Lediga jobb YrkesAkademin AB i Falun

Se alla lediga jobb från YrkesAkademin AB i Falun. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Falun som finns inom det yrket.

Kundtjänstmedarbetare

Koncernen YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildningar och matchningstjänster. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 900 anställda fördelade på ett 100-tal orter Nu söker vi på YrkesAkademin dig som vill jobba som kundtjänstmedarbetare i vårt Servicecenter! V... Visa mer
Koncernen YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildningar och matchningstjänster. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 900 anställda fördelade på ett 100-tal orter

Nu söker vi på YrkesAkademin dig som vill jobba som kundtjänstmedarbetare i vårt Servicecenter!

Vi behöver utöka vår grupp med två medarbetare så att vi kan ta nästa steg i vår utvecklingsresa.

Vad kan vi erbjuda dig?

Servicecenter är den enhet som idag hanterar kontakter med intresserade deltagare, studenter, kunder och leverantörer framförallt via mail. Vi kommer under hösten att utveckla vårt arbete till att även omfatta kontakter via telefon. Det kommer att vara både inkommande och utgående telefonkontakter med mål att få fler sökande till våra utbildningar.

Förutom spännande och utvecklande arbetsuppgifter där service, försäljning och förändring är en del av vardagen så kommer du att ingå i ett fantastiskt team med trevliga och engagerade kollegor.

Vad söker vi hos dig?

För att lyckas i rollen så ser vi att du minst har en gymnasieexamen, eftergymnasiala studier är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har vana av att arbeta med service, gärna på kundtjänst/contactcenter och med en säljandeprofil. Har du erfarenhet av att administrera ett ärendehanteringssystem så ser vi det som positivt.

För att fungera i gänget behöver du vara positiv, flexibel och noggrann. Att ta ansvar för arbetsuppgifter och slutför dem ser vi som en självklarhet då vi kommer att arbeta i en del projekt. God datorvana är en förutsättning för arbetet hos oss.

Ditt arbete kommer att innehålla kontakter med intresserade deltagare, studenter och kollegor. Det gör att du ska ha förmåga att skapa kontakter, sälja in idéer och bygga relationer.

Anställningen

Vi söker 2 medarbetare till Servicecenter.

Omfattningen på tjänsterna är 90% av en heltid. Båda tjänsterna är en tillsvidareanställning med tillträde i oktober 2023 eller enligt överenskommelse.

Placeringsort är Falun med möjlighet till visst distansarbete.

Om du tycker att detta låter som en utmaning för dig så ser vi fram emot din ansökan. Det gör du genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Torbjörn Axklint, Chef Servicecenter, [email protected]

Vi undanber oss kontakt från alla former av rekryteringsfirmor för stöd med denna rekrytering. Visa mindre

Operativ teamledare till IT avdelningen

YA koncernen söker Operativ teamledare till IT avdelningen! Nu söker vi en teamledare till IT avdelningen med valfri placering till kontoret i Skövde eller Falun. Som Operativ teamledare ansvarar du för att säkerställa en stabil drift av IT-miljön inom koncernen. YA koncernen består av tre affärsområden; YrkesAkademin, YH Akademin och Arcus. Du kommer att leda teamet utifrån företagets övergripande strategi med fokus på IT och säkerhet. Som operativ teaml... Visa mer
YA koncernen söker Operativ teamledare till IT avdelningen!
Nu söker vi en teamledare till IT avdelningen med valfri placering till kontoret i Skövde eller Falun. Som Operativ teamledare ansvarar du för att säkerställa en stabil drift av IT-miljön inom koncernen. YA koncernen består av tre affärsområden; YrkesAkademin, YH Akademin och Arcus. Du kommer att leda teamet utifrån företagets övergripande strategi med fokus på IT och säkerhet.

Som operativ teamledare för IT avdelningen leder du IT teamet som består av 3 medarbetare.

Tillsammans med teamet och de tre affärsområdena i koncernen ansvarar du för att ta fram lösningar som är anpassade för våra verksamheter. Det innebär att säkerställa rätt bemanning och kompetens, förvalta den dagliga driften och att projektleda nya initiativ vid behov.

Vårt fokus ligger närmast på att hjälpa koncernen med att få en tydligare och framför allt säkrare IT-process, en utmaning som vi hoppas att du är intresserad av att ta dig an! Det innebär bland annat att säkerställa det övergripande arbetet för GDPR och implementera och underhålla datahantering och integritetsskydd.

