med att tillsätta ersättare för dagen. Dels genom att se över dagens bemanning och göra strategiska förflyttningar inom verksamheten, men även genom vikarieanskaffning via telefon.

Du har löpande kontakt med verksamhetens chefer, gruppledare och medarbetare för att tillsammans hitta den bästa lösningen för obemannade pass. Vi lägger stor vikt vid att säkra god vårdkvalitet och arbetsmiljö varpå tjänsten kräver en hel del finess och finkänsla.

Vidare innefattar tjänsten att planera för frånvaro som väntas bli längre och se till att verksamheten flyter fungerande. Du kommer att tillhöra ett team som löser av varandra och som fungerar konsultativt i kluriga situationer där ni stöttar och lär av varandra.

I rollen som ekonomiassistent är förekommande arbetsuppgifter bland annat att hantera dagskassor, kundinbetalningar och periodavslut. Där du ansvarar för utredning och rapportering av differenser samt agerar support mot butik/reception vid våra verksamheter i Falun, Borlänge och Ludvika. Här kommer schemaläggningen och passen att ligga så att det är anpassat efter periodskifte då det innebär skarpa deadlines.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 80% + beredskap 1-2 helger i månaden. Arbetet är förlagt på plats (utom på helgerna) och du startar redan klockan 06:30 för att hinna rodda dagen innan våra första patienter kommer på morgonen.

Din Profil

Vi söker dig som har ett stort lösningsfokus, är kommunikativ och vänlig. Det är viktigt att du har verksamhetens bästa för ögonen och en värnande människosyn. Arbetet kräver att du har ett ständigt helikopterperspektiv med en förmåga att se effekten av varje handling i flera steg samt drivs av att få ihop helheten och skapa struktur. Vi jobbar i olika system vilket ställer krav på din datakunskap och tekniska förmåga.

Vi tror att du är en person som gillar att vara spindeln i nätet. Vidare ser vi ett starkt behov av att man uppskattar den dagliga utmaningen i att skapa ett flöde och underlätta arbetet på kliniken samt drivs av att hitta de bästa lösningarna.

Det är meriterande om man har tidigare erfarenhet inom bemanning eller ekonomi.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Intervjuer och urval sker löpande och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För frågor kontakta Katarina Karlsson, Talent Acquisition Partner

072-401 58 79

[email protected] Visa mindre

Djurvårdare

Ansök    Sep 14    Anicura AB    Veterinärassistent
Om oss och jobbet Hos oss på AniCura Dalarna finns verksamhet vid Falu Djursjukhus med filialer i Borlänge och i Ludvika. Här arbetar ca 120 kvalificerade medarbetare med unik specialistkompetens inom flera områden. Vi växer stadigt och behöver därför förstärka vårt team med djurvårdare till vår verksamhet vid Falu Djursjukhus. Ett framstående djursjukhus i hjärtat av Dalarna AniCura Falu Djursjukhus är ett modernt djursjukhus med jourverksamhet. Vi inrik... Visa mer
Om oss och jobbet
Hos oss på AniCura Dalarna finns verksamhet vid Falu Djursjukhus med filialer i Borlänge och i Ludvika. Här arbetar ca 120 kvalificerade medarbetare med unik specialistkompetens inom flera områden. Vi växer stadigt och behöver därför förstärka vårt team med djurvårdare till vår verksamhet vid Falu Djursjukhus.

Ett framstående djursjukhus i hjärtat av Dalarna
AniCura Falu Djursjukhus är ett modernt djursjukhus med jourverksamhet. Vi inriktar oss på mindre sällskapsdjur, främst hundar och katter. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat ortopedi, kardiologi, ögon, tänder och hud.

På samtliga kliniker möter du varje dag många intressanta fall och får arbeta i ett tryggt, glatt och engagerat arbetsteam under ständig utveckling. Vårt fokus är alltid att leverera en högkvalitativ och trygg djursjukvård och vi erbjuder därför kontinuerlig kompetensutveckling i en stimulerande och lärande miljö, både internt och externt.

Här arbetar alla på lika villkor, med ett högt-i-tak-klimat och inställningen att vi hjälper varandra oavsett yrkesroll. Vi strävar efter delaktighet och tycker att det är viktigt att alla får möjlighet att växa och att utvecklas i sin yrkesroll, där vi har ett gott samarbete inom AniCura- koncernen.

Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer om våra kliniker och vad vi utför på dem:

- Falu Djursjukhus (https://www.anicura.se/falu-djursjukhus/)
- Ludvikakliniken (https://www.anicura.se/ludvikakliniken/)
- Borlängekliniken (https://www.anicura.se/borlangekliniken/)


Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvård. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att vi tillsammans ska nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) (https://www.anicuragroup.com/careers/anicura-continuing-education/) är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runtom i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal.

Ett familjeägt företag
AniCura (https://www.anicuragroup.com/sv/om-anicura/) är en del av Mars Veterinary Health/Mars Petcare, som grundades för över 75 år sedan och som har lång erfarenhet av djursjukvård och djurfoder. Mars Petcares syfte är att skapa en bättre värld för våra sällskapsdjur. Det är en stark och långsiktig ägare, vårt "Forever home". Alltså inget riskkapitalbolag.

Mars Petcare är en ledande aktör inom djursjukvård och äger flera framstående veterinära företag, till exempel Blue Pearl, VCA Hospitals, Pet Partners och Banfield samt engelska Linnaeus.

Utöver djursjukvård erbjuder Mars Petcare djurfoder under fler än 50 varumärken som till exempel Royal Canin, Pedigree och Whiskas. Företaget är också aktivt inom innovation och ny teknologi för sällskapsdjur.

Att arbeta hos oss innebär:
- Omhändertagande av patienter
- Djursjukvård i nära samarbete med veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare
- Ständigt pågående kompetensutveckling, i det dagliga på arbetsplatsen och via interna och externa utbildningsprogram
- Omväxlande arbetsuppgifter
- Ett brett utbud av vårdtjänster och stor variation av patientfall


Tjänsten är en heltidsanställning men även deltidsanställning kan diskuteras.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Din profil
Vi söker dig som är djurvårdare nivå 2 eller 3 (https://jordbruksverket.se/djur/personal-inom-djurens-halso--och-sjukvard/att-arbeta-inom-djurens-halso--och-sjukvard/djurvardare) och som gillar att arbeta i team. Tidigare erfarenhet är meriterande men vi har även kapacitet för en bra uppstart för dig som är nyutexaminerad. Beroende på tidigare erfarenhet, kompetens och intresseområde kan arbetsuppgifterna vara på en eller flera av våra avdelningar.

Intervjuer och urval sker löpande.

För frågor kontakta Katarina Karlsson, Talent Acquisition Partner

072-401 58 79

[email protected] Visa mindre

Receptionist till AniCura Falu Djursjukhus

Ansök    Okt 6    Anicura AB    Receptionist, telefonist
Om oss och jobbet Hos oss på AniCura Dalarna finns verksamhet vid Falu Djursjukhus med filialer i Borlänge och i Ludvika. Här arbetar ca 120 kvalificerade medarbetare med unik specialistkompetens inom flera områden. Vi växer stadigt och behöver därför förstärka vårt team med en receptionist till vår verksamhet i Falun. Ett framstående djursjukhus i hjärtat av Dalarna AniCura Falu Djursjukhus är beläget i sköna Dalarna, med nära till både natur och kultur.... Visa mer
Om oss och jobbet
Hos oss på AniCura Dalarna finns verksamhet vid Falu Djursjukhus med filialer i Borlänge och i Ludvika. Här arbetar ca 120 kvalificerade medarbetare med unik specialistkompetens inom flera områden. Vi växer stadigt och behöver därför förstärka vårt team med en receptionist till vår verksamhet i Falun.

Ett framstående djursjukhus i hjärtat av Dalarna
AniCura Falu Djursjukhus är beläget i sköna Dalarna, med nära till både natur och kultur. Här står vi till tjänst med högkvalificerad medicinsk och kirurgisk djursjukvård i en trivsam miljö med modern utrustning. Vi är remissinstans för hela Dalarna samt angränsande län. Tillsammans med våra filialer i Borlänge och Ludvika tar vi årligen emot cirka 27 000 patienter.

Hos oss får du möjlighet till en stimulerande vardag i en trygg arbetsgrupp som är mån om att hjälpa och stötta varandra i det dagliga arbetet. Vi har hög trivsel i personalgruppen och ett varmt och inbjudande klimat. Vi värnar om mjuka värden och vår teamkänsla.

Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer om våra kliniker och vad vi utför på dem:

- Falu Djursjukhus (https://www.anicura.se/falu-djursjukhus/)
- Ludvikakliniken (https://www.anicura.se/ludvikakliniken/)
- Borlängekliniken (https://www.anicura.se/borlangekliniken/)


Ett familjeägt företag
AniCura (https://www.anicuragroup.com/sv/om-anicura/) är en del av Mars Veterinary Health/Mars Petcare, som grundades för över 75 år sedan och som har lång erfarenhet av djursjukvård och djurfoder. Mars Petcares syfte är att skapa en bättre värld för våra sällskapsdjur. Det är en stark och långsiktig ägare, vårt Forever home.

Mars Petcare är en ledande aktör inom djursjukvård och äger flera framstående veterinära företag, till exempel Blue Pearl, VCA Hospitals, Pet Partners och Banfield samt engelska Linnaeus.

Utöver djursjukvård erbjuder Mars Petcare djurfoder under fler än 50 varumärken som till exempel Royal Canin, Pedigree och Whiskas. Företaget är också aktivt inom innovation och ny teknologi för sällskapsdjur.

Din Profil
Vi söker dig som är en serviceperson ut i fingerspetsarna! Du är genuint intresserad av människor, har en naturlig fallenhet för service och förstår vikten av ett gott bemötande, samt att lyssna in djurägarens behov och önskemål.
Som receptionist är du ofta den första djurägaren möter hos oss. Vi möter patienter och djurägare i olika situationer, ibland svåra, vilket kräver att du är utåtriktad, lyhörd och empatisk. Administrativa uppgifter är löpande inslag och därför krävs ordningssinne, datorkunskap och att du rör dig obehindrat i svenska språket.

Det är meriterande för oss om du har erfarenhet av följande:

- Receptionsarbete
- Journalsystemet ProVet
- Försäljning
- Foderkunskap
- Djurvård


Beskrivning av tjänst
Som receptionist hos oss har du en nära kontakt med både veterinärer och sköterskor och fungerar som en viktig länk mellan dem och våra kunder.

Administrativa uppgifter och kassaarbete är löpande inslag i arbetet, liksom kontakt med försäkringsbolag, butiksförsäljning och foderrådgivning.

Då vi är ett akutdjursjukhus så ställs höga krav på att kunna prioritera de patienter som kommer in akut och ge ett varmt och informativt bemötande till de patienter som behöver vänta lite längre.

Det är ett starkt sammansvetsat team på tio medarbetare som arbetar i receptionen och tempot är tidvis mycket högt. Arbetet ställer därför betydande krav på noggrannhet och samarbetsförmåga.

Vi bemannar receptionen varje dag, året om vardagar kl. 07:30-21:00 samt helger 08:00-21:00.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad på ca 70 %. Arbetstiderna är varierande och innebär mestadels kvällsarbete, även helgarbete kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Intervjuer och urval sker löpande och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För frågor kontakta Katarina Karlsson, Talent Acquisition Partner

072-401 58 79

[email protected] Visa mindre

Legitimerade Djursjukskötare

Ansök    Sep 13    Anicura AB    Djursjukskötare
Om oss och jobbet Hos oss på AniCura Dalarna finns verksamhet vid Falu Djursjukhus med filialer i Borlänge och i Ludvika. Här arbetar ca 120 kvalificerade medarbetare med unik specialistkompetens inom flera områden. Vi växer stadigt och behöver därför förstärka vårt team med legitimerade djursjukskötare till vår verksamhet vid Falu Djursjukhus och vid dagkliniken i Ludvika. Ett framstående djursjukhus i hjärtat av Dalarna AniCura Falu Djursjukhus är ett... Visa mer
Om oss och jobbet
Hos oss på AniCura Dalarna finns verksamhet vid Falu Djursjukhus med filialer i Borlänge och i Ludvika. Här arbetar ca 120 kvalificerade medarbetare med unik specialistkompetens inom flera områden.

Vi växer stadigt och behöver därför förstärka vårt team med legitimerade djursjukskötare till vår verksamhet vid Falu Djursjukhus och vid dagkliniken i Ludvika.

Ett framstående djursjukhus i hjärtat av Dalarna

AniCura Falu Djursjukhus är ett modernt djursjukhus med jourverksamhet. Vi inriktar oss på mindre sällskapsdjur, främst hundar och katter. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat ortopedi, kardiologi, ögon, tänder och hud.

En familjär filial i nära samarbete
Hos dagkliniken AniCura Ludvika genomförs veterinärundersökningar, förbyggande vård som vaccinationer och kloklippning, samt enklare kirurgiska ingrepp och tandbehandlingar. På kliniken finns även utrustning för digitalröntgen, samt ett lab.

På samtliga kliniker möter du varje dag många intressanta fall och får arbeta i ett tryggt, glatt och engagerat arbetsteam under ständig utveckling. Vårt fokus är alltid att leverera en högkvalitativ och trygg djursjukvård och vi erbjuder därför kontinuerlig kompetensutveckling i en stimulerande och lärande miljö, både internt och externt.

Här arbetar alla på lika villkor, med ett högt-i-tak-klimat och inställningen att vi hjälper varandra oavsett yrkesroll. Vi strävar efter delaktighet och tycker att det är viktigt att alla får möjlighet att växa och att utvecklas i sin yrkesroll, där vi har ett gott samarbete inom AniCura- koncernen.

Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer om våra kliniker och vad vi utför på dem:

- Falu Djursjukhus (https://www.anicura.se/falu-djursjukhus/)

- Ludvikakliniken (https://www.anicura.se/ludvikakliniken/)

- Borlängekliniken (https://www.anicura.se/borlangekliniken/)

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att vi tillsammans ska nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runtom i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal.

Att arbeta hos oss innebär:

- Omhändertagande av patienter

- Djursjukvård i nära samarbete med veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare

- Ständigt pågående kompetensutveckling, i det dagliga på arbetsplatsen och via interna och externa utbildningsprogram

- Omväxlande arbetsuppgifter

- Ett brett utbud av vårdtjänster och stor variation av patientfall

Tjänsten är en heltidsanställning men även deltidsanställning kan diskuteras.

Tillträde sker enligt överenskommelse.Din profil
Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare och som gillar att arbeta i team. Tidigare erfarenhet är meriterande men vi har även kapacitet för en bra uppstart för dig som är nyutexaminerad. Beroende på tidigare erfarenhet, kompetens och intresseområde kan arbetsuppgifterna vara på en eller flera av våra avdelningar.

Intervjuer och urval sker löpande.För frågor kontakta Katarina Karlsson, Talent Acquisition Partner

072-401 58 79

mailto:[email protected]) Visa mindre

Två veterinärer sökes till AniCura Falu Djursjukhus

Ansök    Mar 22    Anicura AB    Veterinär
Är du redo för nästa uppdrag? Vi expanderar och söker två legitimerade veterinärer med några års erfarenhet till vårt underbara djursjukhus i vackra Dalarna. På AniCura Falu Djursjukhus möter du dagligen många intressanta fall och får arbeta tillsammans med högt specialiserade kollegor som använder den senaste avancerade tekniska utrustningen. Du kommer att få möjlighet till en omfattande yrkesmässig utveckling. Vårt fokus är alltid att leverera högkvali... Visa mer
Är du redo för nästa uppdrag?

Vi expanderar och söker två legitimerade veterinärer med några års erfarenhet till vårt underbara djursjukhus i vackra Dalarna.

På AniCura Falu Djursjukhus möter du dagligen många intressanta fall och får arbeta tillsammans med högt specialiserade kollegor som använder den senaste avancerade tekniska utrustningen. Du kommer att få möjlighet till en omfattande yrkesmässig utveckling. Vårt fokus är alltid att leverera högkvalitativ och trygg djursjukvård och erbjuder därför kontinuerlig kompetensutveckling i en stimulerande och lärande miljö.

Hos oss på AniCura Falu Djursjukhus med filialer arbetar ca 120 kvalificerade medarbetare med unik specialistkompetens inom flera områden. I Falun, Borlänge och Ludvika finns vi lokalt där våra kunder finns, vi har en personlig relation till våra återkommande patienter och vi känner varandra på arbetsplatsen. Vi har alltså nära till både kunden och kunskapen. Man kan jämföra oss med Pippi Långstrump, en liten aktör med enorma muskler.

Vi har mycket hög trivsel i personalgruppen med ett starkt inbjudande klimat. Vi växer stadigt och behöver därför förstärka vårt team, så vill du ha ett utvecklande arbete och vara med och utvecklas ihop med vårt härliga gäng? Då ska du söka till oss!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad veterinär med några års erfarenhet och med ambitioner att växa ytterligare. Du är nyfiken och inte rädd att hugga i där det behövs för att snabbt skaffa dig en bred och gedigen veterinärmedicinsk grund.

- Legitimerad veterinär
- Några års erfarenhet
- God kommunikationsförmåga
- Vilja att ständigt utvecklas
- Förmåga att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer


Ansökan och kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Gifvars, veterinärchef, [email protected].

- Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med provanställning.
- Tillträde sker enligt överenskommelse.
- Intervjuer och urval sker löpande.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Veterinär sökes till AniCura Borlängekliniken/Ludvikakliniken

Ansök    Aug 11    Anicura AB    Veterinär
Om oss och jobbet Hos oss på AniCura Dalarna finns verksamhet vid Falu Djursjukhus med dagkliniker i Borlänge och i Ludvika. Här arbetar ca 120 kvalificerade medarbetare med unik specialistkompetens inom flera områden. Vi växer stadigt och behöver därför förstärka vårt team vid våra dagkliniker. Vi erbjuder en tjänst med stor möjlighet att påverka sitt arbete. Då vi söker veterinärer till båda klinikerna finns möjlighet att vara placerad vid båda kliniker... Visa mer
Om oss och jobbet
Hos oss på AniCura Dalarna finns verksamhet vid Falu Djursjukhus med dagkliniker i Borlänge och i Ludvika. Här arbetar ca 120 kvalificerade medarbetare med unik specialistkompetens inom flera områden. Vi växer stadigt och behöver därför förstärka vårt team vid våra dagkliniker.

Vi erbjuder en tjänst med stor möjlighet att påverka sitt arbete. Då vi söker veterinärer till båda klinikerna finns möjlighet att vara placerad vid båda klinikerna eller en av dem. Det finns även möjlighet, om intresse finns, att kombinera dessa tjänster med arbete på Falu Djursjukhus.

På samtliga kliniker möter du varje dag många intressanta fall och får arbeta i ett tryggt, glatt och engagerat arbetsteam under ständig utveckling. Vårt fokus är alltid att leverera en högkvalitativ och trygg djursjukvård och vi erbjuder därför kontinuerlig kompetensutveckling i en stimulerande och lärande miljö, både internt och externt.

I samråd med veterinärchef och klinikchef får du möjlighet att utforma din egen framtid hos oss. Här arbetar alla på lika villkor, med ett högt-i-tak-klimat och inställningen att vi hjälper varandra oavsett yrkesroll. Vi strävar efter delaktighet och tycker att det är viktigt att alla får möjlighet att växa och att utvecklas i sin yrkesroll, där vi har ett gott samarbete inom AniCura- koncernen.

Vår personal är det viktigaste vi har och vi arbetar ständigt för att förbättra arbetsmiljön och att vara den bästa arbetsgivaren i branschen. På våra arbetsplatser i Borlänge/Ludvika/Falun har vi hög medarbetarnöjdhet, vilket vi är mycket stolta och glada över.

Dagklinikerna har öppet dagtid, vilket betyder att tjänsten inte innebär jour eller helgarbete. Väljer man att jobba även på Falu djursjukhus så kan kvällsjourer och helgarbete tillkomma. Denna schemaläggning sker naturligtvis i samråd.

Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer om våra kliniker och vad vi utför på dem:

- Falu Djursjukhus (https://www.anicura.se/falu-djursjukhus/)
- Ludvikakliniken (https://www.anicura.se/ludvikakliniken/)
- Borlängekliniken (https://www.anicura.se/borlangekliniken/)


Din profil
Vi söker dig som är legitimerad veterinär med några års erfarenhet av smådjur och som lockas av att jobba dagtid på en mindre och trevlig klinik. Du kommer att bli en del av ett bra arbetsteam där du har möjlighet att få följa patienter och kunder genom livet.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har personliga egenskaper såsom god kommunikationsförmåga, vilja att ständigt utvecklas och förmåga att arbeta lugnt och metodiskt.

Omfattning
Tjänsten avser en tillsvidareanställning och tjänstgöringsgraden är flexibel utifrån dina önskemål. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kommer att inledas som provanställning.

Ansökan och kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta

Eva Gifvars, veterinärchef, [email protected].

Lisa Elzén, klinikchef och veterinär Ludvika, [email protected] .

Emma Källerö, klinikchef och veterinär Borlänge, [email protected]

Fackliga representanter Sveriges veterinärförbund

Elisabeth Jakobsson [email protected]

Anna Löf [email protected]

Intervjuer och urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan - vi ser fram mot att höra från dig! Visa mindre

Erfaren djurvårdare med D9 till AniCura Falu Djursjukhus

Ansök    Okt 18    Anicura AB    Djursjukskötare
AniCura Falu Djursjukhus med filialer i Ludvika och Borlänge är beläget i sköna Dalarna, med nära till både natur och kultur. Idag är vi ca 110 passionerade medarbetare och vi tar tillsammans emot c:a 27.000 besök per år, däribland remissfall inom bland annat ortopedi, dermatologi, oftalmologi, kardiologi, internmedicin och bilddiagnostik. Nu växer vi ytterligare och söker därför fler medarbetare som vill vara med och utveckla djurvården i Dalarna tillsam... Visa mer
AniCura Falu Djursjukhus med filialer i Ludvika och Borlänge är beläget i sköna Dalarna, med nära till både natur och kultur.

