Lediga jobb som Medicinteknisk ingenjör i Falun

Se lediga jobb som Medicinteknisk ingenjör i Falun. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Falun som finns hos arbetsgivaren.

Medicinteknisk ingenjör, Medicinsk Teknik och IT, Avesta/Falun

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar. Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom enheten Medicinsk Teknik och IT (MIT) som ansvarar för både medicintekniska produkter och IT-verksamhet i Region Dalarna. Medicinsk teknik har 50 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta. Placeringsort är flexibel, ... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom enheten Medicinsk Teknik och IT (MIT) som ansvarar för både medicintekniska produkter och IT-verksamhet i Region Dalarna. Medicinsk teknik har 50 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta. Placeringsort är flexibel, antingen Avesta eller Falun och eftersom Medicinsk teknik har länsövergripande verksamhet förekommer även uppdrag som innebär resor till andra orter inom länet. Region Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom rekryteringslots, se Rekryteringslots Dalarna - Ny karriär, nya möjligheter och nytt liv i Dalarna!


Medicinteknisk ingenjör, Medicinsk Teknik och IT, Avesta/Falun

Arbetsuppgifter

Matilda, Eslam och Philip här! Är du vår nya kollega till röntgengruppen i Falun?
Vi är tre drivna och glada ingenjörer som söker dig som är positiv och lösningsorienterad. Du har ett brinnande intresse för tekniska utmaningar och vill bidra till att göra skillnad för vårdpersonal och patienter varje dag. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter inom området bild och funktionsmedicin. Området är i ett expansivt läge både vad gäller lokaler och utrustning. Arbetsuppgifterna går från stort till smått : byta komponenter, felsöka loggar, vara delaktig vid upphandlingar och inköp, installationer av ny utrustning samt demontering av gammal utrustning. Arbetsområdet består av service och underhåll av bildgivande utrustning såsom ultraljud, röntgen, nuklearmedicin och magnetresonanstomografi. Din första tid kommer att bestå av introduktion i form av praktiskt arbete tillsammans med oss i gruppen. Du kommer att få kompletterande utbildning för olika teknikområden och apparatmodeller.

Övrig information

Kvalifikationer

Allmänna krav:
· Högskoleingenjör med inriktning medicinsk teknik alt kombination av utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig.
· Kompetens inom samtliga dessa områden:
Slätröntgen
Röntgengenomlysning
Ultraljud bildgivande
· Goda kunskaper i svenska i tal och skrift så att man kan kommunicera skriftligt och muntligt med kunder och arbetskamrater.
· Förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift för att kunna tillgodogöra sig serviceutbildningar, samt läsa och förstå dokumentation på engelska
· B-körkort
Meriterande:
· Arbetat med datortomografiutrustning
· Certifierad tekniker
· Medicinteknisk högskole-, eller civilingenjörsexamen
· Högskoleingenjörsexamen, eller examen från högre utbildning
· Erfarenhet av praktiskt servicearbete (till exempel el, mekanik, elektronik)
· IT-kunskap, klient/server-applikationer, nätverk
· Projektledning eller vana att arbeta i projekt
Personliga egenskaper:
Viktiga personliga egenskaper är att du är serviceinriktad med ett gott bemötande och att du är kommunikativ och socialt kompetent. Du klarar av att arbeta självständigt och har en god samarbetsförmåga. Vårt uppdrag kräver även att du är kvalitetsmedveten och strukturerad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning. Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Medtekn ingenjör Operation/Behandlingsnära utrustning Falun

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar. Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom enheten Medicinsk Teknik och IT (MIT) som ansvarar för både medicintekniska produkter och IT-verksamhet i Region Dalarna. MT har medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta. Vi medverkar till att vården har tillgång ti... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom enheten Medicinsk Teknik och IT (MIT) som ansvarar för både medicintekniska produkter och IT-verksamhet i Region Dalarna. MT har medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta.
Vi medverkar till att vården har tillgång till säker och ändamålsenlig utrustning under dess hela livscykel från upphandling, anskaffning och installation, via förebyggande och akut service till skrotning. Vårt mål är att utrustningarna ska vara välfungerande, att både personal- och patientsäkerheten är hög och att den medicintekniska verksamheten bedrivs kostnadseffektivt.
Medicinsk Teknik ger vårdverksamheterna support och stöd inom ett brett teknikområde som el, elektronik, data/IT, gas- & vätsketeknik, optik, rehab & träning, sterilteknik, radiologi, finmekanik och mekanik. Arbetsuppgifterna kräver ansvarsfulla medarbetare och är ibland krävande men ett väl utfört arbete ger ofta mycket positiv energi tillbaka i form av uppskattning från våra kunder. Vi söker medarbetare som med sin kompetens kan bidra till att skapa hög patientsäkerhet och hög tillgänglighet för den medicintekniska utrustningen i vården.


Medtekn ingenjör Operation/Behandlingsnära utrustning Falun

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ingenjör/tekniker till ett av våra team för att ge vårdverksamheterna support med utrustning som är operations och behandlingsnära. Viktigt att du kan ta dig an uppgifter av varierande karaktär inom både mekanik och elektronik, att du är van vid självständigt arbete och kan hålla en god dialog och servicekänsla med såväl vårdpersonal, kolleger, leverantörer och andra parter i Regionen. Du är genuint intresserad och tycker att det är roligt att arbeta med service i sjukvården och inom området Medicinsk Teknik. Du kommer att jobba med avhjälpande och förebyggande underhåll samt leveranskontroller och inköp av medicinteknisk utrustning. Våra tekniker utbildas i takt med att ny utrustning köps in och utveckling inom områden sker. Placeringsort är Falun, men eftersom MT är en länsövergripande verksamhet förekommer även uppdrag som innebär resor inom länet.

Övrig information

Kvalifikationer

Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, är kommunikativ och kan hålla en god dialog med såväl vårdpersonal, kollegor, leverantörer och andra parter i Regionen. Du är genuint intresserad och tycker att det är roligt att arbeta med service i sjukvården och inom området Medicinsk Teknik. Vi värderar ansvarstagande och kvalitetsmedvetenhet högt och att man förstår vikten av att dokumentera allt som görs på viktig apparatur.
Allmänna krav:
Högskoleingenjör eller kombination av utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
Kunskaper i engelska både i tal och skrift för att kunna tillgodogöra sig serviceutbildning hos leverantör, samt läsa och förstå dokumentation på engelska
B-körkort manuell
God datorvana
Meriterande:
Medicinteknisk högskole-, eller civilingenjörsexamen
Högskoleingenjörsexamen, eller examen från högre utbildning
Erfarenhet av praktiskt servicearbete (t ex el, mekanik, elektronik)
Erfarenhet av medicinteknisk utrustning
IT-kunskap, klient/server-applikationer, nätverk, etc

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.
Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Medicintekniker - Susanne Lidman: [email protected]
Medicintekniker - Stefan Klingzell: [email protected]
Medicinteknisk ingenjör - Niklas Andersson: [email protected]

Fackliga kontaktuppgifter
Fackförbund - Region Dalarna Visa mindre

Medicinteknisk ingenjör, Medicinsk Teknik och IT, placering Falun

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar. Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom enheten Medicinsk Teknik och IT (MIT) som ansvarar för både medicintekniska produkter och IT-verksamhet i Region Dalarna. MT har 50 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta. Placeringsort är Falun, men eftersom MT ä... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom enheten Medicinsk Teknik och IT (MIT) som ansvarar för både medicintekniska produkter och IT-verksamhet i Region Dalarna. MT har 50 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta.
Placeringsort är Falun, men eftersom MT är länsövergripande verksamhet förekommer även uppdrag som innebär resor inom länet. Region Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots, se Rekryteringslots Dalarna - Ny karriär, nya möjligheter och nytt liv i Dalarna!


Medicinteknisk ingenjör, Medicinsk Teknik och IT, placering Falun

Arbetsuppgifter

Matilda, Eslam, Philip och Jonas här! Är du vår nya kollega till röntgengruppen i Falun? Vi är fyra drivna och glada ingenjörer som söker dig som är positiv och lösningsorienterad. Du har ett brinnande intresse för tekniska utmaningar och vill bidra till att göra skillnad för vårdpersonal och patienter varje dag.
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter inom området bild och funktionsmedicin. Området är i ett expansivt läge både vad gäller lokaler och utrustning. Arbetsuppgifterna går från stort till smått : byta komponenter, felsöka loggar, vara delaktig vid upphandlingar och inköp, installationer av ny utrustning samt demontering av gammal utrustning. Arbetsområdet består av service och underhåll av bildgivande utrustning såsom ultraljud, röntgen, nuklearmedicin och magnetresonanstomografi.
Din första tid kommer att bestå av introduktion i form av praktiskt arbete tillsammans med oss i gruppen. Du kommer att få kompletterande utbildning för olika teknikområden och apparatmodeller. Tjänsten kräver att du är initiativrik och har lätt för att arbeta självständigt samt ser ett tydligt värde i att ta stöd av dina kollegor vid behov.