För att lyckas i denna tjänst ska du ha ett genuint intresse av teknik, leda ett team och vara hjälpsam samt ha en förmåga och vilja att leda fram hållbara och långsiktiga lösningar tillsammans med ditt team. Du kommer inte att ha ett eget budgetansvar, men ska vara delaktig i budgetplaneringen genom att optimera kostnadseffektiviteten och säkerställa att avdelningens prestanda ligger inom budgetramen.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och ser att du är en relationsskapande lagspelare med stor nyfikenhet på att lösa verksamhetens utmaningar, med enkla tekniska lösningar.

Du är kommunikativ, ansvarstagande och håller en löpande dialog med ansvariga inom våra affärsområden. Du har även stor kunskap inom O365-sfären och IT säkerhet inom våra interna system.

För att vara aktuell för denna tjänst krävs att du har en högskoleutbildning med relevant fokus inom IT, samt minst tre års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst.

Kunskap och erfarenhet från nedan system/verktyg är meriterande:

• Erfarenhet av Windows Server och Klient, Active Directory – Azure Active Directory, O365, GPO
• PowerShell
• Asset management
• Kunskap av IT-säkerhet och GDPR.
• Kunskap inom nätverk och klienthårdvara
• Erfarenhet av att arbeta med IT-support, eller annan teknisk support
• Systemstöd för tekniska projekt (AzureDevOps eller liknande)
• Tidigare arbetat inom utbildningsbranschen
• Tidigare erfarenhet från IT infrastruktur

Om YA koncernen

Vi utbildar för riktiga jobb
YA koncernen är en av Sveriges största leverantörer av lärande för arbetslivet, med ca 800 medarbetare runt om i hela Sverige. Vi är verksamma inom arbetsmarknadsutbildning, komvux, yrkeshögskola, uppdragsutbildningar samt stöd och matchning. Våra utbildningar blir en väg till nytt jobb för mer än 10 000 personer varje år.

Vad vi erbjuder dig som anställd
Som anställd hos oss har du ett viktigt och meningsfullt arbete: tack vare dig får fler människor ett jobb att gå till. YrkesAkademin är ett framgångsrikt och växande företag, och här finns stora möjligheter för dig att ta ansvar och utvecklas.

Så här söker du
Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta [email protected] .

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

IKT-administratör

Ansök    Maj 15    YrkesAkademin AB    Systemadministratör
YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 600 anställda fördelade på ett 60-tal orter. Nu söker vi på YrkesAkademin dig som vill jobba som IKT-administratör! En av våra kollegor ska gå på föräldraledi... Visa mer
YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 600 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

Nu söker vi på YrkesAkademin dig som vill jobba som IKT-administratör!

En av våra kollegor ska gå på föräldraledighet så nu finns möjlighet för dig som är sugen på en utmaning att axla rollen som IKT-administratör hos en av Sveriges ledande utbildningsföretag inom vuxenutbildningar.

Vad kan vi erbjuda dig?

YA-lär heter vår avdelning som utvecklar och administrerar YrkesAkademins digitala lärmiljö. Hos oss får du vara med och genomföra internutbildningar, kompetensutveckla våra medarbetare i digitala lärmiljö och jobba med problemlösning på olika sätt. Vi ger också stöd till YrkesAkademin deltagare, sköter en del administration runt lärplattformen, bedriver utvecklingsarbete och omvärldsbevakar. I rollen ingår även support och hantering av inkommande ärenden i vårt ärendehanteringssystem. Förutom spännande och utvecklande arbetsuppgifter kommer du även att ingå i ett fantastiskt team med ambitiösa och kompetenta kollegor.

Vad söker vi hos dig?

För att lyckas i rollen så ser vi att du har relevant utbildning exempelvis inom systemutveckling, IT, administration/support och gärna erfarenhet av digitalisering inom vuxenutbildning. Vidare tror vi att du har god kunskap kring olika system så som PC, MAC, Microsoft Office365, Zoom och teams och att du är van vid att administrera övriga system så som lärplattfomar.

För oss är det viktigt att du har vana av och framförallt vilja att ge service på hög nivå.

Har du dessutom erfarenhet av supportarbete ser vi det som ett stort plus!

Mer konkret innebär dina arbetsuppgifter att:

• Utbilda och ge support i digitala verktyg för undervisning
• Organisera och genomföra internutbildning samt producera stödmaterial och instruktioner i form av manualer, videofilmer med mera.
• Testa och utvärdera nya applikationer och ny funktionalitet i våra digitala verktyg.
• Bemanna vårt supportrum och hantera ärenden i vårt ärendehanteringssystem
• Problemlösa och omvärldsbevaka

Anställningen

Tjänsten som IKT-administratör är ett vikariat från juni 2023 till augusti 2024 på heltid, placeringsort Falun med möjlighet till visst distansarbete. Tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse.

Om du tycker att detta verkar vara en utmaning i din smak så passa på att skicka in din ansökan illa kvickt! Det gör du genom att klicka på ansökningsknappen nedan Vi ser mycket fram emot att få välkomna en ny kollega i teamet.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Stefan Rodheim, [email protected]

Vi undanber oss kontakt från alla former av rekryteringsfirmor för stöd med denna rekrytering. Visa mindre

Transportutbildare

Ansök    Mar 22    YrkesAkademin AB    Trafiklärare
Trafiklärare Trafiklärare Falun C,D och E YKB ADR Pedagogisk erfarenhet/utbildning är meriterande men ej ett krav Vill du göra skillnad i människors liv på riktigt? På YrkesAkademin har vi förmånen att varje dag se människor växa genom att skapa möjligheter via utbildning som leder till arbete. OM YRKESAKADEMIN YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning in... Visa mer
Trafiklärare

Trafiklärare Falun C,D och E YKB ADR Pedagogisk erfarenhet/utbildning är meriterande men ej ett krav Vill du göra skillnad i människors liv på riktigt? På YrkesAkademin har vi förmånen att varje dag se människor växa genom att skapa möjligheter via utbildning som leder till arbete. OM YRKESAKADEMIN YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter. YrkesAkademin är ett värderingsstyrt företag och det är viktigt att du, som vi, tror på att vi tillsammans når längre, att framtiden viktig och att alltid vara nyfikna. Vårt uppdrag YrkesAkademin främsta uppdrag är att hjälpa individer med olika bakgrund till arbete via utbildning och stöd. Vi har en viktig roll i samhället då vi genom våra riktade utbildningar skapar nya jobbmöjligheter. YrkesAkademin är till för alla och hos oss ska alla lyckas ARBETSBESKRIVNING Som Trafiklärare för våra tunga behörigheter ansvarar du för att utbilda framtidens yrkeschaufförer. Det innebär att du både kommer undervisa i klassrum samt i fordon. Inom ramen för vårt uppdrag ansvarar du för att planera, genomföra samt följa upp utbildningens olika moment tillsammans med övriga kollegor. I tjänsten ingår även att utbilda inom olika fortbildningsområden såsom YKB. ERFARENHET Vi söker dig som är godkänd tunglärare av Transportstyrelsen med D-behörighet. Du ska även vara godkänd YKB-lärare av Transportstyrelsen. Har du behörighet för C och CE ses det som meriterande. Som person är du flexibel och gillar pedagogiska utmaningar. Du brinner för utbildning och har förmåga att anpassa ditt sätt att lära ut efter individens behov. Vidare har du stort tålamod och förmåga att skapa relationer samt inger förtroende. Vi ser gärna att du har arbetat med liknande uppgifter tidigare och har erfarenhet av att undervisa både i fordon samt i klassrum. Vi lägger stor vikt i ditt personliga engagemang och för att du ska vara aktuell för tjänsten är det viktigt att du lever våra värderingar. ANSÖKAN Sök jobb genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Lars Karlsson via e-post: [email protected] Varmt välkommen med din ansökan! Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning. Visa mindre

Systemutvecklare IT

YrkesAkademin stärker IT-avdelningen i Falun, med ännu en Systemutvecklare till vårt team och vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Vi söker dig som gillar att koda och har arbetat med utveckling, under en tid. Du är en relationsskapande lagspelare med stor noggrannhet och kan förmedla tekniska lösningar, på en nivå som kan lätt förstås. Vidare är du kommunikativ, ansvarstagande och håller en löpande dialog med ansvariga inom våra affärsomr... Visa mer
YrkesAkademin stärker IT-avdelningen i Falun, med ännu en Systemutvecklare till vårt team och vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

Vi söker dig som gillar att koda och har arbetat med utveckling, under en tid. Du är en relationsskapande lagspelare med stor noggrannhet och kan förmedla tekniska lösningar, på en nivå som kan lätt förstås.

Vidare är du kommunikativ, ansvarstagande och håller en löpande dialog med ansvariga inom våra affärsområden. Du har även stort tekniskt intresse.

Vi inom IT-avdelningen arbetar fokuserat med att skapa effektivitet och stort värde för våra viktiga affärsområden, där allt från beställningar, support och felavhjälpning, systemförvaltning, anpassningar och utveckling ingår.

Kunskap och erfarenheter från ett eller flera av nedanstående:

• .Net
• PHP
• Java
• HTML
• CSS

Nedanstående kunskaper är meriterande:

• Databashanterare ( och My)
• PowerShell
• UX design
• Angular
• Projektledare
• Tidigare arbetat inom utbildningsbranschen
• Någon form av Agilt Manifest

Formell kompetens

• Minst tre (3) års högskolestudier, eller vad vi bedömer likvärdigt med minst godkänt resultat.
• Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid, med programmering som huvudfokus.

OM YRKESAKADEMIN

Vi på YrkesAkademin strävar efter att få fler personer i arbete och stötta svenska företag med yrkeskunnig personal. Tillsammans med näringslivet skräddarsyr vi våra utbildningar så de matchar företagens behov.

ANSÖKAN

Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Sista dagen att ansöka är 31 december 2022, men då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast.

Placeringsort: Falun

Kontakt

Har du frågor är du välkommen att kontakta:

IT-chef Ola Andersson på telefon 0723-94 54 18 alt [email protected]

Riksklubben Unionen, Ordförande Sara Axelsson på telefon 0732-59 49 28 alt [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Systemutvecklare IT

YrkesAkademin stärker IT-avdelningen i Falun, med ännu en Systemutvecklare till vårt team och vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Vi söker dig som gillar att koda och har arbetat med utveckling, under en tid. Du är en relationsskapande lagspelare med stor noggrannhet och kan förmedla tekniska lösningar, på en nivå som kan lätt förstås. Vidare är du kommunikativ, ansvarstagande och håller en löpande dialog med ansvariga inom våra affärsomr... Visa mer
YrkesAkademin stärker IT-avdelningen i Falun, med ännu en Systemutvecklare till vårt team och vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

Vi söker dig som gillar att koda och har arbetat med utveckling, under en tid. Du är en relationsskapande lagspelare med stor noggrannhet och kan förmedla tekniska lösningar, på en nivå som kan lätt förstås.

Vidare är du kommunikativ, ansvarstagande och håller en löpande dialog med ansvariga inom våra affärsområden. Du har även stort tekniskt intresse.

Vi inom IT-avdelningen arbetar fokuserat med att skapa effektivitet och stort värde för våra viktiga affärsområden, där allt från beställningar, support och felavhjälpning, systemförvaltning, anpassningar och utveckling ingår.

Kunskap och erfarenheter från ett eller flera av nedanstående:

• .Net
• PHP
• Java
• Angular / React / Vue

Nedanstående kunskaper är meriterande:

• Databashanterare ( och My)
• PowerShell
• UX design
• Projektledare
• Tidigare arbetat inom utbildningsbranschen
• Någon form av Agilt Manifest

Formell kompetens

• Minst tre (3) års högskolestudier, eller vad vi bedömer likvärdigt med minst godkänt resultat.
• Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid, med programmering som huvudfokus.

Språkkunskaper

God svenska i tal och skrift

OM YRKESAKADEMIN

Vi på YrkesAkademin strävar efter att få fler personer i arbete och stötta svenska företag med yrkeskunnig personal. Tillsammans med näringslivet skräddarsyr vi våra utbildningar så de matchar företagens behov.

ANSÖKAN

Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Sista dagen att ansöka är 31 december 2022, men då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast.

Placeringsort: Falun

Kontakt

Har du frågor är du välkommen att kontakta:

IT-chef Ola Andersson på telefon 0723-94 54 18 alt [email protected]

Riksklubben Unionen, Ordförande Sara Axelsson på telefon 0732-59 49 28 alt [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svensklärare sökes till Falun/Borlänge

Ansök    Aug 29    YrkesAkademin AB    Lärare i gymnasiet
Är du driven, nyfiken, intresserad av människors utveckling och redo för en riktig utmaning? Då är det här någonting för just DIG! YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet s... Visa mer
Är du driven, nyfiken, intresserad av människors utveckling och redo för en riktig utmaning? Då är det här någonting för just DIG!

YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

Vi söker dig som vill vara med och forma vår undervisning i svenska som andraspråk i kombination med våra yrkesutbildningar. Du kommer att jobba tillsammans med våra yrkeslärare inom våra yrkesvuxutbildningar. Du har ett drivande förhållningssätt och trivs med kontinuerlig utveckling av undervisning i nära samarbete med dina kollegor. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att undervisa våra elever som läser yrkesutbildningar och förberedande yrkesutbildningar i kombination med svenska/svenska grund. Utgångpunkten för svenskundervisningen är de yrkeskurser som våra elever läser, vilket innebär att du kommer att ha ett nära samarbete med yrkeslärarna. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för en lärare i grundsvenska inkl. samplanering med yrkeslärarna, genomförande, dokumentation och uppföljning av undervisningen.

KVALIFIKATIONER

Vi söker Dig som är legitimerad lärare.

Lärarbehörighet samt minst 30 hp i SvA är ett krav.

Mycket god samarbetsförmåga och flexibilitet krävs.

Vi ser gärna att du är utåtriktad, mycket flexibel, förändringsbenägen, lösningsinriktad och innehar en helhetssyn samtidigt som du har ett öga för detaljer.

Erfarenhet av att undervisa i grundsvenska är meriterande, men inget krav - vi välkomnar även dig som är nyexaminerad att söka tjänsten.

Plats: Falun/borlänge

Intervjuer sker löpande.

Kontaktpersoner

Tofva Malone, biträdande rektor 073-353 08 43

Mats Berglund, rektor 073-231 47 21 Visa mindre

Systemutvecklare IT

Systemutvecklare till IT-avdelningen OM YRKESAKADEMIN Vi på YrkesAkademin strävar efter att få fler personer i arbete och stötta svenska företag med yrkeskunnig personal. Tillsammans med näringslivet skräddarsyr vi våra utbildningar så de matchar företagens behov. YrkesAkademin grundades 1997 och är idag Sveriges största leverantör av uppdrags- och arbetsmarknadsutbildningar. Vårt mål är att våra deltagare ska gå ut i jobb efter avslutad utbildning, Yrk... Visa mer
Systemutvecklare till IT-avdelningen

OM YRKESAKADEMIN

Vi på YrkesAkademin strävar efter att få fler personer i arbete och stötta svenska företag med yrkeskunnig personal. Tillsammans med näringslivet skräddarsyr vi våra utbildningar så de matchar företagens behov.

YrkesAkademin grundades 1997 och är idag Sveriges största leverantör av uppdrags- och arbetsmarknadsutbildningar. Vårt mål är att våra deltagare ska gå ut i jobb efter avslutad utbildning, YrkesAkademin är till för alla och hos oss ska alla lyckas!

Om tjänsten

YrkesAkademin behöver stärka IT-avdelningen genom att bygga upp effektiva och självgående team, som arbetar nära våra affärsområden. Vi söker därför ytterligare en talang till vårt IT-team, som finns i Falun.

Vi inom IT-avdelningen arbetar intensivt med att skapa ett större värde, där allt från beställningar, support och felavhjälpning, systemförvaltning, anpassningar och utveckling ingår.

Därför lägger vi nu fokus på att hitta en förvaltnings-/och arbetsmodell för att framtidssäkra den mer mobila och snabba utvecklingen som sker inom vår bransch.

Om dig

Vi söker dig som gillar att koda och har arbetat med utveckling, under minst två år. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och ser att du är en relationsskapande lagspelare med stor noggrannhet, som kan förmedla tekniska lösningar, på en nivå som kan lätt förstås.

Vidare är du kommunikativ, ansvarstagande och håller en löpande dialog med ansvariga inom våra affärsområden. Du har även stor kunskap inom O365-sfären.

Erfarenheter

• .Net
• PHP
• Java
• HTML
• CSS
• Databashanterare ( och My)
• PowerShell
• Någon form av Agilt Manifest

Meriterande

• UX design
• Angular
• Projektledare
• Tidigare arbetat inom utbildningsbranschen

Formell kompetens

• Minst tre (3) års högskolestudier, eller vad vi bedömer likvärdigt med minst godkänt resultat.
• Minst två (2) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid, med programmering som huvudfokus.

ANSÖKAN
Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast.

Kontakt
Har du frågor är du välkommen att kontakta:

IT-chef Ola Andersson på telefon 0723-94 54 18 alt [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

IT Tekniker

Nu behöver vi på YrkesAkademin stärka vår IT-avdelning och söker därför efter en till It-tekniker till teamet på huvudkontoret i Falun! Som It-tekniker hos oss kommer du tillsammans med teamet och våra affärsområden arbeta fram lösningar som är anpassade för våra verksamheter. I arbetsuppdraget ingår support samt att arbeta fram paketerade tjänster där du kommer att ha ett eget ansvarsområde. Nu ligger vårt fokus nu på att hjälpa våra affärsområden med ... Visa mer
Nu behöver vi på YrkesAkademin stärka vår IT-avdelning och söker därför efter en till It-tekniker till teamet på huvudkontoret i Falun!

Som It-tekniker hos oss kommer du tillsammans med teamet och våra affärsområden arbeta fram lösningar som är anpassade för våra verksamheter. I arbetsuppdraget ingår support samt att arbeta fram paketerade tjänster där du kommer att ha ett eget ansvarsområde.

Nu ligger vårt fokus nu på att hjälpa våra affärsområden med att få en tydligare och säkrare IT-process, en utmaning som vi hoppas att du är intresserad av att ta dig an!

För att lyckas i denna tjänst ska du ha ett genuint intresse av teknik, vara hjälpsam samt ha en förmåga och vilja att arbeta fram hållbara och långsiktiga lösningar tillsammans med dina kollegor.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och ser att du är en relationsskapande lagspelare med stor nyfikenhet på att lösa återkommande utmaningar, med enkla tekniska lösningar.

Du är kommunikativ, ansvarstagande och håller en löpande dialog med ansvariga inom våra affärsområden. Du har även stor kunskap inom O365-sfären.

För att vara aktuell för denna tjänst krävs att du har eftergymnasial utbildning med relevant fokus inom IT med minst godkänt resultat eller vad vi bedömer likvärt, samt minst två års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst.

Kunskap och erfarenhet från nedan system/verktyg är meriterande:

• Erfarenhet av Windows Server och Klient, Active Directory – Azure Active Directory, O365, GPO
• PowerShell
• Asset management
• Kunskap av IT-säkerhet och GDPR.
• Kunskap inom nätverk och klienthårdvara
• Erfarenhet av att arbeta med IT-support, eller annan teknisk support
• Systemstöd för tekniska projekt (AzureDevOps eller liknande)
• Tidigare arbetat inom utbildningsbranschen

OM YRKESAKADEMIN

Vi på YrkesAkademin strävar efter att få fler personer i arbete och stötta svenska företag med yrkeskunnig personal. Tillsammans med näringslivet skräddarsyr vi våra utbildningar så de matchar företagens behov.

ANSÖKAN

Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Sista dagen att ansöka är 31 december 2022, men då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast.

Kontakt

Har du frågor är du välkommen att kontakta:

IT-chef Ola Andersson på telefon 0723-94 54 18 alt [email protected]

Riksklubben Unionen, Ordförande Sara Axelsson på telefon 0732-59 49 28 alt [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Utbildad trafiklärare med behörighet att utbilda på C/CE/D sökes till Falun

Ansök    Jul 1    YrkesAkademin AB    Trafiklärare
YrkesAkademin letar efter dig som är utbildad trafiklärare med behörigheter på alla eller något av C, CE, D och vill arbeta hos oss i Falun! YrkesAkademin letar hela tiden efter nya engagerade kollegor som vill vara med och utbilda framtidens yrkesförare. Nu söker vi utbildad trafiklärare till Falun, så passa på att söka tjänsten om du är skicklig på ditt yrke och vill dela med dig av dina kunskaper. Vad vi söker: Du är trafiklärare med utbildningsbe... Visa mer
YrkesAkademin letar efter dig som är utbildad trafiklärare med behörigheter på alla eller något av C, CE, D och vill arbeta hos oss i Falun!

YrkesAkademin letar hela tiden efter nya engagerade kollegor som vill vara med och utbilda framtidens yrkesförare.

Nu söker vi utbildad trafiklärare till Falun, så passa på att söka tjänsten om du är skicklig på ditt yrke och vill dela med dig av dina kunskaper.

Vad vi söker:
Du är trafiklärare med utbildningsbehörigheter inom C, CE och D, har du dessutom YKB-utbildningskompetens som lärare anser vi det som meriterande.

Som person är du flexibel och gillar att lära andra. Du brinner för utbildning och har förmåga att anpassa ditt sätt att lära ut efter varje individs behov. Du har tålamod och förmåga att bygga relationer.

Vad innebär det att arbeta hos oss?
I rollen som trafiklärare kommer du främst arbeta operativt med att utbilda inom behörigheterna C, CE och D. I arbetsuppgifterna ingår att undervisa i klassrum samt i fordon. Inom ramen för ditt uppdrag ansvarar du för att planera, genomföra samt följa upp utbildningens olika moment tillsammans med övriga kollegor. I tjänsten ingår även att utbilda inom olika fortbildningsområden såsom YKB 140h.

Vi anställer även nya trafiklärare till följande orter:
Luleå, Östersund, Gävle, Norrköping, Örebro, Nyköping, Uppsala, Stockholm, Uddevalla, Falkenberg, Jönköping, Linköping, Växjö.

Vilka är YrkesAkademin?
Nästan alla jobb kräver någon form av utbildning. På YrkesAkademin erbjuder vi utbildningar med sikte på ett nytt jobb både för den som vill ta nästa steg i karriären eller för den som står långt från arbetsmarknaden. YrkesAkademin finns på ett 50-tal platser i hela Sverige och i Finland. YrkesAkademin grundades 1997 och är idag en av Sveriges största leverantörer av lärande för arbetslivet. YrkesAkademin består av ca 500 medarbetare runt om i hela Sverige. Vi är en trygg arbetsgivare och anslutna till kollektivavtal. Läs mer på www. ya.se.

Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen, varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Specialpedagog

Ansök    Jun 23    YrkesAkademin AB    Specialpedagog
YrkesAkademin AB är i dag en av Sveriges större anordnare av vuxenutbildning. Vi är en engagerad grupp om ca 600 medarbetare i hela landet som skapar efterfrågad tillgänglig yrkesutbildning. Vi binds samman av en gemensam värdegrund och tydliga kvalitetsmål med lärande i fokus. Vi arbetar med stöd av IKT pedagoger, en pedagogisk utvecklare samt flera ledare, alla med lång erfarenhet. Vi arbetar innovativt och agilt och försöker hitta de bästa metoderna a... Visa mer
YrkesAkademin AB är i dag en av Sveriges större anordnare av vuxenutbildning.

Vi är en engagerad grupp om ca 600 medarbetare i hela landet som skapar efterfrågad tillgänglig yrkesutbildning. Vi binds samman av en gemensam värdegrund och tydliga kvalitetsmål med lärande i fokus. Vi arbetar med stöd av IKT pedagoger, en pedagogisk utvecklare samt flera ledare, alla med lång erfarenhet. Vi arbetar innovativt och agilt och försöker hitta de bästa metoderna att erbjuda lärande. Internt finns administrativt stöd.

Som vår nya specialpedagog kommer du att i nära samarbete med lärare arbeta för att utveckla vårt elevstödjande arbete. Du blir en viktig pusselbit i ett större sammanhang och kommer att arbeta med att hitta och bygga strukturer och processer för en god lärandemiljö för våra deltagare. Du kommer att utbilda och handleda utbildare i deras arbete med att planera och genomföra sin undervisning Du kommer också att arbeta med deltagare, med att stötta enskilda deltagare och grupper av studeranden i olika situationer och sammanhang. Till exempel anpassningar utifrån behov, motiverande samtal, handledning i studieplanering och studieteknik.

Detta är en ny tjänst som inte tidigare har funnits i vår organisation. Det innebär att det också kommer att vara mycket upp till dig, att tillsammans med ansvarig chef att forma innehållet. Målsättningen är att tidigt fånga upp och stötta våra deltagare så att de ges förutsättningar att fullfölja sina studier och ta examen.

Du passar hos oss om du trivs att arbeta självständigt men också söker lärande från kollegor och delger din kompetens vidare. Vi arbetar med digitala mötesplattformar och mycket i lärplattformen itslearning, därför är det viktigt med stor digital vana. Du kan välja vart du vill ha din bas, hemma eller på kontor. Du behöver kunna resa i tjänsten för att ge viss stöttning lokalt.
Vad får du? Ett arbete med stor frihet att planera dina dagar med stöd från team, ledare och stödfunktioner i Sveriges bästa YrkesAkademin. Delaktighet i ett team och återkommande kollegial fortbildning och möten.

Vad måste du ha med dig? Specialpedagogexamen samt erfarenhet av arbete med vuxnas lärande. Erfarenhet av specialpedagogiskt arbete. Mycket god förmåga att uttrycka dig tydligt och korrekt i tal och skrift. Utbildning i och erfarenhet av samtalsmetodik

Nyfiken? Då hoppas vi att du skickar in en ansökan så får vi se om vi kan matcha varandras önskemål.

Vart? Vi har utbildningar i hela landet och jobbar geografiskt obundet, stor frihet i hur du vill ha din arbetsplats
När? Tillträde enligt ök, tillsvidare anställning, heltid

Frågor? I första hand via mail till utbildningschef Anna Munters, [email protected]

Ansökan: Via länken nedan. Vi kan komma att tillsätta tjänster under ansökningsperioden så hör av dig så snart det går.

Vi undanber oss kontakt från alla former av rekryteringsfirmor för stöd med denna rekrytering. Visa mindre

Koordinator till YrkesAkademin AB i Falun

YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997 och bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda på ett 60-tal orter. Vi söker nu en Koordinator till vår verksamhet i... Visa mer
YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997 och bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda på ett 60-tal orter. Vi söker nu en Koordinator till vår verksamhet i Region Mitt Norr med placeringsort Falun.

Arbetsuppgifter / Kvalifikationer

I tjänsten ingår att ha full kännedom om de olika regelverk och utbildningsplaner som gäller för respektive utbildning, YrkesAkademin har i uppdrag att utföra åt kund. Att vara uppdaterad och följa de policys som gäller inom YrkesAkademin.

Att administrera, och ansvara för att de system som verksamheten kräver, är uppdaterade och följer de regelverk som gäller. Skriva och hantera protokoll och rapportera deltagare i de olika system som utbildningarna kräver. Delta i samordning av verksamhet mellan regionerna och införande av förändringar och nya administrativa rutiner.

Det innebär också att vara ansvarig tillsammans med Regionchef i arbetet med intern information och kommunikation samt samarbeta i uppföljning av ekonomiska rapporter, analys, nyckeltal och riktlinjer tillsammans med Enhetschef och Regionchef.

Rollen ställer krav på bra samarbets- och koordinationsförmåga men också att kunna arbeta självständigt och fatta nödvändiga snabba beslut i uppbyggandet av det nya arbetssättet och införandet alla utbildningar i affärsområdet Teknik, Service, YF o MF.

ANSTÄLLNINGSFORM Tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning. Heltid: 40 timmar/veckan eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Falun. Tillträde: Enligt överenskommelse

ANSÖKAN Sök tjänsten genom att registrera din ansökan genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta David Tunell: [email protected] 023-58907

Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Restaurangutbildare

ARBETSBESKRIVNING I arbetsuppgifterna ingår: - Undervisa och leda kurser i arbetsmarknadsutbildning - Undervisa och stimulera elever i praktiska och teoretiska moment utifrån individuellt anpassade metoder och utbildningsplaner - Planera, genomföra och utvärdera förekommande kurser - Viss kursadministration och dokumentation KVALIFIKATIONER Yrkeserfarenhet från branschen inom restaurang och storhushåll/kock med minst 2 år. - Erfarenhet från vuxenutbild... Visa mer
ARBETSBESKRIVNING

I arbetsuppgifterna ingår: - Undervisa och leda kurser i arbetsmarknadsutbildning - Undervisa och stimulera elever i praktiska och teoretiska moment utifrån individuellt anpassade metoder och utbildningsplaner - Planera, genomföra och utvärdera förekommande kurser - Viss kursadministration och dokumentation

KVALIFIKATIONER

Yrkeserfarenhet från branschen inom restaurang och storhushåll/kock med minst 2 år. - Erfarenhet från vuxenutbildning eller gymnasielärare inom restaurang och storhushåll minst 1 år den senaste 3-årsperioden - Du har datavana och behärskar svenska i tal och skrift.

ANSTÄLLNINGSFORM

Tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning Tillträde enligt överenskommelse.

Placeringsort:

KONTAKTPERSONER

Frågor om tjänsten och din ansökan besvaras av:

Regionchef David Tunell 023-589 07 alt

Affärsområdeschef Peter Johansson 023-58501 ANSÖKAN

Enhetschef Lars Karlsson 023-58496

ANSÖKAN

Skicka in din fullständiga ansökan med CV, referenser, personligt brev samt intyg/dokument som styrker din erfarenhet

Märk din ansökan med restaurang. Sista ansökningsdag xx Visa mindre