Idag är vi ca 110 passionerade medarbetare och vi tar tillsammans emot c:a 27.000 besök per år, däribland remissfall inom bland annat ortopedi, dermatologi, oftalmologi, kardiologi, internmedicin och bilddiagnostik. Nu växer vi ytterligare och söker därför fler medarbetare som vill vara med och utveckla djurvården i Dalarna tillsammans med oss.

Hos oss får du möjlighet till en yrkesmässigt stimulerande vardag i en trygg arbetsgrupp som är mån om att hjälpa och stötta varandra i det dagliga arbetet. Vi har hög trivsel i personalgruppen och ett varmt och inbjudande klimat. Vi värnar om mjuka värden och vår teamkänsla.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som är utbildad till djurvårdare på utökad nivå och har några års arbetslivserfarenhet av yrket.

Arbetet innefattar att:

Arbeta med bokade och akuta patienter i besökets alla faser - före, under och efter

Vara flexibel och snabbt kunna anpassa sig utifrån en ny situation

Delta i att utveckla arbetssätt och metoder och utveckla sig själv inom djurvårdaryrket

Arbeta dag, kväll och helg samt storhelg

Ständigt ha pågående kompetensutveckling, i det dagliga på arbetsplatsen och via interna och externa utbildningsprogram.

Vara delaktig i sjukhusets utveckling och själv ha befogenheter att driva frågor framåt

Tycka om ett brett utbud av vårdtjänster och stor variation av patientfall

Vara en del i vårat fantastiska gäng

Tjänsten är vikariat på 100% med chans till förlängning.Kvalifikationer och värderingar

Dina personliga egenskaper, såsom god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer är viktiga. Du kommer in i ett välfungerande team där vi alla är tar eget ansvar och löser varje dags utmaningar tillsammans.

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura.

Vill du ha ett utvecklande arbete i ett engagerat team? Då ska du söka denna tjänst!

Har du frågor om tjänsten? Kontakta vår HR-chef Sanna Eriksson på [email protected] Visa mindre

Leg Sjukgymnast/Fysioterapeut AniCura Falu Djursjukhus

Ansök    Nov 4    Anicura AB    Fysioterapeut/Sjukgymnast
AniCura Falu Djursjukhus med filialer i Ludvika och Borlänge är beläget i sköna Dalarna, med nära till både natur och kultur. Idag är vi ca 110 passionerade medarbetare och vi tar tillsammans emot c:a 27.000 besök per år, däribland remissfall inom bland annat ortopedi, dermatologi, oftalmologi, kardiologi, internmedicin och bilddiagnostik. Nu växer vi ytterligare och söker därför fler medarbetare som vill vara med och utveckla djurvården i Dalarna tillsam... Visa mer
AniCura Falu Djursjukhus med filialer i Ludvika och Borlänge är beläget i sköna Dalarna, med nära till både natur och kultur.

Idag är vi ca 110 passionerade medarbetare och vi tar tillsammans emot c:a 27.000 besök per år, däribland remissfall inom bland annat ortopedi, dermatologi, oftalmologi, kardiologi, internmedicin och bilddiagnostik. Nu växer vi ytterligare och söker därför fler medarbetare som vill vara med och utveckla djurvården i Dalarna tillsammans med oss.

Hos oss får du möjlighet till en yrkesmässigt stimulerande vardag i en trygg arbetsgrupp som är mån om att hjälpa och stötta varandra i det dagliga arbetet. Vi har hög trivsel i personalgruppen och ett varmt och inbjudande klimat. Vi värnar om mjuka värden och vår teamkänsla.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som är Legitimerad Sjukgymnast/fysioterapeut som vill vara med och driva vår rehabavdelning. Du ska vara van att arbeta självständigt och tycka om att ta ett stort eget ansvar. Det är starkt meriterande om du har godkännande från Jordbruksverket för arbete inom djurens hälso - och sjukvård. Vi ser också gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom djursjukvården.

Du kommer att ta emot egna patienter där bedömning av rätt åtgärd och behandling görs av dig som fysioterapeut. En stor del av de patienter som kommer till rehabavdelningen kommer för rehabilitering efter kirurgiska ortopedingrepp men du kommer även behandla patienter med andra ortopediska och/eller neurologiska diagnoser. En del av patienterna kommer för friskvård. Du kommer träffa hundar och katter i olika tillstånd som kräver att du är van vid djurhantering, flexibel, snabbtänkt och uppfinningsrik.

Vi jobbar, precis som på humansidan, primärt med hemrehabilitering; rörlighets-, balans- och styrkeövningar. Men även behandling på plats i form av under water treadmill (WTM), balansutrustning och manuella terapier m.m.

Tjänsten innebär ett nära samarbete tillsammans med våra veterinärer. Du stöttar med bedömningar och utredningar samt har en viktig roll i kommunikationen med djurägarna kring vikten av rehabilitering och vad man kan uppnå med rätt behandling. På vår vårdavdelning involveras du i behandling och bedömning av inneliggande patienter samt vid hemlämning av patienter som bedöms ha behov av rehab i någon form.

Vi ser gärna att du är generös med din kunskap och sprider den i huset både till dina kollegor.

Som person har du ett genuint intresse för friskvård samt posttraumatisk och postoperativ vård av smådjur med inriktning rehab. Du är en problemlösare med gott humör, du värdesätter dina kollegor, är prestigelös och har lätt att samarbeta med andra. Du brinner för att hålla en hög servicegrad gentemot patienter och djurägare.

OM TJÄNSTEN

Att arbeta hos oss innebär:

- Bemötande av djurägare och patienter med stort eget ansvar

- Djursjukvård i nära samarbete med veterinärer

- Omväxlande arbetsuppgifter

- Varierande arbetstider; dag, kväll vardagar, samt enstaka helgdagar

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura.

