Lediga jobb som Distriktssköterska i Falun

Se lediga jobb som Distriktssköterska i Falun. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Falun som finns hos arbetsgivaren.

Distriktssköterska - Mottagning Grycksbo

Ansök    Okt 18    REGION DALARNA    Distriktssköterska
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar. Vi på Grycksbo vårdcentral har runt 5400 listade patienter och 25 härliga medarbetare inom olika yrkeskategorier. Hos oss vill vi att du som medarbetare ska känna att du trivs, utvecklas och har ett viktigt arbete. Distriktssköterska - Mottagning Grycksbo Arbetsuppgifter Vi söke... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vi på Grycksbo vårdcentral har runt 5400 listade patienter och 25 härliga medarbetare inom olika yrkeskategorier. Hos oss vill vi att du som medarbetare ska känna att du trivs, utvecklas och har ett viktigt arbete.


Distriktssköterska - Mottagning Grycksbo

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska och vill vara en del av vår verksamhet i tätt samarbete med övriga professioner. Som distriktssköterska hos oss arbetar du främst med distriktssköterskemottagning och telefonrådgivning.
Vi söker dig med ett gott patientbemötande och stort patientfokus med kvalitativt tänkande. Du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för hinder.
Därtill är det viktigt att du gillar utmaningar och är flexibel inför de varierande arbetsuppgifter och det höga tempo som kan uppkomma under en dag på vårdcentralen.
Om du erbjuder oss din kunskap och ditt engagemang så kan vi erbjuda dig omväxlande arbetsdagar och ett nära samarbete med olika yrkeskategorier.

Övrig information

Kvalifikationer

Du är utbildad distriktssköterska och har erfarenhet inom primärvård.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktuppgifter
Här hittar du kontaktuppgifter till våra fackliga organisationer. Visa mindre

Diabetessköterska sökes till Falu vc

Är du vår nästa kollega? Vi behöver utöka vår diabetesmottagning med en diabetessköterska. Hos oss på Falu vc får du vara en del av ett kompetent team som tar hand om varandra och där gott samarbete är en självklarhet. Vi är en verksamhet där du får vara med att förändra och påverka din egen arbetssituation. Du har också möjlighet att till viss del utforma din egen dag efter egna önskemål. Du trivs i en verksamhet med korta beslutsvägar och där relationen ... Visa mer
Är du vår nästa kollega? Vi behöver utöka vår diabetesmottagning med en diabetessköterska. Hos oss på Falu vc får du vara en del av ett kompetent team som tar hand om varandra och där gott samarbete är en självklarhet. Vi är en verksamhet där du får vara med att förändra och påverka din egen arbetssituation. Du har också möjlighet att till viss del utforma din egen dag efter egna önskemål. Du trivs i en verksamhet med korta beslutsvägar och där relationen till patienten är i fokus.
Falu Vårdcentral är en av Dalarnas privata vårdcentraler som har Hälsovalsavtal med Region Dalarna. Vi är central beläget och har idag ca 15 000 listade patienter. Vårdcentralen kännetecknas av ett mycket gott arbetsklimat där all personal drar åt samma håll i enlighet med vår värdegrund. Medarbetarna som idag uppgår till ca 65 personer arbetar självständigt och tar ett stort ansvar för att utveckla sina respektive verksamhetsområden. Vi är arbetsplatsen med korta beslutsvägar och nära dialog mellan kollegor och chefer i det dagliga arbetet.
Arbetsuppgifter:
Arbetet som diabetessköterska innebär att du har en egen mottagning med arbetsuppgifter som ingår i diabetessköterskans uppdrag. En viktig del av diabetessköterskans arbete innebär att vara stöd och rådgivande till kollegor och läkare.
Dina arbetsuppgifter är även att bland annat arbete med telefonrådgivning samt arbete på övrig sköterskemottagning. Det ingår även läkemedelshantering och förskrivning av vissa läkemedel. Arbetet är både självständigt och i team tillsammans med andra.

Dina personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en person som är serviceinriktad, samarbetsorienterad och flexibel.

Din bakgrund: Vi söker dig som är legitimerad specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska alt legitimerad sjuksköterska med diabeteskompetens. Visa mindre

AnnSam söker Distriktssjuksköterska! Uppdrag v1-5 på HC i Hofors.

Ansök    Nov 14    Annsam AB    Distriktssköterska
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Distriktssjuksköterska för uppdrag på Hälsocentral i Hofors!   Perioden: 2024.01.02 - 2024.02.02 Arbetstid: Endast dagtid Erfarenhet: Distriktssjuksköterska alt. Sjuksköterska med erfarenhet av primärvård, trygg i din yrkesroll. Journalsystem:   Ev. övrigt: Sedvanliga arbetsuppgifter såsom mottagningsarbete samt telefonrådgivning Ref.nr: Avropspl. 835611 Att arbeta som Bemanningssjuks... Visa mer
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Distriktssjuksköterska för uppdrag på Hälsocentral i Hofors!  
Perioden: 2024.01.02 - 2024.02.02
Arbetstid: Endast dagtid
Erfarenhet: Distriktssjuksköterska alt. Sjuksköterska med erfarenhet av primärvård, trygg i din yrkesroll.
Journalsystem:  
Ev. övrigt: Sedvanliga arbetsuppgifter såsom mottagningsarbete samt telefonrådgivning
Ref.nr: Avropspl. 835611

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  

[email protected]
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

Distrikstsköterska/ sjuksköterska till Falu vårdcentral

Är du vår nästa kollega? Hos oss på Falu vc får du vara en del av ett kompetent team som tar hand om varandra och där gott samarbete är en självklarhet. Vi är en verksamhet där du får vara med att förändra och påverka din egen arbetssituation. Du har också har möjlighet att till viss del utforma din egen dag efter egna önskemål. Du trivs i en verksamhet med korta beslutsvägar och där relationen till patienten är i fokus. Falu Vårdcentral är en av Dalarnas... Visa mer
Är du vår nästa kollega? Hos oss på Falu vc får du vara en del av ett kompetent team som tar hand om varandra och där gott samarbete är en självklarhet. Vi är en verksamhet där du får vara med att förändra och påverka din egen arbetssituation. Du har också har möjlighet att till viss del utforma din egen dag efter egna önskemål. Du trivs i en verksamhet med korta beslutsvägar och där relationen till patienten är i fokus.
Falu Vårdcentral är en av Dalarnas privata vårdcentraler som har Hälsovalsavtal med Region Dalarna. Vi är central beläget och har idag ca 15 000 listade patienter. Vårdcentralen kännetecknas av ett mycket gott arbetsklimat där all personal drar åt samma håll i enlighet med vår värdegrund. Medarbetarna som idag uppgår till ca 65 personer arbetar självständigt och tar ett stort ansvar för att utveckla sina respektive verksamhetsområden. Vi är arbetsplatsen med korta beslutsvägar och nära dialog mellan kollegor och chefer i det dagliga arbetet.
Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter är bland annat arbete med telefonrådgivning, arbete på mottagning där även egen mottagning ingår. Det ingår även läkemedelshantering och förskrivning av vissa läkemedel. Arbetet är både självständigt och i team tillsammans med andra.
Dina personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en person som är serviceinriktad, samarbetsorienterad och flexibel.
Din bakgrund: Vi söker dig som är legitimerad specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska alt legitimerad sjuksköterska. Meriterande är om du har astma/ kol kompetens, diabetes eller AVK. Visa mindre

Sjuksköterska på Mottagning i Dalarna (66000 kr/mån)

Ansök    Maj 16    BEMALONG AB    Distriktssköterska
Hitta ditt nästa jobb med Bemlo! Vi hjälper dig hitta ditt drömuppdrag, oavsett var i landet du vill jobba (eller om du vill till Norge...). Detta med hjälp av Bemlos stora nätverk av över 25 samarbetspartners i Sverige och Norge Vad är Bemlo? Bemlo är Sveriges största plattform för att hitta temporära uppdrag. Varje månad hjälper vi över 500 personer hitta sitt drömuppdrag och ger värdefull information till ytterligare 20 000 besökare. Hos Bemlo hittar... Visa mer
Hitta ditt nästa jobb med Bemlo! Vi hjälper dig hitta ditt drömuppdrag, oavsett var i landet du vill jobba (eller om du vill till Norge...). Detta med hjälp av Bemlos stora nätverk av över 25 samarbetspartners i Sverige och Norge

Vad är Bemlo?

Bemlo är Sveriges största plattform för att hitta temporära uppdrag. Varje månad hjälper vi över 500 personer hitta sitt drömuppdrag och ger värdefull information till ytterligare 20 000 besökare. Hos Bemlo hittar du ditt nästa uppdrag.

Nu finns det en ledig tjänst som distriktssköterska på vårdcentral i Falun.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-06-05 och pågår till 2023-08-13. Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral. Du behöver vara flexibel i ditt arbete och redo att hoppa in med kortare introduktion än vanligt.
Varför Bemlo?

Visste du att samma uppdrag kan finnas hos flera olika bemanningsbolag? Med hjälp av Bemlo kan du jämföra erbjudanden från olika aktörer och på så vis vara säker att du alltid får det bästa erbjudandet för just dig. Chansa inte, använd Bemlo

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen samt två år som yrkesverksam sjuksköterska de senaste tre åren. Visa mindre

Specialistsjuksköterska till Falun

Ansök    Maj 31    Sjuksyrra SWE AB    Distriktssköterska
Information om uppdraget: Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska till avdelning. Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga. Krav: - Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet - Vidareutbildning inom Distriktsjuksköterska - Minst två års erfarenhet inom din vidareutbildning. Var: Falun Omfattning: 100% Tidsperiod: Vecka 23-32 år 2023 Arbetstider: mån -... Visa mer
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska till avdelning.

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet

- Vidareutbildning inom Distriktsjuksköterska

- Minst två års erfarenhet inom din vidareutbildning.

Var: Falun

Omfattning: 100%

Tidsperiod: Vecka 23-32 år 2023

Arbetstider: mån - fre: 8-17

Journalsystem: Melior

Sista ansökningsdag: Lopande


Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter våra kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus Visa mindre

Sjuksköterska på Mottagning i Dalarna (66000 kr/mån)

Ansök    Maj 16    BEMALONG AB    Distriktssköterska
Hitta ditt nästa jobb med Bemlo! Vi hjälper dig hitta ditt drömuppdrag, oavsett var i landet du vill jobba (eller om du vill till Norge...). Detta med hjälp av Bemlos stora nätverk av över 25 samarbetspartners i Sverige och Norge Vad är Bemlo? Bemlo är Sveriges största plattform för att hitta temporära uppdrag. Varje månad hjälper vi över 500 personer hitta sitt drömuppdrag och ger värdefull information till ytterligare 20 000 besökare. Hos Bemlo hittar... Visa mer
Hitta ditt nästa jobb med Bemlo! Vi hjälper dig hitta ditt drömuppdrag, oavsett var i landet du vill jobba (eller om du vill till Norge...). Detta med hjälp av Bemlos stora nätverk av över 25 samarbetspartners i Sverige och Norge

Vad är Bemlo?

Bemlo är Sveriges största plattform för att hitta temporära uppdrag. Varje månad hjälper vi över 500 personer hitta sitt drömuppdrag och ger värdefull information till ytterligare 20 000 besökare. Hos Bemlo hittar du ditt nästa uppdrag.

Nu finns det en ledig tjänst som distriktssköterska på vårdcentral i Falun.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-06-05 och pågår till 2023-08-13. Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral. Du behöver vara flexibel i ditt arbete och redo att hoppa in med kortare introduktion än vanligt.
Varför Bemlo?

Visste du att samma uppdrag kan finnas hos flera olika bemanningsbolag? Med hjälp av Bemlo kan du jämföra erbjudanden från olika aktörer och på så vis vara säker att du alltid får det bästa erbjudandet för just dig. Chansa inte, använd Bemlo

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen samt två år som yrkesverksam sjuksköterska de senaste tre åren. Visa mindre

Specialistsjuksköterska till Falun

Ansök    Maj 15    Sjuksyrra SWE AB    Distriktssköterska
Information om uppdraget: Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska till avdelning. Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga. Krav: - Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet - Vidareutbildning inom Distriktsjuksköterska - Minst två års erfarenhet inom din vidareutbildning. Var: Falun Omfattning: 100% Tidsperiod: Vecka 23-32 år 2023 Arbetstider: mån -... Visa mer
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska till avdelning.

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet

- Vidareutbildning inom Distriktsjuksköterska

- Minst två års erfarenhet inom din vidareutbildning.

Var: Falun

Omfattning: 100%

Tidsperiod: Vecka 23-32 år 2023

Arbetstider: mån - fre: 8-17

Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: snarast


Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter våra kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus Visa mindre

Medfind AB söker sjuksköterska till mottagning i Dalarna

Ansök    Maj 15    Medfind AB    Distriktssköterska
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök. Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat. Medfind AB söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Falun. Period och uppdrag: Uppdraget... Visa mer
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Falun.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-06-05 och pågår till 2023-08-13. Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas. Visa mindre

Sjuksköterska på Mottagning i Dalarna (66000 kr/mån)

Ansök    Apr 18    BEMALONG AB    Distriktssköterska
Hitta ditt nästa jobb med Bemlo! Vi hjälper dig kontakta och jämföra erbjudanden så att du enkelt kan maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb. Vad är Bemlo? Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem. Nu finns det en ledig tjänst som distriktssköterska på vårdcentral i Falun. Period och uppdrag Uppdraget sta... Visa mer
Hitta ditt nästa jobb med Bemlo! Vi hjälper dig kontakta och jämföra erbjudanden så att du enkelt kan maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb.

Vad är Bemlo?

Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem.

Nu finns det en ledig tjänst som distriktssköterska på vårdcentral i Falun.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-06-05 och pågår till 2023-08-13. Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral. Du behöver vara flexibel i ditt arbete och redo att hoppa in med kortare introduktion än vanligt.
Varför Bemlo?

Visste du att samma uppdrag kan finnas hos flera olika bemanningsbolag? Med hjälp av Bemlo kan du få förslag från flera olika aktörer samtidigt och kan enkelt välja det som passar just dig bäst!

- Maximera din ersättning
- Få de bästa villkoren
- Bli bara kontaktad av högt rankade bolag

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen samt två år som yrkesverksam sjuksköterska de senaste tre åren. Visa mindre

Sjuksköterska på Mottagning i Dalarna (66000 kr/mån)

Ansök    Apr 18    BEMALONG AB    Distriktssköterska
Hitta ditt nästa jobb med Bemlo! Vi hjälper dig kontakta och jämföra erbjudanden så att du enkelt kan maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb. Vad är Bemlo? Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem. Nu finns det en ledig tjänst som distriktssköterska på vårdcentral i Falun. Period och uppdrag Uppdraget sta... Visa mer
Hitta ditt nästa jobb med Bemlo! Vi hjälper dig kontakta och jämföra erbjudanden så att du enkelt kan maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb.

Vad är Bemlo?

Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem.

Nu finns det en ledig tjänst som distriktssköterska på vårdcentral i Falun.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-06-05 och pågår till 2023-08-13. Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral. Du behöver vara flexibel i ditt arbete och redo att hoppa in med kortare introduktion än vanligt.
Varför Bemlo?

Visste du att samma uppdrag kan finnas hos flera olika bemanningsbolag? Med hjälp av Bemlo kan du få förslag från flera olika aktörer samtidigt och kan enkelt välja det som passar just dig bäst!

- Maximera din ersättning
- Få de bästa villkoren
- Bli bara kontaktad av högt rankade bolag

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen samt två år som yrkesverksam sjuksköterska de senaste tre åren. Visa mindre

Sjuksköterska på Mottagning i Dalarna (66000 kr/mån)

Ansök    Maj 15    BEMALONG AB    Distriktssköterska
Hitta ditt nästa jobb med Bemlo! Vi hjälper dig hitta ditt drömuppdrag, oavsett var i landet du vill jobba (eller om du vill till Norge...). Detta med hjälp av Bemlos stora nätverk av över 25 samarbetspartners i Sverige och Norge Vad är Bemlo? Bemlo är Sveriges största plattform för att hitta temporära uppdrag. Varje månad hjälper vi över 500 personer hitta sitt drömuppdrag och ger värdefull information till ytterligare 20 000 besökare. Hos Bemlo hittar... Visa mer
Hitta ditt nästa jobb med Bemlo! Vi hjälper dig hitta ditt drömuppdrag, oavsett var i landet du vill jobba (eller om du vill till Norge...). Detta med hjälp av Bemlos stora nätverk av över 25 samarbetspartners i Sverige och Norge

Vad är Bemlo?

Bemlo är Sveriges största plattform för att hitta temporära uppdrag. Varje månad hjälper vi över 500 personer hitta sitt drömuppdrag och ger värdefull information till ytterligare 20 000 besökare. Hos Bemlo hittar du ditt nästa uppdrag.

Nu finns det en ledig tjänst som distriktssköterska på vårdcentral i Falun.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-06-05 och pågår till 2023-08-13. Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral. Du behöver vara flexibel i ditt arbete och redo att hoppa in med kortare introduktion än vanligt.
Varför Bemlo?

Visste du att samma uppdrag kan finnas hos flera olika bemanningsbolag? Med hjälp av Bemlo kan du jämföra erbjudanden från olika aktörer och på så vis vara säker att du alltid får det bästa erbjudandet för just dig. Chansa inte, använd Bemlo

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen samt två år som yrkesverksam sjuksköterska de senaste tre åren. Visa mindre

Distriktssköterska, Bemanning

Ansök    Jan 26    VårdföretagSe AB    Distriktssköterska
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se ... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Distriktssköterska, Bemanning

Ansök    Jan 29    VårdföretagSe AB    Distriktssköterska
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se ... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Distriktssköterska, Bemanning

Ansök    Jan 29    VårdföretagSe AB    Distriktssköterska
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se ... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Distriktssköterska, Bemanning

Ansök    Jan 25    VårdföretagSe AB    Distriktssköterska
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se ... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Distriktssköterska, Bemanning

Ansök    Jan 25    VårdföretagSe AB    Distriktssköterska
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se ... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Distriktssköterska, Bemanning

Ansök    Jan 26    VårdföretagSe AB    Distriktssköterska
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se ... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Distriktssköterska, Bemanning

Ansök    Jan 23    VårdföretagSe AB    Distriktssköterska
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se ... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Distriktssköterska, Bemanning

Ansök    Jan 23    VårdföretagSe AB    Distriktssköterska
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se ... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Distriktssköterska, Bemanning

Ansök    Jan 19    VårdföretagSe AB    Distriktssköterska
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se ... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Distriktssköterska, Bemanning

Ansök    Jan 19    VårdföretagSe AB    Distriktssköterska
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se ... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Distriktssköterska, Bemanning

Ansök    Jan 18    VårdföretagSe AB    Distriktssköterska
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se ... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Distriktssköterska, Bemanning

Ansök    Jan 18    VårdföretagSe AB    Distriktssköterska
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se ... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Diabetessköterska/sjuksköterska, vårdcentral Svärdsjö

Ansök    Sep 12    REGION DALARNA    Distriktssköterska
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vårdcentral Svärdsjö söker en diabetessköterska/distriktssköterska/sjuksköterska. Vårdcentralen är Falu kommuns landsbygdsvårdcentral som är beläget ca. 2,5 mil från Falun. Enheten är liten, med ca. 25 anställda och vi jobbar enligt uppdrag Vårdval Dalarna. Arbetsplatsen har en god sammanhållning och p... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vårdcentral Svärdsjö söker en diabetessköterska/distriktssköterska/sjuksköterska. Vårdcentralen är Falu kommuns landsbygdsvårdcentral som är beläget ca. 2,5 mil från Falun. Enheten är liten, med ca. 25 anställda och vi jobbar enligt uppdrag Vårdval Dalarna. Arbetsplatsen har en god sammanhållning och präglas av ett öppet arbetsklimat mellan både kollegor och ledning.

Vi söker nu en dsk/ssk med diabeteskompetens som vill vara en del av vårt team och är beredd att utföra de flesta av de arbetsuppgifter, beroende på din kompetens, som förekommer på en vårdcentral. Som diabetessköterska har du på deltid en egen mottagning för diabetespatienter. Som sjuksköterska altererar du på våra tre positioner akut, tele q eller mottagning.

Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av primärvård. Vidareutbildning/specialistutbildning meriterande så som distriktssköterska, diabetessköterska, astma/kol sköterska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Distriktssköterska/sjuksköterska, vårdcentral Svärdsjö

Ansök    Okt 17    REGION DALARNA    Distriktssköterska
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vårdcentral Svärdsjö söker en distriktssköterska/sjuksköterska. Vårdcentralen är Falukommuns landsbygdsvårdcentral som är beläget ca. 2,5 mil från Falun. Enheten är liten, med ca. 22 anställda och vi jobbar enligt uppdrag Vårdval Dalarna. Arbetsplatsen har en god sammanhållning och präglas av ett öpp... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vårdcentral Svärdsjö söker en distriktssköterska/sjuksköterska. Vårdcentralen är Falukommuns landsbygdsvårdcentral som är beläget ca. 2,5 mil från Falun. Enheten är liten, med ca. 22 anställda och vi jobbar enligt uppdrag Vårdval Dalarna.

Arbetsplatsen har en god sammanhållning och präglas av ett öppet arbetsklimat mellan både kollegor och ledning. Vi söker nu en dsk/ssk som vill vara en del av detta och är beredd att utföra de flesta av de arbetsuppgifter, beroende på din kompetens, som förekommer på en vårdcentral. Som sjuksköterska arbetar du främst på våra tre positioner; akut, tele q eller mottagning. Har du en adekvat vidareutbildning kommer du dessutom att ha egen mottagning på en del av din tid. Är du intresserad av en egen mottagning men saknar adekvat utbildning så är även det av intresse.

Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad sjuksköterska gärna vidareutbildning till distriktsköterska alternativt annan vidareutbildning som kan vara adekvat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Distriktssköterska, Bemanning

Ansök    Jan 17    VårdföretagSe AB    Distriktssköterska
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se ... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Falun, Dalarna län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Distriktssköterska/sjuksköterska, Vikariat, Svärdsjö Vårdcentral, Falun

Ansök    Aug 22    REGION DALARNA    Distriktssköterska
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vårdcentral Svärdsjö söker en distriktssköterska/sjuksköterska på vikariat under hösten 2022. Vårdcentralen är Falukommuns landsbygdsvårdcentral som är beläget ca. 2,5 mil från Falun. Enheten är liten, med ca. 22 anställda och vi jobbar enligt uppdrag Hälsoval Dalarna. Arbetsplatsen har en god samman... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vårdcentral Svärdsjö söker en distriktssköterska/sjuksköterska på vikariat under hösten 2022. Vårdcentralen är Falukommuns landsbygdsvårdcentral som är beläget ca. 2,5 mil från Falun. Enheten är liten, med ca. 22 anställda och vi jobbar enligt uppdrag Hälsoval Dalarna.

Arbetsplatsen har en god sammanhållning och präglas av ett öppet arbetsklimat mellan både kollegor och ledning. Vi söker nu en dsk/ssk som vill vara en del av detta och är beredd att utföra de flesta av de arbetsuppgifter, beroende på din kompetens, som förekommer på en vårdcentral. Som sjuksköterska altererar du på våra tre positioner; akut, tele q eller mottagning. Har du en adekvat vidareutbildning kommer du dessutom att ha egen mottagning på en del av din tid.

Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av primärvård.
Vidareutbildning/specialistutbildning meriterande så som distriktssköterska, diabetessköterska, astma/kol sköterska.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Konsultsjuksköterska med bred erfarenhet

Vill du vara med och arbeta som konsult hos Systrarnas bemanning? Vi söker dig som är sjuksköterska med bred erfarenhet och som kan leverera rätt värden till bolaget och våra blivande kunder i Falun kommun och omnejd. ARBETSUPPGIFTER Självständigt utföra omvårdnad i enlighet med gällande beslut med fokus på kvalité utifrån kundens önskemål. Driva efterfrågad förändringsledning och verksamhetsutveckling. FORMELLA KRAV Godkänd legitimation Minst 8 års erfare... Visa mer
Vill du vara med och arbeta som konsult hos Systrarnas bemanning? Vi söker dig som är sjuksköterska med bred erfarenhet och som kan leverera rätt värden till bolaget och våra blivande kunder i Falun kommun och omnejd.
ARBETSUPPGIFTER
Självständigt utföra omvårdnad i enlighet med gällande beslut med fokus på kvalité utifrån kundens önskemål. Driva efterfrågad förändringsledning och verksamhetsutveckling.
FORMELLA KRAV
Godkänd legitimation
Minst 8 års erfarenhet som sjuksköterska
Minst 4 års erfarenhet av kommunal verksamhet
Två stycken skriftliga referenser, varav en från chef
Intyg från HOSP (max 6 månader gammal)
Utdrar ur belastningsregister (max 6 månader gammalt)
Utdrag ur register från IVO. (max 6 månader gammalt)
Körkort B
SITH:s kort är önskvärt

Påbyggnadsutbildning till distriktsköterska liksom annan påbyggnadsutbildning är meriterande. Det är också meriterande ifall du har erfarenhet av att driva förändrings- och utvecklingsarbete hos uppdragsgivare.
Erfarenhet av arbete i ett flertal journal och vårdplaneringssystem är meriterande.
VI SÖKER DIG SOM
Har konsultativa personliga egenskaper såsom:
är ansvarsfull och pålitlig,
är engagerad och empatisk,
är utvecklingsinriktad,
har god social förmåga,
har god samarbetsförmåga,
har god datorvana och
kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi tror att kunderna ropar efter dig som är konsultativt lagd, vill skapa mervärde i vår och kundens verksamhet samt vill vara med och utveckla hälso- och vårdbranschen.
LÖN och PERIOD
Ersättning enligt vår policy och överenskommelse.
Behovet är dag, kväll och helgtjänstgöring.
OM SYSTRARNAS BEMANNING
Systrarnas bemanning startades i juni 2020 av systrarna Helene och Ulrika Odh. De är båda leg. sjuksköterskor sedan trettio år tillbaka med bred erfarenhet inom såväl akutsjukvård som kommunal verksamhet. Bolaget är under utveckling och vi söker nu dig som vill vara med på vår resa, arbeta som konsultsjuksköterska och vara en del av en efterfrågad och växande organisation.
Visionen är att säkerställa vårdkonsulter med flexibilitet och hög kvalité och som kan se alla kunders unika behov. Vår övertygelse är att kvalité på hög nivå grundar sig i medarbetare som har ett personligt engagemang med kunden i fokus. Rätt konsult för rätt uppdrag!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Distriktssköterska/sjuksköterska, Vikariat, Svärdsjö Vårdcentral, Falun

Ansök    Jul 22    REGION DALARNA    Distriktssköterska
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vårdcentral Svärdsjö söker en distriktssköterska/sjuksköterska på vikariat under hösten 2022. Vårdcentralen är Falukommuns landsbygdsvårdcentral som är beläget ca. 2,5 mil från Falun. Enheten är liten, med ca. 22 anställda och vi jobbar enligt uppdrag Hälsoval Dalarna. Arbetsplatsen har en god samman... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vårdcentral Svärdsjö söker en distriktssköterska/sjuksköterska på vikariat under hösten 2022. Vårdcentralen är Falukommuns landsbygdsvårdcentral som är beläget ca. 2,5 mil från Falun. Enheten är liten, med ca. 22 anställda och vi jobbar enligt uppdrag Hälsoval Dalarna.

Arbetsplatsen har en god sammanhållning och präglas av ett öppet arbetsklimat mellan både kollegor och ledning. Vi söker nu en dsk/ssk som vill vara en del av detta och är beredd att utföra de flesta av de arbetsuppgifter, beroende på din kompetens, som förekommer på en vårdcentral. Som sjuksköterska altererar du på våra tre positioner; akut, tele q eller mottagning. Har du en adekvat vidareutbildning kommer du dessutom att ha egen mottagning på en del av din tid.

Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av primärvård.
Vidareutbildning/specialistutbildning meriterande så som distriktssköterska, diabetessköterska, astma/kol sköterska.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Konsultsjuksköterska med bred erfarenhet

Vill du vara med och arbeta som konsult hos Systrarnas bemanning? Vi söker dig som är sjuksköterska med bred erfarenhet och som kan leverera rätt värden till bolaget och våra blivande kunder i Ystads kommun. ARBETSUPPGIFTER Självständigt utföra omvårdnad i enlighet med gällande beslut med fokus på kvalité utifrån kundens önskemål. Driva efterfrågad förändringsledning och verksamhetsutveckling. FORMELLA KRAV Godkänd legitimation Minst 8 års erfarenhet som s... Visa mer
Vill du vara med och arbeta som konsult hos Systrarnas bemanning? Vi söker dig som är sjuksköterska med bred erfarenhet och som kan leverera rätt värden till bolaget och våra blivande kunder i Ystads kommun.
ARBETSUPPGIFTER
Självständigt utföra omvårdnad i enlighet med gällande beslut med fokus på kvalité utifrån kundens önskemål. Driva efterfrågad förändringsledning och verksamhetsutveckling.
FORMELLA KRAV
Godkänd legitimation
Minst 8 års erfarenhet som sjuksköterska
Minst 4 års erfarenhet av kommunal verksamhet
Två stycken skriftliga referenser, varav en från chef
Intyg från HOSP (max 6 månader gammal)
Utdrar ur belastningsregister (max 6 månader gammalt)
Utdrag ur register från IVO. (max 6 månader gammalt)
Körkort B
SITH:s kort är önskvärt

Påbyggnadsutbildning till distriktsköterska liksom annan påbyggnadsutbildning är meriterande. Det är också meriterande ifall du har erfarenhet av att driva förändrings- och utvecklingsarbete hos uppdragsgivare.
Erfarenhet av arbete i ett flertal journal och vårdplaneringssystem är meriterande.
VI SÖKER DIG SOM
Har konsultativa personliga egenskaper såsom:
är ansvarsfull och pålitlig,
är engagerad och empatisk,
är utvecklingsinriktad,
har god social förmåga,
har god samarbetsförmåga,
har god datorvana och
kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi tror att kunderna ropar efter dig som är konsultativt lagd, vill skapa mervärde i vår och kundens verksamhet samt vill vara med och utveckla hälso- och vårdbranschen.
LÖN och PERIOD
Individuell lönesättning.
Behovet är dag, kväll och helgtjänstgöring.
OM SYSTRARNAS BEMANNING
Systrarnas bemanning startades i juni 2020 av systrarna Helene och Ulrika Odh. De är båda leg. sjuksköterskor sedan trettio år tillbaka med bred erfarenhet inom såväl akutsjukvård som kommunal verksamhet. Bolaget är under utveckling och vi söker nu dig som vill vara med på vår resa, arbeta som konsultsjuksköterska och vara en del av en efterfrågad och växande organisation.
Visionen är att säkerställa vårdkonsulter med flexibilitet och hög kvalité och som kan se alla kunders unika behov. Vår övertygelse är att kvalité på hög nivå grundar sig i medarbetare som har ett personligt engagemang med kunden i fokus. Rätt konsult för rätt uppdrag!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

BVC-sjuksköterska alt distriktssköterska på Familjecentralen Elsborg, Falun

Ansök    Jan 20    REGION DALARNA    Distriktssköterska
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING En av våra medarbetare går i pension och en medarbetare går till nytt uppdrag. Därför söker vi nu dig som är BVC-sjuksköterska alternativt distriktssköterska till Familjecentralen Elsborg. Tjänsten utformas utifrån din kompetens och erfarenhet. Möjlighet finns till rotation mot annan verksamhet. Famil... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

En av våra medarbetare går i pension och en medarbetare går till nytt uppdrag. Därför söker vi nu dig som är BVC-sjuksköterska alternativt distriktssköterska till Familjecentralen Elsborg. Tjänsten utformas utifrån din kompetens och erfarenhet. Möjlighet finns till rotation mot annan verksamhet.

Familjecentralen är ett samarbete mellan Falu kommun och Region Dalarna. Här finns barnavårdscentral, mödravårdscentral, psykologer, öppen förskola samt socialrådgivare och vi arbetar tillsammans i gemensamma lokaler. Idag arbetar barnmorskor, BVC-sjuksköterskor, psykologer, medicinsk sekreterare, socialrådgivare och förskollärare på familjecentralen.

Arbetet inom BHV omfattar, förutom att främja och stödja, ett övergripande somatiskt perspektiv även ett folkhälsoinriktat och psykosocialt perspektiv. Det förutsätter att du har nära samarbete med ett flertal professioner kring barnets hälsa, samverkar med andra aktörer i vårdkedjan och med andra verksamheter.
Du stödjer föräldrarna aktivt genom tidsbeställda besök, leda föräldragrupper, telefonrådgivning och hembesök. I ditt arbete har du stöd från BHV-enheten och arbetar efter det nationella basprogrammet.

Under inskolning och första tiden som "ny på arbetet" har du även en mentor genom en kollega på arbetsplatsen.

KVALIFIKATIONER

Du är grundutbildad sjuksköterska med vidareutbildning till barnsjuksköterska eller distriktssköterska.

Vi söker dig som har goda datakunskaper, körkort och gärna erfarenhet av journalsystemet Take Care. Du är intresserad av utvecklingsfrågor inom kompetensområdet.

Som person är du trygg i din arbetsroll, professionell i ditt bemötande, har en god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter. Du arbetare evidensbaserat, är strukturerad, flexibel och har ett gott omdöme. Vidare säkerställer och prioriterar du att ge en hög medicinsk kvalitet i ditt arbete.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!
Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Vi arbetar för en drogfri och hälsosam arbetsmiljö. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest vid alla nyanställningar. Vi har även krav på att du är fullt vaccinerad mot covid-19 och kommer att kontrollera ditt vaccinationsbevis innan anställning.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Sjuksköterska till Försvarshälsan Dalregementet

Ansök    Apr 21    Försvarsmakten    Distriktssköterska
Befattningen erbjuder Skulle du stimuleras av att vara en del i ett multiprofessionellt arbetslag verksamt i en omväxlande och spännande miljö? Är du intresserad av att ha påverkansmöjlighet och vara med och bygga en välfungerande verksamhet? Vill du vara en del av en organisation i stark tillväxt? Vill du växa tillsammans med oss? Hos oss får du tid att göra skillnad. Försvarsmaktens värdegrund utgår från demokratiska principer och slår vakt om alla män... Visa mer
Befattningen erbjuder

Skulle du stimuleras av att vara en del i ett multiprofessionellt arbetslag verksamt i en omväxlande och spännande miljö? Är du intresserad av att ha påverkansmöjlighet och vara med och bygga en välfungerande verksamhet? Vill du vara en del av en organisation i stark tillväxt? Vill du växa tillsammans med oss? Hos oss får du tid att göra skillnad.

Försvarsmaktens värdegrund utgår från demokratiska principer och slår vakt om alla människors lika värde, om rättvisa, jämlikhet och mänskliga rättigheter. Vår uppförandekod är väsentlig för att vi ska kunna upprätthålla vår värdegrund och sträva mot vår vision; ”Ett starkare försvar – möter varje hot, klarar varje utmaning”. Att se mångfald som en tillgång är en viktig del i uppförandekoden.

Om Förbandet Dalregementet

Försvarsmakten försvarar Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer. Etableringen av Dalregementet är en del i uppbyggnaden av den svenska försvarsförmågan i en tid med osäker omvärldsutveckling. I Falun ska Försvarsmakten etablera det lätta infanteriet. Under kommande år kommer vi i huvudsak att vara en utbildningsplattform som utbildar värnpliktiga. 

Om Försvarshälsan

Försvarshälsan är Försvarsmaktens interna företagshälsovård och vi finns på samtliga garnisonsorter i landet. Försvarshälsan ansvarar för hälso- och sjukvård för värnpliktiga och kadetter samt företagshälsovård för anställd personal inom Försvarsmakten. I dagsläget ansvarar Livgardet för Försvarshälsan i Falun. I samband med att verksamheten i Falun växer kommer Dalregementet att ta över detta ansvar. Tjänstgöringsorten kommer under hela perioden att vara i Falun. I teamet som vi skall bygga kommer det att ingå; läkare, två sjuksköterskor, fysioterapeut, psykolog och en friskvårds/stridsvärdesofficer.

Företagssköterskans huvudsakliga arbetsuppgifter
Välkommen till en tjänst som sjuksköterska i en omväxlande och spännande miljö! Vi söker nu en sjuksköterska till att tjänstgöra vid vår mottagning i Falun.

Arbetsuppgifterna är varierande både i det medicinska perspektivet och utifrån den militära kontext i vilken vi är verksamma. De primära arbetsuppgifterna består i att leverera hälso- och sjukvård gentemot våra värnpliktiga som gör sin militära grundutbildning i Falun. Arbetet sker huvudsakligen i form av mottagningsarbete men vi tjänstgör också regelbundet ute i fält under olika utbildningsmoment och militära övningar.

Utöver det dagliga mottagningsarbetet är du också en viktig försvarsmedicinsk resurs som ett stöd till de värnpliktigas befäl och instruktörer. I funktionen ingår även att leverera företagshälsovård till de anställda.

Kvalifikationer


VÄNLIGEN KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN FÖR EN FULLSTÄNDIG ANNONS INKLUSIVE KVALIFIKATIONERNA:

Sjuksköterska till Försvarshälsan Dalregementet - Försvarsmakten (forsvarsmakten.se)

Övrigt
Den utlysta tjänsten är förlagd till vår mottagning i Falun. Tjänstgöring vid våra andra avdelningar kan vid behov förekomma under kortare perioder, exempelvis när våra värnpliktiga i Falun har permission. Detta sker då via så kallad förrättning och erforderligt traktamente utgår.

Arbetstid: 40 timmar/vecka, måndag-fredag på dagtid, med flextidsavtal. Kvälls- och helgtjänst kan förekomma i samband med t ex militära övningar. Personal i Försvarsmakten har enligt avtal möjlighet till fysisk träning på arbetstid upp till tre timmar/vecka.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders inledande provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Individuell lönesättning tillämpas inom ramen för Försvarsmaktens lönepolicy. Löneanspråk anges i ansökan.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställningen följer nationell och internationell arbetsskyldighet. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Upplysningar om tjänsten och rekryteringsprocessen lämnas gärna av:
Monica Sundberg, Företagssjuksköterska, 073-850 87 06, [email protected]

Andreas Sjöberg, HR-chef Dalregementet, 070-790 24 56, [email protected]

Marjut Thelin, HR-specialist rekrytering, Försvarsmaktens HR-centrum tel. 072 368 0906, [email protected]

Fackliga representanter:
Kontaktas via växeln 08-584 540 00:
SACO-F, Johan Gillemyr, OFR/S, Kenneth Hartikainen, OFR/O, Stefan Morin, SEKO-F, Thomas Klasson.

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-10. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning. 

Vi ser framemot din ansökan!

 

 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Dalregementet är ett av Försvarsmaktens nygamla förband med anor från 1624. Dalregementet återetableras från 2021 efter beslut av riksdagen. Vår verksamhet finns i Falun och vi kommer bidra med utbildning av soldater som bygger framtidens infanteriförband/Armé.

Inom Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

BVC-sjuksköterska på Familjecentralen Elsborg, Falun

Ansök    Nov 16    REGION DALARNA    Distriktssköterska
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING En av våra medarbetare går i pension och en medarbetare går till nytt uppdrag, därav söker vi två BVC-sjuksköterskor till Familjecentralen Elsborg med möjlighet till rotation mot annan verksamhet. Familjecentralen är ett samarbete mellan Falu kommun och Region Dalarna. Här finns barnavårdscentral, möd... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

En av våra medarbetare går i pension och en medarbetare går till nytt uppdrag, därav söker vi två BVC-sjuksköterskor till Familjecentralen Elsborg med möjlighet till rotation mot annan verksamhet.

Familjecentralen är ett samarbete mellan Falu kommun och Region Dalarna. Här finns barnavårdscentral, mödravårdscentral, psykologer, öppen förskola samt socialrådgivare och vi arbetar tillsammans i gemensamma lokaler. Idag arbetar barnmorskor, BVC-sjuksköterskor, psykologer, medicinsk sekreterare, socialrådgivare och förskollärare på familjecentralen.
Vi söker nu BVC-sjuksköterska till Familjecentralen Elsborg med arbetsuppgifter inom barnhälsovårdens uppdrag samt samverkan med kommunen inom en familjecentral.

Arbetet inom BHV omfattar, förutom att främja och stödja, ett övergripande somatiskt perspektiv
även ett folkhälsoinriktat och psykosocialt perspektiv. Det förutsätter att BVC-sjuksköterskan har
nära samarbete med ett flertal professioner kring barnets hälsa, samverkar med andra aktörer i
vårdkedjan och med andra verksamheter. Som BVC-sköterska stödjer du föräldrarna aktivt genom tidsbeställda besök, leda föräldragrupper, telefonrådgivning och hembesök. I ditt arbete har du stöd från BHV-enheten och arbetar efter det nationella basprogrammet. Under inskolning och första tiden som "ny på arbetet" har du även en mentor genom en kollega på arbetsplatsen. Du kommer bli 1 av 7 BVC-sköterskor som arbetar på Familjecentralen Elsborg.

KVALIFIKATIONER

Grundutbildad sjuksköterska med vidareutbildning till barnsjuksköterska eller distriktssköterska.

Vi söker dig som har goda datakunskaper, körkort och gärna erfarenhet av journalsystemet Take Care. Du är intresserad av utvecklingsfrågor inom kompetensområdet.

Som person är du trygg i din arbetsroll, professionell i ditt bemötande, har en god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter. Du arbetare evidensbaserat, är strukturerad, flexibel och har ett gott omdöme. Vidare säkerställer och prioriterar du att ge en hög medicinsk kvalitet i ditt arbete.
Tjänsterna gäller under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Anställningsintervjuer sker fortlöpande. Välkommen med din
ansökan!

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Distriktssköterska/barnsjuksköterska/sjuksköterska

Ansök    Nov 26    REGION DALARNA    Distriktssköterska
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vill du jobba med oss på Faluns landsbygdsvårdcentral i Svärdsjö? Vi söker dig som är distriktssköterska, barnsjuksköterska eller sjuksköterska, gärna med vana från vårdcentralsarbete. Du ska vilja arbeta med TeleQ och mottagningsverksamhet och andra förekommande arbetsuppgifter på vårdcentralen. Vår... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vill du jobba med oss på Faluns landsbygdsvårdcentral i Svärdsjö?
Vi söker dig som är distriktssköterska, barnsjuksköterska eller sjuksköterska, gärna med vana från vårdcentralsarbete. Du ska vilja arbeta med TeleQ och mottagningsverksamhet och andra förekommande arbetsuppgifter på vårdcentralen.

Vårdcentralen är en liten enhet med drygt 20 anställda, som kännetecknas av gott samarbete både med kollegor, arbetskamrater och ledning. Här arbetar läkare, sjuksköterskor/distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, psykolog, rehabkoordinator och sjukgymnast. Vi är en välfungerande vårdcentral med ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder individuell inskolning utifrån tidigare erfarenheter och behov. Då vi står inför pensionsavgångar så ser vi gärna att du har en ambition att utbilda dig inom något specialområde som verksamheten har behov av.

Vikariatet sträcker sig över hela 2022 med god chans till tillsvidareanställning om erforderliga beslut fattas.

KVALIFIKATIONER

Grundkrav: Legitimerad sjuksköterska.

Meriterande: vidareutbildad specialistsjuksköterska inom för verksamheten relevanta områden.

Körkort erfordras då det ibland förekommer resor i tjänsten.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Distriktssköterska/Barnsjuksköterska, Familjecentralen, Britsarvet

Ansök    Nov 24    REGION DALARNA    Distriktssköterska
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Våran kollega slutar hos oss då hon vill jobba närmare sin hemkommun. Därför söker vi dig som vill jobba med ett stabilt och härligt gäng barnsjuksköterskor och som är intresserad av att jobba preventivt med barn och familjer utifrån barnhälsovårdens basprogram. Familjecentral Britsarvet är en av två... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Våran kollega slutar hos oss då hon vill jobba närmare sin hemkommun. Därför söker vi dig som vill jobba med ett stabilt och härligt gäng barnsjuksköterskor och som är intresserad av att jobba preventivt med barn och familjer utifrån barnhälsovårdens basprogram.

Familjecentral Britsarvet är en av två familjecentraler i Falun. Vi samverkar med barnmorskor, förskolepedagoger, psykolog, socialrådgivare och läkarmottagningen.

Du som BHV-sköterska arbetar med att främja hälsa och utveckling samt förebygga ohälsa hos barn. Tidigt identifiera och initiera åtgärder vid problem i barns hälsa, utveckling och uppväxtmiljö. Det gör du genom att erbjuda insatser till alla barn och deras föräldrar - såsom att stödja och aktivera föräldrar i deras föräldraskap. Uppmärksammar förhållanden i barnets närmiljö och erbjuder kontinuitet.

Du får ett stimulerande arbete med möjlighet till regelbunden kompetensutveckling via BHV-enheten. Arbetet är självständigt och innefattar bland annat hembesök, mottagningsbesök, läkarmottagning, vaccinationer, föräldragrupper samt samverkan inom familjecentralen.

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska eller inriktning hälso- och sjukvård för barn och ungdom. Erfarenhet från liknade arbete är meriterande.

Som person har du ett professionellt bemötande i kontakten med barnen och deras familjer och skapar förtroende. Du har god förmåga att samverka med andra instanser och kan samtidigt arbeta självständigt, ta ansvar för ditt uppdrag och vara flexibel. Vi vill att du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för hinder. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Körkort erfordras.

Vi ser fram emot din ansökan!

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Distriktssjuksköterska till kund i Dalarna!

Ansök    Okt 20    Centric Care AB    Distriktssköterska
Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor. OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är Distriktsjuksköterska med erfarenhet av BVC verksamhet samt patientjournalsystemet Take Care till en enhet i Falun. Uppdraget avser perioden v.43... Visa mer
Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är Distriktsjuksköterska med erfarenhet av BVC verksamhet samt patientjournalsystemet Take Care till en enhet i Falun.

Uppdraget avser perioden v.43 och sträcker sig fram till v.48.
Arbetstid; Dagtid 8.00-17.00. Deltid eller heltid, tjänstgöringsgrad kan diskuteras

Vi hjälper dig med boende och resor om du inte bor på orten!
Hör gärna av dig till mig så berättar jag mer om uppdraget!

ARBETSUPPGIFTER
Som distriktssköterska på familjecentralen  får du ett omväxlande arbete med arbetsuppgifter inom barnhälsovårdens uppdrag.
På familjecentralen arbetar BVC-sjuksköterskor (distriktsköterska) i ett nära samarbete med barnmorskor, psykolog, läkare och medicinsk sekreterare.  

Du arbetar bland annat med mottagningsarbete, telefonrådgivning, samt har kontakt med patienterna via enhetens e-tjänst 1177.se.
Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på mottagningen.

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av BVC verksamhet samt patientjournalsystemet Take Care alternativ distriktsjuksköterska med med erfarenhet av BVC verksamhet samt patientjournalsystemet Take Care. 
 
OM OSS
?Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi har möjlighet att erbjuder våra kunder tillfällig och fast bemanning och kan därför erbjuda dig som konsult varierande uppdrag och en egen dedikerad kontaktperson. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår! Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Distriktssköterska/Barnsjuksköterska, Familjecentralen, Britsarvet

Ansök    Okt 30    REGION DALARNA    Distriktssköterska
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Våran kollega slutar hos oss då hon vill jobba närmare sin hemkommun. Därför söker vi dig som vill jobba med ett stabilt och härligt gäng barnsjuksköterskor och som är intresserad av att jobba preventivt med barn och familjer utifrån barnhälsovårdens basprogram. Familjecentral Britsarvet är en av två... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Våran kollega slutar hos oss då hon vill jobba närmare sin hemkommun. Därför söker vi dig som vill jobba med ett stabilt och härligt gäng barnsjuksköterskor och som är intresserad av att jobba preventivt med barn och familjer utifrån barnhälsovårdens basprogram.

Familjecentral Britsarvet är en av två familjecentraler i Falun. Vi samverkar med barnmorskor, förskolepedagoger, psykolog, socialrådgivare och läkarmottagningen.

Du som BHV-sköterska arbetar med att främja hälsa och utveckling samt förebygga ohälsa hos barn. Tidigt identifiera och initiera åtgärder vid problem i barns hälsa, utveckling och uppväxtmiljö. Det gör du genom att erbjuda insatser till alla barn och deras föräldrar - såsom att stödja och aktivera föräldrar i deras föräldraskap. Uppmärksammar förhållanden i barnets närmiljö och erbjuder kontinuitet.

Du får ett stimulerande arbete med möjlighet till regelbunden kompetensutveckling via BHV-enheten. Arbetet är självständigt och innefattar bland annat hembesök, mottagningsbesök, läkarmottagning, vaccinationer, föräldragrupper samt samverkan inom familjecentralen.

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska eller inriktning hälso- och sjukvård för barn och ungdom. Erfarenhet från liknade arbete är meriterande.

Som person har du ett professionellt bemötande i kontakten med barnen och deras familjer och skapar förtroende. Du har god förmåga att samverka med andra instanser och kan samtidigt arbeta självständigt, ta ansvar för ditt uppdrag och vara flexibel. Vi vill att du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för hinder. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Körkort erfordras.

Vi ser fram emot din ansökan!

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Sjuksköterska, distriktssköterska - Grycksbo Vårdcentral

Ansök    Sep 20    REGION DALARNA    Distriktssköterska
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Grycksbo vårdcentral är en mindre, välfungerande och familjär vårdcentral belägen ca 13km utanför Falun. Vi är den lilla vårdcentralen med gott rykte och stor framåtanda när det kommer till handledning av studerande personal, utveckling och effektivisering av primärvården. Vi betjänar idag ungefär 580... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Grycksbo vårdcentral är en mindre, välfungerande och familjär vårdcentral belägen ca 13km utanför Falun. Vi är den lilla vårdcentralen med gott rykte och stor framåtanda när det kommer till handledning av studerande personal, utveckling och effektivisering av primärvården.
Vi betjänar idag ungefär 5800 människors primära behov och vi har ett stort förtroende bland befolkningen som gärna vänder sig till oss för både hjärtinfarkter och mindre akuta problem. Idag är vårdcentralen fullbemannad inom samtliga yrkeskategorier förutom läkarbemanningen där ett generationsskifte har skett och vi söker idag en till allmänspecialist.

Vi erbjuder nu en chans in i primärvården via ett långtidsvikariat. Vi har en nära dialog med övriga enheter inom primärvården Falun och det finns goda chanser till förlängning samt att kunna stanna på Britsarvet/Grycksbos vårdcentral alternativt inom primärvården Falun.
Några av dina arbetsuppgifter här hos oss kommer vara sjukvårdsrådgivning, mottagningsarbete och tidsbokning. Hos oss finns välfungerande specialistsjuksköterskemottagningar och det finns stora möjligheter för dig att utvecklas tillsammans med oss!

Anställningen avser vikariat t o m 2022-12-31.

KVALIFIKATIONER

Vi letar efter dig som är leg sjuksköterska men gärna med specialistsjuksköterskeexamen, distriktsköterska. Erfarenhet från liknande arbete är önskvärt, likaså vidareutbildning inom andra sjukdomsgrupper som förekommer i primärvården ex. Diabetes eller Astma/KOL sköterska.

Vi söker dig som förstår vikten av att samarbeta, är kreativ och mån om din arbetsmiljö precis som vi är. Vill du arbeta ute på glesbygd men ha nära in till stan är vi rätt ställe för dig!
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Distriktssköterska/barnsjuksköterska till BVC vid Falu Vårdcentral

Distriktssköterska/barnsjuksköterska till BVC vid Falu Vårdcentral Falu Vårdcentral är en av Dalarnas privata vårdcentraler som har Hälsovalsavtal med Region Dalarna. Vi har idag ca 15 700 listade patienter och växer kontinuerligt. Vårdcentralen kännetecknas av ett mycket gott arbetsklimat där all personal drar åt samma håll i enlighet med vår värdegrund, se hemsidan www.faluvc.se Medarbetarna som idag uppgår till ca 65 personer arbetar självständigt ... Visa mer
Distriktssköterska/barnsjuksköterska till BVC vid Falu Vårdcentral


Falu Vårdcentral är en av Dalarnas privata vårdcentraler som har Hälsovalsavtal med Region Dalarna. Vi har idag ca 15 700 listade patienter och växer kontinuerligt.


Vårdcentralen kännetecknas av ett mycket gott arbetsklimat där all personal drar åt samma håll i enlighet med vår värdegrund, se hemsidan www.faluvc.se Medarbetarna som idag uppgår till ca 65 personer arbetar självständigt och tar ett stort ansvar för att utveckla sina respektive verksamhetsområden.
Nu söker vi en till dsk/barnssk pga föräldraledighet.


Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter är egen BVC mottagning där arbete med telefonrådgivning och BVC läkarmottagning ingår. Det ingår även läkemedelshantering och förskrivning av vissa läkemedel om du har förskrivningsrätt. Arbetet är både självständigt och i teamarbete.


Dina personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en person som är serviceinriktad, samarbetsorienterad och flexibel.


Din bakgrund: Vi söker dig som är legitimerad specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska alt legitimerad sjuksköterska med barn och ungdoms VUB.


För ytterligare information: Kontakta Verksamhetschef Maria Nyberg på telefon 070-299 00 95 eller via mail [email protected] eller Anna Asp Samordnare Telefon 023-661 61 00 mail [email protected]


Tjänstgöringsgrad 100% dagtid, vikariat minst 1 år.


Vi vill ha din ansökan senast den 15 juni 2021 på [email protected]


Tillträde efter överenskommelse, dock önskemål 1 september.


Facklig företrädare:
Virve Leikas
Telefon 023-661 61 00 Visa mindre

Distriktssköterska/Sjuksköterska

Distriktssköterska/sjuksköterska till Falu Vårdcentral Falu Vårdcentral är en av Dalarnas privata vårdcentraler som har Hälsovalsavtal med Region Dalarna. Vi har idag ca 15 950 listade patienter och växer kontinuerligt. Vårdcentralen kännetecknas av ett mycket gott arbetsklimat där all personal drar åt samma håll i enlighet med vår värdegrund, se hemsidan www.faluvc.se. Medarbetarna som idag uppgår till ca 65 personer arbetar självständigt och tar ett... Visa mer
Distriktssköterska/sjuksköterska till Falu Vårdcentral


Falu Vårdcentral är en av Dalarnas privata vårdcentraler som har Hälsovalsavtal med Region Dalarna. Vi har idag ca 15 950 listade patienter och växer kontinuerligt.


Vårdcentralen kännetecknas av ett mycket gott arbetsklimat där all personal drar åt samma håll i enlighet med vår värdegrund, se hemsidan www.faluvc.se. Medarbetarna som idag uppgår till ca 65 personer arbetar självständigt och tar ett stort ansvar för att utveckla sina respektive verksamhetsområden.
Nu söker vi en till dsk/ssk pga föräldraledighet.


Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter är bland annat arbete med telefonrådgivning, arbete på mottagning där även egen mottagning ingår. Det ingår även läkemedelshantering och förskrivning av vissa läkemedel. Arbetet är både självständigt och i team tillsammans med andra.


Dina personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en person som är serviceinriktad, samarbetsorienterad och flexibel.


Din bakgrund: Vi söker dig som är legitimerad specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska alt legitimerad sjuksköterska.


För ytterligare information: Kontakta bitr. Verksamhetschef Camilla Backlund på telefon 070-364 59 53 eller via mail [email protected] eller Ulrika Rosén samordnare Telefon 023-661 61 00 mail [email protected]


Tjänstgöringsgrad 100% dagtid, vikariat minst 1 år.


Vi vill ha din ansökan senast den 30/9-21 på [email protected]


Tillträde efter överenskommelse.


Facklig företrädare:
Virve Leikas
Telefon 023-661 61 00 Visa mindre

Distriktssköterska/Sjuksköterska

Distriktssköterska/sjuksköterska till Falu Vårdcentral Falu Vårdcentral är en av Dalarnas privata vårdcentraler som har Hälsovalsavtal med Region Dalarna. Vi har idag ca 15 700 listade patienter och växer kontinuerligt. Vårdcentralen kännetecknas av ett mycket gott arbetsklimat där all personal drar åt samma håll i enlighet med vår värdegrund, se hemsidan www.faluvc.se. Medarbetarna som idag uppgår till ca 65 personer arbetar självständigt och tar ett... Visa mer
Distriktssköterska/sjuksköterska till Falu Vårdcentral


Falu Vårdcentral är en av Dalarnas privata vårdcentraler som har Hälsovalsavtal med Region Dalarna. Vi har idag ca 15 700 listade patienter och växer kontinuerligt.


Vårdcentralen kännetecknas av ett mycket gott arbetsklimat där all personal drar åt samma håll i enlighet med vår värdegrund, se hemsidan www.faluvc.se. Medarbetarna som idag uppgår till ca 65 personer arbetar självständigt och tar ett stort ansvar för att utveckla sina respektive verksamhetsområden.
Nu söker vi en till dsk/ssk pga föräldraledighet.


Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter är bland annat arbete med telefonrådgivning, arbete på mottagning där även egen mottagning ingår. Det ingår även läkemedelshantering och förskrivning av vissa läkemedel. Arbetet är både självständigt och i team tillsammans med andra.


Dina personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en person som är serviceinriktad, samarbetsorienterad och flexibel.


Din bakgrund: Vi söker dig som är legitimerad specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska alt legitimerad sjuksköterska.


För ytterligare information: Kontakta Verksamhetschef Maria Nyberg på telefon 070-299 00 95 eller via mail [email protected] eller Ulrika Rosén samordnare Telefon 023-661 61 00 mail [email protected]


Tjänstgöringsgrad 100% dagtid, vikariat minst 1 år.


Vi vill ha din ansökan senast den 13 juni 2021 på [email protected]


Tillträde efter överenskommelse, dock önskemål 1 september.


Facklig företrädare:
Virve Leikas
Telefon 023-661 61 00 Visa mindre

Distrikts-/Barnsjuksköterska, kombinationstjänst Grycksbo VC

Ansök    Mar 4    REGION DALARNA    Distriktssköterska
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Nu utökar vi vårat team med en kombinationstjänst! Grycksbo vårdcentral är en mindre, välfungerande och familjär vårdcentral belägen ca 15km utanför Falun. Vi är den lilla vårdcentralen med gott rykte och stor framåtanda när det kommer till utveckling och effektivisering av primärvården. Vi betjänar ... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Nu utökar vi vårat team med en kombinationstjänst!

Grycksbo vårdcentral är en mindre, välfungerande och familjär vårdcentral belägen ca 15km utanför Falun. Vi är den lilla vårdcentralen med gott rykte och stor framåtanda när det kommer till utveckling och effektivisering av primärvården.
Vi betjänar idag ungefär 6000 människors primära behov och vi har ett stort förtroende bland befolkningen som gärna vänder sig till oss för både hjärtinfarkter och mindre akuta problem. Idag är vårdcentralen fullbemannad inom samtliga arbetsgrupper förutom läkarbemanningen där ett generationsskifte har skett.

Vi söker nu en sjuksköterska till vårat sammansvetsade team som kommer vara med och dela på ansvaret för BVC samt arbeta med ordinarie arbetsuppgifter för SSK-/DSK. Några av dina arbetsuppgifter kommer vara att identifiera och initiera åtgärder vid problem i barns hälsa, utveckling och uppväxtmiljö, hälsoövervakningar av barn, tidsbokning, sjukvårdsrådgivning samt mottagningsarbete.

Arbetet hos oss är självständigt och innefattar bl.a. hembesök, mottagningsbesök, vaccinationer samt arbete med föräldragrupper. Här finns stora möjligheter för dig att utvecklas tillsammans med oss, du kommer ha kontinuerlig samverkan och kompetensutveckling tillsammans med familjecentralen Britsarvet som vi har ett nära samarbete med.

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska eller hälso- och sjukvård för barn och ungdom.

Vi letar efter dig som förstår vikten av att samarbeta, är kreativ och mån om din arbetsmiljö precis som vi är. Vill du arbeta ute på glesbygd men ha nära in till stan är vi rätt ställe för dig!

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Distriktssköterska/Sjuksköterska

Ansök    Mar 16    Falu kommun    Distriktssköterska
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling b... Visa mer
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Hemsjukvården är en enhet som växer och utvecklas under Sektion Hälso- och sjukvård i Falu kommun. Enheten ansvarar för hemsjukvård i ordinärt boende på
uppdrag av Regionen. Hos oss arbetar distriktssköterskor, sjuksköterskor och
undersköterskor. Omvårdnadsförvaltningens arbete bygger på en gemensam värdegrund där trygghet är ett centralt begrepp i arbetet tillsammans med den enskilde kunden.
I varje möte med den enskilde ska omvårdnadsförvaltningens verksamheter
kännetecknas av ett bemötande som säkerställer respekt, integritet,
självbestämmande, gott bemötande, kontinuitet och inflytande för den enskilde.

ARBETSUPPGIFTER
Som Distriktsköterska/sjuksköterska i hemsjukvården arbetar du både enskilt och i team med kollegor, andra yrkesprofessioner och vårdgivare. Arbetet är utvecklande och varierande och innefattar medicinska insatser, handledning och delegering till omvårdnadspersonal. I rollen ser vi att du med både stolthet och ödmjukhet tar på dig omvårdnadsansvar i det nära arbetet med patienter, anhöriga och omvårdnadspersonal.  

KVALIFIKATIONER
Utbildning och erfarenhet

- Distriktssköterska/ Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom vård av äldre
- B- körkort

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen ser vi att du som person är driven, ansvarstagande och har ett brett synsätt på tillvaron. Du behöver vara engagerad, tycka om att ta initiativ i ditt arbete och ha ett gott bemötande. Vidare är du tydlig i din kommunikation och tycker om att arbeta med långsiktighet och visioner. Vi ser att du bemöter människor i olika situationer på ett professionellt sätt och att du även har förmåga att bygga bra relationer med medarbetarna i arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.

Meriterande kvalifikationer

- Erfarenhet av arbete i hemsjukvård / vårdcentral

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tillsvidareanställning på heltid. Dag, kvällar och helgtjänstgöring ingår i tjänsten. Tillträde enligt överenskommelse. 
Intyg och betyg bifogas i din ansökan.

För att få anställning måste du uppvisa ett utdrag ifrån polisens belastningsregister (kontroll av egna uppgifter i belastningsregister 442.3) Utdraget kommer att efterfrågas om anställning blir aktuell. Du kan själv beställa utdraget via polisens hemsida polisen.se

UPPLYSNINGAR

Hör gärna av dig till oss med frågor:
Enhetschef Marie-Louise Nyström 023-82777

Fackliga representanter
Vårdförbundet Marianne Hedlund 023-87615 eller Lotta Andersson 023-87626

ÖVRIGT

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. Vid problem med att genomföra din ansökan är du välkommen att kontakta [email protected]

Kontaktinformation
Marie-Louise Nyström, Enhetschef

Arbetsplats Visa mindre

Distriktssköterska Vårdcentralen Orsa

Ansök    Feb 10    REGION DALARNA    Distriktssköterska
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vi söker dig som vill ha ett spännande och omväxlande arbete som distriktssköterska/sjuksköterska inom primärvården. I tjänsten ingår arbete på distriktssköterskemottagning samt sjukvårdsrådgivning i tele q. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är leg distriktssköterska/ leg sjuksköterska med erfarenh... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker dig som vill ha ett spännande och omväxlande arbete som distriktssköterska/sjuksköterska inom primärvården. I tjänsten ingår arbete på distriktssköterskemottagning samt sjukvårdsrådgivning i tele q.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är leg distriktssköterska/ leg sjuksköterska med erfarenhet av primärvård, telefonrådgivning och mottagningsarbete. Meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med diabetes, astma KOL, hjärta kärl.

För att trivas hos oss måste du kunna arbeta självständigt och fatta egna beslut men du värdesätter också teamarbete och bidrar med dina kunskaper. Vi ser gärna att du vill vara med och utveckla arbetet i primärvården. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet i urvalet.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Sjuksköterska med specialist kompetens vård av äldre/Distriktssköterska

Ansök    Feb 4    REGION DALARNA    Distriktssköterska
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vill du vara med och starta upp en specialistmottagning för våra äldre patienter? Vi på vårdcentral Norslund arbetar med att utöka vår verksamhet och kompetens med inriktning på vår absolut största patientgrupp - våra äldre medborgare. Är du sjuksköterska med specialistkompetens inom vård av äldre elle... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vill du vara med och starta upp en specialistmottagning för våra äldre patienter? Vi på vårdcentral Norslund arbetar med att utöka vår verksamhet och kompetens med inriktning på vår absolut största patientgrupp - våra äldre medborgare. Är du sjuksköterska med specialistkompetens inom vård av äldre eller distriktssköterska med gediget intresse för vård av äldre, tveka inte att söka till oss på Vårdcentral Norslund!

Som specialistsjuksköterska inom vård av äldre/distriktssköterska arbetar du med att främja hälsa och förebygga, bedöma, behandla, rehabilitera och lindra äldres symtom på ohälsa.

Du stödjer den äldres självständighet, oberoende och hälsa, samt hjälper anhöriga att vara delaktiga i vården. Du inger trygghet och visar respekt och uppmärksammar den äldres livsberättelse.Du kommer även att hamna i svåra ställningstaganden och etiska dilemman vilket ställer krav på ett reflektivt förhållningssätt och kunskap i att använda samtalet som en omvårdnadsåtgärd.

Du arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt och en systematisk problemorienterad bedömning av hela den äldres livssituation och tillstånd. Bedömning och behandling av äldre kräver en helhetssyn som innebär att olika professioner runt den äldre personen samverkar.

På vår vårdcentral arbetar läkare, distriktssköterskor, specialistsjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, psykoterapeuter, psykologer, medicinska sekreterare och fotvårdsterapeut. Vi har i dagsläget specialistmottagning i bl a diabetes, hjärtsvikt och sår. Du blir del av ett team där vi arbetar tillsammans i ett patient- och medarbetarperspektiv.

Tjänsten innebär dagtidsarbete med specialistmottagning samt telefonrådgivning via Tele-Q. Vi arbetar i journalsystemet Take Care. Vårt uppdrag styrs av Hälsoval Dalarna.


KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i vård av äldre alternativt distriktssköterska. Meriterande är att du har några års arbetslivserfarenhet i yrket.

Personliga egenskaper:

Du är flexibel och har god förmåga att arbeta självständigt. Du uppskattar att samarbeta med andra yrkeskategorier och instanser, och är mån om att ha ett gott bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!



Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Sjuksköterska/distriktssköterska till Falu vårdcentral AB

Distriktssköterska/sjuksköterska till Falu Vårdcentral Falu Vårdcentral är en av Dalarnas privata vårdcentraler som har Hälsovalsavtal med Region Dalarna. Vi har idag ca 15 500 listade patienter och växer kontinuerligt. Vårdcentralen kännetecknas av ett mycket gott arbetsklimat där all personal drar åt samma håll i enlighet med vår Värdegrund, se hemsidan www.faluvc.se. Medarbetarna som idag uppgår till ca 60 personer arbetar självständigt och tar ett... Visa mer
Distriktssköterska/sjuksköterska till Falu Vårdcentral

Falu Vårdcentral är en av Dalarnas privata vårdcentraler som har Hälsovalsavtal med Region Dalarna. Vi har idag ca 15 500 listade patienter och växer kontinuerligt.

Vårdcentralen kännetecknas av ett mycket gott arbetsklimat där all personal drar åt samma håll i enlighet med vår Värdegrund, se hemsidan www.faluvc.se. Medarbetarna som idag uppgår till ca 60 personer arbetar självständigt och tar ett stort ansvar för att utveckla sina respektive verksamhetsområden.
Nu söker vi en till dsk/ssk pga föräldraledighet.

Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter är bland annat arbete med telefonrådgivning, arbete på mottagning där även egen mottagning ingår. Det ingår även läkemedelshantering och förskrivning av vissa läkemedel. Arbetet är både självständigt och i team tillsammans med andra.

Dina personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en person som är serviceinriktad, samarbetsorienterad och flexibel.

Din bakgrund: Vi söker dig som är legitimerad specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska.

För ytterligare information: Kontakta Verksamhetschef Maria Nyberg på telefon 023-661 61 10 eller via mail [email protected] eller Camilla Backlund samordnare på 070-364 59 53 alt via mail [email protected]
Tjänstgöringsgrad 100% vikariat minst 1 år.

Vi vill ha din ansökan senast den 10 jan 2021 på [email protected]

Tillträde efter överenskommelse.

Facklig företrädare:
Virve Leikas
Telefon 023-661 61 00 Visa mindre

Distrikts-/Barnsjuksköterska, kombinationstjänst Grycksbo VC

Ansök    Jan 18    REGION DALARNA    Distriktssköterska
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Nu utökar vi vårat team med en kombinationstjänst! Grycksbo vårdcentral är en mindre, välfungerande och familjär vårdcentral belägen ca 15km utanför Falun. Vi är den lilla vårdcentralen med gott rykte och stor framåtanda när det kommer till utveckling och effektivisering av primärvården. Vi betjänar ... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Nu utökar vi vårat team med en kombinationstjänst!

Grycksbo vårdcentral är en mindre, välfungerande och familjär vårdcentral belägen ca 15km utanför Falun. Vi är den lilla vårdcentralen med gott rykte och stor framåtanda när det kommer till utveckling och effektivisering av primärvården.
Vi betjänar idag ungefär 6000 människors primära behov och vi har ett stort förtroende bland befolkningen som gärna vänder sig till oss för både hjärtinfarkter och mindre akuta problem. Idag är vårdcentralen fullbemannad inom samtliga arbetsgrupper förutom läkarbemanningen där ett generationsskifte har skett.

Vi söker nu en sjuksköterska till vårat sammansvetsade team som kommer vara med och dela på ansvaret för BVC samt arbeta med ordinarie arbetsuppgifter för SSK-/DSK. Några av dina arbetsuppgifter kommer vara att identifiera och initiera åtgärder vid problem i barns hälsa, utveckling och uppväxtmiljö, hälsoövervakningar av barn, tidsbokning, sjukvårdsrådgivning samt mottagningsarbete.

Arbetet hos oss är självständigt och innefattar bl.a. hembesök, mottagningsbesök, vaccinationer samt arbete med föräldragrupper. Här finns stora möjligheter för dig att utvecklas tillsammans med oss, du kommer ha kontinuerlig samverkan och kompetensutveckling tillsammans med familjecentralen Britsarvet som vi har ett nära samarbete med.

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska eller hälso- och sjukvård för barn och ungdom.

Vi letar efter dig som förstår vikten av att samarbeta, är kreativ och mån om din arbetsmiljö precis som vi är. Vill du arbeta ute på glesbygd men ha nära in till stan är vi rätt ställe för dig!

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Bvc-sjuksköterska på Familjecentralen Elsborg

Ansök    Sep 16    REGION DALARNA    Distriktssköterska
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Bvc-sjuksköterska på familjecentralen Elsborg med arbetsuppgifter inom barnhälsovårdens uppdrag samt samverkan med kommunen inom en familjecentral. På familjecentralen arbetar bvc-sjuksköterskor i ett nära samarbete med barnmorskor, psykolog och läkar-/sköterskemottagningen på vårdcentralen, förskoll... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Bvc-sjuksköterska på familjecentralen Elsborg med arbetsuppgifter inom barnhälsovårdens uppdrag samt samverkan med kommunen inom en familjecentral.
På familjecentralen arbetar bvc-sjuksköterskor i ett nära samarbete med barnmorskor, psykolog och läkar-/sköterskemottagningen på
vårdcentralen, förskollärare och socialrådgivare.

KVALIFIKATIONER

Grundutbildad sjuksköterska med vidareutbildning inom Barn och ungdom eller Öppen hälso och sjukvård.

Körkort.

Datorkunskap är meriterande.

Personliga egenskaper som är önskvärda :
god Samarbetsförmåga, bra Bemötande, Strukturerad, Kreativ och har ett gott Omdöme.

Tjänsten gäller under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Anställningsintervjuer planeras till 1/10 och 2/10. Avsätt tid redan nu för det. Välkommen med din ansökan!

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Sjuksköterska/Distriktsköterska (tillsvidare) Vårdcentral Jakobsgårdarna

Ansök    Okt 21    REGION DALARNA    Distriktssköterska
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Primärvården är framtidsjobbet - nyfiken? Kom till oss och förstärk vår arbetsgrupp på Vårdcentral Jakobsgårdarna. Jakobsgårdarnas vårdcentral är en vårdcentral som präglas av gott arbetsklimat och ett bra samarbete. Vi tar väl hand om varandra och vi tycker det är roligt att lära känna nya kollegor... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Primärvården är framtidsjobbet - nyfiken?

Kom till oss och förstärk vår arbetsgrupp på Vårdcentral Jakobsgårdarna.

Jakobsgårdarnas vårdcentral är en vårdcentral som präglas av gott arbetsklimat och ett bra samarbete. Vi tar väl hand om varandra och vi tycker det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer, så vi kan utveckla verksamheten till att bli ännu bättre. Verksamheten genomsyras av en primärvård i ständig förändring och samarbete i team och nyttjande av varandras olika kompetenser är en viktig del i vårt dagliga arbete.

Dina arbetsuppgifter på vårdcentral innefattar mottagningsarbete både på distriktsköterske- och distriktsläkarmottagning, hälsofrämjande arbete samt sjukvårdsrådgivning via Tele-Q där Du utifrån en medicinsk bedömning av vårdbehovet och ett mänskligt perspektiv, ge råd och stöd vid egenvård och vid behov lotsa den som ringer till rätt vårdnivå.

Vi arbetar med Jaxmodellen BEST (Beslutstöd, Evidens, Sortering/triagering och Teamarbete) vilket är ett spännande och varierande arbete i ett mångkulturellt upptagningsområde.
Vi tillämpar journalsystemet Take Care samt individuell schemaplanering.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är leg sjuksköterska eller leg sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård och som har förmåga att bemöta människor i olika situationer och i olika livsfaser på ett professionellt sätt. Akutmedicin eller erfarenhet av detta område samt tidigare erfarenheter inom primärvård är meriterande.
Önskvärt om du har minst 2 års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som ansvarstagande, helhetssyn, empatisk förmåga och stresstålighet. Du ska vara trygg i din yrkesroll, vara positiv och tycka om nya utmaningar. Du bör vara flexibel, lyhörd, serviceinriktad och ha förmåga att både samarbeta och arbeta självständigt samt vilja vara med och utveckla verksamheten.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Distriktssköterska

Ansök    Okt 19    REGION DALARNA    Distriktssköterska
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vår verksamhet utökas och därför söker vi nu en distriktssköterska till vårdcentral Norslund. Som distriktssköterska träffar du en bred patientgrupp, barn som gamla, alla med olika behov i varierande grad. Vi arbetar mot många instanser vilket gör att du får varierande arbetsuppgifter och en bred kom... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vår verksamhet utökas och därför söker vi nu en distriktssköterska till vårdcentral Norslund.

Som distriktssköterska träffar du en bred patientgrupp, barn som gamla, alla med olika behov i varierande grad. Vi arbetar mot många instanser vilket gör att du får varierande arbetsuppgifter och en bred kompetens. Hos oss får du ett stimulerande och lärorikt arbete!

På vår vårdcentral arbetar läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, samtalsterapeuter, psykologer, medicinska sekreterare och en fotvårdsterapeut. Vi har specialistmottagning i bl a diabetes, hjärtsvikt och sår. Du blir del av ett team där vi arbetar tillsammans i ett patient- och medarbetarperspektiv.

Tjänsten innebär dagtidsarbete med bl a telefonrådgivning via Tele-Q, Distriktssköterskemottagning och beroende på utbildning och intresse möjlighet till specialistmottagning. Vi arbetar i journalsystemet Take Care. Vårt uppdrag styrs av Hälsoval Dalarna.

Vi erbjuder individuellt anpassad inskolning utifrån din tidigare erfarenhet.

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens distriktssköterska.

Erfarenhet av arbete som distriktssköterska inom primärvården är meriterande och vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet i yrket.

Personliga egenskaper:

Du är flexibel och har god förmåga att arbeta självständigt. Du uppskattar att samarbeta med andra yrkeskategorier och instanser, och är mån om att ha ett gott bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!


Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Distriktssköterska/Sjuksköterska Vårdcentral Norslund (vikariat)

Ansök    Jun 2    REGION DALARNA    Distriktssköterska
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING En av våra sjuksköterskor ska läsa vidare till distriktssköterska! Därför söker vi nu en distriktssköterska/sjuksköterska till vårdcentral Norslund för vikariat 1 år. Som distriktssköterska/sjuksköterska träffar du en bred patientgrupp, barn som gamla, alla med olika behov i varierande grad. Vi arbeta... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

En av våra sjuksköterskor ska läsa vidare till distriktssköterska! Därför söker vi nu en distriktssköterska/sjuksköterska till vårdcentral Norslund för vikariat 1 år.

Som distriktssköterska/sjuksköterska träffar du en bred patientgrupp, barn som gamla, alla med olika behov i varierande grad. Vi arbetar mot många instanser vilket gör att du får varierande arbetsuppgifter och en bred kompetens. Hos oss får du ett stimulerande och lärorikt arbete!

På vår vårdcentral arbetar läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, samtalsterapeuter, psykologer, medicinska sekreterare och en fotvårdsterapeut. Vi har specialistmottagning i bl a diabetes och sår. Du blir del av ett team där vi arbetar tillsammans i ett patient- och medarbetarperspektiv.

Tjänsten innebär dagtidsarbete med bl a telefonrådgivning via Tele-Q, sköterskemottagning samt specialistmottagning. Vi arbetar i journalsystemet Take Care. Vårt uppdrag styrs av Hälsoval Dalarna.

Vi erbjuder individuellt anpassad inskolning utifrån din tidigare erfarenhet.

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med specialistkompetens distriktssköterska.
Erfarenhet av telefonrådgivning är meriterande och vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet i yrket.

Personliga egenskaper:
Du är flexibel och har god förmåga att arbeta självständigt. Du uppskattar att samarbeta med andra yrkeskategorier och instanser, och är mån om att ha ett gott bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Distriktssköterskor som vill jobba i sommar i Dalarnas län.

Ansök    Jun 11    Prime Care AB    Distriktssköterska
Prime Care söker legitimerade distriktssköterskor till vår bemanningspool för uppdrag i Dalarnas län i sommar. Start 1 Juni- 31 Augusti. Då vi har uppdrag i hela Dalarnas län, så har du möjligheten att jobba i olika kommuner och prova på olika uppdrag. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som distrikssköterska. Vem är du? För att du ska vara aktue... Visa mer
Prime Care söker legitimerade distriktssköterskor till vår bemanningspool för uppdrag i Dalarnas län i sommar.

Start 1 Juni- 31 Augusti.

Då vi har uppdrag i hela Dalarnas län, så har du möjligheten att jobba i olika kommuner och prova på olika uppdrag.

Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som distrikssköterska.


Vem är du?
För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som distriktssköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du:
• Är färdig utbildad och legitimerad distriktssköterska.
• Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.

Som distriktssköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du :
• Är service minded. har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som distriktssköterska.
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som distriktssköterska och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Vi ser fram emot din ansökan. Ansök via vår hemsida:
www.primecare.se

Företagsbeskrivning
Prime Care är ett auktoriserat företag och innehar även ISO certifiering, både i kvalitet och miljö. Vi kan på så sätt erbjuda dig en trygg anställning genom våra kollektivavtal. Hos oss får du tjänstepension, friskvårdsbidrag och många andra förmåner.

Vi är ett glatt gäng inom Prime som är mycket engagerade när det gäller att få våra medarbetare att trivas med oss men också att våra kunder uppskattar våra tjänster.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primecare.se Visa mindre

Distriktssköterska / Sjuksköterska Mobilt team Gagnef

Ansök    Jan 2    Region Dalarna    Distriktssköterska
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vi välkomnar nya arbetssätt när vi verkligen kan göra nytta för vår befolkning tillsammans med att du får ett omväxlande arbete! Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på vårdcentral och i vårt blivande mobila team. Vi är en vårdcentral som tillsammans med vår nuvarande personal vill utveckla ... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vi välkomnar nya arbetssätt när vi verkligen kan göra nytta för vår befolkning tillsammans med att du får ett omväxlande arbete!
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på vårdcentral och i vårt blivande mobila team.
Vi är en vårdcentral som tillsammans med vår nuvarande personal vill utveckla arbete i mobilt team - hembesök till de patienter som behöver.
Merparten av din tjänst arbetar du på vårdcentralen med vårat breda uppdrag inom ramen för Hälsoval.
Ett utvecklande arbete med omväxling kan vi redan idag erbjuda och nu tillkommer möjligheten att ingå som en av flera kollegor i ett mobilt team som ska arbeta med hembesök tillsammans med läkare för dem som behöver detta på primärvårdsnivå.
Du får tillsammans med kollegor vara med att utveckla detta arbetssätt. Hur man lägger upp det inom de ramar som finns kommer att vara möjligt att påverka.
Vi ser att arbeta i mobila teamet är en del av en tjänst och det möjliggör tjänstgöringsgrader mellan 80-100%

Du kommer att ha en tillsvidare anställning i Regionen med tidsbegränsat förordnande i projektet Ny Nära Vård.

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning till distriktssköterska, äldre sjuksköterska.
För att lyckas i rollen behöver du ha god samarbetsförmåga.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Distriktssköterskor som vill jobba i sommar i Dalarnas län.

Ansök    Maj 22    Prime Care AB    Distriktssköterska
Prime Care söker legitimerade distriktssköterskor till vår bemanningspool för uppdrag i Dalarnas län i sommar. Start 1 Juni- 31 Augusti. Då vi har uppdrag i hela Dalarnas län, så har du möjligheten att jobba i olika kommuner och prova på olika uppdrag. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som distrikssköterska. Vem är du? För att du ska vara aktue... Visa mer
Prime Care söker legitimerade distriktssköterskor till vår bemanningspool för uppdrag i Dalarnas län i sommar.

Start 1 Juni- 31 Augusti.

Då vi har uppdrag i hela Dalarnas län, så har du möjligheten att jobba i olika kommuner och prova på olika uppdrag.

Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som distrikssköterska.


Vem är du?
För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som distriktssköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du:
• Är färdig utbildad och legitimerad distriktssköterska.
• Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.

Som distriktssköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du :
• Är service minded. har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som distriktssköterska.
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som distriktssköterska och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Vi ser fram emot din ansökan. Ansök via vår hemsida:
www.primecare.se

Har du frågor om tjänsten ring gärna Isabella Munoz Nunez
Måndag- Fredag kl. 08-17
08-470 70 26

Företagsbeskrivning
Prime Care är ett auktoriserat företag och innehar även ISO certifiering, både i kvalitet och miljö. Vi kan på så sätt erbjuda dig en trygg anställning genom våra kollektivavtal. Hos oss får du tjänstepension, friskvårdsbidrag och många andra förmåner.

Vi är ett glatt gäng inom Prime som är mycket engagerade när det gäller att få våra medarbetare att trivas med oss men också att våra kunder uppskattar våra tjänster.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primecare.se Visa mindre

Distriktssköterska / sjuksköterska till VC Svärdsjö

Ansök    Maj 10    Region Dalarna    Distriktssköterska
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vårdcentral Svärdsjö är Faluns landsbygdsvårdcentral. Vårt upptagningsområdet är ca. 5000 listade patienter och personalgruppen består av 18 medarbetare. Enheten kännetecknas av ett gott arbetsklimat inom och mellan yrkeskategorier där vi alla utgör varandras arbetsmiljö och strävar efter att alltid h... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vårdcentral Svärdsjö är Faluns landsbygdsvårdcentral. Vårt upptagningsområdet är ca. 5000 listade patienter och personalgruppen består av 18 medarbetare.

Enheten kännetecknas av ett gott arbetsklimat inom och mellan yrkeskategorier där vi alla utgör varandras arbetsmiljö och strävar efter att alltid ha patientens fokus vid vårt dagliga arbete. Vårdcentralen står inför pensionsavgångar inom ett par år och vi söker därför dig som har eller är villig att skaffa dig intresse och kompetens inom barnhälsovård och/eller diabetesvård. Du ska ha ett intresse av att ha en egen mottagning inom något eget specialområde och kombinera det med traditionellt vårdcentralsarbete i form av mottagning och telefonrådgivning.

KVALIFIKATIONER

Legitimerad sjuksköterska gärna med relevant specialistexamen. Om du är grundutbildad sjuksköterska skall du vara intresserad av att på sikt vidareutbilda dig.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Vi söker distriktsköterskor till Falun

Ansök    Apr 24    Prime Care AB    Distriktssköterska
För Prime Care söker nu legitimerade distriktsköterskor till vår bemanningspool i Falun. Vi har behov från april. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska. • Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter o... Visa mer
För Prime Care söker nu legitimerade distriktsköterskor till vår bemanningspool i Falun.

Vi har behov från april.

Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder.

För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du:
• Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska.
• Utan svårighet kunna tala, skriva och
förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.

Meriterande med vana från vårdcentral eller mottagningsarbete

Arbetspassen är under dag, kväll eller natt.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska kommer du att arbeta ute hos våra kunder.

I ditt dagliga arbete ingår att:
•Utföra arbetsuppgifter enligt instruktioner från din konsultchef och kunden.
•Vara god ambassadör för Prime och våra tjänster inom bemanning och rekrytering.
•Rapportera din tillgänglighet och arbetad tid i konsultportal.

Vem är du?
Som konsult hos oss på Prime Care ser vi gärna att du :
• Är service minde. har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som …
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Som anställd konsult på Prime Care får du ta del utav våra kvalitetssäkrade anställningsvillkor och förmåner:
• Trygg anställning genom kollektivavtal.
• Friskvårdsbidrag.
• Engagerade konsultchefer.
• Möjligheten att påverka din arbetstid och ditt schema.
• Många varierande uppdrag.
• Utbildningar - Prime Academy.
• Rekryteringsbonus.
• Social samvaro som biokväll, julfest, midsommar middag mm.

Vi ser fram emot din ansökan. Ansök via ansökningsknappen via vår hemsida:
www.primecare.se


Företagsbeskrivning
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime Care är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi innehar även ISO certifiering, både i kvalitet och miljö.

Är du en engarerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida, www.primecare.se Visa mindre

Distriktssköterskor som vill jobba i sommar i Dalarnas län.

Ansök    Apr 15    Prime Care AB    Distriktssköterska
Prime Care söker legitimerade distriktssköterskor till vår bemanningspool för uppdrag i Dalarnas län i sommar. Start 1 Juni- 31 Augusti. Då vi har uppdrag i hela Dalarnas län, så har du möjligheten att jobba i olika kommuner och prova på olika uppdrag. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som distriktssköterska hos oss på Prime förväntar vi os... Visa mer
Prime Care söker legitimerade distriktssköterskor till vår bemanningspool för uppdrag i Dalarnas län i sommar.

Start 1 Juni- 31 Augusti.

Då vi har uppdrag i hela Dalarnas län, så har du möjligheten att jobba i olika kommuner och prova på olika uppdrag.

Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag.

För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som distriktssköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du:
• Är färdig utbildad och legitimerad distriktssköterska.
• Utan svårighet kunna tala, skriva och
förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.



Arbetsuppgifter
Som distriktssköterska kommer du att arbeta ute hos våra kunder.

I ditt dagliga arbete ingår att:
• Utföra arbetsuppgifter enligt instruktioner från din konsultchef och kunden.
• Vara god ambassadör för Prime och våra tjänster inom bemanning och rekrytering.
• Rapportera din tillgänglighet och arbetad tid i konsultportalen

Uppdragen kan variera inom bland annat på sjukhus, vårdcentral, hemsjukvård, äldreboende och andra privata kliniker


Vem är du?
Som distriktssköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du :
• Är service minde. har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som distriktssköterska.
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som distriktssköterska och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Som anställd konsult på Prime Care får du ta del utav våra kvalitetssäkrade anställningsvillkor och förmåner:
• Trygg anställning genom kollektivavtal.
• Friskvårdsbidrag.
• Engagerade konsultchefer.
• Möjligheten att påverka din arbetstid och ditt schema.
• Många varierande uppdrag.
• Utbildningar - Prime Academy.
• Rekryteringsbonus.
• Social samvaro som biokväll, julfest, midsommar middag mm.

Vi ser fram emot din ansökan. Ansök via ansökningsknappen via vår hemsida:
www.primecare.se

Har du frågor om tjänsten ring gärna Isabella Munoz Nunez
Måndag- Fredag kl. 08-17
08-470 70 26


Företagsbeskrivning
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime Care är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi innehar även ISO certifiering, både i kvalitet och miljö.

Är du en engarerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida, www.primecare.se Visa mindre

Distriktsköterska / Sjuksköterska till Norslunds Vc Falun

Ansök    Apr 10    Region Dalarna    Distriktssköterska
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vi på Norslunds Vårdcentral söker dig som är distriktsköterska eller sjuksköterska med en vidareutbildning i Diabetesvård lägst 7,5 högskolepoäng och erfarenhet av primärvård eller diabetesvård. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat att du självständigt och med stöd av läkare och utifr... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vi på Norslunds Vårdcentral söker dig som är distriktsköterska eller sjuksköterska med en vidareutbildning i Diabetesvård lägst 7,5 högskolepoäng och erfarenhet av primärvård eller diabetesvård.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat att du självständigt och med stöd av läkare och utifrån de Nationella Riktlinjerna och Diabetesrådet i Region Dalarna bedriver egen mottagning för de patienter som har diabetes och är listade på Norslunds VC.

Du kommer också i perioder att arbeta med Telefonrådgivning och övrigt mottagningsarbete knutet till Primärvården.

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad sjuksköterska/Distriktsköterska med utbildning i Diabetesvård lägst 7,5 högskolepoäng. Erfarenhet av Primärvård är meriterande.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Sjuksköterska / Distriktssköterska till Vårdcentral Grycksbo

Ansök    Apr 16    Region Dalarna    Distriktssköterska
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Arbetsuppgifter är mottagningsarbete och telefonrådgivning. Vårt journalsystem är helt datoriserat och vi arbetar i TakeCare. Grycksbo är en väl fungerande, trevlig vårdcentral med ett upptagningsområde på ca 6000 invånare. Den ligger 13 km från centrala Falun och har goda bussförbindelser. Vi är ... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Arbetsuppgifter är mottagningsarbete och telefonrådgivning.
Vårt journalsystem är helt datoriserat och vi arbetar i TakeCare.

Grycksbo är en väl fungerande, trevlig vårdcentral med ett upptagningsområde på ca 6000 invånare. Den ligger 13 km från centrala Falun och har goda bussförbindelser.
Vi är ca 25 st anställda med en vårdcentral som omfattar läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, olika typer av specialistmottagningar. MVC/BVC finns i samma byggnad.
Vi lägger stor vikt vid kvalité och tillgänglighet och har ett gott samarbetsklimat på vår VC.

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska.
Erfarenhet och vana av telefonrådgivning och mottagningsarbete på vårdcentral/mottagning är meriterande liksom din personliga lämplighet som erfarenhet o kunnande, ett gott bemötande och utvecklingsbenägenhet.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Distriktssköterskor som vill jobba i sommar i Dalarnas län.

Ansök    Apr 2    Prime Care AB    Distriktssköterska
Prime Care söker legitimerade distriktssköterskor till vår bemanningspool för uppdrag i Dalarnas län i sommar. Start 1 Juni- 31 Augusti. Då vi har uppdrag i hela Dalarnas län, så har du möjligheten att jobba i olika kommuner och prova på olika uppdrag. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som distriktssköterska hos oss på Prime förvänt... Visa mer
Prime Care söker legitimerade distriktssköterskor till vår bemanningspool för uppdrag i Dalarnas län i sommar.

Start 1 Juni- 31 Augusti.

Då vi har uppdrag i hela Dalarnas län, så har du möjligheten att jobba i olika kommuner och prova på olika uppdrag.

Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag.

För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som distriktssköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du:
• Är färdig utbildad och legitimerad distriktssköterska.
• Utan svårighet kunna tala, skriva och
förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.



Arbetsuppgifter
Som distriktssköterska kommer du att arbeta ute hos våra kunder.

I ditt dagliga arbete ingår att:
• Utföra arbetsuppgifter enligt instruktioner från din konsultchef och kunden.
• Vara god ambassadör för Prime och våra tjänster inom bemanning och rekrytering.
• Rapportera din tillgänglighet och arbetad tid i konsultportalen

Uppdragen kan variera inom bland annat på sjukhus, vårdcentral, hemsjukvård, äldreboende och andra privata kliniker


Vem är du?
Som distriktssköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du :
• Är service minde. har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som distriktssköterska.
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som distriktssköterska och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Som anställd konsult på Prime Care får du ta del utav våra kvalitetssäkrade anställningsvillkor och förmåner:
• Trygg anställning genom kollektivavtal.
• Friskvårdsbidrag.
• Engagerade konsultchefer.
• Möjligheten att påverka din arbetstid och ditt schema.
• Många varierande uppdrag.
• Utbildningar - Prime Academy.
• Rekryteringsbonus.
• Social samvaro som biokväll, julfest, midsommar middag mm.

Vi ser fram emot din ansökan. Ansök via ansökningsknappen via vår hemsida:
www.primecare.se

Har du frågor om tjänsten ring gärna Isabella Munoz Nunez
Måndag- Fredag kl. 08-17
08-470 70 26


Företagsbeskrivning
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime Care är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi innehar även ISO certifiering, både i kvalitet och miljö.

Är du en engarerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida, www.primecare.se Visa mindre

Vi söker distriktsköterskor till Falun

Ansök    Apr 10    Prime Care AB    Distriktssköterska
För Prime Care söker nu legitimerade distriktsköterskor till vår bemanningspool i Falun. Vi har behov från april. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska. • Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter o... Visa mer
För Prime Care söker nu legitimerade distriktsköterskor till vår bemanningspool i Falun.

Vi har behov från april.

Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder.

För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du:
• Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska.
• Utan svårighet kunna tala, skriva och
förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.

Meriterande med vana från vårdcentral eller mottagningsarbete

Arbetspassen är under dag, kväll eller natt.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska kommer du att arbeta ute hos våra kunder.

I ditt dagliga arbete ingår att:
•Utföra arbetsuppgifter enligt instruktioner från din konsultchef och kunden.
•Vara god ambassadör för Prime och våra tjänster inom bemanning och rekrytering.
•Rapportera din tillgänglighet och arbetad tid i konsultportal.

Vem är du?
Som konsult hos oss på Prime Care ser vi gärna att du :
• Är service minde. har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som …
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Som anställd konsult på Prime Care får du ta del utav våra kvalitetssäkrade anställningsvillkor och förmåner:
• Trygg anställning genom kollektivavtal.
• Friskvårdsbidrag.
• Engagerade konsultchefer.
• Möjligheten att påverka din arbetstid och ditt schema.
• Många varierande uppdrag.
• Utbildningar - Prime Academy.
• Rekryteringsbonus.
• Social samvaro som biokväll, julfest, midsommar middag mm.

Vi ser fram emot din ansökan. Ansök via ansökningsknappen via vår hemsida:
www.primecare.se


Företagsbeskrivning
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime Care är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi innehar även ISO certifiering, både i kvalitet och miljö.

Är du en engarerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida, www.primecare.se Visa mindre

Distriktssköterskor sökes till Dalarnas län.

Ansök    Apr 2    Prime Care AB    Distriktssköterska
Prime Care söker legitimerade distriktssköterskor till vår bemanningspool för uppdrag i Dalarnas län. Då vi har uppdrag i hela Dalarnas län, så har du möjligheten att jobba i olika kommuner och prova på olika uppdrag. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som distriktssköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbilda... Visa mer
Prime Care söker legitimerade distriktssköterskor till vår bemanningspool för uppdrag i Dalarnas län.

Då vi har uppdrag i hela Dalarnas län, så har du möjligheten att jobba i olika kommuner och prova på olika uppdrag.

Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag.

För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som distriktssköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du:
• Är färdig utbildad och legitimerad distriktssköterska.
• Utan svårighet kunna tala, skriva och
förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.


Arbetsuppgifter
Som distriktssköterska kommer du att arbeta ute hos våra kunder.

I ditt dagliga arbete ingår att:
• Utföra arbetsuppgifter enligt instruktioner från din konsultchef och kunden.
• Vara god ambassadör för Prime och våra tjänster inom bemanning och rekrytering.
• Rapportera din tillgänglighet och arbetad tid i konsultportalen

Uppdragen kan variera inom bland annat på sjukhus, vårdcentral, hemsjukvård, äldreboende och andra privata kliniker


Vem är du?
Som t hos oss på Prime Care ser vi gärna att du :
• Är service minde. har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som distriktssköterska.
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som distriktssköterska och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Som anställd konsult på Prime Care får du ta del utav våra kvalitetssäkrade anställningsvillkor och förmåner:
• Trygg anställning genom kollektivavtal.
• Friskvårdsbidrag.
• Engagerade konsultchefer.
• Möjligheten att påverka din arbetstid och ditt schema.
• Många varierande uppdrag.
• Utbildningar - Prime Academy.
• Rekryteringsbonus.
• Social samvaro som biokväll, julfest, midsommar middag mm.

Vi ser fram emot din ansökan. Ansök via ansökningsknappen via vår hemsida:
www.primecare.se

Har du frågor om tjänsten ring gärna Isabella Munoz Nunez
Måndag- Fredag kl. 08-17
08-470 70 26


Företagsbeskrivning
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime Care är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi innehar även ISO certifiering, både i kvalitet och miljö.

Är du en engarerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida, www.primecare.se Visa mindre