Lediga jobb som Marknadskoordinator i Falun

Se lediga jobb som Marknadskoordinator i Falun. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Falun som finns hos arbetsgivaren.

Marknadskoordinator

Herdins Färgverk AB är ett anrikt företag i Falun med tydliga framtidsvisioner och har i dag närmare 25 anställda. Företaget grundades 1850 med anor från 1720-talet i Falun och har sedan dess haft verksamhet på olika platser inom nuvarande Falu Kommun. Herdins Färgverk AB presenterar ett brett sortiment med starka varumärken inom ytbehandling trä, kemtekniska hushållsprodukter och textilvård. Sortimentet har en väletablerad position på marknaden och förek... Visa mer
Herdins Färgverk AB är ett anrikt företag i Falun med tydliga framtidsvisioner och har i dag närmare 25 anställda. Företaget grundades 1850 med anor från 1720-talet i Falun och har sedan dess haft verksamhet på olika platser inom nuvarande Falu Kommun.
Herdins Färgverk AB presenterar ett brett sortiment med starka varumärken inom ytbehandling trä, kemtekniska hushållsprodukter och textilvård. Sortimentet har en väletablerad position på marknaden och förekommer i många svenska hushåll. Företaget är familjeägt med fördelar som detta ger i form av personligt engagemang och korta beslutsvägar. Företaget har sitt säte i Falun och omsätter idag runt 60 mkr per år.
Herdins Färgverks sortiment inriktar sig huvudsakligen mot privatkonsumenter via dagligvaruhandel och fackhandel. En liten andel av företagets produkter säljs till storförbrukare. Nu söker vi en Marknadskoordinator för ett föräldravikariat med chans till förlängning.
Dina arbetsuppgifter:
Som marknadskoordinator har du en central funktion där du är i kontakt med samtliga delar inom bolaget. Du arbetar aktivt med all vår externa kommunikation via sociala medier och säljkanaler samtidigt som du producerar och tar fram diverse material för våra produkter och marknadsaktiviteter. Du arbetar med strategisk marknadsplanering och säkerställer att Herdins har en aktiv närvaro via sociala medier och influencers samt deltar i aktiviteter som mässor och kundförberedande marknadsarbete.
Du fokuserar på att vårda och vidareutveckla våra varumärken och ser till att våra nya som befintliga produkter alltid möter våra kunder och marknaden på ett modernt och intressant sätt. Du ansvarar för företagets hemsida, sociala medier samt all grafisk kommunikation externt och internt. Du agerar även som ett stöd när det gäller produktlanseringar och hanterar kontakter med våra partners som reklambyråer och andra externa partners.
Profil och kompetenskrav:
Vi söker dig med erfarenhet från arbete med marknadsfrågor gärna i kombination med relevant utbildning inom området. Erfarenhet från arbete med sociala medier, reklam och projektledning är meriterande. För oss är det viktigt att du brinner för grafiskt utseende och att du på ett enkelt och tydligt sätt hanterar texter och bild.
Som person är du engagerad, detaljmedveten och kommunikativ. Du trivs i en central roll där du har dagliga kontakter med alla delar i vårt bolag. Du är en lagspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som det är viktigt att du är bekväm att ta eget ansvar för dina fokusuppgifter. Rollen är stationerad i Falun och du rapporterar till vår Marknads- och försäljningschef.
I rollen krävs att du har goda kunskaper i så väl svenska som engelska, samt goda kunskaper i flera av Adobeprogrammen, främst InDesign, Illustrator och Photoshop.
Vad vi erbjuder:
Vi erbjuder en positiv och trivsam arbetsplats med ett generöst friskvårdsbidrag samt möjlighet till motion varje vecka under arbetstid. I denna tjänst arbetar du heltid, vardagar och dagtid med möjlighet till flextid.
Vi önskar att tjänsten tillsätts senast 1 februari 2024 men gärna tidigare om det är möjligt för bästa möjliga introduktion. Vikariatet är tänkt pågå fram till 31 augusti 2025 med möjlighet till förlängning.
Ansökan:
Skicka din ansökan senast 30 november 2023 via e-post till [email protected]. Ansökningarna utvärderas löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast möjligt. För frågor eller mer information om tjänsten kontakta gärna Sara Ekblom på samma e-post som ovan. Visa mindre

MARKNADSKOORDINATOR

Ansök    Jul 5    Netjobs Group AB    Marknadskoordinator
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/marknadskoordinator. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mer
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/marknadskoordinator. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Projektkoordinator till Mellansvenska Handelskammaren

Mellansvenska Handelskammaren är en medlemsorganisation som arbetar för företagens bästa genom program och nätverk samt opinionsarbete inom till exempel infrastruktur, export och energifrågan. Vi vill skapa förutsättningar för hållbar tillväxt och konkurrenskraft för och med våra medlemmar i Dalarna, Hälsingland och Gästrikland. Medlemsnyttan skapas dels genom de program och nätverk som vi leder där företagen hjälper varandra med gemensamma utmaningar, de... Visa mer
Mellansvenska Handelskammaren är en medlemsorganisation som arbetar för företagens bästa genom program och nätverk samt opinionsarbete inom till exempel infrastruktur, export och energifrågan. Vi vill skapa förutsättningar för hållbar tillväxt och konkurrenskraft för och med våra medlemmar i Dalarna, Hälsingland och Gästrikland.

Medlemsnyttan skapas dels genom de program och nätverk som vi leder där företagen hjälper varandra med gemensamma utmaningar, dels genom att skapa opinion kring viktiga frågor som är avgörande för vårt näringslivs hållbara utveckling. Genom att samla ledande personer från våra medlemmar i nätverk och program stärker vi konkurrenskraften hos företagen i form av inspiration, ny kunskap och erfarenhetsutbyte. www.mellansvenskahandelskammaren.se

Nu söker vi på Mellansvenska Handelskammaren en Projektkoordinator som tillsammans med oss och våra medlemsföretag kan koordinera konkreta initiativ inom våra fokusområden samt våra events, nätverk och program.

Mellansvenska Handelskammaren är en medlemsorganisation som arbetar för företagens bästa i Gästrikland, Hälsingland och Dalarna och är engagerade i bland annat tillväxtfrågor inom infrastruktur, energifrågan, kompetensförsörjning och internationell handel. Vårt uppdrag är att, tillsammans med våra medlemmar, bidra till en hållbar tillväxt och stärka konkurrenskraften i och för vår region.

Våra medlemsföretag går i bräschen för den gröna omställningen och vi vill stötta och samverka för att de ska få ännu bättre förutsättningar. Till det behöver vi nu en Projektkoordinator som med entusiasm kastar sig in i och både tar ansvar för och utvecklar befintliga som nya initiativ. Alltid med medlemsnyttan som högsta prioritet.

Hos oss kommer du att trivas om du om är van vid att jobba och ha roligt i ett starkt team. Du har ett tydligt eget driv och går igång på att ha egna mål och ett intresse för att skapa skillnad mot en hållbar värld. Vår verksamhet är bred och organisationen är platt och snabbfotad.

Du kommer att samarbeta nära våra medlemsföretag och alla kollegor på Handelskammaren i initiativ kopplade till våra fokusområden.

Som Projektkoordinator på Mellansvenska Handelskammaren kommer du att:

• Samordna initiativ som tillsammans med våra medlemsföretag skapar hållbar tillväxt i Dalarna och Gävleborg.
• Vara koordinator för våra stora events som till exempel En dag för Näringslivet, Industrisamtalen och rundabordssamtal.
• Ha kontakt och skapa relationer med representanter för våra medlemsföretag
• Ansvara för vissa administrativa uppgifter

Din profil

• Du har högskoleexamen eller motsvarande med några års arbetslivserfarenhet.
• Du har en förmåga att på ett affärsdrivet sätt bygga relationer och du har ett starkt intresse för samhälls- och näringspolitiska frågor, gärna med specifik kompetens inom något eller flera av våra fokusområden.
• Du är en stark organisatör med vana att driva projekt på ett agilt och inkännande sätt.
• Du förstår nyttan i att både ha koll på detaljerna och se hela bilden.
• Du har en god kommunikativ förmåga

Som person är du relationsstark, driven, van att arbeta självständigt och kan driva arbetet framåt med medlemsnyttan i fokus. Du bör gilla att ha många bollar i luften samtidigt som ditt arbete kantas av ordning och reda med god struktur. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med provanställning i sex månader. Tillträde enligt överenskommelse.

Placeringsort: Gävle eller Falun

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

I den här rekryteringen samarbetar Mellansvenska Handelskammaren med Lundin & Boström. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Peter Boström 0243-22 66 51, Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.lundinbostrom.se. Ansök så snart som möjligt, dock senast 2024-06-17 då vi är nyfikna på dig! Visa mindre

Marketing Specialist - business line Applications

Ansök    Sep 30    NKT HV Cables AB    Marknadskoordinator
About NKT NKT connects a greener world with high-quality power cable technology and takes centre stage as the world moves towards green energy. NKT designs, manufactures and installs low-, medium- and high-voltage power cable solutions enabling sustainable energy transmission. Since 1891, NKT has innovated the power cable technology building the infrastructure for the first light bulbs to the megawatts created by renewable energy today. NKT is headquartere... Visa mer
About NKT
NKT connects a greener world with high-quality power cable technology and takes centre stage as the world moves towards green energy. NKT designs, manufactures and installs low-, medium- and high-voltage power cable solutions enabling sustainable energy transmission. Since 1891, NKT has innovated the power cable technology building the infrastructure for the first light bulbs to the megawatts created by renewable energy today. NKT is headquartered in Denmark and employs 3,900 people. NKT is listed on Nasdaq Copenhagen and realised a revenue of EUR 1.3 billion in 2019. NKT - We connect a greener world. www.NKT.com

As a marketing specialist within our business line Applications, you will work with unique products in a developing and stimulative environment. This role is a part of the central commercial excellence initiatives in Sweden and Finland. 
Working closely with our international customers, NKT develop, manufacture and install efficient and technologically advanced low, medium and high-voltage cables and cable accessories, playing a significant role in the green transformation.  
Can you improve NKT’s presence and visibility in Sweden and Finland?
In this role, you are an important part of working with the overall marketing strategy to support our sales targets. You will drive initiatives to all relevant customers and end-users touch points, both physical, on-line and on social media. 
Information, involvement and collaboration with local stakeholders - especially the sales and product management organization – will be a key part of this role and you will have a strong focus on new product development

Some of your tasks will be: 
* Adaptation, implementation and monitoring of central initiatives according to market specific needs
* Loop back learning’s from the execution creating synergy effects for entire marketing organization
* Leverage intellectual capital, follow industry trends, provide competitive intelligence and raise awareness internally
* Steering of external providers (such as marketing agencies)
* Support NKTs global marketing projects and activities as needed


The location of this role is flexible between our Swedish sites in Karlskrona, Västerås, Alingsås and Falun  but preferred location is Falun due to having closeness to the rest of the team within the business line.

Strong team player with digital marketing competence
The person we are looking for is a self-driven, hands-on, convincing and experienced marketing specialist with strong skills within digital marketing. To succeed in this role you possess an commercial understanding of complex products intended for professional use as well as dealing with different customers and product mix. 
You have a strong understanding of the market and different target groups and how to target as well as communicate with the different groups through different media channels. 

Your requirements: 

* Relevant education on university level, or experience equal.
* At least 2 years of professional work in marketing department of electrical wholesaler or in multinational industrial companies
* Experience in planning and managing marketing campaigns
* Fluent in English and Swedish, preferably also in Finish


Contact and application
NKT is committed to fostering a diverse organization and a culture where people from different backgrounds can thrive and are inspired to perform at their best. We believe that a diverse organization enables sustainable performance, and that an inclusive and welcoming culture makes for a better place to work.   
Apply with CV and personal letter in English via the link below, at latest 17th of October 2021. Tests can occur in our recruitment processes. 
If you have any questions regarding the position, you are very welcome to contact Recruiting Manager, Agnieszka Marciniak, [email protected] or Senior Recruiter, Josefine Persson, [email protected]  Please note that due to the GDPR regulations we cannot accept any applications via e-mail.

Union Representatives
Sveriges Ingenjörer - Christian Andersson, +46 236 8521
Unionen - Kennet Jansson Eklund, +46 23 68452
Ledarna - Per Skalin, +46 23 68554

Welcome with your application!

#LI-NKT

We are looking for a strong player with Digital Marketing competence
The person we are looking for are a self-driven, hands-on, convincing and experienced marketing specialist with strong skills within digital marketing. You have commercial understanding of complex products intended for professional use and a good understanding of dealing with different customers and product mix. You are understanding of the market and plan ahead and the different routes to market and value of different sales channels. 

Your requirements: 
•    Relevant education on university level, or experience equal.
•    At least 2 years of professional work in marketing department of electrical wholesaler or in multinational industrial companies
•    Experience in planning and managing marketing campaigns
•    Fluent in English and Swedish, preferably also in Finish Visa mindre

Bokningskoordinator till Falun

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
För kommande uppdrag i Falun söker vi en bokningskoordinator. Som bokningskoordinator arbetar du med datorn som ditt främsta redskap och hanterar i regel flera olika system. Du hanterar bokningar och planerar samt anpassar bokningen utifrån kundens behov. Proaktivt arbete och förbättring är något som vi ser som en självklar del i vardagen. Bokningar inkommer via mail och telefon, på såväl svenska som engelska.

Din profil
För att trivas i rollen är det viktigt att du enkelt kan ha ett övergripande perspektiv och har en naturlig förmåga att prioritera din vardag. Du bemästrar olika behovsanpassade situationer med bravur där service och en god allmänkunskap är en stor del av din profil.Vi tror att du som är lösningsorienterad, driven och strukturerad kommer att trivas i denna roll. Tack vare din positiva inställning och servicekänsla bidrar du med god stämning till såväl medarbetare som kunder. Din kommunikativa förmåga är god och du uttrycker dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift.Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund i Falun. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Ansökan
Du ansöker via www.clockworkpeople.se. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Jennifer Lundgren ([email protected]) eller Olivia Sandberg ([email protected]). Visa mindre

Servicekoordinator till Enwell

Ansök    Jul 17    Vattenfall AB    Marknadskoordinator
Företagsbeskrivning ENWELL är en av Sveriges ledande serviceleverantörer av hållbara energilösningar, baserade på bergvärme och andra värmepumpslösningar samt kompletterande sol och laddlösningar för hushåll och kommersiella fastigheter. Koncernen består av ca 200 anställda, från Skåne till norra Dalarna och omsätter ca 450 Mkr. Företaget bildades 2013 genom att ett antal dotterbolag köptes upp av ENWELL. Bolaget är numera ett helägt dotterbolag till Vatte... Visa mer
Företagsbeskrivning
ENWELL är en av Sveriges ledande serviceleverantörer av hållbara energilösningar, baserade på bergvärme och andra värmepumpslösningar samt kompletterande sol och laddlösningar för hushåll och kommersiella fastigheter. Koncernen består av ca 200 anställda, från Skåne till norra Dalarna och omsätter ca 450 Mkr. Företaget bildades 2013 genom att ett antal dotterbolag köptes upp av ENWELL. Bolaget är numera ett helägt dotterbolag till Vattenfall. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: https://enwell.se/


Jobbeskrivning
Nu söker vi en servicekoordinator till vårt kontor i Falun.
Som servicekoordinator arbetar du som spindeln i nätet på företaget. Till största del kommer du att arbeta med att ta emot kundsamtal, samla in information från kunder som har problem med sina anläggningar och förmedla denna information och fördela arbetet på våra tekniker i vårt arbetsordersystem. Bokningarna av jobb och installatörer sträcker sig över södra Dalarna, där du även har ett samarbete med servicekoordinatorn i Mora. Du kommer också arbeta med arbetsledning av våra tekniker samt ansvara för vårt reservdelslager.
Du kommer att vara stationerad på vårt kontor i Falun
Förutom att vi är ett gäng med glada och positiva människor vill vi låta varje individ utvecklas och utbildas i takt med att företaget växer.


Kravspecifikation
Vi vill gärna att du har erfarenhet av värmepumpsbranschen alternativt VVS branschen.
Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du behärskar även engelska obehindrat.


För att trivas i rollen är du självgående och tar ansvar för ditt arbete genom att strukturera och driva arbetet framåt på ett effektivt sätt. Du tycker om kundkontakt och är en duktig kommunikatör som med lätthet skapar och bevarar goda relationer. I samtalen med kunden kan du både samla in relevant information och därefter förmedla denna till teknikern så att informationen och förväntningarna är tydliga för alla parter.


Ytterligare information
Placeringsort
Falun


För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Andreas Dahlberg, [email protected]. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Anna Uppström, [email protected]


Välkommen med din ansökan senast 13 augusti
Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.


Vi ser fram emot din ansökan!
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. ENWELL arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
#Enwell Visa mindre

Marknadskoordinator till Herdins Färgverk

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Herdins Färgverk AB presenterar ett brett sortiment med starka varumärken inom ytbehandling trä, kemtekniska hushållsprodukter och textilvård. Sortimentet har en väletablerad position på marknaden och förekommer i många svenska hushåll. Företaget är familjeägt med fördelar som detta ger i form av personligt engagemang och korta beslutsvägar. Företaget har sitt säte i Falun, har 25 medarbetare och omsätter idag 50 mkr per år.

Dina arbetsuppgifter
Herdins Färgverk fortsätter växa och söker nu en Marknadskoordinator.

Som marknadskoordinator har du en central funktion där du är i kontakt med samtliga delar inom bolaget. Du arbetar aktivt med all vår externa kommunikation via sociala medier och säljkanaler samtidigt som du producerar och tar fram diverse material för våra produkter och marknadsaktiviteter. Du arbetar med strategisk marknadsplanering och säkerställer att Herdins har en aktiv närvaro via sociala medier och influencers samt deltar i aktiviteter som mässor och kundförberedande marknadsarbete.

Du fokuserar på att vårda och vidareutveckla vårt varumärke och ser till att våra nya som befintliga produkter alltid möter våra kunder och marknaden på ett modernt och intressant sätt. I rollen är du ansvarig för att utveckla utseende och information på vår hemsida, pressmeddelanden och nyhetsbrev. Du agerar även som ett stöd när det gäller produktlanseringar och hanterar kontakter med våra partners som reklambyråer och andra externa partners.


Din profil
Vi söker dig med erfarenhet från arbete med marknadsfrågor gärna i kombination med relevant utbildning inom området. Erfarenhet från arbete med sociala medier, reklam och projektledning är meriterande. För oss är det viktigt att du brinner för grafiskt utseende och att du på ett enkelt och tydligt sätt hanterar texter och bild.

Som person är du engagerad, detaljmedveten och kommunikativ. Du trivs i en central roll där du har dagliga kontakter med alla delar i vårt bolag. Du är en lagspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som det är viktigt att du är bekväm att ta eget ansvar för dina fokusuppgifter. Rollen är stationerad i Falun och du rapporterar till vår försäljningschef. I rollen krävs att du har goda kunskaper i engelska och svenska språket.

Du blir anställd av Clockwork under provanställningen och går sedan över på en tillsvidareanställning hos Herdins. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Sista ansökningsdag är 23e juni men urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag via www.clockworkpersonal.se
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Michaela Hallqvist, [email protected] Visa mindre

Marknadsassistent på deltid sökes

Ansök    Feb 8    Academic Work    Marknadskoordinator
På Vardagsstark i Falun möts du av ett glattgäng kollegor som arbetar idag för att skapa framtidens medicin! Här får du med kunskap och ett intresse av media möjligheten att vara med på deras resa. Detta genom att du bidrar med din kunskap och kreativitet. Detta är en otrolig möjlighet för dig som i framtiden önskar att arbeta inom media, om det så är med grafiskdesign och formgivning eller rörligbild. Till denna tjänst söker vi dig som studerar på eftergy... Visa mer
På Vardagsstark i Falun möts du av ett glattgäng kollegor som arbetar idag för att skapa framtidens medicin! Här får du med kunskap och ett intresse av media möjligheten att vara med på deras resa. Detta genom att du bidrar med din kunskap och kreativitet. Detta är en otrolig möjlighet för dig som i framtiden önskar att arbeta inom media, om det så är med grafiskdesign och formgivning eller rörligbild. Till denna tjänst söker vi dig som studerar på eftergymnasial nivå på minst 50% och som önskar ett deltidsjobb vid sidan av studierna.
Sök redan idag då behovet är omgående och vi går igenom urvalet löpande!

OM TJÄNSTEN
Företaget Vardagsstark i samarbete med Arch of Scandinavia söker nu dig som är student och som vill hjälpa dem i deras sociala kanaler.
Vardagsstark arbetar idag med konsultation och behandlingar för att förbättra sina kunders vardag, där Arch of Scandinavia är med och bistår med en del av utrustningen.

För att Vardagsstark ska kunna effektivisera sitt arbete söker de nu dig som kan avlasta dem i sitt kreativa och kommunikativa arbete. Deras behov är allt ifrån uppdatering av deras grafiska profil till inspelning av nytt videomaterial och videoredigering. Du förväntas även ansvara över att formulera och posta inlägg på deras sociala medier.

På Vardagsstark välkomnas din kreativa affärsmässighet där alla förslag på förbättring gladeligen tas emot. Däremot får du inte vara rädd för att dina idéer kan mötas av konstruktivkritik.

Du kommer bitvis introduceras in i företaget. Detta för att du ska få så god kunskap kring verksamheten som möjligt för att på så sätt kunna bidra med din kreativa ådra.

Du erbjuds


* Ett meriterande deltidsuppdrag för dig som önskar arbeta inom media.
* En dedikerad konsultchef som finns tillgänglig för coaching och vägledning i arbetslivet.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Skapande och redigering av rörlig- och stillbild.
* Formulera texter och utkast till bland annat sociala medier.
* Komma med kreativa förslag för förbättring.

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar på eftergymnasial nivå och tar examen tidigast juni 2021.
* Besitter mycket goda språkliga kunskaper, både svenska och engelska.
* Är kunnig inom flera av Adobe-programmen, exempelvis Photoshop, Premier och InDesign.

Som person är du:


* Initiativtagande
* Självgående
* Ansvarstagande


Det är meriterande om du…


* Studerar media och marknadsföring.
* Eller har tidigare arbetserfarenhet från liknande arbetsuppgifter.


Det är även meriterande om du har ett eget intresse av hälsa och kost!

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid
* Placering: Falun
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vardagsstark och Arch of Scandinavias önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Marketing Specialist Applications

Ansök    Jul 6    NKT HV Cables AB    Marknadskoordinator
About NKT NKT connects a greener world with high-quality power cable technology and takes centre stage as the world moves towards green energy. NKT designs, manufactures and installs low-, medium- and high-voltage power cable solutions enabling sustainable energy transmission. Since 1891, NKT has innovated the power cable technology building the infrastructure for the first light bulbs to the megawatts created by renewable energy today. NKT is headquartere... Visa mer
About NKT
NKT connects a greener world with high-quality power cable technology and takes centre stage as the world moves towards green energy. NKT designs, manufactures and installs low-, medium- and high-voltage power cable solutions enabling sustainable energy transmission. Since 1891, NKT has innovated the power cable technology building the infrastructure for the first light bulbs to the megawatts created by renewable energy today. NKT is headquartered in Denmark and employs 3,900 people. NKT is listed on Nasdaq Copenhagen and realised a revenue of EUR 1.3 billion in 2019. NKT - We connect a greener world. www.NKT.com.

NKT Corporate Movie

As a marketing specialist within Applications, you will work with unique products in a developing and stimulation environment. This role is a part of the central commercial excellence initiatives in Sweden and Finland. The location of this role is flexible but preferably at our site in Falun.
Can you improve NKT’s presence and visibility in Sweden and Finland?
In this role, you are an important part of working with the overall marketing strategy and support the sales targets. You will drive initiatives to all relevant customers and end-users touch points, both physical, on-line and on social media. 
Some of your tasks will be: 
•    Information, involvement and collaboration with local stakeholders (especially the Sales and Product Management Organization) with strong focus on new product development
•    Adaptation, implementation and monitoring of central initiatives according to market specific needs
•    Loop back learning’s from the execution creating synergy effects for entire marketing organization
•    Leverage intellectual capital, follow industry trends, provide competitive intelligence and raise awareness internally
•    Steering of external providers (such as marketing agencies)
•    Support NKTs global marketing projects and activities as needed


Contact and application
NKT is committed to fostering a diverse organization and a culture where people from different backgrounds can thrive and are inspired to perform at their best. We believe that a diverse organization enables sustainable performance, and that an inclusive and welcoming culture makes for a better place to work.   

Apply with CV and personal letter via the link below, at latest 15th august 2021
Tests can occur in our recruitment processes. 

Union Representatives
Sveriges Ingenjörer - Christian Andersson, +46 236 8521
Unionen - Kennet Jansson Eklund, +46 23 68452
Ledarna - Per Skalin, +46 23 68554

Welcome with your application!

#LI-NKT

We are looking for a strong player with Digital Marketing competence
The person we are looking for are a self-driven, hands-on, convincing and experienced marketing specialist with strong skills within digital marketing. You have commercial understanding of complex products intended for professional use and a good understanding of dealing with different customers and product mix. You are understanding of the market and plan ahead and the different routes to market and value of different sales channels. 

Your requirements: 
•    Relevant education on university level, or experience equal.
•    At least 2 years of professional work in marketing department of electrical wholesaler or in multinational industrial companies
•    Experience in planning and managing marketing campaigns
•    Fluent in English and Swedish, preferably also in Finish Visa mindre

Moveum AB söker Marknadskoordinator

Om företaget På Moveum löser vi problem som människor möter i vardagen. Vi gör det med egen utveckling och med smarta produktlösningar. Våra produkter fyller en nyckelroll vid anpassning av bostäder för äldre människor och då det föreligger en funktionsnedsättning. Vår utveckling ligger i framkant och vi har en marknadsledande roll inom flera av våra produktområden. Vi har en tät samverkan mellan utveckling, produktion och marknad och behöver nu förstärka... Visa mer
Om företaget
På Moveum löser vi problem som människor möter i vardagen. Vi gör det med egen utveckling och med smarta produktlösningar. Våra produkter fyller en nyckelroll vid anpassning av bostäder för äldre människor och då det föreligger en funktionsnedsättning. Vår utveckling ligger i framkant och vi har en marknadsledande roll inom flera av våra produktområden. Vi har en tät samverkan mellan utveckling, produktion och marknad och behöver nu förstärka vårt team med en vass marknadskoordinator. Vi vill att du ska ta en aktiv del i utvecklingen av företagets budskap och profilering. Vår verksamhet finns i Falun där du kommer att arbeta, men våra kunder finns över hela norden med fokus på Sverige. Du kommer att ha en nyckelroll hos oss och medverka till att vi ska kunna fortsätta vår utveckling och nå våra högt satta mål.Dina arbetsuppgifter
Du blir en del av Moveums sälj - och marknadsteam och dina arbetsuppgifter är att analysera vår målgrupp och kreativt maximera efterfrågan på våra produkter. Detta samtidigt som du säkerställer att vårt varumärke exponeras på rätt sätt. Förutom en hel del marknadsföring arbetar du med att stötta kollegor med material och presentationer, planerar mässor, driver kampanjer samt jobbar med grafisk produktion. Du kommer också att vara delaktig i vår närvaro i sociala medier samt den utveckling av vår webbprofil som pågår.

Din profil
Vi ser att du har god erfarenhet från liknande tjänster. Du är självgående och har en stark kreativ ådra. Du har god organisationsförmåga, förmåga att läsa trender och ett driv att vinna marknadsandelar. Du gillar att ha flera projekt igång, samtidigt som du ska ha lätt för att prioritera och vara strukturerad.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För ytterligare frågor om tjänsten kontakta gärna Rekryteringskonsult Johanna Mogren Sundqvist på 0733-512 705. Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 1 april 2019. Observera att vi gör löpande intervjuer och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag Visa mindre