Vill du ha ett utvecklande arbete i ett engagerat team? Då ska du söka denna tjänst!

Har du frågor om tjänsten? Kontakta vår HR-chef Sanna Eriksson på [email protected] Visa mindre

Semestervikarier till AniCura Falu Djursjukhus

Ansök    Feb 24    Anicura AB    Djursjukskötare
Vad sägs om ett spännande, fartfyllt och lärorikt sommarjobb i sköna Dalarna, med nära till både natur och kultur? Då Dalarna är ett väldigt populärt turistlandskap så ökar vår verksamhet under sommaren vad gäller främst akutdjursjukvård. Vi söker därför efter sommarvikarier, som vill vara med och driva vår verksamhet framåt under sommarmånaderna. OM OSS AniCura Dalarna består av tre enheter. Djursjukhuset i Falun samt filialkliniker i Ludvika och Borlä... Visa mer
Vad sägs om ett spännande, fartfyllt och lärorikt sommarjobb i sköna Dalarna, med nära till både natur och kultur?

Då Dalarna är ett väldigt populärt turistlandskap så ökar vår verksamhet under sommaren vad gäller främst akutdjursjukvård. Vi söker därför efter sommarvikarier, som vill vara med och driva vår verksamhet framåt under sommarmånaderna.

OM OSS

AniCura Dalarna består av tre enheter. Djursjukhuset i Falun samt filialkliniker i Ludvika och Borlänge.

Vi är totalt dryga 120 passionerade medarbetare och tar emot närmare 30.000 patienter per år.

Vi har en hög trivsel i personalgruppen med ett varmt och inbjudande klimat och vi värnar om vår teamkänsla.

Vi tar emot remissfall inom bland annat ortopedi, dermatologi, oftalmologi, kardiologi, internmedicin och bilddiagnostik.

På djursjukhuset har vi plats för övernattande patienter på vårdavdelningens olika avdelningar och vi har personal på plats dygnet runt.

BESKRIVNING AV TJÄNST

På AniCura Falu Djursjukhus med filialer arbetar du tillsammans med drivna kollegor och möter dagligen varierande och utmanande fall .

Hos oss får du möjlighet till yrkesmässig utveckling i en trygg arbetsgrupp som är mån om att hjälpa och stötta varandra i det dagliga arbetet.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta juni till augusti och som har möjlighet att påbörja din inskolning redan under våren. Tjänsten innebär även tjänstgöring på kvällar och helger.

Följande positioner ska tillsättas:

- Tf djursjukskötare - vård, poliklinik, akut

- Djurvårdare - vård, poliklinik, akut/IVA, operation

- Biomedicinsk analytiker (student)

KVALIFIKATIONER

Vi söker medarbetare med följande bakgrund:

Legitimerad djursjukskötare eller djurvårdare på nivå 3 eller med D9

Studenter som läser till veterinär, djursjukskötare eller BMA

Det är meriterande om du arbetat på ett djursjukhus eller smådjursklinik

Som person har du ett genuint intresse för djursjukvård för smådjur samt för att hålla en hög servicegrad mot patienter och djurägare.

Dina personliga egenskaper innefattar god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer.

VILL DU BLI EN DEL AV VÅRT TEAM?

Ansök genom att klicka på "skicka ansökan".

Intervjuer och urval sker löpande.

Vid frågor, kontakta HR-assistent [email protected] Visa mindre

Helgextra reception AniCura Falu Djursjukhus

Ansök    Okt 1    Anicura AB    Receptionist, telefonist
AniCura Falu Djursjukhus med filialer i Ludvika och Borlänge är beläget i sköna Dalarna, med nära till både natur och kultur. Idag är vi ca 110 passionerade medarbetare och vi tar tillsammans emot c:a 27.000 besök per år, däribland remissfall inom bland annat ortopedi, dermatologi, oftalmologi, kardiologi, internmedicin och bilddiagnostik. Nu växer vi ytterligare och söker därför fler medarbetare som vill vara med och utveckla djurvården i Dalarna tillsam... Visa mer
AniCura Falu Djursjukhus med filialer i Ludvika och Borlänge är beläget i sköna Dalarna, med nära till både natur och kultur.

Idag är vi ca 110 passionerade medarbetare och vi tar tillsammans emot c:a 27.000 besök per år, däribland remissfall inom bland annat ortopedi, dermatologi, oftalmologi, kardiologi, internmedicin och bilddiagnostik. Nu växer vi ytterligare och söker därför fler medarbetare som vill vara med och utveckla djurvården i Dalarna tillsammans med oss.

Vi söker nu extrapersonal till vår reception i Falun. Hos oss får du möjlighet till en yrkesmässigt stimulerande vardag i en trygg arbetsgrupp som är mån om att hjälpa och stötta varandra i det dagliga arbetet. Vi har hög trivsel i personalgruppen och ett varmt och inbjudande klimat. Vi värnar om mjuka värden och vår teamkänsla.

Beskrivning av tjänst

I rollen som receptionist fungerar du som navet mellan våra kunder och vården.

Förutom besöksregistrering och att ta betalt arbetar du dagligen i kontakt med försäkringsbolag, butiksförsäljning, beställning och andra administrativa uppgifter.

Du håller löpande dialog med dina kliniska kollegor i administrativa ärenden kring våra patienter och fungerar stöttande i dessa uppgifter.

Därutöver har du en kommunikativ roll gentemot väntande kunder och patienter. Vi lägger stor vikt vid att säkra god vårdkvalitet och gott patientbemötande varpå tjänsten kräver både finkänsla och kunskap.

