Lediga jobb A & O Ansvar och Omsorg AB i Falun

Se alla lediga jobb från A & O Ansvar och Omsorg AB i Falun. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Falun som finns inom det yrket.

Undersköterska till Äldreboende Korsnäsgården i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu undersköterskor till vår verksamhet Korsnäsgården i Falun. Korsnäsgå... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu undersköterskor till vår verksamhet Korsnäsgården i Falun.

Korsnäsgården är ett vård- och omsorgsboende för personer med demenssjukdom vackert beläget cirka fem kilometer utanför Falun i närheten av Runn. Boendet har 33 platser uppdelat på fyra avdelningar vilka alla ligger i markplan.

På boendet arbetar du som undersköterska tillsammans med sjuksköterskor, samordnare, rehabpersonal, kurator, aktivitetscoach och verksamhetschef.

Hos oss får du arbeta på ett litet demensboende med snabba beslutsvägar. Vi arbetar utifrån personcentrerat arbetssätt där alla i teamet är lika viktiga. För att ytterligare kvalitetssäkra vården finns plan att göra boendet certifierat enligt Silviastiftelsens riktlinjer.

Kvalifikationer:

Undersköterskeutbildning är ett krav. Goda svenskkunskaper både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig, har god initiativförmåga och kan kommunicera väl i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg gärna med demensinriktning är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet ca 80-100% med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Korsnäsgården kontakta: Verksamhetschef Anneli Backman Mail: [email protected] Telefon: 0760-16 55 91 Visa mindre

Sjuksköterska 50 % till äldreboende Daljunkaregården i centrala Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet Daljunkaregården i centrala Fa... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet Daljunkaregården i centrala Falun.

Daljunkaregården är ett vård- & omsorgsboende med somatisk inriktning. Boendet ligger trevlig beläget i centrala Falun och har 41 boendeplatser. I teamet arbetar bl a sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, kock och aktivitetscoach.Arbetsbeskrivning:

Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

Egenskaper:

Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket samt är van att dokumentera.

Vi ser gärna att du arbetat mins ett par år som sjuksköterska. Specialistkompetens som tex Silviasjuksköterska, demens, geriatrik eller förskrivningsrätt är meriterande.

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 50 % med tjänstgöring dag och var åttonde helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Daljunkaregården kontakta:
Verksamhetschef Anneli Backman
Mail: [email protected]
Telefon: 076-016 55 91 Visa mindre

Undersköterska NATT 75% till Äldreboende i centrala Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en undersköterska till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun. Da... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en undersköterska till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun.

Daljunkaregården är ett vård- & omsorgsboende för personer med höga omvårdnadsbehov. Boendet ligger trevlig beläget i centrala Falun och har 41 boendeplatser. I teamet arbetar bl a sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, kock och aktivitetscoach.Kvalifikationer:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Meriter:

Undersköterska.

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet ca 75% med tjänstgöring natt. Tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Daljunkaregården kontakta: Verksamhetschef, Marielle Welander Lindgren Mail: [email protected] Telefon: 023-828 92 Visa mindre

Tim-/Sommarvikariat Undersköterska till äldreboende i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra männi... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss.

Nu söker vi undersköterskor/vårdbiträden som tim-/sommarvikariat till Norshöjden i Falun under perioden 12 juni tom 3 september

Norshöjden är ett demensboende beläget en kilometer utanför centrala Falun. I närområdet finns skog med gott om strövområde.

På Norshöjden finns 62 lägenheter som är mellan 36 och 64 kvadratmeter. 46 av lägenheterna består av två rum med pentry, 16 lägenheter är ettor utan köks del. Det finns dessutom trerumslägenheter som i första hand erbjuds till parboende. Varje enhet har gemensam matsal, TV-rum och altan eller balkongArbetsbeskrivning:

I den här rollen behöver du vara ansvarsfull, självständig, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift (svenska). Du är flexibel och lösningsorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade.
Du kommer att arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Vi behöver även medarbetare som kan jobba natt.


Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt

Arbetstid/Varaktighet: Tim-/Sommarvikariat med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Norshöjden kontakta: Enhetschef, Juho Okkonen Mail: [email protected] Telefon: 076-1693189 Visa mindre

Undersköterska till Äldreboende i centrala Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en undersköterska till vår verksamhet Daljunkaregården i centrala F... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en undersköterska till vår verksamhet Daljunkaregården i centrala Falun.

Daljunkaregården är ett vård- & omsorgsboende för personer med höga omvårdnadsbehov. Boendet ligger trevlig beläget i centrala Falun och har 41 boendeplatser. I teamet arbetar bl a sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, kock och aktivitetscoach.Kvalifikationer:

Undersköterska

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Meriter:

Undersköterska

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet ca 75% med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: enligt överenskommelse.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på xxx kontakta: Verksamhetschef, Marielle Welander Lindgren Mail: [email protected] Telefon: 023-828 92 Visa mindre

Tim-/Sommarvikariat Undersköterska till äldreboendet Daljunkaregården i ...

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra männi... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss.

Nu söker vi undersköterskor/vårdbiträden som tim-/sommarvikariat till Daljunkaregården i Falun under perioden juni till och med augusti, med chans till förlängning.

Daljunkaregården är ett vård- & omsorgsboende för personer med höga omvårdnadsbehov. Boendet ligger trevlig beläget i centrala Falun och har 41 boendeplatser. I teamet arbetar bl a sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, kock och aktivitetscoach.Arbetsbeskrivning:

I den här rollen behöver du vara ansvarsfull, självständig, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift (svenska). Du är flexibel och lösningsorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade.
Du kommer att arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Vi behöver även medarbetare som kan jobba natt.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande.

Övrigt

Arbetstid/Varaktighet: Tim-/Sommarvikariat med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Daljunkaregården kontakta: Verksamhetschef, Marielle Welander Lindgren Mail: [email protected] Telefon: 023-828 92 Visa mindre

Kock till produktionskök i Daljunkaregården i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en kock till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun. Arbetsbesk... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en kock till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun.Arbetsbeskrivning:

Vi lägger stort fokus på att skapa en god livskavalitet för boende. Vi söker därför dig som vill utveckla måltiderna till en trevlig gemenskapmed god mat och en trivsam upplevelse. Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du tillagar ocg drivs av ett genuint intresse för mat. Du ser möjligheter snarare än problem alla lägen. Tjänsten innebär även HACCP-arbete, hantering av varuankomst, disk, städ samt alla sysslor som förekommer i ett kök. Tjänsten är måndag till fredag.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter att utveckla driften.

Egenskaper:

Som person är du noggrann och har ett självständigt och strukturerat arbetssätt och är även samarbetsvillig. Du har god förmåga att skapa maträtter utifrån vilka råvaror som finns. Du ansvarar för regelverken kring mathantering och att hygienkrav följs. Datorvana, kunskap om köksekonomi, och kunskap om hur man tar hand om mat på bästa sätt för att minska svinn är också viktigt.

Du ska driva utvecklingen framåt både för verksamheten och dig själv och du jobbar aktivt med att söka lösningar på uppkomna problem och att förbättra arbetssättet.

Vi ser maten och måltidsupplevelsen som en av de viktigaste aspekterna för våra boende och där kommer du som kock att bidra till livskvaliteten.

Kvalifikationer:

Kock utbildning

Meriter:

Erfarenhet från äldreomsorgen är meriterandeÖvrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 100% Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

vid frågor om tjänsten kontakta vår kostchef Pär Bogren 070-6041030 eller Versamhetschefen Marielle Welander Lindgren 023-82892

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till Daljunkaregården i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu undersköterskor till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun. Dalj... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu undersköterskor till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun.

Daljunkaregården är ett vård- & omsorgsboende för personer med höga omvårdnadsbehov. Boendet ligger trevlig beläget i centrala Falun och har 41 boendeplatser. I teamet arbetar bl a sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator.Kvalifikationer:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande.

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet med varierande tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Sista ansökningsdag är 2022-12-23.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på xxx kontakta: Verksamhetschef, Marielle Welander Lindgren Mail: [email protected] Telefon: 023-828 92 Visa mindre

Undersköterska till Äldreboende i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en undersköterska till vår verksamhet Norshöjden i Falun Norshöj... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en undersköterska till vår verksamhet Norshöjden i Falun

Norshöjden är ett demensboende beläget en kilometer utanför centrala Falun. I närområdet finns skog med gott om strövområde.

På Norshöjden finns 62 lägenheter som är mellan 36 och 64 kvadratmeter. 46 av lägenheterna består av två rum med pentry, 16 lägenheter är ettor utan köks del. Det finns dessutom trerumslägenheter som i första hand erbjuds till parboende. Varje enhet har gemensam matsal, TV-rum och altan eller balkongKvalifikationer:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet mellan 70-90 % med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Norshöjden kontakta: Verksamhetschef : Marita Björkman Mail: [email protected] Telefon: 076-3186290 Visa mindre

Verksamhetschef till äldreboende i xxx

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en Verksamhetschef med erfarenhet till vår verksamhet Korsnäsgården i... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en Verksamhetschef med erfarenhet till vår verksamhet Korsnäsgården i Falun.

Korsnäsgården är ett demensboende med 33 lägenheter, beläget ca fem kilometer utanför centrala Falun. Huset består av fyra avdelningar i markplan och har dygnet runt omsorg.

Arbetsbeskrivning:

Som verksamhetschef har man ett totalansvar för den löpande verksamheten och ett ledningsansvar. Verksamhetschefen är A&O:s representant gentemot kommun och myndigheter och är kontaktperson för verksamheten. Du kommer ingå i ett team av verksamhetschefer inom A&O och delta i företagets utveckling.

Som verksamhetschef är du underställd regionchef (RC), företagsledning och styrelse. Som verksamhetschef är du chef och arbetsledare för samtliga medarbetare på enheten.

Du ska ha ingående kunskaper i de lagar, föreskrifter, riktlinjer och regelverk som styr verksamheten - både från kommun och övriga relevanta myndigheter. Vidare ska du ha kunskaper om företagets riktlinjer, rutiner och policyers. Som verksamhetschef ansvarar du för att verksamheten efterlever ovanstående grundkrav och uppdaterar arbetssätt, metoder och lokala rutiner i samband med att kraven ändras/utvecklas.

Egenskaper:

Du ska vara stresstålig, ha lätt för att samarbeta och ha goda ledaregenskaper. Du ska vara nyfiken, kreativ, engagerad och medverka till att driva utvecklingen framåt i verksamheten på plats samt i företaget. Förutom ovanstående egenskaper söker vi en person som är trygg i sitt ledarskap/chefskap, någon som kan implementera väl etablerade rutiner och strukturer i en verksamhet. Du ska genom ditt stabila ledarskap skapa en trygghet och tydlighet i verksamheten som dina medarbetare kan luta sig emot.

Kvalifikationer:

Du som söker ska ha dokumenterad relevant högskoleutbildning såsom sjuksköterska, socionom eller motsvarande högskoleutbildning och erfarenhet i enlighet med tillståndsprövning hos IVO. Vidare ska du ha erfarenhet inom liknande uppdrag inom vård och omsorg.

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 100% Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning, kontakta Regionchef Marzenna Stenström

Mail: [email protected]
Telefon: 073 - 414 74 91 Visa mindre

Samordnare till äldreboende i Falun, Daljunkaregården

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en samordnare till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun. Da... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en samordnare till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun.

Daljunkaregården är ett vård- & omsorgsboende för personer med stort omvårdnadsbehov, centralt beläget i Falun.

I huset finns det 40 lägenheter fördelat på fyra avdelningar. Lägenheterna är mellan 33-40 kvm stora med eget badrum och pentry. Varje avdelning har även en gemensam matsal och vardagsrum.

På entréplanet finns det en större samlingssal för gemensamma aktiviteter och social samvaro.

Bemanning
Verksamheten är bemannad med undersköterskor dygnet runt för att kunna tillgodose de omvårdnadsbehov som finns. Hälso- och sjukvårdsinsatser tillgodoses med sjuksköterskor som finns tillgängliga dygnet runt samt av arbetsterapeuter och fysioterapeuter efter behov. Läkarinsatser tillgodoses via vårdcentral i samarbete med landstinget.Arbetsbeskrivning:

Som samordnare är du verksamhetens administrativa assistent. Detta innebär att du, i nära samarbete med verksamhetschefen, sköter bland annat schema och den dagliga bemanningen i verksamheten. Du har tät kontakt med företagets lönekontor och ansvarar även för beställningar till verksamheten.

Egenskaper:

Som person är du självständig, ansvarsfull, prestigelös, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalitet av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Kvalifikationer:

Undersköterskeutbildning & vårderfarenhet

Meriter:Erfarenhet av arbete i schemasystem såsom Medvind och liknande arbete är meriterande.

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 100%, tidsbegränsad anställning med chans till förlängning.

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Daljunkaregården, kontakta: Verksamhetschef, Marielle Welander Lindgren Mail: [email protected] Telefon: 023-828 92 Visa mindre

Timvikariat Undersköterska till äldreboende i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra männi... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss.

Nu söker vi undersköterskor/vårdbiträden som timvikariat till Norshöjden i Falun.

Norshöjden är ett demensboende beläget en kilometer utanför centrala Falun. I närområdet finns skog med gott om strövområde.

På Norshöjden finns 62 lägenheter som är mellan 36 och 64 kvadratmeter. 46 av lägenheterna består av två rum med pentry, 16 lägenheter är ettor utan köks del. Det finns dessutom trerumslägenheter som i första hand erbjuds till parboende. Varje enhet har gemensam matsal, TV-rum och altan eller balkong

Arbetsbeskrivning:

I den här rollen behöver du vara ansvarsfull, självständig, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift (svenska). Du är flexibel och lösningsorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade.
Du kommer att arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Vi behöver även medarbetare som kan jobba natt.

Egenskaper:

Kvalifikationer:

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt

Arbetstid/Varaktighet: Timvikariat med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Norshöjden kontakta: Enhetschef, Juho Okkonen Mail: [email protected] Telefon: 076-1693189 Visa mindre

Undersköterska till Korsnäsgårdens äldreboende i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en undersköterska till vår verksamhet Korsnäsgården i Falun. Korsn... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en undersköterska till vår verksamhet Korsnäsgården i Falun.

Korsnäsgården är ett demensboende med 33 lägenheter beläget fem kilometer utanför centrala Falun. Huset har fyra avdelningar i markplan där det är enkelt att nå innergården. Lägenheterna är ca 37 kvadratmeter och har eget badrum och pentry.

Verksamheten är bemannad med undersköterskor dygnet runt för att kunna tillgodose de omvårdnadsbehov som finns. Hälso- och sjukvårdsinsatser tillgodoses med sjuksköterskor som finns tillgängliga dygnet runt samt av arbetsterapeuter och fysioterapeuter efter behov. Läkarinsatser tillgodoses via vårdcentral i samarbete med landstinget.

Kvalifikationer:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet 100 % med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Korsnäsgården kontakta: Verksamhetschef, Kristina Almgren Angeria Mail: [email protected]

Telefon: 076-0165591 Visa mindre

Sjuksköterska till Norshöjden i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en sjuksköterska till Norshöjdens Äldreboende i Falun. Är du sugen p... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en sjuksköterska till Norshöjdens Äldreboende i Falun.

Är du sugen på att byta inriktning? Vill du gå ner i tid? Söker du en arbetsplats med gemenskap och vill ha roligt på jobbet och utveckla äldrevården? Där du får möjlighet att påverka beslut och kan planera din vardag? Vill du vara med att utveckla en god samverkan med härliga kollegor, då tycker vi att du ska söka till oss! Man brukar säga att det är ett privilegium att jobba på SÄBO (särskilt boende för äldre), man styr och planerar sin dag utifrån behovet, du har möjlighet att styra ditt schema tillsammans med kollegorna.

Norshöjden är ett demensboende som ligger i Norslund, Falun med 64 boendeplatser och som drivs av A&O (Ansvar & Omsorg). Vi anser att all vård, omvårdnad och omsorg för våra boende ska utgå ifrån ett personcentrerat förhållningsätt och multiprofessionellt teambaserat arbete. Som sjuksköterska utgår man från sin arbetsplats, men här i Falun stöttar vi varandra och kan komma att hjälpa varandra över A&O’s enheter då behovet styr. Vi önskar att man har körkort.

Du kommer att finna ett boende med närhet i både den lilla och stora organisationen där vi respekterar och tar hand om varandra. Vi söker dig som vill vara delaktig i vår utveckling och förbättringsarbete, och som ser betydelsen av att ta del av varandras kunskaper och kompetenser, allt för att vi ska erbjuda våra boende det bästa. Gott bemötande med hög servicevilja är andra viktiga egenskaper hos oss. Här hos oss kommer du att känna att vi bryr oss om dig, förstår och respekterar att du också har ett annat liv än bara jobbet.

Kvalifikationer: Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter: Erfarenhet av äldreomsorg och körkort.

Övrigt:
Arbetstid/Varaktighet 75% med tjänstgöring dagtid och var 8:e helg.
Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Har du frågor angående anställning på Norshöjden kontakta:

Verksamhetschef, Marita Björkman Mail: [email protected]

Sista ansökan 221031, intervjuer kan ske fortlöpande så tjänsten kan kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

SKICKA ANSÖKAN (https://jobb.ansvarochomsorg.se/jobs/1227999-sjukskoterska-till-aldreboende-i-falun/applications/new) Visa mindre

Undersköterska till Norshöjdens äldreboende

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en undersköterska till vår verksamhet Norshöjden i Falun Norshöjde... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en undersköterska till vår verksamhet Norshöjden i Falun

Norshöjden är ett demensboende beläget en kilometer utanför centrala Falun. I närområdet finns skog med gott om strövområde.

På Norshöjden finns 62 lägenheter som är mellan 36 och 64 kvadratmeter. 46 av lägenheterna består av två rum med pentry, 16 lägenheter är ettor utan köks del. Det finns dessutom trerumslägenheter som i första hand erbjuds till parboende. Varje enhet har gemensam matsal, TV-rum och altan eller balkongKvalifikationer:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet ca xxx% med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Norshöjden kontakta: Verksamhetschef, Marita Björkman Mail: [email protected] Telefon: 076-3186290 Visa mindre

Copy of Kock till produktionskök i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en kock till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun Daljunkaregårde... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en kock till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun

Daljunkaregården är ett vård- och omsorgsboende för personer med stort omvårdnadsbehov, centralt beläget i Falun.
I huset finns det 40 lägenheter fördelat på fyra avdelningar. Varje avdelning har även en gemensam matsal och vardagsrum.

Beläget i entréplanet finns produktionsköket där maten lagas och tillreds för samtliga äldre som bor i verksamheten.Arbetsbeskrivning:

I tjänsten som kock hos oss ingår förutom matlagning, alla förekommande uppgifter i ett kök, såsom egenkontroll och hygienrutiner.

Du ansvarar för all matlagning i verksamhetens fullt utrustade storkök.

Som kock i verksamheten ansvarar du även för att komponera näringsriktiga menyer samt beställning av livsmedel. Du har ett budgetansvar.

Egenskaper:

Som person är du noggrann och har ett självständigt och strukturerat arbetssätt och är även samarbetsvillig. Du har god förmåga att skapa maträtter utifrån vilka råvaror som finns. Du ansvarar för regelverken kring mathantering och att hygienkrav följs. Datorvana, kunskap om köksekonomi, och kunskap om hur man tar hand om mat på bästa sätt för att minska svinn är också viktigt.

Du ska driva utvecklingen framåt både för verksamheten och dig själv och du jobbar aktivt med att söka lösningar på uppkomna problem och att förbättra arbetssättet.

Vi ser maten och måltidsupplevelsen som en av de viktigaste aspekterna för våra boende och där kommer du som kock att bidra till livskvaliteten.

Kvalifikationer:
Kockutbildning eller lämplig likvärdig utbildning.

Meriter:
Körkort och erfarenhet från äldreomsorgen är meriterandeÖvrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 80% Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: snarast eller enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Daljunkaregården kontakta:
Kostchef, [email protected] Visa mindre

Undersköterska till Äldreboende Daljunkaregården

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu undersköterskor till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun. Dalj... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu undersköterskor till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun.

Daljunkaregården är ett vård och omsorgsboende för personer med höga omvårdnadsbehov. Boendet ligger trevligt beläget i centrala Falun och har 41 boendeplatser.Kvalifikationer:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet 75% med varierad tjänstgöring dag/kväll och helg,. Tjänsterna är tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Sista ansökningsdag är 220831 men intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Daljunkaregården kontakta:
Samordnare Tina Lintula Mail: [email protected] Visa mindre

Sjuksköterska till Norshöjden i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en sjuksköterska till Norshöjdens Äldreboende i Falun. Är du sugen p... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en sjuksköterska till Norshöjdens Äldreboende i Falun.

Är du sugen på att byta inriktning? Vill du gå ner i tid? Söker du en arbetsplats med gemenskap och vill ha roligt på jobbet och utveckla äldrevården? Där du får möjlighet att påverka beslut och kan planera din vardag? Vill du vara med att utveckla en god samverkan med härliga kollegor, då tycker vi att du ska söka till oss! Man brukar säga att det är ett privilegium att jobba på SÄBO (särskilt boende för äldre), man styr och planerar sin dag utifrån behovet, du har möjlighet att styra ditt schema tillsammans med kollegorna.

Norshöjden är ett demensboende som ligger i Norslund, Falun med 64 boendeplatser och som drivs av A&O (Ansvar & Omsorg). Vi anser att all vård, omvårdnad och omsorg för våra boende ska utgå ifrån ett personcentrerat förhållningsätt och multiprofessionellt teambaserat arbete. Som sjuksköterska utgår man från sin arbetsplats, men här i Falun stöttar vi varandra och kan komma att hjälpa varandra över A&O’s enheter då behovet styr. Vi önskar att man har körkort.

Du kommer att finna ett boende med närhet i både den lilla och stora organisationen där vi respekterar och tar hand om varandra. Vi söker dig som vill vara delaktig i vår utveckling och förbättringsarbete, och som ser betydelsen av att ta del av varandras kunskaper och kompetenser, allt för att vi ska erbjuda våra boende det bästa. Gott bemötande med hög servicevilja är andra viktiga egenskaper hos oss. Här hos oss kommer du att känna att vi bryr oss om dig, förstår och respekterar att du också har ett annat liv än bara jobbet.

Kvalifikationer: Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter: Erfarenhet av äldreomsorg och körkort.

Övrigt:
Arbetstid/Varaktighet 75% med tjänstgöring dagtid och var 8:e helg.
Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Har du frågor angående anställning på Norshöjden kontakta:

Verksamhetschef, Marita Björkman Mail: [email protected]

Sista ansökan 220831, intervjuer kan ske fortlöpande så tjänsten kan kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

SKICKA ANSÖKAN (https://jobb.ansvarochomsorg.se/jobs/1227999-sjukskoterska-till-aldreboende-i-falun/applications/new) Visa mindre

Sjuksköterska till äldreboende i Korsnäsgården

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet Korsnäsgården i Falun. Korsnä... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet Korsnäsgården i Falun.

Korsnäsgården är ett demensboende med 33 lägenheter beläget fem kilometer utanför centrala Falun

Huset har fyra avdelningar i markplan där det är enkelt att nå innergården. Lägenheterna är cirka 37 kvadratmeter och har eget badrum och pentry.

Bemanning
Verksamheten är bemannad med undersköterskor dygnet runt för att kunna tillgodose de omvårdnadsbehov som finns. Hälso- och sjukvårdsinsatser tillgodoses med sjuksköterskor som finns tillgängliga dygnet runt samt av arbetsterapeuter och fysioterapeuter efter behov. Läkarinsatser tillgodoses via vårdcentral i samarbete med landstinget.

Arbetsbeskrivning:

Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

Egenskaper:

Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 100 % med tjänstgöring dag och var 8;e helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Korsnäsgården kontakta:
Verksamhetschef, Kristina Almgren Angeria
Mail: [email protected]
Telefon: 076-0165591 Visa mindre

Sjuksköterska till Daljunkaregården

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun. Da... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun.


Daljunkaregården är ett boende med inriktning hög omvårdnad, med 41 platser. Du som sjuksköterska hos oss jobbar i ett team med två till sjuksköterskor. Vi har ett nära samarbete med Korsnäsgården och Norshöjdens sjuksköterskor, ett härligt team med 8 sjuksköterskor med olika kompetenser. Tjänstgöringen är måndag till fredag, samt var 8:e helg, vilket ger en del lediga vardagar. Schemaplanering sker i samråd med övriga sjuksköterskor och vi tar stor hänsyn till specifika önskemål kring hur arbetstiden förläggs, huvudsaken är att det passar verksamhetens behov.Arbetsbeskrivning:

Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

Egenskaper:

Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 100% med tjänstgöring dag och var 8:e helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: Snarast efter överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående tjänsten kontakta:
Regionchef, Annika Ljungström
Mail: [email protected]
Telefon: 0706-04 10 35 Visa mindre

Fysioterapeut till äldreboende i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en fysioterapeut våra verksamheter i Falun: Daljunkaregården, Norshöj... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en fysioterapeut våra verksamheter i Falun: Daljunkaregården, Norshöjden, och Korsnäsgården. Man utgår från: Norshöjden.

Beskrivning av kvalifikationer:

För att motsvara de kompetenskrav som vi ställer på dig är det en förutsättning att du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet inom äldreomsorgen. Du är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du har ett nära samarbete med arbetsterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal och är en del i verksamhetens kvalitetsråd och ledningsgrupp. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga och är trygg i en arbetsledande roll. Du ska ha erfarenhet och god kunskap i att jobba med systematiskt kvalitetsarbete.

Körkort och datorvana är ett krav, företaget har bil.Meriter: Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Arbetstid/Varaktighet 80% med tjänstgöring dagtid. Tillsvidare, provanställning tillämpas.Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning hos oss kontakta:

Verksamhetschef Korsnäsgården, Kicki Angeria Almgren

Mail: [email protected]

Telefon: 076-016 55 91 Visa mindre

Tim-/Sommarvikariat Undersköterska till Daljunkaregården

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra männi... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss.

Nu söker vi undersköterskor/vårdbiträden som tim-/sommarvikariat till Daljunkaregården under perioden 15 juni tom 25 augusti.

Daljunkaregården ligger centralt beläget i Falun och är ett boende med 41 platser för personer med höga omvårdnadsbehov.Arbetsbeskrivning:

I den här rollen behöver du vara ansvarsfull, självständig, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift (svenska). Du är flexibel och lösningsorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade.
Du kommer att arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Vi behöver även medarbetare som kan jobba natt.

Personliga egenskaper såsom lyhördhet flexibilitet är viktigt för att klara arbetet på Daljunkaregården.

Tidigare erfarenheter från äldreomsorgen är meriterande.

Övrigt

Arbetstid/Varaktighet: Tim-/Sommarvikariat med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Daljunkaregården kontakta: Verksamhetschef, Ulrika Forsmark Mail: [email protected] Telefon: 023-82892 Visa mindre

Sjuksköterskeassistent till Daljunkaregården

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Nu söker vi sjuksköterskeassistent under våren och sommaren. Daljunkaregårde... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Nu söker vi sjuksköterskeassistent under våren och sommaren.

Daljunkaregården är ett vård och omsorgsboende med 41 platser med inriktning hög omvårdnad. Boendet är beläget i centrala Falun.Arbetsbeskrivning:

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterskeassistent är du en del av en arbetsgrupp med flera duktiga sjuksköterskor, vi arbetar tillsammans i team för att våra boende ska få en god och säker vård.

Arbetet som sjuksköterskeassistent innebär att du utför de arbetsmoment som sjuksköterska delegerar, patientnära åtgärder som omläggningar, prover men även dosetter samt olika beställningar mm. Du har även fasta uppgifter som utförs utan delegering. Du är ett stöd för övriga i teamet runt individen.

Vi arbetar utifrån individens behov av omsorg, vård och service. Den personcentrerade vården är viktig. Vår värdegrund handlar om värme omtanke och trygghet för individen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som sjuksköterskestudent och färdig med termin 4, självklart är även undersköterskor med lång vana av omvårdnadsarbete välkommen att söka. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom hemtjänst eller särskilt boende.

Som person är du ödmjuk och bemöter människor med respekt. Vi söker dig som alltid sätter boende först, tar ett stort ansvar för ditt eget arbete och vill vara med att utveckla vård och omvårdnad. Arbetet kräver god förmåga att arbeta självständigt, men samtidigt är du en del av ett team och bidrar till att helheten fungerar. Vi ser därför att du är positiv, serviceinriktad, ansvarstagande och har förmåga att bemöta patienter samt kollegor på ett professionellt sätt. Du bör vara lugn och stresstålig samt arbetar utifrån rutiner.

Egenskaper:

Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg

Vi önskar att du kan arbeta hela sommaren.

B- körkortÖvrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 100% under våren och sommaren 2022

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställningen kontakta: Verksamhetschef, Ulrika Forsmark Mail: [email protected] Telefon: 023-82892 Visa mindre

Kock till produktionskök i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en kock till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun Daljunkaregårde... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en kock till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun

Daljunkaregården är ett vård- och omsorgsboende för personer med stort omvårdnadsbehov, centralt beläget i Falun.
I huset finns det 40 lägenheter fördelat på fyra avdelningar. Varje avdelning har även en gemensam matsal och vardagsrum.

Beläget i entréplanet finns produktionsköket där maten lagas och tillreds för samtliga äldre som bor i verksamheten.Arbetsbeskrivning:

I tjänsten som kock hos oss ingår förutom matlagning, alla förekommande uppgifter i ett kök, såsom egenkontroll och hygienrutiner.

Du ansvarar för all matlagning i verksamhetens fullt utrustade storkök.

Som kock i verksamheten ansvarar du även för att komponera näringsriktiga menyer samt beställning av livsmedel. Du har ett budgetansvar.

Egenskaper:

Som person är du noggrann och har ett självständigt och strukturerat arbetssätt och är även samarbetsvillig. Du har god förmåga att skapa maträtter utifrån vilka råvaror som finns. Du ansvarar för regelverken kring mathantering och att hygienkrav följs. Datorvana, kunskap om köksekonomi, och kunskap om hur man tar hand om mat på bästa sätt för att minska svinn är också viktigt.

Du ska driva utvecklingen framåt både för verksamheten och dig själv och du jobbar aktivt med att söka lösningar på uppkomna problem och att förbättra arbetssättet.

Vi ser maten och måltidsupplevelsen som en av de viktigaste aspekterna för våra boende och där kommer du som kock att bidra till livskvaliteten.

Kvalifikationer:
Kockutbildning eller lämplig likvärdig utbildning.Meriter:
Körkort och erfarenhet från äldreomsorgen är meriterandeÖvrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 80% Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: snarast eller enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Daljunkaregården kontakta:
Regionchef Annika Ljungström, [email protected] Visa mindre

Tim-/Sommarvikariat Rehab-assistent till A&Os enheter i Falun

Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad? Då kan du vara rätt person för oss. Arbetsbeskrivning: A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är a... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss.

Arbetsbeskrivning: A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Bli en del av vårt team!

Vår fantastiska Rehab-personal behöver lite semester i sommar och då behöver dom en kollega. Vi ser gärna en som studerar till AT/FT gärna söker detta jobb och kan då få arbeta som Rehabassistent. Som rehabassistent arbetar du inom alla våra verksamheter i Falun. Din tjänst utgår från Norshöjden men tjänsten är fördelad över samtliga A&Os; verksamheter i Falun, det vill säga Norshöjden, Daljunkaregården och Korsnäsgården. Beskrivning av tjänsten: Som rehabassistent kommer du bland annat att utföra träningsordinationer, handleda personal vid förflyttningar och prova ut enklare hjälpmedel. Du kan vara med att bistå med beslutade insatser, träning i personlig vård (P-ADL), träning i boende- närmiljöaktiviteter (I-ADL), förflyttningsträning, rehabilitering efter fraktur och plastik, cirkulationsbefrämjande insatser, handträning, andningsträning, kontrakturprofylax, positionering vid t.ex. spasticitet, ståträning med t.ex tippbräda samt bistå vid bedömningar, uppföljningar och utprovning av hjälpmedel m.m. Du har ett nära samarbete med arbetsterapeuter, fysioterapeuter, sjuksköterskor, chefer och undersköterskor.

Kvalifikationer Du är undersköterska eller blivande arbetsterapeut eller fysioterapeut med förmågan att se helheten och kan samverka med andra yrkesgrupper. Vi ser det som en fördel om du har arbetslivserfarenhet inom vården men vi vänder oss även till dig som inte har någon tidigare erfarenhet inom vården.

Körkort och datorvana är ett krav, företaget har bil.

Tjänsten är ett sommarvikariat på ca 100 % vardagar mellan 2021-06-13 - 2021-08-13. Du trivs med att handleda personal och motiveras av att tillsammans med dina kollegor organisera omvårdnaden på bästa sätt. Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag! Varmt välkommen med din ansökan!

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Arbetstid/Varaktighet: Tim-/Sommarvikariat med tjänstgöring vardagar. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning hos oss kontakta: Verksamhetschef, Kristina Angeria Almgren Korsnäsgården, 076 - 016 55 91

Mail: [email protected]sorg.se

Vill du veta lite mer om tjänsten så kan du ringa vår Arbetsterapeut Linda: 076 - 167 99 83

Eller vår Fysioterapeut Robin: 076 - 168 52 08 Visa mindre

Tim-/Sommarvikariat Rehabassistent på A&Os enheter i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Bli en del av vårt team! Vår fantastiska Rehab-personal behöver lite semester i sommar och då... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Bli en del av vårt team! Vår fantastiska Rehab-personal behöver lite semester i sommar och då behöver man en kollega. Vi ser gärna en som studerar till AT/FT gärna söker detta jobb och kan då få arbeta som Rehabassistent. Som rehabassistent arbetar du inom alla våra verksamheter i Falun. Din tjänst utgår från Norshöjden men tjänsten är fördelad över samtliga A&Os; verksamheter i Falun, det vill säga Norshöjden, Daljunkaregården och Korsnäsgården. Beskrivning av tjänsten: Som rehabassistent kommer du bland annat att utföra träningsordinationer, handleda personal vid förflyttningar och rehabilitering efter fraktur. Prova ut enklare hjälpmedel.

Du har ett nära samarbete med arbetsterapeuter, fysioterapeuter, sjuksköterskor, chefer och undersköterskor. Kvalifikationer Du är undersköterska eller blivande arbetsterapeut eller fysioterapeut med förmågan att se helheten och kan samverka med andra yrkesgrupper. Vi ser det som en fördel om du har arbetslivserfarenhet inom vården men vi vänder oss även till dig som inte har någon tidigare erfarenhet inom vården. Körkort och datorvana är ett krav, företaget har bil. Tjänsten är ett sommarvikariat på ca 100 % mellan 2021-06-13 - 2021-08-13. Du trivs med att handleda personal och motiveras av att tillsammans med dina kollegor organisera omvårdnaden på bästa sätt. Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag! Varmt välkommen med din ansökan! Ansökan Har du frågor angående anställning hos oss kontakta:

Verksamhetschef: Kristina Angeria Almgren Korsnäsgården, 076 - 016 55 91

Vill du veta lite mer om tjänsten så kan du ringa Arbetsterapeut Linda: 076 - 167 99 83

Eller Fysioterapeut Robin: 076 - 168 52 08 Visa mindre

Verksamhetschef till äldreboenden i Falun, Daljunkaregården och Norshöjden

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 400 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en Verksamhetschef med erfarenhet till två av våra verksamheter i F... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 400 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en Verksamhetschef med erfarenhet till två av våra verksamheter i Falun.

Arbetsbeskrivning:

Som verksamhetschef har man ett totalansvar för den löpande verksamheten och ett ledningsansvar. Verksamhetschefen är A&O:s representant gentemot kommun och myndigheter och är kontaktperson för verksamheten. Du är aldrig ensam som verksamhetschef på A&O är. I regionen finns ett nära kollegialt samarbete.

Ledningsgrupper på våra verksamheter i Falun samarbetar i en mängd olika frågor och har kontinuerliga avstämningar. Legitimerad personal arbetar på båda enheterna, men har en huvudsaklig placering på en enhet. Även andra professioner samarbetar över enhetsgränserna. Vi försöker även dra nytta av detta vid vikarietillsättning mm.

På central nivå har du tillgång till stödfunktioner med spetskompetens och gedigen erfarenhet inom områdena kvalitet, ekonomi, HR och IT.

Hos oss erbjuds du en utvecklande och ansvarsfull roll där du har stort inflytande över ditt eget arbete.

Som verksamhetschef är du underställd regionchef, företagsledning och styrelse. Som verksamhetschef är du chef och arbetsledare för samtliga medarbetare på enheten. Du är en duktig kommunikatör och bidrar till ett gott arbetsklimat för medarbetare, boende, närstående och kollegor.

Du ska ha ingående kunskaper i de lagar, föreskrifter, riktlinjer och regelverk som styr verksamheterna - både från kommun och övriga relevanta myndigheter. Vidare ska du ha kunskaper om företagets riktlinjer, rutiner och policyers. Som verksamhetschef ansvarar du för att verksamheterna efterlever ovanstående grundkrav och uppdaterar arbetssätt, metoder och lokala rutiner i samband med att kraven ändras/utvecklas.

Du känner dig bekväm med att fatta självständiga beslut, är flexibel och har förmågan att behålla fokus även i oförutsedda situationer. Du ska hålla en god struktur och kan driva ditt eget arbete framåt.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för äldreomsorg, att göra skillnad genom det närvarande ledarskapet.

Egenskaper:

Du ska vara stresstålig, ha lätt för att samarbeta och ha goda ledaregenskaper. Du ska vara nyfiken, kreativ, engagerad och medverka till att driva utvecklingen framåt i verksamheten på plats samt i företaget. Förutom ovanstående egenskaper söker vi en person som är trygg i sitt ledarskap/chefskap, någon som kan implementera väl etablerade rutiner och strukturer i en verksamhet. Du ska genom ditt stabila ledarskap skapa en trygghet och tydlighet i verksamheten som dina medarbetare kan luta sig emot.

Kvalifikationer:

Du som söker ska ha dokumenterad relevant högskoleutbildning såsom sjuksköterska, socionom eller motsvarande högskoleutbildning och erfarenhet i enlighet med tillståndsprövning hos IVO. Vidare ska du ha erfarenhet inom liknande uppdrag.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 100% Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning hos A&O kontakta:

Regionchef, Liselott Löfgren Mail: [email protected] Visa mindre

Sjuksköterskor till Daljunkaregården

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet Daljunkaregården Daljunkare... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet DaljunkaregårdenDaljunkaregården är ett boende med inriktning hög omvårdnad, med 41 platser. Du som sjuksköterska hos oss jobbar i ett team med två till sjuksköterskor. Vi har ett nära samarbete med Korsnäsgården och Norshöjdens sjuksköterskor, ett härligt team med 8 sjuksköterskor med olika kompetenser. Tjänstgöringen är måndag till fredag, samt var 8:e helg, vilket ger en del lediga vardagar. Schemaplanering sker i samråd med övriga sjuksköterskor och vi tar stor hänsyn till specifika önskemål kring hur arbetstiden förläggs, huvudsaken är att det passar verksamhetens behov.Arbetsbeskrivning:

Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

Egenskaper:

Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: En tjänst är 100% och en är 50% med tjänstgöring dag och var 8:e helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: Snarast efter överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående tjänsten kontakta:
Verksamhetschef, Ulrika Forsmark 023-82892
Mail: [email protected]
Eller Tiina Swén 023-87798 Visa mindre

Fysioterapeut och/eller Arbetsterapeut till A&Os enheter i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en fysioterapeut och eller arbetsterapeut till våra verksamheter i Fa... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en fysioterapeut och eller arbetsterapeut till våra verksamheter i Falun: Daljunkaregården, hög omvårdnad, Norshöjden, demensboende och Korsnäsgården, demensboende. Man utgår från: Norshöjden.

Beskrivning av kvalifikationer:

Våran Arbetsterapeut Linda och Fysioterapeut Robin behöver få lite semester i sommar och söker nu en vikarierande kollega under sommaren. För att motsvara de kompetenskrav som vi ställer på dig är det en förutsättning att du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och eller Legitimerad Arbetsterapeut gärna med erfarenhet inom äldreomsorgen. Du är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du har ett nära samarbete med sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga och är trygg i en arbetsledande roll.

Körkort och datorvana är ett krav, företaget har bil. Tjänsten är ett sommarvikariat på 75 - 100 % mellan 2022-06-13 - 2022-08-12 (v 24-32)

Meriter: Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt: Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning hos oss kontakta:

Verksamhetschef Korsnäsgården, Kicki Angeria Almgren

Mail: [email protected]

Telefon: 076-016 55 91 Visa mindre

Sjuksköterska till Norshöjden i Falun

Byta inriktning? Vill du gå ner i tid? Söker du en arbetsplats med gemenskap och vill ha roligt på jobbet och utveckla äldrevården? Där du får möjlighet att påverka beslut och kan planera din vardag? Vill du vara med att utveckla en god samverkan med härliga kollegor, då tycker vi att du ska söka till oss! Man brukar säga att det är ett privilegium att jobba på SÄBO (särskilt boende för äldre), man styr och planerar sin dag utifrån behovet, du har möjlighe... Visa mer
Byta inriktning? Vill du gå ner i tid? Söker du en arbetsplats med gemenskap och vill ha roligt på jobbet och utveckla äldrevården? Där du får möjlighet att påverka beslut och kan planera din vardag? Vill du vara med att utveckla en god samverkan med härliga kollegor, då tycker vi att du ska söka till oss! Man brukar säga att det är ett privilegium att jobba på SÄBO (särskilt boende för äldre), man styr och planerar sin dag utifrån behovet, du har möjlighet att styra ditt schema tillsammans med kollegorna.

Norshöjdens äldreboende söker sjuksköterska för en dagtidstjänst; d.v.s. inga kvällar och inga nätter. Norshöjden är ett demensboende som ligger i Norslund, Falun med 64 boendeplatser och som drivs av A&O (Ansvar & Omsorg). Vi anser att all vård, omvårdnad och omsorg för våra boende ska utgå ifrån ett personcentrerat förhållningsätt och multiprofessionellt teambaserat arbete. Som sjuksköterska utgår man från sin arbetsplats, men här i Falun stöttar vi varandra och kan komma att hjälpa varandra över A&O’s enheter då behovet styr. Vi önskar att man har körkort då företaget har bil så man kan ta sig mellan enheterna. A&O har tre enheter i Falun: Daljunkaregården, Korsnäs och Norshöjden.

Du kommer att finna ett boende med närhet i både den lilla och stora organisationen där vi respekterar och tar hand om varandra. Vi söker dig som vill vara delaktig i vår utveckling och förbättringsarbete, och som ser betydelsen av att ta del av varandras kunskaper och kompetenser, allt för att vi ska erbjuda våra boende det bästa. Gott bemötande med hög servicevilja är andra viktiga egenskaper hos oss. Här hos oss kommer du att känna att vi bryr oss om dig, förstår och respekterar att du också har ett annat liv än bara jobbet.

Det vi söker är sjuksköterska 50-60% tillsvidare på Norshöjden. Vi söker även timanställda och vikariat under våren och sommaren. Tveka inte att komma och prova hos oss. Sjuksköterskorna med tillsvidaretjänst har tjänstgöring var 8:e helg, vilket bidrar till en del lediga vardagar.

För att få en inblick i våra boendes vardag, se vårat Instagramkonto: Norshojden

Kvalifikationer: Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter: Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt: Arbetstid/Varaktighet ca 50-60% med tjänstgöring dag. Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Timvikarier Legitimerade Sjuksköterskor: Vi söker även vikarier över sommaren v 25 - 33, vill man bara arbeta helger? vardagar? Vi är flexibla så hör av er för mera information.

Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Sista ansökningsdag är 220530. Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Norshöjden kontakta:

Verksamhetschef, Lena Kristoffersson Mail: [email protected] Telefon: 0763-186290

eller: Bitr. Verksamhetschef, Catrin Eriksson Mail: [email protected] Telefon: 0761-810318

Vill du prata med en sjuksköterska som arbetar hos oss redan?

Då kan man ringa SSK Malin: 023-823 04 eller

SSK Katarina: 023- 826 05

Sista ansökan 220530, intervjuer sker löpande så tjänsten kan tillsättas tidigare.

SKICKA ANSÖKAN (https://jobb.ansvarochomsorg.se/jobs/1227999-sjukskoterska-till-aldreboende-i-falun/applications/new)

Känner du några som skulle passa ännu bättre? Berätta det för dem. Visa mindre

Undersköterskor till Daljunkaregården i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu undersköterskor (flera tjänster) till vår verksamhet Daljunkaregå... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu undersköterskor (flera tjänster) till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun.

Daljunkaregården är ett vård och omsorgsboende för personer med höga omvårdnadsbehov. Boendet ligger trevligt beläget i centrala Falun och har 41 boendeplatser.Kvalifikationer:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet 60-90% med tjänstgöring dag/kväll och helg. Även en tjänst natt. Tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på kontakta: Verksamhetschef Ulrika Forsmark Mail: [email protected],eller samordnare Tina Lintula Mail: [email protected] Telefon: 076-8154046 Visa mindre

Aktivitetscoach till vård och omsorgsboende Daljunkaregården

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en Aktivitetscoach till vår verksamhet i Falun. Daljunkaregården... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en Aktivitetscoach till vår verksamhet i Falun.Daljunkaregården är ett boende med inriktning hög omvårdnad, med 41 platser. Du som Aktivitetscoach hos oss jobbar i ett team med legitimerad personal, kock, chefer samordnare och omvårdnadspersonal. Tjänstgöringen är måndag till fredag, 80%

Arbetsbeskrivning:

Aktivitetscoachens roll är att skapa förutsättningar för ett meningsfullt sammanhang för de boende på Daljunkaregården I rollen ingår att planera, följa upp och utveckla kulturutbudet på individ-, grupp- och verksamhetsnivå baserat på varje människas behov, intressen, kapacitet och dagsform.

Som aktivitetscoach ska du vara genuint intresserad av att arbeta med äldre människor. Rollen innebär att arbeta för integration av aktivitet och kultur i det dagliga vård- och omsorgsarbetet. Det krävs ett nära samarbete med vård- och omsorgspersonalen samt en förmåga att engagera och organisera detta. Tillsammans med aktivitetsombuden på enheten skapas månads- och säsongstema och verksamhetens programutbud planeras. Du samarbetar även med organisationer, föreningar, enskilda kulturutövare, närstående, medarbetare, boende och övriga samarbetspartners för att främja förtroendefulla relationer och social interaktion på boendet och stärka de boendes identitet.

Du kommer att samverka med lokala organisationer, föreningar och enskilda kulturutövare, driva och projektleda längre samarbetsprojekt inom musik, samt själv leda grupper.

Egenskaper:Som person ser vi gärna att du är flexibel, självständig och samarbetsvillig. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av arbete med äldre. Vi ser gärna att du har kunskap kring metoder för att möta och stärka individer med kognitiva nedsättningar

Att kunna spela ett instrument är meriterande, dock ej ett krav.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterandeÖvrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 80% Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställningen kontakta: Verksamhetschef, Ulrika Forsmark Mail: [email protected] Telefon: 023-82892 Visa mindre

Undersköterska till Äldreboende i Norshöjden

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en undersköterska till vår verksamhet i Falun Norshöjden är ett de... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en undersköterska till vår verksamhet i Falun

Norshöjden är ett demensboende beläget en kilometer utanför centrala Falun. I närområdet finns skog med gott om strövområden.

Verksamheten är bemannad med undersköterskor dygnet runt för att kunna tillgodose de omvårdnadsbehov som finns. Hälso- och sjukvårdsinsatser tillgodoses med sjuksköterskor som finns tillgängliga dygnet runt samt av arbetsterapeuter och fysioterapeuter efter behov. Läkarinsatser tillgodoses via vårdcentral i samarbete med landstinget.Kvalifikationer:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet ca 60-80% med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Norshöjden kontakta: Verksamhetschef, Lena Kristoffersson Mail: [email protected] Telefon: 076-3186290 Visa mindre

Undersköterska till Äldreboende i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en undersköterska till vår verksamhet Korsnäsgården i Falun. Korsn... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en undersköterska till vår verksamhet Korsnäsgården i Falun.

Korsnäsgården är ett särskilt boende/demensboende med 33 lägenheter, beläget 5 kilometer från centrala FalunKvalifikationer:

Som person är du självständig, ansvarsfull, har god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift, med god svenska. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande. Demensspecifik vård är ännu mer meriterande.

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet - 100% med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: 1 Mars 2022 eller enligt överenskommelse.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Korsnäsgården kontakta: Verksamhetschef, Kristina Angeria Almgren Mail: [email protected] Telefon: 076-0765591 Visa mindre

Sjuksköterska till Daljunkaregården i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun. Dal... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun.

Daljunkaregården är ett boende med inriktning hög omvårdnad, med 41 platser. Du som sjuksköterska hos oss jobbar i ett team med två till sjuksköterskor. Vi har ett nära samarbete med Korsnäsgården och Norshöjdens sjuksköterskor, ett härligt team med 8 sjuksköterskor med olika kompetenser. Tjänstgöringen är måndag till fredag, samt var 8:e helg, vilket ger en del lediga vardagar. Schemaplanering sker i samråd med övriga sjuksköterskor och vi tar stor hänsyn till specifika önskemål kring hur arbetstiden förläggs, huvudsaken är att det passar verksamhetens behov.Arbetsbeskrivning:

Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

Egenskaper:

Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: ca 100% med tjänstgöring dag och var 8:e helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Daljunkaregården kontakta:

Biträdande Verksamhetschef/ SSK Tiina Swén 023-877 98, Mail: [email protected]

Verksamhetschef, Ulrika Forsmark 023-82892
Mail: [email protected] Visa mindre

Demensundersköterska till äldreboende i Norshöjden

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en Undersköterska med spec utb. inom demens till vår verksamhet Nor... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en Undersköterska med spec utb. inom demens till vår verksamhet Norshöjden i Falun.Norshöjden är ett demensboende beläget en kilometer utanför centrala Falun. I närområdet finns skog med gott om strövområden.

Verksamheten är bemannad med undersköterskor dygnet runt för att kunna tillgodose de omvårdnadsbehov som finns. Hälso- och sjukvårdsinsatser tillgodoses med sjuksköterskor som finns tillgängliga dygnet runt samt av arbetsterapeuter och fysioterapeuter efter behov. Läkarinsatser tillgodoses via vårdcentral i samarbete med landstinget.Arbetsbeskrivning:

Du arbetar tillsammans med kollegor på enheten och ansvarar för det dagliga omvårdnadsarbetet.

Egenskaper:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Du är pedagogisk i ditt sätt att handleda. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Kvalifikationer:

Vi söker nu dig som vill vara med att utveckla vår verksamhet och du har erfarenhet av att arbeta med demens och BPSD. Du ska med fördel ha gått BPSD-administratörsutbildning och har erfarenhet att handleda kollegor i demensfrågor, som observationer, bemötande och anpassade aktiviteter.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet ca 70-80% med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Norshöjden kontakta: Verksamhetschef, Lena Kristoffersson Mail: [email protected] Telefon: 0763186290 Visa mindre

Tim-/Sommarvikariat Undersköterska till äldreboende i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra männi... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss.

Nu söker vi undersköterskor/vårdbiträden som tim-/sommarvikariat till Norshöjden i Falun under perioden 20220201 tom 20220831

Norshöjden är ett demensboende beläget en kilometer utanför centrala Falun. I närområdet finns skog med gott om strövområden.

Verksamheten är bemannad med undersköterskor dygnet runt för att kunna tillgodose de omvårdnadsbehov som finns. Hälso- och sjukvårdsinsatser tillgodoses med sjuksköterskor som finns tillgängliga dygnet runt samt av arbetsterapeuter och fysioterapeuter efter behov. Läkarinsatser tillgodoses via vårdcentral i samarbete med landstinget.


Arbetsbeskrivning:

I den här rollen behöver du vara ansvarsfull, självständig, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift (svenska). Du är flexibel och lösningsorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade.
Du kommer att arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Vi behöver även medarbetare som kan jobba natt.

Kvalifikationer:

Omvårdnadsutbildning.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

DemensutbildningÖvrigt

Arbetstid/Varaktighet: Tim-/Sommarvikariat med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Norshöjden kontakta: Verksamhetschef, Lena Kristoffersson Mail: [email protected] Telefon: 076 318 62 90 Visa mindre

Kock till produktionskök i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en kock till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun Daljunkaregår... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en kock till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun

Daljunkaregården är ett vård- och omsorgsboende för personer med stort omvårdnadsbehov, centralt beläget i Falun.
I huset finns det 40 lägenheter fördelat på fyra avdelningar. Varje avdelning har även en gemensam matsal och vardagsrum.

Beläget i entréplanet finns produktionsköket där maten lagas och tillreds för samtliga äldre som bor i verksamheten.Arbetsbeskrivning:

I tjänsten som kock hos oss ingår förutom matlagning, alla förekommande uppgifter i ett kök, såsom egenkontroll och hygienrutiner.

Du ansvarar för all matlagning i verksamhetens fullt utrustade storkök.

Som kock i verksamheten ansvarar du även för att komponera näringsriktiga menyer samt beställning av livsmedel. Du har ett budgetansvar.

Egenskaper:

Som person är du noggrann och har ett självständigt och strukturerat arbetssätt och är även samarbetsvillig. Du har god förmåga att skapa maträtter utifrån vilka råvaror som finns. Du ansvarar för regelverken kring mathantering och att hygienkrav följs. Datorvana, kunskap om köksekonomi, och kunskap om hur man tar hand om mat på bästa sätt för att minska svinn är också viktigt.

Du ska driva utvecklingen framåt både för verksamheten och dig själv och du jobbar aktivt med att söka lösningar på uppkomna problem och att förbättra arbetssättet.

Vi ser maten och måltidsupplevelsen som en av de viktigaste aspekterna för våra boende och där kommer du som kock att bidra till livskvaliteten.

Kvalifikationer:

Kockutbildning eller lämplig likvärdig utbildning.

Meriter:

Körkort och erfarenhet från äldreomsorgen är meriterandeÖvrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 80% Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Daljunkaregården kontakta: Tf verksamhetschef, Lars Eklund Mail: [email protected] Telefon: 076-171 03 55

alt Områdeschef Anette Lundgren, Mail: [email protected] Telefon: 070-604 10 35 Visa mindre

Undersköterska till Äldreboende Daljunkaregården

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en undersköterska till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun. Da... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en undersköterska till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun.

Daljunkaregården är ett vård och omsorgsboende för personer med höga omvårdnadsbehov. Boendet ligger trevligt beläget i centrala Falun och har 41 boendeplatser.Kvalifikationer:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet ca 80% med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Daljunkaregården kontakta: Verksamhetschef, Ulrika Forsmark Mail: [email protected] Visa mindre

Demensundersköterska till äldreboende i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en Undersköterska med spec utb. inom demens till vår verksamhet Nor... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en Undersköterska med spec utb. inom demens till vår verksamhet Norshöjden i Falun.

Norshöjden är ett demensboende beläget en kilometer utanför centrala Falun.

På Norshöjden finns 62 lägenheter som är mellan 36 och 64 kvadratmeter. 46 av lägenheterna består av två rum med pentry, 16 lägenheter är ettor utan köksdel. Det finns dessutom trerumslägenheter som i första hand erbjuds till parboende. Varje enhet har gemensam matsal, TV-rum och altan eller balkong.Arbetsbeskrivning:

Du arbetar tillsammans med kollegor på enheten och ansvarar för det dagliga omvårdnadsarbetet.Egenskaper:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Du är pedagogisk i ditt sätt att handleda. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Kvalifikationer:

Vi söker nu dig som vill vara med att utveckla vår verksamhet och du har erfarenhet av att arbeta med demens och BPSD. Du ska med fördel ha gått BPSD-administratörsutbildning och har erfarenhet att handleda kollegor i demensfrågor, som observationer, bemötande och anpassade aktiviteter.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet ca 60-80% med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Norshöjden kontakta: Verksamhetschef, Lena Kristoffersson Mail: [email protected] Telefon: 076-318 62 90 Visa mindre

Sjuksköterska till äldreboende i Falun

Söker du en arbetsplats med gemenskap och vill ha roligt på jobbet och utveckla äldrevården? Där du får möjlighet att påverka beslut och kan planera din vardag? Vill du vara med att utveckla en god samverkan med härliga kollegor, då tycker vi att du ska söka till oss! Man brukar säga att det är ett privilegium att jobba på SÄBO (särskilt boende för äldre), man styr och planerar sin dag utifrån behovet, du har möjlighet att styra ditt schema tillsammans med... Visa mer
Söker du en arbetsplats med gemenskap och vill ha roligt på jobbet och utveckla äldrevården? Där du får möjlighet att påverka beslut och kan planera din vardag? Vill du vara med att utveckla en god samverkan med härliga kollegor, då tycker vi att du ska söka till oss! Man brukar säga att det är ett privilegium att jobba på SÄBO (särskilt boende för äldre), man styr och planerar sin dag utifrån behovet, du har möjlighet att styra ditt schema tillsammans med kollegorna.

Norshöjdens äldreboende söker sjuksköterska för en dagtidstjänst; dvs inga kvällar och inga nätter. Norshöjden är ett demensboende som ligger i Norslund, Falun med 64 boendeplatser och som ägs av A&O (Ansvar & Omsorg). Vi anser att all vård, omvårdnad och omsorg för våra boende ska utgå ifrån ett personcentrerat förhållningsätt och multiprofessionellt teambaserat arbete. Som sjuksköterska utgår man från sin arbetsplats, men här i Falun stöttar vi varandra och kan komma att hjälpa varandra över A&O’s enheter när så behov uppstår. Vi önskar att man har körkort då företaget har bil så man kan sig mellan enheterna.

Du kommer att finna ett boende med närhet i både den lilla och stora organisationen där vi respekterar och tar hand om varandra. Vi söker dig som vill vara delaktig i vårt utveckling . och förbättringsarbete och som ser betydelsen av att ta del av varandras kunskaper och kompetenser, allt för att vi ska erbjuda våra boende det bästa. Gott bemötande med hög servicevilja är andra viktiga egenskaper hos oss. Här hos oss kommer du att känna att vi bryr oss om dig, förstår och respekterar att du också har ett annat liv än bara jobbet.

Det vi söker är sjuksköterska 50-70% tillsvidare på Norshöjden. Vi söker ev en vikarie under våren 2022 då en sköterska behöver ledigt för studier och detta vik är på 90-100 % . Tveka inte att komma och prova hos oss. Sjuksköterskorna har tjänstgöring var 8:e helg, vilket bidrar till en del lediga vardagar.

För att få en inblick i våra boendes vardag, se vårat Instagramkonto: NorshojdenKvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt

Arbetstid/Varaktighet ca 50-70% med tjänstgöring dag. Tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: enligt ök

Vikariat januari - juli 2022 90 -100 %

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Sista ansökningsdag är 211101. Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Norshöjden kontakta:

Verksamhetschef, Lena Kristoffersson Mail: [email protected] Telefon: 0763-186290

eller

Bitr. Verksamhetschef, Catrin Eriksson Mail: [email protected] Telefon: 0761-810318

SKICKA ANSÖKAN (https://jobb.ansvarochomsorg.se/jobs/1227999-sjukskoterska-till-aldreboende-i-falun/applications/new)

Känner du några som skulle passa ännu bättre? Berätta det för dem. Visa mindre

Undersköterska till Äldreboende Korsnäsgården

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en undersköterska till vår verksamhet Korsnäsgården i Falun Korsnä... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en undersköterska till vår verksamhet Korsnäsgården i Falun

Korsnäsgården är ett demensboende med 33 lägenheter beläget fem kilometer utanför centrala Falun. Huset har fyra avdelningar i markplan där det är enkelt att nå innergården. Lägenheterna är cirka 37 kvadratmeter och har eget badrum och pentry.

Bemanning
Verksamheten är bemannad med undersköterskor dygnet runt för att kunna tillgodose de omvårdnadsbehov som finns. Hälso- och sjukvårdsinsatser tillgodoses med sjuksköterskor som finns tillgängliga dygnet runt samt av arbetsterapeuter och fysioterapeuter efter behov. Läkarinsatser tillgodoses via vårdcentral i samarbete med landstinget.Beskrivning Boende)Kvalifikationer:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet 80 % med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Korsnäsgården kontakta: Verksamhetschef, Kristina Almgren Angeria Mail:[email protected]

Telefon: 076-0165591 Visa mindre

Undersköterska/timvikarier till Äldreboende i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en undersköterska till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun Dal... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en undersköterska till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun

Daljunkaregården är ett vård och omsorgsboende för personer med höga omvårdnadsbehov. Boendet ligger trevligt beläget i centrala Falun och har 41 boendeplatser.Kvalifikationer:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet är varierande, då vi söker både vikariat och timanställda som har sin tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillträdesdatum: omgående

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Daljunkaregården kontakta: Verksamhetschef, Ulrika Forsmark Mail: [email protected] Visa mindre

Sjuksköterska till äldreboende i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun A&O ... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun

A&O söker sjuksköterskor som vill jobba dagtid, på ett jobb där man även har möjlighet att styra sitt schema tillsammans med sina kollegor!

Man brukar säga att det är ett privilegium att jobba på SÄBO (särskilt boende för äldre), man styr sin dag, man ska gilla att prioritera och man har mycket eget ansvar. I Falun finns tre vård - och omsorgsboenden som drivs av A&O och vi har ett fint samarbete mellan våra enheter.

Söker du en arbetsplats med gemenskap, vill ha roligt på jobbet och utveckla äldrevården? Där du får möjlighet att påverka beslut och kan planera din vardag? Vill du vara med och utveckla en god samverkan med härliga kollegor, då tycker vi att du ska söka till oss!

Daljunkaregården ligger i centrala Falun och har 41 boendeplatser och vänder sig till personer med höga omvårdnadsbehov.Arbetsbeskrivning:

Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

Egenskaper:

Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 100% med tjänstgöring dag och var 8:e helg, dagtid. Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på kontakta:
Verksamhetschef, Ulrika Forsmark
Mail: [email protected]
Telefon: 023-82892 Visa mindre

Kurator/Diakon Ansvar & Omsorg i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en Kurator/Diakon till våra tre vård och omsorgsboenden i Falun. A... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en Kurator/Diakon till våra tre vård och omsorgsboenden i Falun.

Arbetet är förlagt på våra tre boenden, Daljunkaregården, Norshöjden och Korsnäsgården.Arbetsbeskrivning:

Du ska arbeta med individuella stödsamtal för de boende samt även närstående vid behov. Arbetet är förlagt på våra tre boenden, Daljunkaregården, Norshöjden och Korsnäsgården. Samtalen du skall ha med de boende kan ha formen av kris- sorge- och existentiella samtal. Ålderdom, sjukdom samt flytten till ett äldreboende kan utlösa kriser av olika slag. Många äldre har behov av att få tala om existentiella frågor. Tidigare traumatiska händelser i livet kan aktualiseras med den ökade sårbarhet som kan följa med åldrande och sjukdom. En målsättning med samtalen kan vara att stödja den boende i att finna en mening med det som varit och det som är, en minskad oro och acceptans. Många äldre har en önskan om att få knyta ihop sitt liv, att få tala om händelser i barndom, ungdom och vuxenliv. Som arbetsuppgift ingår även att handleda personal och hålla i etikforum några gånger per termin. Etikforum innebär att handleda och inspirera gruppen till reflektion samt sammanfatta och förtydliga det gruppen efterfrågar i arbetet.Kvalifikationer:

För att motsvara de kompetenskrav som vi ställer på dig är det en förutsättning att du är utbildad socionom eller har likvärdig utbildning gärna med erfarenhet från äldreomsorg. Du är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande.Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 75 % Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning kontakta: Verksamhetschef, Kristina Almgren Angeria Mail: [email protected] Telefon: 076-0165591 Visa mindre

Sjuksköterska

Sjuksköterska till Daljunkaregårdens Vårdboende A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en Legitimerad sjuksköterska t... Visa mer
Sjuksköterska till Daljunkaregårdens Vårdboende

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en Legitimerad sjuksköterska till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun.
Daljunkaregården är ett vård- och omsorgsboende för personer med stort omvårdnadsbehov, centralt beläget i Falun.
I huset finns det 41 lägenheter fördelat på fyra avdelningar. Lägenheterna är mellan 25-40 kvm stora med eget badrum och pentry. Varje avdelning har även en gemensam matsal och vardagsrum.

På entréplanet finns det en större samlingssal för gemensamma aktiviteter och social samvaro.

Som sjuksköterska på Daljunkaregården arbetar du tillsammans med kollegor på enheten. Du vill vara delaktig i ett ständigt utvecklingsarbete tillsammans med verksamhetschef, ledning och arbetslag. Som sjuksköterska har du en arbetsledande roll.

Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du har viljan och förmågan att styra, leda och följa upp verksamheten utifrån företagets mål. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö och att medarbetarna ska må bra, bland annat genom att erbjuda friskvårdsbidrag.

Tjänsten omfattar 75%
Arbetstiden är schemalagd dagtid och vi samarbetar med A&Os; 2 övriga enheter på helger/helgdagar och då arbetar man som SSK var 4:e helg och från hösten-20 så det blir var 8:e helg

Tillträde 1/5 eller enligt ök. Provanställning tillämpas

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer sker fortlöpande. Lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson:

Anna-Karin Adolfsson, Verksamhetschef på Daljunkaregården
Mail: [email protected]
Telefon: 023-828 92 Visa mindre

Sjuksköterska till äldreboende i Falun

Söker du en arbetsplats med gemenskap och vill ha roligt på jobbet och utveckla äldrevården? Där du får möjlighet att påverka beslut och kan planera din vardag? Vill du vara med att utveckla en god samverkan med härliga kollegor, då tycker vi att du ska söka till oss! Man brukar säga att det är ett privilegium att jobba på SÄBO (särskilt boende för äldre), man styr och planerar sin dag utifrån behovet, du har möjlighet att styra ditt schema tillsammans med... Visa mer
Söker du en arbetsplats med gemenskap och vill ha roligt på jobbet och utveckla äldrevården? Där du får möjlighet att påverka beslut och kan planera din vardag? Vill du vara med att utveckla en god samverkan med härliga kollegor, då tycker vi att du ska söka till oss! Man brukar säga att det är ett privilegium att jobba på SÄBO (särskilt boende för äldre), man styr och planerar sin dag utifrån behovet, du har möjlighet att styra ditt schema tillsammans med kollegorna.

Norshöjdens äldreboende söker sjuksköterska för en dagtidstjänst; dvs inga kvällar och inga nätter. Norshöjden är ett demensboende som ligger i Norslund, Falun med 64 boendeplatser och som ägs av A&O (Ansvar & Omsorg). Vi anser att all vård, omvårdnad och omsorg för våra boende ska utgå ifrån ett personcentrerat förhållningsätt och multiprofessionellt teambaserat arbete. Som sjuksköterska utgår man från sin arbetsplats, men här i Falun stöttar vi varandra och kan komma att hjälpa varandra över A&O’s enheter när så behov uppstår. Vi önskar att man har körkort då företaget har bil så man kan sig mellan enheterna.

Du kommer att finna ett boende med närhet i både den lilla och stora organisationen där vi respekterar och tar hand om varandra. Vi söker dig som vill vara delaktig i vårt utveckling . och förbättringsarbete och som ser betydelsen av att ta del av varandras kunskaper och kompetenser, allt för att vi ska erbjuda våra boende det bästa. Gott bemötande med hög servicevilja är andra viktiga egenskaper hos oss. Här hos oss kommer du att känna att vi bryr oss om dig, förstår och respekterar att du också har ett annat liv än bara jobbet.

Det vi söker är sjuksköterska 50-60% tillsvidare på Norshöjden. Vi söker även timanställda och vikariat under sommaren. Tveka inte att komma och prova hos oss. Sjuksköterskorna med tillsvidaretjänst har tjänstgöring var 8:e helg, vilket bidrar till en del lediga vardagar.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt

Arbetstid/Varaktighet ca 50-60% med tjänstgöring dag. Tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Sista ansökningsdag är 210730. Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Norshöjden kontakta:

Verksamhetschef, Lena Kristoffersson Mail: [email protected] Telefon: 0763-186290

eller

Bitr. Verksamhetschef, Catrin Eriksson Mail: [email protected] Telefon: 0761-810318 Visa mindre

Lokalvårdare

Lokalvårdare till Daljunkaregården och Norshöjden i Falun A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en lokalvårdare Dalju... Visa mer
Lokalvårdare till Daljunkaregården och Norshöjden i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en lokalvårdare Daljunkaregården och Norshöjden i Falun.

Daljunkaregården är ett vård- och omsorgsboende för personer med stort omvårdnadsbehov, centralt beläget i Falun.
I huset finns det 40 lägenheter fördelat på fyra avdelningar. Lägenheterna är mellan 33-40 kvm stora med eget badrum och pentry. Varje avdelning har även en gemensam matsal och vardagsrum.
På entréplanet finns det en större samlingssal för gemensamma aktiviteter och social samvaro.

Norshöjden är ett demensboende beläget en kilometer utanför centrala Falun. I närområdet finns skog med gott om strövområden.
På Norshöjden finns 62 lägenheter som är mellan 36 och 64 kvadratmeter. 46 av lägenheterna består av två rum med pentry, 16 lägenheter är ettor utan köksdel. Det finns dessutom trerumslägenheter som i första hand erbjuds till parboende. Varje enhet har gemensam matsal, TV-rum och altan eller balkong.

Som lokalvårdare på Daljunkaregården och Norshöjden ansvarar du för att lokalerna hålls rena och fräscha. Som person är du självständig, ansvarsfull, prestigelös, och samarbetsvillig. Du är flexibel och lösningsorienterad. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal och vi tillämpar provanställning.
Intervjuer kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Arbetstid/Varaktighet
100%. (fördelas 50% på Daljunkaregården och 50% på Norshöjden)
Tillträde efter ök.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställningen kontakta:
Verksamhetschef Daljunaregården, Anna-Karin Adolfsson,
[email protected] Visa mindre

Undersköterska/Vårdbiträde

Tim-/Sommarvikariat till Daljunkaregårdens Vård- och Omsorgsboende A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i ett antal kommuner och sysselsätter omkring 2500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. ... Visa mer
Tim-/Sommarvikariat till Daljunkaregårdens Vård- och Omsorgsboende

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i ett antal kommuner och sysselsätter omkring 2500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss.

Nu söker vi undersköterskor/vårdbiträden som tim-/sommarvikariat till Daljunkaregården i Falun under perioden 15 juni tom 31 augusti.

Daljunkaregården är ett Vård- och Omsorgsboende för personer med stort omvårdnadsbehov, centralt beläget i Falun.
I huset finns det 41 lägenheter fördelat på fyra avdelningar. Lägenheterna är mellan 25-40 kvm stora med eget badrum och pentry. Varje avdelning har även en gemensam matsal och vardagsrum.

På entréplanet finns det en större samlingssal för gemensamma aktiviteter och social samvaro.

På Daljunkaregården arbetar vi mycket med vårt mål att alla boende ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Det är viktigt att du tror på människors möjlighet att vara delaktig, att utifrån var och ens behov få rätt stöd i sitt dagliga liv. Livet ska formas efter var och en som bor på Daljunkaregården – alla är olika.

Vi söker nu dig som har tillräckliga kvalifikationer:
Du ska ha fyllt 18 år. Meriterande är om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Vi önskar att du kan arbeta hela sommaren.

I den här rollen behöver du vara ansvarsfull, självständig, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift (svenska). Du är flexibel och lösningsorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade.
Du kommer att arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Vi behöver även medarbetare som kan jobba natt.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Varmt välkommen med din ansökan senaste 15 mars!

Har du frågor angående anställning på Daljunkaregården kontakta:
Verksamhetschef, Anna-Karin Adolfsson, [email protected] Visa mindre

Sjuksköterska

Sjuksköterska till Norshöjdens Demensboende A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en Legitimer... Visa mer
Sjuksköterska till Norshöjdens Demensboende

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en Legitimerad sjuksköterska till vår enhet Norshöjden.
Norshöjden är ett demensboende beläget en kilometer utanför centrala Falun. I närområdet finns skog med gott om strövområden.
På Norshöjden finns 62 lägenheter som är mellan 36 och 64 kvadratmeter. 46 av lägenheterna består av två rum med pentry, 16 lägenheter är ettor utan köksdel. Det finns dessutom trerumslägenheter som i första hand erbjuds till parboende. Varje enhet har gemensam matsal, TV-rum och altan eller balkong.

Som sjuksköterska på Norshöjden arbetar du tillsammans med kollegor på enheten. Du vill vara delaktig i ett ständigt utvecklingsarbete tillsammans med verksamhetschef, ledning och arbetslag. Som sjuksköterska har du en arbetsledande roll.

Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du har viljan och förmågan att styra, leda och följa upp verksamheten utifrån företagets mål. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö och att medarbetarna ska må bra, bland annat genom att erbjuda friskvårdsbidrag.

Tjänsten omfattar 75% med möjlighet till högre tjänstgöringsgrad.
Arbetstiden är schemalagd dagtid och vi samarbetar med A&Os; 2 övriga enheter på helger/helgdagar och då arbetar man som SSK var 4:e helg och från hösten-20 så det blir var 8:e helg

Tillträde 3 februari. Provanställning tillämpas

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer sker fortlöpande. Lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson:

Lena Kristoffersson, Verksamhetschef på Norshöjden
Mail: [email protected]
Telefon: 0763-18 62 90

Eller

Catrin Eriksson
Mail: [email protected] Visa mindre

Undersköterska

Undersköterska till Norshöjdens Demensboende A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i ett antal kommuner och sysselsätter omkring 2500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vill du vara med och g... Visa mer
Undersköterska till Norshöjdens Demensboende

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i ett antal kommuner och sysselsätter omkring 2500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad? Då kan du vara rätt person för oss.

Vi söker till Norshöjdens Demensboende i Falun Undersköterska gärna Silviasyster eller erfaren undersköterska som har gått en specialistutbildning i demens.

Sysselsättningsgrad är ca 80 % med tjänstgöring dag, kväll samt helg.

Norshöjden är ett demensboende beläget en kilometer utanför centrala Falun. I närområdet finns skog med gott om strövområden.
På Norshöjden finns 62 lägenheter som är mellan 36 och 64 kvadratmeter. 46 av lägenheterna består av två rum med pentry, 16 lägenheter är ettor utan köksdel. Det finns dessutom trerumslägenheter som i första hand erbjuds till parboende. Varje enhet har gemensam matsal, TV-rum och altan eller balkong.

På Norshöjden arbetar vi mycket med vårt mål att alla boende ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Det är viktigt att du tror på människors möjlighet att vara delaktig, att utifrån var och ens behov få rätt stöd i sitt dagliga liv. Livet ska formas efter var och en som bor på Norshöjden – alla är olika. Uppdraget är att skapa ett aktivt boende för äldre.

Vi söker nu dig som har tillräckliga kvalifikationer:
Du ska ha fyllt 18 år. Meriterande är om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete samt att arbeta med personer med demensdiagnos. Vi önskar att du kan arbeta hela sommaren. I den här rollen behöver du vara ansvarsfull, självständig, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift (svenska). Du är flexibel och lösningsorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet.
Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade. Du kommer att arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Varmt välkommen med din ansökan senaste 1 mars!

Ansökan
Har du frågor angående anställning på Norshöjden kontakta:
Verksamhetschef: Lena Kristoffersson, 0763-18 62 90
Bitr verksamhetschef: Catrin Eriksson, 0761-81 09 18 Visa mindre

Undersköterska/Vårdbiträde

Tim-/Sommarvikariat till Norshöjdens Demensboende A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i ett antal kommuner och sysselsätter omkring 2500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vill du vara med ... Visa mer
Tim-/Sommarvikariat till Norshöjdens Demensboende

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i ett antal kommuner och sysselsätter omkring 2500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss.

Nu söker vi undersköterskor/vårdbiträden till tim-/sommarvikariat till Norshöjden i Falun under perioden 15 juni tom 9 augusti.

Norshöjden är ett demensboende beläget en kilometer utanför centrala Falun. I närområdet finns skog med gott om strövområden.
På Norshöjden finns 62 lägenheter som är mellan 36 och 64 kvadratmeter. 46 av lägenheterna består av två rum med pentry, 16 lägenheter är ettor utan köksdel. Det finns dessutom trerumslägenheter som i första hand erbjuds till parboende. Varje enhet har gemensam matsal, TV-rum och altan eller balkong.

På Norshöjden arbetar vi mycket med vårt mål att alla boende ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Det är viktigt att du tror på människors möjlighet att vara delaktig, att utifrån var och ens behov få rätt stöd i sitt dagliga liv. Livet ska formas efter var och en som bor på Norshöjden – alla är olika.

Vi söker nu dig som har tillräckliga kvalifikationer:
Du ska ha fyllt 18 år. Meriterande är om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete samt att arbeta med personer med demensdiagnos. Vi önskar att du kan arbeta hela sommaren.

I den här rollen behöver du vara ansvarsfull, självständig, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift (svenska). Du är flexibel och lösningsorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade.
Du kommer att arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Vi behöver även medarbetare som kan jobba natt.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Varmt välkommen med din ansökan senaste 1 mars!

Ansökan
Har du frågor angående anställning på Norshöjden kontakta:
Verksamhetschef: Lena Kristoffersson, 0763-18 62 90
Bitr verksamhetschef: Catrin Eriksson, 0761-81 09 18 Visa mindre

Sjuksköterska

Timvikarie Sjuksköterska A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en Legitimerad sjuksköterska till våra enheter Falun a... Visa mer
Timvikarie Sjuksköterska

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en Legitimerad sjuksköterska till våra enheter Falun att som timvikarie att hoppa in vid sjukdom, semester, utbildning mm med kort varsel, vardag som helg.

Våra enheter:
Norshöjden är ett demensboende beläget en kilometer utanför centrala Falun. I närområdet finns skog med gott om strövområden. På Norshöjden finns 62 lägenheter

Daljunkaregården: Vård-Och Omsorgsboende för personer med stort omvårdnadsbehov, centralt beläget i Falun. 40 lägenheter fördelat på fyra avdelningar.

Korsnäsgården: Demensboende. Boendet ligger 5 kilometer utanför Falun omgiven av underbar natur med sjöutsikt. 33 lägenheter i markplan

Som sjuksköterska hos oss arbetar du tillsammans med kollegor på enheterna. Du vill vara delaktig i ett ständigt utvecklingsarbete tillsammans med verksamhetschef, ledning och arbetslag. Som sjuksköterska har du en arbetsledande roll.

Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du har viljan och förmågan att styra, leda och följa upp verksamheten utifrån företagets mål. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö och att medarbetarna ska må bra, bland annat genom att erbjuda friskvårdsbidrag.

Tillträde efter överenskommelse.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer sker fortlöpande. Lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Lena Kristoffersson, Verksamhetschef på Norshöjden
Mail: [email protected]
Telefon: 0763-18 62 90

Eller
Biträdande verksamhetschef
Catrin Eriksson
Mail: [email protected] Visa mindre

Sjuksköterska

Sjuksköterska till Norshöjdens Demensboende A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en Legitimer... Visa mer
Sjuksköterska till Norshöjdens Demensboende

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en Legitimerad sjuksköterska till vår enhet Norshöjden.
Norshöjden är ett demensboende beläget en kilometer utanför centrala Falun. I närområdet finns skog med gott om strövområden.
På Norshöjden finns 62 lägenheter som är mellan 36 och 64 kvadratmeter. 46 av lägenheterna består av två rum med pentry, 16 lägenheter är ettor utan köksdel. Det finns dessutom trerumslägenheter som i första hand erbjuds till parboende. Varje enhet har gemensam matsal, TV-rum och altan eller balkong.

Som sjuksköterska på Norshöjden arbetar du tillsammans med kollegor på enheten. Du vill vara delaktig i ett ständigt utvecklingsarbete tillsammans med verksamhetschef, ledning och arbetslag. Som sjuksköterska har du en arbetsledande roll.

Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du har viljan och förmågan att styra, leda och följa upp verksamheten utifrån företagets mål. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö och att medarbetarna ska må bra, bland annat genom att erbjuda friskvårdsbidrag.

Tjänsten omfattar 75% med möjlighet till högre tjänstgöringsgrad.
Arbetstiden är schemalagd dagtid och vi samarbetar med A&Os; 2 övriga enheter på helger/helgdagar och då arbetar man som SSK var 4:e helg och från hösten-20 så det blir var 8:e helg

Tillträde 3 februari. Provanställning tillämpas

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer sker fortlöpande. Lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson:

Lena Kristoffersson, Verksamhetschef på Norshöjden
Mail: [email protected]
Telefon: 0763-18 62 90

Eller

Catrin Eriksson
Mail: [email protected] Visa mindre

Sjuksköterska till Norshöjdens Demensboende

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en Legitimerad sjuksköterska till vår enhet Norshöjden. No... Visa mer
A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en Legitimerad sjuksköterska till vår enhet Norshöjden.
Norshöjden är ett demensboende beläget en kilometer utanför centrala Falun. I närområdet finns skog med gott om strövområden.
På Norshöjden finns 62 lägenheter som är mellan 36 och 64 kvadratmeter. 46 av lägenheterna består av två rum med pentry, 16 lägenheter är ettor utan köksdel. Det finns dessutom trerumslägenheter som i första hand erbjuds till parboende. Varje enhet har gemensam matsal, TV-rum och altan eller balkong.

Som sjuksköterska på Norshöjden arbetar du tillsammans med kollegor på enheten. Du vill vara delaktig i ett ständigt utvecklingsarbete tillsammans med verksamhetschef, ledning och arbetslag. Som sjuksköterska har du en arbetsledande roll.

Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du har viljan och förmågan att styra, leda och följa upp verksamheten utifrån företagets mål. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö och att medarbetarna ska må bra, bland annat genom att erbjuda friskvårdsbidrag.

Tjänsten omfattar 75% med möjlighet till högre tjänstgöringsgrad.
Arbetstiden är schemalagd dagtid och vi samarbetar med A&Os; 2 övriga enheter på helger/helgdagar och då arbetar man som SSK var 4:e helg och från hösten-20 så det blir var 8:e helg

Tillträde 3 februari. Provanställning tillämpas

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer sker fortlöpande. Lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson:

Lena Kristoffersson, Verksamhetschef på Norshöjden
Mail: [email protected]
Telefon: 0763-18 62 90

Eller

Catrin Eriksson
Mail: [email protected] Visa mindre

Tim-/Sommarvikariat till Korsnäsgården.

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i ett antal kommuner och sysselsätter omkring 2500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser ... Visa mer
A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i ett antal kommuner och sysselsätter omkring 2500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss.

Nu söker vi undersköterskor/vårdbiträden till tim-/sommarvikariat till Korsnäsgården i Falun under perioden 15 juni tom 9 augusti.

Korsnäsgården har 33 lägenheter fördelade på 4 flyglar och alla flyglar ligger på markplan. Korsnäsgården erbjuder heldygnsomsorg för individer med diagnostiserade demenssjukdomar. Boendet ligger 5 kilometer utanför Falun omgiven av underbar natur med sjöutsikt.

På Korsnäsgården arbetar vi mycket med vårt mål att alla boende ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.
Vi använder oss av teman i de dagliga aktiviteterna; konst, musik, dans och rörelse är viktigt för att bidra till positiva effekter på hälsan hos våra boenden.

Det är viktigt att du tror på människors möjlighet att vara delaktig, att utifrån var och ens behov få rätt stöd i sitt dagliga liv. Livet ska formas efter var och en som bor på Korsnäsgården – alla är olika.
Uppdraget är att skapa ett aktivt boende för äldre med inriktning mot tema musik, dans/rörelse och konst.

Vi söker nu dig som har tillräckliga kvalifikationer:
Du ska ha fyllt 18 år. Meriterande är om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete samt att arbeta med personer med demensdiagnos. Vi önskar att du kan arbeta hela sommaren.

I den här rollen behöver du vara ansvarsfull, självständig, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift (svenska). Du är flexibel och lösningsorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade.
Du kommer att arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Vi behöver även medarbetare som kan jobba natt.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Varmt välkommen med din ansökan senaste 8 mars!

Ansökan
Har du frågor angående anställning på Korsnäsgården kontakta:
Verksamhetschef Annika Stigsdotter på telefon 0760-165591 eller
Morgan Melin biträdande verksamhetschef/ssk 023-87217 Visa mindre

Temacoach

Vi söker Temacoach på 80 % till Korsnäsgården, Falun A&O Ansvar och Omsorg Temabo AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 16 000 vårdplatser och sysselsätter omkring 2500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. Sedan november 2018 drivs Korsnäsgården av Ansvar och omsorg på uppdrag av Falu Kommun. Vår devis är Hela människan – hela livet Detta visar sig genom att vi arbetar för en salutogen ... Visa mer
Vi söker Temacoach på 80 % till Korsnäsgården, Falun

A&O Ansvar och Omsorg Temabo AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993.
Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 16 000 vårdplatser och sysselsätter omkring 2500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. Sedan november 2018 drivs Korsnäsgården av Ansvar och omsorg på uppdrag av Falu Kommun. Vår devis är Hela människan – hela livet

Detta visar sig genom att vi arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Våra mål är att alla boende ska få möjlighet att leva hela livet. Där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i boendet. Vi använder oss även av konstens och musikens positiva effekter på hälsan.

Uppdraget är att skapa ett aktivt boende för äldre med inriktning mot tema musik, dans/rörelse och konst. Korsnäsgården har 33 lägenheter fördelade på 4 flyglar och alla ligger på markplan. Korsnäsgården erbjuder heldygnsomsorg för individer med diagnostiserade demenssjukdomar. Boendet ligger 5 kilometer utanför Falun omgiven av underbar natur med sjöutsikt.
Uppdraget för Temacoach
Temacoacher är en egen benämning på verksamhetens kultur- & aktivitetsansvariga. Vi söker en temacoach med inriktning konst, musik, och dans/rörelse. Du ska ha högskoleutbildning eller motsvarande inom området musik, dans eller konst samt kunskap och erfarenhet av att utöva detta i ditt arbete. Har du dessutom erfarenhet av äldre samt personer med kognitiv svikt är det meriterande.

I ditt uppdrag ingår att planera och utveckla kulturutbudet på individ-, grupp- och verksamhetsnivå baserat på varje människas behov, intressen, kapacitet och dagsform.

Du kommer tillsammans med övriga medarbetare att arbeta med att skapa förutsättningar för en meningsfull tillvaro för de boende på Korsnäs och leda utvecklingen av verksamhetens teman musik, dans/rörelse och konst

För att aktiviteter och kultur ska bli en integrerad del av det dagliga vård- och omsorgsarbetet krävs ett nära samarbete med vård- och omsorgspersonalen och en förmåga att leda, engagera och organisera denna integration.

Du ska vara genuint intresserad av att arbeta med äldre människor och arbeta för att främja förtroendefulla relationer och social interaktion. Som person är du flexibel, självständig och samarbetsvillig. Du ska även samarbeta med externa aktörer i kommunen i form av kyrkor, föreningar och enskilda kulturutövare. I tjänsten ingår administrativa uppgifter, varför du ska ha vana att arbeta med Office program.

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper. Vi eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning (vi använder oss av 6 månaders provanställning) på 80 %. Man arbetar varje vardag, även helgtjänstgöring kan under året förekomma utifrån planerade aktiviteter.

Du ska ha B-körkort samt gärna tillgång till bil.Tillträde från 1 september 2019 eller enligt överenskommelse.

Har du frågor, kontakta verksamhetschef Annika Stigsdotter, tfn 0760-165591.

Skicka din ansökan senast 2019-06-20. Då intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden är det av stor vikt att du skickar in din ansökan snarast.


Mer information om A&O Ansvar och omsorg, hittar du på www.ansvarochomsorg.se Visa mindre