Lediga jobb som Verksamhetschef, hälso- och sjukvård i Falun

Se lediga jobb som Verksamhetschef, hälso- och sjukvård i Falun. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Falun som finns hos arbetsgivaren.

Verksamhetschef till vårt assistanskontor i Falun.

Frösunda Personlig assistans AB, region norr har assistanskontor i Falun, Sundsvall, Umeå, Skellefteå och Luleå och bedriver en trygg verksamhet för både kunder och assistenter. Vi har nu stort tryck med många kundförfrågningar i Falun med omnejd därav vi nusöker en verksamhetschef till vårt regionala team som utgår från Falun, (motsvarande enhetschef). Tjänsten är en tillsvidareanställning. (provanställning 6 månader). Som Verksamhetschef inom personlig a... Visa mer
Frösunda Personlig assistans AB, region norr har assistanskontor i Falun, Sundsvall, Umeå, Skellefteå och Luleå och bedriver en trygg verksamhet för både kunder och assistenter.
Vi har nu stort tryck med många kundförfrågningar i Falun med omnejd därav vi nusöker en verksamhetschef till vårt regionala team som utgår från Falun, (motsvarande enhetschef). Tjänsten är en tillsvidareanställning. (provanställning 6 månader).
Som Verksamhetschef inom personlig assistans arbetar du för att våra kunder, som har olika typer av funktionsvariationer, ska få en möjlighet att leva det liv de vill leva med hjälp av sina personliga assistenter.
Du har tät kontakt med dina kunder, ibland även med närstående eller företrädare, för att förvissa dig om att du vet exakt vad de har för förväntningar på Frösunda.
Du arbetsleder de personliga assistenterna i deras arbete så att kunderna och medarbetarna känner sig trygga.
I ditt arbete som Verksamhetschef rekryterar du nya assistenter, bemannar akuta vakanser och ledigheter. Till detta har du även hjälp av vår Centrala bemanningsenhet. En enhet som finns för våra kunder och medarbetare dygnet runt, året runt, när du som chef inte är på plats. En annan del av din vardag består av att ha verksamhetsmöten, schemaläggning, attest av löner, föra social dokumentation, handleda grupper samt att ha ett budgetansvar för din resultatenhet.
Sedvanliga arbetsuppgifter såsom medarbetar- och lönesamtal, samt rehabiliteringsansvar ingår också. För oss är det viktigt att du brinner för att snabbt snappa upp signaler från kunder, närstående eller företrädare och medarbetare och agera på dem. Du har en hög servicekänsla och klarar att prioritera då du kommer hålla många bollar i luften samtidigt.
Till stöd har du dina verksamhetschefskollegor, juristteamet, kundinformatörer, din regionchef och en rad stödfunktioner inom företaget.
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Även utvecklingsmöjligheter via våra interna utbildningar. Vi har självklart även friskvårdsbidrag.
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi tror du är hungrig, snabbtänkt, positiv och tycker om att ta eget ansvar.
Du är en kommunikativ och trygghetsskapande person. Du är snabblärd, strukturerad och uppskattar variationen i ditt arbete, Du är lyhörd i dina interna och externa kontakter och utvecklingsbenägen.
Kanske är du socionom, eller har gått personal och arbetslivsprogrammet? Kanske har du erfarenhet från branschen eller har du ett nuvarande arbete inom omsorgen och vill ta nästa kliv i karriären? Utbildning är inget krav, har du andra erfarenheter du tror kan vara tillämpliga är det också intressant.
Körkort är ett krav, resor förkommer inom regionen.
Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.
Sista ansökningsdag 2024-04-30
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef till kund i Borlänge

Är du en erfaren chef med tidigare erfarenheter av att arbeta inom en politisk styrd verksamhet? Läs då vidare! Till vår kund i Borlänge söker vi nu en verksamhetschef för ett heltidsuppdrag. Tjänsten är beräknad satt starta omgående och kommer att pågå initialt till årsskiftet, med möjlighet till fortsättning därefter. Under uppdraget kommer du bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Vi genomför urval och intervjuer löpnade. Vi ser fram e... Visa mer
Är du en erfaren chef med tidigare erfarenheter av att arbeta inom en politisk styrd verksamhet? Läs då vidare!

Till vår kund i Borlänge söker vi nu en verksamhetschef för ett heltidsuppdrag. Tjänsten är beräknad satt starta omgående och kommer att pågå initialt till årsskiftet, med möjlighet till fortsättning därefter. Under uppdraget kommer du bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.

Vi genomför urval och intervjuer löpnade. Vi ser fram emot att läsa just din ansökan!

Om tjänsten
Som verksamhetschef förväntas du leda genom omfattande förändringar och ekonomiska utmaningar inom verksamheten. Din erfarenhet av att driva förändringsarbete och hantera ekonomiska svårigheter kommer att vara avgörande för att uppnå framgång. Dessutom förväntas du samarbeta nära med fackliga parter för att säkerställa en god arbetsmiljö och hantera eventuella frågor som kan uppstå.

Utöver detta kommer du att ha en roll i hanteringen av mediakontakt och professionell kommunikation för att säkerställa ett positivt externt kommunikationsflöde. Dessutom kommer du att agera som föredragande inför politiska beslutsfattare.

Vem är du?
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av att leda andra chefer inom politiskt styrd verksamhet, såsom kommun eller region. Du bör ha erfarenhet av verksamhetschefsuppdrag inom vård och omsorg och/eller hälso- och sjukvård, samt kompetens och erfarenhet av att leda och driva förändringsarbete genom andra chefer. Vi ser även att du har en avslutad eftergymnasial utbildning inom relevant område.

För att trivas i rollen ser vi att du som person är trygg, kommunikativ och har en coachande ledarstil. Om detta låter som en roll för dig, tveka inte att ansöka till tjänsten redan idag.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Verksamhetschef till Falun

För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/verksamhetschef-till-falun. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mer
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/verksamhetschef-till-falun. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef till Ortopedkliniken i Falun!

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar. Vill du leda arbetet/utvecklingen av Ortopedkliniken i Falun? Nu söker vi vår nästa verksamhetschef! Ortopedkliniken är belägen på Falu lasarett i moderna lokaler. Tillsammans är vi 170 medarbetare och kliniken omsätter 300 mnkr/år. Vi arbetar kontinuerligt med vidareutveckling av ortop... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vill du leda arbetet/utvecklingen av Ortopedkliniken i Falun? Nu söker vi vår nästa verksamhetschef!
Ortopedkliniken är belägen på Falu lasarett i moderna lokaler. Tillsammans är vi 170 medarbetare och kliniken omsätter 300 mnkr/år. Vi arbetar kontinuerligt med vidareutveckling av ortopedisk vård i frontlinjen med tydligt patientfokus och en hög patientsäkerhet. Kliniken bedriver ortopedisk öppenvård och slutenvård. Ortopedmottagningen tar emot 29000 besök årligen och kliniken har två slutenvårdsavdelningar med 30 fastställda vårdplatser.
Ortopedkliniken utgör en viktig del av Falu lasarett som kirurgiskt akutsjukhus. Operativt utförs akut- och elektiv verksamhet (höft-, knä-, rygg-, axel-, fot- och handkirurgi). Klinikens medarbetare har en hög medicinsk kompetens och verksamheten placerar sig bra inom flertalet kvalitetsregister. Flera medarbetare är involverade i forskning.
Ortopediska operationer sker på centraloperation, på en dagkirurgisk operationsavdelning samt även på ortopedmottagningens nybyggda operationssal där mindre ingrepp utförs i lokalanestesi. Totalt utförs c:a 5000 ortopediska operationer per år på operationsavdelningarna. Nära samarbete sker med Op/An/IVA-kliniken och övriga kliniker på Falu lasarett, samt med ortopedkliniken i Mora.
 
 


Verksamhetschef till Ortopedkliniken i Falun!

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef ska du leda utvecklingen av ortopedkliniken i Falun utifrån ett helhetsperspektiv av hälso- och sjukvård med ansvar för att verksamheten uppfyller en hög vårdkvalité, patientsäkerhet och kostnadseffektivitet. Du har fullt personal-, budgetansvar och ska verka för en god arbetsmiljö. Du förväntas bevaka och driva den ortopediska utvecklingen. Du ansvarar för att upprätthålla och vidareutveckla verksamhetens samlade kompetens för att säkra en god tillgänglighet och arbetssätt i överensstämmelse med kliniska behandlingsprinciper och i linje med aktuell medicinsk evidens.
Kliniken har tre avdelningschefer som du leder och stöttar. Du är också närmaste chef för klinikens läkare. Verksamhetschefens uppgift är också att, tillsammans med avdelningschefer, medarbetare och arbetstagarorganisationer, skapa välfungerande enheter med en god, stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.
Denna tjänst innebär tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat förordnande som chef i fyra år.

Övrig information

Kvalifikationer

Kvalifikationer
Relevant universitet-/högskoleutbildning inom Hälso-och sjukvård
Mycket goda språkkunskaper i svenska
Goda språkkunskaper i engelska

Vi söker en verksamhetschef med god förmåga att planera och som kan integrera kort- och långsiktiga mål med helhetsbilden. Med ett engagerat ledarskap leder du verksamheten mot högt uppsatta och resultatorienterade mål. Som person har du en kommunikationsstil som präglas av transparens och tydlighet. Du är en god lyssnare och bjuder in till delaktighet. Du är en god relationsbyggare med förmåga att etablera trovärdighet och skapa goda samarbeten på olika nivåer i organisationen. Slutligen initierar du aktiviteter och utvecklingsprojekt samt främjar andras idéer för att stimulera innovation och förändring.
Meriterande
tidigare erfarenhet av att ha varit chef i ett liknande uppdrag, gärna i en politiskt styrd organisation, alternativt mångårig chefserfarenhet från komplexa uppdrag i större organisationer
erfarenhet av ortopedi


Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss


Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Ledarna: [email protected]
Vårdförbundet: [email protected]
Dalarnas Läkarförening: Klinikombud, Maria Rindeskog
Vision: [email protected]
Kommunal: [email protected]
SACO: [email protected] Visa mindre

Verksamhetschef till Kirurgkliniken i Falun!

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar. Vill du leda utvecklingen av Kirurgkliniken i Falun? Nu söker vi vår nästa verksamhetschef! Kirurgkliniken är belägen på Falu lasarett i moderna lokaler. Tillsammans är vi 300 medarbetare och kliniken omsätter 700 mnkr/år. Vi arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla kirurgisk vård i... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vill du leda utvecklingen av Kirurgkliniken i Falun? Nu söker vi vår nästa verksamhetschef!
Kirurgkliniken är belägen på Falu lasarett i moderna lokaler. Tillsammans är vi 300 medarbetare och kliniken omsätter 700 mnkr/år. Vi arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla kirurgisk vård i frontlinjen med tydligt patientfokus och en hög patientsäkerhet. Den senaste medarbetarenkäten vittnar om en god arbetsmiljö och medarbetarna trivs på kliniken.
Kliniken bedriver kirurgisk öppenvård och slutenvård. Kirurgmottagningen tar emot 25000 besök årligen och kliniken har tre slutenvårdsavdelningar med 60 fastställda vårdplatser och en "kirurgsluss" där patienter som genomgår olika polikliniska åtgärder vistas. Onkologmottagningen och en bariatrisk mottagning ingår också i kliniken.
Kliniken är länets största kirurgklinik och inom Dalakirurgin har under den senaste tioårsperioden en fortlöpande nivåstrukturering genomförts med centralisering av merparten av cancerkirurgin till Falu lasarett. Verksamheten är teamindelad inom kirurgisk akutvård, övre gastro-, nedre gastro-, urologi, bröst & endokrin-, plastik- och kärlkirurgi. Årligen utförs drygt 7000 operationer. Operativt utförs akut- och elektiv kirurgi på centraloperation och på en dagkirurgisk operationsavdelning. Mindre operationer sker på kirurgmottagningen och modern varicerbehandling bedrivs på en separat poliklinisk behandlingsenhet.
Nära samarbete sker med Op/An/IVA-kliniken och övriga opererande kliniker på Falu lasarett, samt med kirurgkliniken på Mora lasarett. Klinikens medarbetare har en hög medicinsk kompetens och verksamheten placerar sig bra inom flertalet kvalitetsregister. Flera medarbetare är involverade i forskning.


Verksamhetschef till Kirurgkliniken i Falun!

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef ska du leda utvecklingen av Kirurgkliniken i Falun utifrån ett helhetsperspektiv av hälso- och sjukvård med ansvar för att verksamheten uppfyller en hög vårdkvalité, patientsäkerhet och kostnadseffektivitet. Du har fullt personal-, arbetsmiljö och budgetansvar. Du förväntas bevaka och driva den medicinska utvecklingen. Du ansvarar för att upprätthålla och vidareutveckla verksamhetens samlade kompetens för att säkra en god tillgänglighet och arbetssätt i överensstämmelse med kliniska behandlingsprinciper och i linje med aktuell medicinsk evidens. Kliniken har 6 avdelningschefer som du leder och stöttar. Verksamhetschefens uppgift är också att, tillsammans med avdelningschefer, medarbetare och arbetstagarorganisationer, skapa välfungerande enheter med en god, stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.
I din roll som verksamhetschef är du direkt underställd divisionschefen och ingår i ledningsgruppen för Division Kirurgi som består av 10 kliniker inom de opererande specialiteterna samt ambulanshelikoptern.

Övrig information

Kvalifikationer

Krav
Relevant universitet-/högskoleutbildning inom Hälso-och sjukvård alternativt mångårig chefserfarenhet från komplexa uppdrag i större organisationer
Mycket goda språkkunskaper i svenska
Goda språkkunskaper i engelska

Vi söker en verksamhetschef med god förmåga att planera och som kan integrera kort- och långsiktiga mål med helhetsbilden. Med ett engagerat ledarskap leder du verksamheten mot högt uppsatta mål. Som person har du en kommunikationsstil som präglas av transparens och tydlighet. Du har en förmåga att etablera trovärdighet och skapa goda samarbeten på olika nivåer i organisationen. Slutligen initierar du aktiviteter och utvecklingsprojekt samt främjar andras idéer för att stimulera innovation och förändring. 
Meriterande
Tidigare erfarenhet av att ha varit chef i ett liknande uppdrag, gärna i en politiskt styrd organisation
Erfarenhet av kirurgi


Ledarna [email protected]
SACO [email protected]
Läkarförbundet [email protected]
Vision [email protected]
Kommunal [email protected]
Vårdförbundet [email protected] Visa mindre

Verksamhetschef till Reumatologen i Falun!

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar. Vill du vara med och leda utvecklingen framåt för Reumatologen i Falun? Då ska du läsa vidare! Reumatologkliniken Falun har ett regionövergripande ansvar för patienter med säkerställd eller misstänkt inflammatorisk reumatisk sjukdom. Verksamheten ansvarar idag för vård av ca 3200 patien... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vill du vara med och leda utvecklingen framåt för Reumatologen i Falun? Då ska du läsa vidare!
Reumatologkliniken Falun har ett regionövergripande ansvar för patienter med säkerställd eller misstänkt inflammatorisk reumatisk sjukdom. Verksamheten ansvarar idag för vård av ca 3200 patienter. Kliniken bedriver till stor del mottagningsverksamhet men består också av en infusionsavdelning och en poliklinisk utredningsavdelning. På mottagningen finns också länets enda bentäthetsmätare.
På kliniken arbetar idag 21 dedikerade medarbetare varav 9 läkare, 7 sjuksköterskor, 3 sekreterare och 2 undersköterskor. Därutöver finns både fysioterapeuter, arbetsterapeuter och kurator kopplade till verksamheten.


Verksamhetschef till Reumatologen i Falun!

Arbetsuppgifter

I rollen som verksamhetschef har du ansvaret för hela verksamheten inkluderat att verksamheten uppfyller sitt uppdrag utifrån patientsäkerhet, vårdkvalitet och kostnadseffektivitet. På kliniken finns en biträdande verksamhetschef, en avdelningschef och en biträdande avdelningschef som du leder och stöttar.
En viktig del i rollen är att, tillsammans cheferna, medarbetarna och fackliga parter, skapa en väl fungerande verksamhet med effektiva arbetssätt samt en god stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Verksamhetschefen har även ett tätt samarbete med andra verksamheter och aktörer, både internt och externt.
Som verksamhetschef rapporterar du till divisionschefen för Medicin och sitter med i ledningsgruppen där du förväntas bidra till att driva utvecklingen inom divisionen framåt.
Denna tjänst innebär tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat förordnande som chef i fyra år. Uppdraget som verksamhetschef utgör 50% av tjänsten, resterande tid arbetar du kliniskt som läkare i verksamheten.

Övrig information

Kvalifikationer

Krav
Läkare inom reumatologi
Erfarenhet av ledarskap och/eller verksamhetsutveckling
Mycket goda språkkunskaper i svenska samt goda språkkunskaper i engelska

Meriterande
Chef- och ledarskapsutbildning

Som person har du en förmåga att etablera trovärdighet i dina relationer och genom ditt öppna och accepterande sätt skapar du goda samarbeten. Din kommunikationsstil präglas av transparens, lyhördhet och tydlighet. Du har en god planeringsförmåga och kan ta fram kort- och långsiktiga planer som är övergripande och realistiska, samtidigt som du har både regionens och verksamhetens bästa i åtanke och kan göra korrekta prioriteringar när det behövs. Slutligen är du en problemlösare som kan analysera problem utifrån ett helhetsperspektiv och ta fram förnuftiga och effektiva lösningar.
Är det dig som vi har beskrivit ovan? Välkommen in med din ansökan!

Fackliga kontakter:
Ledarna [email protected]
SACO [email protected]
Läkarförbundet [email protected]
Vision [email protected]
Kommunal [email protected]
Vårdförbundet [email protected] Visa mindre

Verksamhetschef till Laboratoriemedicin Dalarna

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Öppenhet-Respekt-Ansvar är de tre ledorden i vår värdegrund och tillsammans med våra ca 9300 medarbetare ska vi ha detta som en ledstjärna i vår vardag. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Vi har en väldigt diversifierad verksamhet inom Laboratoriemedicin Dalarna eller LmD som det också kallas. LmD ingår i Division Medicinsk service och består av klinisk kemi,... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Öppenhet-Respekt-Ansvar är de tre ledorden i vår värdegrund och tillsammans med våra ca 9300 medarbetare ska vi ha detta som en ledstjärna i vår vardag. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vi har en väldigt diversifierad verksamhet inom Laboratoriemedicin Dalarna eller LmD som det också kallas. LmD ingår i Division Medicinsk service och består av klinisk kemi, klinisk mikrobiologi och transfusionsmedicin. Verksamheten är länsövergripande med laboratorier vid sjukhusen i Avesta (klinisk kemi/transfusionsmedicin), Borlänge (provtagningsenhet och blodtappning), Falun (klinisk kemi, klinisk mikrobiologi, och transfusionsmedicin), Ludvika (klinisk kemi/transfusionsmedicin) och Mora (klinisk kemi/transfusionsmedicin). Huvudorten för verksamheten är Falun med ca 160 anställda inom hela Region Dalarna och Laboratoriemedicin Dalarna utför totalt ca 4,3 miljoner analyser per år. LmD har en väl utbyggd PNA (patientnära analys) verksamhet och stödjer vårdcentraler och mottagningar/avdelningar gällande vårdnära analyserande i hela regionen. LmD har även egen dataenhet som ansvarar för drift och underhåll av labbdatasystemen samt mjukvaror till analysinstrumenten. Laboratoriemedicin har i ökande grad skapat integration mellan klinisk kemi, klinisk mikrobiologi och transfusionsmedicin och samverkar idag på flera diagnostiska plattformar. Vår verksamhet har en väl fungerande kvalitetsenhet och är ackrediterad enligt ISO 15189.


Verksamhetschef till Laboratoriemedicin Dalarna

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef kommer du att leda 7 chefer som har sina områden och är spridda på olika orter En av dina huvuduppgifter kommer vara att agera som stöd för dina chefer och skapa förutsättningar för dem att utföra sitt uppdrag så bra som möjligt. Du ska hålla ihop det övergripande perspektivet och se till att vi arbetar mot både våra kort- och långsiktiga mål. Du kommer att ha fullt personal- budget- och verksamhetsansvar. Du förväntas ha en god samverkan med våra fackliga representanter som också är en viktig del i verksamheten för att den ska vara välfungerande. Du förväntas ta en aktiv del i övriga Hälso och sjukvårdens forum men du har din bas i Division Medicinsk service. De patientägande klinikerna är väldigt viktiga samarbetspartners för dig och verksamheten.

Övrig information

Du blir anställd i lämplig grundprofession med ett chefsförordnande om 4 år.


Ditt personliga brev vill vi enbart besvarar följande frågor:
-Beskriv kortfattat på vilket sätt du arbetat med riskhantering
-Beskriv kortfattat din tidigare chefserfarenhet
-Beskriv kortfattat din erfarenhet av att arbeta i en IT/tekniskt komplex verksamhet
-Beskriv kortfattat din erfarenhet av arbete som styrs av kvalitetsstandard och vana av inspektioner
-Beskriv kortfattat din erfarenhet av att arbeta med upphandling och avtal inom detta område


Du ska använda frågorna som rubriker för dina svar. Svaret på frågorna får sammantaget och som längst utgöra två A4 sidor i storlek 12 med normalt radavstånd. Svaren på dessa frågor ligger till grund för det första urvalet vi kommer att göra.Kvalifikationer

Skallkrav:
·Akademisk utbildning inom naturvetenskapliga ämnen, exempelvis inom kemi, biomedicin, transfusionsmedicin omfattande minst en kandidatexamen
·Tidigare chefsuppdrag
·Van att arbeta med riskhantering
·Förståelse för IT/teknisk komplexitet inom området
·Arbetat inom hälso- och sjukvårds laboratorieverksamhet
·Behärskar det svenska språket på en mycket bra nivå i både tal och skrift och hanterar engelska språket på en bra nivå i både tal och skrift

Meriterande:
·Läkare med specialistutbildning inom lämplig specialitet
·Erfarenhet av arbete som styrs av kvalitetsstandard och vana av inspektioner.
·Vana av att arbeta med upphandling och avtal inom området

Som person drivs du av att bygga relationer och förhåller dig till andra på ett öppet och accepterande sätt. Du har förståelse för strategier och prioriteringar inom verksamheten och tillämpar denna kunskap för att uppnå mål. Att arbeta med att integrera kort- och långsiktiga mål med helhetsbilden kommer naturligt för dig där du också tar fram kort- och långsiktiga planer som är övergripande och realistiska. Du är tydlig i din kommunikation och är en effektiv lyssnare; du försöker först att förstå för att sedan förstås. Du har en fallenhet för att anpassa dig efter vad situationen kräver och du kan förhålla dig entusiastisk och positiv även i tuffa situationer. Du är en möjliggörare som tror på att samarbeta snarare än att konkurrera med andra. Du har ett sätt att samverka genom att främja och utveckla andras idéer.
Är det dig och din bakgrund vi har beskrivit i den här annonsen? Om ja, hoppas vi att få läsa din ansökan inom kort.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Fackliga kontaktpersoner:
Anna Sivander, Dalarnas läkarförening - [email protected]
Emma Danielsson, Kommunal - [email protected]
Fredrik Bökman, Sveriges Ingenjörer - [email protected]
Catarina Cekal, Naturvetarna - [email protected]
Tina Dahlman, Vårdförbundet - [email protected] Visa mindre

Verksamhetschef till Kirurgkliniken i Falun!

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar. Vill du leda utvecklingen av Kirurgkliniken i Falun? Nu söker vi vår nästa verksamhetschef! Kirurgkliniken är belägen på Falu lasarett i moderna lokaler. Tillsammans är vi 300 medarbetare och kliniken omsätter 700 mnkr/år. Vi arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla kirurgisk vård i... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vill du leda utvecklingen av Kirurgkliniken i Falun? Nu söker vi vår nästa verksamhetschef!
Kirurgkliniken är belägen på Falu lasarett i moderna lokaler. Tillsammans är vi 300 medarbetare och kliniken omsätter 700 mnkr/år. Vi arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla kirurgisk vård i frontlinjen med tydligt patientfokus och en hög patientsäkerhet. Den senaste medarbetarenkäten vittnar om en god arbetsmiljö och medarbetarna trivs på kliniken.
Kliniken bedriver kirurgisk öppenvård och slutenvård. Kirurgmottagningen tar emot 25000 besök årligen och kliniken har tre slutenvårdsavdelningar med 60 fastställda vårdplatser och en "kirurgsluss" där patienter som genomgår olika polikliniska åtgärder vistas. Onkologmottagningen och en bariatrisk mottagning ingår också i kliniken.
Kliniken är länets största kirurgklinik och inom Dalakirurgin har under den senaste tioårsperioden en fortlöpande nivåstrukturering genomförts med centralisering av merparten av cancerkirurgin till Falu lasarett. Verksamheten är teamindelad inom kirurgisk akutvård, övre gastro-, nedre gastro-, urologi, bröst & endokrin-, plastik- och kärlkirurgi. Årligen utförs drygt 7000 operationer. Operativt utförs akut- och elektiv kirurgi på centraloperation och på en dagkirurgisk operationsavdelning. Mindre operationer sker på kirurgmottagningen och modern varicerbehandling bedrivs på en separat poliklinisk behandlingsenhet.
Nära samarbete sker med Op/An/IVA-kliniken och övriga opererande kliniker på Falu lasarett, samt med kirurgkliniken på Mora lasarett. Klinikens medarbetare har en hög medicinsk kompetens och verksamheten placerar sig bra inom flertalet kvalitetsregister. Flera medarbetare är involverade i forskning.


Verksamhetschef till Kirurgkliniken i Falun!

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef ska du leda utvecklingen av Kirurgkliniken i Falun utifrån ett helhetsperspektiv av hälso- och sjukvård med ansvar för att verksamheten uppfyller en hög vårdkvalité, patientsäkerhet och kostnadseffektivitet. Du har fullt personal-, arbetsmiljö och budgetansvar. Du förväntas bevaka och driva den medicinska utvecklingen. Du ansvarar för att upprätthålla och vidareutveckla verksamhetens samlade kompetens för att säkra en god tillgänglighet och arbetssätt i överensstämmelse med kliniska behandlingsprinciper och i linje med aktuell medicinsk evidens. Kliniken har 6 avdelningschefer som du leder och stöttar. Verksamhetschefens uppgift är också att, tillsammans med avdelningschefer, medarbetare och arbetstagarorganisationer, skapa välfungerande enheter med en god, stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.
I din roll som verksamhetschef är du direkt underställd divisionschefen och ingår i ledningsgruppen för Division Kirurgi som består av 10 kliniker inom de opererande specialiteterna samt ambulanshelikoptern.

Övrig information

Kvalifikationer

Krav
Relevant universitet-/högskoleutbildning inom Hälso-och sjukvård
Mycket goda språkkunskaper i svenska
Goda språkkunskaper i engelska

Vi söker en verksamhetschef med god förmåga att planera och som kan integrera kort- och långsiktiga mål med helhetsbilden. Med ett engagerat ledarskap leder du verksamheten mot högt uppsatta mål. Som person har du en kommunikationsstil som präglas av transparens och tydlighet. Du har en förmåga att etablera trovärdighet och skapa goda samarbeten på olika nivåer i organisationen. Slutligen initierar du aktiviteter och utvecklingsprojekt samt främjar andras idéer för att stimulera innovation och förändring.  
Meriterande
Tidigare erfarenhet av att ha varit chef i ett liknande uppdrag, gärna i en politiskt styrd organisation
Erfarenhet av kirurgi


Ledarna [email protected]
SACO [email protected]
Läkarförbundet [email protected]
Vision [email protected]
Kommunal [email protected]
Vårdförbundet [email protected] Visa mindre

Verksamhetschef till Geriatrik- och Rehabiliteringskliniken!

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar. Är du redo för ett brett uppdrag där du får chansen att leda utvecklingen framåt för Geriatrik- och Rehabiliteringskliniken? Då ska du läsa vidare! Kliniken består av slutenvård i Falun och öppenvård i Borlänge, Falun och Säter med totalt cirka 135 anställda på kliniken. Den geriatris... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.
Är du redo för ett brett uppdrag där du får chansen att leda utvecklingen framåt för Geriatrik- och Rehabiliteringskliniken? Då ska du läsa vidare!Kliniken består av slutenvård i Falun och öppenvård i Borlänge, Falun och Säter med totalt cirka 135 anställda på kliniken. Den geriatriska verksamheten innefattar minnesmottagning, hemrehabilitering, strokeuppföljning och protesutprovning. De rehabmedicinska patientgrupperna omfattar bland annat ryggmärgsskador, förvärvade hjärnskador och spasticitetsrelaterade besvär. Även smärtenheten är idag organiserad inom verksamheten.
Det finns ett starkt driv i verksamheten och vi har en god sammanhållning på arbetsplatsen. Arbetet sker i multiprofessionella team där vi värderar ett personcentrerat arbetssätt högt. Vår styrka är att våra olika yrkeskompetenser samarbetar gränsöverskridande för att ge patienten vård av hög kvalitet. Kliniken för Geriatrik och Rehabiliteringsmedicin ingår i division medicin.


Verksamhetschef till Geriatrik- och Rehabiliteringskliniken!

Arbetsuppgifter

I rollen som verksamhetschef har du ansvaret för hela verksamheten inkluderat att verksamheten uppfyller sitt uppdrag utifrån patientsäkerhet, vårdkvalitet och kostnadseffektivitet. Under verksamhetschefen finns förnuvarande fem avdelningschefer som du som verksamhetschef leder och stöttar. I rollen ingår också personalansvar för verksamhetens läkarkår.
En viktig del i rollen är att, tillsammans med avdelningscheferna och medarbetarna, skapa en väl fungerande verksamhet med effektiva arbetssätt samt en god stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Att samverka med våra fackliga organisationer är en naturlig del av uppdraget. Verksamhetschefen har även ett tätt samarbete med andra verksamheter och aktörer, både internt och externt.
Som verksamhetschef rapporterar du till divisionschefen för Medicin och sitter med i ledningsgruppen där du förväntas bidra till att driva utvecklingen inom divisionen framåt.

Övrig information

Kvalifikationer

Krav
- Akademisk examen inom Hälso-och sjukvård alternativt annan utbildning inom Hälso-och sjukvård som arbetsgivaren bedömer lämplig
- Gedigen erfarenhet av att ha varit chef
- Mycket goda språkkunskaper i svenska
Meriterande
- Chef- och ledarskapsutbildning
- Tidigare varit chef över andra chefer
- Goda kunskaper i engelska
Som person har du en förmåga att etablera trovärdighet i dina relationer och genom ditt öppna och accepterande sätt skapar du goda samarbeten. Du har ett helhetsperspektiv och kan genom din goda problemlösningsförmåga hantera både svårigheter och göra korrekta prioriteringar samt skapa effektiva lösningar. Din kommunikationsstil präglas av transparens, lyhördhet och tydlighet. Du är också en person som har lätt för att skapa motivation och handling hos medarbetarna genom att ange en tydlig riktning för verksamheten.
Är du den jag söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontakter:
Ledarna [email protected]
SACO [email protected]
Läkarförbundet [email protected]
Vision [email protected]
Kommunal [email protected]
Vårdförbundet [email protected] Visa mindre

Bitr verksamhetschef Bild- och funktionsmedicin Dalarna

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar. Bild- och funktionsmedicin är en länsklinik som omfattar Dalarnas röntgen- och mammografimottagningar. Hos oss arbetar drygt 200 personer inom olika yrkeskategorier med både planerad och akut verksamhet. Vi söker nu en biträdande verksamhetschef. Bitr verksamhetschef Bild- och funkt... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Bild- och funktionsmedicin är en länsklinik som omfattar Dalarnas röntgen- och mammografimottagningar. Hos oss arbetar drygt 200 personer inom olika yrkeskategorier med både planerad och akut verksamhet. Vi söker nu en biträdande verksamhetschef.


Bitr verksamhetschef Bild- och funktionsmedicin Dalarna

Arbetsuppgifter

Uppdraget som bitr verksamhetschef innebär att bistå verksamhetschefen i överenskomna göromål.
Verka för att rutiner och arbetssätt likriktas över kliniken
Stötta förstalinjechefsgruppen genom att bland annat kalla och leda förstalinjechefsmöten, samordna lönerevision och egenkontroller
Delta i länssamverkan
Representera kliniken i utvalda arbetsgrupper och på överenskomna lokala verksamhetschefsmöten
Vid verksamhetschefs frånvaro inträder biträdande verksamhetschef som dennes ställföreträdare i alla arbetsuppgifter. Arbetet innebär resor i länet.

Övrig information

Kvalifikationer

Krav
Högskoleutbildning
Erfarenhet av arbete i hälso- och sjukvård
Erfarenhet av arbete som chef
Meriterande
Erfarenhet av radiologi och mammografi
Som chef inom Region Dalarna får du får en tillsvidareanställning i din grundprofession och ett chefsförordnande i tre år. Omfattningen av uppdraget som bitr. verksamhetschef beslutas i dialog.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktuppgifter vid chefsrekrytering
Vision [email protected]
SACO [email protected]
Kommunal [email protected]
Vårdförbundet [email protected]
Ledarna [email protected] Visa mindre

Vi söker en verksamhetschef till Dietist- och Logopedverksamheten

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar. Är du en relationsbyggande och initiativtagande ledare som vill driva utvecklingen för Dietist- och Logopedverksamheten framåt? Då ska du läsa vidare! Dietist- och Logopedverksamheten i Dalarna är en relativt ny verksamhet som i januari 2020 slogs ihop. Vi har ett spännande uppdrag där ... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Är du en relationsbyggande och initiativtagande ledare som vill driva utvecklingen för Dietist- och Logopedverksamheten framåt? Då ska du läsa vidare!
Dietist- och Logopedverksamheten i Dalarna är en relativt ny verksamhet som i januari 2020 slogs ihop. Vi har ett spännande uppdrag där vi ansvarar för klinisk nutrition och logopedi på samtliga lasarett i Region Dalarna. I Logopedverksamhetens uppdrag ingår både barn och vuxna medan Dietistverksamhetens uppdrag endast omfattar vuxna personer. Både Dietistverksamheten och Logopedverksamheten är länsövergripande verksamheter som bedrivs inom både sluten- och öppenvården i den specialiserade vården i Falun, Mora, Ludvika och Avesta. Dietistverksamheten bedrivs dessutom i primärvården på samtliga vårdcentraler i länet och logopedverksamheten har ett nära samarbete med barnhälsovårdsenheterna och Dalarnas 15 kommuner när det gäller barn.
Totalt är vi cirka 50 medarbetare - dietister, logopeder, medicinska sekreterare, klinikassistenter, enhetschefer och verksamhetschef.


Vi söker en verksamhetschef till Dietist- och Logopedverksamheten

Arbetsuppgifter

I rollen som verksamhetschef har du ansvaret för hela verksamheten inkluderat att verksamheten uppfyller sitt uppdrag utifrån patientsäkerhet, vårdkvalitet och kostnadseffektivitet. Enheten är organiserad i fyra mindre enheter med fyra enhetschefer som du leder och stöttar. Det finns även en verksamhetsutvecklare och ett administrativt stöd i form av en klinikassistent och två medicinska sekreterare.
Dietist- och Logopedverksamheten är fortfarande i en förändringsresa och verksamhetschefens uppgift blir att, tillsammans med enhetscheferna och medarbetarna, skapa en väl fungerande verksamhet med en god stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Att samverka med våra fackliga organisationer är en viktig arbetsuppgift som sker på daglig basis. Verksamhetschefen har även ett tätt samarbete med andra verksamheter och aktörer, både internt och externt, och förväntas representera de båda professionerna i olika sammanhang.
Som verksamhetschef rapporterar du till divisionschefen för Medicinsk Service och sitter med i ledningsgruppen där du förväntas bidra till att driva utvecklingen inom divisionen framåt.
Denna tjänst innebär tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat förordnande som chef i fyra år.

Övrig information

Verksamheten är länsövergripande i Falun, Avesta, Mora samt Ludvika och önskad placeringsort diskuteras med kandidat.

Kvalifikationer

Krav
- Utbildning inom Hälso-och sjukvård
- Tidigare erfarenhet av att ha varit chef
- Mycket goda språkkunskaper i svenska
Meriterande
- Legitimerad Logoped eller Dietist
- Chef- och ledarskapsutbildning
- Erfarenhet av att ha varit chef i ett liknande uppdrag
- Goda språkkunskaper i engelska  
Som person är du resultatorienterad och förändrar ditt beteende snabbt och effektivt för att uppnå mål, hantera svårigheter eller lösa problem. Din goda förmåga att samarbeta och bygga relationer är något som utmärker dig. Du har patienternas behov i fokus vilket bland annat innebär att du utvärderar varje handling och beslut utifrån hur patienter kommer att påverkas. Vidare har du en god kommunikativ förmåga vilket innebär att du förmedlar information tydligt och enkelt. Slutligen är du en person som tar initiativ och som agerar när andra tvekar.
Är det dig som vi har beskrivit ovan? Välkommen in med din ansökan!

Ansökan

Intervjuer förväntas hållas under vecka 45.

Ledarna [email protected]
SACO [email protected]
Vision [email protected]
Kommunal [email protected]
Vårdförbundet [email protected] Visa mindre

Verksamhetschef till Geriatrik- och Rehabiliteringskliniken!

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar. Är du redo för ett brett uppdrag där du får chansen att leda utvecklingen framåt för Geriatrik- och Rehabiliteringskliniken? Då ska du läsa vidare! Kliniken består av slutenvård i Falun och öppenvård i Borlänge, Falun och Säter med totalt cirka 135 anställda på kliniken. Den geriatris... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.
Är du redo för ett brett uppdrag där du får chansen att leda utvecklingen framåt för Geriatrik- och Rehabiliteringskliniken? Då ska du läsa vidare!Kliniken består av slutenvård i Falun och öppenvård i Borlänge, Falun och Säter med totalt cirka 135 anställda på kliniken. Den geriatriska verksamheten innefattar minnesmottagning, hemrehabilitering, strokeuppföljning och protesutprovning. De rehabmedicinska patientgrupperna omfattar bland annat ryggmärgsskador, förvärvade hjärnskador och spasticitetsrelaterade besvär. Även smärtenheten är idag organiserad inom verksamheten.
Det finns ett starkt driv i verksamheten och vi har en god sammanhållning på arbetsplatsen. Arbetet sker i multiprofessionella team där vi värderar ett personcentrerat arbetssätt högt. Vår styrka är att våra olika yrkeskompetenser samarbetar gränsöverskridande för att ge patienten vård av hög kvalitet. Kliniken för Geriatrik och Rehabiliteringsmedicin ingår i division medicin.


Verksamhetschef till Geriatrik- och Rehabiliteringskliniken!

Arbetsuppgifter

I rollen som verksamhetschef har du ansvaret för hela verksamheten inkluderat att verksamheten uppfyller sitt uppdrag utifrån patientsäkerhet, vårdkvalitet och kostnadseffektivitet. Under verksamhetschefen finns förnuvarande fem avdelningschefer som du som verksamhetschef leder och stöttar. I rollen ingår också personalansvar för verksamhetens läkarkår.
En viktig del i rollen är att, tillsammans med avdelningscheferna och medarbetarna, skapa en väl fungerande verksamhet med effektiva arbetssätt samt en god stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Att samverka med våra fackliga organisationer är en naturlig del av uppdraget. Verksamhetschefen har även ett tätt samarbete med andra verksamheter och aktörer, både internt och externt.
Som verksamhetschef rapporterar du till divisionschefen för Medicin och sitter med i ledningsgruppen där du förväntas bidra till att driva utvecklingen inom divisionen framåt.

Övrig information

Kvalifikationer

Krav
- Akademisk examen inom Hälso-och sjukvård alternativt annan utbildning inom Hälso-och sjukvård som arbetsgivaren bedömer lämplig
- Gedigen erfarenhet av att ha varit chef
- Mycket goda språkkunskaper i svenska
Meriterande
- Chef- och ledarskapsutbildning
- Tidigare varit chef över andra chefer
- Goda kunskaper i engelska
Som person har du en förmåga att etablera trovärdighet i dina relationer och genom ditt öppna och accepterande sätt skapar du goda samarbeten. Du har ett helhetsperspektiv och kan genom din goda problemlösningsförmåga hantera både svårigheter och göra korrekta prioriteringar samt skapa effektiva lösningar. Din kommunikationsstil präglas av transparens, lyhördhet och tydlighet. Du är också en person som har lätt för att skapa motivation och handling hos medarbetarna genom att ange en tydlig riktning för verksamheten.
Är du den jag söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontakter:
Ledarna [email protected]
SACO [email protected]
Läkarförbundet [email protected]
Vision [email protected]
Kommunal [email protected]
Vårdförbundet [email protected] Visa mindre

Verksamhetschef

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Hälso- och sjukvårdsförvaltningen arbetar för att vården ska vara lättillgänglig, av god kvalitet och bygga på respekt för patientens självbestämmande och integritet. Förvaltningen består av fem divisioner: primärvård, psykiatri, kirurgi, medicin och medicinsk service. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i vår spänn... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen arbetar för att vården ska vara lättillgänglig, av god kvalitet och bygga på respekt för patientens självbestämmande och integritet. Förvaltningen består av fem divisioner: primärvård, psykiatri, kirurgi, medicin och medicinsk service. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i vår spännande verksamhet och delar vår ambition att erbjuda en god vård på lika villkor.
Verksamhetschef

Arbetsuppgifter

Vill du vara med att leda och utveckla barn och ungdomspsykiatrin, BUP, i Dalarnas län? Då kan vi erbjuda dig ett varierande och utvecklande arbete som verksamhetschef.
BUP i Dalarna ingår i division psykiatri och habilitering tillsammans med vuxenpsykiatri, rättspsykiatri och habilitering. Som verksamhetschef har du en ledningsgrupp som består av biträdande verksamhetschef, första linjens chefer, klinikassistent, vårdutvecklare, HR-partner samt ekonom. Du ingår även i Division psykiatrins ledningsgrupp tillsammans med övriga verksamhetschefer inom divisionen.
Barn- och ungdomspsykiatri är en verksamhet som är i fokus i samhället idag med en ökande ohälsa bland barn och unga. Samtidigt sker en massiv utveckling i forskning kring diagnostik och behandlingsmetoder. BUP består av både öppen- och slutenvård som tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Öppenvården ligger inom vårdval, LOV, vilket innebär att de konkurrerar med privata aktörer och att patienterna kan välja vart de vill ha sin vård. Vi använder evidensbaserade behandlingsmetoder med olika inriktningar. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare såsom skola och socialtjänst.
Som verksamhetschef har du ett stort ansvar för att din enhet har ett gott samarbete med vårdgrannar som är flertalet. Där återfinns bland annat primärvård, vuxenpsykiatri, brukarorganisationer och kommuner samt övrig hälso- och sjukvård och myndigheter.
Verksamheten är mitt i en process med ett stort förändringsarbete med patienten i första rummet, utvecklar digitalisering och arbetssätt med moderna verktyg och beprövad erfarenhet i syfte att leverera säker och effektiv vård. Vår vision är att utveckla en modern psykiatri och här har du en chans att få komma in och leda den här utvecklingen!
Som verksamhetschef ansvarar du för:
- att leda utvecklingen mot en evidensbaserad, jämlik och effektiv vård och behandling
- att förvalta och fortsätta det utvecklingsarbete som genomförts under senare år
- utvecklingen av ledningssystem med systematisk egenkontroll
- utvecklingen av strukturerade vårdförlopp
Det tvärprofessionella samarbetet inom verksamheten och det externa samarbetet utanför verksamheten är centrala uppgifter i ditt arbete.
I rollen som verksamhetschef ansvarar du för helheten av verksamhetens kvalitet, patientsäkerhet, budget, arbetsmiljö- och personalansvar. Det ingår även i rollen att vara ordförande i samverkan med partsförhållande till dom fackliga organisationerna inom BUP.


Denna tjänst innebär tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat förordnande som chef i fyra år.

Övrig information

Kvalifikationer

Du som söker är kommunikativ och förmedlar information tydligt och enkelt i både tal och skrift samt har förmågan att etablera trovärdighet och förtroende hos andra. Att skapa samarbete och relationer med personer på olika nivåer i organisationen kommer naturligt för dig.
har en akademisk högskoleutbildning inom Hälso-och sjukvård eller annat som arbetsgivaren bedömer likvärdigt
en mycket god nivå i svenska språket, både i tal som skrift
har erfarenhet och vana av att vara chef och det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av att leda andra chefer
kunskap inom barn och ungdomspsykiatri samt någon specialutbildning inom området    
meriterande om du har erfarenhet av arbete i offentlig sektor/politiskt styrd organisation och erfarenhet inom arbetsmiljöarbete

Du har en analytisk förmåga och vågar ta tydliga beslut utifrån de fakta och förutsättningar som finns tillgängliga. Viktigt för dig är att planera och ligga steget före och du har en fallenhet för att integrera kort- och långsiktiga mål med helhetsbilden. Som ledare inspirerar du din omgivning snarare än att reagera på den och du förhåller dig entusiastisk och positiv, även i påfrestande situationer.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Läs mer här

Fackliga kontaktuppgifter
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
läkarförbundet: [email protected] Visa mindre

Verksamhetschef till Länsvuxenpsykiatrin!

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar. Är du redo för ett uppdrag där du kan göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss inom Länsvuxenpsykiatrin! Vi söker dig som vill leda gemensamma vuxenpsykiatriska verksamheter som har stor betydelse för folkhälsan i hela regionen. Verksamheten ligger organisatoriskt inom division psyk... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Är du redo för ett uppdrag där du kan göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss inom Länsvuxenpsykiatrin! Vi söker dig som vill leda gemensamma vuxenpsykiatriska verksamheter som har stor betydelse för folkhälsan i hela regionen. Verksamheten ligger organisatoriskt inom division psykiatri och habilitering och bedrivs i både Säter och Falun, där du väntas vara en närvarande och delaktig person. Verksamhetsinnehållet är psykiatrisk slutenvård, psykiatrisk akutmottagning, beroendeakutmottagning och regiongemensam öppenvård inom följande områden: Ätstörningsvård, beroendevård inklusive LARO mottagning, traumacentrum, OCD-team, samt mottagning för könsdysfori.
Vi ser löpande över att vårt behandlingsutbud motsvarar behoven och tillgängligheten för invånarna, varför en viktig del i tjänsten är att tillsammans med övriga verksamhetschefer och divisionschefen se till hur vi på bästa sätt tillsammans kan ge den bästa och mest tillgängliga vården. Detta kan medföra förändringar i verksamhetens uppdrag och organisering.
På kliniken arbetar ca 230 personer inom olika professioner. Ledningsgruppen består av ca tio förstalinjechefer vilka du leder verksamheten igenom och har till uppdrag att stötta. Du ingår även i divisionens ledningsgrupp där du väntas ta en aktiv del för att föra hela Region Dalarnas psykiatri och habilitering framåt.


Verksamhetschef till Länsvuxenpsykiatrin!

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef har du ansvaret för hela din verksamhet inkluderat att verksamheten uppfyller sitt uppdrag utifrån patientsäkerhet, vårdkvalitet och kostnadseffektivitet. Du har ett tätt samarbete med andra verksamheter internt och externt. Samarbete med kommunerna är en stor och viktig del där en hel vårdkedja eftersträvas. Verksamhetschefens uppgift är också att, tillsammans med medarbetarna, skapa en väl fungerande verksamhet med en god stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Att samverka med våra fackliga organisationer är en viktig arbetsuppgift som sker på daglig basis.

Denna tjänst innebär tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat förordnande som chef i tre år.

Övrig information

Kvalifikationer

Krav
utbildning inom hälso- och sjukvård alternativt en samhällsvetenskaplig/beteendevetenskaplig inriktning som arbetsgivaren finner likvärdig
erfarenhet av att vara chef och genomförd ledarskapsutbildning
bra nivå i svenska språket
Körkort

Meriterande
varit chef över andra chefer
erfarenhet av arbete med beroendevård eller psykiatri
arbetsmiljöutbildning

Som person är du resultatorienterad och förändrar ditt beteende snabbt och effektivt för att uppnå mål, hantera svårigheter eller lösa problem. Du har patienternas behov i fokus vilket bland annat innebär att du utvärderar varje handling och beslut utifrån hur patienter kommer att påverkas. Vidare har du en god kommunikativ förmåga vilket innebär att du förmedlar information tydligt och enkelt i både tal och skrift. Att kunna planera och ligga steget före är viktigt för dig och du har en fallenhet för att integrera kort- och långsiktiga mål med helhetsbilden. Sist men inte minst är du en relationsbyggare som bland annat förhåller sig till andra på ett öppet och accepterande sätt och får andra att känna sig bekväma.
Är det dig som vi har beskrivit ovan? Välkommen in med din ansökan!

Fackliga kontakter:
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet: [email protected]
Kommunal: [email protected]
Vision: [email protected]
SACO: [email protected] Visa mindre

Verksamhetschef till Öppenvårdspsykiatrin Falun och södra Dalarna

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Arbetsuppgifter Vuxenpsykiatrin i Falun och södra Dalarna är en av tre basenheter som ansvarar för specialistpsykiatrisk öppenvård för vuxna i Dalarna och ingår i division Psykiatri och habilitering. Divisionen ansvarar utöver det för slutenvårdspsykiatri, länsgemensam öppenvård, rättspsykiatri, BUP och habilitering. Vuxenpsy... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Arbetsuppgifter
Vuxenpsykiatrin i Falun och södra Dalarna är en av tre basenheter som ansvarar för specialistpsykiatrisk öppenvård för vuxna i Dalarna och ingår i division Psykiatri och habilitering. Divisionen ansvarar utöver det för slutenvårdspsykiatri, länsgemensam öppenvård, rättspsykiatri, BUP och habilitering. Vuxenpsykiatrin i Falun och södra Dalarna har i uppdrag att bedriva öppen vuxen psykiatrisk specialistvård till befolkningen i Falun, Avesta och Hedemora och har två mottagningar i Avesta och Falun.


Verksamhetschef till Öppenvårdspsykiatrin Falun och södra Dalarna

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef har du en ledningsgrupp som består av biträdande verksamhetschef, verksamhetsutvecklare, MAL, klinikassistent och enhetschefer som ansvarar för olika yrkesgrupper.
Ansvaret för daglig drift och fortsatt utveckling ligger hos ledningsgruppen och två centrala parametrar för ledningsgruppens arbete är patientsäkerhet och arbetsmiljö. Du ingår även i divisionschefens ledningsgrupp, tillsammans med övriga verksamhetschefer inom divisionen och stödfunktioner.
Rollen innebär också ett stort ansvar för att enheten har ett gott samarbete med vårdgrannar, exempelvis primärvård, psykiatrisk slutenvård, brukarorganisationer och kommuner samt övrig hälso- och sjukvård och myndigheter. I tjänsten ingår rollen som regional PKL chef (psykosocial katastrof ledning).
Verksamheten är mitt i en process med ett stort förändringsarbete med patienten i första rummet, utvecklar digitalisering och arbetssätt med moderna verktyg i syfte att leverera säker och effektiv vård.
Vår vision är att utveckla en modern psykiatri och här har du en chans att få komma in och leda den här utvecklingen!
Uppdraget som verksamhetschef är ett tidsbegränsat förordnade på fyra år med möjlighet till förlängning. Din grundanställning är tillsvidare, i en för grundkompetensen relevant befattning.

Övrig information

Kvalifikationer

Krav
* Relevant universitet-/högskoleutbildning inom Hälso-och sjukvård
* Tidigare erfarenhet av chef- och ledarskap och kunskap inom psykiatri
* Har en mycket bra verbal nivå i det svenska språket och dessutom bra på att uttrycka dig i skrift
* B-körkort behövs då du kommer att resa mellan dina olika verksamheter i regionen
Som person är du en skicklig kommunikatör och som vill att tydlighet ska vara en självklarhet i arbetet. Att skapa samarbeten är du duktig på och ser också vikten av det för att utveckla och stärka arbetslaget som du leder. En god samverkan är grundläggande för det viktigaste uppdraget vi har, nämligen vård och där patientsäkerheten är i första rummet.
Din sociala förmåga är en framgångsfaktor för dig och du har en förmåga att etablera trovärdighet i dina relationer genom att tydligt ange riktning, samt skapar både motivation och handling hos andra. Din analys- och beslutsförmåga är hög där du har en smidighet vid fattade beslut och ett mod att stå upp för dem.
Meriterande
* Ledarutbildning
* Liknande uppdrag i offentlig/politiskt styrd organisation
* Övriga språkkunskaper
Är du vår nästa verksamhetschef? Välkommen att skicka in din ansökan!

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Läs mer här

Fackliga kontaktuppgifter
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
Läkarförbundet:[email protected] Visa mindre

Är du vår nästa verksamhetschef till Läkemedel?

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Vår verksamhet består av två avdelningar: Det ena är Läkemedelsförsörjningen (LMF), Region Dalarnas sjukhusapoteksfunktion med ansvar för att sjukhusen inom Region Dalarna försörjs med läkemedel och läkemedelsnära varor. Utöver att hantera läkemedelsbeställningar erbjuder LMF vårdenheterna flera tjänster t.ex vätskevagnsservi... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vår verksamhet består av två avdelningar:
Det ena är Läkemedelsförsörjningen (LMF), Region Dalarnas sjukhusapoteksfunktion med ansvar för att sjukhusen inom Region Dalarna försörjs med läkemedel och läkemedelsnära varor. Utöver att hantera läkemedelsbeställningar erbjuder LMF vårdenheterna flera tjänster t.ex vätskevagnsservice, kvalitetsgranskning, kliniska prövningar och sakkunniga farmaceuter. LMF:s tillverkningsenhet i Falun tillverkar parenterala cytostatika och en del övriga sterila läkemedel.
Läkemedelsavdelningen utför både operativa och strategiska tjänster för regionen. Exempel på operativa insatser är vårdnära farmaceutiska tjänster såsom individuella läkemedelsgenomgångar och läkemedelshantering på vårdavdelning. Strategiskt bevakas förskrivningsdata som uppföljning och stöd till förskrivare, verksamhetschefer och till hälso- och sjukvårdens ledning. Utbildningsinsatser, stöd vid upphandling av läkemedel och utarbetande av övergripande rutiner på läkemedelsområdet är ytterligare exempel på strategiska insatser. Läkemedelsfrågor bevakas både på regional och på nationell nivå.
De båda avdelningarna har tillsammans med Läkemedelskommittén ett nära samarbete för att med samlad kompetens på bästa sätt driva och utveckla regionens läkemedelsfrågor.
Dessa två verksamheter utgörs i nuläget av 43 medarbetare som är specialister inom sina respektive områden. Vill du vara med och leda vår verksamhet framåt? Fortsätt då läsa så ska vi beskriva vad du kommer att fokusera på.