Övrig information

Kvalifikationer

Allmänna krav:
Högskoleingenjör eller kombination av utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig
Kompetens inom ett eller fler av nedanstående områden:

Slätröntgen
Röntgengenomlysning
Ultraljud bildgivande
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift så att man kan kommunicera skriftligt och muntligt med kunder och arbetskamrater.
Förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift för att kunna tillgodogöra sig serviceutbildning, samt läsa och förstå dokumentation på engelska
B-körkort

Meriterande:
Medicinteknisk högskole-, eller civilingenjörsexamen
Högskoleingenjörsexamen, eller examen från högre utbildning
IT-kunskap, klient/server-applikationer, nätverk
Erfarenhet av medicinteknisk utrustning
Erfarenhet av praktiskt servicearbete (t ex el, mekanik, elektronik)
Projektledning eller vana att arbeta i projekt

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.
Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktuppgifter
Fackförbund - Region Dalarna Visa mindre

Medicinteknisk ingenjör/tekniker, Falun (sommarvikariat)

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar. Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom enheten Medicinsk Teknik och IT (MIT) som ansvarar för både medicintekniska produkter och IT-verksamhet i Region Dalarna. MT har 50 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta. Vi medverkar till att vården har tillgång... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom enheten Medicinsk Teknik och IT (MIT) som ansvarar för både medicintekniska produkter och IT-verksamhet i Region Dalarna. MT har 50 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta.
Vi medverkar till att vården har tillgång till säker och ändamålsenlig utrustning under dess hela livscykel från upphandling, anskaffning och installation, via förebyggande och akut service till skrotning. Vårt mål är att utrustningarna ska vara välfungerande, att både personal- och patientsäkerheten är hög och att den medicintekniska verksamheten bedrivs kostnadseffektivt.


Medicinsk Teknik ger vårdverksamheterna support och stöd inom ett brett teknikområde omfattande bl.a. el, elektronik, data/IT, gas- & vätsketeknik, optik, rehab & träning, sterilteknik, finmekanik och mekanik. Arbetsuppgifterna kräver ansvarsfulla medarbetare och är ibland krävande men ett väl utfört arbete ger ofta mycket positiv energi tillbaka i form av uppskattning från våra kunder. Vi söker medarbetare som med sin kompetens kan bidra till att skapa hög patientsäkerhet och hög tillgänglighet för den medicintekniska utrustningen i vården.


Medicinteknisk ingenjör/tekniker, Falun (sommarvikariat)

Arbetsuppgifter

Vi behöver nu två ingenjörer eller tekniker inför semesterperioden. Vi söker dig som vill arbeta med medicintekniskutrustning (MTU) inom ett brett teknikområden omfattande bl.a. el, elektronik, data/IT, gas- & vätsketeknik, optik, rehab & träning, sterilteknik, finmekanik och mekanik.
Jobbet innebär att man utför enklare förebyggande- och avhjälpande underhåll. Upprätthåller och uppdatera teknisk dokumentation på medicinteknisk utrustning i vårt inventariesystem Medusa.
Enklare Leveranskontroll, medverkar vid installation och demontering av medicinteknisk utrustning.
Inköp av reservdelar och mindre utrustningar.
Anställningen innebär semestervikariat 2023-06-01 t o m 2023-08-31.Övrig information

Kvalifikationer

- Du har en högskoleutbildning med inriktning elektronik/medicinsk teknik eller motsvarande, alternativt ett par års arbetslivserfarenhet inom relevant område.
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift då kommunikation med vårdpersonal sker dagligen och då krav på att dokumentera alla serviceinsatser föreligger.
- Vi söker dig som är ambitiös, strukturerad, noggrann och som vill arbeta med kritiska utrustningar.
- Du är praktiskt lagd men kan även hantera administrativa uppgifter.
- Bidar till en hög patientsäkerhet.
- Behärska teknisk engelska för att läsa servicemanualer.
- God samarbetsförmåga, flexibel, har servicekänsla och social kompetens.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktuppgifter
Här hittar du kontaktuppgifter till våra fackliga organisationer. Visa mindre

Medteknisk ingenjör, Medicinsk Teknik och IT, placering Falun

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar. Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom enheten Medicinsk Teknik och IT (MIT) som ansvarar för både medicintekniska produkter och IT-verksamhet i Region Dalarna. MT har 50 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta. Placeringsort är Falun, men eftersom MT ä... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom enheten Medicinsk Teknik och IT (MIT) som ansvarar för både medicintekniska produkter och IT-verksamhet i Region Dalarna. MT har 50 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta.
Placeringsort är Falun, men eftersom MT är länsövergripande verksamhet förekommer även uppdrag som innebär resor inom länet.
Som regionsanställd tar du del av förmånerna i vårt kollektivavtal så som ersättning vid föräldraledighet och 31 semesterdagar när du fyllt 40 år. Hos oss har du även möjlighet till flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, tillgång till friskvårdsaktiviteter så som gym och simhall. Region Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots, se www.rekryteringslots.se.


Medteknisk ingenjör, Medicinsk Teknik och IT, placering Falun

Arbetsuppgifter

Matilda, Eslam och Philip här! Är du vår nya kollega till röntgengruppen i Falun?
Vi är tre drivna och glada ingenjörer som söker dig som är positiv och lösningsorienterad. Du har ett brinnande intresse för tekniska utmaningar samt vill få bidra till att göra skillnad för vårdpersonal och patienter varje dag.
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter. Allt från smått till stort: byta komponenter, felsöka loggar, vara delaktig vid upphandlingar och inköp, installationer av ny utrustning samt demontering av gammal utrustning. Arbetsområdet består av service och underhåll av bildgivande utrustning såsom ultraljud, röntgen, nuklearmedicin och magnetresonanstomografi.
Din första tid kommer att bestå av introduktion i form av praktiskt arbete tillsammans med oss i gruppen. Du kommer att få kompletterande utbildning för olika teknikområden och apparatmodeller.

Övrig information

Kvalifikationer

Allmänna krav:
Högskoleingenjör eller kombination av utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift så att man kan kommunicera skriftligt och muntligt med kunder och arbetskamrater.
Förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift för att kunna tillgodogöra sig serviceutbildning, samt läsa och förstå dokumentation på engelska
B-körkort

Meriterande:
Medicinteknisk högskole-, eller civilingenjörsexamen
Högskoleingenjörsexamen, eller examen från högre utbildning
Erfarenhet av praktiskt servicearbete (t ex el, mekanik, elektronik)
Erfarenhet av medicinteknisk utrustning
IT-kunskap, klient/server-applikationer, nätverk

Personliga egenskaper:
Viktiga personliga egenskaper är att du är serviceinriktad med ett gott bemötande och att du är kommunikativ och socialt kompetent. Du klarar av att arbeta självständigt och har en god samarbetsförmåga. Vårt uppdrag kräver även att du är kvalitetsmedveten och strukturerad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktuppgifter
Här hittar du kontaktuppgifter till våra fackliga organisationer. Visa mindre

Medicinteknisk ingenjör, Medicinsk Teknik och IT, placering Falun

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar. Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom enheten Medicinsk Teknik och IT (MIT) som ansvarar för både medicintekniska produkter och IT-verksamhet i Region Dalarna. MT har 50 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta. Placeringsort är Falun, men eftersom MT ä... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom enheten Medicinsk Teknik och IT (MIT) som ansvarar för både medicintekniska produkter och IT-verksamhet i Region Dalarna. MT har 50 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta.
Placeringsort är Falun, men eftersom MT är länsövergripande verksamhet förekommer även uppdrag som innebär resor inom länet. Region Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom
Rekryteringslots, se Rekryteringslots Dalarna - Ny karriär, nya möjligheter och nytt liv i Dalarna!


Medicinteknisk ingenjör, Medicinsk Teknik och IT, placering Falun

Arbetsuppgifter

Matilda, Eslam och Philip här! Är du vår nya kollega till röntgengruppen i Falun? Vi är tre drivna och glada ingenjörer som söker dig som är positiv och lösningsorienterad.
Du har ett brinnande intresse för tekniska utmaningar och vill bidra till att göra skillnad för vårdpersonal och patienter varje dag.
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter inom området bild och funktionsmedicin. Området är i ett expansivt läge både vad gäller lokaler och utrustning. Arbetsuppgifterna går från stort till smått : byta komponenter, felsöka loggar, vara delaktig vid upphandlingar och inköp, installationer av ny utrustning samt demontering av gammal utrustning. Arbetsområdet består av service och underhåll av bildgivande utrustning såsom ultraljud, röntgen, nuklearmedicin och magnetresonanstomografi.
Din första tid kommer att bestå av introduktion i form av praktiskt arbete tillsammans med oss i gruppen. Du kommer att få kompletterande utbildning för olika teknikområden och apparatmodeller.