Du kommer att tillhöra ett team som arbetar parallellt med varandra i receptionen och som fungerar konsultativt i kluriga situationer där ni stöttar och lär av varandra.

Tjänsten är ett vikariat på 12,5% med arbete varannan helg. Receptionen är bemannad mellan klockan 8-21 på helgen så förläggningen av arbetet kan ske både på dagtid och kvällstid. Det ingår även pass på storhelger. Utöver det ser vi gärna att man har möjlighet att hoppa in som timmis på våra andra pass i receptionen som ligger vardagar mellan kl. 7:30-21:00.

Trivs vi med varandra så finns goda möjligheter till sommarjobb.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer och värderingar

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i kundnära roller och har du dessutom vana av sällskapsdjur och intresse för deras mående så är det högt meriterande.

Då vi är ett akutdjursjukhus så ställs höga krav på att kunna prioritera de patienter som kommer in akut och ge ett varmt och informativt bemötande till de patienter som behöver vänta lite längre.

Vi ser därför att du har god förmåga att lyfta blicken och läsa av situationen samtidigt som du är närvarande i arbetsuppgiften som du har framför dig just nu. Din kommunikativa förmåga är förstås central då du kommer att möta kunder i många olika sinnesstämningar.

Vi jobbar i flera olika system vilket ställer krav på din datakunskap och tekniska förmåga.

Vi tror att du är en person som gillar att vara spindeln i nätet och ser det verksamhetsviktiga arbetet i receptionen som en härlig utmaning.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta vår HR-chef Sanna Eriksson på [email protected] Visa mindre

Bemanningssamordnare 50% vikariat till AniCura Falu Djursjukhus

Ansök    Sep 29    Anicura AB    Backofficepersonal
AniCura Falu Djursjukhus med filialer i Ludvika och Borlänge är beläget i sköna Dalarna, med nära till både natur och kultur. Idag är vi ca 110 passionerade medarbetare och vi tar tillsammans emot c:a 27.000 besök per år, däribland remissfall inom bland annat ortopedi, dermatologi, oftalmologi, kardiologi, internmedicin och bilddiagnostik. Nu växer vi ytterligare och söker därför fler medarbetare som vill vara med och utveckla djurvården i Dalarna tillsam... Visa mer
AniCura Falu Djursjukhus med filialer i Ludvika och Borlänge är beläget i sköna Dalarna, med nära till både natur och kultur.

Idag är vi ca 110 passionerade medarbetare och vi tar tillsammans emot c:a 27.000 besök per år, däribland remissfall inom bland annat ortopedi, dermatologi, oftalmologi, kardiologi, internmedicin och bilddiagnostik. Nu växer vi ytterligare och söker därför fler medarbetare som vill vara med och utveckla djurvården i Dalarna tillsammans med oss.

Hos oss får du möjlighet till en yrkesmässigt stimulerande vardag i en trygg arbetsgrupp som är mån om att hjälpa och stötta varandra i det dagliga arbetet. Vi har hög trivsel i personalgruppen och ett varmt och inbjudande klimat. Vi värnar om mjuka värden och vår teamkänsla.

Beskrivning av tjänst

I rollen som bemanningssamordnare tar du dagligen emot all typ av personalfrånvaro för Djursjukhuset i Falun, Borlängekliniken och veterinärerna i Ludvika och jobbar med att tillsätta ersättare för dagen. Dels genom att se över dagens bemanning och göra strategiska förflyttningar inom verksamheten, men även genom vikarieanskaffning via telefon.

Du har löpande kontakt med verksamhetens chefer, gruppledare och medarbetare för att tillsammans hitta den bästa lösningen för obemannade pass. Vi lägger stor vikt vid att säkra god vårdkvalitet och arbetsmiljö varpå tjänsten kräver en hel del finess och finkänsla.

Vidare innefattar tjänsten att planera för frånvaro som väntas bli längre och se till att verksamheten flyter fungerande. Du kommer att tillhöra ett team som löser av varandra och som fungerar konsultativt i kluriga situationer där ni stöttar och lär av varandra.

Tjänsten är på 50% + beredskap 1-2 helger i månaden. Arbetet är förlagt på plats (utom på helgerna) och du startar redan klockan 06:30 för att hinna rodda dagen innan våra första patienter kommer på morgonen.

Tjänsten är ett vikariat och löper initialt på fram till den 30/9-22 för att sedan utvärderas.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer och värderingar

Vi söker dig som har ett stort lösningsfokus, är kommunikativ och vänlig. Det är viktigt att du har verksamhetens bästa för ögonen och en värnande människosyn. Arbetet kräver att du har ett ständigt helikopterperspektiv med en förmåga att se effekten av varje handling i flera steg. Vi jobbar i olika system vilket ställer krav på din datakunskap och tekniska förmåga.

Vi tror att du är en person som gillar att vara spindeln i nätet och ser det arbetsmiljömässiga värdet i rollen som bemanningssamordnare.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta vår HR-chef Sanna Eriksson på [email protected] Visa mindre

Veterinär till AniCura Falu Djursjukhus

Ansök    Jun 24    Anicura AB    Veterinär
Veterinär, AniCura Falu Djursjukhus Vi söker en veterinär på 100% till oss i Falun. På AniCura Falu Djursjukhus möter du dagligen många intressanta fall och du får arbeta tillsammans med högt specialiserade kollegor som använder den senaste avancerade tekniska utrustningen. Du kommer att få möjlighet till en omfattande yrkesmässig utveckling. Vårt fokus är alltid att leverera högkvalitativ och trygg djursjukvård och erbjuder därför kontinuerlig kompetens... Visa mer
Veterinär, AniCura Falu Djursjukhus

Vi söker en veterinär på 100% till oss i Falun.

