Lediga jobb som Småmaskinsmekaniker i Falun

Se lediga jobb som Småmaskinsmekaniker i Falun. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Falun som finns hos arbetsgivaren.

Ledigt jobb som Mekaniker hos vår kund i Falun

Ansök    Jan 23    Manpower AB    Småmaskinsmekaniker
Nu söker vi på Manpower en Fordonsmekaniker till en av våra kunder i Falun. Har du tidigare erfarenhet av att skruva med fordon och är redo för en ny utmaning? Då kan vi ha nästa roll för dig! Välkommen med din ansökan! Detta är ett konsultuppdrag med önskad uppdragsstart så snart som möjligt. Konsultuppdraget innebär att du är anställd av Manpower men arbetar på plats ute hos vår kund i Falun. Uppdraget sträcker sig initialt 3 månader. Uppdraget kommer a... Visa mer
Nu söker vi på Manpower en Fordonsmekaniker till en av våra kunder i Falun. Har du tidigare erfarenhet av att skruva med fordon och är redo för en ny utmaning? Då kan vi ha nästa roll för dig! Välkommen med din ansökan!

Detta är ett konsultuppdrag med önskad uppdragsstart så snart som möjligt. Konsultuppdraget innebär att du är anställd av Manpower men arbetar på plats ute hos vår kund i Falun. Uppdraget sträcker sig initialt 3 månader.
Uppdraget kommer att innebära att utföra allt från enklare service till djupare felsökning, diagnos och reparationer. Vi ser att du är självgående i ditt arbetssätt och inte vara rädd att ta i där det behövs

Beroende på din tidigare erfarenhet finns möjlighet att anpassa det dagliga arbetet. Utifrån kunskapsnivå kan tjänsten innebära både mer kvalificerade servicearbeten och felsökningar till enklare reparationsarbeten, service och underhåll. Utöver ditt tekniskt kunnande och praktiska erfarenhet är du vad vid att söka information och ta till dig skriftlig information. Vi värdesätter att du är en problemlösare och serviceinriktad.

Meriterande för tjänsten är:

* Mekanisk bakgrund och intresse (inget behov av att ha en examen inom maskinteknik men skulle vara meriterande).

Vem är du?
Vi lägger stort fokus på dina personliga egenskaper och ser att du är en positiv person med en känsla för kvalitet. Vi värdesätter att du är en problemlösare och serviceinriktad. Vidare är du prestigelös i ditt förhållningssätt och ser det som en självklarhet att man som kollegor hjälper varandra för att nå bästa resultat.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Låter detta intressant tveka inte att skicka in en ansökan genom att klicka på "ansök", för att just du ska bli aktuell för framtida uppdrag!

Kontaktperson
Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida manpower.se. Sedan genom att klicka på "Ansök" till höger här på sidan. Då vi arbetar med löpande urval kan tjänsterna komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du har frågor kring annonsen kan du kontakta Tobias Troije, [email protected] Visa mindre