Är du vår nästa verksamhetschef till Läkemedel?

Arbetsuppgifter

Du har fullt ansvar för hela enheten Läkemedel. Det innebär verksamhet-, budget-, personal och arbetsmiljöansvar. Du leder verksamheten tillsammans med två avdelningschefer med biträdande avdelningschefer. Ni leder en verksamhet bestående av specialister där din roll blir mer utav en strategisk karaktär och framförallt skapa förutsättningar för dina medarbetare och vara så bra som de kan vara.
Du sitter i ledningsgruppen för Division Medicinsk service som tillsammans utgör en del av hela Hälso och sjukvårdsförvaltningen och driver den utvecklingen tillsammans framåt.
Basenheten Läkemedel bistår Hälso och sjukvården med stöd kring alla läkemedelsfrågor. Regionen har en läkemedelskostnad som uppgår till ca 1 miljard kronor om året.

Övrig information

Chefsbefattningar i Region Dalarna innebär tillsvidareanställning i grundprofessionen och ett tidsbegränsat förordnande som chef i tre år med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

Du är legitimerad farmaceut vilket kommer bli viktigt för att förstå verksamhetens olika utmaningar och kunna verksamhetens syfte i relation till dem vi servar. Du är en erfaren chef som är införstådd med hela chefens uppdrag och vad det innebär. Du behärskar det svenska språket på en mycket bra nivå i både tal och skrift samt att du har ett B-körkort vilket är viktigt då en del resor sker inom länet.
Vilka personliga egenskaper ser vi kommer vara viktigt att de är utmärkande hos dig?
Du är en person som samverkar genom att främja och utveckla andras idéer. Att dela ansvar för mål och att du hjälper till på det sätt som behövs för att gruppen ska prestera är typiskt för dig. Du är duktig på att planera där du tar fram kort- och långsiktiga planer som är övergripande och realistiska samt att du kan integrera kort och långsiktiga mål med helhetsbilden. Din kommunikationsstil präglas av att du förmedlar information tydligt och enkelt och du har en förmåga att lyssna effektivt vilket innebär att du försöker först att förstå för att sedan förstås. Du tvekar inte i att anta utmaningar och du utvärderar varje handling och beslut i relation till, de vi finns till för, och hur de kommer att påverkas. Sist men absolut inte minst är du en person som förhåller dig till andra på ett öppet och accepterande sätt och får andra att känna sig bekväma.
Har vi beskrivit dig?

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontakter:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected] Visa mindre

Divisionschef Medicin för Region Dalarna

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Hälso- och sjukvården är indelad i fem divisioner; kirurgi, medicin, psykiatri, primärvård och medicinsk service. I division medicin samlas tretton verksamheter och divisionen har totalt ca 2000 anställda från barn och ungdomsmedicin, akut-, hud, - infektionssjukvården, geriatrik och rehab, reumatologi... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Hälso- och sjukvården är indelad i fem divisioner; kirurgi, medicin, psykiatri, primärvård och medicinsk service. I division medicin samlas tretton verksamheter och divisionen har totalt ca 2000 anställda från barn och ungdomsmedicin, akut-, hud, - infektionssjukvården, geriatrik och rehab, reumatologi, medicin, kardiologi till den palliativa vården.

Vi söker nu en trygg och innovativ divisionschef som drivs av tanken att få vara med och påverka framtidens Hälso- och sjukvård inom en stor organisation. Hälso- och sjukvården har ställts inför utmaningar som vi aldrig tidigare mött eller som ingen av oss kunde förutse. Vi kan stolt konstatera att vår organisation åstadkommit stora förändringar och tack vare fantastiska insatser från alla våra medarbetare har vi ställt om verksamheten för att klara utmaningarna på bästa sätt, och det fortsätter vi med, varje dag. Det är en lärorik tid som visar att tillsammans är vi starka och att vi behöver varandra för att nå framgång.

Vill du vara med och bidra till sjukvårdens fortsatta positiva utveckling? Vi vill förstärka de goda erfarenheterna och utveckla våra arbetssätt bland annat inom digitalisering för att på lång sikt skapa de bästa förutsättningar för en ännu bättre Hälso- och sjukvård i Dalarna. Du kommer, tillsammans med övriga divisionschefer och hälso- och sjukvårdsdirektör, forma och utveckla hälso- och sjukvården i Dalarna. Du leder och utvecklar din division för att optimera arbetssätt och ge medarbetarna rätt verktyg för att lyckas i sina roller.

Du ingår i ledningsgruppen för hälso- och sjukvården där ni tar ansvar för att hälso- och sjukvården uppfyller sitt givna uppdrag för patienterna med säkerhet, kvalitet och kostnadseffektivitet i samverkan med andra berörda verksamheter.
I uppdraget ingår även samarbete med interna och externa vårdaktörer samt samverkan med fackliga organisationer.
Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen med ett chefsförordnande på fyra år.

KVALIFIKATIONER

Rollen innebär såväl stort ansvar som utmaningar och vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du triggas av utmaningen i att leda hälso- och sjukvården i Dalarna där du vågar kliva in och ta ansvar för att utifrån den kraft och gedigna kompetens som finns i organisationen driva utvecklingen framåt. Du är en erfaren chef och ledare med bakgrund från komplexa organisationer och erfarenhet av att leda genom andra. Som ledare är du prestigelös, inspirerande och en god kommunikatör. Tjänsten innebär ansvar för ekonomi- arbetsmiljö- och personalfrågor. Har du dokumenterad erfarenhet av detta är det meriterande.

Du har en relevant akademisk utbildning, kunskap och erfarenhet från hälso- och sjukvården samt gärna erfarenhet från arbete inom politiskt styrd organisation. Vi ser det som självklart att du är en innovativ, stabil, närvarande och handlingskraftig person som drivs av tanken att tillsammans med andra få vara med och påverka inom en stor organisation. Du har förmåga att tänka i nya banor och är inte rädd att utmana traditioner. Befattningen förutsätter ett intresse för forskning, utbildning och innovation.

Körkort erfordras.

Befattningen är direktunderställd hälso- och sjukvårdsdirektören och är placerad i Falun.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Anders Hultgren, [email protected], 0733-512 701. Registrera din ansökan via clockworkpersonal.se senast 31/10. Vi ser fram emot din ansökan!

Fackliga kontakter:
SACO, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Vision, [email protected]

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Divisionschef Medicinsk service för Region Dalarna

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Hälso- och sjukvården är indelad i fem divisioner; kirurgi, medicin, psykiatri, primärvård och medicinsk service. I division medicinsk service ingår ambulanssjukvård, bild och funktionsmedicin, laboratoriemedicin, patologi, fysioterapi, arbetsterapi, kuratorsverksamhet, logopedi, dietister, läkemedelsa... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Hälso- och sjukvården är indelad i fem divisioner; kirurgi, medicin, psykiatri, primärvård och medicinsk service. I division medicinsk service ingår ambulanssjukvård, bild och funktionsmedicin, laboratoriemedicin, patologi, fysioterapi, arbetsterapi, kuratorsverksamhet, logopedi, dietister, läkemedelsavdelning, Resursgrupp samt bibliotek och divisionen har totalt ca 1000 anställda.

Vill du vara med och bidra till sjukvårdens fortsatta positiva utveckling? Vi vill förstärka de goda erfarenheterna och utveckla våra arbetssätt bland annat inom digitalisering för att på lång sikt skapa de bästa förutsättningar för en ännu bättre Hälso- och sjukvård i Dalarna. Du kommer, tillsammans med övriga divisionschefer och hälso- och sjukvårdsdirektör, forma och utveckla hälso- och sjukvården i Dalarna. Du leder och utvecklar din division för att optimera arbetssätt och ge medarbetarna rätt verktyg för att lyckas i sina roller.

Du ingår i ledningsgruppen för hälso och sjukvården där ni tar ansvar för att hälso- och sjukvården uppfyller sitt givna uppdrag för patienterna med säkerhet, kvalitet och kostnadseffektivitet i samverkan med andra berörda verksamheter. I uppdraget ingår även samarbete med interna och externa vårdaktörer samt samverkan med fackliga organisationer.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen med ett chefsförordnande på fyra år. Befattningen är direktunderställd hälso- och sjukvårdsdirektören och är placerad i Falun.

KVALIFIKATIONER

Vi söker nu en trygg och samarbetsorienterad divisionschef som drivs av tanken att få vara med och påverka framtidens Hälso- och sjukvård inom en stor organisation. Hälso- och sjukvården har ställts inför utmaningar som vi aldrig tidigare mött eller som ingen av oss kunde förutse. Vi kan stolt konstatera att vår organisation åstadkommit stora förändringar och tack vare fantastiska insatser från alla våra medarbetare har vi ställt om verksamheten för att klara utmaningarna på bästa sätt, och det fortsätter vi med, varje dag. Det är en lärorik tid som visar att tillsammans är vi starka och att vi behöver varandra för att nå framgång.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Anders Hultgren, [email protected], 0733-512 701. Registrera din ansökan via clockworkpersonal.se senast 31/10.

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Verksamhetschef till äldreboende i xxx

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en Verksamhetschef med erfarenhet till vår verksamhet Korsnäsgården i... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en Verksamhetschef med erfarenhet till vår verksamhet Korsnäsgården i Falun.

Korsnäsgården är ett demensboende med 33 lägenheter, beläget ca fem kilometer utanför centrala Falun. Huset består av fyra avdelningar i markplan och har dygnet runt omsorg.

Arbetsbeskrivning:

Som verksamhetschef har man ett totalansvar för den löpande verksamheten och ett ledningsansvar. Verksamhetschefen är A&O:s representant gentemot kommun och myndigheter och är kontaktperson för verksamheten. Du kommer ingå i ett team av verksamhetschefer inom A&O och delta i företagets utveckling.

Som verksamhetschef är du underställd regionchef (RC), företagsledning och styrelse. Som verksamhetschef är du chef och arbetsledare för samtliga medarbetare på enheten.

Du ska ha ingående kunskaper i de lagar, föreskrifter, riktlinjer och regelverk som styr verksamheten - både från kommun och övriga relevanta myndigheter. Vidare ska du ha kunskaper om företagets riktlinjer, rutiner och policyers. Som verksamhetschef ansvarar du för att verksamheten efterlever ovanstående grundkrav och uppdaterar arbetssätt, metoder och lokala rutiner i samband med att kraven ändras/utvecklas.

Egenskaper:

Du ska vara stresstålig, ha lätt för att samarbeta och ha goda ledaregenskaper. Du ska vara nyfiken, kreativ, engagerad och medverka till att driva utvecklingen framåt i verksamheten på plats samt i företaget. Förutom ovanstående egenskaper söker vi en person som är trygg i sitt ledarskap/chefskap, någon som kan implementera väl etablerade rutiner och strukturer i en verksamhet. Du ska genom ditt stabila ledarskap skapa en trygghet och tydlighet i verksamheten som dina medarbetare kan luta sig emot.

Kvalifikationer:

Du som söker ska ha dokumenterad relevant högskoleutbildning såsom sjuksköterska, socionom eller motsvarande högskoleutbildning och erfarenhet i enlighet med tillståndsprövning hos IVO. Vidare ska du ha erfarenhet inom liknande uppdrag inom vård och omsorg.

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 100% Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning, kontakta Regionchef Marzenna Stenström

Mail: [email protected]
Telefon: 073 - 414 74 91 Visa mindre

Verksamhetschef till Regionservice

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och Vårdnära service. Vi skapar förutsättningar för att al... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och Vårdnära service. Vi skapar förutsättningar för att alla verksamheter inom Region Dalarna ska kunna bedriva sin verksamhet på ett bra sätt vilket är ett uppdrag vi tar på stort allvar!

ARBETSBESKRIVNING

Vår nuvarande verksamhetschef för Mellersta serviceområdet ska gå vidare till nya utmaningar inom Regionen och nu söker vi dennes ersättare - är det dig vi letar efter?

Din uppgift är att aktivt leda och utveckla verksamheten så att de strategiska målen uppnås på ett kostnadseffektivt sätt med hög kvalitét och kundnöjdhet. Du ansvarar och leder Mellersta serviceområdet, ett geografiskt område som omfattar i huvudsak Falun med omnejd. Verksamheten består av exempelvis inre- och yttre logistik, kostförsörjning, lokalvård, materiel- och textilförsörjning, vårdnära service samt fastighetsdrift. Verksamheten omfattar ca 270 medarbetare och en omsättning på ca 200 Mkr/år. 11 underställda chefer utgör din ledningsgrupp och du leder Mellersta serviceområdet genom dessa. I rollen som verksamhetschef blir det viktigt att vara ett starkt stöd för dina underställda chefer och skapa förutsättningar för dem att kunna leda sina verksamheter på bästa sätt. Du har fullt personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. Förutom din egen ledningsgrupp ingår du i förvaltningschefens ledningsgrupp där du förväntas bidra och ta ansvar för hela Regionservice utveckling.

Som verksamhetschef kommer du att ha stöd av en FM-enhet vars uppgift är att med ett processorienterat synsätt koordinera och utveckla Regionservice servicetjänster, i syfte att främja kärnverksamheten och den totala koncernnyttan.

KVALIFIKATIONER

Du har en akademisk utbildning eller annan utbildning alternativt erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Tidigare erfarenhet av att arbeta som chef med fullt budget-, personal- och verksamhetsansvar är ett krav. Genom din erfarenhet känner du dig väl förtrogen med de uppgifter som åligger dig både som chef och ledare och är redo för att ta dig an ett större chefsuppdrag. Du behärskar det svenska språket, verbalt, på en bra nivå och är mycket duktig på att uttrycka dig i skrift. B-körkort är ett krav då det kommer att ske frekventa resor inom länet för din del.

Det är meriterande om du har erfarenhet av områden inom Facility Management och att leda i förändring. Vidare så är det också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation, leda genom andra chefer, utbildning i ledarskap och/eller utbildning inom arbetsmiljö, ekonomi och personal.

Känner du igen dig såhär långt? Fortsätt läsa så ska vi beskriva vilka personliga egenskaper som behöver vara framträdande hos dig:

Du är lika delar resultatorienterad och en relationsbyggare. Det innebär bland annat att du sätter höga mål, jobbar hårt och uthålligt för att nå dem samtidigt som du samarbetar med personer på olika nivåer i organisationen. För dig är kundfokus viktigt och du visar förståelse för kundens behov både nu och i framtiden när du fattar beslut. Du är givetvis en fena på planering som kan förutse problem och utveckla alternativa planer. Du delar ansvar för mål med dina medarbetare och hjälper till på det sätt som behövs för att gruppen ska prestera.
Sist men inte minst är du tydlig i din kommunikationsstil, du är en aktiv lyssnare som först försöker förstå för att sedan förstås.

Checkar du i boxarna på dessa krav hoppas vi verkligen att vi får läsa din ansökan inom kort.

Facklig kontakt:
Kommunal Centralt - [email protected]
SACO - [email protected]
Ledarna - [email protected]
Vision - vision.falun@regionRegion Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Chef Facility Management, Regionservice

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Välkommen till Regionservice! Martin heter jag och är förvaltningschef för Regionservice som är en del av Region Dalarna. Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna. Detta gör vi inom område... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Välkommen till Regionservice!
Martin heter jag och är förvaltningschef för Regionservice som är en del av Region Dalarna.
Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och Vårdnära service. Vi skapar förutsättningar för att alla verksamheter inom Region Dalarna ska kunna bedriva sin verksamhet på ett bra sätt vilket är ett uppdrag vi tar på stort allvar! Vi är en verksamhet som är i ständig förändring då vi snabbt behöver kunna anpassa oss efter verksamheternas behov vilket gör att det är en dynamisk vardag för oss inom Regionservice - och det gillar vi!

ARBETSBESKRIVNING

I din roll som FM-chef kommer du att ha en helhetssyn över våra FM-tjänster, både ur ett produktivitets-, effektivitets- och kvalitetsperspektiv med syftet att skapa största möjliga mervärde för Region Dalarnas verksamhet. Du ansvarar för bl.a. för paketeringen, utformning och standardiseringen av tjänster, kundavtal och prissättning. Du leder en grupp sakkunniga specialister så detaljfokus kommer inte att vara din huvuduppgift, du ska ha ett strategiskt perspektiv och vara ett stöd för dina medarbetare så att de har förutsättningar att vara så bra dem kan.

Du kommer vara direkt underställd mig och ingå i Regionservice förvaltningsövergripande ledningsgrupp. Som FM-chef är du adjungerad och föredragande i olika forum inom organisationen.

Du leder och ansvarar för FM-enhetens personal, ekonomi, verksamhet och kvalitetsarbete. Inom Regionservice finns det gott om utrymme för egna initiativ och jag som din närmsta chef kommer att förvänta mig att du har viljan och drivet att utveckla dig själv och verksamheten.

Vår nuvarande chef för enheten inom Facility Management ska gå vidare till nya utmaningar inom förvaltningen och vi söker nu dennes ersättare - är det dig vi letar efter?


KVALIFIKATIONER

Du har en akademisk utbildning eller annan utbildning alternativt erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Tidigare erfarenhet av att arbeta som chef med fullt budget-, personal- och verksamhetsansvar är ett krav. Du behärskar det svenska språket, både verbalt och skriftligt på en mycket god nivå. B-körkort är ett krav då det kommer att ske frekventa resor inom länet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av områden inom Facility Management och att driva projekt/förändringsarbeten av mer komplex karaktär. Vidare så är det också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation, leda genom andra chefer, kunskap om processorienterat arbetssätt, närliggande branscherfarenhet eller varit verksam i nationella nätverk inom Service- och FM-området.

Vad är det då för typ av personlighet vi ser krävs för att axla den här rollen?

I arbetet ingår att organisera och planera aktiviteter på ett effektivt sätt där du har förmåga att se vilka uppgifter som ska prioriteras. Det betyder att du kan arbeta med flera uppgifter parallellt och behåller ordningen även i pressade situationer. Du är en ambitiös person som är tydlig i din kommunikation, en lagspelare och en relationsbyggare av rang. Du har en självständighet som gör att du är bekväm i att driva frågor och vara med och peka ut riktningen. Det är naturligt för dig att ta stort ansvar och fatta beslut samtidigt som du också är en inkluderande ledare. I den dagliga verksamheten är du en förebild för dina medarbetare och utvecklar verksamheten genom ständiga förbättringar. Du tror på att lösa uppgifter tillsammans och du är duktig på att ta in andras åsikter och ta hänsyn till att alla är en del av laget.

Checkar du i boxarna på dessa krav hoppas vi verkligen att vi får läsa din ansökan inom kort.

Fackliga kontakter:
Ledarna, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Vision, [email protected]
SACO, [email protected]

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Verksamhetschef Medicinkliniken Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Anta utmaningen att leda Medicinska Kliniken i Falun! Medicinkliniken i Falun är regionens största enhet med cirka 380 anställda. Vårt uppdrag är att erbjuda specialiserad vård till vuxna med akuta och kroniska sjukdomar inom internmedicin med grenspecialiteterna lung-, allergi-, njur-, blod-, magtarm... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Anta utmaningen att leda Medicinska Kliniken i Falun!

Medicinkliniken i Falun är regionens största enhet med cirka 380 anställda. Vårt uppdrag är att erbjuda specialiserad vård till vuxna med akuta och kroniska sjukdomar inom internmedicin med grenspecialiteterna lung-, allergi-, njur-, blod-, magtarm- och endokrinsjukdomar samt inom neurologi. Vi har också ett stort akutmedicinuppdrag som vi delar med kardiolog- och infektionsklinikerna. Vi är organiserade i sektioner med åtta specialistmottagningar och tre slutenvårdsavdelningar samt en sekreterarenhet.
Vi har en stor utbildning- och fortbildningsverksamhet med studenter av olika kategorier och kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna.

Vi lägger stor vikt vid patientsäkerhets- och arbetsmiljöfrågor och verksamhetsutveckling. Kliniken tillhör Division Medicin.

Arbetsuppgifter:
Som verksamhetschef för Medicinkliniken får du möjlighet att leda och utveckla Regionens största enhet.
Du har det övergripande ansvaret för personal, arbetsmiljö och ekonomi. Du arbetar tillsammans med klinikens ledningsgrupp och i samverkan med de fackliga organisationerna. Du kommer att ha ett nära samarbete med verksamhetschefer inom Division Medicin och på Falu lasarett. Vi har god stämning på kliniken med bra samarbetsklimat mellan enheterna och med övriga regionen.
Din närmaste chef kommer att vara divisionschefen.

KVALIFIKATIONER

Vi söker en verksamhetschef som med engagerat ledarskap tillsammans med kompetenta medarbetare och chefer kan förverkliga och leda verksamheten mot våra högt uppsatta mål och där patienten alltid är i fokus. Du har en relevant högskoleutbildning och en gedigen professionell bakgrund inom hälso- och sjukvården. Du tar ansvar och skapar resultat och har förmåga att utveckla verksamheten i dialog med medarbetare och ledning. Du ser Medicinklinikens roll som en viktig kugge i Dalarnas hela sjukvårdssystem, är lojal med fattade beslut, har analys­- och beslutsförmåga och kan leda genom andra.

Det är viktigt att Du är en god kommunikatör och har god förmåga att samarbeta.
Chefs- och ledarerfarenhet från uppdrag av liknande karaktär och storleksordning är värdefullt och formell ledarutbildning är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och referenser.

Ledarskapets riktning i Region Dalarna är Tydlighet, Mod och Tillit. Region Dalarna erbjuder chefsutbildning för alla verksamhetschefer, en utbildning som planeras tillsammans med din chef.

Körkort erfordras.

Uppdraget som verksamhetschef är tidsbegränsat till 3-4 år, med en tillsvidareanställning i grundprofessionen.

Fackliga kontakter:
Ledarna, [email protected]
Vision, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
SACO, [email protected]Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Verksamhetschef till äldreboenden i Falun, Daljunkaregården och Norshöjden

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 400 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en Verksamhetschef med erfarenhet till två av våra verksamheter i F... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 400 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en Verksamhetschef med erfarenhet till två av våra verksamheter i Falun.

Arbetsbeskrivning:

Som verksamhetschef har man ett totalansvar för den löpande verksamheten och ett ledningsansvar. Verksamhetschefen är A&O:s representant gentemot kommun och myndigheter och är kontaktperson för verksamheten. Du är aldrig ensam som verksamhetschef på A&O är. I regionen finns ett nära kollegialt samarbete.

Ledningsgrupper på våra verksamheter i Falun samarbetar i en mängd olika frågor och har kontinuerliga avstämningar. Legitimerad personal arbetar på båda enheterna, men har en huvudsaklig placering på en enhet. Även andra professioner samarbetar över enhetsgränserna. Vi försöker även dra nytta av detta vid vikarietillsättning mm.

På central nivå har du tillgång till stödfunktioner med spetskompetens och gedigen erfarenhet inom områdena kvalitet, ekonomi, HR och IT.

Hos oss erbjuds du en utvecklande och ansvarsfull roll där du har stort inflytande över ditt eget arbete.

Som verksamhetschef är du underställd regionchef, företagsledning och styrelse. Som verksamhetschef är du chef och arbetsledare för samtliga medarbetare på enheten. Du är en duktig kommunikatör och bidrar till ett gott arbetsklimat för medarbetare, boende, närstående och kollegor.

Du ska ha ingående kunskaper i de lagar, föreskrifter, riktlinjer och regelverk som styr verksamheterna - både från kommun och övriga relevanta myndigheter. Vidare ska du ha kunskaper om företagets riktlinjer, rutiner och policyers. Som verksamhetschef ansvarar du för att verksamheterna efterlever ovanstående grundkrav och uppdaterar arbetssätt, metoder och lokala rutiner i samband med att kraven ändras/utvecklas.

Du känner dig bekväm med att fatta självständiga beslut, är flexibel och har förmågan att behålla fokus även i oförutsedda situationer. Du ska hålla en god struktur och kan driva ditt eget arbete framåt.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för äldreomsorg, att göra skillnad genom det närvarande ledarskapet.

Egenskaper:

Du ska vara stresstålig, ha lätt för att samarbeta och ha goda ledaregenskaper. Du ska vara nyfiken, kreativ, engagerad och medverka till att driva utvecklingen framåt i verksamheten på plats samt i företaget. Förutom ovanstående egenskaper söker vi en person som är trygg i sitt ledarskap/chefskap, någon som kan implementera väl etablerade rutiner och strukturer i en verksamhet. Du ska genom ditt stabila ledarskap skapa en trygghet och tydlighet i verksamheten som dina medarbetare kan luta sig emot.

Kvalifikationer:

Du som söker ska ha dokumenterad relevant högskoleutbildning såsom sjuksköterska, socionom eller motsvarande högskoleutbildning och erfarenhet i enlighet med tillståndsprövning hos IVO. Vidare ska du ha erfarenhet inom liknande uppdrag.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 100% Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning hos A&O kontakta:

Regionchef, Liselott Löfgren Mail: [email protected] Visa mindre

Verksamhetschef Kvinnosjukvården Dalarna

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Nu söker vi en ny verksamhetschef som tillsammans med 9 avdelningschefer vill leda Kvinnosjukvården i Dalarna! Kvinnosjukvården i Dalarna tillgodoser länets obstetriska och gynekologiska vård. Verksamheten har 270 anställda och omsätter drygt 300 mnkr. Kvinnokliniken på Falu lasarett har Dalarnas enda... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Nu söker vi en ny verksamhetschef som tillsammans med 9 avdelningschefer vill leda Kvinnosjukvården i Dalarna!

Kvinnosjukvården i Dalarna tillgodoser länets obstetriska och gynekologiska vård. Verksamheten har 270 anställda och omsätter drygt 300 mnkr. Kvinnokliniken på Falu lasarett har Dalarnas enda förlossningsavdelning med knappt 3 000 förlossningar per år, antenatal slutenvårdsenhet, BB, S-MVC och en dagavdelning för obstetriska jourfall samt graviditetskontroller. Förlossningsvården har ett nära samarbete med patienthotellet. Gynekologin bedrivs på gynmottagning och gynekologisk vårdavdelning, där det också finns en poliklinisk cytostatikaenhet. Operationsverksamheten (akut och planerad) bedrivs på centraloperation, dagkirurgisk operationsavdelning och på en mindre poliklinisk operationsavdelning på gynmottagningen. Kvinnokliniken bedriver såväl öppen bukkirurgi som minimalinvasiva operationer, där kliniken framgångsrikt har drivit utvecklingen. Tillgång finns till operationsrobot. Vid Mora lasarett finns gynmottagning och S-MVC. En del gynekologisk kirurgi bedrivs på dagkirurgisk operationsavdelning.

