Lediga jobb Svensk Direktreklam och Huvudkontor i Falun

Se alla lediga jobb från Svensk Direktreklam och Huvudkontor i Falun. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Falun som finns inom det yrket.

Tidnings- och reklamutdelare på landsbygdslinje lördag-söndag i Djurmo

Svensk Direktreklam är Sveriges största privata direktreklam företag och sysselsätter närmare 400 anställda på 36 franchiseföretag. 7000 deltidsanställda utdelare gör företaget till en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare. Företaget har 40 års erfarenhet av direktreklam och distribuerar årligen över en miljard trycksaker till Sveriges konsumenter. Företaget arbetar i hela värdekedjan kring direktreklam: från kampanjmål, målgruppsurval, idé, utformning, ... Visa mer
Svensk Direktreklam är Sveriges största privata direktreklam företag och sysselsätter närmare 400 anställda på 36 franchiseföretag. 7000 deltidsanställda utdelare gör företaget till en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare. Företaget har 40 års erfarenhet av direktreklam och distribuerar årligen över en miljard trycksaker till Sveriges konsumenter. Företaget arbetar i hela värdekedjan kring direktreklam: från kampanjmål, målgruppsurval, idé, utformning, tryck och distribution av reklamtrycksaker till uppföljning och mätning av reklamens effekter. Direktreklam är ett av Sveriges starkaste medier med ett genomsnittligt observationsvärde inom sällanköpshandeln på 53 procent. Svensk Direktreklam är postoperatör och hanterar oadresserad reklam.


Eftersom detta är ett självständigt jobb kräver det hög arbetsmoral. Du har god lokalkännedom, är noggrann och ansvarsfull samt tar ditt jobb på allvar. Jobbet är fysiskt krävande och varje helg i ur och skur, så du måste tåla alla väder. Arbetstiden kan förläggas valfri tid under lördag 08-20 samt söndag 08-12.
SDR Svensk Direktreklam i Falun söker en utdelare som kan dela ut reklam och tidningar till hushåll på Landsbygd Linje i Djurmo/Sifferbo.


Din arbetstid är förlagd till lördag - söndag varje vecka.


Mer information finns på www.delareklam.nu. Visa mindre

B-chaufför deltid

Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR). Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt ... Visa mer
Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR). Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning. Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av Post &Telestyrelsen;. Vårt miljöarbete är sedan 2000 certifierat enligt ISO 14001.
Varje helg väntar privatpersoner med förväntan på att våra utdelare ska komma med fina erbjudanden från våra kunder.
Du som söker har god fysik och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du är företagets ansikte utåt och kommer till viss del att ha kontakt med våra utdelare. Vi ser att du är noggrann, strukturerad och effektiv. Då vi arbetar med korta deadlines kan det ske snabba förändringar i arbetsuppgifterna.
B-körkort samt truckkort är ett krav. Det är meriterande om du har arbetat som chaufför/budbilsförare tidigare. Du kommer att arbeta med att leverera direktreklam hem till våra utdelare eller till specifika avlämningsplatser.
Utkörning sker efter en förutbestämd slinga i Falun, Borlänge, Leksand och Rättvik med omnejd. Mängden reklam varierar från vecka till vecka. God lokalkännedom är ett krav. Visa mindre