Lediga jobb som Administrativ chef i Falun

Se lediga jobb som Administrativ chef i Falun. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Falun som finns hos arbetsgivaren.

Områdesansvarig - Kund till Falun

Ansök    Maj 2    Homemaid AB (Publ)    Administrativ chef
Din roll, Som Områdesansvarig kund kommer du att ha övergripande ansvar för områdets kunder, vilket inkluderar ansvar för schemaläggning, bemanning, kundengagemang och kvalitet samt drift för att säkerställa bra resultat enligt affärsplanens mål. Du ansvarar för områdets kunder, genom aktivt arbeta med schemaoptimering och kvalitet. Tillsammans med Områdesansvarig Personal ska ni säkerställa en effektiv bemanning. Arbetsuppgifter: Driva lönsamhet inom si... Visa mer
Din roll,
Som Områdesansvarig kund kommer du att ha övergripande ansvar för områdets kunder, vilket inkluderar ansvar för schemaläggning, bemanning, kundengagemang och kvalitet samt drift för att säkerställa bra resultat enligt affärsplanens mål. Du ansvarar för områdets kunder, genom aktivt arbeta med schemaoptimering och kvalitet. Tillsammans med Områdesansvarig Personal ska ni säkerställa en effektiv bemanning.

Arbetsuppgifter:
Driva lönsamhet inom sitt resultatansvar.
Aktivt bidra till kontoret och verksamhetens utveckling.
Driva och leda en effektiv bemanningsplanering och schemaoptimering inkl hantering av vikarier, i samarbete med Områdesansvarig Personal.
Hantering och administration gällande kundavtal, ändringar och
avslut i vårt affärssystemet.
Uppföljning och kvalitetskontroller.
Etablera och vårda relationer med kunder.
Hantering av reklamationer.
Merförsäljning.
Marknadsbearbetning, försäljningsaktiviteter samt deltar vid event och nätverksträffar.
Övriga uppgifter som rör kunder eller verksamheten.

Du som person,
HomeMaid söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete samt har service ut i fingerspetsarna. För att trivas i rollen behöver du tycka om att arbeta med människor, att ta ansvar och att arbeta aktivt och engagerat för att uppnå goda resultat och nöjda kunder. Vidare behöver du känna dig bekväm med att hantera många olika arbetsmoment samtidigt och snabbt kunna styra om när stunden kräver det utan att tumma på kvalitén. Du tycker om när det händer mycket och din vilja att utvecklas samt din nyfikenhet hjälper dig framåt. Du är en självgående lagspelare.

Som person är du
Självgående, driven och engagerad.
Ansvarsfull
Inkluderande och respektfull i kontakt med olika människor.
Serviceminded och bra på att hantera olika människor i olika
situationer.
Lösningsorienterad
Kan prioritera och sortera bland flera parallella uppgifter och agera professionellt.

Viktigt för tjänsten:

Tidigare erfarenhet av försäljning, kundkontakt och administration samt schemaläggning

God dator- och systemvana, med fördel erfarenhet från LIME
Flytande svenska och goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
God kommunikationsförmåga
Körkort

I huvudsak är arbetstiden förlagd dagtid på kontoret måndag till fredag och förmåner ingår i tjänsten. Andra arbetstider kan förekomma.
Teamet består idag av flertalet serviceassistenter, teamledare, säljare och interna tjänstemän.

Placering: Hemkontor Falun

Anställning: 100%, 6 månader provanställning.
Tillträde: Start omgående eller enligt överenskommelse.

Ansök senast: 2023-05-31

Varmt välkommen med din ansökan!

HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market sedan november 2005. Visa mindre

Folkbildningschef, Folkuniversitetet region Mitt

Folkuniversitetet bedriver folkbildning genom öppen kursverksamhet, riktade samhällsinsatser, studiecirklar i samarbete med föreningar och grupper samt föreläsningar och olika kulturarrangemang. Vi söker nu en chef med processägaransvar för verksamhetsområdet folkbildning i region Mitt, som omfattar Uppsala, Gävleborgs, Dalarna, Västmanlands och Örebro län. Är förnyelse och viljan att pröva nya vägar viktigt för dig? Tror du på att kunskap skapar möjlig... Visa mer
Folkuniversitetet bedriver folkbildning genom öppen kursverksamhet, riktade samhällsinsatser, studiecirklar i samarbete med föreningar och grupper samt föreläsningar och olika kulturarrangemang. Vi söker nu en chef med processägaransvar för verksamhetsområdet folkbildning i region Mitt, som omfattar Uppsala, Gävleborgs, Dalarna, Västmanlands och Örebro län.


Är förnyelse och viljan att pröva nya vägar viktigt för dig? Tror du på att kunskap skapar möjligheter? Vill du bidra till att göra världen bättre, tillvaron roligare och bildningen djupare? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig.


Om tjänsten


Som chef och processägare har du det övergripande ansvaret för utveckling, förnyelse och kvalitetssäkring av verksamheten. Du har också ett uppdrag att bidra till ökad extern finansiering. Folkbildningen står inför nya utmaningar med anledning av ändrade förutsättningar för verksamhetens genomförande. En central uppgift är att tillsammans med chefer och övriga medarbetare, driva det strategiska förändringsarbetet som behövs för att utveckla verksamheten och organisationen. Tjänsten omfattar personal- och resultatansvar. I tjänsten ingår också att representera vår organisation i såväl nationella interna grupper som externa forum. Som processägare ingår du i ledningsgruppen och rapporterar till stiftelserektor.


Om dig


Du är en lagspelare med positivt driv och stor förmåga att skapa engagemang med fokus på att nå resultat. Du samarbetar gärna med olika sorters människor såväl internt som externt för att bygga långsiktiga relationer och utveckla verksamheten. Tydlighet, ordning och struktur är andra viktiga förmågor för att bli framgångsrik i rollen, liksom kommunikativ och pedagogisk förmåga.


Du har relevant utbildning och stor erfarenhet av folkbildning. Du är en trygg och erfaren ledare och chef. Vidare har du arbetat med projektansökningar och projektledning samt har erfarenhet av processorienterat arbetssätt och kvalitetssäkring. Du vill också bidra till samverkan och synergier med övrig verksamhet inom Folkuniversitetet. Givetvis delar du även våra värderingar och vill bidra till alla människors livslånga rätt att söka kunskap!


Övrigt


Dina medarbetare och kollegor finns i Uppsala, Gävleborg, Dalarna, Örebro och Västmanland. Din placering är i något av dessa län. Många möten sker digitalt, men resor ingår också i tjänsten.


Anställning


Tillsvidare heltid, tillträde enligt överenskommelse, provanställning tillämpas. 


Ansökan


Vi ser fram emot din ansökan. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 31 juli.


För mer information och frågor


Josef Åhman, stiftelserektor, 018-680040 [email protected] 


Välkommen med frågor och din ansökan!


 


Vi undanber oss all form av rekryteringshjälp. Visa mindre

Områdesansvarig - Kund till Falun

Ansök    Nov 16    Homemaid AB (Publ)    Administrativ chef
Bygg Sveriges bästa arbetsplats tillsammans med oss! Hos oss är du med och bygger Sveriges bästa arbetsplats, med landets nöjdaste kunder. Schyssta villkor, kollektivavtal, karriärmöjligheter och gott ledarskap är självklarheter. Precis som kvalitet, service och riktigt bra kundupplevelser. Som Områdesansvarig har du en viktig roll i att vi blir bättre tillsammans! Din roll: Säkra lönsamhet med nöjda kunder och trygga medarbetare Du är länken mellan vår... Visa mer
Bygg Sveriges bästa arbetsplats tillsammans med oss!

Hos oss är du med och bygger Sveriges bästa arbetsplats, med landets nöjdaste kunder.
Schyssta villkor, kollektivavtal, karriärmöjligheter och gott ledarskap är självklarheter. Precis som kvalitet, service och riktigt bra kundupplevelser. Som Områdesansvarig har du en viktig roll i att vi blir bättre tillsammans!

Din roll: Säkra lönsamhet med nöjda kunder och trygga medarbetare

Du är länken mellan våra Serviceassistenter och områdets kunder. Med ansvar för kundengagemang och kvalitet spelar du en viktig roll för kundnöjdhet och fortsatt förtroende. Du sköter schemaläggning, bemanning och schemaoptimering, och är därmed en nyckelperson i medarbetarnas vardag; din planering skapar förutsättningar för våra Serviceassistenter att trivas och göra ett riktigt bra jobb. Du arbetar nära dina kollegor i teamet och tillsammans har ni stort inflytande på verksamhetens utveckling och lönsamhet i området. I kontakten med andra människor är du inkluderande, respektfull och varm, vilket gör att både kunder och medarbetare känner trygghet och förtroende.

Ansvarsområden - du kommer att:

- Etablera och vårda relationer med kunderna

- Planera och följa upp kvalitetskontroller

- Driva och leda en effektiv bemanningsplanering och schemaoptimering, inklusive hantering av vikarier, i samarbete med kollegor på kontoret

- Hantera och administrera kundavtal, ändringar och avslut i vårt affärssystem

- Driva lönsamhet inom ditt resultatansvar

- Aktivt bidra till kontoret och verksamhetens utveckling

- Hantera kundsupportärenden

- Skapa merförsäljning

- Delta i arbete med merförsäljning, marknadsbearbetning, driva försäljningsaktiviteter och delta vid event och nätverksträffar

- Sköta övriga uppgifter som rör kunder eller verksamheten

Vi tror att du…

har en stark känsla för service och brinner för kvalitet. Du har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Du tycker om att arbeta med människor (en förutsättning för att trivas i rollen!) och du trivs med ansvar. Energi och driv gör att du arbetar aktivt och engagerat för att uppnå goda resultat och nöjda kunder. Vidare är du bekväm med att hantera många olika arbetsmoment samtidigt och snabbt kunna styra om när stunden kräver det - givetvis utan att någonsin kompromissa med kvaliteten! Du tycker om när det händer mycket och din vilja att utvecklas samt din nyfikenhet hjälper dig framåt. En självgående lagspelare med respekt och värme!

För att lyckas i tjänsten tror vi att du har:

- Tidigare erfarenhet av försäljning, kundkontakt och administration

- En naturlig förmåga att skapa goda relationer, med glädje och engagemang

- God dator- och systemvana, med fördel erfarenhet från LIME

- Flytande svenska och goda kunskaper i engelska i tal och skrift

- God kommunikationsförmåga

- Körkort

Om tjänsten

I huvudsak är dina arbetstider förlagda dagtid, måndag till fredag. Resor samt övernattningar förekommer, framför allt i samband med interna utbildningar.
Teamet består idag av flertalet interna tjänstemän, Säljare samt Teamledare och Serviceassistenter. Tillsammans arbetar ni hårt och gärna - för att bli Bättre tillsammans.

Placering: Hemkontor Falun

Anställning: 100%, 6 månader provanställning.

Tillträde: Start omgående eller enligt överenskommelse.

Ansök senast: 2023-12-15

Varmt välkommen med din ansökan!

Sedan mitten av 90-talet har HomeMaids medarbetare hjälpt tusentals kunder till en renare, mer trivsam vardag genom att serva med hemstädning, företagsstädning, fastighetsstäd, fönsterputs och mycket mer. Detta är den enkla, tydliga idé på vilken HomeMaid grundades 1997: Att göra vardagen lättare för sina kunder. Det visade sig snabbt vara ett framgångskoncept.
Sedan 2000 ligger huvudkontoret i Halmstad, men HomeMaid finns idag från Skåne i söder till Sundsvall i norr. Bolaget är börsnoterat sedan november 2005. Som medlem i Almegas branschorganisation för hushållsnära tjänster driver vi frågan om försäkringar, pensionsavtal och trygghet på arbetet. Vi har självklart kollektivavtal och bygger tillsammans med våra ca 1000 medarbetare en bra värderingsstyrd arbetsplats med visionen Bättre tillsammans. Läs gärna mer på homemaid.se/jobba hos oss. Visa mindre

Områdesansvarig - Kund till Falun

Ansök    Mar 16    Homemaid AB (Publ)    Administrativ chef
Din roll, Som Områdesansvarig kund kommer du att ha övergripande ansvar för områdets kunder, vilket inkluderar ansvar för schemaläggning, bemanning, kundengagemang och kvalitet samt drift för att säkerställa bra resultat enligt affärsplanens mål. Du ansvarar för områdets kunder, genom aktivt arbeta med schemaoptimering och kvalitet. Tillsammans med Områdesansvarig Personal ska ni säkerställa en effektiv bemanning. Arbetsuppgifter: Driva lönsamhet inom si... Visa mer
Din roll,
Som Områdesansvarig kund kommer du att ha övergripande ansvar för områdets kunder, vilket inkluderar ansvar för schemaläggning, bemanning, kundengagemang och kvalitet samt drift för att säkerställa bra resultat enligt affärsplanens mål. Du ansvarar för områdets kunder, genom aktivt arbeta med schemaoptimering och kvalitet. Tillsammans med Områdesansvarig Personal ska ni säkerställa en effektiv bemanning.

Arbetsuppgifter:
Driva lönsamhet inom sitt resultatansvar.
Aktivt bidra till kontoret och verksamhetens utveckling.
Driva och leda en effektiv bemanningsplanering och schemaoptimering inkl hantering av vikarier, i samarbete med Områdesansvarig Personal.
Hantering och administration gällande kundavtal, ändringar och
avslut i vårt affärssystemet.
Uppföljning och kvalitetskontroller.
Etablera och vårda relationer med kunder.
Hantering av reklamationer.
Merförsäljning.
Marknadsbearbetning, försäljningsaktiviteter samt deltar vid event och nätverksträffar.
Övriga uppgifter som rör kunder eller verksamheten.

Du som person,
HomeMaid söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete samt har service ut i fingerspetsarna. För att trivas i rollen behöver du tycka om att arbeta med människor, att ta ansvar och att arbeta aktivt och engagerat för att uppnå goda resultat och nöjda kunder. Vidare behöver du känna dig bekväm med att hantera många olika arbetsmoment samtidigt och snabbt kunna styra om när stunden kräver det utan att tumma på kvalitén. Du tycker om när det händer mycket och din vilja att utvecklas samt din nyfikenhet hjälper dig framåt. Du är en självgående lagspelare.

Som person är du
Självgående, driven och engagerad.
Ansvarsfull
Inkluderande och respektfull i kontakt med olika människor.
Serviceminded och bra på att hantera olika människor i olika
situationer.
Lösningsorienterad
Kan prioritera och sortera bland flera parallella uppgifter och agera professionellt.

Viktigt för tjänsten:

Tidigare erfarenhet av försäljning, kundkontakt och administration
God dator- och systemvana, med fördel erfarenhet från LIME
Flytande svenska och goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
God kommunikationsförmåga
Körkort. samt egen bil

I huvudsak är arbetstiden förlagd dagtid måndag till fredag och förmåner ingår i tjänsten. Andra arbetstider kan förekomma.
Teamet består idag av flertalet serviceassistenter, teamledare, säljare och interna tjänstemän.

Placering: Hemkontor Falun

Anställning: 100%, 6 månader provanställning.
Tillträde: Start omgående eller enligt överenskommelse.

Ansök senast: 2023-04-15

Varmt välkommen med din ansökan!

HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market sedan november 2005. Visa mindre

Vårdvalschef på Region Dalarna

Ansök    Mar 3    REGION DALARNA    Administrativ chef
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Nu finns möjligheten att bli vår nya vårdvalschef i Region Dalarna, då nuvarande chef bestämt sig för att gå i pension till sommaren. I vår region benämns valfrihetssystemet vårdval Dalarna. I Region Dalarna finns tre vårdval som styrs av lagen om valfrihetssystem (LOV), Vårdval Primärvård, Vårdval Barn- och ungdomsps... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Nu finns möjligheten att bli vår nya vårdvalschef i Region Dalarna, då nuvarande chef bestämt sig för att gå i pension till sommaren.
I vår region benämns valfrihetssystemet vårdval Dalarna. I Region Dalarna finns tre vårdval som styrs av lagen om valfrihetssystem (LOV), Vårdval Primärvård, Vårdval Barn- och ungdomspsykiatri (BUP) och Vårdval Tandvård barn och ungdom. Förutom vårdval finns även tandvårdsstöd, en enhet som bedömer behov av tandvård för de som har olika sjukdomar, funktionshinder eller har stort behov av personlig omvårdnad. Vårdvalsenheten har även uppföljningsansvar och betalar ut ersättning (statligt reglerad) för privata fysioterapeuter och läkare på Nationella Taxan (Lag 1993:1652 om ersättning för fysioterapi och Lag 1993:1651 om läkarvårdsersättning).
Vårdvalsenheten har en viktig beställarroll. Vårdvalsenheten ska efterfråga en så bra, säker och jämlik sjukvård/tandvård inom alla vårdval med så hög kvalitet som möjligt till befolkningen, från de vårdgivare som godkänts inom vårdvalet. En ständig utveckling ska ske mot dessa viktiga mål.
Vårdvalsenheten fungerar också som en viktig stödfunktion för vårdgivare och personal både inom region- och privatdrivna verksamheter inom vårdval, till befolkningen samt övriga samverkanspartners.


Vårdvalschef på Region Dalarna

Arbetsuppgifter

Inom vårdvalsenheten bereds ärenden och underlag till de förtroendevalda i Vårdvalsberedningen som sedan skickar vidare ärenden till Regionstyrelsen och Regionfullmäktige. Här ingår att kontinuerligt redovisa utfall och följsamhet till avtalen inom Vårdval.
Som Vårdvalschef erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete, där fokus ligger på utveckling och uppföljning av vårdaktörer inom primärvården, BUP och Tandvården barn och ungdom. Inom Vårdval har du som chef en viktig roll i arbetet med samverkan mellan regionens olika aktörer, länets kommuner och även på ett nationellt plan. En stor del av uppdraget är att arbeta nära folkvalda politiker inom regionen. I rollen som chef ansvarar du för helheten av verksamhetens kvalitet, budget, arbetsmiljö- och personalansvar. Arbetsgruppen består av 12 medarbetare. Tjänsten är direktunderställd regiondirektören och är placerad vid Regionkontoret i Falun.
Denna tjänst innebär tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat förordnande som chef i fyra år.

Övrig information

Kvalifikationer

Krav
Akademisk utbildning eller liknande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt
Goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift, hanterar du engelska språket är det meriterande

Du som söker:
Är en analyserande person som ser till helheten och prioriterar utifrån övergripande strategier och tar snabbt in ny kunskap och använder din erfarenhet på ett flexibelt sätt. Du samverkar genom att främja och utveckla andras idéer vilket är en självklarhet för dig och du som person samarbetar med andra snarare än konkurrera.
Viktigt för dig är att identifiera motpartens behov för att uppnå "win-win" resultat. Vidare strävar du efter att etablera trovärdighet och förtroende i dina samarbeten.
Du har en kommunikationsstil som präglas av transparens och tydlighet. Håller andra informerade, ger specifik och konstruktiv feedback samt att du förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt.
Meriterande erfarenhet:
inom Hälso- och sjukvård eller som arbetsgivaren bedömer likvärdigt
arbete i en offentlig och politiskt styrd organisation
att hantera ekonomi- och budgetfrågor
tidigare arbetat som chef och/eller ledare
utbildning inom chef och ledarskap
av vårdvalsarbete
från samverkan både regionalt och nationellt

Låter det lockande och intressant, välkommen med din ansökan!

Läs mer här

Fackliga kontaktuppgifter
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected] Visa mindre

Avtalschef till Region Dalarna, Falun

Ansök    Mar 15    REGION DALARNA    Administrativ chef
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar. Avtalschef till Region Dalarna, Falun Arbetsuppgifter Avtalschefen är centralt placerad vid regionens ekonomienhet och är regionens expertstöd avseende avtal och överenskommelser, både externa och interna. Du kommer även att jobba med regionens ägarstyrning, både av våra externa ... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.


Avtalschef till Region Dalarna, Falun

Arbetsuppgifter

Avtalschefen är centralt placerad vid regionens ekonomienhet och är regionens expertstöd avseende avtal och överenskommelser, både externa och interna. Du kommer även att jobba med regionens ägarstyrning, både av våra externa bolag och också de kommunalförbund där vi är medlemmar samt vår beställarenhet. Det ställer stora krav på både affärsmässighet och juridisk kompetens. Som avtalschef samarbetar du mycket med vår operativa verksamhet såväl som upphandlingsavdelningen, rättsenheten och finanschefen.
Vi söker dig som vill stödja, utveckla och samordna arbetet med avtalshantering, ägarstyrning och affärsutveckling. I uppdraget ingår även ett övergripande ansvar för att utveckla rutiner och processer för avtalshantering inom regionen. Du förväntas också representera och företräda regionen i olika forum. Det mesta av arbetet sker i samspel med verksamheten där de står för verksamhetskunskap och behovsbeskrivning och där du står för affärsmässigheten och den juridiska kunskapen.
Vi vill att du utvecklar och förädlar regionens ägarstyrning, affärsverksamhet och avtalskontroll, inklusive avtalstrohet. Du kommer således att både få jobba strategisk och operativt med regionens ägarstyrning, avtal och överenskommelser.
Uppdraget som avtalschef är tidsbegränsat med en tillsvidare anställning i grundprofessionen inom Region Dalarna.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en bred erfarenhet och kunskap att driva utveckling inom ditt ansvarsområde med bland annat utökad samverkan och samarbete med olika parter, både internt och externt. Du är strukturerad, kvalitetssäker, lyhörd och en bra kommunikatör med förmåga att skapa positivt resultat hos dem du stödjer. Du agerar med ett strategiskt framtidsorienterat förhållningssätt och har en förmåga att se hela bilden.
Du har akademisk utbildning i ekonomi eller juridik alternativt en akademisk utbildning och yrkeserfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig.
Du har flerårig erfarenhet att arbeta med avtalsfrågor och ge stöd åt verksamheter. Det är även önskvärt med erfarenhet inom LOU samt att leda och driva projekt.
Vi söker en person som har lätt för att samarbeta, skapa och utveckla relationer såväl internt som externt och som kan uttrycka sig väl i tal och skrift. Erfarenhet från arbete inom en politiskt styrd organisation ses som meriterande.
Personliga egenskaper
För att lyckas i ditt arbete ska du vara en drivande och engagerad person. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet och ställer stora krav på din förmåga att samarbeta, skapa goda resultat och ett positivt utvecklings- och arbetsklimat. En vilja och ett intresse för att utvecklas inom området är mycket viktigt och vi förväntar oss att du arbetar för en bra arbetsmiljö.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktuppgifter
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected] Visa mindre

Distriktchef Falun, Leksand, Sundsvall

Ansök    Okt 8    Homemaid AB (Publ)    Administrativ chef
ARBETSUPPGIFTER I din roll som Distrikstchef kommer du att ha övergripande ansvar för verksamheten i ditt distrikt vad gäller försäljning, resultat, drift, kvalitet, kunder och personal för att säkerställa maximal prestation för företaget enligt affärsplanens mål. Ansvarar för sitt områdes kunder och personal, genom att aktivt arbeta med kund- och personalengagemang. Ansvar för och närmsta chef till våra tjänstemän i Leksand och Sundsvall (5 personer) men ... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Distrikstchef kommer du att ha övergripande ansvar för verksamheten i ditt distrikt vad gäller försäljning, resultat, drift, kvalitet, kunder och personal för att säkerställa maximal prestation för företaget enligt affärsplanens mål.
Ansvarar för sitt områdes kunder och personal, genom att aktivt arbeta med kund- och personalengagemang. Ansvar för och närmsta chef till våra tjänstemän i Leksand och Sundsvall (5 personer) men på sikt även våra tjänstemän i Falun. Arbeta operativt med samma arbetsuppgifter som en Områdesansvarig. Arbetar med nykundsförsäljning samt merförsäljning, och jobbar mot uppsatta mål, samt har ett delegerat resultatansvar i enlighet med budget och förväntningar. Är en god förebild för tjänstemännen genom att upprätthålla en god gruppdynamik. Ansvarar för verksamheten när Regionchef inte är på plats.

Du kommer främst utföra arbetsuppgifter som:

Delegerat resultatansvar för distriktet
Resultatet för distriktet (lönsamhet, nettotillväxt, omsättning).
Delaktighet i budgetarbetet.
Prissättning- och avtal.
Visst inköpsansvar.
Aktivt bidra till kontoret och verksamhetens utveckling.
Personal
Leda, entusiasmera, utveckla personalen samt att leda och fördela
arbetet.
Interkultur: driva prestationskultur i linje med affärsplanen och
stärka en värderingsstyrd kultur i linje med varumärkesplattformen
Rekrytering
Schemaplanering och -optimering
Lön och tidrapportering
Utbildning och uppföljning
Administrativt personalansvar
Medverka vid kontorsmöten
Övriga allmänna kontorsgöromål
Kunder
Etablera och vårda relationer med kunder
Uppföljning- och kvalitetskontroller
Hantering av kundklagomål och reklamationer
Merförsäljning
Marknadsbearbetning, försäljningsaktiviteter samt deltar vid event
och nätverksträffar
Hembesök och nykundsförsäljning
Arbetsmiljö
Hålla sig uppdaterad på de föreskrifter och anvisningar som gäller
för arbetsmiljön på arbetsplatsen och följa dessa.
Informera och säkerställa att medarbetare är uppdaterade på
nödvändig information, för att förhindra och minimera olyckor och
risker.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Leva värderingarna samt vison: Drivna, Engagerade, Inkluderande, Glädjespridande och Pålitliga, utifrån vår vision Bättre tillsammans.

Målinriktad med hög energinivå.
Ansvarstagande och stark självledare.
Teamplayer.
Självgående/driven och passionerad.
Strukturerad och systematisk.
Innovativ/kreativ och lösningsorienterad.
Goda ledaregenskaper.
Stark ambassadör för HomeMaid varumärket (vision, mission,
värderingar)

Viktigt för tjänsten:

Krav: gymnasieutbildning.
Krav: minst 2 års arbetserfarenhet inom städbranschen eller
liknande branscher (Relationsorienterad med målstyrning).
Krav: Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Önskvärt: erfarenhet från operativt arbete inom städbranschen
eller liknande verksamheter.
Önskvärt: Goda kunskaper inom försäljning.
Krav: God ledarskapsförmåga.

- Erfarenhet av att leda och fördela arbete i team.
- God samarbetes- och kommunikationsförmåga.
- God systemvana.
- B-körkort.
-OM TJÄNSTEN
Arbetstider är främst 07.00-16.00 måndag-fredag och förmåner ingår i tjänsten. Andra arbetstider kan förekomma. Resor förekommer samt övernattningar flera gånger per månad.
Teamet består idag av flertalet serviceassistenter, säljare och interna tjänstemän.

Placering: Hemkontor Falun (Sundsvall och Leksand)
Anställning: 100%, 6 månader provanställning.
Tillträde: start omgående eller enligt överenskommelse. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Ansök senast:

Varmt välkommen med din ansökan!

HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market sedan november 2005. Visa mindre

Områdesansvarig Kund i Falun

Ansök    Nov 29    Homemaid AB (Publ)    Administrativ chef
ARBETSUPPGIFTER I din roll som Områdesansvarig kund kommer du tillsammans med ditt team se till att den dagliga verksamheten flyter på som den ska. Du ansvarar för områdets kunder genom att aktivt arbeta med kundnöjdhet samt ha ett delegerat resultatansvar i enlighet med budget och förväntningar. Du behöver vara bekväm med att kontakta nya kunder men även bearbetning av befintliga kunder då du i din roll är med och bidrar till kontorets och verksamhetens ... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Områdesansvarig kund kommer du tillsammans med ditt team se till att den dagliga verksamheten flyter på som den ska. Du ansvarar för områdets kunder genom att aktivt arbeta med kundnöjdhet samt ha ett delegerat resultatansvar i enlighet med budget och förväntningar.

Du behöver vara bekväm med att kontakta nya kunder men även bearbetning av befintliga kunder då du i din roll är med och bidrar till kontorets och verksamhetens utveckling.
Rollen innehåller också en administrativ sida där du hanterar offertskrivning, fakturering och tidsrapportering.

Du kommer främst utföra arbetsuppgifter som:

Övergripande ansvar för områdets kunder, vilket inkluderar ansvar för
schemaläggning och bemanning, kundengagemang, kvalitet och drift för
att säkerställa bra resultat enligt affärsplanens mål.
Ansvar för områdets kunder, genom att aktivt arbeta med
schemaoptimering, kundengagemang och kvalitet samt i samarbete
med Områdesansvarig Personal säkerställa en effektiv bemanning.
Bidra till helheten genom att främja gott samarbete inom kontoret och
inom företaget och aktivt bidra till kontorets och verksamhetens
utveckling.

Etablera och vårda relationer med kunder.
Bidra till att entusiasmera och utveckla medarbetare i teamet.
Hantering av kundklagomål, reklamationer och skador.
Merförsäljning.
Marknadsbearbetning, försäljningsaktiviteter samt deltar vid event
och nätverksträffar.
Hembesök hos kunder och nykundsförsäljning

Personalansvar: Nej
Resultatansvar: Ja (Schemaoptimering och produktkostnader)
Kvalitetsansvar: Ja

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledarskap, administrativt arbete och har service ut i fingerspetsarna. För att trivas i rollen behöver du tycka om att arbeta med människor, att ta ansvar och att arbeta aktivt och engagerat för att uppnå goda resultat och ett välmående team.
Vidare behöver du känna dig bekväm med att hantera olika arbetsmoment samtidigt och snabbt kunna styra om när stunden kräver det utan att tumma på kvalitén. Du tycker om när det händer mycket och din vilja att utvecklas samt din nyfikenhet hjälper dig framåt. Det är meriterande om du har relevant eftergymnasial utbildning men inget krav.

Leva värderingarna: Pålitliga, Engagerade, Drivna, Inkluderande och
Glädjespridande. Med visionen: Bättre tillsammans.
Ansvarstagande och stark självledare.
Teamplayer.
Självgående, driven och engagerad.
Serviceminded och bra på att hantera olika människor i olika
situationer.
Strukturerad och systematisk.
Lösningsorienterad ”doer”.
Kan prioritera och sortera bland flera parallella uppgifter och agera
balanserat.
Kommunikativ och tydlig.
Inkluderande och respektfull i kontakt med olika människor.
Stark ambassadör för HomeMaid varumärket (vision, mission,
värderingar)

Viktigt för tjänsten:
- Erfarenhet av att leda och fördela arbete i team.
- God samarbetes- och kommunikationsförmåga.
- God systemvana.
- B-körkort samt egen bil
- God kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

OM TJÄNSTEN
Arbetstider är främst 07.00-16.00 måndag-fredag och förmåner ingår i tjänsten.
Teamet består idag av flertalet serviceassistenter, säljare och interna tjänstemän.

Placering: Falun
Anställning: 100%, 6 månader provanställning.
Tillträde: start omgående eller enligt överenskommelse. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Ansök senast:

Varmt välkommen med din ansökan!

HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market sedan november 2005. Visa mindre

Avdelningschef till Avdelningen för stöd i utbildning och forskning!

Ansök    Dec 19    Högskolan Dalarna    Administrativ chef
Har du bred ledarskapserfarenhet och motiveras du av spännande utmaningar och möten med människor? Då har vi nu en öppning för dig! Som avdelningschef till den nyinrättade Avdelningen för stöd i utbildning och forskning får du möjlighet att vara med och driva det expansiva arbetet på Högskolan Dalarna. Avdelningen (som inrättades 1 maj 2022) består idag av ca 30 medarbetare uppdelat i 5 team med teamledare med det gemensamma uppdraget att stötta utbildni... Visa mer
Har du bred ledarskapserfarenhet och motiveras du av spännande utmaningar och möten med människor? Då har vi nu en öppning för dig!

Som avdelningschef till den nyinrättade Avdelningen för stöd i utbildning och forskning får du möjlighet att vara med och driva det expansiva arbetet på Högskolan Dalarna.

Avdelningen (som inrättades 1 maj 2022) består idag av ca 30 medarbetare uppdelat i 5 team med teamledare med det gemensamma uppdraget att stötta utbildning, forskning och samverkan. Här kommer du bland annat få jobba med nya forskarutbildningar, driva nationella samverkansprojekt och nätburen undervisning samt påverka framtidens forskning, utbildning och lärande via delaktighet i byggandet av nytt campus Borlänge. Uppdraget präglas av ett proaktivt och utvecklingsorienterat stöd till kärnverksamheten, utbildning, forskning och samverkan där dina medarbetare står i fokus med sin spetskompetens.

Din arbetsdag som avdelningschef
Avdelningen ansvarar för att ge strategiskt och operativt stöd i utbildning och forskning samt för att skapa förutsättningar för att Högskolan Dalarnas utbildning och forskning nyttiggörs i samhället via samverkan.

Rollen innebär att du har personal-, budget- och arbetsmiljöansvar för avdelningen. Tillsammans med dina medarbetare arbetar du för att utveckla avdelningens verksamheter utifrån högskolans mål, behov och omvärldens krav. Det dagliga arbetet sker i samverkan med din avdelning, lärare och studenter, likväl som med övriga avdelningar och institutioner samt högskolans ledning.  I arbetsuppgifterna ingår att ta beslut enligt delegationsordning i frågor som berör avdelningens verksamheter.

Avdelningen är placerad inom verksamhetsstödet, vilken leds av högskoledirektören som förväntar sig en självgående, ansvarstagande chef med god samarbetsförmåga. Som avdelningschef ingår du i verksamhetsstödets ledningsgrupp och som chef vid Högskolan Dalarna får du löpande kompetensutveckling och möjlighet att kontinuerligt utvecklas i ditt ledarskap, bland annat genom högskolans ledarskapsprogram samt tillgång till en egen chefscoach.

Är du personen vi söker?
Högskolan Dalarnas vision ger en bild av den framtid som vi på Högskolan Dalarna vill skapa genom vårt dagliga arbete. Den sätter högskolan i ett större sammanhang och formulerar hur vi ser vårt uppdrag och den roll vi vill spela i samhället. Internationalisering, jämställdhet och mångfald är därav viktiga parametrar för att lyckas i rollen.

För att passa i rollen som avdelningschef är du en tydlig och kommunikativ ledare med förmåga att se organisationen som en helhet. Vidare har du även förmåga att bryta ner och tydliggöra övergripande mål och förväntningar på grupp- och individnivå och att jobba strategiskt drivande. Du ska även kunna samverka förtroendefullt med ledning, medarbetare och studenter, likväl som med fackliga företrädare och externa parter och för att lyckas med det behöver du ha en väl utvecklad samarbetsförmåga.

Krav för denna tjänst


• relevant akademisk examen
• erfarenhet från att vara chef och ledare
• erfarenhet från högskolesektorn (förståelse för utbildning, forskning, samverkan)
• goda kunskaper om regelverk för universitet och högskolor samt god förståelse för utbildnings- forskning- och samverkansfrågor inom högre utbildning
• god administrativ förmåga.
• du ska kunna tala och skriva mycket väl på svenska och då verksamheten bedrivs i en mångkulturell miljö behöver du även kunna tala och skriva på engelska.

 Meriterande för denna tjänst


• forskarutbildning
• erfarenhet av att arbetat med utvecklingsprojekt inom utbildning och/eller forskning.

Anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad 100%, med tillträde snarast enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Högskolan Dalarna är ett lärosäte som verkar på två orter. Placeringsort för denna anställning är Falun och visst arbete förekommer även i Borlänge.

Välkommen med din ansökan!
Du ansöker via vår webbplats senast 2023-01-08. Din ansökan ska innehålla CV samt betygshandlingar.

Vill du veta mer om hur det är att jobba vid Högskolan Dalarna, besök vår hemsida www.du.se/sv/om-oss/jobba-hos-oss/ Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och vi använder oss av kompetensbaserad metodik genom hela rekryteringsprocessen.

Vi undanber oss all kontakt med försäljare av annonser. Vi har gjort våra strategiska val för denna rekrytering.


På Högskolan Dalarna är du med och skapar möjligheter för alla människor att delta i högre utbildning. Tillsammans skapar vi öppna vägar till kunskap för ett gott samhälle - i vår egen region och i ett globalt perspektiv. Våra utbildningar är aktuella och håller hög kvalitet och forskningen sker i nära samverkan med omgivande samhälle. Vi är cirka 850 anställda, 17 000 studenter och en stor mängd samarbetspartners som gör detta möjligt. Tillsammans vill vi förändra världen - vill du förändra den med oss? Visa mindre

Chef motorskador

Dalarnas Försäkringsbolag Vi söker en modern och drivande ledare till vår grupp Motorskador! Om jobbet Som chef för Motorskador leder du gruppens arbete framåt och har det övergripande ansvaret för medarbetare, budget, verksamhet och resultat. Du samarbetar nära med kollegerna i marknadsorganisationen och ingår i ledningsgruppen för Motor- och Personskador där du bidrar med din kunskap för fortsatt utveckling. Du kommer härutöver att ha en betydelsefu... Visa mer
Dalarnas Försäkringsbolag

Vi söker en modern och drivande ledare till vår grupp Motorskador!
Om jobbet


Som chef för Motorskador leder du gruppens arbete framåt och har det övergripande ansvaret för medarbetare, budget, verksamhet och resultat. Du samarbetar nära med kollegerna i marknadsorganisationen och ingår i ledningsgruppen för Motor- och Personskador där du bidrar med din kunskap för fortsatt utveckling. Du kommer härutöver att ha en betydelsefull roll i arbetet med förändringsledning på Skadeavdelningen.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning alternativt annan utbildning tillsammans med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. För oss är det viktigt att du är en drivande ledare med förändringslust och ett genuint intresse för människors utveckling. Vi tror också att du har erfarenhet av arbete med förändringsledning, digitalisering och projektledning. Har du erfarenhet från försäkringsområdet är det meriterande. Grundläggande kunskaper inom ekonomi och/el juridik är också en fördel.

För att trivas i rollen som chef för Motorskador är du en drivande och modig ledare med ett coachande förhållningssätt och hög tilltro till dina medarbetare. Du brinner för utveckling av både människor och processer. Vidare är det av stor vikt att du som ledare är lösningsorienterad och ser feedback som ett viktigt verktyg för att utveckla dina medarbetare och dig själv. Du är affärsmässig med förmåga att effektivt anpassa ditt beteende till nya situationer och du ser precis som vi att stort fokus på kundnöjdhet, samarbete och goda relationer är avgörande för att lyckas.

Om oss
På kontoret i Falun finns Skadeavdelningen där ca 80 medarbetare varje dag arbetar för våra kunder, tillika ägare. Avdelningen är i dag uppdelad i sex grupper med olika uppdrag inom skadehantering. Då vår chef för Motorskador går vidare till nya uppgifter inom bolaget söker vi nu en modern, drivande och erfaren ledare som kan ta över. Du kommer till en grupp med medarbetarna som har hög kompetens, stort engagemang och fullt fokus på kundnöjdhet.

Mer information
Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt.
Som en del i vår rekryteringsprocess kan du komma att få genomföra test.

Genom Rekryteringslots Dalarna kan vi erbjuda medflyttarservice, läs mer om det på Rekryteringslots hemsida www.rekryteringslots.se
Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer.

För ytterligare information kontakta: Tommy Jackson, chef Motor- och Personskador 023-931 40
Lokala fackliga företrädare: Inge Gustafsson, Forena, 023-931 43

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2022-10-09 
Vi på Dalarnas Försäkringsbolag är drygt 450 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Falun, Borlänge, Avesta, Leksand, Ludvika, Mora och Malung finns vi nära våra kunder, som alla tillsammans äger vårt bolag. Stark lokal närvaro, personliga möten och bra digitala lösningar anser vi vara förutsättningar för det bästa kundmötet. Dalarnas är en ansvarsfull arbetsgivare som uppmuntrar mångfald, främjar hälsa och bidrar till ett hållbart arbetsliv. Vi vill med en god företagskultur, möjlighet till utveckling och ett stort engagemang, attrahera och behålla de bästa medarbetarna. Visa mindre

Chef Byggskador

Dalarnas Försäkringsbolag Om jobbet Som chef för Byggskador leder du gruppens arbete framåt och har det övergripande ansvaret för medarbetare, budget, verksamhet och resultat. Du samarbetar nära med kollegerna i marknadsorganisationen och ingår i ledningsgruppen för Egendomsskador där du bidrar med din kunskap för fortsatt utveckling. Du kommer härutöver att ha en betydelsefull roll i arbetet med förändringsledning på skadeavdelningen. Som en del av tjä... Visa mer
Dalarnas Försäkringsbolag

Om jobbet
Som chef för Byggskador leder du gruppens arbete framåt och har det övergripande ansvaret för medarbetare, budget, verksamhet och resultat. Du samarbetar nära med kollegerna i marknadsorganisationen och ingår i ledningsgruppen för Egendomsskador där du bidrar med din kunskap för fortsatt utveckling. Du kommer härutöver att ha en betydelsefull roll i arbetet med förändringsledning på skadeavdelningen. Som en del av tjänsten ingår också uppföljning och analys av skadestatistik.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning alternativt annan utbildning tillsammans med erfarenhet vi bedömer som likvärdig. För oss är det viktigt att du är en drivande ledare med förändringslust och ett genuint intresse för människors utveckling. Vi tror att du har erfarenhet av arbete med förändringsledning, digitalisering och projektledning. För att lyckas i rollen behöver du även kunskap inom försäkring och/el bygg. Har du erfarenhet av upphandling och kunskaper i juridik och/el ekonomi är det meriterande.

För att trivas i rollen som chef för Byggskador är du en drivande och modig ledare med ett coachande förhållningssätt och hög tilltro till dina medarbetare. Du brinner för utveckling av både människor och processer. Vidare är det av stor vikt att du som ledare är lösningsorienterad och ser feedback som ett viktigt verktyg för att utveckla dina medarbetare och dig själv. Du är affärsmässig med förmåga att effektivt anpassa ditt beteende till nya situationer och du ser precis som vi att stort fokus på kundnöjdhet, samarbete och goda relationer är avgörande för att lyckas.

Om oss


På kontoret i Falun finns Skadeavdelningen där ca 80 medarbetare varje dag arbetar för våra kunder tillika ägare. Avdelningen är i dag uppdelad i sex grupper med olika uppdrag inom skadehantering. Då vår chef för Byggskador går vidare till nya uppgifter inom bolaget söker vi nu en modern, trygg och erfaren ledare som kan ta över. Du kommer till en grupp med medarbetarna som har hög kompetens, stort engagemang och fullt fokus på kundnöjdhet.

Mer information
Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt. Som en del i vår rekryteringsprocess kan du komma att få genomföra test.

Genom Rekryteringslots Dalarna kan vi erbjuda medflyttarservice, läs mer om det på Rekryteringslots hemsida www.rekryteringslots.se. 

För ytterligare information kontakta: Maria Gustavsson Sjölin, chef Egendomsskador 023-931 39
Lokala fackliga företrädare: Inge Gustafsson, Forena, 023-931 43
Sista ansökningsdag är den 9 oktober. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.  
Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2022-10-09 

Vi på Dalarnas Försäkringsbolag är drygt 450 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Falun, Borlänge, Avesta, Leksand, Ludvika, Mora och Malung finns vi nära våra kunder, som alla tillsammans äger vårt bolag. Stark lokal närvaro, personliga möten och bra digitala lösningar anser vi vara förutsättningar för det bästa kundmötet. Dalarnas är en ansvarsfull arbetsgivare som uppmuntrar mångfald, främjar hälsa och bidrar till ett hållbart arbetsliv. Vi vill med en god företagskultur, möjlighet till utveckling och ett stort engagemang, attrahera och behålla de bästa medarbetarna. Visa mindre

Avdelningschef till IT-FoU

Ansök    Sep 14    REGION DALARNA    Administrativ chef
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Regionstyrelsens förvaltning består av regionledning och stödfunktioner inom exempelvis administration, personal, ekonomi och IT. Vi stödjer regionens övergripande förtroendemannaorganisation, tjänstemannaledningen och samtliga kärnverksamheter i regionen. Från Regionstyrelsens förvaltning sköts också regionens regionalpoliti... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionstyrelsens förvaltning består av regionledning och stödfunktioner inom exempelvis administration, personal, ekonomi och IT. Vi stödjer regionens övergripande förtroendemannaorganisation, tjänstemannaledningen och samtliga kärnverksamheter i regionen. Från Regionstyrelsens förvaltning sköts också regionens regionalpolitiska engagemang. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med ledning och stöd i en stor organisation där varje del har en viktig samhällsfunktion för Dalarnas medborgare.
I vårt uppdrag att stödja och ge service till Region Dalarnas verksamheter gör vi det genom tre avdelningar: IT-teknik, IT-förvaltning och Utveckling (IT-FoU) samt Medicinsk teknik. Avdelningen IT-FoU ansvarar för drift, förvaltning och utveckling av Region Dalarnas applikationer vilket i dagsläget räknas till ca 800 st. Vi arbetar även med övergripande IT-uppgifter som exempelvis IT-arkitektur, krav, test och utveckling för att nämna några. Vi är ca 70 medarbetare fördelade på tre sektioner där varje sektion har en sektionschef. Fördelen med att arbeta hos oss är stor frihet i att påverka sitt arbete. 


Avdelningschef till IT-FoU

Arbetsuppgifter

Som avdelningschef på IT-FoU kommer du att arbeta genom dina tre sektionschefer och ni ska tillsammans skapa förutsättningar för att era specialister ska kunna prestera så bra som möjligt. Som vi alla vet är digitalisering ett väldigt hett område där vilja och nödvändighet av förändring finns för att möta upp mot en omvärld i stark förändring med både ökade tekniska möjligheter, en förändrad demografi samt en ökad hotbild. Vi är inne på en mycket spännande förändringsresa med införandet av ett nytt vårdinformationsstöd i Region Dalarna där vi samarbetar tätt med åtta andra regioner. En arbetsuppgift som kommer ligga på ditt bord är en verksamhetsutveckling och översyn av MITs organisation som en effekt av den snabba digitaliseringen och ett Digitaliseringsintiativ som startats upp inom regionen. Hur kan vi arbeta/organisera oss mer effektivt? 
Som avdelningschef kommer du att ha personal- och budgetansvar för ca 70 medarbetare. Du kommer att medverka i både tidsbegränsade och permanenta styrgrupper kopplat till drift, förvaltning och utveckling. Du kommer att ha regelbunden kontakt med alla förvaltningar inom Regionen och vara en representant för Region Dalarna i olika arbetsgrupper med externt part. Du kommer till en väldigt god sammanhållning i både ledningsgrupp som i de olika sektionerna. Chefsbefattningar i Region Dalarna innebär tillsvidareanställning i grundprofessionen och ett tidsbegränsat förordnande som chef i tre år med möjlighet till förlängning.

Övrig information

Kvalifikationer

Du har en akademisk examen i botten och en gedigen chefserfarenhet. Du har en vana av förändringsledning och också en vana från att leda i en IT-miljö. Du behärskar det svenska språket på en mycket bra nivå i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av att leda genom andra chefer och/eller erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation är det meriterande men inget krav. 
Vad behöver vara extra starkt hos dig som person? Du har ett tydligt strategiskt perspektiv. Då du kommer att agera på en övergripande nivå blir detta viktigt då det ställer krav på din strategiska förmåga. Att anpassa sig utefter vad situationen kräver är typiskt för dig och du har ett sätt att kommunicera som präglas av tydlighet och transparens. Du är en fena på att skapa struktur och förutsättningar för dina verksamheter och du har lätt för att skapa prioriteringar bland de uppgifter du har framför dig. Du förstår vikten av och är duktig på att skapa samarbeten mellan verksamheter och sist men inte minst är du en ambitiös person. Du tar ansvar för uppsatta mål och skapar tydlighet för övriga medarbetare om vad vi arbetar för. Har vi beskrivit dig här ovan? Om svaret är ja hoppas vi att få läsa din ansökan inom kort.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

1:a linjen chef 50% i kombination 50% medicinsk sekreterare, Akuten Falun

Ansök    Maj 20    REGION DALARNA    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Tjänsten innebär ett tidsbegränsat chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen. Viktigt arbete i rollen är att stimulera medarbetare till fortsatt engagemang och utveckling, både på individnivå samt verksamhetsnivå. Ansvarar för att vår verksamhet uppfyller hög kvalité och säkerhet... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Tjänsten innebär ett tidsbegränsat chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen.

Viktigt arbete i rollen är att stimulera medarbetare till fortsatt engagemang och utveckling, både på individnivå samt verksamhetsnivå. Ansvarar för att vår verksamhet uppfyller hög kvalité och säkerhet, att beslut, författningar och direktiv följs. Personalansvar för klinikens medicinska sekreterare. Arbetsuppgifter tillhörande den specifika chefsrollen som ex. rekrytering, bemanning, schemahantering, medarbetar/lönesamtal samt visst ekonomiansvar.

Sedvanliga arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare som bla. journalhantering, diktatutskrift, remisshantering etc.
Receptionsarbete med kassahantering.

KVALIFIKATIONER

Någon av dessa utbildningar är krav;

Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp.
Vårdadministrativa programmet 180 hp.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Goda kunskaper i medicinsk terminologi samt arbete från akutmottagning meriterande.

Du är strukturerad.
Du har god kommunikativ förmåga både i tal och skrift.
Du kan prioritera mellan flera arbetsuppgifter
Du kan arbeta självständigt men även i grupp.
Du har lätt att samarbeta.

Varmt välkommen med din ansökan!

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Avdelningschef smärtklinik/smärtmottagning i Falun/Säter

Ansök    Aug 10    REGION DALARNA    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Smärtrehabilitering i Säter och Falun är Region Dalarnas specialistenhet för utredning och behandling av personer med långvarig godartad smärta, i första hand från rörelserelaterade organ. Vårt uppdrag är att arbeta med utredning och yrkesinriktad rehabilitering som är multidisciplinär och multimodal, ... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Smärtrehabilitering i Säter och Falun är Region Dalarnas specialistenhet för utredning och behandling av personer med långvarig godartad smärta, i första hand från rörelserelaterade organ. Vårt uppdrag är att arbeta med utredning och yrkesinriktad rehabilitering som är multidisciplinär och multimodal, dvs riktar sig mot flera problemområden hos patienterna. Utredningen syftar till att analysera smärttillståndet och delge patienten en förklaringsmodell av långvarig smärta som bygger på ett biopsykosocialt synsätt. Rehabilteringen syftar till att förbättra funktion och livskvalitet. Vårt arbete genomsyras av Kognitiv Beteendeterapi (KBT) samt Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

På enheten arbetar yrkeskategorierna läkare, bettfysiolog, sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, psykolog, och medicinsk sekreterare. Enheten bedrivs på två orter och är en del i kliniken för Geriatrik och Rehabiliteringsmedicin i Borlänge, Falun och Säter.

Som avdelningschef är dina arbetsuppgifter att

- ansvara för enhetens vård och patientsäkerhet
- leda teamets utvecklingsarbete
- vara drivande i samverkan med andra vårdinstanser samt i samarbete med fackliga organisationer
- ha ansvar för ekonomi, personal och arbetsmiljö på arbetsplatsen
- vara en del i klinikens ledningsgrupp

Som avdelningschef är du direkt underställd verksamhetschefen. Tjänsten är på 100 procent med grundanställning i din profession och förordnande som chef på tre år.

KVALIFIKATIONER

Du har en akademisk examen som vi bedömer lämplig för uppdraget. Erfarenhet av chefs/arbetsledande befattningar är ett krav och innebär att du har en förståelse för vad det innebär att leda en grupp och vilka utmaningar som det kan medföra. Du behärskar det svenska språket på en bra nivå i tal och skrift. Körkort B behövs då du kommer att resa mellan de båda orter där enheten är placerad.
Som person har du en kommunikationsstil som präglas av tydlighet och att du kan engagera dina medarbetare. Du bygger öppna och tillitsfulla relationer och behandlar alla med respekt. Din förmåga att fatta sunda beslut i komplexa situationer är god. Vi uppmuntrar ett arbetssätt där du som chef involverar och tar tillvara kompetensen hos de olika professionerna i din verksamhet. Genom ditt ledarskap bidrar du till att utveckla medarbetarna med målsättningen att uppnå goda prestationer och resultat såväl som en arbetsmiljö som präglas av tillit och trygghet. Du är bekväm med att hantera press och förändring, kan arbeta med uthållighet och tar ansvar för ditt och teamets åtagande.

Vad tror du, vill du leda vår verksamhet?

Fackliga kontakter:
SACO, [email protected]
Vision, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Ledarna, [email protected]
Kommunal, [email protected]

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Chef till nybildade enheten Hållbar bemanning på Personalkontoret

Ansök    Maj 20    Falu kommun    Administrativ chef
Hej och välkommen till Personalkontoret i Falu kommun! Här jobbar nära sextio medarbetare och det är fantastiskt att varje dag uppleva hur mycket kompetens och engagemang som finns innanför dessa väggar. Just nu är vi extra förväntansfulla och nyfikna då det händer spännande saker under HR-chef Helenas ledning. En av dessa är att Rekryteringscenter och Bemanningscenter tillsammans bildar en ny enhet vid namn Hållbar bemanning och det är här du kommer in i... Visa mer
Hej och välkommen till Personalkontoret i Falu kommun!

Här jobbar nära sextio medarbetare och det är fantastiskt att varje dag uppleva hur mycket kompetens och engagemang som finns innanför dessa väggar. Just nu är vi extra förväntansfulla och nyfikna då det händer spännande saker under HR-chef Helenas ledning. En av dessa är att Rekryteringscenter och Bemanningscenter tillsammans bildar en ny enhet vid namn Hållbar bemanning och det är här du kommer in i bilden. Vi behöver dig som vill leda den nya enheten och som inspireras av att få vara med och skapa någonting nytt som lyfter både verksamhet och medarbetare till nästa nivå. Vad nästa nivå är? Det vet vi inte än, men vi vill hitta nya spännande vägar tillsammans med dig!

Personalkontoret är placerat under sektor Ledningsstöd på Kommunstyrelseförvaltningen och består av Lön och system, HR-center med fokus på hälsosamt arbetsliv och arbetsgivarvillkor samt den nya enheten Hållbar bemanning. Enheterna leds av respektive enhetschef och tillsammans med HR-chefen bildar ni en väl fungerande ledningsgrupp. HR-chefen har även medarbetare med strategisk inriktning.

Som chef för Hållbar bemanning kommer du att leda sammanlagt tolv tillsvidareanställda rekryterare och bemanningsadministratörer som arbetar operativt och strategiskt med bemanning på både kort och lång sikt. Vi har även några kollegor som jobbar hos oss vid behov. Huvuduppdraget är att bemanna vakanser där behovet är allt från vikarie som täcker upp under några timmar till tillsvidarerekrytering av chefer och specialister.

Det råder gott samarbetsklimat där medarbetare lär av varandra och ställer upp när och där det behövs. Givetvis kommer du att utmanas i att skapa gemenskap, hitta nya gränsöverskridande arbetssätt och samsyn framåt, både utåt mot kunder och internt. Men! Det är här vi ser tjusningen och möjligheterna och vi ser fram emot att träffa dig som vill leda oss på vägen.

Såhär säger HR-chef Helena om rollen:
Kompetensförsörjningsfrågan är viktig och för att vi som kommun ska lyckas behöver vi tänka tillsammans och delvis göra annorlunda än idag. Min önskan och förhoppning är att du som enhetschef är trygg med att inte själv ha alla svaren, utan du involverar medarbetare, kunder och omvärlden för att hitta nya lösningar. Du har en viktig roll för medarbetarna och för Falu kommun, men du är inte ensam och vi hjälps åt. Känner du att du vill vara en del av oss? Då hälsar jag dig varmt välkommen till Personalkontorets gemenskap där vi tillsammans hittar vägar och gör skillnad för dem vi finns till för. 

Arbetsuppgifter
Som bemanningschef blir ditt uppdrag att vara operativt ledningsstöd i bemannings- och rekryteringsfrågor samt att arbeta praktiskt med arbetsgivarvarumärket.

Under din ledning skapas ett team av det som idag utgörs av tre (team rekrytering, team medvind samt rekryteringscenter). Det finns idag väl kända arbetssätt kopplat både till tjänstekatalog för att säkra upp bemanning i verksamheten och för rekryteringsprocessen.

I rollen har du ansvar för verksamhet, personal, arbetsmiljö och budget. Enheten ansvarar även för att följa upp hur arbetet fungerar ute på arbetsplatserna i samtal med både vikarier och chefer. Du kommer ha kontaktytor både internt och externt med till exempel fackliga organisationer, andra kommuner, näringslivet, utbildningsinstitutioner och föreningar. Arbete med statistik och uppföljning är även del av arbetet för att driva utvecklingsarbetet framåt.

Kvalifikationer som krävs för rollen
- Högskoleutbildning från personalvetarprogram, alternativt annan relevant högskoleutbildning
- Dokumenterad yrkeserfarenhet av arbete med rekrytering
- Dokumenterad yrkeserfarenhet av ledarskap som innefattat ansvar för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi
- God förmåga att utrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en diplomatisk talang och som kan balansera kundernas behov och medarbetarnas arbetsmiljö, dvs du är en fena på att skapa goda relationer och du har både medarbetar- och kundfokus.

Vi behöver också dig som är lyhörd, prestigelös och som vill vara en närvarande och stöttande chef för dina medarbetare. Samarbete och samverkan är en självklarhet för dig samtidigt som det i den här rollen krävs att du kan arbeta självständigt och att du har tillit till din egen yrkesutövning.

Vidare ser vi också att du är en modig och stabil person med tro på medarbetarnas förmåga och tillsammans vågar ni prova nytt.

Meriterande kvalifikationer

- Erfarenhet av arbete med strategisk kompetensförsörjning och attraktiv arbetsgivare
- Erfarenhet av utvecklingsarbete
- Erfarenhet av projektledning
- Erfarenhet av arbete inom offentlig sektor/politiskt styrd organisation
- Kunskap inom kompetensbaserad rekryteringsmetodik

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde 1 september eller enligt överenskommelse. Bifoga gärna betyg/intyg i samband med att du skickar in din ansökan. Som anställd erbjuds du årsarbetstid med flexibel arbetstidsmodell.

Kontaktuppgifter

HR-chef, Helena Bergman, 023-863 22

Fackliga företrädare

Vision, Christina Johansson, 023-821 10
Kommunal, Linda Lindfeldt, [email protected] 

Övrigt

Falu kommun använder kompetensbaserad rekryteringsmetodik och vi kommer i denna rekrytering genomföra arbetspsykologiska tester som en del av urvalsmetoden för att säkerställa en inkluderande och rättvis rekryteringsprocess.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. Vid problem med att genomföra din ansökan är du välkommen att kontakta [email protected]

Arbetsplats

 Falun Visa mindre

Produktionschef inom hälso- och sjukvård i Region Dalarna

Ansök    Maj 12    REGION DALARNA    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vi söker nu en produktionschef! I rollen som produktionschef har du personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar för avdelningen Produktion och tillgänglighet. På avdelningen arbetar produktionsanalytiker, väntetidssamordnare och vårdlotsar, totalt 8 medarbetare. Som produktionschef arbetsleder du och pri... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker nu en produktionschef!

I rollen som produktionschef har du personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar för avdelningen Produktion och tillgänglighet. På avdelningen arbetar produktionsanalytiker, väntetidssamordnare och vårdlotsar, totalt 8 medarbetare. Som produktionschef arbetsleder du och prioriterar resurser och projekt utifrån ett helhetsperspektiv för hela Hälso- och sjukvården. Avdelningens huvuduppdrag är att stödja kärnverksamheten att utveckla en effektiv produktion och en god tillgänglighet för patienterna.

Avdelningen för Produktion och tillgänglighet tillhör Ledningsstöd och strategi i Hälso- och sjukvården, som ansvarar för att samordna de funktioner som stödjer kärnverksamheten. I verksamheten ingår, förutom avdelningen för produktion och tillgänglighet, även avdelningar för smittskydd och vårdhygien, patientsäkerhet, kunskapsstyrning, samordning med kommunal hälsa och välfärd, omställningsarbete mot en god och nära vård samt stabstöd för utredning och administration. Verksamheten stödjer även den politiska ledningen så att mål och inriktningen för Hälso- och sjukvården uppnås.

Produktionschefen är direkt underställd Hälso- och sjukvårdens planeringschef och ingår i ledningsgruppen tillsammans med övriga avdelningschefer. Samarbete nationellt och i den mellansvenska sjukvårdsregionen är en viktig del av arbetet.

KVALIFIKATIONER

Krav:
- Högskole-/universitetsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- Mycket goda kunskaper, både muntligt och skriftligt, i svenska språket

Meriterande:
- Genomgått en eller flera chefs- eller ledarskapsutbildningar
- Erfarenhet av chefskap/ledarskap
- Goda kunskaper inom produktions- och kapacitetsstyrning, både operativt och strategiskt
- Erfarenhet av datadriven utveckling samt analytiskt eller produktionsinriktat arbete inom Hälso- och sjukvård

Som person har du ett helhetsperspektiv och med ett resultatorienterat arbetssätt uppnår du mål och får arbetet slutfört på ett strukturerat sätt. Du är en naturlig relationsbyggare som skapar samarbete med personer på olika nivåer i organisationen. Du har även en förmåga att etablera trovärdighet i dina relationer och genom att tydligt ange riktning för arbetet skapar du motivation och handling hos andra. Slutligen så initierar du på egen hand aktiviteter och utvecklingsprojekt samt samverkar genom att främja och utveckla andras idéer.

Fackliga kontakter:
Vårdförbundet, [email protected]
Ledarna, [email protected]
SACO, [email protected]
Vision, [email protected]

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Avtalschef Region Dalarna

Ansök    Maj 11    REGION DALARNA    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Som avtalschef kommer du att vara regionens expertstöd avseende avtal och överenskommelser, både externa och interna. Du arbetar nära tillsammans med upphandlingsavdelningen, övriga expertstöd och förvaltningar inom regionen. Du kommer att vara placerad på regionkontoret i centrala Falun och ingå i eko... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Som avtalschef kommer du att vara regionens expertstöd avseende avtal och överenskommelser, både externa och interna. Du arbetar nära tillsammans med upphandlingsavdelningen, övriga expertstöd och förvaltningar inom regionen. Du kommer att vara placerad på regionkontoret i centrala Falun och ingå i ekonomienheten.

Vi söker dig som på ett entusiasmerande sätt vill stödja, utveckla och samordna arbetet med avtalshantering och affärsutveckling. Du har fokus på tillgänglighet, ändamålsenlighet och hög affärsmässighet i arbetet som avtalschef. I uppdraget ingår ett övergripande ansvar för att utveckla rutiner och processer för avtalshantering inom regionen. Inom rollen ingår uppgiften att besluta om köp och försäljning av vård, och i förekommande fall även övriga varor och tjänster. Du förväntas även representera och företräda regionen i olika forum.

Du skall vara aktiv i utvecklingen av upphandlingsavdelningens avtalsuppföljning generellt, samt vara delaktig i utveckling och implementering av regionens avtalsförvaltningsprocess. Utöver detta kommer du att genomföra marknadsanalyser inför strategiskt viktiga upphandlingar samt verka för standardisering och implementering av nya avtal. Du bidrar med att utveckla och förädla regionens affärsverksamhet och avtalskontroll, inklusive avtalstrohet. Benchmarking mot andra upphandlande myndigheter ingår.

Uppdraget som avtalschef är tidsbegränsat med en tillsvidareanställning i grundprofessionen.

KVALIFIKATIONER

Du har akademisk utbildning i juridik inom avtalsrätt alternativt en erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Du har flerårig erfarenhet att arbeta med avtalsfrågor och ge stöd åt verksamheter. Det är meriterande om du har erfarenhet från hälso- och sjukvård. Det är även önskvärt med erfarenhet inom LOU samt att leda och driva projekt.

Vi söker dig som har en bred erfarenhet och kunskap att driva utveckling inom ditt ansvarsområde med bland annat utökad samverkan och samarbete med olika parter, både internt och externt. Du är strukturerad, kvalitetssäker, lyhörd och en bra kommunikatör med förmåga att skapa positivt resultat hos dem du stödjer. Du agerar med ett strategiskt framtidsorienterat förhållningssätt och har en förmåga att se hela bilden.

Vi söker en person som har lätt för att samarbeta, skapa och utveckla relationer såväl internt som externt och som kan uttrycka sig väl i tal och skrift. Erfarenhet från arbete inom en politiskt styrd organisation ses som meriterande.

För att lyckas i ditt arbete ska du vara en drivande och engagerad person. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet och ställer stora krav på din förmåga att skapa goda resultat och ett positivt utvecklings- och arbetsklimat. En vilja och ett intresse för att utvecklas inom området är mycket viktigt och vi förväntar oss att du arbetar för en bra arbetsmiljö.

Varmt välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Betygskopior och andra bilagor efterfrågas vid eventuell intervju.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Biträdande Skadechef Motor- och Personskador samt Övriga Sakskador

Dalarnas Försäkringsbolag Om jobbet Som biträdande skadechef chef har du såväl ett strategiskt som i vissa delar operativt verksamhetsansvar. Du har personalansvar för våra gruppchefer inom området motor- och personskador alternativt området övriga sakskador. Du har även ett nära samarbete med kollegerna i marknadsorganisationen och ingår i ledningsgruppen för affärsområde skador där du bidrar med din kunskap för fortsatt utveckling. Analys av skadestat... Visa mer
Dalarnas Försäkringsbolag

Om jobbet
Som biträdande skadechef chef har du såväl ett strategiskt som i vissa delar operativt verksamhetsansvar. Du har personalansvar för våra gruppchefer inom området motor- och personskador alternativt området övriga sakskador. Du har även ett nära samarbete med kollegerna i marknadsorganisationen och ingår i ledningsgruppen för affärsområde skador där du bidrar med din kunskap för fortsatt utveckling. Analys av skadestatistik, uppföljning och rapportering är också en viktig del av tjänsten. Du kommer härutöver att ha en betydelsefull roll i arbetet med förändringsledning på skadeavdelningen och kan se fram emot att få driva spännande projekt.
Vem är du?
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning, exempelvis examen inom juridik eller ekonomi, alternativt annan utbildning tillsammans med erfarenhet vi bedömer som likvärdig. För oss är det viktigt att du är en erfaren ledare med ett stort intresse för människor och att du helst även har erfarenhet av skadeförsäkring. Vi tror också att du har erfarenhet av arbete med förändringsledning, digitalisering och projektledning.
För att trivas i rollen som biträdande skadechef chef är du en erfaren, trygg och modig ledare med ett coachande och samarbetsinriktat förhållningssätt. Vidare är det av stor vikt att du som ledare är lösningsorienterad, drivande och initiativtagande.  Du ser feedback som ett viktigt verktyg för att utveckla dina medarbetare och dig själv. Du är affärsmässig med förmåga att effektivt anpassa ditt beteende till nya situationer och du ser precis som vi att stort fokus på kundnöjdhet, samarbete och goda relationer är avgörande för att lyckas.
Om oss
På vårt kontor i Falun finns Skadeavdelningen där ca 90 medarbetare varje dag arbetar för våra kunder, tillika ägare. Skadeavdelningen är i dag uppdelad i sju grupper med olika uppdrag inom skadehantering. Medarbetarna har hög kompetens, stort engagemang och fullt fokus på kundnöjdhet. Nu förstärker vi vår ledningsorganisation och söker två nya ledare som kommer att ingå i skadeledningen och ha personalansvar för våra gruppchefer inom områdena Motor och person eller Övrig sak.
Mer information
Som en del i vår rekryteringsprocess kommer du att få genomföra test. Testerna skickas till dig via mail när du sökt tjänsten.
Genom Rekryteringslots Dalarna kan vi erbjuda medflyttarservice, läs mer om det på Rekryteringslots hemsida www.rekryteringslots.se
Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer.

För ytterligare information kontakta: Ola Berglund, Skadechef, 023-931 71.
Lokala fackliga företrädare: Inge Gustafsson, Forena, 023-931 43.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.  

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2022-05-22 Visa mindre

Biträdande Skadechef Motor- och Personskador samt Övriga Sakskador

Dalarnas Försäkringsbolag Om jobbet Som biträdande skadechef chef har du såväl ett strategiskt som i vissa delar operativt verksamhetsansvar. Du har personalansvar för våra gruppchefer inom området motor- och personskador alternativt området övriga sakskador. Du har även ett nära samarbete med kollegerna i marknadsorganisationen och ingår i ledningsgruppen för affärsområde skador där du bidrar med din kunskap för fortsatt utveckling. Analys av skadestat... Visa mer
Dalarnas Försäkringsbolag

Om jobbet
Som biträdande skadechef chef har du såväl ett strategiskt som i vissa delar operativt verksamhetsansvar. Du har personalansvar för våra gruppchefer inom området motor- och personskador alternativt området övriga sakskador. Du har även ett nära samarbete med kollegerna i marknadsorganisationen och ingår i ledningsgruppen för affärsområde skador där du bidrar med din kunskap för fortsatt utveckling. Analys av skadestatistik, uppföljning och rapportering är också en viktig del av tjänsten. Du kommer härutöver att ha en betydelsefull roll i arbetet med förändringsledning på skadeavdelningen och kan se fram emot att få driva spännande projekt.
Vem är du?
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning, exempelvis examen inom juridik eller ekonomi, alternativt annan utbildning tillsammans med erfarenhet vi bedömer som likvärdig. För oss är det viktigt att du är en erfaren ledare med ett stort intresse för människor och att du helst även har erfarenhet av skadeförsäkring. Vi tror också att du har erfarenhet av arbete med förändringsledning, digitalisering och projektledning.
För att trivas i rollen som biträdande skadechef chef är du en erfaren, trygg och modig ledare med ett coachande och samarbetsinriktat förhållningssätt. Vidare är det av stor vikt att du som ledare är lösningsorienterad, drivande och initiativtagande.  Du ser feedback som ett viktigt verktyg för att utveckla dina medarbetare och dig själv. Du är affärsmässig med förmåga att effektivt anpassa ditt beteende till nya situationer och du ser precis som vi att stort fokus på kundnöjdhet, samarbete och goda relationer är avgörande för att lyckas.
Om oss
På vårt kontor i Falun finns Skadeavdelningen där ca 90 medarbetare varje dag arbetar för våra kunder, tillika ägare. Skadeavdelningen är i dag uppdelad i sju grupper med olika uppdrag inom skadehantering. Medarbetarna har hög kompetens, stort engagemang och fullt fokus på kundnöjdhet. Nu förstärker vi vår ledningsorganisation och söker två nya ledare som kommer att ingå i skadeledningen och ha personalansvar för våra gruppchefer inom områdena Motor och person eller Övrig sak.
Mer information
Som en del i vår rekryteringsprocess kommer du att få genomföra test. Testerna skickas till dig via mail när du sökt tjänsten.
Genom Rekryteringslots Dalarna kan vi erbjuda medflyttarservice, läs mer om det på Rekryteringslots hemsida www.rekryteringslots.se
Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer.

För ytterligare information kontakta: Ola Berglund, Skadechef, 023-931 71.
Lokala fackliga företrädare: Inge Gustafsson, Forena, 023-931 43.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.  

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2022-05-22 Visa mindre

Chef till nybildade enheten Hållbar bemanning på Personalkontoret

Ansök    Maj 10    Falu kommun    Administrativ chef
Hej och välkommen till Personalkontoret i Falu kommun! Här jobbar nära sextio medarbetare och det är fantastiskt att varje dag uppleva hur mycket kompetens och engagemang som finns innanför dessa väggar. Just nu är vi extra förväntansfulla och nyfikna då det händer spännande saker under HR-chef Helenas ledning. En av dessa är att Rekryteringscenter och Bemanningscenter tillsammans bildar en ny enhet vid namn Hållbar bemanning och det är här du kommer in i... Visa mer
Hej och välkommen till Personalkontoret i Falu kommun!

Här jobbar nära sextio medarbetare och det är fantastiskt att varje dag uppleva hur mycket kompetens och engagemang som finns innanför dessa väggar. Just nu är vi extra förväntansfulla och nyfikna då det händer spännande saker under HR-chef Helenas ledning. En av dessa är att Rekryteringscenter och Bemanningscenter tillsammans bildar en ny enhet vid namn Hållbar bemanning och det är här du kommer in i bilden. Vi behöver dig som vill leda den nya enheten och som inspireras av att få vara med och skapa någonting nytt som lyfter både verksamhet och medarbetare till nästa nivå. Vad nästa nivå är? Det vet vi inte än, men vi vill hitta nya spännande vägar tillsammans med dig!

Personalkontoret är placerat under sektor Ledningsstöd på Kommunstyrelseförvaltningen och består av Lön och system, HR-center med fokus på hälsosamt arbetsliv och arbetsgivarvillkor samt den nya enheten Hållbar bemanning. Enheterna leds av respektive enhetschef och tillsammans med HR-chefen bildar ni en väl fungerande ledningsgrupp. HR-chefen har även medarbetare med strategisk inriktning.

Som chef för Hållbar bemanning kommer du att leda sammanlagt tolv tillsvidareanställda rekryterare och bemanningsadministratörer som arbetar operativt och strategiskt med bemanning på både kort och lång sikt. Vi har även några kollegor som jobbar hos oss vid behov. Huvuduppdraget är att bemanna vakanser där behovet är allt från vikarie som täcker upp under några timmar till tillsvidarerekrytering av chefer och specialister.

Det råder gott samarbetsklimat där medarbetare lär av varandra och ställer upp när och där det behövs. Givetvis kommer du att utmanas i att skapa gemenskap, hitta nya gränsöverskridande arbetssätt och samsyn framåt, både utåt mot kunder och internt. Men! Det är här vi ser tjusningen och möjligheterna och vi ser fram emot att träffa dig som vill leda oss på vägen.

Såhär säger HR-chef Helena om rollen:
Kompetensförsörjningsfrågan är viktig och för att vi som kommun ska lyckas behöver vi tänka tillsammans och delvis göra annorlunda än idag. Min önskan och förhoppning är att du som enhetschef är trygg med att inte själv ha alla svaren, utan du involverar medarbetare, kunder och omvärlden för att hitta nya lösningar. Du har en viktig roll för medarbetarna och för Falu kommun, men du är inte ensam och vi hjälps åt. Känner du att du vill vara en del av oss? Då hälsar jag dig varmt välkommen till Personalkontorets gemenskap där vi tillsammans hittar vägar och gör skillnad för dem vi finns till för. 

Arbetsuppgifter
Som bemanningschef blir ditt uppdrag att vara operativt ledningsstöd i bemannings- och rekryteringsfrågor samt att arbeta praktiskt med arbetsgivarvarumärket.

Under din ledning skapas ett team av det som idag utgörs av tre (team rekrytering, team medvind samt rekryteringscenter). Det finns idag väl kända arbetssätt kopplat både till tjänstekatalog för att säkra upp bemanning i verksamheten och för rekryteringsprocessen.

I rollen har du ansvar för verksamhet, personal, arbetsmiljö och budget. Enheten ansvarar även för att följa upp hur arbetet fungerar ute på arbetsplatserna i samtal med både vikarier och chefer. Du kommer ha kontaktytor både internt och externt med till exempel fackliga organisationer, andra kommuner, näringslivet, utbildningsinstitutioner och föreningar. Arbete med statistik och uppföljning är även del av arbetet för att driva utvecklingsarbetet framåt.

Kvalifikationer som krävs för rollen
- Högskoleutbildning från personalvetarprogram, alternativt annan relevant högskoleutbildning
- Dokumenterad yrkeserfarenhet av arbete med rekrytering
- Dokumenterad yrkeserfarenhet av ledarskap som innefattat ansvar för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi
- God förmåga att utrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en diplomatisk talang och som kan balansera kundernas behov och medarbetarnas arbetsmiljö, dvs du är en fena på att skapa goda relationer och du har både medarbetar- och kundfokus.

Vi behöver också dig som är lyhörd, prestigelös och som vill vara en närvarande och stöttande chef för dina medarbetare. Samarbete och samverkan är en självklarhet för dig samtidigt som det i den här rollen krävs att du kan arbeta självständigt och att du har tillit till din egen yrkesutövning.

Vidare ser vi också att du är en modig och stabil person med tro på medarbetarnas förmåga och tillsammans vågar ni prova nytt.

Meriterande kvalifikationer

- Erfarenhet av arbete med strategisk kompetensförsörjning och attraktiv arbetsgivare
- Erfarenhet av utvecklingsarbete
- Erfarenhet av projektledning
- Erfarenhet av arbete inom offentlig sektor/politiskt styrd organisation
- Kunskap inom kompetensbaserad rekryteringsmetodik

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde 1 september eller enligt överenskommelse. Bifoga gärna betyg/intyg i samband med att du skickar in din ansökan. Som anställd erbjuds du årsarbetstid med flexibel arbetstidsmodell.

Kontaktuppgifter

HR-chef, Helena Bergman, 023-863 22

Fackliga företrädare

Vision, Christina Johansson, 023-821 10
Kommunal, Linda Lindfeldt, [email protected] 

Övrigt

Falu kommun använder kompetensbaserad rekryteringsmetodik och vi kommer i denna rekrytering genomföra arbetspsykologiska tester som en del av urvalsmetoden för att säkerställa en inkluderande och rättvis rekryteringsprocess.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. Vid problem med att genomföra din ansökan är du välkommen att kontakta [email protected]

Arbetsplats

 Falun Visa mindre

Driftchef till ISS Dalarna

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Driftchef till ISS Facility Services

ISS är på en förändringsresa mot vår vision att bli världens främsta serviceorganisation. Det är en ambitiös målsättning, satt av en målmedveten organisation. På ISS sätter vi service i första rummet och strävar ständigt efter att bli ännu bättre. Vi levererar ”service with a human touch” till kunden så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Till vår verksamhet i Dalarna driftområdet Faluns kontor söker ISS Direct Region Södra Norrland en serviceinriktad, driven och engagerad driftchef som vill utveckla människor och affärer.

Dina arbetsuppgifter

ISS erbjuder dig en plats i en organisation med tydliga värderingar, hög kvalitetsmedvetenhet och en stark vilja att lyckas med att utveckla medarbetare och chefer.

Som driftchef har du ekonomiskt ansvar samt kund- och personalansvar för ditt driftområde. Du förväntas kontinuerligt bevaka branschen och arbeta aktivt för att öka den organiska tillväxten genom merförsäljning och tjänsteutveckling. Driftchefen ansvarar vidare för kundrelationer och att arbetet bedrivs i enlighet med gällande avtal. I samarbete med kund strävar du efter ständiga förbättringar och utveckling av ISS leverans.

För oss på ISS är ledarskap viktigt. Genom ditt goda ledarskap förväntas du skapa förutsättningar för dina medarbetare att kunna utvecklas och prestera. Som driftchef ansvarar du självklart för att verksamheten leds mot uppsatta mål i nära samarbete med kunder, medarbetare och närmaste chef. Du ansvarar även för att verksamheten är optimalt dimensionerad och bemannad.

Att arbetet bedrivs i överensstämmelse med lagar och avtal samt ISS policys och värderingar är en självklarhet för dig i rollen som driftchef.

Din profil

Vi söker dig som är en driven och kommunikativ ledare med förmåga att motivera din omgivning att nå resultat och uppsatta mål. För att lyckas i rollen förväntas du brinna för affärsutveckling och ha viljan och förmågan att skapa nya affärer. Du har även en förmåga att utveckla och effektivisera den befintliga verksamheten och värdesätter hög kvalitet och kundnöjdhet. Du har en passion för att ge service till kunder!

Som driftchef på ISS förväntas du ha en utvecklad ledarförmåga som kännetecknas av kommunikation, stabilitet, resultatorientering och medarbetarutveckling. Därför är erfarenhet av ledarskap meriterande Då arbetet innebär många personliga kontakter både inom och utanför organisationen krävs en god samarbetsförmåga samt ett intresse för människor. Du har vidare en god förmåga att skapa förtroende och utveckla långsiktiga relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har gymnasieutbildning och har erfarenhet av ledarskap, ekonomi, personal och kundrelationer. Du har troligtvis erfarenhet från liknande personalintensiv bransch. Du kommunicerar väl på svenska och har goda IT-kunskaper. Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning och tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Om du har frågor om tjänsten, kontakta regionchef Samed Zaatra 073 436 31 68

Observera! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Välkommen att ansöka genom att gå in på vår hemsida: www.issworld.com/jobbahososs/se och registrera ditt personliga brev och CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte kunna hanteras. Visa mindre

Driftchef till ISS Falun

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Driftchef till ISS Facility Services

ISS är på en förändringsresa mot vår vision att bli världens främsta serviceorganisation. Det är en ambitiös målsättning, satt av en målmedveten organisation. På ISS sätter vi service i första rummet och strävar ständigt efter att bli ännu bättre. Vi levererar ”service with a human touch” till kunden så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Till vår verksamhet i Dalarna driftområdet - Falun s kontor söker ISS Direct Region Södra Norrland en serviceinriktad, driven och engagerad driftchef som vill utveckla människor och affärer.

Dina arbetsuppgifter

ISS erbjuder dig en plats i en organisation med tydliga värderingar, hög kvalitetsmedvetenhet och en stark vilja att lyckas med att utveckla medarbetare och chefer.

Som driftchef har du ekonomiskt ansvar samt kund- och personalansvar för ditt driftområde. Du förväntas kontinuerligt bevaka branschen och arbeta aktivt för att öka den organiska tillväxten genom merförsäljning och tjänsteutveckling. Driftchefen ansvarar vidare för kundrelationer och att arbetet bedrivs i enlighet med gällande avtal. I samarbete med kund strävar du efter ständiga förbättringar och utveckling av ISS leverans.

För oss på ISS är ledarskap viktigt. Genom ditt goda ledarskap förväntas du skapa förutsättningar för dina medarbetare att kunna utvecklas och prestera. Som driftchef ansvarar du självklart för att verksamheten leds mot uppsatta mål i nära samarbete med kunder, medarbetare och närmaste chef. Du ansvarar även för att verksamheten är optimalt dimensionerad och bemannad.

Att arbetet bedrivs i överensstämmelse med lagar och avtal samt ISS policys och värderingar är en självklarhet för dig i rollen som driftchef.

Din profil

Vi söker dig som är en driven och kommunikativ ledare med förmåga att motivera din omgivning att nå resultat och uppsatta mål. För att lyckas i rollen förväntas du brinna för affärsutveckling och ha viljan och förmågan att skapa nya affärer. Du har även en förmåga att utveckla och effektivisera den befintliga verksamheten och värdesätter hög kvalitet och kundnöjdhet. Du har en passion för att ge service till kunder!

Som driftchef på ISS förväntas du ha en utvecklad ledarförmåga som kännetecknas av kommunikation, stabilitet, resultatorientering och medarbetarutveckling. Därför är erfarenhet av ledarskap meriterande Då arbetet innebär många personliga kontakter både inom och utanför organisationen krävs en god samarbetsförmåga samt ett intresse för människor. Du har vidare en god förmåga att skapa förtroende och utveckla långsiktiga relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har gymnasieutbildning och har erfarenhet av ledarskap, ekonomi, personal och kundrelationer. Du har troligtvis erfarenhet från liknande personalintensiv bransch. Du kommunicerar väl på svenska och har goda IT-kunskaper. Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Om du har frågor om tjänsten, kontakta regionchef Samed Zaatra 073 436 31 68

Observera! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Välkommen att ansöka genom att gå in på vår hemsida: www.issworld.com/jobbahososs/se och registrera ditt personliga brev och CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte kunna hanteras. Visa mindre

Områdesansvarig i Falun

Ansök    Mar 3    Homemaid AB (Publ)    Administrativ chef
ARBETSUPPGIFTER I din roll som Områdesansvarig kommer du tillsammans med ditt team se till att den dagliga verksamheten flyter på som den ska. Du ansvarar för områdets kunder och personal genom att aktivt arbeta med kund- och personalnöjdhet samt ha ett delegerat resultatansvar i enlighet med budget och förväntningar. I personalansvaret ingår att rekrytera och introducera ny personal, ett moment som värderas och prioriteras högt hos oss på HomeMaid. Du beh... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Områdesansvarig kommer du tillsammans med ditt team se till att den dagliga verksamheten flyter på som den ska. Du ansvarar för områdets kunder och personal genom att aktivt arbeta med kund- och personalnöjdhet samt ha ett delegerat resultatansvar i enlighet med budget och förväntningar.
I personalansvaret ingår att rekrytera och introducera ny personal, ett moment som värderas och prioriteras högt hos oss på HomeMaid.
Du behöver vara bekväm med att kontakta nya kunder men även bearbetning av befintliga kunder då du i din roll är med och bidrar till kontorets och verksamhetens utveckling.
Rollen innehåller också en administrativ sida där du hanterar offertskrivning, fakturering och tidsrapportering.

Du kommer främst utföra arbetsuppgifter som:

- Planering och optimering av personalensarbetsschema.
- Rekrytering och introduktion av nya medarbetare.
- Försäljningsaktiviteter i form av marknadsbearbetning och merförsäljning.
- Uppföljning och delaktighet i budgetarbete samt prissättning.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledarskap, administrativt arbete och har service ut i fingerspetsarna. För att trivas i rollen behöver du tycka om att arbeta med människor, att ta ansvar och att arbeta aktivt och engagerat för att uppnå goda resultat och ett välmående team.
Vidare behöver du känna dig bekväm med att hantera olika arbetsmoment samtidigt och snabbt kunna styra om när stunden kräver det utan att tumma på kvalitén. Du tycker om när det händer mycket och din vilja att utvecklas samt din nyfikenhet hjälper dig framåt. Det är meriterande om du har relevant eftergymnasial utbildning men inget krav.

Viktigt för tjänsten:

- Erfarenhet av att leda och fördela arbete i team.
- God samarbetes- och kommunikationsförmåga.
- God systemvana.
- B-körkort.
- God kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

OM TJÄNSTEN
Arbetstider är främst 07.00-16.00 måndag-fredag och förmåner ingår i tjänsten.
Teamet består idag av flertalet serviceassistenter, säljare och interna tjänstemän.

Placering: Falun
Anställning: 100%, 6 månader provanställning.
Tillträde: start omgående eller enligt överenskommelse. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Ansök senast:

Varmt välkommen med din ansökan!

HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market sedan november 2005. Visa mindre

Avdelningschef administrativa teamet Kirurgkliniken, Falun

Ansök    Mar 31    REGION DALARNA    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vi söker dig som vill fortsätta vara med och driva verksamheten och utvecklingen i det administrativa teamet på kirurgkliniken i Falun. Teamet består av medicinska sekreterare och expeditionsbiträde. Uppdraget är att utföra utvalda delar av det administrativa arbetet för hela kirurgkliniken. På kiru... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker dig som vill fortsätta vara med och driva verksamheten och utvecklingen i det administrativa teamet på kirurgkliniken i Falun.

Teamet består av medicinska sekreterare och expeditionsbiträde. Uppdraget är att utföra utvalda delar av det administrativa arbetet för hela kirurgkliniken.

På kirurgkliniken tar vi emot vårdsökande inom olika specialistområden: Akutkirurgi, Urologi, Kärlkirurgi, Övre- och Nedre Gastrokirurgi, Bröst- och Endokrinkirurgi samt Plastikkirurgi.

Kliniken består av 3 vårdavdelningar och 3 mottagningar: onkologimottagningen, bariatrisk mottagning och en stor kirurgmottagning som inrymmer samtliga kirurgiska specialiteter. Utöver det en Kirurgsluss som ansvarar för förberedelser och logistik kring operationer knutna till kliniken.

Tillsammans är vi cirka 300 medarbetare på kirurgkliniken och ansvarar för cirka 4 000 operationer/år.

Arbetsuppgifterna är omväxlande. Du ingår i klinikens ledningsgrupp och kommer jobba i samarbete med verksamhetschef, klinikassistent, övriga linjechefer, läkare, verksamhetsutvecklare, vårdpersonal och våra patienter.

Som avdelningschef är de huvudsakliga arbetsområdena personalansvar, verksamhetsutveckling, bemanningsansvar och patientsäkerhetsarbete. Budgetansvar för den egna enheten ingår. En god följsamhet till gällande verksamhetsplan och regionala regler/rutiner förväntas.

KVALIFIKATIONER

Erfarenhet av vårdadministrativt arbete och patientadministrativa system. Du är engagerad, jobbar självständigt men trivs också att arbeta i team. Du är ansvarsfull och är van att ha flera bollar i luften samt har en god kommunikation och samarbetsförmåga.


Kvalifikationer
Medicinsk sekreterare. Erfarenhet av ledarskap och administrativt arbete samt patientadministrativa system. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Meriterande
Erfarenhet av kirurgiska vårdförlopp

Arbetstid
Dagtid med anpassningsmöjlighet enligt flextidsavtal. Tillträde enligt överenskommelse. Uppdraget som avdelningschef är ett tidsbegränsat förordnade med möjlighet till förlängning. Din grundanställning är tillsvidare, i din grundprofession.

Fackliga kontakter:
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Vision, [email protected]
SACO, [email protected]


Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.
Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.
Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.
Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Avdelningschef Verksamhetsnära ekonomistöd

Ansök    Feb 7    REGION DALARNA    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Hej! Tobias heter jag och arbetar som Ekonomidirektör på Region Dalarna. Just nu söker jag ytterligare en nyckelperson till min ledningsgrupp! Är du redo för ett roligt chefsuppdrag där du får bidra till ekonomienhetens utveckling? Då ska du läsa vidare! I rollen som avdelningschef har du personal-, a... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Hej! Tobias heter jag och arbetar som Ekonomidirektör på Region Dalarna. Just nu söker jag ytterligare en nyckelperson till min ledningsgrupp! Är du redo för ett roligt chefsuppdrag där du får bidra till ekonomienhetens utveckling? Då ska du läsa vidare!

I rollen som avdelningschef har du personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar för ca 37 medarbetare som arbetar på avdelningen Verksamhetsnära ekonomistöd. I din arbetsgrupp finns även medarbetare med en arbetsledande funktion.
Avdelningen stödjer regionens verksamheter med ekonomistöd i form av planering, budgetering, uppföljning och rapportering samt rådgivning i ekonomiadministrativa frågor.

Du leder en verksamhet i förändring och en viktig del av arbetet är det dagliga ledarskapet i form av kontakt och dialog med dina medarbetare för planering, problemlösning och uppföljning för att skapa delaktighet, engagemang och utveckling. Du rapporterar till mig som Ekonomidirektör och ingår i min ledningsgrupp, vilket bland annat innebär att du förväntas bidra till ekonomienhetens planerings- och utvecklingsarbete. Kontinuerlig samverkan med fackliga parter ingår också i tjänsten.
Är du intresserad? Läs kvalifikationerna för att se om du är den jag söker!

KVALIFIKATIONER

En avslutad universitet-/högskoleutbildning med inriktning ekonomi
- Tidigare erfarenhet av chef- och ledarskap
- Mycket goda språkkunskaper i svenska samt goda språkkunskaper i engelska

Som person vill jag att du är tydlig i ditt sätt att kommunicera och att du har en förmåga att etablera trovärdighet hos andra. Att skapa samarbete och relationer med personer på olika nivåer i organisationen kommer naturligt för dig. Du söker kontinuerligt feedback och idéer från bland annat medarbetare och chefer för att stimulera innovation och förändring. Slutligen så påverkar du din omgivning snarare än att reagera på den och du förhåller dig entusiastisk och positiv, även i tuffa situationer.

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av att arbeta som controller
- Erfarenhet av att leda förändringsarbete
- Tidigare arbetat på en ekonomienhet i en politiskt styrd organisation

Är det dig som person och ditt CV jag har beskrivit? Välkommen att söka! / Tobias
Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Vi arbetar för en drogfri och hälsosam arbetsmiljö. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest vid alla nyanställningar. Vi har även krav på att du är fullt vaccinerad mot covid-19 och kommer att kontrollera ditt vaccinationsbevis innan anställning.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Chef Fastighetsdrift Falun

Ansök    Feb 15    REGION DALARNA    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätt. Region... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätt. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 350 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

ARBETSBESKRIVNING

I rollen som 1:a linjens chef Fastighetsdrift ansvarar du för fastighetsdrift inklusive yttre skötsel. Till din hjälp finns även en samordnare som bistår dig med operativa delar i det dagliga arbetet. Din uppgift är att aktivt leda och utveckla verksamheten så att de strategiska målen uppnås på ett kostnadseffektivt sätt med överenskommen kvalitét och kundnöjdhet.

Du har en stor bredd av kompetenser i din grupp och arbetsuppgifterna innebär allt från deltagande i byggprojekt, arbete med övervakning av energiförbrukning, säkerställa tillgång av medicinska gaser och att upprätthålla robust reservkraft till att beskära träd och buskar samt ansvara för snö och halkbekämpning under vinterhalvåret. Du behöver inte vara experten, men däremot ska du "kratta manegen" för medarbetarna, göra dem så bra som möjligt. I din ledarroll ligger därför ett ansvar för din personals arbetsmiljö och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga. Du sätter även tydliga mål och följer upp dessa.

Som chef Fastighetsdrift kommer du ha stöd från din verksamhetschef samt även av en FM-enhet vars uppgift är att med ett processorienterat synsätt koordinera och utveckla Regionservice servicetjänster. Du rapporterar till verksamhetschefen inom serviceområdet och ingår i dennes ledningsgrupp. I uppdraget ingår självfallet fullt personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. Inom Regionservice tillämpas i regel 3-års förordnanden specifikt för chefstjänster. Tillsvidareanställning i grundprofessionen.

KVALIFIKATIONER

Gymnasial/yrkesutbildning inom teknikområdet eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vidare är ett krav att du har erfarenhet från arbetsledning av förebyggande- och avhjälpande underhåll samt fastighetsteknisk drift. Du har grundläggande kunskaper i ekonomisk uppföljning och erfarenhet från dokumentationsarbete, goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift samt B-körkort.

Meriterande: Kännedom om processorienterad organisation. Grundläggande kunskaper i arbetsrätt, arbetsmiljö och riskhantering. Längre chefserfarenhet samt ledarskapsutbildning.
Erfarenhet från arbete där analys och problemlösning ingår, samt erfarenhet av projektledning. Erfarenhet av politikerstyrda organisationer, kompetensförsörjning och upphandling. Erfarenheter av samarbete med underentreprenörer. Erfarenhet av förändringsledning samt att leda och styra ur ett LEAN-/daglig styrningsperspektiv.

De personliga egenskaper som behöver vara framträdande hos dig är att du är en tydlig förändringsledare som utmanar status quo och driver på nya satsningar. Du är tydlig i din kommunikation och är duktig på att ge specifik och konstruktiv feedback. Du är duktig på att planera på både kort och lång sikt samt att du har en förmåga att etablera trovärdighet hos andra. Sist men inte minst har du en fallenhet för att anpassa dig till vad olika situationer kräver av dig och du kan behålla en positiv attityd även i tuffa situationer.

Fackliga kontakter:

Kommunal, [email protected]
Ledarna, [email protected]
SACO, [email protected]
Vision, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Vi arbetar för en drogfri och hälsosam arbetsmiljö. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest vid alla nyanställningar. Vi har även krav på att du är fullt vaccinerad mot covid-19 och kommer att kontrollera ditt vaccinationsbevis innan anställning.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

1:a linjes chef, Resursgruppen

Ansök    Dec 23    REGION DALARNA    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Dags för utveckling? Vill du ha ett roligt, givande och mycket omväxlande arbete? Tycker du om utmaningar och gillar när det rör på sig? Då är det kanske dig vi söker! Resursgruppen har funnits sedan 1993 och vi är i dagsläget ca 40 anställda. I gruppen ingår sjukvårdbiträden, undersköterskor, sjuksköt... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Dags för utveckling? Vill du ha ett roligt, givande och mycket omväxlande arbete? Tycker du om utmaningar och gillar när det rör på sig? Då är det kanske dig vi söker!
Resursgruppen har funnits sedan 1993 och vi är i dagsläget ca 40 anställda. I gruppen ingår sjukvårdbiträden, undersköterskor, sjuksköterskor och medicinska sekreterare.
Vi finns i Borlänge, Mora och Falun. Vårat uppdrag är att täcka upp vid korttidsfrånvaro på de olika avdelningarna inom slutenvården i regionen.

Du kommer tillsammans med klinikassistenter och verksamhetschef att planera, organisera och utveckla verksamheten. Våra assistenter ansvarar för den dagliga driften. Du kommer bl.a. att tillsammans med verksamhetschefen ansvara för rekryteringar, medarbetarsamtal och lönesamtal. Utöver detta kommer du samverka och vara delaktig i vår tilltänkta ledningsgrupp. Du ska värna om personalen samt arbeta för en god samverkan med de fackliga representanterna.

Tjänsten innebär ett tidsbegränsat chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen.

KVALIFIKATIONER

Du skall ha genomgått Region Dalarnas chefs-, rehab- och arbetsmiljöutbildning samt ha erfarenhet att leda en större personalgrupp.

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, har ett engagerat ledarskap, har förmåga att organisera, analysera och ta beslut för verksamhetens bästa. För att vara framgångsrik i arbetet behöver du vara målinriktad, lösningsfokuserad och lyhörd. Vi värdesätter också om du har ett coachande förhållningssätt gentemot personalen. Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna.

Fackliga kontaktpersoner:
Ledarna, [email protected]
[email protected]
Vision, [email protected]
SACO, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]

Vi arbetar för en drogfri och hälsosam arbetsmiljö. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest vid alla nyanställningar. Fr o m 1 januari har vi även krav på att du är fullt vaccinerad mot covid-19 och kommer att kontrollera ditt vaccinationsbevis innan anställning.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Vi arbetar för en drogfri och hälsosam arbetsmiljö. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest vid alla nyanställningar. Vi har även krav på att du är fullt vaccinerad mot covid-19 och kommer att kontrollera ditt vaccinationsbevis innan anställning.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Budgetchef till Region Dalarna

Ansök    Okt 29    REGION DALARNA    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Ekonomienheten på Region Dalarna befinner sig i en förändringsfas och söker nu en budgetchef som aktivt vill delta i att utveckla verksamheten. Du kommer att ha huvudansvar för att utveckla budget- och controlleravdelningen, men du förväntas såklart också bidra till utvecklingen av ekonomienheten som h... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Ekonomienheten på Region Dalarna befinner sig i en förändringsfas och söker nu en budgetchef som aktivt vill delta i att utveckla verksamheten. Du kommer att ha huvudansvar för att utveckla budget- och controlleravdelningen, men du förväntas såklart också bidra till utvecklingen av ekonomienheten som helhet och att hela tiden se till Region Dalarnas bästa.

Som budgetchef är ditt huvudsakliga uppdrag att vara processägare och att samordna, förvalta och utveckla Region Dalarnas budgetprocess och uppföljningsprocess. I uppdraget ingår även att vara avdelningschef för budget- och controlleravdelningen och dess cirka fem medarbetare. Chefsuppdragets ansvar och befogenheter regleras av gällande delegationsordning och innebär i korthet att du har ansvar för personal, ekonomi samt verksamhet.

I rollen ingår också att ansvara för planering, beredning och verkställighet av beslut inom budget- och controllerområdet, att samverka med fackliga parter samt att vara regionens representant i regionala och nationella nätverk för ekonomer.

Chefsrollen är ett förordnande om tre år där du har en tillsvidareanställning som "sekreterare ekonomi" i grunden. Organisatoriskt är du underställd ekonomidirektör och din arbetsplats är i Falun.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har ekonomiutbildning på högskolenivå och som troligtvis redan har arbetat några år med liknade arbetsuppgifter. Du har god kunskap om och insikt i IT-system i allmänhet, och Excel i synnerhet.

Eftersom vi är i en förändringsfas söker vi dig som har förmåga att tänka i nya banor, som inte är rädd för att utmana traditioner och som genom ett strategiskt och framtidsorienterat förhållningssätt har både förmåga och stark vilja att leda och utveckla medarbetare och verksamhet.
Du är analytisk, målinriktad, kvalitetssäker och en tydlig kommunikatör som antagligen är igenkänd för din förmåga till struktur, samarbete samt korrekta prioriteringar.

För oss är personlig lämplighet mycket viktigt i den här rekryteringen, och förutom egenskaperna ovan ser vi också att du behöver kunna motivera andra samt skapa engagemang och delaktighet och att du därigenom skapar ett positivt utvecklings- och arbetsklimat.

Om du har tidigare erfarenhet av strategiskt arbete i politisk styrd organisation på förvaltningsnivå eller motsvarande är det meriterande.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Chefssekreterare/nämndsekreterare med fart och fläkt, Regionservice, Falun

Ansök    Okt 15    REGION DALARNA    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätt. Region... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätt. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 350 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

ARBETSBESKRIVNING

Ligger ordning och struktur dig så pass nära om hjärtat att kläderna i din garderob hänger i bokstavsordning? Då har vi något för dig! Martin Ekberg, Förvaltningschef Regionservice behöver anställa en chefssekreterare/nämndsekreterare som gillar att ha koll på läget i minsta detalj samt har en fallenhet för att vara proaktiv i sitt arbete.

Som chefssekreterare kommer du arbeta nära förvaltningschef och vara dennes administrativa stöd och med det också ansvara för en stor del av förvaltningens administrativa arbete på övergripande nivå. Det kan exempelvis handla om att diarieföra förvaltningens handlingar, utlämnande av offentliga handlingar, uppdatering kring dokumenthanteringsplan samt fungera som ett övergripande stöd till förvaltningschefen kring administrativa delar. Du sitter bl.a. med i Regionservice ledningsgrupp och verkar i andra forum som samverkan med fackliga organisationer och olika styrgrupper med förvaltningens avnämare och kunder.

Rollen som nämndsekreterare motsvarar 20-30 procent av den totala tjänsten. Regionservice administrerar i dagsläget två politiska nämnder. Där arbetar du mot både politiker och tjänstemän. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att ansvara för dagordning, beredning, bevakning och uppföljning av ärenden som ska behandlas i nämnderna. Som nämndsekreterare sköter du även planering av nämndens ärendehanteringssystem samt att du kommer vara bollplank och sakkunnig mot övriga handläggare inom förvaltningen.


KVALIFIKATIONER

För tjänsten söker vi dig som har en högskole-/universitetsexamen inom exempelvis statskunskap eller annat område som arbetsgivaren anser lämplig för tjänsten Du har god erfarenhet av arbete med administration i form av ärendehantering i så som planering, beredning och uppföljning. Du har gedigen erfarenhet av arbete i en politisk styrd verksamhet och behöver i den rollen ha god kunskap i förvaltnings- och kommunalrätt. Då tjänsten präglas av kontinuerlig kommunikation, muntligt och skriftligt, krävs det mycket goda kunskaper i det svenska språket. Har du tidigare arbetat som chefs-/VD- assistent, nämndsekreterare, utredare/utvecklare eller liknande, så ses det som meriterande.

Som person är planering A och O för dig och du följer upp hur arbetet fortskrider gentemot verksamhetens mål och du har förmåga att snabbt förutse hinder samt skapar alternativa planer utifrån det. Du är kommunikativ och kan med enkelhet förmedla information tydligt och enkelt, muntligt och skriftligt samt hanterar också frågor och problem direkt och öppet. Samarbete kommer naturligt för dig och delar ansvar för mål samt hjälper till på det sätt som behövs för att förvaltningen skall vara väl fungerande. Du kan snabbt förändra ditt beteende för att anpassa dig till nya situationer och arbetar proaktivt snarare än reaktivt. Du besitter också en stor portion av initiativtagande och söker självständigt upp nya utmaningar inom arbetet och agerar när andra tvekar.

Nå! är du den personen med fart och fläkt, som samtidigt har koll på det mesta? In och sök senast den 2021- 10-24.
Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Driftchef till ISS Falun

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Driftchef till ISS Facility Services

ISS är på en förändringsresa mot vår vision att bli världens främsta serviceorganisation. Det är en ambitiös målsättning, satt av en målmedveten organisation. På ISS sätter vi service i första rummet och strävar ständigt efter att bli ännu bättre. Vi levererar ”service with a human touch” till kunden så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Till vår verksamhet i Dalarna driftområdet - Falun s kontor söker ISS Direct Region Södra Norrland en serviceinriktad, driven och engagerad driftchef som vill utveckla människor och affärer.

Dina arbetsuppgifter

ISS erbjuder dig en plats i en organisation med tydliga värderingar, hög kvalitetsmedvetenhet och en stark vilja att lyckas med att utveckla medarbetare och chefer.

Som driftchef har du ekonomiskt ansvar samt kund- och personalansvar för ditt driftområde. Du förväntas kontinuerligt bevaka branschen och arbeta aktivt för att öka den organiska tillväxten genom merförsäljning och tjänsteutveckling. Driftchefen ansvarar vidare för kundrelationer och att arbetet bedrivs i enlighet med gällande avtal. I samarbete med kund strävar du efter ständiga förbättringar och utveckling av ISS leverans.

För oss på ISS är ledarskap viktigt. Genom ditt goda ledarskap förväntas du skapa förutsättningar för dina medarbetare att kunna utvecklas och prestera. Som driftchef ansvarar du självklart för att verksamheten leds mot uppsatta mål i nära samarbete med kunder, medarbetare och närmaste chef. Du ansvarar även för att verksamheten är optimalt dimensionerad och bemannad.

Att arbetet bedrivs i överensstämmelse med lagar och avtal samt ISS policys och värderingar är en självklarhet för dig i rollen som driftchef.

Din profil

Vi söker dig som är en driven och kommunikativ ledare med förmåga att motivera din omgivning att nå resultat och uppsatta mål. För att lyckas i rollen förväntas du brinna för affärsutveckling och ha viljan och förmågan att skapa nya affärer. Du har även en förmåga att utveckla och effektivisera den befintliga verksamheten och värdesätter hög kvalitet och kundnöjdhet. Du har en passion för att ge service till kunder!

Som driftchef på ISS förväntas du ha en utvecklad ledarförmåga som kännetecknas av kommunikation, stabilitet, resultatorientering och medarbetarutveckling. Därför är erfarenhet av ledarskap meriterande Då arbetet innebär många personliga kontakter både inom och utanför organisationen krävs en god samarbetsförmåga samt ett intresse för människor. Du har vidare en god förmåga att skapa förtroende och utveckla långsiktiga relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har gymnasieutbildning och har erfarenhet av ledarskap, ekonomi, personal och kundrelationer. Du har troligtvis erfarenhet från liknande personalintensiv bransch. Du kommunicerar väl på svenska och har goda IT-kunskaper. Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Om du har frågor om tjänsten, kontakta regionchef Samed Zaatra 073 436 31 68

Observera! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Välkommen att ansöka genom att gå in på vår hemsida: www.issworld.com/jobbahososs/se och registrera ditt personliga brev och CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte kunna hanteras. Visa mindre

Chef kundtjänst till Region Dalarna

Ansök    Maj 28    REGION DALARNA    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätt. Region... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätt. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 350 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

ARBETSBESKRIVNING

Jag, Marina Syrén, Verksamhetschef på Regionservice är i behov av att anställa en chef för Region Dalarnas Kundtjänst. Kanske är det du? Om svaret är ja, så skulle jag vilja att du noggrant läser igenom hela annonsen och blir du intresserad av tjänsten och upplever att du uppfyller våra krav, då och endast då vill jag att du skickar in din ansökan. Sedan får tiden utvisa om vi ses på en intervju.

Arbetsuppgifter
Kundtjänsten är Regionservice "ansikte utåt" och det är dit Region Dalarnas olika verksamheter vänder sig som kunder om de har någon form av behov kopplat till en tjänst. Det kan handla om önskemål kring trädgårdsarbete, utökat lokalvårdbehov, önskan om passerkort, felanmälningar eller kanske frågor kring regionens poolbilar.

I uppdraget ingår att aktivt förbättra, leda och utveckla funktionen, så att de strategiska målen uppfylls med hög kvalitet och kundnöjdhet. Projektledning kring förbättringsarbete är en stor och viktig del av uppdraget. Chef kundtjänst har ansvar för de idag 11 kundtjänstmedarbetarnas arbetsmiljö och trivsel samt fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga. Det totala personal-, arbetsmiljö- och ekonomiansvaret ingår samt samverkan med arbetstagarorganisationerna. Som chef kundtjänst rapporterar du till mig i min roll som verksamhetschef. Du har administrativt stöd i form av kollegor i t.ex. avtalsuppföljning samt stöd från HR- ekonomi- och IT-funktion. Region Dalarna är stort och personalen är utspridd på olika orter, så även om chef kundtjänst har sin placering i Falun kommer resor att förekomma.


KVALIFIKATIONER

Jag söker dig som tidigare har tidigare arbetat som chef inom servicebranschen så som exempelvis kundservice med daglig kundkontakt, både fysiska och digitala. Du har även erfarenhet av personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar från din roll som chef. Du har tidigare vana av att leda och planera verksamhet samt coacha personalen bland annat utifrån statistik och data som finns tillgänglig. Vidare vill jag att du har goda kunskaper i det svenska språket muntligt som skriftligt samt att du har ett B-körkort.

Som person ser jag att du är resultatorienterad och sätter höga mål och arbetar hårt och uthålligt för att nå dem samt att du uppmärksammar och tar tag i olösta problem. Du har en anpassningsförmåga som innebär att du snabbt kan förändra ditt beteende för att anpassa sig till nya omständigheter och arbetar konstruktivt under press/stress och vid misslyckanden. Vidare har du ett tydligt kundfokus där varje handling och beslut är taget utifrån ett kundperspektiv och du söker feedback från kund för att kunna förbättra kvaliteten på tjänsterna som levereras. Jag vill också att du är en initiativtagare som driver på initiativ inom den egna verksamheten och vågar agera när andra tvekar. Du är serviceminded och har ett genuint intresse för Region Dalarnas kunder samt att kundnöjdheten kommer som nummer ett på din prioriteringslista. I rollen ser jag din kommunikativa förmåga som väldigt viktigt och du kan förmedla information tydligt och enkelt, så väl muntligt som skriftligt samt att du hanterar frågor och problem direkt och öppet. Sist men inte minst vill jag också att du har en god problemlösningsförmåga.

Så nu när du läst igenom hela annonsen, är du redo att anta utmaningen som chef över vår kundtjänst? Skicka då in din ansökan redan idag alt. senast den 13 juni.

Fackliga kontakter:
Vårdförbundet, [email protected]
Komnmunal. [email protected]
Vision, [email protected]
Ledarna, [email protected]


Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Förändringsledaren - här är jobbet för dig!

Ansök    Maj 21    REGION DALARNA    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätt. Region... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätt. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 350 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

ARBETSBESKRIVNING

Att leda i förändring är svårt men det är då du trivs som allra bäst! Förändring och utveckling är delar som får dig att svälja morgonkaffet lite snabbare och hoppa i skorna för att se vad dagen har att erbjuda. Regionservice letar nu efter dig som vill vara med och leda oss framåt inom verksamhetsområdet fastighetsdrift.

Regionservice har ett viktigt uppdrag för verksamheterna inom Region Dalarna då vår organisation är en förutsättning för alla andra verksamheter - stort eller hur?

I rollen som 1:a linjens chef Fastighetsdrift ansvarar du för fastighetsdrift inklusive yttre skötsel. Din uppgift är att aktivt leda och utveckla verksamheten så att de strategiska målen uppnås på ett kostnadseffektivt sätt med överenskommen kvalitét och kundnöjdhet.
Du har en stor bredd av kompetenser i din grupp och det innebär allt från tex deltagande i byggprojekt, arbete med övervakning av energiförbrukning, säkerställa tillgång av medicinska gaser och att upprätthålla robust reservkraft till att beskära träd och buskar samt underhålla med snö och halkbekämpning under vinterhalvåret, vilket gör att du inte behöver vara experten. Det du däremot behöver vara är en expert på är att bland annat "kratta manegen" för dessa ca 20 individer att vara så bra som möjligt.

Som chef Fastighetsdrift kommer du dels ha stöd från din verksamhetschef och även av en FM-enhet vars uppgift är att med ett processorienterat synsätt koordinera och utveckla Regionservice servicetjänster, i syfte att främja kärnverksamheten och den totala koncernnyttan. Du rapporterar till verksamhetschefen inom serviceområdet och ingår i dennes ledningsgrupp. I uppdraget ingår fullt personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar.

KVALIFIKATIONER

Du har en eftergymnasial utbildning inom teknik vi bedömer som lämplig för uppdraget. En teknisk bakgrund från underhållsbranschen kommer vara viktigt i rollen som chef fastighetsdrift och helst är den bakgrunden inom fastighet. Du har tidigare chefserfarenhet som inte behöver vara från underhållsbranschen men behöver vara så pass gedigen att du är trygg i din ledarroll. Att leda och styra ur ett LEAN-/daglig styrningsperspektiv är du van vid. Har du erfarenhet av förändringsledning så är det meriterande men inget krav. Du behärskar det svenska språket på en bra nivå i tal och skrift, har en god datakunskap samt att du har ett B-körkort.

Check i boxarna - vem är du då som person?

De egenskaperna som behöver vara framträdande hos dig är att du är en tydlig förändringsledare som utmanar status quo och driver på nya satsningar. Du är tydlig i din kommunikation och är duktig på att ge specifik och konstruktiv feedback. Du är duktig på att planera på både kort och lång sikt samt att du har en förmåga att etablera trovärdighet hos andra. Sist men inte minst har du en fallenhet för att anpassa dig till vad olika situationer kräver av dig och du kan behålla en positiv attityd även i tuffa situationer.

Vi har beskrivit oss, du har fått tankar och funderingar, den viktigaste frågan kvarstår: Är det dig vi har beskrivit ovan?
Om svaret är ja blir ingen gladare än vi om du lämnar in en ansökan så hoppas vi att vi får möjlighet att träffas.

Tack för oss!


Fackliga kontaktpersoner:

Kommunal, 070-6614343 [email protected]
Vision, 023-490850 [email protected]
SACO, [email protected]
Ledarna, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Driftansvarig operativ ledning

Driftansvarig för räddningstjänstens operativa ledning Tycker du om att planera, leda och driva utveckling, kanske det här är nästa utmaning för dig? Vi söker en driftansvarig för att driftsätta, förvalta och utveckla ett gemensamt ledningssystem för Gästrike Räddningstjänst, Räddningstjänsten Dala Mitt, Räddningstjänsten Rättvik och Räddningstjänsten Smedjebacken. Räddning i Samverkan RiS står för Räddning i Samverkan och är ett operativt samarbete ... Visa mer
Driftansvarig för räddningstjänstens operativa ledning
Tycker du om att planera, leda och driva utveckling, kanske det här är nästa utmaning för dig?


Vi söker en driftansvarig för att driftsätta, förvalta och utveckla ett gemensamt ledningssystem för Gästrike Räddningstjänst, Räddningstjänsten Dala Mitt, Räddningstjänsten Rättvik och Räddningstjänsten Smedjebacken.


Räddning i Samverkan
RiS står för Räddning i Samverkan och är ett operativt samarbete mellan fyra räddningstjänstorganisationer, två förbund och två enskilda kommuner för att förstärka förmågan att hantera större räddningsinsatser. Samarbetet förfogar över 33 räddningsstationer i Dalarna, Gästrikland och Uppland kopplade till en ledningscentral. Samarbetet sträcker sig över 12 kommuner och har tillsammans en befolkning på cirka 350 000 personer. Inom ramen för denna samverkan förs även en dialog med räddningstjänster i Hälsingland för en eventuell framtida samverkan. För att driftsätta, förvalta och utveckla RiS söks nu en driftsansvarig.

Rollen som driftansvarig
Som driftansvarig ansvarar du för att utveckla och förvalta den gemensamma ledningsorganisationen inom RiS utifrån styrgruppens inriktning. Styrgruppen utgörs av ingående organisationers räddningschefer.


Som driftansvarig för RiS kommer du att:
· ansvara för att driften av systemet säkerställs med medarbetare och erforderlig kompetens.
· upprätta och utvärdera utbildnings- och övningsplaner för ledningsnivåer inom RiS.
· ha regelbunden uppföljning med samverkande parter till exempel SOS Alarm, regioner och kommuner.
· personalplanera på kort och lång sikt i dialog med ansvariga chefer.
· rapportera till styrgruppen för RiS och närmaste chef.


Ledningsutvecklare för MSB är en del av rollen
MSB finansierar under minst 3 år regionala ledningsutvecklare. Här har du chansen att vara en del av utvecklingen av svensk räddningstjänst. Som ledningsutvecklare ingår du i ett nationellt nätverk som MSB driver där utvecklingen av ledningssystem står i fokus.


Vem är du?
Du har ett strategiskt förhållningssätt där du ser helheten och förstår konsekvenser av prioriteringar och beslut. Du arbetar strukturerat mot uppsatta mål med ett inkluderande arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Som medarbetare RiS och de ingående organisationerna är du en företrädare för räddningstjänsten och ska därför agera på ett sätt som inger räddningstjänstens förtroende hos allmänheten.

Kvalifikationer

För rollen som driftansvarig ska du ha erfarenhet inom:
· planering, genomförande och utvärdering av någon form av driftledning, produktionsledning eller av annan verksamhet som arbetsgivaren finner likvärdig.
· räddningstjänstens verksamhet.
· intern samverkan, exempelvis mellan avdelningar/enheter eller personalgrupper.
· extern samverkan, exempelvis mellan myndigheter eller kommuner.
· körkort B


Meriterande för tjänsten


· Erfarenhet av arbete med verksamhetsutveckling
· Räddningsledning A eller motsvarande
· Brandingenjörsutbildning med RUB


Din huvudsakliga placering är på den gemensamma ledningscentralen i Falun med viss möjlighet att arbeta flexibelt.
Individuell lönesättning och tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Dagtid.
Provanställning kan komma att tillämpas.
Urvalet kommer att ske löpande. Din ansökan bestående av cv och personligt brev skickar du via vårt ansökningsformulär [email protected] senast 2021-06-07 Visa mindre

1:a linjens chef för lokalvård - Falu Lasarett

Ansök    Maj 5    REGION DALARNA    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätt. Region... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätt. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 350 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

ARBETSBESKRIVNING

Vill du vara med att göra skillnad.? Vi håller nu på att förändra i vår verksamhet i samband med införande vårdnära service, VNS. I denna tjänst kommer man ansvara för personal som varje dag möter besökare och patienter som vistas i korridorer och på allmänna ytor till och från vårdbesök på Falu Lasarett. Inom VNS så arbetar man uteslutande inne på vårdavdelningar medan man i denna personalgrupp blir mer ansiktet utåt. Vi strävar efter att ha ett rent och välskött sjukhus var än man går. Våra besökares upplevelse betyder mycket och ger ett bra kvitto på att vi arbetar rätt. Vi är väldigt måna om att man som besökare får med sig ett positivt intryck efter ett besök på Falu Lasarett. Mitt namn är Erland Grundberg och jag är verksamhetschef för Mellersta området inom Regionservice och jag letar efter dig som vill bidra till samhällsnyttan.

Som 1:a linjens chef för lokalvården på lasarettet i Falun kommer du att leda en lokalvårdsgrupp om ca 23-30 medarbetare. Du kommer att vara deras bollplank och den som krattar vägen för att de ska kunna utföra sitt arbete på bästa sätt. Som chef hos oss har du fullt personal-, budget- och arbetsmiljöansvar och du förväntas att arbeta för en god samverkan med våra fackliga representanter. Förutom det så ingår du också i min ledningsgrupp ihop med de andra 1:a linjens chefer inom Mellersta området. I ledningsgruppen är det viktigt att du kan lyfta blicken och se till totalnyttan inom hela området och inte bara för din egen verksamhet. Vi arbetar alla i kundernas tjänst som är alla de olika verksamheterna inom Region Dalarna och då är det viktigt att vi tittar på vilken nytta vi kan skapa totalt sätt och inte bara i våra enskilda verksamheter.

Tjänsten innebär en tillsvidareanställning i grundprofessionen med ett tidsbegränsat förordnande som 1:a linjens chef.

KVALIFIKATIONER

Du har erfarenhet från chefsrollen sedan tidigare. Du ska vara bekväm i att leda, det är viktigt. Vidare har du erfarenhet och/eller kunskap om budgetprocess, ekonomisk uppföljning och analys - det är inget nytt för dig utan du har koll på hur dessa processer fungerar. Du behärskar det svenska språket på en god nivå i både tal och skrift och du har ett B-körkort.
Meriterande är om du har kunskap om hur en processorienterad organisation fungerar och om du har grundläggande kunskaper i arbetsrätt och arbetsmiljö. Har du din bakgrund inom serviceverksamhet eller från sjukvården är det också meriterande. Sist men inte minst är det meriterande om du har erfarenhet från att leda i förändring.

Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och kan förmedla information både tydligt och enkelt samt att du vågar adressera problem öppet när de uppstår. Du etablerar trovärdighet och tar dig an nya utmaningar samt förmedlar energi i din kommunikation med andra. Planering faller sig naturligt för dig och du kan ta fram både kort- och långsiktiga planer och du följer upp arbetet och samordnar resurser utifrån det. Du är en initiativtagare och driver nya initiativ inom och utanför ramarna för det egna arbetet och självständigt söker upp nya utmaningar. Du tror på ett gott samarbetsklimat där vi allesammans hjälps åt för att uppnå våra resultat. Vidare har du en god anpassningsförmåga och kan snabbt anpassa dig inför nya omständigheter samt att du presterar även under stress.


Fackliga kontaktpersoner:

Kommunal, 070-6614343 [email protected]
Vision, 023-490850 [email protected]
SACO, [email protected]
Ledarna, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Administratör/ekonom

Ansök    Apr 28    Rustabo Sverige AB    Administrativ chef
Vi tror på att förändra standarden genom att tänka annorlunda. Vi söker dig som tänker som vi, vill ha kul på jobbet, är driven och vill utvecklas i ett företag med stora visioner och vill förändra marknaden. Rustabo Sverige har sitt ursprung i Dalarna med hantverkstradition och kunskap om byggnation som funnits i många generationer. Bolaget har sitt huvudkontor i Falun. Vår värdering är lika enkel som tydlig; ansvar i varje led ger trygga medarbetare och ... Visa mer
Vi tror på att förändra standarden genom att tänka annorlunda.
Vi söker dig som tänker som vi, vill ha kul på jobbet, är driven och vill utvecklas i ett företag med stora visioner och vill förändra marknaden.
Rustabo Sverige har sitt ursprung i Dalarna med hantverkstradition och kunskap om byggnation som funnits i många generationer. Bolaget har sitt huvudkontor i Falun.
Vår värdering är lika enkel som tydlig; ansvar i varje led ger trygga medarbetare och nöjda kunder.
Ansvar innebär att varje medarbetare hos oss tar sitt ansvar på sitt avgränsade område. Detta leder till att vi tillsammans tar ansvar på alla delar för kunden, leverantörer, samarbetspartner och varandra.
Vår vision är att bli en välkänd aktör i hela riket. Vi är ingen vanlig takläggare vi går steget längre.
Som person ska du vara positiv, målinriktad och ansvarstagande samt trivas med människor och omväxlande arbetsuppgifter.
Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften, har lätt för att strukturera och har god servicenivå mot kunder och medarbetare.
Du har arbetat med och har god kunskap i Excel gällande listhantering, analyser, och diagram. Att hantera formler i Excel är ett plus. Du har även erfarenhet av uppföljning av ekonomisk analys. Viss erfarenhet av bokföring är en merit.
Tjänsten innebär att vara en central del i vår verksamhet där du kommer vara delaktig i många olika led.
Du kommer att hantera fakturering och leverantörsfakturor i vårt ekonomisystem. Arbeta med löneunderlag, tidredovisning och projekt- samt ekonomiuppföljningar. Arbeta med vårt supportsystem och ha kontakt med våra kunder.
Ansökan senast den 15 maj.
Skicka in ett CV samt personligt brev till Camilla Hafvsdalen Visa mindre

Budgetchef till Region Dalarna

Ansök    Apr 28    REGION DALARNA    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Ekonomienheten på Region Dalarna befinner sig i en förändringsfas och söker nu en budgetchef som aktivt vill delta i att utveckla verksamheten. Du kommer att ha huvudansvar för att utveckla budget- och controlleravdelningen, men du förväntas såklart också bidra till utvecklingen av ekonomienheten som h... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Ekonomienheten på Region Dalarna befinner sig i en förändringsfas och söker nu en budgetchef som aktivt vill delta i att utveckla verksamheten. Du kommer att ha huvudansvar för att utveckla budget- och controlleravdelningen, men du förväntas såklart också bidra till utvecklingen av ekonomienheten som helhet och att hela tiden se till Region Dalarnas bästa.

Som budgetchef är ditt huvudsakliga uppdrag att vara processägare och att samordna, förvalta och utveckla Region Dalarnas budgetprocess och uppföljningsprocess. I uppdraget ingår även att vara avdelningschef för budget- och controlleravdelningen och dess cirka fem medarbetare. Chefsuppdragets ansvar och befogenheter regleras av gällande delegationsordning och innebär i korthet att du har ansvar för personal, ekonomi samt verksamhet.

I rollen ingår också att ansvara för planering, beredning och verkställighet av beslut inom budget- och controllerområdet, att samverka med fackliga parter samt att vara regionens representant i regionala och nationella nätverk för ekonomer.

Chefsrollen är ett förordnande om tre år där du har en tillsvidareanställning som "sekreterare ekonomi" i grunden. Organisatoriskt är du underställd ekonomidirektör och din arbetsplats är i Falun.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har ekonomiutbildning på högskolenivå och som troligtvis redan har arbetat några år med liknade arbetsuppgifter. Du har god kunskap om och insikt i IT-system i allmänhet, och Excel i synnerhet.

Eftersom vi är i en förändringsfas söker vi dig som har förmåga att tänka i nya banor, som inte är rädd för att utmana traditioner och som genom ett strategiskt och framtidsorienterat förhållningssätt har både förmåga och stark vilja att leda och utveckla medarbetare och verksamhet.
Du är analytisk, målinriktad, kvalitetssäker och en tydlig kommunikatör som antagligen är igenkänd för din förmåga till struktur, samarbete samt korrekta prioriteringar.

För oss är personlig lämplighet mycket viktigt i den här rekryteringen, och förutom egenskaperna ovan ser vi också att du behöver kunna motivera andra samt skapa engagemang och delaktighet och att du därigenom skapar ett positivt utvecklings- och arbetsklimat.

Om du har tidigare erfarenhet av strategiskt arbete i politisk styrd organisation på förvaltningsnivå eller motsvarande är det meriterande.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Budgetchef till Region Dalarna

Ansök    Apr 9    REGION DALARNA    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Ekonomienheten på Region Dalarna befinner sig i en förändringsfas och söker nu en budgetchef som aktivt vill delta i att utveckla verksamheten. Du kommer att ha huvudansvar för att utveckla budget- och controlleravdelningen, men du förväntas såklart också bidra till utvecklingen av ekonomienheten som h... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Ekonomienheten på Region Dalarna befinner sig i en förändringsfas och söker nu en budgetchef som aktivt vill delta i att utveckla verksamheten. Du kommer att ha huvudansvar för att utveckla budget- och controlleravdelningen, men du förväntas såklart också bidra till utvecklingen av ekonomienheten som helhet och att hela tiden se till Region Dalarnas bästa.

Som budgetchef är ditt huvudsakliga uppdrag att vara processägare och att samordna, förvalta och utveckla Region Dalarnas budgetprocess och uppföljningsprocess. I uppdraget ingår även att vara avdelningschef för budget- och controlleravdelningen och dess cirka fem medarbetare. Chefsuppdragets ansvar och befogenheter regleras av gällande delegationsordning och innebär i korthet att du har ansvar för personal, ekonomi samt verksamhet.

I rollen ingår också att ansvara för planering, beredning och verkställighet av beslut inom budget- och controllerområdet, att samverka med fackliga parter samt att vara regionens representant i regionala och nationella nätverk för ekonomer.

Chefsrollen är ett förordnande om tre år där du har en tillsvidareanställning som "sekreterare ekonomi" i grunden. Organisatoriskt är du underställd ekonomidirektör och din arbetsplats är i Falun.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har ekonomiutbildning på högskolenivå och som troligtvis redan har arbetat några år med liknade arbetsuppgifter. Du har god kunskap om och insikt i IT-system i allmänhet, och Excel i synnerhet.

Eftersom vi är i en förändringsfas söker vi dig som har förmåga att tänka i nya banor, som inte är rädd för att utmana traditioner och som genom ett strategiskt och framtidsorienterat förhållningssätt har både förmåga och stark vilja att leda och utveckla medarbetare och verksamhet.
Du är analytisk, målinriktad, kvalitetssäker och en tydlig kommunikatör som antagligen är igenkänd för din förmåga till struktur, samarbete samt korrekta prioriteringar.

För oss är personlig lämplighet mycket viktigt i den här rekryteringen, och förutom egenskaperna ovan ser vi också att du behöver kunna motivera andra samt skapa engagemang och delaktighet och att du därigenom skapar ett positivt utvecklings- och arbetsklimat.

Om du har tidigare erfarenhet av strategiskt arbete i politisk styrd organisation på förvaltningsnivå eller motsvarande är det meriterande.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Gruppchef Kundservice

Gruppchef till Kundservice Förlagssystem erbjuder logistiktjänster och våra största uppdragsgivare är bokförlag, bokklubbar samt internet-bokhandlare. Dessutom har företaget Sveriges bredaste sortiment av böcker mot bokhandeln. På senare tid har vi även breddat vårt erbjudande och erbjuder våra tjänster till marknader utanför bokbranschen, då under varumärket Proflog. Förlagssystem omsätter cirka 280 Mkr och har omkring 210 anställda. Huvudkontoret är bel... Visa mer
Gruppchef till Kundservice
Förlagssystem erbjuder logistiktjänster och våra största uppdragsgivare är bokförlag, bokklubbar samt internet-bokhandlare. Dessutom har företaget Sveriges bredaste sortiment av böcker mot bokhandeln. På senare tid har vi även breddat vårt erbjudande och erbjuder våra tjänster till marknader utanför bokbranschen, då under varumärket Proflog.
Förlagssystem omsätter cirka 280 Mkr och har omkring 210 anställda. Huvudkontoret är beläget i Stockholm medan lagret, produktionen och flera administrativa funktioner finns i Falun.
Vi söker nu en driven och målmedveten Gruppchef till vårt härliga gäng i Falun.
Kundserviceavdelningen i Falun är en av våra tre avdelningar inom Kundservice och har en dedikerad grupp som idag består av tio medarbetare. De jobbar mot våra återförsäljare, skolor, företag och till viss del slutkonsumenten och hanterar all typ av orderhantering, retur- och reklamationer, orderinläsning och förfrågningar med mera samt viss projektledning. Vi ska nu stärka upp avdelningen med en Gruppchef som finns nära teamet i det dagliga arbetet. Har du ett stort kundfokus, en god framåtanda och är lösningsorienterad ser vi fram emot att få ta del av Din ansökan.
Arbetsuppgifter
I rollen som Gruppchef har du personalansvar och ska vägleda och prioritera det dagliga arbetet för Kundservice. Du sätter mål och nyckeltal för gruppen samt ansvarar för att arbetet utförs kostnadseffektivt och att uppsatta mål uppnås. Du ska vara med och utveckla avdelningen tillsammans med medarbetare och chefer samt vara en länk mellan uppdragsgivare, deras kunder och företaget.
Det ingår också att hantera och arbeta med vårt ärendehanteringssystem och du ansvarar för att alla inkommande ärenden hanteras snabbt och korrekt. Du upprättar, utformar och uppdaterar instruktioner och rutinbeskrivningar samt är behjälplig vid implementering av nya funktioner/tjänster internt och mot uppdragsgivare.
Du leder veckovisa avdelningsmöten och kan delta vid kundmöten både externt hos kund eller på Förlagssystem. I tjänsten ingår att vara delaktig i det dagliga arbetet och du rapporterar till Kundservicechef. Du är länken mellan kunden och vår produktionsavdelning och kan översätta kundbehov i praktiska lösningar, tillsammans med övriga funktioner.
Kvalifikationer
Vi söker dig som minst har gymnasieutbildning och tidigare chefserfarenhet. Vidare förutsätter tjänsten en god administrativ och kommunikativ förmåga. Du behöver vara noggrann och strukturerad samt behärska svenska och engelska i tal och skrift. Vi hanterar flera olika system så en god datavana är en förutsättning. Vi ser gärna att du har ett analytiskt sinne och förståelse för logistik med stora varuflöden.
Som Kundservicemedarbetare är det viktigt att alltid ha kunden i fokus, att vara positiv och lösningsorienterad och vi ser gärna att du som söker är mycket serviceinriktad och har dokumenterad erfarenhet av liknande arbete inom Kundservice. Du är stresstålig och kan jobba i högt tempo om arbetet så kräver samt en förmåga att ta eget ansvar och prioritera.
Vi sätter stort värde på personliga egenskaper och söker dig som tillsammans med oss vill skapa arbetsglädje, utveckla och arbeta för att uppnå vårt mål, att bli branschens bästa Kundservice!
Anställningen
Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad 100 %. Provanställning tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse.
Placeringsort för denna anställning är Falun.
Förlagssystem bedriver verksamhet i Falun och Stockholm där med resor kan förekomma i tjänsten.
Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Kundservicechef Linda Elgström, telefonnummer 070-849 95 48
Om detta låter intressant hoppas vi på att du skickar in en ansökan!
Din ansökan med personligt brev och meritförteckning vill vi ha senast den 22 mars till jobb@forlagssystem.se Skriv ”Gruppchef Kundservice” som mailrubrik.
Intervjuprocessen kan påbörjas innan ansökningstiden löpt ut.
I samband med denna annons undanber vi oss kontakt med försäljare av annonserings och rekryteringshjälp. Visa mindre

1:a linjens chef för medicinska sekreterare/klinikadministratör

Ansök    Mar 16    REGION DALARNA    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Ortopediska kliniken i Falun är en klinik i ständig utveckling och vi tar hand om en patientgrupp där vi får ett synligt resultat av vårt arbete. Här råder ett öppet och positivt arbetsklimat med trevliga medarbetare. Kliniken består av en avdelning för planerad och en avdelning för akut ortopedi, en ö... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Ortopediska kliniken i Falun är en klinik i ständig utveckling och vi tar hand om en patientgrupp där vi får ett synligt resultat av vårt arbete. Här råder ett öppet och positivt arbetsklimat med trevliga medarbetare. Kliniken består av en avdelning för planerad och en avdelning för akut ortopedi, en öppenvårdsenhet och ett sekretariat.

Vår nuvarande 1:a linjens chef för sekretariatet/klinikadministratör avgår med pension och vi söker dig som är intresserad av ledarskap och som vill vara med och fortsätta att utveckla verksamheten på ortopediska kliniken.

Som 1:a linjens chef har du verksamhets-, personal-, arbetsmiljö-, och budgetansvar för din arbetsgrupp som består av 15 medicinska sekreterare och en receptionist. I verksamhetsansvar ingår att planera, leda och utveckla den administrativa verksamheten. Personalansvar innebär att du är ansvarig i personalfrågor som rör din arbetsgrupp.

I rollen som klinikadministratör utför du administrativa uppgifter och svarar för olika former av administrativt stöd i verksamheten, främst till verksamhetschefen.

Tjänsten innebär ett tidsbegränsat chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp.

KVALIFIKATIONER

Utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i sjukdomsklassifikation. Du ska vara väl insatt i det dagligt förekommande sekreterararbetet i specialistvården samt i övrigt förekommande uppgifter som kvalitetsregisterarbete och förfarande vid SVF.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet såsom social kompetens, kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga.
I din chefsbefattning ingår att delta i Region Dalarnas utvecklingsprogram för chefer.

Välkommen att söka!

Fackliga kontakter:
Vårdförbundet, [email protected]
Vision, [email protected]
Kommunal, [email protected]
SACO, [email protected]
Ledarna, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Vi söker en Enhetschef till Intern Service

Länsstyrelsen i Dalarnas län är en statlig myndighet som finns nära människorna i vårt län. Vi är en viktig länk mellan länet och regeringen, riksdagen och andra myndigheter. Vår uppgift är att säkerställa att nationella mål och uppdrag genomförs regionalt och med hänsyn till förutsättningarna i just vårt län. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande. En... Visa mer
Länsstyrelsen i Dalarnas län är en statlig myndighet som finns nära människorna i vårt län. Vi är en viktig länk mellan länet och regeringen, riksdagen och andra myndigheter. Vår uppgift är att säkerställa att nationella mål och uppdrag genomförs regionalt och med hänsyn till förutsättningarna i just vårt län. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande.
Enheten för intern service finns under avdelningen för verksamhetsstöd och samhällsskydd.
Enheten arbetar i huvudsak med att ge stöd till medarbetare och chefer så att myndigheten kan ge bästa möjliga service till medborgarna. Enheten ansvarar för tre områden. Det ena är fastighetsförvaltning, där reception, vaktmästeri och lokalvård ingår. Ansvaret att samordna och utveckla hållbarhetsledningssystemet och digitaliserad ärendehantering är det andra och där återfinns även diariet och arkiv. Det tredje ansvarsområdet är att ge stöd vid representation och konferenser. Med anledning av Coronasituationen samordnar enheten logistiken till myndighetens krisstab och övrig personals tillfälliga hemarbete.


ARBETSUPPGIFTER
Länsstyrelsen i Dalarnas län söker en enhetschef till enheten för intern service.
Enheten har för närvarande 17 medarbetare och som enhetschef har du personal samt arbetsmiljöansvar och du ansvarar för att leda, planera, följa upp och utveckla arbetet så att det bedrivs i enlighet med länsstyrelsens värdegrund samt beslutade styrdokument på ett effektivt och kvalitetssäkert sätt.
Förutom att du ansvarar för enhetens egen budget, så ingår ansvar för delar av myndighetens gemensamma kostnader och investeringar. Vidare ingår ett övergripande ansvar för den fysiska arbetsmiljön i våra lokaler, vilket sker i nära samarbete med övriga chefer.
I rollen som chef är du även arbetsgivarens företrädare i nationella nätverk. Din närmaste chef är avdelningschef Lars-Håkan Jönsson
KVALIFIKATIONER
Krav är att du:

Har dokumenterade goda ledaregenskaper och erfarenhet av att vara chef
Kan vara en god myndighetsföreträdare och arbeta enligt den statliga värdegrunden
Har kunskap som gör att du kan arbeta med systematiskt arbetsmiljöarbete
Klarar säkerhetsprövning inklusive registerkontroll
Har goda kunskaper i att kommunicera på svenska i tal och skrift
Är svensk medborgare

Det är mycket meriterande om du har:

Arbetat inom offentlig förvaltning och har kunskap om ekonomi-, budget- och investeringsstyrning.
Har eftergymnasial utbildning och utbildning inom digitalisering eller teknisk förvaltning.
Vi tycker även att det är mycket meriterande om du har erfarenhet från arbete med arkiv, säkerhet, första linjens kundkontakt samt av samordning av organisationer med olika uppdrag.
Utöver detta är det meriterande om du har kunskaper inom juridik och har arbetat på en Länsstyrelse.

Personliga egenskaper:
Du är strukturerad, lyhörd, empatisk och öppen inför andra människor och deras olikheter
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och referenser


ÖVRIGT
Intervjuer planeras ske 18, 24, 25 februari.
Förtroendearbetstid tillämpas, arbete kan förekomma utanför ordinarie kontorstid. Tjänsteresor förekommer i och utom länet, B-körkort är önskvärt

Länsstyrelsen arbetar för att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och för att ge alla lika möjligheter.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Administrativ chef till Arbetslivs- och socialförvaltningen

Ansök    Feb 8    Falu kommun    Administrativ chef
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling b... Visa mer
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Falu kommun har sedan årsskiftet en ny förvaltning – Arbetslivs- och socialförvaltningen. Förvaltningens målgrupp är vuxna personer från 18 år. I förvaltningens uppdrag ingår tidigare socialförvaltningens vuxensektion samt sektor arbetsmarknad, integration och kompetens. Den nya förvaltningens uppdrag är att skapa förutsättningar för varje individs oberoende och möjlighet till egen försörjning. Med vår nya förvaltningsorganisation vill vi få effektivare arbetssätt till nytta för Faluborna. 

Nu söker vi en enhetschef för den administrativa enheten på Arbetslivs- och socialförvaltningen. Vi letar efter dig som vill skapa förutsättningar för ett gott administrativt stöd samt ansvara för förvaltningens utvecklings-, förändrings- och digitaliseringsarbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som administrativ chef innebär personal-, budget- och arbetsmiljöansvar för den administrativa enheten bestående av ca 20 medarbetare. Dina medarbetare är bland annat analytiker, verksamhetsutvecklare, administratörer, ekonomiadministratörer och nämndsekreterare. I ditt uppdrag leder du utvecklings-, förändrings- och digitaliseringsarbetet med förvaltningens mål i fokus. 

Rollen innefattar ansvar för förvaltningens internkontroll, rutiner för dokumenthantering, delegationsordning samt deltagande i kommunens arbete med informationssäkerhet och GDPR. Tillsammans med förvaltningens övriga chefer och controller kommer du vara delaktig i det förvaltningsövergripande ekonomiarbetet samt arbeta med statistik och uppföljning. Som administrativ chef kommer du att stödja den egna förvaltningen men även stötta Omvårdnadsförvaltningen och Barn- och utbildningsförvaltningen i de ärenden som är kopplade till socialnämnden. Du ingår även i förvaltningens ledningsgrupp.

KVALIFIKATIONER
Utbildning och erfarenhet
- Akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten
- Erfarenhet av att ha arbetat som chef med personal-, budget och arbetsmiljöansvar
- Arbetslivserfarenhet inom digitalisering och automatisering
- Erfarenhet av arbete med GDPR

Personliga egenskaper

Du är en pålitlig ledare som får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Vidare har du förmågan att skapa en stabil och trygg arbetsatmosfär, där du främjar dina medarbetares yrkesmässiga och personliga utveckling genom delegering och coachning. Du ger ditt team en tydlig riktningskänsla och motiverar andra så att de behåller fokus på målen. Vidare ser vi även att du har lätt för att förstå organisatoriska strukturer och att du har ett metodiskt och systematiskt tillvägagångssätt. För rollen är det också viktigt att du kan göra tydliga prioriteringar och fördela resurser effektivt. 

Det är meriterande om du har..

-          Arbetat i en ledande befattning i en politiskt styrd organisation
-          Kunskap och erfarenhet av arbete med internkontroll
-          Erfarenhet av att arbeta med administrativa stödsystem, administrativa processer och rutiner
-          Goda juridiska kunskaper, främst gällande socialtjänstlagen, kommunallagen och förvaltningslagen

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast enligt överenskommelse.

UPPLYSNINGAR

Maria Jonsson, Förvaltningschef Arbetslivs- och socialförvaltningen, tel: 023-822 29, [email protected]

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Vision, Christina Johansson, tel: 023-821 10, [email protected] 
Kommunal, Petra Kinnari, tel: 010-442 81 69, [email protected]

ÖVRIGT

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. Vid problem med att genomföra din ansökan är du välkommen att kontakta [email protected]

Falu kommun använder kompetensbaserad rekryteringsmetodik och vi kommer i denna rekrytering genomföra arbetspsykologiska tester som en del av urvalsmetoden för att säkerställa en inkluderande och rättvis rekryteringsprocess. 

Inför denna rekrytering har vi även tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Kontaktinformation
Maria Jonsson, Tf Förvaltningschef

Arbetsplats
Slaggatan 3

791 71 Falun Visa mindre

Chef kundtjänst - med kunden i fokus, Region Dalarna

Ansök    Feb 5    REGION DALARNA    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Om vi tänker ur ett filmperspektiv, så skulle vi kunna jämföra tjänsten till viss del med karaktären "Anden i lampan" i Walt Disney- filmen "Aladdin". Chef kundtjänst tillsammans med sitt team finns för att kunna tillgodose de interna kundernas behov dvs. uppfylla deras önskan. Det som skiljer sig från filmen är att kunden... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Om vi tänker ur ett filmperspektiv, så skulle vi kunna jämföra tjänsten till viss del med karaktären "Anden i lampan" i Walt Disney- filmen "Aladdin". Chef kundtjänst tillsammans med sitt team finns för att kunna tillgodose de interna kundernas behov dvs. uppfylla deras önskan. Det som skiljer sig från filmen är att kunden har fler än tre önskningar samt att chef kundtjänst inte behöver bo i en antik lampa.
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och
sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna.
Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, kost och fastighetsdrift. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

ARBETSBESKRIVNING

Kundtjänsten är Regionservice "ansikte utåt" och det är dit Region Dalarnas olika verksamheter vänder sig som kunder om de har någon form av behov kopplat till en tjänst. Det kan handla om önskemål kring trädgårdsarbete, utökat lokalvårdbehov, önskan om passerkort, felanmälningar eller kanske frågor kring regionens poolbilar.

I uppdraget ingår att aktivt förbättra, leda och utveckla funktionen, så att de strategiska målen uppfylls med hög kvalitet och kundnöjdhet. Projektledning kring förbättringsarbete är en stor och viktig del av uppdraget. Chef kundtjänst har ansvar för de idag 11 kundtjänstmedarbetarnas arbetsmiljö och trivsel samt fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga. Det totala personal-, arbetsmiljö- och ekonomiansvaret ingår samt samverkan med arbetstagarorganisationerna. Som chef kundtjänst rapporterar du till den otroligt trevliga verksamhetschefen Marina och du har administrativt stöd i form av kollegor i t.ex. avtalsuppföljning samt stöd från HR- ekonomi- och IT-funktion. Region Dalarna är stort, så även om chef kundtjänst har sin placering i Falun kan resor förekomma, dock sker dessa resor aldrig på någon flygande magisk matta.

Om du kommit hit i texten och tycker att uppdraget verkar intressant, då är det dags att läsa vidare för att se om du kan känna igen dig själv i den kravbild vi ser att du som kandidat måste uppfylla för att bli aktuell för tjänsten.

KVALIFIKATIONER

Vem är det då vi söker?
Jo, vi vill att du har tidigare arbetat som chef tidigare med personal-, arbetsmiljö- och ekonomiansvar. Du har tidigare vana av att hantera kundkontakter, tidigare erfarenhet av att arbeta med uppföljning av statistik och data tillsammans med kund. Vidare vill vi att du har goda kunskaper i det svenska språket muntligt som skriftligt samt att du har ett B-körkort.

Vi har också några krav på vilka personliga egenskaper vi vill att du besitter. Du är en person som är kundorienterad och serviceminded ut i fingerspetsarna. Du är duktig på att kommunicera inom den egna organisationen samt mot kund. Att kunna vara analytisk är en självklarhet, då du kommer behöva granska och dra slutsatser utifrån statistik och data. Eftersom ingen dag är den andra lik ser vi också att du är flexibel och lätt kan prioritera ditt fokus utifrån behov. I de flesta arbeten idag så kan du som chef komma att stöta på problem, så även i den här tjänsten, därav behöver din lösningsfokuserade ådra vara en del av dina absoluta styrkor. Ensam är inte stark och i rollen som chef kundtjänst vill vi att du är en fena på att förmedla ett driv och engagemang, vilket skapar ett sammansvetsat och produktivt team, där alla drar åt samma håll.

Kände du igen dig i dessa kvalifikationer och är intresserad? In och sök tjänsten idag eller i alla fall senast den 21 februari 2021.

Fackliga kontakter:
Ledarna [email protected]
Kommunal [email protected]
Vision [email protected]
SACO/Fysioterapeuterna [email protected] / [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Driftchef ISS Dalarna, Falun

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarb... Visa mer
ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Driftchef till ISS Facility Services

ISS är på en förändringsresa mot vår vision att bli världens främsta serviceorganisation. Det är en ambitiös målsättning, satt av en målmedveten organisation. På ISS sätter vi service i första rummet och strävar ständigt efter att bli ännu bättre. Vi levererar ”service with a human touch” till kunden så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Till vår verksamhet i Dalarna driftområdet - Falun s kontor söker ISS Direct Region Södra Norrland en serviceinriktad, driven och engagerad driftchef som vill utveckla människor och affärer.

Dina ansvarsområden: ISS erbjuder dig en plats i en organisation med tydliga värderingar, hög kvalitetsmedvetenhet och en stark vilja att lyckas med att utveckla medarbetare och chefer.

Som driftchef har du ekonomiskt ansvar samt kund- och personalansvar för ditt driftområde. Du förväntas kontinuerligt bevaka branschen och arbeta aktivt för att öka den organiska tillväxten genom merförsäljning och tjänsteutveckling. Driftchefen ansvarar vidare för kundrelationer och att arbetet bedrivs i enlighet med gällande avtal. I samarbete med kund strävar du efter ständiga förbättringar och utveckling av ISS leverans.

För oss på ISS är ledarskap viktigt. Genom ditt goda ledarskap förväntas du skapa förutsättningar för dina medarbetare att kunna utvecklas och prestera. Som driftchef ansvarar du självklart för att verksamheten leds mot uppsatta mål i nära samarbete med kunder, medarbetare och närmaste chef. Du ansvarar även för att verksamheten är optimalt dimensionerad och bemannad.

Att arbetet bedrivs i överensstämmelse med lagar och avtal samt ISS policys och värderingar är en självklarhet för dig i rollen som driftchef.

Din profil: Vi söker dig som är en driven och kommunikativ ledare med förmåga att motivera din omgivning att nå resultat och uppsatta mål. För att lyckas i rollen förväntas du brinna för affärsutveckling och ha viljan och förmågan att skapa nya affärer. Du har även en förmåga att utveckla och effektivisera den befintliga verksamheten och värdesätter hög kvalitet och kundnöjdhet. Du har en passion för att ge service till kunder!

Som driftchef på ISS förväntas du ha en utvecklad ledarförmåga som kännetecknas av kommunikation, stabilitet, resultatorientering och medarbetarutveckling. Därför är erfarenhet av ledarskap meriterande Då arbetet innebär många personliga kontakter både inom och utanför organisationen krävs en god samarbetsförmåga samt ett intresse för människor. Du har vidare en god förmåga att skapa förtroende och utveckla långsiktiga relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har gymnasieutbildning och har erfarenhet av ledarskap, ekonomi, personal och kundrelationer. Du har troligtvis erfarenhet från liknande personalintensiv bransch. Du kommunicerar väl på svenska och har goda IT-kunskaper. Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Övrigt: Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Önskar du veta mer om tjänsten, kontakta regionchef Samed Zaatra 073 436 31 68 Visa mindre

Enhetschef för enheten tillsyn enligt pandemilagen

Länsstyrelsen i Dalarnas län är en statlig myndighet som finns nära människorna i vårt län. Vi är en viktig länk mellan länet och regeringen, riksdagen och andra myndigheter. Vår uppgift är att säkerställa att nationella mål och uppdrag genomförs regionalt och med hänsyn till förutsättningarna i just vårt län. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande. L... Visa mer
Länsstyrelsen i Dalarnas län är en statlig myndighet som finns nära människorna i vårt län. Vi är en viktig länk mellan länet och regeringen, riksdagen och andra myndigheter. Vår uppgift är att säkerställa att nationella mål och uppdrag genomförs regionalt och med hänsyn till förutsättningarna i just vårt län. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande.

Länsstyrelsen finansieras av statsanslag samt projektmedel från andra myndigheter och organisationer. Under förutsättning av erforderliga beslut söker Länsstyrelsen i Dalarnas län en visstidsanställd enhetschef till den tillfälliga enheten för tillsyn enligt pandemilagen.

ARBETSUPPGIFTER
Pandemilagen väntas träda i kraft 10 januari och gälla fram till sista september. Enheten för tillsyn enligt pandemilagen placeras på avdelningen för miljö och samhällsplanering jämte fyra andra enheter.
Enheten ansvarar för att bedriva tillsyn enligt pandemilagen samt eventuellt hantera bidragshantering enligt lagen. Enheten för tillsyn enligt pandemilagen har även en nära samverkan med länsstyrelsens rättsenhet samt funktionen för ledningsstöd.

Som enhetschef ansvarar du för att planera och leda arbetet, prioritera och kvalitetssäkra enhetens processer och är chef för enhetens medarbetare. Du har ansvar för budget och resursfördelning, såväl ekonomiskt som personellt och har arbetsmiljöansvar.

Vidare ansvarar du för uppföljning och utvärdering av verksamheten och att enheten arbetar i enlighet med den statliga värdegrunden samt att Länsstyrelsens styrdokument följs. Din närmaste chef är avdelningschefen Anna Carlsson.


KVALIFIKATIONER
Krav:
Chefs-och eller ledarskapserfarenhet.
Erfarenhet av att arbeta processinriktat med verksamhetsplanering och uppföljning.
Akademisk examen från högskola/universitet eller erfarenheter/kvalifikationer som bedöms likvärdigt.
Du är en god kommunikatör och har ett gott bemötande
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
För tjänsten krävs svenskt medborgarskap då den kan komma att bli säkerhetsklassad
Du arbetar enligt den statliga värdegrunden.

Meriterande:
Tidigare erfarenheter av chefs-och eller arbetsledning inklusive personalansvar inom statlig myndighet.
Tidigare erfarenheter av myndighetsarbete och tillsyn.

Personliga egenskaper:
Du är en god ledare.
Du är engagerad och strukturerad.
Du är lyhörd, empatisk och öppen inför andra människor, deras olikheter, arbetsmiljö och kompetens.
Du är inriktad på samverkan
ÖVRIGT
Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med placering i Falun. Förtroendearbetstid tillämpas.
Tillträde snarast, enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstidens gång och påbörjas under vecka 1
Länsstyrelsen arbetar för att erbjuda en attraktiv och jämställd arbetsplats som är fri från diskriminering och för att ge alla lika möjligheter.

Säkerhetsprövning med registerkontroll kan komma att genomföras enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). Visa mindre

Avdelningschef till GUF (avdelning för Gemensam utlämningsfunktion)

Ansök    Jul 3    REGION DALARNA    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Nyinrättad funktion som implementeras i början av år 2021. Syftet är att kvalitetssäkra och strukturera en likvärdig hantering inom Region Dalarna för utlämnanden av allmänna handlingar efter inkommen begäran. För dig som attraheras av att ta en aktiv roll i en nytillsatt verksamhet har nu möjlighet a... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Nyinrättad funktion som implementeras i början av år 2021. Syftet är att kvalitetssäkra och strukturera en likvärdig hantering inom Region Dalarna för utlämnanden av allmänna handlingar efter inkommen begäran.

För dig som attraheras av att ta en aktiv roll i en nytillsatt verksamhet har nu möjlighet att göra detta som avdelningschef för Gemensam utlämningsfunktion. Du bygger upp verksamheten från ax till limpa och lägger grunden till en funktion som kvalitetssäkrar verksamheten genom gemensamma arbetsmetoder. Det sker genom att ta fram de processer och rutiner m.m. som behövs för verksamheten.

Arbetsmetoden som ska tillämpas är att allmänheten m.fl söker sig en "väg in" för att ta del av allmänna handlingar och utlämnandet av desamma. Starten involverar främst begäran om journalkopior som idag hanteras inom hälso- och sjukvård.
Förutom begäran om journalkopior kommer funktionen hantera;
. Loggar ur journalsystemet
. GDPR-utdrag, som den registrerade har rätt till kostnadsfritt 1 gång/år
. Begäran om allmänna handlingar inom samtliga förvaltningar.

Allt eftersom funktionen utvecklas ska funktionen även hantera journalspärrar, förseglingar, stöd till CKF:s och Bild- och funktionsmedicins utlämnande.
Uppdraget som avdelningschef är därför att organisera, leda, styra och utveckla arbetet genom att skapa en gemensam plattform för utlämning av allmänna handlingar efter begäran.

Det ingår i uppdraget att vara avdelningschef och arbetsledare för ett team på 4 handläggare. Dessutom ska chefen vara Region Dalarnas centrala personuppgiftsföreträdare. I det uppdraget ingår bl.a. att ansvara för regionens register över behandlingar av personuppgifter, utbildning/information till lokala personuppgiftsföreträdare, bistå vid anmälan av personuppgiftsincidenter m.m. samt att ingå i informationssäkerhetsfunktionen.

Tjänsten innebär ett tidsbegränsat chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen.

KVALIFIKATIONER

Krav:
- Akademisk examen motsvarande statsvetenskap eller Offentlig förvaltning
- God kunskap om kommunal- och förvaltningsrätt, Patientdatalagen, Offentlighet och sekretess och GDPR
- Mycket god lednings- och organisationsförmåga
- Väl strukturerat och processinriktat arbetssätt
- God drivkraft i form av ex.vis god initiativ- och utvecklingsförmåga
- Lösningsfokuserad med mycket god prioriteringsförmåga
- Du gillar att bygga kontaktnät och har därför mycket god samverkansförmåga
- Mycket god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift

MERITERANDE
- Erfarenhet av arbete i politiskt styrd organisation.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Chef till yttre logistik / transportledningscentral Falun

Ansök    Jul 26    Region Dalarna    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, kost och fastighetsdrift. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna.
Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, kost och fastighetsdrift. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK.
Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer till en organisation med lång tradition av service mot Hälso- och sjukvården, Tandvården och övrig kärnverksamhet, där beslutsvägarna internt inom Regionservice är korta och där det finns gott om utrymme för egna initiativ. Din uppgift är att aktivt leda och utveckla verksamheten så att de strategiska målen uppnås på ett kostnadseffektivt sätt med hög kvalitét och kundnöjdhet.

Du kommer ansvara för chaufförer stationerade i Falun och i uppdraget ingår även verksamhetsansvar för länets samtliga transportfordon med tillhörande transportledningscentral placerad i Falun, samt ansvara för avfallshanteringen inom Regionen. Som 1:a linjens chef kommer du dels att ha stöd från din Verksamhetschef och dels att ha stöd av en FM-enhet vars uppgift är att med ett processorienterat synsätt koordinera och utveckla Regionservice servicetjänster, i syfte att främja kärnverksamheten och den totala koncernnyttan.

Du rapporterar till Verksamhetschefen och ingår i dennes ledningsgrupp. I uppdraget som 1:a linjens chef ingår personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. I din ledarroll ligger också ett ansvar för din personals arbetsmiljö och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga. Du sätter även tydliga mål och följer upp dessa.

KVALIFIKATIONER

Du har eftergymnasial utbildning eller annan teoretisk utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Utöver det har du även:

- körkort B
- erfarenhet av arbetsledning av personer eller ledning av verksamhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt
- erfarenhet av arbetsmiljöfrågor och riskhantering
- erfarenhet och/eller kunskap utifrån budgetprocess, ekonomisk uppföljning etc.
- vana från att arbeta i affärssystem.
- grundläggande kunskaper i Word samt Excel
- goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift.


Meriterande utbildning och erfarenhet:

- kännedom om processorienterad organisation
- grundläggande kunskaper i arbetsrätt, arbetsmiljö och riskhantering
- ledarskapsutbildning
- chefserfarenhet
- erfarenhet att leda i förändring
- specifik kunskap i affärssystemet Femfot
- erfarenhet från transportbranschen med ansvar över fordon, ruttstruktur samt kunskap om lagar och regelverk
- erfarenhet från upphandling

I arbetet ingår att organisera och planera aktiviteter på ett effektivt sätt där du har förmåga att se vilka uppgifter som ska prioriteras. Förståelse för vikten av att arbeta med ständiga förbättringar är också en förutsättning för att lyckas i den här rollen.
Som person är du driven, självgående, serviceinriktad och har ett även intresse för logistik och problemlösning med ekonomiskt ansvar.

Du företräder alltid arbetsgivaren och är lojal med fattade beslut.
Din ledarstil är sådan att du coachar genom att skapa intresse, motivation och engagemang, vilket innebär att du löser uppgifter tillsammans med andra på ett effektivt och förtroendeingivande sätt.
Vi lägger extra stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten innebär en grundanställning som tillsvidare med 3-årigt chefsförordnande.

Intervjuer sker löpande.Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

1:a linjens chef Vårdnära Service

Ansök    Feb 4    Region Dalarna    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, kost och fastighetsdrift. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna.
Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, kost och fastighetsdrift. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK.
Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

ARBETSBESKRIVNING

I rollen som 1:a linjens chef Vårdnära Service (VNS) ingår personal och ekonomiansvar. I dagsläget arbetar 20 personer inom VNS. I Region Dalarna finns ett beslut om framtida breddinförande vilket innebär att VNS som servicetjänst inom Hälso och Sjukvården kommer utökas ytterligare.

Som 1:a linjens chef kommer du dels att ha stöd från din Verksamhetschef och dels att ha stöd av en FM-enhet vars uppgift är att med ett processorienterat synsätt koordinera och utveckla Regionservice servicetjänster, i syfte att främja kärnverksamheten och den totala koncernnyttan.

Du rapporterar till Verksamhetschefen och ingår i dennes ledningsgrupp. I din ledarroll ligger också ett ansvar för din personals arbetsmiljö och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga. Du sätter även tydliga mål och följer upp dessa.

Tjänsten innebär ett tidsbegränsat chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen.

KVALIFIKATIONER

Krav:
Eftergymnasial utbildning eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
Erfarenhet från arbetsledande befattning
Erfarenhet och/eller kunskap utifrån budgetprocess, ekonomisk uppföljning/analys etc.
Allmän datakunskap, t.ex. officepaket
Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift
Körkort B

Meriterande:
Kännedom om processorienterad organisation
Grundläggande kunskaper i arbetsrätt och arbetsmiljö
Erfarenhet av att leda i förändring
Lämplig branscherfarenhet från serviceverksamhet i nära vårdmiljö t.ex. lokalvård, förrådshantering, måltidshantering och patienttransporter
Erfarenhet av politikerstyrd organisation
Erfarenhet av kompetensförsörjning

Personliga egenskaper:
Din ledarstil är sådan att du coachar genom att skapa intresse, motivation och engagemang.
Du bra på att kommunicera och verka för ett bra samarbetsklimat.
Du känner att du kommer till din rätt i en miljö med fokus på utveckling och resultat.
Det är naturligt för dig att ta stort ansvar och fatta beslut samtidigt som du också är en inkluderande ledare.
I den dagliga verksamheten är du en förebild för dina medarbetare och utvecklar verksamheten genom att leda genom dina medarbetare.
Du företräder alltid arbetsgivaren och är lojal med fattade beslut.

Fackliga kontakter:
Kommunal, Mikael Lindén 072-9407376
[email protected]
Ledarna, [email protected]
SACO, [email protected]
Vision, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Kostchef Produktionschef Falun

Ansök    Feb 4    Region Dalarna    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätt. Region... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätt. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 350 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

ARBETSBESKRIVNING

I rollen som kostchef har du verksamhetsansvar över produktion, personal, ekonomi, menyplanering, inköp, upphandling, livsmedelshygien och kundkontakter.
Produktionsköket lagar i första hand mat till vårdavdelningar, personalrestauranger och café samt att det även bedrivs en omfattande butiksverksamhet med leveranser av förrådsvaror till sjukhus och vårdcentraler i hela Region Dalarna.
I produktionsköket Falun arbetar 28 medarbetare, kockar, köksbiträden, inköpare, menyplanerare, administratörer samt en samordnare.

Som kostchef kommer du dels att ha stöd från din Verksamhetschef och dels att ha stöd av en FM-enhet vars uppgift är att med ett processorienterat synsätt koordinera och utveckla Regionservice servicetjänster, i syfte att främja kärnverksamheten och den totala koncernnyttan. Du rapporterar till Verksamhetschefen och ingår i dennes ledningsgrupp.

I din ledarroll ligger också ett ansvar för din personals arbetsmiljö och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga. Du sätter även tydliga mål och följer upp dessa.

Tjänsten innebär ett tidsbegränsat chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen.

KVALIFIKATIONER

Krav:
Kostvetarexamen eller motsvarande kompetens
Minst 5 års erfarenhet som kostchef eller motsvarande
Minst 5 års erfarenhet i chefsroll
Erfarenhet av arbete i kostdatasystem
Erfarenhet och/eller kunskap utifrån budgetprocess, ekonomisk uppföljning/analys
Allmän datakunskap, t.ex. Officepaketet
Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift.
Körkort B

Meriterande:
Ledarskapsutbildning
Erfarenhet från både offentlig och privat styrd organisation
Erfarenhet av arbete i organisationer under förändring
Storkökserfarenhet

Personliga egenskaper:
Din ledarstil är sådan att du coachar genom att skapa intresse, motivation och engagemang.
Du bra på att kommunicera och verka för ett bra samarbetsklimat.
Du känner att du kommer till din rätt i en miljö med fokus på utveckling och resultat.
Det är naturligt för dig att ta stort ansvar och fatta beslut samtidigt som du också är en inkluderande ledare.
I den dagliga verksamheten är du en förebild för dina medarbetare och utvecklar verksamheten genom att leda genom dina medarbetare.
Du företräder alltid arbetsgivaren och är lojal med fattade beslut.

Övriga upplysningar:
Det pågår en utredning om den framtida kostförsörjningen i Region Dalarna, vilket kan komma att påverka den framtida inriktningen för produktionsköket i Falun.

Fackliga kontakter:
Kommunal Christer Blomqvist 070-4075262
[email protected]
Ledarna [email protected]
SACO [email protected]
Vision [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Chef till regionservice kundtjänst

Ansök    Jul 26    Region Dalarna    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, kost och fastighetsdrift. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna.
Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, kost och fastighetsdrift. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK.
Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer till en organisation med lång tradition av service mot Hälso- och sjukvården, Tandvården och övrig kärnverksamhet, där beslutsvägarna internt inom Regionservice är korta och där det finns gott om utrymme för egna initiativ. Din uppgift är att aktivt leda och utveckla verksamheten så att de strategiska målen uppnås på ett kostnadseffektivt sätt med hög kvalitét och kundnöjdhet.

Du kommer ha en viktig roll i att förändra dagens kundtjänst till att framöver vara centralt styrd, och i utvecklingsarbetet ligger stort fokus på att införa nya arbetssätt för att effektivisera funktion/arbetsuppgifter i enlighet med utredning av kundtjänst i FM-organisationsprojektet. Du har även det övergripande ansvaret för lägenhetsuthyrning och bilpoolen.

Som 1:a linjens chef kommer du dels att ha stöd från din Verksamhetschef och dels att ha stöd av en FM-enhet vars uppgift är att med ett processorienterat synsätt koordinera och utveckla Regionservice servicetjänster, i syfte att främja kärnverksamheten och den totala koncernnyttan.

Du rapporterar till Verksamhetschefen och ingår i dennes ledningsgrupp. I uppdraget som 1:a linjens chef ingår personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. I din ledarroll ligger också ett ansvar för din personals arbetsmiljö och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga. Du sätter även tydliga mål och följer upp dessa.

Resor i tjänsten förekommer.


KVALIFIKATIONER

Du har eftergymnasial utbildning eller annan teoretisk utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Utöver det har du även:

- erfarenhet av arbetsledning av personer eller ledning av verksamhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt
- erfarenhet av arbetsmiljöfrågor och riskhantering
- erfarenhet och/eller kunskap utifrån budgetprocess, ekonomisk uppföljning etc.
- vana från att arbeta i affärssystem
- grundläggande kunskaper i Word samt Excel
- goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift
- körkort B

Vi ser det som meriterande om du har:

- kännedom om processorienterad organisation
- grundläggande kunskaper i arbetsrätt, arbetsmiljö och riskhantering.
- ledarskapsutbildning
- chefserfarenhet
- erfarenhet att leda i förändring (LEAN)
- erfarenhet från kundtjänstfunktion
- specifik kunskap i affärssystemet Femfot
- erfarenhet från upphandling

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har förmåga att se vilka uppgifter som ska prioriteras. Förståelse för vikten av att arbeta med ständiga förbättringar är också en förutsättning för att lyckas i den här rollen.

Tjänsten passar dig som har ett stort fokus på kundernas behov och erfarenhet från arbete i eller nära kundtjänstverksamhet. Då vår nuvarande kundtjänstorganisation står inför ett större förändringsarbete vill vi att du är en initiativtagande person med idéer och erfarenhet och ser detta som en spännande utmaning.

Som person är du driven, självgående, serviceinriktad och har ett även intresse för problemlösning med ekonomiskt ansvar.
Du företräder alltid arbetsgivaren och är lojal med fattade beslut.
Din ledarstil är sådan att du coachar genom att skapa intresse, motivation och engagemang, vilket innebär att du löser uppgifter tillsammans med andra på ett effektivt och förtroendeingivande sätt.

Tjänsten innebär en grundanställning som tillsvidare med 3-årigt chefsförordnande.

Intervjuer sker löpande.Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

1:a linjens chef Fastighetsdrift Falun

Ansök    Jun 17    Region Dalarna    Administrativ chef
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, kost och fastighetsdrift. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna.
Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, kost och fastighetsdrift. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK.
Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer till en organisation med lång tradition av service mot Hälso- och sjukvården och övriga kärnverksamheter, där beslutsvägarna internt inom Regionservice är korta och där det finns gott om utrymme för egna initiativ.
I rollen som 1:a linjens chef Fastighetsdrift Falun ansvarar du för fastighetsdrift inklusive yttre skötsel.
Din uppgift är att aktivt leda och utveckla verksamheten så att de strategiska målen uppnås på ett kostnadseffektivt sätt med överenskommen kvalitét och kundnöjdhet.
Som 1:a linjens chef kommer du dels ha stöd från din verksamhetschef och även av en FM-enhet vars uppgift är att med ett processorienterat synsätt koordinera och utveckla Regionservice servicetjänster, i syfte att främja kärnverksamheten och den totala koncernnyttan.
Du rapporterar till verksamhetschefen inom serviceområdet och ingår i dennes ledningsgrupp.
I uppdraget som 1:a linjens chef ingår personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar.
I din ledarroll ligger också ett ansvar för din personals arbetsmiljö och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga. Du sätter också tydliga mål och följer upp dessa.
Vi lägger därför extra stor vikt i att du tillämpar ett ledarskap med coachande förhållningssätt.
Övriga upplysningar:
Inom Regionservice så tillämpas i regel 3-års förordnanden specifikt för chefstjänster. Du har en tillsvidareanställning med lämplig grundprofession.

Urvalsarbetet kommer att ske löpande.

KVALIFIKATIONER

Krav:
- Gymnasial/yrkesutbildning inom teknikområdet eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
- Körkort B
- Ledarskapsutbildning.
- Erfarenhet från tidigare arbete med förebyggande underhåll och fastighetsteknisk drift.
- Ledarskapsutbildning.
- Grundläggande kunskaper i ekonomisk uppföljning.
- God datakunskap, tex Officepaketet.
- Erfarenhet från dokumentationsarbete.
- Tidigare erfarenhet från arbete där analys och problemlösning ingår.
Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift.

Meriterande:
- Kännedom om processorienterad organisation.
- Grundläggande kunskaper i arbetsrätt, arbetsmiljö och riskhantering.
- Tidigare chefserfarenhet.
- Lämplig branscherfarenhet.
- Erfarenhet av att leda i förändring, politikerstyrd organisation, kompetensförsörjning, att arbeta med underentreprenörer och upphandling.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Rektors kansliet söker en avdelningschef

Ansök    Mar 25    Högskolan Dalarna    Administrativ chef
På Högskolan Dalarna är du med och skapar möjligheter för alla människor att delta i högre utbildning. Tillsammans skapar vi öppna vägar till kunskap för ett gott samhälle - i vår egen region och i ett globalt perspektiv. Våra utbildningar är aktuella och håller hög kvalitet och forskningen sker i nära samverkan med samhället. Cirka 800 anställda, 15 000 studenter och en stor mängd samarbetspartners gör detta möjligt. Vi vill förändra världen - vill du för... Visa mer
På Högskolan Dalarna är du med och skapar möjligheter för alla människor att delta i högre utbildning. Tillsammans skapar vi öppna vägar till kunskap för ett gott samhälle - i vår egen region och i ett globalt perspektiv. Våra utbildningar är aktuella och håller hög kvalitet och forskningen sker i nära samverkan med samhället. Cirka 800 anställda, 15 000 studenter och en stor mängd samarbetspartners gör detta möjligt. Vi vill förändra världen - vill du förändra den med oss?

Vill du leda och samordna Högskolan Dalarnas digitaliseringsarbete?

Rektors kansliets uppgift är att ge service och verksamhetsstöd till Högskolans styrelse, rektor, förvaltningschef och rektorsfunktion samt utföra de uppgifter som sammanhänger i form av organisering och dokumentering som ägs av dessa funktioner. Rektors kansliet har huvudansvaret för att utarbeta styrdokument och agera stödjande vid informationshantering. I detta inbegrips systemförvaltning av Högskolans diarium, förvaltning av Högskolans arkiv och även ansvaret för personuppgiftshanteringen.

Kansliet har också en sammanhållande och drivande roll när det gäller att utveckla Högskolan Dalarnas informationshantering i form av digitalisering och smidigare arbetssätt och processer. I detta arbete ingår också att utveckla arbetssätt kring portfölj­styrgrupp och förvaltningsmodell. Inom avdelningen finns också stöd för juridiska frågor och frågor gällande uppdragsutbildning. 

Som avdelningschef på rektors kansliet
Har du personalansvar och verksamhetsansvar för elva personer och för avdelningens hela verksamhet. Du kommer att leda och planera verksamheten. Du kommer till stor del att arbeta med strategiska framåtriktade frågor men ska också säkerställa att avdelningens löpande verksamhet och stöd till ledningen och övriga högskolan fungerar. 

I ditt uppdrag kommer du att jobba nära förvaltningschefen och övriga delar av högskolans ledning.

Anställningen är en visstidsanställning med tillträde enligt överenskommelse tom 2020-04-01. Tjänstgöringsgrad 50 %. Högskolan Dalarna är ett lärosäte som verkar på två orter. Placeringsort för denna anställning är Falun och visst arbete förekommer även i Borlänge.

Är du personen vi söker?
För att lycks i uppdraget ska du ha en hög personlig mognad, uppvisa samarbetsförmåga, vara serviceinriktad och ha en strategisk förmåga där du visar ett stort omdöme och ett gott ledaskap.

Du har en högskoleutbildning inom IT-området eller annat adekvat område och flerårig chefserfarenhet. Vi vill också att du har erfarenhet från arbete inom högskola/universitet. Vi vill också att du har omfattande erfarenhet av att leda arbeta inom verksamhetsutveckling gärna kopplad mot digitalisering.

Då verksamheten bedrivs i en mångkulturell miljö behöver du kunna skriva och tala mycket väl på svenska och ha förmåga att kommunicera på engelska. 
 
Övrigt
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Högskolan kommer i denna rekrytering att beakta den som efter en kvalitativ helhetsbedömning bedöms ha de bästa förutsättningarna för att fullgöra uppgifterna i anställningen.

Välkommen med din ansökan!
Du ansöker via vår webbplats senast 2019-04-07.

Din ansökan ska innehålla CV samt betygshandlingar.

Vill du veta mer om hur det är att jobba vid Högskolan Dalarna så besök vår hemsida www.du.se/sv/om-oss/jobba-hos-oss/

Vi undanber oss all kontakt med försäljare av annonser. Vi har gjort våra strategiska val för denna rekrytering. Visa mindre