I rollen som verksamhetschef ska du leda utvecklingen av Kvinnosjukvården i Dalarna utifrån ett helhetsperspektiv av hälso- och sjukvård med ansvar för att verksamheten uppfyller en hög vårdkvalité, patientsäkerhet och kostnadseffektivitet. Kliniken har idag trots pandemin en mycket god tillgänglighet både till mottagningsbesök och gynekologiska operationer.

I din roll som verksamhetschef är du direkt underställd divisionschefen och ingår i ledningsgruppen för Division Kirurgi som består av 9 kliniker inom de opererande specialiteterna samt ambulanshelikoptern. Den verksamhetschef vi söker ska jobba mot visionen om att verksamheten skall bedriva vård i frontlinjen mot verksamhetens uppsatta mål. Verksamhetschefens uppgift är också att, tillsammans med medarbetarna och arbetstagarorganisationerna, skapa välfungerande enheter.

KVALIFIKATIONER

Krav:
Du har en relevant högskoleutbildning och en gedigen professionell bakgrund inom hälso- och sjukvården. Du har tidigare erfarenhet av chefs- och ledarskap.

Vi söker en verksamhetschef som ser kvinnosjukvårdens roll som en viktig del i Dalarnas hela sjukvårdssystem och som med engagerat ledarskap tillsammans med kompetenta medarbetare och chefer kan förverkliga och leda verksamheten mot högt uppsatta mål där patienten alltid är i fokus. Du tar ansvar och har förmåga att utveckla både obstetrisk och gynekologisk verksamhet i dialog med medarbetare och ledning. Vidare är du en god kommunikatör som förmedlar information tydligt och enkelt i både tal och skrift. Du har en förmåga att etablera trovärdighet i dina relationer och genom att tydligt ange riktning för arbetet skapar du motivation och handling hos andra. Du är en naturlig relationsbyggare som skapar samarbete med personer på olika nivåer i organisationen, inom divisionen och över divisionsgränser. Slutligen initierar du på egen hand aktiviteter och utvecklingsprojekt samt samverkar genom att främja och utveckla andras idéer.

Meriterande:
Chefs- och ledarerfarenhet från uppdrag av liknande karaktär och storleksordning är värdefullt. Formell ledarutbildning är meriterande.

Fackliga kontakter:
Vårdförbundet, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Ledarna, [email protected]
SACO, [email protected]
Vision, [email protected]

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Verksamhetschef till Ögonkliniken Dalarna

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING I rollen som verksamhetschef ska du leda utvecklingen av Ögonkliniken i Dalarna utifrån ett helhetsperspektiv av hälso- och sjukvård med ansvar för att verksamheten uppfyller en hög vårdkvalité, patientsäkerhet och kostnadseffektivitet. Du ansvarar för att upprätthålla och vidareutveckla verksamhetens ... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

I rollen som verksamhetschef ska du leda utvecklingen av Ögonkliniken i Dalarna utifrån ett helhetsperspektiv av hälso- och sjukvård med ansvar för att verksamheten uppfyller en hög vårdkvalité, patientsäkerhet och kostnadseffektivitet. Du ansvarar för att upprätthålla och vidareutveckla verksamhetens samlade kompetens för att säkra en god tillgänglighet och arbetssätt i överensstämmelse med kliniska behandlingsprinciper och i linje med ny forskning.

Ögonkliniken i Dalarna bedriver en expansiv medicinsk och kirurgisk verksamhet i ständig utveckling. Kliniken med drygt 100 anställda, består av fyra mottagningar i Falun, Borlänge, Mora och Ludvika samt en operationsenhet i Falun som tillsammans har cirka 60 000 besök/år. Den operativa verksamheten utgörs framförallt av kataraktkirurgi (3900 operationer/år) men innefattar även ögonlockskirurgi, trycksänkande ingrepp, skelningsoperationer mm. Dessutom ges intravitreal läkemedelsbehandling på operationsenheten (9200 st 2019). Ögonbottenfotografering sker på samtliga mottagningar och i samarbete med medicinmottagningen, Avesta lasarett. Vi samarbetar med många enheter däribland öronklinik, barnklinik, reumatologklinik, medicinklinik m. fl. Dessutom med Syncentralen, länets optiker och ögonkliniken på USÖ. I uppdraget ingår att utveckla samarbetet inom kliniken samt med övriga opererande enheter inom divisionen och övriga samarbetspartners.

I din roll som verksamhetschef är du direkt underställd divisionschefen och ingår i ledningsgruppen för Division Kirurgi som består av 10 kliniker. Vi vill att den verksamhetschef vi söker jobbar mot visionen om att verksamheten skall bedriva vård i frontlinjen mot verksamhetens uppsatta mål, inklusive en god tillgänglighet till mottagningsbesök och operationer. Verksamhetschefens uppgift är också att, tillsammans med medarbetarna och arbetstagarorganisationerna, skapa välfungerande enheter med en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

KVALIFIKATIONER

Krav:
- En avslutad universitet-/högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård
- Tidigare erfarenhet av chef- och ledarskap
- Goda språkkunskaper i svenska och engelska

Som person är du duktig på att planera samt har ett resultatorienterat arbetssätt och sätter högsta prioritet på att uppnå mål och få arbete slutfört på ett strukturerat sätt. Vidare är du en god kommunikatör som förmedlar information tydligt och enkelt i både tal och skrift. Du har en förmåga att etablera trovärdighet i dina relationer och genom att tydligt ange riktning för arbetet skapar du motivation och handling hos andra. Du är en naturlig relationsbyggare som skapar samarbete med personer på olika nivåer i organisationen. Slutligen så initierar du på egen hand aktiviteter och utvecklingsprojekt samt samverkar genom att främja och utveckla andras idéer.

Meriterande:
- Tidigare arbetat med produktionsplanering och logistik inom liknande verksamhet
- Dokumenterade resultat utifrån kvalitet, tillgänglighet och produktion inom liknande verksamhet

Fackliga kontaktpersoner:
Vårdförbundet, [email protected]
Ledarna, [email protected]
SACO, [email protected]
Vision, [email protected]
Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Vi arbetar för en drogfri och hälsosam arbetsmiljö. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest vid alla nyanställningar. Vi har även krav på att du är fullt vaccinerad mot covid-19 och kommer att kontrollera ditt vaccinationsbevis innan anställning.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Vårdvalschef

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vi söker nu en vårdvalschef till Region Dalarna. I vår region benämns valfrihetssystemet vårdval Dalarna. I Region Dalarna finns tre vårdval som styrs av lagen om valfrihetssystem (LOV), Vårdval Primärvård, Vårdval Barn- och ungdomspsykiatri (BUP) och Vårdval Tandvård barn och ungdom. Förutom v... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker nu en vårdvalschef till Region Dalarna. I vår region benämns valfrihetssystemet vårdval Dalarna. I Region Dalarna finns tre vårdval som styrs av lagen om valfrihetssystem (LOV), Vårdval Primärvård, Vårdval Barn- och ungdomspsykiatri (BUP) och Vårdval Tandvård barn och ungdom. Förutom vårdval finns även tandvårdsstöd, en enhet som bedömer behov av tandvård för de som har olika sjukdomar, funktionshinder eller har stort behov av personlig omvårdnad. Vårdvalsenheten har även uppföljningsansvar och betalar ut ersättning (statligt reglerad) för privata fysioterapeuter och läkare på Nationella Taxan (Lag 1993:1652 om ersättning för fysioterapi och Lag 1993:1651 om läkarvårdsersättning).
Vårdvalsenheten ingår i Regionstyrelsens förvaltning och har bland annat i uppdrag att formulera förslag till verksamheternas uppdrag/åtagande, ersätta och kommunicera omkring avtalen. Avtal Vårdval Dalarna reglerar och styr uppdrag i primärvården, BUP och Tandvården barn och ungdom.

Vårdvalsenheten har en viktig beställarroll. Vårdvalsenheten ska efterfråga en så bra, säker och jämlik sjukvård/tandvård inom alla vårdval med så hög kvalitet som möjligt till befolkningen, från de vårdgivare som godkänts inom vårdvalet. En ständig utveckling ska ske mot dessa viktiga mål.

Vårdvalsenheten fungerar också som en viktig stödfunktion för vårdgivare och personal både inom region- och privatdrivna verksamheter inom vårdval, till befolkningen samt övriga samverkanspartners.

Som Vårdvalschef erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete, där fokus ligger på utveckling och uppföljning av vårdaktörer inom primärvården, BUP och Tandvården barn och ungdom. Inom Vårdval har du som chef en viktig roll i arbetet med samverkan mellan olika aktörer. Dels gällande samverkan mellan regionens olika aktörer och dels samverkan med länets kommuner, men även samverkan på ett nationellt plan. En stor del av uppdraget är att arbeta nära folkvalda politiker inom regionen.

KVALIFIKATIONER

Inom vårdvalsenheten bereds ärenden och underlag till de förtroendevalda i Vårdvalsberedningen som sedan skickar vidare ärenden till Regionstyrelsen och Regionfullmäktige. Här ingår att kontinuerligt redovisa utfall och följsamhet till avtalen inom Vårdval.

Rollen innebär såväl stort ansvar som utmaningar och vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du triggas av utmaningen i att samverka i lokala, regionala och nationella nätverk för att i slutändan uppnå en god och nära vård via vårdvalet. Du är en erfaren chef och som ledare är du prestigelös, inspirerande och en god kommunikatör.

Du har en relevant akademisk utbildning och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation. Vi ser det som självklart att du är en innovativ, stabil, närvarande och handlingskraftig person som drivs av tanken att tillsammans med andra få vara med och påverka inom en stor organisation. Du har förmåga att tänka i nya banor och är inte rädd att utmana traditioner. Har du dessutom en vana av att hantera ekonomi- och budgetfrågor är det meriterande. Körkort erfordras.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen med ett chefsförordnande på fyra år.
Befattningen är direktunderställd regiondirektören och tjänsten är placerad vid Regionkontoret i Falun.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Anders Hultgren, [email protected], 0733-512 701 alternativt Anna Andersson, [email protected], 0708- 215 318. Registrera din ansökan via clockworkpersonal.se senast 12/4.

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.
Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.
Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.
Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Biträdande verksamhetschef till KÄK/OFM/RAD

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Folktandvården Region Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården R... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Folktandvården Region Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Region Dalarna har 18 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård, Folkhälsofunktionen och egen tandteknisk verksamhet.

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer till en arbetsplats bestående av tre enheter: käkkirurgi, orofacial medicin och odontologisk radiologi. Den sammanlagda personalstyrkan är ca 45-50 personer vilket gör det till en stor verksamhet allt sammantaget. Samtliga av verksamhetens delar är remissinstanser inom specialisttandvården. Käk kirurgiska kliniken har beredskapsverksamhet 24/7. Arbetet är omväxlande med både planerad och akut vård och de tre enheterna arbetar självständigt inom respektive specialitet.

Du kommer att stötta verksamhetschefen i den dagliga driften och koordinera de 3 enheternas verksamheter. Du kommer att ha daglig kontakt med verksamhetschefer och kliniksamordnare från andra verksamheter inom Folktandvården Dalarna samt sektionsledare inom Odontologisk radiologi. Det arbetsledande ansvaret för personalen är inom ditt ansvarsområde likväl som rekrytering av tandsköterskor, undersköterskor, steril- och receptionspersonal samt medicinska sekreterare. Detta är exempel på arbetsuppgifter inom ditt ansvarsområde men det tillkommer även andra av bland annat administrativ karaktär som utgör en stor del av arbetet. Målet för oss är att utveckla och driva verksamheten i en för vårdtagarna gynnsam riktning som även främjar personal och arbetsmiljö - vill du vara med på den här resan?

Tjänsten innebär ett tidsbegränsat chefsförordnande på tre år med tillsvidareanställning i grundprofessionen.

KVALIFIKATIONER

Du har en odontologisk utbildning och en gedigen administrativ vana. Att ha erfarenhet av att arbeta inom något av verksamhetsområdena är ett krav då vi tror det gör det enklare för dig att komma in i arbetet och ha en förståelse för arbetets natur. Din kunskap i det svenska språket behöver vara på en mycket bra nivå i både tal och skrift samt att du behöver behärska det engelska språket på en bra nivå. Det är meriterande om du har kunskap i vårt journalsystem Takecare men inget krav. Det är även meriterande om du har arbetsledande erfarenhet sedan tidigare.

För dig är det viktigt med samarbete och att vara tydlig i din kommunikation. Det senare innebär bland annat att du förmedlar information tydligt och enkelt både i tal och skrift och du är duktig på att lyssna in olika behov. Att vi har fokus på patienterna i vårt arbete är av största vikt för dig vilket gör att du utvärderar varje handling och beslut utifrån hur patienterna kommer att påverkas. Du förhåller dig entusiastisk och positiv även i tuffa situationer och du har en förmåga att snabbt anpassa dig efter vad situationen kräver. Du är en resultatorienterad person där det är viktigt för dig att arbetet utförs på ett strukturerat sätt. Sist men inte minst är du en person som etablerar en trovärdighet hos andra; du tvekar inte att anta utmaningar du förmedlar energi i kommunikation med andra.

Om det är dig vi beskrivit här ovan ser vi fram emot att få läsa din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner:

VISION - [email protected] - Tel: 023-490850

SRAT tandhygienist - Ellen Paulfors - [email protected] - Tel: 0790-607142

DTF/TT - Lars Eriksson - [email protected] - Tel: 023-492409

Ledarna - [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Vi arbetar för en drogfri och hälsosam arbetsmiljö. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest vid alla nyanställningar. Vi har även krav på att du är fullt vaccinerad mot covid-19 och kommer att kontrollera ditt vaccinationsbevis innan anställning.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Vill du leda våra framgångsrika team i Falun och Borlänge?

MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Vi erbjuder tandvård på platser där människor normalt rör sig, vi har öppet när våra kunder har möjlighet att komma, vi arbetar med hög kvalitet och allt sker¬ med de möjligheter som ny teknik erbjuder och med rät... Visa mer
MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Vi erbjuder tandvård på platser där människor normalt rör sig, vi har öppet när våra kunder har möjlighet att komma, vi arbetar med hög kvalitet och allt sker¬ med de möjligheter som ny teknik erbjuder och med rätt kompetens. Vi är idag ca 170 drivna och framåtriktade medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 80 000 patienter till en bättre munhälsa. Vi finns idag på åtta orter och siktar på 45 inom de närmsta åren.

MyDentist finns redan i Västerås, Norrköping, Malmö, Göteborg, Borås, Linköping, Helsingborg, Örebro. Nu får du chansen att vara med på vår uppbyggnads- och förändringsresa mot att bli Sveriges mest rekommenderade tandläkare. Vi planerar för en klinik i Falun och en i Borlänge. Nu söker vi dig som vill vara med från start och sätta oss på kartan i Dalarna.
 
Vi kommer öppna två fina och fräscha kliniker med bra läge och modern utrustning. Vi har en unik tandvårdsbutik och tar emot våra kunder i en behaglig miljö. Klinikerna kommer ha flera behandlingsrum och det kommer arbeta ett 20-tal personer på varje klinik.
 
Vill du leda våra framgångsrika team i Falun och Borlänge?
 
Som Platschef för kliniken är du en viktig del i MyDentist väg mot att förändra den konservativa tandvårdsbranschen. Du tycker precis som vi att det finns oanade möjligheter att ta redan befintlig kunskap, teknik och erfarenhet från andra branscher och applicera på tandvården för att göra upplevelsen av tandvården mer Tillgänglig, Enklare och Attraktivare.
 
Som ledare hos oss blir du en viktig del av ett ungt och expansivt företag. Ett företag som vill förändra branschen och som har som vision att vara den mest rekommenderade tandläkaren, både hos kunder och medarbetare. Vi växer snabbt och det har vi våra medarbetares engagemang att tacka för. Vi arbetar därför ständigt med att skapa förutsättningar som ger arbetsglädje. Att ha kul på jobbet, stimulerande kundmöten, utvecklande arbetsuppgifter och dessutom arbeta utifrån ett värderingstyrt förhållningssätt tror vi är viktiga framgångsfaktorer, både för dig och för MyDentist. Nu får du chansen att vara med och forma teamen i Falun och Borlänge från start.
 
Du ansvarar för ledning och utveckling av klinik och butik, med budget-, resultat- och personalansvar. Du kommer leda och fördela ansvarsområden till engagerade medarbetare och arbeta aktivt för att ni tillsammans utvecklar verksamheterna i enlighet med våra uppsatta mål. Du rapporterar direkt till VD och arbetar som del i ett team med övriga platschefer. Till din hjälp finns gemensamma system och centrala funktioner inom HR, ekonomi, marknad och IT.
 
Vi söker en trygg erfaren ledare som gillar utveckling och förändring. Du har en förmåga att inspirera och stödja dina kvalificerade medarbetare och kan motivera dem till framgång, att ge utmärkt kundbemötande och service. Samtidigt har du ekonomisk förståelse och ett affärsmässigt driv och intresse. Du har flera års goda erfarenheter av att leda kvalificerade medarbetare, gärna men inte nödvändigtvis inom vårdsektorn. Du behöver ha goda kommunikativa och pedagogiska egenskaper för att få med dig personalen på vår gemensamma resa.
 
MyDentist kultur präglas av att organisationen är i tillväxt och förändring, tempot är högt, det händer mycket hela tiden. Enkelhet, förändring och omtanke är våra ledord. Vi har samtidigt en professionell och engagerad kultur med starkt verksamhetsfokus och stor hjälpsamhet där vi bidrar i våra olika roller mot gemensamma mål. Vi erbjuder dig att få arbeta i en positiv växande verksamhet i en trevlig och kompetent företagskultur. Vi har korta beslutsvägar, här finns stort utrymme att påverka och få vara med och skapa något betydelsefullt med oss. Vi vet att du är trygg och kompetent i din chefsroll, men är nyfiken på en förändring.   
 
Heltidstjänst. Vi tillämpar 6 månaders provanställning   
Tillträde efter överenskommelse.
 
Välkommen till oss på MyDentist!
Känner du igen dig i vår beskrivning? Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev snarast, dock senast 30/6. Intervjuer sker fortlöpande. Förfrågor och funderingar slå en signal till HR-Chef Marianne Rehn 072-401 63 25.

Vi gör det enkelt - Vi tror på förändring - Vi visar omtanke
 
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- / rekryteringsföretag och säljare. Visa mindre

Biträdande verksamhetschef till Folktandvården Svärdsjö

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Välkommen till Region Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet. Visionen om att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna ska fortsätta lysa klart och vara en starkt ledande kompass när vi nu tar klivet in i en ny organisation inom Folktandvården Dalarna. Med värderi... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!
Välkommen till Region Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Visionen om att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna ska fortsätta lysa klart och vara en starkt ledande kompass när vi nu tar klivet in i en ny organisation inom Folktandvården Dalarna. Med värderingar som öppenhet, respekt och ansvar ska alla våra medarbetare känna sig stärkta i vår fortsatta resa mot vår vision och vår resa in i framtiden! För att göra detta behöver vi också verksamhetschefer som vill vara med och leda oss framåt - känns det som du? Om svaret är ja tycker vi att du ska fortsätta läsa för du kan precis ha upptäckt din kommande tjänst!


ARBETSBESKRIVNING

Vad innebär rollen som biträdande verksamhetschef? Du planerar och organiserar din verksamhet i samråd med verksamhetschef och divisionschef så din verksamhet är i linje med uppsatta mål. Din högra hand på kliniken är din kliniksamordnare som ansvarar för den dagliga driften. Vidare så har du det ekonomiska och personella ansvaret på kliniken och har månatliga budgetavstämningar och rapportering med verksamhetschef och divisionschef. Du ansvarar för bemanning, rekrytering och även medarbetarsamtal och rehabilitering. Att arbeta för en god samverkan med våra fackliga representanter kommer att vara en del av dina vardagliga sysslor. Det är även andra delar som faller inom ramen för ditt ansvar men detta är en del av de arbetsuppgifter som kommer att vara dina. Brodera ut bilden kan vi göra vid en intervju.

Då är kanske din följdfråga; men vad krävs av mig för att kunna söka? Om du blickar mot nästa rubrik ska vi berätta om just detta!

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Fackliga kontakter:
Vision, [email protected]
Ledarna, [email protected]
SRAT, Ellen Paulfors 0790-607142 [email protected]
DTF/TT, Lars Eriksson 023-492409 [email protected]

KVALIFIKATIONER

Du har en odontologisk utbildning och klinisk arbetslivserfarenhet från tandvårdsyrket. Du har goda kunskaper i det svenska språket både muntligt och skriftligt. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation är det meriterande. Det är även meriterande om du har tidigare chefs/ledarerfarenhet.

Med detta i åtanke, vad är det då för personliga egenskaper vi ser som viktiga för den här rollen?

Du är en fena på samarbete där du tror på att samarbeta snarare än att konkurrera; dela ansvar för mål och hjälper till på det sätt det behövs för att gruppen ska prestera. Att vara resultatorienterad är också påtagligt hos dig som person där du bland annat sätter höga mål och jobbar hårt och uthålligt för att nå dem. Du är en tydlig kommunikatör och det visar sig exempelvis genom att ditt sätt att förmedla information präglas av tydlighet/enkelhet i både tal och skrift. Patientfokus är tydligt där du visar förståelse för nuvarande och framtida patientbehov vid beslutsfattande. Vidare så har du en god förmåga till anpassning där du snabbt kan förändra ditt beteende för att anpassa dig till nya omständigheter samt att du förhåller dig positiv och entusiastisk även i tuffa situationer. Sist men inte minst har du en förmåga att påverka och influera genom att du kan etablera trovärdighet. Du tvekar inte att anta utmaningar och förmedlar energi i kommunikation med andra.

Ingenting mer och heller ingenting mindre - detta är vad vi söker! Känner du dig träffad av den här annonsen hoppas vi verkligen du vill inkomma med en ansökan så kanske vi ses.

Tjänsten innebär ett tidsbegränsat chefsförordnande på tre år med tillsvidareanställning i grundprofessionen. Du kommer att ingå i ett individuellt chefsutvecklingsprogram och genomgå Landstinget Dalarnas chefsutbildning. Alla nyanställda deltar i Folktandvården Dalarnas introduktionsprogram. Alla nya verksamhetschefer erbjuds en mentor.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetschef till Länsvuxenpsykiatrin i Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Välkommen till oss inom Länsvuxenpsykiatrin! Vi letar efter dig som vill bli vår kommande verksamhetschef och vill leda oss i vårt arbete framåt. Låt oss berätta lite mer om vår verksamhet: Länsvuxenpsykiatrin finns placerat i både Säter och Falun. Våra verksamheter består av specialiserad vuxen psykia... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Välkommen till oss inom Länsvuxenpsykiatrin! Vi letar efter dig som vill bli vår kommande verksamhetschef och vill leda oss i vårt arbete framåt. Låt oss berätta lite mer om vår verksamhet: Länsvuxenpsykiatrin finns placerat i både Säter och Falun. Våra verksamheter består av specialiserad vuxen psykiatrisk slutenvård, jourmottagning och länsgemensam öppenvård inom områdena; öppenvård för ätstörningsvård, Beroendecentrum inklusive LARO mottagning, kris- och traumamottagning samt mottagning för könsdysfori.
På kliniken arbetar olika yrkeskategorier som sammantaget utgör en bemanning på ca 230 personer. Vi har ett brett uppdrag och vi skulle kunna skriva spaltmeter om detta men för att annonsen inte ska bli för lång så ger vi dig en övergripande bild av vilka områdena vi är verksamma inom - resten kan vi ta på en kommande intervju!

Som verksamhetschef ska du leda utvecklingen av verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv av hälso- och sjukvård. Du har ansvar för att verksamheten uppfyller sitt uppdrag utifrån patientsäkerhet, vårdkvalitet och kostnadseffektivitet. Som verksamhetschef förväntas du ha ett tätt samarbete med andra verksamheter internt och externt. Verksamhetschefens uppgift är också att, tillsammans med medarbetarna, skapa en väl fungerande verksamhet med en god stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Att samverka med våra fackliga organisationer är en viktig arbetsuppgift som sker på daglig basis. Du kommer att ha ca 7-8 underställda chefer och du ska vara deras bollplank och stöd arbetet. Som verksamhetschef har du en given plats i divisionens ledningsgrupp där vi arbetar såväl strategiskt och operativt.
Intresserad? Hoppa ner till nästa stycke så får du se vilka krav som ställs för att kunna vara aktuell för den här rollen.

KVALIFIKATIONER

Du har en utbildning inom hälso- och sjukvård. Det kan exempelvis vara sjuksköterska, läkare, psykiatriker eller annan profession som är inom hälso- och sjukvård. Vi ser detta som viktigt i din roll för att kunna driva vårdfrågorna inom dina verksamheter och vara bekväm med den typen av terminologi som används. Du har en gedigen erfarenhet från att vara chef, det är ett stort chefsuppdrag som kräver en van ledare inte minst då du kommer att leda andra chefer. B-körkort är ett krav då du har verksamhet i både Falun och Säter. Har du erfarenhet av att arbeta som chef över chef är det meriterande men inget krav då vi ser att detta kan vara nästa steg för en person med lång erfarenhet av att arbeta som ledare och chef. Vidare så är det meriterande om du har genomgått ledarskapsutbildning samt om du har erfarenhet från psykiatrin och akutpsykiatrin.

Du har patienternas behov i fokus som bland annat innebär att du utvärderar varje handling och beslut utifrån hur patienter kommer att påverkas. Du är en resultatorienterad person som förändrar ditt beteende snabbt och effektivt för att uppnå mål, hantera svårigheter eller lösa problem. Ditt sätt att kommunicera präglas bland annat av att du är tydlig i förmedlande av information i både tal och skrift och du håller andra informerade och ger specifik och konstruktiv feedback. Att kunna planera och ligga steget före är viktigt för dig och du har en fallenhet för att integrera kort- och långsiktiga mål med helhetsbilden. Sist men inte minst är du en relationsbyggare som bland annat förhåller sig till andra på ett öppet och accepterande sätt och får andra att känna sig bekväma.
Är det dig vi har beskrivit här ovan? Tveka då inte på att skicka in din ansökan så kanske vi ses!

Fackliga kontakter:
Ledarna [email protected]
SACO [email protected]
Vision [email protected]
Kommunal [email protected]
Vårdförbundet Marion.Vaeggemose@vardförbundet.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetschef, Vårdcentral Tisken

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING VC Tisken är en verksamhet som präglas av positiv stämning och personal med intresse för utbildnings- och utvecklingsfrågor samt ett stort engagemang. Arbetsmiljöarbetet står högt upp på agendan och genomsyrar verksamhetens arbetssätt. Vi är en vårdcentral som arbetar för en god lärandemiljö och jobbar... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

VC Tisken är en verksamhet som präglas av positiv stämning och personal med intresse för utbildnings- och utvecklingsfrågor samt ett stort engagemang. Arbetsmiljöarbetet står högt upp på agendan och genomsyrar verksamhetens arbetssätt. Vi är en vårdcentral som arbetar för en god lärandemiljö och jobbar aktivt med utvecklingsfrågor. Vi ser oss själva som en utbildningsvårdcentral där aktiviteter för utbildning och utveckling ligger i framkant.

På VC Tisken arbetar Specialistläkare, ST läkare, underläkare, sjuksköterskor/distriktssköterskor, specialistsjuksköterskor med egna riktade mottagningar som speglar befolkningens behov, undersköterskor, medicinska sekreterare, assistenter, samtalsterapeuter, psykologer, rehab koordinator, fysioterapeut och verksamhetsutvecklare. Vi har idag 12500 patienter listade. Vårdcentralen är sedan några år oberoende av hyrläkare.

Till din hjälp som verksamhetschef har du avdelningschefer som tillsammans med dig har ansvar för personal, arbetsmiljö, ekonomi, patientsäkerhet och verksamhetsutveckling. En viktig del som ledare och chef är att skapa delaktighet, entusiasm och få medarbetarna att växa.

Som verksamhetschef på vårdcentral i Falun förväntas du dessutom leda enheter som samnyttjas av alla vårdcentraler i Falun. I förordnandet som verksamhetschef på VC Tisken ingår i uppdraget att vara verksamhetschef för Ungdomsmottagningen, Samtalsmottagningen för barn och unga, Jourmottagningen och Mobila Teamet. Som verksamhetschef för ungdomsmottagningen och samtalsmottagning barn och unga är du en viktig del i det gemensamma utvecklingsarbetet mellan kommunen och regionen i samverkan kring tidiga insatser för barn och unga, "Tillsammans för varje barn".

I Falun finns tre offentliga vårdcentraler och en privat. Vi arbetar ständigt för att utveckla god samverkan mellan vårdcentralerna, sekundärvård och kommunerna. Vi arbetar för en god och nära vård som svarar upp mot befolkningens behov.

KVALIFIKATIONER

Du har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvårdsområdet. Vidare ser vi att du har yrkesbakgrund och tidigare chefs eller ledarerfarenhet inom hälso- och sjukvården, alternativt annan politiskt styrd organisation. Goda kunskaper i det svenska språket, muntligt och skriftligt, goda datakunskaper samt B-körkort är också krav för tjänsten.

Vi söker dig som är en modig och engagerad ledare där ditt arbetssätt präglas av tydlighet och engagemang. Vi vill att du arbetar för att främja god arbetsmiljö våra medarbetare varje dag. Du finns lätt tillgänglig för våra medarbetare och andra interna och externa samverkansparter. Du har ett lösningsfokuserat förhållningsätt, tycker om att samarbeta och har ett reflekterande förhållningssätt. Du har lätt för att kunna jobba utifrån ett helhetsperspektiv.

Tjänsten är tillsvidareanställning i grundprofessionen med chefsförordnande 4 år.


Fackliga kontakter:
Vårdförbundet, [email protected]
Vision, [email protected]
Kommunal, [email protected]
SACO, [email protected]
Ledarna, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Biträdande verksamhetschef, Barn- och ungdomspsykiatrin

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vill du vara med att leda och utveckla barn och ungdomspsykiatrin, BUP, i Dalarnas län? Då kan vi erbjuda dig ett varierande och utvecklande arbete som bitr. verksamhetschef. Barn- och ungdomspsykiatri är en verksamhet som är i fokus i samhället idag med en ökande ohälsa bland barn och unga. Samtidigt... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vill du vara med att leda och utveckla barn och ungdomspsykiatrin, BUP, i Dalarnas län? Då kan vi erbjuda dig ett varierande och utvecklande arbete som bitr. verksamhetschef.

Barn- och ungdomspsykiatri är en verksamhet som är i fokus i samhället idag med en ökande ohälsa bland barn och unga. Samtidigt sker en massiv utveckling i forskning kring diagnostik och behandlingsmetoder. BUP består av både öppen- och slutenvård som tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder evidensbaserade behandlingsmetoder med olika inriktningar. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare såsom skola och socialtjänst.

Som bitr. verksamhetschef ansvarar du tillsammans med verksamhetschef för:
- att leda utvecklingen mot en evidensbaserad, jämlik och effektiv vård och behandling
- att förvalta det utvecklingsarbete som genomförts under senare år
- utvecklingen av ledningssystem med systematisk egenkontroll
- utvecklingen av strukturerade vårdförlopp
Det tvärprofessionella samarbetet inom verksamheten och det externa samarbetet utanför verksamheten är centrala uppgifter i ditt arbete.

I rollen som bitr. verksamhetschef ansvarar du för helheten av verksamhetens kvalitet, patientsäkerhet, budget och personalansvar. Verksamheten har vårdutvecklare som får uppdrag av ledningsgruppen. Hela verksamheten har cirka 140 fantastiska medarbetare.

Du och verksamhetschefen fördelar arbetsuppgifter mellan er och har kontinuerliga träffar med klinikassistenten. Du går även in som verksamhetschef vid ex. ledigheter eller längre sjukfrånvaro.

Din anställning är en tillsvidareanställning i Region Dalarna, heltid, i en för grundkompetensen relevant befattning. Uppdraget som verksamhetschef är ett tidsbegränsat förordnande, heltid, där nuvarande förordnandetid är fyra år med möjlighet till förlängning.

KVALIFIKATIONER

Du har en adekvat högskoleutbildning samt bred erfarenhet och kompetens inom personalfrågor, arbetsmiljöfrågor och ekonomi. Chefs- och ledarerfarenhet från uppdrag av liknande karaktär och storleksordning är värdefulla liksom erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation. Det är meriterande med yrkesbakgrund och chefserfarenhet inom hälso- och sjukvården.

Vidare är du trygg i din chefsroll och tillämpar ett coachande ledarskap som motiverar, engagerar, stöttar och är tydligt kravställande på dina högt kompetenta medarbetare. Du har en god kommunikativ förmåga och lätt för att fatta beslut.

Ditt förhållningssätt präglas av ansvarstagande och framåtanda. Du har god förmåga till helhetssyn och är bra på att analysera vilka konsekvenser som beslut får för framtiden. Stora krav ställs på samarbetsförmåga och förmågan att skapa goda relationer med medarbetare, fackliga organisationer, invånare och externa samarbetspartners.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper. Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev.

Region Dalarna erbjuder chefsutbildning för alla verksamhetschefer, en utbildning som planeras tillsammans med divisionschefen.
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Fackliga kontakter:
SACO, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Vision, [email protected]Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Martin behöver en chef för Facility Management, Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! För att berätta mer om vår förvaltning så är Regionservice uppdrag att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & målti... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

För att berätta mer om vår förvaltning så är Regionservice uppdrag att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätteri. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 350 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001. Inom Regionservice tror vi på att arbeta tillsammans så att 1+1=3 och därigenom skapa största möjliga nytta för våra kunder och uppdragsgivare. Regionservice har en väldigt viktig funktion för att verksamheterna inom regionen ska fungera. I vår senaste medarbetarundersökning säger 86% av våra medarbetare att de upplever att de har ett meningsfullt arbete vilket understryker att vi tar vårt jobb på stort allvar och inser vilken roll vi spelar för att helheten ska fungera.

Jag letar nu efter förvaltningens nya chef för enheten inom Facility Management och är du intresserad så här långt tycker jag du ska fortsätta läsa!ARBETSBESKRIVNING

Du kommer till en organisation med lång tradition av service mot Hälso- och sjukvården, Tandvården och övrig kärnverksamhet, där beslutsvägarna är korta. Inom Regionservice finns det gott om utrymme för egna initiativ och jag som din närmsta chef kommer att förvänta mig att du har viljan och drivet att fortsätta utveckla dig själv och verksamheten.

I din roll som FM-chef kommer du att ha en helhetssyn över våra FM-tjänster, både ur ett produktivitets-, effektivitets- och kvalitetsperspektiv med syftet att skapa största möjliga mervärde för Region Dalarnas verksamhet. Som FM-chef förväntas du arbeta för regionnyttan och utveckla optimala FM-lösningar utifrån vårt politiska uppdrag och våra kunders behov. Du ansvarar för paketeringen och standardiseringen av tjänster, resursnyttjande, kundavtal och prissättning av FM-tjänster. Du leder en grupp sakkunniga specialister så detaljfokus kommer inte att vara din huvuduppgift, du ska ha ett strategiskt perspektiv och vara ett stöd för dina sakkunniga medarbetare så de har förutsättningar att vara så bra dem kan.

Du kommer vara direkt underställd mig och ingå i Regionservice förvaltningsövergripande ledningsgrupp. Vi har ett härligt klimat i vår ledningsgrupp där alla åsikter är välkomna och att vi levererar en gemensam syn ut i förvaltningen är viktigt. Du kommer vara adjungerad och föredragande i olika forum, såsom förvaltningens politiska nämnder och styrgrupper.

Du leder och ansvarar för FM-enhetens personal, ekonomi, verksamhet och kvalitetsarbete. Du ansvarar för måluppföljning och utvecklingsarbetet av förvaltningens FM-tjänster, både på strategisk-, taktisk-, och operativ nivå.
I din ledarroll ligger också ett ansvar för din personals arbetsmiljö och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga. Du sätter tydliga mål och följer upp dessa.
KVALIFIKATIONER

Du har en eftergymnasial utbildning på högskola/universitet samt att du har erfarenhet av att driva projekt/förändringsarbeten av mer komplex karaktär. Du har vana från att ha en formell chefsroll med allt vad det innebär. Då den här rollen av sin natur är mer komplex behöver det finnas en vana att navigera i en miljö som inte alltid är självklar och där många aktörers intressen behöver tas hänsyn till. Resor förekommer i tjänsten så därför behöver du ha ett B-körkort och du har goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift.

Meriterande krav ser vi som att du har genomgått Chef- och ledarskapsutbildning, att du har erfarenhet av politikerstyrd organisation, kunskap om processorienterat arbetssätt, närliggande branscherfarenhet, nationella/internationella kontakter inom Service- och FM-området.

Vad är det då för typ av personlighet vi ser krävs för att axla den här rollen?
I arbetet ingår att organisera och planera aktiviteter på ett effektivt sätt där du har förmåga att se vilka uppgifter som ska prioriteras. Det betyder att du kan arbeta med flera uppgifter parallellt och behåller ordningen även i pressade situationer. Du är en ambitiös person som är tydlig i din kommunikation, en lagspelare (som tidigare sagts ska 1+1=3) och en relationsbyggare av rang. Du har en självständighet som gör att du är bekväm i att driva frågor och vara med och peka ut riktningen. Det är naturligt för dig att ta stort ansvar och fatta beslut samtidigt som du också är en inkluderande ledare. I den dagliga verksamheten är du en förebild för dina medarbetare och utvecklar verksamheten genom ständiga förbättringar. Du tror på att lösa uppgifter tillsammans och du är duktig på att ta in andras åsikter och ta hänsyn till att alla är en del av laget.

Är du vår nästa FM-chef? Om svaret är ja vill jag verkligen läsa din ansökan och hoppas att du vill vara med oss i Regionservice och göra oss ännu lite bättre!

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetschef, Vårdcentral Tisken

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING VC Tisken är en verksamhet som präglas av positiv stämning och personal med intresse för utbildnings- och utvecklingsfrågor samt ett stort engagemang. Arbetsmiljöarbetet står högt upp på agendan och genomsyrar verksamhetens arbetssätt. Vi är en vårdcentral som arbetar för en god lärandemiljö och jobbar... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

VC Tisken är en verksamhet som präglas av positiv stämning och personal med intresse för utbildnings- och utvecklingsfrågor samt ett stort engagemang. Arbetsmiljöarbetet står högt upp på agendan och genomsyrar verksamhetens arbetssätt. Vi är en vårdcentral som arbetar för en god lärandemiljö och jobbar aktivt med utvecklingsfrågor. Vi ser oss själva som en utbildningsvårdcentral där aktiviteter för utbildning och utveckling ligger i framkant.

På VC Tisken arbetar Specialistläkare, ST läkare, underläkare, sjuksköterskor/distriktssköterskor, specialistsjuksköterskor med egna riktade mottagningar som speglar befolkningens behov, undersköterskor, medicinska sekreterare, assistenter, samtalsterapeuter, psykologer, rehab koordinator, fysioterapeut och verksamhetsutvecklare. Vi har idag 12500 patienter listade. Vårdcentralen är sedan några år oberoende av hyrläkare.

Till din hjälp som verksamhetschef har du avdelningschefer som tillsammans med dig har ansvar för personal, arbetsmiljö, ekonomi, patientsäkerhet och verksamhetsutveckling. En viktig del som ledare och chef är att skapa delaktighet, entusiasm och få medarbetarna att växa.

Som verksamhetschef på vårdcentral i Falun förväntas du dessutom leda enheter som samnyttjas av alla vårdcentraler i Falun. I förordnandet som verksamhetschef på VC Tisken ingår i uppdraget att vara verksamhetschef för Ungdomsmottagningen, Samtalsmottagningen för barn och unga, Jourmottagningen och Mobila Teamet. Som verksamhetschef för ungdomsmottagningen och samtalsmottagning barn och unga är du en viktig del i det gemensamma utvecklingsarbetet mellan kommunen och regionen i samverkan kring tidiga insatser för barn och unga, "Tillsammans för varje barn".

I Falun finns tre offentliga vårdcentraler och en privat. Vi arbetar ständigt för att utveckla god samverkan mellan vårdcentralerna, sekundärvård och kommunerna. Vi arbetar för en god och nära vård som svarar upp mot befolkningens behov.

KVALIFIKATIONER

Du har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvårdsområdet. Vidare ser vi att du har yrkesbakgrund och tidigare chefs eller ledarerfarenhet inom hälso- och sjukvården, alternativt annan politiskt styrd organisation. Goda kunskaper i det svenska språket, muntligt och skriftligt, goda datakunskaper samt B-körkort är också krav för tjänsten.

Vi söker dig som är en modig och engagerad ledare där ditt arbetssätt präglas av tydlighet och engagemang. Vi vill att du arbetar för att främja god arbetsmiljö våra medarbetare varje dag. Du finns lätt tillgänglig för våra medarbetare och andra interna och externa samverkansparter. Du har ett lösningsfokuserat förhållningsätt, tycker om att samarbeta och har ett reflekterande förhållningssätt. Du har lätt för att kunna jobba utifrån ett helhetsperspektiv.

Tjänsten är tillsvidareanställning i grundprofessionen med chefsförordnande 4 år.


Fackliga kontakter:
Vårdförbundet, [email protected]
Vision, [email protected]
Kommunal, [email protected]
SACO, [email protected]
Ledarna, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetschef

Digitalt kunnig verksamhetschef med driv och fingertoppskänsla Pratamera Sverige AB är en webbbaserad psykologisk mottagning med ett högre syfte; att erbjuda så många som möjligt bättre förutsättningar att må bra och utveckla sin psykiska hälsa, oavsett var i landet de bor. Företaget grundades 2017, efter en familjediskussion i den lilla byn Hede i Härjedalen. Pratamera har idag mer än 45 medarbetare, varav ca 30 är psykologer. Då vi fortsätter växa sök... Visa mer
Digitalt kunnig verksamhetschef med driv och fingertoppskänsla
Pratamera Sverige AB är en webbbaserad psykologisk mottagning med ett högre syfte; att erbjuda så många som möjligt bättre förutsättningar att må bra och utveckla sin psykiska hälsa, oavsett var i landet de bor. Företaget grundades 2017, efter en familjediskussion i den lilla byn Hede i Härjedalen. Pratamera har idag mer än 45 medarbetare, varav ca 30 är psykologer.
Då vi fortsätter växa söker vi nu en verksamhetsanschef som uppskattar en atmosfär med högt i tak, har ett genuint engagemang och en helhetssyn på psykisk hälsa. De människor vi träffar i vår verksamhet har olika typer av psykiska besvär, och fastän det främst handlar om primärvårdsnivå, så är variationen och komplexiteten stor eftersom vem som helst kan söka hjälp hos oss.
Ansvarsområden:
Din uppgift blir att vidareutveckla den digitala kliniska verksamheten för att fortlöpande stärka kvaliteten i vården vi erbjuder och våra patienters upplevelse av den genom att:
Få affärsområdet digital vård att växa, både volymmässigt inom den befintliga verksamheten och genom att bredda och fördjupa vårderbjudandet
Leda den kliniska verksamheten och ha personalansvar för medarbetare som ingår i den
Vara med och utveckla bolaget på en mer övergripande nivå genom representera det kliniska perspektivet i ledningsgruppen
Ansvara för budget och fortlöpande mål- och resultatuppföljning i den kliniska verksamheten
Representera och driva den digitala vårdverksamheten i dialog med beställare, myndigheter och andra relevanta intressenterKvalifikationer och passioner:
Engagemang i att förbättra patientresan och effektivisera arbetet med psykisk ohälsa och en stark tro på digitala lösningar som en grund för att uppnå detta
Entreprenöriell drivkraft med förmåga att självständigt identifiera och äga verksamhetsförbättrande initiativ
Erfarenhet/kunskap i att hantera företag som befinner sig i en tillväxtfas är meriterande
Goda ledaregenskaper och förmåga att bygga sammansvetsade arbetsgrupper
Starkt analytisk och kommunikativ förmåga
Ledar-/chefserfarenhet från vårdverksamhet
För att fungera tillsammans med oss och i din roll behöver du också ha hjärtat på rätta stället.

Det är meriterande om du är utbildad psykolog eller psykoterapeut. Om du har den bakgrunden kommer du som en del av din introduktion arbeta kliniskt en period för att få full förståelse för verksamheten.
Arbetet kan som helhet bedrivas på distans men träffar på plats i Falun kommer att förekomma veckovis i uppstartsfas.
Vi tar emot ansökningar löpande och ser fram emot din CV och personliga brev!
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Verksamhetschef Geriatrik och Rehabiliteringsmedicin

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Anta utmaningen att leda Geriatrik och Rehabiliteringsmedicinen i mellersta Dalarna. Geriatrik och Rehabiliteringsmedicin är ansvarig för den specialiserade geriatriska rehabiliteringen i mellersta länsdelarna och för rehabiliteringsmedicinen (neuro- och smärta) i hela Dalarna. Slutenvården är koncent... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Anta utmaningen att leda Geriatrik och Rehabiliteringsmedicinen i mellersta Dalarna.

Geriatrik och Rehabiliteringsmedicin är ansvarig för den specialiserade geriatriska rehabiliteringen i mellersta länsdelarna och för rehabiliteringsmedicinen (neuro- och smärta) i hela Dalarna. Slutenvården är koncentrerad till Falun, medan öppenvårdsmottagningar även finns i Borlänge, Säter och Falun. I Falun finns slutenvården i form av en vårdavdelning med (för närvarande) 16 vårdplatser. Kliniken har ca 130 anställda samt ytterligare teammedlemmar från andra enheter.

Ledorden för oss är hög vårdkvalitet och patientsäkerhet kopplad till en god arbetsmiljö och gott arbetsklimat. Vi eftersträvar hög tillgänglighet och flexibilitet, alltid med patientens bästa för ögonen. Personcentrerad vård och arbete i team är viktiga kännetecken.
Vi har en stor utbildning- och fortbildningsverksamhet med studenter av olika kategorier och kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna.

Kliniken tillhör Division Medicin.

Arbetsuppgifter:
Som verksamhetschef för Geriatrik och Rehabiliteringsmedicin får du möjlighet att leda och utveckla den geriatriska verksamheten i mellersta Dalarna, och den specialiserade rehabiliteringsverksamheten för hela Regionen.
Du har det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Du arbetar tillsammans med klinikens ledningsgrupp och i nära samarbete med verksamhetschefer inom Division Medicin och på Falu lasarett.
Vi bedriver en högkvalitativ och innovativ vård inom vårt uppdrag med ett gott samarbetsklimat inom Divisionen och med övriga regionen.

Din närmaste chef kommer att vara divisionschefen.
Placeringsort: Falun.

KVALIFIKATIONER

Vi söker en verksamhetschef som med engagerat ledarskap tillsammans med kompetenta medarbetare och chefer kan förverkliga och leda verksamheten mot våra högt uppsatta mål och där patienten alltid är i fokus. Du har en relevant högskoleutbildning och en gedigen professionell bakgrund inom hälso- och sjukvården. Du tar ansvar och skapar resultat och har förmåga att utveckla verksamheten i dialog med medarbetare och ledning. Du är lojal med fattade beslut och har analys- och beslutsförmåga och kan leda genom andra.

Det är viktigt att Du är en god kommunikatör och har god förmåga att samarbeta.
Chefs- och ledarerfarenhet från uppdrag av liknande karaktär och storleksordning är värdefullt och formell ledarutbildning är meriterande.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och referenser.

Region Dalarna erbjuder chefsutbildning för alla verksamhetschefer, en utbildning som planeras tillsammans med din chef.

Körkort erfordras.

Uppdraget som verksamhetschef är tidsbegränsat till 3-4 år, med en tillsvidareanställning i grundprofessionen.

Fackliga kontakter:
Ledarna [email protected]
Vårdförbundet [email protected]
Kommunal [email protected]
Vision [email protected]
SACO [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetschef Resursgruppen

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Hälso- och sjukvården inom Region Dalarna är indelad i fem divisioner; kirurgi, medicin, psykiatri, primärvård och medicinsk service. Just nu söker vi en ny verksamhetschef till Resursgruppen som tillhör division medicinsk service. ARBETSBESKRIVNING Hälso- och sjukvården inom Region Dalarna är indelad i fem divisioner;... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Hälso- och sjukvården inom Region Dalarna är indelad i fem divisioner; kirurgi, medicin, psykiatri, primärvård och medicinsk service. Just nu söker vi en ny verksamhetschef till Resursgruppen som tillhör division medicinsk service.

ARBETSBESKRIVNING

Hälso- och sjukvården inom Region Dalarna är indelad i fem divisioner; kirurgi, medicin, psykiatri, primärvård och medicinsk service. Just nu söker vi en ny verksamhetschef till Resursgruppen som tillhör division medicinsk service.

Beskrivning av verksamheten:
Resursgruppen arbetar med att bemanna sjukhusets avdelningar vid ordinarie avdelningspersonals frånvaro. Verksamheten har ungefär 50 anställda inom flera olika yrkeskategorier.
Resursgruppen har personal på Falu lasarett, Mora lasarett samt administrativ personal i receptionen på Borlänge sjukhus.

Arbetsbeskrivning:
I rollen som Verksamhetschef ska du leda, planera och utveckla verksamheten enligt verksamhets- och budgetram, samt enligt lagar och avtal. Du har det övergripande ansvaret för personal, arbetsmiljö och ekonomi. Din närmaste chef kommer att vara divisionschefen.
Tjänsten innefattar en grundanställning tillsvidare, heltid, i en för grundkompetensen relevant befattning. Uppdraget som verksamhetschef är ett tidsbegränsat förordnade, heltid.

Region Dalarna erbjuder en omfattande chefsutbildning för alla verksamhetschefer.


KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning och en gedigen professionell bakgrund inom hälso- och sjukvården. Det är meriterande med chefs- och ledarskapserfarenhet från uppdrag av liknande karaktär och
storleksordning samt erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation.

Som person är du kommunikativ och har en god förmåga att samarbeta med andra. Du tar ansvar och skapar resultat och har förmåga att utveckla verksamheten i dialog med medarbetare, fackliga organisationer och
ledning. Du är flexibel och lösningsfokuserad och du ser fördelarna med en god samverkan.
Körkort erfordras.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och referenser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktuppgifter:
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Vision, [email protected]
SACO, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Digitalt kunnig verksamhetschef med driv och fingertoppskänsla

Pratamera Sverige AB är en webbbaserad psykologisk mottagning med ett högre syfte; att erbjuda så många som möjligt bättre förutsättningar att må bra och utveckla sin psykiska hälsa, oavsett var i landet de bor. Företaget grundades 2017, efter en familjediskussion i den lilla byn Hede i Härjedalen. Pratamera har idag mer än 45 medarbetare, varav ca 30 är psykologer. Då vi fortsätter växa söker vi nu en verksamhetsanschef som uppskattar en atmosfär med hö... Visa mer
Pratamera Sverige AB är en webbbaserad psykologisk mottagning med ett högre syfte; att erbjuda så många som möjligt bättre förutsättningar att må bra och utveckla sin psykiska hälsa, oavsett var i landet de bor. Företaget grundades 2017, efter en familjediskussion i den lilla byn Hede i Härjedalen. Pratamera har idag mer än 45 medarbetare, varav ca 30 är psykologer.
Då vi fortsätter växa söker vi nu en verksamhetsanschef som uppskattar en atmosfär med högt i tak, har ett genuint engagemang och en helhetssyn på psykisk hälsa. De människor vi träffar i vår verksamhet har olika typer av psykiska besvär, och fastän det främst handlar om primärvårdsnivå, så är variationen och komplexiteten stor eftersom vem som helst kan söka hjälp hos oss.
Ansvarsområden:
Din uppgift blir att vidareutveckla den digitala kliniska verksamheten för att fortlöpande stärka kvaliteten i vården vi erbjuder och våra patienters upplevelse av den genom att:
Få affärsområdet digital vård att växa, både volymmässigt inom den befintliga verksamheten och genom att bredda och fördjupa vårderbjudandet
Leda den kliniska verksamheten och ha personalansvar för medarbetare som ingår i den
Vara med och utveckla bolaget på en mer övergripande nivå genom representera det kliniska perspektivet i ledningsgruppen
Ansvara för budget och fortlöpande mål- och resultatuppföljning i den kliniska verksamheten
Representera och driva den digitala vårdverksamheten i dialog med beställare, myndigheter och andra relevanta intressenterKvalifikationer och passioner:
Engagemang i att förbättra patientresan och effektivisera arbetet med psykisk ohälsa och en stark tro på digitala lösningar som en grund för att uppnå detta
Entreprenöriell drivkraft med förmåga att självständigt identifiera och äga verksamhetsförbättrande initiativ
Erfarenhet/kunskap i att hantera företag som befinner sig i en tillväxtfas är meriterande
Goda ledaregenskaper och förmåga att bygga sammansvetsade arbetsgrupper
Starkt analytisk och kommunikativ förmåga
Ledar-/chefserfarenhet från vårdverksamhet
För att fungera tillsammans med oss och i din roll behöver du också ha hjärtat på rätta stället.

Det är meriterande om du är utbildad psykolog eller psykoterapeut. Om du har den bakgrunden kommer du som en del av din introduktion arbeta kliniskt en period för att få full förståelse för verksamheten.
Arbetet kan som helhet bedrivas på distans men träffar på plats i Falun kommer att förekomma veckovis i uppstartsfas.
Vi tar emot ansökningar löpande och ser fram emot din CV och personliga brev!
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Verksamhetschef Barn- och ungdomsmedicin

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Anta utmaningen att leda barnsjukvården i Dalarna. Barn- och ungdomskliniken i Dalarna är ansvarig för den specialiserade barnsjukvården i hela Dalarna. Slutenvården är koncentrerad till Falun, medan en öppenvårdsmottagning även finns i Mora. I Falun finns slutenvården i form av en allvårdsavdelning m... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Anta utmaningen att leda barnsjukvården i Dalarna.