På AniCura Falu Djursjukhus möter du dagligen många intressanta fall och du får arbeta tillsammans med högt specialiserade kollegor som använder den senaste avancerade tekniska utrustningen. Du kommer att få möjlighet till en omfattande yrkesmässig utveckling. Vårt fokus är alltid att leverera högkvalitativ och trygg djursjukvård och erbjuder därför kontinuerlig kompetensutveckling i en stimulerande och lärande miljö. Arbetet utförs utöver dagtid även kvällstid, med nattberedskap och helgarbete.

Tjänsten inleds med en personligt utarbetad introduktionsplan till våra olika avdelningar tillsammans med några av våra mer erfarna veterinärer.

Hos oss på AniCura Falu Djursjukhus med filialer arbetar ca 120 kvalificerade medarbetare med unik specialistkompetens inom flera områden, och vi tar emot närmare 27.000 patienter per år.

Vi erbjuder ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster vilket innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård kirurgi och ortopedi i djurets hela livsskede.

Verksamheten går bra och vi har mycket hög trivsel i personalgruppen med ett varmt och inbjudande klimat. Vi har högt i tak och värnar om vår teamkänsla. Vi växer stadigt och planerar att bygga ett nytt fräscht djursjukhus. Så vill du ha ett utvecklande arbete och vara med och bygga strukturen för det nya djursjukhuset i ett engagerat och härligt team? Då ska du söka till oss!

Ansvarsområden

Som veterinär på på AniCura Falu Djursjukhus arbetar du på djursjukhusets olika avdelningar poliklinik, stationärvårdsavdelningen och operation.

Som veterinär hos oss ansvarar du för att:

- Bemöta och behandla våra patienter
- Kommunicera med våra djurägare kring patienternas tillstånd
- Hugga i där det behövs och ett gott samarbete med kollegor


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, som inleds med provanställning.

Vem är du?

Vi söker dig som drivs av att erbjuda högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och en förstklassig service för våra patienter som besöker oss. Du trivs i en miljö med mycket engagemang, utveckling samt teknisk innovation. Som person har du ambitionen att fortsätta att utvecklas och du strävar hela tiden efter att ge dina patienter den bästa veterinärmedicinsk vården.

Dina personliga egenskaper, såsom god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer är viktiga.

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runtom i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal.

Vill du bli en del av vår familj?

Ansök genom att klicka på sök knappen innan den 30/9-2021. För frågor om rollen vänligen kontakta vår veterinärchef Jessica Olsson [email protected]. Visa mindre

Sommarvikarier till Dalarna

Ansök    Mar 22    Anicura AB    Veterinär
Vad sägs om ett spännande, fartfyllt och lärorikt sommarjobb i sköna Dalarna, med nära till både natur och kultur? Då dalarna är ett väldigt populärt turistlandskap så ökar vår verksamhet under sommaren vad gäller främst akutdjursjukvård. Vi söker därför efter sommarvikarier, som vill vara med och driva vår verksamhet framåt under sommarmånaderna. OM OSS AniCura Dalarna består av tre enheter. Djursjukhuset i Falun samt filialkliniker i Ludvika och Borlä... Visa mer
Vad sägs om ett spännande, fartfyllt och lärorikt sommarjobb i sköna Dalarna, med nära till både natur och kultur?

Då dalarna är ett väldigt populärt turistlandskap så ökar vår verksamhet under sommaren vad gäller främst akutdjursjukvård. Vi söker därför efter sommarvikarier, som vill vara med och driva vår verksamhet framåt under sommarmånaderna.

OM OSS

AniCura Dalarna består av tre enheter. Djursjukhuset i Falun samt filialkliniker i Ludvika och Borlänge.

Vi är totalt dryga 100 passionerade medarbetare och tar emot närmare 27.000 patienter per år.

Vi har en hög trivsel i personalgruppen med ett varmt och inbjudande klimat och vi värnar om vår teamkänsla.

Vi tar emot remissfall inom bland annat ortopedi, dermatologi, oftalmologi, kardiologi, internmedicin och bilddiagnostik.

På djursjukhuset har vi plats för övernattande patienter på vårdavdelningens olika avdelningar och vi har personal på plats dygnet runt.

BESKRIVNING AV TJÄNST

På AniCura Falu Djursjukhus med filialer arbetar du tillsammans med drivna kollegor och möter dagligen varierande och utmanande fall .

Hos oss får du möjlighet till yrkesmässig utveckling i en trygg arbetsgrupp som är mån om att hjälpa och stötta varandra i det dagliga arbetet.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta juni till augusti och som har möjlighet att påbörja din inskolning redan under våren. Tjänsten innebär även tjänstgöring på kvällar och helger.

Följande positioner ska tillsättas:

Tf veterinärer

Tf djursjukskötare - vård, poliklinik, akut

Djurvårdare - vård, poliklinik, akut/IVA, operation

Biomedicinsk analytiker (student)

KVALIFIKATIONER

Vi söker medarbetare med följande bakgrund:

Legitimerad djursjukskötare eller djurvårdare på nivå 3 eller med D9

Studenter som läser till veterinär, djursjukskötare eller BMA

Det är meriterande om du arbetat på ett djursjukhus eller smådjursklinik

Som person har du ett genuint intresse för djursjukvård för smådjur samt för att hålla en hög servicegrad mot patienter och djurägare.

Dina personliga egenskaper innefattar god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer.

VILL DU BLI EN DEL AV VÅRT TEAM?

Ansök genom att klicka på "skicka ansökan".

Intervjuer och urval sker löpande. Sista ansökningsdagen är den 30/4.

Vid frågor, kontakta HR-chef [email protected] Visa mindre