Övrig information

Kvalifikationer

Allmänna krav:
Högskoleingenjör eller kombination av utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift så att man kan kommunicera skriftligt och muntligt med kunder och arbetskamrater.
Förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift för att kunna tillgodogöra sig serviceutbildning, samt läsa och förstå dokumentation på engelska
B-körkort

Meriterande:
Medicinteknisk högskole-, eller civilingenjörsexamen
Högskoleingenjörsexamen, eller examen från högre utbildning
Erfarenhet av praktiskt servicearbete (t ex el, mekanik, elektronik)
Erfarenhet av medicinteknisk utrustning
IT-kunskap, klient/server-applikationer, nätverk
Projektledning eller vana att arbeta i projekt

Personliga egenskaper:
Viktiga personliga egenskaper är att du är serviceinriktad med ett gott bemötande och att du är kommunikativ och socialt kompetent. Du klarar av att arbeta självständigt och har en god samarbetsförmåga. Vårt uppdrag kräver även att du är kvalitetsmedveten och strukturerad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktuppgifter
Här hittar du kontaktuppgifter till våra fackliga organisationer. Visa mindre

Medicintekniskingenjör, Falu lasarett

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom enheten Medicinsk Teknik och IT (MIT) som ansvarar för både medicintekniska produkter och IT-verksamhet i Region Dalarna. MT har 44 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta. Vi medverkar till att vården har tillgång till säker oc... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom enheten Medicinsk Teknik och IT (MIT) som ansvarar för både medicintekniska produkter och IT-verksamhet i Region Dalarna. MT har 44 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta.

Vi medverkar till att vården har tillgång till säker och ändamålsenlig utrustning under dess hela livscykel från upphandling, anskaffning och installation, via förebyggande och akut service till skrotning. Vårt mål är att utrustningarna ska vara välfungerande, att både personal- och patientsäkerheten är hög och att den medicintekniska verksamheten bedrivs kostnadseffektivt.

Medicinsk Teknik ger vårdverksamheterna support och stöd inom ett brett teknikområde som el, elektronik, data/IT, gas- & vätsketeknik, optik, rehab & träning, sterilteknik, radiologi, finmekanik och mekanik. Arbetsuppgifterna kräver ansvarsfulla medarbetare och är ibland krävande men ett väl utfört arbete ger ofta mycket positiv energi tillbaka i form av uppskattning från våra kunder. Vi söker medarbetare som med sin kompetens kan bidra till att skapa hög patientsäkerhet och hög tillgänglighet för den medicintekniska utrustningen i vården

Vi söker nu en ingenjör till ett av våra team för att ge vårdverksamheterna support inom områden som operationsutrustning, medicinska gaser, mekaniskutrustning. Viktigt att du kan ta dig an uppgifter av varierande karaktär, att du är van vid självständigt arbete och kan hålla en god dialog och servicekänsla med såväl vårdpersonal, kolleger, leverantörer och andra parter i Regionen. Du är genuint intresserad och tycker att det är roligt att arbeta med service i sjukvården och inom området Medicinsk Teknik. Du kommer att jobba med avhjälpande och förebyggande underhåll samt leveranskontroller och inköp av medicinteknisk utrustning. Våra tekniker utbildas i takt med att ny utrustning köps in och utveckling inom områden sker.


KVALIFIKATIONER

Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, är kommunikativ och kan hålla en god dialog med såväl vårdpersonal, kollegor, leverantörer och andra parter i Regionen. Du är genuint intresserad och tycker att det är roligt att arbeta med service i sjukvården och inom området Medicinsk Teknik. Vi värderar ansvarstagande och kvalitetsmedvetenhet högt och att man förstår vikten av att dokumentera allt som görs på viktig apparatur.

Allmänna krav:
- Högskoleingenjör eller kombination av utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift så att man kan kommunicera skriftligt och muntligt med kunder och arbetskamrater
- Förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift för att kunna tillgodogöra sig serviceutbildning hos leverantör, samt läsa och förstå dokumentation på engelska
- B-körkort
- God datorvana

Det är meriterande om du har:
- Medicinteknisk högskole-, eller civilingenjörsexamen
- Högskoleingenjörsexamen, eller examen från högre utbildning
- Erfarenhet av praktiskt servicearbete (t ex el, mekanik, elektronik)
- Erfarenhet av medicinteknisk utrustning
- IT-kunskap, klient/server-applikationer, nätverk, etc

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vilket för oss bland annat innebär hög servicegrad, brett tekniskt kunnande, kvalitétsmedvetenhet och en vilja att samarbeta. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Placeringsort är Falun, men eftersom MT är
länsövergripande verksamhet förekommer även uppdrag som innebär resor inom länet.

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Medicinteknisk ingenjör till Medicinsk teknik, Falun

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom enheten Medicinsk Teknik och IT. MT har 44 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta. Vi söker nu en ingenjör som är nyfiken, gillar problemlösning och är kundfokuserad. Organisatoriskt kommer du att tillhöra Röntgengruppen, som är inne i en generationsväx... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom enheten Medicinsk Teknik och IT. MT har 44 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta.
Vi söker nu en ingenjör som är nyfiken, gillar problemlösning och är kundfokuserad. Organisatoriskt kommer du att tillhöra Röntgengruppen, som är inne i en generationsväxling. Röntgengruppen består av fem personer, och arbetar med bilddiagnostisk utrustning inom röntgen, ultraljud, magnetkamera, datortomografi, mammografi och nuklearmedicin. I och med generationsskiftet kommer vi att behöva forma gruppen vilket innebär att man kommer att kunna specialisera sig inom vissa områden.
Placeringsort för den här tjänsten är Falun, men eftersom MT är en länsövergripande verksamhet förekommer uppdrag som innebär resor med bil inom hela regionen.


Medicinteknisk ingenjör till Medicinsk teknik, Falun

Arbetsuppgifter

Arbetet består av service och underhåll av bildgivande utrustning inom ultraljud, röntgen, mm.
Den första tiden kommer att bestå av introduktion i form av att jobba tillsammans med kollegor i en välfungerande grupp, samt kompletterande utbildning för olika teknikområden och apparatmodeller. Med ökad erfarenhet kommer arbetet att bli mer självständigt.
Arbetsuppgifterna innebär:
Service och underhåll av bildgivande utrustning inom röntgen, ultraljud, magnetkamera, datortomografi, mammografi, nuklearmedicin
Löpande förvaltning av ovanstående utrustning
Medverka vid anskaffning

Arbetet innebär resor i tjänsten inom Region Dalarna.

Övrig information

Kvalifikationer

Allmänna krav:
Högskoleingenjör eller kombination av utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift så att man kan kommunicera skriftligt och muntligt med kunder och arbetskamrater
Förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift för att kunna tillgodogöra sig serviceutbildning hos leverantör, samt läsa och förstå dokumentation på engelska
B-körkort

Meriterande:
Medicinteknisk högskole-, eller civilingenjörsexamen
Högskoleingenjörsexamen, eller examen från högre utbildning
Erfarenhet av praktiskt servicearbete (t ex el, mekanik, elektronik)
Erfarenhet av medicinteknisk utrustning
IT-kunskap, klient/server-applikationer, nätverk, etc

Personliga egenskaper:
Viktiga personliga egenskaper är att du är serviceinriktad med ett gott bemötande och att du är kommunikativ och socialt kompetent.
Du klarar av att arbeta självständigt och har en god samarbetsförmåga. Vårt uppdrag kräver även att du är kvalitetsmedveten och strukturerad.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktuppgifter
Här hittar du kontaktuppgifter till våra fackliga organisationer. Visa mindre

Två medicintekniska ingenjörer till Medicinsk Teknik, Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vi söker två ingenjörer som är nyfikna, gillar problemlösning och är kundfokuserade. Arbetsuppgifterna innebär service och underhåll av bildgivande utrustning inom ultraljud, röntgen, mm. Organisatoriskt tillhör man Röntgengruppen, som är inne i en generationsväxling. Den består av fem personer. Den ... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker två ingenjörer som är nyfikna, gillar problemlösning och är kundfokuserade.

Arbetsuppgifterna innebär service och underhåll av bildgivande utrustning inom ultraljud, röntgen, mm. Organisatoriskt tillhör man Röntgengruppen, som är inne i en generationsväxling. Den består av fem personer.

Den första tiden kommer att bestå av introduktion i form av att jobba tillsammans med kollegor i en välfungerande grupp, samt kompletterande utbildning för olika teknikområden och apparatmodeller. Med ökad erfarenhet kommer arbetet att bli mer självständigt.

Röntgengruppen arbetar med bilddiagnostisk utrustning inom röntgen, ultraljud, magnetkamera, datortomografi, mammografi och nuklearmedicin. Dessa utvecklas i snabb takt, både tekniskt och var det används. I och med generationsskiftet kommer vi att behöva forma gruppen vilket innebär att man kommer att kunna specialisera sig inom vissa områden.

Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom enheten Medicinsk Teknik och IT. MT har 44 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta.

Placeringsort för den här tjänsten är Falun, men eftersom MT är en länsövergripande verksamhet förekommer uppdrag som innebär resor med bil inom hela länet.

KVALIFIKATIONER

Allmänna krav:
. Högskoleingenjör eller kombination av utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig
. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift så att man kan kommunicera skriftligt och muntligt med kunder och arbetskamrater
. Förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift för att kunna tillgodogöra sig serviceutbildning hos leverantör, samt läsa och förstå dokumentation på engelska
. B-körkort

Meriterande:
. Medicinteknisk högskole-, eller civilingenjörsexamen
. Högskoleingenjörsexamen, eller examen från högre utbildning
. Erfarenhet av praktiskt servicearbete (t ex el, mekanik, elektronik)
. Erfarenhet av medicinteknisk utrustning
. IT-kunskap, klient/server-applikationer, nätverk, etc

Personliga egenskaper:
Viktiga personliga egenskaper är att du är serviceinriktad med ett gott bemötande och att du är kommunikativ och socialt kompetent.
Du klarar av att arbeta självständigt och har en god samarbetsförmåga. Vårt uppdrag kräver även att du är kvalitetsmedveten och strukturerad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden

Som regionsanställd tar du del av förmånerna i vårt kollektivavtal så som ersättning vid föräldraledighet och 31 semesterdagar när du fyllt 40 år.

Hos oss har du även möjlighet till flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, tillgång till friskvårdsaktiviteter så som gym och simhall. Region Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se.

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Medicinteknisk ingenjör

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vi söker dig som är ingenjör och är nyfiken, gillar problemlösning och är kundfokuserad. Du kommer att arbeta med service och underhåll av bildgivande utrustning inom ultraljud och röntgen. Organisatoriskt kommer du att tillhöra Röntgengruppen, som är inne i en generationsväxling. Den består av fem per... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker dig som är ingenjör och är nyfiken, gillar problemlösning och är kundfokuserad. Du kommer att arbeta med service och underhåll av bildgivande utrustning inom ultraljud och röntgen. Organisatoriskt kommer du att tillhöra Röntgengruppen, som är inne i en generationsväxling. Den består av fem personer.

Din första tid kommer att bestå av introduktion i form av att jobba tillsammans med kollegor i en välfungerande grupp, samt kompletterande utbildning för olika teknikområden och apparatmodeller. Med ökad erfarenhet kommer du att få arbeta mer självständigt. Ultraljudsdiagnostik utvecklas i snabb takt, både tekniskt och var det används. Vi ser framför oss att du med tiden kommer att specialisera dig inom det området.

Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom enheten Medicinsk Teknik och IT. MT har 44 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta.
Placeringsort för den här tjänsten är Falun, men eftersom MT är en länsövergripande verksamhet förekommer uppdrag som innebär resor inom hela länet.

KVALIFIKATIONER

Allmänna krav:
. Högskoleingenjör eller kombination av utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig
. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift så att man kan kommunicera skriftligt och muntligt med kunder och arbetskamrater
. Förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift för att kunna tillgodogöra sig serviceutbildning hos leverantör, samt läsa och förstå dokumentation på engelska
. B-körkort

Meriterande:
. Medicinteknisk högskole-, eller civilingenjörsexamen
. Högskoleingenjörsexamen, eller examen från högre utbildning
. Erfarenhet av praktiskt servicearbete (t ex el, mekanik, elektronik)
. Erfarenhet av medicinteknisk utrustning
. IT-kunskap, klient/server-applikationer, nätverk, etc

Personliga egenskaper:
Viktiga personliga egenskaper är att du är serviceinriktad med ett gott bemötande och att du är kommunikativ och socialt kompetent.
Du klarar av att arbeta självständigt och har en god samarbetsförmåga. Vårt uppdrag kräver även att du är kvalitetsmedveten och strukturerad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Som regionsanställd tar du del av förmånerna i vårt kollektivavtal så som ersättning vid föräldraledighet och 31 semesterdagar när du fyllt 40 år.
Hos oss har du även möjlighet till flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, tillgång till friskvårdsaktiviteter så som gym och simhall. Region Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se.
Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Vi arbetar för en drogfri och hälsosam arbetsmiljö. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest vid alla nyanställningar. Vi har även krav på att du är fullt vaccinerad mot covid-19 och kommer att kontrollera ditt vaccinationsbevis innan anställning.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Produktionsanalytiker till hälso- och sjukvårdens produktionsstab

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Sök tjänsten som produktionsanalytiker och var med och utveckla hälso- och sjukvårdens verksamheter och produktions- och kapacitetsstyrning! Produktionsstaben är en relativt nybildad grupp som arbetat främst inom de kirurgiska och psykiatriska verksamheterna, och som nu utökar och ska verka inom hela ... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Sök tjänsten som produktionsanalytiker och var med och utveckla hälso- och sjukvårdens verksamheter och produktions- och kapacitetsstyrning!

Produktionsstaben är en relativt nybildad grupp som arbetat främst inom de kirurgiska och psykiatriska verksamheterna, och som nu utökar och ska verka inom hela hälso- och sjukvårdsförvaltningen. Du ingår i produktionsstaben och rapporterar till produktionsansvarig och högsta ledningen för hälso- och sjukvården.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa hälso- och sjukvårdens verksamheter att öka kunskapen om och bygga upp system för styrning, uppföljning och utveckling av organisationens vårdproduktion och produktionsflöden. Det innebär bland annat att:
- Bidra till en långsiktig planering och samordning inom hälso- och sjukvårdens verksamheter, och att synliggöra resurser och behov
- Delta i det långsiktiga strategiska arbetet med att planera för vilka insatser som sker var i hälso- och sjukvården
- Bistå chefer och deras verksamheter i arbetet med planering, analys, utveckling av verksamhet och arbetssätt
- Att samverka med olika professioner och verksamheter samt att ibland hålla ihop det arbetet
- Utveckla och förbättra styrsystem och uppföljningsstruktur
- Tillgängliggöra dataunderlag och agerbara analyser till beslutsfattare och medarbetare inom verksamheterna
- Kvalitetssäkra data utifrån tillförlitlighet och jämförbarhet

KVALIFIKATIONER

Vi söker Dig med relevant högskoleutbildning och arbetslivserfarenhet som har förmåga att:
- Analysera och förstå komplexa flöden
- Omvandla dataunderlag till lättförståeliga och agerbara insikter
- Växla mellan detaljfokusering och helhetsperspektiv för att strukturerat och effektivt arbeta mot värdeskapande resultat
- Vara en god kommunikatör som enkelt kan förklara de ofta komplexa systemen och sambanden
- Arbeta dynamiskt och bidra till att identifiera och utveckla relevanta områden utan att färdiga uppdrag finns
- Strukturerat leda workshops och hålla presentationer
- Arbeta produktions- och affärscentrerat med patienterna i fokus
- Arbeta självständigt och tillsammans med såväl chefer som olika yrkesgrupper

Vi ser gärna att du har mycket god erfarenhet av Officepaketet och vana av att arbeta med business intelligence-verktyg som Power-BI eller liknande. Erfarenhet och kunskap av hälso- och sjukvård samt vårdprocesser är meriterande men inget krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet av liknande arbete.

Fackliga kontakter:
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Vision, [email protected]
SACO, [email protected]
Dalarnas Läkarförbund, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Medicintekniker eller Medicinteknisk ingenjör

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom enheten Medicinsk Teknik och IT (MIT) som ansvarar för både medicintekniska produkter och IT-verksamhet i Region Dalarna. MT har 44 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta. Vi medverkar till att vården i Dalarna har tillgång till ... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom enheten Medicinsk Teknik och IT (MIT) som ansvarar för både medicintekniska produkter och IT-verksamhet i Region Dalarna. MT har 44 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta.
Vi medverkar till att vården i Dalarna har tillgång till säker och ändamålsenlig utrustning under dess hela livscykel från upphandling, anskaffning och installation, via förebyggande och akut service till skrotning. Vårt mål är att utrustningarna ska vara välfungerande, att både personal- och patientsäkerheten är hög och att den medicintekniska verksamheten bedrivs kostnadseffektivt.
Medicinsk Teknik ger vårdverksamheterna support och stöd inom ett brett teknikområde omfattande bl.a. el, elektronik, data/IT, gas- & vätsketeknik, optik, röntgen, sterilteknik, finmekanik och mekanik.

Arbetsuppgifterna kräver ansvarsfulla medarbetare och är ibland krävande men ett väl utfört arbete ger ofta mycket positiv energi tillbaka i form av uppskattning från våra kunder. Vi söker medarbetare som med sin kompetens kan bidra till att skapa hög patientsäkerhet och hög tillgänglighet för den medicintekniska utrustningen i vården.

Vi söker nu en tekniker eller ingenjör som ska arbeta med service och underhåll av bildgivande utrustning inom ultraljud och röntgen. Det team som du kommer att ingå i består idag av fem personer.
Din första tid kommer att bestå av introduktion i form av att jobba tillsammans med kollegor, samt eventuellt kompletterande utbildning för olika teknikområden och apparatmodeller. Med ökad erfarenhet kommer du att få arbeta mer självständigt. Vi ser framför oss att du med tiden kommer att specialisera dig inom bl a ultraljud.

Placeringsort är Falun, men eftersom MT är länsövergripande verksamhet förekommer även uppdrag som innebär resor inom länet.
Du kommer att få börja med service och underhåll av ultraljud och röntgen, och arbetar då parallellt med den person som du kommer att ersätta.

KVALIFIKATIONER

Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och kan hålla en god dialog med såväl vårdpersonal, kollegor, leverantörer och andra parter i Regionen. Du är genuint intresserad och tycker att det är roligt att arbeta med service i sjukvården och inom området Medicinsk Teknik. Vi värderar ansvarstagande och kvalitetsmedvetenhet högt, och att man förstår hur viktigt det är med patientsäkerhet.

Allmänna krav:
Medicinteknisk högskoleingenjör eller kombination av utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift så att man kan kommunicera skriftligt och muntligt med kunder och arbetskamrater.
Kommunicera på engelska i tal och skrift för att kunna tillgodogöra sig serviceutbildning, samt läsa och förstå dokumentation på engelska
God datorvana (Word, Excel, Outlook, etc.)
B-körkort

Viktiga personliga egenskaper är att du är serviceinriktad med ett gott bemötande och att du är kommunikativ och socialt kompetent. Du klarar också av att arbeta självständigt och har en god samarbetsförmåga. Vårt uppdrag kräver även att du är kvalitetsmedveten och strukturerad.

Meriterande:
Medicinteknisk högskole-, eller civilingenjörsexamen
Högskoleingenjörsexamen, eller examen från högre utbildning
Erfarenhet av praktiskt servicearbete (t ex el, mekanik, elektronik)
Erfarenhet av medicinteknisk utrustning
IT-kunskap, såsom kommunikationsprotokoll, klient/server-lösningar, nätverk

Personliga egenskaper:
Det är viktigt att du är serviceinriktad och förstår vikten av ett gott bemötande. Du har förmågan att skapa förtroende, är kommunikativ gentemot kunder och arbetskamrater och har en god förmåga att samarbeta. Du bör vara kvalitetsmedveten och strukturerad och ha förmågan att planera ditt arbete

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden
Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Vi arbetar för en drogfri och hälsosam arbetsmiljö. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest vid alla nyanställningar. Vi har även krav på att du är fullt vaccinerad mot covid-19 och kommer att kontrollera ditt vaccinationsbevis innan anställning.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Systemansvarig svagström, Regionfastigheter Dalarna

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Regionfastigheter Dalarna svarar för Region Dalarnas samlade fastighetsförvaltning. Vårt uppdrag är att till regionens verksamheter erbjuda lokaler och service baserad på en hållbar samhällsutveckling. Vi förvaltar ca 400 000 kvm lokaler samt hyr in externt ca 140 000 kvm. De största objekten är länets... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Regionfastigheter Dalarna svarar för Region Dalarnas samlade fastighetsförvaltning. Vårt uppdrag är att till regionens verksamheter erbjuda lokaler och service baserad på en hållbar samhällsutveckling. Vi förvaltar ca 400 000 kvm lokaler samt hyr in externt ca 140 000 kvm. De största objekten är länets sjukhus, men vi förvaltar även folkhögskolor, vårdcentraler, bussdepåer m m i länets samtliga kommuner. Investeringstakten de närmaste åren är ca 500 mnkr årligen.
Regionfastigheter är inne i ett expansivt skede. Aldrig tidigare har vi satsat så mycket på att bygga nytt, rusta upp och förbättra miljön i våra fastigheter för patienter, besökare och medarbetare. Vi behöver därför förstärka vår tekniska funktion med en medarbetare som har fokus inom området svagström.

Du kommer att inneha en strategisk roll inom området svagström för att upprätthålla och öka robustheten i våra system. I arbetet ingår att upprätta och underhålla våra planer för kommande investerings- och underhållsåtgärder.
Tjänsten innebär att du blir systemansvarig för våra svagströmssystem som innefattar bl.a. brandlarmsystem, passerkontrollsystem, kallelsesignalsystem och övriga telesystem.
Du kommer att ingå i ett kompetent beställarteam och vara en del i det gemensamma arbetet med att initiera, beställa och genomföra projekt.
Tjänsten är länsövergripande med placeringsort Falun.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning eller likvärdigt. Du bör ha erfarenhet av arbete med svagströmssystem för tekniskt avancerade byggnader.
Den vi söker har god kännedom om lagar, bestämmelser och standarder inom området. Du är en god administratör och bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Körkort krävs för tjänsten eftersom projekt kommer att vara aktuella i hela länet.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Produktionsanalytiker, Produktionsstaben, Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Produktionsstaben är en relativt nybildad gruppering och arbetar främst inom Division Kirurgi och division Psykiatri, två av fem divisioner inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen. Du ingår i produktionsstaben och direkt underställd divisionscheferna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa H... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Produktionsstaben är en relativt nybildad gruppering och arbetar främst inom Division Kirurgi och division Psykiatri, två av fem divisioner inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen. Du ingår i produktionsstaben och direkt underställd divisionscheferna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa Hälso- och sjukvårdens verksamheter att öka kunskapen om och bygga upp system för styrning, uppföljning och utveckling av organisationens vårdproduktion och produktionsflöden. Det innebär bland annat att:

. Bidra till en långsiktig planering och samordning inom hälso- och sjukvårdens verksamheter, och att synliggöra resurser och behov
. Delta i det långsiktiga strategiska arbetet med att planera för vilka insatser som sker var i hälso- och sjukvården.
. Bistå chefer och deras verksamheter i arbetet med planering, analys, utveckling av verksamhet och arbetssätt.
. Att samverka med olika professioner och verksamheter samt att ibland hålla ihop det arbetet.
. Utveckla och förbättra styrsystem och uppföljningsstruktur.
. Tillgängliggöra dataunderlag och agerbara analyser till beslutfattare och medarbetare inom verksamheterna.
. Kvalitetssäkra data utifrån tillförlitlighet och jämförbarhet.

KVALIFIKATIONER

Vi söker Dig med relevant högskoleutbildning och arbetslivserfarenhet som har förmåga att:

. Analysera och förstå komplexa flöden
. Omvandla dataunderlag till lättförståeliga och agerbara insikter
. Växla mellan detaljfokusering och helhetsperspektiv för att strukturerat och effektivt arbeta mot värdeskapande resultat
. Vara en god kommunikatör som enkelt kan förklara de ofta komplexa systemen och sambanden
. Arbeta dynamiskt och bidra till att identifiera och utveckla relevanta områden utan att färdiga uppdrag finns
. Strukturerat leda workshops och hålla presentationer
. Arbeta produktions- och affärscentrerat med patienterna i fokus
. Arbeta självständigt och tillsammans med såväl chefer som olika yrkesgrupper

Vi ser gärna att du har mycket god erfarenhet av Officepaketet och vana av att arbeta med business intelligence-verktyg som Power-BI eller liknande. Erfarenhet och kunskap av hälso- och sjukvård samt vårdprocesser är meriterande men inget krav.

Stor vikt av personlig lämplighet och erfarenhet av likande arbete.

Fackliga kontaktpersoner:

Marion Vaeggemose, Vårdförbundet, 076-7900391, [email protected]

Ledarna, [email protected]

Vision, 023-490850, [email protected]

SACO, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Medicinteknisk ingenjör/tekniker, Medicinsk Teknik, Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom enheten Medicinsk Teknik och IT (MIT) som ansvarar för både medicintekniska produkter och IT-verksamhet i Region Dalarna. MT har 43 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta. Vi medverkar till att vården har tillgång till säker och ... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom enheten Medicinsk Teknik och IT (MIT) som ansvarar för både medicintekniska produkter och IT-verksamhet i Region Dalarna. MT har 43 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta. Vi medverkar till att vården har tillgång till säker och ändamålsenlig utrustning under dess hela livscykel.

Arbetsbeskrivning allmänt:
Medicinsk Teknik ger vårdverksamheterna support och stöd inom ett brett teknikområde omfattande bl.a. el, elektronik, data/IT, gas- & vätsketeknik, optik, rehab & träning, sterilteknik, finmekanik och mekanik. Arbetsuppgifterna kräver ansvarsfulla medarbetare och är ibland krävande men ett väl utfört arbete ger ofta mycket positiv energi tillbaka i form av uppskattning från våra kunder. Vi söker medarbetare som med sin kompetens kan bidra till att skapa hög patientsäkerhet och hög tillgänglighet för den medicintekniska utrustningen i vården.

Arbetsbeskrivning denna tjänst:
Vi behöver nu en kompetent ingenjör eller tekniker till ett av våra team för att ge vårdverksamheterna support inom områden som ventilatorer, anestesi/medicinska gaser, respiratorer, operationslampor, pendlar samt kuvöser.

Viktigt att du kan ta dig an uppgifter av varierande karaktär, att du är van vid självständigt arbete och kan hålla en god dialog och servicekänsla med såväl vårdpersonal, kollegor, leverantörer och andra parter i Regionen. Du är genuint intresserad och tycker att det är roligt att arbeta med service i sjukvården och inom området Medicinsk Teknik. Du kommer att jobba med avhjälpande och förebyggande underhåll samt leveranskontroller av medicinteknisk utrustning. Vi värderar ansvarstagande och kvalitetsmedvetenhet högt.

Placeringsort är Falun, men eftersom MT är en länsövergripande verksamhet förekommer även uppdrag som innebär resor inom länet.

KVALIFIKATIONER

Allmänna krav:
- Du har en högskoleutbildning med inriktning elektronik/medicinsk teknik eller motsvarande, alternativt ett par års arbetslivserfarenhet inom relevant område.
- Bred teknisk kompetens och praktiskt handlag, kvalitetsmedvetenhet och förmåga att arbeta självständigt och i grupp.
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift då kommunikation med vårdpersonal sker dagligen och då krav på att dokumentera alla serviceinsatser föreligger.
- Bidrar med en hög patientsäkerhet.
- Behärska teknisk engelska för att kunna kommunicera skriftligt och muntligt med internationella serviceorganisationer och för att läsa servicemanualer.
- God samarbetsförmåga, servicekänsla och social kompetens.
- B-körkort

Det är meriterande om du:
- Är utbildad civil- eller högskoleingenjör
- Är utbildad inom medicinsk teknik
- Är certifierad medicinsk ingenjör
- Har erfarenhet av medicintekniskt arbete (speciellt om det är inom en sjukvårdsorganisation)
- Har erfarenhet av att arbeta med felsökning och reparationer av avancerad teknisk utrustning
- Har kunskaper i regelverket för medicinteknisk utrustning

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

IT-specialist, Medicinsk Teknik Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING En av våra IT-specialister har valt att söka nya utmaningar. Vi söker därför en ny medarbetare som vill vara med och förvalta och utveckla viktiga stödsystem för sjukvården. Vi söker dig som har kunskap om IT-system och systemintegrationer, samt en god analytisk förmåga. Du klarar att arbeta självstän... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

En av våra IT-specialister har valt att söka nya utmaningar. Vi söker därför en ny medarbetare som vill vara med och förvalta och utveckla viktiga stödsystem för sjukvården.
Vi söker dig som har kunskap om IT-system och systemintegrationer, samt en god analytisk förmåga. Du klarar att arbeta självständigt såväl som i samarbete med andra. Du har god kommunikativ förmåga.

Som IT-specialist arbetar du i ett tekniskt team som består av tre personer. Teamet, som arbetar självständigt med de olika aktiviteterna, leds av en förvaltningsledare. I det dagliga arbetet samarbetar teamet med specialister och administratörer för de olika systemen, medicintekniska ingenjörer, och med IT-Teknik. Arbetet innebär också täta kontakter med leverantörerna och de olika verksamheter som använder systemen, som t ex röntgen, mammografi, kardiologi och patologi.

Arbetsuppgifterna är i huvudsak inom förvaltningsobjektet Patientbunden bilddiagnostik som IT-specialist för de system som ingår där. Det handlar om att arbeta med systemförvaltningen: hantera störningar och ge support till användare, åtgärda problem på serverapplikation och klient, förbereda nya klientversioner för paketering och test. En viktig del är också att på olika sätt medverka i de utvecklingsprojekt som bedrivs.
Du kommer att anställas på Avdelning Medicinsk Teknik. Den har som huvuduppgift att stödja sjukvården med anskaffning och förvaltning av medicinteknisk utrustning. I det ingår att förvalta ett antal medicintekniska datasystem. Medicinsk Teknik består av totalt 43 personer placerade i Falun, Mora, Avesta och Ludvika. Merparten är placerade i Falun.

Medarbetarnas engagemang och delaktighet är avgörande för att Medicinsk Teknik ska lyckas med sitt uppdrag. Som arbetsgivare vill vi att våra medarbetare trivs och är stolta över att arbeta i vår region.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har:
. Högskoleutbildning inom området (eller motsvarande utbildning och erfarenhet)
. Kunskap om IT-system och systemintegrationer
. Goda kunskaper i svenska tal och skrift då kravet på att kommunicera med vårdpersonal och att dokumentera alla serviceinsatser är högt.
. God kunskap i teknisk engelska för att kunna kommunicera skriftlig och muntligt med internationella serviceorganisationer.
. God säkerhetsmedvetenhet

Det är meriterande om du har en högskoleexamen i medicinsk teknik (eller motsvarande erfarenhet). Meriterande är också om du har erfarenhet av att arbeta med IT-system och integrationer och att kommunicera med verksamheter som använder IT-system. Det är också bra om du har kunskap om, eller intresse av och vilja att lära dig, sjukvårdens arbetssätt och hur de använder olika stödsystemen.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Produktionsanalytiker till division Kirurgi & division Psykiatri

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Sök arbetet som produktionsanalytiker och var med och utveckla en styr- och uppföljningsmodell för produktions- och kapacitetsstyrning. Division Kirurgi och division Psykiatri är två av fem divisioner inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen. Du ingår i produktionsstaben som är en nyinstiftad funktion ... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Sök arbetet som produktionsanalytiker och var med och utveckla en styr- och uppföljningsmodell för produktions- och kapacitetsstyrning.

Division Kirurgi och division Psykiatri är två av fem divisioner inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen. Du ingår i produktionsstaben som är en nyinstiftad funktion direkt underställd divisionscheferna. På sikt kan tjänsten komma att omfatta hela hälso-och sjukvårdsförvaltningen.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa hälso- och sjukvårdens verksamheter att öka kunskapen om och bygga upp system för styrning, uppföljning och utveckling av organisationens vårdproduktion och produktionsflöden.

Det innebär bland annat att:

. Bidra till en långsiktig planering och samordning inom hälso- och sjukvårdens verksamheter, och att synliggöra resurser och behov
. Delta i det långsiktiga strategiska arbetet med att planera för vilka insatser som sker var i hälso- och sjukvården.
. Bistå chefer och deras verksamheter i arbetet med planering, analys, utveckling av verksamhet och arbetssätt.
. Att samverka med olika professioner och verksamheter samt att ibland hålla ihop det arbetet.
. Utveckla och förbättra styrsystem och uppföljningsstruktur.
. Tillgängliggöra dataunderlag och agerbara analyser till beslutfattare och medarbetare inom verksamheterna.
. Kvalitetssäkra data utifrån tillförlitlighet och jämförbarhet.

KVALIFIKATIONER

Vi söker Dig med relevant högskoleutbildning och arbetslivserfarenhet som har förmåga att:

. Analysera och förstå komplexa flöden
. Omvandla dataunderlag till lättförståeliga och agerbara insikter
. Växla mellan detaljfokusering och helhetsperspektiv för att strukturerat och effektivt arbeta mot värdeskapande resultat
. Vara en god kommunikatör som enkelt kan förklara de ofta komplexa systemen och sambanden
. Strukturerat leda workshops och hålla presentationer
. Arbeta produktions- och affärscentrerat med patienterna i fokus
. Arbeta självständigt och tillsammans med såväl chefer som olika yrkesgrupper

Vi ser gärna att du har mycket god erfarenhet av Officepaketet och vana av att arbeta med business intelligence-verktyg som Power-BI eller liknande. Erfarenhet och kunskap av hälso- och sjukvård samt vårdprocesser är meriterande men inget krav.

Stor vikt av personlig lämplighet och erfarenhet av likande arbete.

Fackliga kontakter:
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Vision, [email protected]
SACO. [email protected]
Dalarnas Läkarförbund, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Förvaltningsledare IT på Medicinsk Teknik

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Din roll är Förvaltningsledare IT för objektet Patientbunden Bilddiagnostik. Arbetet består i att du ansvarar för uppföljning av drift och support samt kvalitén i de levererade tjänsterna från olika IT-system. Några av systemen är s.k. 24/7-system med höga krav på tillgänglighet och en viktig arbetsupp... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Din roll är Förvaltningsledare IT för objektet Patientbunden Bilddiagnostik. Arbetet består i att du ansvarar för uppföljning av drift och support samt kvalitén i de levererade tjänsterna från olika IT-system. Några av systemen är s.k. 24/7-system med höga krav på tillgänglighet och en viktig arbetsuppgift är att säkra att verksamheterna har tillgång till de funktioner som systemen erbjuder och att systemen uppfyller krav på patient- och IT-säkerhet.

Du är även med och planerar för den långsiktiga utvecklingen i objektet. Du kommer att administrera, planera och följa upp förvaltningsarbetet inom ramen för förvaltningsbudgeten. För att lösa dessa uppgifter kommer du att ha ett tätt samarbete med vård, systemtekniker och övriga medicintekniker på avdelningen samt med externa leverantörer.

I dina arbetsuppgifter ingår även förändringsledning för IT-miljön. Du hanterar även, tillsammans med förvaltningsledningen, de uppdrag och förfrågningar som kommer från verksamheten, och från styrgruppen.
Du kommer att vara placerad på Medicinsk Teknik i Falun som en av två förvaltningsledare IT . Som stöd i ditt arbete har du förvaltningsledningen för objektet Patientbunden Bilddiagnostik, samt din närmaste chef i linjen. Du kommer även att ha nära kontakt med Portföljkontoret och ett nätverk bestående av andra förvaltningsledare IT (totalt 11 stycken).

Du kommer att driva aktiviteter tillsammans med objektets specialister, varav du arbetsleder tre, och ska samarbeta med förvaltningsledaren, medicintekniska ingenjörer, och andra förvaltningsledare-IT för att hitta helhetslösningar i situationer med komplexa beroenden.


KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har:
- Akademisk utbildning inom relevant område, t ex datavetenskap, systemvetenskap, teknik, eller kombination av erfarenhet och kunskap som bedöms som likvärdig
- God förmåga att prioritera, planera, och leda
- God förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift
- Goda kunskaper om IT-system och systemintegrationer, förvärvat genom utbildning eller erfarenhet
- Goda ledaregenskaper
- God social förmåga och lätt att knyta kontakter i arbetet
- God kunskap i teknisk engelska för att kunna kommunicera skriftlig och muntligt
- God teknisk förståelse, för att obehindrat kunna föra diskussion med tekniker på en övergripande nivå

Det är meriterande om du:
- Har en högskoleexamen i medicinsk teknik, eller motsvarande erfarenhet.
- Har erfarenhet av att arbeta med IT-system och integrationer och att kommunicera med verksamheter som använder IT-system.
- Har kunskap om, eller intresse av och vilja att lära dig, sjukvårdens arbetssätt och hur de använder olika stödsystemen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Ingenjör/tekniker inom Medicinteknik, Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Medicinsk Teknik (MT) som är en av tre avdelningar inom MiT är Region Dalarnas centrala resurs i frågor som rör medicinteknisk utrustning. MT har 41 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta, varav 34 finns i Falun. MT avdelningen är indelat i 8 team som ansvara för olika tekniska områden. Vi medv... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Medicinsk Teknik (MT) som är en av tre avdelningar inom MiT är Region Dalarnas centrala resurs i frågor som rör medicinteknisk utrustning. MT har 41 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta, varav 34 finns i Falun. MT avdelningen är indelat i 8 team som ansvara för olika tekniska områden. Vi medverkar till att vården har tillgång till säker och ändamålsenlig utrustning under dess hela livscykel från upphandling, anskaffning och installation, via förebyggande och akut service till skrotning.
Vårt mål är att utrustningarna ska vara välfungerande, att både personal- och patientsäkerheten är hög och att den medicintekniska verksamheten bedrivs kostnadseffektivt.


ARBETSBESKRIVNING

Medicinsk Teknik ger vårdverksamheterna support och stöd inom ett brett teknikområde omfattande bl.a. el, elektronik, data/IT, gas- & vätsketeknik, optik, finmekanik och mekanik. Arbetsuppgifterna är ansvarsfulla och ibland krävande men ett väl utfört arbete ger ofta mycket positiv energi tillbaka i form av uppskattning från våra kunder.

Vi behöver förstärkning till ett av våra team som ger vårdverksamheter som t ex Ögon-, Öron- och Hudklinik support inom områdena el, elektronik, bildgivandesystem, IT på applikationsnivå, optik och finmekanik. Du kommer att självständigt jobba med avhjälpande och förebyggande underhåll samt leveranskontroller av medicinteknisk utrustning. Arbetet förutsätter ett bra samarbete och en god dialog med vårdpersonalen och inom teamet. Du kommer även att ha många många leverantörskontakter. Så småningom kommer du även att arbeta med att ta fram tekniska kravspecifikationer vid upphandlingar och utföra teknisk utvärdering av utrustning innan inköp. Du kan också komma att genomföra utbildningar av vårdpersonalen i handhavande.

Vi ser gärna att du är drivande och proaktiv och att du vill vara med och hjälpa vårdverksamheterna att utvecklas på det medicintekniska området.
Placeringsort är Falun, men eftersom MT är en länsövergripande verksamhet förekommer även uppdrag som innebär resor inom hela länet.

Vi erbjuder även varierande vidareutbildning inom medicinsk teknik.

KVALIFIKATIONER

Allmänna krav:
- Högskoleingenjör, alternativt motsvarande kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet och utbildningar
- Kompetens/kunskaper inom något eller flera av områdena: elektronik, el, optik, finmekanik, vätsketeknik
- Kompetens inom IT på applikationsnivå d v s ha förståelse om klient-server lösningar, kunskap om operativsystem t ex WIN10
- Bred teknisk kompetens och praktiskt handlag, kvalitetsmedvetenhet och förmåga att arbeta självständigt.
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då kravet på att kommunicera med vårdpersonal och att dokumentera alla serviceinsatser är högt.
- Behärska teknisk engelska för att kunna kommunicera skriftligt och muntligt med internationella serviceorganisationer.
- Du ska vara drivande och van att arbeta proaktivt
- God samarbetsförmåga, servicekänsla och social kompetens.
- B-körkort

Det är meriterande om du:
- Utbildning inom medicinsk teknik på gymnasie- eller högskolenivå
- Har erfarenhet av att arbeta med felsökning och reparationer av avancerad teknisk utrustning
- Har erfarenhet inom bild & video, t ex standarder, bildvisning, video over IP/fiber
- Har erfarenhet av medicintekniskt arbete
- Har erfarenhet om IT inom hälso- och sjukvård
- Har erfarenhet av att jobba i samt gärna även av att leda projekt
- Är certifierad medicinsk ingenjör
- Har erfarenhet av upphandling inom offentlig verksamhet
- Har kunskaper i regelverket för medicinteknisk utrustning

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Ingenjör/tekniker inom Medicinteknik, Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Medicinsk Teknik (MT) som är en av tre avdelningar inom MiT är Region Dalarnas centrala resurs i frågor som rör medicinteknisk utrustning. MT har 41 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta, varav 34 finns i Falun. MT avdelningen är indelat i 8 team som ansvara för olika tekniska områden. Vi medv... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Medicinsk Teknik (MT) som är en av tre avdelningar inom MiT är Region Dalarnas centrala resurs i frågor som rör medicinteknisk utrustning. MT har 41 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta, varav 34 finns i Falun. MT avdelningen är indelat i 8 team som ansvara för olika tekniska områden. Vi medverkar till att vården har tillgång till säker och ändamålsenlig utrustning under dess hela livscykel från upphandling, anskaffning och installation, via förebyggande och akut service till skrotning.
Vårt mål är att utrustningarna ska vara välfungerande, att både personal- och patientsäkerheten är hög och att den medicintekniska verksamheten bedrivs kostnadseffektivt.


ARBETSBESKRIVNING

Medicinsk Teknik ger vårdverksamheterna support och stöd inom ett brett teknikområde omfattande bl.a. el, elektronik, data/IT, gas- & vätsketeknik, optik, finmekanik och mekanik. Arbetsuppgifterna är ansvarsfulla och ibland krävande men ett väl utfört arbete ger ofta mycket positiv energi tillbaka i form av uppskattning från våra kunder.

Vi behöver förstärkning till ett av våra team som ger vårdverksamheter som t ex Ögon-, Öron- och Hudklinik support inom områdena el, elektronik, bildgivandesystem, IT på applikationsnivå, optik och finmekanik. Du kommer att självständigt jobba med avhjälpande och förebyggande underhåll samt leveranskontroller av medicinteknisk utrustning. Arbetet förutsätter ett bra samarbete och en god dialog med vårdpersonalen och inom teamet. Du kommer även att ha många många leverantörskontakter. Så småningom kommer du även att arbeta med att ta fram tekniska kravspecifikationer vid upphandlingar och utföra teknisk utvärdering av utrustning innan inköp. Du kan också komma att genomföra utbildningar av vårdpersonalen i handhavande.

Vi ser gärna att du är drivande och proaktiv och att du vill vara med och hjälpa vårdverksamheterna att utvecklas på det medicintekniska området.
Placeringsort är Falun, men eftersom MT är en länsövergripande verksamhet förekommer även uppdrag som innebär resor inom hela länet.

Vi erbjuder även varierande vidareutbildning inom medicinsk teknik.

KVALIFIKATIONER

Allmänna krav:
- Högskoleingenjör, alternativt motsvarande kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet och utbildningar
- Kompetens/kunskaper inom något eller flera av områdena: elektronik, el, optik, finmekanik, vätsketeknik
- Kompetens inom IT på applikationsnivå d v s ha förståelse om klient-server lösningar, kunskap om operativsystem t ex WIN10
- Bred teknisk kompetens och praktiskt handlag, kvalitetsmedvetenhet och förmåga att arbeta självständigt.
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då kravet på att kommunicera med vårdpersonal och att dokumentera alla serviceinsatser är högt.
- Behärska teknisk engelska för att kunna kommunicera skriftligt och muntligt med internationella serviceorganisationer.
- Du ska vara drivande och van att arbeta proaktivt
- God samarbetsförmåga, servicekänsla och social kompetens.
- B-körkort

Det är meriterande om du:
- Utbildning inom medicinsk teknik på gymnasie- eller högskolenivå
- Har erfarenhet av att arbeta med felsökning och reparationer av avancerad teknisk utrustning
- Har erfarenhet inom bild & video, t ex standarder, bildvisning, video over IP/fiber
- Har erfarenhet av medicintekniskt arbete
- Har erfarenhet om IT inom hälso- och sjukvård
- Har erfarenhet av att jobba i samt gärna även av att leda projekt
- Är certifierad medicinsk ingenjör
- Har erfarenhet av upphandling inom offentlig verksamhet
- Har kunskaper i regelverket för medicinteknisk utrustning

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Medicinteknisk ingenjör/tekniker, Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom enheten Medicinsk Teknik och IT (MIT) som ansvarar för både medicintekniska produkter och IT-verksamhet i Region Dalarna. MT har 43 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta. Vi medverkar till att vården har tillgång till säker och... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom enheten Medicinsk Teknik och IT (MIT) som ansvarar för både medicintekniska produkter och IT-verksamhet i Region Dalarna. MT har 43 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta.
Vi medverkar till att vården har tillgång till säker och ändamålsenlig utrustning under dess hela livscykel från upphandling, anskaffning och installation, via förebyggande och akut service till skrotning. Vårt mål är att utrustningarna ska vara välfungerande, att både personal- och patientsäkerheten är hög och att den medicintekniska verksamheten bedrivs kostnadseffektivt.

Arbetsbeskrivning allmänt:
Medicinsk Teknik ger vårdverksamheterna support och stöd inom ett brett teknikområde omfattande bl.a. el, elektronik, data/IT, gas- & vätsketeknik, optik, finmekanik och mekanik. Arbetsuppgifterna kräver ansvarsfulla medarbetare och är ibland krävande men ett väl utfört arbete ger ofta mycket positiv energi tillbaka i form av uppskattning från våra kunder. Vi söker medarbetare som med sin kompetens kan bidra till att skapa hög patientsäkerhet och hög tillgänglighet för den medicintekniska utrustningen i vården.

Arbetsbeskrivning denna tjänst:
Vi behöver nu en kompetent ingenjör eller tekniker till ett av våra team som ger vårdverksamheterna support inom områden patientövervakning, hjärtdiagnostik, neurofysiologi och MIDS-system (medicintekniska informationsdatasystem). Du har goda IT kunskaper och är genuint intresserad av IT och teknik och tycker att det är roligt att arbeta med service i sjukvården och inom området Medicinsk Teknik. Du kommer att jobba med avhjälpande och förebyggande underhåll samt leveranskontroller av medicinteknisk utrustning. Arbetet förutsätter ett bra samarbete och en god dialog med såväl vårdpersonal som kolleger. Du kommer även att ha många leverantörskontakter. Placeringsort är Falun, men eftersom MT är en länsövergripande verksamhet förekommer även uppdrag som innebär resor inom länet.

KVALIFIKATIONER

Allmänna krav:
. Minst eftergymnasial teknisk utbildning
. Goda kunskaper inom operativsystem, nätverk och mjukvaruhantering.
. Bred teknisk kompetens och praktiskt handlag, kvalitetsmedvetenhet och förmåga att arbeta självständigt och i grupp.
. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift då kommunikation med vårdpersonal sker dagligen och då krav på att dokumentera alla serviceinsatser föreligger.
. Behärska teknisk engelska för att kunna kommunicera skriftligt och muntligt med internationella serviceorganisationer och för att läsa servicemanualer.
. God samarbetsförmåga, servicekänsla och social kompetens.
. B-körkort

Det är meriterande om du:
. Är utbildad civil- eller högskoleingenjör
. Är utbildad inom medicinsk teknik
. Är certifierad medicinsk ingenjör
. Har erfarenhet av förvaltning av IT-system
. Har erfarenhet av medicintekniskt arbete (speciellt om det är inom en sjukvårdsorganisation)
. Har erfarenhet av att arbeta med felsökning och reparationer av avancerad teknisk utrustning
. Har kunskaper i regelverket för medicinteknisk utrustning


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna ditt lönekrav.
Vi eftersträvar en jämnare könsfördelning på avdelningen varför vi gärna ser kvinnliga sökande.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Produktionsansvarig till Division Kirurgi

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Sök arbetet som produktionsansvarig och var med och utveckla en styr- och uppföljningsmodell för produktions- och kapacitetsstyrning. ARBETSBESKRIVNING Division Kirurgi är en av fem divisioner inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen. Du är direkt underställd divisionschefen och ingår i ledningsgruppen för Division Kirurg... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!
Sök arbetet som produktionsansvarig och var med och utveckla en styr- och uppföljningsmodell för produktions- och kapacitetsstyrning.

ARBETSBESKRIVNING

Division Kirurgi är en av fem divisioner inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen. Du är direkt underställd divisionschefen och ingår i ledningsgruppen för Division Kirurgi som består av 10 kliniker inom de opererande specialiteterna samt ambulanshelikoptern. På sikt kan tjänsten komma att omfatta hela hälso-och sjukvårdsförvaltningen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta övergripande med patientflöden, planering, fördelning, uppföljning och utveckling i ett nära samarbete med verksamheterna. Det innebär bland annat att:
. bidra till en långsiktig planering och samordning inom hälso- och sjukvårdens verksamheter, och att synliggöra resurser och behov. Föreslå omfördelningar av resurser utifrån väntelistor.
. delta i det långsiktiga strategiska arbetet med att planera för vilka insatser som sker var i hälso- och sjukvården.
. bistå chefer och deras verksamheter i arbetet med planering, analys, utveckling av verksamhet och arbetssätt. Att samverka med olika professioner och verksamheter samt att ibland hålla ihop det arbetet.
. utveckla och förbättra styrsystem och uppföljningsstruktur
. kvalitetssäkra data utifrån tillförlitlighet och jämförbarhet.

KVALIFIKATIONER

Vi söker Dig med relevant högskoleutbildning och som har förmåga att:
. förstå komplexa flöden och kan arbeta med delarna såväl som helheten.
. arbeta självständigt och tillsammans med såväl chefer som olika yrkesgrupper.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att leda grupper och möten. Du behöver vara en god kommunikatör, som kan förklara de ofta komplexa systemen och sambanden.
Erfarenhet och kunskap av hälso- och sjukvård samt vårdprocesser är meriterande.
Stor vikt av personlig lämplighet och erfarenhet av likande arbete

Fackliga kontakter:
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Vision, [email protected]
SACO. [email protected]
Dalarnas Läkarförbund, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Medicinteknisk strateg , Medicinsk Teknik & IT , Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Medicinsk Teknik och IT (MiT) ansvarar för medicintekniska produkter och IT-verksamhet inom hela Region Dalarna. Medicinsk Teknik (MT) som är en av tre avdelningar inom MiT är Region Dalarnas centrala resurs i frågor som rör medicinteknisk utrustning. Inom detta område medverkar vi till att vården sk... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Medicinsk Teknik och IT (MiT) ansvarar för medicintekniska produkter och IT-verksamhet inom hela Region Dalarna.

Medicinsk Teknik (MT) som är en av tre avdelningar inom MiT är Region Dalarnas centrala resurs i frågor som rör medicinteknisk utrustning. Inom detta område medverkar vi till att vården ska ha tillgång till välfungerande, säker och ändamålsenlig utrustning och att den medicintekniska verksamheten bedrivs kostnadseffektivt. MT medverkar som medicinteknisk kompetens i upphandlingar, ny- och ombyggnationer, tekniska utredningar och rapporter gällande medicinteknisk utrustning. Vi arbetar med anskaffning, kontroll och driftsättning av nyanskaffad utrustning och system, utbildning, avhjälpande och förebyggande underhåll samt avveckling. Samverkan med vårdgivande verksamheter är viktig så att medicinteknisk utrustning används på ett säkert och ändamålsenligt sätt för patienter och personal.

Avdelningen består av 41 medarbetare varav 5 är placerade på Mora lasarett, en på Avesta och en på Ludvika lasarett och övriga på Falu lasarett
Den tekniska utvecklingen inom området sker snabbt och är för en intresserad person mycket inspirerande och givande.

Vår nuvarande medicintekniska strateg går i pension och behöver därför ersättas.

Vi erbjuder Dig en attraktiv tjänst som medicinteknisk strateg inom Region Dalarna. I arbetsuppgifterna ingår framtids- och omvärldsbevakning inom det medicintekniska området, beredning av medicintekniska ärenden inför beslut i olika instanser, bevakning av nationella och regionala aktiviteter, att representera Region Dalarna i nationella och regionala nätverk i olika sammanhang samt att delta i olika råd och styrgrupper. Till stöd har du avdelningens samlade expertis inom området.

Du rapporterar direkt till MT-chefen och deltar i avdelningens ledningsgrupp.
MT-strateg-uppdraget är som normalt för centrala roller inom Region Dalarna, ett tidsbegränsat förordnade med förordnandetid på tre år med möjlighet till förlängning

KVALIFIKATIONER

Du har akademisk utbildning som civil- eller högskoleingenjör inom relevant område, gärna med inriktning Medicinsk Teknik alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.

Den vi söker måste ha mångårig erfarenhet inom det medicintekniska området vilket för oss innebär både bredd- och spetskunskaper. Som person ska du vara strategisk, ha en god kommunikativ förmåga, vara initiativtagande, kreativ, ekonomisk och ha en utvecklad analytisk- och problemlösnings-förmåga.

Ett stort intresse och engagemang inom området medicinsk teknik nu och i framtiden är av stor vikt. Det är meriterande att vara certifierad medicinteknisk ingenjör/civilingenjör eller att kunna bli det inom överenskommen tid.

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav.
Du ska även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på engelska.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre