Lediga jobb som Laboratorieassistent i Falun

Se lediga jobb som Laboratorieassistent i Falun. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Falun som finns hos arbetsgivaren.

Sem vik Laboratorieassistent Patologi & Cytologi Dalarna

Ansök    Apr 1    REGION DALARNA    Laboratorieassistent
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Välkommen att söka ett spännande och meningsfullt sommarjobb hos oss på Patologi och cytologi Dalarna! Vi är en regiongemensam ackrediterad avdelning inom Region Dalarna och tar emot histologiska och cytologiska prover från Regionen för att preparera och diagnostisera dessa. Arbetet i verksamheten är m... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Välkommen att söka ett spännande och meningsfullt sommarjobb hos oss på Patologi och cytologi Dalarna! Vi är en regiongemensam ackrediterad avdelning inom Region Dalarna och tar emot histologiska och cytologiska prover från Regionen för att preparera och diagnostisera dessa. Arbetet i verksamheten är mycket utvecklande och ytterst viktigt i vårdkedjan då det är en förutsättning för en stor del av cancerdiagnostiken inom Regionen. Här arbetar biomedicinska analytiker, patologer, cytodiagnostiker, medicinska sekreterare, laboratorieassistenter och obduktionstekniker. En god arbetsmiljö och trivsel på arbetsplatsen är viktig för oss och något vi alltid strävar efter.

Du kommer du att arbeta som laboratorieassistent med de huvudsakliga arbetsuppgifterna uppackning och inregistrering av prover i laboratoriedatasystemet, samt dagligt underhåll av teknisk utrustning på labbet. Eventuellt kan visst tekniskt arbete i form av inskanning av objektglas med prover inför diagnostik förekomma. Ur patientsäkerhetssynpunkt kräver arbetet mycket stor noggrannhet, och det är viktigt att kvaliteten på utförandet av arbetsuppgifterna är god.

Arbetstiden är dagtid måndag till fredag och anställningen är ett semestervikariat under 2 månader, preliminärt vecka 26-32. Annan överenskommelse kan göras vid behov.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande med vårdinriktning eller naturvetenskaplig inriktning, alternativt påbörjad eller slutförd högskoleutbildning inom relevant ämnesområde.

Arbetsuppgifterna kräver en noggrann och välstrukturerad person med förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Låter detta som något för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!
Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.
Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.
Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.
Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Laboratorieassistent till Patologi o Cytologi Dalarna på Falu Lasarett

Ansök    Jan 24    REGION DALARNA    Laboratorieassistent
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Välkommen att söka ett spännande och meningsfullt jobb som laboratorieassistent hos oss på Patologi och Cytologi Dalarna! Vi är en regiongemensam ackrediterad avdelning inom Region Dalarna som tar emot histologiska och cytologiska prover från regionen för att preparera och diagnostisera dessa. Arbetet i verksamheten är mycke... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Välkommen att söka ett spännande och meningsfullt jobb som laboratorieassistent hos oss på Patologi och Cytologi Dalarna!
Vi är en regiongemensam ackrediterad avdelning inom Region Dalarna som tar emot histologiska och cytologiska prover från regionen för att preparera och diagnostisera dessa. Arbetet i verksamheten är mycket utvecklande och ytterst viktigt i vårdkedjan då det är en förutsättning för en stor del av cancerdiagnostiken inom regionen.
Hos oss arbetar biomedicinska analytiker, laboratorieassistenter, läkare, cytodiagnostiker, medicinska sekreterare och obduktionstekniker. En god arbetsmiljö och trivsel på arbetsplatsen är viktig för oss och något vi alltid strävar efter.


Laboratorieassistent till Patologi o Cytologi Dalarna på Falu Lasarett

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta bland annat:
Tekniskt arbete med inskanning av objektglas med prover inför digital diagnostik
Uppackning och inregistrering av prover i laboratorieinformationssystemet
Dagligt underhåll av teknisk utrustning på labbet
Laborativt arbete vid behov

Arbetstiden är dagtid måndag till fredag (07:30-16:15) och anställningen är ett vikariat under 6 månader med möjlighet till förlängning.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande med vårdinriktning eller naturvetenskaplig inriktning, alternativt påbörjad eller slutförd högskoleutbildning inom relevant ämnesområde.
Ur patientsäkerhetssynpunkt kräver arbetet mycket stor noggrannhet och struktur, och det är viktigt att kvaliteten på utförandet av arbetsuppgifterna är god. Arbetet är varierande och därför ser vi gärna att du har en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ till arbetsinsatser där det behövs. Du är också utåtriktad och trivs när det är mycket på gång. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Låter detta som ett jobb för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktuppgifter
Här hittar du kontaktuppgifter till våra fackliga organisationer. Visa mindre

Laboratorieassistent Patologi och cytologi Dalarna

Ansök    Mar 16    REGION DALARNA    Laboratorieassistent
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Patologi och cytologi Dalarna är en länsgemensam ackrediterad avdelning inom Region Dalarna. Vi tar emot histologiska och cytologiska prover från länet för att preparera och diagnostisera. Arbetet i verksamheten är mycket utvecklande och ytterst viktigt i vårdkedjan då det är en förutsättning för en st... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Patologi och cytologi Dalarna är en länsgemensam ackrediterad avdelning inom Region Dalarna. Vi tar emot histologiska och cytologiska prover från länet för att preparera och diagnostisera. Arbetet i verksamheten är mycket utvecklande och ytterst viktigt i vårdkedjan då det är en förutsättning för en stor del av cancerdiagnostiken i länet. Vi strävar alltid efter att uppnå god arbetsmiljö och trivsel på arbetsplatsen är viktig för oss.

Vi som arbetar på avdelningen är biomedicinska analytiker, laboratorieassistenter, patologer, cytodiagnostiker, medicinska sekreterare och obduktionstekniker. Arbetstiden är måndag till fredag.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna för aktuell tjänst omfattar uppackning och inregistrering av prover i labdatasystem, preparering av prover, samt dagligt underhåll av teknisk utrustning på labbet och eventuellt visst tekniskt arbete i form av scanning av objektglas med prover inför diagnostik. Kvalitén på utförandet av arbetsuppgifterna är ytterst viktiga ur patientsäkerhetssynpunkt och kräver därför mycket stor noggrannhet.

Anställningen är ett vikariat, 6 månader.

KVALIFIKATIONER

Gymnasieutbildning eller motsvarande med vårdinriktning eller naturvetenskaplig inriktning, alternativt påbörjad eller slutförd utbildning medicinsk sekreterare.

Arbetsuppgifterna kräver en noggrann och välstrukturerad person med förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att fästas vid personlig tillämplighet.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Laboratorieassistent Patologi och cytologi Dalarna

Ansök    Feb 5    Region Dalarna    Laboratorieassistent
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Patologi och cytologi Dalarna är en länsgemensam ackrediterad avdelning inom Region Dalarna. Vi tar emot histologiska och cytologiska prover från länet för att preparera och diagnostisera. Arbetet i verksamheten är mycket utvecklande och ytterst viktigt i vårdkedjan då det är en förutsättning för en st... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Patologi och cytologi Dalarna är en länsgemensam ackrediterad avdelning inom Region Dalarna. Vi tar emot histologiska och cytologiska prover från länet för att preparera och diagnostisera. Arbetet i verksamheten är mycket utvecklande och ytterst viktigt i vårdkedjan då det är en förutsättning för en stor del av cancerdiagnostiken i länet. Vi strävar alltid efter att uppnå god arbetsmiljö och trivsel på arbetsplatsen är viktig för oss.

Vi som arbetar på avdelningen är biomedicinska analytiker, laboratorieassistenter, patologer, cytodiagnostiker, medicinska sekreterare och obduktionstekniker. Arbetstiden är måndag till fredag.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna för aktuell tjänst omfattar uppackning och inregistrering av prover i labdatasystem samt dagligt underhåll av teknisk utrustning på labbet och eventuellt visst tekniskt arbete i form av scanning av objektglas med prover inför diagnostik. Kvalitén på utförandet av arbetsuppgifterna är ytterst viktiga ur patientsäkerhetssynpunkt och kräver därför mycket stor noggrannhet.

KVALIFIKATIONER

Gymnasieutbildning eller motsvarande med vårdinriktning eller naturvetenskaplig inriktning, alternativt påbörjad eller slutförd utbildning medicinsk sekreterare.

Arbetsuppgifterna kräver en noggrann och välstrukturerad person med förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att fästas vid personlig tillämplighet.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre