Lediga jobb som Diskare i Falun

Se lediga jobb som Diskare i Falun. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Falun som finns hos arbetsgivaren.

Diskare till Restaurang Skäktan i Falun

Ansök    Jun 27    Compass Group AB    Diskare
Diskare till Restaurang Mr Skäktan i Falun Tillsvidare deltid 75% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en glad diska... Visa mer
Diskare till Restaurang Mr Skäktan i Falun

Tillsvidare deltid 75%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en glad diskare till vårt team där laganda står i fokus. Du är oftast den sista våra gäster möter och därför är det viktigt att du trivs med att ge en god service.

I tjänsten ingår bland annat de dagliga rutinerna i diskrummet och övriga utrymmen, sortera och placera ut porslin och utrustning på avsedd plats, egenkontroll och viss lagerhantering.

Om restaurang Skäktan
Mr Skäktan finns på Högbo i Falun i det nyöppnade Regementet. Våra öppettider kommer att vara 06,30 - 19.30 Måndag -Fredag. Vi är ett team om 5 kockar som kommer att förse Rekryterna med Frukost, lunch, middag och kvällsmål.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Du talar svenska
• Tidigare erfarenhet av diskarbete är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Diskare

Ansök    Jun 1    Urban Italian Group AB    Diskare
Känner du engagemang, arbetsglädje och är du sugen på nya utmaningar inom din karriär? Är du redo att ta nästa steg i karriären tillsammans med en arbetsgivare med höga ambitioner? Vi söker efter dig som vill arbeta inom disk och städ och som vill ingå i vårt härliga köks- och restaurangteam. Du kommer att ingå i ett mindre team med ytterligare 3 diskare. Under din arbetsdag tar du hand om disk från restaurangen samt grovdisk från köket. Du är även ansva... Visa mer
Känner du engagemang, arbetsglädje och är du sugen på nya utmaningar inom din karriär? Är du redo att ta nästa steg i karriären tillsammans med en arbetsgivare med höga ambitioner?

Vi söker efter dig som vill arbeta inom disk och städ och som vill ingå i vårt härliga köks- och restaurangteam. Du kommer att ingå i ett mindre team med ytterligare 3 diskare.

Under din arbetsdag tar du hand om disk från restaurangen samt grovdisk från köket. Du är även ansvarig för att området kring disken, omklädningsrum och personalmatsal är rent och snyggt, du tömmer skräp, fyller på och hjälper till med diverse småuppgifter. Din roll är enormt viktig - och tillsammans med dig hoppas vi på att bli ännu bättre.

Om dig

Du som söker har god arbetsmoral och sätter stolthet i ditt arbete. Du är noggrann, klarar av att arbeta i ett högt tempo och har ett glatt humör. Vi söker dig som är positiv och gillar att arbeta i team.

Anställningsformer: Heltid, sommarjobb

Vänligen kontakta restaurang chef Lisa Karlsson: +46 72 725 54 63 Visa mindre

Diskare/städare O'Learys Falun

Ansök    Aug 7    La baguette Sverige AB    Diskare
Vi Söker en diskare - städare till vår restaurang Det är viktigt att du kan prata svenska eller engelska och har erfarenhet i restaurangbranschen. Vi söker dig som kan jobba själv och i grupp, är positiv och stresstålig. Visa mer
Vi Söker en diskare - städare till vår restaurang
Det är viktigt att du kan prata svenska eller engelska och har erfarenhet i restaurangbranschen. Vi söker dig som kan jobba själv och i grupp, är positiv och stresstålig. Visa mindre

Pitcher´s Falun söker diskare / städare

Ansök    Apr 29    Bozlak Gastronomi AB    Diskare
Bozlak Gastronomi AB (Pitcher's Falun) söker serviceinriktade medarbetare med stor självdisciplin och som kan växa med arbetsuppgifter. Vi söker dig som 1) Har ett stort intresse av mat och dryck 2) Är vaken och uppmärksam. 3) Är stresstålig och jobbar effektivt med ett leende på läpparna. 4) Kan ta eget ansvar och vill vara delaktig och är på plats när och då det händer och behövs. 5) Du är beredd att jobba kvällar, nätter och mycket helger. Det är då vår... Visa mer
Bozlak Gastronomi AB (Pitcher's Falun) söker serviceinriktade medarbetare med stor självdisciplin och som kan växa med arbetsuppgifter.
Vi söker dig som
1) Har ett stort intresse av mat och dryck
2) Är vaken och uppmärksam.
3) Är stresstålig och jobbar effektivt med ett leende på läpparna.
4) Kan ta eget ansvar och vill vara delaktig och är på plats när och då det händer och behövs.
5) Du är beredd att jobba kvällar, nätter och mycket helger. Det är då vår verksamhet är på topp.
Vi ser långsiktigt på vår personal och satsar på dig om du har ambition och vilja. Tjänsten är 100 %.
Pitcher´s Falun är arbetsgivaren där ambitioner och möjligheterna möts. Vi strävar efter att ha hög standard på allt vi jobbar med, service, mat, dryck och aktiviteter. Vår ambition är att vara bäst i vår genre.
Tidigare erfarenhet av arbetet är meriterande, men inget krav.
Maila till [email protected] och skriv lite om dig själv och vad som gör dig till rätt person för denna tjänst. Visa mindre