Lediga jobb Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet i Falun

Se alla lediga jobb från Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet i Falun. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Falun som finns inom det yrket.

Kvalitetssamordnare sökes till NBV Mitt

Är du noggrann, strukturerad och intresserad av kvalitetsarbete? Uppskattar du ordning och reda och trivs med att ha rollen som ’’spindeln i nätet’’? Vill du hjälpa människor att växa och utvecklas? Då är det dig vi söker! Just nu söker vi en Kvalitetssamordnare till vår region NBV Mitt med placering på något av NBVs kontor i regionen. Vi söker dig som är prestationsinriktad, kvalitetsmedveten och som trivs i en roll som innefattar internkontroll, support... Visa mer
Är du noggrann, strukturerad och intresserad av kvalitetsarbete?
Uppskattar du ordning och reda och trivs med att ha rollen som ’’spindeln i nätet’’?
Vill du hjälpa människor att växa och utvecklas?

Då är det dig vi söker! Just nu söker vi en Kvalitetssamordnare till vår region NBV Mitt med placering på något av NBVs kontor i regionen. Vi söker dig som är prestationsinriktad, kvalitetsmedveten och som trivs i en roll som innefattar internkontroll, support och administration.

Ansvarsområden som Kvalitetssamordnare:

- Medverka i NBVs kvalitetsteam
- Risk och väsentlighetsanalysarbete avseende folkbildningsverksamhet
- Egenkontrollprogram (skapa, uppfylla och utvärdera)
- Utbilda personal i kvalitetsfrågor löpande och vid nyanställningar
- Vara huvudansvarig för genomförandet av Cirkelledarutbildningar
- Delta i regionala etik- och kvalitetsgrupper
- Resurs vid anmälda och oanmälda besök
- Uppföljning av åtgärder som genomförts med anledning av genomförd granskning
- Deltagarundersökningar
- Inom kvalitetsområdet vara bollplank åt verksamhetsutvecklare och chefer
- Internkontroll
- Resurs vid extern granskning?


Dina egenskaper
Vi söker efter dig som trivs med att hjälpa dina kollegor i att kvalitetssäkra vår folkbildningsverksamhet och samtidigt arbeta noggrant med administrativa arbetsuppgifter. Du kan arbeta med flera parallella processer samtidigt utan att tappa fokus och är van att jobba självständigt och har förmågan att fatta egna beslut. Vi tror även att du har några års yrkeserfarenhet inom NBV och att du känner dig bekväm med att hålla utbildningar framför dina kollegor och cirkelledare.

Dina kvalifikationer
Du har god organisationsförmåga och är serviceinriktad, gärna med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god datorvana och kan hantera de flesta programmen i Microsoft Office. Vi vill dessutom att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

För att kunna arbeta inom NBV krävs att du delar vår värdegrund, vilket innebär att du är nykterist och är eller kan tänka dig att bli medlem i någon av våra medlemsorganisationer.

Vad kan NBV erbjuda dig??
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 38,5 timmars arbetsvecka i genomsnitt.?Vi tillämpar målstyrd arbetstid, varför du har stor frihet när det gäller att förlägga ditt arbete. Det förekommer arbete på kvällar och helger samt resor inom hela regionen, varför det är meriterande men inget krav att du har körkort och tillgång till bil. Tjänsten innebär stor frihet under ansvar. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor. Du kommer att rapportera till Regionchefen men även funktionellt till Kvalitetschefen. ?

Urval kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan snarast men senast den 31 maj.

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta Kvalitetschef Maria Carlsson på 073-075 80 55 eller regionchef Malin Carnbring på 076-1421150. Visa mindre

NBV söker verksamhetsutvecklare till Falun

Är du självstartande, engagerad och har en positiv inställning till relationsskapande? Då kan du vara vår nya verksamhetsutvecklare! Ansvarsområde som verksamhetsutvecklare Tillsammans med våra övriga verksamhetsutvecklare arbetar du med utåtriktad verksamhet både mot allmänhet samt våra medlems- och samarbetsorganisationer och föreningar. Arbetet som verksamhetsutvecklare innebär i korthet att utveckla vår folkbildningsverksamhet genom att starta till exe... Visa mer
Är du självstartande, engagerad och har en positiv inställning till relationsskapande?
Då kan du vara vår nya verksamhetsutvecklare!
Ansvarsområde som verksamhetsutvecklare
Tillsammans med våra övriga verksamhetsutvecklare arbetar du med utåtriktad verksamhet både mot allmänhet samt våra medlems- och samarbetsorganisationer och föreningar. Arbetet som verksamhetsutvecklare innebär i korthet att utveckla vår folkbildningsverksamhet genom att starta till exempel studiecirklar och arrangera kulturprogram.

Att vara verksamhetsutvecklare hos oss på NBV innebär:
- Självständigt söka, planera, utveckla, förnya och organisera arbetet.

- Följa upp mål och rapportera hur verksamheten fortlöper.

- Kunna fungera som organisatör och inspiratör för våra medlemsorganisationer och samverkansparters i deras folkbildningsarbete.

- Ansvara för administration, dokumentation och ekonomi som hör till verksamheten.

- Planera, organisera, marknadsföra och genomföra rekrytering och introduktion av cirkelledare samt rekrytering av deltagare.

- Tillsammans med kollegor utarbeta förslag till verksamhetsplan och projekt inom ditt verksamhetsområde

Dina egenskaper
Som person har du hög social kompetens, är utåtriktad och upplever en glädje och nyfikenhet i mötet med människor. Du är en driven, självgående och kreativ person med höga kvalitetskrav. Du är duktig på att prioritera och planera dina arbetsuppgifter i rätt steg för att nå dina mål i rätt tid. Din entusiasm och positiva inställning till samarbete skapar ett positivt arbetsklimat.

Dina kvalifikationer
Du har vana av att knyta kontakter, bygga nätverk och att använda nätverk för att skapa verksamhet. Du har god organisationsförmåga och gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är kostnadsmedveten och är bekväm med sociala medier och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Du kan hantera administratöruppgifter och dokumentation och tycker det är spännande att tänka ut och sammanställa utkast till utvecklande projekt. Kännedom om civilsamhället och dess funktionalitet är meriterande. Du har god kunskap om Officepaketet, Microsoft Teams och andra digitala plattformar. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning eller likvärdig.

För att kunna röra dig fritt i ditt verksamhetsområde är det önskvärt att du har körkort och tillgång till egen bil, men inget krav. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

För att kunna arbeta inom NBV krävs att du delar vår värdegrund, vilket innebär att du är eller vid en anställning kan tänka dig att bli helnykter samt medlem i någon av våra medlemsorganisationer.

Vad kan NBV erbjuda dig
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, med 6 månaders provanställning och 38,5 timmars arbetsvecka i genomsnitt. Vi tillämpar målstyrd arbetstid, vilket innebär att du planerar ditt arbete i samråd med närmsta chef. Det förekommer arbete på kvällar och helger. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor. Vi erbjuder våra anställda ett förmånligt friskvårdsbidrag, friskvårdstid och Rikskortet.
Tjänsten är placerad i Falun med hela Dalarna som arbetsområde.

Sista ansökningsdag är 30 nov.

För frågor om tjänsten kontakta Barbro Ekström Gisslar, [email protected]
Intervjuer planeras ske löpande fram till vecka 51.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Kvalitetssamordnare till NBV Mitt

Är du noggrann, strukturerad och intresserad av kvalitetsarbete? Uppskattar du ordning och reda och trivs med att ha rollen som ’’spindeln i nätet’’? Vill du hjälpa människor att växa och utvecklas? Då är det dig vi söker! Just nu söker vi en Kvalitetssamordnare till vår region NBV Mitt med placering på något av NBVs kontor i regionen. Vi söker dig som är prestationsinriktad, kvalitetsmedveten och som trivs i en roll som innefattar internkontroll, suppo... Visa mer
Är du noggrann, strukturerad och intresserad av kvalitetsarbete?
Uppskattar du ordning och reda och trivs med att ha rollen som ’’spindeln i nätet’’?
Vill du hjälpa människor att växa och utvecklas?
Då är det dig vi söker! Just nu söker vi en Kvalitetssamordnare till vår region NBV Mitt med placering på något av NBVs kontor i regionen. Vi söker dig som är prestationsinriktad, kvalitetsmedveten och som trivs i en roll som innefattar internkontroll, support och administration.
Ansvarsområden som Kvalitetssamordnare:
Medverka i NBVs kvalitetsteam
Risk och väsentlighetsanalysarbete avseende folkbildningsverksamhet
Egenkontrollprogram (skapa, uppfylla och utvärdera)
Utbilda personal i kvalitetsfrågor löpande och vid nyanställningar
Vara huvudansvarig för genomförandet av Cirkelledarutbildningar
Delta i regionala etik- och kvalitetsgrupper
Resurs vid anmälda och oanmälda besök
Uppföljning av åtgärder som genomförts med anledning av genomförd granskning
Deltagarundersökningar
Inom kvalitetsområdet vara bollplank åt verksamhetsutvecklare och chefer
Internkontroll
Resurs vid extern granskning

Dina egenskaper
Vi söker efter dig som trivs med att hjälpa dina kollegor i att kvalitetssäkra vår folkbildningsverksamhet och samtidigt arbeta noggrant med administrativa arbetsuppgifter. Du kan arbeta med flera parallella processer samtidigt utan att tappa fokus och är van att jobba självständigt och har förmågan att fatta egna beslut. Vi tror även att du känner dig bekväm med att hålla utbildningar framför dina kollegor och cirkelledare.
Dina kvalifikationer
Du har god organisationsförmåga och är serviceinriktad, gärna med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god datorvana och kan hantera de flesta programmen i Microsoft Office. Vi vill dessutom att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
För att kunna arbeta inom NBV krävs att du delar vår värdegrund, vilket innebär att du är nykterist och är eller kan tänka dig att bli medlem i någon av våra medlemsorganisationer.
Vad kan NBV erbjuda dig??
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 38,5 timmars arbetsvecka i genomsnitt.?Vi tillämpar målstyrd arbetstid, varför du har stor frihet när det gäller att förlägga ditt arbete. Det förekommer arbete på kvällar och helger samt resor inom hela regionen, varför det är meriterande men inget krav att du har körkort och tillgång till bil. Tjänsten innebär stor frihet under ansvar. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor. Du kommer att rapportera till Regionchefen men även funktionellt till Kvalitetschefen.
Urval kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan snarast men senast den 31 maj.
Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta Kvalitetschef Maria Carlsson på 073-075 80 55 eller regionchef Malin Carnbring på 076-1421150. Visa mindre