Lediga jobb Sodexo AB i Falun

Se alla lediga jobb från Sodexo AB i Falun. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Falun som finns inom det yrket.

Receptionist/Kundmottagare till Sodexo i Falun

Ansök    Apr 24    Sodexo AB    Receptionist, telefonist
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Vi söker en Receptionist och kundmottagare till vårt Contact Center/Call Center vid Stora Enso i Falun. Stora Ensos egen funktion för Facility Management (FM) är kravställare och beställare av al... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vi söker en Receptionist och kundmottagare till vårt Contact Center/Call Center vid Stora Enso i Falun.

Stora Ensos egen funktion för Facility Management (FM) är kravställare och beställare av alla inhyrda servicefunktioner som kontrakteras för uppdrag på något av de koncernkontor eller Lab som Stora Enso använder runtom i Sverige.

Basen för FM-verksamheten finns i Falun där vi nu söker en ny receptionist och kundmottagare för den dagliga verksamheten på platsen. Stora Enso bemannar just nu denna funktion med hjälp av Sodexo Sverige AB som formellt utgör arbetsgivare åt den person som får tjänsten.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har en väl utvecklad social förmåga och är kapabel att hantera att det händer många olika saker samtidigt. Du har också vana och kunskap i att arbeta med Office miljön som arbetsredskap och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift även i formella sammanhang.

Oavsett om kunden är intern eller extern så är det få saker som är mer uppskattade än ett vänligt ansikte eller en röst som hälsar dig välkommen och hjälper dig hitta det du söker.

Som receptionist och kundmottagare är du en del av företagets ansikte utåt och agerar därför tillsammans med övriga teamet i vår reception och vårt kontaktcenter för att hålla en hög servicenivå i alla lägen.

Med en positiv inställning och en ambition om att överträffa alla kunders förväntningar tror vi att den person vi söker blir en viktig pusselbit i det fortsatta arbetet med att leverera högklassig service till alla kunder – oavsett om dom besöker oss lokalt eller vill kontakta oss via telefon, mail eller teams.

Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera i olika riktningar är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande. Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning och flexibilitet. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och prestigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.

Vi söker dig som brinner för service, älskar att arbeta med människor och är en glad person. Har du dessutom känsla och öga för detaljer så kommer du att trivas hos oss.

Kvalifikationer


• Du delar våra värderingar när det gäller serviceanda, lagarbete och utveckling.
• Du har minst 5 års yrkeserfarenhet från liknande arbetsuppgifter
• Relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande
• B-körkort
• Datavana i Officepaketet
• Någon form av säkerhetsutbildning inom brand, HLR eller liknande är meriterande

Hur ser det dagliga arbetet ut?

Här har vi en daglig svarservice för alla svenska Stora Enso-bolag och deras kunder som ofta ringer in till Stora Ensos gemensamma Sverige-växel, vi tar emot serviceärenden och bokningar av många olika slag för den lokala verksamheten och vi stöttar även en del enheter med sjukanmälan av anställda där så krävs. Därutöver fungerar vi som central punkt och kontaktyta för alla former av inkommande frågor på daglig basis när det gäller besöksservice, felanmälningar, fastighetsfrågor, parkering, serviceinformation till hyresgäster och en rad andra frågor. Funktionen hanterar även olika former av larmärenden och utgör också utrymningsledare vid brandlarm och hot mot anläggningen.

Kontoret i Falun utgör en lokal arbetsplats för ca 200 medarbetare från olika verksamheter inom Stora Enso-koncernen. Till platsen förläggs ofta en rad möten från andra delar av koncernen i form av interna möten, utbildningar, kund- och leverantörsträffar. Det historiskt anrika kontoret utvecklas hela tiden och en del uppdateringar av arbetsplatser och mötesmöjligheter sker löpande för att möta de behov som verksamheterna efterfrågar. Utöver att vi ständigt förbättrar våra mötesmöjligheter och arbetsplatser så behövs också en bra och personlig kontakt när det gäller information och kontaktfrågor på arbetsplatsen – här är reception och kontaktcenter en viktig spindel i nätet.

Eftersom många verksamheter efterfrågar support i en rad olika frågor varje dag gäller det att ständigt hitta balansen och prioriteringen i alla inkommande och pågående uppdrag. Arbetsbelastningen går i vågor under året och det kräver också att alla medarbetare inom service är självgående och har ett naturligt öga för saker som behöver åtgärdas löpande för att hålla servicenivån på en hög nivå under arbetsveckans alla dagar. Platsfunktionen som bemannas av Sodexo har idag en egen platsledning som utgår från Bergslagsmässen där Sodexo är restauratör och driver lunchmatsal och olika former av arrangemang runt restaurangverksamheten. Alla servicefunktioner är därför beroende av varandra när det gäller helhetsupplevelsen för de intressenter som gästar Stora Enso i Falun. Tillsammans mäter vi kundnöjdhet på olika sätt under året och här får du en viktig roll i att utveckla och följa upp detta arbete.

Alla våra servicefunktioner behöver ha en god verksamhetsförståelse och ett fågelperspektiv på vilka prioriteringar som behövs löpande för att hela funktionen ska fungera och vara mindre sårbar vid olika typer av frånvaro eller planerade ledigheter.

Anställningsform och arbetstider:


Tillsvidareanställning, 100%.

Har du frågor kontakta Thomas Lehto, [email protected]

Ansökan kan endast göras via vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Lokalvårdare Falun

Ansök    Jul 27    Sodexo AB    Städare/Lokalvårdare
Vi är mer än bara en arbetsgivare Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje. Vår kund är ... Visa mer
Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.


Vår kund är Stora Enso och lokalvård är en av flera tjänster vi bedriver. I vårt uppdrag ingår olika tjänster som lokalvård, måltid, reception mm.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att utföra städning samt upprätthålla god kvalitet på utfört arbete.

Vi lägger stor vikt på seriositet, engagemang och lämplighet och det finns chans till en tillsvidareanställning om du är rätt person.

Kvalifikationer/Krav:


• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning är meriterande
• Körkort är meriterande

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov och har lätt att ta till dig nya arbetsuppgifter
• God samarbetsförmåga
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Självständig och handlingskraftig
• Förmåga att lyssna och kunna kommunicera budskap
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar serviceanda, laganda och utveckling

Anställningsform och arbetstider:
Tjänsten är ett vikariat på 50% men kan eventuellt bli en tillsvidareanställning.

Om tjänsten 

Arbetstider är måndag till fredag. Rekrytering sker löpande, ansök snarast. 

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av [email protected] . Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 20230815 

Välkommen med din ansökan! 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Receptionist till Sodexos verksamhet i Falun och Borlänge

Ansök    Jun 5    Sodexo AB    Kontorsreceptionist
Vi söker en receptionist till Sodexos verksamhet i Falun och Borlänge När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Vi söker nu en receptionist till vårt uppdrag i Falun och Borlänge. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande... Visa mer
Vi söker en receptionist till Sodexos verksamhet i Falun och Borlänge

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.

Vi söker nu en receptionist till vårt uppdrag i Falun och Borlänge. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Du kommer att vara kundens ansikte utåt och ta emot besökare, hantera bokningar, svara i telefon, göra beställningar samt andra arbetsuppgifter som är vanligt förekommande inom reception.

Din bakgrund bör vara inom reception och det är en fördel om du tidigare har arbetat inom servicebranschen eftersom detta utgör en stor del av arbetsdagen. Vi arbetar flexibelt och arbetsuppgifterna kan vara varierande. Det är därför viktigt att du är prestigelös, öppen och nyfiken samt ser det som en självklar uppgift att skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av:


• Hantera förfrågningar och beställningar per telefon, över disk och e-mail
• Välkomna, informera och vägleda besökare i receptionen
• Hantera växel och telefoni
• Hantera övrigt förekommande ärenden

Kvalifikationer:


• Uttrycka dig väl i svenska och engelska i tal och skrift
• Goda kunskaper i bokingssystem är meriterande
• Goda kunskaper i Officepaketet med inriktning Outlook, Word och Excel

Personliga egenskaper:


• Du ska vara social och trivas med att vara en knutpunkt för våra gäster
• Du ska ha ett genuint intresse för helhetslösningen kring service/möten
• Du ska känna det utvecklande att få lösa dagliga problem på egen hand och ständigt vilja göra varje dag bättre för de boende på plats
• Du ska vara strukturerad och planerande
• Du har förmågan att lyssna, kommunicera och förstå kundens behov
• Du ska vara positiv och trivas med att arbeta i grupp 
• Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider:
Vikariat, 1 år, måndag till fredag 08:00-15:00

Har du frågor är du välkommen att kontakta Andreas, [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 2024-06-30. Ansökan kan endast göras via vår hemsida. Intervjuer kommer ske löpande och anställning kan därför komma att ske före sista ansökningsdatum

Välkommen att söka!


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Kock / Kallskänka Bergslagsmässen i Falun

Ansök    Okt 1    Sodexo AB    Kock, storhushåll
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. På restaurang Bergslagsmässen bedriver vi framförallt lunch, catering- och konferensverksamhet.   Vi söker nu en eller flera medarbetare, kock eller kallskänka till ovanstående up... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


På restaurang Bergslagsmässen bedriver vi framförallt lunch, catering- och konferensverksamhet.  

Vi söker nu en eller flera medarbetare, kock eller kallskänka till ovanstående uppdrag. Vi ser nu en ökning i verksamheten och behöver därför extrahjälp periodvis. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Matlagning (kall-och/eller varmkök)
• Egen kontroll
• Servering & portionering
• Disk och övrigt sedvanligt förekommande arbetsuppgifter i ett kök.

 

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock/kallskänka med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)
• B-körkort

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Tjänsten är en visstidsanställning vid behov och arbetstiden är förlagd mån-fre dagtid men kvällar och helger kan förekomma.

Har du frågor kontakta restaurangchef Thomas Lehto, [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 2021-10-27 och rekrytering sker löpande.
Ansökan kan endast göras via vår hemsida

 


 Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. Vi är 420 000 medarbetare i 64 länder som kommer i kontakt med 100 miljoner konsumenter - varje dag.
Det gör oss till ett av världens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Lokalvårdare till vår kund Stora Enso, Falun

Ansök    Apr 14    Sodexo AB    Kontorsstädare
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Till vårt uppdrag hos Stora Enso i Falun har vi nu fått utökat förtroende och söker därmed nya medarbetare i form av lokalvårdare. Vi tillhandahåller förutom lokalvård även restaur... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Till vårt uppdrag hos Stora Enso i Falun har vi nu fått utökat förtroende och söker därmed nya medarbetare i form av lokalvårdare. Vi tillhandahåller förutom lokalvård även restaurang och receptionstjänster på uppdraget och det finns hundar i fastigheten/lokalerna så att vara djurvän och van vid hundar är ett krav.

Vi söker nu två lokalvårdare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra städning och annat angränsande servicearbete samt upprätthålla god kvalitet på utfört arbete.

Kvalifikationer/Krav:• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning är meriterande
• Körkort är meriterande

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Självständig och handlingskraftig
• Förmåga att lyssna och kunna kommunicera budskap
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning på båda tjänsterna varvid en på 100% och en på 62,50%. Arbetstid måndag-fredag kl. 06.00-15.00. Provanställning tillämpas och rekryteringen sker löpande. 

Har du frågor kontakta Platschef Thomas Lehto Mail. [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 2022-05-15
Ansökan kan endast göras via vår hemsida

 


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Restaurangbiträde till Sodexo i Falun

Ansök    Jun 9    Sodexo AB    Restaurangbiträde
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Hos vår kund Stora Enso i Falun tillhandahåller vi ett flertal tjänster där restaurang, konferens och catering är några av de tjänster vi utför. Till denna service söker vi nu en d... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Hos vår kund Stora Enso i Falun tillhandahåller vi ett flertal tjänster där restaurang, konferens och catering är några av de tjänster vi utför. Till denna service söker vi nu en driven, engagerad och social person med känsla för service och laganda. Vi serverar lunch, konferenscatering, middagar, bufféer och andra event och har stort fokus på balanserade menyer som är vällagade, nyskapande och där grönsaker är en självklarhet och gärna får vara "huvudråvaran".

Vi söker ett duktigt och ambitiöst restaurangbiträde till ovanstående uppdrag. Vi ser gärna att du är en driven person som vill utveckla och påverka kontraktet i en positiv riktning. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Det är viktigt att du gillar att synas och prata inför gäster då vi alltid presenterar maten och även hjälper till vid servering och kassa under lunch, middagar och andra event. Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats med möjlighet till personlig utveckling inom vårt företag.

Vi bedriver vår verksamhet till största del under dagtid måndag till fredag men vid vissa/några tillfällen per år gör vi avsteg och levererar mat och service i världsklass även under någon kväll/event och får då möjlighet att använda ännu mer av vår kreativitet. Vi erbjuder därför ordnade och attraktiva arbetstider som fungerar för de flesta i dagens samhälle, och de eventuella
kvällsbeställningar som vi kör planeras och bokas i god tid.

Sammantaget erbjuder vi här en mycket attraktiv restaurangtjänst i Falun.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av diverse, i restaurang, förekommande arbetsuppgifter, såsom:


• Portionering och hålla ordning på buffén
• Servering
• Kassa och disk
• Egenkontroll
• Enklare kallköksuppgifter som att tillverka smörgåsar, mackor, sallader och salladsbuffé

Kvalifikationer:


• Gymnasieutbildning eller motsvarande
• Tidigare erfarenhet från arbete i restaurang eller annat servicearbete
• Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
• Kassavana och serveringskunskaper är meriterande
• B-körkort

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig, driven och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmågan att ibland kunna klara av att arbeta i högt tempo
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar, laganda, serviceanda och utveckling

Anställningsform och arbetstider:

Anställningen är en tillsvidareanställning på 75%. Arbetstider är dagtid måndag-fredag men kvällar och helger kan förekomma.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Platschef Thomas Lehto via mail [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 2023-06-28 men rekrytering sker löpande. Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringssystem.

Välkommen med din ansökan! 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Kock / Kallskänka Bergslagsmässen i Falun

Ansök    Okt 1    Sodexo AB    Kock, storhushåll
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. På restaurang Bergslagsmässen bedriver vi framförallt lunch, catering- och konferensverksamhet.   Vi söker nu en medarbetare, kock eller kallskänka till ovanstående uppdrag. Att a... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


På restaurang Bergslagsmässen bedriver vi framförallt lunch, catering- och konferensverksamhet.  

Vi söker nu en medarbetare, kock eller kallskänka till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Matlagning (kall-och/eller varmkök)
• Egen kontroll
• Servering & portionering
• Disk och övrigt sedvanligt förekommande arbetsuppgifter i ett kök.

 

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock/kallskänka med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)
• B-körkort

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och arbetstiden är förlagd mån-fre dagtid men kvällar och helger kan förekomma.

Har du frågor kontakta Thomas Lehto, [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 2021-10-27 och rekrytering sker löpande.
Ansökan kan endast göras via vår hemsida

 


 Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. Vi är 420 000 medarbetare i 64 länder som kommer i kontakt med 100 miljoner konsumenter - varje dag.
Det gör oss till ett av världens ledande Service Managementföretag. Visa mindre