Lediga jobb som VVS-isolerare i Falun

Se lediga jobb som VVS-isolerare i Falun. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Falun som finns hos arbetsgivaren.

Brandtätningar

Vi söker dig som kan eller vill lära dig ett yrke inom brandtätningar. Vi är ett företag som har filialer i större delen av landet inom segmentet teknisk isolering. Brandtätningar är en del av vår verksamhet. Vi söker dig som kan eller vill lära sig yrket och få bra och trevliga kollegor på ett företag som satsar och ställer upp för sina anställda. Som brandtätare behöver du vara noggrann, ordningsam och trivas med att ta ett stort eget ansvar över arbetet... Visa mer
Vi söker dig som kan eller vill lära dig ett yrke inom brandtätningar.
Vi är ett företag som har filialer i större delen av landet inom segmentet teknisk isolering. Brandtätningar är en del av vår verksamhet.
Vi söker dig som kan eller vill lära sig yrket och få bra och trevliga kollegor på ett företag som satsar och ställer upp för sina anställda.
Som brandtätare behöver du vara noggrann, ordningsam och trivas med att ta ett stort eget ansvar över arbetet. Det är också viktigt att kunna samarbeta med andra yrkesgrupper och vara flexibel. Du behöver vara bekväm med att ta egna beslut. Arbetet sker i team med andra yrkesgrupper, men du är oftast den enda som arbetar med just tätningar.
Arbetet som brandtätare består att dels av handfast arbete på plats. Men i arbetet ingår även att noggrant dokumentera arbetet digitalt. Viss datavana krävs.
Då arbetet utförs på byggarbetsplatser så innefattar det bland annat höga höjder och trånga utrymmen.
Erfarenhet av byggbranchen är meriterande. B-körkort är ett krav.
Du börjar arbeta som lärling och går med erfarna montörer, vi lär dig yrket. När vi bedömmer att du kan arbeta självständigt, och du känner dig trygg med det, arbetar du själv.
Tjänsten utgår från vårat kontor i Falun, men arbete på andra orter, främst i Dalarna, är vanligt förekommande.
Sista ansökningsdag 16 juni. Tjäänsten tillsätts i augusti eventuellt tidigare.
Läs gärna vår digitala broschyr som beskriver oss och branschen lite mer ingående.
https://www.sebroschyr.se/sticabab/MailView/ Visa mindre