Lediga jobb Bufff Dalarna i Falun

Se alla lediga jobb från Bufff Dalarna i Falun. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Falun som finns inom det yrket.

Verksamhetsledare 50%

Ansök    Jan 23    Bufff Dalarna    Organisationsutvecklare
Verksamhetsledare 50% Bufff (Barn och ungdom men en förälder eller familjemedlem i fängelse/häkte/frivård) söker en verksamhetsledare till Bufff Dalarna med säte i Falun/Borlänge. Tjänsten handlar om att arbeta för att etablera och fortsätta bygga upp föreningen i Dalarna. Vi söker dig som har utbildning inom socialt arbete, beteendevetenskap och/eller barn och ungdomspedagogik. Det är meriterande om du har arbetat inom olika delar av kommunen och/eller ha... Visa mer
Verksamhetsledare 50%
Bufff (Barn och ungdom men en förälder eller familjemedlem i fängelse/häkte/frivård) söker en verksamhetsledare till Bufff Dalarna med säte i Falun/Borlänge. Tjänsten handlar om att arbeta för att etablera och fortsätta bygga upp föreningen i Dalarna.
Vi söker dig som har utbildning inom socialt arbete, beteendevetenskap och/eller barn och ungdomspedagogik. Det är meriterande om du har arbetat inom olika delar av kommunen och/eller har erfarenhet av samarbete med Kriminalvården, socialförvaltningar och andra myndigheter.
Du är van att arbeta självständigt och målinriktat.
Vi ser att dina erfarenheter behöver vara av både praktisk och strategisk karaktär och du bör ha en förmåga att arbeta med flera olika arbetsuppgifter parallellt: planering, genomförande och utvärdering av verksamhet, administration och ekonomi.
Du är som person positiv och har lätt för att samarbeta. Du har ett stort engagemang för barn, ungdomar och föräldrar i olika livssituationer. Du kommer arbeta både ensam och i team. Vi ser mycket positivt på om du talar ytterligare språk eller har erfarenheter av att växa upp med en närstående inom Kriminalvården. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då du kommer att besöka ett antal häkten och anstalter.
Projektanställning 50% under 1 år med möjlighet till förlängning och utökning.
Sista ansökningsdatum: 2023-02-19
Kontaktperson: Suzanne Lazar, ordförande Bufff Dalarna
Telefon: 070-346 97 87
E-post: [email protected] Visa mindre