Barn- och ungdomskliniken i Dalarna är ansvarig för den specialiserade barnsjukvården i hela Dalarna. Slutenvården är koncentrerad till Falun, medan en öppenvårdsmottagning även finns i Mora. I Falun finns slutenvården i form av en allvårdsavdelning med 18 vårdplatser. I direkt anslutning finns dagvård och mottagning. Neonatalverksamheten bedrivs i direkt anslutning till förlossning/BB och består av 16 fastställda vårdplatser inkl "IVA-salar" och en dagvårdsmottagning. Kliniken har ca 240 anställda.

Ledorden för oss är hög vårdkvalitet och patientsäkerhet kopplad till en god arbetsmiljö och gott arbetsklimat. Vi eftersträvar hög tillgänglighet och flexibilitet, alltid med patientens bästa för ögonen. Vi har en stor utbildning- och fortbildningsverksamhet med studenter av olika kategorier och kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna. Kliniken tillhör Division Medicin

Arbetsuppgifter:
Som verksamhetschef för Barn- och ungdomsmedicin får du möjlighet att leda och utveckla en av Regionens största enheter.
Du har det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Du arbetar tillsammans med klinikens ledningsgrupp och i nära samarbete med verksamhetschefer inom Division Medicin och på Falu lasarett.
Vi bedriver en högkvalitativ och innovativ vård inom vårt uppdrag med ett gott samarbetsklimat inom Divisionen och med övriga regionen.

Din närmaste chef kommer att vara divisionschefen.

KVALIFIKATIONER

Vi söker en verksamhetschef som med engagerat ledarskap tillsammans med kompetenta medarbetare och chefer kan förverkliga och leda verksamheten mot våra högt uppsatta mål och där patienten alltid är i fokus. Du har en relevant högskoleutbildning och en gedigen professionell bakgrund inom hälso- och sjukvården. Du tar ansvar och skapar resultat och har förmåga att utveckla verksamheten i dialog med medarbetare och ledning. Du är lojal med fattade beslut och har analys- och beslutsförmåga och kan leda genom andra.

Det är viktigt att Du är en god kommunikatör och har god förmåga att samarbeta.
Chefs- och ledarerfarenhet från uppdrag av liknande karaktär och storleksordning är värdefullt och formell ledarutbildning är meriterande.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och referenser.

Region Dalarna erbjuder chefsutbildning för alla verksamhetschefer, en utbildning som planeras tillsammans med din chef.

Körkort erfordras.

Uppdraget som verksamhetschef är tidsbegränsat till 3-4 år, med en tillsvidareanställning i grundprofessionen.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Nu söker Sankt Lukas Dalarna en ny chef för vår verksamhet i Falun

Nu söker Sankt Lukas Dalarna en ny chef för vår verksamhet i Falun. Sankt Lukas är en viktig aktör inom området psykoterapi och handledning både nationellt och i Dalarna. Vi letar efter dig som har ett genuint intresse för psykoterapi, handledning och organisation och som vill arbeta med oss. Om oss Sankt Lukas är en idéburen organisation vars verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Verksamheten i Dalarna är en del av den rikstäckande organisationen Förbu... Visa mer
Nu söker Sankt Lukas Dalarna en ny chef för vår verksamhet i Falun.
Sankt Lukas är en viktig aktör inom området psykoterapi och handledning både nationellt och i Dalarna.
Vi letar efter dig som har ett genuint intresse för psykoterapi, handledning och organisation och som vill arbeta med oss.


Om oss


Sankt Lukas är en idéburen organisation vars verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Verksamheten i Dalarna är en del av den rikstäckande organisationen Förbundet Sankt Lukas. Förbundet har förenings- och mottagningsverksamhet på cirka trettio orter i Sverige. Sankt Lukas Dalarna leds av en styrelse, utsedd av föreningens medlemmar. Förutom mottagningen har föreningen en aktiv programverksamhet med flera öppna temakvällar varje år.


Sankt Lukas mottagning i Falun arbetar med psykoterapi, personalstödjande samtal, personal- och chefshandledning, familjerådgivning, konsultation och utbildning. Verksamheten riktar sig till såväl privatpersoner som företag och organisationer.


Mottagningen i Dalarna har sju fasta medarbetare samt underkonsulter. Gruppen består av familjerådgivare, legitimerade psykoterapeuter och psykolog samt ekonomiadministratör.


Tjänstgöringsgraden är 100% varav verksamhetschefsuppdraget omfattar 50%.
Arbetsuppgifter:
Som verksamhetschef arbetar du på styrelsens uppdrag med att:
· leda det dagliga arbetet på mottagningen
· marknadsföra S:t Lukas Dalarna och aktivt söka nya kunder
· utveckla och kvalitetssäkra verksamheten
· ansvara för ekonomi och personal samt ansvara för att det bedrivs ett aktivt systematiskt arbetsmiljöarbete
· företräda S:t Lukas Dalarna i det utåtriktade arbetet
· utforma strategier för att nå av styrelsen beslutade verksamhetsmål
· till 50 % arbetar du inom ett eller flera av mottagningens verksamhetsområden


Kvalifikationer:
· Erfarenhet av att arbeta med kvalificerat chef- och ledarskap med ekonomiskt ansvar inklusive uppföljning och budgetarbete
· Utbildning inom handledning/grupputveckling och/eller psykoterapi på minst grundläggande nivå samt organisationsutveckling.
· Vi värdesätter också om du har erfarenhet av utvecklingsarbete i en marknadsanpassad verksamhet
· Kunskap och erfarenhet av att arbeta inom området vård- och omsorg, hantera svåra situationer i relation till kundTillträde:
Enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning tillämpas.
Oreglerad arbetstid. Vi tillämpar individuell lönesättning. Löneanspråk anges i ansökan. Ansökningarna behandlas löpande. Sista ansökningsdag är 26 november 2020


Ansökan med CV via mail: [email protected]


För mer information om tjänsten, kontakta
Inger Wahlman, ordförande S:t Lukas Dalarna
[email protected]
070-625 66 76


Ulla Hansjons-Gustafsson, leg.psykoterapeut/behandlingsansvarig
[email protected]
023-70 50 43, 073-947 67 70


Facklig kontaktperson SSR Akademikerförbundet Petra Hopfgarten
[email protected]
023-70 50 46, 073-030 54 64 Visa mindre

Verksamhetschef, Spec Palliativ vård, Dalarna

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Den specialiserade palliativa vården i Dalarna är en länsgemensam klinik sedan 2012. Vi är indelade i olika team som täcker hela Dalarna, från Idre i norr till Avesta i söder och på Falu lasarett finns en palliativ vårdavdelning. Kliniken består av cirka 110 medarbetare läkare, sjuksköterskor, undersk... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Den specialiserade palliativa vården i Dalarna är en länsgemensam klinik sedan 2012. Vi är indelade i olika team som täcker hela Dalarna, från Idre i norr till Avesta i söder och på Falu lasarett finns en palliativ vårdavdelning. Kliniken består av cirka 110 medarbetare läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Samarbetspartners är bland annat fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer samt övriga regionverksamheter och även kommunerna runt om i länet.
De palliativa teamen är väletablerade och välfungerande och vården ges till största delen i patientens hem. Avdelningen och teamen har ett 24/7 uppdrag året runt.

Kliniken tillhör Division Medicin.

Anta utmaningen att leda den Specialiserade Palliativa vården i Dalarna!

Som verksamhetschef för den specialiserade palliativa vården får du möjlighet att leda och fortsätta utveckla en spännande och viktig verksamhet. Du har det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Som chef är du engagerad och intresserad av utvecklingsarbete och har analys- och beslutsförmåga. Tillsammans med dina medarbetare skapar du en stimulerande och trygg arbetsmiljö för att leverera vård med hög kvalitét.
I din roll arbetar du tillsammans med basenhetens ledningsgrupp och i samarbete med verksamhetscheferna inom de somatiska divisionerna.

Din närmsta chef är divisionschefen för Division Medicin.

KVALIFIKATIONER

Vi söker en verksamhetschef som med engagerat ledarskap tillsammans med kompetenta medarbetare och chefer kan leda verksamheten mot och förverkliga våra högt uppsatta mål. Du har en relevant högskoleutbildning och en gedigen professionell bakgrund inom hälso- och sjukvården. Du tar ansvar och skapar resultat i dialog med medarbetare och ledning. Du har analys- och beslutsförmåga och kan leda genom andra.

Det är viktigt att Du är en god kommunikatör och har god förmåga att samarbeta.

Chefs- och ledarerfarenhet från uppdrag av liknande karaktär och storleksordning är värdefullt och formell ledarutbildning är meriterande.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och referenser.

Region Dalarna erbjuder chefsutbildning för alla verksamhetschefer, en utbildning som planeras tillsammans med din chef.

Körkort erfordras.

Uppdraget som verksamhetschef är ett tidsbegränsat förordnande på 3-4 år med tillsvidareanställning i grundprofessionen.

Fackliga kontaktpersoner:

Vårdförbundet 0771-420420 [email protected]

Vision- Vision 023-490850 [email protected]

Kommunal - [email protected]

Ledarna - [email protected]

SACO - [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Chef Facility Management

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätt. Region... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätt. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 350 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer till en organisation med lång tradition av service mot Hälso- och sjukvården, Tandvården och övrig kärnverksamhet, där beslutsvägarna internt inom Regionservice är korta och där det finns gott om utrymme för egna initiativ.

I din roll som FM-chef kommer du att ha en helhetssyn på våra FM-tjänster, både ur ett produktivitets-, effektivitets- och kvalitetsperspektiv med syftet att skapa största möjliga mervärde för Region Dalarnas verksamhet. Som FM-chef förväntas du arbeta för regionnyttan och utveckla optimala FM-lösningar utifrån vårt politiska uppdrag och våra kunders behov. Du ansvarar för paketeringen och standardiseringen av tjänster, resursnyttjande, kundavtal och prissättning av FM-tjänster.

Du är direkt underställd Regionservice förvaltningschef och ingår i dennes ledningsgrupp på förvaltningsnivå. Du kommer vara adjungerad och föredragande i olika forum, såsom förvaltningens politiska nämnder och styrgrupper.

Du leder och ansvarar för FM-enhetens personal, ekonomi, verksamhet och kvalitetsarbete. Du ansvarar för måluppföljning och utvecklingsarbetet av förvaltningens FM-tjänster, både på strategisk-, taktisk och operativ nivå.

I din ledarroll ligger också ett ansvar för din personals arbetsmiljö och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga. Du sätter tydliga mål och följer upp dessa.

Inom Regionservice tillämpas i regel 3-års förordnanden specifikt för chefstjänster. Du har en tillsvidare anställning med lämplig grundprofession.

Resor förekommer i tjänsten, placeringsorten är Falun.

Fackliga kontakter:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]

KVALIFIKATIONER

KRAV
Eftergymnasial utbildning på högskola/universitet eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Flerårig chefserfarenhet. Körkort B
Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift.

MERITERANDE
Chef- och ledarskapsutbildning, erfarenhet att leda projekt och förändringsarbete, erfarenhet av politikerstyrd organisation,
kunskap om processorienterat arbetssätt, närliggande branscherfarenhet, nationella/internationella kontakter inom Service- och FM-området.

Personliga egenskaper
I arbetet ingår att organisera och planera aktiviteter på ett effektivt sätt där du har förmåga att se vilka uppgifter som ska prioriteras. Det betyder att du kan arbeta med flera uppgifter parallellt och behåller ordningen även i pressade situationer.

Du företräder alltid arbetsgivaren och är lojal med fattade beslut. Din ledarstil är sådan att du coachar genom att skapa intresse, motivation och engagemang, vilket innebär att du löser uppgifter tillsammans med andra på ett effektivt sätt och tar samtidigt hänsyn och är lyhörd till hur andra fungerar. Du kommunicerar och hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt och verkar för ett bra samarbetsklimat.

Vi söker dig som har förmågan att fatta beslut även i komplicerade frågor och agerar förtroendegivande. Det är naturligt för dig att ta stort ansvar och fatta beslut samtidigt som du också är en inkluderande ledare. I den dagliga verksamheten är du en förebild för dina medarbetare och utvecklar verksamheten genom ständiga förbättringar.

Som person är du kommunikativ, förtroendeingivande samt har ett affärsmässigt bemötande i ditt arbete. Din framtoning präglas av samarbetsvilja, prestigelöshet, engagemang och noggrannhet. Du besitter även en stark kreativ och visionär sida som balanseras upp av ditt fokus att nå uppsatta mål och leverera resultat.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och arbetsledande/chefs- ledarförmåga.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetschef till Barn- och ungdomspsykiatrin

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vill du vara med att leda och utveckla barn och ungdomspsykiatrin, BUP, i Dalarnas län? Då kan vi erbjuda dig ett varierande och utvecklande arbete som verksamhetschef. Barn- och ungdomspsykiatri är en verksamhet som är i fokus i samhället idag med en ökande ohälsa bland barn och unga. Samtidigt sker... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vill du vara med att leda och utveckla barn och ungdomspsykiatrin, BUP, i Dalarnas län? Då kan vi erbjuda dig ett varierande och utvecklande arbete som verksamhetschef.

Barn- och ungdomspsykiatri är en verksamhet som är i fokus i samhället idag med en ökande ohälsa bland barn och unga. Samtidigt sker en massiv utveckling i forskning kring diagnostik och behandlingsmetoder. BUP består av både öppen- och slutenvård som tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder evidensbaserade behandlingsmetoder med olika inriktningar. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare såsom skola och socialtjänst.

Som verksamhetschef ansvarar du för:
- att leda utvecklingen mot en evidensbaserad, jämlik och effektiv vård och behandling
- att förvalta det utvecklingsarbete som genomförts under senare år
- utvecklingen av ledningssystem med systematisk egenkontroll
- utvecklingen av strukturerade vårdförlopp
Det tvärprofessionella samarbetet inom verksamheten och det externa samarbetet utanför verksamheten är centrala uppgifter i ditt arbete.

I rollen som verksamhetschef ansvarar du för helheten av verksamhetens kvalitet, patientsäkerhet, budget och personalansvar. Du ansvarar för en ledningsgrupp som består av 9 chefer, klinikassistent, HR-partner samt ekonom. Du kommer även att vara chef för läkarna vilket innebär att du ansvarar över läkarplanering och bakjoursplanering. Verksamheten har vårdutvecklare som får uppdrag av ledningsgruppen. Hela verksamheten har cirka 140 fantastiska medarbetare. Du ingår även i Division psykiatrins ledningsgrupp tillsammans med övriga verksamhetschefer inom divisionen.

Din anställning är en tillsvidareanställning i Region Dalarna, heltid, i en för grundkompetensen relevant befattning. Uppdraget som verksamhetschef är ett tidsbegränsat förordnande, heltid, där nuvarande förordnandetid är fyra år med möjlighet till förlängning.

KVALIFIKATIONER

Du har en adekvat högskoleutbildning samt bred erfarenhet och kompetens inom personalfrågor, arbetsmiljöfrågor och ekonomi. Chefs- och ledarerfarenhet från uppdrag av liknande karaktär och storleksordning är värdefulla liksom erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation. Det är meriterande med yrkesbakgrund och chefserfarenhet inom hälso- och sjukvården.

Vidare är du trygg i din chefsroll och tillämpar ett coachande ledarskap som motiverar, engagerar, stöttar och är tydligt kravställande på dina högt kompetenta medarbetare. Du har en god kommunikativ förmåga och lätt för att fatta beslut.

Ditt förhållningssätt präglas av ansvarstagande och framåtanda. Du har god förmåga till helhetssyn och är bra på att analysera vilka konsekvenser som beslut får för framtiden. Stora krav ställs på samarbetsförmåga och förmågan att skapa goda relationer med medarbetare, fackliga organisationer, invånare och externa samarbetspartners.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev.


Region Dalarna erbjuder chefsutbildning för alla verksamhetschefer, en utbildning som planeras tillsammans med divisionschefen.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Områdeschef Primärvården

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vi söker tre områdeschefer till Division Primärvård för att bygga en organisation som kan utveckla och stärka primärvården i riktning mot God och Nära Vård. Befattningen är underställd divisionschef med linjeansvar för verksamhetschefer/projektledare på flera vårdcentraler, andra verksamheter och proje... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker tre områdeschefer till Division Primärvård för att bygga en organisation som kan utveckla och stärka primärvården i riktning mot God och Nära Vård. Befattningen är underställd divisionschef med linjeansvar för verksamhetschefer/projektledare på flera vårdcentraler, andra verksamheter och projekt.

Som områdeschef ansvarar du för att riktade primärvårdsmål i regionplanen likväl som mål i verksamhetsplan för hälso- och sjukvården samt att avtal Hälsoval uppfylls. Du har fullt personalansvar för verksamhetschefer och projektledare i sitt område. En stor del av arbetet kommer att vara knutet till samverkan i hela primärvården och dess intressenter. Det innebär att du kommer att arbeta tätt tillsammans med de andra två områdescheferna, den specialiserade vården, kommuner samt med ledningsgrupp och stab för Division Primärvård. Att hitta lösningar och nya arbetssätt genom att samarbeta kommer att vara nyckeln till att skapa God och Nära Vård för våra invånare i Region Dalarna.

Du kommer bl a att:
- Ha en betydelsefull roll i ledningsgrupp och stab.
- Samverka inom primärvården, med kommunerna, specialistvården samt andra intressenter för att uppnå bästa möjliga vårdkvalité.
- Följa upp kvalitetsmått på enhets-, områdes- och divisionsnivå.
- Rapportera till divisionschef och ledningsgrupp.
- På uppdrag av divisionschef, representera division primärvård i olika forum, grupperingar och möten.
- Tillse att vården är tillgänglig och håller hög kvalitet med ett personcentrerat arbetssätt för våra patienter.
- Samarbeta med områdeschefer och verksamhetschefer för att bemanna primärvården på bästa möjliga sätt.
- Säkerställa att implementering av arbetssätt och rutiner genomförs samt upprätthålls.
- Bistå verksamhetscheferna i ekonomiska frågor samt stödja och följa upp arbetet med att bedriva verksamheterna på ett kostnadseffektivt sätt inom fastställd budget.
- Stödja verksamhetscheferna i enskilda såväl som övergripande personalärenden och juridiska frågor.

KVALIFIKATIONER

Med öppen kommunikation och samarbete bygger du relationer och skapar ett förtroendefullt klimat för samverkan med medarbetare, fackliga organisationer, invånare och externa aktörer. Du är utvecklingsinriktad och tycker om att arbeta målinriktat för att nå resultat. Du har relevant akademisk examen från högskola eller universitet och flera års bred ledarerfarenhet, gärna från politiskt styrd organisation och hälso- sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har god kunskap och ett intresse för verksamhetsstyrning samt kunskap inom ekonomi- och personalfrågor.

Uppdraget som områdeschef är ett tidsbegränsat förordnade med möjlighet till förlängning. Din grundanställning är tillsvidare, i en för grundkompetensen relevant befattning. Placeringsorter är Falun, Avesta och Mora eller efter överenskommelse.

Med dina tidigare erfarenheter som ledare är du van att hantera komplexa frågor ur flera perspektiv. Ditt sätt att leda kommer att ge avtryck i organisationen och därför är dina personliga egenskaper samt tidigare erfarenheter betydelsefulla för rollen.

Välkommen med din ansökan till en region där utveckling, forskning, utbildning samt hälso- och sjukvård i nära samverkan skapar förutsättningar för en verksamhet i framkant! Du får en betydande strategisk roll i att leda, samordna och utveckla primärvården i en kompetent, engagerad och framåtsyftande organisation i omställningen till God och Nära Vård.

Fackliga kontakter:
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Vision, [email protected]
SACO, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetschef Ögonkliniken

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Ögonkliniken i Dalarna bedriver en expansiv medicinsk och kirurgisk verksamhet i ständig utveckling. Kliniken med drygt 100 anställda, består av fyra mottagningar i Falun, Borlänge, Mora och Ludvika samt en operationsenhet i Falun som tillsammans har cirka 60 000 besök/år. Den operativa verksamheten ut... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Ögonkliniken i Dalarna bedriver en expansiv medicinsk och kirurgisk verksamhet i ständig utveckling. Kliniken med drygt 100 anställda, består av fyra mottagningar i Falun, Borlänge, Mora och Ludvika samt en operationsenhet i Falun som tillsammans har cirka 60 000 besök/år. Den operativa verksamheten utgörs ffa av kataraktkirurgi (3900 operationer/år) men innefattar även ögonlockskirurgi, trycksänkande ingrepp, skelningsoperationer mm. Dessutom ges intravitreal läkemedelsbehandling på operationsenheten (9200 st 2019). Ögonbottenfotografering i Avesta sker i samarbete med medicinmottagningen därstädes.
Inneliggande patienter, i genomsnitt en vårdplats, vårdas på öronavdelning 45.
I uppdraget ingår också en jourlinje (beredskap i hemmet).

Vi samarbetar med många enheter däribland öronklinik, barnklinik, reumatologklinik, medicinklinik m. fl. Dessutom med Syncentralen, länets optiker och ögonkliniken på USÖ. Vårt största remissinflöde kommer från optiker och primärvård.
I Falun pågår för närvarande om- och tillbyggnation av en ny enhet för undersökning och behandling av medicinska retinasjukdomar, vilken förväntas stå klar i maj 2020. I uppdraget ingår att utveckla samarbetet inom kliniken samt med övriga opererande enheter inom divisionen och övriga samarbetspartners.

Som verksamhetschef ska du leda utvecklingen av Ögonkliniken utifrån ett helhetsperspektiv av hälso- och sjukvård med ansvar för att verksamheten uppfyller en hög vårdkvalité, patientsäkerhet och kostnadseffektivitet.

Du ansvarar för att upprätthålla och vidareutveckla verksamhetens samlade kompetens och arbetssätt i överensstämmelse med kliniska behandlingsprinciper och i linje med ny forskning.

Din vision är att verksamheten skall bedriva vård i frontlinjen mot verksamhetens uppsatta mål. Verksamhetschefens uppgift är också att, tillsammans med medarbetarna och arbetstagarorganisationerna, skapa välfungerande enheter med en god, stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

KVALIFIKATIONER

Som verksamhetschef på Ögonkliniken ska du ha, för tjänsten, en relevant högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Det är meriterande med chefs- och ledarskapserfarenhet från uppdrag av liknande karaktär och storleksordning samt erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation. Det är också meriterande med yrkesbakgrund och chefserfarenhet inom hälso- och sjukvården.
Du är en god kommunikatör och har förmågan att leda genom andra för att skapa delaktighet, engagemang och förtroende hos medarbetarna.
Ögonkliniken är i ständig utveckling och ställer därför höga krav på dig att vara flexibel och din förmåga att samverka är betydande.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och referenser.

Uppdraget som verksamhetschef är ett tidsbegränsat förordnade på fyra år med möjlighet till förlängning. Din grundanställning är tillsvidare, i en för grundkompetensen relevant befattning.
Du är direkt underställd divisionschefen och ingår i ledningsgruppen för Division Kirurgi som består av 10 kliniker inom de opererande specialiteterna samt ambulanshelikoptern.

Fackliga kontakter:
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Vision, [email protected]
[email protected]
SACO, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetschef

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget sysselsätter 2500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en erfaren verksamhetschef till Daljunkargården i Falun A&O driver idag Fem äldreboenden i Dalarna varav Daljunkaregården ä... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget sysselsätter 2500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård.
A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en erfaren verksamhetschef till Daljunkargården i Falun

A&O driver idag Fem äldreboenden i Dalarna varav Daljunkaregården är en av tre verksamheter i Falun.
Daljunkaregården är ett vård- och omsorgboende för personer med stort omvårdnadsbehov, centralt beläget i Falun.
I huset finns det 41 lägenheter fördelat på fyra avdelningar. Lägenheterna är mellan 25-40 kvm stora med eget badrum och pentry. Varje avdelning har även en gemensam matsal och vardagsrum.
På entréplanet finns det en större samlingssal för gemensamma aktiviteter och social samvaro.
Verksamheterna har dygnet runt omsorg upp till sjuksköterskenivå. I personalgruppen finns även fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, aktivitetscoach och kock. Till din hjälp som verksamhetschef finns även en administrativ samordnare. Samarbete sker mellan våra verksamheter i Dalarna kring utveckling och tjänster.

Som verksamhetschef har man ett totalansvar för den löpande verksamheten och ett ledningsansvar. Detta omfattar blanda annat personal- och budgetansvar. Du är A&O:s representant gentemot kommun och myndigheter och är kontaktperson för verksamheten. Ingår i team av verksamhetschefer inom A&O och deltar i företagets utveckling.

Du som söker ska ha dokumenterad relevant utbildning såsom sjuksköterska, socionom eller motsvarande högskoleutbildning. Vidare ska du ha erfarenhet inom liknande uppdrag. Du ska ha ingående kunskaper i de lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd som styr verksamheten och aktivt söka kunskap kring nya rön inom omsorg och sjukvård.

Du ska vara stresstålig, ha lätt för att samarbeta och ha goda ledaregenskaper. Du ska vara nyfiken, kreativ, engagerad och medverka till att driva utvecklingen framåt i verksamheten på plats samt i företaget.

Läs mer om A&O och våra verksamheter på vår hemsida: www.ansvarochomsorg.se

Tillträde efter överenskommelse.
Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer sker fortlöpande. Lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktperson:
Liselott Löfgren
Mail: [email protected] Visa mindre

Bitr. verksamhetschef Psykiatriska öppenvården, Falun och Södra Dalarna

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Den psykiatriska öppenvården i Falun och södra Dalarna har i uppdrag att ge vård till personer med allvarlig psykiatrisk problematik och i behov av psykiatrisk specialistvård. Vi arbetar utifrån evidensbaserade metoder och följer nationella och regionala behandlingsriktlinjer. Basenheten består av två ... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Den psykiatriska öppenvården i Falun och södra Dalarna har i uppdrag att ge vård till personer med allvarlig psykiatrisk problematik och i behov av psykiatrisk specialistvård. Vi arbetar utifrån evidensbaserade metoder och följer nationella och regionala behandlingsriktlinjer. Basenheten består av två mottagningar i Falun och Avesta.

Arbetet riktar sig till dig som har ett intresse av att leda och vill vara med och utveckla den vuxenpsykiatriska vården i regionen.

Du kommer att arbeta nära verksamhetschef, ta fram beslutsunderlag samt ansvara på ledningsnivå för delområde beroende på din kompetens och tidigare erfarenhet. Arbetet består i att biträda verksamhetschef vid frånvaro. En viktig del i ditt arbete kommer att vara att stödja enheterna och enhetschefer att upprätta implementera verksamhetens mål.
Du kommer vidare att
- vara delaktig i arbetsmiljöarbetet och vid rekryteringsfrågor
- ha ett delat ansvar med verksamhetschef för läkarteamet
- ansvara för beslut kring köpt vård som externa terapier
- delta vid möten med samverkansparter när så behövs, samt verksamhetschefsmöten Avesta och Falun
- vara utbildningsansvarig för basenheten och samordning av utbildningar internt
- se över introduktion av ny personal
- vara stöd till nya läkare
- kontrollera loggningar i journalsystem
- ansvara för läkarbemanningen på basenheten tillsammans med klinikassistent

Du kommer att ingå i basenhetens ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschef, enhetschefer, klinikassistent, patientsäkerhetsombud/verksamhetsutvecklare.

För att stödja dig i ditt ledarskap kommer du att erbjudas Regionens interna chefsutbildning men även andra adekvata utbildningar utifrån dina behov.

Tjänsten innebär ett tidsbegränsat förordnande som biträdande verksamhetschef med tillsvidareanställning i grundprofessionen.

KVALIFIKATIONER

Du har tidigare erfarenhet från psykiatri. Meriterande är tidigare erfarenhet som chef och goda kunskaper inom arbetsmiljöområdet.
Du har en utbildning inom hälso och sjukvårdsområdet som läkare eller sjuksköterska och är legitimerad.

Du vill genom ditt ledarskap skapa engagemang och bidra till vår verksamhets utveckling. Du besitter god analys- samt beslutsförmåga såväl strategiskt som operativt och har lätt att kommunicera och samarbeta såväl inom som mellan enheter. Som person är du strukturerad och kvalitetsmedveten. Personlig lämplighet är av stor vikt.

Körkort är inte nödvändigt men underlättar då basenhetens geografiska område är stort med resor till följd.

Fackliga kontakter:
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
SACO, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Läkarförbundet, [email protected]
Vision, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Sankt Lukas Dalarna söker verksamhetschef

Sankt Lukas mottagning i Falun arbetar med psykoterapi, personalstödjande samtal, personal- och chefshandledning, familjerådgivning, konsultation och utbildning. Verksamheten riktar sig till såväl privatpersoner som företag och organisationer. Mottagningen i Dalarna har sju fasta medarbetare samt underkonsulter. Vi söker nu en ny verksamhetschef. Tjänstgöringsgraden är 100%, arbetsuppgifterna som verksamhetschef upptar 50% av arbetstiden. Sankt Lukas är ... Visa mer
Sankt Lukas mottagning i Falun arbetar med psykoterapi, personalstödjande samtal, personal- och chefshandledning, familjerådgivning, konsultation och utbildning. Verksamheten riktar sig till såväl privatpersoner som företag och organisationer. Mottagningen i Dalarna har sju fasta medarbetare samt underkonsulter.
Vi söker nu en ny verksamhetschef. Tjänstgöringsgraden är 100%, arbetsuppgifterna som verksamhetschef upptar 50% av arbetstiden.

Sankt Lukas är en idéburen organisation vars verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Verksamheten i Dalarna är en del av den rikstäckande organisationen Förbundet Sankt Lukas. Förbundet har förenings- och mottagningsverksamhet på cirka trettio orter i Sverige. Sankt Lukas Dalarna leds av en styrelse, utsedd av föreningens medlemmar. Förutom mottagningen har föreningen en aktiv programverksamhet med flera öppna temakvällar varje år.

Arbetsuppgifter:
Som verksamhetschef arbetar du på styrelsens uppdrag med att:
· leda det dagliga arbetet på mottagningen
· marknadsföra S:t Lukas Dalarna och aktivt söka nya kunder
· utveckla och kvalitetssäkra verksamheten
· ansvara för ekonomi och personal samt ansvara för att det bedrivs ett aktivt systematiskt arbetsmiljöarbete
· företräda S:t Lukas Dalarna i det utåtriktade arbetet
· utforma strategier för att nå av styrelsen beslutade verksamhetsmål
· till 50 % arbetar du inom ett eller flera av mottagningens verksamhetsområden

Kvalifikationer:
· erfarenhet av att arbeta med kvalificerat chef- och ledarskap med ekonomiskt ansvar inklusive uppföljning och budgetarbete
· inneha legitimation inom hälso- och sjukvård med inriktning psykoterapi och/eller kompetens inom handledning/grupputveckling/organisationsutveckling
· erfarenhet av att leda utvecklingsarbete i en marknadsanpassad verksamhet


Tillträde:
Enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning tillämpas.
Oreglerad arbetstid. Vi tillämpar individuell lönesättning. Löneanspråk anges i ansökan.
Ansökningarna behandlas löpande. Ansökan med CV via mail. Sista ansökningsdag är 29/5. Visa mindre

Verksamhetschef Ortopeden Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Ortopedkliniken i Dalarna bedriver en verksamhet i ständig utveckling. Kliniken med knappt 170 anställda består av två slutenvårdsavdelningar, en öppenvårdsenhet för mottagning, förundersökning och polikliniska operationer samt ett sekretariat. Vårdavdelningarna har totalt 36 vårdplatser varav 24 är ak... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Ortopedkliniken i Dalarna bedriver en verksamhet i ständig utveckling. Kliniken med knappt 170 anställda består av två slutenvårdsavdelningar, en öppenvårdsenhet för mottagning, förundersökning och polikliniska operationer samt ett sekretariat. Vårdavdelningarna har totalt 36 vårdplatser varav 24 är akuta. Vi har cirka 26 800 läkarbesök på ett år varav drygt 11 100 sker på akutmottagningen. Den operativa verksamheten utgörs av slutenvårdskirurgi ( 1 850) och ungefär lika många dagkirurgiska ingrepp samt cirka 500 polikliniska operationer. En liten andel av operationerna utförs i Mora.

Vi samarbetar med många enheter däribland centraloperation, bild- och funktionsmedicin, barnkliniken och reumatologkliniken.
Som verksamhetschef ska du leda utvecklingen av ortopedkliniken utifrån ett helhetsperspektiv av hälso- och sjukvård med ansvar för att verksamheten uppfyller en hög vårdkvalité, patientsäkerhet och kostnadseffektivitet.

Du ansvarar för att upprätthålla och vidareutveckla verksamhetens samlade kompetens och arbetssätt i överensstämmelse med kliniska behandlingsprinciper och i linje med ny forskning. Din vision är att verksamheten skall bedriva vård i frontlinjen mot verksamhetens uppsatta mål. Verksamhetschefens uppgift är också att, tillsammans med medarbetarna och arbetstagarorganisationerna, skapa välfungerande enheter med en god, stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

KVALIFIKATIONER

Som verksamhetschef på ortopedkliniken ska du ha, för tjänsten, en relevant högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Det är meriterande med chefs- och ledarskapserfarenhet från uppdrag av liknande karaktär och storleksordning samt erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation. Det är också meriterande med yrkesbakgrund och chefserfarenhet inom hälso- och sjukvården.

Du är en god kommunikatör och har förmågan att leda genom andra för att skapa delaktighet, engagemang och förtroende hos medarbetarna. Ortopedkliniken är i ständig utveckling och ställer därför höga krav på dig att vara flexibel och din förmåga att samverka är betydande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och referenser.

Uppdraget som verksamhetschef är ett tidsbegränsat förordnade på fyra år med möjlighet till förlängning. Din grundanställning är tillsvidare, i en för grundkompetensen relevant befattning.
Du är direkt underställd divisionschefen och ingår i ledningsgruppen för Division Kirurgi som består av 10 kliniker inom de opererande specialiteterna samt ambulanshelikoptern.

Fackliga kontaktuppgifter:
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Vision, [email protected]
SACO, [email protected]
Dalarnas Läkarförbund, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetschef till Kirurgkliniken, Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Söker du ett spännande och utmanande arbete på en klinik i ständig utveckling och samtidigt vill utvecklas som ledare? Då kan jobbet som verksamhetschef på Kirurgkliniken i Falun vara rätt för dig! Nu förändrar vi även klinikens ledningsstruktur - läs mer här om du är nyfiken på hur: http://www.regio... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!


ARBETSBESKRIVNING

Söker du ett spännande och utmanande arbete på en klinik i ständig utveckling och samtidigt vill utvecklas som ledare? Då kan jobbet som verksamhetschef på Kirurgkliniken i Falun vara rätt för dig! Nu förändrar vi även klinikens ledningsstruktur - läs mer här om du är nyfiken på hur:
http://www.regiondalarna.se/jobb/lediga-jobb/lakarchef-1a-linjen-kirurgkliniken-falun/

Kliniken utgör ena halvan av Dalakirurgin, tillsammans med kirurgkliniken på Mora lasarett. Trots två självständiga kliniker har Dalakirurgin ett gemensamt uppdrag att i god samverkan möta och klara av nuvarande och framtida medicinska utveckling, krav på god tillgänglighet och ekonomiska utmaningar.

I uppdraget ingår att utveckla samverkan och samarbetet inom kliniken, med kirurgin i Mora och med övriga opererande verksamheter i divisionen. Kirurgkliniken i Falun bedriver högteknologisk kirurgi i ständig utveckling och utför cirka 4 000 operationer/år. Verksamheten består av tre mottagningar, en inskrivningsenhet och tre vårdavdelningar med totalt 69 vårdplatser och 290 medarbetare. Kliniken är indelade i sex olika team, övre- och nedre gastro, bröst-endokrin, kärl, plastik, urologi och KAVA. Utöver detta vårdas även akuta sjukdoms- och olycksfall.

Som verksamhetschef ska du leda utvecklingen av Kirurgkliniken utifrån ett helhetsperspektiv av hälso- och sjukvård med ansvar för att verksamheten uppfyller en hög vårdkvalité, patientsäkerhet och kostnadseffektivitet.

Du ansvarar för att upprätthålla och vidareutveckla verksamhetens samlade kompetens och arbetssätt i överensstämmelse med kliniska behandlingsprinciper och i linje med ny forskning.
Din vision är att verksamheten skall bedriva modern kirurgi i frontlinjen mot verksamhetens uppsatta mål. Verksamhetschefens uppgift är också att, tillsammans med medarbetarna och arbetstagarorganisationerna, skapa välfungerande enheter med en god, stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

KVALIFIKATIONER

Som verksamhetschef på Kirurgkliniken ska du ha, för tjänsten, en relevant högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Det är meriterande med chefs- och ledarskapserfarenhet från uppdrag av liknande karaktär och storleksordning samt erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation. Det är också meriterande med yrkesbakgrund och chefserfarenhet inom hälso- och sjukvården.

Du är en god kommunikatör och har förmågan att leda genom andra för att skapa delaktighet, engagemang och förtroende hos medarbetarna. Kirurgkliniken är i ständig utveckling och ställer därför höga krav på dig att vara flexibel och din förmåga att samverka är betydande.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och referenser.

Uppdraget som verksamhetschef är ett tidsbegränsat förordnade på fyra år med möjlighet till förlängning. Din grundanställning är tillsvidare, i en för grundkompetensen relevant befattning.

Fackliga kontakter:
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Vision, [email protected]
SACO. [email protected]
Dalarnas Läkarförbund, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetschef Ögonkliniken

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Ögonkliniken i Dalarna bedriver en expansiv medicinsk och kirurgisk verksamhet i ständig utveckling. Kliniken med drygt 100 anställda, består av fyra mottagningar i Falun, Borlänge, Mora och Ludvika samt en operationsenhet i Falun som tillsammans har cirka 60 000 besök/år. Den operativa verksamheten ut... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Ögonkliniken i Dalarna bedriver en expansiv medicinsk och kirurgisk verksamhet i ständig utveckling. Kliniken med drygt 100 anställda, består av fyra mottagningar i Falun, Borlänge, Mora och Ludvika samt en operationsenhet i Falun som tillsammans har cirka 60 000 besök/år. Den operativa verksamheten utgörs ffa av kataraktkirurgi (3900 operationer/år) men innefattar även ögonlockskirurgi, trycksänkande ingrepp, skelningsoperationer mm. Dessutom ges intravitreal läkemedelsbehandling på operationsenheten (9200 st 2019). Ögonbottenfotografering i Avesta sker i samarbete med medicinmottagningen därstädes.
Inneliggande patienter, i genomsnitt en vårdplats, vårdas på öronavdelning 45.
I uppdraget ingår också en jourlinje (beredskap i hemmet).

Vi samarbetar med många enheter däribland öronklinik, barnklinik, reumatologklinik, medicinklinik m. fl. Dessutom med Syncentralen, länets optiker och ögonkliniken på USÖ. Vårt största remissinflöde kommer från optiker och primärvård.
I Falun pågår för närvarande om- och tillbyggnation av en ny enhet för undersökning och behandling av medicinska retinasjukdomar, vilken förväntas stå klar i maj 2020. I uppdraget ingår att utveckla samarbetet inom kliniken samt med övriga opererande enheter inom divisionen och övriga samarbetspartners.

Som verksamhetschef ska du leda utvecklingen av Ögonkliniken utifrån ett helhetsperspektiv av hälso- och sjukvård med ansvar för att verksamheten uppfyller en hög vårdkvalité, patientsäkerhet och kostnadseffektivitet.

Du ansvarar för att upprätthålla och vidareutveckla verksamhetens samlade kompetens och arbetssätt i överensstämmelse med kliniska behandlingsprinciper och i linje med ny forskning.

Din vision är att verksamheten skall bedriva vård i frontlinjen mot verksamhetens uppsatta mål. Verksamhetschefens uppgift är också att, tillsammans med medarbetarna och arbetstagarorganisationerna, skapa välfungerande enheter med en god, stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

KVALIFIKATIONER

Som verksamhetschef på Ögonkliniken ska du ha, för tjänsten, en relevant högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Det är meriterande med chefs- och ledarskapserfarenhet från uppdrag av liknande karaktär och storleksordning samt erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation. Det är också meriterande med yrkesbakgrund och chefserfarenhet inom hälso- och sjukvården.
Du är en god kommunikatör och har förmågan att leda genom andra för att skapa delaktighet, engagemang och förtroende hos medarbetarna.
Ögonkliniken är i ständig utveckling och ställer därför höga krav på dig att vara flexibel och din förmåga att samverka är betydande.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och referenser.

Uppdraget som verksamhetschef är ett tidsbegränsat förordnade på fyra år med möjlighet till förlängning. Din grundanställning är tillsvidare, i en för grundkompetensen relevant befattning.
Du är direkt underställd divisionschefen och ingår i ledningsgruppen för Division Kirurgi som består av 10 kliniker inom de opererande specialiteterna samt ambulanshelikoptern.

Fackliga kontakter:
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Vision, [email protected]
[email protected]
SACO, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetschef Länsservice på Regionservice Dalarna

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, kost och fastighetsdrift. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna.
Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, kost och fastighetsdrift. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK.
Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

ARBETSBESKRIVNING

Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätt. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 350 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Du kommer till en organisation med lång tradition av service mot Hälso- och sjukvården, Tandvården och övrig kärnverksamhet, där beslutsvägarna internt inom Regionservice är korta och där det finns gott om utrymme för egna initiativ.

Din uppgift är att aktivt leda och utveckla verksamheten så att de strategiska målen uppnås på ett kostnadseffektivt sätt med hög kvalitét och kundnöjdhet. Du ansvarar och leder Länsserviceområdet, som geografiskt täcker hela Dalarna och omfattar exempelvis yttre logistik, lokalvård, bevakning, bilpool, tvätteriverksamhet i Fredriksberg samt en länsfunktion inom fastighetsteknik.

Som verksamhetschef kommer du att ha stöd av en FM-enhet vars uppgift är att med ett processorienterat synsätt koordinera och utveckla Regionservice servicetjänster, i syfte att främja kärnverksamheten och den totala koncernnyttan. Du rapporterar till förvaltningschef och ingår i Regionservice ledningsgrupp. Du leder verksamheten genom underställda chefer.

I uppdraget som verksamhetschef ingår personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. I din ledarroll ligger också ett ansvar för din personals arbetsmiljö och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga. Du sätter även tydliga mål och följer upp dessa.

Inom Regionservice tillämpas i regel 3-års förordnanden specifikt för chefstjänster. Du har en tillsvidare anställning med lämplig grundprofession.

KVALIFIKATIONER

I arbetet ingår att organisera och planera aktiviteter på ett effektivt sätt där du har förmåga att se vilka uppgifter som ska prioriteras. Det betyder att du kan arbeta med flera uppgifter parallellt och behåller ordningen även i pressade situationer.

Du företräder alltid arbetsgivaren och är lojal med fattade beslut. Din ledarstil är sådan att du coachar genom att skapa intresse, motivation och engagemang, vilket innebär att du löser uppgifter tillsammans med andra på ett effektivt sätt och tar samtidigt hänsyn och är lyhörd till hur andra fungerar. Du kommunicerar och hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt och verkar för ett bra samarbetsklimat.
Vi söker dig som har förmågan att fatta beslut även i komplicerade frågor och agerar förtroendegivande samt förutser konsekvenserna av ditt handlande i en given situation.

Du känner att du kommer till din rätt i en miljö med fokus på utveckling och resultat. Det är naturligt för dig att ta stort ansvar och fatta beslut samtidigt som du också är en inkluderande ledare. I den dagliga verksamheten är du en förebild för dina medarbetare och utvecklar verksamheten genom att leda genom dina chefer och medarbetare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

KRAV:
Eftergymnasial utbildning på högskola/universitet eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Chefsutbildning, Chefserfarenhet minst 5 år samt erfarenhet att leda genom andra chefer.
Erfarenhet utifrån budgetprocess, ekonomisk uppföljning/analys etc. Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift. Körkort B

MERITERANDE:
Kunskap om processorienterad organisation, erfarenhet att leda i förändring, lämplig branscherfarenhet
Erfarenhet av politikerstyrd organisation samt av strategisk kompetensförsörjning.


Facklig kontakt

Vision: [email protected]
Ledarna: [email protected]
Saco: [email protected]
Kommunal: [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetschef för Handledarkliniken Origo

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Folktandvården Region Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården R... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Folktandvården Region Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Region Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

ARBETSBESKRIVNING

Nu söker vi till Handledarkliniken Origo en verksamhetschef med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.
Som verksamhetschef har du till uppgift att leda, organisera och utveckla verksamheten. Syftet för Handledarkliniken är att bedriva handledning för nyrekryterade tandläkare och tandhygienister inom Folktandvården Dalarna. Kliniken fungerar som kontaktforum ut mot klinikerna där nyrekryterande arbetar och stöttar handledare ute på allmäntandvårdens kliniker.
Du ansvarar för ekonomiskt resultat samt har personalansvar för medarbetarna på kliniken.
Du rapporterar till tandvårdschefen och arbetar i nätverk med andra verksamhetschefer inom Folktandvården Dalarna för att på så sätt bidra till hela organisationens måluppfyllelse och utveckling.

Information om arbetsplatsen
På kliniken arbetar tre tandläkare, en tandhygienist och sju tandsköterskor. Eftersom kliniken har funktionen som handledarklinik, finns det i perioder mycket varierande antal medarbetare. Vi har ett bra och nära samarbete med länets specialisttandläkare. Vi har digital röntgen, datasystemen T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring samt Heroma för personaladministration.
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter och ett mycket intressant och utvecklande jobb.

Tjänsten innebär en tillsvidareanställning i grundprofessionen med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är tandläkare, med god kompetens i barntandvård. Du har passion för att handleda och dela med dig av kunskaper och du har intresse för och erfarenhet av personal-, verksamhets- och ekonomifrågor. Erfarenhet av arbete i en arbetsledande roll är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ledarskapsförmåga. Du är en engagerad person med stark vilja att arbeta kvalitets- och resultatinriktat. Du har förmågan att driva och utveckla en verksamhet samt att motivera dina medarbetare och få dem att växa i sina roller. Du arbetar bra tillsammans med andra människor samt kommunicerar på ett lyhört och smidigt sätt. Du är inte rädd för att konfronteras med olika åsikter, fatta obekväma beslut eller hålla det svåra samtalet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.
Du kommer att ingå i ett individuellt chefsutvecklingsprogram och genomgå Region Dalarnas chefsutbildning. Alla nyanställda deltar i Folktandvården Dalarnas introduktionsprogram. Alla nya verksamhetschefer erbjuds en mentor.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetschef till VC Norslund/Svärdsjö

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Vi söker nu en verksamhetschef till vårdcentral Norslund/Svärdsjö då nuvarande verksamhetschef går till ett nytt uppdrag i Region Dalarna. På vårdcentralen finns 16 700 listade patienter och en arbetsgrupp som gärna vill fortsätta att utveckla verksamheten. ARBETSBESKRIVNING Som Verksamhetschef för Norslund/Svärdsjö ha... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vi söker nu en verksamhetschef till vårdcentral Norslund/Svärdsjö då nuvarande verksamhetschef går till ett nytt uppdrag i Region Dalarna. På vårdcentralen finns 16 700 listade patienter och en arbetsgrupp som gärna vill fortsätta att utveckla verksamheten.

ARBETSBESKRIVNING

Som Verksamhetschef för Norslund/Svärdsjö har du i huvuduppdrag att, tillsammans med ledning och medarbetare, leda verksamheten med säkerhet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Allt arbete har fokus på att uppdraget för patienterna uppfylls.

I din roll som ledare kommer du även att arbeta för att vidareutveckla medarbetarnas samlade kompetens och arbetssätt, skapa välfungerande verksamheter med en god, stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Du är drivande i omställningen mot en god och nära vård, ett smartare arbetssätt och digitala lösningar. Detta tillsammans med din personal. Samarbete med både interna och externa vårdaktörer, hela primärvården, den specialiserade vården, kommunen och patienterna samt samverkan med de fackliga organisationerna ingår i uppdraget.

Din anställning är en tillsvidareanställning i Region Dalarna, heltid, i en för grundkompetensen relevant befattning. Uppdraget som verksamhetschef är ett tidsbegränsat förordnande på heltid, där nuvarande förordnandetid är fyra år med möjlighet till förlängning.
Som ny chef inom Region Dalarna får du genomgå vårt interna chefs- och ledarskapsprogram som går igenom allt från ekonomi till det personliga ledarskapet.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har för tjänsten, en relevant högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har mångårig chefserfarenhet och det är meriterande med yrkesbakgrund och chefserfarenhet inom hälso- och sjukvården. Svenska lägst C samt B-körkort är ett krav. Det är meriterande med erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation.

Du är en god kommunikatör och har förmågan att leda genom andra för att skapa delaktighet, engagemang och förtroende hos medarbetarna. Du har erfarenhet av att driva projekt/utvecklingsarbeten.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och referenser.
Välkommen med din ansökan!


Fackliga kontakter:
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Vision, [email protected]
SACO, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetschef Ögonkliniken

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Ögonkliniken i Dalarna bedriver en expansiv medicinsk och kirurgisk verksamhet i ständig utveckling. Kliniken med drygt 100 anställda, består av fyra mottagningar i Falun, Borlänge, Mora och Ludvika samt en operationsenhet i Falun som tillsammans har cirka 60 000 besök/år. Den operativa verksamheten ut... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Ögonkliniken i Dalarna bedriver en expansiv medicinsk och kirurgisk verksamhet i ständig utveckling. Kliniken med drygt 100 anställda, består av fyra mottagningar i Falun, Borlänge, Mora och Ludvika samt en operationsenhet i Falun som tillsammans har cirka 60 000 besök/år. Den operativa verksamheten utgörs ffa av kataraktkirurgi (3900 operationer/år) men innefattar även ögonlockskirurgi, trycksänkande ingrepp, skelningsoperationer mm. Dessutom ges intravitreal läkemedelsbehandling på operationsenheten (9200 st 2019). Ögonbottenfotografering i Avesta sker i samarbete med medicinmottagningen därstädes.
Inneliggande patienter, i genomsnitt en vårdplats, vårdas på öronavdelning 45.
I uppdraget ingår också en jourlinje (beredskap i hemmet).

Vi samarbetar med många enheter däribland öronklinik, barnklinik, reumatologklinik, medicinklinik m. fl. Dessutom med Syncentralen, länets optiker och ögonkliniken på USÖ. Vårt största remissinflöde kommer från optiker och primärvård.
I Falun pågår för närvarande om- och tillbyggnation av en ny enhet för undersökning och behandling av medicinska retinasjukdomar, vilken förväntas stå klar i maj 2020. I uppdraget ingår att utveckla samarbetet inom kliniken samt med övriga opererande enheter inom divisionen och övriga samarbetspartners.

Som verksamhetschef ska du leda utvecklingen av Ögonkliniken utifrån ett helhetsperspektiv av hälso- och sjukvård med ansvar för att verksamheten uppfyller en hög vårdkvalité, patientsäkerhet och kostnadseffektivitet.

Du ansvarar för att upprätthålla och vidareutveckla verksamhetens samlade kompetens och arbetssätt i överensstämmelse med kliniska behandlingsprinciper och i linje med ny forskning.

Din vision är att verksamheten skall bedriva vård i frontlinjen mot verksamhetens uppsatta mål. Verksamhetschefens uppgift är också att, tillsammans med medarbetarna och arbetstagarorganisationerna, skapa välfungerande enheter med en god, stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

KVALIFIKATIONER

Som verksamhetschef på Ögonkliniken ska du ha, för tjänsten, en relevant högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Det är meriterande med chefs- och ledarskapserfarenhet från uppdrag av liknande karaktär och storleksordning samt erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation. Det är också meriterande med yrkesbakgrund och chefserfarenhet inom hälso- och sjukvården.
Du är en god kommunikatör och har förmågan att leda genom andra för att skapa delaktighet, engagemang och förtroende hos medarbetarna.
Ögonkliniken är i ständig utveckling och ställer därför höga krav på dig att vara flexibel och din förmåga att samverka är betydande.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och referenser.

Uppdraget som verksamhetschef är ett tidsbegränsat förordnade på fyra år med möjlighet till förlängning. Din grundanställning är tillsvidare, i en för grundkompetensen relevant befattning.
Du är direkt underställd divisionschefen och ingår i ledningsgruppen för Division Kirurgi som består av 10 kliniker inom de opererande specialiteterna samt ambulanshelikoptern.

Fackliga kontakter:
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Vision, [email protected]
[email protected]
SACO, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetschef Bild- och funktionsmedicin Dalarna

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Hälso- och sjukvården inom Region Dalarna är indelad i fem divisioner; kirurgi, medicin, psykiatri, primärvård och medicinsk service. Just nu söker vi en ny verksamhetschef till enheten Bild- och funktionsmedicin inom divisionen medicinsk service. Är du en innovativ och erfaren ledare som vill vara m... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Hälso- och sjukvården inom Region Dalarna är indelad i fem divisioner; kirurgi, medicin, psykiatri, primärvård och medicinsk service. Just nu söker vi en ny verksamhetschef till enheten Bild- och funktionsmedicin inom divisionen medicinsk service.

Är du en innovativ och erfaren ledare som vill vara med och utveckla samt fortsätta att driva Bild- och funktionsmedicin i Dalarna framåt? Du kan du vara den vi söker!

Bild och funktionsmedicin Dalarna är en länsövergripande verksamhet, representerad av röntgenmottagningarna i Falun, Mora, Avesta och Ludvika samt mammografiverksamheten. I Falun och Mora bedrivs akut verksamhet dygnet runt. De respektive enheterna har en platschef var, som tillsammans med biträdande verksamhetschef, medicinskt ansvarig läkare och teknisk driftssamordnare bildar klinikens ledningsgrupp. Totalt utför verksamhetens ca 190 anställda drygt 200 000 undersökningar årligen. Som verksamhetschef leder du genom avdelningschefer samt länsfunktionspersoner i hela länet.

I rollen som verksamhetschef för Bild- och funktionsmedicin Dalarna har du det övergripande ansvaret för personal, arbetsmiljö och ekonomi. Tillsammans med ledningsgruppen för Bild- och funktionsmedicin arbetar du för att utveckla verksamheten med fokus på möjligheter inom ramen för verksamhetens uppdrag och det patientnära arbetet. Din uppgift är att leda genom andra och tillsammans med ledningsgruppen och medarbetare skapa enheter med en god och stimulerande arbetsmiljö. Din närmaste chef är divisionschefen. Placeringsort för uppdraget som verksamhetschef är Falun men resor inom länet är vanligt förekommande.
Grundanställning tillsvidare, heltid, i en för grundkompetensen relevant befattning. Uppdraget som verksamhetschef är ett tidsbegränsat förordnade, heltid, där nuvarande förordnandetid är fyra år med möjlighet till förlängning. Region Dalarna erbjuder en omfattande chefsutbildning för alla verksamhetschefer.


KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning och en gedigen professionell bakgrund inom hälso- och sjukvården.
Det är meriterande med chefs- och ledarskapserfarenhet från uppdrag av liknande karaktär och storleksordning samt erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation.

I din roll har du en förmåga att leda genom andra för att skapa delaktighet, förtroende och engagemang hos dina medarbetare. Du har också förmågan att få dina medarbetare att växa i sina roller. I ditt ledarskap är du entusiasmerande och har en god förmåga att skapa engagemang hos medarbetarna. Du har god analys- och beslutsförmåga såväl strategiskt som operativt och du drivs av att vara med och utveckla verksamheten framåt samt ser fördelarna med en god samverkan. Som person är du flexibel och lösningsfokuserad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och referenser. Varmt välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktuppgifter:
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Vision, [email protected]
SACO, [email protected]
Dalarnas Läkarförbund, [email protected]


Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetschef Dietist och logoped Dalarna

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Hälso- och sjukvården inom Region Dalarna är indelad i fem divisioner; kirurgi, medicin, psykiatri, primärvård och medicinsk service. Just nu söker vi en verksamhetschef till den nya enheten Dietist och Logoped Dalarna inom Divisionen Medicinsk Service. Är du en innovativ och erfaren ledare som vill v... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Hälso- och sjukvården inom Region Dalarna är indelad i fem divisioner; kirurgi, medicin, psykiatri, primärvård och medicinsk service. Just nu söker vi en verksamhetschef till den nya enheten Dietist och Logoped Dalarna inom Divisionen Medicinsk Service.

Är du en innovativ och erfaren ledare som vill vara med på resan att bygga upp och utveckla Dietist och Logoped Dalarna? Då kan du vara den vi söker!

Dietist och Logoped Dalarna har verksamhet på lasaretten i Avesta, Falun, Ludvika och Mora samt inom primärvården i hela länet.
På enheten arbetar förutom dietister och logopeder även medicinska sekreterare, klinikassistent och avdelningschefer. Totalt är vi knappt 50 anställda.

Som verksamhetschef för Dietist och Logoped Dalarna har du det övergripande ansvaret för personal, arbetsmiljö och ekonomi. Din uppgift är att tillsammans med medarbetarna skapa välfungerande enheter med en god, stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Du analyserar och arbetar kontinuerligt med verksamhetens uppsatta mål tillsammans med enhetens ledningsgrupp. Din närmaste chef är divisionschefen. Grundanställning tillsvidare, heltid, i en för grundkompetensen relevant befattning. Uppdraget som verksamhetschef är ett tidsbegränsat förordnade, heltid, där nuvarande förordnandetid är fyra år med möjlighet till förlängning. Region Dalarna erbjuder en omfattande chefsutbildning för alla verksamhetschefer.


KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning och en gedigen professionell bakgrund inom hälso- och sjukvården. Det är meriterande med chefs- och ledarskapserfarenhet från uppdrag av liknande karaktär och storleksordning samt erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation.

I din roll har du en förmåga att leda genom andra för att skapa delaktighet, förtroende och engagemang hos dina medarbetare. Du har också förmågan att få dina medarbetare att växa i sina roller. Du har god analys- och beslutsförmåga såväl strategiskt som operativt och du drivs av att vara med och utveckla verksamheten framåt. Som person är du flexibel och lösningsfokuserad samt ser fördelarna med en god samverkan.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och referenser. Varmt välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktuppgifter:
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Vision, [email protected]
SACO, [email protected]
Dalarnas Läkarförbund, [email protected]


Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetschef Patologi och cytologi i Dalarna

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Just nu söker vi en verksamhetschef till Patologi och Cytologi i Dalarna. Om du vill arbeta på en avdelning i ständig utveckling där du får chansen att utvecklas som ledare kan du vara den vi söker! Patologi och cytologi Dalarna är en länsgemensam ackrediterad klinik inom Region Dalarna. Kliniken ansv... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Just nu söker vi en verksamhetschef till Patologi och Cytologi i Dalarna. Om du vill arbeta på en avdelning i ständig utveckling där du får chansen att utvecklas som ledare kan du vara den vi söker!

Patologi och cytologi Dalarna är en länsgemensam ackrediterad klinik inom Region Dalarna. Kliniken ansvarar för morfologisk diagnostik i Region Dalarna omfattande klinisk patologi, cytologi, obduktionsverksamhet och gynekologiska cellprovskontroll. Ett brett sortiment av immunmarkörer står till buds att stödja diagnostiken. Laboratoriet är känt för sin storsnittsteknik som används i rutindiagnostik. Kliniken är SWEDAC ackrediterad. På kliniken är viss molekylärdiagnostik etablerad och digitalpatologi är under införande. Som verksamhetschef kommer du att ha en viktig roll i det fortsatta införandet av digitalpatologi.

I verksamheten arbetar biomedicinska analytiker, patologer, cytodiagnostiker, laboratorieassistenter, medicinska sekreterare och obduktionstekniker. Din närmsta underställda chef blir avdelningschefen.

Som verksamhetschef ska du leda, planera och utveckla Patologi och cytologi i Dalarna utifrån verksamhets- och budgetram, samt enligt lagar och avtal. Din uppgift är också att, tillsammans med medarbetarna och arbetstagarorganisationerna, värna om klinikens välfungerande enheter med en god, stimulerande arbetsmiljö samt att utveckla detta vidare. Din närmaste chef kommer att vara divisionschefen.

Uppdraget som verksamhetschef är ett tidsbegränsat förordnande på fyra år med möjlighet till förlängning. Din grundanställning är tillsvidare, i en för grundkompetensen relevant befattning.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har, för tjänsten, en relevant högskoleutbildning och en gedigen professionell bakgrund inom hälso- och sjukvården.

Chefs-och ledarskapserfarenhet från uppdrag av liknande karaktär är värdefullt och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom en politisk styrd organisation.

Som ledare har du en god förmåga att leda genom andra för att skapa delaktighet, engagemang och förtroende hos medarbetarna. Du har en stark initiativförmåga och ser möjligheter till förändring och utveckling. Du tar ansvar och skapar resultat och har en god analys- och beslutsförmåga samt ser fördelarna med en god samverkan. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktuppgifter:
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Vision, [email protected]
SACO, [email protected]
Dalarnas Läkarförbund, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetschef till Öron - Näsa - Hals

Söker du ett spännande och utmanande arbete på en klinik i ständig utveckling och samtidigt vill utvecklas som ledare? Då kan jobbet som verksamhetschef på Öron- näsa- och halskliniken vara rätt för dig! Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Öron- näsa- och halskliniken i Dalarna bedriver en verksamhet i ständig utveckling. Verksamheten ... Visa mer
Söker du ett spännande och utmanande arbete på en klinik i ständig utveckling och samtidigt vill utvecklas som ledare? Då kan jobbet som verksamhetschef på Öron- näsa- och halskliniken vara rätt för dig!

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Öron- näsa- och halskliniken i Dalarna bedriver en verksamhet i ständig utveckling. Verksamheten består av en större mottagning i Falun och en mindre mottagning i Mora som tillsammans har cirka 20 000 besök/år. I Falun finns även en egen operationsavdelning som utför cirka 3500 operationer per år samt en vårdavdelning. På avdelningen vårdas förutom ÖNH-patienter även ögonpatienter och tand/käk- patienter.

Regionens logopedverksamhet, som är en separat basenhet, inryms i verksamhetschefens uppdrag. Ett utredningsarbete pågår med syfte att se över Logopedenhetens organisatoriska tillhörig till annan division/basenhet.
Vi samarbetar med många enheter, bland annat LD Hjälpmedel (hörcentralen och pedagogiska hörselvården), Logopedenheten, Käkkirurgiskt centrum/Sjukhustandvården, Habiliteringsverksamheten, sjukgymnaster, dietister, allergologer, neurologer och ögonläkare. En kurator är också kopplad till kliniken.

I uppdraget ingår att utveckla samarbetet inom kliniken samt med övriga opererande enheter inom divisionen.

Som verksamhetschef ska du leda utvecklingen av Öron- näsa- och halskliniken utifrån ett helhetsperspektiv av hälso- och sjukvård med ansvar för att verksamheten uppfyller en hög vårdkvalité, patientsäkerhet och kostnadseffektivitet.

Du ansvarar för att upprätthålla och vidareutveckla verksamhetens samlade kompetens och arbetssätt i överensstämmelse med kliniska behandlingsprinciper och i linje med ny forskning.
Din vision är att verksamheten skall bedriva vård i frontlinjen mot verksamhetens uppsatta mål.
Verksamhetschefens uppgift är också att, tillsammans med medarbetarna och arbetstagarorganisationerna, skapa välfungerande enheter med en god, stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

Du är direkt underställd divisionschefen och ingår i ledningsgruppen för Division Kirurgi som består av 10 kliniker inom de opererande specialiteterna samt ambulanshelikoptern.

KVALIFIKATIONER

Som verksamhetschef på öron- näsa- hals ska du ha, för tjänsten, en relevant högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Det är meriterande med chefs- och ledarskapserfarenhet från uppdrag av liknande karaktär och storleksordning samt erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation. Det är också meriterande med yrkesbakgrund och chefserfarenhet inom hälso- och sjukvården.

Du är en god kommunikatör och har förmågan att leda genom andra för att skapa delaktighet, engagemang och förtroende hos medarbetarna.
Öron- näsa- och halskliniken är i ständig utveckling och ställer därför höga krav på dig att vara flexibel och din förmåga att samverka är betydande.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och referenser.

Uppdraget som verksamhetschef är ett tidsbegränsat förordnade på fyra år med möjlighet till förlängning. Din grundanställning är tillsvidare, i en för grundkompetensen relevant befattning.

Fackliga kontakter:
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Vision, [email protected]
SACO. [email protected]
Dalarnas Läkarförbund, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetschef Akutkliniken Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Anta utmaningen att leda Akutkliniken i Falun! Kliniken består av akutmottagningen där vi handlägger patienter inom 7 slutenvårdsspecialiteter, sammanlagt ca 55 000 besök årligen. Till kliniken hör också en sekreterarenhet och en s.k. HMK-funktion med sjuksköterskor som, i samarbete med SOS Alarm, sköt... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Anta utmaningen att leda Akutkliniken i Falun!
Kliniken består av akutmottagningen där vi handlägger patienter inom 7 slutenvårdsspecialiteter, sammanlagt ca 55 000 besök årligen. Till kliniken hör också en sekreterarenhet och en s.k. HMK-funktion med sjuksköterskor som, i samarbete med SOS Alarm, sköter telefonrådgivning och prioritering av ambulanstransporter för medborgare som ringer 112. Kliniken har ca 160 medarbetare inom olika professioner och vi jobbar i nära samarbete med sjukhusets kliniker och primärvården. Vi har en hög ambition att ligga i framkant vad gäller utveckling av modern akutsjukvård där våra medarbetare och chefer är aktivt delaktiga i arbetet med att utveckla för att nå hög patientsäkerhet, god vård och stimulerande arbetsmiljö. Verksamheten bedrivs i fräscha, rymliga lokaler.
Kliniken leds av verksamhetschef tillsammans med 5 avdelningschefer. I ledningsgruppen finns också en verksamhetsutvecklare samt en klinisk lektor. Kliniken har två sektionsledare med ansvar för att leda och fördela resurser i daglig drift.

Kliniken tillhör Division Medicin.

Arbetsuppgifter:
Du har det övergripande ansvaret för personal, arbetsmiljö och ekonomi. Du arbetar tillsammans med klinikens ledningsgrupp och i nära samarbete med verksamhetschefer inom Division Medicin och på Falu lasarett.

Din närmaste chef kommer att vara divisionschefen.

KVALIFIKATIONER

Vi söker en verksamhetschef som med engagerat ledarskap tillsammans med kompetenta medarbetare och chefer kan förverkliga och leda verksamheten mot våra högt uppsatta mål och där vården alltid är personcentrerad. Du har en relevant högskoleutbildning och en gedigen professionell bakgrund inom hälso- och sjukvården. Du tar ansvar och skapar resultat och har förmåga att utveckla verksamheten i dialog med medarbetare, fackliga organisationer och ledning. Du har analys- och beslutsförmåga och kan leda genom andra.

Det är viktigt att Du är en god kommunikatör och har god förmåga att samarbeta.
Chefs- och ledarerfarenhet från uppdrag av liknande karaktär och storleksordning är värdefullt och formell ledarutbildning är meriterande.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och referenser.

Region Dalarna erbjuder chefsutbildning för alla verksamhetschefer, en utbildning som planeras tillsammans med din chef.

Körkort erfordras.

Uppdraget som verksamhetschef är tidsbegränsat till 3-4 år, med en tillsvidareanställning i grundprofessionen.

Fackliga kontakter:
Ledarna, [email protected]
Vision, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Kommunal. [email protected]
SACO, [email protected]
Läkarföreningen, Linda Karsberg, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Sektionschef till hälso - och sjukvårdssektionen

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling b... Visa mer
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Omvårdnadsförvaltningen söker en professionell sektionschef till sektionen för Hälso- och sjukvård. Professionell betyder för oss att du som ledare tänker lika delar omtanke och etik för att nå resultat. Vi söker dig med ett tydligt ledarskap, engagemang för människor i alla led och som tycker att samverkan är en framgångsfaktor.

Sektion Hälso- och sjukvård ansvarar för att garantera en god hälso- och sjukvård i de verksamheter där kommunen har ett hälso- och sjukvårdsansvar.

Hälso- och sjukvårdssektionen har ett otroligt spännande uppdrag och nu finns chansen att delta i den fortsätta utvecklingen av en sektion som utför modern hälso- och sjukvård och god omvårdnad! 

Arbetsuppgifter
Som sektionschef ansvarar du för att vara ledaren som inspirerar, motiverar, strukturerar och utvecklar andra chefer och medarbetare, där dina medarbetare består av specialister inom sina respektive områden. I tjänsten har du många kontaktytor och samverkar både internt med andra sektioner och förvaltningar samt externt med bland annat Region Dalarna.

Du kommer att leda sektionens ledningsgrupp, vilken består av fem enhetschefer som i sin tur samordnar undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och sjuksköterskor. I uppdraget ingår även att verka som verksamhetschef enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL), vilket innebär samlat ledningsansvar för verksamheten så att patientsäkerhet och god vård säkerställs.

Arbetet är till stor del självständigt men du kommer dagligen att träffa både förvaltningschefen och övriga sektionschefer, vilket öppnar upp för ett gott stöd i arbetet. Det finns även goda stödfunktioner lättillgängliga inom Falu kommuns som till exempel ekonomi- och personalavdelningen.

Självklart tillhör du också omvårdnadsförvaltningens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
- Högskoleexamen inom hälso- och sjukvårdsområdet

- God erfarenhet av att leda legitimerad personal

- Erfarenhet av personal-, budget- och arbetsmiljöansvar

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen ser vi att du är målmedveten och pålitlig samt motiverar och inspirerar dina medarbetare i arbetet. Du besitter ett empatiskt, tydligt och resultatorienterat ledarskap där du främjar dina medarbetares utveckling genom delegering och coachning.

Du behöver vara stabil, inlyssnande, stödjande och initiativrik för att lyckas med såväl nya som befintliga externa och interna samarbeten.

Det är viktigt att du har den genuina viljan att Falu kommuns vård- och omsorg ska vara i världsklass!

Meriterande kvalifikationer

- Erfarenhet av liknande uppdrag 

Vi erbjuder
Tillsvidareanställning på heltid med oreglerad arbetstid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju.

Övrigt

I Falun har äldreomsorgen ett mobilt arbetssätt och ligger långt framme när det gäller välfärdsteknik. Vi arbetar efter ”Teknik där det är möjligt och personligt där det behövs”. Det innebär att vi vill använda teknik för att bibehålla eller öka våra kunders trygghet, aktivitet, delaktighet eller självständighet. Vi behöver Dig som har ett intresse för teknik och en vilja att även hjälpa våra brukare med den teknik de använder.

Upplysningar

Pia Joelsson, förvaltningschef: 023-827 13

Leif Ekman, sektionschef: 023-823 19

Fackliga företrädare

Petra Kinnari, Kommunal, 010-442 81 69

Christina Johansson, Vision, 023-821 10

Evabritt Rydhult, Vårdförbundet, 023-862 11

Eva Jonsson, Ledarna, 023-866 15

Ulrika Hellmo, Sveriges Arbetsterapeuter, 023-878 79

Kontaktinformation
Pia Joelsson, Förvaltningschef

Arbetsplats
Stadshuset

79171 Falun Visa mindre

Verksamhetschef till Kirurgkliniken , Falun

Söker du ett spännande och utmanande arbete på en klinik i ständig utveckling och samtidigt vill utvecklas som ledare? Då kan jobbet som verksamhetschef på Kirurgkliniken i Falun vara rätt för dig! Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Det innebär att du är delaktig i att driva och utveckla framtidens hälso-och sjukvård där kirurgin är en viktig del. ARBETS... Visa mer
Söker du ett spännande och utmanande arbete på en klinik i ständig utveckling och samtidigt vill utvecklas som ledare? Då kan jobbet som verksamhetschef på Kirurgkliniken i Falun vara rätt för dig!

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Det innebär att du är delaktig i att driva och utveckla framtidens hälso-och sjukvård där kirurgin är en viktig del.


ARBETSBESKRIVNING

Kliniken utgör ena halvan av Dalakirurgin, tillsammans med kirurgkliniken på Mora lasarett. Trots två självständiga kliniker har Dalakirurgin ett gemensamt uppdrag att i god samverkan möta och klara av nuvarande och framtida medicinska utveckling, krav på god tillgänglighet och ekonomiska utmaningar.

I uppdraget ingår att utveckla samverkan och samarbetet inom kliniken, med kirurgin i Mora och med övriga opererande verksamheter i divisionen.

Kirurgkliniken i Falun bedriver högteknologisk kirurgi i ständig utveckling och utför cirka 3 500 operationer/år. Verksamheten består av tre mottagningar, en inskrivningsenhet och tre vårdavdelningar med totalt 64 vårdplatser och 290 medarbetare. Kliniken är indelade i sex olika team, övre- och nedre gastro, bröst-endokrin, plastik och urologi. Utöver detta vårdas även akuta sjukdoms- och olycksfall.

Som verksamhetschef ska du leda utvecklingen av Kirurgkliniken utifrån ett helhetsperspektiv av hälso- och sjukvård med ansvar för att verksamheten uppfyller en hög vårdkvalité, patientsäkerhet och kostnadseffektivitet.

Du ansvarar för att upprätthålla och vidareutveckla verksamhetens samlade kompetens och arbetssätt i överensstämmelse med kliniska behandlingsprinciper och i linje med ny forskning.
Din vision är att verksamheten skall bedriva modern kirurgi i frontlinjen mot verksamhetens uppsatta mål.
Verksamhetschefens uppgift är också att, tillsammans med medarbetarna och arbetstagarorganisationerna, skapa välfungerande enheter med en god, stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

Uppdraget som verksamhetschef är ett tidsbegränsat förordnade på fyra år med möjlighet till förlängning. Din grundanställning är tillsvidare, i en för grundkompetensen relevant befattning.

KVALIFIKATIONER

Som verksamhetschef på Kirurgkliniken ska du ha, för tjänsten, en relevant högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Det är meriterande med chefs- och ledarskapserfarenhet från uppdrag av liknande karaktär och storleksordning samt erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation. Det är också meriterande med yrkesbakgrund och chefserfarenhet inom hälso- och sjukvården.

Du är en god kommunikatör och har förmågan att leda genom andra för att skapa delaktighet, engagemang och förtroende hos medarbetarna.
Kirurgkliniken är i ständig utveckling och ställer därför höga krav på dig att vara flexibel och din förmåga att samverka är betydande.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och referenser.

Fackliga kontakter:
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Vision, [email protected]
SACO. [email protected]
Dalarnas Läkarförbund, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetschef till vuxenpsykiatrins öppenvård i Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Är Du en driven och utvecklingsorienterad ledare? Nu söker vi Dig som vill anta utmaningen att leda och utveckla vuxenpsykiatrins öppenvård i Dalarna. Välkommen med din ansökan! Hälso- och sjukvården i Dalarna är organiserad i fem divisioner där öppenvårdspsykiatrin ingår i division psykiatri. Inom öppenvårdspsykiatrin har... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Är Du en driven och utvecklingsorienterad ledare? Nu söker vi Dig som vill anta utmaningen att leda och utveckla vuxenpsykiatrins öppenvård i Dalarna. Välkommen med din ansökan!

Hälso- och sjukvården i Dalarna är organiserad i fem divisioner där öppenvårdspsykiatrin ingår i division psykiatri. Inom öppenvårdspsykiatrin har två av tre verksamhetschefer gått vidare till nya spännande arbetsuppgifter inom divisionen och vi behöver därför nu hitta just Er som vill anta utmaningen att axla rollen som verksamhetschef i Falun.

Vuxenpsykiatrins öppenvård är organiserad i tre basenheter; Falun-Södra, Norra och västra och Mellersta och Västerbergslagen.


ARBETSBESKRIVNING

Som verksamhetschef ansvarar du för:

- att leda utvecklingen mot en evidensbaserad, jämlik och effektiv vård och behandling
- att förvalta det utvecklingsarbete som genomförts under senare år
- utvecklingen av ledningssystem med systematisk egenkontroll
- utvecklingen av strukturerade vårdförlopp

Det tvärprofessionella samarbetet inom verksamheten och det externa samarbetet utanför verksamheten är centrala uppgifter i ditt arbete.

I Falun innebär uppdraget att du ingår i Särskild regional sjukvårdsledning som chef för PKL, psykosocial katastrofledning.

I rollen som verksamhetschef ansvarar du för helheten av verksamhetens kvalitet, patientsäkerhet, budget och personalansvar.

Din anställning är en tillsvidareanställning i landstinget, heltid, i en för grundkompetensen relevant befattning. Uppdraget som verksamhetschef är ett tidsbegränsat förordnande, heltid, där nuvarande förordnandetid är fyra år med möjlighet till förlängning.

Placering: Falun

Region Dalarna erbjuder chefsutbildning för alla verksamhetschefer, en utbildning som planeras tillsammans med divisionschefen.

KVALIFIKATIONER

Du har en adekvat högskoleutbildning samt bred erfarenhet och kompetens inom ekonomi, personal- och arbetsmiljöfrågor. Chefs- och ledarerfarenhet från uppdrag av liknande karaktär och storleksordning är värdefulla liksom erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation. Det är meriterande med yrkesbakgrund och chefserfarenhet inom hälso- och sjukvården.

Vidare är du trygg i din chefsroll och tillämpar ett coachande ledarskap som motiverar, engagerar, stöttar och är tydligt kravställande på dina högt kompetenta medarbetare. Du har en god kommunikativ förmåga och lätt för att fatta beslut.

Ditt förhållningssätt präglas av ansvarstagande och framåtanda. Du har god förmåga till helhetssyn och är bra på att analysera vilka konsekvenser som beslut får för framtiden. Stora krav ställs på samarbetsförmåga och förmågan att skapa goda relationer med medarbetare, fackliga organisationer, invånare och externa samarbetspartners.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev.

Fackliga kontakter:
SACO Annelie Sundstedt, 023-497371, [email protected]
Kommunal Eva Sens, 070-6614343, [email protected]
LEDARNA Liza Andersson, 023-492715, [email protected]
Vårdförbundet Marion Vaeggemose, 076-7900391, [email protected]
Vision Margaretha Nordman, 070-5331729, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetschef till Kirurgkliniken , Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Söker du ett spännande och utmanande arbete på en klinik i ständig utveckling? Då kan jobbet som verksamhetschef på Kirurgkliniken i Falun vara rätt för dig! Nu söker vi en verksamhetschef till Kirurgkliniken i Falun med stort intresse för högteknologisk kirurgi och som tillsammans med oss vill arbeta för att förverkliga vår... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Söker du ett spännande och utmanande arbete på en klinik i ständig utveckling? Då kan jobbet som verksamhetschef på Kirurgkliniken i Falun vara rätt för dig!
Nu söker vi en verksamhetschef till Kirurgkliniken i Falun med stort intresse för högteknologisk kirurgi och som tillsammans med oss vill arbeta för att förverkliga vår vision om att bli en av de ledande kirurgklinikerna i landet.

ARBETSBESKRIVNING

Kirurgkliniken i Falun bedriver högteknologisk kirurgi i ständig utveckling och utför cirka 3 500 operationer/år. Verksamheten består av tre mottagningar, en inskrivningsenhet och tre vårdavdelningar med totalt 64 vårdplatser och 290 medarbetare. Kliniken är indelade i sex olika team, övre- och nedre gastro, bröst-endokrin, plastik och urologi. Utöver detta vårdas även akuta sjukdoms- och olycksfall.

Som verksamhetschef ska du leda utvecklingen av Kirurgkliniken utifrån ett helhetsperspektiv av hälso- och sjukvård med ansvar för att verksamheten uppfyller en hög vårdkvalité, patientsäkerhet och kostnadseffektivitet. Kliniken utgör ena halvan av Dalakirurgin, tillsammans med kirurgkliniken på Mora lasarett. Trots två självständiga kliniker har Dalakirurgin ett gemensamt uppdrag att i god samverkan möta och klara av nuvarande och framtida medicinska utveckling, krav på god tillgänglighet och ekonomiska utmaningar.

Du ansvarar för att upprätthålla och vidareutveckla verksamhetens samlade kompetens och arbetssätt i överensstämmelse med kliniska behandlingsprinciper och i linje med ny forskning.
Din vision är att verksamheten skall bedriva modern kirurgi i frontlinjen mot verksamhetens uppsatta mål.
Verksamhetschefens uppgift är också att, tillsammans med medarbetarna och arbetstagarorganisationerna, skapa välfungerande enheter med en god, stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

Uppdraget som verksamhetschef är ett tidsbegränsat förordnade på fyra år med möjlighet till förlängning. Din grundanställning är tillsvidare, i en för grundkompetensen relevant befattning.

KVALIFIKATIONER

Som verksamhetschef på Kirurgkliniken ska du ha, för tjänsten, en relevant högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Det är meriterande med chefs- och ledarskapserfarenhet från uppdrag av liknande karaktär och storleksordning samt erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation. Det är också meriterande med yrkesbakgrund och chefserfarenhet inom hälso- och sjukvården.

Du är en god kommunikatör och har förmågan att leda genom andra för att skapa delaktighet, engagemang och förtroende hos medarbetarna.
Kirurgkliniken är i ständig utveckling och ställer därför höga krav på dig att vara flexibel och din förmåga att samverka är betydande.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och referenser.

Fackliga kontakter:
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Vision, [email protected]
SACO. [email protected]
Dalarnas Läkarförbund, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre